VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop siječanj 2021.

Ljubav i veze

Čini se da su ljubavni životi Vaga intenzivni u siječnju 2021., puni zapleta i trenutaka nabijenih strašću i erotizmom. 7. siječnja Mars - vladar Vage u kući odnosa - započinje svoj tranzit kroz vašu kuću intime, a Jupiter, smješten u vašoj 5. kući (ljubav, romansa, koketiranje, ljubavne veze, zabava), tvori kvadrat s Uranom. Kao rezultat toga, žeđ za avanturom je velika, pa vas želja za što više erotskog eksperimentiranja može gurnuti u veze koje vam mogu upropastiti život. Tarot-horoskop.com preporučuje oprez i primjenu odgovarajuće zaštite jer neželjena trudnoća može postati problem. S druge strane, ako ste Vaga koja želi djecu, trebali biste znati da siječanj 2021. nije dobro vrijeme za začeće. U tim astrološkim okolnostima ljubavne veze mogu se stvoriti iznenada, neočekivano i mogu završiti jednako naglo ili na intenzivan i turbulentan način. Ne biste ih trebali shvaćati preozbiljno. Ako tražite stabilnu vezu, u siječnju 2021. male su šanse upoznati nekoga tko odgovara vašim željama. Ako ste dio postojećeg para, mogla bi izaći na vidjelo neka starija tajna ili šokantna istina, onj za koju ste se pretvarali da je ne vidite. Ili biste mogli pretjerano pritiskati supružnika, što može dovesti do sukoba i hladnije veze. Nakon siječnja 2021. trebali biste zatražiti savjet od roditelja ili nekog mudrog člana obitelji.

 

 

 

Posao i novac

Ako imate vlastiti posao, vjerojatno se bavite svim vrstama problema, od kojih je mnoge uzrokovala pandemija. Možda ćete morati ponovno planirati i planirati kako možete doći do novca. Ako kasnite s plaćanjem zajmova ili dugova, možda ćete biti pod stresom više nego ikad prije. S druge strane, stres bi vas mogao motivirati da se usudite izaći iz svoje zone udobnosti kako biste primijenili nove ideje i rješenja. U siječnju 2021. uspjeh ovisi o vašoj sposobnosti da pokažete suzdržanost i umjerenost kada je novac u pitanju. Tarot-horoskop.com ističe da biste mogli preuzimati prevelike rizike, lansirati se u špekulacije ili trošiti previše na kredit. Tijekom cijelog mjeseca imate izvrsnu sposobnost otkrivanja ili stvaranja vlastitih prilika, ali rezultati se ne pojavljuju uvijek - ili ne tako brzo kao što ste možda mislili. Možda ćete se trebati preusmjeriti i prilagoditi se u hodu. Astrološki kontekst ovog perioda vrlo je dobar za korištenje vaših talenata, sposobnosti i stručnosti. Kreativnost i nadahnuće mogu vas izvući iz teške situacije, posebno ako tražite posao. Između 18. i 22. siječnja 2021. mogli biste dobiti neočekivani novac, poklon ili bonus ili s radošću zaključiti da vaša bolja polovica zarađuje više novca nego prije. Tarot-horoskop.com savjetuje da kontrolirate svoj impuls da trošite novac na hirove jer riskirate da bacite u vjetar ono što dobijete.

Moral i zdravlje

Pred vama je period koji je fizički i emocionalno obilježen nekom nestabilnošću u onome što se tiče vas ili vaše djece (ako ih imate). Za neke Vage siječanj 2021. može biti pojam raznih kriznih ili akutnih epizoda koje mogu zahtijevati operativni zahvat, posebno oko 18. siječnja. Tarot-horoskop.com preporučuje odvojiti vrijeme za stvari koje volite, isprobati art terapiju ili neki kreativni uradi sam projekt, koji će vas podsjetiti da je život lijep čak i ako redovito zahtijeva transformaciju i radikalne promjene.

 

Savjet

U siječnju 2021. trebali biste odvojiti što više vremena za svoju obitelj i veze s voljenima. Ako postoje manje ugodne rasprave o osjetljivim temama, nemojte se ustručavati upotrijebiti svoje diplomatske vještine! Vrijeme je za konstruktivne rasprave o značajnim pitanjima koja vas već dugo muče.

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com