Dnevni horoskop 27.06.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Jupiter - Merkur kvadrat donosi zbunjenost. Nemojte naglo reagirati i donositi odluke. Bilo bi dobro da donošenje važnih odluka odgodite. Razmislite dva puta prije nego bilo što poduzmete.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Ako želite da sve teče neometano, morate postaviti dobre temelje. Možete pokrenuti stvari i sve može ići po planu onako kako vi želite, danas imate kontrolu nad stvarima. Partnerski odnos može se obnoviti ili doći na viši nivo.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Nemojte miješati financije i novac sa ljubavi i privatnim životom. Ako niste oprezni i pretjerate s trošenjem, izgubiti ćete nit i stvoriti si nepotrebne probleme. Nikome nemojte dozvoliti pristup vašem novcu.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Nećete moći nikog zavarati s pokušajem da sakrijete kako se osjećate danas. Vaši osjećaji biti će blizu površine. Pravi je trenutak da uložite malo više truda u ljubavni odnos, jer će vaš odnos postati stabuilniji, a samim time oboje ćete biti zadovoljniji.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Pripazite što nudite drugima. Mogli bi vas iskoristiti ili ćete se suočiti sa neugodnim situacijama ako pokušavate svima ugoditi. Koncentrirajte se na ono što morate napraviti. Uskoro će doći do promjena pozicije u kojoj ste.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Situacija će se razvijati vama u korist. Uvjerljivi ste i drugi vas slijede i pravo je vrijeme da prezentirate ono s čim se bavite ili ideju koju želite realizirati. Zabavan način na koji ćete to prezentirati privući će interes osobe koja vam može pomoći da uspijete.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Morati ćete oprezno nastaviti ako ne želite napraviti greške. Slušajte i promatrajte. Neka drugi prvi otkriju o čemu razmišljaju, a nakon toga vi recite što mislite. Bolje je ići na sigurno nego požaliti.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

U centru pažnje ste i zato iskoristite ove rijetke trenutke. Povoljan je dan za putovanja i za komunikaciju. Želje i ciljevi danas su vam dosežni i zato se nemojte suzdržavati ili povlačiti.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Možda ćete imati previše mogućnosti, a premalo informacija za donošenje prave odluke. Potražite vodstvo osobe koja ima više iskustva od vas u polju koje vas zanima. Nemojte propustiti dobru priliku zbog straha od gubitka ili promašaja.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Riješite prvo obaveze i posao kako bi se opušteno mogli posvetiti zabavi. Doživljavati ćete emotivne uspone i padove. Nemojte prihvatiti ne za odgovor. Dokažite da mislite ono što govorite i da to možete ostvariti, posebno u ljubavi.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Nije dobar period za putovanja ili za to da kažete ono što mislite. Napraviti će se prevelika buka oko onog što se kaže ili napravi. Čekajte i promatrajte, ništa još nemojte poduzimati. Ako treba, uklonite se iz situacije.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Značajni događaji su pred vama, nemojte propustiti povoljne okolnosti. Slučajan susret donosi zbližavanje sa osobom koja vam se dugo vremena sviđa. Imati ćete dobru priliku da povećate zaradu.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Učenje iz situacija i promatranje jedino je što će vas sačuvati od upadanja u nevolja, posebno kada se radi o partnerskim odnosima. U odlukama koje ćete danas donositi novac ne bi trebao biti motivirajuć faktor ili glavni razlog.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT