ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop siječanj 2020.

Ljubav i veze

Predivan mjesec je pred vama! Siječanj će potaknuti vašu potrebu za duhovnom potragom, možda ćete doživjeti najveću nagradu u odnosu otvarajući se dubljem razumijevanju. Ako ste u stabilnom odnosu, tada računajte na zaštitu moćnih planeta. Putovanje može oživjeti ljubav, a vrijeme povlačenja u osamu pomaže vam da stare rane zacijele. Ako ste u vezi koja više ne funkcionira, tada energije u ovom mjesecu mogu najaviti svoje zadnje djelovanje i okončavanje je neizbježno. Može se dogoditi i da partner donese važnu odluku o vašoj vezi ili promjenama.Možda će tražiti da vi promijenite neke svoje navike ili da se obaveze drugačije raspodjele. Zašto ne bi probali? Ionako se ne bojite ničega, dokažite to! Ako ste slobodni, možete očekivati nove ljubavne prilike, ali vi ćete morati djelovati, više na intuitivan način kako bi se sačuvali od razočaranja. Vas nije lako zavarati, ali niste nezapaljivi. Za vrijeme pomračenja Mjeseca 31. siječnja više pažnje posvetit ćete obiteljskim potrebama i možda ćete biti spremni otpustiti privrženost nečemu (ili nekome) što (ili tko)više nije dio vašeg života.

 

Posao i novac

Iako komunikativni pothvati poput pisanja, konferencija i putovanja nude nagrade, najviše vas privlače situacije koje omogućuju da iskoristite svoje kreativne talente. Teško da ćete biti na jednom mjestu. Ideje će biti brojne, promjene će se događati, stjecat ćete nova znanja i spoznaje i mijenjati će se vaš način razmišljanja. Poslovne konferencije i prezentacije lijepo prolaze. Iako ste u mogućnosti pokrenuti važan projekt 17. siječnja, morat ćete razmisliti kako udovoljiti konzervativnijim ili tradicionalnijim strukturama, ako želite uspjeti. Kašnjenja mogu poslužiti u vašu korist ako ih upotrebljavate za određivanje problema, a zatim uložite novi napor nakon 27. siječnja, kada su i špekulativni pothvati obećavajući. Ako pažljivo pazite na poteškoće koje nastaju i izravno se s njima suočite, možete doći do srži i ukloniti probleme koji su vas mučili neko vrijeme.

Zdravlje i moral

Marsova energija je sada više internalizirana, a to znači da vam treba malo više vremena da budete sami kako biste poradili na unutarnjoj kondiciji. Oslobađanje starog bijesa može se postići fizičkim vježbanjem, ali mogli biste imati koristi i od terapijskog rada.

 

 

Savjet

Radi se o tome da se vaše mišljenje i stavovi mijenjaju, samim time i odnosi u vašem životu izgledaju drugačije. To će se, dugoročno gledano, pokazati pozitivnim, u to nema sumnje. Uživajte u trenutku i s najdražima!

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com