Tjedni horoskop ✅

Ovoga će se tjedna Mjesec nalaziti u Strijelcu, a kako će biti u svojoj četvrtini, tako će prevladavati želja za slobodom. Ipak, istovremeno će se nalaziti u četverokutnom položaju sa Suncem u Djevici što će stvoriti nesrazmjer između onoga što želimo i onoga što zapravo moramo raditi. Da bi izbjegli veće probleme i sa time se što bolje nosili, izbjegavajte davanje obećanja koja nisu realna ili koja bi vam na kraju mogla postati preveliki teret. Ako vas netko od dragih osoba zamoli za uslugu, dobro razmislite o dugoročnim rezultatima i provjerite što se točno od vas očekuje. Kako je Strijelac inače otvoren i uvijek spreman za zabavu, tako će nas kroz tjedan razna dešavanja podsjećati na to da život nije samo posao nego i igra. Slobodno se ponekad opustite, bez obzira na obaveze i eventualne  poslovne zaostatke.

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

Godišnji horoskop 2021

Ovan 2020

 

OVAN - tjedni horoskop

ovanOVAN - horoskop 13.09. - 19.09.

Od ponedjeljka do četvrtka stvari ćete doživljavati na jednoj dubljoj razini i na smislenije se načine povezati sa drugim ljudima. Voljet ćete intenzivnije nego do sada pa ćete vjerojatno doživjeti potpuno nove emocije. Mnogi će pripadnici znaka tako kroz tjedan dodatno učvrstiti postojeće obiteljske veze što će ih još više približiti domu i povećati osjećaj sigurnosti. Općenito možete očekivati nešto više obiteljskih kontakata, a tjedan je također povoljan za rješavanje obiteljskih problema koji su prisutni dulje vremena. Kada je u pitanju posao, bit ćete zadovoljni trenutnom situacijom pa lakše izraziti svoje stavove ili očekivanja na radnome mjestu. Poseban će uspjeh ostvariti oni od vas koji rade u timu ili se bave odnosima sa javnošću. Period od petka donosi vam mentalnu jasnoću i dosta živahne, ali konstruktivne rasprave. Znat ćete što želite i nećete se bojati to izreći. Vikend je idealan za pregovore i poslovne dogovore. Najbolji dani u tjednu su subota i nedjelja.

 

 

BIK - tjedni horoskop

bikBIK - horoskop  13.09. - 19.09.

Početkom tjedna ćete biti suosjećajniji i maštovitiji nego inače, ali ćete istovremeno biti više skloni idealiziranju. Možda ćete osjetiti poriv da počnete slijediti jedan duhovniji put, a to ovoga puta neće biti posljedica nekakve zdravstvene krize ili gubitka. Ako udovoljite sami sebi po tom pitanju, zapravo ćete pronaći ispunjenje bez da se pritom morate odreći materijalnih stvari koje vam trenutno daju osjećaj sigurnosti i udobnosti. Kada su u pitanju ljubavni odnosi, možete očekivati odličnu atmosferu sa postojećim partnerom, ali i novo poznanstvo sa posebnom osobom sa kojom ćete se zaista moći povezati na svim razinama. Kraj tjedna i vikend povoljni su za uvođenje promjena u odnos sa voljenom osobom, za mijenjanje starih navika i za uređenje doma. Sve te promjene neće izazvati negativne reakcije, štoviše, dogodit će se u pravi trenutak i to na zadovoljstvo svih uključenih. Ukoliko planirate preseljenje, za vikend napravite detaljniji plan. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

 

 

BLIZANCI - tjedni horoskop

blizanci

BLIZANCI - horoskop 13.09. - 19.09.

Ovaj bi se tjedan trebali fokusirati na posao i dati sve od sebe da pronađete motivaciju koja će vam pomoći da još više toga obavite i na kraju uspijete u onome što vas najviše zanima. Kombinacija truda i sreće dat će vam dovoljno moći i utjecaja da u svoj život unesete veću promjenu. Izgledan je poslovni uspjeh, pronalazak novoga izvora prihoda, putovanje koje će voditi novom poslu ili napredovanje na trenutnom radnom mjestu. Ovo je također dobro vrijeme za to da pomognete onima koji imaju manje sreće od vas. Upravo ćete sa svojom velikodušnošću steći nove i utjecajne prijatelje. Nakon tjedna koji će biti obilježen hrabrošću i brojnim aktivnostima, za vikend ćete se osjećati ranjivije, osjetljivije i nježnije. Privlačit će vas sve što je kreativno i drugačije. Bit ćete osjetljivi za tuđe emocije, ali ovoga puta slobodno možete vjerovati svojoj intuiciji. Oni od vas koji su u ljubavi slobodni, mogli bi započeti jedan zanimljiv odnos. Najbolji dani u tjednu su utorak, petak i nedjelja.

 

 

RAK - tjedni horoskop

rakRAK - horoskop 13.09. - 19.09.

Period od ponedjeljka do petka donosi vam intenzivna i duboka iskustva. Imat ćete veću moć i konačno moći značajnije utjecati na vlastiti život, događaje koji su vam važni i na ljude oko sebe. Možete očekivati jako dobre odnose sa ljudima na pozicijama moći i autoriteta, velikim organizacijama i tvrtkama. Imat ćete više samopouzdanja nego u prethodnim tjednima pa tako ostaviti bolji dojam na nadređene i kolege. Općenito, puno ćete lakše moći riješiti bilo kakve privatne i poslovne probleme. Vikend vam donosi razne razgovore i više interakcija sa drugim ljudima. Bavit ćete se sa dosta teškim temama, ali na kraju pronaći najbolja moguća rješenja. Ovaj je period također dobar za istraživanje, ako odvojite dovoljno vremena i pažnje, mogli biste otkriti razne tajne i riješiti neki od starih misterija. Izbjegavajte ideje koje su previše ekstremne i klonite se teorija zavjere jer bi u suprotnom mogli razljutiti iracionalnu osobu i izazvati sukob. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

 

 

LAV - tjedni horoskop

lavLAV - horoskop 13.09. - 19.09.

Ponedjeljak i utorak donijet će vam u život glamur, intrigu ili čak njihovu kombinaciju. Kako ćete biti dosta osjetljivi na tuđu negativnu energiju, tako bi se trebali okružiti sa pozitivnim osobama i općenito onima u koje imate povjerenje. U suprotnom, ako se nađete u društvu onih koji vam nisu ravni, moguće su zabune i nesporazumi, a u onim drastičnim situacijama, mogle bi se pojaviti sumnje i nisko samopoštovanje. Općenito u prvoj polovini tjedna budite jako oprezni kada su u pitanju privatni odnosi jer bi upravo oni mogli biti obilježeni nepoštenjem i prijevarom. Klonite se poroka i nemojte ni u čemu pretjerivati jer ćete zdravstveno biti osjetljiviji nego inače. Period od srijede do nedjelje predstavlja odlično vrijeme za razmišljanje i planiranje budućnosti. Pozitivno razmišljanje, drugačija perspektiva i izvrsne vještine odlučivanja omogućit vam da jasno vizualizirate svoju budućnost. Nemojte se bojati učenja i novih ideja. Najbolji dani u tjednu su srijeda i subota.

 

 

DJEVICA - tjedni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop 13.09. - 19.09.

Od ponedjeljka do petka povećana moć i utjecaj svakako će vam donijeti pozitivne promjene i uspjeh na različitim životnim poljima. Izgledni su duhovni i osobni rast, bogatstvo i razne prilike za napredovanje u karijeri. Snažan poriv da nešto drastično promijenite u svom životu poklopit će se upravo sa mogućnošću da to učinite. Spontano prihvatite sva dešavanja i iskoristite nove mogućnosti kojih ovoga puta neće nedostajati. Treba naglasiti i to kako ćete moći inspirirati i motivirati ljude na to da rade zajedno za jedinstveni cilj ili za opće dobro. Isto tako, moći ćete impresionirati nadređene svojim novim idejama za poboljšanje produktivnosti unutar poduzeća. Sredina tjedna je pravi trenutak za to da zatražite unaprjeđenje ili povećanje plaće, položite ispite ili se prijavite za novo radno mjesto. Srijeda i četvrtak također predstavljaju idealno vrijeme za uvjeravanje, ohrabrivanje drugih, poučavanje i za pregovore. Nemojte sebe ograničavati. Najbolji dan u tjednu je srijeda.

 

 

VAGA - tjedni horoskop

vagaVAGA - horoskop 13.09. - 19.09.

Pred vama je jedan pozitivan tjedan u kojem će vam se, ovoga puta sa dobrim razlogom, činiti da vam se odjednom događaju samo dobre stvari. Bit ćete društveni, a uz to možete očekivati jako dobre odnose sa dragim osobama, kao i sa poznanicima. Kada je u pitanju posao, bit ćete najproduktivniji u rješavanju timskih zadataka. Period do petka tako predstavlja odlično vrijeme za stvaranje novih poslovnih prilika, povećanje prihoda, učenje, odlazak na putovanja, ali i za rješavanje raznih poslovnih i pravnih problema. Mnogi će se od vas više zainteresirati za religiju i duhovnost, politiku i filozofiju, samo budite oprezni kako ne bi pokrenuli raspravu o tim temama sa pogrešnom osobom. Subota i nedjelja donose vam intenzivne osobne interakcije u kojima ćete imati priliku pokazati ono što osjećate prema određenoj osobi, a zauzvrat također dobiti kvalitetne povratne informacije. Odnos će se nakon toga još više učvrstiti ili ćete moći sretni nastaviti dalje. Najbolji dan u tjednu je nedjelja.

 

 

ŠKORPION - tjedni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop 13.09. - 19.09.

Ovaj vam tjedan konačno donosi zadovoljstvo, veselje i svu potrebnu potporu. Ne treba zanemariti ni ljubav koja će još jednom postati ono što vas pokreće. Bez obzira na prirodu posla koji radite, drugi će vas ljudi smatrati jako zanimljivom i stručnom osobom. Imat ćete dojam da vas okolina sve bolje razumije pa ćete tako spontano iznositi nove ideje što će mnoge potaknuti na razmišljanje u boljem smjeru. Prva je polovina tjedna idealna za kreativan timski rad te za smišljanje novih poslovnih strategija. U drugoj će polovini tjedna, oni od vas koji traže sreću na ljubavnom polju, vjerojatno je i naći, a ona će se poklopiti sa pozitivnim dešavanjima povezanima uz stare probleme. Možete očekivati i komplimente, darove te dobre ponude. U petak se nakon posla pokušajte što više opustiti u društvu starih prijatelja. Vikend će biti jako povoljan za druženje i sklapanje novih poznanstava, ali pripazite na vrijeme kojim raspolažete i pažljivo birajte sugovornike. Najbolji dan u tjednu je petak.

 

 

STRIJELAC - tjedni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop 13.09. - 19.09.

U ovom ćete tjednu svakako uživati jer vas očekuju ležerne aktivnosti, zabava i poneka uzbudljiva avantura. Osjećat ćete se ugodno, bit ćete zadovoljni trenutnom životnom situacijom pa ćete se tako rado družiti sa drugima. Sreća će vas pratiti u obliku darova, novca i komplimenata. Bit ćete popularni i karizmatični pa tako gotovo uvijek privlačiti pozornost osoba suprotnog spola. U ovoj se fazi možete slobodno upustiti u kraću ljubavnu avanturu, ali uz uvjet da ste svjesni situacije i da imate realna očekivanja. Lako ćete sklapati nova poznanstva, a novi će poslovni odnosi biti kvalitetni i obostrano korisni. Oni od vas koji se bave financijskim poslovima, mogu očekivati unosan projekt koji će im pomoći da steknu još veći ugled. U petak će se, na ljubavnom polju, dogoditi nešto pozitivno što će vas potaknuti na to da usmjerite svoju energiju prema značajnijim životnim ciljevima. Ako i ne radite za vikend, imajte na umu da je idealan za rješavanje izazova. Najbolji dan u tjednu je četvrtak.

 

 

JARAC - tjedni horoskop

jaracJARAC - horoskop 13.09. - 19.09.

Ovoga ćete tjedna u kratkom roku i uz relativno malo truda, moći ostvariti puno toga. Bit ćete spremni preuzeti inicijativu, ali samo ako u nečem vidite jasnu svrhu ili vam je ponuđena materijalna korist. U tom ćete slučaju biti skloni boriti se do kraja i suprotstaviti se neistomišljenicima. Međutim, ukoliko se od vas traži da nešto napravite, a istovremeno nemate širi kontekst, teško ćete moći pronaći motivaciju i vjerojatno ćete napraviti nekoliko pogrešaka. Dragim ćete osobama kroz tjedan rado pružiti svoju podršku, a kada je u pitanju rješavanje obiteljskih problema, bit ćete direktni i iskreni. Kada je u pitanju ljubav, u dobrom ste periodu za započinjanje novog odnosa, ali samo ako ste slobodni. Oni koji su zauzeti trebali se suzdržati od flerta i izbjegavati upuštanje u tajne odnose koji će im se kasnije vjerojatno obiti o glavu. Vikend će vam donijeti novu priliku za pronalazak dodatnog izvora prihoda, ali nemojte brzati nego radije pregovarajte. Najbolji dan u tjednu je petak.

 

 

VODENJAK - tjedni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop 13.09. - 19.09.

Bez obzira na nešto zahtjevniju poslovnu situaciju, imajte na umu kako je ovaj tjedan idealan za romantiku. Bit ćete tajanstveni i u svoj život privlačiti osobe koje će imati razumijevanja i strpljenja odnosno sa kojima je moguć jedan kvalitetniji odnos. Istovremeno ćete biti zadovoljni svojim životom i spontano pronaći balans između vlastitih i tuđih želja. Rado ćete drugima pružiti pomoć, ali samo ako smatrate da je opravdano ono što druga strana traži. U suprotnom ćete se povući, a možda i konačno prekinuti odnos sa pojedinim osobama. Ukoliko stavite svoj ego na prvo mjesto, nemojte se osjećati krivima jer ćete to vjerojatno raditi sa dobrim razlozima. Dok će neki ljudi biti previše nervozni ili reagirati neprimjereno, vi ćete u svakome trenutku biti smireni, hladni i komunicirati vrlo racionalno. Ako i steknete dojam da se suzdržavate jer se bojite nastaviti dalje ili se bojite da će vas netko povrijediti, dobro razmislite o tome čega se ustvari bojite. Najbolji dan u tjednu je četvrtak.

 

 

RIBE - tjedni horoskop

RIBE - horoskop 13.09. - 19.09.

Ovoga ćete tjedna, barem većinu vremena, biti strpljivi, odlučni i imati jak osjećaj za odgovornost. Iako vam radni tjedan neće biti posebno uzbudljiv, bit će bitan zato što ćete još više raditi da bi sebi osigurali stabilniju financijsku budućnost. Kada je u pitanju posao, dosta brzo ćete reagirati i biti spremni na prekovremeni rad, ali samo ako je plaćen i ako smatrate da ćete njime doista riješiti neki od izazova. Ukoliko to ne smatrate ili se radi o neplaćenim aktivnostima, teško ćete se moći natjerati na dodatan rad i vjerojatno ćete izraziti svoje nezadovoljstvo pred osobom koja za to neće imati razumijevanja. Pokušajte u svemu pronaći balans kako bi izbjegli preveliki umor koji bi mogao izazvati manje, ali neugodne zdravstvene probleme. Kako će tjedan odmicati, tako ćete imati sve veću potrebu za romantikom. Vikend je odličan za druženje sa simpatijom ili tajnim partnerom. Bit ćete provokativni i strastveni te skloni izraziti svoje skrivene želje. Najbolji dani u tjednu su utorak i petak.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
egarner.hr, otkup mobitela
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com