Tjedni horoskop

Kroz ovih smo godinu dana više puta naglasili kako se Mars u periodu od ožujka do sredine studenog premještao između dva znaka: Vodenjaka i Jarca. To je vrlo neobično a za sobom je povuklo i neželjene utjecaje na sve horoskopske znakove. Inače se Mars zadrži u pojedinom znaku otprilike šest tjedana da bi se potom premjestio u drugi. Na sreću, ovaj se mjesec stvari vraćaju u normalu, Mars će se zadržati u Ribama. Ova planeta predstavlja injekciju energije a u nastavku donosimo horoskop za ovaj tjedan sa posebnim osvrtom na to u kojem će polju i na koji način pojedini horoskopski znak ojačati do kraja godine.

 

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

Godišnji horoskop 2018

Ovan 2018 Bik 2018 Blizanci 2018 Rak 2018 Lav 2018 Djevica 2018 Vaga 2018 Skorpion 2018 Strijelac 2018 Jarac 2018 Vodenjak 2018 Ribe 2018

OVAN - tjedni horoskop

ovanOVAN - horoskop 10.12. - 16.12.

Ovaj se mjesec neustrašivi Mars smjestio na samom dnu vaše astrološke karte što znači da ćete teško dobivati pažnju a neki će imati dojam kako ih okolina uopće ne primjećuje. Sva se energija Marsa na neki način skriva i pritajena je. To znači da ćete se, počevši od ovog tjedna, osjećati nervozno i imati osjećaj nelagode. Imat ćete energije ali će ona biti potisnuta pa ćete tako prilikom teoretskog razmišljanja imati dojam da morate krenuti što prije sa realizacijom ciljeva i projekata ali kad dođe do praktičnog dijela, jednostavno nećete imati volje ili ćete biti previše nervozni. Na neki način ćete imati dojam da sami sebe sabotirate. Ono što je bitno, željet ćete nekoga impresionirati i doista to pokušati da bi na kraju shvatili kako je ispalo potpuno drugačije nego ste zamislili. Upravo je zato najbolje da se usmjerite samostalnom radu. Ukoliko morate raditi sa drugima, pokušajte ne isticati vlastiti ego. Tjedan je stvoren za opuštanje. Mars će u vaš znak ući 01. siječnja a tada ćete vladati u pravom smislu. Najbolji dan u tjednu je nedjelja.

 

BIK - tjedni horoskop

bikBIK - horoskop 10.12. - 16.12.

Mars utječe na onaj dio vaše astrološke karte koji se odnosi na postizanje ciljeva. Ovo trebate što bolje iskoristiti. Obzirom da nas još malo dijeli do Nove godine, vrijeme je da sad razmislite o ciljevima za 2019. Razmislite o tome što želite ostvariti a što izbjeći ali budite objektivni i realni. Ciljevi će vam dati osjećaj vrijednosti i pomoći vam da se fokusirate na ono što je doista bitno. Onog trenutka kad postanete svjesni sebe i svojih želja, automatski ćete puno lakše donositi one manje, svakodnevne odluke što vam opet daje bolju kontrolu nad budućnosti. Ovaj vas tjedan očekuju trzavice u obitelji a moguće su i prepirke sa kolegama na radnom mjestu. Potpuno ćete drugačije na to reagirati ako se usmjerite onim većim i bitnijim pitanjima, zato pokušajte odrediti nekoliko ciljeva već do srijede. Motivacije vam ovaj tjedan neće nedostajati a shvatit ćete i kako nešto što vam je bitno nije onako negativno naklonjeno kako ste mislili. U ljubavi očekujte stabilnost, imate podršku voljene osobe. Najbolji dani u tjednu su petak i subota.

 

 

BLIZANCI - tjedni horoskop

blizanci

BLIZANCI - horoskop 10.12. - 16.12.

Mars će se do kraja ove godine nalaziti na samom vrhu vaše astrološke karte što znači da ćete biti prepuni energije i ambicija a neće vam sigurno nedostajati ni volje i elana. Ovo obavezno iskoristite. Ukoliko imate bilo kakve zaostatke u poslu ili repove iz prošlosti radi kojih imate dojam da ne možete nastaviti dalje, prvo se pozabavite njihovim rješavanjem. Bit ćete jako usmjereni postignućima te pohvalama a kako bi do njih došli morat ćete ovaj tjedan nešto više raditi, vjerojatno i više nego se inače traži od vas (i drugih) a ako to znači prekovremene radne sate, prilagodite se jer će vam se to i financijski isplatiti. Željet ćete sami raspolagati svojim vremenom i energijom koju imate a to vas može dovesti do konflikta sa nadređenima ali i sa voljenom osobom. Naime, neće vam se svidjeti ako vam bilo tko kaže što i/ili kako morate raditi. Nemojte dozvoliti da vas preokupiraju male bitke, to bi vas moglo previše koštati. Držite se onog što smatrate da je objektivno isplativo. Najbolji dani u tjednu su srijeda i petak.

RAK - tjedni horoskop

rakRAK - horoskop 10.12. - 16.12.

Vrijeme je da izađete, pokažete okolini tko ste i da se općenito aktivirate na svim životnim poljima. Rakovi nisu od velikih putovanja, osim ako vam se u znaku nađe utjecaj Strijelca. Upravo ćete ovaj ali i one iduće tjedne do kraja godine pjevati drugačiju pjesmu. Bit ćete željni avanture i stimulacije a istovremeno ćete tragati za prilikama putem kojih možete naučiti nešto novo. Automatski će vas sve više zamarati svakodnevica i ona monotonija koja je u poznatom i svakodnevnom okruženju ponekad jednostavno neizbježna. Najbolji način za ostvariti ono čemu težite je upravo putovanje. Pokušajte se usmjeriti mjestima na kojima niste bili do sad jer ako odete u poznatu okolinu, nećete se odmoriti onako kako želite i kako ustalom sad trebate ali nećete ni moći upoznati nove ljude. Upravo vas jedno od tih novih poznanstava može iznenaditi i sa vremenom dovesti do čvrstog ljubavnog odnosa. Pokušajte se opustiti i uživati u novim uzbuđenjima, idite korak po korak i bit ćete više nego zadovoljni novim intelektualnim ali i emotivnim otkrićima. Najbolji dan u tjednu je subota.

 

LAV - tjedni horoskop

lavLAV - horoskop 10.12. - 16.12.

Ovaj će vas tjedan vlastiti ego dovesti do samog ruba odnosa sa jednom osobom. Ovo ne trebate gledati negativno nego više kao vrstu izazova, osobito ako shvatite kako je riječ o voljenoj osobi ili simpatiji. Upoznat ćete osobu koja je dovoljno moćna da bi vas pogurala prema promjeni. Konflikt nije nužan ali će vjerojatno do njega doći jer ako bolje razmislite, ta osoba ima gotovo isti karakter kao vi. Nemojte se povlačiti, prekidati komunikaciju i okretati leđa, ostalo vam je sve dopušteno i vodi vas do bolje poslovne pozicije. Kada su u pitanju zajedničko vlasništvo, općenito imovina i način na koji trošite novac, očekujte neslaganje sa osobom koja sa vama inače sudjeluje u donošenju odluka. Uz sve to, u drugoj polovini tjedna možete očekivati novo poznanstvo i to sa osobom koja je na neki način nametljiva i prilično tvrdoglava. Nema sumnje kako će vam se nakupiti dosta nervoze a nju možete usmjeriti prema intimnom životu gdje će se ona pretvoriti u pozitivnu energiju. Upravo će vam oni intimni odnosi postati vrlo bitni i strastveni. Najbolji dan u tjednu je petak. 

 

DJEVICA - tjedni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop 10.12. - 16.12.

Mars se smjestio suprotno od vašeg znaka gdje će ostati kroz iduće tjedne, sve do kraja godine. To garantira napetosti u međuljudskim odnosima ali ne nužno u negativnom smislu jer se svakako morate prema nekim osobama bolje postaviti. Kad god se Mars nađe u ovakvom položaju, lako vas iznerviraju ljudi iz okoline. Tu ćete nervozu pokazati već ovaj tjedan ali prije nego to u pojedinoj situaciji učinite, prvo stanite, razmislite o tome sa kim razgovarate a onda odredite pristup koji smatrate ispravnim. Jedino ćete tako imati konstruktivne razgovore kojima ćete riješiti probleme. Najgore su impulzivne odluke i reakcije jer upravo one mogu biti pretjerane i napraviti štetu. Ljutnja se neće stvoriti iz sretnog uma, na jednoj se dubljoj razini zapravo radi o tome da niste sa nekim ili nečim već dulje vremena zadovoljni. Strpljenje je uvijek najbolje rješenje a komunikacija je osnova za rješavanje bilo čega. Gledajte to tako i ubrzo ćete točno znati kome možete vjerovati a koga je bolje udaljiti iz svog života. Najbolji dani u tjednu su subota i nedjelja.

 

VAGA - tjedni horoskop

vagaVAGA - horoskop 10.12. - 16.12.

Ušli ste u fazu sreće i zadovoljstva. Mars će vam davati pregršt energije ali upravo u poslovnom polju. To znači da ćete imati volje za rad i da vam ništa neće biti teško. Zapravo ćete sve obavljati sa lakoćom, ne samo poslovne nego i one privatne obaveze. Znat ćete što želite pa bi tako mnogi od vas već ovaj tjedan mogli osjetiti ponos radi bitnog postignuća. Kad smo kod ponosa, bit ćete zadovoljni samima sobom i svakim potezom što će vam automatski povećati samopouzdanje te se pozitivno odraziti na sva životna polja. Kako bi ostvarili što više, morate znati delegirati. Nećete moći stići apsolutno sve pa si odredite prioritete i njih ostavite sebi a za ostale, manje bitne stvari zadužite druge, naravno one kojima vjerujete. Naravno da neke od tih osoba neće time biti oduševljene ali je zato bitan pristup, postavite se više prijateljski nego kao lider. Vage su sklone težiti zadovoljstvu okoline a ovaj ćete tjedan dosta šefovati što je očita kontradiktornost. Stavite naglasak na timski rad pa ćete biti zadovoljni i vi ali i svi ostali. Najbolji dani u tjednu su utorak i srijeda.

 

ŠKORPION - tjedni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop 10.12. - 16.12.

Ukoliko na radnom mjestu imate Vage, očekujte probleme. Upravo će pripadnici tog znaka ovaj tjedan (ali i do kraja mjeseca!) bit usmjereni poslu i obavezama ali na način da će to zahtijevati i od okoline. Kod vas je situacija potpuno suprotna, težit ćete zabavi, humoru i opuštanju. Imat ćete jako puno energije ali je to ona energija koja vas tjera na to da budete svoji, da se slobodno izražavate i da radite samo ono što vi želite. Pokušajte pronaći balans, ako ništa onda barem saslušajte što vam druga strana govori, prihvatite to i odradite barem dio na takav način. Najgore što možete napraviti je nametati vlastite stavove ili se otvoreno buniti odnosno suprotstaviti. Bit ćete doista zaigrani pa bi trebali razmisliti o hobiju, upravo se kroz sport i fizičke aktivnosti možete riješiti viška energije. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas tjedan nabijen emocijama ali i strašću. Intimni će odnosi biti na potpuno drugačijoj razini, bit ćete skloni flertu a neki će od vas stupiti u tajni ljubavni odnos. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak, srijeda i četvrtak.

 

STRIJELAC - tjedni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop 10.12. - 16.12.

Nalazite se u pomalo nezgodnom periodu. Mars se nalazi u onom dijelu vaše astrološke karte koji je povezan sa nesvjesnim ponašanjem i sa obrascima ponašanja, navikama. Upravo bi se radi toga mogli odjednom ponašati vrlo impulzivno ali i neprikladno. Ovaj će utjecaj biti prisutan sve do kraja mjeseca pa pokušajte trenirati strpljenje i samokontrolu. Bit ćete svjesni sebe pa tako često i iznenađeni svojim reakcijama, posebno onim spontanim do kojih će doći ako vas nešto ili netko iznervira. U pojedinim ćete trenutcima biti ljuti sami na sebe radi sitničavosti. Ono što je najbitnije zapravo se svodi na prvu reakciju nakon takvih situacija, pokušajte reagirati što prije i to kroz smiren razgovor. Ukoliko ste u procesu renovacije ili preseljenja, očekujte povećanu aktivnost i kaos što vodi napetijim odnosima unutar obitelji. Tu morate biti mudri, trebate odrediti je li prikladno predlagati kompromise ili je bolje nastaviti po svom. Uvijek gledajte onu širu sliku i dobrobit ne samo sebe nego onih koji su vam doista bitni. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

 

JARAC - tjedni horoskop

jaracJARAC - horoskop 10.12. - 16.12.

Pred vama je tjedan povećane aktivnosti. Zapravo se radi o utjecaju Marsa pa će vam takvi biti svi tjedni do kraja godine. Ova vas planeta čini direktnijom osobom pa ćete radi toga nastupati dosta samouvjereno i odlučno što bi moglo izazvati konflikte sa pojedinim osobama, posebno onima koje su navikle na vašu smirenost i na činjenicu da im se uvijek prilagodite. Kada je u pitanju posao, Mars će vam davati energiju i to onu za timski rad. Nemojte se osamljivati nego podijelite svoje ideje i misli sa drugima jer ćete jedino na taj način ostvariti one individualne, vlastite ciljeve ali i doprinijeti kolektivnim. Samim time možete povećati ugled koji imate u zajednici. Očekuje vas nekoliko rasprava u kojima trebate staviti naglasak na činjenice ali se pozvati i na iskustvo koje imate. Ovaj je tjedan idealan za prodaju, poučavanje, pisanje i glumu. Nemojte druge ljude previše uvjeravati u svoje stavove, radije ih pustite da se opeku i sami shvate neke stvari. Najbolji dani u tjednu su utorak i nedjelja.

VODENJAK - tjedni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop 10.12. - 16.12.

Došli ste do perioda u kojem ćete prestati olako shvaćati svoju imovinu i svoje znanje. To je veliki plus jer imate više stvari i kvaliteta koje možete unovčiti a to do sad niste radili. Budite oprezni jer ne možete ništa promijeniti preko noći, osobito ako odjednom shvatite kako niste dovoljno plaćeni za ono što radite. Nemojte nastupati naglo niti previše otvoreno ali u drugoj polovini tjedna svakako natuknite nadređenima kako niste zadovoljni trenutnom pozicijom, argumentirajte odmah i zašto. Nakon toga se povucite i pričekajte na reakciju druge strane. Idite korak po korak, najbitnije je da sebi odredite novi cilj i da ga ne ispuštate iz vida. Kada je u pitanju privatni život, moguće su nesuglasice upravo povezane sa time koliko nešto vrijedi. Tu se držite činjenica i prije bilo kakvog ozbiljnijeg razgovora prikupite dokaze za ono što mislite reći. Doista možete postići puno toga kroz ono što imate i ono što jeste, na vama ostaje samo odrediti nove ciljeve i novi sustav vrijednosti, time ćete automatski kreirati daljnje poteze i odluke. Najbolji dan u tjednu je četvrtak.

 

RIBE - tjedni horoskop

RIBE - horoskop 10.12. - 16.12.

Mars se nalazi u vašem znaku. To znači da vas očekuje jako užurban tjedan a takav će vam biti svaki do kraja ove godine. Energije vam neće nedostajati pa tako nemate razloga za brigu, možete sve samo morate znati što hoćete. Ovaj ćete tjedan marljivo raditi i shvatiti što vam je u interesu. Bez problema ćete se nametnuti prilikom bilo kakvih razgovora pa ćete tako spontano u pojedinim situacijama zauzeti ulogu vođe. Imate priliku pokazati svijetu oko sebe tko ste i što sve možete, iskoristite je pa makar to značilo privremeno odricanje zadovoljstva i zabave u privatnoj sferi života. Neki horoskopski znakovi zbog utjecaja Marsa nastupaju previše agresivno i direktno pa se radi toga udalje od okoline. Vi niste ti i nemojte se takvima smatrati! Bit ćete osjetljivi, dovoljno suptilni kada je to potrebno a opet graciozni i društveni. Borit ćete se za svoja prava i ponekad iznenaditi sami sebe ali je najbitniji način na koji to radite. Nemojte biti previše samokritični i sve će biti u redu, vjerujte vlastitoj intuiciji. Najbolji dani u tjednu su utorak, četvrtak i petak. 

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT