Tjedni horoskop

Za početak ćemo ugrubo opisati trenutnu situaciju. Sunce i Merkur se trenutno nalaze u Lavu. Venera je u Vagi a Mars se ponovno vratio iz Vodenjaka u Jarca. Merkur je retrogradan, Mars je retrogradan, Saturn i Uran su također retrogradni. Ubrzo ćete shvatiti kako se stvari odvijaju dosta sporo i imat ćete dojam kako vam je život na pauzi. Ovaj tjedan nemojte očekivati velika dešavanja odnosno moguća su samo ona koja dolaze kao posljedica prethodnih perioda. Primjerice, ukoliko ste marljivo radili prethodnih tjedana, možete dobiti željeno unaprjeđenje ili povišicu jer je to rezultat svega od ranije ali ukoliko ovaj tjedan napravite nešto posebno i očekujete takvu nagradu, vrlo su male šanse da ćete je dobiti. Ne biste je trebali ni tražiti obzirom da je naglasak na odgodama ali i nesporazumima u komunikaciji.

 

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

Godišnji horoskop 2018

Ovan 2018 Bik 2018 Blizanci 2018 Rak 2018 Lav 2018 Djevica 2018 Vaga 2018 Skorpion 2018 Strijelac 2018 Jarac 2018 Vodenjak 2018 Ribe 2018

OVAN - tjedni horoskop

ovanOVAN - horoskop 13.08. - 19.08.

Ono što uvijek nameće brojna pitanja kada je u pitanju retrogradni Merkur je njegova sposobnost da uzburka stari plamen iz prošlosti, pa čak i da vrati one fantazije i skrivene misli za koje nije nitko znao. Upravo će vam se to događati ovaj tjedan pa se nemojte iznenaditi kad shvatite da odjednom ne možete prestati razmišljati o osobi za koju ste mislili da ste zaboravili da uopće postoji. Na vama je hoćete li pokušati sa tom osobom stupiti u kontakt ili ne ali je bitno imati na umu kako se Venera nalazi suprotno od vašeg znaka što je odlična pozicija za poboljšanje svih odnosa koje imate sa drugima, pa čak i sa tzv. neprijateljima. Ukoliko tu osobu kontaktirate, očekujte pozitivna dešavanja ali ona kratkoročna, za sada je sve ono što će se dalje događati upitno. Polako će vaši planovi za godišnji odmor i za nove, kreativne projekte, dobivati svoj oblik. Mars potiče vašu ambiciju za to da pokušavate raditi više stvari istovremeno a u međuvremenu možete profitirati od svega što posjeduju drugi pa tako možete zatražiti pozajmicu ili kredit. Najbolji dan u tjednu je petak.

 

BIK - tjedni horoskop

bikBIK - horoskop 13.08. - 19.08.

Očekuje vas jedan umjeren tjedan u kojem ćete se osjećati dobro i imati dojam da vam je život odlično izbalansiran. Krajem tjedna Merkur postaje više direktan pa će tada kulminirati nekoliko stvari povezanih uz dom, obitelj i općenito vaš privatni život. To ustvari znači da ova planeta prestaje biti retrogradna a kad se to dogodi, zapravo kroz šest dana ostajete u situaciji koja je u tom trenutku aktualna. Dakle, ukoliko se slučajno nakon srijede nađete pred problemom, nemojte ga pokušavati odmah rješavati jer to nećete uspjeti nego se radije povucite i počnite razmišljati o tome što napraviti. Ako niste sigurni, slobodno se obratite za savjet ili pomoć nekom od prijatelja, voljenoj osobi i/ili obitelji jer vam je ovaj tjedan povoljan za konstruktivne razgovore a podrške vam sigurno neće nedostajati. Nakon što tih šest dana prođe, shvatit ćete kako niste ništa izgubili, pa ni dragocjeno vrijeme nego da ste čak uspjeli poboljšati onaj dio svog života koji trenutno smatrate najbitnijim. Najbolji dani u tjednu su utorak, četvrtak i subota.

 

BLIZANCI - tjedni horoskop

blizanci

BLIZANCI - horoskop 13.08. - 19.08.

U uvodu smo spomenuli planete koje su trenutno retrogradne. Pročitajte ponovno jer sve od njih utječu na vas obzirom da je jedna od njih vladar vašeg znaka. Retrogradni Merkur smjestio se u vašoj trećoj kući koja zapravo predstavlja vaš dom ali u jednom slikovitom smislu jer se više odnosi na vašu percepciju svijeta i na vlastito „ja“. To objašnjava zašto ćete osjećati da ništa nije pod kontrolom i da nešto nije sa vama u redu. Očekujte nesporazume prilikom komunikacije i odgode nekih stvari koje ste željno očekivali. Istovremeno ćete biti zbunjeni a mogli bi vrlo često gubiti bitne stvari, posebno dokumente ili službene papire. Kada su papiri u pitanju ili nešto sa računala, pokušajte uvijek negdje imati kopiju. Mogući su i problemi prilikom putovanja ali samo oni u smislu zastoja ili kašnjenja. Prihvatite ovu fazu takvom kakva je i imajte na umu kako će većina problema prestati do subote. Venera je svakako tu i potiče vas na zabavu pa ćete tako biti vrlo zadovoljni privatnim životom a posebno je naglašena mogućnost stupanja u novu ljubavnu vezu. Najbolji dan u tjednu je subota.

 

RAK - tjedni horoskop

rakRAK - horoskop 13.08. - 19.08.

Trenutno se u vašoj kući braka i općenito partnerskih odnosa nalaze dvije planete. To znači da će vam se ovaj tjedan javljati stari prijatelji, bivši ljubavni partneri ali i osobe sa kojima ste davno poslovno surađivali a koje su suprotnog spola. Neki će od vas, upravo iz tog razloga i upravo oni kojima se javi osoba sa kojom su bili u braku, biti prisiljeni baviti se onim što ih je davno nerviralo i za što su mislili da je riješeno. Neće biti lako ali pokušajte ostati smireni i svu komunikaciju svedite na minimum. Nemojte niti pokušavati saznati zašto se točno ta osoba javlja i što je u pozadini interesa koji vam otkrije. Što se tiče financija, retrogradni će vam Merkur stvarati zbunjenost povezanu uz zaradu. To znači da nećete moći odrediti trebate li ili ne prihvatiti ponudu za promjenu radnog mjesta ali i da bi vam plaća ovaj mjesec mogla kasniti kao i novac koji očekujete u smislu povrata dugovanja. Nije ništa drastično loše, u fazi ste u kojoj možete riješiti stare financijske probleme ali i raspraviti sa nadređenima o trenutnoj plaći. U prilog vam ide sve povezano uz nekretnine. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

 

LAV - tjedni horoskop

lavLAV - horoskop 13.08. - 19.08.

Ne zvuči ohrabrujuće ali moramo naglasiti kako je ovo najgori retrogradni Merkur koji ste proživjeli, osobito oni od vas koji su rođeni u drugoj polovini kolovoza. Ono što je pozitivno je da njegov utjecaj prestaje krajem ovog tjedna. Doduše, u njegovoj ćemo sjeni ostati sve do 19. rujna ali od ovog tjedna ne trebate više očekivati negativna dešavanja niti ona neugodna iznenađenja koja ste prošli do sad. Svakako od subote dolazite na svoje. Dobar će se dio problema riješiti sam od sebe odnosno shvatit ćete kako ništa nije ni bilo onako loše kako vam se činilo. Polako možete odahnuti, skupiti snagu i isplanirati onaj tjedan iza. U subotu počnite razmišljati o tome kako napredovati u poslovnom smislu. Obzirom da ste se dosta povukli u smislu društva, sad pokušajte uživati u druženjima sa prijateljima i neformalnim razgovorima sa kolegama. Ovaj tjedan je općenito dobar za kretanje među većim skupinama ljudi. Izađite iz poznatog okruženja jer bi se, posebno oni od vas koji su trenutno slobodni u ljubavi, mogli iznenaditi sa osobom koju ćete tek upoznati. Najbolji dani u tjednu su subota i nedjelja.

 

DJEVICA - tjedni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop 13.08. - 19.08.

U zadnje vam se vrijeme događa više neobičnih pa čak i jako čudnih stvari. To je najviše zato što su četiri planete trenutno retrogradne. Očekujte još ovaj tjedan poteškoće sa djecom te izazove u smislu roditeljstva. Nemojte se iznenaditi niti ako shvatite kako se probudio stari ljubavni plamen kod osobe od koje biste tako nešto najmanje očekivali. Velike su šanse da ćete upravo sa tom osobom obnoviti odnos a ukoliko ste trenutno zauzeti, pripazite na posljedice koje tajna veza može ostaviti na vaše ophođenje prema službenom partneru/ici. Ono što je pozitivno, zapravo je šansa za to da nastavite svoje obrazovanje i da poradite na vlastitoj karijeri. Merkur će vam svakako u tome pomagati pa ćete imati nebrojeno puno prilika za istraživanje uz pomoću kojih možete pronaći rješenja za probleme koji vas muče ali i pronaći odgovore na pitanja koja si dulje postavljate u privatnom životu. Neke ćete bitke ovaj tjedan dobiti a neke izgubiti, međutim sve što je izgubljeno moći ćete isto tako i vratiti već nakon subote. Najbolji dani u tjednu su srijeda, subota i nedjelja.

 

VAGA - tjedni horoskop

vagaVAGA - horoskop 13.08. - 19.08.

Vaša se vladarica Venera nalazi u vašem znaku što znači da ćete i dalje biti vrlo šarmantni te diplomatski nastrojeni. Nećete željeti otvoreno razgovarati o stvarima koje vas muče niti ćete se upuštati u rasprave što je odlično obzirom da je situacija na radnom mjestu trenutno dosta napeta. Pred vama je još jedan lijep tjedan u kojem možete obnoviti garderobu. Retrogradni Merkur i dalje stvara predispozicije za obnovu kontakta sa starim prijateljima ali i skupinama ljudi iz prošlosti pa bi tako sredinom ovog tjedna mogli dobiti ponudu za povratak u poduzeće u kojem ste davno radili. Retrogradni Mars i Saturn, one će od vas koji u obitelji imaju poduzeće, uvući u tekuće probleme. Neke stvari nećete moći izbjeći, osobito one ozbiljnije. Shvatite ovo kao priliku za to da poboljšate situaciju i da steknete dodatan izvor zarade ili čak da vam to postane primaran posao. Možete očekivati pregovore povezane uz nasljedstvo, nekretnine u zajedničkom vlasništvu, porez te dugove. Razmislite o ciljevima za budućnost ali prvo riješite kratkoročne probleme. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

 

ŠKORPION - tjedni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop 13.08. - 19.08.

Već vam neko vrijeme pomisao na vlastiti život stvara osjećaj nemira i nesigurnosti. Za to možete zahvaliti retrogradnom Marsu i retrogradnom Saturnu. Ovaj tjedan to neće biti nemir koji stvara osjećaj da stiže nešto pozitivno a upravo vas tako nešto očekuje. Naime, prošli ste nekoliko većih događaja koja jednostavno niste mogli izbjeći i sa kojima ste bili prisiljeni baviti se. Retrogradni će vas Merkur još kroz utorak i srijedu dovoditi u situacije u kojima ćete sa roditeljima odnosno nadređenima morati raspravljati o starim problemima ali ćete već u srijedu osjećati ponos upravo radi toga što ste sve raščistili i što znate točno na čemu ste. Shvatite to kao da ste postavili temelje za bolju budućnost što doista i jeste. U vašem se znaku nalazi Jupiter koji vam na neki način stvara zaštitu pa nema problema koji ne možete riješiti i osobe sa kojom ne možete sjesti te u miru porazgovarati i doći do kompromisa. Krajem tjedna očekujte lijepe promjene u ljubavi a cjelokupna situacija u privatnom životu predstavlja odlične predispozicije za promjene koje planirate u poslu. Najbolji dani u tjednu su srijeda, četvrtak i subota.

STRIJELAC - tjedni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop 13.08. - 19.08.

Nalazite se još uvijek u fazi pojačane društvenosti. Ovaj ćete tjedan osjetiti želju za putovanjem i općenito za micanjem iz poznatog okruženja koje vam polako stvara osjećaj zasićenosti. Nažalost, u ovoj fazi retrogradni Merkur stvara nepovoljne uvjete pa očekujte odgode kada su u pitanju putovanja a oni od vas koji se bave poslom povezanim uz oglašavanje, medije, medicinu ili pravo, mogu očekivati zaostatke u poslu. Trenutno ste u fazi koja je najpovoljnija za visoko obrazovanje ali i za završavanje većih projekata pa bi bilo bolje putovanje i odgoditi za idući tjedan. Očekujte nova prijateljstva i to sa osobama koje su kreativne te sklone humoru. Kada su u pitanju financije, velik je broj vas nedavno imao poteškoće radi suočavanja sa velikim pitanjima poput stanovanja. Sigurno vam nije bilo zabavno ali je period briga prošao. Očekuju vas jako dobre stvari, najviše u smislu mogućnosti za zaradu i to sve do rujna kada će, po prvi put u 12 godina, u vaš znak ući Jupiter. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i petak. 

 

JARAC - tjedni horoskop

jaracJARAC - horoskop 13.08. - 19.08.

Nema sumnje da ćete ovaj tjedan dočekati u negativnom raspoloženju. Ništa čudno obzirom da niste mogli pobjeći od vlastitih frustracija naprosto zato što ne možete pobjeći iz okruženja u kojem se nalazite i ljudi koji ih stvaraju. Vaš vladar Saturn trenutno je retrogradan kao i Mars. To vam daje osjećaj kako, bez obzira koliko se trudili, napravite dva koraka unaprijed i onda uvijek jedan unazad. Ovaj će tjedan biti puno lakše i to već od utorka kad ćete shvatiti da u okruženju postoje nove prilike koje stvaraju predispozicije za velike, životne stvari. Još ste uvijek u fazi kada vas muče stara pitanja povezana uz nasljedstvo, zajedničko vlasništvo ili zajednički posao ali već ovaj tjedan možete uspješno dovršiti neka pitanja. Svakako idete u novom smjeru koji će povećati vaše samopouzdanje ali i učvrstiti vaše financije. Venera se nalazi na samom vrhu vaše astrološke ljestvice stoga vas očekuju odlični odnosi sa nadređenima i kolegama na poslu. Imajte na umu kako je jedan pravi prijatelj u životu dovoljan, dva već predstavljaju sreću ali su tri najbolja prijatelja malo vjerojatna. Razmislite o tome sa kim se svakodnevno družite. Najbolji dani u tjednu su utorak i srijeda.

 

VODENJAK - tjedni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop 13.08. - 19.08.

Vladar vašeg znaka je Uran a on je upravo postao retrogradan i takav će biti sve do siječnja. Upravo bi to moglo uzburkati neke stvari te stvoriti nepredvidive situacije unutar doma, povezane sa obitelji a ujedno i sa nekretninama. Druge stvari koje će biti na trenutke napete i nepredvidive, povezane su sa skrivenim mislima pa tako i sa odnosima koje pokušavate držati u tajnosti, bez obzira na to bili ti odnosi ljubavni ili jednostavno ne želite da drugi znaju sa kim se družite ili poslovno surađujete. Ljudi neće biti svjesni onoga što se ovaj tjedan događa ali vi hoćete. Retrogradni Merkur je inače prilično javan ali se trenutno  nalazi potpuno suprotno od vašeg znaka te vam vraća u život bivše partnere/ice te stare prijatelje. Ukoliko se ovaj tjedan sa nekom od tih osoba poželite naći, za to ne mora i neće nitko saznati. Imate dosta prilika za putovanje te bi bilo dobro da jednu od njih i prihvatite. Treba vam vremena za sebe a dobar dio vas već osjeća kroničan umor. Zahvaljujući Jupiteru, u fazi ste kad vas prati sreća i kad možete steći bolji ugled na poslu ali i u društvu općenito. Najbolji dan u tjednu je srijeda.

 

RIBE - tjedni horoskop

RIBE - horoskop 13.08. - 19.08.

Mnoge je od vas na neki način obeshrabrila činjenica kako u poslovnom smislu od srpnja više ne postoji nikakva rutina. Nemojte se bojati jer već od rujna neke stvari dolaze na svoje. Sve će se vratiti u normalu i opet će vam se vratiti onaj osjećaj pouzdanog ritma u poslu i svakodnevnim zadacima. Već ovaj tjedan pregledajte sve papire na poslu i pokušajte se bolje organizirati. Prošli su se tjedan dogodile neočekivane stvari koje su utjecale na odnos sa nekim od prijatelja ili su donijele nesigurnost u vašu interakciju sa skupinom ljudi. Sad to možete popraviti. Ukoliko ste nadređena osoba, sazovite sastanak i pokažite kako imate stav i znate što radite. Izazov bi vam ovaj tjedan mogla predstavljati konkurencija, poslovna i/ili ona u ljubavi. Ako osjetite da vam to stvara preveliku nervozu, jednostavno dignite ruke od svega i razmislite o tome kako ugoditi sebi. Na taj ćete način pričekati da netko drugi umjesto vas riješi situaciju i kad to napravi, otvoreno sa vama razgovara. Najbolji dani u tjednu su utorak, srijeda i četvrtak.

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT