Dnevni horoskop 16.10.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Iako se ne radi o najpovoljnijem položaju planeta, konjunkcija Mjeseca i Plutona svakako je dobro vrijeme za introspekciju i stvaranje planova za budućnost, osobito onih povezanih uz ljubavni život. Vrijeme je za one veće, radikalne poteze kojima ćete promijeniti ljubavnu budućnost. Nemojte se ničega bojati.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Kroz jutro će se većina vas suočiti sa financijskim poteškoćama ali ne trebate gubiti nadu jer će vam se već poslijepodne povećati šanse za uspjeh. Netko će vam od uže rodbine dati prijedlog za dugoročno poslovno partnerstvo. Ponudu možete prihvatiti i to odmah jer će vam barem malo popraviti financijsku situaciju. 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Bit ćete danas uspješni u društvenim ali i emotivnim osvajanjima. Kroz popodnevne ćete sate doznati dobre vijesti koje će vjerojatno utjecati na vaše planove jer bi mogli iziskivati putovanje. Dan je jako dobar za stvaranje poslovnih planova kojima mislite riješiti trenutnu financijsku nestabilnost. Oslonite se na intuiciju.

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Nemojte drugima nametati vlastito mišljenje jer će to uvelike utjecati na prijateljske odnose i stvoriti nepovjerenje te napetost kod druge strane. Pokušajte biti što više fleksibilni i obratiti pozornost na ono što vam drugi govore. Poneku ideju trebate i prihvatiti. Prijatelji će vam pomoći prebroditi ljubavno razočaranje.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Slobodno kroz jutro porazgovarajte sa voljenom osobom o planovima za idući vikend. Ne bi bilo loše isplanirati putovanje ili barem kraći izlet samo da promijenite okolinu i opustite se daleko od poznatih osoba. Bit ćete danas dobre volje jer ćete se među pravim prijateljima osjećati vrlo sigurno. Nemojte biti tvrdoglavi.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Suočit ćete se danas sa emotivnim problemima i morat ćete donijeti bitnu odluku. Nemojte odgađati ono što znate da je neminovno. Možete polako implementirati planove za budućnost ali tako što ćete pametno primijeniti teoretska znanja koja imate. Uskoro će se pokazati rezultati vašeg rada i to u obliku novca.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nalazite se u dobrom periodu za preuzimanje novih odgovornosti ili za započinjanje honorarnog posla. Danas možete biti jako uspješni u intelektualnim i društvenim osvajanjima najviše zato što ćete razmišljati vrlo kreativno a okolina će vas doživljavati kao karizmatičnu osobu. Kroz večernje vam sati stižu dobre vijesti.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Oni od vas koji planiraju poslovne promjene ili otvaranje vlastitog poduzeća, danas trebaju razraditi finese. Prijatelji i voljena osoba rado će vam dati potporu ali i korisne savjete. Kroz popodnevne sate očekujte ozbiljniju svađu sa članom obitelji. Pokušajte se kontrolirati jer će se ubrzo sve vratiti u stanje normale.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Pokušajte se danas rasteretiti i nemojte na sebe stavljati previše obaveza. Kroz jutro ćete morati obaviti nekoliko stvari što će vam uzeti dosta energije pa ćete poslijepodne provesti bezvoljni i umorni a tad će većina vas morati riješiti financijski problem povezan uz nekoga iz obitelji. Slobodno se oslonite na osobno mišljenje.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Kroz jutro će većina vas biti u pokretu i to kako bi finalizirali papirologiju povezanu uz nasljedstvo ili sudski spor koji dulje vodite. Kroz večernje sate porazgovarajte sa voljenom osobom ali obavezno spomenite putovanje na koje planirate u skorije vrijeme. Dan je dobar za stvaranje planova za budućnost ali realnih.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Slobodno se danas usmjerite razmišljanju o planovima za zaradu. Vrijeme je povoljno za poboljšanje financijske situacije samo trebate imati na umu kako neće svaka prilika biti očita. Ako imate dojam da je nešto profitabilno, okrenite se prvo istraživanju kako bi saznali nešto više. Kroz popodne očekujte goste izdaleka.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Uz pomoć intuicije možete unijeti bitne i veće promjene u društveni život kojim niste zadovoljni. Ubrzo ćete sa nekim od prijatelja tko vam je ujedno nadređeni ili kolega sa posla morati na nekoliko kraćih putovanja. Pokušajte iskoristiti današnje povoljne okolnosti jer sve što danas pokrenete pokazat će se kao uspješno.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Danas imate jako dobre šanse za pronalazak novog posla ili za promaknuće na trenutnom radnom mjestu. Mnogi će od vas morati tako preuzeti na sebe više odgovornosti ali će vam se istovremeno povećati prihodi. Obavezno voljenu osobu upitajte az savjet a možete se osloniti i na savjete starijih osoba koje imaju više iskustva od vas.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT