Mjesec u Ovnu - Krvavi Mjesec!

Krvavi Mjesec, Pun Mjesec u Ovnu

Ovaj Pun Mjesec je potpuna pomrčina (eklipsa) Mjeseca - iznimno energična mijena koja donosi naglu svijest o nedostacima, manjkovima ili problematičnim područjima, kao i pojačane emocije u cjelini. To je vrijeme prekretnica, vrhunaca, završetaka i prosvjetljenja. Uz Sunce u Vagi u opoziciji Mjesecu u Ovnu, pozvani smo da posvetimo pozornost potrebama, nedostacima, i željama u našim životima koje se odnose na ravnotežu između područja života kojima vlada Ovan i onima kojima vlada Vaga. Dok je Vaga fokusirana na zajedništvo, partnerstvo, mir i harmoniju, oklijevanje i kompromis, Ovan je njena suprotnost - fokusiran na sebe, samoću, borbu i ratove, odlučnost i samopouzdanje.

Na koga će Pun Mjesec i pomrčina utjecati najviše?

Pun Mjesec donosi intenzivne završetke a pomrčina obično donosi transformacije. Učinci ove pomrčine će se razlikovati od osobe do osobe, ovisno o njihovoj astrološkoj karti.

Ova pomrčina ima primarni fokus oko kardinalnih znakova (Ovan, Rak, Jarac i Vaga) i oni će najviše biti pod njenim utjecajem. Pogotovo za one koji imaju primarne planete u Vagi i Ovnu, to će biti intenzivan period.

Baš kao što su Indijanci mjesec u listopadu nazvali Mjesec Žetve, on nam daje priliku za žetvu onog što smo posadili za vrijeme Mladog Mjeseca.

Teme i situacije oko odnosa svih vrsta biti će naglašene tijekom ove pomrčine. Ova pomrčina Punog Mjeseca je pratilac Novog Mjeseca u Vagi, znaku koji vlada brakom i partnerstvom, kao i sudovima i zakonima.

Što će se događati?

Ova pomrčina osvjetljava sukob između "ja" i "ti", između autonomije i dijeljenja. Odnosi mogu uznemireni , prekinuti, ili dramatično ojačani u ovom trenutku. Naša otkrića su emocionalno nabijena i dramatična. Prosvjetljenja i nova razumijevanja mogu nas tjerati u pozitivnu akciju, iako može biti na nekoj razini kaos u početku. Može se javiti osjećaj iznenađenja i šoka u vezi sa emocionalnim otkrićima, i jak poriv ili potreba da se oslobodimo starih obrazaca u našim odnosima. Moguće je da ćemo se svojski truditi naše planove ili odnose držati skrivene. Tu može biti dramatičnih objava ili prekretnica u našim odnosima. Moglo bi doći do promjene u financijskom statusu ili emocionalnom odnosu. Emocije i problemi u bliskom odnosu koji su zatomljeni mogu isplivati na površinu. Manipulativno ponašanje, strah od izdaje i borbe za snagu su mogući. Biti ćemo u potrazi za novim izazovima. To se može odnositi ​​na poduzimanje mjera kako bi poboljšali sebe ili svoj život općenito.

 

Mjesec u Ovnu

Kad je Mjesec u Ovnu motivirani smo snažnom željom za svjež početak.Instinkt za započinjanje nečeg novog je s nama, kao i snalažljivost da se to učini. Naši pionirski impulsi su jaki, a mi se osjećamo energično, spontano i entuzijastično. No također možemo biti netaktični i impulzivni. Višak energije je najbolje usmjeriti u fizičke aktivnosti.

Mjesec u Ovnu općenito pogoduje sljedećim aktivnostima:

Brzim akcijama koje daju neposredne rezultate. Akcijama koje uključuju sebe i osobnost. (Izdržljivost može nedostajati). Samozalaganje, prihvaćanje izazova, započinjanje kratkoročnih projekata.

 

Krvavi Mjesec

Ovaj Pun Mjesec je također poznat kao Krvavi Mjesec. To će izazvati mnoge ljude da djeluju van karaktera, uključujući i životinje ovaj put. Ova vrsta Mjeseca je poznata po tome da uzrokuju zlobu, samoubojstava i kućne sporove oko stvari koje se mogu ali i ne moraju postojati. U ovo vrijeme neki od nas mogu postati vrlo neprijateljski nastrojeni u onome što reći ili učiniti. Ovaj Mjesec je toliko moćan da je možda najbolje vrijeme da sjedimo u tišini 3 dana, ili čak tjedan dana!

Budite oprezni da ne pretjerate s pićem, jelom ili bilo kojom drugom opsesivnom tendencijom.

 

Pomrčina Mjeseca

Posao pomrčine je usmjeriti vašu  pozornost na bilo koju važnu stvar za koju niste znali, koju ste nehotice ignorirali, ili ste znali, ali ste donijeli pogrešnu odluku o tome jer ste imali nepotpune informacije. Postoje i druge mogućnosti za vijesti koje će pomrčina donijeti, ali ovo su najčešći. Uvijek imajte na umu da je pomrčina vaš prijatelj, iako u to vrijeme možda nećete to tako gledati. Vidjeti ćete - sve će biti u redu.

Imajte na umu da svaka pomrčina Punog Mjeseca uvijek donosi finalne vijesti o kojima se ne može pregovarati. Nešto će završiti, ali nešto drugo će započeti. Nećete biti u mogućnosti vratiti se na raniju situaciju ali ako vam situacija koja se sada stvorila ne odgovara možete učiniti nove promjene u vremenu pred vama, kroz nekoliko mjeseci.

Promotrite i razmislite o svemu što se pojavi u vašem životu tog 8. listopada za vrijeme Punog, Krvavog Mjeseca!

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela