RUNE TJEDNA (15.09.-21.09.)

 

perthroPERTH - LJUBAV

Perth upućuje na nove početke u bliskoj budućnosti. Ovo je vrijeme za zabavu, sreću i radost, čak i ako sa tugom zatvarate neka poglavlja. Iskoristite priliku, transformirajte svoj život! Novo poglavlje je pred vama!

 

jeraJERA - POSAO

Jera upućuje na to da ćete trebati biti pripremljeni na ono što je pred vama. Iako budućnost donosi sreću i radost ipak se još moramo strpiti. Promjena smjera je na vidiku, a iako to možda nije ono što želite, prihvatite tu promjenu jer vas ona vodi do konačnog cilja.
 

 

radioRADIO - ZDRAVLJE

Radio sugerira da je putovanje vjerojatno, bilo to fizičko ili duhovno. Sada je vrijeme za djelovanje, ne odgađajte! Nakon što prevladate teška vremena budućnost će biti svjetlija. Vjerujte u sebe i da su stvari koje tražite moguće. Vjera je prvi korak u ostvarenju!

 

sowuloSOWULO - SAVJET

Sowulo je runa ljubavi i nade. Fokusirajte se na ljude koje volite i uživajte u njihovom društvu i prilici da budete s njima! Ovo je pozitivna runa i ako imate ciljeve u životu sada je vrijeme da se usredotočite na njih, Sowulo će vam pomoći na putu do uspjeha! 

 
najbolji-tarot-horoskop.jpg
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT