VAGA - mjesečni horoskop

VAGA - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

Mars, vladar kuće parova Vage je u Lavu i u dobrim odnosima s puno drugih planeta i u sretnoj kući. Ovakav sklop planeta govori o nadi i projektima za budućnost para, o povoljnim okolnostima, o zabavi i zajedničkim izlascima na društvena događanja. Za Vage koje nisu u vezi odlazak na društveni događaj može donijeti i sreću u pronalasku potencijalnog partnera. Isto tako, novu ljubav mogli bi upoznati preko prijatelja ili poznanika. Mars je u konjunkciji sa Suncem, a Venera, planeta ljubav,i je u karti Vage na zenitu, što govori o tome da imate visoka očekivanja od partnera vezano za postignuća i privlačit će vas oni uspješni i na visokom položaju ili boljeg statusa od vas.

Posao i novac

Kolovoz je mjesec u kojem će se stvari odvijati u dobrom smjeru, teći prirodnim tokom i nećete se morati previše truditi. Venera se nalazi u kući karijere Vage, utire vam put i osigurava uživanje u blagodatima koje dolaze od viših položaja ili autoriteta i donosi dobre rezultate kroz odnose s drugima, diplomaciju, šarm ili kreativne i umjetničke talente, ali i kroz sreću. Kada govorimo o sreći ili bolje prilici koja vam je na putu, imate dva asa u rukavu: Sunce i Marsa. Uspjeh može doći i kroz timski rad, organizacijske aktivnosti ili one koje uključuju javnost.

Moral i zdravlje

Tijekom kolovoza 2017. godine Merkur je retrogradan u jednoj kući zdravlja Vage što ukazuje na poteškoće povezane sa živčanim i dišnim sustavom, fleksibilnosti tijela, koordinaciji i okretnosti. Mogli bi imati poteškoća s pamćenjem i koncentracijom. Moguće su poteškoće i kroz putovanja.

Savjet

Donošenje važnih odluka odgodite za rujan! Ako ne možete odgoditi, potražite savjet stručne osobe.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT