Mjesečni horoskop za siječanj 2020. ❤️❤️❤️

Dolazi nova godina, a s njom i novi izazovi! Siječanj 2020. godine je pod snažnim utjecajem elementa zemlje: Sunce, Merkur, Jupiter, Saturn i Pluton u Jarcu i Uran u Biku, što povećava energiju konkretizacije. Ta energija će nas pratiti kroz veći dio 2020. godine.

Bilo bi dobro koncentrirati se na svoje snove, uključujući i one teže ostvarive! Nebo širom širi ruke! Budimo ludi, budimo kreativni, budimo originalni. Pokrenimo se uz prekrasnu vatrenu energiju Marsa u Strijelca, prema idealima koji će nas ponijeti. Merkur nam pomaže da idemo dalje. 2020. godina zasigurno vibrira energijom napora, ali oni koji će biti nagrađeni su oni koji ulažu napor. Ne bojte se uložiti u sebe, vjerovati u sebe i promatrati kako život stvara magiju. Ovo je dobra godina za sve nas!

Venera je u Ribama  od 13. siječnja do 7. veljače 2020. godine. Ribe nikada svijet ne vide u crno-bijelom svjetlu. Umjesto toga, Ribe vide sve dugine boje. S božicom ljubavi u Ribama naša je ljubav sveobuhvatna, u stanju smo oprostiti i razumjeti, zavodljivi smo i suosjećajni. Venera u Ribama nježna je. Kad Venera tek uđe u Ribe, doći će do puno veće dubine emocija. Izlaskom iz Vodenjaka bit će više romantike, nježnosti, suosjećanja i simpatije. Osjećaji ljubavi mogu se produbiti i postati jaki, ali i nesebični.

 

 

Neki će se zaljubiti iznova i iznova, u sve lijepo s čime dođu u kontakt. U ovom znaku, Venera je uzvišena, što znači da i planeta i znak dobro funkcioniraju zajedno i izvlače najbolje kvalitete jedno iz drugog. U ovom se slučaju radi o ljubavi, strasti i sposobnosti da vidimo kako se snovi ostvaruju. Bez obzira na naš status u vezi, uvijek postoji potreba za uravnoteženjem vlastitih želja i potreba, kroz sam odnos (kao par ili tim). U Ribama ćemo, naravno, biti voljni raditi zajedno, bez da žrtvujemo vlastite želje i potrebe.

Mars  je u Strijelcu  od 3. siječnja do 16. veljače 2020. godine. S Marsom u Strijelcu, naši postupci su pokrenuti našim idealima. Smeta nam rutina, brzo postajemo nemirni ako se osjećamo zatvoreni. Gajimo ljubav prema avanturama i osvajanju - to je položaj lutanja. Projekte ili izazove započinjemo s guštom, iako ih možemo prilično brzo napustiti. To je možda zato što smo svoje ciljeve postavili previsoko!

Saturn na 22 ° Jarac 47 ' pravi vezu s Plutonom na 22 ° Jarac 47'  - 12. siječnja 2020. godine. To se događa samo jednom.
Ovo je period u kojem se možemo koncentrirati na svoje ciljeve i uspjeti u određenom području. Skloni smo se usredotočiti na jedno određeno područje, s velikom predanošću, možda čak i na opsesivan način. Želimo postići i ostvariti nešto spektakularno. Neki mogu biti čak nemilosrdni u rješavanju problematičnih područja u tom procesu.

U tom razdoblju naš strah da ćemo izgubiti nešto (ili sve) može biti moćan motivator, a znak koji je uključen može biti poanta gdje se bojimo oskudice, kaosa ili gubitka. U stvari, možemo biti potaknuti na izgradnju ili obnovu svojih života.

 

 

Dok Pluton traži povećanu moć i kontrolu putem naših pothvata, karijere i ugleda ili statusa u znaku Jarca, Saturn traži savršenstvo, povećane performanse i dokaz da nešto vrijedimo. Saturn pokušava očistiti neke ekscese ili opsesije Plutona u Jarcu. Ovaj tranzit može zahtijevati naporan rad na preuređivanju i obnovi naših karijera i ciljeva.

Merkur  je u Vodenjaku od 16. siječnja do 3. veljače 2020. Kada je Merkur u Vodenjaku, gladni smo znanja i otvoreni smo za nove i originalne ideje. Počinjemo razmišljati izvan okvira, a naše razmišljanje postaje progresivno i objektivnije. Naša komunikacija i misaoni obrasci su spontani, pomalo fragmentirani i liberalni.

Sunce  je u  Vodenjaku  od 20. siječnja do 18. veljače 2020. godine. Inovacija nam je važna. Postajemo svjesniji onoga što je u našem životu zastarjelo i nastojimo pronaći nove perspektive i nove načine djelovanja. Razlike, struktura i redoslijedi koje Jarac smatra privlačnim sada su previše stroge. Sloboda pojedinca postaje nam daleko značajnija. Nastojimo se osloboditi nekih ograničenja.

Mladi Mjesec u Vodenjaku 24.siječnja 2020. godine označava početak novog ciklusa. U znaku Vodenjaka - prijateljstvo, zajedničke aktivnosti, grupni projekti, pokušaj nečeg novog, humanitarni napori ili pridruživanje grupi bit će snažni fokus. Novi počeci u vezi s bilo kojim ili svim ovim pitanjima su sada mogući.

 

 

Ovo je vrijeme u kojem bi trebali riješiti probleme koji zahtijevaju razmišljanje "izvan okvira"; gledati u budućnost s potpuno novom, pozitivnom vizijom i usredotočiti se na pružanje prijateljske ruke, primanje potpore i iskazivanje ljubavi prema onima oko nas. Pomoću ovog snažnog Vodenjaka imamo priliku da ostvarimo progresivne promjene u svom životu.

Pun Mjesec u Lavu 10.siječnja 2020. godine ukazuje na to da je naš osjećaj sigurnosti sada povezan s našim domom, obitelji i povezanim aktivnostima kao što su kuhanje. Možda smo skloni emocionalnim previranjima. Trebali bi naučiti oprostiti i zaboraviti. Percepcija svijeta može biti vrlo subjektivna. Na nama je da se naučimo udaljiti i sagledati širu sliku.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

Dnevni Tjedni Mjesečni Godišnji horoskop

Ovan 2020

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop siječanj 2020.

Ljubav i veze

Mars donosi nevolje i moguće su svađe s voljenom osobom. Možda ste jednostavno previše osjetljivi tijekom siječnja 2020. godine, i mogli bi se uznemiriti zbog najmanjih sitnica ako ste nezadovoljni. U ovom periodu Merkur vam pomaže kroz komunikaciju s dragim osobama i s prijateljima. Polje prijateljstva ovaj mjesec vam puno vrijedi i donosi vam ugodna iznenađenja. Vaš posao i karijera oduzeti će vam puno vremena, i ako želite sačuvati dobar odnos s voljenom osobom, zaboravite na poslovne obaveze i prvo se posvetite voljenoj osobi. Ako tražite podršku potražite savjet prijatelja, ali budite iskreni. Možete otkriti korijen svog nezadovoljstva, a zatim otvoreno razgovarati s voljenom osobom. Izbjegavajte okrivljavanje svih i svega, jer to donosi samo još veće probleme i preuzmite odgovornost. Ako niste u vezi i želite ući u novu vezu, kroz krug prijatelja nasmiješit će vam se nova prilika, ali pripazite kako se pokazujete. Postavite se diplomatski, jer to će vam se najviše isplatiti.

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop siječanj 2020.

Ljubav i veze

Možda će vas netko privući na poslu, ali ako niste sigurni u to da ste i vi privlačni toj osobi, naići ćete na probleme ako miješate ljubav i posao. Sve se stabilizira oko 5. siječnja. Dodajte novu dimenziju svom ljubavnom životu, putujući ili dijeleći filozofske ideje dok otvarate nove vidike od 7. do 25. siječnja 2020. godine. Do 17. siječnja prekrasna Venera pravi kvadrat s vašim Suncem i malo vas destabilizira. Nakon toga se ponovno vraća vaša mirna priroda što će goditi voljenoj osobi. Uzbudljive promjene očekujte 17. siječnja,
uz buđenje dubokih emocija. Bit ćete aktivniji no inače i inovativniji. Ono što je sigurno je da ćete iznenaditi voljenu osobu. Transformirat ćete se i odvajati vrijeme za druženje s voljenom osobom tako da će to postati nova navika. Povoljne promjene će se odraziti i na polje prijateljstva i na polje novca. Može se raditi o financijama voljene osobe. Propitkujete li se oko svojih obaveze tijekom pomrčine Mjeseca 31. siječnja, pokušajte razjasniti koje su vaše  potrebe prije nego što krenete u akciju.

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop siječanj 2020.

Ljubav i veze

Ljepota i brižnost nisu ovog mjeseca na programu. Do sada ste skupljali unutarnju snagu zahvaljujući utjecaju Jupitera, Saturna i Plutona. Već sam početak mjeseca skreće pozornost na vaše seksualne potrebe i izražavanje. Ako u vezi postoji napetost, otkrijte zašto je to tako. Imat ćete odgovore, katkada previše odgovora! Spremni ste za više uživanja, igre i malo kompromisa. Ako ostanete optimistični, sačuvat ćete harmoničan odnos s voljenom osobom. Budite taktični kroz razgovore s voljenom osobom. Ljubav je u zraku nakon 4. siječnja, kada putovanja mogu donijeti novo poznanstvo slobodnima i potaknuti romantičnu vezu ili probuditi uspavane emocije. Uz podršku Venere s lakoćom ćete zavoditi i zabavljati druge. Nakon 21. siječnja spremni ste za nešto potpuno drugačije, ali mogli bi se pokazati u krivom svijetlu ako promijenite ponašanje previše naglo. A moguće je da dođe do pretjerivanja. To bi vas moglo unervoziti. Postavite se diplomatski. Nekima koji su slobodni i traže novu vezu se može dogoditi da se prevare u procjeni i zato savjetujemo da budete na oprezu.

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop siječanj 2020.

Ljubav i veze

Godina počinje Mjesecom u Raku 1. siječnja, a označava vrijeme pojačanog senzibiliteta i svjesnosti vaših dubljih potreba. Ne odustajte od vizije jedinstva! Poboljšat ćete vaše odnose i postaviti temelje za postizanje istinskog zadovoljstva. Otvaraju vam se lijepe prilike u ljubavnom životu i to bez riječi, jednostavno će vas ljubav ponijeti. Drugi će vam biti važni i neka nova prijateljstva postat će dugotrajna. Partnerstvo je fokus, a ako vam je potrebna promjena u vezi, pojasnite svoje osjećaje 1. siječnja, jer vašim otvaranjem i načinom na koji ćete to sada učiniti, možete samo potaknuti voljenu osobu da se i ona otvori s težnjom da nađete zajednička rješenja i da odnos napreduje. U periodu između 4. i 15. siječnja pojačana je potreba za eksperimentiranjem. Ako ste slobodni i tražite novu ljubav, period nakon 14. siječnja 2020. godine je povoljan, tada vaš šarm neće proći neopaženo. Od 17. siječnja provedite promjene za koje mislite da vam donose veću harmoniju, jer ćete tražiti sklad i harmoniju. Sve je moguće, uglavnom će se stvari događati koje će biti pozitivne. Krajem mjeseca osjećaji prema partneru mogu se mijenjati. Kako dalje? To ovisi o vama.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop siječanj 2020.

Ljubav i veze

Vaši postupci doista mogu govoriti glasnije od riječi, ali bez obzira na to govorite li, ili djelujete, vaši osjećaji i ozbiljna predanost sasvim su očiti i jasni. Strast i želja bit će snažni, ali i vaše izjave. Unatoč obavezama, uspješno ćete raditi nekoliko stvari istovremeno i voljenoj osobi uspjet ćete pokazati koliko vam je stalo i koliko vam znači. Provedite vrijeme razmišljajući o svojim potrebama. Postojeći odnos treba djelić romantike između 3. i 15. siječnja kako bi održali sklad. To nije nikakav problem za vas, uz malo više pažnje i malo kreativnog truda, lako će ljubav procvjetati, a posebno nakon 20. siječnja. Tada će rezultati takvog vašeg truda biti očiti i ugodno će vas iznenaditi ponašanje voljene osobe. S druge strane, može se dogoditi da vas fascinira netko tko nije dostupan. To bi bila igra, no da li ju želite igrati? Pomrčina Mjeseca 31. siječnja testira veze. Ako ste slobodni, pripremite se za nova poznanstva. Želite novu ljubav, ali mora biti nešto posebno. Odvažit ćete se na put traženja i nećete silaziti s njega dok vas ne dovede do osobe koja će vas dublje dotaknuti.

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop siječanj 2020.

Ljubav i veze

Moćne energije okupiraju vaše polje ljubavi i pridružuje im se Jupiter, još više osnažujući ovo polje koje će vam biti na prvom mjestu tijekom siječnja 2020. godine. Pravi odnos raste kako otvarate svoje srce i kristalizirate svoju viziju. Bit će puno osjećaja i manje riječi. Nećete imati potrebu izraziti se riječima. Izaći ćete iz zone logike barem jednom i tko će se žaliti? Vaš partner ili partnerica zasigurno neće. Prepustite se i odvojite vrijeme za igru i uživanje u romantičnim užicima, i vaš odnos bit će ispunjavajuć, posebno u periodu između 4. i 16. siječnja, kada možete očekivati posebne užitke i sretne okolnosti. Ako ste roditelj, bit ćete posvećeni rješavanju poteškoća s djecom. Novčane nevolje mogu potaknuti poteškoće zbog pitanja vrijednosti u vezi, a ako vas vaš partner ne podržava i narušava svojim ponašanjem ili stavom vaše samopoštovanje, problemi u vezi, isto tako i oni financijske prirode, mogu eskalirati 17. siječnja.  Ali unatoč tome, ovo je povoljan mjesec koji može donijeti transformaciju. Ako ste slobodni, izađite van, družite se i krećite!Promijenite svoj uobičajen ozbiljan stav i zabavite se, neka vas taj osjećaj ponese i tada će vaš dan biti pun predivnih iznenađenja!

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop siječanj 2020.

Ljubav i veze

Obiteljske obveze su naglašene tijekom siječnja, a obitelj može utjecati na odluke u vašem ljubavnom životu. Prioritet će biti održavanje skladnih obiteljskih odnosa. Zbog prethodno emocionalno nabijenog perioda, vjerojatno je da sada nećete sjesti i čekati da netko drugi djeluje. Mislite pozitivno i sve će biti bolje, posebno ako ste utvrdili što točno vi želite. Od 17. siječnja do pomrčine Mjeseca 31. siječnja usredotočeni ste na postizanje zadovoljstva i definiranje prirode ljubavi. Ako ste u pravoj situaciji, ljubav će procvjetati, ako ne, odnos bi mogao propasti. Ipak, na vama je da začinite svoj bračni život. Ako ste slobodni, mogli bi upoznati nekog iz vašeg društvenog okruženja, ali u kom smjeru će se to dalje razvijati, to ovisi o vama.  Bolje znate od bilo koga drugog kako šarmirati i zavesti. Mars i Venera vas podržavaju do 14. siječnja 2020. godine pa iskoristite taj povoljan period. Nakon toga Venera će uzrokovati nepotrebnu zbrku u ljubavnom životu.

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop siječanj 2020.

Ljubav i veze

Predivan mjesec je pred vama! Siječanj će potaknuti vašu potrebu za duhovnom potragom, možda ćete doživjeti najveću nagradu u odnosu otvarajući se dubljem razumijevanju. Ako ste u stabilnom odnosu, tada računajte na zaštitu moćnih planeta. Putovanje može oživjeti ljubav, a vrijeme povlačenja u osamu pomaže vam da stare rane zacijele. Ako ste u vezi koja više ne funkcionira, tada energije u ovom mjesecu mogu najaviti svoje zadnje djelovanje i okončavanje je neizbježno. Može se dogoditi i da partner donese važnu odluku o vašoj vezi ili promjenama.Možda će tražiti da vi promijenite neke svoje navike ili da se obaveze drugačije raspodjele. Zašto ne bi probali? Ionako se ne bojite ničega, dokažite to! Ako ste slobodni, možete očekivati nove ljubavne prilike, ali vi ćete morati djelovati, više na intuitivan način kako bi se sačuvali od razočaranja. Vas nije lako zavarati, ali niste nezapaljivi. Za vrijeme pomračenja Mjeseca 31. siječnja više pažnje posvetit ćete obiteljskim potrebama i možda ćete biti spremni otpustiti privrženost nečemu (ili nekome) što (ili tko)više nije dio vašeg života.

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop siječanj 2020.

Ljubav i veze

Prijateljstva igraju posebno značajnu ulogu i mogu biti ključ za otvaranje vašeg srca. Vaša podrška može igrati vitalnu ulogu u pomaganju nekome koga volite, ali budite oprezni u periodu između 13. i 23. siječnja, jer je lako preuzeti odgovornosti koje nisu vaše. Od 17. siječnja 2020. godine bolje ćete osjećaje pretakati u riječi, ali u nekim situacijama ćete to činiti na čudan način. Sloboda je riječ koja vam znači, čak iako ste u vezi, volite svoj slobodan prostor. Tijekom siječnja veza će funkcionirati na taj način, jedno kod drugoga poštovat ćete potrebu za osobnim prostorom. Ako inače tako funkcionirate, tada će sve biti lagano, ako ne, ipak ćete se morati potruditi kako bi voljenoj osobi objasnili svoju potrebu. Ako ste slobodni, osobu s kojom bi mogli ući u romantičan odnos upoznati ćete u svom okruženju i to najbližem, možda na obiteljskoj večeri ili u susjedstvu ili bližoj trgovini. Ponekad tražimo daleko ono što nam je zapravo tako blizu. Romantika zauzima središnju pozornicu tijekom pomrčine Mjeseca 31. siječnja, kada vas najdublji osjećaji navode na pozitivne promjene.

 

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop siječanj 2020.

Ljubav i veze

Siječanj 2020. godine skreće vašu pažnju na probleme oko partnerstva ili braka i može označiti vrijeme produbljivanja odnosa ako se nalazite u pravoj situaciji. Uran utječe na vaš odnos u prvoj dekadi mjeseca, a aspekt koji pravi je pozitivan. Poboljšano razumijevanje donosi dobrodošle promjene, dugoročno. Obiteljski pritisci jačaju kako mjesec traje, i možda ćete se osjećati otuđeno od svog starog sustava podrške, pogotovo ako imate različita stajališta. Uglavnom bi stariji članovi obitelji mogli stvoriti probleme i poremetiti sklad. Na vama je da posredujete i unesete osjećaj harmonije u obiteljskom životu. Iako su planete naklonjenije onima koji su u vezi i oni koji su slobodni mogli bi susresti zanimljivu osobu. Pomaže vam Venera, a partnere ćete naći na društvenim okupljanjima ili kroz druženja s prijateljima. Prilike se mogu ukazati i na vašem radnom mjestu. Neptun vam pomaže u komunikaciji koja postaje senzitivnija i manje racionalna.

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop siječnja 2020.

Ljubav i veze

Siječanj 2020. godine je snažno vrijeme izrazite i romantične ljubavi. Do otvaranja vašeg srca dolazi na čudesan način oko 17. siječnja 2020. godine. S lakoćom ćete govoriti o svojim osjećajima i pokazat ćete svoju romantičnu stranu. Općenito, vi postajete partner s kojim je lako i ugodno živjeti. Bračni život bit će fantastičan, ali nemiran. Za vrijeme pomrčine Mjeseca, 31. siječnja jasno znate što trebate učiniti u carstvu odnosa. Obiteljski odnosi mogu biti nemirni, posebno odnosi sa starijim članovima obitelji. Slobodnim Vodenjacima Merkur olakšava komunikaciju. Ako vam je netko privlačan a nerado otkrivate ono što osjećate, barem biste mogli poslati nekoliko zanimljivih signala. Rezultati vas mogu iznenaditi! Ako još niste upoznali nekog, osobu koja će vas privući upoznati ćete u društvenom okruženju.

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop siječanj 2020.

Ljubav i veze

Siječanj posvetite zabavi, avanturama i dubokim osjećajima. Ljubavni odnosi cvjetaju tijekom siječnja 2020. godine. Ovo je mjesec sanjalačke prirode i nudi vam pregršt energije koju ćete morati staviti pod kontrolu. Vaši prijatelji mogu biti čudesan izvor zadovoljstva, jer zajednička će druženja donijeti radost, uživanje i zabavu. S drugom polovicom mjeseca vratit će se sjećanja na prošle dane ili tjedna. Dijeljene duhovnih i inspirativnih iskustva s voljenom osobom produbljuju vašu ljubav nakon 27. siječnja. No, što je najvažnije, vaša se unutarnja svijest može proširiti tijekom pomrčine Mjeseca 31. siječnja. Ako niste zadovoljni u vezi i veza duže vremena ne funkcionira, tada ćete ono što vam treba potražiti drugdje. U nekim slučajevima može se dogoditi da partner krivo protumači vaše ponašanje. U tom slučaju morate razgovarati i objasniti situaciju, jer nemaju svi vašu intuiciju! Ako ste slobodni, Uran vam na put može dovesti senzualne i maštovite osobe.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com