Tjedni horoskop ✅

Iako nas ovaj tjedan očekuju različiti planetarni utjecaji, najbitnije je naglasiti kako će se u ponedjeljak dogoditi pomrčina Mjeseca u Blizancima. Astrološki se ona povezuje uz veće promjene, nesigurnost na ljubavnom polju i uz novac. Fokus će ovoga puta biti na obitelji, domu i intimnim odnosima što je u redu uz uvjet da znamo odabrati pravi trenutak. Bit će teško odrediti prioritete pa tako ovaj tjedan možemo očekivati poneki konflikt ili krizu koja će nas energetski iscrpiti. Bit će tu napetih trenutaka, anksioznosti i nesigurnosti međutim sve to možemo prevladati ukoliko se naučimo prilagoditi novonastalim okolnostima te konačno iskoristimo prilike povezane uz ljubav i financije. Nećete pogriješiti ako potražite više slobode, upustite se u nove izazove te stavite naglasak na kreativnost.

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

Godišnji horoskop 2020

Ovan 2020

 

OVAN - tjedni horoskop

ovanOVAN - horoskop 30.11. - 06.12.

U ponedjeljak očekujemo pomrčinu Mjeseca koja će vam ovoga puta ići u prilog. Osim što će vam donijeti emotivnu podršku i iskrenost povezanu uz dom te obitelj, ujedno ulazite u dobar period za intimne razgovore, privatne poslove i razne pregovore. Imat ćete jako dobre međuljudske vještine stoga možete očekivati i odlične odnose sa okolinom, osobito većim skupinama ljudi, javnošću te pripadnicama ljepšeg spola. Iako će mnogima od vas to u početku biti čudno, sa ljudima ćete se povezati na jednoj podsvjesnoj razini te često u prvi plan stavljati emocije. Usmjerite svoju energiju na javne nastupe ili se potrudite promovirati ideje koje su vam bitne ali ste sa njima ranije imali poteškoće. Od petka ćete biti nešto više romantični i osjetljivi ali na način da će se većina, pomalo i opsesivno, fokusirati na ostvarenje starih snova i strastvenih želja. Budite oprezni kako ne bi ni u čemu pretjerali i nekoga podcijenili odnosno uvrijedili. Najbolji dani u tjednu su četvrtak i petak.

 

 

BIK - tjedni horoskop

bikBIK - horoskop  30.11. - 06.12.

Od ponedjeljka do četvrtka ćete jako bistro razmišljati te imati odličnu moć koncentracije. Iskoristite te dane za sve one obaveze koje vam predstavljaju prioritet te za rad na poslovima koji zahtijevaju detaljnost i nešto više truda. Iako će i četvrtak biti u tom smislu povoljan dan, pokušajte do srijede obaviti sve što je povezano uz učenje, proučavanje, polaganje ispita ili poslovne promjene. Vidjet ćete kako se manji dijelovi uklapaju u onu širu sliku pa tako gubiti puno manje vremena na razne analize i nesigurnosti. Lako ćete uočiti promjene u tuđem ponašanju te se tako uspješno prilagoditi sugovorniku i ostvariti odlične rezultate u pregovorima. Ne treba posebno naglašavati da je ovaj tjedan odličan za pokretanje dugoročnih planova te za organizaciju. Bit ćete praktični, efikasni i temeljiti te će vam rijetko tko moći pronaći pogrešku ili manu. Petak i subota garantiraju potencijal za novu romansu ili za veće emocije u onoj staroj. Najbolji dani u tjednu su utorak, petak i nedjelja.

 

 

BLIZANCI - tjedni horoskop

blizanci

BLIZANCI - horoskop 30.11. - 06.12.

Ovaj će se put pomrčina Mjeseca dogoditi u vašem znaku pa će naglasak biti na emocijama, starim obrascima ponašanja te reakcijama prema drugim ljudima. Može se reći kako će vam ovoga tjedna životom upravljati uspomene, majčinski instinkti te potreba za sigurnošću. Iako to neće biti loše, ukoliko osjetite napetost ili anksioznost, fokusirajte se na meditaciju te druge tehnike opuštanja. Nemojte misliti da odluke morate donositi isključivo razumom ili da su prilike vremenski ograničene. Ponekad je dominacija srca nad umom nepoželjna ali postoje situacije u kojima je ona potrebna i dobrodošla. Kada se, sredinom tjedna, nađete pred dosta teškim zadatkom, najbitnije je da zadržite koncentraciju i fokus. Odaberite ono što smatrate da je za vas najbolje. Ukoliko nadvladate vlastite strahove i naučite se izboriti za svoja prava, uspjeh neće izostati. Period od petka do nedjelje donosi vam želju za užitkom, flertom, seksom i avanturom. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i srijeda.

 

 

RAK - tjedni horoskop

rakRAK - horoskop 30.11. - 06.12.

Do četvrtka ćete razmišljati dosta kritički što je idealno za ozbiljnije i mentalno zahtjevnije poslove. Posvetite se svemu što zahtijeva stabilnost, koncentraciju, strpljenje i razumnost. Bit ćete i samouvjereni što nije zanemarivo, posebno ukoliko planirate javni nastup ili namjeravate porazgovarati sa nadređenima o svojoj budućnosti u poduzeću. Od ruke će vam ići i sve povezano uz papirologiju, iako su mogući nesporazumi prilikom komunikacije sa nepoznatim osobama te manji problemi sa birokracijom. Bez obzira na situaciju, nećete pogriješiti niti će uspjeh izostati ako nastupite diplomatski, profesionalno te pokažete da ste dobro pripremljeni. Kada je u pitanju privatni život, od petka ćete biti skloni sanjarenju. Većini će ljubavni život, upravo zbog toga, krenuti nabolje jer će se više otvoriti prema voljenoj osobi ali će manjina, posebno oni koji se nalaze u tajnom ili burnom odnosu, doživjeti neuspjeh i razočaranje. Najbolji dani u tjednu su utorak, petak i subota.

 

 

LAV - tjedni horoskop

lavLAV - horoskop 30.11. - 06.12.

Kao i ostalim vatrenim znakovima, godit će vam pomrčina Mjeseca koju očekujemo u ponedjeljak. Planete će vam donijeti osjećaj unutarnjeg mira, balansa, harmonije te zadovoljstva vlastitim životom. Iako će u vašem okruženju često biti osobe koje su nervozne, sarkastične i napete, bit ćete previše smireni i stabilni da bi dozvolili da to na vas utječe. Iskoristite ponedjeljak za rješavanje bilo kakvih problema koji su nastali tek nedavno a povezani su uz privatni život te međuljudske odnose. Kada su u pitanju ljubav, flert i tajne veze, ovoga će se tjedna pokazati postoji li obostrano poštovanje te koliko je jaka emotivna poveznica. Vikend je idealan za romantiku i razmjenu nježnosti sa postojećim partnerom dok će oni slobodni vjerojatno upoznati novu osobu sa kojom će odmah pronaći zajednički jezik. Bit ćete osjetljivi za potrebe članova obitelji i uživati u davanju svog doprinosa. Ako i stavite ego u prvi plan, nemojte se osjećati krivima. Najbolji dan u tjednu je srijeda.

 

 

DJEVICA - tjedni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop 30.11. - 06.12.

Ponedjeljak i utorak iskoristite za učenje te rješavanje eventualnih zaostataka povezanih uz papirologiju ili račune. Do srijede ćete biti iznimno dobro koncentrirani i lako uočavati detalje što znači da ćete teško napraviti pogrešku ali i da će vam za sve trebati puno manje vremena nego inače. Iako će vas privlačiti nove aktivnosti i izazovi, posvetite se starim zadacima koji su vam bili dosadni, za koje vam je nedostajalo motivacije i zbog kojih su vas već kritizirali. Ovoga ćete puta stvari obavljati vrlo uredno i na vrijeme. Iako se nećete osjećati pretjerano društveno i najbolje ćete se osjećati u samoći, imajte na umu da je cijeli tjedan odličan za donošenje odluka koje uključuju druge ljude te za ozbiljnije diskusije. U petak smanjite poslovne aktivnosti jer ćete već tada biti skloni sanjarenju dok će se od vas očekivati zrelost, ozbiljnost i realnost. Za vikend će vam još više proraditi mašta pa energiju usmjerite prema onom što vas emotivno ili privatno raduje. Najbolji dan u tjednu je nedjelja.

 

 

VAGA - tjedni horoskop

vagaVAGA - horoskop 30.11. - 06.12.

Iako će i na vas pozitivno djelovati ovogodišnja pomrčina Mjeseca, početkom će tjedna prevladati dosada zbog koje ćete biti skloni reći ili napraviti stvari samo da bi unijeli u svoje okruženje uzbuđenje i malo prodrmali ostale. Dobro razmislite o tome te pokušajte bolje iskoristiti svoju energiju, postoje puno bolji potezi koji vam mogu jednako ili čak više promijeniti svakodnevicu. Kada je u pitanju posao, bit ćete pozitivni i jasno razmišljati što će vam pomoći da se osjećate ugodno u svojoj koži te da nastupate samopouzdano. Ako i morate raditi nešto što vam nije drago, napravit ćete to korektno i u razumnom roku. Međuljudski će odnosi, bez obzira na životno polje, biti ugodni i bez stresa. Ozbiljnije ćete shvaćati tuđe probleme i drugačije doživljavati svoje okruženje pa tako otkriti stvari koje su uvijek bile prisutne ali ih niste doživljavali. Mnogi će tako konačno shvatiti da je najbitnije ostvariti vlastite ciljeve prije fokusiranja na tuđe. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i četvrtak.

 

 

ŠKORPION - tjedni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop 30.11. - 06.12.

Radni vam tjedan donosi veliko samopouzdanje a poseban će naglasak biti i na samopoštovanju. Možda vam se to čini nebitnim ali će svakako utjecati na vaš stav pa tako i dešavanja. Dobro razmislite o dugoročnim ciljevima i odgovornostima koje imate prema drugima jer ćete biti objektivni pa tako lako reorganizirati vlastiti život. To će biti najviše izraženo na poslovnom polju ali će sigurno biti pomaka i na ljubavnom. Mnogi će naime shvatiti što očekuju od trenutnog partnera pa tako otvoriti teme koje su odavno trebale biti raspravljene. Svi će novi odnosi imati dozu ozbiljnosti i praktičnosti te tako sa vremenom, ukoliko im se naravno posvetite, prerasti u nešto dugoročno i stabilno. Ono na što trebate pripaziti, svakako je nostalgija koja će se pojaviti najkasnije u četvrtak. Zbog nje bi se mogli previše fokusirati na stare načine rada ili žaliti za prošlim vremenima pa tako udaljiti fokus od onoga što je važno u sadašnjosti, budite oprezni. Najbolji dan u tjednu je subota.

 

 

STRIJELAC - tjedni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop 30.11. - 06.12.

U ponedjeljak nas očekuje pomrčina Mjeseca koja će pozitivno utjecati na sve vatrene znakove. Kod vas će, naime, naglasak biti na raznim odnosima koje smatrate bitnima i na kojima želite poraditi. Bit ćete emotivniji i osjetljiviji nego inače ali ćete ovaj put imati nekoliko prilika za konstruktivne razgovore o raznim problemima. Bez obzira na poslovnu situaciju i obaveze, uvijek odvojite dovoljno vremena za neformalne i privatne susrete. Kada su u pitanju nova iskustva te stjecanje poznanstava, osim što ćete biti pričljivi, imat ćete u sebi i dozu jedne nove energije koja će vam davati hrabrost.  Slobodno slušajte intuiciju i prihvatite nove izazove ali isto tako potražite savjet od osoba kojima vjerujete. Od četvrtka ćete biti još više svjesni samih sebe ali i drugih ljudi pa će se tako pojaviti jaka empatija. Brojni će razgovori koristiti ne samo vama nego i dragim osobama, ali ipak pripazite na granice koje trebaju biti jasno postavljene. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak, srijeda i petak.

 

 

JARAC - tjedni horoskop

jaracJARAC - horoskop 30.11. - 06.12.

Tjedan je idealan za aktivnosti koje podrazumijevaju jaku koncentraciju, dobru prosudbu i jasno razmišljanje. Bit ćete mentalno jaki ali je možda bitnije istaknuti da ćete vrlo jasno moći izraziti svoje misli. U prilog vam idu sve vrste poslovnih pregovora ali ćete najviše sreće imati u onima koji se tiču dugoročnih investicija i nekretnina. Kakve god diskusije pokrenuli, bile one privatne ili poslovne naravi, pomoći će vam da ostvarite svoje ciljeve ali i pomognete drugima da ostvare one vlastite. Mnogi će vam biti zahvalni i sigurno se odužiti. Pripadnice ljepšeg spola trebaju biti nešto opreznije jer će naići na osobu koja ima velik ugled a koja je dosta mlađa ili starija. Bez obzira na ljubavni status, ne preporuča se flert niti otkrivanje privatnih detalja. Vikend odvojite za prijatelje i obitelj. Vjerojatno će vam se netko povjeriti i tražiti utjehu, shvatite to ozbiljno i dajte sve od sebe da toj osobi olakšate. Odvojite nešto vremena i za kreativne aktivnosti. Najbolji dan u tjednu je nedjelja.

 

 

VODENJAK - tjedni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop 30.11. - 06.12.

Kada su u pitanju privatni odnosi, ovaj vas tjedan očekuju podrška i harmonija. Stresa gotovo da i neće biti, a ukoliko ste i imali trzavice u pojedinom odnosu, shvatit ćete kako su jednostavno nestale. Tjedan je povoljan za razne razgovore sa prijateljima i obitelji. Mnogima će od vas udobnost i ono što je sigurno biti bitnije od avanture i promjena. Pravo je vrijeme da napunite baterije i malo uživate u smirenoj atmosferi. Na poslu je izgledan pozitivan novi početak, posebno kod onih koji su u posljednje vrijeme imali dosta problema.  Pokažite da ste dorasli situaciji te da ste pozitivna osoba koja ima znanja i iskustvo. Ako se i nađete pred izazovnom situacijom, oslonite se na intuiciju i iskustva iz prošlosti, nećete pogriješiti. Od srijede ćete biti još više spremni posvetiti pozornost dragim osobama. Moći ćete predvidjeti razne ishode tako što ćete odlično percipirati neverbalnu komunikaciju. Vikend je idealan za izražavanje emocija. Najbolji dani u tjednu su petak i subota.

 

 

RIBE - tjedni horoskop

RIBE - horoskop 30.11. - 06.12.

Nemojte zanemariti svoje obaveze i odgovornosti. Od ponedjeljka ćete se moći prisiliti na obavljanje svega onoga što vam je ranije predstavljalo problem a rezultati će ovisiti o tome kako odredite prioritete. Mnogi će od vas morati preuzeti ulogu mentora ili se početi baviti sa dodatnim poslovnim aktivnostima. Koliko god možda sve to u početku predstavljalo problem, zapravo vam takve aktivnosti najavljuju period zadovoljstva, postignuća i poslovnog napretka. Kada su u pitanju međuljudski odnosi, iako ćete se suočiti sa kritikama, većina će vas smatrati stabilnom, iskusnom i mudrom osobom na koju se moguće uvijek osloniti. U dobrom ste periodu u kojem možete pojednostaviti svoj život te okolinu prilagoditi svojim potrebama. Četvrtak i petak mnogima donose situaciju u kojoj će se morati izboriti za vlastita ili tuđa prava. Da bi ostvarili cilj, zauzmite stav koji nije prijeteći te se fokusirajte na to kako motivirati druge. Najbolji dani u tjednu su utorak i četvrtak.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com