VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop siječanj 2020.

Ljubav i veze

Obiteljske obveze su naglašene tijekom siječnja, a obitelj može utjecati na odluke u vašem ljubavnom životu. Prioritet će biti održavanje skladnih obiteljskih odnosa. Zbog prethodno emocionalno nabijenog perioda, vjerojatno je da sada nećete sjesti i čekati da netko drugi djeluje. Mislite pozitivno i sve će biti bolje, posebno ako ste utvrdili što točno vi želite. Od 17. siječnja do pomrčine Mjeseca 31. siječnja usredotočeni ste na postizanje zadovoljstva i definiranje prirode ljubavi. Ako ste u pravoj situaciji, ljubav će procvjetati, ako ne, odnos bi mogao propasti. Ipak, na vama je da začinite svoj bračni život. Ako ste slobodni, mogli bi upoznati nekog iz vašeg društvenog okruženja, ali u kom smjeru će se to dalje razvijati, to ovisi o vama.  Bolje znate od bilo koga drugog kako šarmirati i zavesti. Mars i Venera vas podržavaju do 14. siječnja 2020. godine pa iskoristite taj povoljan period. Nakon toga Venera će uzrokovati nepotrebnu zbrku u ljubavnom životu.

 

 

Posao i novac

Vaše umjetničke sklonosti i želja da otkrijete poziv vašeg srca potiču vas da preuzmete uzbudljive rizike, i unatoč konzervativnoj klimi i dalje možete doživjeti uspjeh. Isto tako, usmjerenost na obiteljske obaveze može potaknuti promjenu u vašoj karijeri. Ponekad se jednostavno morate suočiti s okolnostima, donijeti odluku i držati se te odluke, pogotovo ako je to važno za vas! Neke stvari nisu lagane, ali su pozitivne dugoročno. Prepuštanje svojim omiljenim zabavama unosi radost u vaš život, a upravo ta energija osvjetljava vaš duh. Sastanci i prezentacije otvaraju put ka uspjehu između 1. i 6. siječnja, kada vaše ideje i projekti dobiju povoljan odgovor. Neočekivani sastanci i događaji od vas zahtijevaju da brzo razmišljate, a vaše kreativne ideje mogu vas dovesti do brzog puta ka uspjehu. Špekulativni pothvati lijepo prolaze do 15. siječnja, ali između 18. i 23. siječnja napredak staje, ali ne gubite nadu! Vaš vizionarski senzibilitet djeluje besprekidno, i slušajući svoj unutarnji glas, naći ćete se na pravom mjestu u pravo vrijeme da započnete nešto spektakularno.

Moral i zdravlje

Siječanj 2020. godine nije baš ohrabrujuć, ali zdravstvene poteškoće možete ublažiti zdravom prehranom. Dobro će vam doći i svakodnevno kretanje i vježbanje. Opustite se što je više moguće i umanjite svoje napore. Stres nastaje ako pretjerujete, podsjeća vas da odvojite malo vremena za sebe, posebno sredinom mjeseca.

Savjet

 

 

Ovo je jako aktivan mjesec za vašu obitelj. Puno susreta i druženja je u planu, nemojte izgubiti taktičnost i diplomatski stav. Puno situacija bi vas mogle izbaciti iz takta. U tim trenucima prisjetite se onih dobrih trenutaka.

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com