Zemlja-Zrak i Vatra-Voda

 

Ljubavna kompatiblinost po elementima

Neskladni elementi: Zemlja-Zrak i Vatra-Voda
 

Neki elementi su toliko različiti da je teško naći bilo kakve osnove za odnos. Miješanje tih elemenata može biti štetno za jedno ili drugo, ili će oni u potpunosti biti nezainteresirani. Oni su kao brodovi kojima je bolje da se tiho mimoiđu u noći. Kada se stope u odnos često postoje drugi elementi koji podržavaju tu igru.

Vatra i voda

Emocionalnost vode vatreni znakovi mogu osjećati kao mokru deku  na sebi. I dinamika vatre vodenim znakovima može se činiti po život opasna, s rezultatom da se emocije dovode do vrenja. Učinak koji ova dva elementa imaju jedno na drugo može stvoriti osjećaj opasnosti i uzbuđenja. No dugoročno gledajući, zadovoljiti svoje potrebe može biti teško za svakog od njih.

 

Zemlja i zrak

 

Ovaj par može uživati u razmjeni ideja, ali malo je iskra romantike među njima. Teško im je naći iskru strasti ili uspostaviti emocionalnu vezu. Nezavisna priroda zračnih znakova drži ih u oblacima, dok su zemljani znaci bliže tlu i praktičnom, stvarnom svijetu realnosti. Zemlja je taktilna i tjelesno privržena, dok zračni znakovi preferiraju sastanak umova kroz flert, igre riječi, nježnost.

 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar