VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop studeni 2021.

Ljubav i veze

Mars – vladar 7. kuće Vage (veze, udruge, partnerstva, brak, poznati neprijatelji) – nalazi se u vašoj 2. kući od 30. listopada. Tijekom svog tranzita kroz vašu 7. kuću, Mars čini napete aspekte sa Saturnom (9.-12. studenog) i Uranom (13.-14. studenog), što sugerira da biste u studenom 2021. mogli doživjeti neke sukobe, obrate ili čak iznenadni prekid. Možda vaša bolja polovica prolazi kroz napet period, težak s materijalne točke gledišta. Ako je to slučaj, Tarot-horoskop.com savjetuje da se barem tijekom prve dvije dekade u mjesecu klonite razgovora o novcu jer je to najdirljivija tema tog perioda. Još jedna osjetljiva tema mogla bi se odnositi na djecu: je li slučaj imati (drugo) dijete ili kako odgajati djecu koju imate zajedno (ako imate). Za postizanje dogovora, barem na teorijskoj razini, najbolje vrijeme je 20. studenog 2021., kada Venera – vladar Vaga – pravi sekstil s Marsom. Pomrčina Mjeseca 19. studenog aktivira vašu kuću intimnosti i reciprociteta, što može označiti trenutak provjere stvarnosti kod dugotrajnijih parova, posebice onih kod kojih su nevjera i/ili novac kronični problemi. Tako postaje jasno da morate napraviti ozbiljne promjene, s dugoročnim učincima, kako bi se život u paru mogao vratiti na pravi put i preći u zdravo područje. Vage koje još nisu pronašle svoju bolju polovicu imaju prilično male šanse za početak romantične veze tijekom ovog perioda, možda zato što nisu toliko zainteresirane, radije (ili su prisiljene zbog okolnosti) sredite svoju dušu prije nego što učinite nešto drugo.

 

 

 

Posao i novac

2. kuću Vage (rad za novac, osobne resurse i vrijednosti) od 30. listopada aktiviraju Mars (tradicionalni vladar ove kuće), Sunce do 22. studenog i Merkur između 6. i 24. studenog. Također u 2. kući se nalazi Mlad Mjesec 4. studenog. Osim toga, pomrčina Mjeseca 19. studenog 2021. aktivira suprotnu 8. kuću (zajednička sredstva, porezi, zajmovi, dugovi svih vrsta, financiranje, nasljedstva). Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com osjeća da prolazite kroz značajan period u materijalnom smislu, tijekom kojeg trebate analizirati stvari, prilike za zaradu, način na koji trošite novac, dugove koje već imate i (ako je to slučaj) zajmove koje namjeravate dati. Budući da je prihod izravno povezan s poslom, neke bi Vage mogle zaključiti da moraju promijeniti smjer u karijeri. Ta potreba postaje sve očitija s pomrčinom Mjeseca 19. studenog, koja aktivira Vaginu 8. kuću. Budući da je Mjesec vladar Vagine kuće karijere, pomrčina potiče želju za promjenom, transformacijom i profesionalnom preorijentacijom kako bi stekli bolji prihod. Tijekom ovog razdoblja analize i planova za promjenu, važno je ne nadmašiti najveća očekivanja. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com savjetuje da što realnije ocijenite profesionalne kvalitete i vještine koje posjedujete. Neki događaj ili situacija koja se dogodi ovog mjeseca mogla bi biti pouka.

Moral i zdravlje

U studenom 2021. trebali biste više paziti na svoje emocije i strahove, jer to može utjecati na vašu percepciju sebe. Odatle do izbijanja stresa nije tako velika udaljenost. Moguće je čak i da uđete u začarani krug iz kojeg ćete teško izaći. Tarot-horoskop.com također preporučuje da pazite na svoje hormone, osobito ako ste imali takve probleme u prošlosti.

 

 

 

Savjet

Pokušajte ne eskalirati u nekim obiteljskim stvarima, čak i ako je to problem koji vas muči već duže vrijeme.

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela