DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop kolovoz 2019.

Ljubav i veze

Tijekom kolovoza 2019. godine bit ćete više introvertni, tihi i fokusirani na sebe i svoju dušu. Budite oprezni u svemu što radite i na poslu i u ljubavnom životu. Više planeta (Mars, Venera, Sunce i Merkur) iz vaše 12. kuće (izolacija, tajni neprijatelji, ali i duhovnost i iscjeljenje) ohrabruju vas da istražujete svoju dušu, ali ne i ljubavne veze. Ako ste u stabilnoj vezi, voljenoj osobi bi trebali objasniti da morate sami sa sobom raščistiti neke stvari i da vam je potrebno vrijeme nasamo. Puno planeta seli se u Djevicu (Mars - 12. kolovoza, Venera - 21. kolovoza, Sunce - 23. kolovoza i Merkur - 29. kolovoza), i zato postajete atraktivni, aktivni i zainteresirani u ono što se oko vas događa. Koliko ćete to iskoristiti, to ovisi o vama. Teško ćete održati ljubavnu vezu, a ako ste u braku, ovo je period u kojem ćete sve teže i teže naći dodirne točke s voljenom osobom. Slobodne Djevice u ovom periodu zaista ne znaju što točno žele u svom ljubavnom životu. Unatoč činjenici da su atraktivne i otvoreno prilaze zainteresiranim osobama, te Djevice mogu djelovati odsutno mislima, nezainteresirano ili neodlučno. S druge strane, neke Djevice željet će previše, prebrzo i provodit će vrijeme u dnevnom sanjarenju o savršenoj vezi.

Posao i novac

 

 

Tijekom kolovoza 2019. godine nemojte očekivati veći napredak na poslu. Uran, planeta koja vlada 6. kućom Djevice (posao i zdravlje), kreće retrogradno 12. kolovoza. U ovom periodu razmišljat ćete o tome kako pokušavate ostvariti svoje ciljeve. Procijenite da li ste zadovoljni vašim radnim okruženjem ili smatrate da bi mogli više i treba li vam promjena. Pun Mjesec 15. kolovoza aktivira vašu 6. kuću i to je vrijeme za procjenu onog što vam više ne koristi. Nakon tog perioda privesti ćete kraju one projekte koji su se odužili i na koje ste potrošili previše vremena, snage i sredstava. Organizirajte se i nemojte se upuštati u previše stvari odjednom. Novčana situacija bit će bolja u drugom djelu mjeseca. Venera i Mars vladaju vašim novcem i sele se u Djevicu 18. i 21. kolovoza. Na dobitku će najviše biti Djevice koje se bave poslom u kojem imaju određenu slobodu. Preuzmite inicijativu kako bi sami našli rješenja i povećali vaša primanja.

Zdravlje i moral

Merkur, vladar Djevice, prolazi kroz 12. kuću Djevice između 11. i 29. kolovoza 2019. godine, zajedno s Marsom (do 18. kolovoza), Venerom (do 21. kolovoza) i Suncem (do 23. kolovoza). To znači da imate bogat unutarnji život, da imate potrebu odvojiti se od svakodnevnog života i baviti se svojom dušom. Treba vam odmora, pa savjetujemo da uzmete neko vrijeme za odmor. Nakon 18. kolovoza vratit će vam se energija i želja za akcijom, osjećat ćete se bolje, iako bi mogli biti razdražljivi i promjenjiva raspoloženja. Imamo Mlad Mjesec u vašoj 12. kući, 31. srpnja, ali i Mlad Mjesec u Djevici 30. kolovoza. Kako bi pokrenuli novi ciklus, ostavite prošlost iza sebe i dozirajte trošenje energije.

 

 

Savjet

Iskoristite okolnosti tijekom kolovoza 2019. godine i ozbiljno promotrite svoj ljubavni i profesionalni život!

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
 
 
tarotus.com