Tjedni horoskop ✅

Mars će se, odmah na početku tjedna, premjestiti u Jarca gdje ostaje idućih šest tjedana. Ovo je pozitivan aspekt pa ćemo tako biti skloni obavljati stvari i postizati konkretne rezultate. Radi se o dosta velikoj promjeni naspram prethodnog perioda kada je Mars bio pod utjecajem Neptuna. Ta će se promjena manifestirati najprije kroz puno veću odlučnost i namjeru da ostvarimo veće ciljeve. U utorak će Mjesec biti u Škorpionu pa obratite pozornost na probleme sa prijateljima ili radnim kolegama. Oni koji su slobodni vjerojatno će sredinom tjedna razviti veći interes prema nekome od poznanika, dok će oni zauzeti imati potrebu provesti više vremena sa prijateljima. Merkur je još uvijek retrogradan, a u subotu će se povezati sa Plutonom što taj dan čini idealnim za istraživanje i smišljanje novih taktika. Tjedan je općenito jako dobar za volonterske aktivnosti i pružanje pomoći potrebitima stoga odvojite malo vremena i nekome uljepšajte život.

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

OVAN - tjedni horoskop

ovanOVAN - horoskop 24.01. - 30.01.

Ovoga ćete tjedna biti bolje raspoloženi, optimistični te okruženi živahnim i aktivnim ljudima. Uspjet ćete prevladati probleme na poslu i imati dovoljno slobodnog vremena za planiranje budućnosti.  Imat ćete dojam kako otvarate jedno novo životno poglavlje i bit ćete u pravu. Slobodno ciljajte visoko i pokušajte ispuniti svoje najveće želje. U prilog će vam ići način na koji razmišljate, ali i na koji se izražavate. Na poslu ćete tragati za napretkom i razvojem, željet ćete unaprijediti svoju karijeru i tragat ćete za optimalnim načinima na koje to možete napraviti. Ako radite u prodaji ili dosta ovisite o poslovnim partnerima, dogovorite nekoliko neformalnih sastanaka i ostvarit ćete željene rezultate. Pregovora se ne morate bojati, novac će vam biti jako bitan i dat ćete sve od sebe da povećate prihode stoga teško da ćete na kraju ostati nezadovoljni. U privatnom ćete životu imati priliku opustiti se i približiti dragim osobama, iskoristite je. Najbolji dani u tjednu su utorak, petak i nedjelja.

 

 

BIK - tjedni horoskop

bikBIK - horoskop  24.01. - 30.01.

Ovaj će vam tjedan donijeti optimizam, energiju i pozitivne pomake u vašem životu, a vi ćete također drugima biti izvor pozitivne energije. Mnogo ste razmišljali i sada ste spremni za veliku avanturu koja će vam dati znanje i iskustvo. Ono što ste dosad naučili pomoći će vam da izbjegnete sve zamke i to na fleksibilan način. Budite organizirani i disciplinirani jer ćete tako znati čemu težiti, a što izbjegavati. Ukoliko se fokusirate na previše toga ili samo na detalje, nećete moći prevladati prepreke i trebat će vam puno više vremena za napredak. Na polju karijere, usprkos konkurenciji i intrigama, bit ćete vrlo uspješni u obavljanju i promicanju svoga posla. Vaše pozitivno raspoloženje pomoći će vam da se nosite sa preprekama. Branite svoj status i ne bojte se ničega jer će posao koji ste do sada obavili na kraju biti nagrađen. Entuzijazam i optimizam kojim ćete zračiti pozitivno će utjecati i na vaš privatni život gdje ćete mnogima pomoći da se riješe stresa. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

 

 

BLIZANCI - tjedni horoskop

blizanci

BLIZANCI - horoskop 24.01. - 30.01.

Ovaj će tjedan ići u prilog vašim nedavnim postupcima i planovima. Bit ćete dinamični i razmišljati pozitivno što će vam pomoći da poduzmete one korake koji će vam omogućiti daljnji razvoj. Bilo da se radi o novome poslu, strahu od donošenja odluka ili ljubavnom odnosu koji se suočava sa velikim preprekama, stvari ćete sagledati realno i sa razumijevanjem tako da se ne trebate ničega bojati. Slušajte svoju intuiciju i potrudite se promijeniti sve ono što vam smeta. Na poslu ćete sa lakoćom identificirati prave prilike pa ćete ih onda moći i maksimalno iskoristiti. Tjedan je općenito povoljan za sklapanje novih poslova ili za pregovaranje boljih uvjeta. U ljubavnom ćete životu dobiti priliku za to da se izrazite i progovorite o svemu onome što vas muči ili vas nervira. Iskoristite je jer ćete jedino kroz otvorene razgovore vratiti jasno razmišljanje i na najbolji način izraziti svoje emocije. Ako ste slobodni, okrenite se novim poznanstvima i zanimljivim osobama. Najbolji dan u tjednu je srijeda.

 

 

RAK - tjedni horoskop

rakRAK - horoskop 24.01. - 30.01.

Ovaj će vam tjedan pružiti nevjerojatne prilike za to da ispravite svoje prošle pogreške i postavite nove temelje u svom životu, na svim područjima do kojih vam je stalo. Nemojte sami sebe sputavati, krenite za avanturama i istražite nove horizonte. Imat ćete potrebu proširiti svoje poglede na svijet, a ako slijedite intuiciju, sigurno ćete evoluirati kroz pozitivna iskustva. Vaše će odluke odrediti vašu neovisnost pa razmislite kroz što ste sve prošli i što želite postići da bi se mogli organizirati i korak po korak krenuti dalje. Na poslu ne trebate očekivati probleme, moći ćete se nositi sa bilo kakvim preprekama na jedan siguran i pozitivan način. Nepromišljenih postupaka sigurno neće biti, a tko god vam pokuša stati na put, neće vas moći usporiti. Neki od vas mogu očekivati i novu poslovnu priliku koja će im pomoći da se financijski oporave. Ovaj će tjedan također donijeti optimizam i pozitivne pomake u vašem ljubavnom životu stoga se opustite. Najbolji dani u tjednu su subota i nedjelja.

 

 

LAV - tjedni horoskop

lavLAV - horoskop 24.01. - 30.01.

Polako se približavate svojim ciljevima, a ovaj će vam tjedan dodatno pomoći da pokažete svoj potencijal. Neće biti mjesta za pesimizam i nesigurnost, stvari će se činiti puno boljima nego inače što će vam dati dovoljno motivacije i energije da bi mogli ostvariti ono što želite. Pravo je vrijeme za započeti sa dijetom, riješiti se loših navika, krenuti u teretanu ili promijeniti neke stvari u privatnom životu. U ljubavi ćete biti vrlo strastveni i zračiti jednom pozitivnom energijom. Porazgovarajte sa voljenom osobom da bi zajedno pronašli rješenje svih onih problema koji vam ometaju napredak. Na poslu je idealno vrijeme za nove početke i preuzimanje novih odgovornosti. Ne samo da ćete to moći učiniti vrlo dobro nego ćete pokazati svoje sposobnosti onima koji ih nisu imali prilike vidjeti. Ubrzo započinje jedna nova poslovna faza koja će vam pomoći da jasnije razmišljate i vjerujete svojim procjenama. U financijama se morate reorganizirati. Najbolji dan u tjednu je četvrtak.

 

 

DJEVICA - tjedni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop 24.01. - 30.01.

Konačno ćete dobiti poticaj koji vam je potreban u životu kako biste konačno mogli pokrenuti razvoj dešavanja o kojem sanjate. Razmišljat ćete vrlo oštroumno, imati dovoljno energije i volju za napredovanjem pa ćete tako lakše riješiti teške probleme koji su vam stvarali pritisak. Na poslu neće biti kašnjenja i konačno ćete vidjeti konkretne rezultate. Ipak, bolje se organizirajte i obratite više pozornosti na rutinu kako biste kontrolirali i smanjili osjećaj tjeskobe. Budite u svemu strpljivi i nemojte nikada zaboraviti one lekcije koje ste naučili kroz prošla iskustva. Osim što ćete kroz čitav tjedan biti dobro raspoloženi, u zraku će stalno biti ljubav i romantika. Osjećat ćete potrebu pružiti zadovoljstvo i podršku svom partneru što će sigurno popraviti sve one odnose koji više nisu stabilni. Osjetit ćete kako otpor i razdražljivost popuštaju te ustupaju mjesto razumijevanju i fleksibilnosti. Pokušajte se izražavati sa više samopouzdanja. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i petak.

 

 

VAGA - tjedni horoskop

vagaVAGA - horoskop  24.01. - 30.01.

Vrijeme je da počnete donositi samostalne odluke i da duboko zaronite u avanturu zvanu život, da doživite nove stvari ili preuzmete nove odgovornosti. Štoviše, sada možete započeti nešto novo što ima budućnost i u što vjerujete. Bit ćete optimistični i spontani što će vas udaljiti od rutine i probuditi nadu u nove planove. Vaša potreba za uspjehom neće vam dozvoliti da gubite vrijeme. Iskoristit ćete svaku minutu, ne samo da postignete ono što želite, već i da uštedite nešto vremena za osobne užitke. Na poslu ćete se dobro snalaziti, ali uz uvjet da maksimalno iskoristite svoje znanje i iskustvo. Ako se bavite zahtjevnim poslovima, pokažite da ste zreli i odgovorni. Nemojte se bojati djelovati samostalno, vjerujte sebi i drugi će vam isto tako vjerovati. U ljubavnom ćete životu imati priliku prići voljenoj osobi na drugačiji način i smisliti nove načine na koje jedno drugome možete pružiti zadovoljstvo i radost. Stvorite pozitivno raspoloženje. Najbolji dani u tjednu su utorak i četvrtak.

 

 

ŠKORPION - tjedni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop 24.01. - 30.01.

Vjerujte intuiciji i slobodno improvizirajte. Nemojte gubiti vrijeme na stvari koje vas neće odvesti daleko, posebno ako želite stati na kraj onim situacijama koje vas sve više zamaraju ili u kojima ne vidite budućnost. Ako iskombinirate prošla iskustva sa kreativnim idejama, moći ćete promijeniti sve ono što vas smeta. Što se tiče karijere, slobodno se upustite u nove avanture. Razmišljat ćete vrlo oštroumno pa tako brzo pronalaziti rješenja koja se traže, preokrenuti ćete razne situacije u vlastitu korist i uvesti ona poboljšanja koja će koristiti većem broju ljudi. Pokažite nadređenima kako ste neovisni i asertivni jer ćete tako dobiti još bolje prilike. U ljubavi će situacija biti malo drugačija. Naime, trebali biste biti dosta oprezni jer ćete biti skloni ograničavati i gušiti voljenu osobu. Dajte joj dovoljno slobode da može djelovati kako želi i nemojte općenito nikoga sputavati u donošenju odluka jer ćete time samo sebi otežati život. Najbolji dani u tjednu su utorak, petak i nedjelja.

 

 

STRIJELAC - tjedni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop 24.01. - 30.01.

Pred vama je dinamičan, ali i dosta naporan tjedan. Željeli to trenutno ili ne, ako nešto nema jasnu budućnost, smisao ili pozitivnu energiju, morat ćete to okončati ili u potpunosti eliminirati iz svog života. Na poslu su izgledna kašnjenja i manji problemi koje ćete ipak moći prevladati, ali samo uz dobru volju i nešto više truda. Nova vas opterećenja neće spriječiti u tome da se razvijate i idete prema naprijed, ali ćete se morati suočiti sa novim izazovima da bi mogli dogovoriti one stvari koje će koristiti vašoj karijeri i društvenom statusu. Pokušajte što bolje organizirati svakodnevicu, nemojte dozvoliti da vas zamaraju neke stvari iz prošlosti i slušajte svoju intuiciju kako bi izbjegli iracionalne strahove i nesigurnosti. Tek pred kraj tjedna moći ćete se u potpunosti opustiti pa će i komunikacija biti puno jednostavnija. U ljubavi ćete se lijepo zabaviti i podijeliti sa voljenom osobom svoja razmišljanja i ideje. Ostanite spontani i budite otvoreni. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

 

 

JARAC - tjedni horoskop

jaracJARAC - horoskop 24.01. - 30.01.

Čini se da će ovaj tjedan biti posvećen vama. Više ne možete pobjeći od samosvijesti i zanemariti ono što ste naučili iz svojih iskustava. Lekcije koje vas je život naučio imaju smisla i zapravo određuju vaše buduće izbore. Ne možete zanemariti ono što ste doživjeli jer biste mogli previdjeti opasnosti koje su pred vama. Možete uvesti promjene o kojima sanjate, sve dok imate strogu disciplinu i dobro se organizirate. Na poslu ovoga tjedna možete očekivati nove početke. Bit ćete jasni prilikom izražavanja svojih ideja pa ćete se tako popeti na hijerarhijskoj ljestvici. Gledajte prema naprijed i nemojte izbjegavati poslovna putovanja koja će se od vas zahtijevati. U ljubavnom ćete životu željeti provesti nešto više vremena sa voljenom osobom. Imat ćete potrebu izraziti svoje emocije i uvjeriti drugu stranu u svoju iskrenost i vjernost. Ipak, poštujete tuđe želje jer ćete jedino tako dokazati da ste zreli i spremni za nešto ozbiljnije. Nemojte biti posesivni. Najbolji dani u tjednu su petak i subota.

 

 

VODENJAK - tjedni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop 24.01. - 30.01.

Konačno ćete dobiti priliku za to da revidirate neke stvari u svome životu i vizualizirate sebi onakvu budućnost kakva vam odgovara i koja je u skladu sa ciljevima koje ste već postavili. Upravo kada su u pitanju ti ciljevi, počet ćete ih polako i ostvarivati. Bit ćete spontani i dobro raspoloženi što će vas dovesti do onoga što želite. Ništa nećete raditi nesvjesno i mnogima ćete pokazati kako raspolažete sa zavidnim znanjem. Sve ono što ste do sada doživjeli sigurno nije bilo slučajno. Štoviše, ako iskoristite životne lekcije i pokažete svoju mudrost, vidjet ćete koliko napredujete i što još možete ostvariti. Na poslu ćete možda htjeti odgoditi neke važne poslove, ali se pokušajte tome oduprijeti jer će nakon početnih poteškoća stvari postati puno jednostavnije i lakše. Jedino će vas odlučnost dovesti do boljeg izbora i veće financijske nagrade. Pozitivnost i optimizam biti će ujedno idealna pozadina za skladan i uspješan privatni život. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i srijeda.

 

 

 

RIBE - tjedni horoskop

RIBE - horoskop 24.01. - 30.01.

Ovaj će vam tjedan donijeti optimizam i povećati vam izglede za uspjeh. Imat ćete priliku za novi početak stoga se nemojte ograničavati nego dozvolite da vaši snovi odrede vaše buduće planove i izbore. Na poslu ćete imati jako puno energije i volje koja je potrebna da bi mogli realizirati neke od zahtjevnijih zadataka ili projekata. Uspješno ćete prebroditi bilo kakve prepreke baš zato što ćete razmišljati dugoročno i uvijek vidjeti širu sliku. U prilog će vam posebno ići poslovna putovanja, ali će najuspješnija biti ona koja vas mogu dovesti do novog projekta. Ljubavni će život također biti obilježen pozitivnim i ugodnim dešavanjima. Iako ćete dosta razmišljati i baviti se svime onime što ste do sada prošli, zapravo ćete prepoznati vlastite pogreške pa tako voljenoj osobi pristupiti sa razumijevanjem i pomirljivim raspoloženjem. Oni od vas koji su slobodni na jedan će poseban način ostvariti stari san. Otvorite se i krenite prema novim izazovima. Najbolji dan u tjednu je subota.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela