Master broj 22

master broj 22

 Životni put 22 je najjači od svih brojeva životnih puteva. Kao takvog, najteže ga je živjeti i ispuniti.To je pragmatičan broj, izvršitelj, sposoban ostvariti najluđe snove. Oni koji imaju 22 na svojoj numerološkoj karti imaju velik potencijal za uspjeh jer imaju svu intuiciju broja 11, uparenu s utemeljenim i znanstvenim pristupom povezanim s brojem 4 (jer su 2+2=4). 22 je ambiciozan ali discipliniran broj.


To su grandiozni mislioci s kvalitetama povjerenja i vodstva. Nažalost, nisu svi sve osobe ovog broja životnog puta praktične. Iako su sposobne za nešto veliko, mogu se sramiti bježeći daleko od velikih prilika ili pak staviti prevelik pritisak na sebe. U najgorem slučaju, mogu postati diktatorske, neosjetljive, i ohole, ali to je rijetko. Ako imate 22 na svojoj karti, malo popustite i ostvarite svoje neograničene mogućnosti.


Osobe životnog puta 22 su  obdarene mnogim unutarnjim snagama. Imaju velike planove, i ideje, a obično i veliko samopouzdanje. Ako žele i spremni su raditi za njihovo ostvarenje, mogu postići veliki uspjeh, prestiž i slavu. Naravno da svatko s ovim životnog puta ne postaje slavan, ali ove osobe mogu shvatiti čak i rano u životu da su u stanju ostvariti mnogo s relativno malo truda. Jedinstvene po tome što imaju veliko razumijevanje, ali i sposobnost primjene znanja na praktičan način, koja čini svrhu njihovog života.
Ovo je moćan životni put, i zbog materijalne koristi koju može donijeti i zbog postizanja većeg dobra za čovječanstvo.


Npr. Will Smith, Paul McCartney, Matthew McConaughey, Puff Daddy, Bryan Adams

numerologija

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela