Retrogradni Merkur - siječanj 2016.

Početak u Vodenjaku

Retrogradni Merkur ovog puta počinje rano, 05. siječnja, u znaku Vodenjaka zbog čega se možemo osjećati nepovezani jedni s drugima, imati poteškoća u slaganju s drugima, te imati problema s grupama. Velike organizacije i dobrotvorne udruge mogu se naći pod vatrom. Možemo sumnjati u budućnost, brinuti se što će doći i osjetiti da se stvari neće odviti na način koji želimo. Prijateljstva mogu biti napeta, tehnologija može podivljati, a mi možemo biti vrlo buntovni. Možemo biti puno buntovniji s retrogradnim Merkurom u Vodenjaku. Saznajte kakav utjecaj će Retrogradni Merkur imati baš na Vas! Pošaljite sms ASTRO8 na 888789 ili nazovite 064 520 530!

Najveći utjecaj za vrijeme Jarca

Retrogradnost neće dugo trajati u Vodenjaku, brzo se kreće natrag u zemljani znak Jarca 08. siječnja. Ovo je mjesto gdje se većina akcije događa i gdje će najveći dio utjecaja biti. Jarac vlada vladama i političarima, tako da oni imaju tendenciju da se ne ponašaju baš najbolje s retrogradnim Merkurom u znaku Jarca, te možemo vidjeti više ljutnje s njima (kao da je već sad nije dovoljno!). Jarac vlada autoritetima i našim starima (roditelji, šefovi, mentori), te se možemo pobuniti protiv njih također.

Jarac vlada restrikcijama i ograničenjima, i možemo osjetiti da nas drugi guše previše, ili ćemo odabrati da se suzdržavamo previše. Jarac također vlada odgovornosti, zrelosti i praktičnosti, od kojih sve mogu doći u pitanje tijekom retrogradnog perioda, a odrasli se ponašati kao podivljali tinejdžeri,  možemo se pobuniti protiv pravila, ili možemo biti toliko ozbiljni i odrasli da postanemo dosadni i beživotni. Pokušajte se usredotočiti na neke pozitivne strane Jarca, kao ponovno posvećivanje starim ciljevima, ponovno povezivanje sa starijima ili pregledavanje planova s praktične strane.

Aspekti koje će tvoriti

Početak i kraj ovog retrogradnog perioda će biti daleko, daleko od jednostavnog jer nas čekaju težak aspekt - kvadrat s Marsom u Škorpionu 05. siječnja i konjunkcija s Plutom u Jarcu 22. i 30. siječnja. Imat ćemo neku tešku svadljivu energije s kojom će se trebati nositi, pa ne bi trebali biti iznenađeni ako vidimo mnogo ljudi da eksplodiraju, puno ljutnje i bijesa, puno svadljive energije u vrijeme kad ovaj retrogradni period počinje i završava. Pokušajte se zaposliti nečime na početku, i radite na transformaciji nečega na kraju ovog turbulentnog perioda.

Osim toga, ovaj retrogradni Merkur će biti u konjunkciji sa Suncem 14. siječnja, donoseći veći naglasak i fokus na retrogradno. To također može pokazati početak nečega što doseže završetak u oko mjesec dana. Taj dan je također retrogradni Merkur potpomognut trigonom s Jupiterom. Retrogradni Merkur također tvori kvadrat s Uranom 20. siječnja, što može učiniti da izbjegavamo nekonvencionalno i drugačije, da imamo osjećaj nelagode vezano za promjene, ili ćemo ići predaleko s promjenama i učiniti stvari klimavim. Ovo je klimav retrogradni period u svakom slučaju! Dakle, budite sigurni da se suzdržite od velikih promjena, i pokušajte upravljati tim teškim aspektima najbolje što možete.

Na koga će najviše utjecati?

Prijelaz na retrogradni period počinje na 1. stupnju Vodenjaka pa svi vi Vodenjaci koji ste rođeni prije 24. siječnja bi mogli osjetiti ovu retrogradnost najviše. Povratak u direktan hod događa se na 14 stupnjeva Jarca pa svi Jarci rođeni od 04. do 06. mogli bi osjetiti najveći utjecaj vraćanja u direktan hod.
Za sve ostale, provjerite svoju kuću(e) u kojima će Merkur ići retrogradno u vašoj natalnoj karti i sve aspekte koje će Merkur tvoriti tijekom retrogradnog hoda s vašim natalnim planetima kako bi potpuno razumjeli utjecaj na vas osobno.

Saznaj više! Saznajte što raditi a što izbjegavati tijekom Retrogradnog Merkura!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela