ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop rujan 2019.

Ljubav i veze

Tijekom prvog djela rujna 2019. godine, vaš društveni život je aktivan. Slobodni Škorpioni mogu vrlo brzo promijeniti svoj status. Tranziti planeta tijekom rujna podržavaju Škorpione kada se radi o novim prilikama. Upoznati ćete nove osobe vrlo brzo i akcije neće nedostajati u vašem ljubavnom životu. No, najizglednije je da će ljubavne veze krenuti iz prijateljstva ili platonskog odnosa na prvu. Nemojte se razočarati ako vas prijatelj (prijateljica) drži na distanci, ubrzo će stvari postati ozbiljnije. S druge strane, Škorpioni koji se ponadaju ljubavnoj priči s nekim s kime surađuju ili s kime rade na poslu ili možda čak s nadređenom osobom, mogli bi se razočarati. Sve se svodi samo na prijateljstvo i ništa više. Neki se mogu nadati previše i sanjariti o svojoj ljubavnoj budućnosti, bilo da su u vezi ili braku. Ugodno je i lijepo maštati i sanjariti otvorenih očiju tu i tamo, s voljenom osobom, ali nemojte se zanositi. Za mnoge Škorpione ljubavni život može biti narušen zbog financijskih problema. U drugom djelu mjeseca nemojte popustiti kušnji da prevarite voljenu osobu!

 

Posao i novac

Do 23. rujna 2019. godine, Sunce, vladar karijere Škorpiona, je u vašoj 11. kući (grupni projekti, prijatelji, tehnologija, humanitarni ciljevi). Kolektivni projekti i dalje donose profit, najviše ćete se istaknuti okruženi drugima i nametnuti se kao autoritet u svom radnom okruženju. Neki će više raditi online kako bi poboljšali poslovanje. Ako tražite novi posao, odgovor može doći vrlo brzo online. Dobro napisan mail s namjerama može donijeti neočekivane odgovore. Potražite poslove koji vam mogu pomoći da se istaknete, a ako imate svoju djelatnost tražite nove načine promoviranja kako bi se vaši proizvodi ili usluge prepoznali. Škorpioni koji su naporno radili već neko vrijeme, sada će biti na dobitku. Moći će primijetiti da njihova popularnost raste. Nakon 23. rujna savjetujemo da se osvrnete iza, prema onom što ste do sada ostvarili. Tako ćete doći do novih ideja za vašu budućnost. Izbjegavajte nepotrebne troškove na luksuzne predmete i izbjegavajte ponude koje zvuče predobro da bi bile istinite. One nisu dobre za vas i vjerojatno su to lažne ponude.

Zdravlje i moral

Tijekom rujna 2019. godine bit ćete puni energije, živahni, spremni za preuzimanje inicijative i spremni za dokazivanje svojih sposobnosti i vještina. Nakon 23. rujna odmarajte se i opustite više, smanjite aktivnosti. Izbjegavajte svađe i začarane krugove. Imajte na umu da vas tajne veze mogu jako iscrpiti i oduzeti vam previše energije, posebno ako nemate ozbiljne namjere.

 

 

Savjet

Iskoristite povoljne okolnosti tijekom rujna kako bi nadvladali konkurenciju i pomogli radnim kolegama da, isto tako, ostvare veći uspjeh! Pazite kako i na što trošite novac, te koje zahtjeve namećete nadređenim osobama! Nemojte pretjerivati!

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
 
 
tarotus.com