Tjedni horoskop ✅

Ovoga će se tjedna dogoditi četiri značajnija planetarna aspekta. Prvo, Merkur ulazi u svoje retrogradno stanje koje će potrajati sve do 21. veljače. To znači da su pred nama različiti nesporazumi, odgode, pogreške ali i gubitak papirologije kao i kvarovi na uređajima odnosno vozilima. Ipak, ne može se dogoditi ništa loše ako imate na umu kako u tom periodu nipošto ne smijete pokretati nešto potpuno novo kao niti kupovati mobitele, vozila, računala i slično. Druga stvar koja nas očekuje povezuje se uz sukob Sunca sa Uranom što će izazvati nepredvidive reakcije kao i buntovnost. Uz to, Venera će se poravnati sa Plutonom pa će dešavanja često biti intenzivna dok će većina znakova naglasak stavljati na strast. Dobra je vijest to što će Sunce prigrliti Jupiter pa tako ovaj tjedan donijeti entuzijazam, optimizam i odličnu komunikaciju.

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

Godišnji horoskop 2021

Ovan 2020

 

OVAN - tjedni horoskop

ovanOVAN - horoskop 25.01. - 31.01.

Ovoga ćete tjedna sigurno nekoliko puta ostati iznenađeni i to upravo javljanjem onih osoba koje niste čuli niti vidjeli dulje vremena. Osim što vas očekuju zanimljivi razgovori sa starim prijateljima, vjerojatno čak i onima iz djetinjstva, nema sumnje kako će se odjednom pojaviti netko od bivših ljubavnih partnera. Kod nekih će se od vas upravo raditi o ovom posljednjem ali će okolnosti biti u najmanju ruku čudne pa bi se moglo dogoditi da se ta osoba pojavi u poslovnoj okolini ili da vam je netko iz kruga prijatelja predstavi kao novog ljubavnog partnera. Mogli bi vam se javiti i ljudi koje ste usput upoznali prije nekoliko godina i to da bi vas sad iznenadili zanimljivom poslovnom ponudom ili vam ponudili odličnu priliku povezanu uz nekretnine. Iako će neki od svih tih susreta biti sasvim sigurno neugodni, svi će od njih ipak donijeti dobre vijesti te vam pomoći da bolje shvatite vlastiti život i želje za budućnost. Klonite se strasti na radnom mjestu. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

BIK - tjedni horoskop

bikBIK - horoskop  25.01. - 31.01.

U uvodnom smo dijelu spomenuli četiri aspekta koja nas očekuju ovoga tjedna a oni će se odvijati upravo na samom vrhu vaše astrološke karte. Odmah početkom tjedna možete očekivati iznenađenje povezano uz nadređene, roditelje ili osobu od autoriteta i to nakon što naprave nešto što niste očekivali i što će vas sigurno ostaviti u šoku. Sa druge strane, ista će ta dešavanja na kraju donijeti nešto pozitivno što će vas oduševiti ili vam dati do znanja da ste osoba na koju mnogi računaju odnosno u koju vjeruju. Ako se pravilno postavite, vjerujete u sebe i pokažete drugima kako znate što radite, već bi sredinom tjedna mogli postati ona osoba koja je u centru pozornosti i koja je spasila situaciju. U drugoj polovini tjedna budite oprezni. Naime, retrogradni će Merkur u vaš život ponovno vratiti osobe iz prošlosti i to vjerojatno one autoritativnog ponašanja sa kojima ste imali dosta problema. Moguća je i nova romansa sa nekim potpuno različitim. Najbolji dan u tjednu je utorak.

BLIZANCI - tjedni horoskop

blizanci

BLIZANCI - horoskop 25.01. - 31.01.

Malo je reći da će se ovoga tjedna stvari zakomplicirati. Osim što ćete svu svoju energiju uložiti u planiranje putovanja i izlazak iz svoje komfor zone, istovremeno ćete tragati za novim izazovima i avanturama. Iako ćete dobiti upravo onakve prilike za kakvima tragate, kod mnogih bi se mogli pojaviti problemi povezani uz posao ili privatni život. Naime, prevelika buntovnost ili ignoriranje obaveza mogli bi kod voljene osobe ili nadređenih lako izazvati ljutnju. Budite oprezni odnosno prije nego što važno objavite neku od drastičnih odluka, uzmite u obzir kako možda neće biti prihvaćena sa oduševljenjem i budite spremni barem na kompromis. Sredinom će se tjedna dogoditi nešto na što nećete imati utjecaj a što će dovesti do promjena koje ćete morati prihvatiti. Ako se radi o pravnom pitanju, koliko god se ono možda činilo jednostavnim, obavezno se konzultirajte sa stručnom osobom. U ljubavi su izgledni vrlo strastveni i intenzivni trenuci. Najbolji dan u tjednu je nedjelja.

RAK - tjedni horoskop

rakRAK - horoskop 25.01. - 31.01.

Nije tajna da upravo rakovi cijene sve što je lijepo, skupo ili se općenito smatra vrijednim. Upravo zato budite svjesni ovotjednih planetarnih utjecaja, posebno zato što će se kod vas odvijati u Kući novca. Konkretnije, možete očekivati najviše dešavanja upravo u onom dijelu koji je povezan ili ovisi o financijama i imovini drugih ljudi. Ovo se odnosi i na dugovanja kao i na kredite. Nemojte se ovoga tjedna upuštati u nove rizike jer su vrlo male šanse za uspjeh. Isto tako, ako zarađujete više od voljene osobe, budite jako oprezni kako ne bi nespretno optužili drugu stranu za nerad ili manjak truda. Retrogradni će vam Merkur pomoći da zatvorite stara financijska pitanja ili da konačno dovršite priču povezanu uz nasljedstvo. Rijetko će što biti riješeno odmah, vjerojatne su odgode ali možete biti mirni obzirom da će obećanje biti ispunjeno odnosno uspjeh neće izostati. Krajem tjedna bi mogli dobiti poklon ili uslugu i to od osobe od koje to ne očekujete. Najbolji dan u tjednu je petak.

LAV - tjedni horoskop

lavLAV - horoskop 25.01. - 31.01.

Planetarni aspekti koji će se odvijati ovoga tjedna zapravo će to činiti potpuno suprotno od vašega znaka pa će vas neki od njih zapravo dovesti do nezgodnih situacija na kakve niste pripremljeni. Kod većine će se tu raditi o manjku pažnje pa ćete, osobito početkom tjedna, imati dojam da nitko na vas ne obraća pozornost ili da ne sluša što govorite. Umjesto da se nervirate, radije iskoristite taj period da bi konačno radili u miru i riješili eventualne zaostatke. Istovremeno možete očekivati da će vam se javiti osobe sa kojima ste u prošlosti imali burnu ljubavnu vezu ili sa kojima je naglo prekinuto dugogodišnje prijateljstvo. Kako bilo, sigurno će vas ta osoba jako iznenaditi ili napraviti nešto što će vas u prvi mah šokirati. Budite oprezni ukoliko se radi o velikoj ljubavnoj gesti jer bi mogli biti previše skloni idealiziranju. Nemojte nikada stavljati naglasak na ono pozitivno što ste sa tom osobom prošli nego radije krenite od negativnog. Budite spremni proširiti vidike. Najbolji dan u tjednu je utorak.

DJEVICA - tjedni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop 25.01. - 31.01.

Ovaj ćete tjedan definitivno biti fokusirani na svoj posao i zdravlje. Upravo na tim poljima možete očekivati dosta novih dešavanja od kojih će neka biti neočekivana. Mnogi će od vas biti spremni promijeniti svoju poslovnu situaciju, posebno oni koji dulje vremena njome nisu zadovoljni ali su odlučili pričekati ne bi li se nešto promijenilo sa vremenom. Ukoliko ste od onih osoba koje čekaju godinama, sada bi mogli preko noći donijeti odluku, dati otkaz ili otvoreno progovoriti o tabu temama. Upravo će se želja za samostalnošću stalno ispreplitati sa buntovnim ponašanjem pa je bitno da ostanete oprezni i ne upuštate se u prevelike izazove. Kada je posao u pitanju, općenito su moguće stalne poteškoće sa tehnologijom pa obavezno imajte kopije dokumenata na kojima radite odnosno budite oprezni sa strojevima i alatima ukoliko se bavite fizičkim radom. U privatnom životu također neće manjkati dešavanja, pripremite se na strastvene večeri. Najbolji dan u tjednu je petak.

VAGA - tjedni horoskop

vagaVAGA - horoskop 25.01. - 31.01.

Ako sagledamo malo širu sliku, nalazite se u vrlo društvenom mjesecu stoga ne čudi to da će ovoga tjedna sva ta snažna planetarna energija kod vas najviše utjecati na sve što je povezano uz ljubav, prijateljske i obiteljske odnose te sve što vas zabavlja ili veseli. Kako će tjedan odmicati, tako možete očekivati sve više iznenađenja od kojih će neka biti ugodna, druga neugodna ali u konačnici sva od njih korisna i edukativna. Oni od vas koji imaju djecu, sredinom tjedna mogu očekivati poziv koji će im ukazati na nešto što nisu očekivali. Ukoliko se radi o ponašanju djeteta koje ne odobravate, pažljivo odaberite pristup kako ne bi trajno narušili odnos. U redu je stati u obranu djeteta ali istovremeno pripazite na to da dijete shvati kako to činite iznimno i samo ovaj put. U drugoj polovini tjedna možete očekivati jedno ugodno iznenađenje koje će biti povezano uz stare strasti, ne nužno one ljubavne nego moguće i nešto povezano uz stare poslovne ciljeve. Najbolji dan u tjednu je srijeda.

ŠKORPION - tjedni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop 25.01. - 31.01.

Svi će horoskopski znakovi, bez iznimke, u nekoj mjeri osjetiti planetarne utjecaje koje smo naveli na početku. Kod vas će se tu raditi o tri utjecaja koja će biti snažno istaknuta na polju doma i obitelji dok će vam onaj četvrti stalno donositi pozitivne vijesti, ugodna dešavanja i nove prilike. Već ćete početkom tjedna imati razloga biti zadovoljni i to nakon što primite dobre vijesti povezane uz financijsku situaciju. Dok će neki tako konačno dobiti povišicu plaće ili promaknuće na poslu, drugima će netko vratiti dugovanje od kojega su već odustali a treći bi mogli posredno profitirati kroz bolju financijsku situaciju voljene osobe ili člana obitelji. Općenito možete očekivati poboljšanja povezana uz kvalitetu stanovanja i kućni budžet. Ipak, budite oprezni sredinom tjedna kada bi se mogle otvoriti teme koje jednostavno podrazumijevaju borbu moći a koje bi mogle ponovno naglasiti stare probleme koje ste smatrali riješenima. Vikend iskoristite za strast. Najbolji dan u tjednu je subota.

STRIJELAC - tjedni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop 25.01. - 31.01.

Nema sumnje u to da ćete ovoga tjedna disati punim plućima. Osim što će vam se dosta ubrzati dnevni tempo, sami od sebe ćete stalno tragati za novim izazovima, financijskim ili poslovnim prilikama kao i ljubavnim avanturama. Upoznavati ćete nove osobe, posjećivati nova mjesta i sigurno, spontano ili ciljano, značajnije promijeniti svoj način rada i dnevnu rutinu. Većinu ćete vremena biti sretni ali ćete za to doista imati i dobar razlog. Ipak, budite oprezni jer ćete istovremeno biti skloni nezgodama, ne samo onim fizičkim nego i komunikacijskim. Koliko god bili entuzijastični po pitanju budućnosti, ako se pogrešno izrazite ili zaboravite na to sa kime u pojedinom trenutku razgovarate, sami bi sebi mogli zakomplicirati život i u najmanju ruku usporiti put do napretka. Retrogradni će vam Merkur sigurno donijeti odgode ili vas navesti na to da zaboravite neki od sastanaka stoga se potrudite pa krenite ranije i obavezno sve zapišite na papir. Najbolji dan u tjednu je četvrtak.

JARAC - tjedni horoskop

jaracJARAC - horoskop 25.01. - 31.01.

Ako ste čitali godišnji horoskop, sigurno vam nisu promaknule vijesti o tome da ćete ove godine, spletom pozitivnih okolnosti, najveću pozornost posvetiti svom blagostanju i imovini. Ništa drugačije neće biti ni ovoga tjedna iako postoji nekoliko stvari na koje morate pripaziti. Planetarni aspekti koji očekuju sve znakove, kod vas će primarno utjecati na trenutnu financijsku situaciju, imovinu oko koje postoje nejasnoće ili neriješena pravna pitanja te kućni budžet. Retrogradni će Merkur istovremeno stvarati odgode i  nesporazume upravo u tim stvarima. Trebate imati i na umu kako bi mogle kasniti razne isplate kao i najavljena povišica plaće ili odlazak na bolje radno mjesto. Ako ste planirali poslovne pregovore povezane uz nove projekte, možda bi bilo najbolje odgoditi ih za idući tjedan jer bi mogli zakomplicirati situaciju pa tako odgoditi njihovu realizaciju. U privatnom životu nemojte igrati igre koliko god nekoga ili nešto željeli što prije. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i srijeda.

VODENJAK - tjedni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop 25.01. - 31.01.

Naoružajte se strpljenjem i optimizmom. Naime, skoro sve što smo spomenuli u uvodnom dijelu zapravo će se dešavati u vašem znaku. Imajte na umu kako najviše o vama ovisi u kojem će se smjeru određena situacija razviti odnosno hoćete li na kraju biti zadovoljni ishodom. Odmah početkom tjedna možete očekivati javljanje osobe iz ljubavne prošlosti. Kod većine će se raditi upravo o nekome tko ih je jako povrijedio i za kime su dugo patili. Shvatite ovo kao dobru priliku za dobivanje odgovora ali nemojte, nakon što ih dobijete, doći u iskušenje i obnoviti odnos. Sredinom ćete tjedna saznati nešto zanimljivo što će vam pomoći da bolje razumijete svoju ulogu u poslovnom svijetu. Nakon što revidirate stare ciljeve i donesete nove, vrlo ćete brzo doživjeti nešto ugodno što će vam pokazati da ste bili u pravu. Za vikend se klonite tajnih avantura a ukoliko se nalazite u braku, budite spremni začiniti svoj intimni život novim metodama pa i igranjem uloga. Najbolji dan u tjednu je subota.

RIBE - tjedni horoskop

RIBE - horoskop 25.01. - 31.01.

Pred vama je iznimno zanimljiv tjedan u kojem će se većina odluka donositi daleko od vaših očiju a istovremeno će pozitivno na vas utjecati, pa ćete u većini slučajeva imati dojam da vas prati neobjašnjiva sreća. Možda ćete nekim dijelom i biti u pravu ali nemojte zaboraviti na vlastite napore, trud i vrijeme koje ste ulagali upravo u realizaciju ciljeva. Isto tako, iako ćete vi osjetiti da se stalno nešto događa pa tako često na prvo mjesto stavljati entuzijazam i optimizam, imajte na umu kako to neće uvijek biti slučaj kod voljene osobe i prijatelja. Ako vam se netko obrati sa svojim problemima, nemojte na prvo mjesto stavljati sebe i uporno pričati o nevjerojatnim stvarima koje su vam se dogodile. Kada je u pitanju privatni život, krajem tjedna možete očekivati veće iznenađenje koje će u prvi mah djelovati zbunjujuće da bi na kraju shvatili kako je upravo to ona istina koju ste željeli čuti da bi mogli konačno sa sigurnošću odrediti smjer za budućnost. Najbolji dani u tjednu su utorak i petak.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com