Tjedni horoskop ✅

Ovoga će tjedna Merkur napustiti Jarca i premjestiti se u Vodenjaka. Stvari će tako postati jednostavnije a život se činiti ljepšim, samopouzdanja i samopoštovanja neće nikome nedostajati. Pred nama je relativno dobar tjedan koji će donijeti i poneki izazov, većina će se znakova osjećati dobro a svi ćemo biti usmjereni budućnosti sa posebnim naglaskom na poslovno polje. Upravo su u poslu izgledne nove mogućnosti kao i opipljiv napredak u svemu što smo do sad radili. Dok će neki u privatnom životu napustiti postojeće situacije ili osobe, drugi će poraditi na odnosima koji im predstavljaju problem te se konačno riješiti emotivnog tereta. Bez obzira na situacije u kojima ćete se naći, ostanite pribrani i uvijek pokušajte pronaći balans, ako to i nije moguće onda barem pokušajte pronaći privremen kompromis.

 

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

Godišnji horoskop 2020

Ovan 2020

 

OVAN - tjedni horoskop

ovanOVAN - horoskop 13.01. - 19.01.

Ovaj ćete se tjedan osjećati i ponašati vrlo zaštitnički prema članovima obitelji i voljenoj osobi ali ćete pritom sve svoje dužnosti obavljati sa strpljenjem i poštovanjem prema drugima. Ako svoje emocije odlučite iskazati na javni način, nećete ostvariti željeni cilj stoga se radije usmjerite manjim znacima pažnje. Ovaj je tjedan posebno povoljan za iskazivanje dubljih i ozbiljnijih emocija te za razgovore o budućnosti a takve bi razgovore posebno trebali pokrenuti oni od vas koji se nalaze u tajnim odnosima a muče ih sve snažniji osjećaji ili se pojavio strah od budućnosti. Općenito ste u jako dobroj fazi za diskusije povezane uz obaveze, lojalnost i buduće planove. Od četvrtka ćete se osjećati nešto snažnije a neće vam nedostajati hrabrosti niti strasti pa je taj period idealan za bavljenje težim zadacima. Uspjeh neće izostati a kako ćete ga ostvarivati tako će rasti vaš optimizam i spremnost za prihvaćanje izazova. Zdravstveno će stanje biti odlično. Najbolji dani u tjednu su petak i subota.

 

 

BIK - tjedni horoskop

bikBIK - horoskop 13.01. - 19.01.

Većina će pripadnika znaka ovaj tjedan napustiti situaciju koja im više ne odgovara a ta situacija može biti povezana uz posao, ljubavni odnos ili mjesto stanovanja. Koliko god bili tužni, imajte na umu kako je to u vašem najboljem interesu i nemojte ignorirati svoje instinkte, da bi otvorili nova vrata moramo ponekad zatvoriti ona stara. Početkom ćete tjedna biti vrlo strpljivi ali i izdržljivi u smislu posla, neće vam biti problem posvetiti se poslu a imat ćete i jaku radnu etiku. Obavezno se posvetite ozbiljnijim ili težim poslovnim zadacima ali imajte na umu kako ćete se u nekim trenucima morati postaviti kao vodeća osoba ili da bi sve bilo uspješno obavljeno, dati stroge upute drugima. Kroz čitav ćete tjedan biti iznimno mentalno aktivni pa ne čudi da ćete imati jako puno novih i drugačijih ideja. Nemojte skakati sa jedne stvari na drugu jer ćete u tom slučaju zaboraviti ono što je bitno i napraviti pogrešku. Budite umjereni i radije u nekim trenucima usporite tempo. Najbolji dani u tjednu su utorak i srijeda.

 

 

BLIZANCI - tjedni horoskop

blizanci

BLIZANCI - horoskop 13.01. - 19.01.

Pred vama je tjedan u kojem ćete shvatiti da stvari u životu nisu crne niti bijele već uglavnom sive, ključ svega će biti kompromis. Već ćete od ponedjeljka biti pod pritiskom koji može rezultirati neurotičnim, opsesivnim ili destruktivnim ponašanjem. Određena će vam situacija ili osoba pokušati oduzeti moć što će vas naravno uznemiriti i iznervirati te tako testirati vaše sposobnosti samokontrole. Kada su u pitanju međuljudski odnosi, osobito oni ljubavni, bit ćete skloni reagirati pogrešno kako bi kontrolirali drugu stranu ili njome manipulirali što će rezultirati konfliktom i povrijeđenim egom. Pokušajte se do petka što više kontrolirati kako bi svađe i probleme sveli na minimum. Od petka ćete imati bolji osjećaj za balans i razmišljat ćete hladnije glave dok će oni oko vas biti nemirni i skloni izazivati sukobe. Ono u čemu ćete imati uspjeha i sreće definitivno je financijsko polje obilježeno ravnopravnošću i poštenjem. Najbolji dan u tjednu je utorak.

 

 

RAK - tjedni horoskop

rakRAK - horoskop 13.01. - 19.01.

Period od ponedjeljka do petka u vaš ljubavni ali i društveni život donosi zabavu i nova uzbuđenja. Bit ćete skloni izraziti svoju emotivnu stranu ali sa posebnim žarom koji bi se kod nekih mogao manifestirati kroz jedinstven modni stil. Bit ćete spremni preuzeti nove rizike a u neke ćete se stvari upustiti samo zato da bi vidjeli kamo vode. Privlačit ćete u svoj život zanimljive osobe koje su željne novih odnosa i novih uspjeha. Tjedan će biti posebno dobar za one od vas koji su inače sramežljivi jer ćete se upravo u društvu novih osoba osjećati odlično, opustiti i otvoriti. Kraj tjedna donosi snažnu želju za pobjedom koja će ići ruku pod ruku sa natjecateljskim duhom. Uspjeh možete očekivati od gotovo svake aktivnosti u koju se upustite stoga se usmjerite bitnim životnim pitanjima, odlučno djelujte i donesite bitne odluke. U petak posebno možete računati na svoju hrabrost i dobru prosudbu okoline, mudro dogovorite nekoliko sastanaka. Najbolji dani u tjednu su četvrtak i petak.

 

 

LAV - tjedni horoskop

lavLAV - horoskop 13.01. - 19.01.

Očekujte neočekivano čak i kada su u pitanju rutinske aktivnosti poput odlaska u shopping. Cijeli ćete tjedan biti vrlo privlačni a pred mnogima su i nova poznanstva od kojih jedno može rezultirati uzbudljivom romansom. Ukoliko već imate partnera/icu, tragat ćete za drugačijim načinom zadovoljstva a da bi bili zadovoljni tim postojećim odnosom bit će nužno eksperimentiranje u spavaćoj sobi. Kada je u pitanju posao, pred mnogima je povišica plaće. Iako će ona biti manja od očekivanog, bit ćete zadovoljni i upravo tu pronaći nove izvore motivacije. Od četvrtka će situacija biti nešto drugačija, dnevna će se rutina promijeniti a pojedini će odnosi izazvati nervozu, napetost i uznemirenost. Neočekivane bi vas vijesti u nekoliko navrata mogle prisiliti na promjenu planova. Ubrzat će vam se dnevni ritam pa se nećete osjećati ugodno i stalno ćete imati dojam kako ne možete ići ukorak sa novim dešavanjima. Ostanite smireni. Najbolji dan u tjednu je srijeda.

 

 

DJEVICA - tjedni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop 13.01. - 19.01.

Neće vam nedostajati samopouzdanja niti samopoštovanja. U dobrom ste periodu za ozbiljnije razmišljanje o svojim odgovornostima prema drugima i o dugoročnim ciljevima. Tjedan je također povoljan za pronalazak sigurnosti u ljubavnom odnosu ali i za formaliziranje poslovnih odnosa. Sve što vam je bitno obavezno stavite na papir, potpišite nove ugovore ili predložite aktivnosti koje smatrate potrebnima. Možete ostvariti poseban uspjeh na poslovnom polju ali uz uvjet da ne dozvolite da vas ometaju ili usporavaju ljubomorne osobe, vrijeme je da nastupite agresivnije nego do sada. Oni od vas koji su tek ušli u ljubavni odnos bavit će se različitim razmišljanjima i boriti sa dilemama da bi na kraju shvatili kako je riječ o nečem što može dugo potrajati dok će oni koji su zauzeti dulje vremena učvrstiti postojeći odnos i osjećati se odlično. Vikend pred vas donosi moralnu borbu u kojoj ćete teško odrediti što je ispravno. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i četvrtak.

 

 

VAGA - tjedni horoskop

vagaVAGA - horoskop 13.01. - 19.01.

Ovaj ćete tjedan, posebno do srijede, biti željni promjena i novih uzbuđenja a upravo u tom periodu možete očekivati stimulativne susrete i uzbudljiva događanja. Dobro je vrijeme za okušati se u nečem potpuno novom, posebno u onim aktivnostima koje će vam promijeniti rutinu. Intuicija će vam biti snažnija nego inače pa ćete tako odluke donositi brzo i bez previše analiza što će mnogima otvoriti nova vrata i donijeti nove prilike. Od četvrtka ćete biti još više aktivni pa se tako kretati među osobama različitih karaktera, bit ćete spremni svakoga saslušati i sigurno ćete puno toga usput naučiti. Imat ćete jako dobar osjećaj za vrijeme, slobodno započnite nove projekte ili se iznova organizirajte po pitanju starih. Ljubavni će život cvjetati zahvaljujući povećanoj strasti ali i vašoj fizičkoj atraktivnosti. Za vikend je moguća zbunjenost kao i nedostatak vremena, svoj fokus usmjerite na ono bitno jer ako pokušate sve odjednom, nećete dobro proći. Najbolji dan u tjednu je petak.

 

 

ŠKORPION - tjedni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop 13.01. - 19.01.

Imat ćete dojam da ste puno jači nego ranije pa ćete tako djelovati na nov način i konačno utjecati na pojedine ishode. Posebna će vas sreća pratiti u različitim istraživanjima kao i razgovorima koje pokrenete sa namjerom da otkrijete nečije tajne ili skrivene namjere. Mnogi će od vas ovoga tjedna doći do spoznaje o samima sebi pa tako definirati svoja destruktivna ponašanja kao što su različite opsesije ili ovisnosti. Ukoliko vas muči nešto povezano uz odnos sa voljenom osobom ili nekim od bliskih kolega odnosno prijatelja, sad je vrijeme da pokrenete raspravu i definirate što je na stvari. Bit će vam općenito puno jasnija dinamika bilo kakvih kompliciranih odnosa. Od petka do nedjelje Mjesec će se nalaziti u vašem znaku te staviti fokus na privatan život, dom i obitelj. Osjećat ćete se emotivno i bit ćete osjetljivi, posebno na ono što drugi govore stoga se klonite negativnih osoba i onih koji vas uvijek obeshrabre, kritiziraju ili podcjenjuju. Najbolji dani u tjednu su utorak i petak.

 

 

STRIJELAC - tjedni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop 13.01. - 19.01.

Prije nego napravite potez, obavezno uzmite u obzir tuđe osjećaje. Ovaj ćete tjedan imati jaku želju za uspjehom i nastupati ćete vrlo odlučno, u pojedinim ćete trenucima tako biti skloni pretjerati ali ne sa namjerom da nekom naštetite. Ipak, mogli bi nehotice u želji za vlastitim postignućima, usporiti nekoga od kolega. Svoje ćete mane, poput tvrdoglavosti i isključivosti, ovoga puta iskoristiti kako bi stekli prednost. U pravilu ćete na svim sastancima i u pregovorima voditi glavnu riječ, raspolagat ćete činjenicama koje nitko neće moći osporiti i nametnuti se kao lider. Ne treba zanemariti ni to što ćete biti vrlo privlačni osobama suprotnog spola, shvatite to kao dodatnu prednost ali je nemojte iskorištavati kako ne bi izazvali niz privatnih problema. Već će u petak gotovo svi pripadnici znaka biti jako zadovoljni svojim postignućima, prevladavat će osjećaj smirenosti i ponosa a bit ćete skloni zabavi te poboljšanju postojećih odnosa, slobodno se opustite. Najbolji dan u tjednu je nedjelja.

 

 

JARAC - tjedni horoskop

jaracJARAC - horoskop 13.01. - 19.01.

Pred vama su duboka i intenzivna iskustva. Imat ćete kontrolu nad vlastitim životom i svojim potezima što će vam dati osjećaj moći i zadovoljstva. Isto ćete tako puno jednostavnije komunicirati sa okolinom pa tako utjecati na pojedina dešavanja kao i osobe. Očekujte vrlo dobre odnose sa onima koji su na moćnim pozicijama i osobama od autoriteta a od ruke će vam ići svi poslovi povezani uz velike kompanije te birokraciju. Možda i ne treba napominjati kako ćete biti posebno uspješni u pregovorima sa nadređenima ali imajte i to na umu te iznesite pred njih ono što želite dulje vremena. Bit će ponekih privatnih problema, u trenutku će se činiti velikima ali ih uz smirenost i diplomatski pristup možete riješiti isti dan. Vikend je idealno vrijeme za druženje i dijeljenje, krećite se u društvu koje vam odgovara. Intimni će odnosi profitirati od vaše otvorenosti i iskrenosti a obostrano će poštovanje i razumijevanje dovesti do uspjeha. Najbolji dani u tjednu su srijeda i subota.

 

 

VODENJAK - tjedni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop 13.01. - 19.01.

Većina će vas ovoga tjedna pokazati svoj osebujan karakter i na prvo mjesto staviti kreativnost te sposobnost uživanja u svim onim malim trenucima koji čine život. Već ćete početkom tjedna proći kroz pozitivnu promjenu povezanu uz ljubav, novac ili uz oboje. Bit ćete sretni, veseli i raspoloženi za bilo kakve nove izazove. Iako vodenjaci nisu poznati po spojevima naslijepo, posebna će vas sreća pratiti kroz poznanstva sklopljena putem interneta. U dobrom ste periodu za impulzivne kupnje usmjerene odjeći, kozmetici i nakitu, slobodno sebi ugodite i nemojte se osjećati krivima ako potrošite više nego što ste planirali. Kada je u pitanju posao, prvi ćete spoznati razloge nečijeg ponašanja a mnogi će upravo tako smisliti nov pristup koji vodi unaprjeđenju. Od petka ćete imati još više energije ali ne i dovoljno vremena da bi je usmjerili baš svima, odredite sa kim se želite družiti a pritom se vodite iskustvima iz prošlosti. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak, četvrtak i subota.

 

 

RIBE - tjedni horoskop

RIBE - horoskop 13.01. - 19.01.

Ovoga tjedna možete dobiti vrlo vrijedne savjete od starijih osoba i onih koji su na vodećim pozicijama. Komunicirajte, krećite se što više u društvu različitih osoba i pažljivo slušajte druge. Već vam ponedjeljak i utorak donose postignuće i priznanje za prethodni rad nakon čega vam se neće biti problem fokusirati na dugoročne ciljeve. Imat ćete vrlo jaku radnu etiku, bit ćete dobro organizirani i odlučni a ovoga puta to neće zasmetati privatnim obavezama. Očekujte dosta ozbiljne ali praktične i korisne diskusije sa muškim osobama i nadređenima. Na put bi vam mogla stati ženska osoba zbog koje ćete morati malo stati na loptu da bi smislili novu strategiju koja će biti agresivnija. Bez obzira na to u kakvoj se situaciji našli, držite se iskrenosti jer jedino tako nećete pogriješiti. Vikend zahtijeva opreznost na ljubavnom polju, jako ćete se lako vezati uz druge a to bi mogao biti problem kod novih simpatija. Uvijek prije svega stavite naglasak na prijateljski odnos. Najbolji dan u tjednu je četvrtak.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com