DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Lipanj 2018. godine nije baš obećavajuć mjesec što se tiče ljubavnog života, iako su neke Djevice zabrinute statusom u vezi ili budućnosti neslužbene veze. Jupiter, vladar veza Djevice i Saturn, vladar kuće ljubavi Djevice, su i dalje retrogradni, što znači da će i dalje biti poteškoća koje morate prebroditi ili možda samo trebate biti još malo strpljivi, pa ćete moći napraviti prvi korak, prvi se javiti osobi koja vas privlači, dobiti odgovor ili ćete moći otvoreno razgovarati s voljenom osobom o stvarima o kojima sada ne možete. Razmislite o tome na koji način pokazujete svoju ljubav i pažnju voljenoj osobi, zatim kakva očekivanja imate od voljene osobe, te izbjegavajte pesimizam i samozavaravanje i pokušajte biti realniji u svom pogledu na ljubavni život. Ako dođe do razočaranja u periodu od 6. do 8. lipnja, lakše ćete to prebroditi i zaboraviti uz pomoć prijatelja i više ćete se usmjeriti na društveni život. Merkur, vladar vašeg znaka, 12. lipnja 2018. godine prolazi kroz vašu 12. kuću, što je povoljno za sklapanje novih prijateljstva i širenje društvenog kruga. Zato ćete u drugom dijelu lipnja osjetiti potrebu za eksperimentiranjem i privlačit će vas drugačije od onog što do sada čini vaš ljubavni život. Vrijeme je da ostavite prošlost iza sebe i da raskinete veze koje ne funkcioniraju, u kojima se osjećate loše i koje vas na bilo koji način ograničavaju. Neke Djevice koje planiraju vjenčanje će morati odgoditi planove zbog nedostatka novca.

Posao i novac

Do 12. lipnja iskoristite ono najbolje što vam Merkur donosi svojim boravkom u kući karijere i društvenog statusa Djevice. Sada je prilika da se prepoznaju vaše dobre ideje i planovi. Vrijeme je da se istaknete bez čekanja podrške drugih, bez traženja partnera i suradnika. Ne samo da vam to nije u interesu, nego postoji rizik od davanja lažnih obećanja ili bi vas mogli ostaviti na cjedilu. Sunce aktivira 10. kuću do 21. lipnja, što znači da je vrijeme da izvučete na stol stare projekte i pokrenete ih. Iako ovo nije povoljan period za suradnike, ipak bi mogli upoznati utjecajne osobe koje vam na neki način mogu otvoriti vrata i ponuditi podršku na neočekivan način. Neka oprez ne popušta u odabiru profesionalne svite. Nakon 27. lipnja 2018. godine moglo bi vam se činiti da uz sav napor i uložen trud i rad rezultati izostaju. I što se novca tiče, budite oprezni, jer bi mogli potrošiti previše na luksuzne i nepotrebne predmete, posebno nakon 14. lipnja kada Venera, vladar kuće novca Djevice, ulazi u 12. kuću. Zadnja dekada lipnja donosi dobre vijesti vezano za materijalna dobra i bilo bi dobro da počnete štedjeti novac.

Zdravlje i moral

Nakon 14. lipnja kada Venera ulazi u vašu 12. kuću, posvetite više pažnje ponovnom pronalasku unutarnjeg mira. Za to vam može poslužiti masaža, meditacija, akupunktura i slično.  Treba vam opuštanje i odmak od svakodnevnih briga. Inače će vas stres vezan za djecu, ljubavni ili poslovni život posve iscrpiti do mjere da uzrokuje nervozne ispade, melankoliju ili depresiju.

Savjet

Nemojte u ovom periodu donositi važne odluke vezano za novac, posebno kada je riječ o suradnjama i zajedničkim sredstvima!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT