Mjesečni horoskop za srpanj 2020. ❤️❤️❤️

Prvi značajan astrološki događaj tijekom srpnja 2020. godine je pomrčina Mjeseca, upravo kao i prethodnog mjeseca. Također, kao i prethodnog mjeseca pomrčina se događa 5. srpnja, ali ovaj puta je Sunce - Mjesec opozicija na Rak - Jarac osi, a to predviđa određene situacije vezano za karijeru, dom ili obitelj i doseže vrhunac ili razrješenje.

Mnogi od nas suočit će se sa situacijama koje će testirati našu emocionalnu zrelost i sposobnost da nastavimo kretati se dalje odabranim putem, poštujući našu obitelj, ali ostajući nezavisni. U nekim slučajevima će energija Mjeseca donijeti određene pojave ovisno o obiteljskim odnosima i utjecaju naših prethodnih odabira. Neki će se odlučiti za novi smjer u karijeri ili općenito u životu, posebno ako shvate da su to bile želje roditelja a ne vlastite.

Ciklus ili situacija koja je trajala oko dvije godine sada se privodi kraju i otvara se mjesta za novi smjer.  Sunce - Mjesec opozicija događa se u blizini Mjesečevih Čvorova koji su smješteni na Blizanci - Strijelac osi. To ukazuje na potrebu da se oslobodimo zastarjelog sistema vjerovanja ili dogmi (Južni Čvor u Strijelcu) kako bi pozdravili nove ideje (Sjeverni čvor u Blizancima). Možda je vrijeme da se zapitamo što za nas znači obitelj, što je sretna obitelj i možemo li društvo sagledati kao širu obitelj koje smo dio i kojoj svi moramo nečim pridonijeti. U ovakvim okolnostima na društvenom planu dolazi do povećanja frustracija i nemira koji će se manifestirati na razne načine.

 

 

Do 22. srpnja 2020. godine Sunce prolazi kroz Raka, gdje se nalazi i Merkur, do 12. srpnja. Tijekom srpnja Sunce i Merkur su u opoziciji s retrogradnim planetima iz Jarca: s Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Shvatit ćemo da nije lako uspostaviti ravnotežu između našeg poslovnog i privatnog života. Oni koji još uvijek rade od kuće, morat će reorganizirati svoj raspored. Moguće su napete situacije i rasprave s članovima obitelji ili s nadređenima. U takvim okolnostima ostanite strpljivi, jer će rasprave donijeti nešto dobro za vas.

Dok su retrogradne planete u Jarcu, Mars je u svom domicilu, Ovnu. To znači da ćemo vjerovati u svoje izvore i da ćemo imati veću hrabrost za djelovanje. Privlačit će nas nešto novo i inovativno, ali suočit ćemo se sa zastarjelim sistemima.

Istovremeno nema napretka u budućnosti bez razmišljanja o prošlosti. Za neke je ovo pravo vrijeme da nastave sa starim projektom koji se odlagao iz nekih razloga. Mars nam daje želju da razradimo taj projekt i dozu hrabrosti koje prije nije bilo.

Na društvenom planu dolazi do porasta frustracija, a samim time vrlo lako mogu izbiti nemiri i neredi koji će rasti tijekom kolovoza 2020. godine kada će Mars praviti kvadrat sa planetima smještenim u Jarcu.

 

 

Važno je da u ovom periodu odmjerite svaku riječ, odluku i gestu, bez obzira pričamo li o ljubavnom životu, profesionalnom projektu ili društvenim događanjima. Uvijek imajte na umu dugoročne posljedice i sjetite se prijašnjih pogrešaka koje ne bi željeli ponoviti.

U ovom periodu poželjni atributi su profesionalizam, odgovornost i sposobnost razrade dugoročnih strategija. Nemojte se osjećati pri tom obavezni da riješite sve probleme odjednom, u istom danu. Budući da Mars puno vremena provodi u svom domicilu (a bit će to i kroz retrogradan hod), sve što sada poduzmemo mora proći kroz određene faze i definiranje tijekom narednih mjeseci. Zato se nemojte žuriti!

Mars - Chiron konjunkcija između 12. i 16. srpnja 2020. godine ukazuje na frustracije i starije problemne koje ponovno mogu isplivati na površinu, iako smo na njih odavno zaboravili ili smo mislili da su riješeni. Ovu energiju konjunkcije sada možemo iskoristiti kako bi postali svjesni rana koje bude agresivan samoobrambeni mehanizam. Možemo naći put iscjeljenja, ako uzmemo i druge u obzir. Nemojte ni pomisliti na to ako vi patite da i drugi moraju patiti.

Društveni i ljubavni život dobivaju podršku, općenito od Marsa (u Ovnu) i Venere (u Blizancima). Čak i oni najsramežljiviji među nama izaći će iz svog oklopa i postat će otvoreniji i hrabriji, te će im se ukazati prilike za nova poznanstva.

 

 

Mars - Venera duo donosi i dobru vijesti za one koji su u vezi i koji će rutinu uspjeti pretvoriti u zanimljive situacije, pa i trenutke flertova.

Istovremenom, oni koji su posesivni ili ovisni o nekome, neće se osjećati dobro, jer je ovo period povoljan za one odnose i veze u kojima partneri jedno drugom daju dovoljno prostora i slobodu razmišljanja.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

Dnevni Tjedni Mjesečni Godišnji horoskop

Ovan 2020

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop srpanj 2020.

Ljubav i veze

Mars, vladar Ovna, je prešao u Ovna prošli mjesec i tu će provesti duže vremena tijekom svog retrogradnog hoda. To Ovnovima donosi period redefiniranja privatnih potreba i želja, te svega onog što je unosilo nemir u ljubavni život Ovna. S druge strane, osobe oko vas mogle bi zaključiti da ste okupirani vlastitim interesima. Marsova snažna energija pomaže vam da projicirate samopouzdanu, hrabru, senzualnu, čak i neodoljivu sliku sebe, što će oživjeti vaš ljubavni život, posebno igrice, flertove i kratkotrajne veze. Nakon dužeg i melankoličnog perioda u kojem je bilo dosta introspekcije i raznih ograničenja, sada ćete se ponovno osjećati kao lovac i osvajač. Čak će i dugotrajne veze ili brakovi izaći iz rutine i probudit će se plamen strasti. Povoljan period za ljubavni život Ovna je nakon 22. srpnja 2020. godine, kada Sunce uđe u svoj domicil, a to je 5. kuća Ovna, kuća ljubavi, romantike, kreativnosti i ljubavnih avantura. Uživat ćete u nezaboravnim ljubavnim trenucima i spoznati ćete iscjeljujuću moć ljubavi. Savjetujemo da budete oprezni između 26. i 29. srpnja 2020. godine, kada Venera, vladar kuće veza Ovna, pravi napet aspekt s Neptunom. U tom periodu mogli bi donijeti krive odluke, jer ćete ignorirati određene znakove i upozorenja, koje ćete dobiti direktno ili indirektno. Moglo bi se dogoditi da vjerujete nekome tko ne zaslužuje vaše povjerenje. Neki Ovnovi mogli bi spoznati da se samozavaravaju ili da su pali na slatkorječivost, te će donijeti odluku da raskinu takvu vezu.

 

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop srpanj 2020.

Ljubav i veze

Merkur, vladar kuće ljubavi Bika, kreće direktnim hodom 12. srpnja 2020. godine u vašoj kući komunikacije. Puno poteškoća vezanih za vaš ljubavni život moći ćete razriješiti. Slatke i brižne riječi bit će vam upućene ako i vi kažete što osjećate ili razriješite neke obiteljske trzavice. Najbolje bi bilo da sjednete za stol s voljenom osobom i otvoreno kažete što mislite i osjećate, ali i da saslušate voljenu osobu. Ako ste u problematičnom odnosu, tijekom ovog perioda možete očekivati veću empatičnost i poboljšanje komunikacije. Planetarni tranziti tijekom srpnja 2020. godine povoljni su za ostvarenje veće prilagodbe i za pregovore koji vode prema pronalasku zajedničkih rješenja i jačem povezivanju s voljenom osobom. Suzdržite se od impulzivnih reakcija, budući da je Mars smješten u vašem 12. polju, pa može iznijeti na površinu neke starije frustracije i probleme. Mars je tradicionalan vladar veza Bika, pa bi tijekom srpnja mogli ući u tajnu vezu ili se zanijeti aferama s osobama iz vaše prošlosti. Ako ste usred rasprave s bivšom ljubavi, dobri su izgledi da na kraju izgladite sve nesporazume i nađete rješenja za probleme koji su vas udaljili, uz uvjet da budete strpljivi i ne dopustite da vas preplave frustracije.

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop srpanj 2020.

Ljubav i veze

Pomrčina Mjeseca je tijekom lipnja aktivirala vašu 7. kuću (veze i brak), a sada, 5. srpnja 2020. godine, aktivira vašu 8. kuću (intimnost). U vašoj 8. kući nalaze se Saturn, Jupiter (vladar vaše 7. kuće) i Pluton i svi su retrogradni. Jupiter - Pluton konjunkcija, zajedno sa pomrčinom Mjeseca, može donijeti vrhunac kada se radi o vašem ljubavnom životu ili otkrivanje ako ste se pretvarali da nešto ne vidite. Potrebno je situaciju razriješiti na radikalniji i zreliji način, a za to se morate više potruditi. Voljena osoba mogla bi prolaziti kroz financijske ili emocionalne probleme. Zbog toga će se oni koji su razmišljali o odvajanju ili rastavi osjećati zaglavljeno. Merkur, vladar Blizanaca, je retrogradan do 12. srpnja i u opoziciji s Jupiterom (koji je retrogradan do rujna). Teško ćete naći zajednički jezik s voljenom osobom, jer stojite na suprotnim stranama problema i vidite stvari drugačije. Ako razmišljate ili ste pokrenuli razvod braka, izgledno je da ćete se suočiti s problemima oko podjele zajedničke imovine ili po pitanju djece, ako ih imate. Savjetujemo da budete strpljivi i da dobro o svemu razmislite, jer možda ni vama samima nije jasno što točno želite. Blizanci koji traže novu ljubav i vezu imat će sreće. Ipak, ne nasjedajte na prazna obećanja, posebno ako osoba nije zainteresirana za ozbiljnu vezu.

 

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop srpanj 2020.

Ljubav i veze

Pomrčina Mjeseca 5. srpnja 2020. godine aktivira vašu 7. kuću (partnerstva i brak), što znači da su pred vama razni događaji koji će testirati snagu vaše veze i dati vam mogućnost da naučite važne lekcije. Dodatno tome, 2. srpnja vraća se retrogradni Saturn u to isto polje i govori o određenim problemima koje ste zanemarivali ili se pravili da ne postoje i te probleme više nećete moći ignorirati. Veze koje dobro funkcioniraju mogu postati još čvršće u ovom periodu a problemi koji iskrsnu lako će susresti i rješenja. Bliskost i povezanost bit će snažnija no ikada do sada. Zbog nekih problema neki će postati zahvalniji nego prije, radije nego da se stalno žale. Veze koje ne funkcioniraju mogle bi doseći kritičnu točku i tema razgovora mogla bi biti razilaženje ili razvod ili radikalne promjene u životu para. Za one koji nisu u braku, tema razgovora mogla bi biti ulazak u brak. Ako ste u takvoj situaciji, savjetujemo da se ne žurite, nego da uzmete vremena za razmišljanje, recimo do listopada. Do tada brižno i pažljivo gradite vezu u kojoj ste. Za one koji traže ljubav, izgledno je da ćete se vratiti staroj ljubavi. Neki mogu toliko patiti za starom ljubavi da se neće nikako moći povezati s novim potencijalnim partnerima.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop srpanj 2020.

Ljubav i veze

U dobrom ste raspoloženju i osjećate potrebu za druženjem, komunikacijom, izlascima i zabavom tijekom srpnja 2020. godine. Ako ste slobodni, dobri su izgledi da upoznate nekog posebnog. Ipak, provjerite da ta osoba možda nije već u vezi ili braku, kako bi izbjegli ljubavni trokut. Marsov prolazak kroz vašu 9. kuću (kojom i vlada) budi vaš idealizam i gura vas prema višim ciljevima, pa čak i u ljubavi. Zbog toga će neki Lavovi biti vrlo aktivni u potrazi za srodnom dušom, ali i vrlo izbirljivi. Žeđ za avanturama sada je jaka, no čini se da se vrlo brzo i lako gasi, čim dođe do prvih sukoba mišljenja. Što se tiče bračnih parova, kao i onih koji su dugo vremena zajedno, ozbiljni razgovori na početku mjeseca mogu se izbjegavati, ali nakon 21. srpnja dolazi do iskrene i značajne rasprave. Voljena osoba želi razriješiti neka pitanja iz prošlosti kako bi utvrdila ima li zajednička budućnost dalje smisla ili ne. Mars vas podržava i većina će iskreno željeti popraviti svoj ljubavni život, otkriti vrijednosti koje dijele s voljenom osobom i naći nove načine kako bi učvrstili odnos.

 

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop srpanj 2020.

Ljubav i veze

Retrogradan Saturn 2. srpnja 2020. godine vraća se u 5. kuću (ljubav, ljubavne afere, romantika, kreativnost) Djevice. Tu se 5. srpnja događa i pomrčina Mjeseca. To znači da će veze Djevica biti stavljene na kušnju. Budućnost nekih veza iznenada će djelovati nesigurno ili ćete možda morati ponovno razmotriti planove za budućnost koji utječu na vaš odnos. Savjetujemo da se ne uznemiravate ako se stvari ne odvijaju onako kako bi vi željeli. Nije za ništa kasno, upravo suprotno, vrijeme je na vašoj strani i imat ćete dosta vremena da dovedete u red svoje osjećaje, misli i ciljeve - što se tiče vas osobno i po pitanju vašeg ljubavnog odnosa. Neptun je i dalje retrogradan u vašoj 7. kući (partnerstva i brak) i može vam pomoći da shvatite pretjerana očekivanja od drugih ili nerealne kriterije kada se radi o životu u dvoje ili braku. Marsov prolazak kroz vašu 8. kuću (intimnost) može probuditi sakrivene i moćne erotske strasti ili fantazije, pa se mogu zaboraviti dezinfekcijska sredstva ako netko u vama probudi takvu vatru. Šalu na stranu, ovakav planetarni sklop je dobrodošao za parove koji su dugo zajedno, jer im pomaže da probude strasti i ponovno otkriju senzualnost. Slobodne Djevice mogu upasti u komplicirane situacije ako dopuste da ih taj prvi impuls vodi koji je više povezan s erotikom nego emocijama. Uživajte, ali budite malo suzdržani.

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop srpanj 2020.

Ljubav i veze

Još krajem prethodnog mjeseca, kuća veze i braka Vage je živnula uz prisustvo Marsa, vladara te kuće.  Moguće su poteškoće zbog želje da na brzinu riješite neka pitanja, novija ili stara, koja utječu na vaš odnos. Čini se da je voljena osoba snažnija od vas, ne želi odgađati stvari ili se upuštati u beskorisne rasprave koje nikamo ne vode. Voljena osoba želi poslagati stvari i vidjeti da se stvari kreću u željenom smjeru koji joj je u mislima već neko vrijeme. Pomrčina Mjeseca 5. srpnja 2020. godine aktivira vašu kuću obitelji. Može doći do napetosti zbog miješanja nekih članova obitelji u vaš ljubavni život. U takvim kriznim trenucima postaje jasno (ponovno) da se stvari više ne mogu nastaviti na stari način. Budući da je Mars u vašoj kući veza, situacija može biti eksplozivna ili ćete vi osjećati još veći pritisak, čak i od strane voljene osobe. Ako osjećate kao da ste između dvije vatre, mogli bi u određenom trenutku izgubiti samokontrolu, što će nadalje samo pogoršati stvari. Savjetujemo da se kontrolirate i da se postavite na diplomatski način. Veze u kojima nema većih problema postaju dinamičnije, partneri poduzimaju korake prema zajedničkim ciljevima i ne dopuštaju da itko utječe na njih. Ako tražite novu ljubav, mogli bi se iznenaditi, jer se može raditi o osobi iz vašeg radnog okruženja i to osobi koja je neka vrsta autoriteta i koja vas je možda već pokušala zavesti prije. Odjednom se može rasplamsati strast i još može biti oklijevanja, ali nakon 21. srpnja dolazi do predivne ljubavne priče. Iako nisu veliki izgledi da to postane nešto dugotrajno.

 

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop srpanj 2020.

Ljubav i veze

Ako u zadnje vrijeme osjećate kao da vas prošlost koči u bilo kakvom pomaku prema naprijed ili neke misli ne možete otpustiti, nakon 12. srpnja 2020. godine, kada Merkur krene direktnim hodom i vaš ljubavni život će se pokrenuti s te točke. Merkur je vladar kuće intimnosti Škorpiona i u ovom periodu pravi harmoničan aspekt s Uranom, koji prolazi kroz 7. kuću Škorpiona (veze i brak). Nakon perioda predomišljanja i razmišljanja, sada ćete moći ostvariti svoj stari san, poput zasnivanja obitelji. Bilo da ste u braku ili ne, sada možete okrenuti novi list u svom životu. Škorpioni koji su dugo u vezi ulaze u novu i iznenađujuću fazu i mogu promatrati kako se njihovi snovi ostvaruju. Škorpioni koji žele ući u novu vezu mogli bi dobiti iznenadnu priliku za to, nakon 21. srpnja. Možda vam se netko sviđa i možda je već bilo flertanja, a kraj mjeseca može vas povesti u zajedničku pustolovinu. Budući da Venera još uvijek prolazi kroz vašu kuću intimnosti, a Mars je u Ovnu, strasti neće nedostajati, kao ni snažna potreba za dubljim povezivanjem s voljenom osobom. Nakon 26. srpnja mogli bi doživjeti razočaranje ili naletjeti na nekoga tko je više zainteresiran za vaš novčanik nego za vas. Tijekom srpnja 2020. godine nemojte se pretjerano nadati i nemojte davati pretjerana obećanja.

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop srpanj 2020.

Ljubav i veze

Još krajem prošlog mjeseca Mars je oživio vašu 5. kuću (ljubav, romantika, ljubavne afere, kreativnost i djeca). To je rezultiralo buđenjem strasti koja vas je iznenada preplavila i prepustili ste se iskušenjima, živeći život punim plućima, uz igru misli (ili uopće ne) kroz vaše akcije. Merkur je retrogradan do 12. srpnja, u vašoj 8. kući (intimnost) i to donosi komplikacije kroz neke odnose koji su postali prenaporni zato što vas neke osobe žele promijeniti i koriste se manipulacijom kako bi to dobile! Kako bilo, ipak vi ste spremni za eksperimente na polju intimnosti, ali savjetujemo da budete oprezni, jer postoji mogućnost neplanirane trudnoće. Imajte na umu, da koliko god brzo i lako se zaljubili u nekoga, vrlo brzo se možete i ohladiti. U žaru strasti nemojte davati obećanja nego ostavite prostora da se neke stvari pokažu kasnije. Parovi koji su dugo zajedno su u lijepom periodu, a planetarni tranziti bude strasti i želju za flertom i provociranjem. Nakon 12. srpnja 2020. godine možete graditi mostove i zbližiti se s voljenom osobom, a nakon 22. srpnja 2020. godine najljepše ciljeve koje ste postavili zajedno moći ćete polako početi realizirati. I želja za pustolovinama se vratila.

 

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop srpanj 2020.

Ljubav i veze

Tijekom srpnja 2020. godine situacija se ne smiruje u vašem ljubavnom životu. Imate o čemu razmišljati i imate se čemu prilagođavati. Pomrčina Mjeseca iz Jarca 5. srpnja služi samo zato da osvijetli stvari koje ste odavno trebali razriješiti. Budući da je Mjesec vladar 7. kuće (veze, partnerstva, brak) Jarca, u životu para nedostaje ravnoteže. Možda ćete shvatiti da ste potrebe i želje voljene osobe stavili ispred svojih, što i nije dobro dugoročno gledano. Retrogradan Saturn vraća se 2. srpnja u Jarca, u znak kojim i vlada i tu ponovno susreće Jupitera i Plutona, koji su retrogradni. Važno je da razmislite o sebi, o svojoj vezi i odnosima u svom životu. Ako ste u vezi koja dugo već ne funkcionira, vrijeme je da donesete važne odluke. U 7. kući Jarca, zajedno sa Suncem nalazi se Merkur. Merkur kreće direktnim hodom 12. srpnja 2020. godine. Nakon toga lakše ćete pokrenuti dobar dijalog s voljenom osobom i graditi mostove koji povezuju vaša srca i izgledi su dobri za očuvanje veze ili braka. Ako tražite novu ljubav, mogli bi se ugodno iznenaditi nakon 21. srpnja 2020. godine.

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop srpanj 2020.

Ljubav i veze

Marsov prelazak u vašu 3. kuću, 8. srpnja 2020. godine, donosi vam dobro raspoloženje, uživat ćete u druženjima s prijateljima, na društvenim okupljanjima i događanjima i rado ćete upoznavati nove osobe. Neki će se više aktivirati i zainteresirati za susjedstvo pa se može dogoditi da primijetite susjede koji su inače samo prošli pored vas. Mogu se dogoditi iznenadne privlačnosti, mogli bi biti hrabriji kroz pisanje poruka, a sve to oživjet će vaš ljubavni život. Imajte na umu da je Merkur, vladar vaše kuće ljubavi retrogradan, do 12. srpnja 2020. godine.  Zbog toga bi mogli izgovoriti riječi prije nego što razmislite, pa može nastati zbrka. Za parove koji su dugo zajedno, vrijeme retrogradnosti Merkura, pa i kasnije povoljan je period za raščišćavanje raznih pitanja i poteškoća iz prošlosti, za bolju organizaciju i raspodjelu svakodnevnih poslova i obaveza. Sunce prolazi kroz vašu 7. kuću (partnerstva, veze, brak) 22. srpnja 2020. godine. Situacija se malo razvedrava, ali voljena osoba će biti nepopustljiva kada se radi o njenim viđenjima i željet će da i vi vidite situaciju na isti način. Nakon 22. srpnja Vodenjaci koji su slobodni imaju dobre izglede da upoznaju posebnu osobu koju će zanimati ozbiljna veza. Zadnja dekada mjeseca donosi harmoničniju atmosferu i mir se vrača u obitelj nakon što ste prolazili fazu svađa i zbrke.

 

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop srpanj 2020.

Ljubav i veze

Pomrčina Mjeseca 5. srpnja 2020. godine aktivira vašu kuću prijatelja i društvenih ciljeva, ali utječe i na vašu kuću ljubavi i romantike. Neki od vas prolazit će kroz zbunjujuć period u ljubavnom životu ili vezano za prijateljske odnose i neće uspjeti (ili željeti) reći da je vrijeme za razilaženje. U kući ljubavi Riba 12. srpnja 2020. godine Merkur kreće direktnim hodom, a Merkur je vladar vaše kuće veza i braka. Od tog dana nadalje zbrka i zbunjenost raščistiti će se i shvatit ćete što točno osjećate ili što netko drugi osjeća prema vama. Savjetujemo da iskreno kažete što osjećate. Ako ste u vezi i razmišljate (ili ne razmišljate) o braku, sada ćete puno lakše razjasniti namjere, obostrano. Duge veze ili brakovi otkriti će ponovno užitak flerta i ljubavnih izjava. Mogli bi iznenaditi voljenu osobu romantičnom gestom. Nakon 26. srpnja 2020. godine može doći do poteškoća zbog pitanja povjerenja ili varanja. Zaključit ćete da ima glasina oko vas ili oko voljene osobe. To nije nimalo ugodna situacija, ali donosi prijeko potrebno suočavanje sa stvarnosti koju niste do sada željeli vidjeti.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com