Pun Mjesec u Jarcu

 

Od subote (12.07) ujutro Pun Mjesec u Jarcu bit će nad nama u opoziciji sa Suncem u Raku. Pun Mjesec je vrijeme kulminacije i obećava ispunjenje svega što smo započeli za vrijeme Novog Mjeseca. To je emocionalno vrijeme - vrijeme romantike, oplodnje i veza.

 

 

Polaritet Rak-Jarac

Polaritet Rak-Jarac odnosi se na ravnotežu između privatnog života, obiteljskog života, potrebe za kućnim gnijezdom, njegovanjem (koje zastupa Rak) naspram javnog života, karijere, ugleda i odgovornosti (koje zastupa Jarac).

Rak vlada privrženošću i ljubavlju dok Jarac vlada dostignućima i nagradama/kaznama. Na neki način ovaj polaritet bavi se ravnotežom između bezuvjetne ljubavi i uvjetovane ljubavi. 
Rak nas ohrabruje da cijenimo dom i svoje korijene dok nas Jarac nagovara da razmotrimo svoj osjećaj dužnosti i odgovornosti prema javnim ili profesionalnim linijama.

Dok Rak može biti zadovoljan time da bude ovisan Jarac teži biti odrasla i odgovorna osoba. Rak predstavlja podrijetlo, a Jarac predstavlja cilj. Zanemarivanje bilo kojeg dijela sigurno će nam se obiti o glavu. U idealnom slučaju potrebno je naći ravnotežu između ove dvije energije, a to je ono na što nas ovaj Pun Mjesec poziva. Ovaj Pun Mjesec je upravo to, poziv da balansiramo naše obveze u karijeri i obitelji. Nešto se gomilalo u nama a sada je vrijeme kada energija kozmosa zahtjeva da to izbacimo van. U narednom tjednu otkrit ćemo što to točno znači za nas. Za sada ne možemo zatomljivati svoje emocije, trebamo ih izraziti.

Pun Mjesec osvijetljava ovaj sukob između korijena i smjera. Sa sjajnim Punim Mjesecom na nebu simbolično "osvijetljenje" događa se i u našim životima. Međutim, ovi novi osjećaji i otkrivanja su emocionalne prirode jer prati nas osjećaj emocija koje izviru na površinu iz podsvijesti. Vrijeme je da se izrazimo i "ispušemo svoj sistem". Naravno, trebamo biti oprezni kako to radimo jer ono što izlazi je svježe, neobrađeno i ne baš racionalno odmah.


Vrijeme Punog Mjeseca u Jarcu

Kad je Pun Mjesec u Jarcu najveća količina svijetla je bačena na situaciju, dopuštajući nam da dobijemo uvid u pitanja koja se izravno povezana sa znakom koji je u pitanju, u ovom slučaju radi se o materijalnim pitanjima.

Ovo je vrijeme akcije i pomirdbe sa stvarima kakve jesu. To može značiti da ćemo se pomiriti da je naša ljubav izgubljena ili neuzvraćena. Ovo je također i prilika da zaliječimo stare emocionalne rane i krenemo dalje. S druge strane, ovo također može značiti i obustavu nekog projekta iz razloga što se previše traži a premalo je resursa.

Ovaj puni Mjesec je odlično vrijeme za organiziranje stvari. Dakle, počistite svoje ormare, stolove, garaže, automobile, kompjuterske datoteke. To je vrijeme napornog rada i prihvaćanja osobne odgovornosti. Kada napunimo svoje baterije nema toga što ne možemo promijeniti. Ako mislite da je cilj nedostižan, razmislite ponovo! Možete posegnuti duboko u sebe i shvatiti da je postizanje unutarnjeg mira itekako moguće! Ovaj Pun Mjesec istodobno otkriva naše strahove i odražava rješenja za te strahove!


Aspekti sa drugim planetima

Svaki Pun Mjesec u tvrdom Jarcu u opoziciji sa Suncem u nježnom Raku povećava svijest o njihovim kontrastnim karakteristikama. Krize mogu nastati posebice u odnosu između obiteljskog života i posla. Nova ravnoteža mogla bi nastati između tih kritičnih područja iz otkrivanja tokom ove mijene. No ipak oprezna i kontrolirana priroda ovih znakova je bit će potresena vezama Sunca i Mjeseca s drugim planetima.


Konjunkcija Plutona, kojeg vežemo sa čišćenjem, sa Mjesecom u Jarcu ukazuje nam da će ponovna procjena obveza i dužnosti pokazati da se nečeg moramo riješiti. Bilo da je to konačno rješavanje vlastite krivnje i ostalih samonametnutih ograničenja ili shvaćanje da smo zatrpani zadacima koji nam ostavljaju malo vremena, energije i mašte za kreativnost, otpuštanje tih stvari pomoći će nam da rastemo!

Stresni kvadrati buntovnog Urana sa Suncem i Mjesecom tijekom ovog događaja ukazuju da iznenađenja mogu biti na putu. Zdravije je pokrenuti radikalne promjene u navikama nego se odupirati ovim izazovnim ali revitalizirajućim pomacima koje izaziva ova mijena.

Agresivni Mars također je u kvadratu sa Suncem i Mjesecom dodajući pritisak ali nadamo se da će nas opskrbiti strašću koju možemo dijeliti s drugima. Na mnogo načina mudro je ići naprijed nepoznatim teritorijem čak i ako su rezultati daleko od savršenog. Poanta je da pokrenemo svoj život time da smo spremni otići novim pravcima i ne odustajati kod prvog pokušaja.

Imajte dovoljno povjerenja u sebe i budite spremni riskirati i ako je potrebno, učiti iz svojih grešaka. Čak i ako specifična kriza nastane u ovo vrijeme ne dopustite da vas neposredne okolnosti odvrate od traženja više radosti, uzbuđenja i snage u ostataku svog života. Fleksibilnost i prilagodljivost će vam omogućiti lakše mijenjanje pravca u životu dok rigidan, osuđujuć i kritičan stav ne ostavljaju prostora za pogreške.

Uran je planet eksperimentiranja i njegov kvadrat s moćnim Plutonom pokazuje da velike promjene dolaze, htjeli mi njih ili ne. Ovaj osviješćujući Pun Mjesec u odgovornom Jarcu znači da smo svi mi sami odgovorni za svoju sudbinu. Umjesto da se borimo s plimom očekujući da će netko drugi spasiti svijet sjetimo se Gandijevog citata "Budite promjena koju želite vidjeti u svijetu". Počnite od svog života kako bi vaše pozitivne promjene bile primjer drugima.

 

Super Mjesec

Ovo je prvi Pun Mjesec ovog ljeta. Obratite pozornost na svoje ciljeve jer ovo nije samo Pun Mjesec, ovo je Super Mjesec i to prvi od tri ove godine! Iz astrološke perspektive snaga Super Mjeseca utječe na naše tijelo i naš um čineći nas emocionalnima, pa čak i uznemirenima kad smo u blizini Super Mjeseca!

Iskoristite ovo vrijeme kako bi analizirali dio života za koji smatrate da nije u ravnoteži, usredotočite se na njega i napravite promjenu, odbacite staro, nepotrebno, otvorite vrata novom, boljem sutra u tom području!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela