VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop listopad 2019.

Ljubav i veze

U listopadu 2019. godine ćete željeti eksperimentiranju u ljubavnoj vezi. Više pažnje posvetit ćete voljenoj osobi. Neki će  čak prijeći i veće udaljenosti ne bi li bili u blizini voljene osobe. Možete računati na podršku bliskih osoba. Uživati ​​ćete u lijepim trenucima sa svojim najmilijima, čak možete otići na izlet. Provedite vrijeme sa svojim prijateljima, posebno oko 24. listopada, jer postoje velike šanse za nove projekte ili druge razne mogućnosti. Ljudi koji vas vole stajat će uz vas i u dobrim i u lošim trenucima. Ako nešto pođe po zlu, nemojte biti depresivni ili očajni. Ovakve situacije bi trebali shvatiti kao izazov ili test. Nakon što ih savladate, čeka vas nagrada. Vage uvijek vole romantiku i traže ljubav, no ovaj mjesec budite oprezni, da se neke stvari ne ponove. Većina Vaga osjetit će potrebu za malo više slobode i neće prvo uskakati u nove odnose. Imate priliku ovo područje modelirati po želji. Prevladava isti status u većini slučajeva. Ako ste u braku, i ostajete u braku, a ako ste slobodni, i nadalje zadržavate taj status. U svakom slučaju, puno ćete se družiti tijekom listopada i upoznati nove i zanimljive osobe. Ovaj mjesec je poseban za Vage, na području ljubavi. Neke romanse mogle bi biti popraćene neobičnim kritikama. Postoji veća mogućnost da se dogodi romansa na radnom mjestu. Kraj listopada može donijeti veće ispunjenje u ljubavi.

 

 

 

 

Posao i novac

Druga polovica listopada 2019. godine povoljnija je od prve polovice mjeseca, s profesionalnog i financijskog stajališta. Do 14. listopada bilo bi bolje posvetiti se razradi strategije, te razviti svoje "napadačke" planove za povećanje prihoda i poboljšanje profesionalnog života. Vage koji traže posao ili žele pregovarati o određenim stvarima s kolegama ili šefom, suočit će se s poteškoćama. Problemi mogu nastati oko usvajanja novih pravila ili naredba koje se odnose na vašu profesiju. Obavezno pratite sve promjene koje se događaju. Sredinom mjeseca, bilo koja pravna ili pregovaračka pitanja koja ste pokrenuli mogla bi biti zaključena u vašu korist i neko vrijeme ne biste trebali imati više nikakvih poteškoća. Obratite pažnju na način na koji tumačite stvari, jer ste subjektivniji nego inače i to vam nimalo ne pomaže. Tijekom druge polovice listopada također biste trebali obratiti pozornost na ono što kažete, posebno u profesionalnom okruženju ili razgovoru za posao. Pazite da ne pretjerate, da ne obećate više nego što možete ispuniti i ne žurite s prihvaćanjem ponuda koje su očito predobre da bi bile istinite. S financijske točke gledišta, ne očekujte veće promjene, ali počevši od 23. listopada, situacija se može promijeniti na bolje. Možete biti otvoreniji i istaknuti se među ostalima i dobiti neočekivanu financijsku pomoć. Možete zasigurno iskoristiti svoju popularnost i čak impresionirati neke nove ljude iz svog okruženja, možda ljude koji su vrlo važni. Krajem mjeseca pripazite na svoja sredstva s kojima raspolažete i odredite prioritete. Postoji mogućnost za veće troškove, stoga svakako uštedite nešto novca za kišne dane. Mijenjajte svoje financijske navike.

Moral i zdravlje

Sreća će biti na vašoj strani i energija će vas preplaviti, što će ostati veliko do sredine studenog. Sunce u vašem znaku donosi vam snagu i energiju. Mlad Mjesec listopada 9. listopada 2019. godine pomoći će vam da pokrenete promjene u željenom smjeru, željet ćete učiniti mnoge stvari, ali dobro promislite o svemu. Imate sumnje i strahove, ali hrabri ste i voljni promijeniti neka vjerovanja koja vam više ne odgovaraju. U ovom periodu možete ispuniti neku stariju želju. Isprobajte nešto novo kako biste se osjećali bolje, možda bi mogli otići u teretanu ili promijeniti prehranu. Male geste od srca i zahvalnost donose nevjerojatan osjećaj ispunjenosti.

Savjet

 

 

 

Ugodite sebi ovaj mjesec. Udaljite se od svega i svih koji vam ne donose ništa dobrog. Sunce, Merkur i Venera u vašem su znaku i ovo je sjajan mjesec za stvaranje novih vizija. Ljubav vam se smiješi i zaslužujete je!

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com