Dnevni horoskop 23.01.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Za sve vas koji se nalazite u neriješenim ljubavnim odnosima, četverokutni položaj Merkura i Mjeseca ne predstavlja dobru vijest. Naime, povećat će se napetost upravo u ljubavnom polju života a dolazit će i do nesporazuma. Izbjegavajte danas prepirke jer se lako mogu pretvoriti u veće sukobe. Sve što kažete može se pogrešno protumačiti i pridonijeti stvaranju konflikta.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Ako imate priliku otputovati, prihvatite je. Uopće nije bitno koliko daleko idete, stvar je iskustva koje ćete prikupiti a koje će vam donijeti napredak u smislu obrazovanja ali vas i uputiti na jedan potpuno drugačiji smjer. Pojačat će vam se ljubavni interes za osobu koja je dulje u okolini. Nije sve jasno stoga malo istražite.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Dobit ćete priliku da upoznate osobu koja vam može pomoći odabrati zdraviji način života. Ne radi se direktno o polju zdravlja već je riječ više o zdravijem razmišljanju i potpori. Vrijeme je za promjene, sat otkucava a što se prije pokrenete i krenete smjerom za koji smatrate da vam više odgovara, bolje ćete proći.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Slijedite put koji vam nameće kreativnost, ali pripazite da vas to ne košta previše u emotivnom, psihičkom ili financijskom smislu. Ako shvatite da vas netko koristi kako bi stekao financijsku dobit za sebe, odvojite se i radite stvari samostalno. Naglo će se promijeniti komunikacija sa osobom do koje vam je jako stalo.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Iako inače niste osoba koja će inicirati promjene i pokretati skupine ljudi, danas ipak trebate tako nešto uzeti u obzir. Jako puno možete dobiti kroz povezivanje sa ljudima sa kojima imate površne poslovne kontakte ili sa prijateljima koji su na funkcijama. Nemojte sjediti u kući i razmišljati što iduće napraviti već nešto poduzmite.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Uživajte i ugodite sebi ali nemojte previše potrošiti. Ljubav i romantika su vam vrlo naglašeni pojmovi stoga razmislite o šetnji sa osobom koju smatrate potencijalnim partnerom. Svi vi koji očekujete kakav važan papir, možete danas očekivati lijepe vijesti. Na vidiku su i nenadani financijski gubitci stoga budite oprezni.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Stres će vam stvarati problem u kući i u privatnom, posebno ljubavnom polju. Dozvolite li sebi odmicanje i povlačenje, stvari samo mogu postati još gore. Napravite sve što je potrebno da bi se problemi smanjili, bez obzira znači li to preseljenje, prekidanje odnosa sa osobom koja nije fer ili postavljanje novih temelja ili pravila.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Ispravno razmišljate i nije dvojbeno da imate dobre namjere međutim netko će vam i dalje stvarati osjećaj krivnje. Nemojte se svađati niti ulaziti u rasprave sa osobom koja nikako da shvati a kamoli da podrži vaš način razmišljanja. Radije danas odaberite druženje sa prijateljima za koje ste sigurni kako vas neće osuđivati.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Uzmite sebi vremena i pozabavite se problemima koji vas muče u ljubavnom polju. Puno toga možete riješiti samo kad progovorite o nekim stvarima i pokrenete razgovor a da bi sve prošlo kako treba i da bi dobili potporu koju tražite, morate biti spremni. Sada je vrijeme za smisliti plan. Promjene u kući će biti korisne.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Svi vi koji ste se ipak odlučili na putovanje, budite oprezni. Manje nesreće, nezgode i neslaganja sa ljudima koje sretnete vrlo su izgledni, izbjeći ih ne možete ali ih možete ublažiti ako ste pažljiviji nego inače. Vi koji ste ostali na poznatom tlu usredotočite se na to kako napredovati u poslovnom i financijskom smislu.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Budite danas svoji i rješavajte uobičajene dnevne zadatke koji će vam donijeti najviše dobiti. Dogovor koji imate na umu i koji ste možda već pokrenuli, ubrzati se može samo kroz još jedan razgovor u četiri oka. Današnji će dan donijeti uspjeh sa svime što je vezano uz ugovore, nagodbe, kredite i posudbe novca.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Uložite nešto vremena ili vlastitih sposobnosti da bi napravili bitnu stvar za osobu koja doista zaslužuje vašu pomoć. Pripazite jer je izgledna svađa sa osobom koja ne može shvatiti što pokušavate postići. Slijedite svoje srce i držite se vlastite intuicije jer ćete tako biti sigurni da ste na pravom putu do uspjeha.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Vi možda smatrate da ste uspješno nekoga zavarali ali razmislite još jednom. Umjesto da otkrivate previše informacija kroz ono što govorite, pokušajte radije slušati. Ljubavna poveznica uskoro će vam donijeti nove spoznaje a stvari će se preokrenuti stoga razmislite još jednom o strategiji koju imate i smjeru kojim idete.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT