RUNE TJEDNA (29.09.-05.10.)

 

ansuzANSUZ - LJUBAV

Ansuz nam sugerira da otvorimo kanale komunikacije s najmilijima. Nazovite one vama bitne, pošaljite pismo ili e-mail, sms! Vrijeme je da dobijete odgovore na pitanja za kojima tragate već dugo. Potražite znakove potvrde oko sebe! Ovo je vrijeme kada ćete saznati na čemu ste. Ova runa pokazuje nam da postoji smisao u svemu oko nas!

 

 

sowuloSOWULO - POSAO

Sowulo je pozitivna runa. Imajući jasne ciljeve i planove donijeti će vam uspjeh. Ako planirate nešto novo Sowulo će vam pomoći da se usredotočite na pozitivan pristup tom novom početku. Ako nemate jasne ciljeve Sowulo vam pomaže da usredotočite pozitivnu energiju na pravo mjesto. Vjerujte u sebe i uspjeti ćete!
 

 

laguzLAGUZ - ZDRAVLJE

Laguz govori o emocionalnoj zbrci u kojoj se nalazimo. No kraj metežu je na vidiku. Balansiranje ishrane, misli, govora i osjećaja pomoći će nam. Pokušajte se smiriti i pronaći svoju snagu. Poslušajte unutarnji glas jer bez obzira što vas muči imate mogućnost izići iz te bitke kao pobjednik. Vjerujte svojim instinktima.

 

 

mannazMANNAZ - SAVJET

Mannaz nam sugerira da je ovo dobro vrijeme da analiziramo svoj život i pokušamo se vidjeti očima drugih. Govori nam da si uzmemo vremena za uživanje u ovom dijelu svog životnog puta i ne zaboravimo da možemo nešto naučiti od svake osobe i situacije s kojom se susretnemo na putu.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela