Planeti u astrologiji

Nema razgovora o astrologiji koji bi bio potpun bez gledanja u planete. Vaša osobna astrološka karta je kao snimak planeta kao što su bili smješteni na datum i u vrijeme vašeg rođenja. Kako se planeti nalaze u kućama, i kako su u interakciji jedni s drugima, odrediti će način na koji vi vidite sebe, i kako ćete se nositi sa učenjem vaših životnih lekcija.

Sunce je centar našeg svemira, pa ono što mi zovemo naš Horoskopski znak je zapravo naš Sunčev znak, ili položaj Sunca u trenutku našeg rođenja. Pomicanjem van toga, imamo osobne planete, Merkur, Venera i Mars, koje se kreću brže nego neki od vanjskih planeta. Merkur je općenito povezan s komunikacijom i samo-izražavanjem, Venera vlada kreativnošću, ljepotom i ljubavi, a Mars nadgleda akciju, muževnost, i samopouzdanje.

Planete nakon Marsa su poznate kao transpersonalne planete, jer se kreću sporije od osobnih planeta, i često utječu na promjene na generacijskoj razini. Transpersonalne planete su: Jupiter, koji upravlja srećom, ekspanzijom, i prilikama, Saturn, koji je povezan s ograničenjima, restrikcijama i odgovornostima,
Uran, koji je povezan s naglim promjenama, nestabilnošću, i udarcima spoznaje, Neptun, uređuje snove, psihičke sposobnosti, metafizika, i kreativnost, i
Pluton, koji nadzire dubinsku transformaciju i generacijske smjene u svijesti.

Svaki planet uvijek prolazi kroz nebo, što se zove TRANZIT, TRANZICIJA PLANETA. Kako planeti tranzitiraju kroz svaki znak, oni čine aspekte s postojećim planeta u vašoj osobnoj karti, potičući događanja i donoseći nove ljude koji će vam pomoći rasti i razvijati se u ovom životu.

Svaki planet je također povezan s određenim Horoskopskim znakom kao njegovim vladarom. Planeta daje znaku svoj jedinstvenim okus, i utječe na to kako će se izraziti u vašem životu.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela