DJEVICA - mjesečni horoskop

DJEVICA - horoskop travanj 2017.

Ljubav i veze

S retrogradnom Venerom u kući veza Djevice, prva dva tjedna travnja 2017. godine bit će intenzivni, ali komplicirani. Retrogradna Venera može donijeti blokade, odgode, na površinu mogu isplivati neki stari problemi, čak i stare veze, pomirenje, jačanje osjećaja ili druge značajne događaje u vašem ljubavnom životu. Venera kreće direktnim hodom 15. travnja 2017. godine. Druga dekada travnja na neki način može biti nejasna i može donijeti neočekivane situacije. Tijekom mjeseca bit ćete na testu, zbog kvadrata između Venere i Saturna i ti testovi mogu se događati kod kuće, unutar obitelji ili povezano s vlasništvom. Novac i posao su isto tako potencijalne mete.

Posao i novac

Tijekom travnja 2017. godine zanimat će vas novac, posao, investicije, banke, fondovi i slično, budući da važnom kućom prolazi Sunce (kroz prve dvije dekade) i Merkur, vladar Djevice, kroz zadnju dekadu. Venera je smještena na utjecajnom području i vladar je kuće novca Djevice, što pojačava vaš materijalni interes, ali uz vaše interese povezuje partnerstva ili timski rad. S druge strane, Merkur i Venera su retrogradni i zato stvari neće biti ni malo jednostavne: o svemu što poduzimate dobro promislite, pažljivo proučite dokumente, proračune provjerite dva puta. Uz interes za novac mogli bi imati interes za studiranje, istraživanje, kulturu i putovanja.

Zdravlje i moral

Tijekom travnja nećete imati puno energije i zato pažljivo rasporedite i vrijeme i snagu, dobro isplanirajte aktivnosti i ne preuzimajte previše posla i obaveza. Mogli bi imati poteškoća s koncentracijom. Možda bi trebali redovito raditi mentalne vježbe radi opuštanja.

Savjet

Uskladite svoje metode s metodama suradnika ili tima!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT