Godišnji horoskop za 2021. ❤️❤️❤️

Astrološki pregled godine

Nakon dugog razdoblja tijekom kojeg su Jupiter i Saturn bili okupljeni u Jarcu, pred kraj prethodne godine preselili su se u Vodenjaka. Saturn je tradicionalni vladar Vodenjaka, dok je moderni vladar Uran koji je još uvijek u Biku. Kao rezultat toga, Saturnova je energija opet vrlo jaka, ali 2021. doći će do određene napetosti između Saturna i Urana.

Jupiter se konačno oslobodio ograničenja Jarca, a njegovo prisustvo u Vodenjaku 2021. godine obećava nam otvoriti nove, posebne, jedinstvene poglede na svijet. Ako se osvrnemo uočiti ćemo, primijetiti da posljedice krize mnogi od nas osjećaju na različitim razinama svog svakodnevnog života. Iz ove se situacije možemo izvući samo progresivnim razmišljanjem i hrabrošću da razmišljamo izvan okvira i eksperimentiramo, testiramo nove ideje i metode koje još nismo isprobali - ne pokušavajući se vratiti na ono što je nekada bilo, zasigurno. Vrlo je vjerojatno da će se pobjednička rješenja puno razlikovati od onoga što bismo obično pokušali, ali 2021. godine Jupiter nam na svoj način govori ono što smo već znali: iznimne situacije zahtijevaju iznimne mjere (i ideje!).

Vodenjak je znak altruizma i kolektiva, znak povezan s vizionarskim razmišljanjem, neovisnošću i objektivnošću, socijalnim i humanitarnim ciljevima. Jupiterov tranzit kroz Vodenjaka 2021. tjera nas da ostavimo po strani vlastite interese i koristimo svoju individualnost kako bismo služili većem dobru i društvu. Povrh toga, Saturn - također smješten u Vodenjaku - bdije nad našim društvenim odgovornostima i društvenom evolucijom tijekom vremena. Koja god socijalna ograničenja se pojavila, mogu se smatrati znakom da nismo krenuli u dobrom smjeru, već imamo tendenciju da okolišamo.

Astrološki kontekst 2021. godine obilježen je kvadratima koje Jupiter i Saturn - smješteni u Vodenjaku - čine s Uranom, smještenim u Biku: Jupiter-Uran, između 13. i 22. siječnja; Saturn-Uran, između 6. veljače i 3. ožujka, 1. i 26. lipnja i 16. i 24. prosinca. S jedne strane, osjećamo potrebu za stabilnošću i sigurnošću, možda čak i neki egoizam i individualizam, želju da akumuliramo i imamo puno resursa za sebe; s druge strane, postaje sve očiglednije da zapreke možemo prevladati samo zajedno pokušavajući preoblikovati društvo temeljeno na novim i altruističnijim načelima.


Povijest nas uči da uspostavljanje novog poretka i nove strukture ne može proći bez kriznih trenutaka ili situacija koje ljude tjeraju da se maknu iz svoje kolotečine i odvoje sve što definiraju kao udobnost, sigurnost i prosperitet. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da nije nemoguće da će se 2021. dogoditi obilje društvenih pokreta ili kaotičnih ili anarhičnih vremena u bilo kojem kutku svijeta, a možda čak i vrlo blizu svakog od naših domova. Možemo očekivati ​​socijalne nemire i promjene, periode tijekom kojih će napetosti između društva i vlasti, naroda i države, naroda i njegovih političkih vođa eskalirati. Možda ćemo vidjeti kako se zastarjele strukture ruše kako bi se zakoračilo u novu stabilnost, stvarnu emancipaciju i dublje razumijevanje pogrešaka učinjenih u posljednjih nekoliko godina.

Kvadrati koje rade Jupiter i Saturn s Uranom posljednji su, jer se približavamo zaključku ciklusa Jupiter-Uran (koji je započeo 2010.-2011.) i Saturn-Uran (započeo 1988.). Kao rezultat toga, događaji koji se događaju 2021. mogu biti oštriji od onoga što smo do sada vidjeli, radikalniji, koji bi trebali srušiti stare ekonomske ili društveno-političke strukture koje su trebale krenuti i reformirati se kad su ti ciklusi započeli.

Uzimajući u obzir činjenicu da je Vodenjak također znak tehnologije i interneta, ta bi područja mogla vidjeti velike događaje ili iznenadne procvate - bilo doslovno, kao u tehnološkim eksplozijama ili nesrećama, ili figurativno, kao kad osmisle prvo kvantno računalo koje možemo koristiti praktično, a ne samo eksperimentalno - to će nas natjerati da budućnost pogledamo iz nove perspektive.


Dakle, čini se da je 2021. puna osobnih, socijalnih, ekonomskih, kulturnih i tehnoloških izazova, ali sve to samo otvara put prema izgradnji novog svijeta.
Suočeni s nepoznatim, mnogi bi se možda željeli držati starih i poznatih struktura. Gledajući na stvari s te točke gledišta, Tarot-horoskop.com ističe da su Mjesečevi čvorovi u tranzitu kroz Blizance (Sjeverni čvor) i Strijelac (Južni čvor), što znači da bi dogme, uvjerenja, stajališta, religije i zakonodavne promjene mogle igrati vrlo važnu negativnu ulogu u našem životu. Putovanja na daljinu ili putovanja u inozemstvo riskiraju više štete nego koristi, jer se sloboda ponekad pogrešno shvati. Mnoge promjene i reforme mogle bi započeti s najboljom namjerom, ali onda odstupiti od početne namjere i registrirati predispozicije prema totalitarizmu ili bizarnim ideologijama ili čak ekstremnim.

Teme slobode i neovisnosti mogle bi biti najznačajnije u 2021. godini, ali događaji bi nas mogli naučiti značajne lekcije o odgovornosti koja ide ruku pod ruku sa slobodom. Možemo primijetiti porast ideja ili društvenih pokreta koji promiču individualne i nacionalne slobode. Potencijalna ekonomska kriza ili nedostatak resursa - posebno hrane - mogli bi potaknuti prekid međunarodnih saveza ili ugovora (sjetimo se Brexita, na primjer). Tarot-horoskop.com potiče korištenje ovih moćnih energija kako bi se izgradio bolji svijet koji pripada svima i služi svima nama, a ne da se podijelimo.

Saturnov tranzit kroz Vodenjaka trebao bi u nama probuditi ideale koji se odnose na jednakost, bratstvo i stvarno poštivanje ljudskih prava, a ne samo teoretski. Kvadrat koji Saturn radi s Uranom iz Bika pokazuje nam da bismo trebali tražiti ravnotežu između slobode i strukture jasnih pravila kojih bi se svi pridržavali kako bismo svi i dalje funkcionirali kao ogromna zajednica.


Na osobnoj razini, kvadrati koje 2021. godine rade Jupiter i Saturn s Uranom mogu nam dati potrebnu energiju kako bismo promijenili ono o čemu smo prije samo sanjali, što smo odgađali u smislu promjena, onoga što nismo bili do sada dovoljno hrabri za promjeniti.

Kratko vrijeme 2021. (14. svibnja - 28. srpnja), Jupiter tranzitira kroz Ribe - čiji je tradicionalni vladar - pojačavajući utjecaj Neptuna - modernog vladara Riba. Ovaj astrološki kontekst pojačava intuiciju, suosjećanje i otvorenost prema duhovnosti. No budući da je ove godine Jupiter vladar Južnog čvora, koji je u Strijelcu, mogli bi si dopustiti da nas prevare lažna nada, lažna uvjerenja, lažni proroci, karizmatični, ali kameleonski vođe. Tijekom ovog tranzita trebali bismo izraziti svoje uvjerenje u dobro, ljubav i sposobnost ljudi da zajedno rade kao energetska cjelina, na svjestan način, tako da svijet u velikoj mjeri krene u bolji smjer.

Jupiterov tranzit kroz Ribe poziv je za istraživanje nečije duše, podsvijesti i veza sa suptilnim svjetovima - poziv za ponovno povezivanje sa svojim unutarnjim ja. Ravnotežu i nadahnuće možemo vratiti meditacijom ili jogom ili ponovnim povezivanjem s prirodom.
Između 20. lipnja i 28. srpnja 2021. godine, Jupiter se nalazi u retrogradnom kretanju kroz Ribe, što pojačava potrebu za internalizacijom, ali također olakšava put ka ozdravljenju i razumijevanju činjenice da je tjelesno zdravlje u potpunosti povezano s duhovnim zdravljem.

 

 

2021. Merkur je u retrogradnom kretanju u zračnim znakovima: u Vodenjaku (30. siječnja - 21. veljače), u Blizancima (30. svibnja - 23. lipnja) i u Vagi (27. rujna - 18. listopada). To nam pomaže otkriti i ukloniti ili promijeniti neke mentalne obrasce i revidirati neke zaključke, podatke, ideje ili informacije koje smo prethodno prikupili. Uvjeti kada je Merkur u retrogradnom kretanju omogućuju nam korak unatrag kako bismo analizirali neke aspekte svog života kako bismo postali objektivniji i stekli posve novu perspektivu. Zračni znakovi su komunikativni i analitični, a Merkurovo retrogradno kretanje u tim znakovima daje nam dobru priliku da se temeljito informiramo o temi koja nas već neko vrijeme zanima. Možda ćemo iznaći rješenja tamo gdje najmanje očekujemo.

Periodi kada je Merkur retrogradan mogli bi biti obilježeni svim vrstama rasprava i debata, često besmislenih ili bez ikakve konačnosti. Ali ono što je važno je da ideje cirkuliraju, da se događaju razmjene između nas i drugih kako bismo mogli doći do konstruktivnih zaključaka nakon završetka retrogradnih prijedloga. Tarot-horoskop.com savjetuje svima da maksimalno iskoriste ove retrogradne pokrete kako bi pospremili papire i dokumente, revidirali ili pregovarali o nekim ugovorima, nadoknadili neka kašnjenja i obnovili mostove s drugima.

Što se tiče pomrčina, tijekom 2021. postoje dvije pomrčine Mjeseca - 26. svibnja u Strijelcu i 19. studenoga u Biku - i dvije pomrčine Sunca - 10. lipnja u Blizancima i 4. prosinca u Strijelcu. Pomrčine s osi Blizanaca i Strijelca obećavaju biti posebno poticajne, a njihova snažna energija može nas potaknuti na traženje novih ideja i traženje istina koje mogu biti potkrijepljene konkretnim podacima, a ne samo riječima. Sloboda misli mogla bi nas odvesti prema istraživanju novih i raznolikih perspektiva, izbjegavajući svesti sve na dogmu ili zastarjeli sustav vjerovanja. Glavne smetnje 2021. godine mogle bi biti tendencija ka neslušanju onoga što drugi imaju za reći, netrpeljivost, unaprijed stvorene ideje, nesposobnost fokusiranja, arogancija i predispozicija ka uzvisivanju poetskog i gubljenju traga za stvarnošću.

 


Planeti sporog kretanja 2021. godine

Jupiter 2021. godine
Jupiter godinu započinje u Vodenjaku (u koji je ušao 19. prosinca prošle godine). Čini kratki prodor u Ribe i retrogradno se kreće tijekom 120 dana:
• 13. svibnja: ulazi u Ribe
• 20. lipnja: kreće retrogradno u Ribama (na 2°11’04)
• 28. srpnja: retrogradno kretanje, vraća se u Vodenjaka
• 18. listopada: nastavlja izravno kretanje u Vodenjaku (na 22°19’46)
• 28. prosinca: ulazi u Ribe.

 

 


Saturn 2021. godine
Saturn započinje godinu u Vodenjaku (u koji je ušao 17. prosinca prošle godine) i ostaje tamo tijekom cijele godine, s retrogradnim periodom od 141 dana:
• 23. svibnja: kreće retrogradno (na 13°31’02 Vodenjaka)
• 10. listopada: nastavlja izravno kretanje (na 6°52’43 Vodenjaka)


Uran 2021. godine
Uran započinje godinu u Biku, retrogradno, a završava je također u Biku (i retrogradno):
• 14. siječnja: završava retrogradno kretanje (na 6°43’18 Bika)
• 19. kolovoza: ponovno retrogradno (na 14°47’35 Bika)


Neptun 2021. godine
Neptun cijelu godinu provodi u Ribama i retrogradan je 159 dana:
• 25. lipnja: kreće retrogradno (na 23°11’59 Riba)
• 1. prosinca: nastavlja izravno kretanje (na 20°24’09 Riba)

 

 

Pluton 2021. godine
Pluton provodi cijelu godinu u Jarcu i retrogradan je 162 dana:
• 27. travnja: kreće retrogradno (na 26°48’29 Jarca)
• 6. listopada: završava retrogradno kretanje (na 24°18’51 Jarca)


Pomrčine 2021. godine
• 26. svibnja 2021. 13:14 - potpuna pomrčina Mjeseca u Strijelcu, na 5°26’
• 10. lipnja 2021. 12:52 - prstenasta pomrčina Sunca u Blizancima, na 19°47’
• 19. studenog 2021. 09:57 - djelomična pomrčina Mjeseca u Biku, na 27°14’
• 04. prosinca 2021. 08:43 - potpuna pomrčina Sunca u Strijelcu, na 12°22’

 

 

Ovan 2020

OVAN - horoskop 2021.

HOROSKOP OVAN 2021.

Ovnovi započinju 2021. usredotočujući se na budućnost i nove horizonte jer ih stimuliraju Jupiter i Saturn iz 11. kuće Ovna.
Vaš sustav vjerovanja (Jupiter) ima velik utjecaj na to kako dolazite do svojih snova i nada u budućnost. Trebali biste pokušati upoznati nove ljude, uspostaviti nove veze, pristupiti novim društvenim krugovima i pridružiti se klubu ili nekoj profesionalnoj udruzi (tamo gdje to može biti slučaj). Na primjer, prijatelji ili vaše sudjelovanje u nekom društvenom ili humanitarnom cilju mogu vam pomoći promijeniti neka uvjerenja i shvatiti vašu osobnu vrijednost na drugačiji način.

 

 

BIK - horoskop 2021.

HOROSKOP BIK 2021.

2021. većina Bikova usmjerava svoju pažnju na profesionalni napredak, prihode i pitanja vezana uz neovisnost.
Uranov tranzit kroz Bika (od 2019. do 2026.), zajedno s Plutonovim tranzitom kroz Bikovu 9. kuću (od 2008. do 2023.) iznjedrio je buntovniji period čak i za najtišeg Bika. Kako su neke životne filozofije i vjerovanja Bikova pretrpjele transformacije pod utjecajem (ili pritiskom, možda) Plutona, neki su izoštravali svoje znanje i intuiciju i stekli više mudrosti, a mnogi Bikovi sada kreću na put osobne revolucije.

 

 

BLIZANCI - horoskop 2021.

HOROSKOP BLIZANCI 2021.

2021. godine, dok Jupiter i Saturn tranzitiraju njihovu 9. kuću (ideje, vjerovanja, životna filozofija, religija, visoko obrazovanje, putovanja, veze u inozemstvo), Blizanci imaju puno energije kako bi razvijali svoj intelekt, osobni razvoj i mijenjali svoju perspektivu na stvarima na temelju kojih orijentiraju svoj život. Favorizirani su studiji i akademska bavljenja, istraživački ili doktorski programi (ako ste odlučili dalje proučavati određenu temu ili područje) i zanimanja koja se odnose na izdavaštvo. Interakcije s drugim kulturama ili s kvalitetnim mentorima također vam mogu pomoći da se bolje upoznate i izoštriti neke ideje i koncepte ili prevladati neke unaprijed stvorene ideje koje vas ograničavaju.

 

 

RAK - horoskop 2021.

HOROSKOP RAK 2021.

2021. godine Rakovi bi se trebali pripremiti za ozbiljne promjene u svom životu, uključujući i životni stil i svakodnevni ritam.
Jupiter - vladar Rakove kuće rada i zdravlja - prolazi kroz vašu 8. kuću (intimnost, transformacija, eliminacije, duboki strahovi, zajednički resursi, porezi, zajmovi, dugovi, financiranje), zajedno sa Saturnom, što znači da je vrijeme da pažljivo revidirate svoje prehrambene navike, radni raspored i svoj osobni raspored, tako da si omogućite vrijeme za traženje duše i otpuštanje nekih navike koje nisu dobre za vas ili bi mogle pokrenuti zdravstvene probleme.

 

 

LAV - horoskop 2021.

HOROSKOP LAV 2021.

Za Lavove su veze s drugima vrlo značajne 2021. Sjeverni čvor prolazi kroz Lavovu 11. kuću (prijatelji, društveno-profesionalni krugovi, zajednički projekti, nesebičnost, humanitarni rad, društveni ciljevi, planovi i ciljevi za budućnost, organizacije, internetski svijet , društvene mreže i tako dalje), što sugerira da je vrijeme da se potrudite da nastavite ili ponovno pokrenete što više takvih projekata od onih koje ste stavili na čekanje ili ste ih pustili zbog krize.

 

 

DJEVICA - horoskop 2021.

HOROSKOP DJEVICA 2021.

Djevičinu 6. kuću (posao, zdravlje, svakodnevna rutina, prehrana, kućni ljubimci) tranzitiraju 2021. Jupiter i Saturn koji čine napete aspekte s Uranom iz vaše 9. kuće (ideje, vjerovanja, životna filozofija, inozemstvo, visoko obrazovanje, religija , filozofija, putovanja). Kao rezultat, izgleda da je i 2021. dinamična za Djevice, godina tijekom koje imaju sve prilike naučiti nove stvari i promijeniti svoje ideje o stvarima za koje su mislili da su istinite ili neupitne.

 

 

VAGA - horoskop 2021.

HOROSKOP VAGA 2021.

Za Vage 2021. izgleda posebno kreativno. Tijekom godine mogu se osloniti na podršku Jupitera i Saturna koji prolaze kroz njihovu 5. kuću (kreacija, kreativnost, osobni talenti, ljubav, romantika, djeca, zabava, hobiji, isticanje i promocija samoga sebe). Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporučuje da se 2021. godine sjetite stvari koje su vas uvijek činile radosnima ili su vam pomogle da se opustite i za njih napravite vremena. Ako ste zbog užurbanog života zaboravili uživati u onome što se događa ili ste napustili neki hobi koji vam je umirivao srce ili vam pomogao da se osjećate poput sebe, 2021. biste mogli iskoristiti malo vremena za sebe i za činiti ono u čemu uživate.

 

 

ŠKORPION - horoskop 2021.

HOROSKOP ŠKORPION 2021.

2021. godine Škorpioni se usredotočuju na ljubavni život, prošlost, obitelj, kuću i dom, jer Jupiter i Saturn prolaze kroz njihovu 4. kuću.
Čini se da je vrijeme da vaša izvorna obitelj i / ili vaša obitelj prođu kroz ozbiljne rasprave koje bi se često mogle usredotočiti na temu novca. Nekim temama koje su dugo odgođane ili su izazvale nezadovoljstvo ili sporove sada treba pristupiti sa više zrelosti, strpljenja i pogledati ih iz nove perspektive.

 

 

STRIJELAC - horoskop 2021.

HOROSKOP STRIJELAC 2021.

Za mnoge Strijelce 2021. može biti razdoblje redefiniranja i izmišljanja samih sebe ako imamo na umu činjenicu da pomrčina Mjeseca 26. svibnja i pomrčina Sunca 4. prosinca aktiviraju samog Strijelca. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporučuje da obratite više pažnje na sebe, i to ne samo s fizičke točke gledišta. Biti ćete na dobitku samo izgradnjom nove slike i promjenom načina na koji se predstavljate drugima i / ili strategijom na temelju koje donosite odluke i imate inicijative. Pomrčine iz Strijelca pomažu vam da promijenite način na koji sebe vidite.

 

 

JARAC - horoskop 2021.

HOROSKOP JARAC 2021.

Jarci već dugi niz godina prolaze kroz proces duboke transformacije vođeni prisutnošću Plutona u znaku Jarca. Uzimajući u obzir tranzit Plutona koji je započeo 2008., a završava 2023., Tarot-horoskop.com predlaže da zbrojite stvari, analizirate jeste li uspjeli izaći iz nekih krutih obrazaca i komunicirati s bliskima na drugačiji način, također vidite li budućnost i vaše dugoročne projekte drugačije.

 

 

VODENJAK - horoskop 2021.

HOROSKOP VODENJAK 2021.

Za Vodenjake 2021. izgleda intenzivno u emocijama, bogata zapletima i pitanjima vezanim uz stabilnost, sigurnost, obitelj i životne prostore.
Uran već prolazi vašom 4. kućom (prošlost, korijeni, obitelj, životni prostori, emocionalna osnova, podsvijest) od 2019. godine, ali 2021. godine sukobljava se s Jupiterom i Saturnom koji tranzitiraju samog Vodenjaka. Kao rezultat toga, mnogi Vodenjaci mogli bi proći kroz razdoblje nezadovoljstva sobom, možda čak i unutarnjeg revolta, tako da bi neki od njih mogli napustiti svoja rodna mjesta, dom svojih roditelja i tako dalje.

 

 

RIBE - horoskop 2021.

HOROSKOP RIBE 2021.

Mnogim Ribama 2021. godine postaje jasno da se trebaju više nego ikad pregrupirati, prilagoditi vlastitim vrijednostima i nekim starijim ciljevima ili snovima koje su možda izgubili putem ili napustili iz bilo kojeg razloga.
Jupiter i Saturn prolaze kroz vašu 12. kuću (duhovnost, podsvijest, izolacija, kronične bolesti, iscjeljenje, bezuvjetna ljubav) i pomažu vam da vratite unutarnju ravnotežu i redefinirate smjer u kojem idete u životu u skladu sa svojim najdubljim duhovnim vjerovanjima.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela