Mjesečni horoskop - Lipanj 2017.

Lipanj donosi nešto dobro za svaki znak.

Venera, smještena u Biku je vedra, snažna i gleda pozitivnu stranu stvari.

Sunce i Merkur, smješteni u Blizancima su okretni, znatiželjni, teže obnovi i mogu uspjeti uz podršku Jupitera, Urana i Mjesečevih čvorova iako na putu postoje određene prepreke (zbog opozicije sa Saturnom) ili mogu skrenuti s puta ponekad (zbog kvadrata s Neptunom).

 

Tijekom lipnja 2017. godine, većina planeta je u kardinalnim ili dvostrukim znakovima. Znači, stvari će se brzo odvijati i stalno će se mijenjati; tko je prilagodljiv i sposoban izdržati, taj nosi pobjedu, a onaj koji nije bit će zbunjen i neće ništa ostvariti.

Ovaj period nije bez opasnosti: smješten u Raku, Mars pravi kardinalni križ, zajedno sa Jupiterom iz Vage, Uranom iz Ovna i Plutonom iz Jarca. Ta je konfiguracija stimulirajuća i puna izazova, ali dinamika akcije može biti pretjerana i postoji opasnost od nasilja, sukoba, nesreća, prirodnih katastrofa i zbrke.
 

S druge strane, kroz prve dvije dekade lipnja 2017. godine, Sunce i Merkur, smješteni u Blizancima prave promjenjiv kvadrat sa Saturnom iz Strijelca i Neptunom iz Riba s podmuklim, štetnim i zbunjujućim efektima i rizikom od donošenja krivih zaključaka.

Jedina planeta smještena u fiksnom znaku je Venera (u Biku). Činjenica da je Venera stabilna je velika stvar, jer je Venera odgovorna za ljubav, suradnju i užitke u životu. I ako to sve imamo, lakše prolazimo kroz nevolje.
 

 

 

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OVAN - horoskop lipanj 2017.

Ljubav i veze

Prvi tjedan lipnja 2017. godine je pod utjecajem Venera - Uran konjunkcije, koja se odigrava u Ovnu. Ova konjunkcija može donijeti iznenađenje, promjenu planova ili obnovu. Istovremeno se može događati odlazak ili ulazak nekog u vaš život. Venera (koja nije samo planeta ljubavi, nego i vladar veza Ovna) ulazi u kuću novca Ovna 6. lipnja. Romantika se smanjuje i na prvo mjesto dolaze financije i razna praktična pitanja. Na ljubavne izbore mogu utjecati materijalni faktori. S druge strane, tijekom lipnja lakše ćete komunicirati i  privlačnost je veća prema osobama koje su na istoj valnoj duljini kao i vi i s kojima dijelite iste zanimacije ili mišljenja.

BIK - mjesečni horoskop

BIK - horoskop lipanj 2017.

Ljubav i veze

Venera, planeta ljubavi i parova ulazi u Bika 6. lipnja 2017. godine i tu ostaje sve do 5. lipnja. Ovo je jedan od najugodnijih perioda 2017. godine i najvjerojatnije najboljih za vaš emotivni život. Venera pojačava senzualnost i snagu zavođenja, donosi vam harmoniju i romantične okolnosti. Drugim riječima, ako ste u dobroj vezi, bit će vam još bolje, ali ako niste, moći ćete ući u novu vezu bez puno truda. S druge strane, Mars, vladar kuće parova Bika naglašava važnost komunikacije i više voli društvo istomišljenika. Putovanja mogu biti dosta važna za vaš ljubavni život u ovom periodu.


BLIZANCI - mjesečni horoskop

BLIZANCI - horoskop lipanj 2017.

Ljubav i veze

Sa Suncem i Merkurom smještenim u Blizancima, tijekom lipnja 2017. godine osjećat ćete se predivno u vlastitoj koži. Puni ste energije, privlačit ćete sve vrste pogleda i pažnju kamo kod pošli. Bit ćete jako privlačni. Zato što Sunce i Merkur prave povoljan aspekt s Jupiterom, vladarem kuće parova (dodatno, nalazi se upravo u kući strasti Blizanca), imat ćete niz ljubavnih prilika i sudbina pogurava stvari i zato ćete se često naći u savršenim ljubavnim okolnostima. Ali Venera ostaje korak iza, opire se, tajanstvena je i diskretna. Kao da bi radije tajne veze za koje nitko ne zna ili nešto neće biti kako bi željeli, ali to ćete dobro sakriti.

RAK - mjesečni horoskop

RAK - horoskop lipanj 2017.

Ljubav i veze

S Marsom u Raku, tijekom lipnja 2017. godine, strast će gorjeti, instinkti će biti jači i vaša želja za osvajanjem očitija nego ikada. Doživljavat ćete trenutačnu privlačnost, snažne emotivne potrebe i intenzivne osjećaje. Nećete dva puta razmišljati prije prvog koraka i ako mislite da služi svrsi, donijeti ćete brze odluke ili napraviti najluđe stvari. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u dobroj kući i obećava sretne trenutke. Venera pravi harmoničan aspekt s Plutonom, smještenim u kući parova Raka. Lipanj 2017. godine izgleda jako dobro, ali položaj Saturna, vladara kuće parova Raka, donosi neka ograničenja ili vam nameće određene obaveze. I najvažnije, ako Marsovu energiju ne koristite dobro, može vas dovesti u riskantne situacije i vrlo lako može doći do sukoba.

LAV - mjesečni horoskop

LAV - horoskop lipanj 2017.

Ljubav i veze

Kroz prve dvije dekade lipnja 2017. godine, Sunce, vladar Lava, je u opoziciji sa Saturnom, vladarem kuće parova Lava. Zbog toga, vaš ljubavni život može biti ispunjen proturječnostima, neslaganjima, otežanjima, odgodama ili ćete misliti kako vas voljena osoba ne razumije, kako se distancira od vas i slično. S druge strane, imat ćete prevelika očekivanja. Zbog položaja Venere više ćete se posvetiti poslovnom životu, društvenim događajima i status će vam biti važan. Družit ćete se više s osobama koje vas privuku više nego što ćete razmisliti o drugim kvalitetama i nećete vidjeti stvari jasno. Na sreću, vladar kuće parova Lava je u dosta dobroj poziciji i bilo kakva neugodnost samo je privremena.

DJEVICA - mjesečni horoskop

DJEVICA - horoskop lipanj 2017.

Ljubav i veze

Tijekom lipnja vaš ljubavni život odvijat će se slično kao i prethodni mjesec, poprilično mirno, u prvom planu će biti praktične stvari, bit ćete zainteresirani za novčana pitanja, posao, dom, obaveze, rokove i druge stvari. Unatoč tome, vaš partner može vas poduprijeti u postizanju profesionalnih ili društvenih ciljeva ili obrnuto. Takav uspjeh može pomoći poboljšanju ljubavnog odnosa. U brakovima i čvrstim vezama je puno bolja situacija nego u tajnim i novim vezama, za što možemo reći da neće biti previše zadovoljstva i moguće su komplicirane situacije. I na kraju, ali ne i posljednje, muške Djevice su u prednosti; njihova muževnost će biti istaknuta.

VAGA - mjesečni horoskop

VAGA - horoskop lipanj 2017.

Ljubav i veze

Tijekom lipnja 2017. godine posao i novac imaju značajnu ulogu i ostat će vam malo vremena za razmišljanje o ljubavi. Na prvom mjestu to će biti razgovori o novcu, poslu i zajedničkim obavezama. Voljena osoba želi napredovati u poslovnom ili društvenom svijetu i može vas podržati u ostvarenju vaših poslovnih ciljeva ili i sama može ostvariti takve ciljeve. Ako je vaša ljubavna priča strastvena i zadovoljni ste, tijekom lipnja bi mogli imati poteškoća u komunikaciji ili bi zajedno mogli prolaziti kroz određene poteškoće koje donose brige. Na sreću, ove neugodnosti neće duže potrajati.

ŠKORPION - mjesečni horoskop

ŠKORPION - horoskop lipanj 2017.

Ljubav i veze

Lipanj 2017. godine obećava vam sreću u ljubavi.  Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpiona ulazi u kuću parova 6. lipnja, tu ostaje sve do 5. srpnja 2017. godine. Uz ovakav utjecaj imat ćete puno pažnje za dati i za primiti. Vaše reakcije bit će vedrije i harmoničnije, bolje ćete vidjeti kvalitete kod voljene osobe i u potpunosti ćete uživati u njenom društvu.Ako niste u vezi, imat ćete dovoljno sreće da upoznate nekog tko će vam se sviđati. Ponuda neće nedostajati. Osim toga, lipanj ima naglasak na seksualnost: između Neptuna (smještenim u kući seksa Škorpiona), Marsa (planet strasti) i natalnog Sunca Škorpiona konfiguracija je puna emocija i senzualnost je rođena.

STRIJELAC - mjesečni horoskop

STRIJELAC - horoskop lipanj 2017.

Ljubav i veze

Ljubav će biti glavna tema kroz prve dvije dekade lipnja 2017. godine. Sunce i Merkur nalaze se u kući veza Strijelca. Voljena osoba primit će puno pažnje od vas i bit će centar vašeg svijeta. Ljubavni život bit će vam važniji od bilo čega drugog. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u kući obaveza Strijelca i postoji povezanost između posla, obaveza i osjećaja, najvjerojatnije u pozitivnom smislu: možda ćete s voljenom osobom raditi na nečem zanimljivom ili ćete biti u romantičnoj vezi s osobom iz poslovnog okruženja. Mars, vladar kuće erotike, smješten je u 8. kući Strijelca i može aktivirati opsesivno ponašanje ili ćete se opirati nekim tabuima.

JARAC - mjesečni horoskop

JARAC - horoskop lipanj 2017.

Ljubav i veze

Lipanj 2017. godine je mjesec pun strasti i senzualnosti. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u kući erotike Jarca, a to je idealna kombinacija za ljubavne veze i uživanje u čulnim iskustvima. Venera vam donosi puno užitka i sreću u ljubavnom životu. Sada iskoristite ove povoljne okolnosti, poboljšajte vezu u kojoj ste ili ako niste, moći ćete ući u novu vezu. U kući parova Jarca nalazi se Mars, energičan i strastven. Donosi vam neočekivane privlačnosti i hrabrost da napravite prvi korak ili udvarate nekome. Postoji i druga strana, Mars je užurban, nestrpljiv i žestok i ako ne kontrolirate ove impulse, mogli bi zastrašiti ili otjerati osobu koja vas je privukla.

VODENJAK - mjesečni horoskop

VODENJAK - horoskop lipanj 2017.

Ljubav i veze

Prisustvo Marsa u 5. kući Vodenjaka izbezumljuje vaše hormone prvih dana lipnja 2017. godine. I nakon odlaska Marsa ova kuća ostaje aktivna zbog prisustva Sunca i vladara te kuće, Merkura. Ako tome dodamo činjenicu da Sunce vlada kućom veza Vodenjaka, slika lipnja je jasna: romantika, leptirići i noći pune strasti. Ovo je uzbudljiv period sa sjajnim okolnostima za bogat ljubavni život i zato što ćete imati više hrabrosti za istraživanje seksualnosti na sve one načine koji donose užitak tijela. Dodajmo tome i činjenicu da ovakav planetarni sklop donosi i želju za potomstvom.

RIBE - mjesečni horoskop

RIBE - horoskop lipanj 2017.

Ljubav i veze

S Marsom u kući erotike Ribe tijekom lipnja 2017. godine, vaša seksualna energija bit će na vrhuncu, izgarat ćete od snažnih osjećaja i bit ćete spremni sve poduzeti za ljubav. Brzo ćete reagirati kroz izazove, rado ćete provocirati i katkada ćete se igrati s vatrom. Dovoljno je samo imati ideju, jer ćete ju trenutačno provesti u djelo, koliko god ludom se činila. Sve to samo kako bi utažili žeđ za ljubavi. Venera, planeta ljubavi, smještena u vašoj 3. kući daje slatkoću vašim riječima, s lakoćom ćete potvrditi svoje osjećaje, pisati ljubavne poruke, pogurati susrete, šetnje a moguća su i kraća putovanja, sve u ime ljubavi! Stari parovi bit će zainteresirani za dom, kojeg će učiniti ugodnijim, toplijim i ljepšim. 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT