Mjesečni horoskop za ožujak 2021. ❤️❤️❤️

Ožujak 2021. izgleda manje napet, opušteniji i svjetliji od dva prethodna mjeseca jer se energije koje generiraju planeti više ne sukobljavaju toliko. Tako dobivamo priliku da počnemo vraćati svoju fizičku i emocionalnu ravnotežu.


Tarot-horoskop.com ističe da su planetarni tranziti i aspekti iz Riba u ožujku 2021. povoljni za pomirenja, izjave ljubavi i ljubavne veze. Evo što se događa u Ribama ovog mjeseca: Sunce prolazi kroz Ribe do 20. ožujka; Venera prolazi Ribe do 21. ožujka; Merkur od 15. ožujka zaranja duboko u ženstvenu Vodenu energiju Riba; Neptun, koji se dugi niz godina nalazi u Ribama, susreće se sa Suncem između 10. i 12. ožujka, Venerom između 13. i 15. ožujka i Merkurom tijekom zadnja tri dana u mjesecu. Kao rezultat toga, svi možemo očekivati da ćemo više sanjariti, biti u oblaku fantazije, možda tolerantniji i spremniji opraštati. Skloni smo se s više prihvaćanja osvrtati na previranja u prva dva mjeseca u godini i intuitivno razumijemo da je sve dio šireg konteksta sa značajnim duhovnim posljedicama.

 

 


Oni koji se bave umjetničkim stvaralaštvom nadahnuće mogu pronaći s više lakoće, ali svi bi mogli osjećati osobitu sklonost prema poeziji, romansi, čitanju ili drugim duhovnim načinima koji istražuju suptilne veze između ljudi ili između nas samih i svemira.


Još jedan značajan astrološki događaj u ožujku 2021. je Mars koji se premješta iz Bika u Blizance - što pojačava Zračnu energiju ovog perioda, ako imamo na umu činjenicu da su Jupiter i Saturn u Vodenjaku, zračnom znaku. Kao rezultat toga, ideje koje su sada rođene odvažnije su nego obično, ali često se mogu pokazati težim za provođenje ili neučinkovitima. Mogla bi postojati i tendencija da se više razgovara, a manje radi, žonglira s novim, zanimljivim i genijalnim idejama, ali bez konkretnih i pragmatičnih inicijativa.

 

 


Znatiželja je pojačana astrološkim kontekstom iz ožujka 2021., ali, s druge strane, skloni smo postajati više nametljivi i možda postoji tendencija ka verbalnoj agresivnosti. Tarot-horoskop.com preporučuje da nitko od nas ne donosi odluke u trenutku; trebali bismo se kloniti mentalne i fizičke uznemirenosti i vježbati posebice nakon 21. ožujka, kada Sunce i Venera prolaze kroz Ovna.


Nakon 21. ožujka 2021., astrološki kontekst pojačava impulzivnost i tendenciju ka riziku, a 23. i 25. ožujka mogli bi biti obilježeni mentalnim rasulom, zbunjenošću i razdražljivošću. Vrijeme je da strpljivo kultiviramo svoje vještine slušanja, istraživanja i pažljivog čitanja svih informacija koje nam se nađu na putu, svih ugovora i značajnih dokumenata, a ne da brzopleto donosimo zaključke. Inače postoji rizik da zategnemo veze s onima oko nas i završimo u neprijateljskom okruženju.


S druge strane, mi smo entuzijastični, odvažni i često djetinjasto idealistični, ali to je neophodno kako bismo napredovali.
Što se tiče novca, Tarot-horoskop.com preporučuje oprez i pokazivanje suzdržanosti, jer nije sve baš divno i krasno.

 

 


Nakon 28. ožujka 2021. Sunce može u fokus staviti neke starije rane, zbog kojih se možemo braniti na prilično agresivan način. Možda postoji tendencija prema prikrivanju naše ranjivosti i slabosti pokazivanjem pretjerano hrabrog prkosnog stava. Najkonstruktivnije bi bilo polaziti od ideje da nemamo što dokazati drugima - a možda čak ni sebi. Situacije u kojima se nalazimo tijekom ovog perioda mogu nam pokazati da nas agresija usmjerena na druge na kraju najviše nas same povrijedi.


Potencijal za osvješćivanje i ozdravljenje veći je prema kraju ožujka, nakon krize ili vizije kroz koju netko uspije pogoditi u sridu.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

Dnevni Tjedni Mjesečni Godišnji horoskop

Ovan 2020

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop ožujak 2021.

Ljubav i veze

Sunce - vladar Ovnove kuće ljubavi - tranzitira vašom 11. kućom (prijatelji, društveni život) do 18. veljače 2021 .; između 1. i 25. veljače, Venera - vladarica vaše kuće odnosa i braka - također je u vašoj 11. kući. Ovaj astrološki kontekst sugerira da vas u veljači 2021. više privlače platonski odnosi ili ćete, ako tražite ljubavnika, vjerojatno dobiti prijatelja. Dobra vijest je da ste raspoloženi za zabavu i pružate obilje prilika za upoznavanje novih ljudi. Tko zna, možda s vremenom prijateljstvo preraste u nešto strastvenije. Prijatelji bi vam mogli dati dobar savjet o ljubavi ili vam pomoći da upoznate nekoga posebnog. Ako ste već u vezi, vrijeme je za aktivniji društveni život, tako da ćete dobiti priliku izvesti svoj brak ili vezu iz svakodnevne rutine. Tarot-horoskop.com također predlaže da maksimalno iskoristite ove tranzite kroz svoju 11. kuću kako biste uspostavili dobru vezu sa svojom boljom polovicom, ako u posljednje vrijeme niste na istoj valnoj duljini. Nakon 18. veljače 2021. vaša povezanost s boljom polovicom može vam pomoći da se opustite i vratite unutarnji mir. Možda čak i osjećate potrebu da više vremena provedete u paru, vi i vaša voljena osoba daleko od vreve svakodnevnog života i utjecaja drugih ljudi. Koliko god se paradoksalno činilo, zajedništvo s partnerom pomaže vam da postanete svoji. Ili, ako vas nešto muči ili brine, vaša bolja polovica može vam pružiti pouzdanu moralnu podršku. Imate priliku olakšati si um i istodobno dokazati da vjerujete partneru.

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop ožujak 2021.

Ljubav i veze

Društveni život Bikova prilično je aktivan u ožujku 2021., unatoč ograničenjima uzrokovanim pandemijom, a nakon 15. ožujka mogu se pojaviti i neke romantične prilike. Stvarne spojeve, licem u lice, možete zamijeniti društvenim mrežama, web lokacijama za sastanke i aplikacijama koje vam mogu pružiti iznenađujuće ljubavne mogućnosti. Pohađanje grupnih ili hobi rasprava ili vježbanje u drugim vrstama društvenih mreža moglo bi dovesti do flerta. To ne mora uvijek dovesti do veze, ali barem možete steći nove prijatelje. U postojećim vezama, službenim ili ne, mogu postojati rasprave oko novca, osobito nakon 3. ožujka 2021. kada Mars (kuća odnosa Bika s tradicionalnom Bikom) prelazi u vašu drugu kuću (novac i osobni resursi). Tarot-horoskop.com ističe da vam Marsov tranzit kroz kuću novca pruža izvrsnu priliku da sa svojom boljom polovicom razgovarate o svojim vrijednostima i pregovarate kako biste postigli zajednički nazivnik. Također vam daje priliku otkriti je li veza zasnovana na stvarnim osjećajima naklonosti ili samo na materijalnim interesima. Vaša bolja polovica može dati materijalna obećanja koja ne može ispuniti, ne nužno iz zle volje. Do 21. ožujka 2021., Venera - vladar vašeg znaka - prolazi Bikovu 11. kuću i izaziva tendenciju ka nježnosti, poetskoj romantičnosti, fantaziji i brizi za vašu bolju polovicu.


 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop ožujak 2021.

Ljubav i veze

U ožujku 2021. zanimanje Blizanaca za njihov ljubavni život veće je nego obično i mnogi od njih pitaju se ima li veza u koju su uključeni šanse da dugoročno uspije. Neki Blizanci mogu čak shvatiti da je njihov brak više poput profesionalnog saveza, svojevrsnog poduzeća, umjesto da bude ljubavna veza. Ali drugi Blizanci mogli bi zaključiti da im nedavna afera odvlači pažnju od značajnih karijernih ili poslovnih projekata ili da utječe na njihov ugled. Drugi sanjaju o aferi s nadređenom osobom ili s nekim tko je u njihovim očima figura autoriteta. 3. ožujka 2021. Mars započinje svoj tranzit kroz same Blizance, što bi moglo potaknuti vaša osjetila i maštu i potaknuti snažne romantične želje. No budući da je Mars vladar vaše kuće prijatelja, vrlo je vjerojatno da bi veza za koju ste željeli da bude romantična mogla ostati platonska. Otprilike sredinom mjeseca, konjunkcija Venera-Neptun može vas natjerati da sanjate o ljubavi iz prošlosti i zapitate se što bi bilo da ste u određenim okolnostima donijeli drugačije odluke ili se drugačije ponašali. Ako razmišljate o tome (i mogli biste djelovati prema) obnavljanju veze s tom osobom, Tarot-horoskop.com ističe da bi najbolji dani da im se obratite bili između 22. i 30. ožujka.

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop ožujak 2021.

Ljubav i veze

Nakon emocionalne i drame u odnosima kroz koju ste prolazili prethodnog mjeseca, u ožujku 2021. godine vrijeme je da si date oduška, meditirate i napravite korak unatrag kako biste reorganizirali svoje misli. 3. ožujka Mars - tradicionalni vladar 5. kuće Raka (ljubav, romansa, koketiranje, zabava, djeca, kreativnost) - započinje svoj tranzit kroz vašu 12. kuću (izolacija, patnja, podsvijest, iscjeljenje, duhovnost), što vam može pomoći da otpustite prošlost ili bolje shvatite neke prošle veze u svom životu. Tarot-horoskop.com preporučuje zbrajanje stvari i isprobavanje rituala opraštanja za sebe i one za koje mislite da su vas povrijedili ili oštetili u nekom trenutku u prošlosti. Neki Rakovi imaju tendenciju uskočiti u strastvene veze najintenzivnije prirode, možda čak i tajne, koje riskiraju generiranje komplikacija, posebno nakon 23. ožujka. Druge Rakove muče snažni osjećaji koje ne mogu izjaviti. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com predlaže da maksimalno iskoristite energiju trigona koji stvaraju Mars i Saturn između 20. i 24. ožujka kako biste priznali svoje osjećaje. Energija koju stvara trigon Mars-Saturn također se može pokazati korisnom za Rakove koji su dio starijih parova, jer ih stimulira i pomaže im u posebno konstruktivnim raspravama o intimi i / ili zajedničkim resursima u paru.

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop ožujak 2021.

Ljubav i veze

Imate poseban šarm i magnetizam koji privlače i fasciniraju potencijalne partnere. Zračite tajanstvenu silu i romansu kojoj malo tko može odoljeti. U ožujku 2021. Lavovu 8. kuću - tamo gdje je Neptun - aktiviraju Sunce (do 20. ožujka), Venera (do 21. ožujka) i Merkur (od 15. ožujka). Kao rezultat toga, Lavovi mogu očekivati da će njihovi seksualni životi znatno oživjeti. U dugotrajnim vezama obnavljaju se intimne veze; novije, nedavno izgrađene, mogu prijeći u intenzivniju fazu produbljivanja veze na emocionalnoj i intimnoj razini. Tijekom prve dvije dekade u mjesecu, tranzit Sunca (kao vladara vašeg znaka) kroz vašu 8. kuću daje vam senzualnost, ali čini se da vas uopće ne zanimaju plitke i privremene veze. S druge strane, neki Lavovi postaju posesivni, ljubomorni i dominantni, izazivajući spletke i manipulirajući. Mladi mjesec od 13. ožujka 2021. aktivira i vašu 8. kuću, što je dobra stvar za vaš ljubavni život. Vrijeme je da započnete novo poglavlje u svom životu u paru i pokušate obratiti više pažnje na potrebe i želje vaše bolje polovice, a ne samo na svoje. Ako ste u braku, Tarot-horoskop.com predlaže da maksimalno iskoristite Merkurov tranzit kroz vašu kuću braka i partnerstva do 15. ožujka kako biste se dogovorili sa svojom boljom polovicom o troškovima koje trebate napraviti i svojim zajedničkim projektima, u velikoj mjeri. Ovaj astrološki kontekst daje vam izvrsnu priliku da na primjer zakažete sastanak s prijateljima (naravno, vodeći računa da poštujete mjere predostrožnosti koje zahtijeva naša trenutna situacija).

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop ožujak 2021.

Ljubav i veze

U ožujku 2021. uživate u harmoniji odnosa. Imate koristi od energije koja vam je potrebna da biste izgradili ili obnovili ljubavnu vezu i imate šanse upoznati ljude koji su vam privlačni i koji će vas natjerati da razmislite o dugotrajnoj vezi. 15. ožujka Merkur - vladar Djevice - započinje svoj tranzit kroz vašu 7. kuću (veze, brak), gdje su također Neptun, Sunce (do 20. ožujka) i Venera (do 21. ožujka). Kao rezultat toga, zanimaju vas drugi i njihove želje i otvoreni ste za novo kad je riječ o paru, bilo da se radi o dugotrajnoj vezi ili nedavno započetoj. Nadahnjujete i dopuštate si nadahnuće, a iskrene rasprave koje odražavaju vaše srce mogu zbližiti vas i vašu bolju polovicu. Tijekom ovog perioda neke Djevice dobivaju priliku da se pomire s nekim iz svoje prošlosti s kim su imali kompliciranije veze. Nije nemoguće da bi ta osoba predložila pomirenje ili obnavljanje veze, u više ili manje eksplicitnim uvjetima. 20. ožujka 2021. Sunce ulazi u Djevičinu kuću intimnosti, a slijedi Venera 21. ožujka. Ovaj astrološki kontekst pojačava vaše osjećaje i favorizira emocionalnu bliskost i izgradnju zajedničkog prostora, fizički i emocionalno potrebnog kako bi veza rasla. Tarot-horoskop.com ističe da bi mogla postojati tendencija ka intenzivnim strastima, pa čak i zabranjenim vezama. Tijekom posljednje dekade u ožujku privlačite ljude koji mogu imati intenzivan transformativni utjecaj na vas, što bi se moglo pokazati prilično teškim; ali itekako je potrebno kako bismo se oslobodili nekih starih emocionalnih obrazaca.

 


 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop ožujak 2021.

Ljubav i veze

Mars - vladar Vage u kući odnosa i braka - započinje svoj tranzit kroz vašu 9. kuću 3. ožujka 2021., što donosi zanimljivu promjenu atmosfere u vašim vezama. Budući da je vaša 9. kuća povezana s ambicioznim ciljevima, inozemstvom i osobnim uvjerenjima i stajalištima, mnoge bi Vage tijekom ovog perioda mogle biti privučene ljudima koji se ističu svojim visokim obrazovanjem ili kulturnom razinom, koji imaju auru mentora ili vodiča i / ili potječu iz druge kulture. Neke Vage polažu velike nade u svoje veze ili traže dublja značenja veza u kojima su bili ili su uključeni. Bez obzira jeste li u braku ili tražite ljubavnu vezu, dobar intelektualni partner ima tendenciju vrijediti sve više i više u vašem životu kao para, baš kao i partnerova uvjerenja i pogledi na život i / ili vrijednosti. Ako ste već u vezi, službeno ili ne, Tarot-horoskop.com preporučuje da maksimalno iskoristite Marsov tranzit kroz Vaginu 9. kuću kako biste pronašli (ili ponovo pronašli) zajednički jezik između svojih principa i principa vaše bolje polovice. Ljubavni život Vaga oživljava nakon 20. ožujka 2021. godine, kada Sunce prelazi u 7. kuću (veze s drugima, partnerstva, brak), nakon čega slijedi Venera 21. ožujka. Tarot-horoskop.com savjetuje vam da pažljivo i strpljivo slušate ono što vaše bolja polovica ima za reći i pokušate oživjeti vezu (ako trebate) i zajedno napravite planove za budućnost. Nakon 27. ožujka imate velike šanse za početak procesa zacjeljivanja duboke starije rane duše koja bi mogla smetati vama osobno ili vašoj vezi. U početku bi se ovaj postupak ozdravljenja mogao pokazati teškim ili neugodnim za vašu vezu, ali važno je da razumijete i prihvaćate potrebu da postanete svjesni problema, umjesto da krivite druge; to je jedini način na koji možete postići osobno i / ili ozdravljenje odnosa.

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop ožujak 2021.

Ljubav i veze

3. ožujka 2021. Mars - tradicionalni vladar Škorpiona - započinje svoj tranzit kroz vašu 8. kuću (intimnost, erotika, transformacija, zajednički resursi), a Merkur - vladar vaše 8. kuće - tranzitira u vašu kuću ljubavi i romantike 15. ožujka, gdje je i Venera - vladarica vaše kuće odnosa i braka - do 21. ožujka. Ovaj astrološki kontekst govori o vrućem, strastvenom, intenzivnom vremenu, tijekom kojeg u svom ljubavnom životu želite sve ili ništa. Sve je u vezi s romantikom, osjetljivošću i raspoloživošću za interakciju na dubokoj emocionalnoj razini sa svojom boljom polovicom. Pod utjecajem tranzita koji se događaju u ožujku, mnogi odnosi mogu ojačati; oni koji su se u posljednje vrijeme bavili raznim problemima imaju velike šanse da budu u potpunosti revitalizirani. No Tarot-horoskop.com preporučuje da dobro obratite pažnju na sklonost ka tome da očekujete puno od svog partnera i uvijek važete koliko ste dali i koliko ste dobili, jer riskirate zatezanje veze i gubljenje ove povoljne prilike. Astrološki kontekst ovog perioda daje Škorpionima neusporedivu sposobnost zavođenja, što pomaže onima koji žele osvojiti nečije srce ili koji traže ljubav i željni su upoznavanja novih ljudi. Čini se da privlačite puno potencijalnih partnera, ali niste spremni zadovoljiti se plitkim i prolaznim vezama. S druge strane, tijekom ovog perioda manje su šanse za pokretanje nečega što ima dugoročni potencijal. Tarot-horoskop.com predlaže da maksimalno iskoristite ovu astrološku energiju kako biste istražili sebe i odlučili što uistinu želite u svom ljubavnom i seksualnom životu.

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop ožujak 2021.

Ljubav i veze

U ožujku 2021. ljubavni životi Strijelaca mogli bi proći kroz dinamičan, uzbudljiv, entuzijastičan i period pun potencijala. Merkur - vladar Strijelčeve 7. kuće (veze, partnerstva, brak) - u izravnom je kretanju, a Mars prelazi u 7. kuću 3. ožujka. Ako imamo na umu činjenicu da je Mars vladar Strijelčeve 5. kuće (ljubav, romantika, ljubavne veze) postaje jasno da mnogi Strijelci dobivaju priliku vratiti u svoj ljubavni život osjećaj avanture, igre i koketiranja, posebno ako su dugo u braku. Slobodni Strijelci lansiraju se u nove veze. Nakon 20. ožujka, kada Sunce i Venera započnu tranzit kroz vašu 5. kuću, stvari postaju sve intenzivnije i zanimljivije. Vraćajući se na planetarne tranzite mjeseca, željeli bismo istaknuti da Merkur 15. ožujka 2021. godine prelazi u vašu kuću obitelji, doma i emocionalnih osnova. Kao rezultat toga, mogli biste zaključiti da vas vaša bolja polovica želi vidjeti više oko kuće i čak je spremna uvjetovati to, a Mars je na njihovoj strani. Tarot-horoskop.com preporučuje da imate na umu želje svoje bolje polovice i odvojite više vremena za život u paru i za obiteljske probleme. Za slobodne Strijelce ovaj astrološki kontekst sugerira da je vrlo vjerojatno da će ljubav otkriti negdje blizu kuće ili svog rodnog grada ili, tko zna, ponovno otkrivanje prijatelja iz djetinjstva moglo bi oživjeti neočekivanu ljubavnu priču.

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop ožujak 2021.

Ljubav i veze

Venera - vladarica Jarčeve 5. kuće (ljubav, romansa, koketiranje, zabava, kreativnost, djeca) - prolazi kroz Ribe do 21. ožujka 2021. Označava period u kojem ste u poetskijoj fazi, osjećate se više povezanima s onim što osjećate i bolje razumijete svoje osjećaje i osjećaje drugih. Budući da je Venera u tranzitu Jarčeve kuće komunikacije i učenja, spremniji ste drugima priopćiti ono što osjećate. Iznenađujete nježnošću - govorenjem i djelovanjem na njoj - i zanimanjem koje imate za potrebe i želje vaše bolje polovice. Dobar je period za dolazak na istu stranicu kada su u pitanju zajednički dugoročni ciljevi. Ako ste jedan od Jarca koji su potajno zaljubljeni ili sramežljivi, Tarot-horoskop.com ističe da su vam astrološki utjecaji ovog perioda naklonjeni, pa biste se mogli usuditi prenijeti poruku onome koji vas privlači o tome kako se stvarno osjećate. Diskretna romantična gesta vrijedila bi tisuću riječi - ali i riječi su tu. Budite odvažni! Mladi mjesec od 13. ožujka 2021. aktivira vašu kuću komunikacije i označava početak perioda tijekom kojeg imate velike šanse pronaći novi empatičniji način rasprave sa svojom boljom polovicom o dirljivijim ili čak bolnim temama vezanim uz vaš brak . Novac bi mogao biti vrlo osjetljiva tema, ali sada imate priliku raščistiti stvari na diplomatski način.

 

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop ožujak 2021.

Ljubav i veze

Od 3. ožujka 2021. ljubavni život Vodenjaka oživljen je tranzitom Marsa. Više vas privlače rasprave, flert i igre, ali vas više zanimaju intelektualne raznolikosti nego one konkretne. Ako ste slobodni, možda će vas privući netko iz kruga koji svakodnevno posjećujete. To bi mogao biti susjed ili netko s kim razmjenjujete osmijehe kad se sretnete po kvartu. Ako ste neko vrijeme na nekoga bacili oko, ali još niste pronašli najbolji način da izrazite svoje osjećaje, u ožujku 2021. godine imate priliku pokušati. Tarot-horoskop.com ističe da je najbolji period za to 20. - 24. ožujka, jer nakon 20. imate tendenciju biti hrabriji i glasniji. S druge strane, mogli biste biti vrlo iznenađeni kad vidite da vam se onaj koji vas zanima zapravo približava. U postojećim parovima i dugotrajnim brakovima novac bi mogao biti jedna od glavnih briga, a nakon 20. ožujka očekuje vas bolja komunikacija i predispozicija za razmjenu ideja, a da se niti jedno od vas dvoje ne osjeća ugroženo. Ali mogli biste zaključiti da je vaša bolja polovica otvorenija nego inače, pogotovo ako ste do sada nametali svoje stajalište. Vrijeme je da sada budete oprezni i diplomatski.

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop ožujak 2021.

Ljubav i veze

Ljubavni život Riba može se puno poboljšati nakon 15. ožujka 2021., kada Merkur - vladar 7. kuće (veze, partnerstva, brak) - prelazi u Ribe. Možete očekivati da ćete više pažnje privući od svoje bolje polovice ili, ako ste slobodni, od potencijalnih partnera. Venera također prelazi Ribe do 21. ožujka, što vas čini vrlo privlačnima i romantičnima - a možda čak i daje osjećaj misterije, ako imamo na umu činjenicu da je Venera također vladar vaše 8. kuće. Iako se u ožujku 2021. mnoge Ribe žele riješiti samoće i čeznu za naklonošću i erotizmom, neki od njih trebali bi odvojiti više vremena za introspekciju i pokušati jasnije definirati svoje emocionalne želje i erotska očekivanja. 3. ožujka Mars započinje svoj tranzit kroz Ribinu kuću osjećaja, što ga dovodi u sukob s planetima iz Riba i natalnog Sunca Riba. Kao rezultat toga, tijekom ovog perioda vrlo je vjerojatno da ćete osjetiti promjenjivo raspoloženje: danas ste zaljubljeni, a sutra niste. Tarot-horoskop.com savjetuje da se ne igrate s osjećajima drugih, jer riskirate naštetiti njima i sebi. Vaš nedostatak povjerenja u vlastite sposobnosti i osobnu vrijednost može utjecati na vaše ljubavne veze; ako ste u braku, to bi vam moglo upropastiti život u paru. Možda biste trebali otvoreno razgovarati sa svojom boljom polovicom o onome što vam je na umu. Neke Ribe imaju tendenciju da postanu autoritarni sa svojim voljenima upravo zato što se osjećaju ranjivijima. Budite oprezni!

 


 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com