Mjesečni horoskop - Kolovoz 2018.

Kolovoz 2018. godine nije miran mjesec, ali pod vodstvom mudrog i nepokolebljivog Saturna imamo dobre izglede da iskoristimo kaos i destruktivnu energiju pretvorimo u konstruktivnu silu.

Saturn - Uran trigon podržava inovativnost i promjene, ali samo ako imamo na umu prošlost i što smo poduzimali, te kakve je rezultate to donijelo. Sada tradicija i inovativnost idu ruku pod ruku kako bi nam situacija u našim životima bila olakšana, na radikalan način.

U prvom tjednu kolovoza 2018. godine Mars i Uran prave napet aspekt i zato možemo očekivati period s dosta agresivnosti, kaotičnih situacija, otpora prema nadređenima ili osobama koje predstavljaju nekakav autoritet, a to može biti povezano i s novcem na neki način. Može doći do nezgoda pri industrijskim poslovima ili vezano za struju. Na društvenom polju nemojte očekivati tišinu. Može se doseći točka u kojoj će prevladati misao vodilja mase da se povijest ponavlja, naravno na nezadovoljavajuć način.

Sve to može se protumačiti kao nepotrebno zlo. U svakom slučaju, ono što se u ovom periodu dogodi, može imati trajnije posljedice.

Venera 7. kolovoza 2018. godine kreće kroz Vagu, kroz svoje sjedište, te nas može inspirirati. U nama se može probuditi želja za harmonijom, mirom, ali i za pravdom i poštenom igrom u društvu. Bit će nam draži život u dvoje ili pomisao na to. Hrabrije ćemo ulaziti u veze raznih vrsta. Kompromis, ravnoteža/neravnoteža, diplomacija i jednakost označavaju ovaj period.

Loša strana Venere u Vagi je nemogućnost donošenja jasnih odluka i traženje brzog rješenja.

Tijekom prve dvije dekade Venera pravi kvadrat sa Saturnom, a u zadnjoj dekadi kvadrat s Plutonom. Jednakost u društvu, društveni odnosi i  poveznice s institucijama važna su pitanja u ovom periodu.

Pomrčina Sunca 11. kolovoza 2018. godine, u Lavu, dio je obitelji s ulogom transformacije. Sunce - Mjesec konjunkcija je blizu retrogradnog Merkura, pa može doći do veće zbunjenosti i poteškoća u komunikaciji. Važne informacije mogu nedostajati ili do nas mogu stići potpuno krive informacije. Neočekivani kolapsi na privatnom i društvenom polju mogu se očekivati, kao i to da se neke stvari do temelja sruše, uz dugotrajnu izgradnju. Moramo toga biti svjesni i voljni kročiti u korak s radikalnim promjenama kada se radi o težim područjima naših života.

Kvadrat koji Merkur pravi s Jupiterom može ukazati na teže pregovore, sukobe ega, tvrdoglavost, pretjerivanja i želja da se ostvari više no što je to zaista moguće. Pazite kada se radi o dokumentima, pravnim pitanjima i bilo kakvim pregovorima, sve do 20. kolovoza.

Na sreću, Jupiter - Neptun trigon pazi na sve nas i za svakog aktivira višu svrhu, te potrebu za duhovnosti i unutarnjim mirom. S druge strane, može doći do samozavaravanja i iluzija. Netko može iskoristiti okolnosti kako bi sebe prozvao guruom ili spasiocem i slično tome.

23. kolovoza 2018. godine Sunce ulazi u Djevicu, to je smiren, analitički um koji pozna sistem proračuna. Sunce odatle pravi harmoničan aspekt sa Saturnom i Plutonom iz Jarca, ali i s Uranom iz Bika. Tako nastaje piramida koju čine zemljani znakovi. Obećava stabilnost te nam pomaže da unutar sebe otkrijemo unutarnji mir uslijed kaotičnih okolnosti. Ovaj astrološki sklop daje nam dovoljno energije kako bi uživali u poslu i kako bi bili dovoljno uporni, te tako i dosegli ciljeve.

Drugi događaj kojeg je važan je direktan hod Merkura 19. kolovoza 2018. godine i kraj retrogradnog hoda Marsa 27. kolovoza 2018. kada će se otključati lokot i ukazati rješenja za niz situacija s kojima smo se suočavali, a da tada nismo imali nikakva prikladna rješenja.

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Prolaskom Sunca kroz kuću ljubavi Ovna do 23. kolovoza 2018. godine uživat ćete u strastvenom periodu. Možda ćete morati malo usporiti zbog intenzivnih dojmova. Uživajte u trenutku, ali nemojte gubiti glavu! To će biti lakše reći nego učiniti zato što je Merkur retrogradan u vašoj kući ljubavi, do 19. kolovoza. Bilo da ste u braku ili neslužbenoj vezi, neke stvari će se morati razriješiti. Puno toga može krenuti krivo, zbog poteškoća u komunikaciji. Do nesporazuma lako može doći, možda ćete krivo protumačiti što vam voljena osoba govori ili obrnuto. Zahtjeva će biti previše s obje strane i to ne donosi ništa dobrog. Merkur je u napetom aspektu s Jupiterom koji je smješten u vašoj kući intimnosti i zajedničkih sredstava, što otežava postizanje dogovora tijekom kolovoza 2018. godine. Venera ulazi u kuću partnerstva 7. kolovoza, kojom i vlada, pa njen dolazak može popraviti stvari. Unatoč zbunjenosti i nesporazumima moći ćete voljenu osobu uključiti u projekt vezan za vašu zajedničku budućnost. Voljena osoba će to cijeniti i neće ju toliko smetati što previše vremena provodite radeći. Ako se potrudite, možete uživati u harmoničnom ljubavnom odnosu, jer je voljena osoba sada usmjerena na zajednički život i želi biti cijenjena i voljena. Pomrčina Sunca 22. kolovoza 2018. godine donosi sjajnu priliku da popravite vaš ljubavni život.

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Ovo je povoljan mjesec za one koji su zainteresirani za flertove, zabavu, nova poznanstva i veze bez obaveza. Slobodno možete sanjariti, zaljubiti se i zabavljati se. Ali ako tražite nešto ozbiljno, ovo nije pravo vrijeme za to. Ako ste u neslužbenoj vezi, očekujte čitav niz iznenađenja, ali nisu sva ta iznenađenja slatka i ugodna. Može se dogoditi da voljena osoba inzistira na zarukama, ulasku u brak ili želi zajednički život. Nije da ste protiv, ali nećete osjećati da je pravi trenutak za to. Razmišljat ćete o starim problemima u vezi i svemu što vas koči od donošenja tako važne odluke, razmišljat ćete i o vjernosti voljene osobe. Čini se da će se u prvom dijelu mjeseca ponajviše raditi o tome tko je glavni, ali i sposobnosti da jedno drugome pomognete. Ako je voljena osoba previše opterećena karijerom, mogli bi joj pomoći da se rastereti i preuzeti dnevne obaveze. U drugoj polovici kolovoza, Bikovi koji su u braku suočit će se s nizom događaja i novih informacija, te će biti prisiljeni napraviti promjene u ljubavnom životu. Rasprave s voljenom osobom neće biti ugodne, ali moći ćete naći zlatnu sredinu i dogovoriti se oko svega, najviše nakon 19. kolovoza 2018. godine. Sunce 23. kolovoza ulazi u kuću ljubavi Bika, pa možete očekivati više stabilnosti u vašem ljubavnom životu. Ako niste u vezi, dobri su izgledi da nađete bolju polovicu nakon ulaska Sunca u kuću ljubavi Bika.


BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Venera ulazi u kuću ljubavi Blizanaca 7. kolovoza 2018. godine, a tom kućom i vlada. To povećava vaše sposobnosti zavođenja i donosi više užitka, te aktivan i harmoničan ljubavni život, posebno u prvoj dekadi mjeseca. Do kraja kolovoza moći ćete iskoristiti najviše od onog što vam se nudi, pa i započeti novu ljubavnu priču. Uživat ćete u intelektualnim igricama i provokacijama. Unatoč svemu, kada govorimo o bračnom životu, može biti problema s intimnosti. Ako ste tijekom godina varali ili nedavno, mogli bi vas kriviti za to ili ćete spavati na kauču umjesto na bračnoj postelji. Ipak, ta distanca itekako vam može koristiti, jer vam omogućuje da na situaciju gledate drugačije. Isto vrijedi i za voljenu osobu. Najviše problema može nastati zbog neutemeljenih obećanja. Neki Blizanci će se ipak suočiti s obećanjima koje su dali prije i nisu ih do sada ostvarili. Nakon 13. kolovoza u vaš se život mogu vratiti stare ljubavi ili će se probuditi strasti prema prijatelju/prijateljici. Nakon 27. kolovoza uživat ćete u aktivnom ljubavnom životu. Izbjegavajte izvanbračne veze ili ulijetanje u vezu koja budi u vama ljubomoru, opsesivnost i slično. Neki Blizanci morat će podnijeti ljutnju voljene osobe ili će se zbog nekog razloga morati brinuti za nju. Dokažite se.

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Jupiter, smješten  u kući ljubavi Raka hrani vaše najviše ljubavne ideale. Harmoničan aspekt koji pravi s Neptunom donosi sanjarenje i potrebu da se daje i prima ljubav, te da odnos ne bude površan, nego dubok, značajan. Postoji i negativna strana, ona može donijeti propuštanje značajnih detalja. Mimo svoje volje mogli bi se naći u poziciji da preuzmete tuđe obaveze koje mogu biti financijske ili na neki drugi način se vezati u vezi koja je jedva počela. Puno Rakova sada će se svojevoljno odlučiti na rizik i upustiti se u veze van braka ili s osobom koja je u braku. Možda ćete naići na staru ljubav u krugu prijatelja i nijedno više neće moći podnijeti razdvojenost. Astrološki sklop planeta najviše voli one koji nisu u vezi i donosi im buđenje ljubavnog života. Povratak Marsa u kuću partnerskih odnosa 13. kolovoza 2018. godine nije najbolja vijest za Rakove koji se planiraju vjenčati ili rastati. Svađe mogu biti česte sve do 28. kolovoza. Dugoročna rješenja tada neće biti moguće naći. Budite strpljivi, diplomatskog stava i sagledajte stvarne činjenice kako bi kroz ovaj teži period prošli bez posljedica. Nije vrijeme za donošenje važnih odluka. Zadnji dani u mjesecu povoljni su za smirene razgovore iz kojih slijedi pronalazak zajedničkih rješenja.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Sa Suncem u vašem znaku, do 23. kolovoza 2018. godine, teško da bilo tko drugi može doći u centar pažnje. Bit ćete previše usmjereni na vlastite potrebe. Potrudite se objasniti voljenoj osobi da vam treba više prostora, barem neko vrijeme. Retrogradan Mars prolazi kroz kuću partnerstva, do 13. kolovoza 2018. godine. Pomoći će vam da nastavite razgovore vezano za novac ili vrijeme koje provedete na poslu. Datumi koji su značajni su 7. i 8. kolovoza, jer tada možete naći zajedničku točku i smiriti situaciju. S druge strane pomrčina Sunca 11. kolovoza može biti dobra prilika da razmislite o nekim stavovima i ponašanju prema drugima i prema voljenoj osobi. Većina Lavova koji nisu u vezi i dalje će igrati na kartu emotivne sigurnosti radije nego bilo što drugo i neće krenuti u osvajanja na impresivan način. Lavovi koji žele popraviti bračnu situaciju mogu iskoristiti naklonost planeta. Ono što vas je udaljavalo sada se može razriješiti. Nemojte pretjerivati i burno reagirati, inače možete očekivati samo komplikacije.

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Saturn je i dalje retrogradan sve do 6. rujna 2018. godine u kući ljubavi Djevice. Kada se radi o vašem ljubavnom životu, budite strpljivi, posebno ako želite riješiti neke emotivne probleme. Ako ste u vezi koja funkcionira na daljinu, možda ćete se u ovom periodu teže uskladiti. Ipak, Saturn dobiva podršku od Urana i možete očekivati uglavnom ugodna iznenađenja, kada se najmanje budete nadali. Stvari pokušajte gledati na nov način, uklonite strahove i konzervativan pristup. Općenito, Djevice koje se usude iskoračiti iz svoje komforne zone iskusit će radost posebne ljubavne priče ili mogu začiniti romantiku u svom braku. Jupiter i Neptun, vladari kuće partnerstva Djevice, prave harmoničan aspekt ovaj mjesec i donose nježnost, brižnost, dobro razumijevanje, konstruktivne razgovore, bezuvjetnu ljubav i obostrano korisne odluke. Za mnoge Djevice stari ljubavni snovi sada mogu postati stvarnost. Retrogradan Mars 13. kolovoza vraća se u kuću ljubavi Djevice i kreće direktnim hodom 27. kolovoza. Možda ćete naletjeti na staru ljubav, premda to ne mora biti ugodan trenutak. Ipak, bit će to prilika da razriješite neke stvari koje se nisu razriješile prije. Ako se nađete u situaciji koja budi  previše loših starih uspomena, neka to bude upozorenje da ne ponovite iste greške u nadi da će ovaj puta biti bolje.

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Venera, vladar vašeg znaka dolazi u Vagu 7. kolovoza 2018. godine, što je plus vašoj moći zavođenja. Unatoč nekim ljubavnim poteškoćama, stresu i kontradiktornim ljubavnim situacijama, uspjet ćete gledati onu svjetliju stranu, smiriti stvari i pravit ćete se da ne primjećujete obiteljske probleme ili probleme u vašoj ljubavnoj priči. Može se raditi o miješanju članova obitelji u vaš ljubavni život. Na primjer, vaši roditelji mogu biti protiv braka s osobom koju volite ili protiv razvoda braka. Navedene poteškoće s članovima obitelji zagrijat će se nakon 13. kolovoza, a nakon 27. kolovoza naći ćete rješenja za probleme u kojima plivate. Ako još ne živite s voljenom osobom, za sada nemojte nikakve odluke donositi u vezi toga. Nemojte popustiti ako voljena osoba inzistira na tome. Nije povoljan period za to. Druga polovica mjeseca nije povoljna za ulazak u novu vezu. Povoljan je period za obnovu odnosa, ako ste u vezi. Ako niste u vezi, uzmite vrijeme za sebe, poradite na sebi, upoznajte sebe bolje i nemojte ulijetati u veze kratkog daha. Na kraju mjeseca prijateljski odnos može itekako postati vatren.

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Planete su vam naklonjene tijekom kolovoza 2018. godine i možete očekivati poboljšanje u ljubavnom životu. Konstruktivni razgovori i otkrivanje novih rješenja za stare probleme pokrenuti će pozitivne promjene. Venera, vladar kuće partnerstva Škorpiona, ulazi u vašu 12. kuću 7. kolovoza 2018. godine. To je kuća žrtvovanja, ali i iscjeljenja. Pokušajte biti tolerantniji i neke stvari zaboravite kako bi došlo do pomaka. Bolja polovica može vam pokazati što je harmonija i kako ostvariti ravnotežu ili će zahtijevati od vas da donesete sami neke zaključke navodeći vas ili će okončati određenu situaciju i slično. Općenito, Škorpioni vole dominirati kod kuće. Ako nastavite tako dalje, možete očekivati samo kaos u svom ljubavnom životu. Iskoristite tranzite Venere, ponovno otkrijte romantiku i strast u dubini svog srca, ali nemojte pokušavati biti vitez u sjajnom oklopu. Jupiter i Neptun, vladari kuće ljubavi Škorpiona, su u harmoničnom aspektu početkom druge dekade mjeseca, ali Jupiter je u napetom aspektu sa Suncem i Merkurom. To znači da je upozorenje iz prethodnog mjeseca i dalje aktivno, nemojte se u poslovnom okruženju upuštati u afere koje mogu narušiti vaš ugled. Dobro raspoloženje i vjera u bolje sutra prisutni su, bez obzira na to jeste li u vezi ili braku. Vaša moć zavođenja raste ovaj mjesec. Ako niste u vezi, mogli bi ući u vezu ovaj mjesec.

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Ljubavni život Strijelaca tijekom kolovoza 2018. godine bit će turbulentan, s dosta svađa. Veze koje su tek pokrenute mogu biti uzdrmane tijekom prvog tjedna kolovoza, zbog svađa i nesporazuma oko posla i dnevnih obaveza, te raznih drugih detalja. Nakon 7. kolovoza Venera pristiže u spas Strijelcima koji traže ljubav i avanturu i koji žele upoznati nove osobe kako bi imali širi izbor za odabir partnera. Venera kreće putovanje iz svog doma, za Strijelce je to kuća prijateljstva i društvenih grupa. Ali, budući da je Mars, vladar kuće ljubavi Strijelca, retrogradan, sve do 27. kolovoza, čini se da će se stvari sporo kretati. Ovo je vrijeme za avanture i ljubav na kratke staze, ne za ulazak u dugotrajne veze. U drugoj polovici mjeseca morate biti oprezni, nemojte uskakati nepromišljeno u afere, jer vas mogu koštati puno više no što si možete i zamisliti. Merkur, planeta koja vlada partnerskim odnosima i brakom Strijelca, u napetom je odnosu s Jupiterom, vladarem Strijelca. Bit će teško udovoljiti vam i mogli bi biti sumnjičavi. Nakon 19. kolovoza 2018. godine Merkur kreće direktnim hodom. Razgovori mogu donijeti dugoročna rješenja. Mogli bi čak razriješiti komplicirane probleme zbog kojih odnos nije mogao biti pomaknut s mjesta.

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Ljubavni život Jaraca tijekom kolovoza 2018. godine bit će intenzivan, dok Sunce prolazi kroz kuću intimnosti Jarca, sve do 23. kolovoza 2018. godine. Imate potrebu za povezivanjem na višem nivou s voljenom osobom, uz intenzivnije osjećaje. Ozbiljna veza vas zanima. Ako niste u braku, bit ćete spremni za zaruke. Retrogradan Merkur je u napetom aspektu s Jupiterom (smještenim u kući nade za budućnost), do 19. kolovoza, pa razgovori s voljenom osobom neće uvijek teći glatko i mogli bi se razilaziti u mišljenjima. U drugoj polovici mjeseca situacija će se preokrenuti na bolje i naći ćete zlatnu sredinu. Pomrčina Sunca 11. kolovoza događa se u istoj kući, intimnosti. Na tom polju može doći do promjena. Neke veze proći će transformaciju, te ćete moći ponovno graditi od temelja, uz razvoj obostranog povjerenja i odanosti. Ako ste u lošoj vezi, dobiti ćete snage da raskinete takvu vezu. Venera, planeta koja vlada kućom ljubavi Jarca, 7. kolovoza 2018. godine ulazi u kuću društvenog statusa, dugoročnih projekata i općenito smjerom kojim kročite u životu. To znači da se nekima od vas, koji niste u vezi, može dogoditi da vas privuče osoba koju poznajete i koja ima izgrađenu karijeru i značajnu ulogu, ne samo u krugu prijatelja, nego i šire. Venera pravi kvadrat sa Saturnom, vladarem Jarca i Plutonom, koji se nalazi u Jarcu. To znači da vam ljubav neće biti uzvraćena ili da nećete imati hrabrosti toj osobi priznati da vas privlači. savjetujemo da ne miješate posao sa zabavom. Za sada budite strpljivi. Oni koji žele ući u brak, isto tako, mogu se suočiti s nizom poteškoća i odgoda, čak se može dogoditi da budu odbijeni ili da dobiju uvjete i slično. Budite otvoreni za pregovore, promjene, ali i za ugodna iznenađenja koja vam Uran priprema, budući da je dobro smješten u kući ljubavi Jarca.

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Do 23. kolovoza 2018. godine Sunce prolazi kroz kuću partnerstva Vodenjaka, a nakon tog  ulazi u kuću intimnosti i zajedničkih sredstava. Na svijetlo dana donosi niz starijih problema koji se moraju razriješiti. S retrogradnim Merkurom, vladarem kuće ljubavi, u kući partnerstva Vodenjaka, komunikacija ne teče s lakoćom. Voljena osoba mogla bi nabrajati niz stvari koje ste tajili i koje su se nakupile tijekom godina. Imajte na umu da negiranje ovaj puta neće pomoći, koliko god uporni bili. Voljenu osobu nećete više moći zavarati. Pokušajte biti iskreni i dokažite da možete drugačije. Jedino tako možete poboljšati stvari. Pomrčina Sunca 11. kolovoza 2018. godine aktivira upravo kuću partnerstva Vodenjaka i otvara vrata novim stvarima. Zato neće biti teško promijeniti stvari u braku, ako obratite više pažnje na potrebe voljene osobe. Moguća je i rastava, ako ste u braku koji više ne funkcionira i odabir ulaska u novu vezu. Neki Vodenjaci odlučit će se za brak ili će preuzeti više obaveza u ljubavnom životu. Ako niste u vezi, pomrčina Sunca donosi okolnosti u kojima ćete upoznati zanimljive osobe, ali nemojte žuriti s obavezivanjem do zadnje dekade kolovoza 2018. godine.

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Vaš je ljubavni život pun događanja tijekom kolovoza 2018. godine, ali i rasprava. Razlike u principima, uvjerenjima i životnom stilu i filozofiji, ovaj mjesec su očitije i bacaju sjenu na vašu zajedničku budućnost ili dugoročne projekte. Nemojte očajavati! Nakon 19. kolovoza 2018. godine Merkur, vladar partnerstva Riba, nastavlja direktnim hodom i razlike u mišljenjima mogu postati konstruktivne. Na sreću, energija zvijezda pomaže vam da vratite harmoniju u vaš odnos i uživat ćete u ljubavi, miru i razumijevanju. Nakon 7. kolovoza Venera jača, ulazi u svoj dom, kuću intimnosti Riba i donosi vam veću moć zavođenja. Ljubavne čežnje i potrebe bit će snažnije, pa budite oprezni. Ako ste u vezi, ponovno ćete otkriti ili spoznati s čime vas je voljena osoba privukla, dok će kemija i alkemija biti samo dodatak koji će začiniti intimnost. Uživat ćete u obostranom povjerenju. Neki će se zaljubiti u osobu iz okoline, ali nije pravo vrijeme za priznanje osjećaja, jer bi mogli biti odbijeni ili dobiti ultimatume. Od 23. kolovoza 2018. godine Sunce obasjava vašu kuću partnerstva i braka i u harmoničnom je aspektu sa Saturnom i Plutonom. Sada ćete imati više uspjeha ako pristupite osobi koja vam se sviđa. Ali, pripremite se na to da ćete morati čekati i da ćete morati uložiti truda kako bi se pokrenula ljubavna priča među vama. Zadnji dani mjeseca donose ljubomorne ispade nekog iz okoline. Toj osobi nemojte dopustiti da uništi vašu ljubavnu priču ili brak.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT