c VAGA - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Sunce obasjava vaš znak do 23. listopada 2018. godine i daje vam samopouzdanje i vjeru u sebe, ali vladar Vage, Venera, je u retrogradnom hodu od 5. listopada. Ovaj mjesec ćete biti usmjereni na sebe, pa to može stvoriti poteškoće i otežati odnose. Voljena osoba se može osjećati zanemareno i zbog toga može doći do svađa i neugodnosti. Neke Vage će pomisliti da ih voljena osoba ne shvaća ozbiljno ili da ih vara. Nemojte žuriti s donošenjem zaključaka i pokušajte se opustiti u društvu voljene osobe. Vage koje nisu u vezi lako se mogu upustiti u avanture. To nije nužno loše, ali vrlo lako može doći do nesporazuma. Nemojte nikog zavaravati ili iskoristiti činjenicu da je došlo do nesporazuma! Potreba za intenzivnim osjećajima mnoge Vage dovesti će u nevolju, bilo da su u braku ili traže avanturu. Iskoristite povoljne okolnosti i napravite red u svom ljubavnom životu, nemojte si još više komplicirati. U zadnjem tjednu listopada prijatelj/prijateljica vas može razočarati ili izdati kada se radi o ljubavnom životu.

Posao i novac

Venera, vladar Vage, je u 2. kući, kući zarađenog novca, zajedno sa Jupiterom. Od 5. listopada 2018. godine Venera je retrogradna, a 10. listopada pridružuje joj se Merkur, zatim ga 23. listopada slijedi Sunce. To znači da morate biti jako oprezni s trošenjem novca. Uran, smješten u jednoj kući novca Vage (zajednička sredstva, novac bolje polovice, naslijeđe), ukazuje na novčane poteškoće koje uzrokuju drugi. U prvoj polovici listopada Uran pravi opoziciju s Merkurom, a u drugoj polovici sa Suncem. To ukazuje na ulazak u rizik zbog želje da zaradite više ili na neočekivane veće troškove i izdatke. Vrijeme je za promjene, budite umjereni s trošenjem i nemojte se oslanjati na prijatelje kada zaškripi. Ako surađujete s poduzećima iz inozemstva, budite na oprezu. Prilikom razmjene može doći do neočekivanih faktora koji će pobrkati stvari u potpunosti. Uz Pun Mjesec 24. listopada neke Vage osjetit će potrebu da donesu drastične odluke u vezi svoje karijere. Budući da Mjesec vlada vašom karijerom i društvenim statusom, a Pun Mjesec se događa u kući novca, vaš priljev novca i mogući dugovi ovise o vašim profesionalnim odlukama.

Moral i zdravlje

Budući da je Venera retrogradna, a vlada Vagom, imat ćete više dvojbi nego inače. Mlad Mjesec u Vagi 9. listopada potiče nove početke na privatnom i poslovnom polju. Razradite metode i budite strpljivi, posebno kada se radi o novcu i neće vas razočarati ili obeshrabriti rezultati. Ako se pojave manji zdravstveni problemi, riješit ćete ih brzo prirodnim proizvodima.

Savjet

Skloni ste pretjerati s trošenjem novca kako bi stavili dojam na druge. Potrudite se ne trošiti više no što si možete priuštiti! Nemojte pozajmljivati novac!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT