Tjedni horoskop ✅

Već smo spominjali kako svake godine Sunce putuje kroz svih 12 znakova i tako svakome donese različite nove prilike. Kroz iduća će četiri tjedna Sunce putovati kroz Vodenjaka koji je zračni znak. Vodenjak simbolizira intelekt, originalnost i inovativnost a ovaj je horoskopski znak također poznat po prečicama do uspjeha i po mudrosti. Generalno gledano, svi će se horoskopski znakovi već od ovoga tjedna više baviti tehnologijom, računalima i znanošću a oni koji već rade takve poslove mogu očekivati poseban uspjeh. Dok će se neki pod ovim utjecajem okrenuti rješavanju privatnih problema, drugi će razmišljati o karijeri ili smislu prijateljstva a svi ćemo biti odlučniji i sigurniji u sebe nego inače. U nastavku pročitajte koja nas sve uzbuđenja očekuju ili bolje rečeno, što mi možemo očekivati od njih.

 

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

Godišnji horoskop 2020

Ovan 2020

 

OVAN - tjedni horoskop

ovanOVAN - horoskop 20.01. - 26.01.

Bit ćete vrlo društveni a posebno rado ćete se družiti sa starim prijateljima. Osim što ćete postojeće odnose dovesti na jednu veću razinu, možete očekivati pregršt novih poznanstava. Ponedjeljak i utorak su dani kada ćete imati najviše energije a neće vam nedostajati ni ambicija. Iskoristite ta dva dana kako bi se istaknuli u fizičkim i kompetitivnim aktivnostima ali pripazite na svoju sebičnost i pokušajte u svakom trenutku biti pošteni. Dobit ćete brojne komplimente pa i usluge na račun svoje hrabrosti i direktnog stava ali izbjegavajte pretjerano samopouzdanje i nemojte se ponašati buntovno. Možete u kratko vrijeme postići jako puno toga uz uvjet da ste skromni i u svemu umjereni. Druga je polovina tjedna idealna za bilo kakve pregovore i poslovne dogovore, bit ćete vrlo uvjerljivi i mentalno jaki a rijetko će vas tko doživljavati kao prijetnju. Tjedan koji je pred nama idealan je za mentalne aktivnosti a na ruku će vam ići i putovanja. Najbolji dan u tjednu je petak.

 

 

BIK - tjedni horoskop

bikBIK - horoskop 20.01. - 26.01.

Kroz iduća će se četiri tjedna Sunce nalaziti na vrhu vaše astrološke karte. Ovo se događa jednom godišnje – bit ćete u centru pozornosti te prepuni energije kao i novih ideja. Iskoristite povoljne okolnosti, već se ovaj tjedan okrenite ozbiljnom radu i implementirajte ideje koje imate. Osjećat ćete se opušteno i uvijek ćete biti raspoloženi za razgovor uz kavu, sa lakoćom ćete nasmijati i one koji su istinski tužni. Kada je u pitanju ljubavni život, imat ćete posebnu karizmu i fizički biti vrlo privlačni tako da je ovo idealan period za odlazak na spojeve ali i za rješavanje napetosti u postojećem odnosu. Osim što ćete privlačiti osobe suprotnog spola, privlačit ćete i novac, darove te zanimljive prilike. Pokušajte što veći dio radnog tjedna iskoristiti za posao a ako se nađete pred ozbiljnom dilemom ili teškim odabirom, ostanite koncentrirani i fokusirajte se na ono što vas privlači. Vikend će biti nešto mirniji jer ćete zapravo vi biti osjetljiviji i tragati za odmorom. Najbolji dan u tjednu je nedjelja.

 

 

BLIZANCI - tjedni horoskop

blizanci

BLIZANCI - horoskop 20.01. - 26.01.

Kroz iduća će vam četiri tjedna život biti uzbudljiviji i prepun nove stimulacije. Za početak, mnogi će od vas već ovaj tjedan imati priliku za promjenu svakodnevice. Gdje god išli i što god radili osjećat ćete se hrabro i neustrašivo a posebno će vas privlačiti sve što je drugačije. Nema sumnje kako ćete već ovaj tjedan naučiti puno novih stvari. Na poslu ne trebate očekivati stres niti probleme a o vama ovisi kojim ćete smjerom ići dalje. Uživat ćete u druženju sa kolegama a upravo će vam to pomoći da se osjećate dobro i da osmislite nove projekte ili prihvatite drugačiji način rada. U idealnom ste periodu za zatražiti uslugu, bit ćete vrlo šarmantni a u kratkim ćete crtama moći uspješno pojasniti najsloženije stvari. Period od četvrtka je idealan za nove planove, bit ćete mentalno jaki i odlučni. Imat ćete pozitivan stav i dovoljno samopouzdanja da bi impresionirali okolinu ili uvjerili druge u nešto što su do sad kategorički odbijali. Najbolji dani u tjednu su srijeda, četvrtak i nedjelja.

 

 

RAK - tjedni horoskop

rakRAK - horoskop 20.01. - 26.01.

Ovoga će puta položaj Sunca usmjeriti vaš fokus na sex, novac, blagostanje i zajedničko vlasništvo. Radi se o specifičnom utjecaju koji će istovremeno pojačati vaše emocije i prezentirati vas kao osobu koja je strastvena po pitanju života. Bit ćete veseli, optimistični i rado ćete razmjenjivati svoje ideje sa drugima koji će vas vidjeti kao privlačnu i pametnu osobu. Shvatite ovo kao priliku za to da se istaknete kao osoba koja ima liderske sposobnosti a ako dulje vremena planirate promaknuće ili želite povišicu, sad je došlo vrijeme da pregovarate. Osim što je ovaj tjedan povoljan za posao, pratit će vas i sreća na ljubavnom polju stoga pronađite balans. U intimnom životu nećete imati granice niti ćete se osjećati nelagodno, bit ćete željni eksperimentiranja što će se sigurno svidjeti voljenoj osobi. Problem bi se mogao javiti samo na polju obitelji i stanovanja, doći ćete do situacije u kojoj će mnogi morati obraniti svoje interese i suočiti se sa nepravednom osobom. Najbolji dan u tjednu je petak.

 

 

LAV - tjedni horoskop

lavLAV - horoskop 20.01. - 26.01.

Sunce će se kroz slijedeća četiri tjedna nalaziti suprotno od vašeg znaka a to je jedini put ove godine da će vam kronično nedostajati energije. Poštujte svoj organizam i slušajte što vam govori, spavajte više nego inače i iskoristite svaku priliku za odmor. Utjecaj Sunca će također usmjeriti vašu pažnju na prijatelje, voljenu osobu i poslovne partnere, dosta ćete razmišljati o tome koja je vaša uloga u životima drugih i obrnuto. Osim što ćete tako učvrstiti dio odnosa, neke bi mogli definirati kao nepotrebne pa su tako moguće odluke koje će zbuniti pojedine osobe. Na poslu ćete ovaj tjedan funkcionirati vrlo dobro ali imajte mjeru i nemojte preuzimati nove odgovornosti kako se ne bi našli u kaosu. Lako ćete prihvaćati nove ideje i jako ćete se dobro koncentrirati na teže zadatke. Od četvrtka će vas pratiti osjećaj svrhe i želja za pobjedom pa ćete u kratkom vremenu te uz pomoć hrabrosti i borbenog duha ostvariti nešto veliko. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak, utorak i četvrtak.

 

 

DJEVICA - tjedni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop 20.01. - 26.01.

Ovaj će položaj Sunca za vas biti vrlo koristan. Osim što ćete staviti naglasak na sve što je povezano uz posao, karijeru i zdravlje, istovremeno ćete biti spremni uhvatiti se u koštac sa privatnim problemima i zaostacima. Nema sumnje kako ćete biti vrlo efikasni, produktivni ali i brzi po pitanju posla. Najbolje ćete funkcionirati samostalno jer ćete jedino tako imati osjećaj da je sve pod kontrolom. Početak tjedna je idealan za zabavu ali i za rasprave sa voljenom osobom te bliskim prijateljima. Dosta ćete se kretati među različitim ljudima a stalno ćete biti u centru pažnje pa će mnogi tako okupirati pažnju osobe suprotnog spola. Budite oprezni kako se ne bi zbog bezazlenog flerta doveli u neugodnu situaciju ili zbog njega pokvarili dobru poslovnu priliku. U dobroj ste fazi za kupnju umjetnina, odjeće, nakita i kozmetike ali imajte granicu, uvijek se sjetite onih većih ciljeva i budžeta. Ovaj će se tjedan netko taktički povući ili će nešto biti privremeno zaustavljeno. Najbolji dan u tjednu je četvrtak.

 

 

VAGA - tjedni horoskop

vagaVAGA - horoskop 20.01. - 26.01.

Već ćete ovaj tjedan imati dojam da vam je život postao puno lakši i jednostavniji. Osjećat ćete se jako dobro a imat ćete dojam da imate dovoljno slobode i samostalnosti što će vas odvesti do novih ideja. Budite oprezni, pripazite na ograničenja i pravila, nećete moći u svakom trenutku raditi točno ono što želite ili kako želite. U dobroj ste fazi za odmor i većina će vas razmišljati u tom smjeru ali bi bilo bolje da ne idete na godišnji jer ćete propustiti brojne prilike, radije nakon posla nešto više odmarajte ili se zabavite na drugačiji način nego inače. Većina će vas do petka primiti dobru vijest a ona će biti dovoljna za to da vas potakne na istraživanje ili putovanje. Lako ćete sklapati poznanstva a nemojte zanemariti niti poslovne odnose jer sad možete postaviti temelje za nešto što planirate u budućnosti. Vikend je idealan za romantiku i opuštanje a bit ćete skloni i sanjarenju stoga je bitno da odmaknete misli od posla i zabavite se. Najbolji dani u tjednu su petak, subota i nedjelja.

 

 

ŠKORPION - tjedni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop 20.01. - 26.01.

Kroz iduća će četiri tjedna Sunce putovati samim dnom vaše astrološke karte što se događa jednom godišnje a kada se dogodi usmjerava vam pažnju na ono što je najintimnije. Tako će se neki baviti obiteljskim pitanjima dok će drugi tragati za pravom ljubavi. Često ćete biti skloni povlačenju, uživat ćete u svakom trenutku koji provedete nasamo i kod kuće ali je zanimljivo to što ćete u društvu biti jako komunikativni, sretni i darežljivi. Popularnosti vam neće nedostajati kao niti karizme, lako ćete sklapati nova poznanstva i bez problema prilaziti potpuno nepoznatim osobama. Upravo bi vas jedna od takvih osoba mogla navesti na razmišljanje o postojećem ljubavnom odnosu i neispunjenim očekivanjima. Dobra će vas sreća pratiti u svemu što je povezano uz učenje, posao i pravna pitanja. Vikend će biti nešto drugačiji, nastupat ćete dosta asertivno pa tako pojedinim osobama reći svoje iskreno mišljenje što će neke neugodno iznenaditi. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i utorak.

 

 

STRIJELAC - tjedni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop 20.01. - 26.01.

Može se reći da polako dolazite na svoje. Sunce će kroz iduća četiri tjedna ubrzati vaš životni ritam, promijeniti vam svakodnevicu, udaljiti vas od rutine i donijeti brojne prilike za kraća putovanja. Ukratko, ovaj tjedan ulazite u period kakav vam najviše odgovara. Stalno ćete biti zaposleni, razgovarat ćete sa različitim ljudima a čak i oni koji to ne vole, učiti će više nego inače. Oni od vas koji su zaposleni u većim organizacijama mogu očekivati pretrpan raspored sa brojnim sastancima i projektima. Kako bilo, svidjet će vam se taj novi ritam i neće vam nedostajati energije. Do srijede ćete se baviti i ponekim obiteljskim pitanjima a nakon što ih uspješno riješite, osjećat ćete se bolje i pronaći onaj unutarnji mir. Upravo će vam takve situacije pomoći da na drugim poljima probijete led i ostvarite ili pokrenete nešto potpuno novo. Privlačit će vas zagonetke i sve što je tajanstveno ali ako osjetite da netko vama na taj način manipulira, odmah se povucite. Najbolji dan u tjednu je subota.

 

 

JARAC - tjedni horoskop

jaracJARAC - horoskop 20.01. - 26.01.

Pred vama su jako zanimljiva četiri tjedna jer će se Sunce smjestiti u vašoj kući novca. Bit ćete vrlo usmjereni svemu što je povezano uz posao i financije a upravo ćete na tim poljima prirodno donositi one ispravne odluke i konačno se za sebe izboriti. U privatno ćete vrijeme razmišljati o svemu što posjedujete pa doći i na ideju da nešto unovčite, budite oprezni ukoliko se radi o nekretnini koja zahtijeva veća ulaganja. Kada je u pitanju posao, pokušajte od ponedjeljka do srijede odvojiti dosta vremena za nove projekte jer ćete tada biti svjesni različitih okolnosti i moći objektivno procijeniti rizike. Nemojte donositi nagle odluke niti reagirati nepromišljeno, uvijek uzmite u obzir posljedice i smislite strategiju a ako niste sigurni u sebe, potražite pomoć ili savjet nekoga iz obitelji. Mudro birajte svoje bitke, koliko god imali dobre ideje i planove računajte na to da će se netko suprotstaviti iz ljubomore ili samo zato što voli stvarati nemir. Najbolji dani u tjednu su utorak, četvrtak i subota.

 

 

VODENJAK - tjedni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop 20.01. - 26.01.

Sunce je planeta koja simbolizira energiju a iduća će se četiri tjedna nalaziti upravo u vašem znaku. Shvatite ovo ozbiljno i pokušajte maksimalno iskoristiti sve blagodati ovog utjecaja. U idealnom ste periodu za nova postignuća i realizaciju ciljeva, energije vam neće nedostajati ali je morate ispravno usmjeriti stoga što prije posložite prioritete i isplanirajte ovaj tjedan. Do srijede se usmjerite zahtjevnijim poslovnim zadacima ali ostavite dovoljno vremena za ljubavni život jer je vrijeme za razgovor o emocijama i budućnosti. Osim što ćete se izražavati vrlo jasno i otvoreno, očekujte i kako će vam se netko drugi povjeriti ili vam otkriti emocije. Srijeda je jako bitan dan i povoljan za različite pregovore i trgovinu, imat ćete oko za priliku a komunicirat ćete iznimno uvjerljivo. Od četvrtka ćete biti mentalno jaki što je odlično jer ćete se morati koncentrirati na papirologiju, ispite i različita istraživanja a pritom ćete razmišljati brzo i objektivno. Najbolji dani u tjednu su utorak i subota.

 

 

RIBE - tjedni horoskop

RIBE - horoskop 20.01. - 26.01.

Pred vama su četiri tjedna odmora, opuštanja, introspekcije i planiranja. Ovaj se tjedan nećete previše isticati niti ćete imati volje za nova osvajanja, radije ćete u miru razmišljati o budućnosti i krojiti nove planove. Vaše povlačenje ne znači da ćete izbjegavati društvo i zabavu ili obaveze, novi će vam ciljevi dati osjećaj svrhe pa ćete imati i više samopouzdanja. Već od ponedjeljka možete očekivati više ljubavi, novca, harmonije i sreće. Mnogima će se javiti osoba kojoj su pomogli u prošlosti, prihvatite poziv na kavu jer ćete saznati nešto novo što vas može odvesti do honorarnog ali unosnog posla. Oni od vas koji su u dilemi ili uznemireni zbog trenutne ljubavne situacije sigurno će se sredinom tjedna razveseliti. Naime, dogodit će se razgovor koji će puno toga raščistiti i pomoći vam da shvatite tko je osoba sa kojom želite provesti svoje vrijeme. Vikend je idealan za privatne razgovore ali ne i za rješavanje problema, držite se ležernih tema. Najbolji dan u tjednu je nedjelja.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com