c DJEVICA - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop veljača 2019.

Ljubav i veze

10. veljače i 19. veljače 2019. godine Merkur, vladar vašeg znaka i Sunce, prolaze kroz vašu 7. kuću. Ovaj mjesec vaša pažnja usmjerena je na partnerstva, veze, brak i obitelj. Ni pod koju cijenu nećete zanemariti ili ugroziti vaš obiteljski ili ljubavni život. Tražit ćete rješenja za starije probleme. Možda ponovno počnete razgovarati s nekim do koga vam je stalo. Bračni život bit će ispunjeniji i harmoničniji nego inače, jer ćete pregovorima doći do kompromisa. Ako tajne isplivaju na površinu ili stvari koje je teže prihvatiti, ovo je najbolji period za razgovor o tome. Odnosi s ostalim članovima obitelji će postati kvalitetniji zbog toga što ćete im posvetiti više vremena. Imajte na umu i utjecaj Neptuna. Merkur je u konjunkciji s Neptunom 18. i 19. veljače, pa tada može doći do krivih zaključaka, do ljubavnih fantazija i snova o braku ako ste u neformalnoj vezi. Tada ćete biti u stanju sve oprostiti. Imajte na umu da tako stavljate oružje u ruke osobama koje žele iskoristiti vaše dobro srce. Venera podržava realniji pogled i pomaže vam da prepoznate konkretne znakove, ne samo prazna obećanja i da dobro odaberete. Ako niste u vezi, ovaj mjesec mogli bi ući u vezu, ali neće vam biti lako odabrati. Ne žurite. Bolje je krenuti polako, pa odnos s vremenom može postati snažniji.

Posao i novac

Za sada, karijera je u drugom planu, ali situacija je stabilna poslovno i financijski. Savjetujemo da se oslonite na sebe, jer jedino tako možete postići dobre rezultate. Mlad Mjesec 4. veljače 2019. godine aktivira vašu 6. kuću (zdravlja i posla). Tada je povoljan period za nove projekte i za planiranje promjena na poslu ili za promjenu posla. Ako ste nezaposleni, tada možete naći posao, pa savjetujemo da se aktivirate oko tog. Poslovni odnosi bit će bolji ovaj mjesec i lakše ćete sklapati nova partnerstva. Vaše poslovne ideje bit će podržane. Nemojte razmišljati o tračevima i dopustiti strahovima da vas preplave. Vjerujte sebi! Između 11. i 14. veljače Mars - Uran konjunkcija, koja se događa u vašoj 8. kući, može donijeti pozitivne preokrete, čak iako ćete morati proći kroz poteškoće i sukobe. Nakon 14. veljače Mars vam donosi više hrabrosti. S lakoćom ćete iznositi svoje mišljenje. Financijska situacija je stabilna i odlučit ćete se samo za manje rizike o kojima ćete dobro promisliti. Povoljan je period za studente. Ispite koji su pred vama uspješno ćete riješiti, a mogu se ukazati i prilike za inozemstvo.

Zdravlje i moral

Zdravstveno stanje ovaj mjesec moglo bi biti osjetljivo. Trebat će vam dovoljno odmora i trebali bi pojačati imunitet. U svemu budite umjereni. Ako zanemarite svoje zdravlje, može doći do komplikacija i razvoja bolesti. Ipak, više će se raditi o vašim strahovima, nego stvarnim problemima. Mlad Mjesec 4. veljače 2019. godine donosi sjajnu priliku da promijenite način života. Odvojite vrijeme za vježbu i rituale koji vam pomažu da ostanete uravnoteženi.

 

 

Savjet

Odvojite vrijeme za sebe (za svoje potrebe i želje) nakon Punog Mjeseca, 19. veljače 2019. godine. Ponovno odredite prioritete.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT