Mjesečni horoskop - Siječanj 2018.

Siječanj 2018. godine je pod utjecajem Mars - Jupiter konjunkcije iz Škorpiona. Konjunkcija će se oformiti 7. siječnja, ali utjecaj te konjunkcije počinje se osjećati već u zadnjoj dekadi prosinca 2017. godine. Konjunkcija će djelovati sve dok Mars ne izađe iz Škorpiona, 26. siječnja.

Mars i Jupiter su puni energije i optimistični i zato ova kombinacija može biti jako motivirajuća i može voditi prema divljim aktivnostima, ali i prema raspravama, uznemirenosti, pretjerivanju, nezgodama i nasilju. Postoji mogućnost manifestacije navedenog u: pravnom i vjerskom sustavu, obrazovanju, vojsci, proizvodnji, u policijskoj i vatrogasnoj službi.

Na privatnom planu, energija Mars - Jupiter konjunkcije mora biti usmjerena prema raznim aktivnostima, ali dobro koordiniranim i s jasnom svrhom, inače se vrlo lako može pretvoriti u nasilje, nedisciplinu, aroganciju, nepromišljene ideje, sukobe i nezgode.

 

Prvih dana siječnja 2018. godine Uran nastavlja direktnim hodom, nakon što je bio retrogradan pet mjeseci (baš poput Plutona i Neptuna, Uran je retrogradan pet mjeseci svake godine). Uran je spora planeta i tijekom siječnja ne mijenja svoj položaj. Spore planete imaju veću moć i mogu se ponašati neuobičajeno.

Uran je dinamičan, uzbudljiv, progresivan, voli moderno, ali njegovo djelovanje može donijeti neočekivane preokrete i nagle događaje, teži osamostaljivanju i neovisnosti. Uran je sada u Ovnu, znaku koji je dinamičan i potencijalno eksplozivan i nasilan.

Istovremeno, puno toga se događa u Jarcu. Tu borave Pluton i Saturn, dosta dugo vremena i pridružuju im se Sunce i Venera (kroz prve dvije dekade) i Merkur (kroz druge dvije dekade).

U siječnju Sunce i Venera prave konjunkciju s Plutonom, a Merkur pravi konjunkciju sa Saturnom i Plutonom. Sve što će se događati u Jarcu odredit će način na koji će se donositi odluke i razne stvari. Stvari će se pogurati, ali na pažljiv način, akcije će biti na temelju pomno razvijene strategije s dugoročnim ciljevima.

Imajmo na umu krutu suštinu Jarca, njegovu tvrdoglavost, ukorijenjenu potrebu za kontrolom, strahove i oklijevanja. Škorpion (u kojem imamo Mars - Jupiter konjunkciju) također nije fleksibilan i ima svoje strahove, opsesije i nepopustljive ideje.

To znači da smo suočeni s kontradiktornim manifestacijama: s jedne strane, hiperaktivne i nesputane koje dolaze od Mars - Jupiter konjunkcije i statičnog Urana iz Ovna, a s druge strane, stisnute, sumnjičave, nepopustljive, one koje se opiru promjenama, a dolaze od Jarca i Škorpiona. Ukratko rečeno, svjedočit ćemo borbi suprotnosti impresivnih sila.

Siječanj ima neke destruktivne događaje, ali i ogroman potencijal za ostvarenje uspjeha koji će najviše koristiti odlučnima, predanima, odvažnima i upornima.

 

Na kraju, ali ne i posljednje, pomrčina Mjeseca u Lavu dogodit će se 31. siječnja i može donijeti neočekivane ili neobične događaje, pozitivne ili negativne prirode. Slijedi utjecaj pomrčine Mjeseca na svaki znak:

Ovan: ljubav, seks, djeca, pustolovina, rizik, nagađanja, kreativnost, vrijeme odmora, zabava i uživanje, sport

Bik: kuća, dom, imovina, naslijeđe ili dugoročna dobra, obitelj, roditelji, prošlost

Blizanci: intelekt, informacije, komunikacija, pregovori, ulaganja, dokumenti, bilješke, putovanja, vozila, sestre i braća, susjedi

Rak: novac i imovina, prihod, troškovi, ušteđevina, profit, osjećaj vrijednosti

Lav: tijelo, izgled, konstitucija, vitalnost, temperament, život općenito

Djevica: tajna djelovanja, okultne mogućnosti (podrška iza scene, providnost, sudbina), skrivene opasnosti (neprijatelji, bolesti)

Vaga: zajednica, grupe, društvo, popularnost, prijatelji, zaštitnici, nade i projekti

Škorpion: društveni status, ugled, karijera, prestiž, uspjeh, nagrade, nadređeni, autoriteti

Strijelac: duga putovanja, veze s osobama iz inozemstva, inozemstvo, internet, istraživanja, kulture, duhovnost

Jarac: posao i ulaganja, naslijeđe, darovi, sponzorstva, neprofitabilni fondovi, pozajmice

Vodenjak: ljubavni život, brak, parovi, suradnje, ugovori, suparnici, sukobi

Ribe: rad i obaveze, podređeni, zdravlje, higijena, kućni ljubimci

 

 

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OVAN - horoskop siječanj 2018.

Ljubav i veze

Tijekom prve dvije dekade siječnja 2018. godine Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Ovna je u kući karijere i društvenog statusa. Ovaj položaj Venere donosi izbirljivost kada se radi o odnosima i više pažnje ćete posvećivati ljudima koje smatrate vrijednim vaše pažnje, divljenja i koji su situirani iz hijerarhijskog kuta gledišta ili koji vam mogu pomoći da napredujete prema svojim ciljevima. Postoje poveznice s nadređenima, službenicima ili popularnosti. Konjunkcija Venere sa Suncem i Plutonom govori o situacijama s posebnim značenjem, potencijalno napetim, koje će zahtijevati donošenje odluka. Mars, vladar Ovna, u konjunkciji je s Jupiterom, a to govori o velikoj fizičkoj snazi i ogromnoj seksualnoj moći. Pomrčina Mjeseca, isto tako, naglašava ogromnu seksualnu moć, krajem mjeseca.

BIK - mjesečni horoskop

BIK - horoskop siječanj 2018.

Ljubav i veze

Mars i Jupiter i dalje utječu na vaše osjećaje tijekom siječnja 2018. godine, posebno u prvom dijelu mjeseca, ali će raspon osjećaja varirati tijekom cijelog mjeseca. Obje planete su energične i poduzetne i zato možete očekivati buran ljubavni život, začinjen strašću i lijepim gestama. S druge strane, možda se nećete izražavati na očigled, ali će možda vama netko strastveno pokazivati pažnju. Ovakav sklop planeta povoljan je za pustolovine, ali i za one parove koji imaju zajedničke aktivnosti i ciljeve, koji zahtijevaju hrabro djelovanje i to na širokoj paleti mogućih planova. Ovo je uzbudljivo vrijeme, ali malo opreza nije naodmet.


BLIZANCI - mjesečni horoskop

BLIZANCI - horoskop siječanj 2018.

Ljubav i veze

Tijekom prve dekade siječnja 2018. godine Merkur, vladar Blizanaca, i dalje se nalazi u kući parova Blizanaca. Ovo je kraj ciklusa koji je započeo u studenom i koji vas je trebao podučiti važne lekcije u vašem ljubavnom životu. Za neke, ovo je kraj ekstremnih akcija u ljubavnom životu. Uživajte, sada će stvari biti puno jednostavnije i usmjerenije prema željenom pravcu. Povremeno se može činiti da se stvari prebrzo odvijaju, ali razlog tome je konjunkcija Jupitera, vladara kuće parova Blizanca, s nestrpljivim Marsom. Druga dekada mjeseca je opuštenija, a treća usmjerena prema intelektualnim, kulturološkim ili duhovnim ciljevima. Nemojte se iznenaditi ako vam se dogoditi romansa na putovanju ili ako uđete u vezu na daljinu.

RAK - mjesečni horoskop

RAK - horoskop siječanj 2018.

Ljubav i veze

Nećete upasti u ovakav period često! Uz Mars i Jupiter u kući ljubavi i erotike, tijekom siječnja 2018. godine, seksualna moć Rakova doseže nove visine i želja za romantičnim iskustvima je toliko jaka da privlači prilike u ljubavnom životu. Ako ih i ne privučete, tražiti i isprovocirat ćete ih. Moć vaše strasti je nezaustavljiva, osjećaji i senzacije u tijelu su snažni, iskre frcaju na sve strane. Istovremeno kuća parova Raka je goruća i kroz nju prolaze Sunce, senzualna Venera, Mars, Pluton i mudar Saturn koji se jako trudi održati nekakav red i koji vas podsjeća na obaveze. Sve u svemu, siječanj je značajan mjesec u kojem ćete dobiti veliki zalogaj.

LAV - mjesečni horoskop

LAV - horoskop siječanj 2018.

Ljubav i veze

Siječanj 2018. godine usmjerit će vašu pažnju prema praktičnim pitanjima u životu više nego na ljubavni život. Ipak, to ne znači da ne može biti i drugačije kombinacije. Zato što su Venera, planeta ljubavi i Saturn, vladar kuće parova Lava u kući posla Lava, mogli bi ući u vezu s nekim s kime radite ili koga upoznate preko posla. Mogli bi upoznati nekog pri obavljanju poslova ili kroz zajednički rad na projektu. S druge strane, zbog toga što je Jupiter, vladar kuće ljubavi i djece, u kući doma, zajedno sa Marsom, moguće je da ćete vi ili voljena osoba prolaziti kroz određene drame i poteškoće vezano za dom, roditelje, obitelj ili djecu.

DJEVICA - mjesečni horoskop

DJEVICA - horoskop siječanj 2018.

Ljubav i veze

Siječanj 2018. godine je poseban mjesec zato što sada možete nadrasti sve barijere, blokade, strahove, ograničenja i udisati puninu ljubavi punim plućima. Kroz kuću Djevice tijekom siječnja prolazi ni manje ni više, nego pet planeta: goruće Sunce, Merkur (vladar Djevice), Venera (planeta ljubavi), intenzivan i strastven Pluton (vladar kuće o kojoj govorimo). Sve ove planete pojačavaju vaše seksualne i romantične potrebe i želje i donose snažan ljubavni i seksualni naboj atmosfere. Povrh svega, Jupiter, vladar kuće parova Djevice, zajedno je s vatrenim Marsom i zato Djevice, oprezno, jer bi stvari mogle postati divlje!

VAGA - mjesečni horoskop

VAGA - horoskop siječanj 2018.

Ljubav i veze

Kroz prve dvije dekade siječnja 2018. godine uglavnom ćete biti usmjereni na dom i obitelj. Imat ćete potrebe za više privatnosti i intimnosti, zato će vam odgovarati stari, iskušani i iskreni odnosi. Može se raditi i o periodu u kojem ćete vi i vaša bolja polovica biti okupirani novcem, domom i onim što posjedujete zajedno. Smisao za praktično vlada nad osjećajima. Ali, atmosfera se mijenja vidno u zadnjoj dekadi siječnja, kada Sunce, zajedno sa drugim planetima, između kojih i Venera, planeta ljubavi i vladar Vage, ulaze u vašu kuću erotike. Tada počinje period od nekoliko tjedana u kojem ćete imati sreće u ljubavi, puno ugodnih i  romantičnih trenutaka, lijepih gesta i strasti.

ŠKORPION - mjesečni horoskop

ŠKORPION - horoskop siječanj 2018.

Ljubav i veze

Mars i Jupiter ostaju u Škorpionu tijekom siječnja 2018. godine. Strast i osvajački duh su na vrhuncu. Mars - Jupiter konjunkcija predispozicija je za kratkotrajne ljubavi, hrabre romantične geste, pa čak i nepromišljene i obećava puno akcije. Kroz prve dvije dekade, Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpiona, nalazi se u vašoj 3. kući, što znači da u vašem ljubavnom životu možete očekivati rasprave, poruke ili putovanja zbog ljubavi, a intelektualni afiniteti vas mogu povezati. U zadnjoj dekadi siječnja, vatra se smiruje malo i atmosfera postaje mirnija i stabilnija, dom i obitelj postaju prioriteti.

STRIJELAC - mjesečni horoskop

STRIJELAC - horoskop siječanj 2018.

Ljubav i veze

Tijekom prve dekade siječnja 2018. godine, Merkur, vladar kuće parova Strijelca, prolazi kroz zadnji stadij procesa koji je počeo u studenom (retrogradni ciklus u Strijelcu), koji treba razotkriti određene istine o vašoj vezi. Imajte to na umu kako bi održali dugotrajnu, harmoničnu vezu, koja odgovara vašim potrebama. Kompliciran dio Merkurovog retrogradnog ciklusa je gotov i sada se stvari vraćaju u normalu što će zapravo biti ugodno za većinu Strijelaca. Druga dekada siječnja govori o mogućem donošenju odluka vezano za zajednički novac ili će osjećaji utjecati na materijalne stvari. U zadnjoj dekadi još će neke brige biti prisutne, ali važnije su nove informacije, komunikacija i putovanje u dvoje.

JARAC - mjesečni horoskop

JARAC - horoskop siječanj 2018.

Ljubav i veze

S Venerom u Jarcu, prve dvije dekade siječnja su povoljne za ljubav, uživanje i harmoniju. Venera vam donosi senzualnost, ljupkost i snagu zavođenja. Vaše prisustvo je ugodnije i poželjnije. Atraktivniji ste i imat ćete više dobiti kroz razne situacije koje će vam olakšati odnose s drugima i pojavit će se neki novi osjećaji. Vašim ljubavnim životom vladat će brižnost, razumijevanje i optimizam. Zbog prisustva Venere u Jarcu, ali i zbog Mars - Jupiter konjunkcije u vašoj 11. kući, siječanj je mjesec u kojem ćete se družiti više i kretati se u širem krugu ljudi. Veće su šanse da upoznate novu ljubav ili da se dobro zabavite s voljenom osobom.

VODENJAK - mjesečni horoskop

VODENJAK - horoskop siječanj 2018.

Ljubav i veze

Prve dvije dekade siječnja 2018. godine baš se i ne ističu. Događanja neće biti, čak bi se mogli osjećati ravnodušno i kao da tražite utočište. Može doći do udaljavanja ili razočaranja, posebno u drugoj dekadi. Ako tako stvari stoje, komunikacija može poboljšati sve. Treća dekada je sretna: Venera, planeta ljubavi, ulazi u Vodenjaka i Sunce, vladar kuće parova Vodenjaka. Sada je klima totalno drugačija, puna optimizma i senzualnosti. Igre koje će parovi zaigrati su brižnost, nježnost, vedrina i dobro razumijevanje. U zadnjem dijelu mjeseca imat ćete veliku moć zavođenja, očekujte povoljne okolnosti. Ako tražite sreću, naći ćete je.

RIBE - mjesečni horoskop

RIBE - horoskop siječanj 2018.

Ljubav i veze

Merkur, vladar kuće parova Riba je u kući karijere u prvoj dekadi siječnja 2017. godine i njegov dugačak boravak u ovom području je pri kraju. Sada harmonizira emotivni i profesionalni život. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u vašoj 11. kući kroz prve dvije dekade, nagovještava sreću, ispunjavanje nada i mogućnost sjajnog provoda u društvu voljene osobe, u širokom društvenom krugu ili ćete upoznati nekog novog na javnom događaju, grupnom druženju i slično. U vašoj 11. kući nalazi se i Merkur kroz zadnje dvije dekade siječnja i potvrđuje ove mogućnosti. Neke prepreke ćete morati prijeći sredinom mjeseca.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT