VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop prosinac 2019.

Ljubav i veze

Emotivna sigurnost na vrhu je popisa i glavna preokupacija tijekom prosinca 2019. godine. To se odnosi na sve odnose, ali najviše na ljubavni život. Jupiter ulazi u vašu 4. kuću (obitelj i dom) 2. prosinca. Tada Jupiter pravi trigon s Uranom, vladarem 5. kuće Vage (ljubav, zabava, avanture) koji je smješten u 8. kući Vage (intimnost). Jupiter - Uran trigon Vagama koje su u dužoj vezi ili braku donosi povoljne promjene kod kuće ili u ljubavnom životu, te će uživati u pažnji i zaštiti voljene osobe. Imat će dojam da su upravo takav odnos priželjkivali dugo vremena; skladan odnos i stabilna veza. Povrh toga, vaš seksualni život je probuđen i otkriti ćete užitak kroz stapanje u jedno na svim razinama - uključujući erotsku i emotivnu. Slobodne Vage su jako privlačne i s lakoćom mogu privući nove prijatelje i potencijalne partnere, ali bit će na neki način to tajanstvene osobe ili odnosi. Ljubav se može dogoditi na najneočekivanijim mjestima, možda na putu do banke ili u hodniku neke institucije. Dani od 21. do 23. prosinca bit će na neki način turbulentni na emotivnom planu i mogli bi se odjednom zaljubiti i izgubiti samokontrolu. Do problema može doći kod parova među kojima vlada nepovjerenje i sumnja vezano za novčana pitanja.

 

 

Posao i novac

Prosinac 2019. godine je povoljan mjesec za vaš profesionalan život i za poboljšanje financijske situacije. Bit će sastanaka, potencijalnih partnerstva i pregovora, mogućih investicija ili poslova koji će se pokazati kao upravo ono što ste tražili. Imat ćete osjećaj kao da vam je suđeno da tako bude i kao da ste na pravom putu razvoja svoje karijere i društveno - profesionalnog statusa. Bit ćete manje aktivni, a više introvertni, uglavnom u prvom djelu mjeseca. Imat ćete pomoć i podršku nadređenih, radnih kolega, prijatelja, suradnika i voljene osobe, i sve će funkcionirati kako treba. Razmišljat ćete o većoj investiciji vezano za dom i obitelj ili ćete tražiti pozajmicu ili kredit. Na sreću, uz sebe ćete imati osobe koje će vas voditi pravim putem. Venera i Mars, vladari kuća koje su povezane s novcem, su jako aktivni u planetarnim aspektima tijekom prosinca. Vezano uz ta polja možete očekivati brojne prilike i većina tih prilika će biti pozitivne. Izuzetak su dani između 21. i 23. prosinca 2019. godine kada može doći do problema zbog zajedničkog udjela, zajedničkih dobara, pozajmice, naslijeđa i slično. Budući da Mjesec vlada karijerom Vage, pomrčina Sunca 26. prosinca i Sunce - Mjesec konjunkcija u vašoj 4. kući značajni su za vas. Unutar obitelji su moguće krizne situacije koje bi vas trebale potaknuti da razmotrite ciljeve koje želite ostvariti u karijeri, poslovne projekte ili temelje na kojima ste gradili karijeru. Nova poslovna ponuda natjerat će vas da razmislite o tome kako vodite obiteljski život.

Moral i zdravlje

Prosinac 2019. godine može donijeti emotivni zamor, osjećaj da je sve nestabilno i nesigurno, te potrebu za introvertnosti. Savjetujemo da se više odmarate, da odvojite vrijeme za sebe i da odgodite neke obaveze. Osobe iz vaše okoline spremne su pomoći vam. Pomrčina Sunca 26. prosinca 2019. godine tjera vas da uskladite poslovni i privatni život i da se više posvetite obiteljskom životu i članovima obitelji. Ako prolazite kroz teža vremena i prošlost je ostavila ožiljke na vašoj duši, možda bi bilo dobro da potražite pravu terapiju koja će vam pomoći da se otvorite i da otpustite prošlost kako bi napravili mjesta za nova iskustva, za nove početke.

Savjet

 

 

Ne vode sve krizne situacije i napeti trenuci u obiteljskom životu prema nečem lošem. Sve se događa s razlogom i za vaše veće dobro i potrebne promjene koje vode prema novim prilikama, uspjehu i napretku. Nemojte se obeshrabriti ili dopustiti da vas preplave negativne emocije!

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com