Računanje broja životnog puta

Broj vašeg životnog puta je najvažniji broj u numerologiji a računa se iz brojeva datuma rođenja. On zahvaća vaše cijelo biće i nikada se neće promijeniti, i zbog tih razloga, jako je poseban. Vaš životni put broj otkriva široki pregled svih mogućnosti, izazova i lekcija s kojima ćete se susresti tijekom ovog života.
Broj životnog puta zapravo je izveden od brojeva koji čine periode 3 ciklusa. Naime, dan, mjesec i godina rođenja predstavljaju 3 dugotrajna ciklusa od kojih svaki pokriva otprilike trećinu života. Prvi ciklus je temeljen na reduciranom broju mjeseca rođenja, drugi dolazi iz reduciranja dana rođenja i treći iz reduciranja godine rođenja.

 


Osnova računanja sastoji se u tome da se zbrajaju brojevi koji sačinjavaju dan, mjesec i godinu života. Prvo je potrebno zasebno zbrojiti svaku cjelinu datuma rođenja (dan, mjesec i godinu) kako bi se dobili jednoznamenkasti brojevi ili pak „master brojevi“ (to su brojevi 11 i 22). Potom se dobiveni brojevi zbrajaju sve dok se ponovno ne dobije master ili jednoznamenkasti broj, koji predstavlja broj životnog puta.
Na primjeru datuma rođenja 21.11.1955. pokazat ćemo postupak:
Dan: 2+1=3
Mjesec: 11 (master broj, ne reducira se)
Godina: 1+9+6+7=23, 2+3=5
Broj životnog puta: 3+11+5=19, 1+9=10, 1+0=1

Prikazani način računanja je jedina ispravna metoda jer priznaje životni put kao ciklus, ciklus koji teče od rođenja do smrti i u odnosu je s drugim numerološkim ciklusima života.
Naime, broj životnog puta nije dobiven pukim zbrajanjem brojeva koji se pojavljuju u datumu rođenja jer takav način računanja može rezultirati master brojem koji ne postoji ili promašiti master broj koji je trebao biti uključen. 

 

numerologija

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela