Mjesečni horoskop za ožujak 2023. ❤️❤️❤️

U ožujku 2023. postoje dva velika astrološka događaja: tranzit Saturna u znak Riba 7. ožujka i tranzit Plutona u znak Vodenjaka 23. ožujka.

Saturnov tranzit kroz Ribe, koji će potrajati do 2026. godine, osobito je koristan za one koji su krenuli u ostvarenje nekih ciljeva o kojima već duže vrijeme razmišljaju. Pod oštrim i pragmatičnim utjecajem Saturna, mnogi ciljevi koji su bili utopistički i neostvarivi sada postaju dostupni. Za svakoga od nas, ono čemu smo se nadali ili o čemu smo sanjali može postati stvarnost uz pomoć Saturna.

 

 

Saturnova pomoć dolazi kao inspiracija, pragmatizam i snaga za rad. Na svakome od nas je da mudro koristimo ta sredstva kako bismo postigli ono što smo naumili. Vrijeme je da počnemo ozbiljno raditi, prikupljati potrebne podatke i smišljati plan. Moglo bi se reći da nam Saturn pomaže dovesti stvari u red u mašti i intuiciji jer pod njegovim utjecajem možemo razaznati što je ostvarivo od onoga što je iluzija.


S druge strane, Tarot-horoskop.com ističe da nas ovaj tranzit Saturna može podsjetiti da posvuda postoje pravila, pa tako i u svijetu kojim Ribe vladaju, primjerice duhovnom svijetu. Kao rezultat toga, vrlo je vjerojatno da Saturnov tranzit kroz Ribe označava period kada bi nedostaci nekih duhovnih struja ili toksičnost nekih sustava vjerovanja mogli izaći na vidjelo jer su pretjerano popustljivi ili pretjerano optimistični. Pod vodstvom Saturna, više se zapravo ne možemo zavaravati; dana nam je prilika da uskladimo svoje unutarnje partiture kako bismo postigli koherentnu simfoniju koja je u skladu s glazbom sfere (to je rečeno na umjetničkom i osjetljivom jeziku Riba).

 

 

Kada Pluton prijeđe u Vodenjaka to može obilježiti povijesna vremena, s utjecajem na cijelo čovječanstvo. Ovi događaji nam trebaju pomoći da otkrijemo ili postanemo svjesni slabih točaka u društvenim sustavima kojih smo dio. Od posljednjeg dijela prošle godine bilo je popularnih reakcija na raznim mjestima diljem svijeta jer je Pluton prolazio kroz posljednje stupnjeve Jarca. Pluton će se privremeno vratiti u Jarca 11. lipnja.

Pod utjecajem ovih tranzita Plutona, možemo čuti sve više i više govora o građanskim pravima, potrebi za individualnom slobodom ili jednakošću ili socijalnom pravdom. S druge strane, Plutonov tranzit kroz Vodenjaka može označiti događaje koji nam pokazuju da samo solidarnošću i zajedničkom politikom na globalnoj razini možemo dobiti priliku preživjeti kao civilizirano društvo. Nažalost, prije nego što dođemo do te razine mudrosti, možda ćemo prvo morati proći kroz neka vremena anarhije, sukoba raznih društvenih sila.

Tijekom sljedećih mjeseci ponovno ćemo razgovarati o tranzitima ovih "teških" planeta, jer ćemo sve više osjećati njihov utjecaj na individualnoj i društvenoj razini.

 

 

Još jedna zanimljiva promjena vibracije koju ćemo osjetiti tijekom posljednjeg dijela ožujka 2023. je Marsov tranzit u Raka 25. ožujka. Imajući na umu činjenicu da je Rak znak u kojem je Mars štetan, Tarot-horoskop.com smatra da možemo svi očekivati da ćemo osjetiti potrebu za više sigurnosti. Pod utjecajem tranzita Marsa kroz Raka, skloni smo ponašati se manje impulzivno i usvojiti stavove koji su oprezniji. Više nas zanima obraniti ono što imamo nego dobiti nešto novo.

 

 

Ako imamo na umu tranzit Venere kroz Bika, koji počinje 16. ožujka 2023., možemo zaključiti da tijekom posljednjeg dijela ožujka postoji veća tendencija ka udobnosti, senzualnosti i potrebi da budemo bliže onima koje volimo. Mnogi od nas počinju se više brinuti za svoj dom i dobrobit svoje obitelji, možda čak i radeći male popravke, preuređenje i slično.

Na kraju, konjunkcije koje Venera stvara sa Sjevernim čvorom i Uranom pred kraj mjeseca govore o susretima koji mogu obilježiti naše sudbine i promijeniti naše živote na neočekivano lijep način.

Mjesečni horoskop

DNEVNI HOROSKOP TJEDNI HOROSKOP GODIŠNJI HOROSKOP

 

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

Prve dvije dekade ožujka 2023. nisu baš lake s emotivnog stajališta. To je zato što ste skloni biti pretjerani idealisti i očekujete nemoguće od svoje bolje polovice ili od one s kojom želite graditi vezu. Između 16. i 17. ožujka moglo bi doći do burnih epizoda ili napadaja ljubomore. Mogu postojati igre moći koje vode sukobima i svađama. Vjerojatno pokušavate natjerati svoju bolju polovicu da postane nešto što nije. Ali jednako je vjerojatno da stvari stoje obrnuto. U oba slučaja vaša veza riskira da postane bojno polje. Dana 20. ožujka 2023. Sunce – vladar 5. kuće Ovna (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze) – počinje svoj tranzit kroz Ovna. 25. ožujka Pluton – vladar vaše kuće intimnosti i erotike – prelazi u vašu 11. kuću. Ovi tranziti pojačavaju Ovnovu senzualnost i njihovu potrebu da više zavode i istražuju erotsko polje. Ako ste slobodni, ovaj vas astrološki kontekst može dovesti do užurbanog ljubavnog života i može vas potaknuti da žonglirate s više kratkotrajnih veza u isto vrijeme. Ako ste u braku, Tarot-horoskop.com savjetuje da pripazite gdje gledate jer time riskirate izazvati ljubomoru, pa čak i ljutnju svoje bolje polovice. Ako ste slobodni, oko 20. ožujka mogli biste upoznati nekog posebnog tko će vam promijeniti život. Ako ste u braku ili imate stalnu vezu, kraj ožujka pruža vam izvrsne uvjete za fizičku i emocionalnu povezanost, za pomirenje (ako je moguće) i za ponovno jačanje vaše veze. Imat ćete uspjeha samo ako ste pažljivi i otvoreni.

 

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

Između 13. i 19. ožujka 2023., Merkur - vladar 5. kuće Bika (romansa, ljubav, flert, ljubavne veze, kreativnost, zabava, djeca) - prolazi kroz vašu 11. kuću, favorizirajući društveni život i prijateljstva. Ako ste slobodni i tražite ljubav, Tarot-horoskop.com preporuča da iskoristite ovu priliku i više izlazite, pokušajte izlaziti s prijateljima, obnovite veze sa starijim prijateljima, posjećujte razne sastanke i, zašto ne, napravite profil na stranici za upoznavanje. Vrijeme je da otpustite prošlost i s više samopouzdanja pogledate u budućnost bez gubljenja strpljenja. Vjerojatnost je da ćete upoznati nekoga posebnog s kim možete prvo izgraditi lijepo prijateljstvo koje s vremenom može evoluirati u nešto više. Dana 16. ožujka 2023., Venera – vladarica Bika – prelazi u Bika, označavajući početak perioda kada ste skloni više se baviti sobom i svojim potrebama i željama, stavljajući svoj ljubavni život na drugo mjesto. Tarot-horoskop.com savjetuje da pripazite da ne zapostavite svoju bolju polovicu. U postojećim parovima može biti ljubomore i posesivnosti ili bi se neki strahovi vezani uz moć i kontrolu mogli ponovno aktivirati, osobito oko 16.-17. ožujka. 23. ožujka 2023. Pluton – moderni vladar vaše kuće odnosa – počinje svoj tranzit kroz vašu 10. kuću, govoreći o važnim promjenama u vašem ljubavnom životu. Mogli biste privući nekoga tko je na vlasti ili ima poseban društveni status ili tko je poznat i cijenjen u krugovima u kojima se često nalazite. Također, ako ste već dio para, vaša bi bolja polovica mogla postati više zabrinuta za dugoročnu budućnost veze. To vam može dati priliku da zajedno napravite planove za budućnost što će ojačati osjećaj da ste zajedno jači.


 

 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

Tijekom prvih dana ožujka 2023., ljubavni životi Blizanaca su prožeti ushićenjem. Ako ste slobodni, vrlo je vjerojatno da ćete preko prijatelja upoznati nekoga zanimljivog. To može biti netko zbog koga se odmah osjećate kao da ste vrlo prikladni jedno za drugo. Parovi gledaju u budućnost s optimizmom i samopouzdanjem. Ali ako su se stvari uvukle u vašu vezu poput nevjere, nepoštenja, materijalnih ili intimnih manipulacija, tada bi oko 16. i 17. ožujka moglo doći do malih nesporazuma ili čak svađa. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com savjetuje da pripazite da ne koketirate s drugima, osobito oko svoje bolje polovice. Ne biste trebali izazivati ljubomoru svoje bolje polovice nadajući se da će se prilagoditi vašim željama iz straha da će vas izgubiti. Takvom strategijom riskirate da vas puno košta. Dana 16. ožujka 2023. Venera – vladarica 5. kuće Blizanaca (romansa, ljubav, flert, ljubavne veze, kreativnost, zabava, djeca) – prelazi u vašu 12. kuću. Ovaj astrološki kontekst dokazuje da je vrijeme da se emocionalno zbroje stvari kako biste shvatili što u prošlosti nije išlo i što biste trebali promijeniti u svom ponašanju kako biste mogli uživati u skladnom ljubavnom životu. Takvo putovanje u vašu ljubavnu prošlost moglo bi vam pomoći da shvatite koje su vaše emocionalne potrebe, što želite od veze i što možete dati svom partneru.

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

Dana 7. ožujka 2023. Saturn – vladar Rakove 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak) – počinje svoj tranzit kroz vašu 9. kuću. To znači da ulazite u fazu svog života kada možete poboljšati svoju vezu ili brak (ovisno o slučaju). Drugi mogući scenarij je da vam vaša povezanost sa životnim partnerom pomaže da revidirate neka uvjerenja ili ideje o životu i promijenite ih na bolje. Neki Rakovi žele više dinamike u svom braku i osjećaju potrebu za eksperimentiranjem s novim stvarima i odlažanjem na nova područja. Tarot-horoskop.com smatra da za neke brakove takav stav može biti spas; za druge, riskira stvaranje napetosti i čak dovodi do zahlađenja veze. Vaša bi bolja polovica mogla osjetiti potrebu za više prostora. Moglo bi im trebati neko vrijeme da razmisle o promjenama koje želite napraviti. Još jedan planet koji ukazuje da će u vašem ljubavnom životu doći do radikalnih promjena je Pluton, vladar 5. kuće Raka (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, kreativnost, djeca). Dana 23. ožujka 2023. Pluton počinje svoj tranzit kroz vašu 8. kuću, označavajući početak razdoblja kada bi neke tajne, laži, strahovi ili teme koje biste željeli ignorirati mogle izaći na vidjelo. Veze koje su već napete mogu postati još napetije, prisiljavajući vas da promijenite svoj stav što zahtijeva vrijeme i trud, a ponekad se može pokazati prilično teškim za postići. Mogli biste zaključiti da ne možete držati glavu u pijesku i da se ne možete zadovoljiti samo preživljavanjem. U ovom astrološkom kontekstu, potreba za dubinom i apsolutnošću može vas dovesti do intenzivnih veza, ponekad čak i opasnih, sa snažnim transformativnim učincima na vas.

 

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

7. ožujka 2023. Saturn počinje svoj tranzit kroz 8. kuću Lava (intimnost, erotika, emocionalna i fizička zajednica). 23. ožujka 2023. Pluton prelazi u vašu 7. kuću (veze, partnerstva, druženja, brak). Ovi astrološki događaji označavaju početak razdoblja koje je relativno teško u odnosu kada važne veze (brakovi ili ne) dođu na kušnju. U ovom astrološkom kontekstu mogu izaći na vidjelo razne tajne vezane uz vaš ljubavni život koje su više ili manje neugodne. Tarot-horoskop.com preporučuje da zauzmete konstruktivan i optimističan stav jer Pluton vam uvijek daje energiju potrebnu za transformaciju i duboke promjene na bolje. Tijekom sljedećih nekoliko godina morat ćete se suočiti s prošlošću, starijim problemima, situacijama za koje ste se radije pretvarali da ih niste vidjeli ili izdajama koje ste možda počinili (gdje je slučaj). Sada počinje period kada više ne možete zabiti glavu u pijesak. Vaša veza ili brak (ovisno o slučaju) ne može se nastaviti ako je previše klimav. Na početku ovog perioda mogli biste vidjeti aktivaciju tema vezanih uz moć, kontrolu i manipulaciju. Mogli biste naići na napetosti uzrokovane ljubomorom, posesivnošću i tajnama. Gdje ima ljubavi i malo mudrosti, romantične veze mogu se popraviti, pa čak i učvrstiti. Ali parovi koji nemaju čvrstu osnovu i u kojima nema međusobnog poštovanja ulaze u fazu koja ih vodi kraju. Ako niste u ljubavnoj vezi, vrijeme je da ozbiljno razmislite o tome što želite u svom ljubavnom životu. Jer da biste započeli novu i zdravu vezu, morate prevladati neke unutarnje granice i barijere koje su i emocionalne i mentalne.

 

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

Dana 7. ožujka 2023., Saturn – vladar kuće ljubavi i romantike Djevice – započinje svoj tranzit kroz 7. kuću (veze, partnerstva, druženja, brak), označavajući početak dugog roka kada ljubavni životi Djevica ulaze u proces promjene. Kao rezultat toga, vrlo je vjerojatno da ćete u ožujku 2023. doživjeti događaje i situacije koji će privući vašu pozornost na neke emocionalne i relacijske stvarnosti koje su manje ugodne. No Tarot-horoskop.com ističe da vam sve to pomaže da shvatite je li vaša veza ili brak (ovisno o slučaju) doista čvrst i lakše ćete odrediti što ne funkcionira i što se može popraviti. Većina Djevica počinje osjećati potrebu da vezu ili brak shvaća vrlo ozbiljno. Ako tražite ljubav, više nećete pristati na manje. Za neke Djevice, tranzit Saturna u vašu 7. kuću označava početak čvrste romantične veze s nekim tko je emocionalno ili barem biološki zreo. Između 2. i 19. ožujka 2023. Merkur – vladar Djevice – također prolazi kroz vašu 7. kuću, zatim se seli u vašu kuću intime i pomaže vam da postanete otvoreniji prema drugima i potrebama i željama svoje bolje polovice. Također imate velike izglede da pronađete najbolji način da poboljšate vezu ili započnete transformativnu vezu koja vam mijenja život na bolje.


 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

Prva polovica ožujka 2023. izgleda da će biti prilično napeta u odnosima, možda zato što ste više posesivni, ljubomorni i pokušavate preuzeti vodstvo u svojoj vezi ili braku (ovisno o slučaju). Čak i ako želite da vaša veza ide vašim putem, nećete imati koristi od forsiranja stvari i forsiranja svoje bolje polovice ili emocionalnog ucjenjivanja. Oko sredine mjeseca vas ili vašu bolju polovicu mogao bi zanijeti romantični idealizam koji se nimalo ne slaže s nimalo ugodnom stvarnošću. Mogli biste zaključiti da je teško ostati priseban dok prolazite kroz emocionalni nemir ili dok doživljavate neugodna prosvjetljenja. Također biste mogli shvatiti da previše očekujete od veza s drugima, osobito u ljubavnom životu. Povoljan tranzit za ljubavne živote Vaga je onaj Venere – vladarice Vage – kroz vašu 8. kuću (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno zajedništvo) od 16. ožujka. Tijekom ovog tranzita Venera se susreće sa Sjevernim čvorom i Uranom, govoreći o intenzivnim osjećajima, neočekivanim i transformativnim za živote Vaga. Imajući na umu ovaj astrološki kontekst, Tarot-horoskop.com smatra da imate velike šanse da popravite svoju vezu ako je u posljednje vrijeme bila napeta, a promjena se može dogoditi na iznenađujući način. Ako ste u potrazi za ljubavlju, vrlo je vjerojatno da ćete doživjeti strastven susret s nekim tko vam preokreće život naglavačke i testira vaše vrijednosti te vas inspirira da se promijenite na bolje. Također, veza koja se do sada nije činila posebnom može poprimiti mnogo dublji zaokret nego što ste očekivali.

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

Za mnoge Škorpione počinje zanimljiv period emocionalno s izravnim utjecajem na ljubavne živote ili brakove (ovisno o slučaju). 7. ožujka 2023. Saturn počinje svoj tranzit kroz 5. kuću Škorpiona (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, kreativnost, djeca), označavajući početak razdoblja kada trebate iskreno analizirati svoj ljubavni život iz prošlosti i kako izražavate svoje osjećaje prema drugima do kojih vam je stalo ili onima koje smatrate romantično privlačnima. Saturnov tranzit kroz kuću ljubavi pogoduje Škorpionima koji žele prevladati emotivnu prepreku, popraviti tešku vezu ili raskinuti vezu koja nema budućnost. Ovaj tranzit također dokazuje da je vrijeme da ozbiljno shvatite vezu u koju ste bili uključeni i preuzmete više odgovornosti ako želite da veza ima šansu dugoročno. Imajući u vidu činjenicu da je Saturn vladar Škorpionove kuće komunikacije, Tarot-horoskop.com ističe da ovaj tranzit kroz vašu 5. kuću pogoduje dijalogu, pristupu teškim temama vezanim za vaš ljubavni život i raščišćavanju stvari na osobnoj razini. Na primjer, pomaže vam da bolje razumijete vezu u kojoj ste ili razjasnite osjećaje koje gajite prema nekome. Možda ćete čak biti voljni izraziti te osjećaje, što bi se moglo pokazati teškim, ali neophodnim. Povoljan tranzit za ljubavne živote Škorpiona je tranzit Venere kroz 7. kuću 16. ožujka 2023. Tijekom posljednje dekade u mjesecu, Venera se susreće sa Sjevernim čvorom i Uranom što govori o predodređenim sastancima ili korisnim i iznenađujućim promjenama u vašem braku pod uvjetom da ste spremni pridonijeti tim promjenama.

 

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

Ožujak 2023. može mnogim Strijelcima donijeti intenziviranje nekih emocionalnih problema. S druge strane, ova emocionalna oluja pogoduje fokusiranju na najbolja rješenja za iscjeljenje. Moguće je da je vaša ljubavna veza poremećena starijim emocionalnim ranama. Upravo zato što ste zaljubljeni i bojite se da ne učinite pogrešnu stvar koja bi postavila prepreku između vas i vašeg interesa, daje vam emocionalnu nesigurnost i sklonost prema zahtjevima. Tijekom ovog razdoblja, neki Strijelci doživljavaju iscjeljujuće veze pod uvjetom da su spremni suočiti se s vlastitim ranama iz prošlosti, biti otvoreniji, opušteniji, pa čak i pokazati da imaju malo humora. Merkur – vladar 7. kuće Strijelca (veze, partnerstva, druženja, brak) – budući da je mjesec u znaku Vodenjaka, 2. ožujka prelazi u znak Riba, a 19. ožujka prelazi u znak Ovna, što znači u 5. kuću Strijelca (ljubav, romantika, flertovanje, ljubavne veze, kreativnost, djeca). Imajući na umu da je Merkur tako brz, Tarot-horoskop.com ističe da biste mogli doživjeti neke korisne promjene u svom braku, posebno tijekom zadnje dekade u mjesecu. Trebali biste preuzeti inicijativu i postati pokretač svoje veze ako želite poboljšati izglede da ćete imati koristi od ovih promjena na bolje. Za Strijelce koji traže ljubav, posljednji dio ožujka 2023. je vrlo dobar za početak nove i strastvene romantične veze.

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

7. ožujka 2023. Saturn – vladar Jarca – počinje svoj tranzit kroz vašu 3. kuću, što vam daje predispoziciju da budete ozbiljniji u razmišljanju i komunikaciji. Ovaj stav ima izravan utjecaj na vaše veze, osobne i profesionalne. U ovom astrološkom kontekstu vrlo je vjerojatno da će se vaša bolja polovica osjećati kao da ne može komunicirati s vama, da ne slušate već samo branite svoje stajalište. Tarot-horoskop.com preporuča da nastojite biti fleksibilni i otvoreni za ideje drugih, posebice onih bliskih. Tijekom prve polovice ožujka 2023. većina Jaraca nije pretjerano emocionalno dostupna i radije će provoditi vrijeme u samoći i introspekciji; oni su melankolični i više se bave prošlošću. Dana 16. ožujka 2023. Venera počinje svoj tranzit kroz 5. kuću Jarca (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, kreativnost, djeca), što znači kroz Bika, koji je njen domicil. Tijekom ovog tranzita Venera se susreće sa Sjevernim čvorom i Uranom. Ovaj astrološki kontekst pomaže vam da postanete emocionalno otvoreniji, društveniji i opušteniji. Jarci koji žele započeti novu vezu imaju izglede da će sresti pravu osobu između 20. i 30. ožujka 2023. To bi mogao biti neočekivani susret, iznenađujući, ali može dovesti do čvrste dugoročne veze. Mars započinje svoj tranzit kroz 7. kuću Jarca 25. ožujka 2023., označavajući početak razdoblja kada bi se u dugotrajnijim parovima mogli pojaviti neki stariji emocionalni problemi, potisnute frustracije ili nezadovoljstvo vezano uz vaš životni prostor. U odnosima u kojima ima ljubavi, razumijevanja i dobre volje, sve se može riješiti prilično lako.

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

Tijekom prve polovice ožujka 2023., čini se da ljubavni život Vodenjaka nije bez pritiska. Vrlo je vjerojatno da će vaša bolja polovica biti nezadovoljna vašim ponašanjem prema njima ili načinom na koji raspolažete svojim novcem. Mogli biste proći kroz krizu ljubomore ili prijekora o starijim ili novim nevjerama ili o tome kako niste dovoljno uključeni u svoj život udvoje. Mnogim Vodenjacima sukobi tijekom ovog razdoblja mogu biti čimbenici pokretači koji su im trebali da izađu iz letargije i pozabave se poboljšanjem veze. Ako ste jedan od ovih Vodenjaka, Tarot-horoskop.com ističe da nakon 20. ožujka imate velike izglede da će dijalog s vašom boljom polovicom postati smireniji i konstruktivniji. Dana 23. ožujka 2023., Pluton počinje svoj tranzit kroz Vodenjaka, a učinci ovog tranzita također dolaze do izražaja u odnosima, bilo da su osobni ili poslovni. Ulazite u fazu dubokih transformacija, nevolja i emocionalnih oluja, možda čak i krize identiteta, a bit će pogođeni i vaši najbliži. Pod utjecajem tranzita Plutona kroz Vodenjaka mogle bi se aktivirati određene teme vezane uz moć i njezino iskazivanje u vezama svih vrsta. Tarot-horoskop.com preporuča da pripazite da ne postanete tiranin u ljubavnom životu jer takav stav može dovesti samo do problema. Bilo bi mudro ne očekivati da se svi slažu s vama i ne pokušavati diktirati drugima kako bi trebali živjeti svoj život, osobito onima koji su bliski vama kao i vašoj boljoj polovici.

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

Dana 7. ožujka 2023. Saturn počinje svoj tranzit kroz Ribe, što dokazuje da prolazite kroz dugotrajno osobno restrukturiranje koje će utjecati i na vaš ljubavni život. Mnoge Ribe počnu biti manje otvorene prema drugima i manje voljne imati ljubavne veze, dok druge postaju više odgovorne i osjećaju da ovaj tranzit Saturna ima ogroman učinak na izgradnju i rekonstrukciju brakova i partnerstava općenito. Pod utjecajem Saturnovog tranzita kroz vaš znak, mogla bi se pojaviti sklonost da se ponašate tako da navodite druge da misle da ste distancirani, nedruštveni, a to vam nimalo ne pomaže ako želite dobiti osloboditi se samoće i započeti novu romantičnu vezu. S druge strane, Merkur – vladar vaše 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak) – prolazi kroz Ribe između 2. i 19. ožujka, dajući vam šarm i privlačnost. Ako ste još slobodni, Tarot-horoskop.com predlaže da ne postanete kruti i da ne žurite s odbijanjem ponuda koje vam se približe. Nikada ne znate što vam se može dogoditi. Ako ste u braku, trebali biste biti otvoreni za ideje svoje bolje polovice jer su izgledi da ćete imati ugodno iznenađenje. Tijekom posljednje dekade ožujka 2023. senzualnost Riba je pojačana i moglo bi doći do intenzivnih zaljubljenosti. Ne bi škodilo da budete pažljivi i oprezni jer vas takve emocionalne oluje mogu natjerati da se nosite s vlastitim strahovima i unutarnjim ograničenjima.

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela
 
 
 

Mjesečni horoskop

Horoskop

Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop za ožujak 2023. ❤️❤️❤️

U ožujku 2023. postoje dva velika astrološka događaja: tranzit Saturna u znak Riba 7. ožujka i tranzit Plutona u znak Vodenjaka 23. ožujka.

Saturnov tranzit kroz Ribe, koji će potrajati do 2026. godine, osobito je koristan za one koji su krenuli u ostvarenje nekih ciljeva o kojima već duže vrijeme razmišljaju. Pod oštrim i pragmatičnim utjecajem Saturna, mnogi ciljevi koji su bili utopistički i neostvarivi sada postaju dostupni. Za svakoga od nas, ono čemu smo se nadali ili o čemu smo sanjali može postati stvarnost uz pomoć Saturna.

 

 

Saturnova pomoć dolazi kao inspiracija, pragmatizam i snaga za rad. Na svakome od nas je da mudro koristimo ta sredstva kako bismo postigli ono što smo naumili. Vrijeme je da počnemo ozbiljno raditi, prikupljati potrebne podatke i smišljati plan. Moglo bi se reći da nam Saturn pomaže dovesti stvari u red u mašti i intuiciji jer pod njegovim utjecajem možemo razaznati što je ostvarivo od onoga što je iluzija.


S druge strane, Tarot-horoskop.com ističe da nas ovaj tranzit Saturna može podsjetiti da posvuda postoje pravila, pa tako i u svijetu kojim Ribe vladaju, primjerice duhovnom svijetu. Kao rezultat toga, vrlo je vjerojatno da Saturnov tranzit kroz Ribe označava period kada bi nedostaci nekih duhovnih struja ili toksičnost nekih sustava vjerovanja mogli izaći na vidjelo jer su pretjerano popustljivi ili pretjerano optimistični. Pod vodstvom Saturna, više se zapravo ne možemo zavaravati; dana nam je prilika da uskladimo svoje unutarnje partiture kako bismo postigli koherentnu simfoniju koja je u skladu s glazbom sfere (to je rečeno na umjetničkom i osjetljivom jeziku Riba).

 

 

Kada Pluton prijeđe u Vodenjaka to može obilježiti povijesna vremena, s utjecajem na cijelo čovječanstvo. Ovi događaji nam trebaju pomoći da otkrijemo ili postanemo svjesni slabih točaka u društvenim sustavima kojih smo dio. Od posljednjeg dijela prošle godine bilo je popularnih reakcija na raznim mjestima diljem svijeta jer je Pluton prolazio kroz posljednje stupnjeve Jarca. Pluton će se privremeno vratiti u Jarca 11. lipnja.

Pod utjecajem ovih tranzita Plutona, možemo čuti sve više i više govora o građanskim pravima, potrebi za individualnom slobodom ili jednakošću ili socijalnom pravdom. S druge strane, Plutonov tranzit kroz Vodenjaka može označiti događaje koji nam pokazuju da samo solidarnošću i zajedničkom politikom na globalnoj razini možemo dobiti priliku preživjeti kao civilizirano društvo. Nažalost, prije nego što dođemo do te razine mudrosti, možda ćemo prvo morati proći kroz neka vremena anarhije, sukoba raznih društvenih sila.

Tijekom sljedećih mjeseci ponovno ćemo razgovarati o tranzitima ovih "teških" planeta, jer ćemo sve više osjećati njihov utjecaj na individualnoj i društvenoj razini.

 

 

Još jedna zanimljiva promjena vibracije koju ćemo osjetiti tijekom posljednjeg dijela ožujka 2023. je Marsov tranzit u Raka 25. ožujka. Imajući na umu činjenicu da je Rak znak u kojem je Mars štetan, Tarot-horoskop.com smatra da možemo svi očekivati da ćemo osjetiti potrebu za više sigurnosti. Pod utjecajem tranzita Marsa kroz Raka, skloni smo ponašati se manje impulzivno i usvojiti stavove koji su oprezniji. Više nas zanima obraniti ono što imamo nego dobiti nešto novo.

 

 

Ako imamo na umu tranzit Venere kroz Bika, koji počinje 16. ožujka 2023., možemo zaključiti da tijekom posljednjeg dijela ožujka postoji veća tendencija ka udobnosti, senzualnosti i potrebi da budemo bliže onima koje volimo. Mnogi od nas počinju se više brinuti za svoj dom i dobrobit svoje obitelji, možda čak i radeći male popravke, preuređenje i slično.

Na kraju, konjunkcije koje Venera stvara sa Sjevernim čvorom i Uranom pred kraj mjeseca govore o susretima koji mogu obilježiti naše sudbine i promijeniti naše živote na neočekivano lijep način.

Mjesečni horoskop

DNEVNI HOROSKOP TJEDNI HOROSKOP GODIŠNJI HOROSKOP

 

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

Prve dvije dekade ožujka 2023. nisu baš lake s emotivnog stajališta. To je zato što ste skloni biti pretjerani idealisti i očekujete nemoguće od svoje bolje polovice ili od one s kojom želite graditi vezu. Između 16. i 17. ožujka moglo bi doći do burnih epizoda ili napadaja ljubomore. Mogu postojati igre moći koje vode sukobima i svađama. Vjerojatno pokušavate natjerati svoju bolju polovicu da postane nešto što nije. Ali jednako je vjerojatno da stvari stoje obrnuto. U oba slučaja vaša veza riskira da postane bojno polje. Dana 20. ožujka 2023. Sunce – vladar 5. kuće Ovna (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze) – počinje svoj tranzit kroz Ovna. 25. ožujka Pluton – vladar vaše kuće intimnosti i erotike – prelazi u vašu 11. kuću. Ovi tranziti pojačavaju Ovnovu senzualnost i njihovu potrebu da više zavode i istražuju erotsko polje. Ako ste slobodni, ovaj vas astrološki kontekst može dovesti do užurbanog ljubavnog života i može vas potaknuti da žonglirate s više kratkotrajnih veza u isto vrijeme. Ako ste u braku, Tarot-horoskop.com savjetuje da pripazite gdje gledate jer time riskirate izazvati ljubomoru, pa čak i ljutnju svoje bolje polovice. Ako ste slobodni, oko 20. ožujka mogli biste upoznati nekog posebnog tko će vam promijeniti život. Ako ste u braku ili imate stalnu vezu, kraj ožujka pruža vam izvrsne uvjete za fizičku i emocionalnu povezanost, za pomirenje (ako je moguće) i za ponovno jačanje vaše veze. Imat ćete uspjeha samo ako ste pažljivi i otvoreni.

 

 

 

Pročitaj više OVAN - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

Između 13. i 19. ožujka 2023., Merkur - vladar 5. kuće Bika (romansa, ljubav, flert, ljubavne veze, kreativnost, zabava, djeca) - prolazi kroz vašu 11. kuću, favorizirajući društveni život i prijateljstva. Ako ste slobodni i tražite ljubav, Tarot-horoskop.com preporuča da iskoristite ovu priliku i više izlazite, pokušajte izlaziti s prijateljima, obnovite veze sa starijim prijateljima, posjećujte razne sastanke i, zašto ne, napravite profil na stranici za upoznavanje. Vrijeme je da otpustite prošlost i s više samopouzdanja pogledate u budućnost bez gubljenja strpljenja. Vjerojatnost je da ćete upoznati nekoga posebnog s kim možete prvo izgraditi lijepo prijateljstvo koje s vremenom može evoluirati u nešto više. Dana 16. ožujka 2023., Venera – vladarica Bika – prelazi u Bika, označavajući početak perioda kada ste skloni više se baviti sobom i svojim potrebama i željama, stavljajući svoj ljubavni život na drugo mjesto. Tarot-horoskop.com savjetuje da pripazite da ne zapostavite svoju bolju polovicu. U postojećim parovima može biti ljubomore i posesivnosti ili bi se neki strahovi vezani uz moć i kontrolu mogli ponovno aktivirati, osobito oko 16.-17. ožujka. 23. ožujka 2023. Pluton – moderni vladar vaše kuće odnosa – počinje svoj tranzit kroz vašu 10. kuću, govoreći o važnim promjenama u vašem ljubavnom životu. Mogli biste privući nekoga tko je na vlasti ili ima poseban društveni status ili tko je poznat i cijenjen u krugovima u kojima se često nalazite. Također, ako ste već dio para, vaša bi bolja polovica mogla postati više zabrinuta za dugoročnu budućnost veze. To vam može dati priliku da zajedno napravite planove za budućnost što će ojačati osjećaj da ste zajedno jači.


 

 

 

Pročitaj više BIK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

Tijekom prvih dana ožujka 2023., ljubavni životi Blizanaca su prožeti ushićenjem. Ako ste slobodni, vrlo je vjerojatno da ćete preko prijatelja upoznati nekoga zanimljivog. To može biti netko zbog koga se odmah osjećate kao da ste vrlo prikladni jedno za drugo. Parovi gledaju u budućnost s optimizmom i samopouzdanjem. Ali ako su se stvari uvukle u vašu vezu poput nevjere, nepoštenja, materijalnih ili intimnih manipulacija, tada bi oko 16. i 17. ožujka moglo doći do malih nesporazuma ili čak svađa. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com savjetuje da pripazite da ne koketirate s drugima, osobito oko svoje bolje polovice. Ne biste trebali izazivati ljubomoru svoje bolje polovice nadajući se da će se prilagoditi vašim željama iz straha da će vas izgubiti. Takvom strategijom riskirate da vas puno košta. Dana 16. ožujka 2023. Venera – vladarica 5. kuće Blizanaca (romansa, ljubav, flert, ljubavne veze, kreativnost, zabava, djeca) – prelazi u vašu 12. kuću. Ovaj astrološki kontekst dokazuje da je vrijeme da se emocionalno zbroje stvari kako biste shvatili što u prošlosti nije išlo i što biste trebali promijeniti u svom ponašanju kako biste mogli uživati u skladnom ljubavnom životu. Takvo putovanje u vašu ljubavnu prošlost moglo bi vam pomoći da shvatite koje su vaše emocionalne potrebe, što želite od veze i što možete dati svom partneru.

 

 

Pročitaj više BLIZANCI - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

Dana 7. ožujka 2023. Saturn – vladar Rakove 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak) – počinje svoj tranzit kroz vašu 9. kuću. To znači da ulazite u fazu svog života kada možete poboljšati svoju vezu ili brak (ovisno o slučaju). Drugi mogući scenarij je da vam vaša povezanost sa životnim partnerom pomaže da revidirate neka uvjerenja ili ideje o životu i promijenite ih na bolje. Neki Rakovi žele više dinamike u svom braku i osjećaju potrebu za eksperimentiranjem s novim stvarima i odlažanjem na nova područja. Tarot-horoskop.com smatra da za neke brakove takav stav može biti spas; za druge, riskira stvaranje napetosti i čak dovodi do zahlađenja veze. Vaša bi bolja polovica mogla osjetiti potrebu za više prostora. Moglo bi im trebati neko vrijeme da razmisle o promjenama koje želite napraviti. Još jedan planet koji ukazuje da će u vašem ljubavnom životu doći do radikalnih promjena je Pluton, vladar 5. kuće Raka (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, kreativnost, djeca). Dana 23. ožujka 2023. Pluton počinje svoj tranzit kroz vašu 8. kuću, označavajući početak razdoblja kada bi neke tajne, laži, strahovi ili teme koje biste željeli ignorirati mogle izaći na vidjelo. Veze koje su već napete mogu postati još napetije, prisiljavajući vas da promijenite svoj stav što zahtijeva vrijeme i trud, a ponekad se može pokazati prilično teškim za postići. Mogli biste zaključiti da ne možete držati glavu u pijesku i da se ne možete zadovoljiti samo preživljavanjem. U ovom astrološkom kontekstu, potreba za dubinom i apsolutnošću može vas dovesti do intenzivnih veza, ponekad čak i opasnih, sa snažnim transformativnim učincima na vas.

 

 

 

Pročitaj više RAK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

7. ožujka 2023. Saturn počinje svoj tranzit kroz 8. kuću Lava (intimnost, erotika, emocionalna i fizička zajednica). 23. ožujka 2023. Pluton prelazi u vašu 7. kuću (veze, partnerstva, druženja, brak). Ovi astrološki događaji označavaju početak razdoblja koje je relativno teško u odnosu kada važne veze (brakovi ili ne) dođu na kušnju. U ovom astrološkom kontekstu mogu izaći na vidjelo razne tajne vezane uz vaš ljubavni život koje su više ili manje neugodne. Tarot-horoskop.com preporučuje da zauzmete konstruktivan i optimističan stav jer Pluton vam uvijek daje energiju potrebnu za transformaciju i duboke promjene na bolje. Tijekom sljedećih nekoliko godina morat ćete se suočiti s prošlošću, starijim problemima, situacijama za koje ste se radije pretvarali da ih niste vidjeli ili izdajama koje ste možda počinili (gdje je slučaj). Sada počinje period kada više ne možete zabiti glavu u pijesak. Vaša veza ili brak (ovisno o slučaju) ne može se nastaviti ako je previše klimav. Na početku ovog perioda mogli biste vidjeti aktivaciju tema vezanih uz moć, kontrolu i manipulaciju. Mogli biste naići na napetosti uzrokovane ljubomorom, posesivnošću i tajnama. Gdje ima ljubavi i malo mudrosti, romantične veze mogu se popraviti, pa čak i učvrstiti. Ali parovi koji nemaju čvrstu osnovu i u kojima nema međusobnog poštovanja ulaze u fazu koja ih vodi kraju. Ako niste u ljubavnoj vezi, vrijeme je da ozbiljno razmislite o tome što želite u svom ljubavnom životu. Jer da biste započeli novu i zdravu vezu, morate prevladati neke unutarnje granice i barijere koje su i emocionalne i mentalne.

 

 

 

Pročitaj više LAV - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

Dana 7. ožujka 2023., Saturn – vladar kuće ljubavi i romantike Djevice – započinje svoj tranzit kroz 7. kuću (veze, partnerstva, druženja, brak), označavajući početak dugog roka kada ljubavni životi Djevica ulaze u proces promjene. Kao rezultat toga, vrlo je vjerojatno da ćete u ožujku 2023. doživjeti događaje i situacije koji će privući vašu pozornost na neke emocionalne i relacijske stvarnosti koje su manje ugodne. No Tarot-horoskop.com ističe da vam sve to pomaže da shvatite je li vaša veza ili brak (ovisno o slučaju) doista čvrst i lakše ćete odrediti što ne funkcionira i što se može popraviti. Većina Djevica počinje osjećati potrebu da vezu ili brak shvaća vrlo ozbiljno. Ako tražite ljubav, više nećete pristati na manje. Za neke Djevice, tranzit Saturna u vašu 7. kuću označava početak čvrste romantične veze s nekim tko je emocionalno ili barem biološki zreo. Između 2. i 19. ožujka 2023. Merkur – vladar Djevice – također prolazi kroz vašu 7. kuću, zatim se seli u vašu kuću intime i pomaže vam da postanete otvoreniji prema drugima i potrebama i željama svoje bolje polovice. Također imate velike izglede da pronađete najbolji način da poboljšate vezu ili započnete transformativnu vezu koja vam mijenja život na bolje.


 

 

Pročitaj više DJEVICA - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

Prva polovica ožujka 2023. izgleda da će biti prilično napeta u odnosima, možda zato što ste više posesivni, ljubomorni i pokušavate preuzeti vodstvo u svojoj vezi ili braku (ovisno o slučaju). Čak i ako želite da vaša veza ide vašim putem, nećete imati koristi od forsiranja stvari i forsiranja svoje bolje polovice ili emocionalnog ucjenjivanja. Oko sredine mjeseca vas ili vašu bolju polovicu mogao bi zanijeti romantični idealizam koji se nimalo ne slaže s nimalo ugodnom stvarnošću. Mogli biste zaključiti da je teško ostati priseban dok prolazite kroz emocionalni nemir ili dok doživljavate neugodna prosvjetljenja. Također biste mogli shvatiti da previše očekujete od veza s drugima, osobito u ljubavnom životu. Povoljan tranzit za ljubavne živote Vaga je onaj Venere – vladarice Vage – kroz vašu 8. kuću (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno zajedništvo) od 16. ožujka. Tijekom ovog tranzita Venera se susreće sa Sjevernim čvorom i Uranom, govoreći o intenzivnim osjećajima, neočekivanim i transformativnim za živote Vaga. Imajući na umu ovaj astrološki kontekst, Tarot-horoskop.com smatra da imate velike šanse da popravite svoju vezu ako je u posljednje vrijeme bila napeta, a promjena se može dogoditi na iznenađujući način. Ako ste u potrazi za ljubavlju, vrlo je vjerojatno da ćete doživjeti strastven susret s nekim tko vam preokreće život naglavačke i testira vaše vrijednosti te vas inspirira da se promijenite na bolje. Također, veza koja se do sada nije činila posebnom može poprimiti mnogo dublji zaokret nego što ste očekivali.

 

 

Pročitaj više VAGA - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

Za mnoge Škorpione počinje zanimljiv period emocionalno s izravnim utjecajem na ljubavne živote ili brakove (ovisno o slučaju). 7. ožujka 2023. Saturn počinje svoj tranzit kroz 5. kuću Škorpiona (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, kreativnost, djeca), označavajući početak razdoblja kada trebate iskreno analizirati svoj ljubavni život iz prošlosti i kako izražavate svoje osjećaje prema drugima do kojih vam je stalo ili onima koje smatrate romantično privlačnima. Saturnov tranzit kroz kuću ljubavi pogoduje Škorpionima koji žele prevladati emotivnu prepreku, popraviti tešku vezu ili raskinuti vezu koja nema budućnost. Ovaj tranzit također dokazuje da je vrijeme da ozbiljno shvatite vezu u koju ste bili uključeni i preuzmete više odgovornosti ako želite da veza ima šansu dugoročno. Imajući u vidu činjenicu da je Saturn vladar Škorpionove kuće komunikacije, Tarot-horoskop.com ističe da ovaj tranzit kroz vašu 5. kuću pogoduje dijalogu, pristupu teškim temama vezanim za vaš ljubavni život i raščišćavanju stvari na osobnoj razini. Na primjer, pomaže vam da bolje razumijete vezu u kojoj ste ili razjasnite osjećaje koje gajite prema nekome. Možda ćete čak biti voljni izraziti te osjećaje, što bi se moglo pokazati teškim, ali neophodnim. Povoljan tranzit za ljubavne živote Škorpiona je tranzit Venere kroz 7. kuću 16. ožujka 2023. Tijekom posljednje dekade u mjesecu, Venera se susreće sa Sjevernim čvorom i Uranom što govori o predodređenim sastancima ili korisnim i iznenađujućim promjenama u vašem braku pod uvjetom da ste spremni pridonijeti tim promjenama.

 

 

 

Pročitaj više ŠKORPION - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

Ožujak 2023. može mnogim Strijelcima donijeti intenziviranje nekih emocionalnih problema. S druge strane, ova emocionalna oluja pogoduje fokusiranju na najbolja rješenja za iscjeljenje. Moguće je da je vaša ljubavna veza poremećena starijim emocionalnim ranama. Upravo zato što ste zaljubljeni i bojite se da ne učinite pogrešnu stvar koja bi postavila prepreku između vas i vašeg interesa, daje vam emocionalnu nesigurnost i sklonost prema zahtjevima. Tijekom ovog razdoblja, neki Strijelci doživljavaju iscjeljujuće veze pod uvjetom da su spremni suočiti se s vlastitim ranama iz prošlosti, biti otvoreniji, opušteniji, pa čak i pokazati da imaju malo humora. Merkur – vladar 7. kuće Strijelca (veze, partnerstva, druženja, brak) – budući da je mjesec u znaku Vodenjaka, 2. ožujka prelazi u znak Riba, a 19. ožujka prelazi u znak Ovna, što znači u 5. kuću Strijelca (ljubav, romantika, flertovanje, ljubavne veze, kreativnost, djeca). Imajući na umu da je Merkur tako brz, Tarot-horoskop.com ističe da biste mogli doživjeti neke korisne promjene u svom braku, posebno tijekom zadnje dekade u mjesecu. Trebali biste preuzeti inicijativu i postati pokretač svoje veze ako želite poboljšati izglede da ćete imati koristi od ovih promjena na bolje. Za Strijelce koji traže ljubav, posljednji dio ožujka 2023. je vrlo dobar za početak nove i strastvene romantične veze.

 

 

Pročitaj više STRIJELAC - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

7. ožujka 2023. Saturn – vladar Jarca – počinje svoj tranzit kroz vašu 3. kuću, što vam daje predispoziciju da budete ozbiljniji u razmišljanju i komunikaciji. Ovaj stav ima izravan utjecaj na vaše veze, osobne i profesionalne. U ovom astrološkom kontekstu vrlo je vjerojatno da će se vaša bolja polovica osjećati kao da ne može komunicirati s vama, da ne slušate već samo branite svoje stajalište. Tarot-horoskop.com preporuča da nastojite biti fleksibilni i otvoreni za ideje drugih, posebice onih bliskih. Tijekom prve polovice ožujka 2023. većina Jaraca nije pretjerano emocionalno dostupna i radije će provoditi vrijeme u samoći i introspekciji; oni su melankolični i više se bave prošlošću. Dana 16. ožujka 2023. Venera počinje svoj tranzit kroz 5. kuću Jarca (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, kreativnost, djeca), što znači kroz Bika, koji je njen domicil. Tijekom ovog tranzita Venera se susreće sa Sjevernim čvorom i Uranom. Ovaj astrološki kontekst pomaže vam da postanete emocionalno otvoreniji, društveniji i opušteniji. Jarci koji žele započeti novu vezu imaju izglede da će sresti pravu osobu između 20. i 30. ožujka 2023. To bi mogao biti neočekivani susret, iznenađujući, ali može dovesti do čvrste dugoročne veze. Mars započinje svoj tranzit kroz 7. kuću Jarca 25. ožujka 2023., označavajući početak razdoblja kada bi se u dugotrajnijim parovima mogli pojaviti neki stariji emocionalni problemi, potisnute frustracije ili nezadovoljstvo vezano uz vaš životni prostor. U odnosima u kojima ima ljubavi, razumijevanja i dobre volje, sve se može riješiti prilično lako.

 

 

Pročitaj više JARAC - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

Tijekom prve polovice ožujka 2023., čini se da ljubavni život Vodenjaka nije bez pritiska. Vrlo je vjerojatno da će vaša bolja polovica biti nezadovoljna vašim ponašanjem prema njima ili načinom na koji raspolažete svojim novcem. Mogli biste proći kroz krizu ljubomore ili prijekora o starijim ili novim nevjerama ili o tome kako niste dovoljno uključeni u svoj život udvoje. Mnogim Vodenjacima sukobi tijekom ovog razdoblja mogu biti čimbenici pokretači koji su im trebali da izađu iz letargije i pozabave se poboljšanjem veze. Ako ste jedan od ovih Vodenjaka, Tarot-horoskop.com ističe da nakon 20. ožujka imate velike izglede da će dijalog s vašom boljom polovicom postati smireniji i konstruktivniji. Dana 23. ožujka 2023., Pluton počinje svoj tranzit kroz Vodenjaka, a učinci ovog tranzita također dolaze do izražaja u odnosima, bilo da su osobni ili poslovni. Ulazite u fazu dubokih transformacija, nevolja i emocionalnih oluja, možda čak i krize identiteta, a bit će pogođeni i vaši najbliži. Pod utjecajem tranzita Plutona kroz Vodenjaka mogle bi se aktivirati određene teme vezane uz moć i njezino iskazivanje u vezama svih vrsta. Tarot-horoskop.com preporuča da pripazite da ne postanete tiranin u ljubavnom životu jer takav stav može dovesti samo do problema. Bilo bi mudro ne očekivati da se svi slažu s vama i ne pokušavati diktirati drugima kako bi trebali živjeti svoj život, osobito onima koji su bliski vama kao i vašoj boljoj polovici.

 

 

Pročitaj više VODENJAK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop ožujak 2023.

Ljubav i veze

Dana 7. ožujka 2023. Saturn počinje svoj tranzit kroz Ribe, što dokazuje da prolazite kroz dugotrajno osobno restrukturiranje koje će utjecati i na vaš ljubavni život. Mnoge Ribe počnu biti manje otvorene prema drugima i manje voljne imati ljubavne veze, dok druge postaju više odgovorne i osjećaju da ovaj tranzit Saturna ima ogroman učinak na izgradnju i rekonstrukciju brakova i partnerstava općenito. Pod utjecajem Saturnovog tranzita kroz vaš znak, mogla bi se pojaviti sklonost da se ponašate tako da navodite druge da misle da ste distancirani, nedruštveni, a to vam nimalo ne pomaže ako želite dobiti osloboditi se samoće i započeti novu romantičnu vezu. S druge strane, Merkur – vladar vaše 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak) – prolazi kroz Ribe između 2. i 19. ožujka, dajući vam šarm i privlačnost. Ako ste još slobodni, Tarot-horoskop.com predlaže da ne postanete kruti i da ne žurite s odbijanjem ponuda koje vam se približe. Nikada ne znate što vam se može dogoditi. Ako ste u braku, trebali biste biti otvoreni za ideje svoje bolje polovice jer su izgledi da ćete imati ugodno iznenađenje. Tijekom posljednje dekade ožujka 2023. senzualnost Riba je pojačana i moglo bi doći do intenzivnih zaljubljenosti. Ne bi škodilo da budete pažljivi i oprezni jer vas takve emocionalne oluje mogu natjerati da se nosite s vlastitim strahovima i unutarnjim ograničenjima.

 

 

 

Pročitaj više RIBE - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR