c ŠKORPION - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Tijekom prosinca 2018. godine, moć zavođenja koju dobivate od Venere, koja prolazi vašom kućom veza i koja je vladar vaše kuće veza, osigurava uspjeh u vašim ljubavnim vezama. Bilo da ste slobodni, u vezi ili braku, strast se vraća u vaš život i prepustit ćete se romantici, poeziji i gorućim strastima koje pojačava Mars - Neptun konjunkcija iz kuće ljubavi. Na sreću, sredinom mjeseca osjetit ćete snažan utjecaj Saturna na emocije, koji će vam pomoći da ostanete prizemljeni i da ne izgubite glavu. Drugi dio prosinca 2018. godine je povoljan za Škorpione koji žele zavesti i potvrditi svoje osjećaje ili osvojiti srce nepristupačnoj osobi. Tranziti u ovom periodu donose sreću Škorpionima koji su u braku. Dobar odnos i razumijevanje s voljenom osobom donosi vam mirnoću uma. Shvatit ćete da voljena osoba ima hrabrosti i da želi surađivati s vama, te shvaća da ste dobronamjerni. Uživajte u blagdanima. Shvatit ćete da vas drugi razumiju i vole, što će rezultirati vašom otvorenosti. Zadnji tjedni mjeseca donose posebne prilike za Škorpione koji su sami. Mogli bi imati spoj svog života, doživjeti ljubav koja će promijeniti vaš život.

Posao i novac

Kuća zarađenog novca je podržana planetima tijekom prosinca 2018. godine, što govori o  sjajnom priljevu novca, ali i iskušenjima, posebno kada se radi o trošenju novca. Merkur se pridružuje Suncu i Jupiteru u kući novca Škorpiona. Ovaj puta Merkur je u direktnom hodu i sada možete popraviti pogreške koje ste napravili u prošlosti. Možete na kreativan i mudar način promotriti kako upravljate sredstvima i dugovima. U zadnjem tjednu prosinca mogli bi primiti krive informacije ili proći kroz razna iskušenja. Morate biti na oprezu, jer ste u ovom periodu skloni padanju pod kušnje, financijska nagađanja, kockanje ili kupovinu skupocjenih predmeta za djecu (ako ih imate) ili bolju polovicu.  Na profesionalnom polju stvari će se promijeniti na bolje. Na momente će vam se činiti da vas uznemiruju ili da su vaše aktivnosti uništene. Na kraju ćete zaključiti da se vaš priljev novca poboljšava i da drugi doprinose vašem društveno - profesionalnom ugledu. Pokušajte ostaviti iza sebe stare obrasce i iznenadite radne kolege i nadređene osobe svojim razmišljanjem van okvira, inovativnim idejama i novim radnim metodama. Ako imate svoj posao, ne bi škodilo da poboljšate svoje komunikacijske vještine.

Zdravlje i moral

Sami ćete pronalaziti razloge za stres, ponajprije kroz loše upravljanje ili koncentriranje samo na priljev novca. U prosincu 2018. godine odredite što vam je uistinu važno i što vam treba. U suprotnom ćete raditi previše ili se brinuti oko zarade. Razmislite i odredite novčane prioritete i uspostavit ćete unutarnju ravnotežu i mir.

Savjet

Pozdravite neočekivane promjene u svom životu, jer će vam pomoći u privatnom i poslovnom životu!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT