Mjesečni horoskop za rujan 2022. ❤️❤️❤️

Ulazimo u rujan 2022. s impresivnim brojem planeta u retrogradnom kretanju: Jupiter, Saturn, Uran, Neptun i Pluton. Također, 9. rujna počinje i retrogradno kretanje Merkura, koji će nastaviti svoje direktno kretanje 2. listopada. Zbog toga vrlo vjerojatno mnoge aktivnosti, projekti i situacije neće ići onako kako smo željeli ili očekivali . Pod utjecajem ovog iznimnog astrološkog konteksta možemo očekivati ​​da ćemo naići na razne blokade, odgode ili zabune; ali sve će to kad tad prestati. Za sada, najbolje što možemo učiniti je dopustiti da se stvari dogode, nastojati razumjeti temeljne uzroke problema i izvući zaključke za kasnije kada ćemo dobiti priliku sve vratiti na pravi put.

5. rujna 2022. Venera prelazi u Djevicu, gdje je već Sunce. To označava početak perioda kada nas se potiče da na pragmatičan, objektivan i jasan način analiziramo svoje veze s drugima i kako upravljamo proračunom.

Merkur – vladar Djevice (znak kroz koji je Venera u tranzitu tijekom ovog razdoblja) – nalazi se u Vagi, znaku kojim vlada Venera. Venera i Merkur su u takozvanoj "međusobnoj domicilnoj recepciji" i podržavaju jedno drugo. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da imamo energiju koja nam je potrebna da bismo se ozbiljno bavili poboljšanjem veza s drugima. Budući da je Merkur u retrogradnom kretanju kroz Vagu do 23. rujna, zatim kroz Djevicu do 2. listopada, imamo priliku jasnije vidjeti što ne funkcionira u partnerstvima, druženjima, brakovima ili drugim nama važnim vezama.

 

 

 

Također, Venera i Merkur stimuliraju jedno drugo i pomažu nam u pronalaženju rješenja, ali i zamjerki. Vrijeme je da se ublaže kritički ispadi i sklonost da se prvo gleda na ono što ne funkcionira, što nije dovoljno dobro, što nije unutar određenih pravila i propisa.

Tranziti u rujnu 2022. pokazuju da prolazimo kroz period kada trebamo biti oprezni u ljubavnom životu i kada je riječ o upravljanju novcem. Tarot-horoskop.com ističe da su Merkur i Jupiter u opoziciji do 23. rujna. To govori o tendenciji uznemirenosti i sukoba između želja za širenjem potrebe za pomnim istraživanjem svakog detalja naših projekata. Bilo bi mudro nastojati pronaći zlatnu sredinu između perfekcionizma koji paralizira svaku inicijativu i sklonosti uključivanju u previše projekata u isto vrijeme.


Budući da postoji toliko mnogo planeta u retrogradnom kretanju, Tarot-horoskop.com smatra da bi se mnogi od nas mogli osjećati frustriranima, osobito u odnosima koji ne mogu napredovati, u kojima se čini da rasprave, pregovori ili pokušaji pomirenja stagniraju. U takvim situacijama najbolje bi bilo pogledati u prošlost prije nego što detaljno analiziramo sadašnju situaciju kako bismo mogli proširiti svoje perspektive.

 

 


U ovom astrološkom kontekstu stvari mogu lako eskalirati u sukobe načela, pa postaje neophodno biti otvoren prema idejama i uvjerenjima drugačijima od naših. Vrijeme je da pokažemo da smo strpljivi i tolerantni i prihvatimo da naša istina nije jedina. Na taj način možemo otkriti slabe točke u vlastitom razmišljanju.


Aktivacija Djevice trebala bi nam dati želju da budemo od pomoći drugima, da budemo dobri suradnici, prijatelji i partneri. Također nas potiče da radimo za svoje bližnje i drage, ali ne dopuštajući im da zlorabe našu dobru volju.

Tarot-horoskop.com smatra da mnoštvo retrogradnih kretanja u rujnu 2022. može dovesti do neodlučnosti i može potaknuti tendenciju beskonačnog vaganja nekih odluka. Češće je vrlo korisno kritički promatrati neke aspekte naših života i dodavati stvari na dubljoj razini, osobito ako događaji to zahtijevaju. Ali to nas ne bi trebalo paralizirati i spriječiti da napredujemo.

Naglasak stavljen na zemljane znakove (Bik, Djevica, Jarac) pomaže nam da, kao i prošlog mjeseca, budemo pragmatični i oprezni te slijedimo poštene rezultate i rješenja koja su jasna i primjenjiva.


Budući da su aktivirana i tri promjenjiva znaka (Blizanci, Djevica i Ribe), tijekom ovog razdoblja vrlo je važno biti fleksibilan i prilagođavati se kako prolazimo kroz neke nepredviđene ili nestabilne situacije.

 

 

Između 15. i 18. rujna, kada su efekti kvadrata Venere i Marsa jači, mogu započeti ili se pogoršati neki sukobi.

Nakon 18. rujna 2022., planeti stvaraju mnogo harmoničnije aspekte koji nas inspiriraju da isprobavamo nove stvari, gradimo nove stvari koje su čvršće i koristimo iskustvo koje smo do sada skupili i klonimo se ponavljanja nekih grešaka iz prošlosti.

Srećom, u rujnu nam dolazi i harmoničan aspekt između Marsa i Saturna koji nas inspirira da mobiliziramo svoju ustrajnost i polet, ponašamo se zrelo i objektivno te ne odustajemo čak i ako neke situacije oko nas stagniraju ili se kreću u nesretnom smjeru.

Na općoj ekonomskoj razini mogli bismo svjedočiti rastu koji je manje impresivan od očekivanog ili službeno predviđenog. Razmjene i pregovori mogu stagnirati ili se usporiti. Čini se da neki sporovi ili sukobi ne nalaze rješenje.

22. rujna 2022. Sunce počinje svoj tranzit kroz Vagu, a nakon njega Venera 29. rujna. Ovaj astrološki kontekst može doprinijeti poboljšanju suradnje i partnerstva, uključujući neke međunarodne veze ili ugovore. Dakle, posljednji tjedan rujna možda već izgleda dobro.


Tarot-horoskop.com podsjeća sve da planeti ne djeluju umjesto nas. Oni nam samo daju energiju potrebnu da se bavimo nekim područjima našeg života. Kao rezultat toga, vrijeme je da usmjerimo svoje napore prema postizanju ravnoteže, pravednosti, činjenju onoga što je ispravno za sve uključene, a ne samo za neke, što je harmonično na osobnoj i društvenoj razini, čak i ako se sve to čini teškim za učiniti tijekom ovog perioda. Svatko od nas mora revidirati svoje stavove u odnosu prema drugima i prema vlastitim odgovornostima.

Mjesečni horoskop

DNEVNI HOROSKOP TJEDNI HOROSKOP GODIŠNJI HOROSKOP

 

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

Za ljubavne živote Ovna, rujan 2022. mjesec je zbrajanja stvari, ponovnog raspravljanja o stvarima koje su ili manje komplicirane i ponovnog pregovaranja o pravilima po kojima funkcionira vaš život udvoje. Ova tendencija je zbog činjenice da je Merkur u retrogradnom hodu kroz 7. kuću Ovna (veze, partnerstva, udruženja, brak) između 9. i 23. rujna 2022. Zatim se vraća u retrogradno kretanje u vašoj 6. kući (posao, zdravlje, ritam vaše svakodnevice), gdje ostaje do 2. listopada. Retrogradno kretanje Merkura pomaže Ovnovima da sa svojom boljom polovicom preispitaju svaki od svojih zadataka i obaveza kako bi se njihov život udvoje odvijao lakše. Još jedan značajan astrološki događaj za Ovnove je Venera – vladar vaše 7. kuće – koja prolazi kroz 6. kuću Ovna 5. rujna 2022. Kao rezultat toga, vi i vaša bolja polovica imate tendenciju da postajete pažljiviji u vezi stvari, zahtjevniji jedno prema drugom i vašoj vezi. Imajući u vidu činjenicu da su Merkur i Venera svaki u svom domicilu (što znači u međusobnoj recepciji), Tarot-horoskop.com smatra da astrološka energija ovog pojma pogoduje raščišćavanju stvari, harmoniji u odnosima i pronalaženju jednostavnih i pragmatičnih rješenja za pitanja koja su se činila iznimno kompliciranima. Između 15. i 18. stvari bi mogle postati više konfliktne, stoga Tarot-horoskop.com preporučuje da se ponašate diplomatski i obratite pažnju na mišljenja i prijedloge svoje bolje polovice. Od 22. rujna 2022. Sunce osvjetljava Ovnovu 7. kuću i, budući da je to vladar vaše kuće ljubavi i romantike, daje prednost Ovnovima koji traže ljubav.

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

Merkur – vladar 5. kuće Bika (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, zabava, djeca) – u retrogradnom je kretanju između 9. rujna i 2. listopada 2022. Venera – vladar Bika – prolazi ovu kuću od 5. rujna. Kao rezultat toga, možete očekivati ​​da ćete u rujnu biti privlačniji potencijalnim partnerima. Ali u isto vrijeme, neodlučniji ste po pitanju veza. Možda niste sigurni želite li započeti novu vezu; ili vam možda nije jasno što osjećate prema nekome tko pokušava osvojiti vaše srce. Možda im radije ne biste uzvraćali naklonost. U svakom slučaju, Tarot-horoskop.com preporučuje da ne žurite s donošenjem ljubavnih odluka. Astrološki kontekst ovog perioda daje vam priliku da preispitate svoje emocionalne potrebe. Možete razjasniti što očekujete od veze i što ste spremni dati zauzvrat. Možete doći do vrlo korisnih zaključaka o bivšim ljubavnicima i onome što nije funkcioniralo u tim vezama iz prošlosti. Tarot-horoskop.com predlaže da ne podlegnete iskušenju da potražite utočište u zagrljaju bivšeg ljubavnika, osobito između 23. rujna i 2. listopada 2022. Oženjeni Bikovi ili oni koji su već neko vrijeme u vezi mogu maksimalno iskoristiti rujanske tranzite kako bi oživjeli svoj život udvoje. Možete obnoviti romantiku i ponovno otkriti užitak druženja sa svojom boljom polovicom. Astrološki kontekst također stvara odlične uvjete za rješavanje nekih starijih sporova. To je zato što Bikovi imaju puno šarma i kreativnosti, što im pomaže da podrže, a ponekad čak i nametnu svoje stajalište na ugodan ili čak smiješan način.


 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

U rujnu 2022. u ljubavnim životima Blizanaca moglo bi doći do svađa. Život udvoje mogao bi biti problematičan promjenama i neizvjesnostima. Vaši nedosljedni postupci uopće ne pomažu u ponovnom uspostavljanju ravnoteže. Skloni ste čestom suprotstavljanju svojoj boljoj polovici, pod utjecajem opozicije koja se događa između Merkura – vladara Blizanaca – i Jupitera – vladara vaše 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak). Mogli biste zaključiti da baš i ne možete pronaći sredinu ili dogovoriti planove za budućnost. Tarot-horoskop.com preporučuje da ne budete sebični i zainteresirani samo za vlastite potrebe i želje. Nakon 9. rujna 2022., kada Merkur počinje svoje retrogradno kretanje, Blizanci koji su bili nepošteni ili su istupili iz braka tijekom vremena riskiraju da će morati odgovarati za svoje postupke. Ako ste u takvoj situaciji, mogli biste završiti u situaciji da vam više neće pomoći vaš šarm ili sposobnost da svoju bolju polovicu ošamutite. Tarot-horoskop.com savjetuje da preispitate svoj stav prema životu udvoje i obratite više pažnje na želje svoje bolje polovice. U astrološkom kontekstu rujna 2022., slobodni Blizanci nisu toliko sigurni u to što žele. Kao rezultat toga, nemaju mnogo šanse za početak veze, čak ni one kratkoročne. Ali ako počne, vrlo je vjerojatno da će se stvari zakomplicirati nakon 23. rujna. Mogli biste zaključiti da je emocionalni utjecaj veći nego što ste očekivali i da osjećate potrebu napraviti korak unatrag.

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

U rujnu 2022. mnogi Rakovi postaju izbirljivi i svadljivi. To dovodi do raznoraznih svađa u paru, osobito između 15. i 18. rujna. Ponekad može doći do žestokih rasprava i zato što Rakovi vraćaju u fokus neke starije partnerove grijehe, sve ono za što osjećaju da ih je partner kroz vrijeme povrijedio. Izgledi za rješavanje problema na ovaj način su mali ili nikakvi, ali odnos će neizbježno postati napet. Neki Rakovi imaju tendenciju da postanu zatvoreni, tajnoviti ili dopuštaju sebi da budu preplavljeni starijim problemima. U slučaju slobodnih Rakova koji žele započeti romantičnu vezu, ta je tendencija potpuno kontraproduktivna. Ako ste jedan od ovih Rakova, Tarot-horoskop.com preporučuje da nastojite biti društveniji, komunikativniji, ali pripazite da ne zauzmete stav "jao meni". Ne spominjite svoje prošle neuspjehe u ljubavi. Također biste trebali vladati sklonošću da budete borbeni oko sitnica, osobito u vezama sa svojom boljom polovicom ili s onom čije srce pokušavate osvojiti (ovisno o slučaju). Ako sa svojom boljom polovicom morate razgovarati o osjetljivim ili važnim stvarima, Tarot-horoskop.com predlaže da budete strpljivi i da takve razgovore ne započinjete tijekom prve dvije dekade u mjesecu. Nakon 20. rujna 2022. astrološki kontekst postaje mnogo povoljniji za teške rasprave ili izlaske na spojeve. Tranziti planeta krajem rujna pogoduju uravnoteženim i konkretnim raspravama. Na taj način možete raščistiti neke starije situacije na konstruktivan i miran način.

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

U rujnu 2022. Lavovi imaju tendenciju previše očekivati ​​od drugih, uključujući i od svoje bolje polovice. Mnogi smatraju da je prirodno da dobiju bezuvjetno divljenje i ne osjećaju se obveznima ponuditi bilo što zauzvrat. Ako vam je potrebna pomoć, trebate je ljubazno zatražiti. Prihvatite da niste nepogrešivi i nemojte se ponašati kao da vam itko išta duguje. Ljubavni život Lavova obilježen je opozicijom Jupiter-Merkur koja se događa 23. rujna. Jupiter je vladar Lavove kuće ljubavi i tijekom ovog razdoblja je u retrogradnom kretanju. Merkur je vladar vaše kuće prijatelja i društvenog života i također počinje svoje retrogradno kretanje 9. rujna. Kao rezultat toga, moglo bi doći do zabune između prijateljstva i ljubavi, posebno za samce Lavove. Ili niste sigurni što osjećate i prema kome, ili riskirate da uništite dobro prijateljstvo pokušavajući ga pretvoriti u erotsku vezu. Također je moguće da prijatelj želi više od vas, što čini vezu napetom. Drugi vjerojatni scenarij je da će se bivša ljubav pokušati vratiti u vaš život, tvrdeći da žele biti samo prijatelji. Tarot-horoskop.com preporučuje da budete vrlo oprezni, osobito ako ste u stalnoj vezi ili čak u braku. Bilo bi najpametnije maksimalno iskoristiti retrogradne kretnje ovog perioda kako biste raščistili što osjećate prema nekim ljudima. Odlučite što dugoročno želite učiniti u svom ljubavnom životu općenito ili u životu kao par ako ste u braku. U slučaju parova sa starijim problemima, ne bi škodilo pokušati s privremenim razdvajanjem kako bi oba partnera imala koristi od odmora i odlučila što doista osjećaju i očekuju jedno od drugoga.

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

5. rujna 2022. Venera prelazi u Djevicu gdje je već Sunce. To poboljšava vaše samopouzdanje, osobni šarm i otvorenost. Kao rezultat toga, možete očekivati ​​da ćete postati vidljiviji potencijalnim partnerima i imati velike šanse da se istaknete pred ljudima koji vas prije nisu primijetili. Razgovori, prijateljstva i flertovi započinju lakše nego inače. Ali mnoge slobodne Djevice nemaju puno vremena za romantično zezanje jer bi se radije usredotočile na svoje profesionalne planove i bavile projektima za koje smatraju da su dugoročno važni. Merkur - vladar Djevice - u opoziciji je s Jupiterom - tradicionalnim vladarom 7. kuće Djevice (veze, partnerstva, druženja, brak). Također, Merkur počinje svoje retrogradno kretanje 9. rujna, što dodatno komplicira stvari jer vam daje tendenciju da postanete neodlučniji i više zabrinuti za vrlo osobne stvari. U dugotrajnijim parovima može doći do svađe oko novca. To bi moglo biti ulaganje u nekretninu ili koliko si možete priuštiti da platite najam. Pitanje prihoda i zajedničkog upravljanja može biti vrlo teška stvar, ali Tarot-horoskop.com smatra da tijekom druge polovice rujna 2022. postoje veliki izgledi za postizanje kompromisa, barem za sada.


 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

U rujnu 2022., za ljubavne živote Vaga, najvažniji astrološki aspekt je opozicija Merkur-Jupiter. Merkur tranzitira Vagu i u retrogradnom je kretanju od 9. rujna do 2. listopada. Jupiter je u retrogradnom kretanju kroz Vaginu 7. kuću (odnosi, partnerstva, druženja, brak) od prethodnog mjeseca i završava svoje retrogradno kretanje sve do studenog. Kao rezultat toga, neke Vage mogu naići na probleme u vezi s drugima, uključujući i njihov život u paru. Ne bi bilo iznenađujuće da naiđete na nerazumijevanje ili čak sukob načela sa svojom boljom polovicom: ono što jedno od vas osjeća moralno prikladnim i ispravnim, drugo bi moglo smatrati neprihvatljivim. Moglo bi doći i do žestokih rasprava oko starijih problema koji su tijekom vremena uznemiravali vašu vezu. Tarot-horoskop.com predlaže da slušate jedni druge strpljivo i smireno, bez pokušaja nametanja vlastitih ideja i uvjerenja. 5. rujna 2022. Venera – vladarica Vage – počinje svoj tranzit kroz vašu 12. kuću. Kao rezultat toga, slobodne Vage imaju tendenciju birati tišinu i introspekciju te žele dovesti svoje misli u red i stvari na osobnoj razini. Pod ovim astrološkim okolnostima, male su šanse za početak nove veze. Imajući na umu činjenicu da ima toliko planeta u retrogradnom kretanju, Tarot-horoskop.com smatra da ionako nije dobro vrijeme za nove romantične početke.

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

Dana 5. rujna 2022., Venera – vladarica vaše kuće odnosa – počinje svoj tranzit kroz vašu kuću prijatelja i društvenog života. Kao rezultat toga, većina Škorpiona je više zainteresirana za prijatelje i platonske veze nego za romantične priče ili emocionalne komplikacije. Škorpioni koji su već u duljoj vezi ili su u braku mogu maksimalno iskoristiti ovaj tranzit kako bi ozbiljno razmislili o budućnosti veze i osmislili što je najbolje učiniti kako bi zajedno sa svojom boljom polovicom krenuli dalje. Čak i ako ste zabrinuti zbog raznih profesionalnih ili osobnih problema, Tarot-horoskop.com predlaže da nastojite biti što društveniji i povesti svoju bolju polovicu van. Bilo bi dobro da izađete s prijateljima ili napravite zabavu ili se zajedno uključite u aktivnosti koje vas mogu izbaciti iz kolotečine. U protivnom riskirate upasti u napetosti u životu udvoje. Značajan astrološki događaj za Škorpione tijekom ovog mjeseca je retrogradno kretanje Merkura – vladara vaše kuće intimnosti – od 9. rujna. Do 23. rujna Merkur je u retrogradnom kretanju kroz vašu 12. kuću, zatim se vraća u vašu 11. kuću, gdje nastavlja svoje retrogradno kretanje do 2. listopada. Kao rezultat toga, neki bi Škorpioni mogli razmišljati o bivšoj vezi koju bi željeli obnoviti. Drugi Škorpioni su u iskušenju da se upletu u tajne ili izvanbračne veze.

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

Jupiter – vladar Strijelca – do 23. rujna 2022. je u opoziciji s Merkurom – vladarom vaše kuće odnosa – pa ste skloni uvijek se svađati sa svojom boljom polovicom, uvijek biti na suprotnoj strani, bez obzira na temu o kojoj se radi. Svatko zastupa svoje stavove i teško je doći do dogovora. Kao da stvari nisu dovoljno komplicirane, Jupiter je u retrogradnom kretanju još od 28. srpnja, a Merkur također počinje svoje retrogradno kretanje 9. rujna. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da bi bilo mudro ostaviti stvari na miru dok svatko od vas zbraja stvari osobno. Tek sljedeći mjesec možete pokušati pregovarati o hitnim stvarima. Kada je riječ o ravnoteži vašeg života udvoje, moguće je da će Strijelcima neke stvari iz prošlosti biti važnije nego inače. U ovom astrološkom kontekstu, slobodni Strijelci su zainteresirani za sve vrste afera, ali nisu toliko sigurni u ono što stvarno osjećaju ili možda čak i ne znaju što žele. Neki razmišljaju o obnavljanju veza s nekim iz svoje prošlosti, drugi su u iskušenju transformirati prijateljstvo u nešto više. Tarot-horoskop.com preporučuje da si ne komplicirate život takvim vezama, već pokušajte razjasniti što osjećate i što uistinu želite.

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

Nakon prilično intenzivnog emocionalnog razdoblja, rujan 2022. daje većini Jarca priliku da se smiri i sagleda stvari na distanciraniji način i iz jasnije perspektive. Ova tendencija je zbog činjenice da Venera – vladar vaše 5. kuće (ljubav, romantika, ljubavne veze, flert, zabava, djeca) – počinje svoj tranzit kroz vašu 9. kuću 5. rujna. Kao rezultat toga, možete očekivati ​​da ćete uzeti racionalniji stav, a možda čak i filozofski kada su u pitanju ljubav, strast i druga emocionalna pitanja. Imate sve šanse pronaći najbolja rješenja za sve moguće emocionalne probleme s kojima se nosite i shvatiti ima li smisla nastaviti vezu koju ste nedavno započeli. U ovom astrološkom kontekstu, neki se Jarci zaljube u nekoga iz daleka ili nekoga iz druge kulture. Ili svoju bolju polovicu pronađu na putovanju, hodočašću ili na predavanjima. Ako ste već u braku, Tarot-horoskop.com preporučuje da u rujnu 2022. ne pokušavate svojoj boljoj polovici nametnuti vlastita uvjerenja o životu. Vrijeme je da zajedno istražite ideje i nove perspektive i tražite aktivnosti u koje se možete zajedno uključiti i koje vam mogu otvoriti um i čuti prema novom načinu razumijevanja ljubavi.

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

U ljubavnom životu Vodenjaka, u rujnu 2022. stvari će se, čini se, smiriti ili zakomplicirati. Ova tendencija je zbog činjenice da Merkur – vladar vaše 5. kuće (ljubav, romantika, ljubavne veze, flert, zabava, djeca) – počinje svoje retrogradno kretanje 9. rujna. Do 23. rujna Merkur je u retrogradnom kretanju kroz vašu 9. kuću, pa Tarot-horoskop.com predlaže da revidirate svoja uvjerenja i ideje o ljubavi i pokazivanju osjećaja. Ako ste uključeni u vezu na daljinu, ovaj period može vam dati priliku da shvatite što trebate učiniti kako bi veza napredovala. Između 23. rujna i 2. listopada 2022. Merkur je u retrogradnom kretanju kroz 8. kuću Vodenjaka, kuću čiji je on i vladar, označavajući period kada imate priliku vratiti se na raspravu o nekim neugodnim stvarima koje su osjetljive ili bolne za vaš život udvoje. Vodenjacima koji su nedavno započeli nove veze moglo bi trebati razdoblje introspekcije i ponovne procjene kako bi odlučili jesu li te veze vrijedne daljnjeg razvoja prema dubljoj razini predanosti. Neki Vodenjaci osjećaju prilično jaku nostalgiju za davno izgubljenom ljubavi. Drugi su u iskušenju da prevare svoju drugu osobu. Ako ste jedan od njih, Tarot-horoskop.com savjetuje da ozbiljno razmislite je li potencijalno trenutno zadovoljstvo vrijedno patnje i komplikacija s kojima ćete se kasnije nositi.

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

Merkur – vladar 7. kuće Riba (veze, partnerstva, udruženja, brak) – počinje svoje retrogradno kretanje 9. rujna 2022. Do 23. rujna kreće se unatrag kroz vašu kuću intimnosti. Zatim, od 23. rujna do 2. listopada, Merkur je u retrogradnom kretanju kroz vašu 7. kuću. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporučuje da se klonite važnih odluka u svom ljubavnom životu. Bilo bi mudro odvojiti vrijeme za dobro promišljanje stvari, ponovnu analizu i preispitivanje svojih emocionalnih potreba i pažljivo sagledavanje vaše emocionalne prošlosti. Nije vrijeme za početak nove veze jer veze koje započinju tijekom ovog astrološkog konteksta znaju postati komplicirane, imaju razne tajne i tako dalje. Također, do 23. rujna retrogradni Merkur je u opoziciji s Jupiterom – tradicionalnim vladarom Riba – koji je također retrogradan. To dokazuje da je teže doći do zajedničkog stajališta s drugima, pa tako i s boljom polovicom. Novac može postati neugodna tema u vašem životu kao paru i potrebno vam je strpljenje i trud da postignete razumijevanje. U parovima koji su bili mučeni starijim problemima, tema razvoda mogla bi se pojaviti, ali rasprave postaju zamorne jer su oba partnera sklona opsesivnom preispitivanju starih problema. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com predlaže da se klonite iskopavanja starih problema i pokušaja usmjeravanja rasprave prema konstruktivnom ishodu koji može dovesti do zajedničkog zaključka. Ako dođe do podjele dobara, pregovori se znaju zakomplicirati pa biste se toga trebali kloniti tijekom rujna 2022.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela
 
 
 

Mjesečni horoskop

Horoskop

Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop za rujan 2022. ❤️❤️❤️

Ulazimo u rujan 2022. s impresivnim brojem planeta u retrogradnom kretanju: Jupiter, Saturn, Uran, Neptun i Pluton. Također, 9. rujna počinje i retrogradno kretanje Merkura, koji će nastaviti svoje direktno kretanje 2. listopada. Zbog toga vrlo vjerojatno mnoge aktivnosti, projekti i situacije neće ići onako kako smo željeli ili očekivali . Pod utjecajem ovog iznimnog astrološkog konteksta možemo očekivati ​​da ćemo naići na razne blokade, odgode ili zabune; ali sve će to kad tad prestati. Za sada, najbolje što možemo učiniti je dopustiti da se stvari dogode, nastojati razumjeti temeljne uzroke problema i izvući zaključke za kasnije kada ćemo dobiti priliku sve vratiti na pravi put.

5. rujna 2022. Venera prelazi u Djevicu, gdje je već Sunce. To označava početak perioda kada nas se potiče da na pragmatičan, objektivan i jasan način analiziramo svoje veze s drugima i kako upravljamo proračunom.

Merkur – vladar Djevice (znak kroz koji je Venera u tranzitu tijekom ovog razdoblja) – nalazi se u Vagi, znaku kojim vlada Venera. Venera i Merkur su u takozvanoj "međusobnoj domicilnoj recepciji" i podržavaju jedno drugo. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da imamo energiju koja nam je potrebna da bismo se ozbiljno bavili poboljšanjem veza s drugima. Budući da je Merkur u retrogradnom kretanju kroz Vagu do 23. rujna, zatim kroz Djevicu do 2. listopada, imamo priliku jasnije vidjeti što ne funkcionira u partnerstvima, druženjima, brakovima ili drugim nama važnim vezama.

 

 

 

Također, Venera i Merkur stimuliraju jedno drugo i pomažu nam u pronalaženju rješenja, ali i zamjerki. Vrijeme je da se ublaže kritički ispadi i sklonost da se prvo gleda na ono što ne funkcionira, što nije dovoljno dobro, što nije unutar određenih pravila i propisa.

Tranziti u rujnu 2022. pokazuju da prolazimo kroz period kada trebamo biti oprezni u ljubavnom životu i kada je riječ o upravljanju novcem. Tarot-horoskop.com ističe da su Merkur i Jupiter u opoziciji do 23. rujna. To govori o tendenciji uznemirenosti i sukoba između želja za širenjem potrebe za pomnim istraživanjem svakog detalja naših projekata. Bilo bi mudro nastojati pronaći zlatnu sredinu između perfekcionizma koji paralizira svaku inicijativu i sklonosti uključivanju u previše projekata u isto vrijeme.


Budući da postoji toliko mnogo planeta u retrogradnom kretanju, Tarot-horoskop.com smatra da bi se mnogi od nas mogli osjećati frustriranima, osobito u odnosima koji ne mogu napredovati, u kojima se čini da rasprave, pregovori ili pokušaji pomirenja stagniraju. U takvim situacijama najbolje bi bilo pogledati u prošlost prije nego što detaljno analiziramo sadašnju situaciju kako bismo mogli proširiti svoje perspektive.

 

 


U ovom astrološkom kontekstu stvari mogu lako eskalirati u sukobe načela, pa postaje neophodno biti otvoren prema idejama i uvjerenjima drugačijima od naših. Vrijeme je da pokažemo da smo strpljivi i tolerantni i prihvatimo da naša istina nije jedina. Na taj način možemo otkriti slabe točke u vlastitom razmišljanju.


Aktivacija Djevice trebala bi nam dati želju da budemo od pomoći drugima, da budemo dobri suradnici, prijatelji i partneri. Također nas potiče da radimo za svoje bližnje i drage, ali ne dopuštajući im da zlorabe našu dobru volju.

Tarot-horoskop.com smatra da mnoštvo retrogradnih kretanja u rujnu 2022. može dovesti do neodlučnosti i može potaknuti tendenciju beskonačnog vaganja nekih odluka. Češće je vrlo korisno kritički promatrati neke aspekte naših života i dodavati stvari na dubljoj razini, osobito ako događaji to zahtijevaju. Ali to nas ne bi trebalo paralizirati i spriječiti da napredujemo.

Naglasak stavljen na zemljane znakove (Bik, Djevica, Jarac) pomaže nam da, kao i prošlog mjeseca, budemo pragmatični i oprezni te slijedimo poštene rezultate i rješenja koja su jasna i primjenjiva.


Budući da su aktivirana i tri promjenjiva znaka (Blizanci, Djevica i Ribe), tijekom ovog razdoblja vrlo je važno biti fleksibilan i prilagođavati se kako prolazimo kroz neke nepredviđene ili nestabilne situacije.

 

 

Između 15. i 18. rujna, kada su efekti kvadrata Venere i Marsa jači, mogu započeti ili se pogoršati neki sukobi.

Nakon 18. rujna 2022., planeti stvaraju mnogo harmoničnije aspekte koji nas inspiriraju da isprobavamo nove stvari, gradimo nove stvari koje su čvršće i koristimo iskustvo koje smo do sada skupili i klonimo se ponavljanja nekih grešaka iz prošlosti.

Srećom, u rujnu nam dolazi i harmoničan aspekt između Marsa i Saturna koji nas inspirira da mobiliziramo svoju ustrajnost i polet, ponašamo se zrelo i objektivno te ne odustajemo čak i ako neke situacije oko nas stagniraju ili se kreću u nesretnom smjeru.

Na općoj ekonomskoj razini mogli bismo svjedočiti rastu koji je manje impresivan od očekivanog ili službeno predviđenog. Razmjene i pregovori mogu stagnirati ili se usporiti. Čini se da neki sporovi ili sukobi ne nalaze rješenje.

22. rujna 2022. Sunce počinje svoj tranzit kroz Vagu, a nakon njega Venera 29. rujna. Ovaj astrološki kontekst može doprinijeti poboljšanju suradnje i partnerstva, uključujući neke međunarodne veze ili ugovore. Dakle, posljednji tjedan rujna možda već izgleda dobro.


Tarot-horoskop.com podsjeća sve da planeti ne djeluju umjesto nas. Oni nam samo daju energiju potrebnu da se bavimo nekim područjima našeg života. Kao rezultat toga, vrijeme je da usmjerimo svoje napore prema postizanju ravnoteže, pravednosti, činjenju onoga što je ispravno za sve uključene, a ne samo za neke, što je harmonično na osobnoj i društvenoj razini, čak i ako se sve to čini teškim za učiniti tijekom ovog perioda. Svatko od nas mora revidirati svoje stavove u odnosu prema drugima i prema vlastitim odgovornostima.

Mjesečni horoskop

DNEVNI HOROSKOP TJEDNI HOROSKOP GODIŠNJI HOROSKOP

 

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

Za ljubavne živote Ovna, rujan 2022. mjesec je zbrajanja stvari, ponovnog raspravljanja o stvarima koje su ili manje komplicirane i ponovnog pregovaranja o pravilima po kojima funkcionira vaš život udvoje. Ova tendencija je zbog činjenice da je Merkur u retrogradnom hodu kroz 7. kuću Ovna (veze, partnerstva, udruženja, brak) između 9. i 23. rujna 2022. Zatim se vraća u retrogradno kretanje u vašoj 6. kući (posao, zdravlje, ritam vaše svakodnevice), gdje ostaje do 2. listopada. Retrogradno kretanje Merkura pomaže Ovnovima da sa svojom boljom polovicom preispitaju svaki od svojih zadataka i obaveza kako bi se njihov život udvoje odvijao lakše. Još jedan značajan astrološki događaj za Ovnove je Venera – vladar vaše 7. kuće – koja prolazi kroz 6. kuću Ovna 5. rujna 2022. Kao rezultat toga, vi i vaša bolja polovica imate tendenciju da postajete pažljiviji u vezi stvari, zahtjevniji jedno prema drugom i vašoj vezi. Imajući u vidu činjenicu da su Merkur i Venera svaki u svom domicilu (što znači u međusobnoj recepciji), Tarot-horoskop.com smatra da astrološka energija ovog pojma pogoduje raščišćavanju stvari, harmoniji u odnosima i pronalaženju jednostavnih i pragmatičnih rješenja za pitanja koja su se činila iznimno kompliciranima. Između 15. i 18. stvari bi mogle postati više konfliktne, stoga Tarot-horoskop.com preporučuje da se ponašate diplomatski i obratite pažnju na mišljenja i prijedloge svoje bolje polovice. Od 22. rujna 2022. Sunce osvjetljava Ovnovu 7. kuću i, budući da je to vladar vaše kuće ljubavi i romantike, daje prednost Ovnovima koji traže ljubav.

 

 

Pročitaj više OVAN - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

Merkur – vladar 5. kuće Bika (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, zabava, djeca) – u retrogradnom je kretanju između 9. rujna i 2. listopada 2022. Venera – vladar Bika – prolazi ovu kuću od 5. rujna. Kao rezultat toga, možete očekivati ​​da ćete u rujnu biti privlačniji potencijalnim partnerima. Ali u isto vrijeme, neodlučniji ste po pitanju veza. Možda niste sigurni želite li započeti novu vezu; ili vam možda nije jasno što osjećate prema nekome tko pokušava osvojiti vaše srce. Možda im radije ne biste uzvraćali naklonost. U svakom slučaju, Tarot-horoskop.com preporučuje da ne žurite s donošenjem ljubavnih odluka. Astrološki kontekst ovog perioda daje vam priliku da preispitate svoje emocionalne potrebe. Možete razjasniti što očekujete od veze i što ste spremni dati zauzvrat. Možete doći do vrlo korisnih zaključaka o bivšim ljubavnicima i onome što nije funkcioniralo u tim vezama iz prošlosti. Tarot-horoskop.com predlaže da ne podlegnete iskušenju da potražite utočište u zagrljaju bivšeg ljubavnika, osobito između 23. rujna i 2. listopada 2022. Oženjeni Bikovi ili oni koji su već neko vrijeme u vezi mogu maksimalno iskoristiti rujanske tranzite kako bi oživjeli svoj život udvoje. Možete obnoviti romantiku i ponovno otkriti užitak druženja sa svojom boljom polovicom. Astrološki kontekst također stvara odlične uvjete za rješavanje nekih starijih sporova. To je zato što Bikovi imaju puno šarma i kreativnosti, što im pomaže da podrže, a ponekad čak i nametnu svoje stajalište na ugodan ili čak smiješan način.


 

 

Pročitaj više BIK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

U rujnu 2022. u ljubavnim životima Blizanaca moglo bi doći do svađa. Život udvoje mogao bi biti problematičan promjenama i neizvjesnostima. Vaši nedosljedni postupci uopće ne pomažu u ponovnom uspostavljanju ravnoteže. Skloni ste čestom suprotstavljanju svojoj boljoj polovici, pod utjecajem opozicije koja se događa između Merkura – vladara Blizanaca – i Jupitera – vladara vaše 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak). Mogli biste zaključiti da baš i ne možete pronaći sredinu ili dogovoriti planove za budućnost. Tarot-horoskop.com preporučuje da ne budete sebični i zainteresirani samo za vlastite potrebe i želje. Nakon 9. rujna 2022., kada Merkur počinje svoje retrogradno kretanje, Blizanci koji su bili nepošteni ili su istupili iz braka tijekom vremena riskiraju da će morati odgovarati za svoje postupke. Ako ste u takvoj situaciji, mogli biste završiti u situaciji da vam više neće pomoći vaš šarm ili sposobnost da svoju bolju polovicu ošamutite. Tarot-horoskop.com savjetuje da preispitate svoj stav prema životu udvoje i obratite više pažnje na želje svoje bolje polovice. U astrološkom kontekstu rujna 2022., slobodni Blizanci nisu toliko sigurni u to što žele. Kao rezultat toga, nemaju mnogo šanse za početak veze, čak ni one kratkoročne. Ali ako počne, vrlo je vjerojatno da će se stvari zakomplicirati nakon 23. rujna. Mogli biste zaključiti da je emocionalni utjecaj veći nego što ste očekivali i da osjećate potrebu napraviti korak unatrag.

 

 

Pročitaj više BLIZANCI - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

U rujnu 2022. mnogi Rakovi postaju izbirljivi i svadljivi. To dovodi do raznoraznih svađa u paru, osobito između 15. i 18. rujna. Ponekad može doći do žestokih rasprava i zato što Rakovi vraćaju u fokus neke starije partnerove grijehe, sve ono za što osjećaju da ih je partner kroz vrijeme povrijedio. Izgledi za rješavanje problema na ovaj način su mali ili nikakvi, ali odnos će neizbježno postati napet. Neki Rakovi imaju tendenciju da postanu zatvoreni, tajnoviti ili dopuštaju sebi da budu preplavljeni starijim problemima. U slučaju slobodnih Rakova koji žele započeti romantičnu vezu, ta je tendencija potpuno kontraproduktivna. Ako ste jedan od ovih Rakova, Tarot-horoskop.com preporučuje da nastojite biti društveniji, komunikativniji, ali pripazite da ne zauzmete stav "jao meni". Ne spominjite svoje prošle neuspjehe u ljubavi. Također biste trebali vladati sklonošću da budete borbeni oko sitnica, osobito u vezama sa svojom boljom polovicom ili s onom čije srce pokušavate osvojiti (ovisno o slučaju). Ako sa svojom boljom polovicom morate razgovarati o osjetljivim ili važnim stvarima, Tarot-horoskop.com predlaže da budete strpljivi i da takve razgovore ne započinjete tijekom prve dvije dekade u mjesecu. Nakon 20. rujna 2022. astrološki kontekst postaje mnogo povoljniji za teške rasprave ili izlaske na spojeve. Tranziti planeta krajem rujna pogoduju uravnoteženim i konkretnim raspravama. Na taj način možete raščistiti neke starije situacije na konstruktivan i miran način.

 

 

Pročitaj više RAK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

U rujnu 2022. Lavovi imaju tendenciju previše očekivati ​​od drugih, uključujući i od svoje bolje polovice. Mnogi smatraju da je prirodno da dobiju bezuvjetno divljenje i ne osjećaju se obveznima ponuditi bilo što zauzvrat. Ako vam je potrebna pomoć, trebate je ljubazno zatražiti. Prihvatite da niste nepogrešivi i nemojte se ponašati kao da vam itko išta duguje. Ljubavni život Lavova obilježen je opozicijom Jupiter-Merkur koja se događa 23. rujna. Jupiter je vladar Lavove kuće ljubavi i tijekom ovog razdoblja je u retrogradnom kretanju. Merkur je vladar vaše kuće prijatelja i društvenog života i također počinje svoje retrogradno kretanje 9. rujna. Kao rezultat toga, moglo bi doći do zabune između prijateljstva i ljubavi, posebno za samce Lavove. Ili niste sigurni što osjećate i prema kome, ili riskirate da uništite dobro prijateljstvo pokušavajući ga pretvoriti u erotsku vezu. Također je moguće da prijatelj želi više od vas, što čini vezu napetom. Drugi vjerojatni scenarij je da će se bivša ljubav pokušati vratiti u vaš život, tvrdeći da žele biti samo prijatelji. Tarot-horoskop.com preporučuje da budete vrlo oprezni, osobito ako ste u stalnoj vezi ili čak u braku. Bilo bi najpametnije maksimalno iskoristiti retrogradne kretnje ovog perioda kako biste raščistili što osjećate prema nekim ljudima. Odlučite što dugoročno želite učiniti u svom ljubavnom životu općenito ili u životu kao par ako ste u braku. U slučaju parova sa starijim problemima, ne bi škodilo pokušati s privremenim razdvajanjem kako bi oba partnera imala koristi od odmora i odlučila što doista osjećaju i očekuju jedno od drugoga.

 

 

Pročitaj više LAV - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

5. rujna 2022. Venera prelazi u Djevicu gdje je već Sunce. To poboljšava vaše samopouzdanje, osobni šarm i otvorenost. Kao rezultat toga, možete očekivati ​​da ćete postati vidljiviji potencijalnim partnerima i imati velike šanse da se istaknete pred ljudima koji vas prije nisu primijetili. Razgovori, prijateljstva i flertovi započinju lakše nego inače. Ali mnoge slobodne Djevice nemaju puno vremena za romantično zezanje jer bi se radije usredotočile na svoje profesionalne planove i bavile projektima za koje smatraju da su dugoročno važni. Merkur - vladar Djevice - u opoziciji je s Jupiterom - tradicionalnim vladarom 7. kuće Djevice (veze, partnerstva, druženja, brak). Također, Merkur počinje svoje retrogradno kretanje 9. rujna, što dodatno komplicira stvari jer vam daje tendenciju da postanete neodlučniji i više zabrinuti za vrlo osobne stvari. U dugotrajnijim parovima može doći do svađe oko novca. To bi moglo biti ulaganje u nekretninu ili koliko si možete priuštiti da platite najam. Pitanje prihoda i zajedničkog upravljanja može biti vrlo teška stvar, ali Tarot-horoskop.com smatra da tijekom druge polovice rujna 2022. postoje veliki izgledi za postizanje kompromisa, barem za sada.


 

 

Pročitaj više DJEVICA - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

U rujnu 2022., za ljubavne živote Vaga, najvažniji astrološki aspekt je opozicija Merkur-Jupiter. Merkur tranzitira Vagu i u retrogradnom je kretanju od 9. rujna do 2. listopada. Jupiter je u retrogradnom kretanju kroz Vaginu 7. kuću (odnosi, partnerstva, druženja, brak) od prethodnog mjeseca i završava svoje retrogradno kretanje sve do studenog. Kao rezultat toga, neke Vage mogu naići na probleme u vezi s drugima, uključujući i njihov život u paru. Ne bi bilo iznenađujuće da naiđete na nerazumijevanje ili čak sukob načela sa svojom boljom polovicom: ono što jedno od vas osjeća moralno prikladnim i ispravnim, drugo bi moglo smatrati neprihvatljivim. Moglo bi doći i do žestokih rasprava oko starijih problema koji su tijekom vremena uznemiravali vašu vezu. Tarot-horoskop.com predlaže da slušate jedni druge strpljivo i smireno, bez pokušaja nametanja vlastitih ideja i uvjerenja. 5. rujna 2022. Venera – vladarica Vage – počinje svoj tranzit kroz vašu 12. kuću. Kao rezultat toga, slobodne Vage imaju tendenciju birati tišinu i introspekciju te žele dovesti svoje misli u red i stvari na osobnoj razini. Pod ovim astrološkim okolnostima, male su šanse za početak nove veze. Imajući na umu činjenicu da ima toliko planeta u retrogradnom kretanju, Tarot-horoskop.com smatra da ionako nije dobro vrijeme za nove romantične početke.

 

 

Pročitaj više VAGA - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

Dana 5. rujna 2022., Venera – vladarica vaše kuće odnosa – počinje svoj tranzit kroz vašu kuću prijatelja i društvenog života. Kao rezultat toga, većina Škorpiona je više zainteresirana za prijatelje i platonske veze nego za romantične priče ili emocionalne komplikacije. Škorpioni koji su već u duljoj vezi ili su u braku mogu maksimalno iskoristiti ovaj tranzit kako bi ozbiljno razmislili o budućnosti veze i osmislili što je najbolje učiniti kako bi zajedno sa svojom boljom polovicom krenuli dalje. Čak i ako ste zabrinuti zbog raznih profesionalnih ili osobnih problema, Tarot-horoskop.com predlaže da nastojite biti što društveniji i povesti svoju bolju polovicu van. Bilo bi dobro da izađete s prijateljima ili napravite zabavu ili se zajedno uključite u aktivnosti koje vas mogu izbaciti iz kolotečine. U protivnom riskirate upasti u napetosti u životu udvoje. Značajan astrološki događaj za Škorpione tijekom ovog mjeseca je retrogradno kretanje Merkura – vladara vaše kuće intimnosti – od 9. rujna. Do 23. rujna Merkur je u retrogradnom kretanju kroz vašu 12. kuću, zatim se vraća u vašu 11. kuću, gdje nastavlja svoje retrogradno kretanje do 2. listopada. Kao rezultat toga, neki bi Škorpioni mogli razmišljati o bivšoj vezi koju bi željeli obnoviti. Drugi Škorpioni su u iskušenju da se upletu u tajne ili izvanbračne veze.

 

 

Pročitaj više ŠKORPION - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

Jupiter – vladar Strijelca – do 23. rujna 2022. je u opoziciji s Merkurom – vladarom vaše kuće odnosa – pa ste skloni uvijek se svađati sa svojom boljom polovicom, uvijek biti na suprotnoj strani, bez obzira na temu o kojoj se radi. Svatko zastupa svoje stavove i teško je doći do dogovora. Kao da stvari nisu dovoljno komplicirane, Jupiter je u retrogradnom kretanju još od 28. srpnja, a Merkur također počinje svoje retrogradno kretanje 9. rujna. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da bi bilo mudro ostaviti stvari na miru dok svatko od vas zbraja stvari osobno. Tek sljedeći mjesec možete pokušati pregovarati o hitnim stvarima. Kada je riječ o ravnoteži vašeg života udvoje, moguće je da će Strijelcima neke stvari iz prošlosti biti važnije nego inače. U ovom astrološkom kontekstu, slobodni Strijelci su zainteresirani za sve vrste afera, ali nisu toliko sigurni u ono što stvarno osjećaju ili možda čak i ne znaju što žele. Neki razmišljaju o obnavljanju veza s nekim iz svoje prošlosti, drugi su u iskušenju transformirati prijateljstvo u nešto više. Tarot-horoskop.com preporučuje da si ne komplicirate život takvim vezama, već pokušajte razjasniti što osjećate i što uistinu želite.

 

 

Pročitaj više STRIJELAC - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

Nakon prilično intenzivnog emocionalnog razdoblja, rujan 2022. daje većini Jarca priliku da se smiri i sagleda stvari na distanciraniji način i iz jasnije perspektive. Ova tendencija je zbog činjenice da Venera – vladar vaše 5. kuće (ljubav, romantika, ljubavne veze, flert, zabava, djeca) – počinje svoj tranzit kroz vašu 9. kuću 5. rujna. Kao rezultat toga, možete očekivati ​​da ćete uzeti racionalniji stav, a možda čak i filozofski kada su u pitanju ljubav, strast i druga emocionalna pitanja. Imate sve šanse pronaći najbolja rješenja za sve moguće emocionalne probleme s kojima se nosite i shvatiti ima li smisla nastaviti vezu koju ste nedavno započeli. U ovom astrološkom kontekstu, neki se Jarci zaljube u nekoga iz daleka ili nekoga iz druge kulture. Ili svoju bolju polovicu pronađu na putovanju, hodočašću ili na predavanjima. Ako ste već u braku, Tarot-horoskop.com preporučuje da u rujnu 2022. ne pokušavate svojoj boljoj polovici nametnuti vlastita uvjerenja o životu. Vrijeme je da zajedno istražite ideje i nove perspektive i tražite aktivnosti u koje se možete zajedno uključiti i koje vam mogu otvoriti um i čuti prema novom načinu razumijevanja ljubavi.

 

 

Pročitaj više JARAC - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

U ljubavnom životu Vodenjaka, u rujnu 2022. stvari će se, čini se, smiriti ili zakomplicirati. Ova tendencija je zbog činjenice da Merkur – vladar vaše 5. kuće (ljubav, romantika, ljubavne veze, flert, zabava, djeca) – počinje svoje retrogradno kretanje 9. rujna. Do 23. rujna Merkur je u retrogradnom kretanju kroz vašu 9. kuću, pa Tarot-horoskop.com predlaže da revidirate svoja uvjerenja i ideje o ljubavi i pokazivanju osjećaja. Ako ste uključeni u vezu na daljinu, ovaj period može vam dati priliku da shvatite što trebate učiniti kako bi veza napredovala. Između 23. rujna i 2. listopada 2022. Merkur je u retrogradnom kretanju kroz 8. kuću Vodenjaka, kuću čiji je on i vladar, označavajući period kada imate priliku vratiti se na raspravu o nekim neugodnim stvarima koje su osjetljive ili bolne za vaš život udvoje. Vodenjacima koji su nedavno započeli nove veze moglo bi trebati razdoblje introspekcije i ponovne procjene kako bi odlučili jesu li te veze vrijedne daljnjeg razvoja prema dubljoj razini predanosti. Neki Vodenjaci osjećaju prilično jaku nostalgiju za davno izgubljenom ljubavi. Drugi su u iskušenju da prevare svoju drugu osobu. Ako ste jedan od njih, Tarot-horoskop.com savjetuje da ozbiljno razmislite je li potencijalno trenutno zadovoljstvo vrijedno patnje i komplikacija s kojima ćete se kasnije nositi.

 

 

Pročitaj više VODENJAK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop rujan 2022.

Ljubav i veze

Merkur – vladar 7. kuće Riba (veze, partnerstva, udruženja, brak) – počinje svoje retrogradno kretanje 9. rujna 2022. Do 23. rujna kreće se unatrag kroz vašu kuću intimnosti. Zatim, od 23. rujna do 2. listopada, Merkur je u retrogradnom kretanju kroz vašu 7. kuću. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporučuje da se klonite važnih odluka u svom ljubavnom životu. Bilo bi mudro odvojiti vrijeme za dobro promišljanje stvari, ponovnu analizu i preispitivanje svojih emocionalnih potreba i pažljivo sagledavanje vaše emocionalne prošlosti. Nije vrijeme za početak nove veze jer veze koje započinju tijekom ovog astrološkog konteksta znaju postati komplicirane, imaju razne tajne i tako dalje. Također, do 23. rujna retrogradni Merkur je u opoziciji s Jupiterom – tradicionalnim vladarom Riba – koji je također retrogradan. To dokazuje da je teže doći do zajedničkog stajališta s drugima, pa tako i s boljom polovicom. Novac može postati neugodna tema u vašem životu kao paru i potrebno vam je strpljenje i trud da postignete razumijevanje. U parovima koji su bili mučeni starijim problemima, tema razvoda mogla bi se pojaviti, ali rasprave postaju zamorne jer su oba partnera sklona opsesivnom preispitivanju starih problema. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com predlaže da se klonite iskopavanja starih problema i pokušaja usmjeravanja rasprave prema konstruktivnom ishodu koji može dovesti do zajedničkog zaključka. Ako dođe do podjele dobara, pregovori se znaju zakomplicirati pa biste se toga trebali kloniti tijekom rujna 2022.

 

 

Pročitaj više RIBE - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR