VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Prva polovica lipnja 2018. godine je harmonična u ljubavnom životu. Donosi prilike za ugodne razgovore o planovima o budućnosti s voljenom osobom, za izlaske i druženja, za zajednička putovanja i uživanje u društvu jedno drugog. Vage koje nisu u vezi mogle bi održavati vezu na daljinu ili se zaljubiti u nekog čiji je posao vezan za više obrazovanje ili javnost. Možda se zaljubite u nekog iz inozemstva. Venera, vladar vage, 14. lipnja ulazi u vašu 11. kuću odakle pravi opoziciju s Marsom koji je smješten u kući ljubavi. Iznenadna zaljubljivanja su vam na putu a prijateljstva se mogu pretvoriti u strastvenu vezu preko noći. Kod parova koji su dugo zajedno može se probuditi zaigranost i raspoloženje za flertove, dosada nestaje a ljubavni život se zagrijava. Ako duže vremena niste u vezi, budite oprezni, jer bi se mogle zalomiti ljubavi za jednu noć. Nemojte ignorirati očit rizik i niz mogućih neželjenih posljedica koje proizlaze iz kratkih avantura. Iskoristite dan, ali neka to bude racionalno. Od 27. listopada Mars, vladar kuće partnerstva, prolazi kroz vašu kuću ljubavi i retrogradan je. Zbog toga ne bi trebali donositi važne odluke poput ulaska u brak ili razvoda i to nije povoljan period za ulazak u novu vezu. Neke Vage će imati bogatiji društveni život, možda i tajnu vezu, ali budite oprezni!

Posao i novac

Na profesionalnom planu tijekom lipnja 2018. godine dobro će vam ići, ali u zadnjoj dekadi mjeseca mogli bi izgubiti neke nade ili bi mogli imati iluzije u pogledu posla ili profesionalnog života općenito. Ono što možete je spoznati gdje i kako stojite i što nadalje morate poduzeti. Venera je u kući karijere Vage do 14. lipnja i nakon toga ulazi u kuću zarađenog novca. Merkur ulazi u kuću karijere 12. lipnja i prati ga Sunce 21. lipnja. To znači da ćete tijekom lipnja imati puno prilika da se iskažete, izborite i poboljšate svoj status. Vage čiji je posao povezan s uvozom i izvozom, obrazovanjem, javnosti ili pravom, puno će ostvariti. Obitelj bi mogla prigovarati zbog nezadovoljstva vašim odabirom da poslovni život stavite na prvo mjesto ili se roditelji neće slagati s vašim izborom i načinom na koji zarađujete za život. Savjetujemo da nađete način i ostvarite ravnotežu između poslovnog i privatnog života, ali svoj izbor nemojte mijenjati zbog toga što bliske osobe ne razmišljaju na isti način kao i vi. U zadnjoj dekadi mjeseca mogli bi primiti novac koji ste prije nekome posudili ili zaradili ili investirali. S druge strane, iskušenja za pretjeranom kupovinom, koja će goditi vašem egu,  bit će dosta, a isto se može dogoditi i voljenoj osobi. Zato dobro promislite što kupujete i da li je to potrebno.

Moral i zdravlje

Optimistični ste i puni energije, unatoč nekim zdravstvenim problemima koji se mogu pojaviti sredinom mjeseca. Bolovi povezani s reumom ili nekim drugim starijim zdravstvenim problemima mogu vas natjerati u posjet doktoru. Posvetite se više svom zdravstvenom stanju i nemojte odgađati odlazak specijalistu.

Savjet

Više pažnje posvetite potrebama članova obitelji, ali istovremeno nemojte dopustiti da vas guše!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT