DJEVICA - mjesečni horoskop

DJEVICA - horoskop prosinac 2017.

Ljubav i veze

Tijekom prosinca 2017. godine Merkur, vladar Djevice, nalazi se u blizini Venere, planete ljubavi. Bit ćete nježniji no inače i uočavat ćete sitne znakove pažnje bolje. Bit ćete i opušteniji i otvoreniji za veću bliskost s partnerom. Zajedničkim snagama bavit ćete se stvarima vezanim za dom, obitelj i posjed. Možda ćete kupiti vrijedan predmet, aparat ili namještaj ili urediti svoj životni prostor u kojem ćete se bolje osjećati. Komunikacija i putovanja bit će uzbudljiva uz veliki potencijal za ostvarenjem sretne ljubavne veze. U zadnjoj dekadi mjeseca Venera ulazi u kuću erotike Djevice, a Mars se približava vladaru parova Djevice, Jupiteru i bit ćete strastveniji i provokativniji.

Posao i novac

Retrogradno kretanje Merkura, vladara Djevice i vladara kuće karijere Djevice poljuljat će tlo tijekom prosinca 2017. godine, što je još izraženije budući da Merkur susreće Sunce, tradicionalan simbol statusa i prestiža i Saturna, vladara vaše kuće posla. Ali, susreće i Veneru, Malu Sreću i zato ćete imati sreće! Drugim riječima, pred vama je značajan mjesec, imat ćete puno posla, pripremite se na nove prilike, ali i prepreke, stres i ostvarenja. Možda ćete imati posla vezano za svoj životni prostor, poslovni prostor, ulaganja ili vrijedne predmete. Na poslovnom i financijskom polju tijekom prosinca 2017. godine važna će biti komunikacija i suradnja.

Zdravlje i moral

Zbrka i komplikacije moguće su tijekom prosinca, ponajviše zbog nezadovoljstva, razdražljivosti, poteškoća, nestrpljenja i stresa. Retrogradan Merkur pravi kvadrat s prirodnim Suncem Djevice, dok Mars prolazi kroz kuću uma Djevice. Uz ovakav astrološki splet najvažnije je da nađete način da se opustite, sve aktivnosti isplanirajte i stvarima pristupite metodično. Nemojte žuriti, ni biti nemarni, posebno u prometu.

Savjet

Kada raspravljate o stvarima, nemojte se uznemiriti! Na diplomatski i smiren način kažite ono što želite.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT