Godišnji horoskop za 2018.

2018. godina naprosto pršti energijom. Bit će nešto i napetosti – uvijek je bude - ali je ona usko vezana uz višak pozitivne energije. Svu tu spektakularnu energiju možemo dobro iskoristiti na način da je usmjerimo na vlastite sposobnosti koncentracije i na stjecanje boljeg osjećaja o smjeru kojim idemo.


Godinu otvara vrlo moćna konjunkcija Marsa i Jupitera kod konkretnih Škorpiona. To će svim horoskopskim znakovima pomoći da se zadrže na putu kojim žele ići kroz život. Ovaj položaj planeta donosi dodatnu energiju koja će nam davati onu snagu koja je potrebna da prođemo kroz dan, da stvorimo karijeru u dugoročnom smislu i da napravimo prave i čvrste obiteljske planove. Sunce, Venera i Pluton će se udružiti kod pragmatičnih Jarčeva što će i njih i ostale znakove držati prizemljene, realne i nesklone silaženju sa odabranog puta. Imat ćemo povećan šarm i ugodnije društvene interakcije a ujedno i steći nove sposobnosti koje ćemo uvijek moći iskoristiti dalje kroz život.


Jaka društvena svijest pomoći će i nama i svima oko nas. Što god napravili za ljude oko sebe vratit će nam se na drugačiji a u mnogo slučajeva i darežljiviji način. Koliko god to dobro zvučalo, to je tek sekundarna nagrada. Ono što je bitnije je da će nam iskrena namjera da činimo dobro pomoći pri stjecanju karmičkih bodova koji će kad-tad dobro doći. Lunarni čvorovi kod Lavova i Vodenjaka doprinijet će tome da više uživamo u svakom svom potezu, nebitno zbog čega i za koga nešto radimo.

 

2018. godina je stvorena za veliku zabavu i fantastičan napredak. Nemojte trenutka sumnjati u sebe. Idite naprijed!

 

Vatreni znakovi (Ovan, Lav i Strijelac) čitavu će godinu bit kreativni i pokazati svoju inteligenciju. Godina započinje sa Uranom u Ovnu i Merkurom u Strijelcu. Sva tri retrogradna Merkura naći će se u vatrenim znakovima (Ovan u ožujku, Lav u srpnju i kolovozu a u listopadu i studenom u Strijelcu i Škorpionu), stoga postoji mala šansa da ćete se previše opustiti sa nekim ili pri nečem što je bitno. U listopadu Jupiter ulazi u Strijelca i povećava sreću kod svih ali posebno kod vatrenih znakova. Lunarni sjeverni čvor u Lavu dodat će karmički dodir u sve što radite stoga obratite pozornost na svaki svoj potez i poštujte svoje vrijeme. Vrijeme je ove godine vrijednije nego inače.

 

Zemljani znakovi (Bik, Djevica i Jarac) će biti dobro usidreni sa Plutonom u srcu Jarca. Sunce i Venera u Jarcu dat će vam više autoriteta u karijeri i odnosima sa javnošću. Ovdje možete i trebate postići velik napredak. Mars će bit retrogradan od ožujka pa sve do srpnja te stići iz Vodenjaka do Jarca. Mnogi će se zapitati o pojedinim potezima koje poduzimaju ali ćete u konačnici zbog toga postati bolje organizirani i željni napretka. Saturn će se udomaćiti kod Jarčeva rođenih u prvoj polovini horoskopskog razdoblja i tu ostati čitave godine. Naglih će odluka i društvenih pogrešaka biti malo i događat će se rijetko. Maksimalno iskoristite svaki dan na praktičan način.

 

Zračni znakovi (Blizanci, Vaga i Vodenjak) će se početkom godine, kad će se Mjesec naći u Blizancima, posvetiti odnosima sa drugim ljudima. Bit ćete potpuno uključeni u društvene događaje, različite društvene probleme, grupe i inspirirati druge oko sebe. Pomrčina sunca u Vodenjaku u veljači ojačat će sve vaše veze sa okolinom. Pomrčina mjeseca u Srpnju (dok će se istovremeno Vodenjaci nalaziti u periodu punog mjeseca) potaknut će vas na emotivnu predanost. Lunarni južni čvor u Vodenjaku pomoći će zračnim znakovima da zadrže uspješne navike iz prošlosti. U studenom Venera zaključuje svoj retrogradni period stoga potražite napredak u romantičnim vezama koje se odugovlače.

 

Vodeni znakovi (Rak, Škorpion i Ribe) će zadržati svoje visoke ideale sa Neptunom smještenim u Ribama. Moćna konjunkcija Marsa i Jupitera u Škorpionu ubrzat će vam ulazak u 2018. i osigurati da ti ideali postanu i ostvarivi i vrijedni borbe. U listopadu će se Venera okrenuti retrogradno u Škorpionu i tako smiriti sve ekstremne emocije. Vaši osjetljivi (i u psihičkom smislu) pogledi na svijet bit će ujedno i vaš glas razuma tijekom čitave godine.


Numerološki gledano, 2018 je veliki broj dva. Neki bi rekli broj koji nosi izazove ili konflikte ali se radi o nečem puno većem. Ova je godina idealna za kreiranje materijalne realnosti, svega opipljivog. Da bi nešto sašili potrebni su vam igla i konac ili – bez alata nema zanata. Bilo gdje da želite krenuti naići ćete na barem jedno raskrižje. Budite neustrašivi, pragmatični i pametni. Ne smatrate se takvima? Ova vam godina daje sve te kvalitete i to u izobilju. Plus još neke!

 

Ovan 2018 Bik 2018 Blizanci 2018 Rak 2018 Lav 2018 Djevica 2018 Vaga 2018 Skorpion 2018 Strijelac 2018 Jarac 2018 Vodenjak 2018 Ribe 2018

OVAN - horoskop 2018.

ovan godisnji

HOROSKOP OVAN 2018.

U 2018. ćete godini uspjeti finalizirati određene poslovne odluke, naravno one bitne i veće. Sve što više nije bitno izgubiti će se samo od sebe. Ove ćete godine postati zreliji i profinjeniji. Saturn i Jupiter će napraviti puno toga u vašu korist, između ostalog vam pomoći da započnete stvari koje su za vas prikladnije na duge staze. Kako će godina prolaziti, tako ćete shvatiti da se od vas očekuju određene žrtve u smislu privatnog života. Iskoristite prilike kako će vam dolaziti, idite redom. Ova godina za ovnove nosi promjene i – još više promjena.

 

BIK - horoskop 2018.

bik godisnji

 

HOROSKOP BIK 2018.

2018. godina u vaš život unosi mir ali vam ujedno daje i slobodu za poduzimanje onih poteza koje vi želite. Imat ćete vremena i za djelovanje ali i za odmor i opuštanje. Kako će se Pluton premještati iz Jarca, tako ćete se osjećati lakše u psihičkom, mentalnom smislu. Određeni aspekti života zahtijevat će od vas povratak u realnost pa se savjetuje oprez, čekanje i promišljanje o tome koji stav je najpametniji. Ove ćete godine bit pojačano osjetljivi što će vas približiti onima koji su vam dragi. Koliko god se nekad stvari ili ljudi činili lošima, nemojte za sobom rušiti mostove.

 

BLIZANCI - horoskop 2018.

blizanci godisnji

HOROSKOP BLIZANCI 2018.

2018. godina za vas predstavlja povećanje energije na gotovo svim životnim poljima. Pokazat ćete svoju snagu ali i promijeniti stvari, posebno u psihičkom, mentalnom smislu. Nove prilike dolazit će čitavo vrijeme a na vama je da ih uočite i iskoristite. Nagrade će vas čekati iza svakog ugla. Nećete imati poteškoća pri dobivanju usluga ni u privatnom ni u poslovnom životu. Do izražaja će doći vaša prava priroda. Pazite se lažnih obećanja i načina na koje ćete se u različitim situacijama nositi sa odgovornošću.

 

 

RAK - horoskop 2018.

rak godisnjiHOROSKOP RAK 2018.

 

U 2018. godinu ulazite sa potpuno novom razinom optimizma i pozitivnosti. Imat ćete sreću i ostvariti nešto što se može zvati bogatstvom i to već u prvom tjednu godine. Čitave će godine rasti vaše samopouzdanje što će doprinijeti smirenosti u vašem okruženju. Saturn i Jupiter donijet će vam pregršt novih mogućnosti koje vam mogu pomoći da rastete kao osoba. Osobni razvoj i vlastito unaprjeđenje dolazit će vam povremeno i u djelićima a kako će godina prolaziti tako ćete shvaćati da doista ostvarujete vlastita očekivanja.

 

LAV - horoskop 2018.

lav godisnjiHOROSKOP LAV 2018.

 

U 2018. godini do izražaja će doći vaša materijalistička i ona svjetovna strana. Neki od vas ostavit će se loših navika u kojima uživaju dulje vremena. Jupiter i Saturn pomoći će vam da kroz čitavu godinu budete u središtu pozornosti. Isto tako, u ovoj godini očekujte radikalne, veće promjene u osobnom ali i poslovnom životu. Ove ćete godine bit u stanju raditi više stvari nego ikada prije, ali držite pod kontrolom svoju osjetljivost da ne bi usporila osobni rast.

 

DJEVICA - horoskop 2018.

djevica godisnjiHOROSKOP DJEVICA 2018.

 

2018. godina za vas će biti užurbana sa nizom aktivnosti. Imat ćete nebrojeno puno zadataka pred sobom. Neki od vas zatvorit će jedno poglavlje života i to će im bit dovoljno, dok su drugi to već učinili u 2017. i sad nestrpljivo očekuju nov i svjež početak. Ostanite fokusirani na ono što vam je doista bitno i idite za vlastitim ciljevima pod svaku cijenu. Oprez i povremeni preventivni koraci zaštiti će vas od bilo kakvih negativnih događaja. Obzirom da će se Saturn pomicati kroz vaš znak kroz čitavu godinu bit ćete jako opterećeni obavezama i neki će se od vas naći pred slomom ili se osjećati depresivno. Pazite na sebe i zapamtite da život nije uvijek savršen.

 

VAGA - horoskop 2018.

vaga godisnjiHOROSKOP VAGA 2018.

 

2018. godina će vam pomoći da se više usmjerite na sebe umjesto da kao ranije pokušavate ugoditi potrebama onih koji vas okružuju. Iako se savjetuje održavanje dobrih odnosa sa okolinom bitnije je da se sad fokusirate na vlastite ideale. U ovoj će godini odnos sa drugima dobiti potpuno nov značaj. Imat ćete brojne dobre prilike za napredak ali da bi ih uopće vidjeli morate razumjeti realnost koja vas okružuje i ojačati temelje poslovnih i privatnih odnosa.

 

ŠKORPION - horoskop 2018.

skorpion godišnjiHOROSKOP ŠKORPION 2018.

 

Pripadnicima ovog znaka 2018. godina nosi jedan osjećaj smirenosti. Od početka ćete imati dojam da ste suptilniji, što i jeste. U ovom ćete se razdoblju zabaviti, nasmijati i osjećati sretnije nego ikad ranije. Imat ćete svoj unutarnji mir i osjećati potpunu slobodu. Saturn će utjecati na to da se u nekim trenucima godine pritajite ali će dovesti u vaš život i pokoju radikalnu promjenu nakon koje ništa neće biti isto. Za muške pripadnike znaka najavljeni su neočekivani događaji. Pokažite da imate stila.

 

STRIJELAC - horoskop 2018.

strijelac godisnjiHOROSKOP STRIJELAC 2018.

 

2018. ćete godinu dočekati sa novom razinom energije koja kod vas nije bila prisutna nekoliko godina. Nestat će sva frustriranost i svi problemi koje ste iskusili kroz proteklih nekoliko godina. Položaj planeta će vam ići u prilog na način da ćete se osjećati bolje ali ćete se i bolje snalaziti u životu. Budućnost, iako ponekad neće biti sigurna, izgledat će jasnije i napredovat ćete na svim životnim poljima. Samo idite naprijed, nemojte stati jer za vas doista postoji svjetlo na kraju tunela.

 

JARAC - horoskop 2018.

jarac godisnjiHOROSKOP JARAC 2018.

 

2018. godina do izražaja će dovesti skrivene talente i resurse koji su u vama a za koje niste ni znali da postoje. Planete idu u prilog vlastitom rastu i razvitku. Imat ćete više autoriteta ali i moći u periodu koji slijedi. Osjećat ćete da su stvari pod kontrolom i bit zadovoljni te sretni. Dobrota, stabilnost i sigurnost se nalaze iza ugla ali još uvijek ne možemo isključiti povremene poteškoće. Vaša će vam praktična strana dobro doći i pomoći da se istaknete i na poslovnom i na privatnom planu ove godine.

 

VODENJAK - horoskop 2018.

vodenjak godisnjiHOROSKOP VODENJAK 2018.

 

Kroz čitavu se godinu od vas očekuje uravnotežen pristup stvarima i ljudima. Morat ćete na sebi napraviti prilagodbe i pristati na pojedine kompromise. Planete vam idu u prilog na način da će vam pomoći da dugoročno steknete slavu i postanete poznati. Vrijeme je odlično za učvršćivanje odnosa sa ljudima koji vas okružuju. Odnosi, posebno nova poznanstva koja sklopite, zahtijevaju oprez. Krajnje je vrijeme da sebi dozvolite zbližavanje sa drugima, naravno, kad situacija to dozvoljava. Ova će vam godina donijeti situacije u kojima ćete imati priliku bolje razumjeti svoju emotivnu stranu i vidjeti stvari u jednom boljem svjetlu. Budite osjetljivi prema tuđim osjećajima.

 

RIBE - horoskop 2018.

ribe godisnjiHOROSKOP RIBE 2018.

Ove godine ulazite u iznimno važnu fazu života. Neke će od vaših gorećih strasti i ambicija upravo sada dobiti krila. Planete će vam konstantno pomagati da napravite pojedine radikalne promjene u stilu života, karijeri i budućnosti privatnog života. Usmjerite svoju energiju ispravno kako bi u ovom periodu dobili najbolje nagrade i priznanja ljudi koji su vam bitni. Nemojte dozvoliti da vam emocije lutaju na sve strane, umjesto toga pustite da vaša kreativnost i ostale kvalitete koje imate govore same za sebe.

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT