Karte - Anđeo čuvar

Udobno se smjestite, duboko udahnite, zatvorite oči ispraznite um...               
Otvorite oči kad ste spremni, pogledajte karte i odaberite onu koja vas najviše privuče...
Odgovor potražite u nastavku teksta...

 

Koju poruku Anđeo čuvar ima za Vas?
Otkriti će vam karte Doreen Virtue i Radleigh Valentine - Guardian Angel Tarot Cards!

 

 

POTRAŽITE SVOJ ODGOVOR:

KARTA 1 - Šest obilja (Six of Abundance)

Vaš Anđeo čuvar vam poručuje:

Nebo otvara svoje velikodušne ruke i izlijeva obilje na vas! Neočekivani poklon je na putu. Prihvatite ga sa zahvalnošću i znajte da ćete imati priliku vratiti velikodušnost dajući drugima u budućnosti. Vaš dar može doći u obliku iznenadne sreće ili ostvarenja sna (kao što je kuća, nova poslovna prilika ili neki drugi dar koji će vam pomoći krenuti naprijed). Kad stigne ovaj dar, budite ga svjesni i plaćajte ga dajući drugima u vidu lijepih riječi ili lijepih djela.

 

KARTA 2 - As emocija (Ace of Emotions)

Vaš Anđeo čuvar vam poručuje:

Nešto novo se kuha u vašem srcu. To može biti novi odnos ili 'osjećaj' da će jedan doći do vas uskoro. Ili bi to moglo biti da trenutna veza doživljava buđenje. Vaš anđeo najavljuje početak snažnih emocionalnih iskustava, onih koji će vas iznenaditi (bez obzira koliko ste stari!). Vaš anđeo kaže da primate poruke od njega, osobito o emocionalnim situacijama koje se događaju u vašem životu upravo sada. Poruka je jednostavna: "Ja sam ovdje, niste sami ''.

 

 

KARTA 3 - As misli (Ace of Thought)

Vaš Anđeo čuvar vam poručuje:

Vi primate ideje, misli stavljene u vašu glavu o budućnosti i vašoj životnoj svrsi. To može uključivati pokretanje vlastitog posla ili novi posao, novo područje studija, dobrotvorni projekt ... te ideje su 'inspirirane' višim silama. Važno je da krenete naprijed, osobito ako se ne možete oteti dojmu da je to nešto što baš morate učiniti. Nemojte odustati zbog malo izazova na putu, to su samo korekcije kako bi usavršili svoj plan.

 

KARTA 4 - Osam emocija (Eight of Emotion)

Vaš Anđeo čuvar vam poručuje:

Osjećate duboku čežnju za nečim smislenim u svom životu. U svom srcu znate da postoji nešto više 'vani' za vas što vas čeka u svijetu. Prvi korak je da to osjetite, pa čestitam, napredujete! Sada ste spremni krenite to naći. Kako ste narasli emocionalno i duhovno, ono što je prije okupiralo vašu pozornost sada je izgubilo svoju privlačnost. Vrijeme je da pokrenete svoju osobnu moć i pokrenete važnu promjenu (ako ste to već učinili, ovo shvatite kao veliku potvrdu da ste učinili pravu stvar). Odluka da učinite te promjene je vaša vlastita, a ne ona stavljena na vas od strane sudbine ili slučaja.

 

 

KARTA 5 - Izaberite slobodu (Choose Freedom)

Vaš Anđeo čuvar vam poručuje:

Ponekad se možemo osjećati kao da smo zarobljeni, ili da je put prema naprijed blokiran - ali često su ti osjećaji iluzija. Uglavnom, mi zapravo držimo ključ ovog 'lokota'. Možemo se osloboditi čineći različite izbore. Odaberite slobodu. Na primjer, ako niste zadovoljni s načinom na koji vas netko tretira, promijenite način na koji reagirate na njih. Ako imate tendenciju da patite u tišini, pokažite veću snagu i recite im kako se osjećate i kako bi htjeli da vas tretiraju. Nemojte dopustiti da vas bilo tko (uključujući i svoje vlastite sumnje) sprječava da budete sretni i budete osoba koja želite biti.

 

KARTA 6 - Iscjelitelj misli (Healer of Thought)

Vaš Anđeo čuvar vam poručuje:

Vaš anđeo kaže da je vrijeme za očistiti dijelove svog života koji vas vuku prema dolje. Počnite s osnovama, ako je vaš dom neuredan -počistite ga i donirajte u dobrotvorne svrhe staru odjeću, knjige i sve ostalo što zakrčuje vaš osobni prostor. Ova feng shui aktivnost će snažno promijeniti energiju oko vas i utjecati na vašu motivaciju i energiju u pozitivnom smislu. Procijenite svoja prijateljstva, postoje li ljudi koji vas vuku prema dolje? Nemojte se osjećati krivim zbog otpuštanja, što više prostora stvorite u svom životu, više prostora ostavljate za svježe situacije u 2017.

 

KARTA 7 - Duhovni Učitelj (The Spiritual Teacher)

Vaš Anđeo čuvar vam poručuje:

Tražite i naći ćete. Ove godine ćete otkriti prekrasnog mentora, savjetnika ili duhovnog učitelja koji će vam pomoći da krenete naprijed u životu. Vaše potrebe se mijenjaju, postajete sve manje usmjereni na materijalne stvari i više se bavite pitanjima poput "Zašto sam ovdje?". Vaš anđeo je s vama, poticajući vas i vodeći vas prema pravim ljudima.
Nemojte se iznenaditi ako žudite za više vremena za sebe, to je početni dio procesa. Imajte hrabrosti i povjerenja u putovanje, čak i ako to znači da ne znate gdje vas vodi.

Dodatak: Ako ste pitali svog anđela trebate li se usredotočiti na učenje? odgovor je DA.

 

 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela