ŠKORPION - mjesečni horoskop

ŠKORPION - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

Ljubavni život tijekom kolovoza 2017. godine ulazi u prosjek i veće i značajne promjene nisu na vidiku. Sa Venerom, vladarem kuće parova Škorpiona, smještenom u 9. kući vaše solarne karte, putovanja, duhovni ili kulturološki ciljevi mogu utjecati na donošenje odluka ili na ozračje u ovom periodu. Mogli bi se upustiti u vezu na daljinu koja se temelji na zajedničkim intelektualnim interesima i idejama. Kako bi se potencijal manifestirao postoji potreba da se, osim seksualne želje, doživljaji i strujanja koja se događaju ispod površine prenesu na osjećaje i emocije ili čak na duhovni razvoj. Bez te struje, skloni ste asketizmu. Privlačit će vas mistične i tajne ljubavne priče.

Posao i novac

Kolovoz je profesionalno jako aktivan i obećavajuć mjesec za Škorpione. Sunce, vladar kuće karijere Škorpiona nalazi se u kući karijere Škorpiona gdje mu se pridružuje i Mars, vladar kuće posla i obaveza. Sunce i Mars su planete pune energije i inicijative i zasigurno će pokrenuti događaje. Vaš poduzetnički duh je stimuliran tijekom kolovoza 2017. godine i ambicije rastu. Puno je snažne volje koja vodi prema uspjehu i koja je uduplana potrebnim snagama. S lakoćom ćete stati pred publiku, pobijediti na natjecanju, snaći se u ulozi vođe ili se nametnuti uz Sunce - Mars dvojac. Obećanom uspjehu možemo nadodati bolju zaradu i materijalnu dobit.

Zdravlje i moral

Tko ima vremena sada se razboljeti? Možda samo oni Škorpioni koji ne čuju zov planeta i koji ne žive aktivnim i intenzivnim profesionalnim životom ili oni koji ne žele poraditi na metodama rada, koji ne postavljaju ciljeve i ne bore se za njih. I možda oni koji pretjeruju i koji vole opasan život na rubu. Osim toga, nema problema na vidiku.

Savjet

Pokrenite se! Vrijeme je da se počnete boriti i da pokažete što znate.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT