ŠKORPION - mjesečni horoskop

ŠKORPION - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Sa Suncem u kući ljubavi i seksualnosti Škorpiona, prve dvije dekade ožujka 2017. godine su puni strasti i erotike. Više je romantike i senzori su pojačani i nove prilike će se češće ukazati. Mars, tradicionalan vladar Škorpiona, ulazi u kuću parova 10. ožujka, što je povoljno za vaš ljubavni život. U zadnje dvije dekade ožujka osjećat ćete entuzijazam i instinktivno ćete se povezivati s drugima, pojačane su i potrebe za zavođenjem, preuzimanjem inicijative i razjašnjavanjem situacije. Venera, planeta ljubavi, je retrogradna i u 6. kući, a to znači da se ljubavni život može ispreplesti s poslovnim životom ili obavezama, jedno na drugo može djelovati stimulirajuće ili vas obaveze mogu preokupirati i tako odvući od ljubavnog života i obrnuto.

Posao i novac

Kreativnost, talent i izražavanje osjećaja na kreativan način postat će vam važno tijekom ožujka 2017. godine, kada Sunce, vladar kuće karijere Škorpiona, prolazi kroz 5. solarnu kuću. Retrogradno kretanje Venere kroz kuću posla Škorpiona povećava interes za umjetnost, estetiku i određenu harmoniju u profesionalnom životu. Oba tranzita, tranzit Sunca kroz 5. kuću i retrogradne Venere kroz kuću posla, pokazuju da možete ostvariti veliki uspjeh ako radite stvari od srca, u kojima uživate i koje istinski volite. Ljubav vas može dovesti do napretka tijekom ožujka. Prve dvije dekade ožujka odlične su za promoviranje, prezentacije i izlaganja. Suradnje i timski rad zaživjet će nakon 10. ožujka. Vaš trud će biti nagrađen financijski.

Zdravlje i moral

Ako imate problema sa šećerom u krvi, gušteračom, bubrezima, ginekološke probleme, probleme s kožom i cirkulacijom (uključujući i probleme s venama), tijekom ožujka trebate pojačati brigu i provjeravati stanje. Sve što poduzmete kako bi poboljšali svoje zdravstveno stanje je dobrodošlo.

Savjet

Nemojte se bojati započeti nešto novo u profesionalnom životu, ako na taj način možete istaknuti svoje talente!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT