ŠKORPION - mjesečni horoskop

ŠKORPION - horoskop travanj 2017.

Ljubav i veze

Mars ostaje u kući parova Škorpiona sve do 20. travnja 2017. godine i oslikava prve dvije dekade u predivnim bojama, čak sjajnim. Mars je planet pun energije, ali i impulzivan, pogurat će vas da preuzmete inicijativu ili da date sve od sebe kako bi osvojili. U tome svemu mogli bi pretjerati i otići predaleko, izazivati ili se prikazati na agresivan način. Venera, vladar kuće parova Škorpiona, se nalazi u kući ljubavi i užitka, ali je retrogradna sve do 15. travnja i može donijeti komplicirane ili neočekivane situacije. Situacija će se stabilizirati na neki način u drugom djelu mjeseca, više prema zadnjoj dekadi, ali to vam ne donosi zadovoljstvo kojem ste se nadali.

Posao i novac

Prve dvije dekade travnja 2017. godine bit će jako aktivne, zato što Sunce prolazi kroz kuću posla Škorpiona. Moći ćete doći do boljeg položaja, vaše vrijednosti bit će prepoznate i imat ćete više slobode na svom području djelovanja. Sunce - Uran konjunkcija osvježava i budi kreativnost, te vas gura prema traženju novih metoda ili okruženja. U kući odnosa Škorpiona nalazi se tradicionalan vladar Škorpiona, Mars, kroz prve dvije dekade travnja 2017. godine, zatim Sunce u zadnjoj dekadi. To znači da će dobre suradnje i pregovori biti ključni za ostvarenje uspjeha i neće ih nedostajati, ali možete očekivati suparništvo, natjecanje, rivalstvo i sukobe. Novac vam pritječe kroz rad i ispunjavanje obaveza, a pretjerivanja, zabave i špekulacije mogu donijeti gubitke.

Zdravlje i moral

Travanj 2017. godine je povoljan mjesec za obavljanje pretraga i za pronalazak rješenja za stare probleme. Razmislite o svom načinu života i promijenite ono što morate. Mogli bi se odlučiti za umjetnost ili kreativan hobi koji će vam pomoći da se bolje opustite.

Savjet

Budite oprezni u komunikaciji, zatim obratite pažnju na koji način postavljate pravila suradnje ili ugovora!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT