Značenje brojeva

Broj životnog puta, broj ekspresije, broj ličnosti, broj želje srca i broj datuma rođenja

Brojevi su univerzalni način komunikacije. Dok jezici variraju od kulture do kulture, značenje riječi i način na koji se pišu nije slučajan. U numerologiji je svako slovo povezano s brojem, a svaki broj ima svoju vlastitu osobnost. Zbog toga, brojevi povezani s bilo kojom riječi mogu otkriti duboku poruku, bez da je ona stvarno izrečena.

Svatko od nas rođen je sa za njega jedinstvenim setom brojeva, a koji se mogu koristiti za određivanje ličnosti, snaga i talenata, unutarnjih potreba, emocionalnih reakcija, načina na kojima je u interakciji s drugima, lekcija koje treba naučiti, prilika koje će joj biti date i izazove s kojima će se suočiti u određenim razdobljima svog života- ili tijekom života kao cjeline. Numerologija može biti moćan alat kojim možete povećati razumijevanje samih sebe i svijeta koji vas okružuje.

 

Postoji 5 temeljnih brojeva vaše osobne numerologije: broj životnog puta, broj ekspresije, broj ličnosti, broj želje srca i broj datuma rođenja.

Svaki je osnovan na vašem osobnom rođenom imenu i/ili datumu rođenja i ima svoj duboko ukorijenjeni utjecaj na osobu kakva ste danas.


Broj životnog puta
Broj životnog puta je najvažniji broj osobne numerologije. On opisuje prilike i izazove s kojima se suočavate, kao i vaš općeniti karakter i smjer djelovanja.

Broj ekspresije (Expression number)
Dok životni put prikazuje životne lekcije i kako ćete se nositi s njima, broj ekspresije označava prirodne snage i slabosti koje su vam dane u vrijeme rođenja. Često se naziva i broj sudbine, jer cilja na vaš cilj u životu. Ovaj broj je osnova na kojoj životni put može procvjetati.
Broj ekspresije se temelji na brojevima koji odgovaraju slovima vašeg punog imena, i otkriva talente i sposobnosti koje ste dobili pri rođenju.

Broj osobnosti/ličnosti
Broj ličnosti je prva impresija koju ljudi dobiju od vas. Ona predstavlja dijelove vas koje ste najspremniji i najvoljniji otkriti te vam isto tako pomažu odrediti koliko da otkrivate i kome.
Vaš broj osobnosti izvodi se samo iz suglasnika vašeg imena.

Broj želje srca
Koji su razlozi iza vaših akcija? Što zaista želite u životu i ljubavi? Ovo je područje gdje nastupa broj želje srca i označava razloge u pozadini odluka koje činite u svim aspektima vašeg života, od vaše karijere do vaših veza.
Broj želje srca dolazi is samoglasnika u vašem imenu.

Broj datuma rođenja
Broj datuma rođenja otkriva određeni talent koji će eventualno pronaći mjesto na vašem životnom putu. Iako je jedan od najneznačajnijih temeljnih brojeva, broj rođenja stavlja oznaku na osobu koja ste danas u nekom aspektu koji će u konačnici utjecati na vaš život na veliki način. Baš kao što je bilo predodređeno da se rodite na određeni dan, kao rezultat toga dobili ste neki dar.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela