Master broj 11

master broj 11

Broj 11 predstavlja instinkt i najintuitivniji je od svih bojeva. On označava povezanost s podsvijesti, s nekim osjećajem i znanjem bez racionalnosti. Jedanaest ima sve kvalitete dvojke (jer je 1+1=2), koje uravnotežuju njene negativne strane kao što su anksioznost i sramežljivost kvalitetama kao što su karizma i inspriracija.


Jedanaestica je jako moćna i sposobna za velike stvari, ali isto tako može biti samo-sabotirajuća. Ona mora biti usmjerena na jako specifičan, konkretan cilj jer u suprotnom osjeća anksioznost i strah.
Glavni fokus ovog životnog puta je prosvjetljenje. Ovaj broj je povezan s duhovnom osvještenošću. . Kao jedan od dva master broja, 11 ima razumijevanje i znanja izvan dohvata drugih. Stav prema životu onih koji imaju taj životni put je ekstreman, ekstremno intuitivan, avangardan, idealistički, vizionarski, i kulturan. Ove krajnosti zanimljivom, ili barem neobičnom, osobom koja može mnogo ponuditi društvu.
Osobu životnog puta 11 je duboki mislioc zainteresiran za razumijevanje mnogih životnih misterija i drugih zanimljivih aspekata. Njihov inventivni um i širokoumni pogledi će im omogućiti da uspiju u životu u bilo kojem broju pothvata. Oni najbolje mogu služiti društvu, a u tim nastojanjima koriste svoje vještine savjetovanja i vođenja. Velik dio njihovog idealizma je orijentiran prema ljudima i prilično su humanitarni po prirodi. Mogu očekivati mnogo od sebe i onih s kojima su bliski.
Znaju imati široke promjene raspoloženja, između depresije i ushićenja. vjerojatno je i da će imati problema s donošenjem odluka. Postoji tendencija da osjećaju nelagodu i nezadovoljstvo postignućima i osobnim napredkom u životu. Njihove grandiozne sheme obično imaju smisla, ali mogu sići s puta i biti vrlo nepraktični. Često nisu u stanju razlikovati između mašte i stvarnosti, i više bi ih se moglo opisati kao sanjare nego kao izvršitelje. Ovo je broj vjere i uvelike je povezan s vidovnjačkim i proročkim sposobnostima.
Ako imate ovaj master broj na svojoj numerološkoj karti, iskoristite ga i koristite za stvaranje osobne snage i duhovnog napredka. Nemojte nijekati svoje instinkte, dopustite da vas unutarnji glas gura prema rastu i stabilnosti
Npr. Krešimir Mišak (26.02.1972),  Michelle Obama, David Beckham, Wolfgang Amadeus Mozart, Princ William

numerologija

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela