Mlad Mjesec u Vagi

Svako toliko dođe astrološki događaj koji nas prodrma iz samozavaravanja, a ovaj Novi Mjesec u Vagi je svakako jedan od njih! Ovo je ciklus koji nam donosi značajan pomak! Ne očekujte da to bude ono uobičajeno slatko, lijepo i šarmantno lice koje Vaga voli projicirati. Ovaj Mlad Mjesec ima za cilj razbiti stare obrasce i osloboditi nas od ponašanja koja nas vežu za našu tugu i žalost!

Ako ste se opirali promjenama, skrivajući se od istine ili straha za suočiti se sa određenim pitanjima u svojim odnosima, ovaj Mlad Mjesec pomoći će izvući nešto što je u vama ostalo uglavnom, ako ne i potpuno, nesvjesno.
Budući da je ovaj Mlad Mjesec u Vagi sve će se vrtiti oko odnosa. Vaga želi ljubav, odnos, ravnotežu i pronaći smisao s drugom osobom!


U srijedu se javlja Mlad Mjesec koji obilježava početak novog ciklusa. Ciklus Mladog Mjeseca u Djevici završava i počinje ciklus Mladog Mjeseca u Vagi.

Mlad Mjesec je konjunkcija Sunca i Mjeseca u partnerski orijentiranoj Vagi, objektivnom zračnom znaku koji će nam pomoći da vidimo obje strane bilo koje priče. Ovaj Mladi Mjesec je povoljan za započinjanje novih odnosa ili novi početak u postojećem. Pronalaženje osjećaja ravnoteže omogućuje nam da se nosimo sa životnim pitanjima graciozno i pomaže nam otkriti onu mirnu, neutralnu točku s koje jasnoća, zdrav razum i suradnja dolaze. Što nam nosi ovaj Mlad Mjesec?

Ciklus Mladog Mjeseca u Vagi je dobro vrijeme da se posvetite osobnim ciljevima koji izražavaju pozitivne energije znaka Vage. Imamo priliku da izgradimo svoje pregovaračke vještine bez ugrožavanja svojih principa ili potreba, bez pribjegavanja popuštanju. Ovo je vrijeme za rad na uspostavljanju ravnoteže u našim odnosima, te prepoznavanju partnera kao suigrača a ne protivnika. Uz ovu moćnu energiju Vage imamo priliku napraviti značajne promjene u našim životima.

Neke od lekcija Vage podrazumijevaju učenje kako se pomiriti s onima oko nas, u našim sredinama, uspostavljanje osjećaja reda i ravnoteže u našim životima, prepoznavanje vrijednosti partnerstva. Ovo je idealno vrijeme za rad na tim vještinama. Vaga ima urođenu sposobnost i ljubav prema sintezi suprotnosti. Mir i sklad su njeni ciljevi što nerijetko zahtjeva dodatno zalaganje i trud. 

Što nam nosi ovaj Mlad Mjesec?

Ovaj Mlad Mjesec donosi svježu i kreativnu energiju u naše živote a posebice u naše odnose. Ovo je ciklus u kojem balansiranje naših bliskih osobnih odnosa postaje hitna potreba. Pregovori mogu biti osobito učinkoviti jer smo skloni ustvrditi naše potrebe na način koji ne vrijeđa druge.

 

 


Za vrijeme Mladog Mjeseca mi privlačimo ono što nam srce doista želi. Što će to Vaga dotaknuti u nama?

Vaga je znak ravnoteže i ljubavi.
Mlad Mjesec je magično vrijeme početaka, bilo da se radi o postavljanju novih ciljeva ili utvrđivanju onih dosadašnjih. Kod Vage sve se vrti oko ravnoteže i ljubavi, pa je vrijeme idealno za promišljanje o tome i postavljanju ciljeva vezanih za te ključne karakteristike ovog znaka.

Pokušajte:
Razmislite o svim dijelovima svog života, zapišite one dijelove gdje smatrate da vam nedostaje ravnoteže. Razmislite zašto je tako, gdje je krenulo krivim putem i što bi mogli promijeniti u tom polju kako bi vratili ravnotežu. Neka to budu vaši ciljevi ovog ciklusa. Pregovaračke sposobnosti su vam jača strana sada pa ih iskoristite u postizanju ciljeva.


 

 

Mladi Mjesec je vrijeme za nove početke. Za vrijeme Mladog (Novog) Mjeseca možemo postaviti namjere koje rastu sa mjesečevim svijetlom i dolaze do svoje kulminacije, pokazuju rezultate za vrijeme Punog Mjeseca.


Teme Mladog Mjeseca u Vagi:                                       Dobro je vrijeme za:

- kompromis                                                                                 - razmotriti sve strane neke priče
- ispravljanje nepravde                                                                - posredovati u sporu
- instinkt za davanje i primanje u odnosima                                 - uravnotežiti odnos
- spokoj, harmonija, mir                                                              - poslušati nekog
- taktičan i elokventan jezik                                                        - biti mirotvorac
- inicijativu kroz velike ideje                                                       - poduzeti hrabre akcije
- biti domaćin                                                                             - pročistiti svoj životni prostor
- graciozno življenje                                                                   - protegnuti svoje tijelo, um i duh
- rad s partnerom                                                                       - izraziti mišljenje u nečemu što vam je bitno

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela