Mjesečni horoskop za srpanj 2024. ❤️❤️❤️

 

mjesečni horoskopU srpnju 2024. dolazi do prijelaza iz meke energije Raka u vitalnost Lava. Merkur prvi prelazi u Lava 2. srpnja, zatim Venera 11. srpnja, a zatim Sunce 22. srpnja. Nakon što prijeđu u Lava, Merkur, Venera i Sunce nalaze se u opoziciji s Plutonom koji je u tranzitu kroz Vodenjaka.

Tranziti kroz Lava potiču otvorenu i jasnu komunikaciju i favoriziraju kreativnost i samoizražavanje na autentičan i hrabar način. S druge strane, opozicije Merkura, Venere i Sunca s Plutonom dokazuju da bi moglo doći do pojave ekstremističkih tendencija, sklonosti prema radikalnim idejama i stavovima, pa čak i potrebe za djelovanjem s pozicije snage. U ovom astrološkom kontekstu, možda postoji naglasak na sukobima između individualnih potreba i grupnih, između naših vlastitih interesa i onih socio-profesionalnih grupa čiji smo dio. Sredinu je teško naći, ali ne i nemoguće, pod uvjetom da je iskreno želimo i tražimo zajedno.

Pluton nas potiče i pomaže nam da duboko promijenimo način na koji razmišljamo, izražavamo se drugima i budemo dovoljno strpljivi da saslušamo druga stajališta, koliko god različita bila.

 

 

Veze znaju postati relativno napete, obilježene egom, taštinom, ljubomorom i željom za kontrolom. Možemo očekivati ​​da će mnogi od nas osjetiti potrebu da se ozbiljnije i dublje upletu u neke veze i da istraže čak i mračnije i složenije aspekte ljubavi. Tarot-horoskop.com smatra da je važno imati na umu intenzitet svojih osjećaja i želja i pokušati pronaći ravnotežu između izražavanja strasti i poštovanja prema potrebama i granicama drugih.

Dok Venera prolazi kroz Lava, postoji tendencija traženja pažnje i dokaza ljubavi i njegovanja od ljudi oko nas, ali najmudrije bi bilo imati velikodušnost Lava i njegovu sposobnost da daje i vodi. Također, Tarot-horoskop.com ističe da ovaj astrološki kontekst može potaknuti tendenciju prema drami i pretjeranim, neproporcionalnim reakcijama.

Vrijeme je da pokažemo suzdržanost i oprez kada je u pitanju raspolaganje novcem jer bi mogle postojati predispozicije za impulzivno trošenje, možda čak i na posudbu, na stvari koje nam zapravo nisu potrebne i koje su izvan onoga što si možemo priuštiti.

Između 14. i 17. srpnja 2024. moglo bi doći do nekih neočekivanih događaja ili možda čak i uznemirujućih jer se Mars sastaje u konjunkciji s Uranom u Biku. Neki od nas bi se mogli prilagoditi iznenadnim promjenama s materijalnog gledišta ili nekim događajima koji nas izvlače iz ukočenosti, svakodnevne ugode ili iz naše prepuštenosti ili čak lijenosti.

 

 

Za mnoge, konjunkcija Marsa i Urana označava vrlo ugodna iznenađenja, neočekivane materijalne koristi, ljubavne veze ili povoljne promjene u odnosima. Sve ovisi o našim životima i odlukama koje svatko donosi u ovom zbunjujućem astrološkom kontekstu koji je prepun prilika. Također, kao dio ove oluje, mnogi od nas će (ponovno) otkriti svoju hrabrost i pronaći potrebna rješenja za promjenu nekih aspekata naših života koje se do sada nismo usudili promijeniti.

20. srpnja 2024. Mars počinje svoj tranzit kroz Blizance, gdje je Jupiter već prisutan. Ovaj astrološki kontekst nastoji pojačati mentalnu uznemirenost i potaknuti predispoziciju prema neurednosti i kaotičnom djelovanju. Također, Tarot-horoskop.com ističe da bi mogla postojati tendencija da se brzopleto ponašamo, donosimo iznenadne odluke samo da bi se na kraju opet predomislili. Sve nam to pomaže da steknemo više iskustva u životu, saznamo nove informacije, naučimo nove stvari, ali možda shvatimo da nemamo pred sobom jasan cilj. Vrijeme je da postavite konkretne ciljeve i djelujete metodično kako biste ih ispunili. U protivnom riskiramo da uzalud trošimo energiju i započnemo mnoge stvari i dajemo obećanja koja nećemo moći ispuniti.

Dobra stvar kod ovog tranzita Marsa kroz Blizance, posebno u kombinaciji s energijom Lava, je to što nas gura prema znatiželji, razigranosti i koketiranju, želji za druženjem i upoznavanjem novih ljudi, možda čak i iz okruženja koja su vrlo različita na ono na što smo navikli.

S druge strane, Tarot-horoskop.com ističe kako bi mogla postojati sklonost prema agresivnosti u komunikaciji. Zbog toga trebamo odvojiti više vremena za razmišljanje prije nego što progovorimo jer inače riskiramo da pokvarimo neke profesionalne, prijateljske ili romantične veze.

 

 

Dana 26. srpnja 2024., Merkur počinje svoj tranzit kroz Djevicu, njegov domicilni i egzaltacijski znak, što sugerira da razmišljanje postaje ustaljenije i praktičnije. To ne znači nužno da odmah možemo djelovati koherentno, već samo jasnije razmišljati i postati sposobniji zaustaviti se na vrijeme prije nego što djelujemo kaotično i neučinkovito.

Utjecaj Djevice posebno je snažan jer nam daje sposobnost usredotočenosti i pedantnosti koja nam je potrebna te nam pomaže da smislimo konkretne planove, postavimo realne i pragmatične ciljeve te ustrajemo u ostvarenju zacrtanih ciljeva čak i ako ponekad oklijevamo i moramo pokušati više puta prije nego uspijemo.

Mjesečni horoskop

DNEVNI HOROSKOP TJEDNI HOROSKOP GODIŠNJI HOROSKOP

 

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

U srpnju 2024. ljubavni životi Ovnova dosežu novu razinu intenziteta. Nakon 11. srpnja, kada Venera počinje svoj tranzit kroz Ovnovu 5. kuću, romantika i ljubavne veze su vrlo omiljene. Ako ste slobodni, flert postaje intenzivniji i želja za istraživanjem novih veza raste kao i vaši izgledi za bijeg iz samoće. Dana 22. srpnja, Sunce - vladar 5. kuće Ovna - također prelazi u vašu 5. kuću zajedno s Venerom, pojačavajući ovu romantičnu energiju. S druge strane, Venera – vladarica 7. kuće Ovna (veze, partnerstva, druženja, brak) – čini opoziciju s Plutonom – modernim vladarom 8. kuće (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno stapanje). Kao rezultat toga, Ovnovi mogu doživjeti intenzivnu zaljubljenost, ali i eksplozivne trenutke u vezama u kojima su ljubomora i posesivnost izmakli kontroli. Čini se da je vaša bolja polovica raspoložena za zabavu, ali to ne znači da vas želi ostaviti ili prevariti, samo da pokušava privući vašu pozornost. Mars – vladar Ovna – i Venera uključeni su u harmonične aspekte koji potiču romantične geste, zabavu i aktivnosti koje zbližavaju partnere. Ako je vaša bolja polovica romantično raspoložena, Tarot-horoskop.com preporučuje da je ne obeshrabrujete već im dopustite da vas zavedu iznova. Vrijeme je da njegujete komunikaciju u svojoj obitelji i ponašate se strpljivo i nježno. Također biste trebali pažljivo birati riječi, osobito nakon 20. srpnja kada biste mogli zatrpati ljude oko sebe svojim idejama.

 

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

Energija srpnja 2024. pomaže nekim Bikovima da shvate da se ljubav ne može žuriti, da se veza ne može razvijati brže samo zato što se osjećaju tjeskobno ili se boje da će biti napušteni. Iskrene rasprave mogu se pokazati korisnima u nekim slučajevima, ali u drugima riskiraju da postanu neugodne ili čak dosadne, osobito ako postanete previše ustrajni. Tarot-horoskop.com preporučuje da nastojite biti što otvoreniji prema željama i potrebama svoje bolje polovice – ili one čije srce pokušavate osvojiti, ovisno o slučaju. Nakon 15. srpnja također bi mogla postojati sklonost ka ljubomornim ispadima koji vam ne služe dobro. Oni bi vam potencijalno mogli pomoći da shvatite koji vas emocionalni obrasci sprječavaju u izgradnji zdravih i trajnih odnosa. U vezama koje muče stari i ozbiljni problemi, opozicija Venera-Pluton koja se događa između 11. i 13. srpnja 2024. može ukazivati ​​na iznenadni prekid i to ne baš prijateljski, osobito ako je u pitanju podjela dobara. S druge strane, mnogi Bikovi mogu doživjeti iznenadne simpatije ili veze koje započnu neočekivano s ljudima koji im dolaze s najozbiljnijim i iznenađujućim namjerama. Između 14. i 17. srpnja 2024. Uran – planet promjena i iznenađenja – susreće se u konjunkciji s Marsom – planetom akcije i želje. Ovaj astrološki kontekst nekim Bikovima može donijeti neočekivane susrete i događaje koji će promijeniti tijek njihovih ljubavnih života. U nekim slučajevima, njihovo cjelokupno postojanje može krenuti u novom i nepredviđenom smjeru.


 

 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

Jupiter – vladar 7. kuće Blizanaca (veze, partnerstva, druženja, brakovi) – tranzitira do iduće godine preko samih Blizanaca, favorizirajući veze svih vrsta i pozivajući na širenje i evoluciju u partnerstvima. Harmoničan aspekt koji čini Jupiter s Mjesečevim čvorovima dokazuje da je srpanj 2024. dobar za učvršćivanje vašeg braka ili, ako ste još slobodni, za početak obećavajuće veze. U ovom astrološkom kontekstu, slobodni Blizanci se potiču na istraživanje novih veza, dok se oni koji su već neko vrijeme uključeni potiču da prodube te veze. Jupiterova pozitivna energija potiče optimizam i povjerenje u budućnost odnosa. Uz pažnju i iskrenu komunikaciju, mnoge veze sada mogu prerasti u ozbiljne i trajne obveze. Tarot-horoskop.com ističe da je ovo odličan trenutak za ulaganje vremena i truda u partnerstva i za učvršćivanje temelja vaših ljubavnih veza. Od 11. srpnja 2024., Venera – vladarica 5. kuće Blizanaca – prolazi kroz vašu 3. kuću, govoreći o prilikama za razigrano flertovanje i šarmantne interakcije u vašem životnom i radnom svakodnevnom okruženju. Privlačite kroz pametne razgovore, a ljubavne veze mogu započeti iznenada i ponuditi vam ugodne trenutke. Nakon 20. srpnja, kada Mars prolazi kroz Blizance, trebali biste pripaziti kako se izražavate i kakav stav zauzimate. U ovom astrološkom kontekstu, skloni ste postati strastveniji i, u isto vrijeme, previše napadni ili nadmoćni kada govorite.

 

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

U srpnju 2024. godine Rakovi su više zainteresirani za materijalnu stranu života nego za veze. Neki su Rakovi zabrinuti za materijalnu budućnost svoje veze i traže rješenja kako bi osigurali dovoljan prihod kako bi mogli razmišljati o, primjerice, osnivanju obitelji. 11. srpnja, Venera počinje svoj tranzit kroz Rakovu 2. kuću, također favorizirajući brige vezane uz osobne vrijednosti i materijalne resurse. Tijekom ovog tranzita, Venera pravi opoziciju s Plutonom, koji se nalazi u Rakovoj 8. kući, što u prvi plan stavlja teme vezane uz intimnost, transformaciju i emocionalno spajanje. Planetarni tranziti u prvom dijelu srpnja mogu izazvati promjene u ljubavnim životima mnogih Rakova. Na vidjelo mogu izaći različiti sukobi vezani uz novac ili vrijednosti partnera, a mogli biste se nositi i sa situacijama koje su više ili manje teške kada je riječ o ostvarivanju osobne moći u vašoj vezi. Kao rezultat toga, neki Rakovi zaključuju da trebaju revidirati svoje prioritete i planove za budućnost vezane uz njihovu vezu te čak postaviti neke potrebne granice. Za samce Rakove, prva dvije dekade srpnja izgledaju jako uzbudljivo. Konjunkcija Marsa i Urana koja se događa u 11. kući Raka govori o snažnim i iznenadnim privlačnostima. Tarot-horoskop.com smatra da imate veliku moć zavođenja pa ne bi bilo iznenađenje da privučete brojne obožavatelje.

 

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

Jupiter - vladar Lavove 5. kuće (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, zabava, djeca) - počeo je tranzitirati 11. kuću (društveni život, prijatelji, grupe) od kraja svibnja i provest će oko godinu dana ovdje. Ovaj tranzit dobra je vijest za Lavove koji traže svoju bolju polovicu jer im povećava šanse da upoznaju zanimljive ljude preko prijatelja ili grupa s kojima dijele interese. Drugi bi vjerojatni scenarij bio da se veza koja je započela kao prijateljstvo s vremenom transformira u nešto mnogo ozbiljnije. U srpnju 2024. Jupiter je u harmoničnim vezama s Mjesečevim čvorovima, što dokazuje da Lavovi prolaze kroz vrijeme rasta i emocionalne evolucije kada se veze s drugima mogu pokazati ključnima za njihovu emocionalnu sudbinu. Pozitivni aspekti koje stvara Jupiter s Mjesečevim čvorovima također dokazuju da neki ljudi koje upoznate u ovo vrijeme mogu na kraju igrati vrlo važne uloge u vašem ljubavnom životu. Zbog toga Tarot-horoskop.com preporučuje da slijedite svoju intuiciju i obratite pozornost na ono što se događa oko vas jer biste mogli naići na drugačije ljude od onih na koje ste navikli. Ne biste ih trebali izbjegavati, već naprotiv, dajte im priliku da vas upoznaju i pokušajte ih razumjeti. U svakom slučaju, prolazite kroz vrijeme kada se čini da vam se Svemir smiješi s visine kada je riječ o ljubavi i romantici. Kad je riječ o dugovječnijim parovima koji su usko povezani, može doći do neočekivanih promjena smjera, najvjerojatnije vezanih uz njihov dom. Može se raditi o selidbi ili o radikalnoj promjeni planova ili čak o prethodnoj odluci o vašem načinu stanovanja. Vjerojatno će se ova promjena pokazati nadahnutom i korisnom. U srpnju 2024. Lav je domaćin mnogim planetima, kroz tranzit Merkura između 2. i 26. srpnja, Venere od 11. srpnja i Sunca – vladara Lava – od 22. srpnja. Ovaj astrološki kontekst daje Lavovima više šarma, ali također potiče njihovu sklonost taštini i sebičnosti. Kao rezultat toga, vrijeme je da pokušate biti što fleksibilniji i izbjeći manipulacije i igre moći u vezama.

 

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

Jupiter – tradicionalni vladar 7. kuće Djevice (veze, partnerstva, druženja, brak) – započeo je tranzit vaše 10. kuće prije više od mjesec dana, a u srpnju 2024. je u harmoničnim vezama s Mjesečevim čvorovima. Harmonični aspekti koje čini Jupiter sa Sjevernim čvorom i Južnim čvorom ukazuju na prilike za konsolidaciju vašeg braka, emocionalno približavanje vašoj boljoj polovici, pa čak i pronalaženje zajedničkih rješenja za niz problema vezanih uz novac koji utječu na vaš partnerski život. Neke Djevice bi tijekom ovog razdoblja mogle odlučiti da je vrijeme za vjenčanje ili razvod, ovisno o slučaju. S druge strane, Saturn – vladar vaše kuće ljubavi – je u retrogradnom hodu do studenog u 7. kući Djevice što znači da biste mogli imati nedoumica i oklijevanja kada je u pitanju život udvoje i mogli biste se vratiti (čak i više puta) na vaše odluke. Kakva god bila vaša situacija, Tarot-horoskop.com preporučuje da ne požurujete. Također, ako se stvari ne mogu odgoditi i već je dugo jasno, možete djelovati. No, bilo bi dobro naoružati se strpljenjem jer može doći do prepreka, kašnjenja, odgađanja. Merkur – vladar Djevice – ulazi u vašu 12. kuću 2. srpnja 2024. i tranzitira njome do 26. srpnja, što u vama izaziva predispoziciju prema introspekciji. Također u 12. kući Djevice je Venera od 11. srpnja i Sunce od 22. srpnja. Kao rezultat toga, za slobodne Djevice stvari ne izgledaju previše dobro. Vrijeme je da dobro razmislite o svojoj ljubavnoj prošlosti, pogreškama koje ste učinili i onome što doista želite od veze.


 

 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

Do 20. srpnja 2024. Mars – vladar 7. kuće Vage (veze, partnerstva, druženja, brak) – nastavlja svoj tranzit kroz 8. kuću (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno spajanje), gdje se sastaje u konjunkciji s Uranom, vladarom 5. kuće (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, zabava, djeca). Ovo planetarno poravnanje može uzrokovati neočekivane promjene i vruću strast u vezama nekih Vaga, uzrokujući eksploziju erotske energije. S druge strane, konjunkcija Marsa i Urana također stvara mogućnosti za duboke veze. Za neke Vage, ovaj astrološki kontekst može označiti trenutak prosvjetljenja povezan s njihovom vezom, bila ona službena ili ne. Intimnost i avantura isprepliću se na fascinantan način koji se može pokazati transformativnim za većinu Vaga. Dana 11. srpnja 2024. godine, Venera – vladarica Vage i Vagine 8. kuće – prelazi u 11. kuću, a tijekom tog tranzita pravi opoziciju s Plutonom, koji se nalazi u 5. kući. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da ljubavni životi nekih Vaga mogu biti relativno napeti. Neke tajne bi mogle izaći na vidjelo i uznemiriti vas ili biste mogli otkriti stranu svoje voljene osobe o kojoj niste znali ništa. S druge strane, opozicija Venera-Pluton može ukazivati ​​na vrijeme transformacije i unutarnjeg iscjeljenja zbog intenzivne romantične veze koja uzrokuje mnogo turbulencija, ali i puno radosti.

 

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

Ljubavni životi Škorpiona također su užurbani u srpnju 2024. Mnogi od njih zabrinuti su za razvoj ozbiljne veze ili braka, ovisno o slučaju, ili općenito za svoj život u vezi, te su odlučniji nego ikad učiniti sve što mogu kako bi riješili postojeće probleme. Merkur – vladar Škorpionove 8. kuće (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno spajanje) – prolazi kroz 10. kuću između 2. i 26. srpnja. 11. srpnja uz Merkura dolazi Venera – vladar 7. kuće (veze, partnerstva, druženja) , a 22. srpnja Sunce također prolazi kroz 10. kuću. Kada se jednom nađu na tlu 10. kuće, Merkur, Venera i Sunce prave opoziciju s Plutonom, modernim vladarom Škorpiona. Ovaj astrološki kontekst dokazuje da Škorpioni mogu doživjeti posebno intenzivne veze. Neki od njih padaju na ljude visokog društvenog položaja koje poštuju ili koje poznaju godinama i gledaju kako se razvijaju. Mnogi Škorpioni shvaćaju da odnos s nekim takvim riskira poremetiti njihov duševni mir, pa čak i promijeniti život. Intenzitet osjećaja tijekom tog vremena može biti značajan i može se pokazati mentalno iscrpljujućim. S druge strane, Tarot-horoskop.com smatra da dobivate izvrsnu priliku (ponovno) otkriti svoje unutarnje resurse i promijeniti se na bolje. Dugotrajnije veze uznemirene problemima prolaze kroz vrijeme velikih transformacija. Neki se raspadaju, drugi započinju opsežni proces ponovnog balansiranja, ponovnog povezivanja i revitalizacije. Između 14. i 17. srpnja 2024. Mars – tradicionalni vladar Škorpiona – sastaje se u konjunkciji s Uranom, u 7. kući, što pokazuje da bi moglo doći do snažnog, iznenađujućeg, značajnog događaja za ljubavne živote nekih Škorpiona. Konjunkcija Marsa i Urana inspirira i pomaže vam da promijenite sudbinu veze koja vam je važna.

 

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

Merkur – vladar 7. kuće Strijelca (veze, partnerstva, druženja, brak) – prolazi kroz vašu 9. kuću između 2. i 26. srpnja 2024., a prati ga Venera – vladar vaše 11. kuće – od 11. srpnja i Sunce kao 22. srpnja. Čim uđu u vašu 7. kuću, Merkur, Venera i Sunce prave opoziciju s Plutonom, što govori o intenzivnim situacijama i trenucima u vašem ljubavnom životu koji vas mogu natjerati da promijenite neke ideje i uvjerenja. Također, to bi moglo značiti simpatije koje se rađaju tijekom putovanja ili u akademskom okruženju. U nekim parovima to može značiti potrebu da se jedan partner privremeno rastane. Kod drugih parova to može značiti preseljenje, što može izazvati napetosti i uznemirenost, a nelagoda uzrokovana ovom stresnom situacijom može iznijeti na vidjelo neko starije nezadovoljstvo ili vas psihički i fizički iscrpiti. Tarot-horoskop.com preporučuje da učinite sve što možete kako biste ublažili napetosti i izbjegli sukobe. Od 20. srpnja 2024. Strijelčevu 7. kuću aktivira i Mars, koji se pridružuje Jupiteru. Ovaj planetarni kontekst mogao bi dovesti do intenziviranja nekih napetosti ili konfliktnih situacija u nekim parovima. S druge strane, slobodni Strijelci imaju bolje izglede za pronalaženje ljubavi jer je Mars vladar 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, djeca) i tijekom svog tranzita kroz 7. kuću nalazi se oko Jupitera, vladara samog Strijelca. Ako samo želite ležernu i razigranu vezu i ne želite se upuštati u nešto ozbiljnije, trebali biste paziti da ne povrijedite osobu koja vas privlači.

 

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

Jarčeva 8. kuća (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno spajanje) postaje postupno zauzeta u srpnju 2024. 2. srpnja počinje prolaziti kroz nju Merkur, koji ostaje ovdje do 26. srpnja. Zatim se Merkuru pridružuje Venera 11. srpnja i Sunce – vladar ove kuće – 22. srpnja. Imajući u vidu činjenicu da je Venera vladar 5. kuće Jarca (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, zabava, djeca), Tarot-horoskop.com smatra da njen tranzit kroz 8. kuću govori o strastvenom vremenu ponovnog otkrivanja seksualnosti i približavanja boljoj polovici. Jarci koji su još slobodni imaju velike izglede da će u to vrijeme doživjeti ljubavnu priču koja je vrlo intenzivna, ali koja može utjecati na njihovu ravnotežu jer ih tjera da izađu iz svoje zone udobnosti. Stoga bi bilo najbolje ne uskočiti naslijepo, nego biti oprezan i pobrinuti se da se uvijek možete vratiti. Čim uđu u 8. kuću Jarca, Merkur, Venera i Sunce prave opoziciju s Plutonom, koji se nalazi u 2. kući. Kao rezultat toga, neki bi odnosi mogli naići na napetosti vezane uz novac, na primjer kada je riječ o zajedničkom ulaganju ili, ako je riječ o razvodu, o podjeli dobara. Ako ste u takvoj situaciji, dobit ćete od favoriziranja dijaloga. U vašem je interesu da ne budete tvrdoglavi, već da preispitate neke od svojih ideja jer ćete u protivnom samo izgubiti.

 

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

Pluton prolazi kroz Vodenjaka, a u srpnju 2024. je u retrogradnom modu. Kao rezultat toga, mnogi Vodenjaci prolaze kroz spor i često težak proces osobne transformacije koji neizbježno snažno utječe na veze s drugima. Kako Vodenjakova 7. kuća (odnosi, partnerstva, brak) postaje zauzeta, veze svih vrsta, uključujući ljubavne veze, postaju napete. Merkur prolazi kroz 7. kuću između 2. i 26. srpnja, u pratnji Venere od 11. srpnja, i Sunca – vladara ove kuće – od 22. srpnja. Također, Merkur, Venera i Sunce formiraju redom opozicije s Plutonom. Ovaj astrološki kontekst govori o relativno napetom vremenu u odnosima jer partneri postaju nefleksibilni i žele nametnuti svoju volju i gledište. Kao rezultat toga, vrijeme je da učinite sve što možete kako biste otvoreno i smireno komunicirali sa svojom boljom polovicom. Ako zaključite da dijalog nije moguć, Tarot-horoskop.com savjetuje da ga ne forsirate i ne vršite pritisak. Ne bi škodilo odgoditi ozbiljan razgovor i nastaviti ga u manje napetom astrološkom kontekstu. Važnije je doći do zaključka koji je ispravan i pragmatičan, a ne da svatko donosi svoje zaključke ili donosi nepromišljene odluke pod utjecajem emocija. Ono što sada možete učiniti je provjeriti jeste li shvatili što vaša bolja polovica želi i što misli. Neki parovi mogli bi proći kroz teško razdoblje obilježeno međusobnim nepovjerenjem, ljubomorom, posesivnošću i željom za dominacijom. Ako ste u takvoj situaciji i želite da vaša veza uspije, ne biste se trebali ponašati iz želje da se osvetite. Nakon 20. srpnja, kada Mars počinje svoj tranzit kroz 5. kuću Vodenjaka (ljubav, romansa, flert, ljubavne afere, djeca), Vodenjake koji traže ljubav čekaju bolja vremena. Prisutnost Marsa u vašoj kući ljubavi potpiruje vatru strasti i pojačava potrebu za flertom, osvajanjem i testiranjem vaše moći zavođenja. Trebali biste izbjegavati manipulacije i igre moći.

 

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

Ako želite da vaša veza ili brak, ovisno o slučaju, funkcionira, u srpnju 2024. morate se potruditi. Astrološki kontekst pokazuje da ne možete očekivati ​​da će se stvari riješiti same od sebe pa se morate ozbiljno angažirati i preuzeti odgovornosti. Ako ste se nedavno upustili u vezu, mogli biste zaključiti da je “medeni mjesec” gotovo završio i da se počinju javljati razni praktični problemi, veći ili manji. Postaje sve jasnije da ako želite ozbiljnu i trajnu vezu, vrijeme je da preuzmete inicijativu i uključite se u izgradnju i učvršćivanje takve veze. U dugotrajnijim parovima mogu postojati napetosti vezane uz odgovornosti svakog partnera, osobito ako je veza već neko vrijeme neuravnotežena jer samo jedno od njih dvoje preuzima svakodnevne poslove koji se čine malima i dosadnima, ali su neophodni za vezu s radom. Nema smisla ulaziti u rat optužbama i vraćati tko zna koju davnu povijest. Koristi ćete imati od mirnijeg, praktičnijeg i konstruktivnijeg pristupa kako biste vidjeli što se može učiniti, ostavljajući iza sebe ono što je bilo i više nije. U parovima u kojima već neko vrijeme stvari idu loše, možda je došlo vrijeme za privremeni razlaz, ako ne i konačni, kako bi svatko od vas mogao dovesti svoje misli u red i razjasniti svoje potrebe i želje. Za Ribe koje žele započeti novu vezu, najbolje vrijeme je prva polovica mjeseca. Tarot-horoskop.com preporučuje da izađete i otvorite oči kako ne biste propustili prilike koje vam dolaze.

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela
 
 
 

Mjesečni horoskop

Horoskop

Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop za srpanj 2024. ❤️❤️❤️

 

mjesečni horoskopU srpnju 2024. dolazi do prijelaza iz meke energije Raka u vitalnost Lava. Merkur prvi prelazi u Lava 2. srpnja, zatim Venera 11. srpnja, a zatim Sunce 22. srpnja. Nakon što prijeđu u Lava, Merkur, Venera i Sunce nalaze se u opoziciji s Plutonom koji je u tranzitu kroz Vodenjaka.

Tranziti kroz Lava potiču otvorenu i jasnu komunikaciju i favoriziraju kreativnost i samoizražavanje na autentičan i hrabar način. S druge strane, opozicije Merkura, Venere i Sunca s Plutonom dokazuju da bi moglo doći do pojave ekstremističkih tendencija, sklonosti prema radikalnim idejama i stavovima, pa čak i potrebe za djelovanjem s pozicije snage. U ovom astrološkom kontekstu, možda postoji naglasak na sukobima između individualnih potreba i grupnih, između naših vlastitih interesa i onih socio-profesionalnih grupa čiji smo dio. Sredinu je teško naći, ali ne i nemoguće, pod uvjetom da je iskreno želimo i tražimo zajedno.

Pluton nas potiče i pomaže nam da duboko promijenimo način na koji razmišljamo, izražavamo se drugima i budemo dovoljno strpljivi da saslušamo druga stajališta, koliko god različita bila.

 

 

Veze znaju postati relativno napete, obilježene egom, taštinom, ljubomorom i željom za kontrolom. Možemo očekivati ​​da će mnogi od nas osjetiti potrebu da se ozbiljnije i dublje upletu u neke veze i da istraže čak i mračnije i složenije aspekte ljubavi. Tarot-horoskop.com smatra da je važno imati na umu intenzitet svojih osjećaja i želja i pokušati pronaći ravnotežu između izražavanja strasti i poštovanja prema potrebama i granicama drugih.

Dok Venera prolazi kroz Lava, postoji tendencija traženja pažnje i dokaza ljubavi i njegovanja od ljudi oko nas, ali najmudrije bi bilo imati velikodušnost Lava i njegovu sposobnost da daje i vodi. Također, Tarot-horoskop.com ističe da ovaj astrološki kontekst može potaknuti tendenciju prema drami i pretjeranim, neproporcionalnim reakcijama.

Vrijeme je da pokažemo suzdržanost i oprez kada je u pitanju raspolaganje novcem jer bi mogle postojati predispozicije za impulzivno trošenje, možda čak i na posudbu, na stvari koje nam zapravo nisu potrebne i koje su izvan onoga što si možemo priuštiti.

Između 14. i 17. srpnja 2024. moglo bi doći do nekih neočekivanih događaja ili možda čak i uznemirujućih jer se Mars sastaje u konjunkciji s Uranom u Biku. Neki od nas bi se mogli prilagoditi iznenadnim promjenama s materijalnog gledišta ili nekim događajima koji nas izvlače iz ukočenosti, svakodnevne ugode ili iz naše prepuštenosti ili čak lijenosti.

 

 

Za mnoge, konjunkcija Marsa i Urana označava vrlo ugodna iznenađenja, neočekivane materijalne koristi, ljubavne veze ili povoljne promjene u odnosima. Sve ovisi o našim životima i odlukama koje svatko donosi u ovom zbunjujućem astrološkom kontekstu koji je prepun prilika. Također, kao dio ove oluje, mnogi od nas će (ponovno) otkriti svoju hrabrost i pronaći potrebna rješenja za promjenu nekih aspekata naših života koje se do sada nismo usudili promijeniti.

20. srpnja 2024. Mars počinje svoj tranzit kroz Blizance, gdje je Jupiter već prisutan. Ovaj astrološki kontekst nastoji pojačati mentalnu uznemirenost i potaknuti predispoziciju prema neurednosti i kaotičnom djelovanju. Također, Tarot-horoskop.com ističe da bi mogla postojati tendencija da se brzopleto ponašamo, donosimo iznenadne odluke samo da bi se na kraju opet predomislili. Sve nam to pomaže da steknemo više iskustva u životu, saznamo nove informacije, naučimo nove stvari, ali možda shvatimo da nemamo pred sobom jasan cilj. Vrijeme je da postavite konkretne ciljeve i djelujete metodično kako biste ih ispunili. U protivnom riskiramo da uzalud trošimo energiju i započnemo mnoge stvari i dajemo obećanja koja nećemo moći ispuniti.

Dobra stvar kod ovog tranzita Marsa kroz Blizance, posebno u kombinaciji s energijom Lava, je to što nas gura prema znatiželji, razigranosti i koketiranju, želji za druženjem i upoznavanjem novih ljudi, možda čak i iz okruženja koja su vrlo različita na ono na što smo navikli.

S druge strane, Tarot-horoskop.com ističe kako bi mogla postojati sklonost prema agresivnosti u komunikaciji. Zbog toga trebamo odvojiti više vremena za razmišljanje prije nego što progovorimo jer inače riskiramo da pokvarimo neke profesionalne, prijateljske ili romantične veze.

 

 

Dana 26. srpnja 2024., Merkur počinje svoj tranzit kroz Djevicu, njegov domicilni i egzaltacijski znak, što sugerira da razmišljanje postaje ustaljenije i praktičnije. To ne znači nužno da odmah možemo djelovati koherentno, već samo jasnije razmišljati i postati sposobniji zaustaviti se na vrijeme prije nego što djelujemo kaotično i neučinkovito.

Utjecaj Djevice posebno je snažan jer nam daje sposobnost usredotočenosti i pedantnosti koja nam je potrebna te nam pomaže da smislimo konkretne planove, postavimo realne i pragmatične ciljeve te ustrajemo u ostvarenju zacrtanih ciljeva čak i ako ponekad oklijevamo i moramo pokušati više puta prije nego uspijemo.

Mjesečni horoskop

DNEVNI HOROSKOP TJEDNI HOROSKOP GODIŠNJI HOROSKOP

 

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

U srpnju 2024. ljubavni životi Ovnova dosežu novu razinu intenziteta. Nakon 11. srpnja, kada Venera počinje svoj tranzit kroz Ovnovu 5. kuću, romantika i ljubavne veze su vrlo omiljene. Ako ste slobodni, flert postaje intenzivniji i želja za istraživanjem novih veza raste kao i vaši izgledi za bijeg iz samoće. Dana 22. srpnja, Sunce - vladar 5. kuće Ovna - također prelazi u vašu 5. kuću zajedno s Venerom, pojačavajući ovu romantičnu energiju. S druge strane, Venera – vladarica 7. kuće Ovna (veze, partnerstva, druženja, brak) – čini opoziciju s Plutonom – modernim vladarom 8. kuće (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno stapanje). Kao rezultat toga, Ovnovi mogu doživjeti intenzivnu zaljubljenost, ali i eksplozivne trenutke u vezama u kojima su ljubomora i posesivnost izmakli kontroli. Čini se da je vaša bolja polovica raspoložena za zabavu, ali to ne znači da vas želi ostaviti ili prevariti, samo da pokušava privući vašu pozornost. Mars – vladar Ovna – i Venera uključeni su u harmonične aspekte koji potiču romantične geste, zabavu i aktivnosti koje zbližavaju partnere. Ako je vaša bolja polovica romantično raspoložena, Tarot-horoskop.com preporučuje da je ne obeshrabrujete već im dopustite da vas zavedu iznova. Vrijeme je da njegujete komunikaciju u svojoj obitelji i ponašate se strpljivo i nježno. Također biste trebali pažljivo birati riječi, osobito nakon 20. srpnja kada biste mogli zatrpati ljude oko sebe svojim idejama.

 

 

 

Pročitaj više OVAN - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

Energija srpnja 2024. pomaže nekim Bikovima da shvate da se ljubav ne može žuriti, da se veza ne može razvijati brže samo zato što se osjećaju tjeskobno ili se boje da će biti napušteni. Iskrene rasprave mogu se pokazati korisnima u nekim slučajevima, ali u drugima riskiraju da postanu neugodne ili čak dosadne, osobito ako postanete previše ustrajni. Tarot-horoskop.com preporučuje da nastojite biti što otvoreniji prema željama i potrebama svoje bolje polovice – ili one čije srce pokušavate osvojiti, ovisno o slučaju. Nakon 15. srpnja također bi mogla postojati sklonost ka ljubomornim ispadima koji vam ne služe dobro. Oni bi vam potencijalno mogli pomoći da shvatite koji vas emocionalni obrasci sprječavaju u izgradnji zdravih i trajnih odnosa. U vezama koje muče stari i ozbiljni problemi, opozicija Venera-Pluton koja se događa između 11. i 13. srpnja 2024. može ukazivati ​​na iznenadni prekid i to ne baš prijateljski, osobito ako je u pitanju podjela dobara. S druge strane, mnogi Bikovi mogu doživjeti iznenadne simpatije ili veze koje započnu neočekivano s ljudima koji im dolaze s najozbiljnijim i iznenađujućim namjerama. Između 14. i 17. srpnja 2024. Uran – planet promjena i iznenađenja – susreće se u konjunkciji s Marsom – planetom akcije i želje. Ovaj astrološki kontekst nekim Bikovima može donijeti neočekivane susrete i događaje koji će promijeniti tijek njihovih ljubavnih života. U nekim slučajevima, njihovo cjelokupno postojanje može krenuti u novom i nepredviđenom smjeru.


 

 

 

Pročitaj više BIK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

Jupiter – vladar 7. kuće Blizanaca (veze, partnerstva, druženja, brakovi) – tranzitira do iduće godine preko samih Blizanaca, favorizirajući veze svih vrsta i pozivajući na širenje i evoluciju u partnerstvima. Harmoničan aspekt koji čini Jupiter s Mjesečevim čvorovima dokazuje da je srpanj 2024. dobar za učvršćivanje vašeg braka ili, ako ste još slobodni, za početak obećavajuće veze. U ovom astrološkom kontekstu, slobodni Blizanci se potiču na istraživanje novih veza, dok se oni koji su već neko vrijeme uključeni potiču da prodube te veze. Jupiterova pozitivna energija potiče optimizam i povjerenje u budućnost odnosa. Uz pažnju i iskrenu komunikaciju, mnoge veze sada mogu prerasti u ozbiljne i trajne obveze. Tarot-horoskop.com ističe da je ovo odličan trenutak za ulaganje vremena i truda u partnerstva i za učvršćivanje temelja vaših ljubavnih veza. Od 11. srpnja 2024., Venera – vladarica 5. kuće Blizanaca – prolazi kroz vašu 3. kuću, govoreći o prilikama za razigrano flertovanje i šarmantne interakcije u vašem životnom i radnom svakodnevnom okruženju. Privlačite kroz pametne razgovore, a ljubavne veze mogu započeti iznenada i ponuditi vam ugodne trenutke. Nakon 20. srpnja, kada Mars prolazi kroz Blizance, trebali biste pripaziti kako se izražavate i kakav stav zauzimate. U ovom astrološkom kontekstu, skloni ste postati strastveniji i, u isto vrijeme, previše napadni ili nadmoćni kada govorite.

 

 

 

Pročitaj više BLIZANCI - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

U srpnju 2024. godine Rakovi su više zainteresirani za materijalnu stranu života nego za veze. Neki su Rakovi zabrinuti za materijalnu budućnost svoje veze i traže rješenja kako bi osigurali dovoljan prihod kako bi mogli razmišljati o, primjerice, osnivanju obitelji. 11. srpnja, Venera počinje svoj tranzit kroz Rakovu 2. kuću, također favorizirajući brige vezane uz osobne vrijednosti i materijalne resurse. Tijekom ovog tranzita, Venera pravi opoziciju s Plutonom, koji se nalazi u Rakovoj 8. kući, što u prvi plan stavlja teme vezane uz intimnost, transformaciju i emocionalno spajanje. Planetarni tranziti u prvom dijelu srpnja mogu izazvati promjene u ljubavnim životima mnogih Rakova. Na vidjelo mogu izaći različiti sukobi vezani uz novac ili vrijednosti partnera, a mogli biste se nositi i sa situacijama koje su više ili manje teške kada je riječ o ostvarivanju osobne moći u vašoj vezi. Kao rezultat toga, neki Rakovi zaključuju da trebaju revidirati svoje prioritete i planove za budućnost vezane uz njihovu vezu te čak postaviti neke potrebne granice. Za samce Rakove, prva dvije dekade srpnja izgledaju jako uzbudljivo. Konjunkcija Marsa i Urana koja se događa u 11. kući Raka govori o snažnim i iznenadnim privlačnostima. Tarot-horoskop.com smatra da imate veliku moć zavođenja pa ne bi bilo iznenađenje da privučete brojne obožavatelje.

 

 

 

Pročitaj više RAK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

Jupiter - vladar Lavove 5. kuće (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, zabava, djeca) - počeo je tranzitirati 11. kuću (društveni život, prijatelji, grupe) od kraja svibnja i provest će oko godinu dana ovdje. Ovaj tranzit dobra je vijest za Lavove koji traže svoju bolju polovicu jer im povećava šanse da upoznaju zanimljive ljude preko prijatelja ili grupa s kojima dijele interese. Drugi bi vjerojatni scenarij bio da se veza koja je započela kao prijateljstvo s vremenom transformira u nešto mnogo ozbiljnije. U srpnju 2024. Jupiter je u harmoničnim vezama s Mjesečevim čvorovima, što dokazuje da Lavovi prolaze kroz vrijeme rasta i emocionalne evolucije kada se veze s drugima mogu pokazati ključnima za njihovu emocionalnu sudbinu. Pozitivni aspekti koje stvara Jupiter s Mjesečevim čvorovima također dokazuju da neki ljudi koje upoznate u ovo vrijeme mogu na kraju igrati vrlo važne uloge u vašem ljubavnom životu. Zbog toga Tarot-horoskop.com preporučuje da slijedite svoju intuiciju i obratite pozornost na ono što se događa oko vas jer biste mogli naići na drugačije ljude od onih na koje ste navikli. Ne biste ih trebali izbjegavati, već naprotiv, dajte im priliku da vas upoznaju i pokušajte ih razumjeti. U svakom slučaju, prolazite kroz vrijeme kada se čini da vam se Svemir smiješi s visine kada je riječ o ljubavi i romantici. Kad je riječ o dugovječnijim parovima koji su usko povezani, može doći do neočekivanih promjena smjera, najvjerojatnije vezanih uz njihov dom. Može se raditi o selidbi ili o radikalnoj promjeni planova ili čak o prethodnoj odluci o vašem načinu stanovanja. Vjerojatno će se ova promjena pokazati nadahnutom i korisnom. U srpnju 2024. Lav je domaćin mnogim planetima, kroz tranzit Merkura između 2. i 26. srpnja, Venere od 11. srpnja i Sunca – vladara Lava – od 22. srpnja. Ovaj astrološki kontekst daje Lavovima više šarma, ali također potiče njihovu sklonost taštini i sebičnosti. Kao rezultat toga, vrijeme je da pokušate biti što fleksibilniji i izbjeći manipulacije i igre moći u vezama.

 

 

 

Pročitaj više LAV - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

Jupiter – tradicionalni vladar 7. kuće Djevice (veze, partnerstva, druženja, brak) – započeo je tranzit vaše 10. kuće prije više od mjesec dana, a u srpnju 2024. je u harmoničnim vezama s Mjesečevim čvorovima. Harmonični aspekti koje čini Jupiter sa Sjevernim čvorom i Južnim čvorom ukazuju na prilike za konsolidaciju vašeg braka, emocionalno približavanje vašoj boljoj polovici, pa čak i pronalaženje zajedničkih rješenja za niz problema vezanih uz novac koji utječu na vaš partnerski život. Neke Djevice bi tijekom ovog razdoblja mogle odlučiti da je vrijeme za vjenčanje ili razvod, ovisno o slučaju. S druge strane, Saturn – vladar vaše kuće ljubavi – je u retrogradnom hodu do studenog u 7. kući Djevice što znači da biste mogli imati nedoumica i oklijevanja kada je u pitanju život udvoje i mogli biste se vratiti (čak i više puta) na vaše odluke. Kakva god bila vaša situacija, Tarot-horoskop.com preporučuje da ne požurujete. Također, ako se stvari ne mogu odgoditi i već je dugo jasno, možete djelovati. No, bilo bi dobro naoružati se strpljenjem jer može doći do prepreka, kašnjenja, odgađanja. Merkur – vladar Djevice – ulazi u vašu 12. kuću 2. srpnja 2024. i tranzitira njome do 26. srpnja, što u vama izaziva predispoziciju prema introspekciji. Također u 12. kući Djevice je Venera od 11. srpnja i Sunce od 22. srpnja. Kao rezultat toga, za slobodne Djevice stvari ne izgledaju previše dobro. Vrijeme je da dobro razmislite o svojoj ljubavnoj prošlosti, pogreškama koje ste učinili i onome što doista želite od veze.


 

 

 

Pročitaj više DJEVICA - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

Do 20. srpnja 2024. Mars – vladar 7. kuće Vage (veze, partnerstva, druženja, brak) – nastavlja svoj tranzit kroz 8. kuću (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno spajanje), gdje se sastaje u konjunkciji s Uranom, vladarom 5. kuće (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, zabava, djeca). Ovo planetarno poravnanje može uzrokovati neočekivane promjene i vruću strast u vezama nekih Vaga, uzrokujući eksploziju erotske energije. S druge strane, konjunkcija Marsa i Urana također stvara mogućnosti za duboke veze. Za neke Vage, ovaj astrološki kontekst može označiti trenutak prosvjetljenja povezan s njihovom vezom, bila ona službena ili ne. Intimnost i avantura isprepliću se na fascinantan način koji se može pokazati transformativnim za većinu Vaga. Dana 11. srpnja 2024. godine, Venera – vladarica Vage i Vagine 8. kuće – prelazi u 11. kuću, a tijekom tog tranzita pravi opoziciju s Plutonom, koji se nalazi u 5. kući. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da ljubavni životi nekih Vaga mogu biti relativno napeti. Neke tajne bi mogle izaći na vidjelo i uznemiriti vas ili biste mogli otkriti stranu svoje voljene osobe o kojoj niste znali ništa. S druge strane, opozicija Venera-Pluton može ukazivati ​​na vrijeme transformacije i unutarnjeg iscjeljenja zbog intenzivne romantične veze koja uzrokuje mnogo turbulencija, ali i puno radosti.

 

 

 

Pročitaj više VAGA - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

Ljubavni životi Škorpiona također su užurbani u srpnju 2024. Mnogi od njih zabrinuti su za razvoj ozbiljne veze ili braka, ovisno o slučaju, ili općenito za svoj život u vezi, te su odlučniji nego ikad učiniti sve što mogu kako bi riješili postojeće probleme. Merkur – vladar Škorpionove 8. kuće (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno spajanje) – prolazi kroz 10. kuću između 2. i 26. srpnja. 11. srpnja uz Merkura dolazi Venera – vladar 7. kuće (veze, partnerstva, druženja) , a 22. srpnja Sunce također prolazi kroz 10. kuću. Kada se jednom nađu na tlu 10. kuće, Merkur, Venera i Sunce prave opoziciju s Plutonom, modernim vladarom Škorpiona. Ovaj astrološki kontekst dokazuje da Škorpioni mogu doživjeti posebno intenzivne veze. Neki od njih padaju na ljude visokog društvenog položaja koje poštuju ili koje poznaju godinama i gledaju kako se razvijaju. Mnogi Škorpioni shvaćaju da odnos s nekim takvim riskira poremetiti njihov duševni mir, pa čak i promijeniti život. Intenzitet osjećaja tijekom tog vremena može biti značajan i može se pokazati mentalno iscrpljujućim. S druge strane, Tarot-horoskop.com smatra da dobivate izvrsnu priliku (ponovno) otkriti svoje unutarnje resurse i promijeniti se na bolje. Dugotrajnije veze uznemirene problemima prolaze kroz vrijeme velikih transformacija. Neki se raspadaju, drugi započinju opsežni proces ponovnog balansiranja, ponovnog povezivanja i revitalizacije. Između 14. i 17. srpnja 2024. Mars – tradicionalni vladar Škorpiona – sastaje se u konjunkciji s Uranom, u 7. kući, što pokazuje da bi moglo doći do snažnog, iznenađujućeg, značajnog događaja za ljubavne živote nekih Škorpiona. Konjunkcija Marsa i Urana inspirira i pomaže vam da promijenite sudbinu veze koja vam je važna.

 

 

 

Pročitaj više ŠKORPION - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

Merkur – vladar 7. kuće Strijelca (veze, partnerstva, druženja, brak) – prolazi kroz vašu 9. kuću između 2. i 26. srpnja 2024., a prati ga Venera – vladar vaše 11. kuće – od 11. srpnja i Sunce kao 22. srpnja. Čim uđu u vašu 7. kuću, Merkur, Venera i Sunce prave opoziciju s Plutonom, što govori o intenzivnim situacijama i trenucima u vašem ljubavnom životu koji vas mogu natjerati da promijenite neke ideje i uvjerenja. Također, to bi moglo značiti simpatije koje se rađaju tijekom putovanja ili u akademskom okruženju. U nekim parovima to može značiti potrebu da se jedan partner privremeno rastane. Kod drugih parova to može značiti preseljenje, što može izazvati napetosti i uznemirenost, a nelagoda uzrokovana ovom stresnom situacijom može iznijeti na vidjelo neko starije nezadovoljstvo ili vas psihički i fizički iscrpiti. Tarot-horoskop.com preporučuje da učinite sve što možete kako biste ublažili napetosti i izbjegli sukobe. Od 20. srpnja 2024. Strijelčevu 7. kuću aktivira i Mars, koji se pridružuje Jupiteru. Ovaj planetarni kontekst mogao bi dovesti do intenziviranja nekih napetosti ili konfliktnih situacija u nekim parovima. S druge strane, slobodni Strijelci imaju bolje izglede za pronalaženje ljubavi jer je Mars vladar 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, djeca) i tijekom svog tranzita kroz 7. kuću nalazi se oko Jupitera, vladara samog Strijelca. Ako samo želite ležernu i razigranu vezu i ne želite se upuštati u nešto ozbiljnije, trebali biste paziti da ne povrijedite osobu koja vas privlači.

 

 

 

Pročitaj više STRIJELAC - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

Jarčeva 8. kuća (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno spajanje) postaje postupno zauzeta u srpnju 2024. 2. srpnja počinje prolaziti kroz nju Merkur, koji ostaje ovdje do 26. srpnja. Zatim se Merkuru pridružuje Venera 11. srpnja i Sunce – vladar ove kuće – 22. srpnja. Imajući u vidu činjenicu da je Venera vladar 5. kuće Jarca (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, zabava, djeca), Tarot-horoskop.com smatra da njen tranzit kroz 8. kuću govori o strastvenom vremenu ponovnog otkrivanja seksualnosti i približavanja boljoj polovici. Jarci koji su još slobodni imaju velike izglede da će u to vrijeme doživjeti ljubavnu priču koja je vrlo intenzivna, ali koja može utjecati na njihovu ravnotežu jer ih tjera da izađu iz svoje zone udobnosti. Stoga bi bilo najbolje ne uskočiti naslijepo, nego biti oprezan i pobrinuti se da se uvijek možete vratiti. Čim uđu u 8. kuću Jarca, Merkur, Venera i Sunce prave opoziciju s Plutonom, koji se nalazi u 2. kući. Kao rezultat toga, neki bi odnosi mogli naići na napetosti vezane uz novac, na primjer kada je riječ o zajedničkom ulaganju ili, ako je riječ o razvodu, o podjeli dobara. Ako ste u takvoj situaciji, dobit ćete od favoriziranja dijaloga. U vašem je interesu da ne budete tvrdoglavi, već da preispitate neke od svojih ideja jer ćete u protivnom samo izgubiti.

 

 

 

Pročitaj više JARAC - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

Pluton prolazi kroz Vodenjaka, a u srpnju 2024. je u retrogradnom modu. Kao rezultat toga, mnogi Vodenjaci prolaze kroz spor i često težak proces osobne transformacije koji neizbježno snažno utječe na veze s drugima. Kako Vodenjakova 7. kuća (odnosi, partnerstva, brak) postaje zauzeta, veze svih vrsta, uključujući ljubavne veze, postaju napete. Merkur prolazi kroz 7. kuću između 2. i 26. srpnja, u pratnji Venere od 11. srpnja, i Sunca – vladara ove kuće – od 22. srpnja. Također, Merkur, Venera i Sunce formiraju redom opozicije s Plutonom. Ovaj astrološki kontekst govori o relativno napetom vremenu u odnosima jer partneri postaju nefleksibilni i žele nametnuti svoju volju i gledište. Kao rezultat toga, vrijeme je da učinite sve što možete kako biste otvoreno i smireno komunicirali sa svojom boljom polovicom. Ako zaključite da dijalog nije moguć, Tarot-horoskop.com savjetuje da ga ne forsirate i ne vršite pritisak. Ne bi škodilo odgoditi ozbiljan razgovor i nastaviti ga u manje napetom astrološkom kontekstu. Važnije je doći do zaključka koji je ispravan i pragmatičan, a ne da svatko donosi svoje zaključke ili donosi nepromišljene odluke pod utjecajem emocija. Ono što sada možete učiniti je provjeriti jeste li shvatili što vaša bolja polovica želi i što misli. Neki parovi mogli bi proći kroz teško razdoblje obilježeno međusobnim nepovjerenjem, ljubomorom, posesivnošću i željom za dominacijom. Ako ste u takvoj situaciji i želite da vaša veza uspije, ne biste se trebali ponašati iz želje da se osvetite. Nakon 20. srpnja, kada Mars počinje svoj tranzit kroz 5. kuću Vodenjaka (ljubav, romansa, flert, ljubavne afere, djeca), Vodenjake koji traže ljubav čekaju bolja vremena. Prisutnost Marsa u vašoj kući ljubavi potpiruje vatru strasti i pojačava potrebu za flertom, osvajanjem i testiranjem vaše moći zavođenja. Trebali biste izbjegavati manipulacije i igre moći.

 

 

 

Pročitaj više VODENJAK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop srpanj 2024.

Ljubav i veze

Ako želite da vaša veza ili brak, ovisno o slučaju, funkcionira, u srpnju 2024. morate se potruditi. Astrološki kontekst pokazuje da ne možete očekivati ​​da će se stvari riješiti same od sebe pa se morate ozbiljno angažirati i preuzeti odgovornosti. Ako ste se nedavno upustili u vezu, mogli biste zaključiti da je “medeni mjesec” gotovo završio i da se počinju javljati razni praktični problemi, veći ili manji. Postaje sve jasnije da ako želite ozbiljnu i trajnu vezu, vrijeme je da preuzmete inicijativu i uključite se u izgradnju i učvršćivanje takve veze. U dugotrajnijim parovima mogu postojati napetosti vezane uz odgovornosti svakog partnera, osobito ako je veza već neko vrijeme neuravnotežena jer samo jedno od njih dvoje preuzima svakodnevne poslove koji se čine malima i dosadnima, ali su neophodni za vezu s radom. Nema smisla ulaziti u rat optužbama i vraćati tko zna koju davnu povijest. Koristi ćete imati od mirnijeg, praktičnijeg i konstruktivnijeg pristupa kako biste vidjeli što se može učiniti, ostavljajući iza sebe ono što je bilo i više nije. U parovima u kojima već neko vrijeme stvari idu loše, možda je došlo vrijeme za privremeni razlaz, ako ne i konačni, kako bi svatko od vas mogao dovesti svoje misli u red i razjasniti svoje potrebe i želje. Za Ribe koje žele započeti novu vezu, najbolje vrijeme je prva polovica mjeseca. Tarot-horoskop.com preporučuje da izađete i otvorite oči kako ne biste propustili prilike koje vam dolaze.

 

 

 

Pročitaj više RIBE - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR