Otvaranje sa 6 karata

Kliknite na karte za otvaranje
 
DEVETKA ŠTAPOVA

Snaga

Postignuta je čvrsta pozicija. Kreativni pristup vas je doveo do snage. Pobjeda kao da je na dohvat ruke. Osobna snaga.

(obrnuto značenje)
Odluke se oslabile vašu poziciju. Obrana će biti teška. Približavaju se teški sukobi.

MJESEC

Snovi

Snovi često sadrže odgovore koje logično razmišljanje ne nalazi. Intuicija je često sjajna i obasjava noć. Postupajte prema svom srcu i duši. Logika će se objasniti kasnije.

(obrnuto značenje)

PUSTINJAK

Samotno razmišljanje

Kontemplacija u tišini otkriva unutrašnje istine. Glas vašeg srca je mudriji od glasova onih oko vas. Vrijeme je za osamljenost, mir i razmišljanje.

(obrnuto značenje)
Prekid veza sa svojim ja. Središte je negdje drugdje i to dovodi do toga da zaboravljate sebe. Osobne vrijednosti su sklonjene u stranu.

PAŽ PEHARA

Veze

Poruka izdaleka dovodi do zajedništva dviju strana. Komunikacija je vrlo važna. Dijalog otvara nove mogućnosti i vodi ka promjeni.

(obrnuto značenje)
Prekid ili jaz u komunikaciji vodi ka problemima. Laži i lažna uvjerenja.

AS PEHARA

Kreativnost

Obilje kreativnosti i osobne snage. Kreativnost je na vrhuncu. Ova karta sugerira posvemašnje samoispunjenje. Potegnite dobar gutljaj – kalež je pun.

(obrnuto značenje)
Kalež je prazan, osjećaj vrijednosti minimalan. Kreativnost je nestala zajedno sa samopovjerenjem i osobnom energijom.

PETICA ŠTAPOVA

Opozicija

Nadmetanje je krenulo krivo. Opozicijske snage jačaju i postižu pobjedu. Okruženi ste oponentima. Neprijatelj se na sceni može zadržati dugo.

(obrnuto značenje)
Uspjeh na osobnom polju. Ostajete na svom terenu, licem u lice s protivnikom. Natječite se sretno.

 
Značenje pozicije 1: Osoba koja pita

Ova pozicija predstavlja osobu koja postavlja pitanje, osobu kojoj se karte čitaju. Ova pozicija daje uvid u trenutne okolnosti, situacije i područja od interesa. Neposredna okolina osobe koja pita.
Značenje pozicije 2: Prepreke

Položaj "prepreke" daje uvid u one sile koje se protive osobi koja pita (položaj 1). Koje sile ili pojedinci stoje na putu napretku? Ili, koje kvalitete trenutno nedostaju?
Značenje pozicije 3: Povijesti

Položaj "povijesti" ocrtava pozadinu ili prošla mentalna stanja koja su ključna za trenutni položaj. Što se događalo prije? Gdje je bila osoba koja pita prije? Tko ili što je imao utjecaj?
Značenje pozicije 4: Bliža budućnost

Položaj "bliža budućnost" daje uvid u sljedeće korake na cesti ispred vas. Kako sadašnja situacija utječe na sutra?
Značenje pozicije 5: Strategije

Položaj "strategije" opisuje razmišljanja te smjerove aktivnosti koji će pomoći osobi koja pita kako se ona ili on kreće prema budućnosti. Krećući se prema naprijed, na što bi osoba koja pita trebala obratiti pozornost?
Značenje pozicije 6: Cjelovitost

Položaj "cjelovitost" pruža uvid u ukupnu energiju koja definira osobu koja pita i pitanje koje je postavljeno. Što će biti ishod ove situacije? Što će u konačnici biti ključno razrješenje situacije?
 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar