DJEVICA - mjesečni horoskop

DJEVICA - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

U prve dvije dekade ožujka 2017. godine Sunce se nalazi u kući veza Djevice i u prvi plan donosi voljenu osobu i život u paru i to postaje nit vodilja oko koje se vrti sve ostalo. Pažnju će vam privlačiti psihološka strana ljubavi i voljene osobe, analizirat ćete najdublje i najkompliciranije aspekte vašeg odnosa, tabue, opsesije, fantazije ili frustracije. Željet ćete razotkriti tajne ili sakrivene strane onog što osjećate. Istovremeno ćete biti prizemljeni i gledati na vezu iz praktičnog kuta gledanja. Iznimno, neki parovi će se udružiti i u poslu ili kroz investiranje.

Posao i novac

Povrh svega, ožujak 2017. godine je zanimljiv mjesec iz financijskog kuta gledanja. Dva benefika, Jupiter i Venera, nalaze se u kući novca Djevice, a od 13. ožujka pridružuje im se i Merkur, vladar Djevice. S jedne strane, to je znak sreće. S druge strane, Jupiter i Venera mogu postati rasipni ili nemarni kada se radi o užicima (Venera) ili ambicioznim projektima (Jupiter). Sigurno je to da je ovo period u kojem možete povećati  prihode. Retrogradna Venera povoljna je za kupovinu nakita i dragog kamenja i prodaju umjetnina. Suradnje će biti važne u ovom mjesecu i moguće su suradnje s osobama iz inozemstva. Mogli bi se odlučiti za studij, kulturološke aktivnosti ili putovanje.

Zdravlje i moral

Tijekom ožujka 2017. godine nećete biti u najboljoj formi i zato morate pripaziti na što trošite svoju energiju. Odredite prioritete i dovoljno se odmarajte. Može doći do upala, zaraznih bolesti i trovanja. Sa psihološkog gledišta, pokušajte razmišljati što pozitivnije i nemojte previše analizirati.

Savjet

Pripazite na što i na koga računate!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT