Dnevni horoskop 17.01.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Današnji planetarni sklop donosi više optimizma i sreće, posebno u ljubavnom životu. Povoljan je dan za putovanje i za stjecanje novih znanja.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Danas se posvetite onome u čemu ćete uživati. Posvetite se detaljima i dajte sve od sebe, što god radili. Imati ćete više samopouzdanja, samim time više ćete i postići. Danas nećete biti raspoloženi za rad i suradnju sa drugima ii zato radite sami.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Ako brzo djelujete i ugrabite dobru priliku, uspjeti ćete i dodatno zaraditi. Isplatiti će vam se ako dodatne sate uložite u dovršenje nečega na čemu radite. Povoljan je dan za partnerstva. Razmislite o potrebama drugih.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Povezati ćete se i zbližiti s osobom s kojom radite. pripazite kako ne bi zakoračili na teritorij koji može štetiti vašem profesionalnom životu. Zbog toga savjetujemo da ovaj odnos zadržite na prijateljstvu.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Udaljite se od osoba koje vas žele nagovoriti da potrošite novac ili da kupite nešto što vam uistinu ne treba. Koncentrirajte se na zaradu, ne na trošenje novca. Pred vama je prilika za ulazak u nešto novo.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Posvetite se ostvarenju promjena kod kuće ili vrijeme provedite sa osobom do koje vam je istinski stalo. na poslu ćete imati potrebu da radite sami i tako ćete više i napraviti.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Iako se dobro organizirate, ništa neće ići po planu. Mogli bi vas opteretiti neki privatni problemi, ali ako pokušavate kontrolirati situaciju ili ste neodlučni, postati će još gore. Koncentrirajte se na posao koji obavljate i poslovne ciljeve.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Danas bi mogli biti neodlučni zbog stanja zbunjenosti i emotivnih uspona i padova tokom dana. Posjetite osobu koja okupira vaše misli. Savjetujemo da se ne upuštate u rasprave, jer može doći do svađa.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Zađite u srž stvari, postavite pitanja. Netko vama blizak sakriva neke informacije, jer smatra da bi vas mogle povrijediti.Mogli bi imati burnih reakcija i zato savjetujemo da se posvetite svojim interesima i hobijima.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Stiže vam pomoć, ali pripazite i nemojte iskoristiti nekog tko je predobar prema vama. Uvijek postoji cijena koju bi trebali platiti i zato nemojte nešto uzeti bez da ponudite nešto zauzvrat. Povoljan je dan za ljubav.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Poduzmite sve što možete kako bi ostvarili potrebne promjene kod kuće. Ugodite osobama do kojih vam je stalo. Nešto u čemu ste zaista dobri moći ćete pretvoriti u unosan posao.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Uživate u raspravama, ali sajvjetujemo da se danas ne upuštate u rasprave sa drugima. Povoljan je dan za obnovu odnosa i mogli bi se javiti osobama s kojima se duže vremena niste čuli.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Nemojte donositi nagle odluke. Neke osobe za koje ste mislili da ih poznajete pokazati će da nisu onakve kakvima se predstavljaju. Neke stvari postati će vam jasnijima. Posvetite se svojim idejama i planiranju budućih aktivnosti.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT