DJEVICA - mjesečni horoskop

DJEVICA - horoskop listopad 2017.

Ljubav i veze

Uz Marsa i Veneru u Djevici prvi dio listopada 2017. godine je strastven i vruć, pun romantike. Ljubav i želje dolaze u prvi plan, a sve ostalo u životu pada u pozadinu ili se vrti oko tog. Prisustvo Venere i Marsa u vašem znaku govori o emotivnom događaju koji vodi prema donošenju određenih odluka. Venera izlazi iz Djevice 14. listopada 2017. godine i utječe na odluke u ljubavnom životu. Odluke ćete donositi na temelju praktičnih pitanja. Može se tu raditi o novcu, vrijednostima, investiranju i slično. Jupiter, vladar kuće parova Djevice, ulazi u vašu treću kuću 10. listopada 2017. godine i predviđa period od godine dana u kojem će doći do značajnih promjena i napretka u vašem ljubavnom životu, zatim stvarima vezanim za intelektualne ciljeve, putovanja i komunikaciju.

Posao i novac

Snažna volja, ambiciozni planovi, inicijativa i akcija - rezultat su prolaska Marsa kroz Djevicu, sve do 22. listopada 2017. godine. Dokazat ćete da ste sposobni nositi se s bilo kakvim izazovom i reagirati na najbolji mogući način. U ovom periodu riješit ćete puno problema, ali kako bi uspjeli, morate izbjegavati impulzivnost i žurbu. Tijekom listopada novac će vam biti značajan, imat ćete pravi osjećaj u pravo vrijeme za financijska pitanja i otvorene mogućnosti, te nije isključeno niti ulaganje u vlastiti posao ili druge ciljeve kako bi povećali svoje prihode. Jupiter ulazi u treću kuću Djevice 10. listopada 2017. godine i povoljan je za mentalnu aktivnost, studije, pisanje, ciljeve povezane s komunikacijom, spretnosti i kretanjem.

Zdravlje i moral

Prisustvo Marsa u Djevici donosi osjećaj moći kroz prve dvije dekade listopada. Uistinu ćete imati više energije, vitalnosti i bit ćete aktivniji. Problem je u tome što može doći do nezgoda zbog nestrpljenja. Može doći do upalnih procesa, ozljeda i krvarenja i žurbe. Rizik je veći zbog kvadrata koji Mars pravi s vladarem kuće bolesti Djevice. Zato simptome i sumnje nemojte olako shvatiti.

Savjet

Naučite nešto novo, upišite tečaj, pišite i istražujte!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT