RUNE TJEDNA (15.09.-21.09.)

 

perthroPERTH - LJUBAV

Perth upućuje na nove početke u bliskoj budućnosti. Ovo je vrijeme za zabavu, sreću i radost, čak i ako sa tugom zatvarate neka poglavlja. Iskoristite priliku, transformirajte svoj život! Novo poglavlje je pred vama!

 

jeraJERA - POSAO

Jera upućuje na to da ćete trebati biti pripremljeni na ono što je pred vama. Iako budućnost donosi sreću i radost ipak se još moramo strpiti. Promjena smjera je na vidiku, a iako to možda nije ono što želite, prihvatite tu promjenu jer vas ona vodi do konačnog cilja.
 

 

radioRADIO - ZDRAVLJE

Radio sugerira da je putovanje vjerojatno, bilo to fizičko ili duhovno. Sada je vrijeme za djelovanje, ne odgađajte! Nakon što prevladate teška vremena budućnost će biti svjetlija. Vjerujte u sebe i da su stvari koje tražite moguće. Vjera je prvi korak u ostvarenju!

 

sowuloSOWULO - SAVJET

Sowulo je runa ljubavi i nade. Fokusirajte se na ljude koje volite i uživajte u njihovom društvu i prilici da budete s njima! Ovo je pozitivna runa i ako imate ciljeve u životu sada je vrijeme da se usredotočite na njih, Sowulo će vam pomoći na putu do uspjeha! 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela