Broj životnog puta 1

broj životnog puta 1

Osobe životnog puta broja 1 su veliki individualisti s izraženom potrebom za neovisnošću, preuzimanjem vodstva i postizanjem osobnih postignuća. To su ambiciozne i odlučne osobe koje znaju što žele i vole biti prve u svemu što rade. Jednom kada se predaju svom cilju ne dopuštaju da im itko ili išta stane na put.. Iznimno su entuzijastične i kreativne, a njihov pristup problemima je jedinstven i inovativan.

Ove osobe su zaštitnici i na usluzi onima koje vole. Međutim, zahtijevaju poštovanje i pažnju. Postaju iritirani, pa čak i agresivni, kada im bitne stvari ne idu po planu. One žele imati kontrolu i biti u središtu pozornosti.

Jako se brinu o svom statusu i žele ostaviti dojam da su uspješne i zadovoljne. Imaju izvršiteljske sposobnosti i s lakoćom mogu upravljati skupinom ljudi, domaćinstvom ili radnom organizacijama bilo koje vrste. Čvrsto stoje na zemlji bez obzira na težinu situacije.

Uvijek donose vlastite odluke i imaju vlastite stavove kojih se drže unatoč suprotnim mišljenjima. Za njih bi bilo idealno kada bi vodili vlastiti posao. U suprotnom mogu biti frustrirane jer teško podnose ulogu podređenoga.

Osobe životnog puta broja 1 moraju paziti da ne postanu suviše nestrpljive, sebične, narcisoidne, egocentrične i agresivne. Najveća lekcija koju trebaju naučiti je da ponekad stanu kako bi prepoznali i zahvalili na važnim ulogama drugih.

Trebale bi uvijek imati na umu da su njihove sposobnosti i vještine dar od višeg izvora i umjesto ponosa i umišljenosti promicati zahvalnost i poniznost.


Poznate osobe životnog puta broj 1:

Steve Jobs (24.02.1955), Napoleon Bonaparte (15.8. 1769), James Cook (27.10. 1728), Jacques Cousteau (11.6. 1910), Christian Dior (21.1. 1905), Karl Marx (5.5. 1818), Alfred Nobel (21.10. 1833), Isaac Newton (4.1. 1643), Niccolo Paganini (27.10. 1782), Blaise Pascal (19.1.1623), Tom Hanks, Scarlett Johansson, Larry King, Calvin Klein, Matt LeBlanc, David Letterman, Jack Nicholson, Robert Redford, Bruce Springsteen, Sting, Kate Winslet, Tiger Woods, Lady Gaga, Henry Ford i drugi.

numerologija

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela