ŠKORPION - mjesečni horoskop

ŠKORPION - horoskop listopad 2017.

Ljubav i veze

Listopad 2017. godine donosi važan događaj: Jupiter, vladar kuće ljubavi i erotike Škorpiona ulazi u Škorpiona 10. listopada i tu ostaje sve do studenog 2018. godine. Ta pozicija govori o većem libidu, pojačanim osjetima i veća je mogućnost da ćete se zaljubiti. U nekim slučajeva je veća mogućnost trudnoće kao i interes za djecu. Kako god bilo, ljubav i seksualnost i sve što ima veze s tim bit će vaš glavni fokus. Za sada su stvari nekako mračne. Venera, vladar kuće veza Škorpiona je dinamična i strastvena u prvom djelu mjeseca, ali kasnije prelazi u neaktivan dio i raspoloženje više neće biti isto. 

Posao i novac

Ulazak Jupitera u Škorpiona 10. listopada 2017. godine predviđa sjajan period koji će trajati sve do studenog 2018. godine. Jupiter je Velika Sreća, donosi sreću i nove prilike, otvara nove horizonte i donosi želju za pustolovinama i veće projekte. Jupiter je vladar kuće novca Škorpiona i obećava prosperitet. Kroz listopad uspjeh dolazi kroz grupne aktivnosti, zajedničke ciljeve ili kroz aktivnosti povezane s nekom organizacijom (prve dvije dekade), kroz dobit od strane prijatelja i zaštitnika (najviše u prvom djelu mjeseca), kroz talente, ugled, vodstvo ili organizacijske vještine (u zadnjoj dekadi).

Zdravlje i moral

Kroz prve dvije dekade listopada 2017. godine pozicija Sunca vam ne obećava tako dobru formu, ali situaciju popravlja Mars, vladar Škorpiona, koji je u dobroj poziciji. U zadnjoj dekadi stvari se preokreću: Mars je oslabljen, ali Sunce smješteno u Škorpionu daje vam snagu. Sve se svodi na uspostavljanje ravnoteže. Nemate se čega bojati ako ste umjereni i ne pretjerujete.

Savjet

Budite kreativni i iskoristite svoju maštu!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT