Retrogradni Merkur 2019

Merkur, planet komunikacije, je možda mali ali je u stanju izazvati velike probleme! Jeste li čuli za retrogradni Merkur? To se događa kad nestašni Merkur krene "unatrag", retrogradnim hodom, i to isto učini našem svakodnevnom životu!

Saznajte kakav utjecaj će Retrogradni Merkur imati baš na Vas! Pošaljite sms ASTRO8 na 888789 ili nazovite 064 520 530!

Merkur je retrogradan tri ili četiri puta godišnje, u razdoblju od oko tri tjedna svaki put.

U 2019. čekaju nas 3 takva perioda:

 

5. ožujak - 28. ožujak

08. srpanj - 01. kolovoz

31. listopad - 20. studeni

Ali, naravno, Merkur zapravo ne kreće unatrag - to nam se samo čini gledano sa Zemlje.
Retrogradni Merkur je zapravo optička varka, ali njegov učinak na naše živote je vrlo stvaran. To je zato što kad je Merkur tako blizu Sunca njegova moć je pojačana u područjima kojima vlada.

Usporite i promislite o svemu

Planet Merkur vlada komunikacijom, putovanjima i tehnologijom, tako da su sve ove stvari često poremećene tijekom ovog perioda. Ljudi su pod stresom i suočavaju se s nesporazumima i svađama. U ovo vrijeme tehnologija i strojevi se kvare, uključujući sve, od automobila do računala.

Život usporava za vrijeme retrogradnog Merkura - nema izbora nego da se uspori, jer svemir blokira naš zamah. Počinjemo promišljati o životu do sada i gledati unatrag, umjesto da se krećemo naprijed, a to je razlog zašto astrologija smatra da je retrogradni Merkur loše vrijeme za početak novih projekata, za ići na prve spojeve, za udaju, putovanja, potpisavanje važnih dokumenata ili pravnih dokumenata, ili velike kupnje.

Kad smo sve to rekli, postoji mnogo toga što možete učiniti tijekom retrogradnog Merkura. To može biti vrlo korisno vrijeme za odmor i razmišljanje i planiranje budućnosti.
Ovaj period iskoristite na najbolji mogući način: razmišljajte, prisjećajte se, reorganizirajte se, pročistite i očistite u sebi i oko sebe, i posljednje ali ne i najmanje važno - OPUSTITE SE!

SMJERNICE ZA LJUBAV:

1. Pričekajte sa spojevima, ovo nije dobro vrijeme za započinjanje nove veze.
2. Budite strpljiviji s partnerom, komunikacija je poremećena ovim utjecajem, ne svađajte se.
3. Nemojte se udavati/ženiti u ovom periodu, kašnjenja, neispunjena obećanja su oznake ovog perioda.
4. Iskoristite ovo vrijeme za mirenje, idealno je vrijeme da se vratite unatrag i ispravite greške.
5. Razmislite o prošlosti, bivšim ljubavima, vezama, ako patite za nekim iz prošlosti idealno je vrijeme da ga potražite.

SMJERNICE ZA POSAO/NOVAC:

1. Ne potpisujte važne dokumente poput ugovora, velika je vjerojatnost da ćete požaliti jer niste pročitali mala slova na njemu ili se predomisliti.
2. Ne kupujte velike stvari (auto, kompjuter, kućanske aparate pa čak ni skupi nakit), velike su mogućnosti da postoji greška koju nećete vidjeti odmah.
3. Ne započinjite novi posao u ovo vrijeme jer vas na njemu mogu očekivati velike nejasnoće, prepreke, odgode.
4. Provjerite dvaput informacije koje su vam dane jer u ovom periodu komunikacija je poremećena, ne oslanjajte se na nešto u što niste 100%  sigurni.
5. Završite započeto - pregledajte, uredite, napravite reviziju svega u poslu i financijama ali i u drugim područjima života.

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela