Tjedni horoskop ❤️❤️❤️

Pred nama je tjedan prepun odlične energije i dobrog raspoloženja, kao i strasti. Aktivnosti neće nedostajati, pa tako ni entuzijazma, ali ćemo uspješno pronaći balans pa se puno lakše fokusirati na svakodnevicu i shvatiti koja nam je svrha. Dok će neki konačno vidjeti rezultate truda i rada iz prošlosti, drugi će dobiti nove ponude, istražiti zanimljive prilike ili osjetiti jednu posebnu energiju povezanu uz međuljudske odnose. Neće svi biti realni, ali će se morati suočiti sa realnošću, izazovima i ponekim ograničenjem. Stvari će dobro funkcionirati ako komuniciramo precizno i pažljivo uzmemo u obzir sugovornikova očekivanja. Pred kraj tjedna mogući su nesporazumi i razna nepredvidiva dešavanja. Nemojte se previše živcirati oko toga, učinite ono što je u vašoj moći i nastavite dalje. Ono što je neočekivano često zna prethoditi pozitivnom razvoju situacije.

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 

BIK - tjedni horoskop

bikBIK - horoskop 19.02. - 25.02.

Nadolazeći tjedan bit će prilično zahtjevan, stoga se morate dobro pripremiti. Vaš moral i samopouzdanje bit će slabi, međutim, istovremeno ćete prolaziti kroz značajno i korisno interno istraživanje. Bit ćete tvrdoglavi,ali sa jakim pregovaračkim vještinama, intenzivnim emocijama i strašću. Dakle, sada je vrijeme da se pozabavite sa zahtjevnim poslovnim zadacima, ali i da i istovremeno posvetite više vremena svom ljubavnom životu. Na poslu ćete morati biti prilično oprezni. Mogli biste pasti na lažna obećanja ili čak sami dati poneko što će vas prikazati kao osobu koja nije konzistentna i realna. Uspjeh će na kraju doći, ali samo ako pokrenete prikladne promjene i prestanete se bojati novih početaka. U ljubavi će strast i emocije doživjeti vrhunac tijekom vikenda, ali pripazite da ne pretjerate jer će emocije biti prilično intenzivne. Oni koji su slobodni trebali bi samouvjereno krenuti prema svome cilju, bez obzira na prepreke. Najbolji dan u tjednu je petak.

 

 

 

OVAN - tjedni horoskop

ovanOVAN - horoskop 19.02. - 25.02.

Ovoga ćete tjedna biti jako zainteresirani za stare prijatelje i svoj društveni krug. Nove odgovornosti su izgledne, a bit će vam dodijeljene ili će proizaći iz trenutnih situacija. Ključ za suočavanje sa svime je u tome koliko možete kontrolirati svoj temperament i ostati civilizirani. Moguće su ljubomora i zavist, osobito kod pripadnica ženskoga spola. Općenito pripazite na ravnotežu u svim vrstama odnosa, posebno ako vam netko nameće nove uvjete jer su tu izgledni ozbiljni nesporazumi. Na poslu izbjegavajte sve ono što vas frustrira i nemojte donositi nagle odluke jer vam one u konačnici neće pomoći. Izgledna su kašnjenja i prepreka stoga uvijek imajte rezervno rješenje i budite praktični. Bez obzira na prirodu posla kojim se bavite, pokušajte više raditi, a manje prigovarati i kritizirati druge. Na financijskom polju možete očekivati poboljšanje i ponudu koja će vam se svidjeti. U ljubavnom ćete životu morati biti komunikativniji i otvoreniji. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i četvrtak.

 

 

BLIZANCI - tjedni horoskop

blizanci

BLIZANCI - horoskop 19.02. - 25.02.

Početkom tjedna su izgledne zbunjenost i prepreke, posebno u vezi sa putovanjima, javnim nastupima, gradnjom imidža i komunikacijom sa drugima. Budite što praktičniji i jasniji je ćete jedino tako stati na kraj svemu onome što vam ne ide u prilog. Kada je riječ o poslu, pojavit će se pitanje dominacije i kontrole, osobito kod onih pripadnika znaka koji se nalaze na nekoj od vodećih pozicija. Ako se osjećate spremnima delegirati odgovornosti, nemojte se ustručavati to učiniti jer će vam to pomoći da se opustite i pronađete svoju unutarnju ravnotežu. Ukoliko ste skloni težiti savršenstvu, ovoga će vas tjedna upravo to činiti nestrpljivom i ljutom osobom stoga pokušajte održati balans. U ljubavi biste trebali držati oči otvorene i ozbiljnije se pozabaviti pitanjima koja se tiču trenutnog odnosa. Ako vam voljena osoba iznese pritužbe, nemojte to zanemarivati jer ćete, ukoliko ostanete ravnodušni, doprinijeti stvaranju nepremostive udaljenosti. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

 

 

 

RAK - tjedni horoskop

rakRAK - horoskop 19.02. -  25.02.

Ovoga ćete tjedna imati pune ruke posla. Bavit ćete se pitanjima vezanim uz vaš društveni položaj, misiju koju želite ostvariti kao osoba kao i uz svoje ambicije. Dosta često ćete se pitati koliko ste uspješni u svome području, a upravo će ta razmišljanja proizlaziti iz najnovijih društvenih i poslovnih trendova koji će vas dovesti do nečega što je revolucionarno i nepoznato. Nemojte lutati, pobrinite se za to da zadržite kontrolu nad sobom i pitanjima koja vas se izravno tiču. Ako treba, ignorirajte kaos i tuđe probleme. Upravo će vam fokus na stare planove pomoći da se nosite sa situacijama koje su nezgodne. Ukoliko i postoje previranja ili loša atmosfera na poslu, imajte na umu kako to neće posebno utjecati na vašu karijeru. U privatnom životu također možete očekivati razne emotivne fluktuacije. S jedne ćete strane željeti sve ispraviti i riješiti obiteljske probleme, dok ćete sa one druge željeti sve ostaviti po strani i dobro se zabaviti sa prijateljima. Najbolji dan u tjednu je subota.

 

 

 

LAV - tjedni horoskop

lavLAV - horoskop 19.02. - 25.02.

Ovaj tjedan je idealan za kratki predah koji će vam omogućiti da bolje procijenite situacije. Razmislite o tome kako stojite sa ciljevima, koliko dobro planirate, što sve još želite postići i kako to namjeravate. Trebali biste biti iskreni prema sebi i napraviti nove planove na temelju realnih činjenica. Ako smatrate da postoji nešto što trebate eliminirati iz svog života jer je štetno za vas, nemojte se ustručavati to učiniti. Na poslu možete očekivati povoljne ponude sa kojima se trebate pozabaviti ozbiljno i odgovorno. Mogući su novi počeci i suradnje, ali se klonite nepotrebnih troškova jer bi mogli izgubiti kontrolu pa na kraju ovisiti o drugima. U ljubavi nemojte dozvoliti da vam brige okupiraju pozornost i natjeraju vas na to da zanemarite dragu osobu. Imat ćete priliku stvoriti lijepo raspoloženje u kojem ćete uživati stoga je iskoristite i potrudite se premostiti probleme. Oni koji su slobodni trebaju sačuvati energiju za ono što je vrijedno očekivanja. Najbolji dan u tjednu je srijeda.

 

 

 

DJEVICA - tjedni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop 19.02. - 25.02.

Ovaj bi tjedan mogao biti obilježen značajnim životnim promjenama, ali one se neće dogoditi bez vašega truda. To znači da ćete dobiti priliku završiti sa prošlošću i postaviti temelje za nove aktivnosti, nove odnose i nove životne uvjete općenito. Za sve to će vam trebati dobro planiranje i bistar um. Nemojte se zanositi, biti nestrpljivi ili pretjerano samopouzdani. Isto tako, nemojte ignorirati neriješene probleme koji se odnose na poreze ili na nekretnine jer ih upravo sada možete riješiti. Poslovne će vam obaveze sigurno stvoriti dodatan pritisak, ali nema potrebe za to da se osjećate stjerano u kut. Naime, ta je situacija privremena, a uz pravilno upravljanje vremenom i ispravno određivanje prioriteta, bez problema ćete se nositi sa novim okolnostima. U ljubavnom ćete životu imati potrebu riješiti probleme koji se nakupljaju dulje vremena. Romantična atmosfera stvorit će idealno okruženje pa se potrudite poraditi na odnosu. Najbolji dan u tjednu je nedjelja.

 

 

 

VAGA - tjedni horoskop

vagaVAGA - horoskop 19.02. - 25.02.

Ovaj tjedan neće biti niti posebno težak, ali neće biti niti od neke velike pomoći. Bit će dobar ako se želite baviti nekim novim poslovima i pokrenuti druge koji će vam pomoći da svoje planove odvedete korak dalje. Međutim, moguće su prepreke i kašnjenja uzrokovana drugim ljudima koji su u te planove uključeni, a društvenu bi vam sliku mogle osporavati upravo one osobe koje su vam to radile i u prošlosti. Nemojte se bez razloga uvlačiti u spletke i natjecanja, najbolji će način biti da odgovorite svojim postupcima ili, još bolje, ravnodušnošću. Na poslu su također izgledna kašnjenja, ali ćete se unatoč njima dobro snaći. Mogući su novi počeci koji će vam pomoći da odredite kojim putem trebate ići dalje. Sa druge strane, vaš će ljubavni život djelovati kao protuteža svim tim svakodnevnim problemima. U naručju voljene osobe pronaći ćete mirnu luku koja će vam pomoći da ojačate i pronađete spokoj koji vam je potreban. Najbolji dani u tjednu su petak, subota i nedjelja.

 

 

 

ŠKORPION - tjedni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop 19.02. - 25.02.

Pred vama je tjedan koji će biti vrlo važan za međuljudske odnose. Stvari će imati tendenciju rasta što znači da su pred vama i dosta važne odluke. To isto tako znači da, ako se već suočavate sa problemima sa određenim osobama, oni će postati veći i ozbiljniji stoga se sa njima morate što prije pozabaviti. Ako vam se čine nepremostivima, nemojte se ustručavati učiniti sve što je potrebno da bi sačuvali svoju emocionalnu stabilnost. Na poslu ćete ovog tjedna dobiti brojne prilike za to da ostvarite svoje ciljeve. Moći ćete potencirati nove početke ili nove suradnje koje će vas zadovoljiti. Ne ostavljajte nikakve probleme na čekanju, inače ćete se kasnije morati još više prilagođavati, a to vam tada vjerojatno neće biti od koristi. Ukoliko naiđete na probleme sa nekim od članova obitelji ili sa voljenom osobom, pokušajte ih riješiti na delikatan način. Nemojte pokretati rasprave niti u prvi plan stavljati svoj ego. Napravite poneki kompromis i bit ćete nagrađeni. Najbolji dan u tjednu je petak.

 

 

STRIJELAC - tjedni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop 19.02. - 25.02.

Došlo je vrijeme da se stvari pokrenu. Vaši nedavni pokušaji su konačno rezultirali uspjehom i sada ćete moći pronaći način na koji možete ostvariti svoje snove. Ipak, koliko god to ponekad željeli, nemojte činiti nikakve ishitrene poteze. Polagani i postojani koraci donijet će vam najbolje rezultate. Na poslu ćete također polako vidjeti pozitivne pomake. Obratite nešto više pozornosti na timski rad i razgovore sa kolegama jer će vam upravo to pomoći da neke stvari bolje shvatite, da dobijete nove ideje i planove na kraju realizirate na najbolji mogući način. Uz konstruktivne kritike i jasnu viziju sigurno ćete ostvariti sve što želite. Kada su u pitanju financije, dobro razmislite o tome koliko vam je budžet realan. Naime, velike su šanse da ste ga nerealno odredili, a upravo bi vam to moglo stvoriti nova opterećenja. U ljubavi se fokusirajte na poboljšanja, posebno ako se nalazite u nedorečenom odnosu ili odnosu koji vas sve više opterećuje. Najbolji dani u tjednu su utorak i četvrtak.

 

 

 

JARAC - tjedni horoskop

jaracJARAC - horoskop 19.02. - 25.02.

Pomalo paradoksalno, ali ovoga ćete tjedna osjećati ogromnu nesigurnost i tjeskobu unatoč činjenici da je razvoj događaja pozitivan. Vaše iskustvo vas je naučilo da se uvijek može dogoditi mnogo nezgoda i neočekivanih stvari pa će vam biti teško vjerovati da sve može proći onako kako treba. To je razumljivo, ali morate na tome i poraditi. Naime, ne možete razmišljati o životu na takav način, jer će vam upravo pogrešan stav stvoriti nove probleme. Ostavite strahove po strani i krenite dalje na dinamičan i strastven način. Upravo će vam ta vaša energija pomoći da se nosite i sa nekim od poteškoća koje će se pojaviti na radnome mjestu. Ishitreni vam potezi neće pomoći stoga ih bolje izbjegavajte. Uz malo strpljenja možete ostvariti željeni uspjeh i na ljubavnom polju. Vrijeme je da razmislite o tome što želite i tražite. Kada to definirate, obratite se voljenoj osobi i otvorite se. Trebali biste se više opustiti i pronaći nešto što vas čini sretnima. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

 

 

 

VODENJAK - tjedni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop 19.02. - 25.02.

Ovaj će tjedan ići u prilog vašem društvenom profilu pa ćete se tako moći družiti i sa ljudima koji će vam u budućim pothvatima biti od velike koristi. Izgledna su i nova poznanstva sa osobama od kojih će vam svaka imati nešto za ponuditi. Svakodnevica će vam općenito postati lakša, a uspjet ćete riješiti i neke od financijskih problema. Nemojte se bojati ni novih poslovnih početaka. Nakon što ostvarite prve planove, raspoloženje će vam biti još bolje. Problemi koji su vas do nedavno mučili bit će riješeni na najbolji mogući način, a neće vam nedostajati niti podrška od strane obitelji i kolega. U zraku ćete osjetiti jednu novu energiju, optimizam i olakšanje. Kada je u pitanju ljubav, oni od vas koji su u braku ili duljoj ljubavnoj vezi, mogu očekivati da će partner od njih tražiti još više pažnje. Dajte sve od sebe da bi tome udovoljili, ali imajte na umu i vlastitu slobodu. Oni koji su slobodni ne bi se smjeli više skrivati niti dozvoliti da njima upravljaju drugi. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

 

 

 

RIBE - tjedni horoskop

RIBE - horoskop 19.02. - 25.02.

Početkom tjedna ćete sami sebi postaviti dosta velika očekivanja, ali na kraju i postići ono što ste mislili da je gotovo nemoguće. Uz pozitivnu energiju i dinamiku koje vas pokreću, možete puno toga postići. Ipak, vrlo važan i zapravo osnovni uvjet je da napravite ispravan raspored i isplanirate korake koje ćete slijediti na metodičan i praktičan način. Imajte na umu da nećete moći ispraviti stvari u svim područjima svog svakodnevnog života. Dakle, odredite prioritete i usredotočite se samo na točno određene stvari. Atmosfera na poslu će biti sjajna, a dobit ćete i nekoliko prilika za to da promovirate svoje buduće planove. U ljubavnom će životu situacija biti malo drugačija. Naime, dosta toga vam neće biti jasno, a mnogi će promijeniti pogled na odnos u kojem se trenutno nalaze pa tako drugačije percipirati trenutnog partnera. Nemojte podleći apsurdima niti predomišljanju. Ako ste donijeli odluku, držite je se. Ukoliko ste slobodni, prepustite se flertu. Najbolji dan u tjednu je subota.

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela