ŠKORPION - mjesečni horoskop

ŠKORPION - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpiona je u zadnjoj fazi ispaštanja. Svibanj 2017. godine još je mjesec ograničenja zbog njene prisutnosti u kući posla, obaveza i bolesti Škorpiona, ali dolaskom lipnja kreće dalje i donosi vam toliko potrebnu sreću. Za sada su još stvari komplicirane. Rješenja se naziru, putem komunikacije, ali i nizom događanja kroz koja parovi moraju proći, zbog jednog ili oba partnera ili zbog vanjskih faktora (poput onih profesionalnih, financijskih ili zdravstvenih). Trigon kojeg prave Sunce i Pluton donosi transformaciju ili usklađivanje koje pridonosi vezi.

Posao i novac

Svibanj donosi preokret u vašem profesionalnom životu. Nakon što Venera, smještena u kući posla Škorpiona, nastavi direktnim hodom 15. travnja, 3. svibnja je red i na Merkura da krene direktnim hodom, u istoj kući. Stvari se razaznaju i sada ćete točno znati što morate promijeniti, obnoviti ili promisliti o nečemu. Još uvijek će biti poteškoća, sve dok ne dovedete u red poslove. U međuvremenu ćete uspjeti  ostvariti veću dobit. Tijekom svibnja imat ćete puno energije, moći ćete povećati zaradu, ali moguće je da previše trošite ili da donesete nepromišljene odluke. Poslovne suradnje važne su u ovom mjesecu.

Zdravlje i moral

Tijekom svibnja 2017. godine održat ćete dobro zdravstveno stanje i bit ćete optimistični. Povoljan je period za razne tretmane, dijete, terapije, zdraviji život, njegu tijela, posebno prvi dio mjeseca. Budite oprezniji u zadnjoj dekadi svibnja.

Savjet

Istražujte i analizirajte situacije! Pročitajte knjigu sa psihološkom temom, proučite astrologiju, tarot ili magiju!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT