Mjesečni horoskop za lipanj 2022. ❤️❤️❤️

Tranziti iz lipnja 2022. inspiriraju i pomažu nam da pronađemo svoje mjesto, smjer i vidimo što nam uistinu odgovara s profesionalnog i/ili osobnog stajališta.

Venera, koja se nalazi u Biku (što znači u svom Domicilu) do 23. lipnja, susreće se u konjunkciji s Uranom (11.-12. lipnja) i sa Sjevernim čvorom (15.-17. lipnja). Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da bi mnogi od nas mogli proći kroz iznenađujuće događaje ili doživjeti obrate koji stvaraju značajne i transformativne epifanije. Sve to ima za cilj da nas vodi prema onome što stvarno trebamo raditi kao dio naše životne svrhe.

Može doći do neočekivanih susreta koji će nam promijeniti živote i učiniti da se osjećamo kao da je te događaje posložila sudbina. Također možemo imati koristi od nekih neobičnih mogućnosti prihoda ili šansi koje se zapravo ne uklapaju s našom idejom o izvorima prihoda, poslu ili načinu na koji smo navikli zarađivati ​​novac.

 

3. lipnja 2022. Merkur nastavlja svoje izravno kretanje, a 13. lipnja tranzitira (natrag) u Blizance, svoj Domicilni znak. Također u Blizancima je Sunce do 21. lipnja i Venera od 23. lipnja. Budući da je Blizanci promjenjivi zračni znak, njegova aktivacija nam pomaže da bolje komuniciramo, jasnije razmišljamo i budemo društveniji.

 

 

U ovom astrološkom kontekstu komunikacija se odvija s većom lakoćom i neke situacije koje su postale mutne prošlog mjeseca, kada je Merkur bio retrogradan, sada se mogu razjasniti. Mogli bismo primati vijesti ili informacije koje mijenjaju naš pogled na stvari, rasprave ili pregovori mogu se nastaviti ili dovršiti. Pogodne su razmjene svih vrsta, kao i sklapanje novih značajnih društvenih ili profesionalnih ugovora. Ali postoji i rizik da postanete raspršeni, uznemireni i neorganizirani.


Značajan astrološki događaj u lipnju 2022. je Saturnovo retrogradno kretanje kroz Vodenjak od 4. lipnja. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com ističe da je vrlo vjerojatno da bi se mnogi od nas mogli osjećati kao da se neke strepnje usporavaju i da je naše strpljenje na kušnji. Saturnovo retrogradno kretanje kroz Vodenjak donekle usporava tempo koji su postavili Blizanci.

 

 

S druge strane, Saturn se također nalazi u zračnom znaku i čini harmonične aspekte s planetima u tranzitu Blizanaca. Kao rezultat toga, izgledi su da ćemo uspjeti u onome što smo zacrtali, ali to se događa sporije, na rigorozniji način, s više opreza i više pažnje na to kako naši postupci i odluke utječu na druge. Saturnovo retrogradno kretanje tjera nas da reorganiziramo svoje vrijeme, restrukturiramo naše projekte za budućnost i da se mobiliziramo prema ciljevima koje želimo postići.


Činjenica da se neki projekti, potrage ili evolucija nekih odnosa usporavaju zapravo je korisna. Na taj način nam je dopušteno bolje razumjeti što moramo ispraviti, popraviti, zaokružiti ili poboljšati, što smo do sada pogriješili i tako dalje. Tijekom sljedeća 4 mjeseca morat ćemo uložiti više truda nego inače. Najljeniji od nas možda se osjećaju kao da ih je sudbina kažnjavala, ali upravo su oni ti koji su tjerani da se mobiliziraju i ulože napor kako bi uhvatili korak s nekim aktivnostima ili pothvatima.

 

 

Ulazimo u izvrsnu fazu za ponovnu procjenu ulaganja, profesionalnih i financijskih odluka, učenje novih stvari u strukturiranijem formatu, u organiziranom okruženju i kroz manje korake naprijed. Ovaj period nas također stimulira da se bavimo konsolidacijom znanja koje smo prikupili na kaotičan način, žurno ili skupljajući tu i tamo komadiće informacija.

Budući da je Saturn u retrogradnom kretanju kroz Vodenjak, Tarot-horoskop.com smatra da nam ne bi škodilo da revidiramo svoj društveni život, pratnju, grupne projekte i pripadnost nekim društveno-profesionalnim grupama. Možda trebamo nametnuti ili ublažiti neka ograničenja u vezama s drugima ili u vezama koje imamo sa zakladama, organizacijama, strankama i grupama bilo koje vrste. Neki prijatelji bi nas mogli naučiti nekim važnim životnim lekcijama.


Astrološki kontekst ovog perioda pokazuje da je vrijeme da revidiramo našu spremnost da se uključimo u društvena pitanja, naše građanske odgovornosti i našu sposobnost da budemo dio humanitarnih napora ili tako dalje. To je utoliko više što Sunce počinje svoj tranzit kroz Raka 21. lipnja. Ovaj tranzit može potaknuti našu empatiju prema ljudima oko nas i našu želju da zaštitimo, brinemo o slabima, obespravljenima, bolesnima i tako dalje. Pod utjecajem ovog tranzita trebali bismo više pažnje posvetiti privatnom ili obiteljskom životu, kao i emocijama, prošlosti i ljudima koji su nam toliko bliski da ih smatramo svojom drugom obitelji.

 

 

 

Mjesečni horoskop

DNEVNI HOROSKOP TJEDNI HOROSKOP GODIŠNJI HOROSKOP

 

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

Sunce - vladar 5. kuće Ovna (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, djeca) - tranzitira vašu 3. kuću (učenje i komunikacija) do 21. lipnja 2022. Zatim, 23. lipnja, u vašu 3. kuću tranzitira Venera - vladar vaše kuće veza i braka. Tarot-horoskop.com preporučuje da maksimalno iskoristite ovaj astrološki kontekst kako biste dali do znanja svoje osjećaje, bilo da ste u braku ili u neslužbenoj vezi. Ako ste već u braku, pokušajte se sjetiti koliko je vremena prošlo otkako ste svojoj boljoj polovici rekli da je volite. Ako je od tada prošlo puno vremena, trebali biste podsjetiti svoju bolju polovicu na osjećaje koji vas povezuju. Ako ste slobodni, ali osjećate snažnu privlačnost prema nekome, imate savršenu priliku da izrazite svoj interes, bilo da se radi o riječima ili ne. Led možete probiti riječju, osmijehom, pozivnicom ili SMS porukom. Oko 11. i 12. lipnja 2022. mogli biste doživjeti iznenadnu simpatiju. Ako ste u braku, možda će vas supružnik iznenaditi darom koji će vam privući pažnju. Neki Ovnovi su previše zaposleni i zauzeti da bi započeli novu vezu, čak i ako su zainteresirani i imaju priliku upoznati nekoga koga smatraju privlačnim. Mogla bi postojati i predispozicija za impulzivnost i glumljenje. U dugovječnim parovima stvari funkcioniraju, čak i ako oko 18.-19. lipnja može doći do malih nesporazuma vezanih uz novac ili neke dugoročne zajedničke ciljeve. Vaša bolja polovica bi vas mogla prozvati da ste ih u posljednje vrijeme zanemarili. 21. lipnja 2022. Sunce prelazi u 4. kuću Ovna, označavajući početak vrlo povoljnog perioda za bavljenje svojim osobnim životom, obitelji i onima koji su vam bliski.

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

Što se tiče ljubavnog života, Bikovi su skloniji biti suzdržaniji i kontemplativniji. Mnogi od njih skloni su razmišljati o prošlosti, o nekim ljubavnim vezama ili čak brakovima koji su prekinuti i koji su obilježili njihove živote. Ako ste jedan od njih, Tarot-horoskop.com preporučuje da si date dovoljno vremena da se emocionalno ozdravite i pokušate izvući mudre zaključke iz svega što ste doživjeli u svom ljubavnom životu. Ako ste u braku, u lipnju 2022. trebali biste otputovati sa svojom boljom polovicom na diskretno i tiho mjesto kako biste se mogli ponovno povezati, slušati jedno drugo i zajedno revidirati neke dugoročne planove koje su pokvarile društveno-ekonomska teška vremena u posljednje vrijeme. Kada je riječ o samcima Bikovima, čini se da nisu pretjerano zainteresirani za početak novih veza. Čini se da ih više zanima flert pa imaju priliku isprobati svoj osobni šarm i moć zavođenja. 3. lipnja 2022., Merkur – vladar Bikove 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, djeca) – nastavlja svoje izravno kretanje, označavajući početak razdoblja tijekom kojeg mnogi Bikovi mogu dobiti jasnoću nad nekim romantičnim vezama. U slučaju drugih Bikova, kraj retrogradnog kretanja Merkura stvara uvjete potrebne za razumijevanje njihovih stvarnih emocionalnih potreba, što očekuju od veze i što su spremni dati.


 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

Do 23. lipnja 2022., Venera - vladar 5. kuće Blizanaca (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, djeca) - prolazi kroz vašu 12. kuću. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com predlaže da tijekom prva 3 tjedna lipnja ne žurite započeti novu vezu, čak ni kratku. Tiho razmišljajte o odnosima koje ste do sada imali. Možda ćete imati zanimljive epifanije povezane s vašom prošlošću u odnosima, osobito oko 11.-12. travnja. Neki Blizanci su u iskušenju da započnu vezu na daljinu, drugi razmišljaju o nekome tko je daleko i s kim su nekada davno imali ljubavnu priču koju još nisu uspjeli zaboraviti. Blizanci koji razmišljaju o obnavljanju veze s nekim iz prošlosti trebali bi shvatiti da imaju šanse za uspjeh samo ako prihvate promjenu stava. Umjesto da žurimo u ponovno uspostavljanje veza s tom osobom i počnemo razgovarati o budućnosti, bilo bi bolje revidirati svoje ideje i poglede na ljubav, romansu, izražavanje osjećaja i tako dalje. S obzirom na činjenicu da Saturn – vladar kuće intimnosti – počinje svoje retrogradno kretanje 4. lipnja 2022., Tarot-horoskop.com smatra da je vrijeme da Blizanci zrelo i realistično sagledaju svoju životnu filozofiju i stajališta na kojima su izgradili svoje razumijevanje intimnosti. Oženjeni Blizanci i oni koji su uključeni u dugotrajne veze aktivniji su i imaju više inicijative, s povjerenjem gledaju u budućnost i ulažu trud kako bi veza postala čvrsta.

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

4. lipnja 2022. Saturn – vladar 7. kuće Raka (veze, partnerstva, udruge, brak) – počinje svoje retrogradno kretanje kroz 8. kuću (intimnost, erotika, tajne, zajednički resursi, transformacija). Kao rezultat toga, za Rakove sada počinje period od oko četiri mjeseca tijekom kojeg bi trebali pažljivo pogledati svoj ljubavni život ili svoje brakove (u zavisnosti od slučaja). Neki bi Rakovi mogli proći kroz neizvjesnost ili shvatiti da njihova veza ne funkcionira kao prije. Neki brakovi mogli bi ući u prilično težak proces transformacije u kojem se obje strane trebaju potruditi kako bi poboljšale ili konsolidirale svoj partnerski život. Rakovi koji su dio disfunkcionalnih veza, izmoreni suovisnošću, manipulacijama, igrama moći ili posesivnošću počinju sve više biti svjesni činjenice da su stvari postale nepodnošljive i da se moraju razvesti. Tijekom ovog perioda neke Rakove privlači ideja o ponovnom okupljanju s bivšim, bez obzira jesu li u braku ili ne, ali Tarot-horoskop.com ističe da to nije dobra ideja. Ako tražite ljubav, najbolje je osloboditi se prošlosti i upoznati nove ljude, osvježiti krug prijatelja i poznanika jer samo tako imate priliku upoznati nekoga tko može učiniti da vam srce poskoči. Prijatelj bi vam mogao pomoći da romantično upoznate nekoga ili vam dati dobar savjet za vaš ljubavni život.

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

4. lipnja 2022. u Lavovoj 7. kući (veze, partnerstva, udruge, brak) Saturn započinje svoje retrogradno kretanje. Kao rezultat toga, Lavovi su pozvani u sljedeća 4 mjeseca da analiziraju koliko je čvrst njihov partnerski život ili, ako su u braku, temelje na kojima su izgradili svoj brak i pravila na temelju kojih se njihov bračni život odvija. Sve ozbiljne veze, službene ili ne, u kojima su partneri preuzeli obveze i odgovornosti, mogle bi proći kroz teža vremena koja ih stavljaju na kušnju. Neki Lavovi koji su pohrlili u vezu sada su skloni napraviti korak unatrag kako bi ozbiljno razmotrili utjecaj ove veze na njihov radni i životni ritam općenito. Neki od njih bi čak mogli zaključiti da se stvari prebrzo kreću i da je potrebno napraviti neke prilagodbe. S druge strane, astrološki kontekst lipnja 2022. pogoduje rješavanju nekih problema starijih parova za koje se smatralo da ih je nemoguće riješiti. Tijekom ovog perioda mnogi Lavovi imaju priliku shvatiti da veze ne funkcioniraju same od sebe, već zahtijevaju od njih da se uključe, ulože trud i imaju na umu potrebe i želje svog partnera. Tijekom lipnja, Lavova kuća društvenog života vrlo je aktivna. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da samci Lavovi imaju velike šanse za upoznavanje novih ljudi ili čak osvajanje srca starijeg prijatelja koji ih privlači. No, tijekom posljednjeg dijela mjeseca, neki Lavovi su predisponirani na pretjerivanje i napade bijesa koji riskiraju katastrofalne posljedice. Nevjerojatan dojam koji su ostavili na početku mogao bi se u trenu poništiti ili se čak pretvoriti u odbojnost.

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

U lipnju 2022. Djevice doživljavaju razne poteškoće ili prepreke u svom ljubavnom životu. Neke bi se Djevice čak mogle osjećati odbačeno ili nepoželjno i pronaći greške u sebi što riskira naštetiti tome kako ih njihovi potencijalni partneri doživljavaju. Saturn – vladar 5. kuće Djevice (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, kreativnost, zabava, djeca) – započinje svoje retrogradno kretanje 4. lipnja, označavajući početak perioda od 4 mjeseca tijekom kojeg se Djevice pozivaju da analiziraju na zreo i realističan način svoj ljubavni život i kako izražavaju naklonost bez obzira jesu li u braku, upleteni u neslužbene veze ili slobodni. Vrlo je vjerojatno da će vas u lipnju 2022. progoniti stariji strahovi i neizvjesnosti tako da vam treba više mira kako biste svoje osjećaje, potrebe i želje doveli u red. Ako ste već uključeni u vezu, Tarot-horoskop.com ističe da biste uskoro mogli doživjeti događaje koji će vam pokazati što u vašoj vezi ne funkcionira, što treba promijeniti ili poboljšati. Morate uložiti više truda i ponekad se sve to može činiti opterećujućim i zamornim. U nekim slučajevima, ovaj napor se pokazuje korisnim; kod drugih postaje sve jasnije da ništa ne može spasiti situaciju. U svakom slučaju, pojašnjenja su dobrodošla. Odlučite li završiti stvari na jesen, moći ćete to učiniti mirnim srcem jer ćete znati da ste učinili sve što ste mogli. Za Djevice koje još nisu u vezi, tranziti u lipnju 2022. nisu tako povoljni. Čini se da nisu dobro raspoloženi i ono što ih brine je njihova ljubavna prošlost ili određena veza koja je prekinuta relativno nedavno.


 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

U Vaginoj kući ljubavi i romantike Saturn započinje svoje retrogradno kretanje 4. lipnja 2022. Tarot-horoskop.com predlaže da napravite pauzu i analizirate temelje na kojima gradite svoje romantične veze i kako izražavate svoje osjećaje. Tijekom sljedeća 4 mjeseca mogli biste se nositi s nekim teškim situacijama koje će vam pomoći da vidite koje ste obrasce naslijedili od svoje obitelji i kako oni utječu na vaše ponašanje u vezama s potencijalnim partnerima. Neke situacije ili osobe iz vaše ljubavne prošlosti mogle bi se vratiti u fokus i, ako ste sada uključeni u vezu, mogli bi uzrokovati ozbiljne komplikacije. Stvari bi mogle biti još dirljivije u slučaju veza koje su kroz vrijeme doživljavale nevjeru. S druge strane, tranziti ovog perioda pogoduju transformaciji i ozdravljenju, ponovnom emocionalnom povezivanju i konsolidiranju života kao para kada još postoji ljubav i želja da se veza popravi, poboljša i sačuva. Između 11. i 19. lipnja 2022. neke Vage očekuju vrlo ugodna emocionalna iznenađenja. U vezama koje su istrošene moglo bi doći do zapleta koji će ih vratiti na pravi put i krenuti u boljem smjeru. Mnoge neudate Vage doživljavaju slučajne susrete s posebnim ljudima koji su izvan norme i koji im mogu promijeniti živote.

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

U svibnju 2022. Škorpioni su više nego ikada zabrinuti za svoj ljubavni život ili budućnost braka za one koji su u braku. Od Škorpiona uključenih u neslužbene veze koje traju već neko vrijeme, mnogi počinju ozbiljno razmišljati o tome da to postane službeno. Neki Škorpioni koji se bave ozbiljnim problemima u paru zaključuju da je vrijeme za razvod. Imajući na umu astrološki kontekst svibnja 2022., Tarot-horoskop.com ističe da nije vrijeme za donošenje važnih odluka koje dugoročno na vas utječu. Ali to je sjajno vrijeme za introspekciju, ponovnu procjenu sebe i pošteno uzimanje u obzir značajnih odnosa u vašem životu. 10. svibnja 2022. Merkur – vladar kuće intimnosti – počinje svoje retrogradno kretanje upravo u 8. kući Škorpiona, a 22. svibnja se vraća u 7. kuću (veze, udruge, partnerstva, brak). Također, 16. svibnja je pomrčina Mjeseca u Škorpionu. Kao rezultat toga, neki Škorpioni prolaze kroz osobnu epifaniju koja gura prema introspekciji i ponovnoj procjeni veza u koje su uključeni, uključujući romantične. Redefiniranje sebe može dovesti do promjene stava prema braku ili romantičnim vezama. Vrlo je vjerojatno da će biti raznih rasprava, možda čak i prepirki, ali u mnogim slučajevima te rasprave dovode do jačanja veze. Tarot-horoskop.com preporučuje da maksimalno iskoristite ove tranzite kako biste razjasnili svoje namjere, želje i očekivanja te razumjeli koje su želje i očekivanja vaše bolje polovice. Ako ste slobodni, ovaj period nije previše dobar za početak nove veze. Niste baš sigurni što želite pa ne biste trebali žuriti ni s čim.

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

Merkur – vladar vaše kuće veza i braka – nastavlja svoje izravno kretanje 3. lipnja 2022., što favorizira razjašnjavanje stvari povezanih s partnerstvom koje su se zakomplicirale ili izazvale svađe prošlog mjeseca. Budući da je Merkur zaustavio svoje retrogradno gibanje, možete racionalno i pragmatično raspravljati o pravilima na temelju kojih bi vaš život kao par trebao funkcionirati od sada nadalje. Na taj način možete napraviti kompromis koji odgovara oba partnera. Ali jasno je da se oboje morate potruditi kako bi vaša zajednička budućnost bila bolja. U dugotrajnijim parovima obilježenim rutinom, ljubav dobiva priliku da se ponovno rodi pod ovim astrološkim okolnostima. Novi odnosi puni entuzijazma mogu se razvijati bez ograničenja. Tijekom posljednjeg dijela lipnja 2022., Tarot-horoskop.com preporučuje da budete svjesni da se ne zanesete egom, potrebom da po svaku cijenu budete u centru pažnje ili željom da uvijek budete u pravu. Riskirate da uništite ravnotežu u vezi za koju ste se prilično trudili da postignete. Neki Strijelci, nevaljalci po prirodi, uspijevaju izazvati (opravdanu) ljubomoru svoje bolje polovice. Čak i ako osjećate potrebu za slobodom i flertom, uvijek trebate imati na umu kako se osjeća vaša bolja polovica. Samci Strijelci ne žure započeti nove veze i preuzeti odgovornosti. Tijekom ovog perioda radije će kušati užitke života i upoznati nove ljude. Tarot-horoskop.com preporučuje da maksimalno iskoristite astrološki kontekst mjeseca kako biste meditirali o uvjerenjima koja imate o vezama i braku i pokušali vidjeti što je presudilo da izgradite ta uvjerenja.

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

Jarčeve čeka vrlo romantičan mjesec igara i ugodnih iznenađenja u emotivnom smislu. Venera prolazi kroz Jarčevu 5. kuću (ljubav, romansa, flert, ljubavne afere, zabava, kreativnost, djeca) do 23. lipnja 2022., kuću kojom ona također vlada. Tamo susreće Uran i Sjeverni čvor, što govori o neočekivanim događajima u vašem ljubavnom životu bilo da ste u braku, upleteni u neslužbenu vezu ili tražite ljubav. Za Jarčeve koji su (još uvijek) slobodni, vrijeme je za ljubav na prvi pogled. Budući da je Venera vladar i Jarčeve 10. kuće, kuće povezane s bračnim statusom, Tarot-horoskop.com smatra da bi neki Jarčevi mogli primiti ili dati prijedloge, ili da će se razvod koji su dugo željeli dobiti konačno finalizirati. U ovom astrološkom kontekstu, Jarčevi se osjećaju puno sigurnije u ljubav i, kao rezultat toga, skloniji su biti otvoreniji i prijemčiviji. To je period kada većina Jarčeva odiše šarmom i ima posebnu moć zavođenja. Dugotrajnije veze mogu se popraviti ili učvrstiti. Život u paru bježi od svakodnevne kolotečine, a zadovoljstvo se vraća u spavaću sobu. Sudioništvo sa svojom boljom polovicom je na vrhuncu svih vremena, što vam daje zadovoljstvo i želju za životom. Neki Jarčevi naginju zabavi i rekreacijskim aktivnostima kao par. Drugi odluče iznenada imati dijete. Ako ste oklijevali priznati svoju ljubav prema nekome, Tarot-horoskop.com predlaže da maksimalno iskoristite tranzite u lipnju 2022. kako biste podijelili kako se osjećate. Imate sve šanse pronaći genijalan i iznenađujući način da osvojite nečije srce.

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

Od 13. lipnja 2022. stvari se postupno razjašnjavaju u ljubavnim životima Vodenjaka. Polako, ali sigurno vraćaju želju za životom i užitak druženja sa svojom boljom polovicom. Neki Vodenjaci sada imaju hrabrosti odlučiti hoće li ili ne nastaviti određenu vezu. Ako ste u braku, u drugoj polovici lipnja uživate u harmoniji i dobivate dokaze ljubavi svoje bolje polovice. Supružnik vas obasipa pažnjom, a vi biste trebali pokazati da to cijenite. Tarot-horoskop.com savjetuje da ne padate u napast da se usredotočite samo na vlastite potrebe i želje, već nastojite otvoreno razgovarati o stvarima i pokazati svojoj boljoj polovici koliko ih volite. Vodenjaci koji su osnovali obitelj doživljavaju sklad i ugodna iznenađenja kod kuće. Tarot-horoskop.com predlaže da maksimalno iskoriste tranzit u lipnju 2022. kako bi poboljšali udobnost svog doma ili kako bi zajedno sa svojim supružnikom potražili veći i udobniji dom. Samci Vodenjaci također mogu imati koristi od planetarnih tranzita u lipnju, ali veze koje sada počinju obično su prilično klimave. Budući da je Saturn u retrogradnom kretanju od 4. lipnja upravo kroz Vodenjaka, možda ćete biti zabrinuti zbog nečega iz prošlosti, nekog starijeg osobnog nezadovoljstva, a manje ćete se baviti igrama zavođenja.

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

Nakon dugih rasprava i pregovora u paru ili obitelji, vrijeme je da Ribe donesu zaključke i donesu neke prijeko potrebne odluke. Vrlo je vjerojatno da će se ovi zaključci i odluke početi oblikovati nakon 3. lipnja 2022., kada Merkur – vladar kuće obitelji i odnosa – zaustavi svoje retrogradno kretanje. 13. lipnja Merkur prelazi u 4. kuću Riba (dom, obitelj, emocionalna osnova, prošlost), što označava početak vrlo povoljnog perioda za učvršćivanje veza s voljenima, razjašnjavanje nesporazuma i otpuštanje nekih problema iz prošlosti. U ljubavnim životima nekih Riba u posljednje vrijeme bilo je problema i nesporazuma, od kojih su neki najvjerojatnije uzrokovani ili pojačani miješanjem roditelja. Ako ste u takvoj situaciji, druga polovica lipnja 2022. daje vam priliku da stanete na kraj tim stvarima, oprostite i krenete dalje. Također biste trebali nastojati postaviti jasnije granice u vezama s roditeljima kako se više ne bi miješali u vaš partnerski život. Neke Ribe odluče se useliti sa svojom boljom polovicom. Druge traže udobniji dom zajedno sa svojim boljim polovicama. Između 11. i 17. lipnja 2022. Tarot-horoskop.com smatra da samci Ribe mogu doživjeti iznenađujuću i/ili neobičnu privlačnost. To bi mogao biti manje-više nasumičan susret s nekim iz njegove ljubavne prošlosti, uslijed čega se strast iznenada ponovno rađa i oni vide stvari u novom svjetlu.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela
 
 
 

Mjesečni horoskop

Horoskop

Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop za lipanj 2022. ❤️❤️❤️

Tranziti iz lipnja 2022. inspiriraju i pomažu nam da pronađemo svoje mjesto, smjer i vidimo što nam uistinu odgovara s profesionalnog i/ili osobnog stajališta.

Venera, koja se nalazi u Biku (što znači u svom Domicilu) do 23. lipnja, susreće se u konjunkciji s Uranom (11.-12. lipnja) i sa Sjevernim čvorom (15.-17. lipnja). Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da bi mnogi od nas mogli proći kroz iznenađujuće događaje ili doživjeti obrate koji stvaraju značajne i transformativne epifanije. Sve to ima za cilj da nas vodi prema onome što stvarno trebamo raditi kao dio naše životne svrhe.

Može doći do neočekivanih susreta koji će nam promijeniti živote i učiniti da se osjećamo kao da je te događaje posložila sudbina. Također možemo imati koristi od nekih neobičnih mogućnosti prihoda ili šansi koje se zapravo ne uklapaju s našom idejom o izvorima prihoda, poslu ili načinu na koji smo navikli zarađivati ​​novac.

 

3. lipnja 2022. Merkur nastavlja svoje izravno kretanje, a 13. lipnja tranzitira (natrag) u Blizance, svoj Domicilni znak. Također u Blizancima je Sunce do 21. lipnja i Venera od 23. lipnja. Budući da je Blizanci promjenjivi zračni znak, njegova aktivacija nam pomaže da bolje komuniciramo, jasnije razmišljamo i budemo društveniji.

 

 

U ovom astrološkom kontekstu komunikacija se odvija s većom lakoćom i neke situacije koje su postale mutne prošlog mjeseca, kada je Merkur bio retrogradan, sada se mogu razjasniti. Mogli bismo primati vijesti ili informacije koje mijenjaju naš pogled na stvari, rasprave ili pregovori mogu se nastaviti ili dovršiti. Pogodne su razmjene svih vrsta, kao i sklapanje novih značajnih društvenih ili profesionalnih ugovora. Ali postoji i rizik da postanete raspršeni, uznemireni i neorganizirani.


Značajan astrološki događaj u lipnju 2022. je Saturnovo retrogradno kretanje kroz Vodenjak od 4. lipnja. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com ističe da je vrlo vjerojatno da bi se mnogi od nas mogli osjećati kao da se neke strepnje usporavaju i da je naše strpljenje na kušnji. Saturnovo retrogradno kretanje kroz Vodenjak donekle usporava tempo koji su postavili Blizanci.

 

 

S druge strane, Saturn se također nalazi u zračnom znaku i čini harmonične aspekte s planetima u tranzitu Blizanaca. Kao rezultat toga, izgledi su da ćemo uspjeti u onome što smo zacrtali, ali to se događa sporije, na rigorozniji način, s više opreza i više pažnje na to kako naši postupci i odluke utječu na druge. Saturnovo retrogradno kretanje tjera nas da reorganiziramo svoje vrijeme, restrukturiramo naše projekte za budućnost i da se mobiliziramo prema ciljevima koje želimo postići.


Činjenica da se neki projekti, potrage ili evolucija nekih odnosa usporavaju zapravo je korisna. Na taj način nam je dopušteno bolje razumjeti što moramo ispraviti, popraviti, zaokružiti ili poboljšati, što smo do sada pogriješili i tako dalje. Tijekom sljedeća 4 mjeseca morat ćemo uložiti više truda nego inače. Najljeniji od nas možda se osjećaju kao da ih je sudbina kažnjavala, ali upravo su oni ti koji su tjerani da se mobiliziraju i ulože napor kako bi uhvatili korak s nekim aktivnostima ili pothvatima.

 

 

Ulazimo u izvrsnu fazu za ponovnu procjenu ulaganja, profesionalnih i financijskih odluka, učenje novih stvari u strukturiranijem formatu, u organiziranom okruženju i kroz manje korake naprijed. Ovaj period nas također stimulira da se bavimo konsolidacijom znanja koje smo prikupili na kaotičan način, žurno ili skupljajući tu i tamo komadiće informacija.

Budući da je Saturn u retrogradnom kretanju kroz Vodenjak, Tarot-horoskop.com smatra da nam ne bi škodilo da revidiramo svoj društveni život, pratnju, grupne projekte i pripadnost nekim društveno-profesionalnim grupama. Možda trebamo nametnuti ili ublažiti neka ograničenja u vezama s drugima ili u vezama koje imamo sa zakladama, organizacijama, strankama i grupama bilo koje vrste. Neki prijatelji bi nas mogli naučiti nekim važnim životnim lekcijama.


Astrološki kontekst ovog perioda pokazuje da je vrijeme da revidiramo našu spremnost da se uključimo u društvena pitanja, naše građanske odgovornosti i našu sposobnost da budemo dio humanitarnih napora ili tako dalje. To je utoliko više što Sunce počinje svoj tranzit kroz Raka 21. lipnja. Ovaj tranzit može potaknuti našu empatiju prema ljudima oko nas i našu želju da zaštitimo, brinemo o slabima, obespravljenima, bolesnima i tako dalje. Pod utjecajem ovog tranzita trebali bismo više pažnje posvetiti privatnom ili obiteljskom životu, kao i emocijama, prošlosti i ljudima koji su nam toliko bliski da ih smatramo svojom drugom obitelji.

 

 

 

Mjesečni horoskop

DNEVNI HOROSKOP TJEDNI HOROSKOP GODIŠNJI HOROSKOP

 

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

Sunce - vladar 5. kuće Ovna (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, djeca) - tranzitira vašu 3. kuću (učenje i komunikacija) do 21. lipnja 2022. Zatim, 23. lipnja, u vašu 3. kuću tranzitira Venera - vladar vaše kuće veza i braka. Tarot-horoskop.com preporučuje da maksimalno iskoristite ovaj astrološki kontekst kako biste dali do znanja svoje osjećaje, bilo da ste u braku ili u neslužbenoj vezi. Ako ste već u braku, pokušajte se sjetiti koliko je vremena prošlo otkako ste svojoj boljoj polovici rekli da je volite. Ako je od tada prošlo puno vremena, trebali biste podsjetiti svoju bolju polovicu na osjećaje koji vas povezuju. Ako ste slobodni, ali osjećate snažnu privlačnost prema nekome, imate savršenu priliku da izrazite svoj interes, bilo da se radi o riječima ili ne. Led možete probiti riječju, osmijehom, pozivnicom ili SMS porukom. Oko 11. i 12. lipnja 2022. mogli biste doživjeti iznenadnu simpatiju. Ako ste u braku, možda će vas supružnik iznenaditi darom koji će vam privući pažnju. Neki Ovnovi su previše zaposleni i zauzeti da bi započeli novu vezu, čak i ako su zainteresirani i imaju priliku upoznati nekoga koga smatraju privlačnim. Mogla bi postojati i predispozicija za impulzivnost i glumljenje. U dugovječnim parovima stvari funkcioniraju, čak i ako oko 18.-19. lipnja može doći do malih nesporazuma vezanih uz novac ili neke dugoročne zajedničke ciljeve. Vaša bolja polovica bi vas mogla prozvati da ste ih u posljednje vrijeme zanemarili. 21. lipnja 2022. Sunce prelazi u 4. kuću Ovna, označavajući početak vrlo povoljnog perioda za bavljenje svojim osobnim životom, obitelji i onima koji su vam bliski.

 

 

Pročitaj više OVAN - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

Što se tiče ljubavnog života, Bikovi su skloniji biti suzdržaniji i kontemplativniji. Mnogi od njih skloni su razmišljati o prošlosti, o nekim ljubavnim vezama ili čak brakovima koji su prekinuti i koji su obilježili njihove živote. Ako ste jedan od njih, Tarot-horoskop.com preporučuje da si date dovoljno vremena da se emocionalno ozdravite i pokušate izvući mudre zaključke iz svega što ste doživjeli u svom ljubavnom životu. Ako ste u braku, u lipnju 2022. trebali biste otputovati sa svojom boljom polovicom na diskretno i tiho mjesto kako biste se mogli ponovno povezati, slušati jedno drugo i zajedno revidirati neke dugoročne planove koje su pokvarile društveno-ekonomska teška vremena u posljednje vrijeme. Kada je riječ o samcima Bikovima, čini se da nisu pretjerano zainteresirani za početak novih veza. Čini se da ih više zanima flert pa imaju priliku isprobati svoj osobni šarm i moć zavođenja. 3. lipnja 2022., Merkur – vladar Bikove 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, djeca) – nastavlja svoje izravno kretanje, označavajući početak razdoblja tijekom kojeg mnogi Bikovi mogu dobiti jasnoću nad nekim romantičnim vezama. U slučaju drugih Bikova, kraj retrogradnog kretanja Merkura stvara uvjete potrebne za razumijevanje njihovih stvarnih emocionalnih potreba, što očekuju od veze i što su spremni dati.


 

 

Pročitaj više BIK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

Do 23. lipnja 2022., Venera - vladar 5. kuće Blizanaca (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, djeca) - prolazi kroz vašu 12. kuću. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com predlaže da tijekom prva 3 tjedna lipnja ne žurite započeti novu vezu, čak ni kratku. Tiho razmišljajte o odnosima koje ste do sada imali. Možda ćete imati zanimljive epifanije povezane s vašom prošlošću u odnosima, osobito oko 11.-12. travnja. Neki Blizanci su u iskušenju da započnu vezu na daljinu, drugi razmišljaju o nekome tko je daleko i s kim su nekada davno imali ljubavnu priču koju još nisu uspjeli zaboraviti. Blizanci koji razmišljaju o obnavljanju veze s nekim iz prošlosti trebali bi shvatiti da imaju šanse za uspjeh samo ako prihvate promjenu stava. Umjesto da žurimo u ponovno uspostavljanje veza s tom osobom i počnemo razgovarati o budućnosti, bilo bi bolje revidirati svoje ideje i poglede na ljubav, romansu, izražavanje osjećaja i tako dalje. S obzirom na činjenicu da Saturn – vladar kuće intimnosti – počinje svoje retrogradno kretanje 4. lipnja 2022., Tarot-horoskop.com smatra da je vrijeme da Blizanci zrelo i realistično sagledaju svoju životnu filozofiju i stajališta na kojima su izgradili svoje razumijevanje intimnosti. Oženjeni Blizanci i oni koji su uključeni u dugotrajne veze aktivniji su i imaju više inicijative, s povjerenjem gledaju u budućnost i ulažu trud kako bi veza postala čvrsta.

 

 

Pročitaj više BLIZANCI - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

4. lipnja 2022. Saturn – vladar 7. kuće Raka (veze, partnerstva, udruge, brak) – počinje svoje retrogradno kretanje kroz 8. kuću (intimnost, erotika, tajne, zajednički resursi, transformacija). Kao rezultat toga, za Rakove sada počinje period od oko četiri mjeseca tijekom kojeg bi trebali pažljivo pogledati svoj ljubavni život ili svoje brakove (u zavisnosti od slučaja). Neki bi Rakovi mogli proći kroz neizvjesnost ili shvatiti da njihova veza ne funkcionira kao prije. Neki brakovi mogli bi ući u prilično težak proces transformacije u kojem se obje strane trebaju potruditi kako bi poboljšale ili konsolidirale svoj partnerski život. Rakovi koji su dio disfunkcionalnih veza, izmoreni suovisnošću, manipulacijama, igrama moći ili posesivnošću počinju sve više biti svjesni činjenice da su stvari postale nepodnošljive i da se moraju razvesti. Tijekom ovog perioda neke Rakove privlači ideja o ponovnom okupljanju s bivšim, bez obzira jesu li u braku ili ne, ali Tarot-horoskop.com ističe da to nije dobra ideja. Ako tražite ljubav, najbolje je osloboditi se prošlosti i upoznati nove ljude, osvježiti krug prijatelja i poznanika jer samo tako imate priliku upoznati nekoga tko može učiniti da vam srce poskoči. Prijatelj bi vam mogao pomoći da romantično upoznate nekoga ili vam dati dobar savjet za vaš ljubavni život.

 

 

Pročitaj više RAK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

4. lipnja 2022. u Lavovoj 7. kući (veze, partnerstva, udruge, brak) Saturn započinje svoje retrogradno kretanje. Kao rezultat toga, Lavovi su pozvani u sljedeća 4 mjeseca da analiziraju koliko je čvrst njihov partnerski život ili, ako su u braku, temelje na kojima su izgradili svoj brak i pravila na temelju kojih se njihov bračni život odvija. Sve ozbiljne veze, službene ili ne, u kojima su partneri preuzeli obveze i odgovornosti, mogle bi proći kroz teža vremena koja ih stavljaju na kušnju. Neki Lavovi koji su pohrlili u vezu sada su skloni napraviti korak unatrag kako bi ozbiljno razmotrili utjecaj ove veze na njihov radni i životni ritam općenito. Neki od njih bi čak mogli zaključiti da se stvari prebrzo kreću i da je potrebno napraviti neke prilagodbe. S druge strane, astrološki kontekst lipnja 2022. pogoduje rješavanju nekih problema starijih parova za koje se smatralo da ih je nemoguće riješiti. Tijekom ovog perioda mnogi Lavovi imaju priliku shvatiti da veze ne funkcioniraju same od sebe, već zahtijevaju od njih da se uključe, ulože trud i imaju na umu potrebe i želje svog partnera. Tijekom lipnja, Lavova kuća društvenog života vrlo je aktivna. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da samci Lavovi imaju velike šanse za upoznavanje novih ljudi ili čak osvajanje srca starijeg prijatelja koji ih privlači. No, tijekom posljednjeg dijela mjeseca, neki Lavovi su predisponirani na pretjerivanje i napade bijesa koji riskiraju katastrofalne posljedice. Nevjerojatan dojam koji su ostavili na početku mogao bi se u trenu poništiti ili se čak pretvoriti u odbojnost.

 

 

Pročitaj više LAV - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

U lipnju 2022. Djevice doživljavaju razne poteškoće ili prepreke u svom ljubavnom životu. Neke bi se Djevice čak mogle osjećati odbačeno ili nepoželjno i pronaći greške u sebi što riskira naštetiti tome kako ih njihovi potencijalni partneri doživljavaju. Saturn – vladar 5. kuće Djevice (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, kreativnost, zabava, djeca) – započinje svoje retrogradno kretanje 4. lipnja, označavajući početak perioda od 4 mjeseca tijekom kojeg se Djevice pozivaju da analiziraju na zreo i realističan način svoj ljubavni život i kako izražavaju naklonost bez obzira jesu li u braku, upleteni u neslužbene veze ili slobodni. Vrlo je vjerojatno da će vas u lipnju 2022. progoniti stariji strahovi i neizvjesnosti tako da vam treba više mira kako biste svoje osjećaje, potrebe i želje doveli u red. Ako ste već uključeni u vezu, Tarot-horoskop.com ističe da biste uskoro mogli doživjeti događaje koji će vam pokazati što u vašoj vezi ne funkcionira, što treba promijeniti ili poboljšati. Morate uložiti više truda i ponekad se sve to može činiti opterećujućim i zamornim. U nekim slučajevima, ovaj napor se pokazuje korisnim; kod drugih postaje sve jasnije da ništa ne može spasiti situaciju. U svakom slučaju, pojašnjenja su dobrodošla. Odlučite li završiti stvari na jesen, moći ćete to učiniti mirnim srcem jer ćete znati da ste učinili sve što ste mogli. Za Djevice koje još nisu u vezi, tranziti u lipnju 2022. nisu tako povoljni. Čini se da nisu dobro raspoloženi i ono što ih brine je njihova ljubavna prošlost ili određena veza koja je prekinuta relativno nedavno.


 

 

Pročitaj više DJEVICA - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

U Vaginoj kući ljubavi i romantike Saturn započinje svoje retrogradno kretanje 4. lipnja 2022. Tarot-horoskop.com predlaže da napravite pauzu i analizirate temelje na kojima gradite svoje romantične veze i kako izražavate svoje osjećaje. Tijekom sljedeća 4 mjeseca mogli biste se nositi s nekim teškim situacijama koje će vam pomoći da vidite koje ste obrasce naslijedili od svoje obitelji i kako oni utječu na vaše ponašanje u vezama s potencijalnim partnerima. Neke situacije ili osobe iz vaše ljubavne prošlosti mogle bi se vratiti u fokus i, ako ste sada uključeni u vezu, mogli bi uzrokovati ozbiljne komplikacije. Stvari bi mogle biti još dirljivije u slučaju veza koje su kroz vrijeme doživljavale nevjeru. S druge strane, tranziti ovog perioda pogoduju transformaciji i ozdravljenju, ponovnom emocionalnom povezivanju i konsolidiranju života kao para kada još postoji ljubav i želja da se veza popravi, poboljša i sačuva. Između 11. i 19. lipnja 2022. neke Vage očekuju vrlo ugodna emocionalna iznenađenja. U vezama koje su istrošene moglo bi doći do zapleta koji će ih vratiti na pravi put i krenuti u boljem smjeru. Mnoge neudate Vage doživljavaju slučajne susrete s posebnim ljudima koji su izvan norme i koji im mogu promijeniti živote.

 

 

Pročitaj više VAGA - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

U svibnju 2022. Škorpioni su više nego ikada zabrinuti za svoj ljubavni život ili budućnost braka za one koji su u braku. Od Škorpiona uključenih u neslužbene veze koje traju već neko vrijeme, mnogi počinju ozbiljno razmišljati o tome da to postane službeno. Neki Škorpioni koji se bave ozbiljnim problemima u paru zaključuju da je vrijeme za razvod. Imajući na umu astrološki kontekst svibnja 2022., Tarot-horoskop.com ističe da nije vrijeme za donošenje važnih odluka koje dugoročno na vas utječu. Ali to je sjajno vrijeme za introspekciju, ponovnu procjenu sebe i pošteno uzimanje u obzir značajnih odnosa u vašem životu. 10. svibnja 2022. Merkur – vladar kuće intimnosti – počinje svoje retrogradno kretanje upravo u 8. kući Škorpiona, a 22. svibnja se vraća u 7. kuću (veze, udruge, partnerstva, brak). Također, 16. svibnja je pomrčina Mjeseca u Škorpionu. Kao rezultat toga, neki Škorpioni prolaze kroz osobnu epifaniju koja gura prema introspekciji i ponovnoj procjeni veza u koje su uključeni, uključujući romantične. Redefiniranje sebe može dovesti do promjene stava prema braku ili romantičnim vezama. Vrlo je vjerojatno da će biti raznih rasprava, možda čak i prepirki, ali u mnogim slučajevima te rasprave dovode do jačanja veze. Tarot-horoskop.com preporučuje da maksimalno iskoristite ove tranzite kako biste razjasnili svoje namjere, želje i očekivanja te razumjeli koje su želje i očekivanja vaše bolje polovice. Ako ste slobodni, ovaj period nije previše dobar za početak nove veze. Niste baš sigurni što želite pa ne biste trebali žuriti ni s čim.

 

 

Pročitaj više ŠKORPION - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

Merkur – vladar vaše kuće veza i braka – nastavlja svoje izravno kretanje 3. lipnja 2022., što favorizira razjašnjavanje stvari povezanih s partnerstvom koje su se zakomplicirale ili izazvale svađe prošlog mjeseca. Budući da je Merkur zaustavio svoje retrogradno gibanje, možete racionalno i pragmatično raspravljati o pravilima na temelju kojih bi vaš život kao par trebao funkcionirati od sada nadalje. Na taj način možete napraviti kompromis koji odgovara oba partnera. Ali jasno je da se oboje morate potruditi kako bi vaša zajednička budućnost bila bolja. U dugotrajnijim parovima obilježenim rutinom, ljubav dobiva priliku da se ponovno rodi pod ovim astrološkim okolnostima. Novi odnosi puni entuzijazma mogu se razvijati bez ograničenja. Tijekom posljednjeg dijela lipnja 2022., Tarot-horoskop.com preporučuje da budete svjesni da se ne zanesete egom, potrebom da po svaku cijenu budete u centru pažnje ili željom da uvijek budete u pravu. Riskirate da uništite ravnotežu u vezi za koju ste se prilično trudili da postignete. Neki Strijelci, nevaljalci po prirodi, uspijevaju izazvati (opravdanu) ljubomoru svoje bolje polovice. Čak i ako osjećate potrebu za slobodom i flertom, uvijek trebate imati na umu kako se osjeća vaša bolja polovica. Samci Strijelci ne žure započeti nove veze i preuzeti odgovornosti. Tijekom ovog perioda radije će kušati užitke života i upoznati nove ljude. Tarot-horoskop.com preporučuje da maksimalno iskoristite astrološki kontekst mjeseca kako biste meditirali o uvjerenjima koja imate o vezama i braku i pokušali vidjeti što je presudilo da izgradite ta uvjerenja.

 

 

Pročitaj više STRIJELAC - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

Jarčeve čeka vrlo romantičan mjesec igara i ugodnih iznenađenja u emotivnom smislu. Venera prolazi kroz Jarčevu 5. kuću (ljubav, romansa, flert, ljubavne afere, zabava, kreativnost, djeca) do 23. lipnja 2022., kuću kojom ona također vlada. Tamo susreće Uran i Sjeverni čvor, što govori o neočekivanim događajima u vašem ljubavnom životu bilo da ste u braku, upleteni u neslužbenu vezu ili tražite ljubav. Za Jarčeve koji su (još uvijek) slobodni, vrijeme je za ljubav na prvi pogled. Budući da je Venera vladar i Jarčeve 10. kuće, kuće povezane s bračnim statusom, Tarot-horoskop.com smatra da bi neki Jarčevi mogli primiti ili dati prijedloge, ili da će se razvod koji su dugo željeli dobiti konačno finalizirati. U ovom astrološkom kontekstu, Jarčevi se osjećaju puno sigurnije u ljubav i, kao rezultat toga, skloniji su biti otvoreniji i prijemčiviji. To je period kada većina Jarčeva odiše šarmom i ima posebnu moć zavođenja. Dugotrajnije veze mogu se popraviti ili učvrstiti. Život u paru bježi od svakodnevne kolotečine, a zadovoljstvo se vraća u spavaću sobu. Sudioništvo sa svojom boljom polovicom je na vrhuncu svih vremena, što vam daje zadovoljstvo i želju za životom. Neki Jarčevi naginju zabavi i rekreacijskim aktivnostima kao par. Drugi odluče iznenada imati dijete. Ako ste oklijevali priznati svoju ljubav prema nekome, Tarot-horoskop.com predlaže da maksimalno iskoristite tranzite u lipnju 2022. kako biste podijelili kako se osjećate. Imate sve šanse pronaći genijalan i iznenađujući način da osvojite nečije srce.

 

 

Pročitaj više JARAC - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

Od 13. lipnja 2022. stvari se postupno razjašnjavaju u ljubavnim životima Vodenjaka. Polako, ali sigurno vraćaju želju za životom i užitak druženja sa svojom boljom polovicom. Neki Vodenjaci sada imaju hrabrosti odlučiti hoće li ili ne nastaviti određenu vezu. Ako ste u braku, u drugoj polovici lipnja uživate u harmoniji i dobivate dokaze ljubavi svoje bolje polovice. Supružnik vas obasipa pažnjom, a vi biste trebali pokazati da to cijenite. Tarot-horoskop.com savjetuje da ne padate u napast da se usredotočite samo na vlastite potrebe i želje, već nastojite otvoreno razgovarati o stvarima i pokazati svojoj boljoj polovici koliko ih volite. Vodenjaci koji su osnovali obitelj doživljavaju sklad i ugodna iznenađenja kod kuće. Tarot-horoskop.com predlaže da maksimalno iskoriste tranzit u lipnju 2022. kako bi poboljšali udobnost svog doma ili kako bi zajedno sa svojim supružnikom potražili veći i udobniji dom. Samci Vodenjaci također mogu imati koristi od planetarnih tranzita u lipnju, ali veze koje sada počinju obično su prilično klimave. Budući da je Saturn u retrogradnom kretanju od 4. lipnja upravo kroz Vodenjaka, možda ćete biti zabrinuti zbog nečega iz prošlosti, nekog starijeg osobnog nezadovoljstva, a manje ćete se baviti igrama zavođenja.

 

 

Pročitaj više VODENJAK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

Nakon dugih rasprava i pregovora u paru ili obitelji, vrijeme je da Ribe donesu zaključke i donesu neke prijeko potrebne odluke. Vrlo je vjerojatno da će se ovi zaključci i odluke početi oblikovati nakon 3. lipnja 2022., kada Merkur – vladar kuće obitelji i odnosa – zaustavi svoje retrogradno kretanje. 13. lipnja Merkur prelazi u 4. kuću Riba (dom, obitelj, emocionalna osnova, prošlost), što označava početak vrlo povoljnog perioda za učvršćivanje veza s voljenima, razjašnjavanje nesporazuma i otpuštanje nekih problema iz prošlosti. U ljubavnim životima nekih Riba u posljednje vrijeme bilo je problema i nesporazuma, od kojih su neki najvjerojatnije uzrokovani ili pojačani miješanjem roditelja. Ako ste u takvoj situaciji, druga polovica lipnja 2022. daje vam priliku da stanete na kraj tim stvarima, oprostite i krenete dalje. Također biste trebali nastojati postaviti jasnije granice u vezama s roditeljima kako se više ne bi miješali u vaš partnerski život. Neke Ribe odluče se useliti sa svojom boljom polovicom. Druge traže udobniji dom zajedno sa svojim boljim polovicama. Između 11. i 17. lipnja 2022. Tarot-horoskop.com smatra da samci Ribe mogu doživjeti iznenađujuću i/ili neobičnu privlačnost. To bi mogao biti manje-više nasumičan susret s nekim iz njegove ljubavne prošlosti, uslijed čega se strast iznenada ponovno rađa i oni vide stvari u novom svjetlu.

 

 

Pročitaj više RIBE - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR