Tjedni horoskop ✅

Tjedan koji je pred nama većini znakova donosi spoznaju koja vodi boljem životu. Sunce i Mars se nalaze u Vagi, Merkur i Venera u Škorpionu, Jupiter je još uvijek u svom znaku Strijelcu a Saturn u Jarcu. Sunce i Mars u Vagi osigurat će nam dovoljno energije i motivacije za različite pothvate ali ne smijemo pritom ignorirati Merkur i Veneru koji potiču na razmišljanje o međuljudskim odnosima, nešto što lako može prijeći u opsesiju. Mnogi će tako morati znati sve o nekome dok će drugi pod svaku cijenu željeti čuti razlog zašto je odnos iz prošlosti prekinut. Općenito, ovoga tjedna nitko neće biti zadovoljan površnim objašnjenjima, svi ćemo tragati za nečim značajnijim i većim a rijetko će tko izbjeći strah od napuštanja i promjena. Uvijek krenite od sebe, kako ste se do sada nosili sa takvim strahovima?

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 

 

Godišnji horoskop 2019

Ovan 2019 Bik 2019 Blizanci 2019 Rak 2019 Lav 2019 Djevica 2019 Vaga 2019 Skorpion 2019 Strijelac 2019 Jarac 2019 Vodenjak 2019 Ribe 2019

 

 

 

OVAN - tjedni horoskop

ovanOVAN - horoskop 14.10. - 20.10.

Iskoristite tjedan kako bi se fokusirali i usmjerili onome što smatrate najbitnijim. Pokažite da ste strastveni i ako uspijete pronaći pravi omjer između truda i dobre sreće, dobit ćete moć za uvođenje značajnijih promjena. Mnogi će od vas tek tada shvatiti u kojoj mjeri utječu na okolinu i što sve mogu ako se postave kao inicijator dok će drugi, oni koji su toga bili svjesni i do sad, svakako ostvariti poslovni uspjeh i doći do bolje situacije kroz promaknuće ili povišicu. Tjedan je povoljan za kraće putovanje a ako je ono poslovne prirode, gledajte da vam ne uzima previše slobodnog vremena. Pomozite nekom potrebitom, sva će vam se darežljivost vratiti a uz to bi mogli steći nove utjecajne prijatelje. Kada su u pitanju ljubavno i obiteljsko polje, imat ćete snage i strpljenja baviti se težim problemima i delikatnim situacijama. Slobodno se oslonite na instinkte ali ne tako što ćete odmah donositi odluku, prvo stvari istražite kod starije ženske osobe. Najbolji dan u tjednu je subota.

 

BIK - tjedni horoskop

bikBIK - horoskop 14.10. - 20.10.

Do srijede će se dogoditi nešto značajno što će vas dovesti u centar pozornosti. Koliko god uživali u novoj popularnosti, budite oprezni i nemojte se ni sa kim od poznanika previše otvarati. Bit ćete komunikacijski vrlo jaki, razgovarat ćete na jedan blag i umjeren način ali ćete se isto tako znati izboriti riječima bez da nastupite agresivno. Nećete biti ništa manje uspješni ni kada je u pitanju neverbalna komunikacija stoga odvojite dovoljno vremena za različite pregovore i dogovore te zajedničko planiranje. Kada su u pitanju privatni odnosi, bit ćete osjetljivi na tuđu energiju a ako ne pronađete način za distancirati se, moglo bi se dogoditi da previše često mijenjate raspoloženje. U ovoj fazi odnosi sa dragim osobama mogu profitirati samo ako pokažete osjetljivost i date do znanja da ste stabilni kao i vaše emocije. Vjerojatna je i ljubavna privlačnost sa dosta starijom ili mlađom osobom, ne zamarajte se razlikom u godinama. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i subota.

 

 

BLIZANCI - tjedni horoskop

blizanci

BLIZANCI - horoskop 14.10. - 20.10.

Pred vama je radni tjedan pun potencijala koji možete iskoristiti ako se posvetite onom što vam je bitno, riješite se nepotrebnih sitnih zadataka i bilo kakvih distrakcija. Ovoga puta morate pokazati svoju fokusiranost i analitičnost. Očekujte uspone ali i povremene padove što se tiče odnosa sa kolegama i nadređenima, neće biti značajnijih dešavanja ali nemojte zaboraviti da je najbitnija stvar do uspjeha upravo onaj put kojim do njega idemo. Neki će od vas morati na poslovno putovanje što će izazvati nervozu ali nemate razloga za brigu, najbitnije je da se dobro i u miru pripremite. Ako možete nekome pomoći, obavezno to i napravite. Vikend će biti posvećen potrebi za užitkom pa ćete staviti naglasak na ljubavni odnos, onaj javni ili tajni. Osjećat ćete se vrlo društveno ali i senzualno te emotivno. Nemojte mijenjati raspoloženje i teme razgovora jer ćete ostaviti dojam bezbrižne i hladne osobe koja gleda samo sebe. Najbolji dani u tjednu su četvrtak i petak.

 

RAK - tjedni horoskop

rakRAK - horoskop 14.10. - 20.10.

Oni od vas koji se nalaze u zdravom ljubavnom odnosu mogu očekivati nekoliko trenutaka nesigurnosti i nelagode dok će oni koji su nedefiniranim odnosima sa nekim bitnim direktno osjetiti što znači nelojalnost i nepoštivanje. Sve će to izazvati osjećaj osjetljivosti ali i potrebe za promjenama. Unatoč tome, pokušajte svoju pažnju usmjeriti svemu onom što se tiče posla, kreativnosti i različitih ciljeva, ovoga puta budite sebični. Unutarnji mir možete pronaći kroz meditaciju, promišljanje u miru pa čak i kroz sanjarenje. U fazi ste kad bi se trebali što više opustiti na što jednostavniji način pa u slobodno vrijeme gledajte filmove, slušajte glazbu ili naprosto ne činite ništa. Vikend će mnoge potaknuti na otvoren razgovor i to upravo sa voljenom osobom, željet ćete vratiti osjećaj sigurnosti, tragat ćete za dokazima i otvoreno zatražiti više pažnje ili iskrenosti. Mogući su i novi ljubavni odnosi samo nemojte brzati. Najbolji dani u tjednu su utorak i srijeda.

 

 

LAV - tjedni horoskop

lavLAV - horoskop 14.10. - 20.10.

Blistat ćete i osjećati se odlično. Već vam početak tjedna donosi osjećaj moći a okolnosti će se posložiti tako što će vam se stalno događati pozitivne promjene i uspjeh. Rasti ćete u duhovnom smislu a sa tim će vam rasti i šanse za stjecanje materijalnog bogatstva. Sudbina je odredila da će se vaša želja za životnom reformom i dobra ideja koju ćete imati poklopiti sa prilikom da upravo tako nešto i ostvarite. Nemojte oklijevati, prepustite se i u potpunosti iskoristite sve što smatrate prilikom. Iskoristite svaku šansu koju imate da bi inspirirali i motivirali ljude sa kojima radite jer će to dovesti do ostvarenja zajedničkog dobra. Vikend donosi mir i harmoniju, osjećat ćete se vrlo emotivno i nastupati brižljivo. Iskoristite taj period kako bi se što više povezali sa voljenom osobom ili kako bi naprosto izašli sa prijateljima. Idealno je vrijeme za druženja, bit ćete opet onaj pravi lav koji ima karizmu i dobar smisao za humor a uz to je privlačan fizički. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

 

DJEVICA - tjedni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop 14.10. - 20.10.

Do srijede će vam misli biti usmjerene duhovnim temama i tajnama. Bit ćete fokusirani na sve što je misteriozno ili o čemu želite saznati više pa ćete se tako posvetiti istraživanju, prikupljanju informacija i stjecanju novih znanja. Doći ćete do značajne spoznaje povezane uz posao ali nemojte odmah donositi veće odluke, najbolje bi bilo prvo podijeliti svoje misli sa nekim bliskim tko će onda pokazati suosjećanje, dati vam svoju podršku ali i kvalitetan savjet utemeljen na svom iskustvu. Druga polovina tjedna donosi povećanu potrebu za druženjem a uz nju će većina razmišljati o stupanju u novi poslovno partnerski odnos što je dobro uz uvjet da je odnos ozbiljan i utemeljen na pravim vrijednostima. Oni od vas koji su slobodni mogu očekivati novu ljubavnu priliku ali povezanu uz čudno mjesto. Nemojte odmah misliti da bi odnos potrajao jednu noć, veće su šanse za to da privučete osobu koju zanima nešto dugoročno. Najbolji dani u tjednu su srijeda i četvrtak.

 

 

VAGA - tjedni horoskop

vagaVAGA - horoskop 14.10. - 20.10.

Odmah u ponedjeljak odvojite dovoljno vremena da bi se organizirali i odredili prioritete za čitav tjedan. Nemojte zanemariti poslovne obaveze samo zato što jako želite provesti vrijeme sa nekim koga ste tek nedavno upoznali. U dobrom ste periodu za zabave i ljubav, osjećat ćete se sretno, društveno i poletno ali morate imati osjećaj za odgovornost inače bi vas netko mogao kritizirati i dovesti u neugodnu situaciju. Lako ćete sklapati prijateljstva a ljudi će vas vidjeti kao samouvjerenu i karizmatičnu osobu pa se pripremite na brojne komplimente ali i flert. Ukoliko ste slobodni, dajte šansu ljubavi bez pretjeranog analiziranja i razmišljanja o prošlim iskustvima. Tjedan je povoljan za obrazovanje, različite prezentacije i ispite te za rješavanje pravnih pitanja. Podršku ćete u svakom trenutku moći pronaći unutar obitelji ali isto tako računajte na to da će je drugi tražiti od vas. U obiteljskom životu nema mjesta naglim reakcijama. Najbolji dani u tjednu su petak i subota.

 

ŠKORPION - tjedni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop 14.10. - 20.10.

Pred vama je jedan umjeren tjedan. Osjećat ćete se samouvjereno i bit ćete fokusirani na sve ono što je bitno pa tako sigurno neće izostati rezultati i pohvale. Dobro ćete funkcionirati i slagati se sa drugima pa bi u timskom radu mogli postići puno više nego samostalno. Lijepo ćete komunicirati što je posebno bitno za one od vas koji pripremaju sa nekim ozbiljniji razgovor ali čekaju pravi trenutak; nemate više što čekati jer će idealna prilika biti do četvrtka. Moćan intelekt u kombinaciji sa jakom intuicijom prezentirat će vas kao karakterno snažnu osobu pa ćete lako uvjeriti druge u svoje ideje i ciljeve. Svi razgovori i debate nakon četvrtka imat će dozu težine koja nije povoljna za brzo rješavanje situacija i problema, u tom ćete periodu lako vidjeti tko vas laže ili vam radi iza leđa a to označava tek početak napetosti. Stvari se definitivno mijenjaju ali promjene su sastavni dio naših života i ne moraju biti loše, sigurno i neće biti ako razmišljate pozitivno. Najbolji dani u tjednu su srijeda i petak.

 

 

 

 

STRIJELAC - tjedni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop 14.10. - 20.10.

Čitav ćete tjedan imati pregršt prilika za transformaciju svog života, poslovne i privatne okoline ali i drugih ljudi. Imat ćete jako velik utjecaj na ljude koje svakodnevno susrećete a to trebate shvatiti kao ozbiljnu odgovornost te pažljivo birati svoje riječi, posebno u trenucima kad vam se drugi obrate za savjet ili pomoć. Nemojte nikoga uzimati zdravo za gotovo niti tuđe probleme shvaćati olako. Kada je u pitanju posao, osjetit ćete kako imate više moći za donošenje odluka ali i ta moć dolazi uz odgovornost pa ih doista i donesite jer vas svako odgađanje samo može prikazati u pogrešnom svjetlu. Bit ćete posebno autoritativni kada su u pitanju različite skupine i timski rad. Dosta će veliku ulogu u vašem životu odigrati pitanja povezana uz politiku, religiju, pravo ili obrazovanje. Subota i nedjelja donose veselje i ljubav. Bit ćete opušteni i bez problema pričati o emocijama što će se drugima svidjeti a vama donijeti ljubavnu sreću. Najbolji dani u tjednu su petak, subota i nedjelja.

 

JARAC - tjedni horoskop

jaracJARAC - horoskop 14.10. - 20.10.

Početak je tjedna idealan za opuštanje i duhovnost ali ćete isto tako odlično komunicirati i sa zadovoljstvom u svakom radnom izazovu pronaći nešto kreativno. Imat ćete sposobnost svojim riječima umiriti druge, bit ćete vrlo emotivni ali i intuitivni što će vam pomoći da prikupite mnoštvo različitih informacija. Ovoga puta nemojte oklijevati ako vas netko od prijatelja pokuša uvući u svoje ljubavne probleme, upravo bi vi mogli biti uspješan medijator kojem će na kraju sve strane biti jako zahvalne stoga pomozite. Od četvrtka ćete imati još veći utjecaj na druge ali sa naglaskom na svoj život i očekivanja koja imate. Razmišljat ćete na intenzivan i dubok način pa je tako ovo idealno vrijeme za raščišćavanje svega što vas muči. Tajne možete otkriti kroz učenje i istraživanje ili kroz pitanja koja ćete postaviti drugima. Ponašanje će vam biti vrlo profinjeno, odavat ćete dojam jako smirene osobe koja radi na sebi. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i četvrtak.

 

 

VODENJAK - tjedni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop 14.10. - 20.10.

Kada su u pitanju ljubav, novac, harmonija i sreća, ovaj se tjedan nećete morati posebno truditi ili boriti. Vrijeme je da uživate u dobroj karmi koja je utemeljena na dosadašnjem marljivom radu i svim dobrim djelima iz prošlosti. Privlačit ćete sve što je lijepo, korisno i pozitivno. Tjedan je idealan za ljubav, bit ćete vrlo popularni i rijetko će tko moći odoljeti vašem šarmu. Ono što je bitno, to je da se u privatnom životu ne opirete promjenama jer bi jedino to moglo dovesti do katastrofe. Koliko god vam se pojedine situacije činile strašnima, to je samo zato što se sad osjećate sigurno a ta sigurnost proizlazi iz toga što vam je sve poznato. Velike su šanse za to da neke osobe na koje ste računali više neće biti uz vas na isti način a to je problem samo ako ga vi stvorite. Nemojte živjeti u prošlosti i nemojte sanjariti, jedino je realnost ono što će vam pomoći da pronađete sreću u ljubavi. Imate sve potrebne resurse i unutarnju snagu da bi se nosili sa životom. Najbolji dan u tjednu je nedjelja.

 

RIBE - tjedni horoskop

RIBE - horoskop 14.10. - 20.10.

Dosta ćete vremena, novca i energije ulagati u svoj životni prostor sa namjerom da ga učinite udobnijim mjestom što je odlično uz uvjet da se ne zadužite. Ne morate odmah razmišljati o velikim stvarima, krenite od detalja jer će upravo oni promijeniti sliku i donijeti vam željene promjene. U fazi ste u kojoj općenito možete postići jako puno ali da bi maksimalno iskoristili svoj potencijal morat ćete se nešto bolje organizirati i naučiti živjeti sporijim tempom. Stres je ono što vam najviše odmaže pa krenite od njega i pronađite svoj ispušni ventil. Kraj tjedna je idealan za međuljudske odnose ali i dugoročne investicije. Ljubavni će odnos profitirati kroz vaš senzibilan pristup i čvrste odluke a ukoliko ste tek nedavno ušli u ljubavnu vezu ili ste još slobodni, možete očekivati dubokoumne razgovore sa osobom koja vam je vrlo slična. Ako namjeravate vikend iskoristiti za odlazak u shopping, fokusirajte se na modu, nakit i umjetnost. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com