VAGA - mjesečni horoskop

VAGA - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Venera, planeta ljubavi i vladar Vage, nalazi se u kući parova Vage tijekom ožujka 2017. godine. Venera je sada retrogradna što može značiti nekoliko različitih stvari. Bivša ljubav može vam doći u misli, osoba s kojom ste pokušali nešto pa nije išlo sada ponovno može ući u vaš život ili će se ponovno pojaviti stari problem kojeg treba analizirati i razriješiti kako bi se krenulo dalje. Možda prolazite kroz period u kojem se pitate razna pitanja: jeste li u pravoj vezi, zaslužuje li partner da ste uz njega ili odgovarate li vi kriterijima partnera. Vaš ljubavni život može postati intenzivniji. Možda ćete osjetiti potrebu da propitate sebe i da shvatite što uistinu želite od partnera i veze.

Posao i novac

Sunce se nalazi u kući posla Vage i zato je ožujak 2017. godine značajan mjesec za vaš profesionalni život. Privlačit ćete pažnju, imat ćete veću slobodu djelovanja i odlučivanja na polju posla, napredovat ćete i moći ćete pokazati svoje talente i znanje na laskav i privlačan način kroz koji ćete biti prihvaćeni. Od značajne važnosti bit će suradnje i dogovori, ali kako bi vam koristili, morate se postaviti s puno takta i odgovorno. Stare suradnje ponovno mogu biti važne. Tijekom ožujka priljev novca povezan je sa suradnjama, klijentima i odnosima s drugima.

Moral i zdravlje

Iscrpljenost i stres bit će stalno prisutni tijekom ožujka 2017. godine. Ponekad će to poremetiti funkciju organizma, zato pažljivo pratite signale koje vam tijelo šalje i budite disciplinirani. Nemojte se upuštati u previše aktivnosti odjednom. Umjesto toga isplanirajte svoje vrijeme i koncentrirajte se na ono što radite.

Savjet

Previše ste vezani za druge. Povremeno se opustite potpuno sami!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT