Mjesečni horoskop za studeni 2019. ❤️❤️❤️

Studeni 2019. godine donosi dozu optimizma s dolaskom Venere u srdačnog i velikodušnog Strijelca i u prvom tjednu mjeseca najvažnija je dobra volja.

Nepovoljan aspekt između Marsa i Plutona (kvadrat) pokvarit će zabavu 5. studenog 2019 godine, ali nastala šteta brzo će se nadoknaditi velikodušnim Saturn - Neptun sekstilom 8. studenog 2019. godine. Tada se idealizam susreće s praktičnošću i lako je izvući ono najbolje iz svake situacije.

Saturn - Neptun sekstil je sjajan aspekt za materijalizaciju naših snova. To je zato što pravi pozitivne aspekte sa Suncem. Saturn donosi strukturu ili značenje našim snovima i idealima. Istovremeno predanost Neptuna donosi novi pogled ili novi smisao kada se radi o poslu ili tradiciji. Lakše ćemo uživati i naći svrhu uz ovakav utjecaj.

 

 

Budite strpljivi i razradite radne metode. Možda ćete morati pokazati svoje sposobnosti vođe ili ćete morati podučavati druge.

Saturn i Pluton, u Jarcu, pozivaju nas da rekonstruiramo ono što je bilo uništeno u prošlosti.

Merkur u Škorpionu zahtjeva introspekciju i želi doći do odgovora, unutar nas, često na konkretna egzistencijalna pitanja. Bit ćemo manje koncentrirani na um a više na snažne osjećaje.

Pun Mjesec u Biku 12. studenog 2019. godine je zemljani i nježan podsjetnik da se pobrinemo za najbliže i da uživamo u životu stvarajući sebi komfor, a ne da se brinemo oko onog što bi trebalo biti i što će se dogoditi. Budi interes za vlastite potrebe i želje. Trebamo pripaziti na tvrdoglavost u ovom periodu, iako neki naizgled sebični interesi zaista sada jesu potrebni i poželjni. To je sjajna prilika za dovršavanje dugoročnog cilja, jer nam Pun Mjesec u Biku pomaže da ostvarite svoje snove.

 

 

Ono što možemo očekivati oko 18. studenog 2019. godine, kada Mars prelazi u tajnovitog Škorpiona je mračnija nijansa događaja. Ljubomora ili pohlepa mogu zavladati mnogima, a razmišljat će se i o osveti.

Atmosfera se popravlja kako se približava kraj mjeseca, posebno 24. studenog kada Venera pravi konjunkciju s Jupiterom u Strijelcu. To je jako sretan period za one koji su zaljubljeni, koji vole i koji žele voljeti i biti voljeni. Isti taj dan moćna opozicija između Marsa i Urana može stvoriti drame, ali ljubav pobjeđuje mržnju, ljubav uvijek pobjeđuje!

25. studenog Venera dolazi u prizemljenog Jarca i pomaže nam da odnos s voljenom osobom postane još bolji.

Merkur kreće direktnim hodom 20. studenog 2019. godine i dobro je aspektiran. Pravi sekstil s Mjesecom što je dobro za druženja, jer u društvu morate biti raspoloženi za razgovor. Nećete morati misliti što da kažete, jer ćete biti usklađeni sa svojim osjećajima i s osjećajima drugih osoba. Ovo je povoljan period i za razgovore o obiteljskim problemima, kao i problemima među prijateljima, jer ćete biti osjetljivi i brižniji nego inače. Drugi će vam prilaziti s potrebom da s vama podjele kako se osjećaju.

 

 

Mlad Mjesec u Strijelcu 26. studenog 2019. godine je vrijeme u kojem se trebamo osvrnuti iza sebe i biti zahvalni. Budi se pustolova u nama i donosi priliku da se koncentriramo na ciljeve koji će povećati naše razumijevanje svjesnost, donosi i hrabrost i želju za istraživanjem, samopouzdanje i optimizam. Promjene će najviše osjetiti vatreni znakovi. Budite spremni i otvoreni za promjene koje su pred vama, zajedno sa dobrim raspoloženjem, krenite u potragu za istinom.

Neptun kreće direktnim hodom 27. studenog 2019. godine i omogućuje nam da se suočimo s vlastitim iluzijama kojih smo se do sada slijepo držali a zbunjujuće okolnosti sada postaju jasne. Budi se kreativnost ili kreativnost sada možemo primijeniti u stvarnom svijetu. Imamo više vjere u naše snove, vizije i u druge.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

Dnevni Tjedni Mjesečni Godišnji horoskop

 
Ovan 2019 Bik 2019 Blizanci 2019 Rak 2019 Lav 2019 Djevica 2019 Vaga 2019 Skorpion 2019 Strijelac 2019 Jarac 2019 Vodenjak 2019 Ribe 2019

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop studeni 2019.

Ljubav i veze

Tijekom studenog 2019. godine bit ćete privlačniji, otvoreniji i intuitivniji. Ovaj mjesec vatra u vama će se rasplamsati i otkriti vam do sad nepoznat dio vas. Inače se ne povlačite pred izazovom i nemojte to mijenjati! Mars u Vagi, do 19. studenog budi partnerski i bračni život. Budite prilagodljivi i nemojte druge provocirati. Ovo je povoljan mjesec za ljubav. Planete vam na srebrnoj tacni donose prekrasne energije ljubavi, Venera je u harmoničnom odnosu sa Suncem a Marsovu energiju morat ćete pripitomiti kako bi  ispunili misiju: kako bi ostvarili svoje želje i namjere. Ako je u vezi ili braku bilo napetosti, sada će doći do pozitivnih promjena. U prvoj polovici mjeseca iskoristite energiju koja vam se nudi i izvucite ono najbolje iz svake situacije. Ako ste slobodni, ovaj mjesec privlačit će vas posve novi tip osobnosti, možda netko tko je tajnovit. Krajem mjeseca otvorite oči u profesionalnom okruženju, mogli bi upoznati nekog posebnog.

 

 

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop studeni 2019.

Ljubav i veze

Tijekom studenog 2019. godine ljubav je na prvom mjestu, osjećaji će biti snažni, ali ih nikako nećete moći izgovoriti i opisati riječima. Zamijenit ćete to djelima i tako pokušati pokazati koliko vam je stalo. Merkur u Škorpionu susreće vaše Sunce, pa bi bilo dobro da se malo više potrudite u komunikaciji i da pokušate objasniti što se s vama događa. Ako dođe do napetih trenutaka, shvatite da vam takvi trenuci služe da bi osnažili vaš odnos. Voljena osoba rado će vas saslušati i pokušati razumjeti. Na takav način zajedno ćete moći donositi važne odluke i dogovarati se oko obaveza i zajedničkim poslova. Konjunkcija Venere i Jupitera u zoni strasti podsjeća vas koliko ste voljeni i čuvani. Vaš će odnos biti harmoničan, kao i s ostalim članovima obitelji. Slobodni Bikovi mogli bi u radnom okruženju upoznati novu ljubav. Nećete biti povučeni i mirni kao inače, nego otvoreniji i društveniji, pa će vam i drugi lakše pristupiti. Zanimat će vas ozbiljna veza a ne neka prolazna avantura.

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop studeni 2019.

Ljubav i veze

Sunce se pridružuje Veneri i najavljuje puno sretnih i ugodnih trenutaka za parove. Mars, planeta strasti, budi strasti i želju za osvajanjem. Venera i Mars su u pozitivnom aspektu sa Suncem, što donosi pozitivne okolnosti i zadovoljstva. Ostavite po strani brige s posla i svakodnevice i posvetite se voljenoj osobi. Voljena osoba  čeka da se to dogodi, da joj posvetite pažnju. Uživajte u društvu voljene osobe, razgovarajte, razmjenjujte ideje i zamisli, budite otvoreni i iskreni, raznježite se i razigrajte. Ako ste slobodni, a postoji netko koga želite osvojiti, ako otvorite svoje srce, uspjet ćete. Za vas je ovo povoljan period u kojem možete ostvariti promjene. Najbolji dani za ljubav su 22. i 24. studeni 2019. godine. Privlačit će vas osobe koje su zabavne i razigrane pa možemo reći d ljubav ovaj mjesec uključuje romantiku i igru.

 

 

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop studeni 2019.

Ljubav i veze

Saturn i Pluton i dalje donose promjene u vašem ljubavnom životu. Tijekom ovog mjeseca bit ćete osjetljiviji na probleme svoje djece, ako imate djecu, ili na probleme vezane za ljubavni život ili probleme voljene osobe. Sunce u Škorpionu donosi vam duboke osjećaje i želju za istraživanjem. Puno ćete razmišljati o svom ljubavnom životu. Puni ste inspiracije, ali prebrzi u djelima, zato ne žurite. Nemojte pokušati pogurati stvari, pustite da sve ide svojim tokom i uživajte u promjenama. Ranjivi ste, puni čežnja i željni pažnje i ljubavi, ali morat ćete se malo primiriti. Svakodnevica donosi sitne radosti i kroz te sitne radosti osjetit ćete tu potpunost za kojom čeznete. Ako ste slobodni, nakon 19. studenog 2019. godine uz taktičnost i dobru komunikaciju osvojit ćete osobu koja vam se sviđa. Ipak, budite spremni na iznenađenja, posebno na radnom mjestu ili mjestu na kojem skoro svakodnevno boravite. Vaša očekivanja u ljubavnom životu se mijenjaju. Budite svjesni toga.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop studeni 2019.

Ljubav i veze

Venera i Jupiter prave pozitivan aspekt sa Suncem i osiguravaju vam strastvene i snažne osjećaje tijekom studenog 2019. godine. Kada vam u ljubavi ide, onda vam sve ide, a ovaj mjesec očekuje vas ljupki meni. Ne dajte nikome da vas izbaci iz takta, posvetite se voljenoj osobi i uživajte. Nastavite i dalje biti usmjereni na ljubav, na dom i obitelj. Vaša 4. kuća (dom i obitelj) je snažna do 22. studenog. Povoljan je period za popravke kod kuće ili renoviranje. Ako ste slobodni, izađite van, družite se. Do 19. studenog 2019. godine zavodit ćete elegancijom i finesama. Očekujte neočekivano! Volite vjernost, ali niste protiv avantura. Znat ćete što izabrati. Ako se nađete u dvojbama, do kraja mjeseca osjećaji će pokazati što dalje i prilagodit ćete se.

 

 

 

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop studeni 2019.

Ljubav i veze

Venera je u Strijelcu do 26. studenog 2019. godine i utječe na vaš dom i obitelj, na odnose s najbližima, ali pazite da se ne iscrpite previše ugađajući njima. Najviše ćete i biti usmjereni ovaj mjesec na obitelj i na obiteljske probleme. Prethodni mjeseci bili su vam dosta naporni, ali ovaj mjesec uspješno ćete se suočavati s nevoljama. Neke stvari mogle bi vam smetati, pa može doći do neslaganja i nesporazuma. U drugoj dekadi mjeseca Neptun susreće Sunce, bit ćete inspirirani, predani, ali i ranjivi. Budite ljubazni i velikodušni, ali čuvajte sebe. Pluton i Saturn utječu na način na koji iskazujete ljubav. Tijekom ovog mjeseca nećete biti suzdržani i rezervirani, nego neustrašivi. Kada se radi o odnosu s voljenom osobom, vaša intuicija bit će vrlo precizna. Jedno drugome ćete se više otvoriti. Ako ste slobodni, Mars vam nakon 19. studenog donosi nove prilike. Venera prelazi u Jarca nakon 26. studenog 2019. godine i to je povoljan period za ljubav, brak, obitelj, prijateljstva, umjetnost i sve dobre stvari!

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop studeni 2019.

Ljubav i veze

Znat ćete kako iskoristiti svoj talent zavođenja i koje su prave riječi u kojem trenutku, izražene na diplomatski način. Mars će vam dati dodatnu energiju koju ćete morati regulirati, mogli bi postati hiperaktivni, poduzetni i zavodljiviji nego inače. Ako svu energiju ne usmjerite prema financijskim pitanjima, uživat ćete u lijepim ljubavnim trenucima. Dobra komunikacija olakšat će vam puno toga i dobro ćete se slagati s voljenom osobom. Razgovarat ćete o planovima za budućnost, o ostvarenju snova i o obostranim željama. To će biti ispunjavajući trenuci. Pod utjecajem Venere poželjet ćete da vaša ljubav procvjeta. Ako ste slobodni, do 26. studenog 2019. godine mogli bi upoznati zanimljivu osobu. Puno ćete se kretati, izlaziti i nećete propuštati prilike za druženja, jer ćete uživati u tome. Ljubav će biti bliže nego što mislite. Kandidat za ljubav čeka vas u blizini, možda na radnom mjestu ili na službenom sastanku.

 

 

 

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop studeni 2019.

Ljubav i veze

Sunce u vašoj kući, podržano od Merkura, donosi karizmu. Vaš planet, Mars, do 19. studenog osnažuje vašu tajanstvenost i priprema vas za akciju. Venera, Saturn i Pluton u Jarcu stabiliziraju i jačaju odnos s voljenom osobom. Način na koji razmišljate o vezi, braku i općenito odnosima može se promijeniti zbog utjecaja Urana. Privlačit će vas više duhovna strana, željet ćete više slobode i odmak od rutine. To ne znači da će vas zanimati avanture, težit ćete ostvarenju ozbiljnog i stabilnog odnosa. Ako niste u vezi, ovaj mjesec bi mogli ući u solidnu vezu. Do 20. studenog možda ćete biti tihi, ali tada se vaša snaga osjećaja budi, iako ćete cijeli mjesec biti zanimljivi i privlačni. Sviđat će vam se kako razgovori teku, uživat ćete u komunikaciji. Ako ste u vezi, a niste još zakoračili u bračne vode, voljena osoba mogla bi vas iznenaditi. Izraziti će želju za ulaskom u bračne vode ili će vas testirati. Vas ne zanimaju igrice u ljubavi, ali ste kvalitetan natjecatelj. Ako ste u braku, vaš odnos bit će harmoničan a Mars će probuditi vaš libido.

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop studeni 2019.

Ljubav i veze

Prekrasna Venera je u vašem znaku, kao i vladar vašeg znaka, Jupiter i osiguravaju vam brojna zadovoljstva, svih vrsta. Prihvatite sebe i voljenu osobu kakva jeste. Postoje razlike među vama, na neki način i kako kada, kao i kod svih drugih parova. Kada to prihvatite, sve će biti drugačije. Bit ćete samopouzdani, vjerni i puni ljubavi. Ovo je lijep period u ljubavnom životu, uz snažnije osjećaje i strasti i odličnu komunikaciju. Mogući su manji nesporazumi s voljenom osobom, ali i neiskrenost od nekog člana obitelji. Nemojte zaboraviti da ćete sve to lako riješiti na miran način, bez galame. Unatoč tome, odnosi će biti harmonični. Uživat ćete u druženjima s prijateljima. Ako niste u vezi, kroz prijateljske krugove pojavit će se prilike za ljubavne veze. Lako ćete zavesti, jer ćete ovaj mjesec biti privlačniji.

 

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop studeni 2019.

Ljubav i veze

U prvoj dekadi studenog 2019. godine bit ćete u dvojbama. S jedne strane željet ćete ostvariti stabilnost i primiriti se, a s druge strane željet ćete svu slobodu. Nemojte se upuštati u vezu s nekim tko je zauzet. Do 19. studenog ljubav vam neće biti na prvom mjestu, a s druge strane, upravo stabilnost i podršku dobiti ćete od voljene osobe i to će vam biti neprocjenjivo. Imat ćete snažne osjećaje, ali  ih nećete uvijek izraziti i pokazati. Voljena osoba morat će shvatiti da se mora uklopiti u vaše podijeljeno vrijeme na posao, prijatelje, na vlastitu unutarnju transformaciju i na voljenu osobu. Objasnite joj što se događa i budite obazrivi. Nemojte neke stvari shvaćati osobno. Slobodno Jarčevi osvajat će na strateški način, ali nemojte žuriti, pustite da vam vrijeme pokaže više i da bolje upoznate drugu polovicu. Kod nekih će se prijateljski odnos pretvoriti u ljubavni.

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop studeni 2019.

Ljubav i veze

Ljubav..To je velika riječ! To je velik ideal! To je od velike važnosti! Ljubav će vam biti prva i najvažnija. Venera u Strijelcu koju podržava Jupiter osvježit će vaš ljubavni život tijekom studenog 2019. godine. Željet ćete ostvariti promjene već u prvom tjednu. Nećete se moći požaliti. Ljubav će biti odmor za vas, opustit ćete se u društvu voljene osobe. Odjednom ćete sve bolje shvatiti. Ovakva spoznaja promijenit će vaš život i život najmilijih. Poradite na komunikaciji i pripazite na agresivne ispade. Neke osobe bit će spremne poduzeti sve kako bi vas spustile na dno. Energiju  nemojte trošiti na takve rasprave. U obitelji su moguća iznenađenja u prvoj dekadi mjeseca, što će se odraziti na ljubavni život, ali neće stvarati nepremostive poteškoće. Ako ste slobodni i želite vezu, obratite pažnju na način komunikacije i na vaš pristup. Do 20. studenog je povoljan period za pronalazak nove ljubavi.

 

 

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop studeni 2019.

Ljubav i veze

Pomislite li nekada da je pola vašeg ljubavnog života stvoren kroz dnevno sanjarenje? Čini li vam se kao da to više nije dovoljno? Onda se aktivirajte! Tijekom studenog 2019. godine intuicija će otvoriti vrata prema vašem višem ja! Merkur u Škorpionu udružen s Neptunom u vašem znaku utječu na polje vašeg idealnog života i duhovnosti. Seksualni život bit će vam važniji nego do sada. Strast je naglašena, osjećaji (Venera) i strast (Mars) su u prekrasnom aspektu, ali u kvadratu s vašim Suncem. Nemojte se iznenaditi ako osjetite intenzivnije ljubav, što vama neće biti lako. Opustite se! Možda ćete imati osjećaj da vas gura neka sila unutar vas. Važno je da tijekom ovog mjeseca kontrolirate svoju impulzivnost. Osvojite ponovno voljenu osobu, novi medeni mjesec je pred vama! Ako ste slobodni, ovo će biti mjesec pun emocija. Osjećaji će biti snažni, čak pretjerani. Povjerovat ćete prije nego inače, ali sačekajte 19. studeni da se zaista uvjerite.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com