ŠKORPION - mjesečni horoskop

ŠKORPION - horoskop ožujak 2018.

Ljubav i veze

Ožujak 2018. godine je romantičan mjesec. Kroz prve dvije dekade Sunce prolazi kroz kuću ljubavi i seksualnosti i povećava strasti i žudnje. Planetarni sklop donosi sreću u ljubavi i tipičan je za flertove, zaljubljivanja, afere ili vrhunce u ljubavnom životu. Prvi tjedan je sjajan, jer je Venera još uvijek u kući ljubavi Škorpiona. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je Sunce vladar kuće karijere Škorpiona i da 7. ožujka Venera, vladar kuće parova Škorpiona, ulazi u kuću posla Škorpiona, čini se da postoji povezanost između vašeg ljubavnog i profesionalnog života. To može rezultirati zaljubljivanjem u radnog kolegu ili kolegicu ili u nadređenu osobu, na primjer.

Posao i novac

Tijekom ožujka 2018. godine, kroz kuću karijere Škorpiona prolaze Venera i Merkur, a u zadnjoj dekadi pridružuje im se i Sunce. Možete očekivati ugodnu radnu atmosferu u kojoj će vam se sviđati raditi, rezultati će biti dobri, a vaša postignuća će biti primijećena i vaš rad će se cijeniti. Povoljan je period za istraživanje vaših umjetničkih i kreativnih talenata, vaših intelektualnih i organizacijskih vještina i sposobnosti vođe. Kroz prve dvije dekade Sunce, vladar kuće karijere Škorpiona, je u povoljnom polju i donosi vam mogućnost da se istaknete i da pokažete sav svoj sjaj. Povrh toga, Sunce pravi trigon s Jupiterom (Velikom Srećom i vladarem kuće novca Škorpiona), a to je aspekt koji donosi sreću i izobilje.

Zdravlje i moral

S Jupiterom u Škorpionu samopouzdani ste i vitalni. Tijekom ožujka 2018. godine Sunce još više povećava vašu energiju. Prve dvije dekade mjeseca povoljne su za sport, ples, seks i druge aktivnosti koje zahtijevaju hrabrost i entuzijazam. S druge strane, ožujak je povoljan i za poboljšanje fizičkog izgleda, forme, za dijete, tretmane ljepote i slično.

Savjet

U drugom dijelu mjeseca budite oprezniji pri putovanjima ili pri rukovanju s opasnim predmetima!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT