VAGA - mjesečni horoskop

VAGA - horoskop travanj 2017.

Ljubav i veze

Travanj 2017. godine neće početi najbolje. Bit ćete zainteresirani za svoj ljubavni život zato što je Sunce u kući parova Vage, ali Mars, vladar iste kuće je retrogradan. Ta kuća govori o obavezama, poslu ili bolesti. U vašem ljubavnom životu može doći do krize ili vaš partner može prolaziti težak period. Može se raditi i o zajedničkim obavezama, brigama i financijama. Stvari se okreću na bolje u zadnjoj dekadi travnja 2017. godine, kada Mars, vladar kuće parova, dođe u bolji položaj. Situacija se poboljšava krajem mjeseca, kada Venera ulazi u kuću parova i krene direktnim hodom.

Posao i novac

Venera, vladar Vage, nalazi se u kući posla Vage tijekom travnja 2017. godine, što znači da ćete puno raditi. Imat ćete puno obaveza i morat ćete nadoknaditi propušteno. U prvom djelu mjeseca nećete puno postići, jer je Venera retrogradna. Ali kasnije ćete uspjeti sve nadoknaditi, jer Veneru podržava Jupiter, Velika Sreća, koji je smješten u Vagi. Između Venere i Jupitera postoji posebna veza (uzajamna recepcija). U ovom periodu novac će biti izazov. Mars, vladar kuće novca Vage, nalazi se u drugoj financijskoj kući Vage, povezanoj s poslom, investicijama, naslijeđem, fondovima i slično, ali tamo se nalazi i retrogradni Merkur. Postoji potencijal za ostvarenje uspjeha, ali i moguće su grešake, propusti i gubici.

Moral i zdravlje

Tijekom travnja 2017. godine morate posvetiti posebnu pažnju svom zdravlju. To je najmanje što pozicija Venere, vladara Vage, traži, jer se nalazi u kući povezanoj s bolesti. To može označavati i veći interes za formu u kojoj ste, izgled, način života, dijetu i razne terapije. Što god to bilo, morate biti oprezni i reagirati na vrijeme, riješiti bilo koji zdravstveni problem bez obzira koliko se nešto bezazleno činilo.

Savjet

Budite oprezni kada upravljate s financijama, s troškovima i s dokumentima!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT