VAGA - mjesečni horoskop

VAGA - horoskop ožujak 2018.

Ljubav i veze

Ožujak 2018. godine vam donosi dosta emotivnog otvaranja i veću potrebu da s voljenom osobom podijelite osjećaje, misli, dojmove ili informacije, jer je Venera, vladar Vage, u vašoj kući parova, zajedno sa Merkurom. U zadnjoj dekadi ožujka Veneri i Merkuru pridružuje se Sunce i zato ćete još više biti usmjereni na partnera. Želja za još većim zbližavanjem bit će jača. Svjež povjetarac dolazi do vas, a možda čak i promjena koju podupire trigon između Marsa, vladara kuće parova Vage i Urana, smještenog u kući parova Vage. Raspoloženje može postati ozbiljnije ili napetije nakon 17. ožujka kada Mars ulazi u Jarca, gdje susreće Plutona i Saturna.

Posao i novac

Sa Suncem u kući posla Vage, kroz prve dvije dekade ožujka 2018. godine imat ćete priliku za isticanjem, jačanjem vašeg utjecaja, imat ćete više slobode u donošenju odluka oko stvari vezanih za vaš profesionalni život i više će vas cijeniti. Zaista bi mogli postići sjajne rezultate koji ne samo da vam mogu donijeti slavu, nego i novac, zahvaljujući trigonu kojeg prave Sunce i Jupiter, Velika Sreća, koji je smješten u novčanoj kući Vage. Timski rad, suradnje i partnerstva donose vam ugodu i prednost. Možda ćete potpisati novi ugovor, sklopiti novu suradnju ili obnoviti staru na konstruktivniji način. U drugom dijelu mjeseca više pažnje morat ćete posvetiti domu.

Moral i zdravlje

Na sredini ste, što se tiče vašeg općenitog stanja, ali nivo stresa može porasti u drugom dijelu mjeseca. Prve dvije dekade ožujka 2018. godine pokazuju veći interes za zdrav život nego neke poteškoće. Ali, ako morate nešto obaviti (pretrage, kontrole i slično), napravite to kroz prve dvije dekade mjeseca, jer tada ćete najviše sreće imati pri kontaktima i komunikaciji s liječnicima ili terapeutima

Savjet

Pokušajte spriječiti potencijalne incidente kada se radi o obiteljskom životu ili gubitku vezano za dom!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT