DJEVICA - mjesečni horoskop

DJEVICA - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

Simboli veza - vladar kuće parova Djevice i Venera, planeta ljubavi - oboje su u dosta dobrom položaju tijekom kolovoza 2017. godine. Malo napetosti postoji, ali su jaki i slobodni za lutanje. Sve će se odvijati u umu i tu nastaje problem. Vaš racionalan um sklon analiziranju pridaje pažnju detaljima i fokusira se na manje greške ili suprotnosti što jako često ubija romantiku.  Prethodnih je godina Neptun, smješten u kući parova Djevice, pokušao učiniti stvari privlačnijima i opuštenijima. Ali što možete napraviti kada je Merkur retrogradan u Djevici tijekom kolovoza i sklon pretjeranom analiziranju svega. Nadajmo se da pozitivan aspekt Venere neće dopustiti Merkuru da pretjera sa stvarima.

Posao i novac

Karijera će biti glavna tema tijekom kolovoza 2017. godine. Merkur, koji nije samo vladar vašeg znaka, nego i vladar kuće karijere Djevice, retrogradan je u Djevici. Vrijeme je da analizirate stvari, da propitate detaljno sve faktore koji uključuju dosezanje vaših ciljeva. Možda pobliže trebate sagledati i same ciljeve. O nekim stvarima ćete morati ponovno razmisliti. Ovo je vrijeme za pripreme koji vam daju prostora za snažan povratak ili novi početak. Neke znakove poboljšanja i napretka moći ćete vidjeti nakon 23. kolovoza 2017. godine kada Sunce uđe u Djevicu. Stvari se zapravo počinju događati tijekom rujna. Ako ne trošite previše novca, ne bi trebalo biti problema s financijama.

Zdravlje i moral

Trebali bi malo bolje pripaziti na vaše zdravstveno stanje i pratiti signale koje vam tijelo šalje, jer se Mars nalazi u jednoj od vaših kuća povezanih sa zdravljem. Niste u najboljoj formi u ovom periodu. Izloženi ste bolestima zbog oslabljenog imuniteta i može doći do upalnih procesa i nezgoda. Trebali bi voditi uravnotežen život, dovoljno se odmarati i ne pretjerivati u ničemu.

Savjet

Budite podalje od takozvanih pomagača koji vas mogu povrijediti iza scene!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT