VAGA - mjesečni horoskop

VAGA - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

Venera, vladar Vage, je na odlasku iz kuće parova. Njen retrogradni hod (koji je počeo 3. siječnja, ulaskom u znak Riba i koji završava 6. lipnja na rubu kuće Ovna). Aktualan retrogradni hod Venere trajao je od 4. ožujka do 15. travnja i uključuje oba znaka. Kroz taj period suočili ste se s nekim problemima, ali su se zato stvari razriješile. Venera pravi kvadrat s Plutonom (19. svibnja), opoziciju sa Saturnom (25. svibnja) i zatim kreće prema trigonu sa Saturnom (1. lipnja) i konjunkciji s Uranom (3. lipnja). Prolazit ćete kroz niz izazova koji će se događati kako bi se stvari razjasnile i posložile, što uključuje nešto novo ili promjene. Ali sam proces nije gotov zato što Mars, vladar kuće parova Vage, mora proći kroz svoje izazove, sve do lipnja.

Posao i novac

Sa Suncem smještenim u jednoj financijskoj kući Vage i s Punim Mjesecom smještenim u drugoj financijskoj kući Vage, bit ćete snažno motivirani i usmjereni prema financijskim ciljevima. Profesionalni ciljevi za podlogu imaju materijalne razloge zato što je Mjesec vladar kuće karijere Vage. Između ostalog, možda ćete morati ulagati u nekretninu ili u dugoročna dobra. Mars povećava vaš interes za obrazovanje, kulturu, putovanja, internet i suradnje, što je pojačano utjecajem Punog Mjeseca i područja u kojem se događa. Suradnje, usluge i poslovi savjetovanja proći će kroz transformaciju i ponovnu procjenu. Mogli bi se suočiti s konkurencijom, rivalstvom ili su moguće odgode, ali sreća je na vašoj strani.

Moral i zdravlje

Stvari su i dalje stresne i napete, što je naglašeno u drugom dijelu svibnja kada Venera, vladar Vage, započne sukob s vladarem kuće zdravlja Vage (i ne samo s njim), stvarajući napetosti koje se mogu odraziti na fizičkom nivou. Izbjegavajte bilo kakva pretjerivanja i vodite uravnotežen život.

Savjet

Previše je napetosti, pokušajte naći način za opuštanje. Ne brinite se, budite sretni!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT