Dnevni horoskop 14.11.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Sekstil Mjeseca i Merkura donosi više energije potrebne za društvene i intelektualne aktivnosti. Imat ćemo osjećaj kako razmišljamo bistrije, oštrije. Dan je odličan za stvaranje planova za budućnost te je posebno povoljan za poslovne pothvate i za rješavanje radnih zaostataka. Realizirajte dobro isplanirane projekte.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Danas vas očekuje nešto više obaveza te poneki problem koji ćete morati odmah riješiti. Kako bi poboljšali atmosferu unutar doma morate biti spremni uvesti poneku veću promjenu. Poslijepodne ćete biti u iskušenju za kupnju vrijedne stvari. Budite oprezni jer niste u fazi za investicije. Imajte na umu da morate više odmarati.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Bit ćete vrlo odlučni i usmjereni onom što radite. Bez problema ćete privesti kraju veći projekt na kojem dulje radite. Poslijepodne ćete imati priliku za isticanje. Krećite se među ljudima, nemojte se bojati jasno izreći svoje misli i ideje jer će okolina cijeniti teme koje pokrenete. Obratite pažnju na kućanske obaveze.

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Kroz jutro ćete biti odlično raspoloženi. Očekujte puno zabave sa kolegama na poslu te prijateljima. Imate odlične šanse za postizanje uspjeha ne samo na radnom mjestu nego i kod kuće. Jedino što će vas brinuti su ustvari financije ali ako nešto ne možete trenutno promijeniti, pokušajte se prilagoditi koliko god možete.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Nemojte se šaliti na riskantan način. Kroz jutro očekujte napete odnose sa voljenom osobom. Ukoliko ostanete smireni sve će proći do večernjih sati. Starija vam osoba može pomoći pri rješavanju bilo kakvih nesporazuma. Ukoliko dulje vremena planirate investiciju, sad je pravo vrijeme za prve korake. Čuvajte se ljubomore.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Nadređeni će, kao i kolege, danas cijeniti vaš rad i trud. Imate odlične šanse za to da dovršite bitne zadatke koje ste si zadali prije nešto više vremena. Trenutna financijska situacija nije najbolja ali možete preokrenuti stvari tako što ćete pokazati odlučnost. Iskoristite povoljne okolnosti kada su u pitanju ljubav i obitelj.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Samo ćete uz pomoć odlučnosti i predanosti radu danas ostvariti ono što želite. Postavite si odmah ujutro ciljeve i držite se rokova. Današnji je dan odličan za razgovore sa osobama koje imaju moć. Pokažite da se znate predstaviti i svakako ćete financijski profitirati. Odnos je sa voljenom osobom dobar, nemojte pretjerivati.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Naći ćete se pred prilikom za uvođenje većih promjena u društveno ali i ljubavno polje života. Kada je u pitanju posao, imajte na umu kako morate raditi u timu, nemojte se odvajati od ostalih i doista dajte svoj doprinos jer se jedino tako možete istaknuti. Nemojte danas ni u čemu pretjerivati i klonite se rizika.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nema sumnje kako imate jako puno obaveza ali ne smijete razmišljati previše analitički, jednostavno krenite rješavati jedno po jedno pa ćete se na kraju ugodno iznenaditi rezultatima. Sve ćete poteškoće prebroditi, uključujući one povezane uz financije. Slobodno se oslonite na intuiciju ali se klonite velikih životnih odluka.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Bez problema ćete danas riješiti emotivni problem koji vas muči dulje vremena. Netko će vam od bliskih prijatelja ponuditi poslovnu priliku. Ponudu trebate prihvatiti jer ćete kroz to upoznati nove osobe i steći značajniju financijsku dobit. Poslijepodnevne sate provedite sa voljenom osobom, posjetite prijatelja/icu.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Ukoliko planirate kraće poslovno putovanje, očekujte uspjeh. Na poslu budite oprezni i izbjegavajte bilo kakve rasprave sa poslovnim partnerima, kolegama i/ili klijentima. Ako danas odredite ozbiljniji razgovor sa voljenom osobom ili simpatijom, imajte na umu točno što time želite postići, inače ćete ispasti nedorečeni i nesigurni.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Očekujte bitne promjene povezane uz društveni i ljubavni život. Neki će od vas tako danas donijeti odluku o prekidu da bi vrlo brzo započeli sa novom osobom. Jako ćete dobro surađivati sa kolegama na poslu a u prilog vam ide i sklapanje novih poznanstava. Uzmite u obzir savjet obiteljskih prijatelja. Možete postići jako puno.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Danas vam neće sve ići po planu i nekoliko ćete puta morati otkazivati stvari u zadnji trenutak. Nemojte se brinuti jer će na kraju sve ići vama u prilog. Pred vama je prilika za novo poznanstvo, ukoliko upoznate stariju osobu koja ima bogato poslovno iskustvo, nemojte oklijevati nego budite direktni i odmah zatražite savjete. 

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT