Astrološki aspekti

Jedan od najzanimljivijih dijelova astrologije je učenje o aspektima planeta te kako djeluju jedni na druge kako se kreću kroz nebo, ili tranzitiraju, i kako ti planeti utječu na planete u vašoj vlastitoj individualnoj natalnoj karti.

Postoje mnogi aspekti u astrologiji, ali glavni su:

KONJUNKCIJA: To se događa kada su dva planeta su u istom znaku i nalaze se na udaljenosti od tri stupnja jedan od drugoga. Konjunkcija udvostručava energiju tog planeta, tako da će se sve kvalitete povezane s njima činiti još snažnijima.

OPOZICIJA: To se događa kada je jedan planet postavljen upravo suprotno određenom planet ili točki na karti. Opozicija se često osjeća kao da vas dvije sile vuku u suprotnim smjerovima, a ima učinak podjele vašeg fokusa.

KVADRAT: Kvadrat se događa kada je jedan planet točno 90 stupnjeva udaljen od drugog planeta. Oni se smatraju izazovnim aspektima, jer se osjećaju kao dvije sile koje se jednostavno ne slažu. Jedna strana želi ono što želi sada, a isto tako je i s druge strane. Često, kvadrati se  događaju kako bi nam dali izazove koje treba prevladati. To s vremenom izgrađuje povjerenje.

TRIGON: Trigon se pojavljuje kada su dva planeta na 120 stupnjeva daleko jedan od drugog. To se smatra skladnim aspektom jer trigon olakšava razmjenu energije, čineći lakšim upoznati nove ljude, zaraditi više novca, ili postići svoje ciljeve. Međutim, previše dobrih stvari može biti štetno, jer nikada nećete morati svladati ništa na svoju ruku, ili naučiti nešto novo.

SEKSTIL: Sekstil se događa kada su dvije planete na 60 stupnjeva jedna od druge. Iako nešto manje jaki od trigona ili kvadrata, oni također olakšavaju protok energije i smatraju se pozitivnima u prirodi.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela