Dnevni horoskop 24.06.2018.


 

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Opozicija Merkura i Plutona stavit će pred sve znakove različite prepreke koje će uzrokovati odgode dugo očekivanih ishoda situacija koje smatramo bitnima. Dakle, imat ćete dojam da je sve uspješno završeno ali nećete u to moći biti sigurni. Nemojte dozvoliti da prevlada nesigurnost i sumnja, sutra je novi dan.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Nemojte danas razmišljati o poslu niti razgovarati o toj temi sa okolinom jer bi vas netko mogao obeshrabriti. Oko vas se već sad događa promjena koja će vam pomoći da se izvučete iz neugodne situcije. U ljubavi budite brzi kako bi stekli prednost i napravite prvi potez. Učinite ono što smatrate da će vam najviše koristiti. 

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Od jutra ćete bit prilično napeti jer ćete razmišljati o prepirci koju ste prošli tjedan imali sa nekim od kolega ili nadređenih. Bit ćete emotivni, pretjerivati i neće vam biti jasno što se događa oko vas, a to su dovoljni razlozi da danas razmišljate što jednostavnije. Nemojte ulaziti u diskusije sa voljenom osobom i prijateljima.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Bit će vam puno lakše napraviti stvari na svoj način ako promijenite stav koji imate i to tako da se više prilagodite ljudima za koje smatrate da će vam raditi probleme. Vrlo je vjerojatna snažna emotivna reakcija od strane osobe sa kojom želite popraviti situaciju a možete je izbjeći samo ako pristanete na kompromis.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Vrlo je bitno da sa ljudima iz okruženja što više razgovarate o idejama koje imate i pogledima na različite situacije za koje niste sigurni kako se trebate postaviti. Dobit ćete jako dobre prijedloge a velike su šanse i za partnersko poslovni odnos. U ljubavi će se dogoditi zanimljiv preokret, nemojte se ljutiti niti inatiti.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Unatoč tome što ste uvjereni u to da točno znate što radite i kamo idete, upravo oni ljudi koji to trebaju shvatit ne razumiju uopće što pokušavate napraviti. Očekujte konflikt a moguće je i da će vas netko namjerno zavarati kako bi skrenuli na pogrešan put. Nije vrijeme za otvoreno iznošenje emocija, suzdržite se.

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

U mislima ćete se baviti pitanjem kako bi mogli stati rame uz rame sa onim ljudima koji su na većoj poziciji od vas. U fazi ste u kojoj bi radije trebali ignorirati činjenicu da vas privlači novo zanimanje i potrebu za istraživanjem različitih interesa jer vam svaki potez u tom smjeru donosi financijsku nesigurnost i iščekivanje.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Bit ćete nervozni jer nikako nećete moći ostvariti današnje planove brzinom kojom ste to namjeravali. Držite svoju narav pod kontrolom i nemojte se iskaljivati na drugima jer bi mogli stvoriti probleme i kod kuće i na poslu. Fokusirajte se na one tekuće probleme i stvari koje možete riješiti već danas. Pazite na to koliko trošite.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Kroz jutro ćete se osjećat bezvoljno i nedostajat će vam energije. Stvari u ljubavi trenutno izgledaju jako dobro a sa voljenom osobom možete uspješno riješiti bitan problem. Nemojte se osjećati ograničeno radi promjena koje se događaju oko vas, promatrajte kako se situacija razvija ali nastavite dalje prema svom planu.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ako ste u zadnje vrijeme stalno gurali ljude oko sebe i tjerali ih na to da stvari rade na vaš način, imajte na umu da niste omiljeni i da je svaka današnja kritika igra sa vatrom. Vrijeme je da se malo povučete. Razmislite o svojoj budućnosti, ne tuđoj. Ukoliko smatrate da imate problem u ljubavi, razgovarajte sa bratom/sestrom.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Dan nije povoljan za intelektualna osvajanja niti detaljnije planiranje projekata za idući tjedan. Nedostajat će vam inspiracije i objektivnosti pa nećete moći uspješno dovršiti bitan zadatak. Vaša će vam dobra volja svakako pomoći u poslu ali ako se previše trudite, netko će vas iskoristiti. Najveće pomake možete napravit u obitelji. 

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Fokusirajte se na dogovore, zdravlje i pravna pitanja. Slučajno ćete naletjeti na nešto što niste očekivali a što će vam pomoći da unovčite ideju koju imate. Pretjerivanje će vas dovesti do nevolja, bez obzira na to jeste li vi ili je netko drugi u razgovoru iskrivio činjenice. U ljubavi se naoružajte strpljenjem i sačekajte bolje vrijeme.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Bit ćete loše volje radi napetosti koja je već neko vrijeme prisutna na radnom mjestu. Oduprite se negativnim mislima, novac svakako ide prema vama. Pokušajte radije naplatiti stara dugovanja ili se raspitajte o mogućnostima za dizanje kredita. U ljubavi ćete privlačiti točno ono što tražite ali bi prvi dojam mogao bit negativan.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT