VAGA - mjesečni horoskop

VAGA - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

U srpnju 2017. godine nećete biti pretjerano emotivni. Mars, vladar kuće parova, više voli status, ugled i slavu, a ne nježne osjećaje, sentimentalnost i ljubav. Privlačit će vas partner koji je na položaju ili kojem se dive. Moguće je da kao par težite ispunjenju društvenih ambicija ili ostvarenju nekog zajedničkog cilja ili će vaša bolja polovica ostvariti uspjeh u karijeri. Srpanj je povoljan mjesec za partnere koji žele zajedno istražiti druge svjetove, u kulturološkom ili duhovnom smislu. Nemojte se iznenaditi ako vas privuče netko iz inozemstva. U zadnjoj dekadi može doći do raznih blokada.

Posao i novac

Srpanj 2017. godine je izuzetno motivirajuć mjesec, ali i zahtjevan. U kući karijere Vage nalaze se Sunce i Mars, oboje donose nešto posebno kada se radi o natjecanju, preuzimanju inicijative i vodstvu. Sunce hrani vaše visoke ciljeve i potrebu za ostvarenjem ugleda, za poštovanjem, potrebu da se istaknete, da privučete pažnju i da zasjajite. Mars inspirira želju za akcijom, daje vam hrabrost, odlučnost, gura vas da se borite za sebe i da dokažete da imate što za reći. Ovo je moćna kombinacija i može vas pogurati prema važnim odlukama u karijeri. Ali, očekujte pomutnju, otpor i zbrku. Povoljan je period za studiranje i putovanja. Vaša financijska situacija uvelike ovisi o profesionalnim akcijama i odlukama.

Moral i zdravlje

Srpanj može biti dosta stresan mjesec, posebno u prve dvije dekade. Važno je da nađete način da se opustite, zatim za kraće pauze i najvažnije od svega, da se ne poistovjećujete s kriznim situacijama i događajima. Izbjegavajte pretjerivanja, rizike i pobrinite se za svoje zdravlje.

Savjet

Stvarima pristupite sa zdravom dozom humora i nemojte se pretrpati poslom!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT