Broj životnog puta 2

broj životnog puta 2

Osobe ovog broja životnog puta su mirotvorci. One su vrlo osjetljive, perceptivne, nježne i pomalo sramežljive osobe. Krase ih i osobine strpljivosti i kooperativnosti te sposobnost da uvijek nekako pronađu način kako stvoriti sklad među osobama  različitih mišljenja.

Međutim, njihova osjetljivost može biti veliki nedostatak. Tuđe neobazrive primjedbe ili kritike mogu ih jako povrijediti te zbog toga mogu imati tendenciju zadržavanja svojih misli i doprinosa na trenutne teme ili poslove. To može uzrokovati znatnu ogorčenost i bijes, kao i prečesto bježanje od konflikata. Kada shvate svoju znatnu unutarnju snagu, otkrit će svoju veliku snagu i sposobnost da usmjere teške situacije prema svojim ciljevima.

Osobe životnog puta 2 su senzibilni i strastveni partneri koji znaju ispuniti želje i potrebe svojih odabranika. Međutim, one su također svjesne da odnosi ne mogu funkcionirati ako samo jedna strana ulaže u njih. Ako osjete da ih partner maltretira ili im je nevjeran, mogu reagirati razornom snagom i biti osvetoljubive.

Njihova svjesnost, diplomatske vještine i organizacijski talenti daju im sposobnost da se nose s teškim zadacima. Vole ići već uhodanim putevima i rado će izaći iz središta pozornosti kako bi olakšale uspjeh u svom nastojanju, stoga se smatraju izvrsnim sljedbenicima, u čemu su potpuna suprotnost osobama životnog puta broja 1. Međutim, često su podcijenjene i ne dobiju zasluge kakve zaslužuju za svoj rad. Umjesto da se pomire sa svojim gubicima, trebali bi se suočiti s onima koji umanjuju njihove doprinose i zauzeti se za svoja postignuća.

Njima je potrebna sigurnost i udobnost, mirno okruženje i društvo najmilijih. Kada je riječ o domu i radnom okruženju, oni su perfekcionisti, a imaju i izvrstan ukus, osjećaj za ravnotežu i pravednost. Umirujuće su i opuštajuće društvo drugima, dobri članovi tima s dobrim smislom za humor. Sigurno su utočište drugim osjetljivim ljudima koji prepoznaju njihovo suosjećanje i razumijevanje. Kada pronađu svoj cilj u životu, imaju sve predispozicije za veliki uspjeh. Za njih bi idealan posao bio onaj koji im dopušta da izražavaju svoju osjetljivu prirodu i budu osoba koja povezuje druge. Njihova svrha je da brinu o drugima i čine da ideje drugih „blistaju“. Još jedna njihova jaka karakteristika je sposobnost da vide drugu stranu stvari, primijete nesavršenosti i slabosti koje ako se ignoriraju kasnije mogu prouzročiti znatne probleme.

Najgori scenarij za osobe ovog životnog puta je da se nađu izložene i ranjive, da moraju napraviti vlastitu odluku o nečemu ili odabrati smjer. Oni će ići na živce svima, uključujući i sebi, s beskrajnim oklijevanjem i nedostatkom odlučnosti, i na kraju, svoju odluku mogu donijeti na temelju neke potankosti koje zapravo nije važna u većoj slici stvari. Ne postoji ništa loše u tome, one jednostavno nisu rođene da budu vođe.

Ponekad osobe ovog životnog puta mogu previše obraćati pozornost na ljude koji ih okružuju i zaboraviti na sebe. Važno je da imaju na umu da je skromnost dobra, a da višak može poremetiti ravnotežu i narušiti sklad.
Ne postoje mnoge poznate predstavnici broj dva životnog puta, jednostavno zato što ti tipovi ljudi uglavnom djeluju iz sjene. Ako oni postanu poznati, to može biti zbog drugih numeroloških parametara, ili se možda pojavljuju u središtu pozornosti zahvaljujući svojim partnerima broj jedan.

numerologija

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela