Mjesečni horoskop - Listopad 2018.

Značajan događaj tijekom listopada 2018. godine je retrogradno kretanje Venere kroz Škorpiona, u kojem se ne osjeća najbolje i ono što može izvući iz nas je nekontrolirana strast i čežnje koje mogu otići u krajnost. Ipak, ako pogledamo dublje i dosegnemo unutarnju snagu, osjećaje i vrijednosti, mogli bi se preporoditi i ponovno podići iz pepela, barem što se osjećaja, veza i novca tiče.

Vrijeme je da razmislimo o odnosima u našim životima, posebno ljubavnim vezama, kako bi otkrili prave motive, posebno ako se radi o nezdravim odnosima.

Tijekom listopada lako je moguće da ljubavna stremljenja budu usko povezana s novcem.

Neki će se morati pobrinuti za neplaćene dugove, a ovo je najbolji period da se tome posvete. Činilo se nemogućim odoljeti kupovini luksuznih stvari, što se odrazilo na novčanik. Razmislimo o kupovini praktičnih stvari po razumnim cijenama, čak i u second hand trgovinama.

Neki će loviti stare strasti i ljubavi iz prošlosti, osjećati potrebu da se ponovno zbliže s bivšim partnerom s kojim je veza prekinuta u jednom momentu i možda su razlozi prekida nejasni, ali ispod površine je ostala opsesija.

Mogući su problemi u intimnom životu, što se tiče obostranog povjerenja ili vezano za zajednička sredstva i ciljeve, bilo da se radi o novčanim ciljevima ili onim duhovne i emotivne prirode.

Glavna tema okom listopada 2018. godine mogla bi biti seksualnost, a to je dodatno aktivirano planetima u Škorpionu. Veneri i Jupiteru, koji su već u Škorpionu, pridružuje se Merkur (10. listopada) i Sunce (23. listopada).

Sve do 26. lipnja kada imamo konjunkciju Venere i Sunca i bolje je raskrstiti veze koje više ne funkcioniraju ili su toksične, te samo bude ono najgore u vama. Pripazite i na novčane transakcije, sklapanje dogovora, zatvaranje računa i slično. 

U ovom periodu može doći do raznih ljubavnih zavrzlama i do veza samo zbog seksa ili opsesije. Svi trebamo obratiti više pažnje na ono što je u nama kako bi mogli poraditi na sebi i iscjeljenju. To mogu biti strahovi koji izlaze na površinu ili nesigurnost koja vodi do ljubomore i posesivnosti.

Merkur je isto jako aktivan tijekom listopada 2018. godine. Smješten je u Škorpionu, te pokreće u nama dublje analiziranje stvari i traženje odgovora iza riječi. Potreba za otkrivanjem istine je jača, ali kada je informacija nepotpuna ili nedosežna, može doći do stvaranja scenarija ili teorija o urotama.

Možemo očekivati igre i manipulacije i žestoke svađe oko razotkrivanja onog što je bilo sakriveno od javnosti. I na privatnom i društvenom polju postat ćemo svjesniji važnosti informacija, ali i zakona, posebno u zadnjim danima mjeseca, kada je Merkur u konjunkciji s Jupiterom.

U javnosti će se događati scene s nizom grubih riječi i žestokih tema vezanih za pravdu, zakone ili ekonomsku situaciju. Pregovori mogu krenuti na bolje, ali budući da je Venera retrogradna, vrlo lako se možemo zavarati.

Listopad 2018. godine je intenzivan na emotivnom polju, što je specifično za Škorpione. Ipak, uz to mogli bi naći unutarnju snagu koja nam je potrebna kako bi se posvetili teškim ili osjetljivim stvarima, možda i tabuima i moć koja nam omogućuje da raskinemo loše veze i projekte u svom životu, ako nam ne donose više ništa dobrog.

Naši najbolji saveznici, kada se radi o navedenim temama su upornost, tolerancija i iskrena želja da se zađe u samu srž stvari.

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Ljubavne veze Ovna tijekom listopada 2018. godine su intenzivne, ponekad i ekstremne. Može doći do prekida, pomirenja ili raščišćavanja stvari koje su ostale nerazriješene. Mogu se dogoditi fatalne privlačnosti i vruće veze i afere. Za one koji nisu u vezi ovo je povoljan mjesec za obnovu stare ljubavi ili za veze na kratke staze. Venera, vladar veza Ovna, 5. listopada kreće retrogradno, u 8. kući Ovna, kući seksualnosti, osjećaja i intimnosti. Glavne teme ovog mjeseca su teme obostranog povjerenja, odanosti, vjernosti ili prevare i sklada. Može biti spletkarenja, ali i prilike za novi početak, zaruke i slično.U kući partnerstva Ovna imamo Mlad Mjesec 9. listopada. Tu se nalazi i Sunce, do 23. listopada. Zatim, vladar ljubavi Ovna ulazi u 8. kuću Ovna i pridružuje se Veneri, Merkuru i Jupiteru. Imat ćete priliku za konstruktivne razgovore s boljom polovicom i osvježenje odnosa novim pogledom na stvari, odlukom o zajedničkom životu ili ulaganju u zajednički cilj. Ne samo da ćete se povezati više emotivno i intelektualno, nego ćete imati priliku da više uživate u zajedničkom druženju. Ako ste u vezi koja ne funkcionira najbolje i krize su česte, očekujte oko 24. listopada probleme, jer tada je Pun Mjesec u 8. kući Ovna.

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Kuća partnerstva i braka Bika puna je planeta tijekom listopada 2018. godine. To je sedma kuća i aktiviraju je Venera, Jupiter, Merkur (od 10. listopada) i Sunce (od 23. listopada). Imate o čemu razmišljati. Venera, vladar Bika, je retrogradna od 5. listopada, u kući partnerstva i braka i ponovno na vidjelo donosi stare probleme koji se sada moraju razriješiti. U ovom periodu nikako nemojte donositi konačne odluke. Unatoč nemiru, posesivnosti ili nepovjerenju, što je dio rutine tijekom listopada, i dalje je potrebno razgovarati. Sada možete razgovarati o osjetljivijim pitanjima ili nekim starijim problemima koje ste potisnuli ili o kojima ste izbjegavali razgovore, jer razgovori mogu donijeti novu nadu. Na sreću, drugi dio listopada povoljan je za obnovu odnosa i donosi Bikovima emotivnu stabilnost u ljubavnom životu. A Bikovi koji nisu u vezi mogu se naći u osjetljivim i škakljivim situacijama s kakvima se do sada nisu susretali. Možda se ludo zaljubite i sanjarenja o braku preplave vaš dan, ali osoba o kojoj maštate nije u istom filmu ili se može dogoditi da se nađete u avanturi i ne pomišljate na nešto ozbiljno, no druga osoba je spremna brzo reći da. Bili u braku ili ne, obitelj može imati pozitivan utjecaj na vas. Roditelji ili starije osobe iz obitelji mogu biti dobra moralna podrška i dati vam vrijedan savjet iz vlastitog iskustva.


BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Kada se radi o ljubavi izbirljivi ste već neko vrijeme, možda vam je i nemoguće ugoditi. Zapitajte se da li možete vi ponuditi drugima ono što od drugih tražite zauzvrat. Venera, planeta koja vlada kućom ljubavi Blizanaca, kreće retrogradno 5. listopada 2018. godine, u kući posla i zdravlja Blizanaca. To znači da ćete moći razjasniti sebi samima svoje ponašanje, stavove i afere koje ste započeli na poslu. Ako vas je privukao netko s posla, možda ćete doći do zaključka da nije vrijedno truda i da ulazak u vezu s tom osobom može donijeti puno zbrke i galame i da bi mogli propustiti druge prilike. Blizanci koji su u potrazi za novom ljubavi ili su tek ušli u vezu moći će se nositi s kompliciranim situacijama tijekom listopada, ali tek krajem mjeseca naći će privremeno rješenje za bilo koji problem koji iskrsne. Bilo da se radi o braku ili vezi, suočavat ćete se s nizom obaveza, rutinom i dosadom - svime što narušava bilo koju ljubavnu priču, bez obzira koliko se lijepom činila. Sunce obasjava vašu kuću ljubavi do 23. listopada i zato savjetujemo da razgovarate s bliskim osobama i s voljenom osobom o svemu onome što vas brine i što vam smeta. U stabilnim vezama mijenjaju se pravila, ali tijekom listopada neće biti radikalnih promjena, više će to biti zatišje. Okolnosti će vam pomoći da nađete što želite kao par dalje u životu i da uskladite one male svakodnevne stvari koje čine život.

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Kuća ljubavi Raka je aktivna tijekom listopada 2018. godine. Jupiter čuva ljubavni život Rakova već neko vrijeme, a 10. listopada pridružuje mu se Merkur, zatim nakon 23. listopada i Sunce. I Venera je prisutna, ali je retrogradna od 5. listopada - unosi nered u planove Rakova ako su tek ušli u vezu ili ako traže novu ljubav. Ljubavni potencijal je i dalje jako dobar tijekom listopada, ali može voditi prema opsesiji i emotivnim dramama. Budući da Venera vlada vašom kućom prijateljstva, grupa i nade u budućnost, njeno retrogradno kretanje kroz kuću ljubavi Raka može pokrenuti zbrku i zbunjenost kada se radi o ljubavi i prijateljstvu, posebno ako je bilo već flertova s prijateljem ili prijateljicom. Može biti i obrnuta situacija, iz ljubavi u prijateljstvo, tako da se starija strast pretvara u platonsku vezu. Nemojte donositi konačne odluke i umjesto toga iskoristite ono najbolje u ovom periodu kako bi analizirali vezu ili određeni odnos. Rakovi koji su u braku ili ozbiljnoj vezi u prvom dijelu mjeseca mogu očekivati napetost ili se može raditi o brigama vezano za djecu. Problem može nastati i zbog pitanja vjernosti ili zbog toga koliko tko pridonosi emotivno. Na sreću, druga polovica mjeseca je povoljna za razjašnjavanje i smirivanje situacije.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Odnosi s drugima i ljubavni život na prvom su mjestu i glavni interes Lavova tijekom listopada 2018. godine. Povremeno ćete doći do zaključka da previše energije trošite na ljubavni život, posebno ako ste duže u braku i napetost je rasla tijekom vremena. Komunikacija neće biti lagana budući da je Venera retrogradna od 5. listopada, a vlada kućom komunikacije Lava. Potrudite se više, nemojte biti tvrdoglavi i nemojte zanemariti  osjećaje i želje voljene osobe. Ako ne budete obazrivi, vrlo brzo može doći do svađa.  Iskoristite povoljne okolnosti tijekom listopada i razgovarajte o zajedničkim obavezama i planovima. Parovi koji dobro funkcioniraju mogu razgovarati o prinovi, preuređenju doma ili selidbi. U drugom djelu mjeseca planete podržavaju ponovno zbližavanje para, pronalazak zajedničkog tla i emotivnu usklađenost. Lavovi koji nisu u vezi i dalje su opušteni i dobro im je, nema interesa za ulazak u vezu, nego su više usmjereni na raščišćavanje stvari u privatnom životu.

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Tijekom listopada 2018. godine bit ćete društveniji. Zbog puno planeta u vašoj 3. kući rado ćete razgovarati sa susjedima, radnim kolegama i ljudima iz okoline. To se može odraziti i na ljubavni život. Ako niste u vezi, mogli bi upoznati vrlo zanimljivu osobu. Ako ste u braku, druženja s rodbinom, kolegama i prijateljima spašavat će vas od osjećaja usamljenosti u dvoje i dosađivanja u društvu partnera. Venera kreće retrogradnim hodom 5. listopada u kući komunikacije Djevice, što može donijeti nesporazume i krivo tumačenje partnerovih riječi ili osobe koja vas privlači. Budite strpljivi i slušajte što vam drugi govore, posebno što vam voljena osoba govori. Budite strpljivi i kada pojašnjavate što zapravo želite i izbjegavajte sukobe zbog nekih svojih principa. Ovo je period u kojem se puno važnih stvari može shvatiti delikatno i na neki način kao šala. Budite obazrivi kada razgovarate, posebno kada se radi o odnosima na daljinu ili s osobama druge nacionalnosti, jer vrlo lako može doći do nesporazuma zbog drugog jezika i kulture. U drugom dijelu mjeseca nemojte biti netolerantni prema boljoj polovici.

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Sunce obasjava vaš znak do 23. listopada 2018. godine i daje vam samopouzdanje i vjeru u sebe, ali vladar Vage, Venera, je u retrogradnom hodu od 5. listopada. Ovaj mjesec ćete biti usmjereni na sebe, pa to može stvoriti poteškoće i otežati odnose. Voljena osoba se može osjećati zanemareno i zbog toga može doći do svađa i neugodnosti. Neke Vage će pomisliti da ih voljena osoba ne shvaća ozbiljno ili da ih vara. Nemojte žuriti s donošenjem zaključaka i pokušajte se opustiti u društvu voljene osobe. Vage koje nisu u vezi lako se mogu upustiti u avanture. To nije nužno loše, ali vrlo lako može doći do nesporazuma. Nemojte nikog zavaravati ili iskoristiti činjenicu da je došlo do nesporazuma! Potreba za intenzivnim osjećajima mnoge Vage dovesti će u nevolju, bilo da su u braku ili traže avanturu. Iskoristite povoljne okolnosti i napravite red u svom ljubavnom životu, nemojte si još više komplicirati. U zadnjem tjednu listopada prijatelj/prijateljica vas može razočarati ili izdati kada se radi o ljubavnom životu.

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Venera, vladar veza Škorpiona, kreće retrogradnim hodom 5. listopada 2018. godine. Budući da je Venera u Škorpionu, nećete moći shvatiti što voljena osoba zapravo želi od vas. Možda ćete se osjećati pod pritiskom, preplavljeni željama voljene osobe, možda i nagovoreni na brak. Neki Škorpioni vrlo ozbiljno shvaćaju brak  zapitat će se da li ih ulazak u brak ograničava na privatnom polju i umanjuje druge mogućnosti. Drugi Škorpioni mogu u razvodu braka vidjeti oslobođenje. Kakva god da je vaša situacija, imajte na umu da ovo nije pravo vrijeme za donošenje konačnih životnih odluka. Tijekom listopada puno planeta će se sastati u Škorpionu. Venera i Jupiter već su tu, pridružuje im se Merkur (10. listopada) i Sunce (23. listopada). Imat ćete potrebnu energiju da se nosite sa svime što vam dođe na put zato što ćete moći nametnuti svoje mišljenje. Škorpioni koji nisu u vezi, nisu niti zainteresirani da uđu u novu vezu, najviše zbog straha od vezanja. No, čini se da ste šarmantni i atraktivni. Ipak, krajem mjeseca mogli bi se zaljubiti u prijatelja/prijateljicu ili u osobu koju ćete upoznati preko kruga prijatelja. I nećete požaliti!

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Tijekom listopada 2018. godine puno Strijelaca će biti zabrinuto za brak ili vezu i dati će sve od sebe da brak ili vezu sačuvaju i spase. Ako voljena osoba želi isto, uspjet ćete. Ako ste u vezi koja već duže vremena ne funkcionira mogli bi doći do zaključka da je prekid najbolja opcija za oboje. Većina Strijelaca u ovom periodu može ostaviti snažan dojam kroz želju da se žrtvuju, da oproste i zaborave i da se dokažu. Onima koji su tek ušli u vezu savjetujemo da pripaze i da ne grade temelje nestabilne veze u kojoj druga strana uvijek očekuje žrtvovanje. Merkur, vladar veza Strijelca pravi harmonične i napete aspekte tijekom listopada. Često ćete dosezati krajnost, iz agonije do ekstaze ili obrnuto, od radosti i nade do očaja i nepovjerenja. Bilo da ste sami, u vezi ili braku, netko iz prošlosti će se pojaviti u vašem životu ili ćete vi željeti stupiti u kontakt s bivšom ljubavi. Imajte na umu da su izgledi da se taj odnos održi dugoročno vrlo mali. Nemojte se zavaravati i pažljivo donesite takvu odluku.

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Venera, vladar kuće ljubavi Jarca, je u kući prijatelja, društva, zajedničkih projekata i humanitarnih pothvata, ali je u retrogradnom hodu od 5. listopada. Može doći do zabuna između prijateljstva i ljubavi. Prijateljstva koja sada sklopite mogu biti opterečavajuća i kratkoročna. Iskoristite najbolje iz ovakvih okolnosti i pogledajte kakve mogućnosti imate, upoznajte što više novih osoba, ali nemojte ulijetati u ljubavne veze. Nije isključeno ni da se probudi stara strast prema osobi s kojom ste sada u prijateljskom odnosu. Moguće je i da se dugogodišnje prijateljstvo pretvori u strastvenu ljubav ili da se zaljubite u nekog iz okruženja. Venera vam donosi priliku da sagledate potencijalnu budućnost veze ili da procijenite koja su vaša očekivanja i očekivanja voljene osobe. Ako ste u dugoj i stabilnoj vezi, uživat ćete u dobrom i stabilnom odnosu i harmoničnoj atmosferi tijekom listopada. Možda ćete se zajedno upustiti u kakav dugoročan projekt.

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Merkur, vladar kuće strasti Vodenjaka, je aktivan tijekom listopada 2018. godine. Ljubavni život je pun iznenađenja, baš onako kako volite. Spletkarenja su dio događanja, a može doći i do tajnih veza. Dobro promislite u što se upuštate i kako se to može odraziti na vaš brak ili vezu. U vašoj 10. kuće je više planeta, izdvajamo retrogradnu Veneru (od 5. listopada) koja može donijeti neugodnosti i tračeve koji mogu uništiti vaš ugled. Zato izbjegavajte ljubavne trokute. Stavimo na stranu takve komplikacije, jer neki Vodenjaci mogu doživjeti iznenadnu privlačnost, provokativnu, punu strasti i stimulirajuću. Ako niste u vezi, mogli bi upoznati nekog posebnog i poigrati se s moći zavođenja, strašno uživajući u toj romantičnoj i strastvenoj igri u ljubavnom životu.  Vodenjaci u braku osjećat će kao da nemaju dovoljno slobode, ali s druge strane, mogli bi biti dosta ljubomorni. Bilo bi dobro da nađete nešto u čemu oboje možete uživati i provoditi više vremena zajedno. Ako ignorirate voljenu osobu, neugodno ćete se iznenaditi kada shvatite da se voljena osoba još više distancirala od vas, posebno u zadnjem tjednu mjeseca.

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Merkur, vladar veza Riba, je energičan i veseo tijekom listopada 2018. godine. Obećava puno akcije u vašem ljubavnom životu ili u životima onih koji žele i planiraju ući u brak. Za mnoge od vas, listopad je vrijeme kada ćete se ponovno povezati s voljenom osobom na poseban način i probuditi uspavanu strast, to će se očitovati i kroz fizičku privlačnost, erotiku i želju da nađete mjesto na kojem se oboje osjećate sigurno. Glavna tema je intimnost, posebno zato što Sunce obasjava to područje života sve do 23. listopada, a Venera, vladar kuće strasti, kreće retrogradnim hodom od 5. listopada. Ribe koje nisu u ozbiljnoj vezi i ne znaju još što žele, mogu se odlučiti za krivi izbor. U ovom periodu pokušajte na nov način sagledati stare probleme i više pažnje posvetite potrebama voljene osobe. Koristit će vam ako se maknete iz svakodnevnog okruženja, na primjer, da odete na zajedničko putovanje, čak i na kraće, da posjetite mjesto na kojem ste se upoznali i koje vam je drago i koje budi prekrasna sjećanja. Ribe koje nisu u vezi mogu biti očarane nekim tko nije u blizini ili se mogu vratiti osobi s kojom su imali nešto prije, iako nije sve išlo kako treba. Nekim Ribama se može dogoditi da počnu cijeniti osobu koja je bila uz njih tek onog trenutka kada ju izgube. U kakvoj god situaciji se zatekli, nemojte donositi konačne odluke u vezi ljubavnog života u ovom periodu.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT