Tjedni horoskop ❤️❤️❤️

Novi će tjedan započeti prilično opušteno i to zahvaljujući Marsu koji se premješta iz vatrenog Ovna u puno opuštenijeg Bika. Osim što ćemo se moći mentalno opustiti, umjesto da pretrpamo svoj raspored i pokušavamo sve obaviti odmah, shvatit ćemo kako je dobro sa vremena na vrijeme imati malo slobodnog vremena i svjesno biti sebičan. Svojom ćemo energijom upravljati razumno pa ćemo biti smireni te pokazati koliko smo strpljivi i velikodušni. Ljubav će igrati važnu ulogu, a naglasak će biti na senzualnosti koju nećemo željeti brzo proživjeti nego ćemo u njoj što dulje uživati. U utorak Merkur također mijenja položaj pa prelazi iz intelektualnih Blizanaca u emotivnog Raka što znači da ćemo bolje napredovati ako u svakodnevicu uključimo emocije. Hladne odluke često će odbiti druge, a ciljeve ćemo kroz ostatak tjedna lakše postizati ako pripazimo na to kako ćemo svojim riječima i djelima utjecati na druge. Imajte na umu kako nije bitan samo naš vlastiti uspjeh već i to da drugi ljudi od njega imaju nekakvu korist.

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 

OVAN - tjedni horoskop

ovanOVAN - horoskop 04.07. - 10.07.

Maksimalno iskoristite početak ovoga tjedna kada će vaši postupci biti zreli i ozbiljni. Lako ćete izbjeći ponavljanje grešaka iz prošlosti i neometano ćete ići naprijed. Sabrano razmišljanje pomoći će vam da napravite kvalitetan raspored i učinkovito isplanirate sljedeće poteze. Ambicije će vam biti snažne i one će vas motivirati, ali ćete istovremeno biti vrlo strpljivi i oprezni, poučeni prethodnim nevoljama. Na poslu napravite pedantan plan, ali nemojte biti previše optimistični, držite se samo onih odgovornosti za koje znate da ih možete podnijeti. Ako preuzmete na sebe nešto što nije realno, samo ćete ispasti nepouzdani. Iskustvo u suočavanju sa problemima pomoći će vam da donesete prave odluke i osigurati da ne ponavljate stare pogreške. Isto vrijedi i za financije gdje ćete održati ravnotežu svjesni toga da prekomjerno trošenje samo donosi tjeskobu i probleme. U ljubavi nemojte biti sitničavi i nemojte trošiti energiju na ono što je kratkoročno. Najbolji dan u tjednu je subota.

 

 

BIK - tjedni horoskop

bikBIK - horoskop 04.07. - 10.07.

Ovoga ćete se tjedna najviše usredotočiti na međuljudske odnose. Rješavat ćete sve probleme koje ste možda imali sa ljudima oko sebe, a upravo će vas to odvesti korak dalje. Ta rješenja neće biti rezultat čarolije niti slučajnosti već vaših napora. Naime, priznat ćete svoje pogreške i preuzimati odgovornost. Ipak, tek kada potpuno prihvatite vlastitu prošlost, moći ćete drastično poboljšati svoje trenutno stanje. Obiteljski će se odnosi popraviti pa ćete tako slobodno vrijeme provoditi u pozitivnom, ugodnom i mirnom raspoloženju stoga nema potrebe da budete napeti ili oprezni u vlastitom domu. Na poslu ćete vratiti kontrolu jer ćete pažljivo kanalizirati emocije. Nećete se uznemiravati sitnicama niti ćete se upuštati u tračeve nego ćete se baviti svojim obavezama i energiju usmjeriti u izvršavanje zadataka. Osjećat ćete se ispunjeno i zadovoljno što će se odraziti i na ljubavni život gdje će nestati sigurnost i tjeskoba. Najbolji dani u tjednu su utorak, četvrtak i petak.

 

 

BLIZANCI - tjedni horoskop

blizanci

BLIZANCI - horoskop 04.07. - 10.07.

Ovaj tjedan vam donosi priliku da izrazite svoju kreativnost. Imat ćete mnoštvo novih ideja i uspijevat ćete doći do rješenja baš kad se čini da su stvari zašle u slijepu ulicu. Putovanje na koje ste željeli ići napokon se nazire, unatoč nekim preprekama. Štoviše, očekujte promjene i preslagivanja, osobito u privatnom životu gdje ćete često primati dobre vijesti koje će vam uljepšati dan i promijeniti pojedine negativne stavove. Na poslu također možete očekivati promjene. Neke će od njih biti pozitivne dok će vam druge pokvariti planove. Ipak, nemojte se previše uznemiravati nego dokažite da sve ovisi o pravim odlukama i odabirima. Ako ostanete fokusirani na ono što je doista bitno, uspješno ćete izbjeći prepreke i ostvariti ciljeve koji inače zahtijevaju ogroman napor.  U ljubavnom ćete životu tražiti neovisnost i veću emotivnu zaštitu. Budite oprezni ako imate nerealne zahtjeve prema partneru jer bi mogli odnos previše uzdrmati. Najbolji dani u tjednu su utorak i srijeda.

 

 

RAK - tjedni horoskop

rakRAK - horoskop 04.07. - 10.07.

Početak tjedna donosi vam mudrost i staloženo razmišljanje. Intuicija će vam biti snažna i pomoći vam da se suočite sa problemima na najučinkovitiji način. Tenzije će jenjavati pa ćete tako doživjeti tople emocije koje će vam omogućiti da uživate u mirnim trenucima, daleko od stresa svakodnevnog života i neodgodivih obaveza. Ukratko, ovo je tjedan u kojem ćete obnoviti energiju i osjećati se uravnoteženije. Na poslu posložite priroritete i jasno odredite planove jer će vam to učiniti tjedan puno lakšim. Ako vas nešto posebno muči, odgodite to za kraj tjedna kada ćete sa lakoćom smisliti pametna rješenja za bilo kakve složene probleme. Pripazite na to da vam racionalnost ne potiskuje kreativnost jer ćete istovremeno imati kreativne ideje koje su potencijalno unosne. U ljubavi ćete biti smireni i spontano izbjegavati situacije koje mogu dovesti do svađe ili pretjerivanja. Uspješno ćete odvojiti privatni i poslovni život pa ćete tako biti sigurniji u sebe. Najbolji dan u tjednu je petak.

 

 

 

LAV - tjedni horoskop

lavLAV - horoskop 04.07. - 10.07.

Iako vam dinamika nije strana, ovoga tjedna nećete oklijevati u borbi i nametanju svoje nadmoći u situacijama u kojima se osjećate sigurno, osobito na poslu. Međutim, ovoga ćete tjedna također dokazati kako možete izuzetno pametno manevrirati sa problemima sa kojima se morate odjednom suočiti. Imat ćete potrebu za time da se riješite svega onoga što vas sputava ili gura prema nazad, ali budite oprezni kada je u pitanju ljubav. Naime, ako realno ne procijenite činjenice, odnos bi mogli prekinuti iz pogrešnih razloga. Dosta ćete projicirati svoju individualnost na ljubavni život pa ćete tako jasno pokazivati potrebu za slobodom i nećete dozvoliti da na vas utječu zahtjevi drugih ljudi, pa tako i oni voljene osobe. Ukoliko ta osoba ne poštuje vašu osobnost i vaše potrebe ili vas pokušava kontrolirati, odnos će ubrzo doći u slijepu ulicu. Oni slobodni ovoga tjedna ne trebaju očekivati nikakve značajnije promjene. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i petak.

 

 

DJEVICA - tjedni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop 04.07. - 10.07.

Iako se i inače kroz život krećete prema planovima koje imate, ovih će dana ta potreba za planiranjem biti još jača nego inače. To će vam pomoći da osigurate dobar tijek svojih poslova i da se riješite viška tjeskobe. Ipak, pripazite da ne pretjerate i pokušajte se barem povremeno osloniti na intuiciju koja vas neće iznevjeriti obzirom da ste puno toga naučili iz prošlih pogrešaka. Upravo će vam ta intuicija najviše pomoći u poslu gdje možete donijeti iznimno dobre odluke. Riješit ćete neka od starih pitanja, a istodobno možete očekivati nove prijedloge za suradnju. Nemojte brzati sa odlukama, prije nego neku donesete, dobro razmislite o tome je li vas entuzijazam previše ponio. Za sve je potrebno vrijeme pa tako i za financije gdje će vas jedino postojani koraci dovesti do željenog cilja. U ljubavi će vam racionalnost pomoći da vratite sklad. Napetosti će se smiriti pa ćete tako biti zadovoljni i osjećati se sve više smireno. Slobodni mogu očekivati novo poznanstvo. Najbolji dan u tjednu je subota.

 

 

 

VAGA - tjedni horoskop

vagaVAGA - horoskop 04.07 - 10.07.

Ovaj će vam tjedan pomoći da neke stvari organizirate, druge uspješno odgodite, a treće konačno dogovorite. Zrelo i jasno razmišljanje natjerat će vas na to da sagledate stvari na pravi način i da donesete one odluke koje su vas ranije mučile jer ste se osjećali nesigurno ili ste se bojali da bi njihovim donošenjem nekome učinili nepravdu. Kada su u pitanju poslovne suradnje, možete očekivati dosta promjena i novih situacija čiji će ishod ovisiti o tome kako se sa njima nosite. Nemojte dozvoliti da u prvi plan stavljate svoju individualnost jer ćete time otjerati ljude koji vam pokušavaju pomoći. Uz više razumijevanja i manje tvrdoglavosti možete voditi konstruktivne razgovore koji će rezultirati uspjehom i u kojima na diskretan način možete nametnuti čak i one ideje koje nisu popularne. Na ljubavnom polju ne trebate očekivati nekakva posebna dešavanja, samo izbjegavajte emotivne ispade i nemojte se ponašati djetinjasto. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i utorak.

 

 

 

ŠKORPION - tjedni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop 04.07. - 10.07.

Ovoga ćete tjedna konačno zatvoriti neka od neriješenih pitanja pa ćete zbog toga osjetiti veliko olakšanje. Istovremeno, pred vama je novi početak koji djeluje vrlo obećavajuće, posebno ako postavite čvrste temelje i pravilno sve isplanirate. Kako bi izgradili optimalan akcijski plan, maksimalno iskoristite životno iskustvo koje imate. Na poslu će vas dosta smetati kašnjenja i odgode, ali ostanite smireni jer su ti problemi samo privremeni. Rješenja ćete uskoro pronaći i situacije preokrenuti u svoju korist. Iako će vam strpljenje često biti na iskušenju, nemojte dozvoliti da prevladaju razočaranje ili pesimizam. Upravo kada će nešto djelovati previše teško ili nemoguće, sve će se promijeniti i donijeti vam spokoj. U ljubavi ste na dobrom putu pa tako ne trebate očekivati nekakve posebne napetosti i probleme. Uspjet ćete uspostaviti onaj balans koji vam donosi unutarnji mir. Uživajte u opuštenim trenucima i prihvatite tuđe savjete. Najbolji dan u tjednu je nedjelja.

 

 

STRIJELAC - tjedni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop 04.07. - 10.07.

Ovaj će vam tjedan pomoći da se razvijete kao osoba, ali samo ako dobro iskoristite sve što ste naučili. Ako se pitate što to točno znači, znači da nećete moći krenuti dalje ako ne prihvatite svoje pogreške i ne planirate unaprijed. Kašnjenja i prepreke su vas iscrpile i učinit ćete sve da ih prevladate, a samodisciplina će vam pomoći da se fokusirate na ono što je sigurno i unosno. Na poslu ćete biti smireni i metodični. Shvatit ćete da je važno pridržavati se zajedničkih ciljeva i da je puno lakše ostvariti ciljeve ako saslušate tuđe prijedloge i savjete. Možda ćete ponekad kolegama i nadređenima djelovati površno, međutim bit ćete vrlo sabrani u svojim mislima i postupcima. U financijama će vas pratiti posebna sreća koju trebate maksimalno iskoristiti. Na ljubavnom polju možete očekivati razumijevanje i pozitivno raspoloženje. Slobodno porazgovarajte o budućnosti i iznesite svoja očekivanja. Iskrenost će biti nagrađena. Najbolji dani u tjednu su petak i nedjelja.

 

 

 

JARAC - tjedni horoskop

jaracJARAC - horoskop 04.07. - 10.07.

Ovaj će tjedan dosta utjecati na vaš način razmišljanja. Bolje ćete razumjeti pojedine situacije i konačno ćete vidjeti širu sliku. Uspješno ćete se odvojiti od detalja koji su vam bespotrebno uzimali pozornost i zbog kojih ste nerijetko gubili smisao što znači da ćete moći donijeti velike odluke i smisliti dugoročne planove. Sada je vrijeme da reorganizirate svoj život sa ciljem da stvari oko vas više odgovaraju potrebama koje imate. Nemojte dozvoliti da vas tuđe riječi zarobe, budite dinamični i prihvatite nova iskustva jer će vam to donijeti dugoročno zadovoljstvo. Na poslu će se gomilati obaveze, a očekuju vas zahtjevni sastanci i situacije koje zahtijevaju brza rješenja. Ipak, sve ćete to uspješno nadvladati ako iskoristite svoje organizacijske vještine i analitičko razmišljanje. U privatnom životu izbjegavajte sukobe i svađe. Razmislite prije nego što progovorite, a ako namjerno nekoga odlučite isprovocirati, možete očekivati eskalaciju problema. Najbolji dan u tjednu je četvrtak.

 

 

 

VODENJAK - tjedni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop 04.07. - 10.07.

Unatoč poteškoćama koje će se pojaviti dosta nenadano, možete očekivati prilično harmoničan tjedan. Prepreke ćete uspješno rješavati, a promjene o kojima dugo razmišljate postat će moguće uz dobro planiranje i realno predviđanje budućih situacija. Ipak, ako nemate čvrste planove od ranije, nemojte sada pokušavati promijeniti stvari jer bi mogli sve zabrljati. Percepcija će vam biti u skladu sa novim činjenicama koje se pojavljuju što znači da ponekad nećete moći biti objektivni, osobito u situacijama koje su vam nepoznate i neočekivane. Na poslu će stvari ići dobro, a vi ćete imati nekoliko prilika u kojima možete izraziti svoje misli i dati kvalitetne prijedloge. Raspoloženje će biti pozitivno pa izbjegavajte netaktično ponašanje i pokušajte se više neformalno družiti sa kolegama. Suradnje će biti besprijekorne, ali pripazite na one osobe koje se znaju zanijeti i previše potrošiti.  U ljubavi će raspoloženje biti ugodno stoga budite smireni i uživajte. Najbolji dani u tjednu su utorak i subota.

 

 

RIBE - tjedni horoskop

RIBE - horoskop 04.07. - 10.07.

Pred vama je jedan vrlo pozitivan tjedan koji će vam donijeti realnost i mudrost za rješavanje bilo kakvih situacija. Nalazite se u dobroj životnoj fazi u kojoj trebate postaviti temelje na kojima ćete graditi planove za budućnost. Slijedite svoje ambicije, ali budite strpljivi. Prepreke i kašnjenja ostaju iza vas, posebno na poslu gdje će atmosfera biti odlična. Napredak starih projekata činit će vas zadovoljnima i optimističnima u pogledu budućnosti, a upravo to znači da ćete imati više vremena za pozabaviti se bitnijim problemima i novim izazovima. Moguća je napetost, posebno ako radite dosta stresan posao, ali će ona nestati do vikenda kada ćete shvatiti kako ljepota i odmor leže u jednostavnim stvarima. U ljubavi je dobro vrijeme za iznošenje emocija i za pokretanje iskrenog dijaloga. Oni zauzeti više će se zbližiti sa voljenom osobom i iznijeti činjenice koje će postaviti nove ciljeve u odnosu dok će oni slobodni konačno osjetiti strast. Najbolji dan u tjednu je srijeda.

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela