DJEVICA - mjesečni horoskop

DJEVICA - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

Svibanj 2017. godine je koristan mjesec za Djevice; period u kojem je interes parova povezan s novcem ili materijalnim pitanjima. Neće biti puno vremena za romantiku. Puno problema ćete morati riješiti i to ne samo financijskih, nego i profesionalnih, obiteljskih i vezano za kuću. Prolazite kroz period u kojem ćete cijeniti pomoć voljene osobe i podjelu obaveza. Ako ste kojim slučajem u strastvenom periodu, bit ćete skloni brigama, pretjeranim analizama ili ćete voljenu osobu testirati ili propitkivati. Teško ćete se moći opustiti.

Posao i novac

S Marsom u kući karijere Djevice, očekujte intenzivnu poslovnu aktivnost, preuzimanje inicijative i donošenje odluka. Stvari kreću na bolje, posebno kada Merkur, vladar Djevice, krene direktnim hodom 3. svibnja. Nije savršeno, ali uz dozu strpljenja i prilagodljivost, na pravom ste putu. Poslovni početak ili kreativan posao, obrazovanje i putovanja (vezano za posao i obrazovanje) donose vam uspjeh i zadovoljstvo. Zarada, posao, investicije, fondovi, donacije, naslijeđe i tako dalje, mogu predstavljati izazov, ali ćete kroz to imati više uspjeha nego prije. Ipak nemojte pretjerati ili riskirati.

Zdravlje i moral

U sve boljem stanju ste. Sunce, smješteno u Biku, pravi harmoničan aspekt s vašim natalnim Suncem, a Merkur, vladar Djevice, kreće direktnim hodom 3. svibnja i 15. svibnja ulazi u bolje polje. Unatoč tome osjećat ćete se pod pritiskom (s vremena na vrijeme situacija se može činiti jako napetom) i zato budite na oprezu.

Savjet

Budite smireni, budni i najviše od svega, nemojte izgubiti smisao za humor!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT