VAGA - mjesečni horoskop

VAGA - horoskop listopad 2017.

Ljubav i veze

Ljubavni život tijekom prvog djela listopada ne donosi vam previše zadovoljstva. Venera, planeta ljubavi i Mars, vladar kuće parova Vage, smješteni su u neaktivnom području vaše karte, onom kojeg je nemoguće pokrenuti i povremeno može doći do zavaravanja. Neće biti iznenađenje ako naletite na nešto uzrujavajuće i frustrirajuće, na tajnu ili čak zabranjenu ljubav. Sredinom mjeseca stvari se mogu promijeniti. Venera ulazi u Vagu 14. listopada 2017. godine. Bit ćete šarmantniji i imat ćete veću moć zavođenja, uljepšat ćete stvari oko sebe i sve će djelovati harmoničnije i senzualnije. I Mars ulazi u Vagu 22. listopada, pa su zadnji dani listopada uistinu povoljni za ljubav i strast.

Posao i novac

Listopad 2017. godine je vrlo aktivan mjesec. Kroz Vagu prolaze (u nekim slučajevima istovremeno) Sunce, Merkur, Venera i Mars. Sunce i Mars puni su energije, inicijative i ambicije. Venera donosi sreću i stručnjak je na području suradnji i odnosa, posebno s javnošću. Merkur izoštrava misli, inovativan je i pun ideja, odličan za komunikaciju, marketing, računanje i voli putovanja. Jupiter još boravi u Vagi do 10. listopada 2017. godine i tada prelazi u Škorpiona. Stvari se vraćaju u normalu, nemiri se smiruju. Jupiterov položaj, u Škorpionu, je obećavajuć za vašu financijsku situaciju u narednih trinaest mjeseci.

Moral i zdravlje

U prvom djelu mjeseca još su moguće zdravstvene poteškoće. Prisustvo Venere, vladara Vage u vašoj 12 solarnoj kući vas oslabljuje, ruši imunitet i moguća su pogoršanja kroničnih oboljenja i skrivenih opasnosti. Sve to pojačava Mars. Situaciju donekle može popraviti prisustvo Sunca u Vagi, ali vas ne može sačuvati od opasnosti. Zato budite oprezni.

Savjet

Pazite kakve financijske odluke donosite, posebno kroz prve dvije dekade!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT