RUNE TJEDNA

 

eithwazEITHWAZ - LJUBAV

Eithwaz ukazuje na stresan i neugodan period koji bi mogao biti pred nama. Koristite svoje vrijeme mudro i bez obzira koliko loše se stvari čine ishod koji Eithwaz pokazuje je pozitivan. Pokušajte biti što pozitivniji!

 

 

geboGEBO - POSAO

Gebo pokazuje da su veze i odnosi među ljudima od vitalnog značaja u ovom periodu. Iako vam se sada stvari mogu činiti dobre pobrinite se da svi uključeni znaju što mogu očekivati u poslovnom smislu.
 

 

thurisazTHURISAZ - ZDRAVLJE

Thurisaz nam ukazuje na potrebu za brigom o sebi izvana i iznutra. Moramo voditi brigu o sebi i biti na oprezu, a jednom kad prevladamo trenutne borbe čeka nas period osobnog rasta i boljitka. Iskoristite sreću koju nosi ova runa!

 

 

laguzLAGUZ - SAVJET

Laguz nam ukazuje na osjećaj da prolazimo kroz oluje i turbulencije u životu. Sve oluje prolaze! Svaka prepreka na putovanju kroz život je tu s razlogom. Pronađite utočište gdje se možete opustiti i usredotočiti na ono što želite biti i ono što želite raditi!

RUNE TJEDNA (29.09.-05.10.)

 

ansuzANSUZ - LJUBAV

Ansuz nam sugerira da otvorimo kanale komunikacije s najmilijima. Nazovite one vama bitne, pošaljite pismo ili e-mail, sms! Vrijeme je da dobijete odgovore na pitanja za kojima tragate već dugo. Potražite znakove potvrde oko sebe! Ovo je vrijeme kada ćete saznati na čemu ste. Ova runa pokazuje nam da postoji smisao u svemu oko nas!

 

 

sowuloSOWULO - POSAO

Sowulo je pozitivna runa. Imajući jasne ciljeve i planove donijeti će vam uspjeh. Ako planirate nešto novo Sowulo će vam pomoći da se usredotočite na pozitivan pristup tom novom početku. Ako nemate jasne ciljeve Sowulo vam pomaže da usredotočite pozitivnu energiju na pravo mjesto. Vjerujte u sebe i uspjeti ćete!
 

 

laguzLAGUZ - ZDRAVLJE

Laguz govori o emocionalnoj zbrci u kojoj se nalazimo. No kraj metežu je na vidiku. Balansiranje ishrane, misli, govora i osjećaja pomoći će nam. Pokušajte se smiriti i pronaći svoju snagu. Poslušajte unutarnji glas jer bez obzira što vas muči imate mogućnost izići iz te bitke kao pobjednik. Vjerujte svojim instinktima.

 

 

mannazMANNAZ - SAVJET

Mannaz nam sugerira da je ovo dobro vrijeme da analiziramo svoj život i pokušamo se vidjeti očima drugih. Govori nam da si uzmemo vremena za uživanje u ovom dijelu svog životnog puta i ne zaboravimo da možemo nešto naučiti od svake osobe i situacije s kojom se susretnemo na putu.

RUNE TJEDNA (22.09.-28.09.)

 

radioRADIO - LJUBAV

Radio nas upozorava da donesemo odluke sada, bez odgađanja! Odlučite što želite i ne dopustite nikome da vas pokoleba u vašem nastojanju da postignete željeno! Vjerujte u sebe i put koji ste izabrali! Ovo je vrijeme velikih odluka!

 

 

perthPERTH - POSAO

Perth ukazuje na novo poglavlje koje na vašem putu počinje. Ovo je vrijeme kada se treba oslanjati na vještine i znanje kako bi osigurali najbolji mogući uspjeh iz tog novog početka. Dosadašnji rad može biti nagrađen ili priznat. Stvari koje su skrivene mogle bi biti otkrivene.
 

 

inguzINGUZ - ZDRAVLJE

Inguz nam govori da se usredotočimo na sadašnjost i mogućnosti koje su otvorene za nas. Ne uzrujavajte se stvarima iz prošlosti koje ne možete promijeniti. Okružite se ljudima koji će vas poticati. Budite pozitivni i vjerujte u sebe. Zatvorite vrata prošlosti i okrenite novu stranicu!

 

 

wunjoWUNJO - SAVJET

Wunjo označuje vrijeme sreće i radosti pred nama. Prijateljstva će postati bliža i donijeti nam ispunjenje. Mogli bi otputovati negdje ili će netko putovati k vama. Novi projekti i poduhvati imati će uspješan ishod. Ne zaboravite se sjetiti i nagraditi one koji su vam pomogli u prošlosti!  

RUNE TJEDNA (15.09.-21.09.)

 

perthroPERTH - LJUBAV

Perth upućuje na nove početke u bliskoj budućnosti. Ovo je vrijeme za zabavu, sreću i radost, čak i ako sa tugom zatvarate neka poglavlja. Iskoristite priliku, transformirajte svoj život! Novo poglavlje je pred vama!

 

RUNE TJEDNA (08.09.-14.09.)

 

geboGEBO - LJUBAV

Gebo ukazuje na važna pitanja u osobnim odnosima što može dovesti do produbljivanja odnosa. Ističe važnost davanja i primanja u ovom trenutku. Ne zaboravite iskazati riječima i djelima svoju ljubav.

 

RUNE TJEDNA (01.09.-07.09.)

 

isa ISA - LJUBAV

Isa pokazuje da je strpljenje nužno u ovom trenutku. Sada je vrijeme da se pobrinete da oni koje volite saznaju da vam je stalo do njih čak i ako vam je teško to izraziti! Volite druge onako kako biste sami htjeli biti voljeni!

 

RUNE TJEDNA (25.08.-31.08.)

 

fehu FEHU - LJUBAV

Fehu je donositelj ljubavi i sreće. Potreba za ljubavlju biti će ispunjena. Sreća dolazi na naš put i povećava bogatstvo našeg života kroz ljubav! Uživajte u ovom vremenu pozitivne energije!

 

RUNE TJEDNA (18.08.-24.08.)

 

laguz LAGUZ - LJUBAV

Laguz nam govori da iako imamo osjećaj da naš život prolazi kroz olujna vremena uskoro ćemo stići u sigurnu luku. Poslušajte svoj unutarnji glas jer on će vas odvesti u sretnu i sigurnu budućnost.

 

RUNE TJEDNA (11.08.-17.08.)

 

Wunjo WUNJO - LJUBAV

Wunjo nam govori o periodu radosti i sreće koje je pred nama. Vrijeme je za ljubav, obitelj i prijateljstvo, a ako ste sami netko bi mogao ući u vaš život tko će napraviti veliku promjenu za vas. Uživajte u svemu što ovaj tjedan nosi!

 

RUNE TJEDNA (04.08.-10.08.)

 

Dagaz DAGAZ - LJUBAV

Dagaz je pozitivna runa koja nam ukazuje na kraj jednog perioda u životu i početku novog. Pripremali ste se za dobro vrijeme pa sada uživajte u njemu kada je došlo. Ovo je odlično vrijeme za ljubav i obitelj, nadu i sreću.

 

 1 2 > 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela