Otvaranje sa 6 karata

Kliknite na karte za otvaranje
 
VITEZ PEHARA

Potraga

Ciljevi su daleko i podrazumijevaju putovanje, bilo fizičko ili duhovno. Vitez kaleža predstavlja kreativnost i čežnju. Ostvarenje želja možda je moguće, ali je vrlo daleko. Putovanje počinje.

(obrnuto značenje)
Ukočenost. Nepomičnost. Cilj je tako daleko da se zasad ne može doseći. Nemoć da se pomakne izazvana fizičkim ili emocionalnim zaprekama.

PETICA ŠTAPOVA

Opozicija

Nadmetanje je krenulo krivo. Opozicijske snage jačaju i postižu pobjedu. Okruženi ste oponentima. Neprijatelj se na sceni može zadržati dugo.

(obrnuto značenje)
Uspjeh na osobnom polju. Ostajete na svom terenu, licem u lice s protivnikom. Natječite se sretno.

DVOJKA ŠTAPOVA

Imetak

Uspjeh je postignut. Težak rad se isplatio. Doba da se zbroji sve što se dosad zaradilo. Prebrajanje. Vrijeme za mjerenje. Vrijeme uspjeha.

(obrnuto značenje)
Gubitak je zaustavljen. Doba za pregled štete i zbrajanje gubitaka. Pitanje osiguranja i odgovornosti.

LJUBAVNICI

Međusobni odnosi

Ovdje su na djelu sklad, ljepota i savršenstvo. Veze među ljudima su skladne. Prevladava odgovornost prema bliskim partnerima. Požrtvovnost, posvećenost.

(obrnuto značenje)
Kraj veze. Osjećaj neispunjenosti. Nezadovoljstva. Tuge.

DEVETKA ŠTAPOVA

Snaga

Postignuta je čvrsta pozicija. Kreativni pristup vas je doveo do snage. Pobjeda kao da je na dohvat ruke. Osobna snaga.

(obrnuto značenje)
Odluke se oslabile vašu poziciju. Obrana će biti teška. Približavaju se teški sukobi.

ČETVORKA PEHARA

Pomiješane emocije

Zbrka emocija i misli. Nešto što je bilo jasno biva okaljano vanjskim snagama. Sjetite se što zapravo želite i oduprite se iskušenjima.

(obrnuto značenje)
Jasna misao. Pred vama je čist put. Znate što želite.

 
Značenje pozicije 1: Osoba koja pita

Ova pozicija predstavlja osobu koja postavlja pitanje, osobu kojoj se karte čitaju. Ova pozicija daje uvid u trenutne okolnosti, situacije i područja od interesa. Neposredna okolina osobe koja pita.
Značenje pozicije 2: Prepreke

Položaj "prepreke" daje uvid u one sile koje se protive osobi koja pita (položaj 1). Koje sile ili pojedinci stoje na putu napretku? Ili, koje kvalitete trenutno nedostaju?
Značenje pozicije 3: Povijesti

Položaj "povijesti" ocrtava pozadinu ili prošla mentalna stanja koja su ključna za trenutni položaj. Što se događalo prije? Gdje je bila osoba koja pita prije? Tko ili što je imao utjecaj?
Značenje pozicije 4: Bliža budućnost

Položaj "bliža budućnost" daje uvid u sljedeće korake na cesti ispred vas. Kako sadašnja situacija utječe na sutra?
Značenje pozicije 5: Strategije

Položaj "strategije" opisuje razmišljanja te smjerove aktivnosti koji će pomoći osobi koja pita kako se ona ili on kreće prema budućnosti. Krećući se prema naprijed, na što bi osoba koja pita trebala obratiti pozornost?
Značenje pozicije 6: Cjelovitost

Položaj "cjelovitost" pruža uvid u ukupnu energiju koja definira osobu koja pita i pitanje koje je postavljeno. Što će biti ishod ove situacije? Što će u konačnici biti ključno razrješenje situacije?
 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar