Mjesečni horoskop za studeni 2020. ❤️❤️❤️

Glavni astrološki događaj u studenom 2020. je povratak konjunkcije Jupiter-Pluton u Jarcu, koja završava niz od tri konjunkcije s velikim utjecajem na cijelu 2020. godinu. Prva konjunkcija dogodila se 5. travnja, s obje planete u izravnom pokretu; druga se konjunkcija dogodila 30. lipnja, s oba planeta u retrogradnom gibanju; i konačno, treća se usavršava u studenom 12. godine.

Ukratko, možemo reći da je travanj (prva konjunkcija Jupiter-Pluton) bio period kada su se oblikovale neke značajne promjene što se tiče naših života, kako na osobnoj tako i na društvenoj razini. Potkraj lipnja i početkom srpnja (drugi spoj Jupiter-Pluton) bio je period oklijevanja, preispitivanja, pa čak i zaokreta. Stoga smatramo da bismo u studenom 2020. trebali vidjeti stvari puno jasnije kao rezultat iskustva stečenog tijekom prethodnih mjeseci.

Konjunkcije između Jupitera i Plutona povezane su, između ostalog, s velikim pošastima, a prvi dio 2020. označio je period tijekom kojeg je rastao broj oboljelih, što je pokrenulo socijalne, ekonomske i zakonodavne promjene. Kao rezultat toga, ističemo da bismo u studenom mogli imati nekakav konačni obračun. Sad bismo trebali moći reagirati zrelije, odgovornije, učinkovitije, jer smo dobili priliku razumjeti i naučiti stvari između travnja i listopada.

 

 

Isto možemo očekivati ​​i na osobnoj razini, kao rezultat promjena generiranih početkom novog egzistencijalnog ciklusa 5. travnja. Imali smo dovoljno vremena za kalibraciju, slaganje sebe i ponovnu izradu strategija tako da sada možemo možemo prevladati probleme i zakoračiti naprijed kako bismo ostvarili svoje snove, ciljeve i želje. Imali smo dovoljno vremena da shvatimo što je uistinu važno u našem životu i revidiramo svoje ideje i filozofiju o životu kada su u pitanju moć, bogatstvo te materijalni i nematerijalni resursi.


Događaji od travnja do listopada 2020. dokazali su da bismo započeli novi osobni i društveni ciklus, prvo moramo napustiti zastarjele vrijednosti, metode rada i sustave. Izvrstan primjer bio bi javni obrazovni sustav: nerazvijeni i kruti sustav, bez modernih nastavnih metoda ili pametnih platformi i tako dalje. Posljedice toga vidjet će se u studenom 2020. godine, a napredak, rekonstrukcije i ponovno pokretanje mogu se postići samo uz velike napore. Reforme koje su se bojažljivo započele oko 5. travnja, a revidirane su u lipnju i srpnju, sada bi se trebale provoditi hrabro i krajnje iskreno. Isto vrijedi i za ono što svaki od nas mora promijeniti u svom osobnom životu. To su promjene od kojih se više ne možemo skrivati i posljedice od kojih više ne možemo pobjeći.

Astrološki kontekst pokazuje nam da bismo u studenom 2020. trebali usavršiti i primijeniti rješenja za probleme povezane s pandemijom, a turizam bi nam mogao ponuditi vrlo korisne lekcije.

Budući da je konjunkcija Jupiter-Pluton u Jarcu, mogli bismo zaključiti da je vrijeme posebno dragocjen resurs - koji smo vjerojatno potratili s beskorisnim sukobima. Kraj godine i povratak konjunkcije Jupiter-Pluton tjeraju nas da zbrojimo stvari i zapitamo se je li to vrijeme izgubljeno ili stečeno. Za one koji su se stalno vrtjeli u istom ograničenom i zatvorenom krugu, vrijeme je bilo izgubljeno; za one koji su zamišljali promjene, bilo je vrijeme stečeno za preusmjeravanje na ono što je uistinu važno.

 

 

Osobna ukazanja koja je svatko od nas imao također mogu generirati društvene promjene koje dovode do radikalnih političkih promjena, na primjer. U tim bi okolnostima izbori 2020. u mnogim zemljama mogli imati vrlo zanimljive posljedice.

Kao što ste pročitali u predviđanjima za travanj, prolazimo kroz period s velikim materijalnim potencijalom, a zdravstvena kriza koju prolazimo ne oduzima nam ga, već nas jednostavno prisiljava da prebrodimo još jednu prepreku. Kao rezultat, možemo očekivati ​​da će se taj potencijal ispuniti nakon kriznog vremena, resetiranja stvari na novu osnovu i na nove načine. Kada govorimo o ekonomskim sustavima, ove se promjene ne mogu dogoditi glatko, bez problema ili izazova; ali to su velike promjene koje također otkrivaju ono što je korumpirano, krivo, nemoralno, nasilno, zastarjelo i autoritarno.

Novi početak, prema kojem gledamo odlučno u studenom 2020., ovisi o tome što smo učinili i što smo razumjeli od ožujka do sada. Šansa da se stvari preokrenu na bolje nije izgubljena, pa je vrijeme da uložimo sve napore kako bismo to iskoristili na osobnoj i društvenoj razini.

Studeni 2020. posebno je dinamičan i donosi snažne i transformativne događaje. Mnogi od nas, možda i većina, uspjet će provesti neke promjene za koje nismo mislili da ćemo ih moći ostvariti, djelujući ili zato što smo svjesni potrebe za promjenom ili smo prisiljeni zbog okolnosti. U svakom slučaju, imamo sve šanse da ćemo na kraju osjetiti veliko olakšanje jer smo uspjeli prevladati neke strahove ili unutarnje prekide i zakoračiti na novi put koji nas treba voditi u dobrom smjeru.

 

 

Što se tiče planeta koje se brzo kreću, korist nam je povratak Merkura u izravno kretanje (4. studenog) i Marsa (13. studenog). Kao rezultat toga, naše su želje za širenjem, promjenom i rastom dobro podržane. Naše razmišljanje je jasnije i u stanju smo obaviti, završiti stvari.

Škorpiona jako aktivira prisutnost Sunca (do 21. studenog), Merkura (od 10. studenog) i Venere (od 21. studenog). Ako također imamo na umu energiju Marsa smještenu u Ovnu i energiju konjunkcije Jupiter-Pluton, dobit ćemo sliku astrološkog konteksta koji nas gura i pomaže da ostvarimo sve promjene koje smo odgađali ili smo započeli i odustali od odluka i projekata oko kojih smo kružili najmanje od početka godine.

Venera prolazi kroz Vagu - njezin domicil - do 21. studenog 2020., i pravi kvadrate s Jupiterom, Saturnom i Plutonom u Jarcu. Kao rezultat toga, čini se da su ljubavni životi intenzivni, ali nesigurni. Postoje krize i sukobi, strast, ljubomora i intenzivna fizička privlačnost, pa preporučujemo oprez i umjerenost.

Studeni 2020. završava pomrčinom Mjeseca u Blizancima 30. Kao rezultat, mogle bi se aktivirati teme povezane s komunikacijom i znanjem, što znači da je sjajno vrijeme da se oslobodimo zastarjelih ideja i revidiramo neke poglede kako bismo stekli noviji, realniji pogled na život. Trebali bismo se osloboditi uskogrudnih ili ograničavajućih komunikacijskih strategija ili metoda i truditi se obogatiti svoje znanje. Sve to treba započeti s njegovanjem naše sposobnosti slušanja.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

Dnevni Tjedni Mjesečni Godišnji horoskop

Ovan 2020

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop studeni 2020.

Ljubav i veze

U ljubavnim životima Ovnova komunikacija se poboljšava nakon što Merkur 4. studenog 2020. nastavi s izravnim kretanjem, upravo u Ovnovoj 7. kući (veze, partnerstva, brak). 10. studenog Merkur prelazi u kuću bliskosti, pa nudi energičnu potporu komunikaciji o pitanjima srca, raspravama o osjetljivim temama, priznanjima, otpuštanju velikih tajni i strahova. Kao rezultat toga, partneri se lako mogu zbližiti (iznova). Između 16. i 18. studenog možda ćete saznati nešto o svojoj voljenoj osobi od nekog iz vaše okoline ili od njih dobiti vijesti koje će vas iznenaditi i natjerati da preispitate neke planove za budućnost. Novac bi također mogao postati tema prepirke na nekoliko dana. Venera, vladarica Ovnove 7. kuće, prolazi točno kroz 7. kuću do 21. studenog, a zatim prelazi u kuću intime. Tijekom svog tranzita kroz vašu 7. kuću, Venera stvara napete aspekte s Marsom (8.-10. Studenog), Jupiterom, Plutonom i Saturnom koji se nalaze u Vodenjaku (15.-20. Studenog) i s Uranom (27.-28. Studenog). Ti aspekti govore o iznenadnim privlačnostima, seksualnim napetostima između vas i osobe koja vas privlači te nestabilnosti osjećaja i odnosa. Vaš je profesionalni život još uvijek nesiguran i možda bi vas bolja polovica mogla prozvati zbog toga. Preporučujemo da ju strpljivo poslušate jer samo zajedno možete postići kompromis. Sunce - vladar Ovnove kuće ljubavi i romantike - prolazi kroz vašu 8. kuću do 21. studenog, a zatim ga zamjenjuje Venera. Kao rezultat toga, seksualnost i erotizam su pojačani tijekom studenog 2020.; a takve su i predispozicije prema ljubomori i posesivnosti - kad se radi o vama, ali i kada je riječ o vašoj boljoj polovici. Samci Ovnovi mogu doživjeti intenzivne simpatije, a energija zvijezda u ovom periodu pomaže im da osvoje srce onoga tko im već neko vrijeme žari krv.

 

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop studeni 2020.

Ljubav i veze

Jupiter - vladar Bikove kuće intimnosti - i Pluton - vladar Bikove kuće odnosa i braka - ponovno se susreću u vašoj 9. kući. Ova konjunkcija Jupiter-Pluton govori vam da biste uživali u novom ciklusu odnosa, morate steći novi pogled i rješiti se nekih zastarjelih ideja za koje ste tijekom ljeta imali dovoljno vremena za analizu i reviziju. Za neke Bikove veza Jupiter-Pluton mogla bi označiti početak veze s nekim iz druge kulture, koji živi u inozemstvu ili koji ima veze s akademskom zajednicom, pravnim ili vjerskim okruženjem. Za ostale Bikove sada započinje novi ciklus koji bi mogao značiti otpuštanje veze koja se već neko vrijeme nije razvijala ili od ideje da se spetljaju s nekim tko im je fascinantan, ali ostaje tvrdoglavo nepristupačan. Na ovaj je način otvarate put za novu vezu, zdraviju s intimnog i emocionalnog gledišta. Merkur - vladar Bikove 5. kuće (ljubav, romantika, ljubavne veze, zabava) - nastavlja svoje izravno kretanje 4. studenog, a 10. studenog vraća se u vašu 7. kuću (veze, partnerstva, brak). Tako bi se moglo reći da nakon 10. studenog bolje razumijete što želite, koje su vaše ljubavne želje i emocionalne potrebe, što želite od nekoga koga volite (ako ste u vezi). Točna konjunkcija Jupiter-Pluton događa se 12. studenog 2020; kao rezultat toga, ako morate donijeti glavnu odluku o vezi, ovo bi moglo biti najbolje vrijeme za nju. Bikovu 7. kuću također aktivira Sunce do 21. studenog, a zatim je zamjenjuje Venera - vladarica Bika. Kao rezultat toga, preporučujemo što više vremena posvetiti vezama s drugima i vašem braku ili vezi (ovisno o slučaju). Tijekom ovog perioda možete se lakše sprijateljiti, a ako tražite ljubav, nećete morati dugo čekati. Ali trebali biste imati na umu da veze koje započnu u studenom 2020. teže biti složenije i teže zbog razlika u vjerovanjima između vas i onoga koji vas privlači. Veze na daljinu mogu biti relativno teške i uznemirene od ljubomore i međusobnog nepovjerenja.

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop studeni 2020.

Ljubav i veze

Jupiter - vladar Blizančeve kuće odnosa i braka - ponovno susreće Plutona u Blizančevoj 8. kući (intimnost). Energija ove konjunkcije pogoduje radikalnim promjenama u vašem životu u paru, novim počecima i revidiranju pravila na temelju kojih djeluju emocionalne ili intimne veze. Tijekom ljetnih mjeseci imali ste dovoljno vremena da odlučite želite li se vratiti bivšoj ljubavi ili, ako ste u braku, želite li ostati u braku ili ga prekinuti. Ističemo da ova kuća također predstavlja duboke promjene osobnosti. Konjunkcija Jupiter-Pluton sugerira da možete doživjeti potpuno novi početak veze ili uživati ​​u sretnoj vezi samo ako ste spremni promijeniti svoje ideje i uvjerenja o vezama, odstupiti od igara moći, ublažiti svoju ljubomoru i posesivnost, i ovladati svojom tendencijom manipulacije. S druge strane, neki Blizanci mogli bi se sada naći u odnosima koji mijenjaju život i uvjerenja i naučiti važne stvari o odgovornosti, sudjelovanju i dužnosti. Venera - vladar 5. kuće Blizanaca (ljubav, romantika, ljubavni odnosi, koketiranje) - prolazi kroz vašu 5. kuću do 21. studenoga 2020. Napeti aspekti koje Venera čini s planetima iz vaše 8. kuće nagovještavaju intenzivan period u ljubavnom životu. Fizičke privlačnosti su intenzivne, ali ove vrste veza mogu dovesti do velikih komplikacija. Kao rezultat toga, preporučujemo oprez kada je u pitanju vaš seksualni život i izbjegavanje predispozicija za varanje vaše bolje polovice. Prijatelj ili netko iz vaše okoline mogao bi potaknuti ljubomoru vaše bolje polovice.

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop studeni 2020.

Ljubav i veze

Već neko vrijeme goruće teme za Rakove su veze s drugima, emocionalne veze, ljubav, brak, romansa i sposobnost privlačenja i zavođenja stalnog partnera. Nakon neuspjelih pokušaja, sumnji, promjena mišljenja, nevolja i pregovora, vrijeme je za odlučnu akciju. Konjunkcija Jupiter-Pluton iz Rakove 7. kuće (veze, partnerstva, udruženja, brak) ukazuje na hrabre odluke kako biste svoj brak mogli postaviti na novu osnovu ili odlučiti hoćete li se vjenčati ili ne, razvesti se ili ne, ako se i dalje usredotočujete na obvezu, a ne na odgovornost. Za neke Rakove studeni 2020. mogao bi biti izvrsna prilika za izlazak iz otrovne, međusobno ovisne veze obilježene neravnotežom. Mladi mjesec od 15. studenog iz Rakove 5. kuće (ljubav, romansa, ljubavne veze, koketiranje i zabava) predviđa slobodne Rakove koji započinju nove veze, a oni koji su uključeni u dugogodišnje veze dobivaju priliku oživjeti ljubav i strast. Peta kuća je vrlo dobro aktivirana tijekom ovog perioda, jer Sunce ostaje ovdje do 21. studenog, a tada njegovo mjesto zauzima Venera. Povrh toga, 10. studenog Merkur također prelazi u 5. kuću Raka, što može probuditi melankoliju i uspomene na prošle ljubavi. Možete čak i razmišljati o tome da kontaktirate nekoga koga volite a s kime biste željeli oživjeti ljubav. Merkurova energija pomaže vam da s više lakoće izrazite svoje emocije i obznanite svoje želje i očekivanja. No, savjetujemo da i vi poslušate što kaže vaša bolja polovica.

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop studeni 2020.

Ljubav i veze

U posljednje vrijeme mnoge Lavove muči osjećaj obveze prema svojoj boljoj polovici ili nekome drugome kome su dali obećanja ili s kime su se obvezali. Tijekom ljeta, kada je Jupiter (vladar Lavove kuće ljubavi) susreo Plutona - obojica u retrogradnom kretanju - sigurno ste razgovarali sa svojom boljom polovicom o nekim temama vezanim uz radost što ste dio para. U studenom 2020. Jupiter i Pluton se posljednji put susreću u Jarcu, a energija konjunkcije pomaže vam u donošenju glavne odluke o kojoj ste vjerojatno razmišljali još od ožujka ili početka travnja. Lavove koji su žonglirali ljubavnom aferom i službenom vezom okolnosti bi mogle natjerati da donesu odluku, možda ne ugodnu, ili bi mogli zaključiti da njihova bolja polovica donosi odluku za oboje. Vrijeme je za konačan izbor: ili se oslobađate ideje da se vratite bivšoj ljubavi i potpuno se posvetite svojoj trenutnoj vezi, ili otpuštate trenutno partnerstvo i pokušavate ponovno osvojiti srce izgubljene ljubavi. Bez obzira jeste li u vezi ili još uvijek tražite životnog partnera, preporučujemo velik oprez s predispozicijom da uvijek napravite istu grešku, vrteći se u začaranim krugovima s emocionalne točke gledišta. 21. studenog 2020. Sunce - vladar Lava - započinje svoj tranzit kroz 5. kuću (ljubav, romansa, koketiranje, ljubavne veze), što olakšava emocionalno raspoloženje. Slobodni Lavovi sada imaju više prilika za uspješno vježbanje svojih osvajačkih vještina.

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop studeni 2020.

Ljubav i veze

Dileme povezane s ljubavlju muče Djevice još od početka ove godine, ali u studenom 2020. vrijeme je za odluke jer se Jupiter i Pluton treći i posljednji put sastaju u Djevičinoj 5. kući (ljubav, romansa, flert i ljubavne veze) . Uzimajući u obzir činjenicu da Pluton vlada Djevičinom kućom komunikacije, tijekom ovog perioda susrećete se s najboljim okolnostima za iskrene rasprave o nekim osjetljivim temama ili za otvorenu komunikaciju s nekim do koga vam je stalo. Sada možete otvoriti svoje srce i priznati svoje osjećaje, ali možda ćete se iznenaditi kad saznate da će vam i osoba o kojoj ste sanjali i za koju se činilo da ne zna što želi također dati neočekivanu izjavu. Ako ste dio dugotrajne veze, velika je vjerojatnost da ćete oboje vidjeti da je poboljšanje načina komunikacije ključno za ponovno pokretanje veze i dugoročno uživanje u harmoniji. Mars nastavlja svoje izravno kretanje 13. studenoga 2020. u Djevičinoj 8. kući (intimnost, erotika), olakšavajući put prema rješavanju nekih pitanja povezanih s intimnim aspektom odnosa. S druge strane, neki bi se stariji plamen mogao iznenada ponovno upaliti ili biste mogli napokon shvatiti što želite od veze i koje su vaše najdublje potrebe i želje. Tijekom cijelog studenog preporučujemo uklanjanje pretjerano radikalnih pristupa i impulzivnih stavova te spremnost na kompromis. U suprotnom riskirate stvoriti napetosti ili sukobe u vezi sa svojom boljom polovicom ili će, ako ste slobodni, biti preteško postaviti temelje nove veze.


 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop studeni 2020.

Ljubav i veze

Do 21. studenog 2020. Venera prolazi kroz samu Vagu, čija je i vladarica, tako da vam ide jako dobro što se tiče šarma i moći zavođenja. S druge strane, više ste zainteresirani za sebe nego za ostatak svijeta, tako da je teže postići emocionalne veze u studenom, iako je oko vas puno ljudi koje bi donekle zanimala takva vrsta veza, a da se uopće niste puno potrudili. Budući da je Venera uključena u napete aspekte s Jupiterom, Plutonom i Saturnom, moglo bi doći do žestokih privlačnosti koja ipak neće rezultirati ljubavnim vezama. Ako ste već u vezi, sugeriramo da je vrijeme za neke rasprave o osjetljivijim temama poput intimnosti i potreba i želja svakog partnera. 13. studenog 2020. godine Mars nastavlja svoje izravno kretanje kroz Vaginu 7. kuću (veze, partnerstva, brak), koje je i vladar. Kao rezultat toga, tijekom druge polovice mjeseca možete očekivati ​​pojašnjenja ili vizije o svom partnerskom životu. Neka bi se situacija u vezi mogla razrješiti ili biste mogli primiti vijesti koje ste čekali od rujna. Moguće je i da će vaša bolja polovica donijeti odluku o pitanju vezanom uz vaš život u dvoje, ali to možda nije ono što ste očekivali. Budući da su Venera i Mars u suprotnim znakovima, vrlo je vjerojatno da ćete imati posve različita mišljenja. Ali opozicija uvijek otvara put pomirenju, ravnoteži, uzajamnom svršetku, umjesto da je svatko od vas nepokolebljiv u pogledu svog gledišta.

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop studeni 2020.

Ljubav i veze

Uglavnom, niste poznati po svojoj vještini pričanja o vlastitim osjećajima ili komunikaciji o stvarima srca, ali u posljednje vrijeme (od travnja do sada) postaje sve jasnije i jasnije da u tom pogledu morate napraviti ozbiljnu promjenu. Neki Škorpioni ove su godine oklijevali prići nekome tko im se sviđa ili možda samo podijeliti sa svojom boljom polovicom što im je na umu. Studeni 2020. daje im priliku da u potpunosti promijene svoju komunikacijsku strategiju kako bi mogli doći tamo gdje žele biti emocionalno. Jupiter je tradicionalni vladar Škorpionove kuće ljubavi. Njegova povezanost s Plutonom - modernim vladarom Škorpiona - sugerira da ste spremni otvoriti svoje srce voljenom nakon dugog perioda emocionalnih problema i sumnji vezanih uz vašu osobnu vrijednost. Mnogi Škorpioni tek sada shvaćaju žele li da se veza u kojoj jesu nastavi ili završi. 21. studenoga 2020. Venera - vladar Škorpionove 7. kuće (veze, partnerstva, brak) - prelazi u Škorpiona. Ističemo da je ovaj astrološki kontekst izvrstan za započinjanje nove veze; ako ste uključeni u relativno svježu vezu koju ste čuvali u tajnosti, sada je vrijeme da to obznanite svojim bliskim i dragim osobama. Ako ste u braku, dobivate pažnju i ljubav svoje bolje polovice; ako ste slobodni, možete u potpunosti uložiti svoje srce u novu vezu.

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop studeni 2020.

Ljubav i veze

Merkur (vladar Strijelčeve kuće odnosa i braka) i Mars (vladar kuće ljubavi i ljubavnih odnosa) nastavljaju svoje izravno kretanje 4. studenoga, odnosno 13. studenog 2020. godine. Kao rezultat toga, imate priliku bolje razumjeti što točno očekujete od ljubavne veze i, ako ste dio stabilne veze, sada možete riješiti neke stvari iz svog života u paru. Tijekom druge i treće dekade u mjesecu, ističemo da ćete vrlo vjerojatno osjetiti dva suprotna utjecaja. To je zato što 10. studenog Merkur prelazi u 12. kuću Strijelca, dok Mars prelazi u vašu 5. kuću (ljubav, romantika, ljubavne veze, zabava). S jedne strane, strast vas gura i skloni ste započinjanju intenzivnih ljubavnih veza; s druge strane, trebate biti povučeniji i ozbiljnije meditirati o značenjima i implikacijama dugoročnih veza. Tu se pojavljuju dvije kontrastne tendencije: bacite se brzo u ralje ljubavi i jednako se brzo povučete u sjenu kad stvari postanu previše emocionalne. Do 21. studenoga 2020., Venera - vladarica Strijelčeve kuće bliskosti - prolazi vašom kućom prijateljstva i društvenih skupina, pa nije teško upoznati nove i zanimljive ljude ili zaključiti da je očigledno prijateljski i platonski odnos zapravo mnogo dublji i ima još jednu vibraciju. Od 21. studenog postoji predispozicija za tajne veze ili izvanbračne veze ili afere s ljudima koji imaju druge obveze. Ali neki se Strijelci žele povući iz ludog svijeta samo sa svojom boljom polovicom kako bi uživali u intimnosti ili obnovili mostove duševne komunikacije. Još jedan značajan astrološki događaj ovog perioda je pomrčina Mjeseca 30. studenoga 2020. koja se događa u Strijelčevoj 7. kući (veze, partnerstva, brak) i sugerira da bi moglo doći do krize ili situacije koja iskušava čvrstinu vaše veze kao para. Neki Strijelci mogli bi završiti problematičnu fazu svog ljubavnog života kako bi krenuli u novi smjer i prema nečemu dubljem i zdravijem.

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop studeni 2020.

Ljubav i veze

Već dugo, Jarci prolaze kroz dubok i velik proces (ponovnog) otkrivanja i reinvencije. To je proces koji je često doveo do relativne destabilizacije i potrebe za prilagodbom - posebno unutar dugotrajnijih parova koji su zaglibili. U studenom 2020. konjunkcija Jupiter-Pluton posljednji je put obnovljena u Jarcu, što predviđa činjenicu da su mnogi Jarci prisiljeni donijeti neke odluke o kojima su razmišljali tijekom ljeta. Sastanci između Jupitera i Plutona sugeriraju da ste krajem ožujka ili prvim dijelom travnja 2020. pokušali unijeti neke promjene u svoj ljubavni život ili veze, ali ih niste proveli do kraja - najvjerojatnije zbog nekih događaja ili situacija koji su se dogodili ljetos i natjerali vas na razmišljanje i oklijevanje. U studenom 2020., završetkom serije konjunkcija Jupiter-Pluton, smatrate da je vrijeme da odvojite oklijevanja, strahove i prošlost i donesete potrebne odluke kako biste zakoračili u novi smjer. S druge strane, čini se da ste te odluke donijeli sami, na svom unutarnjem forumu, pa ističemo da bi one mogle iznenaditi one oko vas i imati značajan utjecaj na vaše veze s drugima, posebno kada je u pitanju vaš ljubavni život. Jarčev planet ljubavi, Venera, 21. studenog prolazi kroz vašu 10. kuću i stvara napete aspekte s planetima Jarca (Jupiter, Pluton i Saturn) što govori o turbulentnom emocionalnom terminu i potencijalnim sukobima s vašom boljom polovicom u vezi s smjerom u kojem ide vaša veza ili u kojem smjeru želite da stvari idu. Moguće je da će neki Jarci prekinuti vezu jer su došli do zaključka da im to onemogućava da se razvijaju kako žele. Pomrčina Mjeseca 30. studenog 2020. mogla bi aktivirati u ljubavnom životu i vezama Jarca neke strahove povezane s žrtvom, obvezom ili krivnjom. Preporučujemo da se pokušate osloboditi takvih teških osjećaja i težiti ravnoteži između svojih želja i potreba i onih vaše bolje polovice. Da biste postigli ovu ravnotežu, morate zajedno postići kompromis tako da ono što svatko od vas radi za sebe bude u najboljem interesu vaše veze. Srećom, Jarac je jedan od znakova koji vrlo dobro razumije kako djeluje osjetljiv mehanizam dugoročnog partnerstva i činjenica da osobna zadovoljstva i postignuća idu ruku pod ruku sa životnim skladom u paru.

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop studeni 2020.

Ljubav i veze

Merkur - vladar Vodenjakove kuće ljubavi i bliskosti - nastavlja svoje izravno kretanje 4. studenoga 2020. godine, koje obećava pojašnjenje nekih napetih ljubavnih situacija. Nakon 10. studenog, kada Merkur započinje tranzit kroz Vodenjakovu 10. kuću, vraćate svoju dugoročnu perspektivu i postaje jasno što želite od svoje trenutne veze (ako je imate) ili što želite od jedne općenito. Ističemo da biste mogli biti privučeni jakim, dobro poznatim ljudima, sa socijalnim ili profesionalnim  stavom, ili vas iskušava veza s nekim iz uprave vaše tvrtke ili nekim s kim radite ili ste se upoznali kroz svoju profesiju. Vodenjaci koje su već neko vrijeme upleteni u problematične veze mogu se tijekom ovog perioda nositi s javnim otkrivanjem ljubavnih stvari koje bi voljeli držati privatnima. Na primjer, tajna o njihovoj nevjeri ili onoj supružnika mogla bi izaći na vidjelo. No, potkraj mjeseca mogli bi zaključiti da je sve to s dobrim razlogom i da se unatoč svim neugodnostima osjećaju oslobođeni tereta. Za neke Vodenjake ova bi situacija čak mogla dovesti do izlaska iz restriktivne veze. Pomrčina Mjeseca 30. studenog 2020. aktivira Vodenjakovu kuću ljubavi i romantike i mogla bi označiti kraj afere ili braka u kojem postaje jasno da više nema šanse za pomirenje.

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop studeni 2020.

Ljubav i veze

4. studenog 2020. Merkur - vladar 7. kuće Riba (veze, partnerstva, brak) - nastavlja svoje izravno kretanje, koje obećava poboljšanje i vašeg ljubavnog života - ili barem pojašnjenje nekih osjetljivih tema. 10. studenog Merkur tranzitira u vašu 9. kuću, što znači da postajete idealističniji za život u dvoje; također povećava vašu žeđ za avanturom sa svojom boljom polovicom. Bez obzira jeste li u braku ili ste u vezi, predlažemo da isprobate nešto novo zajedno sa svojom boljom polovicom, nešto što već dugo niste učinili ili nešto što će vas svakodnevno odvesti iz okruženja u kojem se nalazite na dnevnoj bazi. Za neke Ribe, Merkurov tranzit kroz 9. kuću može potaknuti želju za otkrivanjem dubljih značenja ljubavnih veza ili braka, pa tako mogu voditi zanimljive razgovore sa svojom boljom polovicom koji generiraju nove komunikacijske mostove i bližu vezu. Venera - vladarica intimnosti Riba - prolazi kroz istu kuću intimnosti do 21. studenog. Napeti aspekti koje Venera čini s planetima smještenim u vašoj kući prijatelja i pratnje (Jupiter, Saturn i Pluton) govore o intenzivnoj strasti za prijatelja koji će pokrenuti probleme, sukobe ili zbunjenost. Neke Ribe teže istraživati ​​svoju seksualnost aktivnije i istodobno na rizičniji način nego inače, bacajući se u sve vrste tjelesnih i burnih veza. Ako ste jedna od takvih, trebali biste imati na umu činjenicu da riskirate da vas otkriju u vašoj okolini ili životnom okruženju, što vas neće dovesti u najbolju poziciju.


 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com