Tjedni horoskop ❤️❤️❤️

Ovoga će tjedna Sunce i Merkur biti u Ribama, a Venera i Mars u Vodenjaku. Sunce u Ribama potaknut će nas na altruizam, ali ćemo istovremeno biti manje motivirani za sve ono što radimo. Emocije će biti snažne, a prevladavati će mašta i sanjarenje. Merkur će nam istovremeno pomoći da vizualiziramo i da jasnije razmišljamo pa će intuicija biti nepogrešiva, a komunikacija dobra. Uz pomoć Venere moći ćemo biti samostalni i jako ćemo cijeniti slobodu, posebno u poslu, pa ćemo biti skloni povući se i izbjegavati timski rad, osim u slučajevima kada će sve moći biti onako kako smo zamislili. Budite oprezni i nemojte biti sebični, prema drugima se ponašajte pošteno i imajte razumijevanja. Ravnopravnost i poštovanje će biti važni i na ljubavnom polju gdje svi znakovi mogu očekivati dobru atmosferu, ali i povremene razgovore koji bi mogli odrediti daljni tijek odnosa.

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 

BIK - tjedni horoskop

bikBIK - horoskop 26.02. - 03.03.

Ovaj tjedan donosi vam pozitivne pomake i jednu jedinstvenu energiju koju će obilježiti visoko samopouzdanje i strast za postizanje ciljeva. Na društvenoj razini, uskoro ćete ostvariti važne nove kontakte i steći neka vrijedna znanja, najviše zahvaljujući tome što će vam ovoga tjedna biti vrlo važno mišljenje drugih ljudi. Ljubav će vam također biti od velike važnosti. Mnogi će tako doživjeti intenzivnu strast i stalno imati potrebu dublje sagledati i istražiti svakodnevna dešavanja. Ta će strast biti na tjelesnoj, ali i emocionalnoj razini. Sa partnerom ćete izaći van, zabaviti se i ponovno proživjeti onaj početak odnosa. Ukoliko ste slobodni, nemojte propustiti priliku, pokrenite razgovor sa osobom koja vas je oborila sa nogu i jasno recite svoje emocije. Međutim, izbjegavajte to učiniti za vikend kada će već biti napetosti i puno više nesporazuma. Na poslovnom ćete polju biti oštroumni i pronicljivi stoga počnite polako realizirati stare planove. Najbolji dani u tjednu su srijeda i četvrtak.

 

 

 

OVAN - tjedni horoskop

ovanOVAN - horoskop 26.02. - 03.03.

Ovo će za vas biti vrlo pozitivan tjedan, kako na osobnoj tako i na poslovnoj razini. Raspoloženje će vam biti odlično, bit ćete senzualni, strastveni i rijetko ćete kada skrivati svoje emocije. Imat ćete samopouzdanje i agilnost što će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Tjedan je idealan za rješavanje starih obaveza, za zabavu sa najbližima, izražavanje i kreativnost. Može se reći kako ćete doista živjeti život punim plućima. Povremene smetnje možete očekivati preko vikenda, ali se ne trebate time zanositi, radije ostanite smireni i fokusirani na ciljeve. Na poslu će ovo također biti jedan povoljan tjedan koji trebate maksimalno iskoristiti. Ostali će imati povjerenja u vas što znači da ćete moći puno lakše pojasniti svoj rad i doista pokazati svoje sposobnosti. Kada su u pitanju emocije i ljubavni život, one će biti jače nego inače. Čak i ako ste inače zatvoreniji i niste skloni emotivnim razgovorima, sada ćete ih vi pokrenuti i u svemu tražiti dublje značenje. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

 

 

 

BLIZANCI - tjedni horoskop

blizanci

BLIZANCI - horoskop 26.02. - 03.03.

Pred vama je tjedan koji će biti pozitivan i uzbudljiv. Usredotočit ćete se na svoj ljubavni život i osjećat ćete se življe, dinamičnije, puni emocija i snage. Koliko god vam neki od tih osjećaja bili novi, potrudite se prigliti ih jer ih nećete moći zaustaviti. Upravo će vas strast i energija definirati i usmjeriti na neke nove stvari, pomoći vam da riješite neke od starih problema i da se pritom zabavite, eksperimentirate i oslobodite se. Na poslu će sve ići tempom kojim treba, ali uz uvjet da ostanete usredotočeni na svoje obaveze. Slobodno dogovorite sastanke i one razgovore koji se bave ozbiljnim problemima koje pokušavate riješiti dulje vremena. Na financijskom polju pokušajte povući ispravne poteze koji će vam dugoročno osigurati prosperitet. Upravo kada je posao u pitanju, tijekom vikenda pokušajte kontrolirati svoje živce i nemojte dozvoliti da vam slobodno vrijeme pokvare napetosti. Na ljubavnom polju će raspoloženje biti pozitivnije. Najbolji dani u tjednu su srijeda, subota i nedjelja.

 

 

 

RAK - tjedni horoskop

rakRAK - horoskop 26.02. -  03.03.

Vaš će karakter biti izraženiji nego inače, a vi ćete biti skloni izražavati ga kroz svoje raspoloženje. Zapravo ćete se željeti dobro zabaviti i pritom ćete točno znati kako to postići. Bit ćete pronicljivi i pokazati svoju genijalnost tamo gdje je to potrebno, a istovremeno ćete dati sve od sebe da bi razvoj dešavanja bio pozitivan, a raspoloženje u društvu uvijek dobro. Možete se zabaviti sa prijateljima i voljenima, možete slobodno pristupiti novim ljudima koji vas zanimaju, ali se isto tako upustiti u duboke i smislene rasprave ili flertovati bez ikakvih ograničenja. Bit ćete strastveni i istovremeno misteriozni pa tako stalno privlačiti interes okoline. Na poslu ćete pokazati optimizam, dinamiku i samopouzdanje pa se tako spontano dovesti do pozicije pobjednika. Ipak, u financijama budite praktični, sklonost razbacivanju i luksuznom životu mogle bi se pokazati vrlo štetnima. Na ljubavnom polju uživajte u situaciji i ne postavljajte granice koje će vas sputati. Najbolji dan u tjednu je petak.

 

 

 

LAV - tjedni horoskop

lavLAV - horoskop 26.02. - 03.03.

Ovaj će vam tjedan biti vrlo pozitivan, osim njegova kraja kada su izgledne napetosti. Započet će na dinamičan način i biti ćete prepuni samopouzdanja dok će dešavanja oko vas biti vrlo dinamična. Pokrenut ćete ispravne inicijative, ali samo ako budete dovoljno oprezni. U ljubavnom životu doživjet ćete lijepe trenutke, pune dubokih i snažnih emocija. Bez pretjerivanja se može reći da je došlo vrijeme da doživite filmske situacije. Bit će tu glamura i velike strasti. Nemojte niti pokušavati racionalno razmišljati jer logike gotovo da i neće biti. Dobit ćete priliku i da se približite osjećajima koji nemaju nikakve veze sa vašim romantičnim vezama. Tu će se raditi o promoviranju dosadašnjeg rada i stjecanju priznanja koje će konačno nagraditi sav vaš trud. Bit ćete prilično ambiciozni što će vam pomoći da napravite poteze koji su korisni za karijeru. U svakom ćete trenutku znati što je za vas najbolje, a to će vam dati prednost prilikom pregovora. Najbolji dani u tjednu su utorak i srijeda.

 

 

 

DJEVICA - tjedni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop 26.02. - 03.03.

Ovoga će tjedna naglasak biti na vašim emocijama, stoga budite spremni doživjeti intenzivne osjećaje. Na privatnom ćete polju željeti doživjeti duboku strast i pronaći bit odnosa u kojem se nalazite, bez ikakvih površnih kompromisa. Planete će vam pomoći da ostvarite svoje najdublje želje, ali će isto tako neki stari problemi isplivati na površinu. Nemojte dopustiti da ijedna minuta propadne, iskoristite svoju odličnu prosudbu da bi velikim koracima krenuli prema naprijed. Na poslu se što bolje organizirajte i spriječite druge da utječu na vaše mišljenje. Naime, dosta ćete obiljno shvaćati ono što drugi govore, a ako sugovornik nešto uporno ne razumije ili ne shvaća ozbiljnost koju vi vidite, možda je vrijeme da ga prestanete slušati. Ljubavno će polje i krajem tjedna obilježiti strast i želja. Emocije će biti jako intenzivne. Ako ste zauzeti, usudite se isprobati nešto drugačije i slobodno zauzmite novo stajalište. Oslobodite se. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i petak.

 

 

 

VAGA - tjedni horoskop

vagaVAGA - horoskop 26.02. - 03.03.

Vaš će interes ovoga tjedna biti usmjeren uglavnom na ljubavni život i međuljudske odnose. Strast, intenzitet i tajnovitost neki su od elemenata koji će stvarati širu sliku. Dobit ćete priliku napraviti značajne korake u svojoj karijeri i to zato što ćete biti dinamični, racionalno rasuđivati i imati samopouzdanja. Na poslu ćete ostvariti značajan napredak, sve dok radite ispravne poteze i maksimalno iskoristite pozitivne planetarne utjecaje. Početak i kraj tjedna bit će idealni za sastanke i ostvarivanje interesa, u pozadini pregovora i sastanaka će uvijek biti optimizma i dobrog raspoloženja. Kada su u pitanju financije, sigurno ćete pronaći praktična rješenja koja će vam povećati prihode. Kada je u pitanju ljubav, ovaj će tjedan biti daleko od romantičnog jer će vam se probuditi sva osjetila pa se tako pojaviti i dvojbe. Ovo vam neće biti prvi put tako da ćete znati kako reagirati. Slušajte sebe i nemojte pristajati na kompromise. Najbolji dan u tjednu je subota.

 

 

 

ŠKORPION - tjedni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop 26.02. - 03.03.

Tjedan koji dolazi odličan je za to da se zabavite, flertate, izrazite svoju ljubav, da se nađete u blizini svojih najmilijih i da promovirate svoj rad, ali sve umjereno i razborito. Početak tjedna donijet će vam psihički uzlet i samopouzdanje, a neće tu nedostajati ni strasti i uzbuđenja. Iskoristite period do vikenda da bi se uhvatili u koštac sa obitelji i prijateljima i da bi vratili snagu. Također ćete moći pružiti svoju podršku onima kojima je potrebna, dobro se zabaviti i upoznati nove ljude, ali budite oprezni s eventualnim napetostima, svađama i arogancijom kojih će biti krajem tjedna. Na poslu će biti posebno dinamično stoga vodite računa o svojim obavezama tako što ćete prvo riješiti zaostatke. Poduzmite inicijative gdje je to potrebno inače ćete ostati u stagnaciji. Bit ćete dosta dinamični i fleksibilni, ali morate biti oprezni prije kraja radnog tjedna, jer postoji velika vjerojatnost da će to donijeti nesuglasice koje će vam stvoriti nelagodu. Najbolji dani u tjednu su četvrtak i nedjelja.

 

 

STRIJELAC - tjedni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop 26.02. - 03.03.

Ovo će biti kreativan, progresivan i vrlo senzualan tjedan. Dobit ćete priliku promovirati svoje planove. Vaš jasan uvid pomoći će vam da donesete prave odluke i poduzmete odgovarajuće inicijative. Bit ćete komunikativni i asertivni gdje je potrebno kako biste postigli svoj cilj. Osjećat ćete potrebu biti bliže svojoj obitelji i uživati u njihovoj toplini i sigurnosti koje će vas ispunjavati snagom. Na poslu budite fokusirani na buduće ciljeve i tražite ono što zaslužujete, ali bez stvaranja problema ako naiđete na otpor ili nerazumijevanje. Imat ćete poštovanje onih oko sebe, a to će vam pomoći da im lakše pristupite i sa vremenom ostvarite svoje planove. Vaš će ljubavni život biti ispunjen prekrasnim trenucima strasti i senzualnog raspoloženja. Nemojte se bojati, opustite se i prihvatite činjenicu da je u redu ponekad logiku ostaviti po strani da bi uronili u strast i emocije. Ako ste slobodni, osjetit ćete samopouzdanje i unutarnju snagu. Najbolji dani u tjednu su utorak i srijeda.

 

 

 

JARAC - tjedni horoskop

jaracJARAC - horoskop 26.02. - 03.03.

Ovaj tjedan je previše važan da bi ga se ostavilo neiskorištenim. Može vam koristiti na više razina. Prvo, pogoduje vašem ljubavnom životu. Vaša osjetila se bude kao i strast što će vam donijeti nevjerojatne trenutke užitka. U privatnom i obiteljskom životu dobro ćete se zabavljati, ispunjavajući svoju potrebu da budete u blizini svojih najmilijih i da se opustite u njihovom društvu. Bit ćete uporni i pozitivni u svojim poslovima, stoga iskoristite ovo raspoloženje kako biste postigli ciljeve. Moći ćete poduzeti važne korake, vođeni povjerenjem drugih u vaše snage i sposobnosti. Bit ćete vrlo komunikativni i uvjerljivi, barem kada su u pitanju vaše ideje. Međutim, pazite da kontrolirate svoje živce jer vam jedino razgovori sa pravim ljudima mogu donijeti rezultate koje tražite. Na ljubavnom polju nemojte naprezati svoj um brigama i stalnim razmišljanjem. Dopustite sebi da uživate u bujici emocija, tjelesnom užitku i savršenom sjedinjenju. Najbolji dani u tjednu su petak i nedjelja.

 

 

 

VODENJAK - tjedni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop 26.02. - 03.03.

Tjedan će biti vrlo zanimljiv na svim razinama, prepun strasti i emocija koje će vam pomoći da doživite sjajne trenutke. Na poslu ćete pametnim potezima i manevrima biti sposobni pregovarati i tražiti nešto više. Na privatnoj ćete razini osjetiti potrebu da se približite svojim najdražima i da osjetite toplinu i sigurnost koju vam samo oni mogu ponuditi. Pred kraj tjedna budite oprezni jer ćete biti razdražljiviji nego inače. Na poslu ćete imati uspješan tjedan. Znate kako pregovarati kako biste dobili ono što je najbolje za vas i to će vam dati posebnu prednost. Svojim vedrim karakterom i optimizmom možete osvojiti puno toga. U financijama koristite razum i metodičnost kako biste pronašli rješenja koja će vam donijeti prihod. Ljubavni će vam život biti daleko od mirnoga. Štoviše, bit će dosta napeto, ali ne zbog vanjskih okolnosti. Vodit ćete se iskrenim emocijama koje će dati novi život vašoj vezi i nove izglede ako tražite novu ljubav. Najbolji dani u tjednu su srijeda i četvrtak.

 

 

 

RIBE - tjedni horoskop

RIBE - horoskop 26.02. - 03.03.

Ovaj će vam tjedan donijeti optimizam, dinamiku i dostupnost, koje možete iskoristiti za svoje bitke. Imat ćete priliku biti aktivni i fleksibilni u različitim situacijama, donositi pametne odluke i imati dubok uvid u stvari. Osobe koje su vam bliske imat će važnu ulogu u održavanju vaše ravnoteže, jer će se zbog njih osjećati sigurno i smireno. Na poslu možete napraviti velike i hrabre poteze koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve. Promaknuće ili povišica nisu daleko stoga maksimalno iskoristite pozitivne planetarne utjecaje. Budite tako metodični i pametni u svojim financijama i postići ćete čuda. Na ljubavnom polju možete očekivati puno strasti i vrlo malo napetosti. Bit ćete senzualni, odvažni i neodoljivi. Više se nećete zadovoljiti prosječnošću i kompromisima što će mnoge navesti na to da konačno izađu iz lošeg odnosa. Ukoliko ste slobodni, pravo je vrijeme za promjene pa pokažite svoje kvalitete i slobodno se otvorite. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i četvrtak.

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela