Tjedni horoskop ✅

Ovaj nas tjedan očekuju dvije veće promjene. Mars se premješta u Škorpiona gdje će ostati kroz idućih šest tjedana a Sunce u Strijelca gdje ostaje četiri tjedna. Pred nama je tako jedan relativno ugodan i miran tjedan u kojem će se većina znakova susresti sa novim prilikama. Energije nam neće nedostajati a mnogi će steći bolji dojam o vlastitom životu i svojim ciljevima. Prevladavati će dobra atmosfera a komunikacija će biti dvosmjerna, jasna i produktivna. Ne smijemo zanemariti ni onu doista dobru vijest a ta je da službeni period retrogradnog Merkura prestaje u srijedu. Nema više odgoda, nesporazuma i čudnih pogrešaka. Konačno možemo odahnuti i opustiti se. Ipak, kako će se utjecaj retrogradnog Merkura osjećati sve do 08. prosinca, još malo pričekajte sa kupnjom automobila, kamiona, računala i sl.

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 

 

Godišnji horoskop 2019

 
Ovan 2019 Bik 2019 Blizanci 2019 Rak 2019 Lav 2019 Djevica 2019 Vaga 2019 Skorpion 2019 Strijelac 2019 Jarac 2019 Vodenjak 2019 Ribe 2019

OVAN - tjedni horoskop

ovanOVAN - horoskop 18.11. - 24.11.

Period od ponedjeljka do četvrtka bit će vam obilježen materijalnom dobiti ostvarenom kroz promišljene i produhovljene poteze. Ovoga tjedna možete ostvariti dobar dio svojih snova i to uz pomoć marljivog rada u kombinaciji sa realnim pristupom i osjetljivošću. Nema sumnje kako ćete većinu radnog tjedna biti optimistični ali isto tako budite osjetljivi te imajte na umu i vlastita ograničenja. Bolje ćete razumjeti svoje duhovne ciljeve i kako se oni uklapaju u onu širu sliku. Duhovna mudrost donijet će vam strpljenje i potrebnu samodisciplinu pa ćete tako žrtvovati kratkoročne pohvale i manja postignuća za dugoročni uspjeh. Period od petka do nedjelje garantira zadovoljstvo, veselje i puno ljubavi. Okolina će vas vidjeti kao vrlo privlačnu osobu, posebno ako istaknete svoju opuštenost i konačno dozvolite drugima da vide vašu osjetljivu stranu. Tjedan nije povoljan samo za posao nego i za ljubavne pothvate. Najbolji dani u tjednu su petak i subota.

 

 

BIK - tjedni horoskop

bikBIK - horoskop 18.11. - 24.11.

Imat ćete izraženu potrebu za ljubavlju i privrženošću okoline pa će tako većina vas ovoga tjedna percipirati međuljudske odnose puno intenzivnije nego inače. Najbitnije je da imate mjeru i da ste svjesni granica. Naime, privlačit ćete u svoj život nova prijateljstva ali i nove ljubavne afere. Moguća su vrlo intenzivna intimna iskustva ali vrlo rijetko će se neko od njih razviti u profinjenu i karmičku ljubavnu vezu. Ovaj vas tjedan očekuju i promjene, u većini slučajeva pozitivne iako će vam se novonastale situacije u početku činiti teškima a pojedini bi događaji mogli biti traumatični. Kada je u pitanju posao, pokušajte sve bitne aktivnosti odgoditi za drugu polovinu tjedna. Tad ćete imati dobar osjećaj za ljude i situacije, razmišljat ćete vrlo racionalno i brzo rješavati eventualne probleme. Za vikend ćete biti u dodiru sa vlastitim emocijama pa tako moći donijeti bitnu odluku povezanu uz ljubav. Isto tako, vikend je idealan za intimu i strast. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i srijeda.

 

 

BLIZANCI - tjedni horoskop

blizanci

BLIZANCI - horoskop 18.11. - 24.11.

