Godišnji horoskop za 2020. ❤️❤️❤️

2020. godina na prvi se pogled čini  kao dosta problematična ali ipak obećaje puno toga i to zahvaljujući relativno čestim planetarnim promjenama. Ako vam se u pojedinim trenucima i čini da stvari idu loše, nemojte se zavaravati misleći kako nemate sreće. Zapamtite da se život uvijek sastoji od uspona i padova, uzmite si malu pauzu za razmišljanje, prilagodite se novim okolnostima a onda nastavite dalje sa samopouzdanjem i uspjeh neće izostati.


U veljači nas očekuje sekstil Jupitera u Jarcu i Neptuna u Ribama što će većini znakova donijeti novu inspiraciju. Jupiterovo premještanje u Jarca najviše će ići u prilog Bikovima, Rakovima, Djevicama, Škorpionima, Jarcima te Ribama a uznemiriti će i uzburkati živote Ovnova, Blizanaca, Vaga i Strijelaca.
Saturn će se krajem ožujka 2020. premjestiti u Vodenjaka gdje će se naći u četverokutnom položaju sa Uranom u Biku. Ovaj će događaj predstavljati najavu perioda obilježenog pobunom te izraženom željom za slobodom i samostalnošću što će odgovarati Ovnovima, Lavovima, Vagama, Vodenjacima i Strijelcima. Ipak, Bikovi i Škorpioni se tu neće osjećati ugodno i imati će dojam kako nemaju kontrolu nad vlastitim životom.


Nakon toga slijedi nam konjunkcija Jupitera i Saturna u Vodenjaku što je formirati četverokutni položaj sa Uranom. Ovakav položaj planeta osigurava želju za istraživanjem i namjeru za osnivanjem odnosno pokretanjem nečeg potpuno novog. U ovom će periodu tako svi horoskopski znakovi biti željni promjena i spremni za nove izazove. Mnogi će donijeti bitne odluke, razriješiti odnose iz prošlosti i krenuti novim putem što će utjecati na više osoba a kod nekih i na društvo koje ih okružuje.


Mars, planeta koja simbolizira moć, proaktivnost i inicijativu, bit će retrogradna u periodu od kraja lipnja pa sve do kraja kolovoza. Ovo će se događati u kući Jarca i Vodenjaka pa će tako potaknuti promjene koje nisu očekivane pa time ni željene. Mnogi će se u tom periodu suočiti sa novim autoritativnim osobama, njihovim potezima i odlukama koje će biti potpuno drugačije od onoga čemu su se nadali i što su željeli.

 

 


U periodu od listopada pa do sredine studenog, Venera će zauzeti retrogradni položaj u kući Vage i Škorpiona. Venera je vladarica naših strasti, ljubavi i odnosa sa drugima. Strasti tada sigurno neće nedostajati ali ishodi neće biti onakvi kakvima smo se nadali. Mnogi će ljubavni odnosi u tom razdoblju popustiti pred testovima sudbine i zauvijek postati dijelom prošlosti.


Kroz 2020. godinu Saturn će polako putovati kroz Jarca što će navesti sve znakove na preispitivanje svoje prošlosti. Više nego inače razmišljat ćemo o svojim dosadašnjim postignućima i istraživati prilike koje bi nam mogle osigurati solidnu i sigurnu budućnost. Uran će u ovoj godini prolaziti kroz zemljani znak, Bika. Ovo će do kraja 2020. godine uzdrmati i značajnije promijeniti financijsku sliku društva tako što će utjecati na financijske stavove pojedinaca.


Vatreni znakovi (Ovan, Lav i Strijelac)će ove godine imati više nego dovoljno vremena za sebe. Tako će pripadnici ovih znakova razviti nove interese i osmisliti nove ciljeve. Kroz godinu ćete stalno privlačiti potencijalne nove poslovne ali i ljubavne partnere što će izazvati različite dileme. Vatreni su znakovi poznati po svom bogatom društvenom životu ali ova vam godina donosi nove standarde kojima ćete nadmašiti same sebe. Osim što ćete uživati u dobrom društvu i zabavi, istovremeno ćete ulagati puno više truda u posao. Nema sumnje kako ćete kroz čitavu godinu tako profitirati u smislu financija ali i drugih resursa.

 

 


Zemljani znakovi (Bik, Djevica i Jarac) trebaju biti oprezni jer će se upravo kod njih smjestiti retrogradni Merkur. Budite pažljivi prilikom obavljanja ozbiljnijih poslova a ako osjetite da je situacija čudna ili atmosfera nepovoljna, radije se pritajite i odgodite planove za neko bolje vrijeme. Slobodno slušajte svoju intuiciju jer vas ove godine neće iznevjeriti. Osjećat ćete se puno bolje u periodu kad će Saturn prolaziti kroz Jarca ali ni tada neće biti velikih životnih promjena pa se može reći kako 2020. godina za vas predstavlja status quo. Sanjat ćete o uspjehu i tragati za prilikama ali ćete dobiti nesporazume i probleme u međuljudskim odnosima.


Zračni znakovi (Blizanci, Vaga i Vodenjak) mogu očekivati jednu ugodnu i pozitivnu godinu. Pratit će vas stabilnost ali i uspjeh. Bit ćete u svakom trenutku spremni za suradnju a neće vam nedostajati ni komunikacijskih vještina. U 2020. godini ne trebate očekivati nikakve negativnosti iako će biti onih povremenih trenutaka nesigurnosti i nelagodnih situacija u kojima, da bi sve to što prije prošlo, morate pokazati odlučnost i stabilnost. Nemojte se bojati promjena a imajte na umu kako bi bilo najbolje da ih upravo vi inicirate jer ćete jedino tako imati potpunu kontrolu nad dešavanjima. Ovo je godina u kojoj morate preuzeti kontrolu nad vlastitim životom.


Vodeni znakovi (Rak, Škorpion i Ribe) prolazit će ove godine kroz nekoliko osjetljivih perioda. Ukoliko uspijete nadvladati situacije sa kojima ćete se suočavati, doći ćete u prednost i ostvariti veći uspjeh nego ste se nadali. Ono što je sigurno, to je da su pred vama novi počeci. Tako će neki stupiti u brak dok će drugi započeti potpuno novu karijeru. Pred vama je jedna obećavajuća godina ali da bi maksimalno iskoristili njen (i svoj) potencijal morat ćete poraditi na motivaciji koje će u nekim trenucima nedostajati ne samo kod vas nego i kod drugih. U 2020. godini najviše ćete profitirati kroz aktivnosti sa drugim ljudima pa stavite naglasak na suradnju i timski rad.

 

 


Numerološki gledano, 2020 je broj 4, broj koji simbolizira duhovnost i podsvijest. Ova će godina tako biti obilježena partnerskim odnosima u kojima će mnogi dokazati svoju lojalnost i još jednom ostvariti odlične, zajedničke rezultate. Broj 4 u numerologiji sugerira organizaciju, metodičnost i rad pa će tako svi znakovi biti produktivni i dobro iskoristiti prilike kojih će biti na svakom koraku. U ljubavi nemojte slušati glasine, otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom jer će 2021. dočekati samo oni odnosi koji imaju čvrste temelje. 2020. godina ne ide u prilog avanturama i aferama a oni koji su slobodni stupit će u odnos utemeljen na povjerenju te istovremenoj sklonosti promjenama i kompromisu. Svi će biti skloni poslu, radna će atmosfera biti u većini trenutaka pozitivna ali budite oprezni kako ne bi ostavili stvari nedovršenima. Organizirajte se i budite metodični, izbjegavajte ljude koje smatrate lijenima.

 

 

Ovan 2020

OVAN - horoskop 2020.

HOROSKOP OVAN 2020.

U vaš će se život ove godine vratiti mir i harmonija. Godina će započeti sa potpuno novim ciklusom u vašem životu pa ćete tako donijeti velike i ozbiljne odluke o tome tko i što ostaje u vašem životu odnosno koga i čega ćete se konačno riješiti. Nestat će svi oni trenuci boli i patnje koji su vas pratili kroz život pa tako možemo reći da je pred vama jedna potpuno opuštena godina. Prevladat će ljubav a naglasak će biti na vašem osjećaju slobode i samostalnosti. 2020. godina je idealan period za ojačanje privatnih ali i poslovnih odnosa.

 

 

BIK - horoskop 2020.

HOROSKOP BIK 2020.

U zadnjih ste godinu dana prošli kroz brojne promjene a u 2020. one nove neće biti onako istaknute i vidljive ali će se ipak događati na jedan suptilan način. Ovo je dobar period za promjenu životnih prioriteta. Bit ćete dovoljno pribrani i predani da bi mogli realizirati neke od dugoročnih ciljeva. Bit će trenutaka kad će vam se činiti da se stvari odvijaju prebrzo i da se ne možete sa njima više nositi ali nemojte se tada ulijeniti i stati nego dajte od sebe još više. Budite proaktivni i borite se. U pojedinim trenucima predahnite ali samo kako bi evaluirali svoje ciljeve i provjerili jeste li na pravom putu.

BLIZANCI - horoskop 2020.

HOROSKOP BLIZANCI 2020.

2020. godina bit će prepuna različitih aktivnosti. Bit ćete motivirani, sretni i spremni na sve a to će vam osigurati podršku drugih ali i dobru atmosferu. Rodit će se nove nade i nove ideje o tome kako možete unaprijediti vlastiti život. Ovo je dobra godina za začiniti svoj život inovativnim idejama i projektima, posebno ako vas rutina sve više smeta. Bit će trenutaka koji će vas prisiliti na to da izađete iz svoje zone sigurnosti a ako nastupite sa čvrstim stavom, možete svaku situaciju preokrenuti u svoju korist. Uložite nešto više vremena i truda u odnose sa prijateljima. Novim se situacijama prilagodite umjesto da se odupirete i žalite drugima. Bit će i trenutaka kad ćete morati pristati na kompromis.

 

 

RAK - horoskop 2020.

HOROSKOP RAK 2020.

Ova će vam, 2020. godina, donijeti potpuno drugačije situacije od onih na koje ste navikli. Očekujte velike promjene, posebno na polju međuljudskih odnosa. Članovi će obitelji imati potrebu za većom slobodom pa će se tako udaljiti od vas i krenuti svojim putem, nemojte im prigovarati. Voljena osoba ili netko od prijatelja također će se od vas udaljiti, sigurno vam neće biti drago ali dugoročno gledano, očekuje vas nešto bolje i kvalitetnije. Ono što se događalo u okolini sad će krenuti u potpuno novom smjeru. Koliko god se neki trenuci činili teškima, ova je godina idealna za vašu neovisnost i nove životne ciljeve.

LAV - horoskop 2020.

HOROSKOP LAV 2020.

Očekuju vas nove prilike i različite mogućnosti. Imat ćete jako puno energije i bit vrlo izdržljivi kroz čitavu godinu a vaši će pothvati ići prema planu i bez posebnih poteškoća. Bit ćete isto tako i efikasni te stajati čvrsto nogama na zemlji. Bit ćete jako blizu realizaciji svojih ambicija i dostizanju ideala. Ipak, vaša će emotivna strana izaći na površinu češće nego do sad i mogla bi uzrokovati povremene poteškoće u odnosu sa okolinom. Većina će vas 2020. provesti u centru pozornosti a ovo vam je jedan od najboljih kreativnih perioda do sad. Prilagodite svoj život okolini i trendovima kako bi ostvarili svoje težnje.

 

 

DJEVICA - horoskop 2020.

HOROSKOP DJEVICA 2020.

2020. godina za vas neće predstavljati jedan od najboljih perioda. Pojavit će se priličan broj nevolja, smetnji i prepreka a u nekoliko ćete navrata biti direktna meta bolnih susreta i suočavanja. Ove ćete godine također biti impulzivniji nego inače a na to morate posebno pripaziti, nemojte reagirati eksplozivno i napadati ljude oko sebe. Nije sve tako loše kako se čini, ove će godine vaša kreativnost biti nenadmašna a bit će vam dodijeljeni neki od vrlo teških zadataka i poslova koje ćete uspješno dovršiti pa tako u nekoliko navrata ostvariti uspjeh. Čuvajte energiju, svakako će vam biti potrebna.

VAGA - horoskop 2020.

HOROSKOP VAGA 2020.

Za vas će 2020. godina biti pozitivna i lakša nego prethodne. Očekujte dobru atmosferu i povoljna dešavanja koja će vam pomoći raščistiti različite situacije iz prošlosti. Polako će nestati sve vaše brige a kako će godina prolaziti, tako ćete se osjećati bolje i biti sigurniji u sebe. Imat ćete pregršt slobode a prema vama će dolaziti mnoštvo uzbudljivih stvari. Naglasak će biti na privatnom životu u kojem ćete imati dovoljno prilika za sebi ugoditi. Oni od vas koji se ne osjećaju sigurno ili ispunjeno u drugoj će polovini godine pronaći sebe i vratiti se na staro. Očekuju vas brojna nova poznanstva a ove ćete godine konačno dobiti nagradu ili poslovno promaknuće koje ste očekivali u nekoj od prethodnih godina.

 

 

ŠKORPION - horoskop 2020.

HOROSKOP ŠKORPION 2020.

2020. godina ide u prilog novim počecima ali i dovršavanju svih onih bitnih zadataka i poslova sa kojima ste u zaostatku. Planete će vam pomoći riješiti nekoliko bolnih situacija koje su vas pratile kroz prethodnih nekoliko godina. Započinjete jedan nov životni ciklus u kojem ćete osjetiti olakšanje i konačno se riješiti boli i različitih kompleksa. Istovremeno ulazite u novu životnu fazu u kojoj neće sve biti idealno ni lako a tu samo o vama ovisi koliko ćete se snaći i što ćete smatrati prilikom. Slobode vam neće nedostajati kao ni hrabrosti. Mnogi će od vas ove godine pažnju usmjeriti onom materijalnom a isto će tako mnogi materijalizirati neke od svojih davnih želja.

STRIJELAC - horoskop 2020.

HOROSKOP STRIJELAC 2020.

2020. godina donosi vam dobre trendove. Nećete više oklijevati i biti nesigurni, najviše će se toga promijeniti po pitanju vaše volje i to u pozitivnom smislu. Skriveni problemi koji nisu mogli biti definirani i koji su vas ometali dulje vremena polako će postati opipljivi što znači da ćete biti sve bliže njihovom rješenju. Društvo će vas cijeniti i prepoznati kao kvalitetnu osobu. Kroz čitavu ćete godinu slijediti svoju intuiciju što će se pokazati vrlo dobrim. U odličnoj ste fazi za promjenu radnog mjesta a bilo kakva pravna pitanja konačno će krenutivama u korist. Oni od vas koji se bave kreativnim poslovima moći će opipati svoj uspjeh. Kako će se godina bližiti kraju, tako ćete dobiti razne nagrade za strpljenje i izdržljivost.

 

 

JARAC - horoskop 2020.

HOROSKOP JARAC 2020.

2020. godina za vas će zapravo predstavljati jedan period zatišja. Prevladavat će smirena i ugodna atmosfera a planete će se tako posložiti da ćete doći u dodir sa vrlo malim brojem nervoznih i negativnih osoba. Okolnosti će biti povoljne i možete ih iskoristiti ali samo ako ćete ih biti voljni istražiti te spremni uvesti u svoj život veće promjene. Pripremite se na bavljenje većim poslovnim, financijskim i privatnim izazovima. Ako u pojedinim trenucima imate dojam kaosa, okrenite se duhovnosti. Ove ćete godine svakako bolje ostvariti svoje životne ambicije.

VODENJAK - horoskop 2020.

HOROSKOP VODENJAK 2020.

Očekuje vas jako puno različitih dešavanja kao i brojne nove mogućnosti koje će vas kroz čitavu 2020. godinu voditi u pozitivnom smjeru. Ostvarit ćete mnoge ambicije, želje i težnje. Planete će se tako posložiti da će od vas zahtijevati momentalne reakcije, čak i kada su u pitanju sitnice. U nekim ćete trenucima biti vrlo borbeni i agresivni a u prvi će plan doći vaša impulzivnost. Ovo može biti pozitivno samo ako dobro procijenite ljude i situacije. Mnogi će odnosi proći kroz veće ali pozitivne promjene. Ovisno o okolnostima, na nekim će životnim poljima kroz godinu prevladavati osjećaj neodređenosti ili čak praznine. Pokušajte se u 2020. pritajiti, posebno ako osjetite da su moguće nevolje i suočavanja sa konkurencijom pa čak i potencijalnim poslovnim partnerima. Nemojte olako odbijati nove prilike.

 

 

RIBE - horoskop 2020.

HOROSKOP RIBE 2020.

2020. godina predstavlja nastavak i nadogradnju na one prethodne. Nastavit ćete dalje istim onim tempom, ulagat ćete puno truda i vremena u ostvarenje svojih ciljeva a sigurno vam neće nedostajati novih životnih prilika. Ova je godina vrlo povoljna za započinjanje novih aktivnosti, za rad na novim projektima ali i za nova ljubavna osvajanja. Kroz čitavu ćete godinu imati podršku prijatelja i kolega. Bit će trenutaka u kojima ćete reagirati previše impulzivno ali nemojte na to gledati negativno, budite se spremni ponekad i ispričati. Planete će vam pomoći ojačati samopouzdanje a mnogi će se tako uspeti ljestvicu više. Prekinut će se mnogi nezdravi odnosi a imat ćete puno više slobode i neovisnosti.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com