Jupiter u Lavu

Jupiter, planet širenja, vjere i raskoši ulazi u veselog Lava 16. srpnja 2014, te će ostati u ovom velikodušnom znaku do 12. kolovoza 2015. Sa sretnim Jupiterom u samouvjerenom znaku Lava kroz cijelu godinu sigurno možete očekivati ​​vrijeme obilne radosti. Kombinacija Jupiterove kozmičke sreće prožete Lavovom velikom spiritualnom energijom otvoriti će vrata tijekom naredne godine za koja možda niste smatrali da ih je moguće pomaknuti do sada. Lavov hrabar pristup i pomalo djetinjast stav ostavlja malo prostora za riječ "nemoguće".

Jupiteru treba otprilike dvanaest godina da se okrene oko Sunca i provede oko jedne godine posjećujući jedan znak posipajući ga obilato kozmičkim blagoslovima. Tako da, kad Jupiter ulazi u novi znak vrijeme je za radost!


Saznajte kako kretanje Jupitera utječe na vas i vaše putovanje uz pogled na osobne astrološke utjecaje iskusnih astrologa na broju 064 520 530 (tel:3,49 kn/min, mob:4,78 kn/min) ili pošaljite sms JUPITER na 888789.


Potičite svoju kreativnu stranu!

Jupiter u Lavu će potaknuti vašu kreativnu stranu i iznijeti umjetnika u vama na površinu. Slijedite ono što potiče vašu maštu, jer što se više igrate, više ćete biti nagrađeni za svoj trud. Ako postoji područje vašeg života u kojem niste bili u mogućnosti da osjetite radost sada ćete biti ugodno iznenađeni. Jupiter u Lavu želi obnoviti vašu vjeru u ono što je moguće, ako si dopustite da slobodno izrazite svoje suštinsko, spokojno ja. Jupiter u Lavu će vam pomoći da riskirate u određenom području vašeg života ove godine i znate što? Vaš "nema rizika, nema nagrada" stav će se isplatiti u vidu obilnih blagoslova. Sve što morate učiniti je riskirati.

Lav je ponosan znak i izaziva poštovanje. Tijekom naredne godine mogli bi osjećati da je stjecanje poštovanja, priznanja ili pozornosti najvažnije. To je u redu - sve dok ne postanete pretjerano ponosni ili hvalisavi iskoristit ćete veći dio onoga što Jupiter u Lavu ima za ponuditi. Uostalom, s Jupiterom ovdje, trebali bi imati godinu poboljšanog povjerenja u svoju sposobnost da se pokažemo u najboljem svjetlu! U redu je uživati u malo slave i aplauza dok god dijelite ljubav. To neće biti problem s Jupiterom u Lavu, jer naš poriv da dajemo ljubav će biti veći nego ikada do sada. Ustvari, naš velikodušni duh će biti zarazan!


Lav vlada srcem i dok je Jupiter u Lavu naša srca će biti napuhana do maksimalnog kapaciteta. To je nevjerojatan dar - pogotovo ako si nismo dopustili da se otvorimo i zaljubimo do sada. Lav ne voli samo onako usput, on romantizira. Sasvim je moguće da ćemo ove godine biti oboreni s nogu i zabaviti se s prijateljima više nego ikada prije.

 


Pogodili smo jackpot!

Ono što čini ovaj ciklus Jupitera koji kreće kroz Lava još blistavijim je činjenica da će tri puta tijekom naredne godine Jupiter tvoriti prekrasne podupirajuće trigone sa planetom iznenađenja, Uranom. Kada se planet sreće sudara s planetom iznenadnih zbivanja to doslovno sugerira brzu i veliku sreću! Nije ni čudo da su astrolozi nazvali ovaj Jupiter-Uran kontakt "Lutrija aspekt." U određenom području našeg života, s Jupiterom u Lavu u trigonu s Uranom u Ovnu ćemo zasigurno osjetiti kao da smo pogodili jackpot!


Očito nećemo svi na dobiti na lotu ove godine - pa molim vas nemojte shvaćati terminologiju doslovno. Ono na što možemo računati međutim, je da će nas Jupiterov i Uranov zajednički rad uvjeriti da ako slijedimo svoje srce i nastavimo svoje ​​blaženstvo da ćemo sigurno biti nagrađeni. U osnovi, Jupiter u Lavu povezan sa Uranom u Ovnu podržati će sve naše napore da sjajimo svojim osobnim, kreativnim svjetlom.

Datumi ovih predivnih Jupiter-Uran trigona su:

25. rujna 2014

3. ožujak 2015

22. lipnja 2015


Stoga, uživajmo: Živimo, smijmo se, igrajmo se, volimo, i vjerujmo u ideju koja podržava samoostvarenja. Jupiter u Lavu želi da imamo veliku aferu tijekom sljedeće godine s najvažnijom osobom od svih - NAMA SAMIMA!

 


Saznajte kako vam Jupiter može vam dati obećavajući novi smjer u životu, nazovite astrologe na broj 064 520 530 (tel:3,49 kn/min, mob:4,78 kn/min) ili pošaljite sms JUPITER na broj 888789 (3,72kn/sms).


 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela