Mjesečni horoskop za listopad 2019. ❤️❤️❤️

Dva su značajna događaja tijekom listopada 2019. godine! Prije svega, 2. listopada 2019. godine Mars kreće retrogradno, u Biku, a direktnim hodom kreće tek u drugom tjednu prosinca.

Ovisno o tome gdje vam se nalazi Mars u natalnoj karti, njegov položaj bi mogao ublažiti neke napetosti u vašem životu. Zatim, 3. listopada 2019. godine, Mlad Mjesec u Vagi i pomrčina Sunca najavljuju vrijeme novih početaka.

Sunce pravi pozitivan aspekt i donosi čitavu paletu mogućnosti. Listopad donosi nove stvari, svjedočit ćemo radikalnim promjenama i istinskoj introspekciji. Mogli bi krenuti u potragu za ostvarenjem snova, u utrku za sreću.

Listopad sadrži u sebi elemente zraka i vode; Vaga i Škorpion su  su sjedni znakovi zodijaka i imaju vrlo različit utjecaj na nas, jer su vrlo različiti znakovi. Kod Vage je sve pitanje ravnoteže. Vaga je ženski znak, onaj koji vjeruje u poštenost, ravnotežu, ljubaznost i ljubav. Tu je element zraka koji će život učiniti lakšim, bez namjere i olakšati komunikaciju.

U astrologiji je Merkur planet koji vlada umom i komunikacijom, pa Merkur u uravnoteženoj i mirnoj Vagi pomaže da razgovori s osobama s kojima je teško razgovarati postaju iznenada lakši.

 

 

Kako dani odmiču, postaje jače djelovanje Škorpion, pa će se stabilnost i jasnoća mijenjati. Kao vodeni znak, Škorpion donosi osjetljivost kao i kod drugih vodenih znakova, ali ovisno o čemu se radi i što bi željeli da ostane sakriveno.

Tijekom listopada 2019. godine bit će živahnije na poslu, bit će više druženja i timskog rada, što će donijeti veću produktivnost, jer će svi biti stimulirani dobrom komunikacijom. Jasna komunikacija dok je Merkur u Vagi vrlo je korisna za projekte koji se jednostavno odvijaju. Razgovarat ćete o projektima i pokazat ćete tko ste.

Oko 11. listopada lakše ćete izdržati poteškoće. Sentimentalnost i strast nadjačat će razum. Suočavat ćete se s drugačijim i neobičnim stvarima. Za neke će to značiti bijeg od problema, a neke će privlačiti originalnost. Ovo može biti mjesec preporoda.

3. listopada 2019. godine Pluton (planeta transformacije) kreće direktnim hodom. Donosi moćan razvoj događaja i promjene, te način i stil života.

Poteškoće su uvijek moguće i žustri razgovori nisu isključeni. Stvari neće biti dosadne ili svakodnevne, ali niti turbulentne, nego više uravnotežene. Ponekad je dobra pauza od uspona i padova. Naravno,ispada iz te ravnoteže povremeno će biti i to može stvoriti napetosti.

Merkur je ponovno retrogradan, od 11. listopada do 7. prosinca. Njegovo retrogradno kretanje odraziti se može na vaše računalo, telefon, planove kupovine, na posao i putovanja. Moguća su kašnjenja, kvarovi na aparatima ili autu, preokreti i u tom periodu morat ćete imati rezervne planove. Budite fleksibilni, jer u tom periodu ništa nije popravljeno ili dovršeno i konačno.

 

 

Pun Mjesec u Ovnu 13. listopada 2019. godine, u opoziciji sa Suncem u Vagi i ostalim aspektima dodatno naglašava potrebu za ravnotežom. Pun Mjesec simbolizira kulminaciju i završetak. Ipak, svaki kraj i novi je početak. Uz utjecaj Plutona i Jupitera otvaraju se novi putevi prema slobodi i stabilnosti.

Ostatak mjeseca donijet će ozbiljniji ton na radnom mjestu, jer će razgovori postati dublji, a povremeno nevezano za posao. Nesporazumi će utjecati na funkcionalnost na poslu i uzrokovati frustracije. Važno je vrlo jasno naglasiti što se treba učiniti kako bi se nastavilo s efikasnim radom i pustiti male nesporazume koji dugoročno neće biti važni.

Tijekom listopada 2019. godine odnosi s drugima bit će vam važni, tako će važni razgovori biti isprepleteni brbljanjem. U društvu prijatelja osjećat ćete se ugodno.

Ljubavna situacija zahtjeva uspostavu stabilnosti. Noviji odnosi zbog toga se mogu brzo raspasti. Ako prežive i uspiju brzo uspostaviti ravnotežu, to je dobar znak. O osjećajima ćete otvorenije govoriti i lakše ćete se izražavati, što može biti od velike pomoći.

Vrijeme vladavine Škorpiona donosi dublje povezivanje među prijateljima. Samootkrivanje kroz prijateljstvo će se sigurno dogoditi. Doći će do razotkrivanja tajni koje se trebaju otkriti, pa čak i nekih koje su dobro skrivene. Neke informacije koje isplivaju na površinu mogu sve promijeniti.

Mlad Mjesec u Škorpionu 27. listopada simbolizira moćne nove početke.

 

 

Listopad je vrijeme u kojem možete izgraditi temelje za bolji život. Općenito, osjećamo se kao da smo razradili sitne poteškoće koje imamo sami sa sobom i sposobni smo preuzeti više nego inače. Budite oprezni, jer ovo neće trajati zauvijek.

Vladavina Škorpiona otkriva našu sjenu, a to bi nas moglo iznenaditi. Dobro je za to biti spreman, ne opterećivati se sitnicama i usredotočiti se na napredak i razmišljanje. Mogli bi biti ranjiviji nego inače i važno je pružiti ruku ljudima s kojima se družimo i kojima vjerujemo kako bi nam pomogli u tome.

Ovaj će vam mjesec donijeti dovoljno izazova, ali i dovoljno vremena za pripremu za navedene izazove.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop listopad 2019.

Ljubav i veze

Listopad 2019. godine je društveni mjesec. Družit ćete se sa svima i upoznat ćete nove ljude koji će vas veseliti. Trudit ćete se da su i drugi sretni dok ste i vi sretni. To će impresionirati voljenu osobu. Super koketni, super uspješni, super sretni dani za ljubav su 8. i 9. listopada. Tada biste se mogli zadiviti novom povezanosti koju vas dvoje osjećate. Dakle, vaša će veza jačati. Sada je pravo vrijeme da dokažete partneru svoje dobre namjere. Osvajate bodove, otkrivate svoje osjećaje, radite na odnosu! Obitelj će vam biti na prvom mjestu. Volite svoju obitelj i osigurat ćete da sve što radite bude u njihovu korist. Obiteljske obveze važno je ispunjavati, a osjećat ćete se dobro 14., 15. i 16. listopada. Stariji u obitelji će vidjeti napredak koji ostvarujete. Šarmom 22. i 23. listopada dobivate ono što želite i volite! Do 31. listopada 2019. spremni ste za postizanje cilja. Samci će ljubavnike pronaći na društvenim okupljanjima. Zagrlite novu osobu 26. listopada! Učinite sve što trebate učiniti: idite u teretanu, idite u saunu, plivajte, odmarajte se u vrtu. Kad saznate gdje stojite, možete se uključiti u novu romansu! Svaki odnos ima svojih problema, a s nekolicinom ćete se susresti 5., 6. i 7. listopada. Ovog mjeseca mislit ćete na trudnoću, jer ljubav je u zraku.

 

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop listopad 2019.

Ljubav i veze

Možda se pitate kako pokrenuti željene promjene? Upravo listopad 2019. godine je povoljan mjesec za to. Započnite mjesec tako da rano ustanete i odvojite sat vremena za jogu, za promatranje izlaska sunca ili jednostavno za šetnju. Da, morate stupiti u kontakt sa svojim unutarnjim bićem i njegovati tijelo i duh! To će zauzvrat njegovati vaše emocije, koje će dugo i brzo rasti i biti spremne za iskustvo ljubavi. Razgovarajte s bliskim osobama i s prijateljima o onom što osjećate. Tijekom listopada 2019. godine Venera će utjecati na vaš ljubavni život pa su i izgledi za pronalazak nove ljubavi veliki. Bit ćete samopouzdani i znat ćete što točno želite. Oni koji su u braku bit će sretni i dobro će se slagati. Tijekom listopada moguća je i trudnoća. 10. i 11. listopada donose sretne trenutke. Nakon 17. listopada vi ćete biti tema rasprave s partnerom. Recite što želite i trebate i izjasnite se kada se radi o vašim granicama. Provjerite jesu li vaši osjećaji zaista takvi kako mislite ili sami sebe zavaravate, 26. listopada. Nemojte se sakrivati iza opravdanja, nego se suočite s vlastitim pravim osjećajima. Vaša obitelj će ovaj mjesec proći kroz brojne poteškoće, uključujući financijske poteškoće i nedisciplinu djece Bika. Na vama je samo da pomognete obitelji da se uzdigne i mudro planirajte izlaz iz poteškoće.

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop listopad 2019.

Ljubav i veze

Listopad 2019. godine je povoljan mjesec za ljubav. Očekujte romantične trenutke. Ako niste zadovoljni u vezi u kojoj ste, uzmite stvari u svoje ruke i suočite se s problemima. Svjetla strana je da vas se ne može samo tako obeshrabriti. Ako niste u vezi, pred vama su brojne prilike. Ako ne uspije od prve, ne posustajte, pokušajte opet ili krenite dalje. Može se dogoditi da vam se osoba ne svidi na prvu toliko, no ako joj pružite priliku da vam se pokaže u pravom svijetlu, mogli bi se iznenaditi. Ako ste u braku uživat ćete u trenucima koje provedete s voljenom osobom. Ovo je idealan mjesec za planiranje trudnoće. Razgovarajte s voljenom osobom o zajedničkim planovima i željama. Voljena osoba možda čeka neke dokaze od vas. S obitelji ćete imati dobre odnose. Ako imate djecu, djeca će uživati u druženju s vama, a odnos s voljenom osobom postat će bliskiji. Manje poteškoće moguće su oko 10. listopada, ali to neće utjecati na pravu ljubav, pa to možete gledati i drugačije, kao test za vaš odnos koji pravu ljubav jača. Za prave ljubavi 12. i 13. listopada sjajni su dani. Uživajte!

 

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop listopad 2019.

Ljubav i veze

U listopadu 2019. godine zvijezde vam pomažu i daju vam puno samokontrole koja će vam sigurno trebati. Okupira vas vizija romantičnog odnosa kakvu bi željeli ostvariti. Rakovi koji su samci imaju veliku vjerojatnost da sretnu srodnu dušu tijekom ovog razdoblja. Nevjerojatna romantična događanja 14., 15. i 16. listopada donose prekrasno raspoloženje. Mars u Vagi pomoći će vam kada se radi o novoj ljubavi. Savjetujemo da ne požurujete stvari, iako bi unaprijed željeli znati ishod. Neka se sve odvija svojim tokom. Možda ove godine nećete imati drugu priliku. Kad je o obitelji riječ, situacija će biti mirna. Saturn, vaš planet ljubavi sada je u vašem vlastitom znaku i u vašoj vlastitoj kući. Ljubav cvijeta. Zaljubljeni rakovi mogli bi zaploviti u bračne vode. Pustite da vaša ljubav raste prirodno. Svjesni ste da je brak ozbiljna stvar i želite biti sigurni da je sve u redu prije nego što se odlučite za ovaj važan korak. Ako ste u vezi, posebno ste svjesni zajedničkih obaveza i odgovornosti. Nesporazumi će se razriješiti 14. listopada. Ljubav ovog listopada nije samo emocionalna senzacija i leptirići u trbuhu. To je i odgovornost i obazrivost prema voljenima i obrnuto. Potrudite se ugoditi voljenoj osobi. Do kraja godine oboje bi mogli biti pretrpani obavezama, ali ponovno se sjetite zajedničkih razgovora i da je zajedničkim snagama sve lakše.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop listopad 2019.

Ljubav i veze

Vrijeme je da Lavovi ponovno obrate pažnju na odnose. Uživajte u večeri ili provedite vikend sa svojim partnerom. Dugo ćete pamtiti intimne trenutke koje provedete zajedno tijekom listopada 2019. godine i, osim toga, produbit ćete svoju vezu. Oni bez partnera mogu izaći i uživati u druženjima. Ako tražite veliku ljubav, Jupiter vam donosi dar. Atmosfera općenito ostaje jako dobra, kritike drugih ne dosežu vas. Svoje želje izražavate s lakoćom. Kod nekih Lavova, stavovi i potrebe u ljubavi također se drastično mijenjaju. Ljubavni život Lavova bio je poput opernog koncerta, s novim epizodama tjedno. Zapravo vam se svidjelo. Sada, tijekom listopada težit ćete ostvarenju veće stabilnosti. Definitivno ljubav postaje duhovna. Prije svega, potražite tu nit koja vas dublje, duhovno povezuje. Drugo, romantiku promatrajte kao dio vašeg duhovnog puta. Ovog mjeseca zvijezde vas vode prema preobrazbi, otkrivaju put prema sebi i ljudima s kakvima bi željeli biti. Privlačite ljubavnike ili partnere koji imaju iste interese. Venera u opoziciji s Uranom vas nadahnjuje, imate potrebu voljeti i biti voljeni zauzvrat. Kao rezultat toga, emocionalno povezivanje s partnerom postaje jače.

 

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop listopad 2019.

Ljubav i veze

U ljubavnom životu početkom listopada 2019. godine bit ćete neodlučni oko važnih pitanja. Najbolje bi bilo odgoditi dvojbe za kasnije. Razmislite o njima, ali držite se podalje od odluka. Od 10. listopada vaša se vizija mijenja. Odnosi će postati ispunjavajući, ako otvorite svoje srce. Voljena osoba će se truditi oraspoložiti vas, ako ste, na primjer, bili malo depresivni, jer voli vidjeti osmjeh na vašem licu i bit će uz vas i kroz druge poteškoće. Neke Djevice se vrlo dobro snalaze u vezama, druge će sakrivati emocije. No većina će se dobro provesti kad su u društvu svojih najmilijih. Dobro raspoloženje širiti će oko sebe, ali tijekom druge polovice mjeseca, puno je nestabilnosti u zraku. Ako ste bili dio određene društvene skupine, sada bi se mogli odvojiti od nje na vrlo dramatičan način, možda da dokažete svoju odanost posebnom ljubavniku. U većini slučajeva vidimo gotovo potpuni raskid s tradicijom i prošlošću. Idete dalje svojim putem. Čini se da potpuno ignorirate sve što ste ikada naučili o ljubavi i vezama, bez obzira na to je li ovo podrijetlo bilo od roditelja, učitelja ili društva. Odgovore o ljubavi i vezama saznat ćete sami. O ljubavi ćete učiti kroz pokušaje i pogreške, iako ćete pogriješiti jer su one neizbježne, imat ćete i mnoge uspjehe, puno uspona i puno novih otkrića o ljubavi.

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop listopad 2019.

Ljubav i veze

U listopadu 2019. godine ćete željeti eksperimentiranju u ljubavnoj vezi. Više pažnje posvetit ćete voljenoj osobi. Neki će  čak prijeći i veće udaljenosti ne bi li bili u blizini voljene osobe. Možete računati na podršku bliskih osoba. Uživati ​​ćete u lijepim trenucima sa svojim najmilijima, čak možete otići na izlet. Provedite vrijeme sa svojim prijateljima, posebno oko 24. listopada, jer postoje velike šanse za nove projekte ili druge razne mogućnosti. Ljudi koji vas vole stajat će uz vas i u dobrim i u lošim trenucima. Ako nešto pođe po zlu, nemojte biti depresivni ili očajni. Ovakve situacije bi trebali shvatiti kao izazov ili test. Nakon što ih savladate, čeka vas nagrada. Vage uvijek vole romantiku i traže ljubav, no ovaj mjesec budite oprezni, da se neke stvari ne ponove. Većina Vaga osjetit će potrebu za malo više slobode i neće prvo uskakati u nove odnose. Imate priliku ovo područje modelirati po želji. Prevladava isti status u većini slučajeva. Ako ste u braku, i ostajete u braku, a ako ste slobodni, i nadalje zadržavate taj status. U svakom slučaju, puno ćete se družiti tijekom listopada i upoznati nove i zanimljive osobe. Ovaj mjesec je poseban za Vage, na području ljubavi. Neke romanse mogle bi biti popraćene neobičnim kritikama. Postoji veća mogućnost da se dogodi romansa na radnom mjestu. Kraj listopada može donijeti veće ispunjenje u ljubavi.

 

 

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop listopad 2019.

Ljubav i veze

Umjesto vatre, strasti i romantike ovog listopada, možete očekivati ​​intelektualno i malo hladnije razdoblje. Razmišljat ćete puno, ali i o prošlim događajima. Možda nećete žuriti jer, srećom, nitko vas neće požuriti. Čini se da ste početkom ovog mjeseca vrlo otvoreni sa svojim emocijama i prilično ste izražajni i slobodno razgovarate u svakoj situaciji, te ne dopuštate se da vas netko stavi u kut. Ovo će vam vjerojatno donijeti neke nove prijatelje, ali i puno neželjene pažnje, pa ćete se možda suočiti s tračevima i nekim nepoštenim glasinama. Držite se onih koji vjeruju u vas i nemojte biti previše impulzivni, posebno oko 12. listopada. Škorpioni, i sami i u vezama, imat će koristi od sortiranja i određivanja prioriteta. Želite slobodu i izbjegavate se prilagođavati prema očekivanjima partnera. To bi moglo stvoriti sukobe, pogotovo do 15. listopada 2019. godine. Tijekom druge polovice mjeseca posvetite se voljenoj osobi i zajedničkim ciljevima. Nemojte trošiti energiju povlačeći se u različitim smjerovima jedno od drugoga. Ako se slažete s voljenom osobom i ako imate dobru i jaku povezanost, lako ćete se suočiti sa svim preprekama koje se pojave i zajedničkim snagama možete ostvariti mnoge zacrtane stvari. Rad na zajedničkim projektima zahtijevat će vremena i sporo će se odvijati. A ako napetost među vama traje, voljni ste donekle odstupiti od svog stava u želji da ostvarite kompromis, poboljšavajući tako komunikaciju među vama. Kompliciranije situacije mogle bi se dogoditi u obitelji i trebali biste ih riješiti prije nego postanu veće. Nešto što postignete na poslu ili vezano za kućni problem vjerojatno će vam donijeti poštovanje u obitelji i brzo ćete to iskoristiti. Druženje s prijateljima u klubu ili sudjelovanje u kakvoj organizaciji donijeti će vam zadovoljstvo. Vaši novi prijatelji donose veselje i nove financijske mogućnosti. Nove ljubavne prilike dolaze u drugom dijelu mjeseca.

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop listopad 2019.

Ljubav i veze

U ljubavnom životu tijekom listopada 2019. godine donošenje odluka ćete odgađati. To je zbog snažnog utjecaja Merkura. Zbog neodlučnosti možda ćete propustiti zanimljivu priliku, ali ne morate brinuti, jer ćete imati prilika za romantične veze, moda čak i u poslovnom okruženju. Slobodni ste, ionako vam neće biti na prvom mjestu da promijenite taj status, ako se ne ukaže neka posebna prilika. Ako ste u vezi ili braku, lipanj je mjesec u kojem ćete uživati u zajedničkim trenucima i dobro ćete se slagati. Vaš odnos bit će prožet sa strasti, ljubavlju, brižnosti i razumijevanjem. Razgovarat ćete o osjećajima, željama i o prinovi. Romantični trenuci ne moraju biti isplanirani u hotelu s pet zvjezdica, vaše romantično druženje bit će elegantno i originalno i u šetnji prirodom. Ne treba vam luksuz, samo dobra volja i maštovitost. Iskoristite povoljne okolnosti kako bi s voljenom osobom povezali na dubljem nivou. Nakon 15. listopada, bit ćete zahtjevni i nametat ćete svoje želje, nećete toliko slušati partnerove želje, tada može doći do trzavica. Glavni izazovi bit će povezani s financijama ili neusklađenosti, pa može doći do svađa. I tada, ključ je u komunikaciji, iskrenosti i sve možete razriješiti zajedno. Povoljni dani za ljubav, koji mogu donijeti sretna iznenađenja su 26., 27. i 28. listopada 2019. godine. Možda vas financijske prepreke sprječavaju da se pridružite novoj grupi ili organizaciji ili sudjelujete u određenim grupnim aktivnostima. Morat ćete uravnotežiti ta dva područja.

 

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop listopad 2019.

Ljubav i veze

Ovaj mjesec donosi vrlo pozitivnu ljubavnu poruku, ali morate biti oprezni u tumačenju te poruke. Odnosi se neće uspostavljati onako brzo kako bi vi željeli i to je u redu. Neke stare napetosti isplivat će ponovno na površinu, dok ćete vi osjećaje nositi u rukavu. Uz pomoć Marsa u Vagi moći ćete pokrenuti promjene u ljubavnom životu. Morati ćete dokazati privrženost osobi koju volite. Voljena osoba od vas očekuje da se malo više potrudite, ali nešto ili netko vas može blokirati. Nemojte samo razmišljati, razgovarajte o tome, jer jedino tako možete naći zajedno rješenja. Potrudite se! Mnogi od vas preuzimaju inicijativu organiziranjem društvenih putovanja ili organiziranjem zabava. Volite biti okruženi ljudima ovih dana. Agresivnost Jarca nije poput agresivnosti Ovna ili Lava, ali za vas je to agresivno. Uvijek ste oprezni prema svemu što donosi rizik i razmišljate o posljedicama, pa će i ta agresivnost biti minimalna, ali ipak, imat ćete neke potrebe za takvim ponašanjem zbog unutarnjeg nemira koji će se povremeno javljati. Zaljubljeni Jarci bit će popularni u društvu. To je zato što ćete se truditi da udovoljite drugima i dati sve od sebe da o vama dobro misle. Posebno mlađi Jarčevi trebali bi pripaziti da zbog udovoljavanja drugima ne izgube sebe. Ponekad će želja za društvenim prihvaćanjem uzrokovati otpor onome u što stvarno vjeruju. Ako sakrivate ono što osjećate i misli, idete ravno u probleme, posebno kada se radi o ljubavnom odnosu. Pazite!

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop listopad 2019.

Ljubav i veze

Listopad 2019. godine je najpovoljniji za osobe koje su u dugoročnim vezama. Ako ste slobodni, dobro je da provodite neko vrijeme sami, da razvijate svoju osobnost. Samo tako Vodenjak može krenuti dalje. Saturn proširuje vaše vidno polje pa horizont postaje jasan. Ako još ne vidite dalje od vrha nosa, kad se potrudite pogledati što se događa dalje, možda ćete se iznenaditi! Listopad donosi iznenađenja u vašem ljubavnom životu koji postaje vrlo zanimljiv. Neki toksični odnosi mogu prestati, dok će se razviti neki drugi odnosi, koji su dobri za vas, ako ste spremni za rizik. Oni koji su u ozbiljnim vezama nastavit će dalje, ali bez žurbe s brakom. Upoznati ćete nove ljude i bit će dana kada će prijateljstvo biti važnije od ljubavi. Stari stavovi gase se i rađaju se novi stavovi. Vaš društveni život bit će intenzivan. Uživajte u druženju s osobama koje volite. Ući ćete dublje u značenje riječi prijateljstvo. Postoji mogućnost da veza započne kao prijateljstvo i da se razvije nešto više. Možete upoznati novu osobu kroz sudjelovanje u nekoj organizaciji ili preko nekih zajedničkih prijatelja. Oko 16. listopada odlučit ćete prekršiti rutinu. U obitelji će rasprave postati svakodnevica ili za rješavanje spora ili za rješavanje problema. Mogli bi se odlučiti zalagati za umjetnost življenja svojstvenu samo vama.

 

 

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop listopad 2019.

Ljubav i veze

Ako ste slobodni, veliko prijateljstvo se može pretvoriti  u ljubav tijekom listopada 2019. godine. Ako ste u ozbiljnoj vezi razmatrat ćete pitanje braka, no pravo je pitanje je li to zaista preporučljivo za vas. To je zato što se brak, odgovornost i obaveze mogu sukobiti s vašim potrebama za osobnim razvojem i slobodom. Teško je održati ozbiljnu vezu ako se nikada predugo ne nalazite na jednom mjestu i ne znate gdje ćete biti od jednog mjeseca do drugog ili od jednog tjedna do drugog. Teško je upravljati ozbiljnom vezom kada stalno mijenjate svoju sliku i definirate se sve češće, nadograđujući se na staru verziju. Partner se zaljubio u stariju verziju vas i nakon nekog vremena otkrije da ste potpuno drugačija osoba. U većini slučajeva to će pokazati koja je ozbiljna veza, a koja nije. U drugim će se slučajevima u odnosu biti dosta uspona i padova. Oni koji su emocionalno uključeni u život Riba trebali bi očekivati ​​veliku promjenu, ali i puno entuzijazma. Ponovno dobivate snagu i vaš partner je zadovoljan promjenom situacije. Iskoristite sve situacije koje vam mogu učiniti život ugodnijim, a zajedno ste jači. Venera u vašoj 12. kući uvelike utječe na vaš ljubavni život. Ljubav može djelovati čarobno. Gotovo da se i nećete trebati truditi. Bogatstvo osjećaja daje vam samopouzdanje, sve ide dobro. Ipak, ne žurite s donošenjem važnih životnim odlukama i pustite da se sve odvija prirodnim tokom, te uživajte u svakom trenutku.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com