c ŠKORPION - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop veljača 2019.

Ljubav i veze

Ovaj mjesec birajte stvari koje vas čine sretnima i opuštenima. Nemojte dopustiti da netko utječe na odluke koje želite donijeti. Željet ćete više stabilnosti. Venera, planeta ljubavi i vladar kuće partnerstva i braka Škorpiona ulazi u Jarca 4. veljače. Razgovori s voljenom osobom tada mogu postati previše ozbiljni i može pomisliti da ste proračunati i hladni. Na sreću, Merkur aktivira kuću ljubavi Škorpiona 10. veljače i Sunce 19. veljače. Naći ćete najbolje riječi kako bi iskazali i potvrdili ljubav ili da priđete osobi koja vas privlači. Vaš ljubavni život bit će uzbudljiv. Voljena osoba uživat će u vašem društvu i pažnji kojom ćete ju obasipati. Mars 14. veljače prolazi kroz vašu 7. kuću (kuću partnerstva i braka) pa može doći do nesporazuma i svađa kod parova koji su dugo zajedno. Možda će voljena osoba biti svadljivija no inače. Ako niste u vezi, ovaj mjesec mogli bi upoznati novu ljubav kroz društvena događanja ili na poslu. Mars vam donosi više hrabrosti, pa ćete lakše pristupiti nekome tko vam se sviđa.

 

Posao i novac

S Marsom u vašoj 6. kući (kući zdravlja i posla), do 14. veljače, bit ćete puni energije što će vam pomoći u karijeri. Puno je detalja i projekata koje morate pripremiti i stvari koje ćete morati razraditi kako bi odabrali bolji smjer karijere. Sada imate svu potrebnu energiju i inspiracije da pokrenete pozitivne promjene. Posvetit ćete se onom u čemu ste najbolji i to će donijeti sjajne rezultate. Neki ljudi mogu vam zavidjeti, ali najvažnije je postupiti mudro, jer samo vaš odabir vama može donijeti uspjeh i napredak u karijeri.  Između 11. i 14. veljače, s Mars - Uran konjunkcijom, mogla bi vas ponijeti revolucionarna ideja. Nema ničeg lošeg u tome, ako ste dobro isplanirali akciju i ako ne reagirate impulzivno. Na primjer, nemojte davati otkaz na sadašnjem poslu, koliko god vam se čini neizdrživo ili da ne pripadate tamo, sve dok nemate bolji posao dogovoren. Nezaposleni Škorpioni ugodno će se iznenaditi, jer će im se ukazati prilika za nesvakidašnji posao ili posao na kojem neće biti primorani slijediti pravila kao na prethodnim poslovima. Financijskih poteškoća ovaj mjesec ne bi trebalo biti, jer ćete dobro zarađivati. Putovanja donose dobit. Povoljan je period za studente, čak bi mogli biti među najboljima.

Zdravlje i moral

Tijekom veljače 2019. godine vaše zdravlje neće biti sjajno i nećete imati puno energije. U drugom dijelu mjeseca situacija se popravlja. Mlad Mjesec 4. veljače idealno je vrijeme za poniranje u unutarnji svijet, svijet vaših potreba, osjećaja i želja. Treba vam sigurno mjesto i pokušat ćete definirati što za vas znači stabilnost i sigurnost. Možda ćete biti ranjiviji no inače, ali ovo je pravo vrijeme da shvatite kako je sistem podrške u vama samima i kako ne dolazi od drugih. Odvojite vrijeme samo za sebe i za razmišljanje o budućnosti.

 

Savjet

Partnerski odnosi su pravi izazov za vas ovaj mjesec. Nemojte dodavati gorivo sukobima!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT