VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop kolovoz 2020.

Ljubav i veze

Između 5. i 20. kolovoza 2020. Merkur zajedno sa Suncem nalazi se u 11. kući Vage (prijatelji, društveni život, zajednički projekti, internetski svijet), tako da nemate vremena za žaliti se na usamljenost. Aktivniji društveni život može izvesti iz rutine neke dugotrajne parove, ali to bi moglo izazvati i pojavu ljubomore početkom mjeseca. Nije nemoguće da će se neki stariji ljubavnik pokušati probiti natrag u živote nekih Vaga. Ali možete upasti u neke komplicirane situacije, posebno ako ste u braku. 7. kolovoza 2020. Venera, koja vlada i Vagom, i Kućom intimnosti Vage - započinje svoj tranzit kroz vašu desetu kuću, što sugerira da bi se mogao otkriti neki intimni aspekt i kao rezultat toga poremetiti vaš obiteljski život. Promatrajući stvari iz druge perspektive, tijekom ovog perioda privlače vas autoritativni ljudi, javne ličnosti ili ljudi koje upoznajete kroz karijeru ili koji su dio visokih pozicija kompanije u kojoj radite. Ova vrsta veze predstavlja rizik stvaranja emocionalnih komplikacija s kojima trenutno niste spremni se nositi, pogotovo ako se istovremeno odvijaju višestruki odnosi. Kroz kolovoz 2020., Mars prolazi kroz 7. kuću Vage (veze i brak) i uključen je u napete planetarne aspekte s retrogradnim planetima iz vaše četvrte kuće. Za neke Vage bi ovi tranziti mogli značiti iznenadne sukobe i odnose koji ih emocionalno narušavaju ili pak nezadovoljne članove obitelji. Za ostale Vage, koje su već uključene u dugotrajne veze ili su čak u braku, ovi planetarni aspekti predviđaju sukobe u paru. Iz ovog ili onog razloga, vaša bolja polovica je ratobornija nego ikad i odlučno brani svoja mišljenja. Preporučuje se djelovati s oprezom, jer u protivnom možete oštetiti vezu. Trebali biste im dokazati da vam je stalo i pokušati biti više diplomatski, tako da se burne rasprave mogu pretvoriti u jednako burno pomirenje.

 

 

Posao i novac

7. kolovoza 2020. Venera - vladar Vage - započinje svoj tranzit kroz vašu 10. kuću (karijera, ciljevi, uspjeh i društveno-profesionalna reputacija), govoreći o vrlo dobrom periodu za izdvajanje i stvaranje imena za sebe. Možete dobiti promaknuće ili biti zaduženi za vođenje projekta, ali krajem mjeseca mogli bi zaključiti da je tu ipak neki mračniji dio: problemi u vezi preuzimanja obiteljskih odgovornosti, pa čak i obiteljski sukobi. Jupiter, Pluton i Saturn - u retrogradnom kretanju u vašoj četvrtoj kući (obitelj, dom, kuća, emocionalna osnova) - govore i o prilično uznemirenom periodu u vašem osobnom životu; to vas umara i moglo bi izazvati sumnju da li možete sebi napraviti ime u karijeri, onako kako namjeravate. Vage koje nemaju obiteljskih problema imaju tendenciju samo-sabotaže sumnjama u svoju osobnu vrijednost ili predbacivanja samom sebi zbog neuspjeha i nemoći iz prošlosti itd. No, preporučuje se svim Vagama da imaju na umu da im situacije koje se javljaju tijekom kolovoza 2020. i energija planeta u ovom trenutku pomažu da emocionalno sazriju, mentalno poboljšaju i očvrsnu i da razumiju da su u stanju svima upravljati sami. Mars je vrlo aktivan u vašoj 7. kući (partnerstva svih vrsta, ali i konkurencija) i tvori kvadrate s Jupiterom, Saturnom i Uranom, što sugerira da u kolovozu smatrate da imate više konkurencije ili da je potrebno pregovarati o nekim ugovorima i suradnjama. Ako vam je potrebna podrška obitelji da biste se mogli baviti karijerom, savjetuje vam se da se klonite forsiranja stvari i pokušaja korištenja poznate diplomacije Vage. Novac bi mogao sporije dolaziti tijekom ovog perioda, jer je Pluton još uvijek retrogradan. Moguće je i da bi neki troškovi za kuću ili obitelj mogli doći na naplatu, a sada više ne možete odgoditi plaćanja; kao rezultat toga, stalno ćete imati osjećaj da nemate dovoljno novca za ono što morate učiniti. Novac bi također mogao biti sporan u paru ili u poslovnom partnerstvu. Morat ćete biti susretljivi i strpljivi.

Moral i zdravlje

Zalazite u problematičan i naporan period pa se preporučuje pronalazak načina za upravljanje ljutnjom, frustracijama i negativnim emocijama. U nekom ćete trenutku možda osjetiti da ste meta svih, ali upravo je to vrsta situacije koja vam je potrebna kako biste mentalno očvrsnuli i otkrili da imate unutarnje resurse za koje niste ni svjesni da imate. 20. kolovoza 2020. godine Merkur započinje svoj tranzit kroz vašu 12. kuću, a slijedi ga Sunce, što favorizira odmor, liječenje, introspekciju, ponovno povezivanje s duhovnim životom i nastavljanje nekih opuštajućih praksi koje vam pomažu da se osjećate smireno.

Savjet

 

 

Potrebno vam je puno strpljenja i diplomacije kako ne biste narušili svoje veze s obitelji, poslovnim partnerima ili boljom polovicom. Vrijedi odustati od ponosa, a krajem mjeseca točno ćete znati što reći kako biste ublažili napetosti.

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com