Tjedni horoskop

U ponedjeljak Venera pravi opoziciju sa Saturnom. To su dvije suprotne energije, Venera voli užitke a Saturn red i strukturu. Njihov čudni ples može pomoći onima koji teže ostvarenju ravnoteže. Parovi sada mogu razraditi dugoročne planove koji donose više sigurnosti. Budući da je Venera u Blizancima, a Saturn u Strijelcu - dva hiper komunikativna znaka, razgovori će biti živahni, strastveni i produktivni. U utorak Merkur ulazi u Djevicu, čiji je vladar. Ovaj analitički ciklus upozorava nas da usporimo, da pojednostavimo i sistematiziramo stvari. U srijedu konjukcija Marsa i Sunca donosi samopouzdanje i sjajne ideje.

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - tjedni horoskop

OVAN - horoskop 24.07. - 30.07.

Prve dane tjedna provedite sa dragim osobama u čijem društvu volite biti ili sa voljenom osobom. Posvetite im više vremena, a posao odgodite do sredine tjedna. Tada ćete puno više posla obaviti i imati ćete više energije. U utorak Merkur ulazi u vaše polje posla i moći ćete obaviti manje projekte, organizirati se i posvetiti pažnju detaljima. Vaš vladar, Mars, udružuje se sa Suncem u srijedu i doći ćete u centar pažnje, dobiti nagradu ili ćete osjetiti olakšanje i rasterećenje. Kasnije tokom tjedna ponovno možete pružiti pažnju voljenim osobama i uživati u njihovom društvu. Tjedan ćete završiti koncentriranjem na ozbiljnu stvar, pitanje ili situaciju i istraživati ćete kako bi skupili što više informacija. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i srijeda.

BIK - tjedni horoskop

BIK - horoskop 24.07. - 30.07.

Početkom tjedna posvetite se onom u čemu ste najbolji. Nećete željeti izlaziti iz svoje komforne zone i posvetiti ćete se stvarima kod kuće. Vaš vladar Venera u utorak pravi opoziciju sa Saturnom i tada nećete biti raspoloženi za ispunjavanje obaveza ili ćete imati previše toga za obaviti i osjećati ćete se iscrpljeno. Nemojte pretjerivati. U utorak Merkur ulazi u vaše ljubavno polje i moći ćete se posvetiti kreativnim projektima. Sredinom tjedna možete se zabaviti i opustiti, a dalje tokom tjedna završiti ćete zadatke koje ste odlagali. U nedjelju Venera pravi pozitivan aspekt sa Uranom i moći ćete malo izaći iz svoje komforne zone. Pokušati ćete postići kompromise i ravnotežu. Najbolji dani u tjednu su utorak, srijeda i nedjelja.

BLIZANCI - tjedni horoskop

BLIZANCI - horoskop 24.07. - 30.07.

Imati ćete sjajne nove ideje i poraditi ćete na kratkoročnim planovima početkom tjedna. Zanimati će vas razne teme, pitanja, ideje i projekti. Vaš vladar Merkur pravi pozitivan aspekt sa Uranom u ponedjeljak. Osjećati ćete veću neovisnost. U utorak Merkur ulazi u vaše polje doma i obitelji. S lakoćom ćete moći izraziti ono što osjećate, poraditi ćete na obiteljskim planovima i kućnim projektima. Sredinu tjedna posvetite sebi i opuštanju, zatim se kasnije u toku tjedna posvetite osjećajima i ljubavnom životu. Krajem tjedna dovršiti ćete sve male stvari koje ne želite da vam smetaju sljedeći tjedan. Ponedjeljak, petak i subota su najbolji dani u tjednu.

RAK - tjedni horoskop

RAK - horoskop 24.07. - 30.07.

Razmišljati ćete o odlukama koje trebate donijeti i akcijama koje želite poduzeti početkom tjedna. U utorak Merkur ulazi u Djevicu i dobiti ćete puno novih ideja. Tada možete poraditi na kratkoročnim planovima i koncentrirati se na razne stvari narednih dana. Sredina tjedna je dobra da krenete sa realizacijom svojih planova i ideja. Biti ćete zadovoljni ishodima. Kasnije tokom tjedna možete se posvetiti obiteljskim pitanjima i druženju sa obitelji. To je vrijeme za vašu komfornu zonu, ljude u čijem društvu volite biti i koji vas podržavaju i mjesta koja su vam poznata. Tjedan možete završiti izlaskom u društvo i zabavom, igrama i uživanju. Podsjetite se da je vrijeme za opuštanje i da ne treba sve shvatiti toliko ozbiljno. Nedjelja je najbolji dan u tjednu.

LAV - tjedni horoskop

LAV - horoskop 24.07. - 30.07.

Tjedan počinje sa Mjesecom u vašem znaku. Razmislite što želite raditi, koje nove mogućnosti imate i što želite pokrenuti. Biti ćete zadovoljni mogućnostima koje će vam se ukazati. U utorak Merkur ulazi u vaše polje novca i tada možete poraditi na svom financijskom stanju i promisliti prije nego nešto poduzmete. Sredinu tjedna posvetite stvarima koje ste započeli. U četvrtak se vaš vladar, Sunce, udružuje sa Marsom i imati ćete puno energije s kojom ćete moći puno toga napraviti. Kasnije tokom tjedna možete skupiti potrebne informacije i potražiti savjete koji vam trebaju. Krajem tjedna mogli bi se upustiti u novu aktivnost. Ponedjeljak i srijeda najbolji su dani u tjednu.

DJEVICA - tjedni horoskop

DJEVICA - horoskop 24.07. - 30.07.

Početkom tjedna posvetiti ćete se svom hobiju, planovima ili projektima. Pripazite, svoje planove i ideje nemojte još nikome otkrivati! Vaš vladar, Merkur, pravi pozitivan aspekt sa Uranom u ponedjeljak. Biti ćete neovisniji i otvoreniji za promjene. Merkur u vaš znak ulazi u utorak i tada možete otvoreno reći ono što planirate i koje ideje imate. Mjesec u vaš znak ulazi sredinom tjedna. Biti ćete optimističniji i iskoračiti ćete iz sjene na svjetlo, potpuno spremni da drugima pokažete ono s čime se bavite. Kasnije tokom tjedna osjećati ćete više samopouzdanja i poraditi ćete na ostvarenju veće sigurnosti u vašem životu. Krajem tjedna biti ćete društveniji. Utorak i srijeda najbolji su dani u tjednu.

VAGA - tjedni horoskop

VAGA - horoskop 24.07. - 30.07.

Spremno ćete izaći iz svoje komforne zone početkom tjedna. Poraditi ćete na malim izmjenama u svom životu. Vaš vladar, Venera pravi opoziciju sa Saturnom u ponedjeljak i težiti ćete ostvarenju većih promjena, ali ne na tradicionalan način. Sredinom tjedna vaša mašta će proraditi, biti ćete kreativni i intuitivni i potruditi ćete se pomoći ljudima do kojih vam je stalo. Kasnije tokom tjedna Mjesec je u vašem znaku i moći ćete otvorenije govoriti o onom na čemu radite i moći ćete pokrenuti novi projekt ili ćete se upustiti u nove prilike. U nedjelju Venera pravi pozitivan aspekt sa Uranom i pokušajte raditi stvari nešto drugačije kako bi napredovali ili potražite pomoć iz društvenog kruga. Krajem tjedna odmaknite se od svega i uživajte u trenutku. Najbolji dani u tjednu su petak, subota i nedjelja.

ŠKORPION - tjedni horoskop

ŠKORPION - horoskop 24.07. - 30.07.

Početkom tjedna poraditi ćete na ostvarenju nekog svog cilja. Okolnosti će biti pozitivne i osjećati ćete da ste na pravom putu. Neki mogu iskusiti zastoje, ali to je samo zato da se otkrije čemu se treba prilagoditi. U utorak Merkur ulazi u Djevicu i razmišljati ćete nešto drugačije i poraditi ćete na planovima za budućnost. Sredinom tjedna biti ćete otvoreni za nova poznanstva, nova mjesta i spremni isprobati nove stvari. Kasnije tokom tjedna težiti ćete samovanju, jer će vam trebati odmora i poraditi ćete na stvarima bez da vam se netko upliće. Tjedan završava sa Mjesecom u vašem znaku i biti ćete puni energije i optimistični, koncentrirati ćete se na nove prilike i na ono što želite pokrenuti. najbolji dan u tjednu je nedjelja.

STRIJELAC - tjedni horoskop

STRIJELAC - horoskop 24.07. - 30.07.

Istraživati ćete načine za razvoj svojih ideja i posla početkom tjedna. Biti ćete spremni iskusiti nešto novo i krenuti u svijet. U utorak Merkur ulazi u polje karijere i životnog puta i tada ćete moći poraditi na svojim dugoročnim planovima. Potražite savjet osoba koje poštujete ili dobro sagledajte veću sliku stvari. Sredinom tjedna možete odrediti svoje nove ciljeve, poraditi na budućim planovima. Biti ćete zadovoljni postignutim. Kasnije tokom tjedna možete vrijeme provesti sa prijateljima ili ako ste dio neke grupe. Krajem tjedna posvetite se sebi i dobro se odmorite, ugodite svojoj duši. Ponedjeljak je najbolji dan u tjednu.

JARAC - tjedni horoskop

JARAC - horoskop 24.07. - 30.07.

Baviti ćete se ozbiljnim pitanjima početkom tjedna. Intenzivno ćete se koncentrirati na subjekt sve dok ne zađete u srž stvari i dok ne odlučite što i kako napraviti dalje. Vaš vladar, Saturn, pravi opoziciju sa Venerom u ponedjeljak. Imati ćete poteškoća kroz jedan odnos ili vam postizanje kompromisa neće lako ići. Zbog toga bi mogli biti razdražljivi. Merkur ulazi u Djevicu u utorak i tada ćete doći do velikih ideja i snova. Sredinom tjedna napravite korak nazad, pobliže pogledajte širu sliku stvari i svoju energiju usmjerite prema onom pozitivnom, prema mogućnostima i onom dobrom u svom životu. Kasnije tokom tjedna možete poraditi na svojim ciljevima i napretku ili promjenama planova. Kraj tjedna dočekati ćete spremni za promjene, za nova poznanstva i za veću neovisnost. Utorak i srijeda najbolji su dani u tjednu.

VODENJAK - tjedni horoskop

VODENJAK - horoskop 24.07. - 30.07.

Početkom tjedna posvetite se osobama do kojih vam je najviše stalo. Vaš vladar, Uran, pravi pozitivan aspekt sa Merkurom u ponedjeljak i komunicirati ćete s lakoćom, biti ćete otvoreniji i imati ćete sjajne ideje. U utorak Merkur ulazi u Djevicu i tada ćete se moći posvetiti istraživanju, zaći ćete u srž stvari i imati ćete jasniju sliku situacije. Sredinom tjedna možete još dublje istraživati sve dok ne nađete ono što tražite i ozbiljnije ćete gledati na život. Kasnije tokom tjedna možete se razvedriti. Koncentrirajte se na ono dobro u svom životu i budite optimistični. U nedjelju Uran pravi pozitivan aspekt sa Venerom. Sa drugima ćete se bolje slagati. Krajem tjedna razmišljati ćete o svojim odlukama, kamo su vas dovele i jeste li na pravom putu. Ponedjeljak, petak, subota i nedjelja su najbolji dani u tjednu.

RIBE - tjedni horoskop

RIBE - horoskop 24.07. - 30.07.

Dovršavanje stvari oslikava početak tjedna. Uspjeti ćete se bolje organizirati, više ćete napraviti i imati ćete više energije i izvora. Sjajno ćete se osjećati kada se dobro organizirate i dovršite stvari. U utorak Merkur ulazi u vaše polje odnosa i više će biti razgovora sa ljudima iz vašeg života. Lakše ćete pronaći zajedničke teme i interese. Sredinom tjedna više ćete vremena provoditi sa osobama do kojih vam je najviše stalo i pomoći ćete im što god budu trebali i što možete napraviti za njih. Kasnije tokom tjedna posvetiti ćete se istraživanju i ozbiljnijim stvarima. Kraj tjedna dolazi sa željom za više slobode, za novim iskustvima, novim smjerovima i snovima o otkrivanju svijeta. Nedjelja je najbolji dan u tjednu.

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT