Tjedni horoskop ✅

Ovoga će se tjedna Sunce i Merkur nalaziti u Strijelcu, Venera u Jarcu, a Mars u Škorpionu. Fokus će nam se prebaciti sa privatnog života i samih sebe na želju za time da ostvarimo nešto veće i ozbiljnije. Više ćemo i bolje razumjeti svijet oko sebe pa tako promijeniti neke od starih stavova i puno lakše sami sebi stvoriti nove prilike koje će biti u skladu sa ciljevima za budućnost. Rijetko će kome nedostajati samopouzdanja i optimizma, ali ćemo isto tako biti skloni sami sebi nametati prevelika očekivanja. Tragat ćemo za idealima, a istovremeno ćemo biti uvjerljivi i skloniji povjerovati drugima pa je važno pažljivo birati ljude kojima smo okruženi, posebno ako uzmemo u obzir i činjenicu da ćemo, zahvaljujući Merkuru, biti dosta površni. Venera u Jarcu donosi ozbiljnost po pitanju financija dok će Mars u Škorpionu osigurati mnogima izdržljivost iako će nas isto tako vrlo lako navesti na pogrešan odabir novih izazova.

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

Godišnji horoskop 2021

Ovan 2020

 

OVAN - tjedni horoskop

ovanOVAN - horoskop 29.11. - 05.12.

Određena pitanja koja su vas brinula konačno će biti riješena i to točno onako kako ste planirali. Naravno, nećete biti sami u svojim potragama. Naprotiv, imat ćete uz sebe ljude od povjerenja koji će vam pomoći da konačno ostvarite neke od starih ciljeva. Usudite se ovoga tjedna preuzeti inicijativu i planirati budućnost bez straha i oklijevanja. Možete očekivati jako dobru komunikaciju sa suradnicima i kolegama što će vam olakšati obavljanje svakodnevnih poslova. Ukoliko se nalazite na nekoj od liderskih pozicija, pažljivo proučite prijedloge ostalih i budite u svakom trenutku odgovorni jer će vam se upravo to u bliskoj budućnosti pokazati isplativim. Financije će vam također postati stabilnije, a lakše ćete moći podmiriti i neke od obaveza koje ste zanemarivali. U ljubavi ćete, bez obzira na trenutni status, pronaći pravu priliku i vrijeme koje je potrebno da bi se premostio bilo kakav jaz. Vikend posvetite sklapanju novih poznanstava i izlascima. Najbolji dan u tjednu je srijeda.

 

 

BIK - tjedni horoskop

bikBIK - horoskop  29.11. - 05.12.

Već ćete početkom tjedna shvatiti da vam način na koji ste do sada rješavali stvari u svom životu baš i nije pomogao. Odvojite malo vremena kako bi uočili svoje pogreške i preispitali svoje metode jer ćete jedino tako moći definirati koje su radikalne promjene zapravo potrebne. Nemojte gubiti kontrolu nad svojim ponašanjem niti brzati sa odlukama, pažljivo planirajte svoje poteze i usredotočite se na buduće planove. Isto tako, nemojte zanemariti ljude koji vas trebaju, jer ćete sigurno jednoga dana i vi trebati njihovu pomoć. Kada je u pitanju posao, ovoga ćete tjedna biti dosta kreativni što će vam pomoći da se nosite sa svim obavezama koje ste do sada odgađali. Iskoristite svaku priliku za to da sebi osigurate bolju budućnost, u fazi ste koja je povoljna za nove početke, osobito one koji su povezani uz stvaranje karijere. Na ljubavnom polju možete očekivati obnovu. Osim što ćete biti vrlo romantični i senzualni, druga će strana u skladu sa time i reagirati. Najbolji dan u tjednu je četvrtak.

 

 

BLIZANCI - tjedni horoskop

blizanci

BLIZANCI - horoskop 29.11. - 05.12.

Bit ćete vrlo aktivni, kreativni i učinkoviti. Napokon ćete moći provesti one planove koje ste dugo odgađali, ali samo ako budete djelovali pametno i brzo. Držite se podalje tuđih sukoba i nemojte svaljivati krivicu na ljude koji nisu učinili ništa loše. Na poslu možete očekivati dobru atmosferu i ugodne trenutke. Vaše pozitivno raspoloženje pomoći će vam da donesete neke važne odluke o kojima razmišljate dulje vremena. Sredina tjedna je idealna za nove početke i suradnje koje će vas sigurno dovesti do željenog uspjeha. Na financijskom polju slijedi period stabilnosti, ali još uvijek trebate kontrolirati svoju potrošnju. Oni od vas koji nisu zadovoljni situacijom na ljubavnom polju sad će konačno vidjeti koji su to pravi problemi sa kojima se suočavaju pa će moći lakše odrediti strategiju za njihovo rješavanje. Nemojte dozvoliti da vas nervoza navede na impulzivne reakcije i riječi iza kojih kasnije nećete stajati, uvijek nastupite diplomatski. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i utorak.

 

 

RAK - tjedni horoskop

rakRAK - horoskop 29.11. - 05.12.

Tjedan koji je pred vama nekako će biti najviše obilježen komunikacijom. Lako ćete surađivati sa ljudima oko sebe i spontano pronaći rješenje za bilo kakav problem. Imat ćete dovoljno samopouzdanja da bi mogli donijeti neke od važnijih životnih odluka i da bi se mogli odlučiti za promjene koje inače nisu baš popularne. Iako su na poslu mogući izazovi pa i poneka trzavica sa kolegama, nemojte dopustiti da prevlada nervoza ili ljubomora. Samo će vam pažljivo smišljeni potezi i racionalni koraci pomoći da realizirate planove i na kraju započnete suradnju koja će se itekako isplatiti. Sredinom tjedna nemojte kupovati vrijednije stvari jer bi se mogli dovesti do financijske nestabilnosti. Oni od vas koji su u ljubavi zauzeti mogu ovoga tjedna očekivati ugodna dešavanja i razgovor koji će im pomoći da odnos dovedu do jedne druge razine. Nakon što to uspijete, nemojte dozvoliti da išta stane među vas i budite pozitivni. Najbolji dani u tjednu su petak, subota i nedjelja.

 

 

LAV - tjedni horoskop

lavLAV - horoskop 29.11. - 05.12.

Pokušajte se što bolje organizirati kako bi maksimalno iskoristili ovotjedne pozitivne utjecaje. Naime, moći ćete stvari preuzeti u svoje ruke pa tako podmiriti neke od starih obaveza i radikalno promijeniti sve ono čime niste zadovoljni. Sreća će stalno biti na vašoj strani, a svaka odluka koju donesete sigurno će biti nagrađena. Karijera vam je trenutno stabilna, ali ćete ovoga tjedna dobiti i nekoliko novih prilika te na kraju riješiti probleme koji su vam ometali profesionalni razvoj. Nove su suradnje poželjne, ali budite oprezni ukoliko od početka o nekome nemate dobar dojam. U drugoj polovini tjedna možete očekivati nepredviđeni trošak, morat ćete napraviti nove planove kako bi se sa njime što bolje mogli nositi.  U ljubavi možete očekivati optimizam i blagostanje. Nakon dosta vremena, dobit ćete priliku za ispraviti sve ono što nije u redu u trenutnom ljubavnom odnosu. Druga će strana biti pozitivna, a raspoloženje među vama izvrsno. Opustite se. Najbolji dan u tjednu je četvrtak.

 

 

DJEVICA - tjedni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop 29.11. - 05.12.

Početak tjedna donosi vam mir i sreću, upravo ono što vam je trenutno i najpotrebnije. Osjećat ćete se sigurno u sebe i čvrsto ćete stajati nogama na zemlji što će vam pomoći da se uspješno riješite poteškoća koje su vas dugo držale mislima u prošlosti pa ćete na kraju moći konačno hrabro krenuti dalje. Samopouzdanje kojim ćete zračiti pomoći će vam da postanete popularniji i da sklopite puno novih, korisnih poznanstava. Na poslu ćete ovoga tjedna dobiti priliku za bolje iskoristiti svoje vještine i pokazati svoje talente, a hrabrost i energija će vam biti na najvišoj razini. Slobodno preuzmite na sebe nove rizike, a ako na putu do uspjeha i naiđete na prepreku, ovoga je puta slobodno zanemarite odnosno postupite prema intuiciji. Tjedan je povoljan i za nove suradnje, ali budite oprezni ukoliko netko naglašava materijalnu korist ili imate dojam kako je motiviran isključivo novcem. Kada je u pitanju privatni život, bit ćete više nego zadovoljni i ispunjeni. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

 

 

VAGA - tjedni horoskop

vagaVAGA - horoskop  29.11. - 05.12.

Ovoga ćete tjedna biti jako popularni i svi će poželjeti podijeliti sa vama dio dobroga raspoloženja i pozitivne energije. Planete će biti na vašoj strani pa ćete konačno moći ostvariti neke od snova. Kako ćete najviše utjecati na druge ljude, iskoristite to kako bi se riješili svih onih problema zbog kojih se previše dugo osjećate loše ili vam stvaraju stres sa kojim se sve teže nosite. Na poslu će stvari ići odlično iako vam možda u pojedinim trenucima neće tako izgledati. Do kraja tjedna ćete sigurno prebroditi neke od situacija koje vam dosta otežavaju život i moći ćete postići uspjeh za kojim ste čeznuli što će se također odraziti i na privatno polje gdje ćete puno lakše pronaći balans. Naporan rad će vam biti nagrađen pa ćete se osjećati bolje i sigurnije u sebe. Sa voljenom osobom možete očekivati uzbudljive avanture. Raspoloženje će vam biti pozitivno, a bit ćete i opušteni stoga je kraj tjedna i vikend idealan za pokretanje razgovora o budućnosti. Najbolji dan u tjednu je četvrtak.

 

 

ŠKORPION - tjedni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop 29.11. - 05.12.

Ovoga ćete tjedna morati biti nešto strpljiviji i raditi marljivije nego inače kako bi ostvarili one ciljeve koji su vam najbitniji. Fokusirajte se na planove koje imate i ništa vas neće moći usporiti. Očekuje vas veći broj promjena, ali ostanite čvrsto nogama na zemlji. One će uglavnom biti pozitivne, ali se ne biste smjeli njima previše uzbuđivati. Na poslu možete očekivati ugodnu atmosferu koja će biti povoljna za timski rad. Budite oprezni jedino ako se nalazite u dosta hladnom okruženju gdje vlada velika konkurencija među kolegama. U tom slučaju nemojte otkrivati svoje ideje jer će ih netko vrlo lako prisvojiti. Isto tako, ukoliko morate odabrati neku od ponuda, nemojte brzati i pažljivo provjerite sve detalje, osobito ako se radi o važnijoj odluci. U ljubavi ćete imati dojam da tapkate u mjestu što i neće biti tako daleko od istine. Naime, bit ćete introvertni kao i druga strana pa tako vrlo rijetko imati iskrenu komunikaciju. Napravite prvi korak i pokrenite se. Najbolji dani u tjednu su utorak i srijeda.

 

 

STRIJELAC - tjedni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop 29.11. - 05.12.

Ovoga ćete tjedna uspjeti neke stvari promijeniti i to bolje nego što ste očekivali. Energije vam neće nedostajati kao ni snage koja će vas tjerati na to da ostvarujete svoje planove i realizirate ideje. Prva je polovina tjedna odlična u smislu komunikacije, ali to ne znači da se nećete suočiti sa poteškoćama i nesporazumima stoga pažljivo birajte svoje riječi i imajte na umu sa kime razgovarate. Posao će vam zapravo ići od ruke i već ćete ovoga tjedna vidjeti pozitivne pomake. Ako planirate započeti novu suradnju, učinite to tek nakon pažljivog razmatranja svih prednosti i mana druge strane. Naime, ako brzate, vjerojatno ćete se u bliskoj budućnosti suočiti sa problematičnom situacijom koja će vam dosta omesti napredak. Kada je u pitanju ljubav, situacija će biti na vrhuncu. Oni koji su slobodni tako će upoznati novu osobu u koju će se zaljubiti na prvi pogled dok će oni zauzeti uz pomoć šarma i nježnosti učiniti da se partner ponovno u njih zaljubi. Najbolji dani u tjednu su petak i nedjelja.

