Tjedni horoskop ✅

Ulazimo u period koji će trajati četiri tjedna te biti obilježen dosta izazovnim planetarnim aspektima. Iako će prva polovina tjedna biti ugodna a dešavanja uobičajena, do četvrtka budite posebno oprezni po pitanju ljubavnih odnosa, voljenih osoba, doma i financija. U četvrtak će se naime Mars suočiti sa Plutonom pa su moguće opasne situacije koje mogu u ekstremnim slučajevima izazvati nasilje. U petak Uran ulazi u svoje retrogradno stanje i svi će znakovi biti skloni preispitati sebe, druge ljude i nedavne poteze. Malo šire gledano, Uran će biti retrogradan sve do kraja godine te nam zapravo pružati prilike da raščistimo stare nesporazume, popravimo odnose sa drugima i prihvatimo promjene koje su nam se dešavale ove godine. Valja spomenuti i kako se Mars trenutno nalazi u Ovnu a Sunce u Lavu što će kroz čitav tjedan svim znakovima osigurati dovoljno energije, samopouzdanja i strasti.

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

Godišnji horoskop 2020

Ovan 2020

 

OVAN - tjedni horoskop

ovanOVAN - horoskop 10.08. - 16.08.

Još ste uvijek pod utjecajem Marsa, svoga vladara. Energije vam neće nedostajati ali bi je ovoga tjedna mogli imati i previše. Ako osjetite da se u pojedinim situacijama ne možete kontrolirati ili da ne znate gdje bi sami sa sobom, okrenite se sportu ili bilo kakvom fizičkom radu. Tjedan će vam sigurno proći u pozitivnom duhu pa tako mnoge očekuju razna druženja, sportska dešavanja ili brojne aktivnosti sa djecom. Veselit će vas sve što ima veze sa umjetnošću i svijetom zabave pa će tako oni od vas koji se bave takvim poslovima sigurno imati dojam da su ostvarili cilj i došli do željenog uspjeha. Čak će i oni koji se stalno bave problemima, zahtjevnim poslovima ili su zasićeni svakodnevicom, svaki dan doživjeti nešto zabavno i novo. Oprezni trebate biti samo u četvrtak jer ćete se tada dosta loše slagati sa osobama od autoriteta. Da bi izbjegli ozbiljnije rasprave i bilo kakvu poslovnu nesigurnost, budite obzirni prema drugima. Najbolji dani u tjednu su srijeda, petak i subota.

 

 

BIK - tjedni horoskop

bikBIK - horoskop 10.08. - 16.08.

Primarna će vam briga biti dom, obitelj i privatni problemi. Bit ćete vrlo odlučni i spremni dati od sebe sve što je potrebno za ostvarenje ciljeva. Mnogi će tako ozbiljno zasukati rukave i baviti se poslovima koji nisu niti malo jednostavni. Venera će vam pomagati tako što će vas poticati na komunikaciju, pomoći vam da se vrlo jasno izražavate i da vas druge osobe smatraju simpatičnom, šarmantnom i općenito ugodnom osobom. Kada je u pitanju posao, trenutno ste u stabilnom periodu u kojem možete obaviti puno toga ali će najveći uspjeh ostvariti oni od vas koji se bave poslovima posredovanja i nekretninama. U srijedu i četvrtak očekujte svađe koje bi mogle biti iznimno neugodne, posebno ako su povezane uz probleme koji su se godinama gurali pod tepih. Pokušajte kontrolirati situaciju kako bi posljedice bile minimalne. Koliko god se bilo teško tome oduprijeti, nemojte govoriti i raditi stvari koje su ispod vaše razine. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i utorak.

 

 

BLIZANCI - tjedni horoskop

blizanci

BLIZANCI - horoskop 10.08. - 16.08.

Prva će vam polovina tjedna biti odlična. Vrijeme će jako brzo prolaziti, imat ćete pregršt razgovora sa različitim osobama i stalno stjecati nova poznanstva. Na poslu ćete u hodu učiti nove stvari koje će vam pomoći da se bolje organizirate i u konačnici imate više slobodnog vremena a okolina će vas podržavati i cijeniti vaše savjete. Osim što ćete stalno privlačiti novac, istovremeno ćete ga trošiti na stvari koje ste odavno željeli priuštiti sebi ili voljenoj osobi a to će ovoga puta biti sasvim u redu. Ono što je dosta loše a što ćete teško izbjeći, dogodit će se u srijedu ili četvrtak. Tada možete očekivati jako neugodnu situaciju i poteškoće sa nekim od kolega ili bliskih prijatelja. Što ćete se više odupirati, to će posljedice biti gore a reakcije okoline lošije. Dajte sve od sebe kako bi izbjegli direktne sukobe a isto tako izbjegavajte bilo kakve potencijalno nasilne situacije i opasne kvartove. Budite pametni i neke stvari uvijek zadržite za sebe. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak, petak i nedjelja.

 

 

RAK - tjedni horoskop

rakRAK - horoskop 10.08. - 16.08.

Pred vama je vrlo šarmantan i zanimljiv tjedan. Venera će vas stalno poticati na komunikaciju i druženje sa drugima. Imat ćete odlične komunikacijske vještine a to trebate iskoristiti najkasnije do srijede kako bi izgladili pojedine odnose ili se pomirili sa neprijateljima odnosno starim kolegama koje smatrate neugodnima a sa kojima još uvijek morate surađivati. Ako to ne učinite, u srijedu ili četvrtak možete očekivati ozbiljne borbe moći sa nekim od nadređenih, roditelja, profesora ili organa vlasti. Općenito su krajem tjedna izgledne rasprave i svađe povezane uz novac, način zarade ili imovinu ali na način da bi pojedine osobe mogle biti vrlo bezobrazne i nemilosrdne. Bez obzira na situaciju, prije nego što odreagirate burno i uzvratite istom mjerom, zapitajte se je li ono materijalno doista vrijedno svega toga. Što se tiče ljubavne situacije, tjedan će biti obilježen podrškom i razumijevanjem a oni koji su slobodni mogu očekivati novo poznanstvo. Najbolji dani u tjednu su utorak i subota.

 

 

LAV - tjedni horoskop

lavLAV - horoskop 10.08. - 16.08.

Ovaj ćete tjedan, slično kao i prethodni, biti prepuni energije. U vašem se znaku nalaze Sunce i Merkur a dodatni će vam poticaj davati Mars. Osim što ćete imati dovoljno fizičke energije, bit ćete iznimno jaki u mentalnim aktivnostima pa tako posao obavljati brzo, točno i uspješno. Osim što ćete puno toga ostvariti, posebno će vam od ruke ići svi poslovi koji su povezani uz strane državljane, oglašavanje, medije općenito, medicinu i pravo. Nema sumnje kako ćete u nekoliko navrata ovoga tjedna biti na sebe posebno ponosni. Okolina vam neće stvarati probleme i većinu ćete vremena imati svu potrebnu podršku ali ipak budite oprezni u srijedu kada su moguće ozbiljne rasprave uzrokovane vašim komentarima o politici, religiji ili javnoj osobi. Koliko god vam se sve to činilo smiješnim, nemojte podcjenjivati sugovornika jer bi ishod mogao biti vrlo neugodan. Koliko god u nešto vjerovali i kakve god stavove imali, zadržite ih za sebe. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

 

 

DJEVICA - tjedni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop 10.08. - 16.08.

Spontano ćete napraviti pravi odabir pa tako raditi samostalno i ne otkrivati drugima detalje svojih planova. Istovremeno će prevladavati odlični odnosi sa okolinom, posebno sa većim skupinama ljudi, poslovnim partnerima i organizacijama. Kada je u pitanju posao, teško da ćete moći pogriješiti pa se slobodno opustite i slušajte intuiciju a ako imate dojam da ste na korak od napretka ali ne znate kako ga ostvariti, stanite na trenutak i mentalno se vratite nekoliko koraka unazad da bi shvatili što trebate korigirati. U privatnom će životu prva polovina tjedna biti obilježena dobrim odnosima i uobičajenom atmosferom ali će zato četvrtak na površinu donijeti skrivene emocije i probleme koje je netko tko vam je drag odlučio zatajiti. Tako su moguće rasprave o financijama i zajedničkom vlasništvu a ako izgubite kontrolu i nastupite agresivno, mogli bi se dovesti u opasnu situaciju iz koje kasnije nećete tako lako izaći. Dajte sve od sebe i barem prikrijte ljutnju. Najbolji dani u tjednu su utorak i subota.

 

 

VAGA - tjedni horoskop

vagaVAGA - horoskop 10.08. - 16.08.

Pred vama je tjedan u kojem ćete sigurno uživati. Naime, očekuju vas različite aktivnosti sa starim i novim prijateljima te brojni razgovori koji će garantirati razmjenu novih ideja i pomoći vam da ustabilite svoju poslovnu situaciju. Nema sumnje da ćete se osjećati prihvaćeno i sigurno u društvu u kojem se krećete a neki će se od vas emotivno ozbiljnije vezati uz mlađu osobu. Venera se nalazi na samom vrhu vaše astrološke karte pa se tako ne trebate previše zamarati onim što kažete ili napravite jer ćete u svemu naići na odličan odaziv i dobre povratne informacije. Obzirom da će vas pojedine osobe tražiti savjete kako nešto napraviti privlačnijim, poseban uspjeh mogu očekivati oni koji se bave dizajnom interijera i marketingom. Oprezni trebate biti u srijedu i definitivno četvrtak. Naime, tada će vas netko pokušati uvući u svoju svađu a upravo to trebate izbjegavati inače ćete na kraju biti glavni krivac za sve i uništiti odnos sa bitnom osobom. Najbolji dan u tjednu je nedjelja.

 

 

STRIJELAC - tjedni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop 10.08. - 16.08.

Nalazite se u vrlo povoljnoj životnoj fazi. U vašem su znaku Sunce i Merkur pa vas tako potiču na putovanja i istraživanja. Osim što ćete ovaj tjedan otkriti nove uzbudljive stvari, sigurno ćete doći do ideja koje vam mogu promijeniti budućnost ali u pozitivnom smislu. Ono što je bitno, to je da sami sebe ne ograničavate a potom da ne dozvolite drugima da vam nameću pravila koja nisu logična niti potrebna. Na poslu ćete biti vrlo produktivni a poseban uspjeh mogu očekivati oni od vas koji se bave pisanjem, poučavanjem i prijevozom. U idealnom ste periodu za proširivanje znanja kroz formalno obrazovanje pa ne bi bilo loše upisati bilo kakav tečaj koji vam se čini korisnim ili zanimljivim. Oprezni trebate biti jedino u četvrtak kada su moguće poteškoće u odnosu sa voljenom osobom ili djecom. Naime, neće se raditi o bezazlenim svađama nego više o ozbiljnim borbama moći koje kasnije mogu rezultirati manjkom poštovanja. Jasno se postavite. Najbolji dani u tjednu su subota i nedjelja.

 

 

ŠKORPION - tjedni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop 10.08. - 16.08.

Sunce se još uvijek nalazi na samom vrhu vaše astrološke karte pa ćete tako i ovaj tjedan privlačiti pozornost okoline, odlično se osjećati i provesti brojne zabavne trenutke sa osobama koje volite. Osim što ćete većinu vremena biti u centru pažnje, možete očekivati flert od strane poslovnih suradnika i općenito veću pažnju od strane osoba suprotnog spola. Ako mislite nadređene tražiti povišicu, drugo radno mjesto ili želite odobrenje za to da radite nešto što želite, napravite to do srijede jer će vas rijetko tko moći odbiti. Oni od vas koji planiraju putovanje mogu se opustiti jer će sve biti točno onako kako su isplanirali. Štoviše, ukoliko ste slobodni vjerojatno ćete tom prilikom upoznati zanimljivu osobu sa kojom ćete se povezati na jedan poseban način. U srijedu i četvrtak izbjegavajte negativne osobe i one koje su vam u prošlosti stvorile veće probleme jer bi se moglo ponoviti nešto što ste već doživjeli i što je uzrokovalo traumu. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

 

 

JARAC - tjedni horoskop

jaracJARAC - horoskop 10.08. - 16.08.

Pred vama je odličan tjedan u kojem ćete opravdano imati dojam da sve držite pod kontrolom i da su pred vama samo dobre stvari. Osim što ćete imati odlične ideje i doista na solidan način isplanirati budućnost, očekuju vas nova poznanstva koja će vam pomoći da stvari radite na puno bolji način. Kod onih koji su slobodni što se tiče ljubavi, vjerojatno će se raditi o zaljubljenosti koja će ih motivirati na to da posao obavljaju brže i bolje kako bi imali više vremena za druženje sa simpatijom. Općenito kroz tjedan možete očekivati podršku od strane dragih osoba, posebno bračnog partnera i bliskih prijatelja. Upravo će vam to pomoći da se u srijedu lakše nosite sa situacijom koja će vas iznenaditi i prilično uznemiriti a koju će potencirati netko od članova obitelji. Tu se može raditi o spočitavanju nečega iz prošlosti ili o borbi za nasljedstvo a najbitnije je da, koliko god bili u pravu, ne dodajete ulje na vatru. Izbjegavajte bilo kakve napete situacije. Najbolji dani u tjednu su utorak, četvrtak i subota.

 

 

VODENJAK - tjedni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop 10.08. - 16.08.

Unatoč činjenici da će vam i ovaj tjedan trebati više sna i odmora, većinu ćete vremena provesti u društvu dragih kolega, prijatelja i poznanika. Uživat ćete u raznim razgovorima i timskom radu a bit ćete posebno voljni raspraviti bilo kakve bitne teme ili podijeliti svoje ideje sa okolinom. Drugi će isto tako rado dijeliti svoja razmišljanja sa vama pa će tako poslovna atmosfera biti motivirajuća i vrlo ugodna za rad. Neki će od vas sigurno dobiti pohvale od strane nadređenih a vjerojatno neće izostati ni novčana nagrada. Ipak, sredina tjedna predstavlja opasan vremenski period u kojem će agresivne osobe biti sklone izazivati sukobe tako što će vas uvlačiti u poslovne situacije ili u pregovore koji nikako ne mogu za vas završiti pozitivno. Ako osjetite da situacija izmiče kontroli, nemojte gubiti vrijeme na konzultiranje sa prijateljima i bliskim osobama nego se odmah za pomoć obratite nekom od nadređenih ali bez uljepšavanja i ublažavanja činjenica. Najbolji dani u tjednu su srijeda i subota.

 

 

RIBE - tjedni horoskop

RIBE - horoskop 10.08. - 16.08.

Osjećat ćete se odlično i upravo ćete zato biti produktivniji nego inače. Ništa vam neće biti teško za napraviti a istovremeno ćete biti vrlo strpljivi kada su u pitanju razgovori o budućnosti i ciljevima koje imate. Upravo ćete ugodnom komunikacijom općenito doprinijeti atmosferi u okolini u kojoj provodite najviše vremena a to će vam donijeti pažnju od strane ostalih i sigurno vam otvoriti nova vrata. Obavezno već u ponedjeljak napravite listu prioriteta i malo više postavite ljestvicu očekivanja. Nemate se čega bojati jer će vam sasvim sigurno ostati dovoljno vremena i energije za zabavu i aktivnosti sa prijateljima. Naime, Venera će vam stalno donositi zabavu, druženja ali i uzbudljivu romansu. U četvrtak budite pažljivi prema onim osobama koje su vam već u prošlosti stvarale probleme povezane uz novac, vaš način zarade i imovinu. Naime, iste će te osobe biti sklone napasti vas i to na nasilan način. Nije vam to potrebno stoga se udaljite. Najbolji dan u tjednu je nedjelja.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com