Pomrčina Sunca - ekvinocij

pomrčina sunca

Velik dan je pred nama! Ulazak Sunca u Ovna, prvi znak Zodijaka, obilježava početak nove astrološke godine! Istog dana stiže nam i proljetni ekvinocij, ali i pomrčina Sunca u Ribama! Naši životi biti će uzdrmani!

 

Mlad Mjesec u emocionalno osjetljivim Ribama je potpuna pomrčina Sunca koja nas tjera da shvatimo da u životu postoji više od onog što vidimo na površini. Svaki Mlad Mjesec je sjeme, trenutak u kojem možemo posaditi svoje namjere za mjesec pred nama! No, Pomrčina Sunca trese energiju, izvlači na površinu skrivene probleme, osvještava ih te obilježava čisti početak kozmičke energije. Pomrčina stimulira naše zamisli, potencijal vidimo svuda oko nas. Nestrpljivi smo i željni napraviti sljedeći korak jer Mjesec prelazi u impulzivnog Ovna..

 

Ovaj nevjerojatni Mlad Mjesec pojavljuje se baš na prvi dan proljeća. Samokontrola može biti naš cilj ali neće se zadržati dugo jer proljetni ekvinocij je trenutak u kojem Sunce prelazi u svojeglavog Ovna. Paradoks ovog dana je da ćemo se suočavati sa završetcima i početcima u isto vrijeme!

Astro-Tarot čitanje daje smjernice za svako područje vašeg života pomoću jedne tarot karte za svaku Astrološku kuću!

Pošaljite sms ASTROTAROT na 888789 ili nazovite 064 520 530!

 

Nastavite čitati da vidite što će se s vašim znakom će zbivati tijekom ovog energičnog vremena ...

 

 

OVAN
Pomrčina Sunca u Ribama događa se u vašoj 12. kući, kući završetaka - oslobodite se osjećaja krivnje i jednostavno uživajte! Iako će drugi biti ti koji će vam reći kada ste pretjerali pokušajte ne dovoditi se u neugodne situacije - razmislite prije nego djelujete! Budite oprezni u svojoj potrazi za zadovoljstvom!

 

BIK

Pomrčina Sunca trese vašu 11. kuću - kuću prijateljstva što insinuira da bi bilo pametno prvo ispitati vlastite nedostatke prije nego svoju negativnost usmjerite na bilo kog drugog. Motivi su zamućeni strašću pa dok vam netko ne kaže kako se točno osjeća nećete znati! Preispitivanje vlastitih ciljeva i uzimanje u obzir alternativnih strategija je konstruktivnije od uzrokovanja neugodnih prizora. Na kraju, nitko osim vas je odgovoran za vaše emocionalne reakcije.

 

BLIZANCI

Pomrčina Sunca pogodit će vašu 10. kuću - kuću javnog statusa; Ako ste zabrinuti da netko krade vaše ideje, bilo bi pametno da reagirate na stvarnost umjesto da stvarate problem prije nego što se on manifestira. Vaše emocije mogu biti uzdrmane i mogle bi prouzročiti neugodnu situaciju na poslu, osim ako se na pozabavite svojim nesigurnostima prvo. Ako se potkopava vaš trud, onda će u potpunosti biti prikladno da djelujete obrambeno. Do tog vremena, nema razloga da se uzrujavate stvarima koje se nikad možda neće ni dogoditi. Neka svijet vidi vaše svijetlo, vaš trud, a ostalo će doći na svoje mjesto.

 

RAK

Vi ćete željeti stvarati dugoročne planove, jer pomrčina Sunca u Ribama aktivira vašu 9. kuću - kuću budućih vizija. Međutim, može vam se činiti prilično beznadno planirati za nadolazeće avanture kada imate još toliko posla na vašem popisu sada. Nažalost, ima previše sitnih poslova koje treba završiti u sadašnjem trenutku. Ako se osjećate preopterećeni, ne pokušavajte učiniti sve odjednom. Nema mjesta za obeshrabrenja ako suzite svoj fokus i cjelovito završite samo nekoliko stvari. Budite ljubazni prema svima, a posebno prema samom sebi.

 

LAV

Čak i ako niste pretjerano ljubomoran tip, zbog nečijih akcija mogli bi pozeleniti od zavisti, a Pomrčina Sunca u Ribama polarizira vašu 8. kuću - kuću intimnosti. Naravno, emocionalna posesivnost neće vas dovesti nigdje, ali znajući da je ona neproduktivna neće nužno promijeniti vaše osjećaje u trenutku. Nemojte zapeti u neraskidiv ciklus; odustajanje od kontrole može biti samo najpouzdaniji put do sreće. Povjerenje je najteže pronaći i najlakše izgubiti.

 

DJEVICA

Nečije emocionalno objavljivanje može biti vrlo traumatično za vas, pogotovo ako se osjećate čak i djelomično odgovorni za trenutnu nestabilnost u vašem odnosu. Međutim, presudno je odvajanje vašeg suosjećanja za nekoga koga volite od vaše želje da se popravi ono što nije u redu jer Pomrčina Sunca u Ribama aktivira vašu 7. kuću - kuću partnerstva. Međutim, jednostavno slušanje i uvažavanje onoga što čujete može biti najljubaznija stvar koju možete učiniti. Zapamtite, vi ne možete promijeniti nečije reakcije, ali možete svoje.

VAGA

Teže vam je nego što je uobičajeno da se odlučite zbog utjecaja energije Sunčeve pomrčine na vašu 6. kuću - kuću dnevne rutinu. Iako imate puno posla nedostaje vam jasan smjer u postavljanju svojih prioriteta. Ipak, osjećate sve veći pritisak da odaberete  u najkraćem mogućem roku. Može vas iznenaditi da shvatite da nije važno gdje početi; Samo se odlučite o cilju i počnite. Srećom, svaki korak će postati lakši kada ste u pokretu.

 

ŠKORPION

Priželjkujete izraziti sebe u spontanim načinima, a pomrčina Sunca u Ribama mobilizira vašu  5. kuću - kuću kreativnosti, ali ne možete naći vremena za svoju konačnu izjavu. Mogli bi se osjećati prilično zadovoljni sa svojim životom, ali vaše neposredne zabrinutosti mogle bi vas odvratiti od želje za igrom ​​i zabavom. Pravo pitanje nije o tome što bi trebalo učiniti; riječ je o tome što vaše srce želi. Bojajte izvan linije i pogledajte što će se dogoditi; igrajte sada i platite kasnije.

 

STRIJELAC

Uznemirujuće energije na domaćem terenu neće još iščeznuti kako Pomrčina Sunca u Ribama uzdrma vašu 4. kuću - kuću sigurnosti. Možda ste frustrirani, ali jednostavno ne znate što učiniti u aktualnoj stresnoj dinamici. Možda je vrijeme da prihvatite da su neke stvari izvan vaše kontrole. Nemojte pokušavati učiniti sve što je bolje za sve ostale samo zato što se osjećate neugodno. Uzimajući punu odgovornost za vlastito stanje uma je vaš prioritet. Vaš legendarni optimizam može biti ono što je potrebno da se situacija preokrene.

 

JARAC

Čak i vaši najrazumniji planovi mogu se okrenuti naglavačke dok Pomrčina Sunca u Ribama prodrma vašu 3. Kuću - kuću neposrednog okruženja. Vi preferirate imati svoj dan razrađen u detalje, ali vaš trenutni raspored vjerojatno neće izdržati promjenjive pritiske. Unakrsne poruke mogu pridonijeti kašnjenju ili čak otkazivanju zakazanog događaja, potičući vas da mislite duboko o tome kako provesti slobodno vrijeme. Valjanje s neočekivanim valovima promjena omogućuje vam da pretvorite bilo koju prepreku u uzbudljivu priliku.

 

VODENJAK

Trenutne komplikacije tjeraju vas da preispitate svoje stare načine upravljanja svojim financijama kako Pomrčina Sunca utječe na vašu 2. kuću - kuću osobnih resursa. Na dubljoj razini, vaš odnos prema novcu vjerojatno je vezan za ono što osjećate da zaslužujete. Ako ste se borili s problemima samo-prihvaćanja, pozitivna promjena u vašem stavu izravno bi mogla utjecati na vašu neto vrijednost. Kada cijenite svoj doprinos sa samopouzdanjem, drugi će biti spremni platiti u skladu s tim.

 

RIBE

Na vama je da se pomirite s nedavnim događajima, tako da se možete slobodno kretati dalje i prigrliti budućnost. Pomrčina Sunca u Ribama pojačava kozmičku energiju u vašoj  1. kući - kući vlastitog Ja, označavajući kraj jedne značajne faze vašeg života. Nemojte se bojati osjećati intenzitet emocionalnog gubitka, pogotovo ako vam to pomaže raditi kroz neriješenih pitanja. Zapamtite, eliminacija je normalan prirodni proces koji je potreban prije obnove. Gusjenica mora izgubiti ono što ima da postane leptir.

 

Astro-Tarot čitanje daje smjernice za svako područje vašeg života pomoću jedne tarot karte za svaku Astrološku kuću!

Pošaljite sms ASTROTAROT na 888789 ili nazovite 064 520 530!

 

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela