Broj životnog puta 7

broj životnog puta 7

Osobe životnog puta 7 su tragači za istinom. Imaju snažan i jasan osjećaj sebe kao duhovnog bića. Kao rezultat toga, njihov životni put posvećen je istraživanjima nepoznatog i skrivenog i pronalaženjima odgovora na tajne života. Osobe ovog životnog puta intenzivno zanima nešto neopipljivo i ne obraćaju odgovarajuću pozornost na uobičajene svakodnevne stvari. One obično imaju znanja i shvaćanja koja su nedostupna drugima, kao i nešto usamljenije živote od drugih.


Imaju bistar um, sposobnost koncentracije i analitičkog mišljenja. Uživaju u istraživanjima i sastavljanju dijelova intelektualnih slagalica. Imaju kreativan uvid koji im omogućava praktično rješavanje problema.
Ove osobe uživaju u svojoj samoći i preferiraju raditi same. Trebaju vremena za razmišljanje o svojim idejama bez ometanja. One su usamljenici koji žive po svojim vlastitim idejama i pravilima. Teško im je održati odnose s drugim ljudima, pogotovo brak. One trebaju svoj prostor i privatnost koji, kada je narušen, može uzrokovati znatnu frustraciju i negativnost.  Kada im je život uravnotežen, one su ipak šarmantne i privlačne osobe. Unose živost u zabavu i uživaju nastupati pred publikom.Vole pokazivati svoj smisao za humor i svoje znanje, što ih čini privlačnima drugima, posebno osobama suprotnog spola. Ali imaju različita ograničenja. Dok su velikodušne u društvenim situacijama i slobodno dijele svoju pažnju i energiju, malo su svjesne potrebe da ponekad  trebaju „sići s pozornice " i vratiti se u osamu. One povezuju mir s nenametljivom privatnošću svog svijeta. Stoga je intima za njih teška, jer obrambeno čuvaju svoj unutarnji svijet.
Iako je određena doza samoće je dobra za njih, prekomjerna  privatnost i samoća mogu uzrokovati izolaciju i usamljenost.  Ove osobe mogu biti svjesne praznine u svom životu koja ih čini nezadovoljnima, a jedan njihov dio čezne za partnerom i bliskim druženjem. Ako su ekstremno izolirane, mogu postati cinične i nepovjerljive. Mogu razviti skrivene, sebične motive, koje ljudi mogu osjetiti i koja može izazvati nelagodu oko njih. Trebaju bi paziti da ne zanemare socijalni kontakt i da ne postanu previše povučene, pesimistične i nezavisne čime bi mogle odbiti ljubav drugih i ne omogućiti sebi doživljavanjnje prave radosti prijateljstva i bliskih odnosa. Isto tako bi trebale paziti da se ne ponašaju sebično, egocentrično i nepovjerljivo prema drugima.
Ove osobe mogu postati ljubomorne na druge i lakoću kojima sklapaju odnose, njihovu nesputanost i slobodu izražavanja. Mogle bi same sebe oštro kritizirati što nisu više društvene, snažne, ili sposobne za veće vodstvo. Čvrsto se oslanjaju na vlastita iskustva i ne vole prihvaćati tuđe savjete. Izazov u njihovom životu je održavati neovisnost bez da se osjećaju izolirano ili neučinkovito. Trebale bi se čvrsto držati svog jedinstvenog pogleda na svijet, a u isto vrijeme biti otvoreni prema drugima i znanju koje oni imaju za ponuditi.
Vrlo često se osobe ovog broja životnog puta ne žele nositi s poslovnom stranom života. One su toliko zaokupljene onim što je skriveno da im se vanjske svakodnevne borbe i žurbe čine suviše površnima i nezanimljivima. Ipak, vrlo su temeljite svom poslu, perfekcionisti koji očekuju da će i svi ostali zadovoljiti visoke standarde izvedbe. Sposobne su ocijeniti situaciju vrlo brzo i uz nevjerojatnom preciznošću. One nemaju širok krug prijatelja, ali nakon što nekoga prihvate kao prijatelja, to je doživotno. Ovo nisu jako društvene osobe,  i često se zbog prikrivanja svog osobnog osjećaja nesigurnosti doimaju rezervirano. One vole biti same, daleko od gužve i vreve modernog života.
Sa svojim sposobnostima za učenje, analiziranje i traženje odgovora na važna životna pitanja, imaju potencijal za ogroman rast i uspjeh u životu. Do vremena kad dođu u srednju životnu dob, zračiti će profinjenošću i mudrošću. Pitagora je volio sedam zbog njegovog velikog duhovnog potencijala.

Poznati predstavnici:
George Gershwin (26.8. 1898), Paul Gauguin (7.6.1848), Julia Roberts, Taylor Swift, Leonardo DiCaprio, Natalie Portman i drugi.

 

numerologija

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela