Dnevni horoskop 23.07.2018.


 

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Četverokutni položaj Venere i Mjeseca stvara predispozicije za testiranje ljubavnih veza u kojima se trenutno nalazimo. Današnji dan isto tako sa sobom nosi društvene i emotivne konflikte a obzirom da ide u prilog snažnim emocijama, ukoliko se ne kontrolirate, moguće su veće svađe. Budite oprezni i objektivni.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Netko od starijih članova obitelji može vam pomoći da riješite emotivne probleme ali prvo tu osobu morate uputiti u čitavu situaciju što znači otkrivanje privatnosti. Bez obzira o kojem se životnom polju radi, ako shvatite kako ste pred problemom, nemojte bit tvrdoglavi i pokušajte pokazati samopouzdanje i smirenost.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Velike su šanse da nećete uspjeti u poslu ili da ćete upravo danas prekinuti ljubavnu vezu, što će vas jako uznemiriti. Dobar ćete dio dana imati osjećaj da ništa ne ide kako treba i da je sve protiv vas. Od pesimizma znate da nemate ništa. Ne trebate odmah donositi nikakve odluke, pokušajte prvo odmoriti i opustiti se.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Oni od vas koji su dovršili veći poslovni zadatak odmah će početi razmišljati o novim osvajanjima. Nemojte zanemariti vlastitu obitelj i drage ljude. Vrijeme je da malo usporite životni tempo. Sutra je novi dan i sve ćete stići. Najpametnije vam je vrijeme investirati u druženje sa okolinom ali i u tjelovježbu te spavanje.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Kad shvatite da ste previdjeli bitan cilj postat ćete impulzivni i nervozni. Nemojte se iskaljivati na obitelji i onima koji su vam najbliži već se koncentirajte na pronalazak pravog razloga neuspjeha. Usmjerite se na aktivnosti koje zahtijevaju posvećenost, maštu i kreativnost ili jednostavno otiđite na kraće putovanje.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Očekujte prepirku sa voljenom osobom kojoj sve više smeta nedostatak vaše nježnosti i činjenica da previše radite. Ako pod svaku cijenu odlučite zadržati financijske pogodnosti, imajte na umu da one sa sobom povlače određene rizike. Prestanite zanemarivati osjećaj iscrpljenosti. Odmor i san su preduvjet za ispravne odluke.

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Očekujte subjektivnost u polju posla. Radi nje ćete imati osjećaj da vas netko na poslu pokušava prevariti ili spriječiti vaš napredak. Unatoč tome što ćete radi toga bit loše volje, pokušajte odmah otvoreno o tome razgovarati i raščistiti sve nesporazume. Netko od bliskih prijatelja dat će sve od sebe da vam pomogne.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Oni od vas koji se već dulje vremena nalaze u ljubavnoj dilemi ili većim problemima sa voljenom osobom, danas će donijeti odluku. Općenito vas očekuje dan u kojem možete i trebate osmisliti vlastitu budućnost. Počet ćete polako vidjeti rezultate vlastitog rada. Nije još vrijeme za traženje povišice, strpite se još malo.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ukoliko idete na putovanje ili ste na godišnjem odmoru, današnji dan iskoristite za odmor. Imate razloga za optimizam jer trenutno sve ide prema planu a odnosi su sa drugima iznimno stabilni. Voljena će osoba inzistirati na tome da prihvatite podršku i pomoć koju nudi netko od obitelji. Što god odlučili, pripazite na riječi.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Naći ćete se pred zanimljivom poslovnom prilikom ali ne biste trebali donositi nagle i brze odluke, bez obzira na to što će vam sve to netko prezentirati kao hitno. Naime, danas nećete razmišljati dovoljno objektivno pa bi mogli napraviti pogrešan odabir a za jedan se dan neće odviti ništa pretjerano bitno. Kontrolirajte ljubomoru.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Iako ne mislite tako, trenutno imate sve odgovore i potpunu kontrolu nad situacijom stoga je vrijeme da zauzmete čvrst stav i krenete osvajati ono što želite. Dan posvetite razgovoru za posao, unaprijeđenju ili uvođenju promjena za koje smatrate da će vam pomoći zaraditi više novca. Budite realni i samouvjereni.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Razmislite o redovitim primanjima koje imate i nemojte dozvoliti da vas netko odgovori od ideje za zaradu dodatnog novca. Bit ćete pretjerano oprezni a samim tim i nesigurni. Pokušajte uvijek razmišljati korak unaprijed i previdjeti moguće ishode jer ćete jedino tako smanjiti efekt kaosa i prevelikih iznenađenja.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Promjena je bolji odabir od odmora. Ukoliko se odlučite povući, stalno ćete razmišljati o problemima koje imate a što više razmišljate, doći ćete do različitih opcija pa će vam biti sve teže odabrati. Neke je stvari potrebno rješavati u hodu i to morate prihvatiti. Ukoliko imate poslovni dogovor, pripazite na odijevanje i stav.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT