Tjedni horoskop ❤️❤️❤️

Ovoga će se tjedna tradicija sukobiti sa inovacijama. Osim što će tu biti nemira uzrokovanog onim materijalnim ili pritiskom na poslu, ujedno će biti i prilika koje će nam pomoći da ostvarimo neke od starih, vjerojatno obiteljskih, ciljeva. Na poslu će nas najviše motivirati stjecanje novih znanja kao i raznolikost, bit ćemo vrlo komunikativni, ali ne uvijek pouzdani stoga dajte obećanja samo ukoliko ste sigurni da ih možete ispuniti. Sredina će tjedna donijeti novi nalet energije, motivaciju i inspiraciju, ali tu budite oprezni jer bi mogli nastati problemi ukoliko odlučite odugovlačiti sa donošenjem odluka za koje odavno znate kako su neizbježne ili pribjegnete manipulaciji. Na ljubavnom polju očekujte ugodna dešavanja, uživajte u pozornosti i snažnim emocijama. Oni slobodni ne bi trebali pribjegavati prošlosti, krenite prema naprijed, ali nemojte nagliti.

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 

OVAN - tjedni horoskop

ovanOVAN - horoskop 17.06. - 23.06.

Kada su u pitanju promjene, ponedjeljak i utorak će vam sigurno donijeti one nepoželjne, barem će vam se tako činiti u prvi mah. U istom ćete tom periodu dosta teško moći implementirati i one koje planirate dulje vremena. Imajte to na umu inače bi ovaj period mogao biti dosta napet, prepun frustracija pa i besmislenih debata. Ništa neće biti onakvo kakvim će se činiti stoga čuvajte energiju i klonite se osoba u koje nemate povjerenje. Ako ostanete strpljivi, pokažete da ste fleksibilni i da razmišljate na otvoren način, ubrzo će se sve prepreke pretvoriti u nove prilike koje će vam pomoći da se riješite svega što je negativno, restriktivno i općenito vam stvara teret. Od srijede će situacija biti puno bolja pa ćete uspješno balansirati između poslovnih obaveza i ugleda te popularnosti u društvu i odnosa sa prijateljima. Osjetit ćete tuđe raspoloženje pa tako lako moći ujediniti ljude i navesti ih na to da se bore za zajedničke ciljeve. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i nedjelja.

 

 

 

BIK - tjedni horoskop

bikBIK - horoskop 17.06. - 23.06.

Većini vas u posljednje vrijeme nedostaje novih izazova i uzbuđenja. Upravo će se početkom tjedna situacija promijeniti pa tako možete očekivati nove izazove, pregršt zanimljivih trenutaka i razgovora te jedan puno brži tempo. Dok će neki od vas to oduševljeno prihvatiti, drugi će biti zatečeni i preplavljeni novim iskustvima pa će se, barem u prvi mah, teško snaći. Ukoliko spadate u tu drugu kategoriju, nemojte se previše brinuti jer će se većina toga odviti spontano i ići vam u prilog. Snažna energija pomoći će vam da otkrijete stvari koje su bile skrivene i da istražite informacije koje su vam potrebne da bi ostvarili željeni napredak stoga obavezno ostavite dovoljno vremena za neformalne razgovore i samostalno istraživanje. Ista će vam ta energija u život donijeti osobu sa kojom je moguća tajna ljubavna veza. Budite oprezni samo ako se već nalazite u odnosu u kojem postoji puno neriješenih problema. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i srijeda.

 

 

BLIZANCI - tjedni horoskop

blizanci

BLIZANCI - horoskop 17.06. - 23.06.

Bit ćete u dodiru sa emocijama, lako ćete uočavati tuđe namjere i intuitivno ćete točno znati što trebate reći u određenom trenutku. Prva je polovina tjedna idealna za druženje, sklapanje novih poznanstava i za odlazak na spojeve. Komunikacijski ćete biti vrlo jaki i zračiti šarmom što vam može priskrbiti usluge ili vam olakšati dobivanje novca.  Osim što će vam dobre prilike dolaziti spontano, imajte na umu kako ćete puno lakše nego inače uočavati financijske mogućnosti koje drugi ne primjećuju, a koje su potencijalno vrlo unosne. Od petka ćete imati još više samopouzdanja te ćete pokazati okolini da vjerujete u vlastite sposobnosti, ali i da znate tko ste i koliko vrijedite. Imat ćete dosta visoka očekivanja, ali ćete isto tako biti spremni napraviti sve što je potrebno da bi ostvarili određene ciljeve. Obratite više pozornosti na detalje i pokušajte što efikasnije iskoristiti svoje vještine kao i vanjske resurse, na taj ćete način ostvariti još veći uspjeh. Najbolji dan u tjednu je četvrtak.

 

 

RAK - tjedni horoskop

rakRAK - horoskop 17.06. -  23.06.

Do četvrtka ćete biti nešto asertivniji nego inače što je odlično za one razgovore u kojima želite ljudima jasno reći svoje stavove ili se tek upustiti u pregovore. Osim što ćete ostavljati odličan prvi dojam i prikazati se kao samouvjerena osoba koja ima jasne ciljeve, drugi će vas ujedno poštivati upravo zbog iskrenosti. Slobodno se zauzmite za vlastita prava ili se upustite u borbu za tuđa, rijetko će vam tko to moći zamjeriti, vjerojatno ćete ostvariti cilj i na kraju se osjećati ponosno. Kraj tjedna donosi vam novo poznanstvo sa zanimljivom i dosta emotivnom osobom koja će vas naučiti nečem novom što će vam pomoći ne samo u poslovnom nego i u privatnom životu. Vjerojatno će vas ista ta osoba navesti na to da preispitate svoje životne stavove i u fokus ponovno stavite nešto iz prošlosti. Vikend će većini biti obilježen zanimljivim razgovorima i ugodnim trenucima sa prijateljima. Odvojite nešto vremena i za kućanske obaveze, posebno ako ste ih zanemarili. Najbolji dan u tjednu je utorak.

 

 

LAV - tjedni horoskop

lavLAV - horoskop 17.06. - 23.06.

Do srijede ćete najviše pozornosti obraćati na ljepotu, emocije i međuljudske odnose. Nemojte propuštati prilike koje vam dozvoljavaju da sa nekim podijelite svoje osjećaje, snove ili želje. Energije vam neće nedostajati, ali je vrlo bitno da je pravilno usmjerite, da se udaljite od negativnih osoba i da na prvo mjesto stavite vlastite potrebe. Naime, odlučite li svakome udovoljiti, vjerojatno ćete sebe zanemariti, osjećati se loše ili se na kraju razočarati. Kada je u pitanju privatni život, osjećat ćete se dobro i biti zadovoljni samima sobom što će u mnogim odnosima dovesti do prekretnice pa i promjene, ali ovoga puta pozitivne. Ako i donesete odluku, nemojte dozvoliti da je kasnije povučete samo zato što nekoga žalite ili se loše osjećate. Od četvrtka ćete biti okruženi ljudima koji su stabilni i uspješni. Oni od vas koji su slobodni sigurno će razviti emocije prema zanimljivoj osobi dok će se obiteljske veze ojačati i dovesti vas bliže domu i sigurnosti. Najbolji dani u tjednu su petak i subota.

 

 

DJEVICA - tjedni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop 17.06. - 23.06.

Period od ponedjeljka do četvrtka donosi vam zabavu te uzbuđenja povezana uz društveni i ljubavni život. Zračit ćete šarmom i optimizmom pa tako sigurno uživati u dobrom društvu i ugodnim razgovorima. Iako ćete se uglavnom kretati među poznatim osobama, prva polovina tjedna donosi i novo poznanstvo sa osobom koja je jednako zanimljiva kao vi, ali isto tako sklona preuzimanju rizika koji nisu uvijek racionalni. Ako se želite pridružiti toj osobi, prvo dobro razmotrite uloženo u odnosu na potencijalno dobiveno. Petak i vikend su idealni za romantiku, opuštanje pa i sanjarenje. U ljubavi ćete osjetiti pozitivne promjene, a ukoliko se već nalazite u odnosu, vjerojatno će on postati još stabilniji i ozbiljniji. Za vikend se klonite posla jer ćete potrošiti previše energije na nešto za što ćete kasnije imati dovoljno vremena. Svoju empatiju usmjerite prema osobama kojima je doista potrebna pomoć, ali nemojte previše olako davati novac. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i srijeda.

 

 

VAGA - tjedni horoskop

vagaVAGA - horoskop 17.06. - 23.06.

Kada su u pitanju ciljevi koje imate dulje vremena, ovoga ćete tjedna biti odlučniji nego ikad u namjeri da ih ostvarite ili barem postignete prve opipljive rezultate. Pratit će vas dobra sreća pa će se neke stvari poklopiti tako da vam dodatno potaknu ambicije. Imat ćete razloga biti sretni i optimistični. Sredina vam tjedna donosi priliku za putovanje, prihvatite je samo ako smatrate da će vam ona pomoći implementirati neku od željenih promjena. U suprotnom, upravo bi vam to putovanje moglo nametnuti one promjene koje smatrate nepoželjnima. Ako ga ne možete izbjeći, nemojte se previše oslanjati na ono što vam je poznato i u što ste sigurni, radije se otvorite za nova iskustva i pokažite drugima da ste prilagodljivi. Druga polovina tjedna donosi promjenu u odnosu sa osobom za koju ste smatrali da uvijek na nju možete računati. Ako ste gradili kule u oblacima, upravo će vam to biti osobito teško, ali će dugoročno biti najbolje za vas. Najbolji dan u tjednu je nedjelja.

 

 

ŠKORPION - tjedni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop 17.06. - 23.06.

Ovoga ćete tjedna prednost davati zabavi i prijateljima. Uživat ćete u onim aktivnostima koje su ležerne i dozvoljavaju vam da sami birate tempo. Stresa gotovo da i neće biti, iako su moguće manje rasprave sa prijateljima i bliskim kolegama. Prva je polovina tjedna gotovo idealna za popravljanje onih odnosa koji su vam važni, a sa kojima već neko vrijeme niste zadovoljni. Naime, u tom ćete periodu puno lakše komunicirati i rado otvoreno govoriti o emocijama. Bit ćete šarmantni i kao sugovornik jako ugodni što će vam pomoći ukoliko planirate zatražiti usluge ili smatrate da je vrijeme da se izborite za bolju poslovnu poziciju odnosno povišicu plaće. Četvrtak vam donosi zanimljivo iskustvo koje će vam pomoći da se riješite negativnih emocija te da obogatite odnos koji vam je u životu najvažniji. Kraj tjedna je idealan za riješiti se loših navika, opsesija i kompulzija, a dobrom dijelu vas donosi i naznaku pozitivnog novog početka. Najbolji dani u tjednu su četvrtak, subota i nedjelja.

 

 

STRIJELAC - tjedni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop 17.06. - 23.06.

Pred vama je odličan tjedan. Imat ćete dovoljno moći i utjecaja da bi u svoj život unijeli pozitivne promjene te ostvarili uspjeh. Osim što su izgledne nove mogućnosti povezane uz karijeru, više ćete puta dobiti zanimljive ponude za usputnu zaradu. Kako neće sve biti realne niti jednako dobre, prije nego što nešto prihvatite ili obećate, dobro istražite činjenice i obavezno se raspitajte među poznanicima i prijateljima o osobi koja vam nešto nudi. Ukoliko neka od ponuda nije povezana uz posao koji trenutno radite, slobodno se opustite i iskoristite sve što vam se čini kao dobra prilika. Oni od vas koji se nalaze na nekoj od vodećih pozicija u poduzeću, lako će druge motivirati na timski rad te im dati do znanja koliko su bitni za opći napredak. Vikend će vam donijeti još više optimizma i sreće. Sve ono što započnete u tom periodu, pokazat će se kao vrlo uspješno. Ipak, nemojte slobodno vrijeme podrediti poslu nego pokušajte pronaći balans. Najbolji dani u tjednu su utorak i nedjelja.

 

 

 

JARAC - tjedni horoskop

jaracJARAC - horoskop 17.06. - 23.06.

Sve do srijede ćete biti fokusirani na stvari koje ranije niste uočavali i na one aktivnosti koje zahtijevaju češću interakciju sa osobama koje poznajete samo površno. Nema sumnje u to da će vam prva polovina tjedna biti dosta zahtjevan period u kojem nećete imati previše vremena za sebe i privatni život. Ipak, upravo te dane trebate iskoristiti kako bi ostvarili stare i obznanili drugima nove ciljeve. Moći ćete odlično prezentirati svoja znanja i vještine, a prilikom komunikacije nećete nikoga uznemiriti ili se prikazati kao prijetnja drugima. Od srijede ćete polako biti sve više usmjereni privatnom životu. Sredina tjedna je odlična za obnovu starih prijateljstava dok je period od četvrtka do nedjelje povoljan za iznošenje emocija ili za rasprave povezane uz budućnost odnosa. Točno ćete znati što očekujete od pojedinih osoba pa ćete se ovoga puta ispravno i postaviti. Ovoga tjedna nemojte izbjegavati ni ponude povezane uz trgovinu ili investicije. Najbolji dan u tjednu je subota.

 

 

 

VODENJAK - tjedni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop 17.06. - 23.06.

Ovaj ćete tjedan ostvariti uspjeh i to kroz pozitivne promjene. Dok će dio tih promjena biti pokrenut od strane poznanika i kolega, dio ćete pokrenuti sami, ali ovoga puta na spontan način. Nalazite se u vrlo povoljnom periodu u kojem ćete imati više prilika za duhovni rast, ali i za napredak na poslovnom polju. Ukoliko vas brinu nedavne investicije ili odluke koje ste nesmotreno donijeli, sada je vrijeme da ponovno o njima razmislite i da odmah promijenite sve ono što vam se čini nepovoljnim. Budite proaktivni i bit ćete jako zadovoljni svojim postignućima. Uspjeh koji ostvarite bit će popraćen sa još većim društvenim utjecajem koji će vam u budućnosti otvoriti nova vrata. Kraj tjedna i vikend donose vam još veće ambicije kao i zavidno samopouzdanje. Svoju pažnju usmjerite prema ciljevima, ali na način da osmislite novu strategiju u kojoj se nećete previše oslanjati na druge. Kada je u pitanju ljubav, budite entuzijastični ali i svjesni sebe. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

 

 

 

RIBE - tjedni horoskop

RIBE - horoskop 17.06. - 23.06.

Sve do srijede će vam misli biti u harmoniji sa namjerama. Ideje ćete lako pretočiti u riječi, a svi će razgovori biti korisni, ugodni i uspješni. Izražavat ćete se jasno i na jednostavan način objasniti sve što želite, pa je prva polovina tjedna idealna za sve one pregovore koji su usmjereni boljoj poslovnoj poziciji, investicijama ili rješavanju starih dugova. Iako bi vam u tom periodu posao trebao biti na prvom mjestu, pokušajte nešto vremena odvojiti i za privatne odnose kojima niste zadovoljni ili u vezi kojih imate osjećaj nesigurnosti. Kraj tjedna donosi vam situaciju u kojoj ćete odigrati bitnu ulogu medijatora. Naime, dok će neki od vas rješavati tuđe obiteljske probleme, drugi će se baviti poslovnim izazovom. Kako bilo, uspješno ćete ukloniti sve poteškoće, ojačati odnose sa pojedinim osobama te povećati sebi šanse za uspjeh u budućnosti. Vikend je idealan za druženje, sklapanje novih poznanstava ali i za bijeg od realnosti sa tajnim partnerom. Najbolji dan u tjednu je četvrtak.

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela