Mjesečni horoskop za ožujak 2024. ❤️❤️❤️

 

mjesečni horoskopPrva polovica ožujka 2024. obilježena je kvadratom Venera-Uran između 2. i 4. ožujka i kvadratom Marsa i Urana između 8. i 11. ožujka. Ovi kvadrati dokazuju da bi moglo doći do neočekivanih i uznemirujućih događaja, osobito u vezama ili situacijama koje smo dugo tolerirali iako smo trebali učiniti nešto da ih riješimo. Na primjer, to može značiti veze ili situacije u kojima su potrebne prilično ozbiljne promjene (u osobnom životu, prije svega) ili kojima jednostavno treba stati na kraj.

Ovi kvadrati dokazuju da postoje neke stvari koje treba raspraviti, razjasniti i promijeniti. Obično, kada je Uran uključen u astrološki aspekt, čini se da se događaji pojavljuju potpuno neočekivano i tjeraju nas da izađemo iz uobičajenog ritma kako bismo učinili ono što treba učiniti, da vidimo ono što smo bili previše tvrdoglavi da primijetimo, da postanemo iskreni prema sebi i prema ljudima oko sebe.

U ovom astrološkom kontekstu, mnogi od nas osjećaju potrebu za više neovisnosti. Oni koji prirodno više vole biti ovisni o drugima mogli bi iznenada shvatiti da ih odbijaju ili drže podalje.

 

 

Imajući na umu činjenicu da jedan od kvadrata uključuje Mars, planet akcije, Tarot-horoskop.com preporučuje da ne žurite djelovati naglo, motivirano uzbuđenjem, željom za osvetom, destabilizacijom tuđeg autoriteta ili povratom onoga što osjećamo da nam se duguje.


Vrijeme je da analiziramo ona područja naših života u kojima je postalo nužno promijeniti neka pravila ili principe, ali to se ne može dogoditi na silu, brutalno. Oni koji se tako pokušavaju ponašati riskiraju pogoršanje postojećih napetosti u svojim odnosima.


Tijekom perioda označenih takvim aspektima, Tarot-horoskop.com preporučuje da se mobiliziramo i iskoristimo energiju promjene u našem najboljem interesu, ali bez forsiranja i u pokušaju da ne izazovemo kaos. Nije lako, ali rezultati pokazuju da se isplati potruditi i prihvatiti da su promjene ritma neophodne faze na putu do boljeg života. Promjene se općenito doživljavaju kao uznemirujuće i stresne jer se moramo odreći nekih navika i rituala, ali takve energije igraju ulogu povremenog podsjećanja da se napredak postiže promjenom i izlaskom iz norme.

 

 

9. ožujka 2024. Merkur – planet razmišljanja i komunikacije – započinje svoj tranzit kroz Ovna, kardinalni Vatreni znak. Kao rezultat toga, ovaj tranzit potiče razmišljanje i izaziva određeni stupanj impulzivnosti u komunikaciji i trajno stanje uznemirenosti i unutarnje uznemirenosti. Na pozadini kvadrata Venera-Uran i Mars-Uran vrlo lako možemo doći do nekih odluka koje nisu promišljene.

S druge strane, Merkurov tranzit kroz Ovna daje nam hrabrost da progovorimo, ali ponekad na način koji nije diplomatski. Kao rezultat toga, preporuka Tarot-horoskop.com je da umirimo svoj govor i mudro izaberemo ton i riječi koje koristimo, osobito ako nam je i dalje potrebna suradnja drugih.

Tijekom svog tranzita kroz Ovna, Merkur susreće Sjeverni čvor i Chiron (između 18. i 21. ožujka 2024.), što može označiti otkriće o nama samima, nekoj starijoj rani ili načinu na koji komuniciramo. U nekim slučajevima, određene nesigurnosti mogu izaći na vidjelo u vezi s vlastitim intelektualnim sposobnostima, što potiče sklonost da postanemo mrzovoljni i agresivni u komunikaciji. Ali takva nas svijest o prazninama ili nedostacima potiče na usavršavanje znanja i vještina.

S druge strane, konjunkcije Merkura sa Sjevernim čvorom i s Chironom dokazuju da bismo mogli primiti bitne informacije koje ne možemo ispravno procijeniti jer smo zaslijepljeni nekim starim i štetnim mentalnim obrascima. Dakle, čak i ako se nosimo s teškim situacijama, važno je da ostanemo smireni i da djelujemo oprezno, izbjegavajući impulzivne i nekontrolirane reakcije.

 

 

Dana 11. ožujka 2024. Venera počinje svoj tranzit kroz Ribe, gdje joj Sunce pravi društvo do 19. ožujka i gdje Mars ulazi 22. ožujka. Kao rezultat toga, imamo koristi od neke energije vode koja nam pomaže da budemo prijemčivi, empatični i intuitivno povezani sa suptilnim energijama oko sebe.

25. ožujka je pomrčina Mjeseca u Vagi, dok je Sjeverni čvor u Ovnu zajedno sa Suncem, a Sjeverni čvor se nalazi u Vagi zajedno s Mjesecom. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da bismo mogli proći kroz događaje koji nam pomažu da postanemo svjesni nekih pitanja u vezi iz prošlosti. Na primjer, moglo bi se raditi o neravnotežama u vezama koje održavamo zbog naslijeđenih mentaliteta. Dobivamo novu priliku da ih postanemo svjesni i možemo početi s potrebnim prilagodbama.

Budući da je ova pomrčina Mjeseca snažniji Pun Mjesec, neke bi situacije ili odnosi mogli doći do kraja, dok bi drugi završili u kritičnoj točki koja naglašava potrebu za nekim promjenama kako bi se ponovno uspostavila ravnoteža.

Mjesečni horoskop

DNEVNI HOROSKOP TJEDNI HOROSKOP GODIŠNJI HOROSKOP

 

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

U ožujku biste trebali usvojiti opušteniji stav kada je u pitanju vaš ljubavni život i veze. 11. ožujka 2024. Venera – vladar vaše 7. kuće (veze, druženja, partnerstva, brak) – počinje svoj tranzit kroz vašu 12. kuću, a 22. ožujka slijedi Mars – vladar Ovna i Ovnove 8. kuće (intimnost, erotičnost, fizičko i emocionalno stapanje). Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da prolazite kroz sjajno vrijeme za meditiranje o svojim ljubavnim vezama i analiziranje vašeg ljubavnog života općenito. Ako ste slobodni, nije najbolje vrijeme da pokušate započeti novu vezu. Energiju ovih tranzita možete maksimalno iskoristiti kako biste izliječili svoje srce nakon ljubavnog razočarenja ili, ako morate donijeti veliku odluku o ljubavnom životu, kako biste dobro razmislili kako najbolje postupiti. 25. ožujka 2024. dolazi do pomrčine Mjeseca u Vagi koja aktivira Ovnovu 7. kuću. Kao rezultat toga, veza ili brak u koji ste uključeni mogli bi biti testirani. Na primjer, neki stariji problem mogao bi izaći na vidjelo nakon što ste ga tada previdjeli i sada zahtijeva temeljito rješenje. S druge strane, vaša bolja polovica mogla bi proći kroz teže razdoblje pa bi bilo najbolje da im pokažete da se na vas mogu osloniti. Također, obiteljski problemi – možda povezani s vašim roditeljima ili vašom boljom polovicom – mogu uzrokovati probleme ili napetosti u vašem životu kao para. Najmudrije bi bilo ne dopustiti da tuđi problemi utječu na vaš brak. Možete pomoći svojim roditeljima ili partnerovim, ali pripazite da sa svojom boljom polovicom osmislite strategiju kako te napetosti ne bi negativno utjecale na vašu vezu.

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

Za mnoge Bikove izgleda da će ožujak 2024. biti prilično naporan kada su u pitanju ljubav i veze jer ne mogu odlučiti je li njihova potreba za neovisnošću i slobodom važnija od želje da budu dio ustaljene veze. Možda se sada ne trebate odlučiti i sigurno nije vrijeme za usvajanje bilo kakvih radikalnih stavova. Od 9. ožujka, Merkur – vladar 5. kuće Bika (ljubav, romantika, ljubavne veze, zabava, kreativnost, djeca) – prolazi kroz vašu 12. kuću, označavajući vrijeme kada ste skloni biti prilično melankolični i zainteresirani za svoju ljubavnu prošlost ili možda željni nastavka ljubavne priče koja je završila u nekom trenutku u prošlosti. Tijekom prve dekade ožujka 2024., Venera – vladarica Bika – i Mars – tradicionalni vladar vaše 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak) – prave kvadrate s Uranom, koji se nalazi upravo u Biku. Kao rezultat toga, neki Bikovi se iznenade ili dožive zaplete koji utječu na njihovu ravnotežu i tjeraju ih da se prilagode novim situacijama u odnosima. Tarot-horoskop.com smatra da to ne mora nužno značiti nepovoljne ili neugodne događaje, već prije događaje ili situacije koje stvaraju zadovoljstvo i nelagodu u isto vrijeme (jer je Uran također uključen) i tjeraju vas da se uključite, otpustite neke obrasce ponašanja koji vam ne služe u odnosima. U vezama obilježenim dugotrajnijim sukobima može doći do iznenadnih prekida ili razvoda.


 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

Prvi dio ožujka 2024. obilježen je kvadratima Venere i Marsa s Uranom. Ovaj astrološki kontekst pokazuje da biste se mogli nositi s nekim previranjima vezanim uz vašu emocionalnu prošlost. Također, mogli biste doživjeti sukob ili vezu koja vas tjera da preispitate neke mentalitete ili ih čak otpustite jer se pokažu zastarjelima i štetnima. Neki Blizanci shvaćaju da je njihovo razmišljanje dovelo do gubitka dugotrajne veze i na kraju zaključe da je vrijeme da promijene svoj stav i uvjerenja. 11. ožujka 2024. Venera – vladarica 5. kuće Blizanaca (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, djeca) – počinje svoj tranzit kroz vašu 10. kuću. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da ste tijekom posljednje dvije dekade ožujka više zabrinuti za ljubavni život općenito ili za osjećaje koje imate prema određenoj osobi. U ovom astrološkom kontekstu, neki Blizanci razmišljaju o službenoj vezi ili o braku. Ako se viđate s nekim koga još niste predstavili svojim prijateljima ili s kim još niste bili u društvu, ovaj period je odličan za zajednički izlazak. Dakle, veza koja je donedavno bila samo flert može postati ozbiljna. Tarot-horoskop.com ističe da pomrčina Mjeseca 25. ožujka u 5. kući Blizanaca može stvoriti situacije koje testiraju ljubavne veze nekih Blizanaca. Čvrsti parovi, temeljeni na autentičnim osjećajima i uzajamnom poštovanju, izdržavaju bez problema, ali oni slabašni riskiraju da se iznenada raspadnu.

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

Za većinu Rakova, ožujak 2024. karakterizira emocionalni intenzitet jer je Mars još uvijek u 8. kući do 22. ožujka. Venera također prolazi kroz 8. kuću do 11. ožujka, tjerajući vas da ozbiljno razmislite o budućnosti veze u koju ste uključeni ili, ako ste u braku, budućnost vašeg braka. Sve do 11. ožujka Venera i Mars prave napete aspekte s Uranom, što dokazuje da bi moglo doći do velikih promjena kada je riječ o ljubavnim planovima za budućnost. Neki Rakovi dožive neočekivane zaljubljenosti, ali u vezama obilježenim starim i ozbiljnim problemima stvari mogu dovesti do prekida. Ako ste u vezi u kojoj se prekidi i pomirenja ponavljaju, ovaj period može dovesti do iznenadnog i konačnog prekida. Imajući na umu astrološki kontekst prve polovice ožujka 2024., Tarot-horoskop.com smatra da veze mogu biti vrlo klimave pa treba pripaziti kako se ponašati kako ne biste pokvarili vezu koja ide dobro. S druge strane, neki slobodni Rakovi doživljavaju iznenadne i neodoljive zaljubljenosti, ali budući da je Uran uključen, takve veze nisu previše stabilne i riskiraju izazvati kaos u njihovim životima. Također, napeti aspekti koje formiraju Venera i Mars s Uranom dokazuju da trebate napraviti neke promjene ako želite da se vaš ljubavni život razvija, ojača i produbi. Budući da Rakovi ne prihvaćaju promjene lako, mogli biste se osjećati pod stresom i mrzovoljni jer vam se čini da je sve poremećeno. Ali možda je upravo to pouka ovog vremena: da se sve mora pobrkati da bismo na kraju uživali u ljubavnoj vezi ili braku (ovisno o slučaju) koji je uistinu skladan i čvrst.

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

Tijekom prve polovice ožujka 2024. Mars i Venera, smješteni u Lavovoj 7. kući (veze, partnerstva, druženja, brak), prave kvadrate s Uranom, modernim vladarom ove kuće. Kao rezultat toga, mogli biste doživjeti iznenađenje ili doživjeti događaj koji će vas potaknuti na veliku promjenu u vašoj ljubavnoj vezi ili braku, ovisno o slučaju. Neki Lavovi koji su uključeni u veze na daljinu suočavaju se s neočekivanim i zanimljivim situacijama. Također je moguće da će se neki slobodni Lavovi iznenada zaljubiti u nekoga tko je vrlo različit od njih, a ima drugačije ideje o životu ili navike. U nekim parovima, nade i snovi jednog partnera mogu biti u sukobu s onim što drugi želi. Kako bi ovi parovi potrajali, oba partnera moraju biti strpljivi i tolerantni kako bi mogli doći do zajedničkog stajališta ili napraviti neke razumne kompromise. Štoviše, parovi koji se oslanjaju na stvarne osjećaje i međusobno poštovanje mogu se razviti prema višoj razini koja je korisna za oba partnera. Do 19. ožujka 2024. Sunce – vladar Lava – prolazi kroz vašu 8. kuću (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno spajanje), gdje također ulazi Venera 11. ožujka, a nakon nje Mars 22. ožujka. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da se ožujak čini strastvenim za mnoge Lavove. Općenito, Lavovi se ne zadovoljavaju površnim vezama, koje idu iz dana u dan, već žele dubinu i emocionalno zajedništvo, a tranziti ovog razdoblja pokazuju da takve veze mogu izgraditi samo ako su spremni biti otvoreniji prema potrebama i željama njihove bolje polovice. Ukratko, vrijeme je da usvojite novu perspektivu kada su u pitanju vaše veze općenito, posebno kada su u pitanju one važne.

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

U ožujku 2024. mnoge Djevice su zabrinute prije svega za svoje veze i partnerstva, uključujući brakove za one koji su u njima. Ako ste u posljednje vrijeme zapostavljali svoju vezu, u ožujku imate priliku to nadoknaditi tako što ćete više pažnje posvetiti željama i osjećajima svoje bolje polovice. Merkur – vladar Djevice – prolazi kroz vašu 7. kuću (veze, partnerstva, druženja, brak) – do 9. ožujka, kada prelazi u vašu 8. kuću (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno spajanje). Vašu 7. kuću također aktivira Venera od 11. ožujka, Mars od 22. ožujka i Sunce do 19. ožujka. Također, Saturn se smjestio u 7. kuću Djevice do 2026. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da imate dosta za raščistiti i riješiti u pogledu odnosa. Također, nije preporučljivo izbjegavati jer bi vas Saturn mogao kazniti oštrije nego inače. Druga polovica ožujka pruža vam odlične uvjete za zbližavanje s boljom polovicom, za mirenja i razgovore koji dovode do ozdravljenja i vraćanja onog vrlo ugodnog osjećaja bliskosti, suučesništva i međusobnog razumijevanja. Oko 18. ožujka mogli biste doživjeti zanimljivo otkriće ili biste se konačno mogli osjećati spremnima donijeti važnu odluku kada je u pitanju vaš život udvoje. Neke slobodne Djevice upoznaju nekoga tko im može obilježiti život, čak i ako veze koje sada započinju neće nužno biti dugotrajne.


 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

Mars – vladar 7. kuće Vage (veze, partnerstva, druženja, brak), i dalje prolazi kroz vašu 5. kuću (ljubav, romansa, ljubavne veze, flert, kreativnost, djeca) i Venera – vladarica Vage i vaše 8. kuće – pravi mu društvo do 11. ožujka. Tijekom prve polovice ožujka 2024. Mars i Venera prave kvadrate s Uranom, što znači da biste mogli doživjeti događaj koji će uznemiriti vaš romantični život. Najbolji način za rješavanje potencijalnih problema u odnosima je iskren dijalog, koristeći diplomaciju koja je zaštitni znak Vaga. Strah ili ljubomora mogli bi vas potaknuti na neinspirirane reakcije koje mogu naštetiti vašoj vezi, bila ona službena ili ne. Neke Vage mogle bi saznati neku neugodnu činjenicu o svojoj boljoj polovici, dok bi druge mogle doživjeti iznenadni prekid. Također, ovaj astrološki kontekst dokazuje da bi se neke slobodne Vage mogle iznenada zaljubiti u nekoga. Ova ljubav na prvi pogled može biti burna i natjerati ih da izađu iz uobičajenog ritma. Pomrčina Mjeseca 25. ožujka 2024. aktivira samu Vagu što dokazuje da biste mogli doživjeti otkrivenje ili osobnu ponovnu procjenu, posebno povezanu s odnosima, koja vas tjera da provedete važne promjene u svojim odnosima, uključujući i vaš brak (gdje je to slučaj). Na primjer, mogli biste morati promijeniti svoje dugoročne planove, bilo kako biste uzeli u obzir želje svoje bolje polovice ili kako biste izbjegli utjecaj na ljubavnu vezu ili vaš brak. Ako ste u takvoj situaciji, odluke nije lako donijeti pa Tarot-horoskop.com savjetuje da ne žurite i pažljivo analizirate stvari.

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

Tijekom prve polovice ožujka 2024. neki bi Škorpioni mogli proći kroz sukobe s članovima obitelji ili napetosti u paru, osobito u slučaju dugotrajnijih parova. Ako ste u braku, harmoniju u braku mogli bi poremetiti vaši ili partnerovi roditelji jer se miješaju u vaš život kao para ili imaju probleme u koje se morate uključiti da biste ih riješili. Tarot-horoskop.com savjetuje da pokušate ostati smireni jer u protivnom riskirate emocionalni ispad koji može utjecati na vaš odnos. U ovom astrološkom kontekstu, neki bi Škorpioni mogli proći kroz trenutke nervoznih ispada oko 9. ožujka. Nakon dugo vremena kada su se frustracije i nezadovoljstvo nakupljale, dolazi do neočekivanog ispada (za one oko njih) i ima intenzitet koji se može pokazati destruktivnim. Koliko god bile velike vaše akumulirane frustracije, imat ćete koristi od razmišljanja o budućnosti i onome što uistinu želite. Ako želite da se vaša veza ne prekine iznenada, trebali biste ublažiti uznemirenost i djelovati diplomatski. Neki Škorpioni također bi mogli upoznati nekoga tko će pokvariti neke njihove ideje i uvjerenja o vezama, obiteljskom životu ili preuzimanju dugoročnih obveza. Stvari se počinju smirivati tijekom druge polovice ožujka jer Venera – vladar Škorpionove 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak) – počinje svoj tranzit vaše 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava). Od 22. ožujka u vašoj 5. kući nalazi se i Mars - tradicionalni vladar Škorpiona. Ovaj astrološki kontekst je povoljan za slobodne Škorpione, koji imaju izvrsne uvjete za početak nove veze, pune romantike, poezije i strasti.

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

Dana 9. ožujka 2024., Merkur - vladar 7. kuće Strijelca (veze, druženja, partnerstva, brak) - počinje svoj tranzit kroz vašu 5. kuću. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com osjeća da vas strast i užitak flerta prate tijekom ovog vremena, pomažući vam da oživite svoju romantičnu vezu ili brak (ovisno o slučaju). Ako ste slobodni, mogli biste započeti novu vezu. Oko 18. i 19. ožujka Merkur čini prekrasnu konjunkciju sa Sjevernim čvorom, koji se nalazi u 5. kući Strijelca, što dokazuje da biste mogli upoznati nekoga s kim možete izgraditi dugoročnu vezu. Ako ste već u braku, možete učvrstiti svoju vezu otvorenim razgovorom o svojim osjećajima. Vaša bolja polovica može vas iznenaditi nekom izjavom, pokazati se romantičnom i pokušati ponovno osvojiti vaše srce. Neki parovi mogli bi odlučiti učvrstiti svoju zajednicu začećem djeteta. Oko 8. do 11. ožujka 2024. Mars – vladar 5. kuće Strijelca (ljubav, romantika, ljubavne veze, zabava, kreativnost, djeca) – pravi kvadrat s Uranom. Budući da Mars prolazi kroz vašu kuću komunikacije i putovanja, do 22. ožujka mogli biste doživjeti iznenadnu privlačnost, no takva veza može se pokazati vrlo nestabilnom, možda čak i turbulentnom i može rezultirati sukobima i svađama. Drugi vjerojatni scenarij je da privučete interes nekoga tko je nestabilan, bez ikakve namjere. Stoga Tarot-horoskop.com preporučuje da ljubavnim vezama pristupate sa što više opreza.

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

Venera – vladar 5. kuće Jarca (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, zabava, kreativnost, djeca) – prolazi kroz vašu 3. kuću od 11. ožujka 2024. Tijekom ovog tranzita Venera vas inspirira i pomaže vam da učinkovitije komunicirate i izražavate sebe elegantnije. Ako ste već dio veze, imate priliku pristupiti stvarima na opušteniji ili diplomatskiji način o nekim temama vezanim uz par koje su relativno osjetljive ili teške. Ako ste slobodni, lakše ćete pronaći prave riječi za pristup nekome tko vam se sviđa. Također, Venera vam pomaže da budete društveniji pa slučajan i banalan razgovor može dovesti do prijateljstva s nekim od koga vam srce zaigra i probudi ljubavni interes. Imajući na umu činjenicu da je Uran u 5. kući Jarca, Tarot-horoskop.com smatra da neki slobodni Jarci doživljavaju simpatije, ali svaka nova veza koja sada započne može postati turbulentna tijekom prve polovice mjeseca, čak i skupa. Budući da je Mjesec vladar vaše 7. kuće, pomrčina Mjeseca 25. ožujka 2024. ima utjecaja na vaše odnose. Pomrčina se događa u vašoj 10. kući, što dokazuje da bi moglo doći do otkrića u dugovječnim parovima ili u slučaju onih koji razmišljaju o braku. Na primjer, mogli biste shvatiti da trebate revidirati neke zajedničke dugoročne planove. U odnosima u kojima postoji ljubav i želja da ostanete zajedno, ovaj trenutak može dovesti do promjena nabolje, osnažujući i učvršćujući vezu.

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

Uran – moderni vladar Vodenjaka – u napetim je vezama s Venerom i Marsom, koji prolaze kroz Vodenjaka do 11., odnosno 22. ožujka. Kao rezultat toga, tijekom prve polovice ožujka 2024. većina Vodenjaka ima tendenciju biti pomalo razdragana, nervoznija ili uznemirenija nego inače, što riskira destabilizaciju važnih veza u njihovim životima, uključujući brak i obiteljski život. Općenito govoreći, sjajno je izraziti svoje frustracije i nezadovoljstvo koje ste nakupili tijekom vremena, ali Tarot-horoskop.com preporučuje da odaberete diplomatskiji put koji je manje destruktivan. Ali oko 9. ožujka možda ćete biti sretni kada zaključite da vaša bolja polovica zna kako reagirati na vaše ponašanje pa su izgledi da ćete se uspjeti dogovoriti i vratiti unutarnju ravnotežu. Merkur – vladar 5. kuće Vodenjaka (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, kreativnost, djeca) – 9. ožujka prelazi u vašu 3. kuću. Merkurov tranzit kroz vašu 3. kuću potiče vas da budete komunikativniji i senzibilniji za okruženje u kojem se nalazite svakodnevno. Ako ste slobodni, ovaj astrološki kontekst pruža vam odlične uvjete za upoznavanje zanimljivih i privlačnih ljudi. Ono što bi vas moglo spriječiti da započnete vezu samo su vaše unutarnje oluje i nefleksibilnost kojoj ste skloni u zadnjem dijelu mjeseca.

 

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

Počevši od prvih dana ožujka 2024. moguće su rasprave s partnerom o starim i osjetljivim temama, ali nema mnogo šanse da se bilo što riješi, samo napinjete atmosferu. Najmudrije bi bilo da se pokušate pomiriti s nekim aspektima vaše veze ili braka, ovisno o slučaju. Ako na kraju zaključite da nisu prihvatljivi, možete razmisliti o razdvajanju. Oko 9. ožujka verbalna agresivnost može doseći vrhunac, a glavni uzrok svađe mogao bi biti novac. Imajući na umu činjenicu da je 25. ožujka pomrčina Mjeseca u 8. kući Riba (zajednički resursi, intimnost, erotika, fizičko i emocionalno spajanje), Tarot-horoskop.com smatra da je vrijeme za ozbiljne promjene kada je u pitanju upravljanje vašim životom, novcem ili zajedničkim proračunom para. Također je moguće da bi se neka neugodna tajna ili ljubavna indiskrecija ponovno pojavila pa biste mogli završiti u žestokim raspravama i prijekorima. Imat ćete koristi ako obuzdate svoj temperament i ne zamjerate svojoj boljoj polovici stvari koje su uglavnom dio prošlosti. Možete maksimalno iskoristiti astrološki kontekst kako biste se oslobodili zamjeranja i opsesija i pokušali ponovno uspostaviti sklad u svom partnerskom životu. Dana 11. ožujka 2024. Venera – vladarica 8. kuće Riba – počinje svoj tranzit kroz Ribe, a Mars je prati 22. ožujka. Ovi tranziti su povoljni posebno za Ribe koje žele osvojiti nečije srce, privući njihovu pažnju, zavesti. Ali mogli biste se ugodno iznenaditi pronalaskom ljubavi na najneočekivaniji način. Za neke Ribe koje su uključene u veze koje su donekle dugotrajne, ovaj astrološki kontekst pogoduje rješavanju postojećih napetosti u njihovoj vezi i ponovnom uspostavljanju harmonije ako su pazili da ne naprave veliku stvar od toga tijekom prvog dijela mjeseca.

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela
 
 
 

Mjesečni horoskop

Horoskop

Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop za ožujak 2024. ❤️❤️❤️

 

mjesečni horoskopPrva polovica ožujka 2024. obilježena je kvadratom Venera-Uran između 2. i 4. ožujka i kvadratom Marsa i Urana između 8. i 11. ožujka. Ovi kvadrati dokazuju da bi moglo doći do neočekivanih i uznemirujućih događaja, osobito u vezama ili situacijama koje smo dugo tolerirali iako smo trebali učiniti nešto da ih riješimo. Na primjer, to može značiti veze ili situacije u kojima su potrebne prilično ozbiljne promjene (u osobnom životu, prije svega) ili kojima jednostavno treba stati na kraj.

Ovi kvadrati dokazuju da postoje neke stvari koje treba raspraviti, razjasniti i promijeniti. Obično, kada je Uran uključen u astrološki aspekt, čini se da se događaji pojavljuju potpuno neočekivano i tjeraju nas da izađemo iz uobičajenog ritma kako bismo učinili ono što treba učiniti, da vidimo ono što smo bili previše tvrdoglavi da primijetimo, da postanemo iskreni prema sebi i prema ljudima oko sebe.

U ovom astrološkom kontekstu, mnogi od nas osjećaju potrebu za više neovisnosti. Oni koji prirodno više vole biti ovisni o drugima mogli bi iznenada shvatiti da ih odbijaju ili drže podalje.

 

 

Imajući na umu činjenicu da jedan od kvadrata uključuje Mars, planet akcije, Tarot-horoskop.com preporučuje da ne žurite djelovati naglo, motivirano uzbuđenjem, željom za osvetom, destabilizacijom tuđeg autoriteta ili povratom onoga što osjećamo da nam se duguje.


Vrijeme je da analiziramo ona područja naših života u kojima je postalo nužno promijeniti neka pravila ili principe, ali to se ne može dogoditi na silu, brutalno. Oni koji se tako pokušavaju ponašati riskiraju pogoršanje postojećih napetosti u svojim odnosima.


Tijekom perioda označenih takvim aspektima, Tarot-horoskop.com preporučuje da se mobiliziramo i iskoristimo energiju promjene u našem najboljem interesu, ali bez forsiranja i u pokušaju da ne izazovemo kaos. Nije lako, ali rezultati pokazuju da se isplati potruditi i prihvatiti da su promjene ritma neophodne faze na putu do boljeg života. Promjene se općenito doživljavaju kao uznemirujuće i stresne jer se moramo odreći nekih navika i rituala, ali takve energije igraju ulogu povremenog podsjećanja da se napredak postiže promjenom i izlaskom iz norme.

 

 

9. ožujka 2024. Merkur – planet razmišljanja i komunikacije – započinje svoj tranzit kroz Ovna, kardinalni Vatreni znak. Kao rezultat toga, ovaj tranzit potiče razmišljanje i izaziva određeni stupanj impulzivnosti u komunikaciji i trajno stanje uznemirenosti i unutarnje uznemirenosti. Na pozadini kvadrata Venera-Uran i Mars-Uran vrlo lako možemo doći do nekih odluka koje nisu promišljene.

S druge strane, Merkurov tranzit kroz Ovna daje nam hrabrost da progovorimo, ali ponekad na način koji nije diplomatski. Kao rezultat toga, preporuka Tarot-horoskop.com je da umirimo svoj govor i mudro izaberemo ton i riječi koje koristimo, osobito ako nam je i dalje potrebna suradnja drugih.

Tijekom svog tranzita kroz Ovna, Merkur susreće Sjeverni čvor i Chiron (između 18. i 21. ožujka 2024.), što može označiti otkriće o nama samima, nekoj starijoj rani ili načinu na koji komuniciramo. U nekim slučajevima, određene nesigurnosti mogu izaći na vidjelo u vezi s vlastitim intelektualnim sposobnostima, što potiče sklonost da postanemo mrzovoljni i agresivni u komunikaciji. Ali takva nas svijest o prazninama ili nedostacima potiče na usavršavanje znanja i vještina.

S druge strane, konjunkcije Merkura sa Sjevernim čvorom i s Chironom dokazuju da bismo mogli primiti bitne informacije koje ne možemo ispravno procijeniti jer smo zaslijepljeni nekim starim i štetnim mentalnim obrascima. Dakle, čak i ako se nosimo s teškim situacijama, važno je da ostanemo smireni i da djelujemo oprezno, izbjegavajući impulzivne i nekontrolirane reakcije.

 

 

Dana 11. ožujka 2024. Venera počinje svoj tranzit kroz Ribe, gdje joj Sunce pravi društvo do 19. ožujka i gdje Mars ulazi 22. ožujka. Kao rezultat toga, imamo koristi od neke energije vode koja nam pomaže da budemo prijemčivi, empatični i intuitivno povezani sa suptilnim energijama oko sebe.

25. ožujka je pomrčina Mjeseca u Vagi, dok je Sjeverni čvor u Ovnu zajedno sa Suncem, a Sjeverni čvor se nalazi u Vagi zajedno s Mjesecom. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da bismo mogli proći kroz događaje koji nam pomažu da postanemo svjesni nekih pitanja u vezi iz prošlosti. Na primjer, moglo bi se raditi o neravnotežama u vezama koje održavamo zbog naslijeđenih mentaliteta. Dobivamo novu priliku da ih postanemo svjesni i možemo početi s potrebnim prilagodbama.

Budući da je ova pomrčina Mjeseca snažniji Pun Mjesec, neke bi situacije ili odnosi mogli doći do kraja, dok bi drugi završili u kritičnoj točki koja naglašava potrebu za nekim promjenama kako bi se ponovno uspostavila ravnoteža.

Mjesečni horoskop

DNEVNI HOROSKOP TJEDNI HOROSKOP GODIŠNJI HOROSKOP

 

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

U ožujku biste trebali usvojiti opušteniji stav kada je u pitanju vaš ljubavni život i veze. 11. ožujka 2024. Venera – vladar vaše 7. kuće (veze, druženja, partnerstva, brak) – počinje svoj tranzit kroz vašu 12. kuću, a 22. ožujka slijedi Mars – vladar Ovna i Ovnove 8. kuće (intimnost, erotičnost, fizičko i emocionalno stapanje). Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da prolazite kroz sjajno vrijeme za meditiranje o svojim ljubavnim vezama i analiziranje vašeg ljubavnog života općenito. Ako ste slobodni, nije najbolje vrijeme da pokušate započeti novu vezu. Energiju ovih tranzita možete maksimalno iskoristiti kako biste izliječili svoje srce nakon ljubavnog razočarenja ili, ako morate donijeti veliku odluku o ljubavnom životu, kako biste dobro razmislili kako najbolje postupiti. 25. ožujka 2024. dolazi do pomrčine Mjeseca u Vagi koja aktivira Ovnovu 7. kuću. Kao rezultat toga, veza ili brak u koji ste uključeni mogli bi biti testirani. Na primjer, neki stariji problem mogao bi izaći na vidjelo nakon što ste ga tada previdjeli i sada zahtijeva temeljito rješenje. S druge strane, vaša bolja polovica mogla bi proći kroz teže razdoblje pa bi bilo najbolje da im pokažete da se na vas mogu osloniti. Također, obiteljski problemi – možda povezani s vašim roditeljima ili vašom boljom polovicom – mogu uzrokovati probleme ili napetosti u vašem životu kao para. Najmudrije bi bilo ne dopustiti da tuđi problemi utječu na vaš brak. Možete pomoći svojim roditeljima ili partnerovim, ali pripazite da sa svojom boljom polovicom osmislite strategiju kako te napetosti ne bi negativno utjecale na vašu vezu.

 

 

Pročitaj više OVAN - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

Za mnoge Bikove izgleda da će ožujak 2024. biti prilično naporan kada su u pitanju ljubav i veze jer ne mogu odlučiti je li njihova potreba za neovisnošću i slobodom važnija od želje da budu dio ustaljene veze. Možda se sada ne trebate odlučiti i sigurno nije vrijeme za usvajanje bilo kakvih radikalnih stavova. Od 9. ožujka, Merkur – vladar 5. kuće Bika (ljubav, romantika, ljubavne veze, zabava, kreativnost, djeca) – prolazi kroz vašu 12. kuću, označavajući vrijeme kada ste skloni biti prilično melankolični i zainteresirani za svoju ljubavnu prošlost ili možda željni nastavka ljubavne priče koja je završila u nekom trenutku u prošlosti. Tijekom prve dekade ožujka 2024., Venera – vladarica Bika – i Mars – tradicionalni vladar vaše 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak) – prave kvadrate s Uranom, koji se nalazi upravo u Biku. Kao rezultat toga, neki Bikovi se iznenade ili dožive zaplete koji utječu na njihovu ravnotežu i tjeraju ih da se prilagode novim situacijama u odnosima. Tarot-horoskop.com smatra da to ne mora nužno značiti nepovoljne ili neugodne događaje, već prije događaje ili situacije koje stvaraju zadovoljstvo i nelagodu u isto vrijeme (jer je Uran također uključen) i tjeraju vas da se uključite, otpustite neke obrasce ponašanja koji vam ne služe u odnosima. U vezama obilježenim dugotrajnijim sukobima može doći do iznenadnih prekida ili razvoda.


 

 

Pročitaj više BIK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

Prvi dio ožujka 2024. obilježen je kvadratima Venere i Marsa s Uranom. Ovaj astrološki kontekst pokazuje da biste se mogli nositi s nekim previranjima vezanim uz vašu emocionalnu prošlost. Također, mogli biste doživjeti sukob ili vezu koja vas tjera da preispitate neke mentalitete ili ih čak otpustite jer se pokažu zastarjelima i štetnima. Neki Blizanci shvaćaju da je njihovo razmišljanje dovelo do gubitka dugotrajne veze i na kraju zaključe da je vrijeme da promijene svoj stav i uvjerenja. 11. ožujka 2024. Venera – vladarica 5. kuće Blizanaca (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, djeca) – počinje svoj tranzit kroz vašu 10. kuću. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da ste tijekom posljednje dvije dekade ožujka više zabrinuti za ljubavni život općenito ili za osjećaje koje imate prema određenoj osobi. U ovom astrološkom kontekstu, neki Blizanci razmišljaju o službenoj vezi ili o braku. Ako se viđate s nekim koga još niste predstavili svojim prijateljima ili s kim još niste bili u društvu, ovaj period je odličan za zajednički izlazak. Dakle, veza koja je donedavno bila samo flert može postati ozbiljna. Tarot-horoskop.com ističe da pomrčina Mjeseca 25. ožujka u 5. kući Blizanaca može stvoriti situacije koje testiraju ljubavne veze nekih Blizanaca. Čvrsti parovi, temeljeni na autentičnim osjećajima i uzajamnom poštovanju, izdržavaju bez problema, ali oni slabašni riskiraju da se iznenada raspadnu.

 

 

Pročitaj više BLIZANCI - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

Za većinu Rakova, ožujak 2024. karakterizira emocionalni intenzitet jer je Mars još uvijek u 8. kući do 22. ožujka. Venera također prolazi kroz 8. kuću do 11. ožujka, tjerajući vas da ozbiljno razmislite o budućnosti veze u koju ste uključeni ili, ako ste u braku, budućnost vašeg braka. Sve do 11. ožujka Venera i Mars prave napete aspekte s Uranom, što dokazuje da bi moglo doći do velikih promjena kada je riječ o ljubavnim planovima za budućnost. Neki Rakovi dožive neočekivane zaljubljenosti, ali u vezama obilježenim starim i ozbiljnim problemima stvari mogu dovesti do prekida. Ako ste u vezi u kojoj se prekidi i pomirenja ponavljaju, ovaj period može dovesti do iznenadnog i konačnog prekida. Imajući na umu astrološki kontekst prve polovice ožujka 2024., Tarot-horoskop.com smatra da veze mogu biti vrlo klimave pa treba pripaziti kako se ponašati kako ne biste pokvarili vezu koja ide dobro. S druge strane, neki slobodni Rakovi doživljavaju iznenadne i neodoljive zaljubljenosti, ali budući da je Uran uključen, takve veze nisu previše stabilne i riskiraju izazvati kaos u njihovim životima. Također, napeti aspekti koje formiraju Venera i Mars s Uranom dokazuju da trebate napraviti neke promjene ako želite da se vaš ljubavni život razvija, ojača i produbi. Budući da Rakovi ne prihvaćaju promjene lako, mogli biste se osjećati pod stresom i mrzovoljni jer vam se čini da je sve poremećeno. Ali možda je upravo to pouka ovog vremena: da se sve mora pobrkati da bismo na kraju uživali u ljubavnoj vezi ili braku (ovisno o slučaju) koji je uistinu skladan i čvrst.

 

 

Pročitaj više RAK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

Tijekom prve polovice ožujka 2024. Mars i Venera, smješteni u Lavovoj 7. kući (veze, partnerstva, druženja, brak), prave kvadrate s Uranom, modernim vladarom ove kuće. Kao rezultat toga, mogli biste doživjeti iznenađenje ili doživjeti događaj koji će vas potaknuti na veliku promjenu u vašoj ljubavnoj vezi ili braku, ovisno o slučaju. Neki Lavovi koji su uključeni u veze na daljinu suočavaju se s neočekivanim i zanimljivim situacijama. Također je moguće da će se neki slobodni Lavovi iznenada zaljubiti u nekoga tko je vrlo različit od njih, a ima drugačije ideje o životu ili navike. U nekim parovima, nade i snovi jednog partnera mogu biti u sukobu s onim što drugi želi. Kako bi ovi parovi potrajali, oba partnera moraju biti strpljivi i tolerantni kako bi mogli doći do zajedničkog stajališta ili napraviti neke razumne kompromise. Štoviše, parovi koji se oslanjaju na stvarne osjećaje i međusobno poštovanje mogu se razviti prema višoj razini koja je korisna za oba partnera. Do 19. ožujka 2024. Sunce – vladar Lava – prolazi kroz vašu 8. kuću (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno spajanje), gdje također ulazi Venera 11. ožujka, a nakon nje Mars 22. ožujka. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da se ožujak čini strastvenim za mnoge Lavove. Općenito, Lavovi se ne zadovoljavaju površnim vezama, koje idu iz dana u dan, već žele dubinu i emocionalno zajedništvo, a tranziti ovog razdoblja pokazuju da takve veze mogu izgraditi samo ako su spremni biti otvoreniji prema potrebama i željama njihove bolje polovice. Ukratko, vrijeme je da usvojite novu perspektivu kada su u pitanju vaše veze općenito, posebno kada su u pitanju one važne.

 

 

Pročitaj više LAV - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

U ožujku 2024. mnoge Djevice su zabrinute prije svega za svoje veze i partnerstva, uključujući brakove za one koji su u njima. Ako ste u posljednje vrijeme zapostavljali svoju vezu, u ožujku imate priliku to nadoknaditi tako što ćete više pažnje posvetiti željama i osjećajima svoje bolje polovice. Merkur – vladar Djevice – prolazi kroz vašu 7. kuću (veze, partnerstva, druženja, brak) – do 9. ožujka, kada prelazi u vašu 8. kuću (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno spajanje). Vašu 7. kuću također aktivira Venera od 11. ožujka, Mars od 22. ožujka i Sunce do 19. ožujka. Također, Saturn se smjestio u 7. kuću Djevice do 2026. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da imate dosta za raščistiti i riješiti u pogledu odnosa. Također, nije preporučljivo izbjegavati jer bi vas Saturn mogao kazniti oštrije nego inače. Druga polovica ožujka pruža vam odlične uvjete za zbližavanje s boljom polovicom, za mirenja i razgovore koji dovode do ozdravljenja i vraćanja onog vrlo ugodnog osjećaja bliskosti, suučesništva i međusobnog razumijevanja. Oko 18. ožujka mogli biste doživjeti zanimljivo otkriće ili biste se konačno mogli osjećati spremnima donijeti važnu odluku kada je u pitanju vaš život udvoje. Neke slobodne Djevice upoznaju nekoga tko im može obilježiti život, čak i ako veze koje sada započinju neće nužno biti dugotrajne.


 

 

Pročitaj više DJEVICA - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

Mars – vladar 7. kuće Vage (veze, partnerstva, druženja, brak), i dalje prolazi kroz vašu 5. kuću (ljubav, romansa, ljubavne veze, flert, kreativnost, djeca) i Venera – vladarica Vage i vaše 8. kuće – pravi mu društvo do 11. ožujka. Tijekom prve polovice ožujka 2024. Mars i Venera prave kvadrate s Uranom, što znači da biste mogli doživjeti događaj koji će uznemiriti vaš romantični život. Najbolji način za rješavanje potencijalnih problema u odnosima je iskren dijalog, koristeći diplomaciju koja je zaštitni znak Vaga. Strah ili ljubomora mogli bi vas potaknuti na neinspirirane reakcije koje mogu naštetiti vašoj vezi, bila ona službena ili ne. Neke Vage mogle bi saznati neku neugodnu činjenicu o svojoj boljoj polovici, dok bi druge mogle doživjeti iznenadni prekid. Također, ovaj astrološki kontekst dokazuje da bi se neke slobodne Vage mogle iznenada zaljubiti u nekoga. Ova ljubav na prvi pogled može biti burna i natjerati ih da izađu iz uobičajenog ritma. Pomrčina Mjeseca 25. ožujka 2024. aktivira samu Vagu što dokazuje da biste mogli doživjeti otkrivenje ili osobnu ponovnu procjenu, posebno povezanu s odnosima, koja vas tjera da provedete važne promjene u svojim odnosima, uključujući i vaš brak (gdje je to slučaj). Na primjer, mogli biste morati promijeniti svoje dugoročne planove, bilo kako biste uzeli u obzir želje svoje bolje polovice ili kako biste izbjegli utjecaj na ljubavnu vezu ili vaš brak. Ako ste u takvoj situaciji, odluke nije lako donijeti pa Tarot-horoskop.com savjetuje da ne žurite i pažljivo analizirate stvari.

 

 

Pročitaj više VAGA - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

Tijekom prve polovice ožujka 2024. neki bi Škorpioni mogli proći kroz sukobe s članovima obitelji ili napetosti u paru, osobito u slučaju dugotrajnijih parova. Ako ste u braku, harmoniju u braku mogli bi poremetiti vaši ili partnerovi roditelji jer se miješaju u vaš život kao para ili imaju probleme u koje se morate uključiti da biste ih riješili. Tarot-horoskop.com savjetuje da pokušate ostati smireni jer u protivnom riskirate emocionalni ispad koji može utjecati na vaš odnos. U ovom astrološkom kontekstu, neki bi Škorpioni mogli proći kroz trenutke nervoznih ispada oko 9. ožujka. Nakon dugo vremena kada su se frustracije i nezadovoljstvo nakupljale, dolazi do neočekivanog ispada (za one oko njih) i ima intenzitet koji se može pokazati destruktivnim. Koliko god bile velike vaše akumulirane frustracije, imat ćete koristi od razmišljanja o budućnosti i onome što uistinu želite. Ako želite da se vaša veza ne prekine iznenada, trebali biste ublažiti uznemirenost i djelovati diplomatski. Neki Škorpioni također bi mogli upoznati nekoga tko će pokvariti neke njihove ideje i uvjerenja o vezama, obiteljskom životu ili preuzimanju dugoročnih obveza. Stvari se počinju smirivati tijekom druge polovice ožujka jer Venera – vladar Škorpionove 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak) – počinje svoj tranzit vaše 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava). Od 22. ožujka u vašoj 5. kući nalazi se i Mars - tradicionalni vladar Škorpiona. Ovaj astrološki kontekst je povoljan za slobodne Škorpione, koji imaju izvrsne uvjete za početak nove veze, pune romantike, poezije i strasti.

 

 

Pročitaj više ŠKORPION - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

Dana 9. ožujka 2024., Merkur - vladar 7. kuće Strijelca (veze, druženja, partnerstva, brak) - počinje svoj tranzit kroz vašu 5. kuću. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com osjeća da vas strast i užitak flerta prate tijekom ovog vremena, pomažući vam da oživite svoju romantičnu vezu ili brak (ovisno o slučaju). Ako ste slobodni, mogli biste započeti novu vezu. Oko 18. i 19. ožujka Merkur čini prekrasnu konjunkciju sa Sjevernim čvorom, koji se nalazi u 5. kući Strijelca, što dokazuje da biste mogli upoznati nekoga s kim možete izgraditi dugoročnu vezu. Ako ste već u braku, možete učvrstiti svoju vezu otvorenim razgovorom o svojim osjećajima. Vaša bolja polovica može vas iznenaditi nekom izjavom, pokazati se romantičnom i pokušati ponovno osvojiti vaše srce. Neki parovi mogli bi odlučiti učvrstiti svoju zajednicu začećem djeteta. Oko 8. do 11. ožujka 2024. Mars – vladar 5. kuće Strijelca (ljubav, romantika, ljubavne veze, zabava, kreativnost, djeca) – pravi kvadrat s Uranom. Budući da Mars prolazi kroz vašu kuću komunikacije i putovanja, do 22. ožujka mogli biste doživjeti iznenadnu privlačnost, no takva veza može se pokazati vrlo nestabilnom, možda čak i turbulentnom i može rezultirati sukobima i svađama. Drugi vjerojatni scenarij je da privučete interes nekoga tko je nestabilan, bez ikakve namjere. Stoga Tarot-horoskop.com preporučuje da ljubavnim vezama pristupate sa što više opreza.

 

 

Pročitaj više STRIJELAC - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

Venera – vladar 5. kuće Jarca (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, zabava, kreativnost, djeca) – prolazi kroz vašu 3. kuću od 11. ožujka 2024. Tijekom ovog tranzita Venera vas inspirira i pomaže vam da učinkovitije komunicirate i izražavate sebe elegantnije. Ako ste već dio veze, imate priliku pristupiti stvarima na opušteniji ili diplomatskiji način o nekim temama vezanim uz par koje su relativno osjetljive ili teške. Ako ste slobodni, lakše ćete pronaći prave riječi za pristup nekome tko vam se sviđa. Također, Venera vam pomaže da budete društveniji pa slučajan i banalan razgovor može dovesti do prijateljstva s nekim od koga vam srce zaigra i probudi ljubavni interes. Imajući na umu činjenicu da je Uran u 5. kući Jarca, Tarot-horoskop.com smatra da neki slobodni Jarci doživljavaju simpatije, ali svaka nova veza koja sada započne može postati turbulentna tijekom prve polovice mjeseca, čak i skupa. Budući da je Mjesec vladar vaše 7. kuće, pomrčina Mjeseca 25. ožujka 2024. ima utjecaja na vaše odnose. Pomrčina se događa u vašoj 10. kući, što dokazuje da bi moglo doći do otkrića u dugovječnim parovima ili u slučaju onih koji razmišljaju o braku. Na primjer, mogli biste shvatiti da trebate revidirati neke zajedničke dugoročne planove. U odnosima u kojima postoji ljubav i želja da ostanete zajedno, ovaj trenutak može dovesti do promjena nabolje, osnažujući i učvršćujući vezu.

 

 

Pročitaj više JARAC - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

Uran – moderni vladar Vodenjaka – u napetim je vezama s Venerom i Marsom, koji prolaze kroz Vodenjaka do 11., odnosno 22. ožujka. Kao rezultat toga, tijekom prve polovice ožujka 2024. većina Vodenjaka ima tendenciju biti pomalo razdragana, nervoznija ili uznemirenija nego inače, što riskira destabilizaciju važnih veza u njihovim životima, uključujući brak i obiteljski život. Općenito govoreći, sjajno je izraziti svoje frustracije i nezadovoljstvo koje ste nakupili tijekom vremena, ali Tarot-horoskop.com preporučuje da odaberete diplomatskiji put koji je manje destruktivan. Ali oko 9. ožujka možda ćete biti sretni kada zaključite da vaša bolja polovica zna kako reagirati na vaše ponašanje pa su izgledi da ćete se uspjeti dogovoriti i vratiti unutarnju ravnotežu. Merkur – vladar 5. kuće Vodenjaka (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, kreativnost, djeca) – 9. ožujka prelazi u vašu 3. kuću. Merkurov tranzit kroz vašu 3. kuću potiče vas da budete komunikativniji i senzibilniji za okruženje u kojem se nalazite svakodnevno. Ako ste slobodni, ovaj astrološki kontekst pruža vam odlične uvjete za upoznavanje zanimljivih i privlačnih ljudi. Ono što bi vas moglo spriječiti da započnete vezu samo su vaše unutarnje oluje i nefleksibilnost kojoj ste skloni u zadnjem dijelu mjeseca.

 

 

 

Pročitaj više VODENJAK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop ožujak 2024.

Ljubav i veze

Počevši od prvih dana ožujka 2024. moguće su rasprave s partnerom o starim i osjetljivim temama, ali nema mnogo šanse da se bilo što riješi, samo napinjete atmosferu. Najmudrije bi bilo da se pokušate pomiriti s nekim aspektima vaše veze ili braka, ovisno o slučaju. Ako na kraju zaključite da nisu prihvatljivi, možete razmisliti o razdvajanju. Oko 9. ožujka verbalna agresivnost može doseći vrhunac, a glavni uzrok svađe mogao bi biti novac. Imajući na umu činjenicu da je 25. ožujka pomrčina Mjeseca u 8. kući Riba (zajednički resursi, intimnost, erotika, fizičko i emocionalno spajanje), Tarot-horoskop.com smatra da je vrijeme za ozbiljne promjene kada je u pitanju upravljanje vašim životom, novcem ili zajedničkim proračunom para. Također je moguće da bi se neka neugodna tajna ili ljubavna indiskrecija ponovno pojavila pa biste mogli završiti u žestokim raspravama i prijekorima. Imat ćete koristi ako obuzdate svoj temperament i ne zamjerate svojoj boljoj polovici stvari koje su uglavnom dio prošlosti. Možete maksimalno iskoristiti astrološki kontekst kako biste se oslobodili zamjeranja i opsesija i pokušali ponovno uspostaviti sklad u svom partnerskom životu. Dana 11. ožujka 2024. Venera – vladarica 8. kuće Riba – počinje svoj tranzit kroz Ribe, a Mars je prati 22. ožujka. Ovi tranziti su povoljni posebno za Ribe koje žele osvojiti nečije srce, privući njihovu pažnju, zavesti. Ali mogli biste se ugodno iznenaditi pronalaskom ljubavi na najneočekivaniji način. Za neke Ribe koje su uključene u veze koje su donekle dugotrajne, ovaj astrološki kontekst pogoduje rješavanju postojećih napetosti u njihovoj vezi i ponovnom uspostavljanju harmonije ako su pazili da ne naprave veliku stvar od toga tijekom prvog dijela mjeseca.

 

 

 

Pročitaj više RIBE - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR