DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop siječanj 2020.

Ljubav i veze

Moćne energije okupiraju vaše polje ljubavi i pridružuje im se Jupiter, još više osnažujući ovo polje koje će vam biti na prvom mjestu tijekom siječnja 2020. godine. Pravi odnos raste kako otvarate svoje srce i kristalizirate svoju viziju. Bit će puno osjećaja i manje riječi. Nećete imati potrebu izraziti se riječima. Izaći ćete iz zone logike barem jednom i tko će se žaliti? Vaš partner ili partnerica zasigurno neće. Prepustite se i odvojite vrijeme za igru i uživanje u romantičnim užicima, i vaš odnos bit će ispunjavajuć, posebno u periodu između 4. i 16. siječnja, kada možete očekivati posebne užitke i sretne okolnosti. Ako ste roditelj, bit ćete posvećeni rješavanju poteškoća s djecom. Novčane nevolje mogu potaknuti poteškoće zbog pitanja vrijednosti u vezi, a ako vas vaš partner ne podržava i narušava svojim ponašanjem ili stavom vaše samopoštovanje, problemi u vezi, isto tako i oni financijske prirode, mogu eskalirati 17. siječnja.  Ali unatoč tome, ovo je povoljan mjesec koji može donijeti transformaciju. Ako ste slobodni, izađite van, družite se i krećite!Promijenite svoj uobičajen ozbiljan stav i zabavite se, neka vas taj osjećaj ponese i tada će vaš dan biti pun predivnih iznenađenja!

Posao i novac

 

 

Put traženja novih prilika, koje vam mogu omogućiti iskazivanje kreativnog potencijala, dovesti će vas do financijske nagrade, a ako se udružite s pravim partnerima, vaši pothvati mogu imati značajniji utjecaj. Koristite svoju inventivnu praktičnost da biste maksimalno iskoristili svoje resurse. Stari dugovi vas mogu kočiti u napretku, a možda nećete osjećati da ste slobodni, nesputani i spremni preuzeti dodatne rizike sve do nekoliko dana prije pomrčine Mjeseca 31. siječnja. Znajući da sredstva mogu biti smanjena, na vama je da pronađete najbolje načine za korištenje onoga što imate pri ruci i da izbjegnete previše opterećenja, previše trošenja svojih sredstava, svog vremena i energije. Povoljan period za eliminiranje neproduktivnih investicija i zaključivanje starog posla je nakon 17. siječnja.
Poboljšajte poslovne odnose tako što ćete drugima dati priliku da vide vaše talente i vaš sjaj. Vaša kreativnost i vodstvo mogu biti moćan svjetionik.

Zdravlje i moral

Vladar vašeg znaka, Merkur, pravi  pozitivan aspekt s Uranom i ukazuje na to da tražite obnovu u svom životu. Neptunov utjecaj budi u vama više suosjećanja, manje logike i potrebu za duhovnosti. Vaša razina izdržljivosti može zaostajati za vašom potrebom za energijom, jer se posvuda pojavljuju signali visokog stresa. Vizualizirajte svoj dan prije nego što krenete, svako jutro, zatim odvojite dovoljno vremena za vježbanje i podsjetite se da je vaše zdravlje glavni prioritet.

 

 

Savjet

Golema energija skupljena je u vodenim i zemljanim znakovima i vi ste sretnici zodijaka! Ovo će biti jedan predivan mjesec za vas!

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com