ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Tijekom lipnja 2018. godine idealizirat ćete ljubav. Bit ćete vođeni velikim nadama, ali češće ćete naletjeti na zbunjujuće okolnosti ili pretjerana očekivanja obostrano. Jupiter, suvladar kuće ljubavi Škorpiona, retrogradan je i u 1. kući Škorpiona. To znači da bi se mogli ponašati egocentrični i misliti kako ste jedino vi u pravu. Do sredine mjeseca Jupiter je u harmoničnom aspektu s Venerom, vladarem veza Škorpiona, pa ćete se lakše razumjeti s voljenom osobom. Na vama je da riječi birate pažljivije. Venera ulazi u 10. kuću Škorpiona 14. lipnja 2018. godine. Snažna privlačnost će biti rođena, možda čak i obećavajuća veza na duge staze s nekim koga ćete upoznati kroz poslovne dogovore. Može se dogoditi i da spontani sukobi zbog želje da izazovete nekog tko predstavlja autoritet donesu veliku strast. Sredinom mjeseca netko iz obitelji pokušat će se umiješati u vaše odluke vezano za ljubav.

Posao i novac

Jupiter, vladar novca Škorpiona, je retrogradan i može vam pobrkati niz planova. Ali, povoljan aspekt koji Jupiter pravi u lipnju ukazuje na dobre izglede za povećanje zarade, ali problem je što nećete najbolje upravljati svojim novcem. U prvoj dekadi mjeseca možda ćete imati prevelika očekivanja od sponzorstva ili ćete očekivati preveliku dobit od drugih, bilo da se tu radi o voljenoj osobi ili poslovnim suradnicima, a možda ćete uzaludno loviti naslijeđe. Tako možete se samo razočarati i potrošiti puno bez da dobijete išta zauzvrat. Nemojte ulaziti u špekulacije, izgledan je samo gubitak ili ćete se uplesti u neprofitabilne organizacije ili nezakonita zajednička ulaganja. Poslovna partnerstva mogu postati nestabilna u drugom dijelu mjeseca. Vrijeme je da promislite o svojim planovima vezano za budućnost, o novim suradnjama i za promjene u načinu razmišljanja o odnosima s drugima u profesionalnom životu. U zadnjoj dekadi mjeseca mogu se pojaviti posebne okolnosti i prilike za suradnju s osobama iz inozemstva ili će se priljev novca povećati. Mars, vladar kuće posla Škorpiona, kreće retrogradno 27. lipnja 2018. godine i više utjecaja ima na Škorpione koji su djelatnici ili nemaju posao. Pomislit ćete da ulažete previše truda pri obavljanju svakodnevnih rutinskih poslova i zato se morate naoružati strpljenjem, posebno ako tražite posao.

Zdravlje i moral

Moglo bi se reći da ste u vrhunskoj formi, ali do kraja mjeseca mogli bi se iscrpiti u pokušajima da ostvarite što bolje rezultate u profesionalnom životu. Nakon 27. lipnja 2018. godine kada Mars, vladar kuće zdravlja Škorpiona, krene retrogradno mogli bi se prehladiti ili može doći do upalnih procesa ili se neki stari problemi mogu ponovno aktivirati.

Savjet

Nemojte pokretati nove poslovne projekte, posebno u zadnjem tjednu mjeseca i budite oprezni u prometu!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT