VAGA - mjesečni horoskop

VAGA - horoskop prosinac 2017.

Ljubav i veze

Prva dekada prosinca 2017. godine može Vagama donijeti neočekivanu promjenu u ljubavnom životu, kao rezultat opozicije Marsa (vladara kuće parova Vage) i Urana. Na dan 9. prosinca Mars ulazi u znak Škorpiona, znak u kojem je jak i gdje ostaje do siječnja, zajedno sa Jupiterom, Velikom Srećom. Utjecaj Jupitera je povoljan za vaš ljubavni život. Vaš ljubavni život postat će intenzivniji i vatreniji. Jupiter je poznat po prilikama koje nudi, zato obratite pažnju i iskoristite njegovu velikodušnost. Venera, planeta ljubavi, se nalazi u kući komunikacija i putovanja Vage i zasigurno će doći do potvrdnih izjava ljubavi, ali i do ˝diplomatskih˝ rasprava koje mogu razriješiti gotovo sve.

Posao i novac

Prosinac je potencijalan mjesec za povećanje priljeva novca. U kući novca Vage nalazi se Jupiter, a 9. prosinca pridružuje mu se i Mars, vladar te kuće. Bit ćete hrabriji i spremni za preuzimanje inicijative, s jasnim namjerama poboljšanja prihoda, uz najbolje šanse da ostvarite ono što ste si zacrtali. Kroz mjesec, posebno kroz prve dvije dekade mjeseca bit će pojačan interes za informatiku, intelektualne ciljeve, pisanje, studiranje, za kompjutere, održavanje govora i slično. Sve što uključuje um i komunikaciju ostavit će pozitivan trag u vašoj karijeri. Možda ćete ići na putovanje iz poslovnih razloga ili ćete ostvariti suradnju s nekim iz inozemstva.

Moral i zdravlje

Tijekom prosinca 2017. godine zanimat ćete se više za svoje zdravlje. Potražite rješenja za neke starije probleme i dogovorite kontrole, pretrage ili tretmane. Zbog nemara mogli bi se suočiti s nekim poteškoćama. Razmislite morate li mijenjati neke svoje navike. Pokušajte izbjeći stresne okolnosti i intelektualno iscrpljivanje..

Savjet

U komunikaciji budite pažljivi i dovoljno jasni! Zapitajte se jeste li shvatili primljene informacije od drugih na pravi način i jesu li drugi shvatili ono što vi želite reći.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT