Super Mjesec u Vodenjaku

Još jednom naše će nebo biti obasjano sjajem veličanstvenog Super Mjeseca 10. kolovoza 2014. Biti će to jedini Pun Mjesec u Vodenjaku ove godine pa ga prigrlite i duboko dišite.

Mlad Mjesec označava početak ciklusa a Pun Mjesec oslobađanje, kraj tog ciklusa. Za vrijeme Punog Mjeseca energija je moćna i jaka. Ovaj period omogućuje vam da poduzmete akcije - posebno u odnosu na Mlad Mjesec i namjere koje ste postavili prije dva tjedna. Ovo je idealno vrijeme za otpuštanje nešto što vam više ne služi; ili oslobađanje od nečeg što vam više ne treba u životu; ili prilika da se otpusti neki aspekt sebe koji ste prerasli.

Posljednji Mladi Mjesec u Lavu (26. srpnja) dao nam je priliku za novi početak i tražio od nas da preuzmemo veću ulogu vodstva u svom životu. Sada je važno da se usredotočimo na potrebe drugih, jer Vodenjak voli biti timski igrač! Pun Mjesec je poznat po tome da intenzivira emocije, čak i kada se one pojave u ovom distanciranom zračnom znaku. Usmjerite posebnu pozornost na svoja prijateljstva, kao i na bilo koje grupe ili organizacije čiji ste član. Saturnov kvadrat sa Suncem i Mjesecom traži od nas da odaberemo ono za što želimo biti odgovorni; to također sugerira da se riješimo bilo kakve aktivnosti koja dodaje nepoželjan teret na naš život. U danima nakon ovog Punog Mjeseca - ali prije slijedećeg Mladog Mjeseca - razmislite o izradi plana kako bi uvećali sve što je dobro u vašem životu te napravite promjene koje će učiniti da se osjećate ugodnije.

Odgovorite si na ova pitanja:
• Što trebate promijeniti?
• Što ste do sada tolerirali?
• Što podupire vašu ravnotežu?
• Koje su vaše stvarne odgovornosti?
• Koje zadatke možete eliminirati?
• Što radite za smanjenje stresa?
• Što biste se usudili učiniti kad biste znali da ne možete ne uspjeti?
• Koje korake možete poduzeti kako bi svoj cilj postigli?
• Što i tko vas podupire?

Prijateljski i suradnički Mjesec u Vodenjaku u opziciji s Suncem u kraljevskom Lavu stvara jasnu razliku između zadovoljavanja sebe (Lav) i suradnje s drugima (Vodenjak). Ali oba ova znaka vole se igrati što je razlog zbog kojeg će ovaj Pun Mjesec 10. kolovoza u ljude unijeti veselo i živahno raspoloženje. No ipak, Saturnov ograničavajući kvadrat sa Punim Mjesecom mogao bi umanjiti duh zabave podsjećajući nas da izvršavanje obveza treba doći prije zabave.

Pun Mjesec vežemo za završetke, zatvaranje nekih poglavlja u životu i konačni kraj. Nakon svakog kraja dolazi i novi početak. Iako je promjena teška, ona je potrebna kako bi došli na bolje. Ovo razdoblje može intenzivnije utjecati na one koji imaju Sunce, Mjesec ili bilo koju kuću u Vodenjaku. Osobe rođene 09. veljače ili 5 dana prije ili 5 dana poslije osjećati će ovu energiju kao nitko drugi. Ta energija stvara osjećaj cjelovitosti, ispunjenosti i može nam pomoći da se tjelesno povežemo s drugima. Sve postaje krhko i utjecajnije pod svijetlom Punog Mjeseca - požude i vlastite vrijednosti mogu postati prilično napuhane i postoji više svjesnosti i fokusa na odnose i veze.

Naši snovi mogu biti pojačani pod utjecajem energije Mjeseca, pa obratite pažnju na njih. Sklonost nedostatku sna ili osjećaju nemira je povećana u ovo vrijeme. Ljubav i romantika su ogoljeni pod Punim Mjesecom, osobito oko ponoći. Za vrijeme Punog Mjeseca povećana je strast za biti iznimno fokusiran, otvorena uma i svjestan svojih vlastitih čežnji kao i potreba drugih. U ovo vrijeme učinite nešto, posijte sjeme koje će donijeti nešto novo u vaš život.

Tijekom svakog Punog Mjeseca naša psiha je aktivirana ali ne reagirajte dok niste potpuno sigurni u nešto! Jer, um se može u ovo vrijeme poigrati s nama pa kasnije može postojati potreba da spašavamo svoj obraz zbog nepromišljenih reakcija.

Mjesec u Vodenjaku izaziva emocionalnu distanciranost, smisao za nepristranost u vezi vlastitih i tuđih osjećaja. Međutim, u isto vrijeme Mjesec u Vodenjaku donosi osjećaj objektivnosti i raznolikosti. Najbolja stvar koju možete učiniti je da osjetljive situacije racionalno i sustavno pogledate. Osjećaji se mogu samovoljno pojaviti. Napetost ovog Punog Mjeseca bit će u biranju važnijeg, osobne želje ili onog što je dobro za dušu i duh. Za emocionalno zadovoljstvo potražite društvo prijatelja koji ne kritiziraju.

Poruka ovog Punog Mjeseca u Vodenjaku je da se dobro pobrinemo za sebe. Bit će ovo ludi dani u kojima ćemo lako biti izbačeni iz takta. Pobrinite se da ostanete uravnoteženi. Koristite svoju intuiciju. Vjerujte svojim instinktima. Ojačajte svoje granice. Prihvatite stvarnog sebe. Budite kreativni. Prihvatite druge ljude takve kakvi jesu. Prihvatite sebe takvog kakvi jeste. Vježbajte na dnevnoj bazi, to će vam pomoći da se riješite stresa.


Ritual Punog Mjeseca
Postavite namjere za sva područja svog života u kojima bi se nečeg htjeli riješiti, odreći... Neka čudesna moć Punog Mjeseca kroz ovaj mali ritual unese ljubav i ozdravljenje u vaš život!

• Omogućite si smirujuće okruženje, ako ste u mogućnosti najbolje vani, pod svijetlom Punog Mjeseca.
• Smirite svoj um -,pustite si opuštajuću glazbu za meditaciju ili zamislite sebe na nekom smirujućem mjestu
• Nekoliko puta duboko udahnite, opustite se i koncentrirajte.
• Zapišite na papir sve čega se želite riješiti u životu, što želite otpustiti iz njega, kojih limitirajućih razmišljanja se želite riješiti, sve ono što iz svog života želite ukloniti.
• Kada završite s popisom potpišite se i upišite datum.
• Duboko udahnite i u srcu se oprostite od svih tih stvari s popisa, recite sami sebi - Sada otpuštam sve ovo iz svog života, spreman sam -
• Upalite svijeću i prislonite kut papira uz plamen, pustite ga neka gori dok se opraštate od svih stvari s popisa
• Stavite zapaljeni papir u zdjelu i pustite ga neka gori gledajući plamen i dim koji odnosi neželjeno iz vašeg života.  ( Napomena: ako vaš papir teško gori, ima neobičan plamen, razmislite jeste li doista spremni riješiti se svih stvari sa svog popisa)
• Nakon što izgori ostanite sjediti nekoliko minuta u tišini razmišljajući o novim početcima koji slijede nakon ovog otpuštanja.
• Pozdravite novi početak!

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela