ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop studeni 2021.

Ljubav i veze

U studenom 2021. u Škorpionu ima puno planeta: Mars – tradicionalni vladar Škorpiona – tijekom cijelog mjeseca; Sunce do 22. studenoga; Merkur između 6. i 24. studenog. Kao rezultat toga, skloni ste prije svega biti zabrinuti za sebe, svoje želje, potrebe i inicijative. Zbog toga Tarot-horoskop.com ističe da bi veze s drugima mogle postati napete, a vaša bolja polovica mogla bi uputiti vrlo neugodne prigovore.Napeti aspekti koje Mars čini sa Saturnom (9.-12. studenog) i Uranom (16.-19. studenog) sugeriraju da biste mogli doživjeti sukobe u osobnim vezama, uključujući i brak, osobito ako već neko vrijeme ima problema. Potreba da nametnete svoje stajalište, da imate apsolutnu kontrolu ili odredite smjer u kojem vaš par ide na duge staze neće vam donijeti ništa dobro, ali riskiraju da naškode situaciji. Može doći do iznenadnog prekida ili neočekivanog razdvajanja i, što ga više gurate, više ćete gurnuti svoju bolju polovicu dalje. Važan događaj za odnose Škorpiona je pomrčina Mjeseca 19. studenog u Škorpionovoj 7. kući (veze, partnerstva, udruge, brak). Čvrste veze, iskrene, uravnotežene, koje se oslanjaju na fair-play, imaju sve šanse da to ostvare, pa čak i da se iznova izmisle kako bi stvari funkcionirale još više. S druge strane, tamo gdje stvari već dugo idu prema kraju, vrlo je vjerojatno da će kraj doći. Energija pomrčine Mjeseca 19. studenog inspirira i pomaže vam da revidirate i radikalno promijenite neke ideje o ljubavnim vezama, izražavanju naklonosti i ulozi koju brak igra u vašem životu.

 

 

 

Posao i novac

Mars – tradicionalni vladar Škorpiona i ujedno vladar vaše 6. kuće (posao i zdravlje) – u Škorpionu je od 30. listopada. Sunce, vladar vaše 10. kuće (karijera, ciljevi, društveno-profesionalna reputacija), tranzitira i Škorpiona do 22. studenog, a zatim se seli u vašu 2. kuću (rad za novac, osobne resurse i vrijednosti). Kao rezultat toga, u studenom 2021. imate izvrsne šanse zablistati, pokazati drugima za što ste sposobni i koja je vaša profesionalna razina vještina. Ako želite unaprijediti i poboljšati svoj društveno-profesionalni ugled, trebali biste znati da sve ovisi o vama, vašoj osobnosti, vašim pogledima na svijet i život te kako se predstavljate drugima. Tijekom prve dvije dekade studenog 2021., Tarot-horoskop.com preporučuje da držite pod kontrolom tendenciju da budete pretjerano autoritarni ili čak dominantni, jer u suprotnom riskirate da uništite veze sa suradnicima, poslovnim partnerima, dobavljačima ili klijentima – ili, ako ste zaposlenik, vašim nadređenima. Pomrčina Mjeseca 19. studenog 2021. aktivira vašu 7. kuću (partnerstva, udruge) i označava period kada trebate promijeniti svoj odnos u profesionalnim i poslovnim vezama, ali i prema konkurenciji. Nakon 23. studenog predisponirani ste na velike materijalne pogreške ili ponavljanje starijih pogrešaka.

Zdravlje i moral

Mlad Mjesec 4. studenog 2021. događa se u Škorpionu i tjera vas da iznova osmislite, zauzmete zdravije stavove i navike i tražite nove smjerove razvoja. Entuzijazam koji osjećate tijekom ovog perioda može vam podići raspoloženje, a želja za uspjehom i strah od neuspjeha mogu uzrokovati stres. Neki od vaših najdubljih strahova vezanih za sigurnost i obitelj mogli bi se pojaviti ili bi mogla postojati pretjerana briga o tome kako vas drugi doživljavaju. Tarot-horoskop.com savjetuje da budete velikodušni prema sebi kako ne biste propustili ogromnu energiju koju ćete dobiti u studenom 2021. Otprilike u vrijeme pomrčine Mjeseca 20. studenog, trebali biste slijediti radni raspored koji je lak i pokušati se odmoriti kako biste napunili baterije.

 

 

 

Savjet

Iako su vaši ciljevi ambiciozni, morate imati na umu i želje drugih, barem u vezama do kojih vam je stalo i koje cijenite. Inače riskirate da uništite veze s važnim ljudima u svom životu.

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela