c VAGA - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop veljača 2019.

Ljubav i veze

Obitelj i ljubav na prvom su mjestu tijekom veljače 2019. godine. Ljubavni život je pun događaja, strasti su jake a privlačnost neodoljiva. Strast je naziv igre ovaj mjesec. Libido raste, što je sjajno za starije parove, ali samo ako je vaš interes usmjeren prema voljenoj osobi. Ako nije, u drugom djelu mjeseca mogli bi se uplesti u izvanbračnu aferu ili otkriti da je voljena osoba ima. Ipak, neće sve Vage željeti nezaboravne igrice zavođenja i avanture. Venera, planeta koja vlada Vagom, ulazi u vašu 4. kuću (obitelj i dom) 4. veljače. Neke Vage bit će brižne i posvećene voljenoj osobi i članovima obitelji, željet će što više vremena provesti uz njih i stvoriti topli dom i harmoničnu kućnu atmosferu. Odnos s voljenom osobom je sjajan, jer jedno drugome ispunjavate želje. Ipak, može doći do napetosti zbog financijske situacije, ali to ćete preokrenuti sebi u korist, ukoliko ne pretjerate s troškovima. Volite raskoš i posebno će vas mamiti dobra hrana i nakit. Dobro isplanirajte na što ćete potrošiti novac. U ljubavnom životu šarm je motivirajuć faktor. Ako niste u vezi, s lakoćom ćete privući osobu koja vam se sviđa.

 

 

Posao i novac

Karijera za sada odlazi u drugi plan, budući da ćete tijekom veljače 2019. godine biti posvećeni obiteljskim pitanjima. Ne brinite se, unatoč tome što ćete puno vremena morati posvetiti obiteljskim pitanjima, naći ćete vrijeme i za svoje poslovne ambicije. Bit ćete kreativni i neki će hobi pretvoriti u posao. Mlad Mjesec 4. veljače 2019. godine podržava takve pothvate. Voljena osoba podržat će vas financijski, budući da su njena ili njegova primanja ovaj mjesec bolja. Profesionalni život postaje živahniji nakon 10. veljače kada u vašu 6. kuću dolazi Merkur i 19. veljače Sunce. Ni tada nemojte očekivati velika događanja. To je povoljan period za razradu planova, za rješavanje stvari koje ne donose željene rezultate i za pregovore s poslovnim partnerima. Posao će najbolje ići Vagama koje se bave nekretninama. Kakve god planove imali, veća svota novca otići će na dom, djecu i obitelj. Putovanja vam ovaj mjesec mogu donijeti neočekivanu dobit. Povoljan je period za studente, najviše će vas privlačiti političke znanosti i računovodstvo.

Moral i zdravlje

Ovaj mjesec dosta ćete biti zabrinuti oko svog zdravstvenog stanja, ali nemojte pretjerati s brigama i tretmanima. Do 19. veljače 2019. godine bit ćete dobrog zdravlja. Nakon tog perioda budite oprezniji, jer su moguće poteškoće, stariji problemi mogu se pogoršati, može doći do upalnih procesa i kriza, ali zvijezde su na vašoj strani. Savjetujemo da ne donosite nove odluke i ne pokrećite veće promjene. Budite umjereni.

Savjet

Nemojte dopustiti da se nestabilna situacija u vezi, kakva god ona bila, pretvori u sukob.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT