Mlad Mjesec u Lavu

Mlad Mjesec u Lavu 26. srpnja je u kombinaciji s Jupiterom i to nam pruža odličnu energiju za izgraditi nešto novo.. Izvrsno je vrijeme za nove pothvate, za proširenje poslovanja, vaš rad se može poboljšati, vaša kreativnost može rasti. Ovo je čudesna energija za upoznavanje novih ljudi. Ljubavna veza koju započnemo u ovom periodu mogla bi biti korisna i unaprijediti nas. Ovo je sretan Mladi Mjesec i mogao bi biti jedan od najboljih ove godine.


U subotu navečer javlja se Mlad Mjesec koji obilježava početak novog ciklusa. Ciklus Mladog Mjeseca u Raku završava i počinje ciklus Mladog Mjeseca u Lavu.

S ovom moćnom energijom Lava imamo priliku napraviti značajne promjene u našim životima koje će nam biti od koristi i nakon ovog ciklusa.Vrijeme je da napravimo planove i pripremimo teren za ubiranje nagrada od novih početaka, koliko god oni mali ili veliki bili, za otprilike 2 tjedna kada će nas obasjati Pun Mjesec.Usredotočite se na nove načine kako bi poboljšali romantiku i kreativnost, i izgradite svoje osjećaje samopouzdanja i ponosa.

Jupiter i Sunce u Lavu zajedno sa Mladim Mjesecom u Lavu potiču nas da usredotočimo svoju energiju na rast, poboljšanje i proširenje. Mlad Mjesec sam po sebi donosi dosta impulzivnu energiju, ali sa kvadratom koji će ovaj Mlad Mjesec tvoriti s Marsom tendencija je pojačana. Trebali bi biti posebno oprezni kod davanja obećanja ili velikih izjava bez da prvo razmislimo o svojim sposobnostima i mogućim posljedicama.

Najbolji dio Lava je unutarnje dijete. Njega moramo njegovati i zaštiti svoju djetinju nevinost. Okupirajte se magijom trenutka, poslušajte svoje srce, otpustite svoju potrebu za kritiziranjem i osuđivanjem. Negativnost će ubiti vašu kreativnost. Umjesto toga, dopustite sebi da griješite, to je jedini način da saznate što radi, a što ne za vas. Čarobna riječ je "pokušati". Pokušajte nešto drugo. Pokušajte i pogledajte kako se vaše srce i um otvaraju!

U ovom Mjesečevom ciklusu pojačajte svoju velikodušnost, kreativnost i romantiku, ali budite oprezni s pretjerivanjem, arogancijom i dramom. Bombastično, egoistično ponašanje nije ono što predstavlja radosnog i samouvjerenog Lava. Lav je hrabar, znak je to samoizražavanja, kreativnosti i osobne moći.

Za vrijeme Mladog Mjeseca mi privlačimo ono što nam srce doista želi. Što će to Lav dotaknuti u nama?

Lav je prirodna sunčana strana vaše prirode.
Ovo je vrijeme za odmor i snove o onome što volite. Mogli biste razmišljati o tome kako učiniti više od onog što volite - zarađivati za život putem toga. Što unosi boju u vašu viziju o budućnosti? 
Riječ je o pronalaženju ohrabrenja u tim "najdražim stvarima" kojima ste prirodno privučeni. Možda je vrijeme da ažurirate svoj popis favorita. Ili da pustite snove koji više nisu živi i napravite mjesta za nove.

Pokušajte:
Napravite popis svojih omiljenih stvari, bez da umanjujete svoj entuzijazam. Zamislite da novac nije problem, nemojte previše razmišljati ili osuđivati sami sebe. Popis vaših najdražih stvari je vodič vašeg osobnog entuzijazma. Spremite ga u novčanik ili dnevnik i kasnije pogledajte unatrag što se manifestiralo i kako.


Lav je duh igre i vlastite razigranosti. To je znak djece i djetinjstva, živosti u tim ranim godinama kada smo u središtu svog svijeta. To je ono vrijeme kada upoznajemo život baš onakvi kakvi jesmo, bez razmišljanja o izgledu ili uspoređivanja s drugima. Razmislite tko ste bili prije nego se pojavila nesigurnost, u što ste bili uvjereni da ćete jednog dana biti? Što ste mislili tko ste VI?

Pokušajte:
Nađite sliku sebe kad ste bili baš vi, opušteni, nasmiješeni, u trenutku. Stavite ju skupa sa kolekcijom stvari koje prizivaju kod vas osjećaj radosti življenja. Dočarajte si prisutnost tog mladog sebe i prizovite tu osobu kakva ste bili natrag u svoj život. Obvežite se tom djetetu unutra i ulažite vrijeme u održavanje duha igre u životu.


Lav je znak slavljenja sebe, svoje jedinstvene priče, kreativnih darova, osobnosti, želje za životom. Gdje su svijetle točke u ovom kaosu? Dopustite si više slobode da budete ono što zapravo jeste!

Pokušajte:
Razmislite o onome što kočite u svom životu, na što se bojite odvažiti, zapišite sve na papir. Pogledajte dobre i loše strane svojih želja, otkrijte na koga će njihovo ispunjenje utjecati. Ako više brinete za druge nego za sebe, odbacite strah i odvažite se, krenite u nešto novo, odvažno, učinite sebe sretnijim!


Mlad Mjesec u Lavu vraća boju i toplinu, drži nas ukorijenjene u našim srcima. Ovo je vrijeme da razmislimo kako poboljšati svoje socijalne vještine. Trebamo maknuti masku anonimnosti koju često nosimo u javnosti. To se odnosi na smijeh i rizik otvaranja svog srca. Ovo je sjajna prilika za ljubav koja počinje jednostavnim osmijehom. Duh velikodušnosti je u zraku a jedni druge vidimo u najboljem svijetlu.

Pokušajte:
Osmjehnite se i pozdravite one koji prolaze pored vas i pogledajte njihov odgovor.


U svakom trenutku donosimo odluke - stvaranje ili uništavanje, ljubav ili strah.

Upravo sada, iskra stvaranja pulsira sve jače i jače u nama. U vrijeme ovog Mladog Mjeseca možemo se potpuno posvetiti tom kreativnom nagonu.

Pokušajte:
Napravite nešto za sebe i radi sebe, pustite kreativnost da vas vodi, uživajte u trenutku!


 

Mladi Mjesec je vrijeme za nove početke. Za vrijeme Mladog (Novog) Mjeseca možemo postaviti namjere koje rastu sa mjesečevim svijetlom i dolaze do svoje kulminacije, pokazuju rezultate za vrijeme Punog Mjeseca.


Teme Mladog Mjeseca u Lavu:                                                       Dobro je vrijeme za:
- umjetničko samoizražavanje                                                        - odvojiti vrijeme za igru, smijati se glasno
- djeca, stvarna i ona "kreativna"                                                   - pojačati stvaralačko izražavanje
- strastveni osjećaji,                                                                       - osloniti se na svoju osobnu snagu
- romansa                                                                                        - proslaviti svoju jedinstvenu priču 
- poduzimanje odvažnih rizika                                                        - upustiti se u avanturu
- odvažnost u potjeri za onim što nam srce želi                              - uživati u nečemu
- zabave, boje,                                                                                - riskirati kroz kreativnost
- maštoviti darovi                                                                            - zakoračiti u vodstvo
- emocionalna inteligencija                                                             - prigrliti strastvenu ljubav i prijateljstvo

 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela