Mjesečni horoskop - Lipanj 2018.

Sunce prolazi kroz Blizance, do 21. lipnja 2018. godine, u društvu Merkura, vladara Blizanaca. Donosi znatiželju, svestranost i nove ideje, ali idealizam i krive procjene mogu donijeti puno zbrke.

U ovom periodu značajan je i trigon između retrogradnog Jupitera i Neptuna, kao i kvadrat između Neptuna i Sunce - Merkur dvojca. Zbog ovakvog planetarnog sklopa mogli bi imati prevelika očekivanja i lako se zavarati. Nije loša stvar slijediti velike snove i otkriti sjajne ambicije, ali ipak se praktična rješenja moraju staviti na prvo mjesto kako bi njihova realizacija bila moguća. S retrogradnim Saturnom iz Jarca to neće biti u potpunosti lagano, ali razvoj dugoročnih projekata koristit će u ovakvim okolnostima.

Do 14. lipnja Venera se kreće kroz strastvenog Lava i stimulira žeđ za pustolovinama, flertovima, romantikom i zaigranosti. S lakoćom ćemo izražavati svoju kreativnost, ali s druge strane taština i egoizam mogu preuzeti ulogu.

U zadnjoj dekadi lipnja 2018. godine Venera se susreće s Uranom i Jupiterom u kvadratu i pravi opoziciju s Marsom. To znači da u ljubavnom životu možemo očekivati nagle preokrete i nemir. Niz zbunjujućih okolnosti je pred nama, one u kojima se neće moći razaznati radi li se o prijateljstvu ili ljubavi, zatim opsesivne ljubavi i vezane za prevelike troškove za novčanik. U ovom periodu izbjegavajte financijska nagađanja, trenutne pobude i šopinge samo zbog imidža. Pazite i kod internet transakcijama, zatim na stranicama za spojeve, internet veza i slično.

27. lipnja 2018. godine retrogradan Mars ulazi u Vodenjaka što znači da morate odgoditi sklapanje novih partnerstva, nove veze ili projekte.  Ovo je dobar period da se osvrnete iza sebe, proučite strategije i dovršite ono što ste prije započeli. Povoljan je period i za grupne projekte, udruge, prijateljstva i slično.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Venera, vladar kuće veza Ovna je vrlo aktivna tijekom lipnja 2018. godine i obećava zanimljiva iznenađenja i izazove u ljubavnom životu. Puno toga neće biti onako kako ste zamišljali i najbolje je da budete strpljivi i taktični, jer u drugom dijelu mjeseca glavnu ulogu može preuzeti ego i tako stati na put i najljepšim ljubavnim pričama. Prvih dana lipnja bit ćete romantičnog raspoloženja i na jako lijep način ćete pokazivati ljubav voljenoj osobi. Poželjet ćete zajednički život. Ovnovi u dužim vezama i braku više će vremena posvetiti uređenju doma. Neki Ovnovi mogu osjetiti pritisak od strane voljene osobe zbog nečeg što zapravo ne žele učiniti ili obavezati se. Venera ulazi u kuću ljubavi Ovna 14. lipnja 2018. godine i pravi izazovan aspekt s Marsom, vladarem Ovna i s Uranom. Žudnja za slobodom i ushićenje mogu doseći vrtoglave visine. Kod parova koji su duže u vezi na nestabilnim temeljima može doći do sukoba, posebno u periodu 14. - 16. i 20. - 22. Ovnovi koji nisu u vezi mogu se naći u zbunjujućim i izazovnim situacijama, u kojima neće moći razaznati radi li se o ljubavi ili prijateljstvu. S druge strane, uzbudljiva igra mačke i miša može se odigravati između vas i nekoga iz vaše okoline tko se ne želi odmah razotkriti.

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Već početkom lipnja 2018. godine dobivat ćete puno pažnje od potencijalnih partnera i ako ste sami, trebali bi lako naći novu ljubav, barem privremeno ako ne na duže staze. Nemojte planirati dugoročno nego uživajte u trenutku dok traje. Bikovi koji su u vezama uživat će u harmoničnom odnosu s voljenom osobom, ali glavni problem bi mogao biti posesivnost, posebno u periodu od 5. do 7. lipnja. Merkur, planeta ljubavi Bika, prolazi vašom 3. kućom 12. lipnja 2018. godine. To je povoljan period za izražavanje osjećaja, za govor srca srcu. To je vrijeme za produbljivanje odnosa i za ulazak u nove veze ako niste u vezi. Venera, vladar Bika, ulazi u romantičnog i strastvenog Lava i 4. kuću Bika, kuću obitelji i doma. Potreba za kućnim ugođajem je snažna, ali nećete imati dovoljno vremena jer će vam karijera biti na prvom mjestu. Mars, jedan od vladara Bikove kuće veza, kreće retrogradno 27. lipnja 2018. godine i tada nemojte donositi važne odluke kao što su ulazak u brak ili razvod braka. Nemojte pokušati pogurati stvari u smjeru u kojem bi željeli da idu, jer su na takav način jako slabi izgledi da se to ostvari. Ovo je povoljan period da se neke stvari razjasne, da se vidi gdje se pogriješilo i što se može učiniti da bi situacija bila bolja.


BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Merkur, vladar Blizanaca, je u Blizancima do 12. lipnja 2018. godine, što znači da ste okupirani vlastitim željama i manje usmjereni prema željama partnera. Do 21. lipnja u Blizancima boravi i Sunce. Sunce jača vašu potrebu da se istaknete, da se vaše ideje čuju, dok istovremeno nećete imati sluha za ono što drugi govore. To može narušiti odnose. Venera, planeta ljubavi Blizanaca, je u harmoničnim aspektima u prva tri dana u mjesecu, a nakon tog se suočava s opozicijama s Plutonom i Marsom i kvadratima s Uranom i Jupiterom. Neće vam biti dosadno, a intenzitet nekih odnosa oboriti će vas s nogu ili aktivirati stare strahove povezane s neovisnosti, slobodom kretanja i slično. Kroz prve dvije dekade lipnja neki Blizanci će razmisliti o planovima vezano za budućnost, možda čak vezano za brak ili razvod. U ovom periodu nećete baš biti raspoloženi za vezanje i obaveze. Najvažnije teme u ljubavnom životu Blizanaca u ovom periodu su: novac, upravljanje zajedničkim sredstvima, izbjegavanje obaveza, uglavnom onih manjih, svakodnevnih. Ako tražite novu ljubav, mogli bi ju pronaći u drugoj polovici mjeseca, posve neočekivano, na primjer kada posjećujete rodbinu ili društvo iz škole. Nije isključeno ni da se ponovno zaljubite u bivšu ljubav.

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Jupiter (smješten u kući ljubavi Raka) je još uvijek retrogradan, sve do 11. lipnja 2018. godine. I Saturn je retrogradan, a povrh svega, i Mars, vladar kuće ljubavi Raka, kreće retrogradnim hodom 27. lipnja 2018. godine. Zato ne očekujte lagan mjesec u ljubavnom životu. Mnogi od vas će željeti razjasniti određene situacije ili pokrenuti nešto novo u ljubavnom životu. Stvari će se pokretati zaista sporo i morat ćete uložiti puno truda, a na prošlost gledati drugačijim, zrelijim očima. Vrijeme je na vašoj strani, dobro promislite i procijenite situaciju. Ljubavni život nije lagan tijekom lipnja 2018. godine i voljena osoba na neki način vas želi ograničiti u izražavanju misli i osjećaja. U zadnjoj dekadi dolazi do poboljšanja komunikacije i napetost se smanjuje. Glavne prepreke koje narušavaju sklad su ljubomora, posesivnost i svađe oko novca. S retrogradnim Marsom u vašoj 8. kući strast može biti velika, ali opasna. Ako niste u vezi i tražite ljubav, budite oprezni i nemojte se zanositi slijepom privlačnosti.

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Lipanj 2018. godine nije baš obećavajuć mjesec što se tiče ljubavnog života, iako su neke Djevice zabrinute statusom u vezi ili budućnosti neslužbene veze. Jupiter, vladar veza Djevice i Saturn, vladar kuće ljubavi Djevice, su i dalje retrogradni, što znači da će i dalje biti poteškoća koje morate prebroditi ili možda samo trebate biti još malo strpljivi, pa ćete moći napraviti prvi korak, prvi se javiti osobi koja vas privlači, dobiti odgovor ili ćete moći otvoreno razgovarati s voljenom osobom o stvarima o kojima sada ne možete. Razmislite o tome na koji način pokazujete svoju ljubav i pažnju voljenoj osobi, zatim kakva očekivanja imate od voljene osobe, te izbjegavajte pesimizam i samozavaravanje i pokušajte biti realniji u svom pogledu na ljubavni život. Ako dođe do razočaranja u periodu od 6. do 8. lipnja, lakše ćete to prebroditi i zaboraviti uz pomoć prijatelja i više ćete se usmjeriti na društveni život. Merkur, vladar vašeg znaka, 12. lipnja 2018. godine prolazi kroz vašu 12. kuću, što je povoljno za sklapanje novih prijateljstva i širenje društvenog kruga. Zato ćete u drugom dijelu lipnja osjetiti potrebu za eksperimentiranjem i privlačit će vas drugačije od onog što do sada čini vaš ljubavni život. Vrijeme je da ostavite prošlost iza sebe i da raskinete veze koje ne funkcioniraju, u kojima se osjećate loše i koje vas na bilo koji način ograničavaju. Neke Djevice koje planiraju vjenčanje će morati odgoditi planove zbog nedostatka novca.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Tračevi, tajne i međusobno nepovjerenje mogu naštetiti vašem ljubavnom životu. Ipak, puno pitanja koja vas brinu ili optužbe koje se vama nameću mogu se razjasniti i raščistiti u prvom tjednu i zadnjoj dekadi lipnja 2018. godine kroz iskrene i otvorene razgovore. Prijatelji vam mogu dati dobre savjete koji će vam pomoći da vratite stvari na svoje mjesto u ljubavnom životu. Neki Lavovi dobiti će prigovore zbog previše vremena provedenog u društvu prijatelja i za izbjegavanje kućnih i obiteljskih obaveza. Nakon 14. lipnja 2018. godine, kada Venera ulazi u Lava, vaše će se raspoloženje promijeniti, bit ćete romantičniji, brižniji, nježniji, ali istovremeno i sebičniji. Bit ćete jako zahtjevni, ali budite spremni i ponuditi puno. U suprotnom se i manji sukobi mogu rasplamsati.  Lavovi koji nisu u vezi ili koji su tek ušli u vezu naći će se u zastoju ili sporom razvoju događanja zato što je Jupiter, vladar ljubavi Lava, retrogradan. Ako tražite bolju polovicu, moglo bi vam se posrećiti putem interneta ili kroz neke volonterske projekte i događaje, posebno kroz prve dvije dekade mjeseca.

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Prva polovica lipnja 2018. godine je harmonična u ljubavnom životu. Donosi prilike za ugodne razgovore o planovima o budućnosti s voljenom osobom, za izlaske i druženja, za zajednička putovanja i uživanje u društvu jedno drugog. Vage koje nisu u vezi mogle bi održavati vezu na daljinu ili se zaljubiti u nekog čiji je posao vezan za više obrazovanje ili javnost. Možda se zaljubite u nekog iz inozemstva. Venera, vladar vage, 14. lipnja ulazi u vašu 11. kuću odakle pravi opoziciju s Marsom koji je smješten u kući ljubavi. Iznenadna zaljubljivanja su vam na putu a prijateljstva se mogu pretvoriti u strastvenu vezu preko noći. Kod parova koji su dugo zajedno može se probuditi zaigranost i raspoloženje za flertove, dosada nestaje a ljubavni život se zagrijava. Ako duže vremena niste u vezi, budite oprezni, jer bi se mogle zalomiti ljubavi za jednu noć. Nemojte ignorirati očit rizik i niz mogućih neželjenih posljedica koje proizlaze iz kratkih avantura. Iskoristite dan, ali neka to bude racionalno. Od 27. listopada Mars, vladar kuće partnerstva, prolazi kroz vašu kuću ljubavi i retrogradan je. Zbog toga ne bi trebali donositi važne odluke poput ulaska u brak ili razvoda i to nije povoljan period za ulazak u novu vezu. Neke Vage će imati bogatiji društveni život, možda i tajnu vezu, ali budite oprezni!

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Tijekom lipnja 2018. godine idealizirat ćete ljubav. Bit ćete vođeni velikim nadama, ali češće ćete naletjeti na zbunjujuće okolnosti ili pretjerana očekivanja obostrano. Jupiter, suvladar kuće ljubavi Škorpiona, retrogradan je i u 1. kući Škorpiona. To znači da bi se mogli ponašati egocentrični i misliti kako ste jedino vi u pravu. Do sredine mjeseca Jupiter je u harmoničnom aspektu s Venerom, vladarem veza Škorpiona, pa ćete se lakše razumjeti s voljenom osobom. Na vama je da riječi birate pažljivije. Venera ulazi u 10. kuću Škorpiona 14. lipnja 2018. godine. Snažna privlačnost će biti rođena, možda čak i obećavajuća veza na duge staze s nekim koga ćete upoznati kroz poslovne dogovore. Može se dogoditi i da spontani sukobi zbog želje da izazovete nekog tko predstavlja autoritet donesu veliku strast. Sredinom mjeseca netko iz obitelji pokušat će se umiješati u vaše odluke vezano za ljubav.

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Lipanj 2018. godine kreće s romantičnom atmosferom i odlično ćete se slagati s voljenom osobom. Sada možete razgovarati o zajedničkim planovima, jer ste u potpunosti usklađeni. Ipak, može doći do izljeva ljubomore i posesivnosti. Ako ste u neslužbenoj vezi, mogli bi ozbiljnije popričati o braku. To posebno vrijedi za veze na daljinu, a ljubomora vas može pogurati prema ozbiljnijem vezanju. Između 6. i 8. lipnja san o domu ili projektu vezanom za nekretninu može se srušiti, ali nemojte očajavati i stvarati napetosti u vezi. Treba vam takta i diplomacije i zapravo stvari mogu ispasti bolje nego što ste zamišljali. Merkur, planeta koja vlada vezama Strijelca, 12. lipnja 2018. godine ulazi u kuću intimnosti, zajedničkih dobara i tajnih ljubavi. To znači da će se vaše emocije još više produbiti, strast pojačati, a mogu se dogoditi i tajna vjenčanja. Neki Strijelci će se zanijeti i zagristi komad zabranjenog kolača. Vladar kuće ljubavi Strijelca, Mars, 27. lipnja kreće retrogradno i ulazi u kuću komunikacije Strijelca. To znači da u tim zadnjim danima lipnja može doći do nesporazuma ili sukoba s voljenom osobom.

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Ljubavni život Jarca tijekom lipnja 2018. godine bit će uzbudljiv i obećava iznenadne zaokrete, ali može donijeti sukobe, nesporazume i ljubomoru. U prvom dijelu mjeseca lakše je zamisliti dugačak zajednički život, ali nakon tog situacija se počinje komplicirati. Venera, planeta koja vlada kućom ljubavi Jarca, 14. lipnja 2018. godine ulazi u vašu kuću intimnosti i donosi u vaš život snažne strasti i privlačnosti. U drugom dijelu mjeseca rasprave će biti sve češće, posebno među parovima koji su dugo zajedno ili koji su tek ušli u vezu. Sunce prolazi vašom kućom partnerstva 21. lipnja i tada ulazite u period u kojem ćete raščistiti neka pitanja, posebno ona vezana za zajednička dobra. Puno toga ovisi o vama, vašem stavu, mudrosti i zrelosti. Retrogradan Saturn i vladar Jarca, smješten u Jarcu može vam stvoriti nevolje. S druge strane, ovo je povoljan period za samoanalizu koja vodi prema spoznaji što se mora mijenjati u svom ponašanju. Ako želite harmoničan ljubavni život, vrijeme da naučite lekciju važnosti ostvarenja kompromisa.

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Lipanj 2018. godine povoljan je mjesec za ljubavni život Vodenjaka. Sunce, vladar kuće partnerstva Vodenjaka, u kući je romantike, ljubavi, flertova i djece do 21. lipnja, a društvo mu pravi Merkur, do 12. lipnja. To je vrijeme da zajedno idete korak dalje, možda se odlučite za prinovu u obitelji. Ako ste u novoj vezi ili neformalnoj, razgovarat ćete o ulasku u brak, ali neki novčani problemi mogu spriječiti realizaciju želja za sada. Venera, planeta ljubavi 14. lipnja 2018. godine prolazi kroz kuću partnerstva Vodenjaka. Kvadrat koji Venera pravi s Uranom, vladarem Vodenjaka, može biti znak nestabilnosti. S voljenom osobom nećete se moći dogovoriti oko selidbe ili nekih stvari vezano za dom ili će neki članovi obitelji imati iznenađujuće reakcije na vašu odluku o ulasku u brak. Zadnja dekada mjeseca je mirnija i nudi mogućnost dogovora i sklada s voljenom osobom kada se radi o zajedničkim obavezama, sredstvima, novcu i slično. Neki Vodenjaci će osjećati pritisak, jer nisu spremni za ulazak u brak, dok voljena osoba to želi. Može doći do svađa zbog toga. Zato je važno da ostanete smireni i da budete taktični.

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Venera, planeta ljubavi i vladar kuće intimnosti Riba, je do 14. lipnja u kući djece, ljubavi, flertova i pustolovina. Merkur, vladar kuće partnerstva Riba, 12. lipnja prolazi kroz kuću ljubavi, a 21. lipnja pridružuje mu se Sunce. To govori o skladnom ljubavnom životu tijekom lipnja 2018. godine i dobrom perspektivom za budućnost. Puno Riba željet će se skrasiti, ali pitanje životnog prostora može biti osjetljiva tema. Možda ćete imati posla preko glave oko selidbe ili uređenju prostora ili možda neće ići sve po planu oko zajedničkog useljenja. Unatoč svemu situacija uopće ne izgleda loše. Razgovori oko vlasništva mogu donijeti nesporazume i svađe ili ćete imati određenih problema oko realizacije. Preuzmite odgovornost i prihvatite ponuđenu pomoć za troškove. Ako niste u vezi koja vas ispunjava ili uopće niste u vezi, trebali bi se više kretati i izlaziti, pridružiti se sastancima i prihvatiti pozive prijatelja i poznanika za druženje. Jedino tako možete se ugodno iznenaditi i otvoriti vrata novim ljubavnim prilikama.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT