ŠKORPION - mjesečni horoskop

ŠKORPION - horoskop prosinac 2017.

Ljubav i veze

S Marsom i Jupiterom smještenim u Škorpionu tijekom prosinca 2017. godine imat ćete puno energije. Ovaj astrološki sklop budi želju za osvajanjem i pustolovinama, rasplamsava strasti i moguće su neočekivane geste, katkada lude, u ime ljubavi. Povrh svega, Venera, vladar kuće parova, smještena je u Strijelcu, u znaku koji ima slične sklonosti. Položaj Venere u 2. kući Škorpiona ukazuje na to da će vaš ljubavni život ili partner utjecati na donošenje odluka vezano za novac. Konjunkcija Venere s vladarem vaše 10. kuće ukazuje na to da će vaš ljubavni život biti isprepleten s poslovnim. Konjunkcija Venere i Merkura ukazuje na utjecaj ljubavnog života na vaše stavove i na donošenje odluka. Ljubav vlada!

Posao i novac

Tijekom prosinca 2017. godine važan je novac, kao i ljubavni život. Škorpionovom 2. kućom prolaze Sunce, Venera, Merkur, Saturn i vladar te kuće, Jupiter, smješten upravo u Škorpionu, kojeg stimulira Mars. Istovremeno je retrogradan Merkur u 8. kući Škorpiona i pravi niz važnih konjunkcija. To znači da su financije najvažnija tema, imat ćete potrebu da nešto poduzmete, da nađete rješenja, da razvijete poslove, analizirate, donosite odluke, predomišljate se, da srušite prepreke i otkrijete nove mogućnosti. Napredak u profesionalnom životu motiviran je materijalnim razlozima. Vrijeme je da se aktivirate i pokrenete i ohrabrite u djelovanju kako bi pokrenuli projekte i realizirali ideje koje vam mogu donijeti prosperitet. Vaš uspjeh ovisi o dobroj procjeni ciljeva i sredstava.

Zdravlje i moral

Uz Jupitera i Marsa u Škorpionu tijekom prosinca 2017. godine, vitalni ste, puni energije, samopouzdani i spremni za akciju. Zaista vam treba vježbanje kako bi iskoristili višak energije. Jupiter - Mars kombinacija zaista donosi puno energije, ali budite oprezni! Ne upuštajte se u rizik, ne pretjerujte u ničemu, jer riskantne akcije mogu loše utjecati na vaše tijelo. Samo polako!

Savjet

Nemojte trošiti više nego što imate i nemojte se zaduživati!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT