Godišnji horoskop za 2017.

Ljudi mogu i trebaju utjecati na svoju sudbinu! Nema smisla ovisiti o prošlosti ili budućnosti! Naše razumijevanje budućnosti, naše misli i direktno djelovanje veliki je udio u ostvarenju promjena. Pogreške prošlosti nisu nestale preko noći i više nego ikada, donijele su važne lekcije. 2017. godina ne donosi velike promjene, ali otvaraju se vrata novim spoznajama i možda najveći dar biti će bolje razumijevanje sebe samog. To može biti važan korak, korak ka većoj ljubavi prema sebi što je najvažnije za ostvarenje sreće.

 

Jupiter će početak godine dočekati u Vagi a završiti u Škorpionu, Saturn ostaje u Strijelcu (do 19. prosinca 2017.), Uran ostaje u Ovnu, Neptun u Ribama i Pluton u Jarcu. Očekujemo da će 2017. godina biti godina u kojoj će prevladavati iskrenost, da će to biti vrijeme bez iluzija. Svatko zna svoje mjesto u svijetu i svoju vrijednost. Vrijeme je da se odluči kojoj strani će se prikloniti. 2017. godina donosi više izazova s kojima ćete se suočiti.

 

Budite odgovorni za svoje djelovanje i zauzmite pozitivan stav pri suočavanju s tim izazovima, jer ćete tako puno lakše ostvariti pozitivne promjene. Doprinesite tome da svijet bude bolje mjesto za sve! Predstavite ono što volite umjesto ono što mrzite. Prije nego što djelujete razmislite da li je to dobro za VAS i za dobrobit DRUGIH. Vaše djelovanje mora biti utemeljeno u ljubavi i humanosti. Prihvaćanje i otpuštanje je još jedna važna tema za 2017. godinu. Puno je različitih mišljenja i zato nikome ne sudite. Istražite radije što se krije iza onog što vidite. Pokušajte razumjeti mišljenje drugih ljudi, jer bolje razumijevanje zbližava ljude i donosi više ljubavi.

 

Pridonesite boljem svijetu za sebe i druge:
 Prihvatite situaciju kakva jeste. Tako ćete moći promijeniti ono što trenutno ne volite.
 Dobro se brinite o sebi kako bi se mogli brinuti i o drugima.
 Ne sudite drugima. Prvo potražite ono pozitivno kod drugih i pozitivne namjere drugih, jer to uvijek postoji.

 

Ovan 2017 Bik 2017 Blizanci 2017 Rak 2017 Lav 2017 Djevica 2017 Vaga 2017 Skorpion 2017 Strijelac 2017 Jarac 2017 Vodenjak 2017 Ribe 2017

OVAN - horoskop 2017.

 

ovan godisnji

HOROSKOP OVAN 2017.

U ovoj goditi bolje ćete kontrolirati svoje osjećaje. Nove prilike će vam biti otvorene, ali to će zahtijevati više vaše energije. Sve što trebate da bi sa svime izašli na kraj je da ciljano usmjerite svoju energiju. Drugi vas vide kao zabavne i društvene osobe. Volite isprobavati nove stvari i upoznavati nove osobe. Imate snagu volje i ne dozvoljavate nikome da vas sputava. No, ponekad znate biti doista tvrdoglavi. Imate više dobrih strana nego loših i to će vam pomoći u 2017. godini.

 

BIK - horoskop 2017.

bik godisnji

 

HOROSKOP BIK 2017.

Imat ćete više energije nego inače. To će vam biti neobično i nećete znati što bi napravili sa svom tom energijom. Što god radili, nemojte tratiti energiju! Neće vječno trajati i zato ju iskoristite dok možete. Tijekom 2017. godine mogli bi ostaviti snažan dojam na prijatelje i nadređene osobe. Poradite na odnosima s drugima i posvetite se hobijima. Uživajte i nemojte se bojati krojiti budućnost, dok imate ovako puno energije možete i ostvariti te planove. Zapitate li se ikada kamo će vas 2017. godina odvesti? Ako da, onda ste na pravom mjestu. Pred vama je puno promjena, ali vi možete to izdržati. Uporni ste kada imate jasan cilj i ništa i nitko vas ne može zaustaviti. Ono što imate i čuvate. Netko će to vidjeti kao materijalizam, ali Bikovi su jednostavno pažljivi s onim što imaju.

 

BLIZANCI - horoskop 2017.

blizanci godisnji

HOROSKOP BLIZANCI 2017.

2017. godina donosi polagane promjene i lako ćete se prilagoditi. Klonite se stresnih situacija i vodite uravnotežen život. To se odnosi i na pozitivan način razmišljanja. Ako o budućnosti razmišljate pozitivno i ako ste optimistični, biti će vam dobro. Slobodno vrijeme posvetite radu na sebi. Tijekom cijele godine koncentrirajte se na posao i na stvari koje volite raditi. Sve ovisi o vašem djelovanju i zato iskoristite svaku priliku! S vremena na vrijeme život se može zakomplicirati. Ipak, tijekom 2017. godine točno ćete znati što želite. Ponekad imate poteškoća s ostvarenjem prijateljstva. Unatoč tome, prijateljstva koja ostvarite su čvrsta prijateljstva. Pred nepoznatim osobama ste sramežljivi, ali kada vas upoznaju tema za razgovor ne nedostaje. Jedino što možda niste dovoljno uporni, ali zato s vama nije nikada dosadno.

 

 

RAK - horoskop 2017.

rak godisnjiHOROSKOP RAK 2017.

 

Sve će se brzo događati tijekom 2017. godine. U koraku s promjenama posvetite se stvarima i nemojte raditi više nego što trebate ili možete. Promislite prije djelovanja kako bi izbjegli nepotrebne komplikacije koje će vas samo usporiti. Muškarci Rakovi mogu poraditi na poboljšanju veza, osjećajni ste i moći ćete lakše izraziti što osjećate. Biti ćete romantičniji. iskoristite energiju koju ćete imati i zabavite se ove godine. Povremeno ćete imati zbunjujućih događaja, ali lakše je kada znate što možete očekivati. Kada radite stvari koje volite spontani ste i kreativni. Prijatelje cijenite i volite. Povremeno ste promjenjivog raspoloženja zbog preosjetljivosti. Ipak, ove godine imat ćete više snage da se suočite s raznim situacijama.

 

LAV - horoskop 2017.

lav godisnjiHOROSKOP LAV 2017.

 

2017. godina možda će vam se činiti usporena, ali barem ćete se lakše nositi sa svim događajima. Biti ćete u prednosti zato što ćete moći više napraviti ako mudro iskoristite vrijeme. Dajte sve od sebe u poslu kako bi ostvarili napredak u 2017. godini. Nakon poslovnih obaveza potrudite se poraditi na odnosima s prijateljima i s voljenim osobama. Kada nešto želite, ustrajni ste i idete do kraja. Znate što želite i poduzeti ćete sve što je u vašoj moći da ostvarite svoj cilj. Puni ste energije i optimistični. Zbog svojeg pozitivnog stava sklapate odlična prijateljstva. 

 

DJEVICA - horoskop 2017.

djevica godisnjiHOROSKOP DJEVICA 2017.

 

Sve će se odvijati sporo, ali istovremeno ćete imati prednosti. Činit će vam se da nemate dovoljno jak utjecaj kao što bi željeli, ali dugoročno gledano, sve će vam se isplatiti. Zvijezde vas upozoravaju da budete ljubazni prema nadređenim osobama, prijateljima i parterima. Tijekom čitave 2017. godine odnosi s drugima biti će jako važni. Držite se podalje od stresnih situacija. Uvijek odvojite vremena za osobe koje volite i hobi u kojem uživate. Težite društvu visoko inteligentnih i praktičnih osoba. Volite obratiti pažnju na detalje. Tijekom 2017. godine možda nećete biti zadovoljni odnosima s drugima, ali uvijek možete računati na radne kolege i šefove. Kao i uvijek, spremni ste za naporan rad i nećete imati vremena za tuđi bezobrazluk ili odvraćanje pažnje. 

 

VAGA - horoskop 2017.

vaga godisnjiHOROSKOP VAGA 2017.

 

Nećete propustiti mogućnosti u 2017. godini iako će se stvari odvijati brzo. Iskoristite višak energije za postizanje ciljeva. Pokušajte privatni život srediti. Posvetite vrijeme druženju s prijateljima i s članovima obitelji. Pred vama je odlična godina ako se potrudite voditi uravnotežen život. Budite umjereni u svemu. Život je isprepleten dobrim i lošim stvarima. Može se činiti da je teško isplanirati budućnost, ali nije nemoguće. Pokažite svoje sposobnosti, odlika Vage je da ostvari balans u svim aspektima života. Imate pravi osjećaj za ono što je prvo a što krivo i zato ćete se istaknuti u gomili. Karizmatični ste i romantični i sve vrline koje imate pomoći će vam kroz 2017. godinu.

 

ŠKORPION - horoskop 2017.

skorpion godišnjiHOROSKOP ŠKORPION 2017.

 

2017. godina donosi uspone i padove, ali budite optimistični. Izbjegavajte stresne okolnosti i dovoljno se odmarajte, jer što ste opušteniji, to ćete biti uspješniji. Živite u sadašnjem trenutku. Pred vama je puno poslovnih i društvenih događaja, isto tako i postignuća. Ipak, to ne znači da trebate žuriti. Uzmite dovoljno vremena da detaljno o svemu razmislite. To je način da ostanete u svojoj komfornoj zoni. Unatoč tome, ne bi se trebali suzdržavati od novih stvari, jer će vam 2017. godina biti uzbudljivija i zanimljivija uz nove stvari! Hrabri ste i poduzeti ćete sve što trebate kako bi ostvarili svoje ciljeve. Istovremeno, vjerni ste partneru i pouzdani ste prijatelj. Ponekad ste tajnoviti u vezi svojih namjera i ljubomorni. Ako želite dobru 2017. godinu, igrajte na svoje adute.

 

STRIJELAC - horoskop 2017.

strijelac godisnjiHOROSKOP STRIJELAC 2017.

 

U 2017. stvari će se brzo odvijati i najbolje što možete je ostati mirni u raznim situacijama. Nemojte se uznemiriti zbog svake sitnice, to vam neće pomoći. Ako vam treba odmor, nemojte se ustručavati tražiti godišnji. Budite ljubazni prema prijateljima i članovima obitelji. Nemojte se fizički ili intelektualno iscrpljivati preko granica izdržljivosti. Unatoč svemu, ovo može biti odlična godina! Naučite sve što možete kroz svoja iskustva i istražujte! Ponekad djelujete nemarni, ali to vaš život čini uzbudljivijim. 

 

JARAC - horoskop 2017.

jarac godisnjiHOROSKOP JARAC 2017.

 

Tijekom 2017. godine imat ćete dovoljno vremena da se posvetite svemu što želite. Nema naglih promjena i lako ćete se nositi sa svime što će se događati. Savjetujemo da se posvetite više članovima obitelji i prijateljima, čak i onda kada ćete željeti više se posvetiti poslu. Posvetite se i stvarima koje volite raditi i ova godina zasigurno će biti dobra. 

 

VODENJAK - horoskop 2017.

vodenjak godisnjiHOROSKOP VODENJAK 2017.

 

U 2017. godini možete očekivati ozbiljniji preokret. Povremeno ćete se dosađivati, ali imajte na umu da možete raditi uzbudljivije stvari od pražnjenja bankovnog računa. S radnim kolegama možete imati prijateljski odnos kako bi vam bilo zanimljivije na poslu. Slobodne dane iskoristite za zabavu. Inteligentni ste i šarmantni i možete biti najbolji prijatelj koji netko može imati. Ne volite dosadu. Volite iskoristiti svaki trenutak. 

 

RIBE - horoskop 2017.

ribe godisnjiHOROSKOP RIBE 2017.

2017. godina može biti odlična godina ako poduzmete prave korake. Morati ćete se malo žrtvovati. Na prvo mjesto morate staviti pitanje vaše sigurnije budućnosti. U međuvremenu, slobodno se opustite i zabavite kada je to moguće. Ne zaboravite vrijeme posvetiti članovima obitelji i prijateljima. Ovo će biti dinamična godina. Kreativni ste, inteligentni i prijateljski naklonjeni i uz te kvalitete nema onog što vi ne bi mogli ostvariti. 

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT