Sukobljeni znakovi

 

Ljubavna kompatiblinost po elementima

Sukobljeni elementi: Zrak-voda i zemlja-vatra
 

Budući da ljubav nije uvijek jednostavan put, mnogi su privučeni vezama koje imaju ugrađen rub ili dojam borbe. Postoji osjećaj uzbuđenja jer se ulog čini visok. Kada su elementi sukobljeni taj pritisak može biti motivirajuća sila. Potreban je napor kako bi se slagali kada su elementi u raskoraku. Rizici su veliki, a i nagrade su velike. 

Zrak i voda

 

Ovi elementi su čudni prijatelji u krevetu, te je potrebno raditi kako bi se premostio jaz. Zračni znakovi ( Blizanci, Vaga, Vodenjak ) su društveni i povezuju se kroz intelekt. Oni razmišljanjem rade svoj put kroz život. Vodeni znakovi ( Rak, Škorpion, Ribe ) dolaze iz subjektivne, osobne perspektive i osjećajima rade svoj put kroz život.
Uz napor, zračni znakovi mogu naučiti dijeliti svoj emocionalni život. A vodeni znakovi mogu imati koristi od emocionalne udaljenosti zračnih znakova. Vodeni znakovi mogu naučiti biti objektivniji o svojoj priči umjesto plivanja u njoj.

Zemlja i vatra

Ova kombinacija može biti međusobno destruktivna, ili teška i trajna, kao komad rastaljenog čelika oblikovanog u talionici. Ako je zemlja ( Bik, Djevica, Jarac )  preoprezna, konzervativna ili rigidna može uništiti vatrin entuzijazam. I bez uzemljenja vatra ( Ovan, Lav, Strijelac ) iscrpljuje zemljane znakove i čini teškim naći uporište u vezi.
Ako ova dva elementa izdrže teškoće mogu biti strašan tim. Vatra može naučiti biti praktičnija i tlo kreativne inspiracije. Zemlja ima koristi od entuzijazma i joie de vivre (radosti života) vatre, a to u zemlji izvlači osjećaj za igru, proslavu, avanturu.

 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar