RUNE TJEDNA (22.09.-28.09.)

 

radioRADIO - LJUBAV

Radio nas upozorava da donesemo odluke sada, bez odgađanja! Odlučite što želite i ne dopustite nikome da vas pokoleba u vašem nastojanju da postignete željeno! Vjerujte u sebe i put koji ste izabrali! Ovo je vrijeme velikih odluka!

 

 

perthPERTH - POSAO

Perth ukazuje na novo poglavlje koje na vašem putu počinje. Ovo je vrijeme kada se treba oslanjati na vještine i znanje kako bi osigurali najbolji mogući uspjeh iz tog novog početka. Dosadašnji rad može biti nagrađen ili priznat. Stvari koje su skrivene mogle bi biti otkrivene.
 

 

inguzINGUZ - ZDRAVLJE

Inguz nam govori da se usredotočimo na sadašnjost i mogućnosti koje su otvorene za nas. Ne uzrujavajte se stvarima iz prošlosti koje ne možete promijeniti. Okružite se ljudima koji će vas poticati. Budite pozitivni i vjerujte u sebe. Zatvorite vrata prošlosti i okrenite novu stranicu!

 

 

wunjoWUNJO - SAVJET

Wunjo označuje vrijeme sreće i radosti pred nama. Prijateljstva će postati bliža i donijeti nam ispunjenje. Mogli bi otputovati negdje ili će netko putovati k vama. Novi projekti i poduhvati imati će uspješan ishod. Ne zaboravite se sjetiti i nagraditi one koji su vam pomogli u prošlosti!  

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela