Mjesečni horoskop za prosinac 2023. ❤️❤️❤️

 

mjesečni horoskopU prosincu 2023. Mars nastavlja tranzit preko Strijelca, zajedno sa Suncem do 22. prosinca. Odmah prvog dana u mjesecu Merkur prelazi iz Strijelca u Jarca, ali 13. prosinca počinje svoje retrogradno kretanje da bi se 23. prosinca ponovno vratio u Strijelca.

Ovaj astrološki kontekst stvara dinamičan period obilježen uznemirenošću i općom tendencijom prema pretjerivanju u načinu na koji razmišljamo, ali i u načinu na koji komuniciramo. Na primjer, mnogi postaju predisponirani pretjerivati ili čak iskriviti ili izvrnuti neke informacije iz želje da impresioniraju ili postignu svoje ciljeve.


Nedostatak umjerenosti nosi rizik da se pokaže kontraproduktivnim, štetnim, stoga Tarot-horoskop.com preporučuje da ostanemo usidreni u stvarnosti i držimo se konkretnih činjenica i neupitnih podataka. Srećom, na podršku Merkura možemo računati barem do 23. prosinca kada ga njegovo retrogradno kretanje vraća u Strijelca.

 

 

 

Tijekom ovog razdoblja važno je paziti da ne postanemo agresivni u obrani svojih ideja i uvjerenja. Najmudrije bi bilo ostati otvoren za nove stvari, voljan istraživati nove teritorije i kloniti se netolerancije i dogmi.

Tijekom svog tranzita kroz Jarca, Merkur čini harmoničan aspekt s Jupiterom – koji se nalazi u Biku – što nas gura i pomaže da pažljivo odvagnemo svoje resurse i osmislimo realistične strategije. Nakon 13. prosinca, kada je Merkur u retrogradnom hodu, vrijeme je da se pozabavite ponovnim procjenama, preračunavanjima i revizijama. Bilo bi korisno zbrojiti stvari na socio-profesionalnoj razini i rezimirati gdje smo krenuli i gdje smo stigli i kada je riječ o konkretnim postignućima i unutarnjem skladu.


Retrogradno kretanje Merkura pomaže nam shvatiti jesmo li i kako pogriješili, što bismo trebali popraviti, ispraviti ili poboljšati te kako naše vlastite odluke dugoročno utječu na nas. Ako nismo zadovoljni time gdje se nalazimo, sada imamo najbolji astrološki kontekst za ponovno razmatranje nekih odluka, revidiranje nekih načela i ispravljanje našeg stila i metoda djelovanja. Mnogi od nas mogli bi zaključiti da smo usput izgubili neke sjajne ideje koje vrijedi oživjeti.

 

 

 

Venera prolazi kroz Škorpiona između 4. i 29. prosinca 2023., a tijekom cijelog tog tranzita je u opoziciji s Jupiterom i Uranom, koji se nalaze u Biku. Venera se ne snalazi tako dobro u Škorpionu, a njezine opozicije s Jupiterom i Uranom mogle bi govoriti o intenzivnom i užurbanom periodu u odnosima kada bi moglo doći do raznih ekscesa, uključujući s erotske i materijalne točke gledišta.

 

U ovom astrološkom kontekstu, Tarot-horoskop.com smatra da mnogi mogu biti skloni usvajanju pretjeranih stavova u vezi s drugima. Moglo bi biti vrućih afera koje počinju naglo i brzo završavaju, privlačnosti na prvi pogled i intenzivnih prolaznih veza koje mogu dovesti do igre moći, sukoba ili čak drama.


Također, pod ovim astrološkim utjecajima neki aspekti naših odnosa (bez obzira na njihovu prirodu) mogli bi iznenada izaći na vidjelo i potpuno promijeniti našu perspektivu na neke situacije, prisiljavajući nas na preispitivanje planova i ciljeva. U materijalnom smislu, moglo bi doći do zapleta koji će utjecati na nas i uništiti našu ravnotežu.

 

 

 

Najmudrije bi bilo koristiti ovu energiju na proračunat način, maksimalno iskoristivši priliku da promišljeno prilagodimo svoj pogled na odnose i materijalno. Mogli bismo biti iznenađeni onim što otkrijemo o sebi, drugima i životu općenito. Neka prosvjetljenja mogu biti šokantna, ali potiču nas i pomažu nam da započnemo nužan proces unutarnje revolucije. Vrijeme je da ne razmišljamo o tome kako bismo mogli potaknuti druge na promjenu, već da se radije usredotočimo na vlastitu transformaciju.

Od 22. prosinca 2023. Sunce sija u Jarcu oko mjesec dana i energija koju nam daje može se pokazati vrlo korisnom u ovom užurbanom astrološkom kontekstu koji je opterećen i često radikalan. Sunčev utjecaj pomaže nam da se bolje organiziramo i budemo ustrajniji čak i ako je opća atmosfera nestabilna i ponekad zbunjujuća.

29. prosinca 2023. Venera počinje svoj tranzit kroz Strijelca, a Jupiter – vladar Strijelca – nastavlja svoje direktno kretanje 31. prosinca u Biku, kojim vlada Venera. U astrološkom smislu, Venera (mali dobrotvor) i Jupiter (veliki dobrotvor) su u međusobnoj recepciji domicilnosti. Velikodušan je to planetarni kontekst koji nas tjera da godinu umotamo u optimističnu, toplu i veselu vibru ili barem da postanemo puni nade čak i ako čašu vidimo polupraznu, te u Novu godinu krenemo s optimizmom i vjerom da idemo ka boljim stvarima.

Mjesečni horoskop

DNEVNI HOROSKOP TJEDNI HOROSKOP GODIŠNJI HOROSKOP

 

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Venera – vladar 7. kuće Ovna (veze, partnerstva, druženja, brak) – prolazi kroz vašu 8. kuću između 4. i 19. prosinca 2023. Pravi opoziciju s Jupiterom i Uranom, koji se nalaze u Biku. Ovaj astrološki kontekst dokazuje da bi moglo doći do neočekivanih događaja vezanih uz intimnost ili ljubavni život općenito. Pod utjecajem ovog tranzita Venere i opozicija u koje je uključen, Ovnovi imaju koristi od posebne razine osobnog šarma i njihove želje su pojačane. Kao rezultat toga, moglo bi doći do iznenadnih velikih zaljubljenosti, ali postoji velika vjerojatnost da će izgorjeti onoliko brzo koliko su i počele. Ali takve strasti imaju tendenciju stvarati emocionalne probleme ili frustracije, tjerajući Ovnove da revidiraju neka uvjerenja ili ideje ili izazivaju neka previranja duboko u duši. U nekim dugotrajnijim parovima moglo bi doći do iznenadnog ponovnog povezivanja, ponovnog otkrivanja seksualnosti. S druge strane, kod parova koji već dulje vrijeme muče problemi mogli bi doći do raskida i sukoba oko dijeljenja zajedničkih dobara. Slobodne Ovnove očekuje buran period s mnogo prilika za vruće afere, no mnoge od njih mogu rezultirati razočaranjem čak i tijekom posljednjih dana godine. Mnogi Ovnovi osjećaju privlačnost prema ljudima koji dolaze iz različitih kultura ili upoznaju uzbudljive ljude tijekom putovanja, na primjer tijekom godišnjeg odmora na kraju godine. Ako ste jedan od ovih Ovnova, Tarot-horoskop.com preporučuje da se ne uzbuđujete previše, već radije uživajte u trenutku i dopustite stvarima da se odvijaju svojim tempom, a da ne pokušavate gurati stvari ili ih tjerati u jednom ili drugom smjeru.

 

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Čini se da će prosinac 2023. biti intenzivan u odnosima za mnoge Bikove. To je zato što Venera - vladarica Bika - prolazi kroz vašu 7. kuću (odnosi, partnerstva, druženja, brak) između 4. i 29. prosinca. Tijekom ovog tranzita, Venera je u opoziciji s Jupiterom i Uranom, oba retrogradna u Biku. Imajući u vidu činjenicu da je Jupiter vladar Bikove kuće intimnosti, Tarot-horoskop.com smatra da biste u prosincu mogli doživjeti promjenu smjera u nekim odnosima, pa tako i kada su u pitanju ljubavne veze. Neke ideje i uvjerenja mogli bi biti dovedeni u pitanje ili bi vas mogla iznenaditi vaša bolja polovica ili jednostavno ono što se događa u vašem ljubavnom životu. U ovom astrološkom kontekstu, neki Bikovi upoznaju nekoga posebnog od koga im srce kuca, dok drugi doživljavaju iznenadno razdvajanje. Bikova kuća intimnosti također je vrlo aktivirana u prosincu 2023., što dokazuje da bi netko mogao ući u vaš život i promijeniti ga, ali također može uznemiriti vašu dušu i natjerati vas da se suočite s nekim strahovima ili možda starijom emocionalnom ranom. Za slobodne Bikove prosinac se može pokazati relativno neugodnim jer je Merkur – vladar 5. kuće (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze) – u retrogradnom kretanju od 13. prosinca i vraća se u 8. kuću između 23. prosinca 2023. i 1. siječnja 2024. Kao rezultat toga, mogli bi doći u iskušenje da se vratite nekome iz svoje romantične prošlosti ili biste mogli shvatiti da ne možete započeti novu vezu dok se potpuno ne oslobodite veze iz svoje prošlosti.


 

 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Merkur – vladar Blizanaca – počinje svoje retrogradno kretanje 13. prosinca 2023. u vašoj 8. kući (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno spajanje). 23. prosinca, u punom retrogradnom hodu, vraća se u vašu 7. kuću (veze, partnerstva, druženja, brak). Sve ovo vrijeme Merkur je u skladnim vezama s Jupiterom – vladarom vaše 7. kuće – što dokazuje da imate priliku ponovno uspostaviti mostove komunikacije sa svojom boljom polovicom ako je u posljednje vrijeme među vama bilo napeto. U ovom astrološkom kontekstu, možete pregovarati i postići zajednički jezik kada su u pitanju neke starije stvari koje su zabrljale vaš život udvoje. Poželjni su razgovori od srca do srca, o osjetljivim temama koje bi mogle iznijeti na vidjelo neke strahove i starije rane. Kako biste maksimalno iskoristili ovaj povoljan period s romantičnog stajališta, Tarot-horoskop.com preporučuje da ublažite svoju posesivnost, suzdržite se od ljubomornih ispada i pripazite da ne upućujete neopravdana predbacivanja i ne postanete sumnjičavi bez razloga. Kod nekih Blizanaca, retrogradno kretanje Merkura uzrokuje ponovno povezivanje s nekim iz prošlosti s kim su bili u vezi i koga im je teško otpustiti. Također, neki Blizanci bi se mogli nositi s posljedicama nekih odluka donesenih u prošlosti koje su utjecale na neke odnose. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com ističe da je to najbolje vrijeme da analizirate i shvatite što vas motivira u ljubavnim vezama, koje su vaše najdublje želje i što ste spremni nekome ponuditi. Kada su u pitanju slobodni Blizanci, u prosincu 2023. nema mnogo prilika za započinjanje novih veza, vjerojatno zato što su skloni biti prezahtjevni s ljudima oko sebe i nisu toliko sigurni u ono što uistinu žele. Imaju mnogo prilika za sudjelovanje na zabavama krajem godine, zabavljaju se i opuštaju, ali većina nije zainteresirana za nove veze. Kao rezultat toga, vrijeme je za predah i, ako su se u posljednje vrijeme nosili s boli, daju si dovoljno vremena za emocionalno ozdravljenje.

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Merkur počinje svoj tranzit kroz Rakovu 7. kuću (veze, partnerstva, druženja, brak) točno 1. prosinca 2023. 13. prosinca, Merkur počinje svoje retrogradno kretanje pa se 23. prosinca vraća u vašu 6. kuću (posao, zdravlje, rutina). Kao rezultat toga, astrološki kontekst ovog perioda pogoduje dijalogu u parovima i obnavljanju nekih starijih tema koje su ostale nejasne. Zbog budnog tempa života, neki Rakovi nisu imali priliku provesti vrijeme sa svojom boljom polovicom ili odvojiti dovoljno vremena za razgovor o zajedničkoj budućnosti. U drugim slučajevima, s vremenom su se pojavila neka pitanja o kojima je trebalo razgovarati, ali su se odgađala. Kakva god bila vaša situacija, Tarot-horoskop.com preporučuje da iskoristite ovo povoljno vrijeme za započinjanje dijaloga, ali pripazite da ne postanete previše kritični upravo u vrijeme blagdana. 4. prosinca 2023. Venera počinje svoj tranzit kroz Rakovu 5. kuću (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, kreativnost, djeca) odakle pravi opozicije s Jupiterom i Uranom, koji se nalaze u 11. kući. Kao rezultat toga, slobodne Rakove čeka nemirno vrijeme kada je u pitanju ljubav. Ali ako ste jedan od ovih Rakova, Tarot-horoskop.com ističe da želja za intenzivnim osjećajima može dovesti do nestabilnih veza ili onih koje na kraju uzrokuju bol. Također, veza s nekim koga ste upoznali na internetu ili s prijateljem mogla bi neočekivano postati strastvena. Najpametnije bi bilo ne počinjati s dugoročnim planovima jer bi stvari u bliskoj budućnosti mogle postati vrlo nestabilne.

 

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

U prosincu 2023., Lavova 5. kuća (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, kreativnost, djeca) je aktivirana Marsom i Suncem. 23. prosinca Merkur se, u punom retrogradnom kretanju, također vraća u vašu 5. kuću. Sunce – vladar Lava – prolazi kroz vašu 5. kuću do 22. prosinca, a zatim prelazi u vašu 6. kuću (posao i zdravlje). Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporučuje da tijekom prve dvije dekade prosinca više pažnje posvetite svom ljubavnom životu i vlastitim osjećajima. U ovom astrološkom kontekstu postajete razigraniji i zainteresiraniji za ljubavna osvajanja, ali postoji i tendencija prema tome da budete previše zainteresirani za vlastite želje i zahtijevate previše od partnera. Trebali biste otvoreno izraziti svoje želje i pokazati što želite od veze u kojoj ste, ali ste na dobitku ako ne opterećujete partnera. Nije svatko u stanju izraziti svoje osjećaje tako spektakularno kao vi. Ako ste slobodni, trebali biste obratiti pozornost na želje osobe koju pokušavate pridobiti i ne tjerati je da se prilagodi vašem svijetu. Vrijeme je da upotrijebite svoju kreativnost kako biste zagrijali veze s onima koji su vam važni. Ako ste u braku ili dugotrajnoj vezi i u posljednje vrijeme niste osjećali radost zajedničkog druženja, kreativnost vam može pomoći da svoju vezu izvučete iz kolotečine i revitalizirate je.

 

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Merkur – vladar Djevice – prolazi kroz vašu 5. kuću (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, kreativnost, zabava, djeca) od prvog dana prosinca 2023. 13. prosinca počinje svoje retrogradno kretanje. Kao rezultat toga, tijekom prve polovice mjeseca mogli biste biti nesigurni oko svog ljubavnog života, osobito ako ste nedavno započeli novu vezu ili ako morate donijeti važnu odluku o ljubavnoj vezi. Možda niste toliko sigurni u ono što želite i kako se osjećate. Ili biste mogli sumnjati u osjećaje svog partnera. Tarot-horoskop.com preporučuje da ne žurite sa zaključcima, već da odvojite dovoljno vremena da bolje shvatite što osjećate i shvatite što osoba s kojom ste doista namjerava učiniti. Jupiter – tradicionalni vladar 7. kuće Djevice (veze, partnerstva, druženja, brak) – u retrogradnom je hodu do 21. prosinca, ali čini harmoničan aspekt s Merkurom. Ovaj astrološki kontekst pogoduje rješavanju nekih starijih problema u paru konstruktivnim razgovorima o tome što je poremetilo ravnotežu za partnere. Vrijeme je za iskren i smiren dijalog, po mogućnosti odgađanje donošenja odluka i davanje više vremena za pregovore i ponovne razgovore i promišljanje stvari na potpuno novi način. Kada su u pitanju slobodne Djevice, prosinac 2023. nije dobar za početak novih veza. Ali astrološki kontekst vas tjera i inspirira da analizirate svoju emocionalnu prošlost i pokušate naučiti neke korisne stvari za budućnost.


 

 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Merkur – planet komunikacije i razmišljanja i vladar Vagine 12. kuće (duhovnost i iscjeljivanje) – prelazi u vašu 4. kuću (dom, obitelj, emocionalni korijeni) odmah prvog dana u mjesecu. 13. prosinca 2023. Merkur počinje svoje retrogradno kretanje, a 23. prosinca, dok je retrogradan, vraća se u vašu 3. kuću (komunikacija). Kao rezultat toga, ako ste slobodna Vaga i želite nekoga pronaći, Tarot-horoskop.com preporučuje da isprobate novi pristup i potražite nova mjesta a ne samo ona koja inače posjećujete. U ovom astrološkom kontekstu otvoreni ste i društveni te postajete privlačni svojim verbalnim sposobnostima tako što se dobro šalite i govorite mudre stvari. Budući da ste duhoviti i voljni razgovarati s ljudima oko sebe, možete upoznati nekoga zanimljivog u šetnji susjedstvom ili možda u trgovini na uglu kad na brzinu odete po pivo ili nešto za gricnuti na ispred TV-a. Ako ste već dio dugotrajnog para, možete maksimalno iskoristiti astrološki kontekst ovog perioda kako biste otvorenije komunicirali sa svojom boljom polovicom i razvedrili raspoloženje u paru. I vaša bi bolja polovica mogla biti otvorenija prema vašim idejama, što vam može pomoći da neke stvari vezane uz vaš život udvoje raščistite na lakši način i s više lakoće nego što ste mislili da je potrebno. Ali Tarot-horoskop.com preporučuje da takve razgovore imate prije 13. prosinca, kada Merkur počinje svoje retrogradno kretanje u 4. kući Vage. Tijekom druge polovice mjeseca prosinca ne biste trebali odbijati konstruktivne razgovore i pregovore. Prihvatite reviziju nekih zajedničkih odluka bez pokušaja nametanja nekih zaključaka ili odluka koje vama odgovaraju.

 

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Venera – vladar Škorpionove 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak) – prolazi kroz samog Škorpiona između 4. i 29. prosinca 2023. Tijekom ovog tranzita ona pravi opozicije s Jupiterom i Uranom, koji se nalaze u vašoj 7. kući. Ovaj astrološki kontekst dokazuje da biste mogli doživjeti iznenađenja u odnosima: zaplet, neobičan događaj, iznenadna promjena. Tijekom ovog razdoblja, Škorpioni će imati koristi od pojačanog osobnog šarma pa biste mogli biti preplavljeni ponudama potencijalnih partnera. Ako ste slobodni, mogli biste iznenada započeti intenzivnu vezu s usponima i padovima koja izaziva intenzivne osjećaje. Ako ste već u stalnoj vezi, mogla bi vas ugodno iznenaditi činjenica da vam bolja polovica poklanja više pažnje nego inače i otvoreno vam pokazuje svoju privrženost. U vezama koje muče stariji problemi može doći do privremenih rastanaka ili čak konačnih prekida. S druge strane, ova protivljenja stvaraju dobre uvjete za revitalizaciju vašeg partnerstva, reviziju pravila po kojima funkcionira vaš život udvoje. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com preporučuje da maksimalno iskoristite ovaj astrološki kontekst kako biste osvijestili svaku potencijalnu emocionalnu ili materijalnu suovisnost i pronašli rješenje zajedno sa svojom boljom polovicom. Koristit će vam izbjegavanje manipulacija i igra moći jer se mogu okrenuti protiv vas kada to najmanje očekujete.

 

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Jupiter – vladar Strijelca – još uvijek je u retrogradnom kretanju i nastavlja svoje izravno kretanje 31. prosinca 2023. Kao rezultat toga, još uvijek prolazite kroz razdoblje kada imate mnogo toga za riješiti na osobnoj razini, unutar sebe. Ali Jupiter čini harmoničan aspekt s Merkurom – vladarom vaše 7. kuće (veze, druženja, partnerstva, brak) – što pokazuje da veze koje prolaze kroz teža razdoblja mogu postići kompromis. U vezama koje nisu pod utjecajem turbulencija ili problema, komunikacija se poboljšava pod utjecajem trigona Jupiter-Merkur. 13. prosinca i Merkur počinje svoje retrogradno kretanje, a 23. prosinca u retrogradnom hodu vraća se u Strijelca. Ovaj astrološki kontekst pokazuje da ste vi i vaša bolja polovica skloni gledati u prošlost i raščistiti neke probleme na kojima niste radili kad su se pojavila. Za slobodne Strijelce prosinac 2023. izgleda vrlo zanimljiv jer vladar 5. kuće (ljubav, romansa, ljubavne veze, kreativnost, djeca) prolazi kroz samog Strijelca. Ako niste s nekim, mogli biste upoznati svoju ljubav ili vam se netko udvara ili početi smatrati nekoga posebno zanimljivim s romantične točke gledišta. S druge strane, prema kraju mjeseca, neki Strijelci se mogu osjećati (pa čak i biti) iznevjereni u ljubavi ili mogu biti razočarani. Čak i ako takva situacija uzrokuje kratkotrajnu bol, to je nužno pojašnjenje koje vas spašava od kasnijih težih problema. Ako ste već u stalnoj vezi ili čak u braku, Tarot-horoskop.com preporučuje da u prosincu 2023. pazite da profesionalni problemi ne utječu na vaš ljubavni život. Pazite da se ne iskaljujete na svojoj boljoj polovici.

 

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Čini se da će ljubavni životi Jarca biti prilično užurbani u prosincu 2023. Venera - vladar Jarčeve 5. kuće (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, kreativnost, djeca) - prolazi kroz vašu 11. kuću između 4. i 29. prosinca i u opoziciji je s Jupiterom i Uranom, koji se nalaze u vašoj 5. kući. Ovaj astrološki kontekst pokazuje da imate aktivan društveni život, možda čak i intenzivan, te biste mogli upoznati zanimljive ljude na iznenađujući način. Također, prijateljstvo bi moglo postati strastvena veza ili obrnuto. Vrijeme je da zapamtite da dobrih stvari može biti previše i da biste trebali izbjegavati ekscese i pretjerivanja u ljubavnom životu. Možda ćete biti u iskušenju mnogih ljudi i osjećati potrebu da eksperimentirate što je više moguće, osobito ako ste dugo sami, ali riskirate da si zakomplicirate život bez razloga i naštetite sebi. Neki Jarci smatraju da je sve samo igra zavođenja koja im treba pružiti različita zadovoljstva, ali stvari mogu poprimiti neočekivani obrat koji je manje ugodan ako nisu oprezni. Ako ste jedan od ovih Jaraca, Tarot-horoskop.com ističe da riskirate izazvati emocionalnu i moralnu krizu dok se samo želite zabaviti. Jarci koji već neko vrijeme vode kaotičan ljubavni život trebali bi početi dovoditi stvari u red kako se odjednom ne bi našli u krizi ili potpunom kaosu. Kod dugovječnijih parova nema posebnih problema na vidiku. Pripreme za godišnji odmor još više zbližavaju partnere i daju im onaj ugodan osjećaj stabilnosti i intimnosti.

 

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Merkur – vladar 5. kuće Vodenjaka (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, kreativnost, zabava, djeca) – i vaše 8. kuće (intimnost) u retrogradnom je kretanju od 13. prosinca 2023. kroz vašu 12. kuću. 23. prosinca u retrogradnom hodu vraća se u vašu 11. kuću (društveni život, prijatelji, ciljevi za budućnost). Kao rezultat toga, mnogi Vodenjaci imaju tendenciju da budu melankoličniji tijekom ovog razdoblja i više razmišljaju o prošlosti, o nekim vezama koje su završile ili nekim situacijama koje bi željeli vratiti u sadašnjost. To je također izvrstan period za donošenje korisnih zaključaka vezanih uz vezu koja je došla do kraja. Imajući na umu ovaj astrološki kontekst, Tarot-horoskop.com preporučuje da razmislite o tome što želite učiniti romantično i definirate što jasnije svoje ciljeve. Ako niste sigurni što želite i što ste spremni dati u vezi, riskirate imati plitke veze koje vas ne zadovoljavaju. Neki Vodenjaci doživljavaju dileme u odnosima jer nisu sigurni žele li s nekim platonsko prijateljstvo ili bi radije bili u ljubavnoj vezi. Ako ste već dio dugovječnijeg para, možete maksimalno iskoristiti energiju zvijezda u prosincu kako biste poboljšali svoj život udvoje. Vrijeme je da preuzmete inicijativu i svoju odanost i predanost dokažete na konkretan način.

 

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Merkur – vladar 7. kuće Riba (veze, partnerstva, druženja, brak) – počinje svoje retrogradno kretanje 13. prosinca 2023., kroz vašu 11. kuću i 23. prosinca se vraća u vašu 10. kuću. Ovo retrogradno kretanje Merkura gura i pomaže vam da ponovno procijenite i/ili revidirate svoje relacijske ciljeve i svoje težnje vezane uz brak. Tarot-horoskop.com preporučuje da sada ne žurite s donošenjem odluka o odnosima, već da se osvrnete unatrag, ponovno analizirate neke situacije i pokušate vidjeti kako su se vaše veze razvijale i zašto. Budući da je Merkur vladar vaše 7. kuće, vaša bi bolja polovica mogla biti neodlučna, neraspoložena ili željeti nametnuti promjenu smjera u vašoj vezi. Srećom, tijekom prosinca 2023. Merkur je u vrlo dobrim vezama s Jupiterom, tradicionalnim vladarom Riba, što pokazuje da možete postići dogovor sa svojom boljom polovicom bez obzira na prirodu ili težinu problema koji morate riješiti. Ako ste slobodni, retrogradno kretanje Merkura nije najbolji astrološki kontekst za početak nove veze. Ali mogli biste doći u iskušenje da se vratite bivšoj ljubavi ili bivšem prijateljstvu koje ste htjeli (i još uvijek želite) pretvoriti u romantičnu vezu. U svakom slučaju, Tarot-horoskop.com savjetuje da budete oprezni i da ne požurujete stvari čak i ako ste uzbuđeni mogućnostima.

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela
 
 
 

Mjesečni horoskop

Horoskop

Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop za prosinac 2023. ❤️❤️❤️

 

mjesečni horoskopU prosincu 2023. Mars nastavlja tranzit preko Strijelca, zajedno sa Suncem do 22. prosinca. Odmah prvog dana u mjesecu Merkur prelazi iz Strijelca u Jarca, ali 13. prosinca počinje svoje retrogradno kretanje da bi se 23. prosinca ponovno vratio u Strijelca.

Ovaj astrološki kontekst stvara dinamičan period obilježen uznemirenošću i općom tendencijom prema pretjerivanju u načinu na koji razmišljamo, ali i u načinu na koji komuniciramo. Na primjer, mnogi postaju predisponirani pretjerivati ili čak iskriviti ili izvrnuti neke informacije iz želje da impresioniraju ili postignu svoje ciljeve.


Nedostatak umjerenosti nosi rizik da se pokaže kontraproduktivnim, štetnim, stoga Tarot-horoskop.com preporučuje da ostanemo usidreni u stvarnosti i držimo se konkretnih činjenica i neupitnih podataka. Srećom, na podršku Merkura možemo računati barem do 23. prosinca kada ga njegovo retrogradno kretanje vraća u Strijelca.

 

 

 

Tijekom ovog razdoblja važno je paziti da ne postanemo agresivni u obrani svojih ideja i uvjerenja. Najmudrije bi bilo ostati otvoren za nove stvari, voljan istraživati nove teritorije i kloniti se netolerancije i dogmi.

Tijekom svog tranzita kroz Jarca, Merkur čini harmoničan aspekt s Jupiterom – koji se nalazi u Biku – što nas gura i pomaže da pažljivo odvagnemo svoje resurse i osmislimo realistične strategije. Nakon 13. prosinca, kada je Merkur u retrogradnom hodu, vrijeme je da se pozabavite ponovnim procjenama, preračunavanjima i revizijama. Bilo bi korisno zbrojiti stvari na socio-profesionalnoj razini i rezimirati gdje smo krenuli i gdje smo stigli i kada je riječ o konkretnim postignućima i unutarnjem skladu.


Retrogradno kretanje Merkura pomaže nam shvatiti jesmo li i kako pogriješili, što bismo trebali popraviti, ispraviti ili poboljšati te kako naše vlastite odluke dugoročno utječu na nas. Ako nismo zadovoljni time gdje se nalazimo, sada imamo najbolji astrološki kontekst za ponovno razmatranje nekih odluka, revidiranje nekih načela i ispravljanje našeg stila i metoda djelovanja. Mnogi od nas mogli bi zaključiti da smo usput izgubili neke sjajne ideje koje vrijedi oživjeti.

 

 

 

Venera prolazi kroz Škorpiona između 4. i 29. prosinca 2023., a tijekom cijelog tog tranzita je u opoziciji s Jupiterom i Uranom, koji se nalaze u Biku. Venera se ne snalazi tako dobro u Škorpionu, a njezine opozicije s Jupiterom i Uranom mogle bi govoriti o intenzivnom i užurbanom periodu u odnosima kada bi moglo doći do raznih ekscesa, uključujući s erotske i materijalne točke gledišta.

 

U ovom astrološkom kontekstu, Tarot-horoskop.com smatra da mnogi mogu biti skloni usvajanju pretjeranih stavova u vezi s drugima. Moglo bi biti vrućih afera koje počinju naglo i brzo završavaju, privlačnosti na prvi pogled i intenzivnih prolaznih veza koje mogu dovesti do igre moći, sukoba ili čak drama.


Također, pod ovim astrološkim utjecajima neki aspekti naših odnosa (bez obzira na njihovu prirodu) mogli bi iznenada izaći na vidjelo i potpuno promijeniti našu perspektivu na neke situacije, prisiljavajući nas na preispitivanje planova i ciljeva. U materijalnom smislu, moglo bi doći do zapleta koji će utjecati na nas i uništiti našu ravnotežu.

 

 

 

Najmudrije bi bilo koristiti ovu energiju na proračunat način, maksimalno iskoristivši priliku da promišljeno prilagodimo svoj pogled na odnose i materijalno. Mogli bismo biti iznenađeni onim što otkrijemo o sebi, drugima i životu općenito. Neka prosvjetljenja mogu biti šokantna, ali potiču nas i pomažu nam da započnemo nužan proces unutarnje revolucije. Vrijeme je da ne razmišljamo o tome kako bismo mogli potaknuti druge na promjenu, već da se radije usredotočimo na vlastitu transformaciju.

Od 22. prosinca 2023. Sunce sija u Jarcu oko mjesec dana i energija koju nam daje može se pokazati vrlo korisnom u ovom užurbanom astrološkom kontekstu koji je opterećen i često radikalan. Sunčev utjecaj pomaže nam da se bolje organiziramo i budemo ustrajniji čak i ako je opća atmosfera nestabilna i ponekad zbunjujuća.

29. prosinca 2023. Venera počinje svoj tranzit kroz Strijelca, a Jupiter – vladar Strijelca – nastavlja svoje direktno kretanje 31. prosinca u Biku, kojim vlada Venera. U astrološkom smislu, Venera (mali dobrotvor) i Jupiter (veliki dobrotvor) su u međusobnoj recepciji domicilnosti. Velikodušan je to planetarni kontekst koji nas tjera da godinu umotamo u optimističnu, toplu i veselu vibru ili barem da postanemo puni nade čak i ako čašu vidimo polupraznu, te u Novu godinu krenemo s optimizmom i vjerom da idemo ka boljim stvarima.

Mjesečni horoskop

DNEVNI HOROSKOP TJEDNI HOROSKOP GODIŠNJI HOROSKOP

 

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Venera – vladar 7. kuće Ovna (veze, partnerstva, druženja, brak) – prolazi kroz vašu 8. kuću između 4. i 19. prosinca 2023. Pravi opoziciju s Jupiterom i Uranom, koji se nalaze u Biku. Ovaj astrološki kontekst dokazuje da bi moglo doći do neočekivanih događaja vezanih uz intimnost ili ljubavni život općenito. Pod utjecajem ovog tranzita Venere i opozicija u koje je uključen, Ovnovi imaju koristi od posebne razine osobnog šarma i njihove želje su pojačane. Kao rezultat toga, moglo bi doći do iznenadnih velikih zaljubljenosti, ali postoji velika vjerojatnost da će izgorjeti onoliko brzo koliko su i počele. Ali takve strasti imaju tendenciju stvarati emocionalne probleme ili frustracije, tjerajući Ovnove da revidiraju neka uvjerenja ili ideje ili izazivaju neka previranja duboko u duši. U nekim dugotrajnijim parovima moglo bi doći do iznenadnog ponovnog povezivanja, ponovnog otkrivanja seksualnosti. S druge strane, kod parova koji već dulje vrijeme muče problemi mogli bi doći do raskida i sukoba oko dijeljenja zajedničkih dobara. Slobodne Ovnove očekuje buran period s mnogo prilika za vruće afere, no mnoge od njih mogu rezultirati razočaranjem čak i tijekom posljednjih dana godine. Mnogi Ovnovi osjećaju privlačnost prema ljudima koji dolaze iz različitih kultura ili upoznaju uzbudljive ljude tijekom putovanja, na primjer tijekom godišnjeg odmora na kraju godine. Ako ste jedan od ovih Ovnova, Tarot-horoskop.com preporučuje da se ne uzbuđujete previše, već radije uživajte u trenutku i dopustite stvarima da se odvijaju svojim tempom, a da ne pokušavate gurati stvari ili ih tjerati u jednom ili drugom smjeru.

 

 

 

Pročitaj više OVAN - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Čini se da će prosinac 2023. biti intenzivan u odnosima za mnoge Bikove. To je zato što Venera - vladarica Bika - prolazi kroz vašu 7. kuću (odnosi, partnerstva, druženja, brak) između 4. i 29. prosinca. Tijekom ovog tranzita, Venera je u opoziciji s Jupiterom i Uranom, oba retrogradna u Biku. Imajući u vidu činjenicu da je Jupiter vladar Bikove kuće intimnosti, Tarot-horoskop.com smatra da biste u prosincu mogli doživjeti promjenu smjera u nekim odnosima, pa tako i kada su u pitanju ljubavne veze. Neke ideje i uvjerenja mogli bi biti dovedeni u pitanje ili bi vas mogla iznenaditi vaša bolja polovica ili jednostavno ono što se događa u vašem ljubavnom životu. U ovom astrološkom kontekstu, neki Bikovi upoznaju nekoga posebnog od koga im srce kuca, dok drugi doživljavaju iznenadno razdvajanje. Bikova kuća intimnosti također je vrlo aktivirana u prosincu 2023., što dokazuje da bi netko mogao ući u vaš život i promijeniti ga, ali također može uznemiriti vašu dušu i natjerati vas da se suočite s nekim strahovima ili možda starijom emocionalnom ranom. Za slobodne Bikove prosinac se može pokazati relativno neugodnim jer je Merkur – vladar 5. kuće (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze) – u retrogradnom kretanju od 13. prosinca i vraća se u 8. kuću između 23. prosinca 2023. i 1. siječnja 2024. Kao rezultat toga, mogli bi doći u iskušenje da se vratite nekome iz svoje romantične prošlosti ili biste mogli shvatiti da ne možete započeti novu vezu dok se potpuno ne oslobodite veze iz svoje prošlosti.


 

 

 

Pročitaj više BIK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Merkur – vladar Blizanaca – počinje svoje retrogradno kretanje 13. prosinca 2023. u vašoj 8. kući (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno spajanje). 23. prosinca, u punom retrogradnom hodu, vraća se u vašu 7. kuću (veze, partnerstva, druženja, brak). Sve ovo vrijeme Merkur je u skladnim vezama s Jupiterom – vladarom vaše 7. kuće – što dokazuje da imate priliku ponovno uspostaviti mostove komunikacije sa svojom boljom polovicom ako je u posljednje vrijeme među vama bilo napeto. U ovom astrološkom kontekstu, možete pregovarati i postići zajednički jezik kada su u pitanju neke starije stvari koje su zabrljale vaš život udvoje. Poželjni su razgovori od srca do srca, o osjetljivim temama koje bi mogle iznijeti na vidjelo neke strahove i starije rane. Kako biste maksimalno iskoristili ovaj povoljan period s romantičnog stajališta, Tarot-horoskop.com preporučuje da ublažite svoju posesivnost, suzdržite se od ljubomornih ispada i pripazite da ne upućujete neopravdana predbacivanja i ne postanete sumnjičavi bez razloga. Kod nekih Blizanaca, retrogradno kretanje Merkura uzrokuje ponovno povezivanje s nekim iz prošlosti s kim su bili u vezi i koga im je teško otpustiti. Također, neki Blizanci bi se mogli nositi s posljedicama nekih odluka donesenih u prošlosti koje su utjecale na neke odnose. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com ističe da je to najbolje vrijeme da analizirate i shvatite što vas motivira u ljubavnim vezama, koje su vaše najdublje želje i što ste spremni nekome ponuditi. Kada su u pitanju slobodni Blizanci, u prosincu 2023. nema mnogo prilika za započinjanje novih veza, vjerojatno zato što su skloni biti prezahtjevni s ljudima oko sebe i nisu toliko sigurni u ono što uistinu žele. Imaju mnogo prilika za sudjelovanje na zabavama krajem godine, zabavljaju se i opuštaju, ali većina nije zainteresirana za nove veze. Kao rezultat toga, vrijeme je za predah i, ako su se u posljednje vrijeme nosili s boli, daju si dovoljno vremena za emocionalno ozdravljenje.

 

 

Pročitaj više BLIZANCI - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Merkur počinje svoj tranzit kroz Rakovu 7. kuću (veze, partnerstva, druženja, brak) točno 1. prosinca 2023. 13. prosinca, Merkur počinje svoje retrogradno kretanje pa se 23. prosinca vraća u vašu 6. kuću (posao, zdravlje, rutina). Kao rezultat toga, astrološki kontekst ovog perioda pogoduje dijalogu u parovima i obnavljanju nekih starijih tema koje su ostale nejasne. Zbog budnog tempa života, neki Rakovi nisu imali priliku provesti vrijeme sa svojom boljom polovicom ili odvojiti dovoljno vremena za razgovor o zajedničkoj budućnosti. U drugim slučajevima, s vremenom su se pojavila neka pitanja o kojima je trebalo razgovarati, ali su se odgađala. Kakva god bila vaša situacija, Tarot-horoskop.com preporučuje da iskoristite ovo povoljno vrijeme za započinjanje dijaloga, ali pripazite da ne postanete previše kritični upravo u vrijeme blagdana. 4. prosinca 2023. Venera počinje svoj tranzit kroz Rakovu 5. kuću (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, kreativnost, djeca) odakle pravi opozicije s Jupiterom i Uranom, koji se nalaze u 11. kući. Kao rezultat toga, slobodne Rakove čeka nemirno vrijeme kada je u pitanju ljubav. Ali ako ste jedan od ovih Rakova, Tarot-horoskop.com ističe da želja za intenzivnim osjećajima može dovesti do nestabilnih veza ili onih koje na kraju uzrokuju bol. Također, veza s nekim koga ste upoznali na internetu ili s prijateljem mogla bi neočekivano postati strastvena. Najpametnije bi bilo ne počinjati s dugoročnim planovima jer bi stvari u bliskoj budućnosti mogle postati vrlo nestabilne.

 

 

 

Pročitaj više RAK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

U prosincu 2023., Lavova 5. kuća (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, kreativnost, djeca) je aktivirana Marsom i Suncem. 23. prosinca Merkur se, u punom retrogradnom kretanju, također vraća u vašu 5. kuću. Sunce – vladar Lava – prolazi kroz vašu 5. kuću do 22. prosinca, a zatim prelazi u vašu 6. kuću (posao i zdravlje). Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporučuje da tijekom prve dvije dekade prosinca više pažnje posvetite svom ljubavnom životu i vlastitim osjećajima. U ovom astrološkom kontekstu postajete razigraniji i zainteresiraniji za ljubavna osvajanja, ali postoji i tendencija prema tome da budete previše zainteresirani za vlastite želje i zahtijevate previše od partnera. Trebali biste otvoreno izraziti svoje želje i pokazati što želite od veze u kojoj ste, ali ste na dobitku ako ne opterećujete partnera. Nije svatko u stanju izraziti svoje osjećaje tako spektakularno kao vi. Ako ste slobodni, trebali biste obratiti pozornost na želje osobe koju pokušavate pridobiti i ne tjerati je da se prilagodi vašem svijetu. Vrijeme je da upotrijebite svoju kreativnost kako biste zagrijali veze s onima koji su vam važni. Ako ste u braku ili dugotrajnoj vezi i u posljednje vrijeme niste osjećali radost zajedničkog druženja, kreativnost vam može pomoći da svoju vezu izvučete iz kolotečine i revitalizirate je.

 

 

 

Pročitaj više LAV - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Merkur – vladar Djevice – prolazi kroz vašu 5. kuću (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, kreativnost, zabava, djeca) od prvog dana prosinca 2023. 13. prosinca počinje svoje retrogradno kretanje. Kao rezultat toga, tijekom prve polovice mjeseca mogli biste biti nesigurni oko svog ljubavnog života, osobito ako ste nedavno započeli novu vezu ili ako morate donijeti važnu odluku o ljubavnoj vezi. Možda niste toliko sigurni u ono što želite i kako se osjećate. Ili biste mogli sumnjati u osjećaje svog partnera. Tarot-horoskop.com preporučuje da ne žurite sa zaključcima, već da odvojite dovoljno vremena da bolje shvatite što osjećate i shvatite što osoba s kojom ste doista namjerava učiniti. Jupiter – tradicionalni vladar 7. kuće Djevice (veze, partnerstva, druženja, brak) – u retrogradnom je hodu do 21. prosinca, ali čini harmoničan aspekt s Merkurom. Ovaj astrološki kontekst pogoduje rješavanju nekih starijih problema u paru konstruktivnim razgovorima o tome što je poremetilo ravnotežu za partnere. Vrijeme je za iskren i smiren dijalog, po mogućnosti odgađanje donošenja odluka i davanje više vremena za pregovore i ponovne razgovore i promišljanje stvari na potpuno novi način. Kada su u pitanju slobodne Djevice, prosinac 2023. nije dobar za početak novih veza. Ali astrološki kontekst vas tjera i inspirira da analizirate svoju emocionalnu prošlost i pokušate naučiti neke korisne stvari za budućnost.


 

 

 

Pročitaj više DJEVICA - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Merkur – planet komunikacije i razmišljanja i vladar Vagine 12. kuće (duhovnost i iscjeljivanje) – prelazi u vašu 4. kuću (dom, obitelj, emocionalni korijeni) odmah prvog dana u mjesecu. 13. prosinca 2023. Merkur počinje svoje retrogradno kretanje, a 23. prosinca, dok je retrogradan, vraća se u vašu 3. kuću (komunikacija). Kao rezultat toga, ako ste slobodna Vaga i želite nekoga pronaći, Tarot-horoskop.com preporučuje da isprobate novi pristup i potražite nova mjesta a ne samo ona koja inače posjećujete. U ovom astrološkom kontekstu otvoreni ste i društveni te postajete privlačni svojim verbalnim sposobnostima tako što se dobro šalite i govorite mudre stvari. Budući da ste duhoviti i voljni razgovarati s ljudima oko sebe, možete upoznati nekoga zanimljivog u šetnji susjedstvom ili možda u trgovini na uglu kad na brzinu odete po pivo ili nešto za gricnuti na ispred TV-a. Ako ste već dio dugotrajnog para, možete maksimalno iskoristiti astrološki kontekst ovog perioda kako biste otvorenije komunicirali sa svojom boljom polovicom i razvedrili raspoloženje u paru. I vaša bi bolja polovica mogla biti otvorenija prema vašim idejama, što vam može pomoći da neke stvari vezane uz vaš život udvoje raščistite na lakši način i s više lakoće nego što ste mislili da je potrebno. Ali Tarot-horoskop.com preporučuje da takve razgovore imate prije 13. prosinca, kada Merkur počinje svoje retrogradno kretanje u 4. kući Vage. Tijekom druge polovice mjeseca prosinca ne biste trebali odbijati konstruktivne razgovore i pregovore. Prihvatite reviziju nekih zajedničkih odluka bez pokušaja nametanja nekih zaključaka ili odluka koje vama odgovaraju.

 

 

 

Pročitaj više VAGA - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Venera – vladar Škorpionove 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak) – prolazi kroz samog Škorpiona između 4. i 29. prosinca 2023. Tijekom ovog tranzita ona pravi opozicije s Jupiterom i Uranom, koji se nalaze u vašoj 7. kući. Ovaj astrološki kontekst dokazuje da biste mogli doživjeti iznenađenja u odnosima: zaplet, neobičan događaj, iznenadna promjena. Tijekom ovog razdoblja, Škorpioni će imati koristi od pojačanog osobnog šarma pa biste mogli biti preplavljeni ponudama potencijalnih partnera. Ako ste slobodni, mogli biste iznenada započeti intenzivnu vezu s usponima i padovima koja izaziva intenzivne osjećaje. Ako ste već u stalnoj vezi, mogla bi vas ugodno iznenaditi činjenica da vam bolja polovica poklanja više pažnje nego inače i otvoreno vam pokazuje svoju privrženost. U vezama koje muče stariji problemi može doći do privremenih rastanaka ili čak konačnih prekida. S druge strane, ova protivljenja stvaraju dobre uvjete za revitalizaciju vašeg partnerstva, reviziju pravila po kojima funkcionira vaš život udvoje. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com preporučuje da maksimalno iskoristite ovaj astrološki kontekst kako biste osvijestili svaku potencijalnu emocionalnu ili materijalnu suovisnost i pronašli rješenje zajedno sa svojom boljom polovicom. Koristit će vam izbjegavanje manipulacija i igra moći jer se mogu okrenuti protiv vas kada to najmanje očekujete.

 

 

 

Pročitaj više ŠKORPION - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Jupiter – vladar Strijelca – još uvijek je u retrogradnom kretanju i nastavlja svoje izravno kretanje 31. prosinca 2023. Kao rezultat toga, još uvijek prolazite kroz razdoblje kada imate mnogo toga za riješiti na osobnoj razini, unutar sebe. Ali Jupiter čini harmoničan aspekt s Merkurom – vladarom vaše 7. kuće (veze, druženja, partnerstva, brak) – što pokazuje da veze koje prolaze kroz teža razdoblja mogu postići kompromis. U vezama koje nisu pod utjecajem turbulencija ili problema, komunikacija se poboljšava pod utjecajem trigona Jupiter-Merkur. 13. prosinca i Merkur počinje svoje retrogradno kretanje, a 23. prosinca u retrogradnom hodu vraća se u Strijelca. Ovaj astrološki kontekst pokazuje da ste vi i vaša bolja polovica skloni gledati u prošlost i raščistiti neke probleme na kojima niste radili kad su se pojavila. Za slobodne Strijelce prosinac 2023. izgleda vrlo zanimljiv jer vladar 5. kuće (ljubav, romansa, ljubavne veze, kreativnost, djeca) prolazi kroz samog Strijelca. Ako niste s nekim, mogli biste upoznati svoju ljubav ili vam se netko udvara ili početi smatrati nekoga posebno zanimljivim s romantične točke gledišta. S druge strane, prema kraju mjeseca, neki Strijelci se mogu osjećati (pa čak i biti) iznevjereni u ljubavi ili mogu biti razočarani. Čak i ako takva situacija uzrokuje kratkotrajnu bol, to je nužno pojašnjenje koje vas spašava od kasnijih težih problema. Ako ste već u stalnoj vezi ili čak u braku, Tarot-horoskop.com preporučuje da u prosincu 2023. pazite da profesionalni problemi ne utječu na vaš ljubavni život. Pazite da se ne iskaljujete na svojoj boljoj polovici.

 

 

 

Pročitaj više STRIJELAC - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Čini se da će ljubavni životi Jarca biti prilično užurbani u prosincu 2023. Venera - vladar Jarčeve 5. kuće (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, kreativnost, djeca) - prolazi kroz vašu 11. kuću između 4. i 29. prosinca i u opoziciji je s Jupiterom i Uranom, koji se nalaze u vašoj 5. kući. Ovaj astrološki kontekst pokazuje da imate aktivan društveni život, možda čak i intenzivan, te biste mogli upoznati zanimljive ljude na iznenađujući način. Također, prijateljstvo bi moglo postati strastvena veza ili obrnuto. Vrijeme je da zapamtite da dobrih stvari može biti previše i da biste trebali izbjegavati ekscese i pretjerivanja u ljubavnom životu. Možda ćete biti u iskušenju mnogih ljudi i osjećati potrebu da eksperimentirate što je više moguće, osobito ako ste dugo sami, ali riskirate da si zakomplicirate život bez razloga i naštetite sebi. Neki Jarci smatraju da je sve samo igra zavođenja koja im treba pružiti različita zadovoljstva, ali stvari mogu poprimiti neočekivani obrat koji je manje ugodan ako nisu oprezni. Ako ste jedan od ovih Jaraca, Tarot-horoskop.com ističe da riskirate izazvati emocionalnu i moralnu krizu dok se samo želite zabaviti. Jarci koji već neko vrijeme vode kaotičan ljubavni život trebali bi početi dovoditi stvari u red kako se odjednom ne bi našli u krizi ili potpunom kaosu. Kod dugovječnijih parova nema posebnih problema na vidiku. Pripreme za godišnji odmor još više zbližavaju partnere i daju im onaj ugodan osjećaj stabilnosti i intimnosti.

 

 

 

Pročitaj više JARAC - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Merkur – vladar 5. kuće Vodenjaka (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, kreativnost, zabava, djeca) – i vaše 8. kuće (intimnost) u retrogradnom je kretanju od 13. prosinca 2023. kroz vašu 12. kuću. 23. prosinca u retrogradnom hodu vraća se u vašu 11. kuću (društveni život, prijatelji, ciljevi za budućnost). Kao rezultat toga, mnogi Vodenjaci imaju tendenciju da budu melankoličniji tijekom ovog razdoblja i više razmišljaju o prošlosti, o nekim vezama koje su završile ili nekim situacijama koje bi željeli vratiti u sadašnjost. To je također izvrstan period za donošenje korisnih zaključaka vezanih uz vezu koja je došla do kraja. Imajući na umu ovaj astrološki kontekst, Tarot-horoskop.com preporučuje da razmislite o tome što želite učiniti romantično i definirate što jasnije svoje ciljeve. Ako niste sigurni što želite i što ste spremni dati u vezi, riskirate imati plitke veze koje vas ne zadovoljavaju. Neki Vodenjaci doživljavaju dileme u odnosima jer nisu sigurni žele li s nekim platonsko prijateljstvo ili bi radije bili u ljubavnoj vezi. Ako ste već dio dugovječnijeg para, možete maksimalno iskoristiti energiju zvijezda u prosincu kako biste poboljšali svoj život udvoje. Vrijeme je da preuzmete inicijativu i svoju odanost i predanost dokažete na konkretan način.

 

 

 

Pročitaj više VODENJAK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop prosinac 2023.

Ljubav i veze

Merkur – vladar 7. kuće Riba (veze, partnerstva, druženja, brak) – počinje svoje retrogradno kretanje 13. prosinca 2023., kroz vašu 11. kuću i 23. prosinca se vraća u vašu 10. kuću. Ovo retrogradno kretanje Merkura gura i pomaže vam da ponovno procijenite i/ili revidirate svoje relacijske ciljeve i svoje težnje vezane uz brak. Tarot-horoskop.com preporučuje da sada ne žurite s donošenjem odluka o odnosima, već da se osvrnete unatrag, ponovno analizirate neke situacije i pokušate vidjeti kako su se vaše veze razvijale i zašto. Budući da je Merkur vladar vaše 7. kuće, vaša bi bolja polovica mogla biti neodlučna, neraspoložena ili željeti nametnuti promjenu smjera u vašoj vezi. Srećom, tijekom prosinca 2023. Merkur je u vrlo dobrim vezama s Jupiterom, tradicionalnim vladarom Riba, što pokazuje da možete postići dogovor sa svojom boljom polovicom bez obzira na prirodu ili težinu problema koji morate riješiti. Ako ste slobodni, retrogradno kretanje Merkura nije najbolji astrološki kontekst za početak nove veze. Ali mogli biste doći u iskušenje da se vratite bivšoj ljubavi ili bivšem prijateljstvu koje ste htjeli (i još uvijek želite) pretvoriti u romantičnu vezu. U svakom slučaju, Tarot-horoskop.com savjetuje da budete oprezni i da ne požurujete stvari čak i ako ste uzbuđeni mogućnostima.

 

 

 

Pročitaj više RIBE - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR