Što je astrologija?

Od pamtivijeka promatranje nebesa dalo je inspiraciju čovječanstvu. Astrologija je vjerojatno najstarija od kompliciranih sustava kozmičke mudrosti koja povezuje sav život, stvaranje, svemir i čovjeka.

Astronomija i astrologija su isprepletene, možemo ih nazvati i blizankama, a priznate su od strane naših drevnih predaka. Astronomija pruža temelj i strukturu iz koje izvire astrologija.

Postoji mnogo različitih mišljenja kada pokušavamo definirati astrologiju. Mnogi kažu da je umjetnost proricanja. Drugi tvrde da je to samo čista znanost. A kontroverze se nastavljaju neriješene, bez nekog definitivanog odgovora.

Mi tvrdimo da je i znanost i umjetnost. Znanstveni dio astrologije ulazi u igru kako radimo s astronomskim, matematičkim i geometrijskim metodama. Astrologija se temelji na promatranju i korelaciji, kako u znanstvenim tako i na način proricanja. Naši drevni su gledali nebo, promatrali kretanja planeta i drugih nebeskih objekata, te ih bilježili i bili su tada u mogućnosti napraviti prilično točna predviđanja o svojoj budućnosti koja nastupa. To je znanost na djelu.

Također su počeli promatrati određena nebeska tijela u određenim položajima i kako će to utjecati na promjene u vremenu ili drugim događajima u njihovim životima. Taj 'znak' proricanja bilo je najranije korištenje astrologije.

Tako ukratko, astrologija je najstariji sustav univerzalne mudrosti za samopoznavanje i svijest, kao i gatanje pomoću prirodnih fenomena.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT