c VAGA - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

U ljubavnom životu Vaga bit će čitav niz raznih iznenađenja tijekom prosinca 2018. godine. Početkom mjeseca, raspoloženje voljene osobe bit će promjenjivo i promjene vas mogu iznenaditi na neugodan način. U drugoj polovici mjeseca članovi obitelji će vas podržati i lakše ćete ostvariti balans u ljubavnom životu uz njihovu pomoć. Tako ćete lakše vidjeti trikove voljene osobe, ali to će vam pomoći da nađete konstruktivan pristup situaciji. Možda ste upravo vi omogućili dominantan pristup voljenoj osobi i preuzeli previše obaveza koje su trebale biti zajedničke, užasno sebe iscrpljujući. Savjetujemo da ponovno podijelite obaveze ili da ostavite sve i nađete nešto opuštajuće u čemu oboje možete uživati. Ako ste nedavno dobili novog člana obitelji, vrijeme je da s voljenom osobom ponovno odredite prioritete. U ovom periodu Vage koje nisu u vezi oklijevaju kada se pruži prilika, jer ne žele žrtvovati svoju slobodu i draže im je prijateljstvo nego ljubavni odnos. Ali, možda postoji određeni otpor, ali i potreba da se nešto mijenja u ljubavnom životu, potreba da se povežete na dubljem nivou. Neki će upoznati osobu potpuno drugačiju od svih osoba koje ste do sada upoznali. To poznanstvo može se dogoditi kod kuće, usred priprema za blagdane!

Posao i novac

Tijekom prosinca 2018. godine više ste idealist, osobenjak. Istovremeno dajete previše kredita lažima koje su vam rečene od strane radnih kolega i suradnika. Često je korisno kada pustite maštu da vas vodi ili sanjarite tijekom dana o trenucima slave i postignućima na poslu. Iz ovog misterioznog procesa zaista mogu osvanuti sjajne ideje. Ali, kako bi ih pretvorili u djelo, potrebna su vam materijalna sredstva, a upravo tu se mogu pojaviti razni problemi. Nemojte požurivati i tražiti pozajmice. Oslonite se na sredstva s kojima sada raspolažete i na redovni priljev novca. Tijekom prosinca 2018. godine, Venera, planeta koja vlada Vagom, smještena je u kući zarađenog novca. Venera vlada i 8. kućom Vage (novcem bolje polovice, zajedničkim sredstvima, porezom, pozajmicama). Bilo bi dobro da odredite prioritete pri otplati zaostataka i dugova. Nemojte pretjerati s troškovima tijekom blagdana, na primjer na luksuzne predmete i skupocjene darove. Pun Mjesec 22. prosinca 2018. godine događa se na osi karijere/profesionalnog ugleda/doma i obitelji. To može biti trenutak spoznaje, donošenja zaključaka i odabira projekata kako bi se krenulo nekim novim smjerom.

Moral i zdravlje

Tijekom prosinca na umu će vam biti blagdani, zabava i dobar provod u mislima. Dosađivat ćete se i osjećati pritisak zbog obaveza na poslu i svakodnevnih obaveza kod kuće. Izbjegavajte preaktivan i zahtjevan društveni život, potražite društvo uz koje se možete opustiti i posvetiti svojim hobijima ili okruženje koje vama odgovara. To je način na koji možete naći ponovno unutarnju ravnotežu i možete nahraniti svoju dušu radije nego da se iscrpljujete zabavom i neprospavanim noćima.

Savjet

Budite oprezni pri potpisivanju novih dokumenata i kada se radi o novim suradnjama! Stvari nisu onakve kakvima se čine na prvi dojam.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT