ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop siječanj 2021.

Ljubav i veze

Od 8. siječnja 2021. Venera - vladar Škorpijinove kuće odnosa i partnerstva - prelazi u vašu 3. kuću (komunikacija), što znači da vaša bolja polovica nastoji biti vrlo pragmatična i jezgrovita u pristupu pitanjima vezanim za život u paru, tako da vi ne mogu izbjeći razgovor o problemima koji su neugodni ili stvaraju nelagodu u vama. Još jedan značajan astrološki događaj je činjenica da Mars 7. siječnja prelazi u Škorpionovu 7. kuću, a energija ovog tranzita potiče inicijative u vezi  i u vama izaziva želju da se više uključite u svoju vezu, da uložite više napora kako bi se konsolidirali ili rebalansirali vaš odnos. Tarot-horoskop.com također naglašava da bi se tijekom ovog razdoblja mogle roditi iznenadne simpatije ili biste mogli osjećati privlačnost više ljudi istodobno, ali vaše uobičajene igre, podmetanja i manipulacije nose rizik da se okrenu protiv vas. Jupiter - tradicionalni vladar Škorpionove kuće ljubavi - u napetim je vezama s Uranom, prelazeći kroz vašu 7. kuću (veze). Ovaj astrološki kontekst govori o napetostima, neizvjesnostima i žestokim raspravama o temama koje bole i / ili mogu zasmetati vašoj boljoj polovici. Vaš obiteljski život mogu poremetiti prepirke s drugim članovima obitelji ili pitanja vezana uz novac. Škorpioni koji su na rubu prekida mogli bi biti prisiljeni da se sele, što ih stresira i uzrokuje materijalne probleme. Općenito, moglo bi se reći da su u siječnju 2021. veze s drugima, uključujući i one zasnovane na ljubavi, prilično nestabilne i riskiraju vam uprskati svakodnevni život. Za neke Škorpione započinje razdoblje traganja za dušom i usklađivanje s njihovom nutrinom, a to im može pomoći da precizno utvrde obrasce naslijeđene od svoje obitelji koji im onemogućuju uživanje u harmoniji u ljubavnom životu. Razdoblje od 18. do 22. siječnja 2021. godine može biti obilježeno sastancima koji vam kompliciraju život. Bilo na bolje ili na gore, sve ovisi o tome koliko ste spremni suosjećati na emocionalnoj razini.

 

 

Posao i novac

7. siječnja 2021. godine Mars - vladar Škorpionove kuće rada - započinje svoj tranzit kroz vašu kuću odnosa, partnerstva i udruženja. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporučuje da obratite više pažnje na svoje profesionalne veze, ljude s kojima radite, zaposlenike i suradnike. Mogli biste shvatiti da neki od njih nisu toliko iskreni ili traže neke osobne interese na štetu vašeg profesionalnog interesa. Ako ste vlasnik vlastitog posla, možda ćete osjetiti jaču konkurenciju u svom području rada ili shvatiti da su vas prevarila neka lažna obećanja. Unatoč svemu, oko 18. siječnja 2021. možda postoji neočekivana prilika za postavljanje osnova udruge ili suradnje koja je neuobičajena i koja mijenja vašu perspektivu na poslu ili biznisu. S druge strane, planetarni tranziti ovog perioda pokazuju da ste nakon 18. siječnja skloniji impulzivnim potezima vezanim uz novac, previše rizičnim koji bi mogli donijeti neuravnoteženost vašeg proračuna. Tijekom posljednjih dana mjeseca, mnogi bi Škorpioni mogli zaključiti da na njihov prihod izravno utječe socijalno-profesionalna reputacija koju su izgradili i kvaliteta veza s nadređenima ili poslovnim partnerima. Ako vam se ne sviđaju rezultati Tarot-horoskop.com savjetuje vam da pokušate poboljšati svoje veze s drugima i pokazati se fleksibilnijim. Nakon 19. siječnja 2021., astrološki kontekst favorizira planiranje nekog novog posla koji može rasti u budućnosti ili, ako ste zaposlenik, revidiranje osnove na kojoj ste gradili svoju karijeru.

Zdravlje i moral

Emocionalno gledano, prolazite kroz težak, turbulentan period tijekom kojeg mnoga vaša raspoloženja mogu biti uzrokovana obiteljskim problemima ili nekim starim emocionalnim ranama koje ponovno postaju aktivne. Izbjegavajte gnjevne ispade, jer riskirate da vas energično iscrpe i imaju negativan utjecaj na veze s drugima, posebno na ljubavnom odjelu. Kako bi prevladali melankoniju i emocionalna previranja, Tarot-horoskop.com preporučuje više druženja, traženje društva prijatelja i prihvaćanje pozivnica čak i za internetske spojeve (ako su oni licem u lice još uvijek rizični).

 

 

 

Savjet

Kriza kroz koju prolaze neke vaše veze pokazuje gdje griješite Vi, a ne oni oko vas. Imajte to na umu i pokušajte shvatiti što se događa, uz pomoć bliskog prijatelja ili terapeuta!

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com