Zemlja-Zrak i Vatra-Voda

 

Ljubavna kompatiblinost po elementima

Neskladni elementi: Zemlja-Zrak i Vatra-Voda
 

Neki elementi su toliko različiti da je teško naći bilo kakve osnove za odnos. Miješanje tih elemenata može biti štetno za jedno ili drugo, ili će oni u potpunosti biti nezainteresirani. Oni su kao brodovi kojima je bolje da se tiho mimoiđu u noći. Kada se stope u odnos često postoje drugi elementi koji podržavaju tu igru.

Vatra i voda

Emocionalnost vode vatreni znakovi mogu osjećati kao mokru deku  na sebi. I dinamika vatre vodenim znakovima može se činiti po život opasna, s rezultatom da se emocije dovode do vrenja. Učinak koji ova dva elementa imaju jedno na drugo može stvoriti osjećaj opasnosti i uzbuđenja. No dugoročno gledajući, zadovoljiti svoje potrebe može biti teško za svakog od njih.

 

Zemlja i zrak

 

Ovaj par može uživati u razmjeni ideja, ali malo je iskra romantike među njima. Teško im je naći iskru strasti ili uspostaviti emocionalnu vezu. Nezavisna priroda zračnih znakova drži ih u oblacima, dok su zemljani znaci bliže tlu i praktičnom, stvarnom svijetu realnosti. Zemlja je taktilna i tjelesno privržena, dok zračni znakovi preferiraju sastanak umova kroz flert, igre riječi, nježnost.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT