ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop kolovoz 2020.

Ljubav i veze

Venera - vladarica Škorpionove kuće partnerstva i braka - počinje tranzit u vašu 9. kuću 7. kolovoza 2020., što sugerira da ćete postati više idealistički kada su u pitanju ljubavne veze. Ako ste već u vezi, savjetuje se da predložite svojoj boljoj polovici putovanja ili neku aktivnost koja bi probudila vašu žeđ za avanturama i istovremeno potaknula vaš intelekt. Na taj način možete učvrstiti svoju vezu ili, ako imate problema, pokušati se približiti svojoj boljoj polovici. Smještena u 9. kući Škorpiona, Venera se suprotstavlja retrogradnim planetima iz vaše 3. kuće (komunikacija): Jupiter, Pluton i Saturn. Ti planetarni aspekti imaju veći utjecaj nakon 25. kolovoza 2020. i predviđaju razlike u mišljenjima, načelima ili vrijednostima, koji riskiraju da se pogoršaju ako se oboje ne potrudite doći na istu stranicu. Novac bi mogao biti tema prijepora. S druge strane, Škorpione koji traže ljubav mogao bi privući netko iz druge kulture ili veza na daljinu. Ali krajem mjeseca počet ćete osjećati nedostatke: možete zaključiti da je zabava takve veze skupa ili da su kulturološke razlike prevelike. Sve to možete riješiti strpljivim i otvorenim raspravama. Od 15. kolovoza 2020., Uran je u retrogradnom kretanju kroz vašu kuću partnerstva i braka nekoliko mjeseci, tako da imate dovoljno vremena da napravite neke značajne promjene u obiteljskom životu ili u braku i otpustite neke starije predodređene ideje koje štete vašem ljubavnom životu.

 

Posao i novac

Sunce ostaje u 10. kući Škorpiona (karijera, ciljevi i društveno-profesionalna reputacija) do 22. kolovoza 2020., a Merkur se pridružuje između 5. i 20. kolovoza. Kao rezultat toga, dobar mjesec vas čeka ako gledate s profesionalnog stajališta, povoljno je vrijeme za dugoročne i zajedničke projekte. Ističe se da je nakon 22. kolovoza vrlo vjerovatno da ćete imati neke značajne koristi od uloženih napora ranije i čak možete dobiti priliku da otplatite dug ili pomognete prijatelju koji je u potrebi. Mars - smješten u kući rada Škorpiona - podržava vaše profesionalne aktivnosti i podstiče vaš entuzijazam, radni nagon, povjerenje u vlastite sposobnosti i vjeru da možete uspjeti usprkos potencijalnim nesporazumima ili napetostima. Tijekom kolovoza 2020. Mars stvara napete aspekte sa retrogradnim planetima iz 3. kuće Škorpiona (komunikacija, učenje, komercijalne veze, razne razmjene i veze s kolegama, prijateljima ili rođacima). Ovaj astrološki kontekst mogao bi ukazati na prepreke ili neugodnosti za Škorpione koji se žele zaposliti ili traže zaposlenike jer je teško postići dogovor kada je riječ o novcu, plaćama i blagodatima. Planetarni tranziti iz kolovoza 2020. pogoduju analizi prioriteta, reorganizaciji aktivnosti i reviziji temelja na kojima gradite profesionalna ili poslovna partnerstva.

Zdravlje i moral

Zabrinuti ste, imate manje strpljenja nego inače i skloni ste raspravljanju, proturječju i neprestano ulazite u nerede. Sve to vas umara i smanjuje vašu učinkovitost i sposobnost da vas shvate što stvara pogoršanja, kontradikcije i tako dalje. Preporučuje se da se ne pretjerujete, da ne gurate stvari i da se ne uzrujavate. Trebali biste pronaći vrijeme za sebe, za pozitivno razmišljanje i veze sa svojim bliskim i dragim osobama. A ako osjetite previše mentalnog i fizičkog nemira, ne bi štetilo otići u teretanu ili vježbati više. Nakon 15. kolovoza trebali biste više razmišljati o sebi i svojoj interakciji s vlastitim osjećajima i obitelji. Razgovor s prijateljem mogao bi vam pomoći kad su u pitanju neki intimni problemi ili neka starija tajna. Otpustite to!

 

 

Savjet

Ne zapostavljajte svoje prijatelje i ne zanemarujte društvene teme koje vas zanimaju!

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com