 

 

JARAC - tjedni horoskop

jaracJARAC - horoskop 29.11. - 05.12.

Ljudi oko vas će konačno vidjeti vaše sposobnosti i početi vam više vjerovati. Planete će vam pomoći da budete pozitivniji i optimističniji u pogledu načina na koji se općenito nosite sa svojim životom i svakodnevnim izazovima.  Ovo dobro raspoloženje i energija pomoći će vam da riješite sve neriješene stvari koje ste zanemarili. Na poslu će vam biti predstavljene nove mogućnosti koje će ići u prilog vašim planovima za budućnost. Ako krenete u novu suradnju ili započnete novi projekt, odmah ćete drugima pokazati svoje snage i talente pa tako time opet sebi otvoriti nova vrata koja vode povećanju prihoda. Na ljubavnom polju možete očekivati ozbiljnije promjene. Naime, planete će se pobrinuti za to da se razbije rutina koja vas je počela umarati. Te će promjene biti ugodne i pomoći vam da ostavite prošlost tamo gdje ona pripada da bi mogli punim plućima živjeti i uživati u sadašnjosti. Nemojte sumnjati u sebe niti smanjivati očekivanja. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i subota.

 

 

VODENJAK - tjedni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop 29.11. - 05.12.

Ovoga tjedna, barem u prvoj polovini, trebate biti oprezni. Naime, već ćete se u ponedjeljak osjećati dosta loše, a ako ne popravite svoje raspoloženje i ne pronađete nove izvore motivacije, upropastit ćete sve ono za što ste do sada naporno radili. Potrudite se pronaći novu inspiraciju i čvrsto stanite iza svojih djela. Učinite ono što smatrate ispravnim, vjerujte svojoj intuiciji i nemojte slušati ono što vam drugi govore. Nakon što prebrodite prve prepreke, postat ćete puno aktivniji i zadovoljniji svojim pothvatima. Ako na poslu imate ciljeve koje ne možete ostvariti bez tuđe pomoći ili podrške, potrudite se pokrenuti razgovore sa osobama koje bi vam mogle koristiti, ali nemojte pristajati na financijske rizike. Uz malo šarma i puno profesionalnosti, na kraju ćete doći do onoga što želite. U privatnom su životu sredinom tjedna moguće manje trzavice unutar obitelji, nemojte pretjerivati sa reakcijama jer će se situacija riješiti sama sa vremenom. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

 

 

RIBE - tjedni horoskop

RIBE - horoskop 29.11. - 05.12.

Ovaj tjedan neće ići u prilog ishitrenim potezima, koliko god bile primamljive prilike i ponude koje ćete dobiti. Nepromišljenost vas može dovesti do odluka koje na prvi pogled djeluju zanimljivo, ali vam one vjerojatno neće donijeti željene rezultate. Bit ćete popularni i time jako zadovoljni, ali bi trebali biti oprezni sa onim potezima koji mogu utjecati na više osoba. Naime, donesete li važnu odluku bez da ste u to uključili druge, ugrozit ćete odnose sa osobama koje vam itekako trebaju. Posebno je bitno da razdvojite privatno od poslovnog. Kada su u pitanju financije, suzdržite se od nepotrebnih troškova jer će oni za sobom povući određene odgovornosti sa kojima ćete se nešto teže nositi. U ljubavi možete očekivati poboljšanje odnosa, posebno ako se nalazite u tajnoj ljubavnoj vezi. Naime, zbližit ćete se još više sa partnerom i zajedno ćete se uspjeti udaljiti od stresa i pritiska svakodnevice. Kratki bijeg od stvarnosti sigurno će vam goditi. Najbolji dan u tjednu je nedjelja.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela