ŠKORPION - mjesečni horoskop

ŠKORPION - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpiona, nalazi se u 8. kući Škorpiona tijekom srpnja 2017. godine. Gura vas da dublje istražite odnose, da zađete ispod površine, da razumijete situacije, da analizirate partnerov psihološki profil i da otkrijete najdublje tajne. Pokušat ćete otkriti koji je potencijalan rizik za vezu. S druge strane, pokušat ćete naći izlaz kroz veo strahova, sumnji i neutemeljenih briga. Pročitajte knjigu o emocionalnoj inteligenciji ili neku sa psihološkom temom u ovom periodu. Dobro će vam doći kombinacija intuicije i kvalitetnih informacija. Ako gledamo stvari iz druge perspektive, poželjna tema razgovora u ovom periodu su financije i zajednička dobra.

Posao i novac

Tijekom srpnja 2017. godine Sunce, vladar kuće karijere Škorpiona i Mars, vladar kuće posla i obaveza Škorpiona, nalaze se u 9. kući Škorpiona. To znači da ste uključeni u događanja i da imate puno energije za poslove povezane s inozemstvom, internetom, za suradnje, putovanja i obrazovanje. Motivirat će vas razni ciljevi, neki od tih ciljeva povezani su s učenjem, kulturom, duhovnosti, pisanjem članaka, istraživanjem i slično. Spajanje profesionalnih interesa s putovanjima, skupljanjem informacija, komunikacijom i znanjem dolazi od položaja Merkura u kući karijere Škorpiona. Merkur daje svoj doprinos i to može biti vrlo profitabilno, ako uzmemo u obzir da su kutevi kuća posla i novca Škorpiona aktivni.

Zdravlje i moral

Vladar kuće bolesti Škorpiona je u slabom položaju i još dodatno je na udaru neskladnih aspekata koje prave druge planete. Nimalo niste u dobroj formi, imajte to na umu, iako ćete misliti da ste veliki i snažni. Nemate toliko energije kao inače. Do komplikacija može doći naglo i neočekivano i moguće su ozljede i nezgode.

Savjet

Pridružite se grupi (povezano s profesionalnim interesima, stjecanjem znanja ili hobijem) ili organizaciji s puno članova!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT