Godišnji horoskop za 2019.

2019. godina donosi nove nade, snove i težnje. Svi će se horoskopski znakovi tako naći pred prilikom za postizanje većeg zadovoljstva na svim životnim poljima te biti više fokusirani na vlastite ciljeve pa tako i promijeniti vlastitu sudbinu. Najviše će sreće imati  Bikovi, Rakovi, Vage, Škorpioni i Strijelci.


Ove godine glavnu riječ ima Saturn koji će se smjestiti upravo u Jarcu, znaku kojim vlada. Saturn je usmjeren na postignuća i uspjeh pa će nas tako sve voditi prema ostvarenju ciljeva. Obavezno ih postavite ali i odredite plan koji ćete potom slijediti. Ova će nas planeta ujedno staviti pred izazove i time potaknuti na to da iz sebe ali i okolnosti izvučemo ono najbolje.

 


Moćni će nam Mars pomoći da dođemo tamo gdje želimo i to što prije. Kako Mars ovu godinu započinje u energetičnom i ambicioznom Ovnu, tako ćemo svi moći već u siječnju prekrižiti neke stvari sa liste obaveza i ciljeva. Mars u Ovnu također doprinosi osjećaju za postignućima pa ćemo tako biti skloni natjecateljskom duhu i borbi sa konkurencijom u poslovnom ali i privatnom životu.


Kozmička godina nije kompletna bez da spomenemo tri perioda retrogradnog Merkura. Na njih pripazite u ožujku, srpnju i studenom. Sva će se tri ciklusa dogoditi u vodenim znakovima koji su poznati po emotivnosti pa će tako glavno obilježje biti borba sa emocijama, tuđim ili vlastitim. Kako bi ove periode što lakše prebrodili, slijedite vlastitu intuiciju. Ako imate osjećaj da je nešto dobro, vjerojatno i je, bez obzira na opće prihvaćeno mišljenje i stavove okoline.


Pluton, mala ali značajna planeta, ove će godine posjetiti marljivog Jarca. Pluton će postati retrogradan negdje krajem travnja i takav ostati sve do početka listopada kad će završiti godinu na direktan način. Ovo za sve horoskopske znakove znači gradnju iz temelja, novi početak. Svi ćemo se voditi stavom da je sve moguće ako radimo dovoljno marljivo i trudimo se.


2019. godina nosi onu pravu dozu ozbiljnosti i za sve znakove velike mogućnosti za ostvarenje ciljeva. Svi ćemo biti više objektivni i usmjereni radu a iz sebe i vanjskih okolnosti izvući ono najbolje!

 

Vatreni znakovi (Ovan, Lav i Strijelac) su inače motivirani uzbuđenjima i izazovima što se neće promijeniti ni ove godine. Jupiter će se sve do početka prosinca nalaziti u Strijelcu koji je poznat po svojoj otvorenosti i druželjubivosti pa ćete tako svi biti društveni i uživati u mješavini zabave i avanture. Što više putujte i učite od drugih, posebno onih osoba koje se ne uklapaju u društvene okvire. Ljubavna božica Venera ove godine ne prolazi retrogradne periode a donosi dosta strastveno ali i agresivno raspoloženje upravo u periodima kad će se smjestiti u vatrenim znakovima (Ovan krajem travnja, Lav krajem srpnja i Strijelac početkom studenog). Ukratko, neće vam nedostajati strasti niti uzbuđenja u ljubavnom životu.

 

Zemljani znakovi (Bik, Djevica i Jarac) uvijek koriste više logike nego ostali a upravo se ove godine Saturn smješta u Jarcu, prizemljenom i praktičnom znaku. Radi se o jednoj vrlo objektivnoj i realnoj energiji sa kojom ćete se svi povezati a koja garantira posvećenost detaljima. Saturn će biti retrogradan od kraja travnja pa sve do sredine rujna a imajte na umu da ćete u tom periodu osjetiti zastoje na više životnih polja, koji će privremeno usporiti vaš napredak. Početkom ćete prosinca svi biti usmjereni učenju jer tada Jupiter ulazi u Jarca koji je također usmjeren činjenicama. Svoj ćete život dovesti na potpuno drugačiju, bolju razinu i to uz pomoć istraživanja, obrazovanja, pisanja i čitanja.

 

 


Zračni znakovi (Blizanci, Vaga i Vodenjak) će ove godine osjetiti premještanje Urana, koji inače vlada Vodenjakom a čija je energija spora, iz neustrašivog Ovna u sporijeg Bika. Ova će se tranzicija dogoditi početkom ožujka a donosi neusklađenu energiju (Uran voli eksperimentirati dok Bikovi uvijek radije biraju provjerene puteve i načine). Zbog toga svi možete očekivati sporiji napredak i dulje čekanje na rezultate rada. Venera se, planeta koja je usmjerena na novac, premješta u Blizance početkom lipnja pa ćete tako svi imati dovoljno prilika za zaradu novca. Budite praktični, nemojte vrludati i imajte oči na onom što smatrate glavnom nagradom.


Vodeni znakovi (Rak, Škorpion i Ribe) su ove godine domaćini retrogradnog Merkura. Ovo je velika vijest a Merkur će biti retrogradan tri puta (ožujak u Ribama, srpanj u Raku i studeni u Škorpionu). Onog trenutka kad osjetite da ste došli pred zid, uz pomoć intuicije sve možete raspetljati i pronaći izlaz. Neptun će bit retrogradan u Ribama od kraja lipnja pa sve do kraja studenog pa će vam tako dotadašnje sanjerenje biti privremeno prekinuto. Ukoliko ste živjeli u poricanju, ovo će biti vrlo bezobrazno i naglo buđenje. Ipak, onog trenutka kad prihvatite glas razuma, postat ćete uspješniji a ova će godina ispasti boljom nego ste se nadali.


Numerološki gledano, 2019 je broj 3, broj koji se smatra simbolom trilogije a koji donosi dobru sreću. Ova godina tako daje inspiraciju i ohrabruje sve znakove na darežljivost i pozitivno razmišljanje. Broj 3 daje i više moći, imat ćemo snagu i hrabrost za slobodno izražavanje vlastitih ideja a ujedno ćemo se boriti protiv onih osoba koje iskorištavaju svoju moć na negativan način. Bit ćemo dorasli svim izazovima i sposobni prebroditi sve prepreke. Ukratko, ova je godina stvorena za nove prilike, zgrabite ih i iskoristite najbolje što možete.

 

Ovan 2019 Bik 2019 Blizanci 2019 Rak 2019 Lav 2019 Djevica 2019 Vaga 2019 Skorpion 2019 Strijelac 2019 Jarac 2019 Vodenjak 2019 Ribe 2019

OVAN - horoskop 2019.

ovan godisnji

HOROSKOP OVAN 2019.

Bez obzira na okruženje i pojedine situacije te osobe, ove ćete godine hrabro kročiti naprijed. Bit ćete sposobni nametnuti se bolje i snažnije nego ikad prije. Upravo vam 2019. nosi periode zabave i opuštanja što je odlično jer su vas dosta dugo u prethodnoj godini mučile brige i frustracije. Pravo je vrijeme za promjene životnog stila. Ambicije koje imate dulje vremena i po pitanju kojih ste se dosta suzdržavali, ove će godine uzeti maha i pretvoriti se u nešto opipljivo ali i materijalno.

 

BIK - horoskop 2019.

bik godisnji

 

HOROSKOP BIK 2019.

2019. godina vam ide svakako u prilog. Bit ćete sposobni dovršiti pojedine privatne ali i poslovne zadatke koje ste kroz prethodnu godinu odgađali. Obavezno sebi odredite prioritete, postavite nove ciljeve i ozbiljno krenite prema njihovom ostvarivanju. Ove godine možete očekivati dobru radnu atmosferu što automatski uklanja napetosti i sukobe na radnom mjestu. Slijedite svoje instinkte i držite se ostvarivih ciljeva. Ove se godine usmjerite realnosti i nemojte težiti lažnim prilikama.

 

 

BLIZANCI - horoskop 2019.

blizanci godisnji

HOROSKOP BLIZANCI 2019.

2019. je godina u kojoj ćete se nametnuti i zasjati. Radi se o tome da ćete učvrstiti svoju poziciju ali i povećati ugled koji imate u široj okolini. Bit ćete izrazito uspješni u komunikaciji i međuljudskim odnosima stoga slobodno u svakom trenutku recite svoje mišljenje. Dugoročne ćete planove konačno moći formulirati kroz više manjih a upravo ćete manje ostvarivati bez problema. Ponekad će vas oni najbliži pokušati obeshrabriti ali se nemojte time zamarati, budite samouvjereni i na kraju ćete godine nositi titulu uspješnog osvajača.

 

 

RAK - horoskop 2019.

rak godisnjiHOROSKOP RAK 2019.

 

2019. godina je odlična za duhovni razvoj i razvoj osobnosti. Pred vama je jedna mirna i tiha godina, osobito pred pripadnicima znaka koji su muškog spola. Inače ste skloni multi-taskingu i u njemu uspješni ali ćete ove godine upravo na taj način olakšati stvari ne samo sebi nego i drugima. Kroz čitavu godinu očekujte potporu obitelji i prijatelja. Kako bi mogli zauzeti čvršći stav i postići uspjeh u onom što želite, morat ćete se kloniti diskrecija i tajni. Ukoliko ne napravite pojedine prilagodbe, nećete moći zadržati voljenu osobu.

 

 

LAV - horoskop 2019.

lav godisnjiHOROSKOP LAV 2019.

 

Ove ćete, 2019. godine, postići puno više nego prethodnih. Ukoliko ćete željeti biti u centru pozornosti, to ćete moći kroz čitavu godinu. Ovo je odlično vrijeme za ojačati vjeru u vlastite stavove i ciljeve ali i općenito vjeru u život. Imat ćete priliku svijetu oko sebe reći ali i pokazati da možete više i bolje nego što oni misle. Imat ćete više ideala i ciljeva a sreće vam neće nedostajati pa tako slobodno preuzimajte rizike. Sve će vam ići po planu, uz uvjet da je plan razrađen. Ukratko, očekuje vas fantastičan period.

 

DJEVICA - horoskop 2019.

djevica godisnjiHOROSKOP DJEVICA 2019.

 

2019. godina vam nosi obnovu životnih ciljeva. Kroz godinu ćete više puta razmišljati o vlastitim idealima i pravim potezima pa se i prilagođavati što je odlično jer vam jedino to nosi točan i dostižan uspjeh. Pravo je vrijeme za smišljanje financijskog plana za budućnost. Izbjegavajte ekstravaganciju povezanu uz privatni ali i poslovni život. Ostvarit ćete dobar dio dugoročnih ciljeva a neki bi se od vas nakon toga mogli osjećati prazno. Nemojte gubiti vrijeme, odredite sebi nove granice, postavite nove ciljeve i posvetite se budućnosti.

 

 

VAGA - horoskop 2019.

vaga godisnjiHOROSKOP VAGA 2019.

 

2019. godina donosi dobre i čvrste odnose sa okolinom te stabilan društveni život. Kroz čitavu godinu možete očekivati podršku od okoline. Ono što vam je nedostajalo u prethodnom perioidu a što ćete svakako imati u ovom, potreba je za slobodom u privatnom polju života. Kada je u pitanju posao, usmjerite se stvaranju produktivnih i konstruktivnih saveza koji će nadmašiti poslovnu razinu pa tako dovesti i do prijateljskog odnosa. To možete uz pomoć takta i diplomatskog nastupa. Prevladat će vaša sklonost miru i želja za balansom. Bit ćete posvećeni onom što radite a da bi ostvarili željeni uspjeh morat ćete si ponekad nešto uskratiti.

 

ŠKORPION - horoskop 2019.

skorpion godišnjiHOROSKOP ŠKORPION 2019.

 

2019. godine, bez pretjerivanja, započinjete novi život. Puno će se toga promijeniti. Očekujte prvo promjene životnog stila koje će utjecati na promjene vašeg ponašanja a onda automatski i na dojam te sliku sebe koju ostavljate u okolini. Kako će godina odmicati, tako će sve to biti još očitije. Ispunit ćete nekoliko dugoročnih potreba i želja. Povećat će vam se osjećaj za posao ali i razina energije. Sve će to stvoriti poteškoće u privatnom životu a odnose možete popraviti odnosno sačuvati ako se suzdržite od impulzivnih reakcija i tajnih poteza.

 

 

STRIJELAC - horoskop 2019.

strijelac godisnjiHOROSKOP STRIJELAC 2019.

 

2019. godina je za vas odlična. Prevladat će pozitivnost, dobrota i sreća. Bit će perioda dosade ali oni neće trajati dugo i na njih gledajte kao na poligon za  prikupljanje energije za ono što vam život nosi u idućim fazama. Do sad ste imali određene zabrane i u nekim stvarima zavezane ruke, to vam je kočilo razvoj i stalno vas psihički zamaralo a upravo toga više neće biti. Rast ćete u privatnom ali i poslovnom smislu. Čitavu ćete godinu imati povoljna dešavanja koja će nositi financijske pogodnosti a jedine poteškoće koje možete očekivati povezane su uz manje zdravstvene tegobe.

 

JARAC - horoskop 2019.

jarac godisnjiHOROSKOP JARAC 2019.

 

2019. godina vam nosi transformaciju privatnog ali i poslovnog života. Dobrim će se dijelom ispuniti vaše dugoročne želje i nade. Imat ćete više prilika za napredak a bit ćete i dovoljno sabrani te mudri kako bi znali odabrati onaj pravi put. Ono što morate je uložiti više truda, predanosti i ozbiljnosti u rad. Ova je godina idealna za smišljanje novih planova za budućnost. Stalno će se događati stvari koje će vam pomoći da napredujete u poslovnom smjeru. Krajem godine očekujte veće pozitivne ishode koji su povezani uz karijeru.

 

 

VODENJAK - horoskop 2019.

vodenjak godisnjiHOROSKOP VODENJAK 2019.

 

2019. godina vam donosi optimizam. Bit ćete razumniji nego ikad i u svakoj ćete situaciji pronaći pravu mjeru i balans. Ukratko, kako će godina odmicati tako ćete biti zreliji i uspješniji. Moći ćete točno odrediti pogreške iz prošlosti, ispraviti se na pravi način i prepustiti novim životnim osvajanjima. Stalno ćete sklapati nova poznanstva pa ćete tako imati nove prijatelje ali i nove radne kolege. Čim ostvarite neki od ciljeva, postavite si drugi. Nemojte gubiti vrijeme nego iskoristite sve što možete i što smatrate povoljnim.

 

RIBE - horoskop 2019.

ribe godisnjiHOROSKOP RIBE 2019.

2019. godina vam nosi osjećaj za realnost pa ćete tako spontano odustati od nekih težnji i ciljeva, nakon što naravno shvatite kako nisu ostvarivi. Pravo je vrijeme za poteze povezane uz privatne ciljeve i ambicije. Naučit ćete više o sebi ali i svojim potrebama i nećete se više toliko prilagođavati okolini. Uspjet ćete motivirati druge ljude a upravo vas to uz marljiv rad može dovesti do bolje poslovne pozicije. Često ćete biti u centru pozornosti pa to iskoristite kako bi povećali svoj ugled. Ono što vas je do sad jako ograničavalo, ove godine nestaje u potpunosti.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com