Mjesečni horoskop za travanj 2020. ❤️❤️❤️

Najvažniji događaj tijekom travnja 2020. godine je Jupiter - Pluton konjunkcija (4. travnja). Jupiter i Pluton susreću se u znaku koji povezujemo s autoritetima, društvenim i političkim strukturama, institucijama, vladom, liderima, reputacijom, ali i s unaprijed stvorenim idejama i pravilima.

Jupiter i Pluton su viđeni kao tragatelji za istinom. Povrh toga, Pluton ima tendenciju da donese na svjetlo dana ono što je skriveno kako bi isprovocirao radikalne promjene i transformacije.

Jupiter - Pluton konjunkcija govori o širenju, progresu i rastu (Jupiter), ali samo kao rezultat razotkrivanja osobnih, kolektivnih ili društvenih aspekata koji nisu više funkcionalni ili su postali korumpirani, koji su nezakoniti, koji dolaze kroz iskorištavanje i omalovažavanje zbog nečije igre moći, laži, obmana ili manipulacije (Pluton).

Mogli bi svjedočiti rasvjetljavanju korupcije, nemirima na društvenom polju, zatim društvenim promjenama, institucijskim restrikcijama, padu starih lidera i pojavi novih lidera.

Jarac je i dalje domaćin Južnom polu, što znači da će se neki i dalje držati čvrsto prošlosti i nadati se da će doći do pomaka na njihovom destruktivnom putu.

 

 

Oni koji su do posla došli bez potrebnog znanja i vještina sada će se suočiti s problemima i teškim situacijama, a oni koji imaju iskrene namjere, koji su kompetentni i ustrajni, mogu očekivati puno novih prilika. Ako imate iskrene namjere, tada ćete steći poštovanje i napredovat ćete i na društvenoj ljestvici, a vaše vrijednosti će biti prepoznate.

Riječ kojom možemo nazvati ovaj mjesec je ˝revolucija˝. I ne radi se samo o bilo kakvoj revoluciji, nego o radikalnoj revoluciji koja će iskorijeniti korijen zla. Borbe za prevlast i moć postat će intenzivnije i može doći do raznih kriznih situacija.

Budući da je Jupiter povezan s putovanjima i inozemstvom, tek će se pokazati kakav utjecaj će Korona virus imati na turizam, pa čak i na migracije.

Pod ovakvim okolnostima nije nemoguće da dođe do rađanja novog svjetskog poretka, do formiranja novih organizacija i novih zakona. Energija Jarca može biti korisna kada se radi o izgradnji novih temelja za dugoročne privatne i društvene projekte. Ciljevi postaju sada veći, ali i naše se sposobnosti popravljaju. Ključ uspjeha je poštenje, moralnost, zakonitost, traženje i poštovanje istine. Mnoge iluzije sada će se raspršiti, puno ideja će se radikalno promijeniti upravo kako bi mogli uživati u zdravim novim počecima.

 

 

Imajte na umu da se ništa ne može postići preko noći. Promjene mogu biti ekstremno teške i polagane. Stare navike će nas povući. Stare šablone i ponašanja mogli bi nas jako mučiti prije nego što ih u potpunosti uspijemo otpustiti.

Još jedna osjetljiva tema s velikim potencijalom za promjene je novac. Može doći do promjena zakona. Može se dogoditi da prije većeg uspona doživimo krah. Na privatnom planu zbog toga moramo biti štedljivi, a ulaganja pažljivo razmotriti. Suočit ćemo se s ekonomskim promjenama, agresivnijim porezima, krizama vezano za banke zbog promjena koje moraju provesti. Neka nezakonska ili nemoralna djela izaći će na vidjelo i ljudi će se pobuniti.

Moguće su sve vrste problema i šokantni događaji vezano za predstavnike i političke stranke i aktivnosti, stvaranje novih stranki i udruženja ili razaranje starih i slično. Mogući su problemi i na polju zdravstva. Dug je put do reformi i do prosperiteta, te prvog jasnog smjera i naznaka koji se naziru daleko, tek oko studenog.

Možemo zaključiti da ćemo se prije bilo kakvog napretka suočiti s mračnom stranom nekih društvenih i političkih sistema, odnosa ili nekih drugih aspekata u životu, privatno i poslovno.

Merkur je brza planeta i prolazi kroz Ovna od 11. do 27. travnja 2020. godine. Reakcije mogu biti impulzivne i neke ideje koje će se pokušati primijeniti mogu biti posve neučinkovite. Merkurov prolazak kroz Ovna može donijeti nestrpljenje, žurenje s iznošenjem misli i razdražljivost. Napet aspekt koji Merkur pravi s Jupiterom i Plutonom između 24. i 26. travnja 2020. godine donosi sukobe, aroganciju, osjećaj udaljenosti i nepripadnosti i potrebu za nametanjem mišljenja. Obratite pažnju na druge i na događanja kako bi izbjegli dodatne nevolje.

Ako su pred vama pregovori, rasprave ili ispiti, ako možete, rješavajte to u prvoj dekadi travnja kada je Merkur u Ribama i pravi dobre aspekte s Jupiterom, Plutonom i Saturnom.

 

 

Mars je u Vodenjaku od 30. ožujka, a Venera prelazi u Blizance 3. travnja. Ljubavni život bit će manje turbulentan tijekom travnja 2020. godine. Više ćemo biti usmjereni na intelektualnu stranu, prije će nas privući mudra šala ili netko s kime možemo uživati u neiscrpnom izvoru tema za razgovore. Najviše ćemo naučiti kroz prijateljske odnose ili platonske, neuobičajene. Za one koji su duže vremena u vezi ili braku, sloboda i više prostora bit će prioritet. Posesivnost može dovesti do raskida veze ili braka. Ključ koji rješava nesporazume i probleme je komunikacija.

Ovi planetarni tranziti Venere i Marsa su dobri za one koji traže ljubav, ali ne žure s ulaskom u brak. S druge strane, ako ste u vezi ili braku i već neko vrijeme vlada napeta atmosfera, u ovom sada periodu lakše ćete naći zajednička rješenja, kao i načine na koje možete razriješiti problematične situacije, a sam pristup problemu bit će opušteniji i optimističniji.

Sunce ulazi u Bika 19., a Merkur 27. travnja 2020. godine. Sunce i Merkur ovdje susreću Urana između 25. i 27. travnja i 30. travnja. Ovaj aspekt donosi mogućnosti za otkrivanje praktičnih rješenja kada se radi o investicijama, pa čak i za kompliciranija pitanja.

Ovaj mjesec budite oprezniji kada radite s alatima, mašinama i sa strujom.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

Dnevni Tjedni Mjesečni Godišnji horoskop

Ovan 2020

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

Ljubavni život Ovnova tijekom travnja 2020. godine bit će nemiran, često pun napetosti zato što nećete moći uskladiti privatan i profesionalan život. Marov dolazak u 11. kuću Ovna (30. ož
ujka) ukazuje na aktivan i zahtjevan društveni život, te pojačanu želju za slobodom, posebno vezano za odnose. Starijim parovima distanca može dobro doći. Ipak, pripazite kako se ne bi udaljili posve od voljene osobe. Pozovite voljenu osobu da vam se pridruži na određenim događajima i sastancima i ugodno ćete ju iznenaditi. Venera olakšava komunikaciju od 3. travnja kada ulazi u kuću komunikacije Ovna. Merkur prolazi kroz Ovna između 11. i 27. travnja. Nemojte se ponašati djetinjasto ili planuti u određenim situacijama i prepoznajte koji su okidači takvog ponašanja. Slušajte voljenu osobu kada govori. Venera i Mars smješteni su u zračnim znakovima i olakšat će vam izražavanje osjećaja, na jedan puno opušteniji način. Neočekivano će se ukazati rješenja za probleme u ljubavnom životu. Ako ne možete odvojiti vrijeme za druženje s voljenom osobom, barem odvojite vrijeme u kojem ćete iskazati svoje osjećaje voljenoj osobi. Današnja tehnologija vam zaista može pomoći oko toga. Budući da ćete voditi aktivan društveni život, veće su i šanse da upoznate nove osobe, ali ulazak u vezu moguć je iza 20. travnja 2020. godine.

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

Za Bikove počinje novi period u ljubavnom životu, od 4. travnja 2020. godine kada se formira Jupiter - Pluton konjunkcija. Nemojte se boriti protiv promjena koje nadolaze i budite spremni za te važne događaje koji uključuju promjenu životne filozofije, vaše viđenje braka, bliskosti i općenito odnosa s drugima. U ovom periodu bit će vrlo osjetljivih tema i situacija vezano za igru moći, manipulacije, posesivnost i želju da mijenjate partnera. Neki Bikovi pozdravit će s osmjehom nove ljubavne nade i ostaviti iza sebe težak, ali transformacijski period života. Iskoristite utjecaj Jupiter - Pluton konjunkcije kako bi popravili bračni odnos, ako ste dugo u braku ili ako ste zapali u kriznu situaciju ili monotoniju. Iskoristite utjecaj konjunkcije i ako ste tek ušli u vezu, ali ovaj puta s posve novim stavom. Najteže će biti onima koji će na neki način biti prisiljeni prolaziti kroz krizu i tako mijenjati svoje razmišljanje, redefinirati stvari i zaći u samu srž stvari. Otvorite se prema pustolovinama, novitetima, znanju i upoznavanju sebe samog kako bi vaša postojeća veza (ili nova veza) mogla procvjetati. Slobodni Bikovi bit će privučeni drugačijom kulturom i osobama koje djeluju kao savjetnici i vodiči i koji ih mogu podučiti novim stvarima. Nemojte ulaziti u nešto novo, bez da razriješite staro, posebno ako se radi o nečem nesigurnom. Krajem travnja mogući su neočekivani susreti koji mogu pobrkati čitav niz vaših postavljenih pravila.

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

Formiranjem konjunkcije između Plutona i Jupitera (vladar kuće partnerstva i braka Blizanaca) 4. travnja 2020. godine, u 8. kući (intimnost) Blizanaca, počinje novi ciklus u ljubavnom životu Blizanaca. Za ostvarenje boljeg ljubavnog života morat ćete otpustiti neke stare sklopove razmišljanja, vezanost za neke ideje i strahove, te za sve što vas nije vodilo prema ničem boljem, nego prema nestabilnom ljubavnom životu, tajnama, nevjerom i raznim komplikacijama. Ako ste u braku, iskoristite ovaj period kako bi raspravili osjetljive i bolne teme zbog kojih ne dolazi do poboljšanja u vašem odnosu, sve dok se ta pitanja ne razriješe. Pred vama jesu neugodne situacije, ali su one prilika da osvježite i poboljšate odnos s voljenom osobom, ako to želite ili da raskinete i odlučite se za nešto novo, drugačije i bolje za vas. Za neke ovo će biti period uranjanja na dublji nivo povezanosti, bliskosti, intimnosti, seksualnosti, pa i povezanosti sa samim sobom. U poslovnom okruženju nisu isključene strasti i komplicirane afere koje mogu donijeti nevolje, zato budite oprezni. Slobodni Blizanci tražit će dublju vezu i neće pristajati na ništa površno. Venera ulazi u Blizance 3. travnja 2020. godine što vam daje više osobnog šarma i moći zavođenja, ali unatoč tome nećete ulijetati u veze samo zbog toga što možete ili da bi flertali.

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

Jupiter i Pluton prave konjunkciju u kući veza, partnerstva i braka Raka 4. travnja 2020. godine. Tako započinje novi ciklus u vašem ljubavnom životu. Imat ćete priliku ostvariti dobre promjene u vašem bračnom životu ili životu u dvoje ako postoje problemi za koje do sada niste nalazili rješenja. Neki će raskinuti loše veze. Ovisi o tome kakav je vaš ljubavni život, mogli bi prolaziti kroz zbrku ili bolne trenutke, ali to je ujedno i prilika za transformaciju, oslobođenje i obnovu. Ako uzmemo u obzir da je u vašoj 8. kući (intimnost) prisutan Saturn, možemo reći da je vaš ljubavni život stavljen zaista na kušnju. Neki će Rakovi ući u intenzivnu romantičnu vezu, ako uzmemo u obzir činjenicu da je Pluton vladar kuće ljubavi, flerta i romanse Raka. Neki Rakovi će se odlučiti za ulazak u bračne vode. Brakovi koji su stabilni, bez većih problema sada ulaze u fazu širenja i pozitivnih promjena koje donose puno radosti i vjere u zajedničku budućnost.Kakva god da je vaša situacija, savjetujemo da ne paničarite i da ne pokušavate pogurati situaciju u određenom smjeru. Umjesto toga suočite se sa svojim nesigurnostima i odvojite vrijeme za introspekciju. Otkrijte što točno želite, dugoročno.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

U vašem ljubavnom životu bit će puno razgovora s voljenom osobom o zajedničkim obavezama i općenito o svim pojedinostima vašeg odnosa i ponašanja jedno prema drugom. U najboljem scenariju pronaći ćete zajednički jezik i zajedno naći rješenja za određene probleme i zamjerke, bez forsiranja ili manipulacije i oboje ćete biti iskreni i realni. Jedino tako vaš odnos može postati zdraviji, bolji i bliskiji, od 4. travnja 2020. godine. Krajem mjeseca Mars i Saturn oživljavaju vašu kuću veza, partnerstva i braka i pomažu vam da popravite ili stabilizirate vaš odnos i brak, ako to najiskrenije želite. Nakon 20. travnja moguće su napetosti kroz odnos i sukob mišljenja. Izgledno je da ćete se razilaziti u mišljenju o zajedničkoj budućnosti. Budite oprezni i nemojte nametati svoju volju, cilj je da se usuglasite a dobre šanse da se to i ostvari su nakon 25. travnja. Općenito, u ovom periodu ćete  puno ozbiljnije gledati na odnos s voljenom osobom. Zato će i slobodni Lavovi biti rezerviraniji i promišljeniji kada se radi o ulasku u novu vezu.

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

Jupiter i Pluton prave konjunkciju u vašoj 5. kući (ljubav), 4. travnja 2020. godine, što znači da ulazite u novu emotivnu i kreativnu fazu. Slobodne Djevice mogu naći ljubav svog života i doživjeti ono što se doživi - jednom u životu. Vrijeme je da se otvorite za novu ljubavnu pustolovinu, nove ideje i nov pogled. Nemojte dopustiti da vas stari obrasci ponašanja i stare navike povuku natrag. Ako ste u braku ili ako ste dugo u vezi s voljenom osobom, odnos će teći glatko i produbiti se. Merkur, vladar Djevice, prolazi kroz vašu 8. kuću (intimnost) između 11. i 27. travnja, što znači da će se manje ili više sakrivene strasti sada rasplamsati ili će vas zanimati teme vezane za intimnost, bliskost, obostrano povjerenje i velikodušnost. U zadnjoj dekadi mjeseca može doći do napetosti, nesporazuma, pa čak i ljubomore. Osjetljivim temama pristupite mudro i strpljivo, bilo da ste u braku ili dugoj vezi. Pokušajte na stvari gledati što racionalnije i imajte na umu dugoročne rezultate. Pokušaj da stvari popravite u zadnjem trenutku neće nimalo pomoći.

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

Travanj 2020. godine emotivno je uzburkan mjesec, čak do te mjere da bi istovremeno mogli doživjeti ubrzan slijed događaja i lom istovremeno. U vašoj kući ljubavi nalaze se Mars i Saturn. Savjetujemo da ne žurite s donošenjem odluka u ljubavnom životu, bilo da ste u braku, u vezi ili slobodni. Iskoristite tranzit Marsa i Saturna i smislite dobar plan kako bi nanovo osvojili srce voljene osobe ili osnažili vezu. Ono što sada izgradite bit će dugotrajno i donijeti će vam puno radosti. Neki od vas otkriti će zadovoljstvo u odnosu koji je zreliji i vaša veza sada može prerasti u nešto ozbiljnije. Novije veze (iako ste tek ušli u vezu) postat će mirnije, ozbiljnije i mogu voditi prema bračnim vodama. Čak će i neobuzdane Vage početi cijeniti mirnije i ozbiljnije odnose i osobe koje su zrelijeg razmišljanja i uz koje osjećaju stabilnost, te će razmišljati o tome da se skrase. Uživat ćete s voljenom osobom u aktivnom društvenom životu. Ako ste slobodni, aktivan društveni život i druženje s prijateljima donose priliku za novo, posebno, ljubavno poznanstvo.

 

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

Venera, vladar veza Škorpiona, prolazi kroz kuću intimnosti Škorpiona 3. travnja 2020. godine. Zato ćete imati snažnu potrebu za testiranjem vaših veza, bilo da se radi o braku ili ne. Mnogi će pokušati vezu podići na novi, viši nivo, puno intenzivniji, jer im to treba kako bi se osjećali sigurnije i da vide da li stvari mogu funkcionirati dugoročno. Neki se Škorpioni mogu iznenada snažno zaljubiti, dok će drugi ući u fazu promjena koje vode prema većoj bliskosti i uzajamnom povjerenju. Konjunkcija koju prave Jupiter (tradicionalan vladar kuće ljubavi Škorpiona) i Pluton (vladar vašeg znaka) iz vaše 3. kuće (komunikacija) donose promjene na polju komunikacije i novu fazu produbljenih emocija i dubljeg razumijevanja u ljubavnom životu. Iskoristite energiju Jupiter - Pluton konjunkcije kako bi poboljšali komunikaciju s voljenom osobom, na pravi način izrekli ono što osjećate i zbližili se još više. Ako ste slobodni, oko 4. travnja 2020. godine mogli bi upoznati nekog posebnog s kime ćete ući u predivnu vezu.

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

Ljubavni život Strijelca tijekom travnja 2020. godine je nepredvidljiv. Događaji i situacije pojavljivat će se naglo, posebno u periodu od 11. do 27. travnja, kada Merkur prolazi kroz kuću ljubavi. Merkur je vladar kuće veza i braka Strijelca i prolazak Merkura kroz kuću ljubavi Strijelca  može biti dobar za parove koji su duže zajedno. Sada ćete imati priliku da probudite strasti snažnije no ikad i da stremite zajedničkom druženju i općenito da zajedno radite stvari. Za neke Strijelce prolazak Merkura kroz kuću ljubavi može donijeti afere, bez obzira na to jeste li u braku ili ne. Ako samo tražite provod i ugodno druženje, to će vas skupo koštati u konačnici. Voljena osoba mogla bi se požaliti na vaše ponašanje, da stvari ne shvaćate ozbiljno i da ste neodgovorni i da radite samo ono što vam se da u određenom trenutku. Kratkoročno, život u trenutku ne šteti, ali imajte na umu da vaše aktivnosti djeluju i na druge.

 

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

Jupiter - Pluton konjunkcija iz Jarca, 4. travnja 2020. godine, označava novi ciklus za Jarce. Mnogi će imati potrebu ponovno razmotriti svoje planove za budućnost i odustati od određenih stvari i situacija, što će imati direktan utjecaj na ljubavnu vezu. Preživjet će samo one veze koje su izgrađene na solidnim i iskrenim temeljima i u kojima se poštuje potreba partnera za individualnosti i slobodom. S druge strane, oni koji su spremni mijenjati svoje ponašanje uživat će u harmoničnom odnosu i popravit će brak ili vezu ili će im se ukazati prilika da upoznaju novu osobu s kojom će izgraditi vezu o kakvoj su mogli samo sanjati. Od 19. travnja Sunce boravi u kući ljubavi Jarca, a Merkur od 27. travnja. Vaš ljubavni život bit će intenzivniji. U zadnjoj dekadi mjeseca komunikacija se poboljšava a strasti se rasplamsavaju, čak i kod parova koji su duže zajedno. Neke Jarce ponijeti će fizička ljepota i mogli bi se zbog toga naći u kompliciranim situacijama ili u dubljoj i ozbiljnijoj vezi nego što su to mogli i zamisliti.

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

Merkur, vladar kuće intimnosti Vodenjaka, prolazi kroz kuću komunikacije između 11. i 27. travnja 2020. godine. Kroz istu kuću prolazi i Sunce (vladar kuće veza i braka Vodenjaka) od 19. travnja. To je povoljan period za razgovore o osjetljivim temama vezano za vaš odnos. Neki Vodenjaci znaju kako osvojiti srce osobe koja im se sviđa i približiti joj se, što vodi prema novoj ljubavnoj vezi. Nakon 24. travnja neke teme mogu izazvati napetu atmosferu, pa čak i svađe. Najveći razlog za takve svađe je novac, trošenje zajedničkog novca i budući planovi, a možda i karijera. Savjetujemo da budete strpljivi, pošteni i prilagodljivi. Kada Saturn uđe u vašu kuću obitelji, prošlosti i emotivnih korijena, morat ćete se posvetiti temeljima na kojima ste gradili svoj brak. Ako niste zadovoljni svojim životom, zapitajte se što nedostaje i što bi se trebalo promijeniti da se kod kuće osjećate da ste na svom terenu i ugodno. Utjecaj planeta u ovom periodu pomaže vam da se zbližite s voljenom osobom i da zajedničkim snagama nađete rješenja. Slobodne Vodenjake privlačit će osobe s ozbiljnim interesom. Veza koju sada započnete može vam pomoći da zacijelite stare rane.

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

Razni događaji predviđeni su za vaš ljubavni život tijekom travnja, posebno u periodu od 11. do 27. travnja 2020. godine, kada Merkur prolazi kroz vašu 2. kuću. Merkur je vladar vaše kuće veza i braka, ali i kuće obitelji i doma. Pravi je trenutak da razmislite o tome koliko ste važnosti pridavali svom ljubavnom životu, voljenoj osobi ili braku. Povoljan je period i za investiranje u kuću, razne popravke i preinake, razmještaj i sve što vaš dom može napraviti ugodnijim. Ipak, promislite i nemojte na brzinu donositi odluke. Više nego ikada, Ribe koje žele naći novu ljubav stavit će emotivnu sigurnost na prvo mjesto. Budući da Venera, vladar kuće intimnosti Riba, prolazi kroz Blizance, Ribe će puno analizirati osobe i okolnosti, te mogući splet događaja. Recimo da će analize vršiti na hladniji način, prvo promatranjem i razmišljanjem, bez uplitanja, na distanci. Neke Ribe više će zanimati novac potencijalnog partnera, ali može biti i obrnuta situacija. Ipak, ulazak u vezu zbog materijalnih razloga nije preporučljivo, jer ne donosi ništa dobro. U takvim okolnostima zadnji tjedan mjeseca može donijeti ludosti i to naglo. Nemojte preko noći donijeti odluku o zajedničkom životu, posebno ako ste tek započeli vezu.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com