Ovaj ćete tjedan biti vrlo emotivno osjetljivi i stvari doživljavati osobno. Većinu ćete toga proživljavati vrlo snažno a emotivne bi vas reakcije mogle dovesti do poneke neugodne situacije; da bi to izbjegli pokušajte imati kontrolu prvenstveno nad svojim riječima. Velike su šanse za to da će vas netko duboko dirnuti i sve jače utjecati na vaše životne odluke pa i na vaše razmišljanje. Intenzivna emotivna povezanost pretvorit će se u nov ljubavni odnos a pritom ćete imati osjećaj da je u pitanju sudbina. Slobodno se opustite i prihvatite sve što vam se dešava na ljubavnom ali i obiteljskom polju. Period od četvrtka donosi ljubav, novac, harmoniju i sreću. Nećete se morati posebno truditi da bi ostvarili dnevne ciljeve a drugi će vam pružati potporu. Za vikend će mnogi imati dojam da su previše opterećeni, dobro razmislite o tome i sigurno ćete vrlo brzo zaključiti da je to iz razloga što se previše dajete i trudite. Usporite tempo. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak, petak i subota.

 

 

RAK - tjedni horoskop

rakRAK - horoskop 18.11. - 24.11.

Tjedan će vam biti obilježen emocijama. Već ćete u ponedjeljak imati snažnu potrebu za razgovorom sa posebnom osobom, tragat ćete za različitim odgovorima i znakovima privrženosti. Oni od vas koji su slobodni mogli bi postati emotivno opsjednuti simpatijom, budite oprezni i nemojte dozvoliti da vam to okupira um u mjeri da zanemarite poslovne i druge obaveze. Bilo kakva nova romansa za vas će biti uzbudljiva i predstavljati novo iskustvo, mnogi će tako smatrati da im se život potpuno promijenio. Oni od vas koji su zauzeti razvit će dublje emocije i tako se još bolje povezati sa voljenom osobom. Nemojte misliti samo na sebe i dešavanja u svom životu, budite svjesni događanja u okolini jer će vam se nekoliko osoba obratiti u potrazi za savjetom. Ovaj se tjedan slobodno oslonite na intuiciju, bit ćete razumni i uspješno moći donijeti odluke povezane uz dom, obitelj i ljubav. Ako i osjetite zbunjenost, potražite savjet od starije ženske osobe. Najbolji dan u tjednu je srijeda.

 

 

LAV - tjedni horoskop

lavLAV - horoskop 18.11. - 24.11.

Mjesec će se u ponedjeljak i utorak nalaziti u vašem znaku pa ćete tako biti fokusirani na privatan život, dom i obitelj. Bit ćete isto tako više emotivni i osjetljiviji nego inače. Prva polovina tjedna idealno je vrijeme za razgovore o različitim problemima povezanim uz odnose sa drugima. Imat ćete unutarnji mir i balans pa vam tako neće nedostajati ni samopouzdanja potrebnog za otvaranje škakljivih tema. Odgovarat će vam sve što je poznato – objekti, osobe i mjesta, stoga pokušajte odgoditi bilo kakva putovanja jer bi se na njima mogli osjećati tjeskobno. Period od srijede do nedjelje bit će obilježen dobrom zabavom, osjećat ćete se sretno, društveno i darežljivo a pratit će vas i dobra sreća. Ta će se sreća manifestirati kroz darove, novac i/ili komplimente. Nemojte nikoga i ništa ignorirati, bit će dosta dešavanja i osoba koje će zahtijevati vašu pozornost. Prije nego u poslu donesete veću odluku, pokušajte sa više različitih pristupa. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

 

 

DJEVICA - tjedni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop 18.11. - 24.11.

Ovaj ćete tjedan najviše pažnje posvetiti ljubavnim odnosima ali i prijateljstvima. U poslu će vas voditi intenzivne emocije i strast pa ćete se tako baviti onim aktivnostima koje vam donose sreću i zadovoljstvo. Budite oprezni kako se ne bi previše prepustili sanjarenju pa tako svoju energiju uložili u nešto što nije potrebno ili isplativo. Isto tako, nemojte ignorirati ostale poslovne obaveze. Mnogi će od vas pomoći nekom od kolega na poslu što će označiti početak pravog prijateljstva. U svakom slučaju ne trebate očekivati negativna dešavanja, osjećat ćete se ugodno i biti u sebe sigurni iako je krajem tjedna moguć trenutak straha i anksioznosti. Ako ga i osjetite, malo pažljivije razmislite o onom što vas brine, nemojte kriviti druge za situacije u kojima se nalazite. Vikend je idealan za odlazak na spojeve, bit ćete vrlo popularni i privlačni osobama suprotnog spola. Ukoliko i nemate interesa za novu romansu, izađite van i zabavite se. Najbolji dani u tjednu su subota i nedjelja.

 

 

VAGA - tjedni horoskop

vagaVAGA - horoskop 18.11. - 24.11.

Ovaj ćete tjedan biti puni pozitivne energije što će vam pomoći da se dobro osjećate u svom okruženju ali i da imate dovoljno samopouzdanja. Oni od vas koji su dosta opterećeni poslom i ovaj tjedan očekuju različita dešavanja ne trebaju biti zabrinuti jer će pokazati ambicioznost ali i sposobnost multitasking-a. Nema sumnje kako ćete dobiti pohvale okoline ali i potrebne resurse. Ako ćete se željeti odmoriti ili udaljiti od svega na nekoliko sati, moći ćete i to bez osjećaja da bi pritom morali raditi nešto drugo. Poslovna će atmosfera biti ugodna, puna podrške pa i humora, stres će biti sveden na minimum. U ljubavi će situacija biti malo drugačija. Iako ćete generalno njome biti zadovoljni i optimistični, dobar će dio vas smatrati kako zaslužuje bolje i više što bi moglo izazvati napetost pa i svađu, ovisno o vašem nastupu. Uvijek krenite od sebe i budite objektivni inače bi se mogli iznenaditi komentarima i optužbama druge strane. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

 

 

ŠKORPION - tjedni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop 18.11. - 24.11.

Pripremite se jer vas ovaj tjedan očekuje više različitih dešavanja a gotovo svako od njih predstavlja dobru priliku. Ovoga tjedna, osim različitih komplimenata, darova i novca, možete očekivati različite ponude za dodatni posao, dobre kupoprodajne i investicijske prilike a u svemu tome sigurno vam neće nedostajati vlastitih novih ideja. Najbitnije je da ste dobro organizirani i svjesni svojih ciljeva stoga odmah u ponedjeljak napravite plan i stavite sve na papir. Imat ćete prilično energije iako bi vam je moglo nedostajati u trenucima povećanog stresa. Osjećat ćete se sretno i zadovoljno ali će vam sve do četvrtka nedostajati hrabrosti za preuzimanje poslovnih rizika i novih izazova. Kada je u pitanju ljubav, tu ćete hrabrost dobiti tek u subotu kad ćete konačno nastupiti asertivno i ostvariti uspjeh. Tjedan je idealan za stjecanje novih znanja kao i za putovanja ali na ona dulja krenite samo ako garantiraju ostvarenje većeg životnog cilja. Najbolji dani u tjednu su četvrtak, petak i subota.

 

 

STRIJELAC - tjedni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop 18.11. - 24.11.

Radni će vam tjedan, barem njegov početak, biti obilježen različitim neslaganjima ali imajte na umu da će ona proizaći iz vašeg predomišljanja i čestih promjena ponašanja. Radi se o tome da ćete biti emotivno nesigurni što će vam stalno utjecati na misli a pritom ćete procjenjivati stvari i situacije vrlo subjektivno, isključivo na temelju iskustava iz prošlosti. Kako bi izbjegli neugodne i napete situacije, pokušajte svu energiju usmjeriti uobičajenim poslovnim i mentalnim aktivnostima. Naime, tu ćete biti vrlo jaki, uočavat ćete bitne detalje i ispravno vidjeti pogreške, rizike odnosno opasnosti tamo gdje ih drugi ne vide. Do srijede se nikako nemojte upuštati u rad na novim projektima ili u diskusije sa novim kolegama. Period od srijede će biti nešto drugačiji, bit ćete više sigurni u sebe i svoje odluke, osjećat ćete se zadovoljno i biti sretni. Trebat će vam puno manje vremena da bi ostvarili različite ciljeve, ne samo poslovne nego i emotivne. Najbolji dani u tjednu su četvrtak i petak.

 

 

JARAC - tjedni horoskop

jaracJARAC - horoskop 18.11. - 24.11.

Nemojte ovoga tjedna biti previše fokusirani na ljubavno polje niti se previše truditi oko nečega ili nekoga jer nećete ostvariti uspjeh. Uvijek pokušajte biti objektivni, zadržite kontrolu nad svojim reakcijama i pokušajte se usmjeriti na više različitih aktivnosti. U poslu ćete biti vrlo ažurni, osjećat ćete se optimistično a pratit će vas i dobra sreća. Idealno je vrijeme za započinjanje novih projekata i za realizaciju različitih ideja. Na poslu vam nitko neće pružati otpor a možete računati i na potrebnu pomoć. Imajte na umu kako se nalazite u fazi materijalnog ali i duhovnog rasta te kako vam ta faza donosi različite prilike, dobre i loše. Nemojte ni u čemu brzati niti donositi zaključke isključivo na temelju nečijeg mišljenja, uvijek potražite dokaze i samostalno istražite ono što vas buni ili zanima. Osjećat ćete se ugodno i dobro ćete funkcionirati u većim skupinama ljudi pa je tako tjedan idealan za grupne sastanke i različite javne nastupe. Najbolji dani u tjednu su utorak, četvrtak i nedjelja.

 

 

VODENJAK - tjedni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop 18.11. - 24.11.

Iako vam se možda i neće tako činiti, ovoga ćete tjedna jasnije razumjeti sebe, sve ono što vas u životu pokreće i na kraju krajeva, imat ćete bolji dojam o tome što u životu doista želite. Već ćete se početkom tjedna osjećati optimistično po pitanju budućnosti ali ćete pritom biti vrlo realni i znati što možete a što ne. Neće vam nedostajati samopouzdanja i odlučnosti pa se pokušajte posvetiti zahtjevnijim poslovnim zadacima koji podrazumijevaju odobrenje drugih kolega ili nadređenih. Starija će vam osoba dati kvalitetne savjete dok će vam se netko mlađi obratiti za pomoć. Shvatite tu mlađu osobu ozbiljno, nemojte pružati neprovjerene informacije niti davati neozbiljne savjete. Nakon uspješnog ali napornog radnog tjedna, odredite granicu i vikend posvetite odmoru. Osim što ćete provesti kvalitetno vrijeme sa prijateljima i obitelji, oni od vas koji su slobodni mogu očekivati da će ih potražiti netko vrlo zanimljiv i poželjan. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i subota.

 

 

RIBE - tjedni horoskop

RIBE - horoskop 18.11. - 24.11.

Ovaj ćete se tjedan osjećati jako ugodno, bit ćete optimistični i zadovoljni odnosima sa okolinom. Očekuje vas dobra, prijateljska i produktivna atmosfera na radnom mjestu stoga se nemojte osamljivati, najbolji ćete uspjeh ostvariti kroz timski rad. Doći ćete i pred brojne prilike povezane uz privatni i materijalni rast. Izgledne su financijske prilike koje bi vam mogle značajno popraviti obiteljski budžet. Te prilike ne moraju biti direktno povezane sa vama, ukoliko vam se netko iz obitelji obrati za savjet u vezi nove ponude, shvatite to ozbiljno i uključite se u donošenje odluke. Tjedan je također povoljan za učenje i polaganje ispita. Kada je u pitanju ljubav, većinu ćete tjedna tragati za ugodnim trenucima i malim dokazima vjernosti koje ćete i dobiti ali su za vikend moguće trzavice. Te će trzavice biti uzrokovane vašim potezom koji će drugoj strani ostaviti dojam kako vam nije stalo i kako gledate samo sebe. Pokažite poštovanje i ispričajte se. Najbolji dan u tjednu je nedjelja.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com