DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop kolovoz 2020.

Ljubav i veze

Budući da je Mars u svom domicilu, što znači u 8. kući Djevice (intimnost i erotika), izgarate od želje i strasti, ali malo je vjerojatno da će se vaš odnos razvijati onoliko brzo koliko želite. Tijekom kolovoza 2020., Mars stvara napete aspekte sa retrogradnim planetima iz vaše pete kuće (ljubav, romantika, koketiranje, užitci, zabava, djeca): Jupiter, Pluton i Saturn; mogli biste zaključiti da je vaša bolja polovica neodlučna ili oni jednostavno žele sporije stvari. Na kraju, preporučuje se da ne gurate, ne pritišćete i ne pokušavate forsirati. Ono što biste mogli učiniti je da maksimalno iskoristite energiju ovih retrogradnih planeta kako biste razjasnili određene stvari iz prošlosti i realnije pogledali na svoj odnos ili očekivanja koja imate za svoj ljubavni život. Tijekom ovog perioda, neke Djevice mogu proći kroz teža vremena, primijetiti da se njihova bolja polovica vraća bivšoj ljubavi ili se ne mogu u potpunosti osloboditi neke stare ljubavne priče. 20. kolovoza 2020. Merkur - vladar Djevice - prelazi u Djevicu, a slijedi ga Sunce. Energija koju isijavaju Merkur i Sunce pomaže vam da budete vidljiviji, uočljiviji i istaknete se u oku nekome koga privlačite (ako ste samci). Nakon 25. kolovoza, harmonični aspekti Merkura predviđaju stabilizaciju i razjašnjenje - ali neka bi pojašnjenja mogla biti i u obliku prekida. Čak i u tom slučaju, iako je u početku neugodno, barem ćete znati gdje stojite i možete otpustiti emocije, a ne držati se za nit dok vas iznutra jede. Kada su u pitanju parovi koji su skupa duže vrijeme, posljednji dani kolovoza 2020. donose ponovno povezivanje, obnavljanje zavjeta, ponovno međusobno otkrivanje.

Posao i novac

 

 

 

7. kolovoza Venera - vladarica 2. kuće Djevice (rad za novac, osobne resurse i vrijednosti) tranzitira u vašu 11. kuću (društveno-profesionalne grupe, zajednički projekti, organizacije, multinacionalne kompanije, internetski svijet, koristi stečene vježbanjem vaše profesije). Kao rezultat toga, za Djevice sada započinje sretni period s gledišta povezanog s novcem, tijekom kojeg će doći nagrade za prethodni trud uložen u rad. Tijekom kolovoza 2020. godine, preporučuje se naći vrijeme za ozbiljno razmišljanje o svojoj materijalnoj budućnosti i projektima koji vam donose korist, ne nužno materijalne, već i o projektima koji troše resurse (vrijeme, rad, novac) bez ostvarivanja profita. S druge strane, Mars - smješten u vašoj 8. kući (porezi, zajmovi, novčane kazne, kreditna sredstva, financiranje i nasljedstva) čini napete aspekte s planetima iz vaše pete kuće (zabava i materijalne špekulacije). Kao rezultat toga, savjetuje se da budete oprezni, pazite na dugove (ako ih imate) i da ne trošite novac neozbiljno. Može doći do sukoba s poslovnim suradnicima ili partnerima ili biste mogli imati problema vezanih uz podjelu dobara ili neko nasljedstvo. Morate biti strpljivi i izbjegavati sukobe jer vam to uopće ne bi bilo od pomoći. Uran - vladar kuće posla Djevice - započinje svoj retrogradni pokret 15. kolovoza kroz vašu 9. kuću (inozemstvo, visoko obrazovanje, uvoz / izvoz, trgovina, uvjerenja); morate dugoročno odlučiti želite li zadržati svoj trenutni profesionalni smjer ili se preorijentirati, specijalizirati se za nešto drugo, promijeniti kvalifikacije i slično. Ako tražite posao, stvari možda neće ići onako kako se očekuje ili bi se mogle zaglaviti. Ako želite raditi u inozemstvu, moglo bi doći do zavrzlama, kašnjenja ili komplikacija povezanih s vizama ili drugim potrebnim papirima. S druge strane, Uranovo retrogradno kretanje u vašoj 9. kući moglo bi vas potaknuti da se orijentirate na potpuno nove smjerove, možda čak i neobične, one koje ste dosad izbjegavali.

Zdravlje i moral

Mars - smješten u vašoj 8. kući - još uvijek nadahnjuje vašu unutarnju snagu i hrabrost, a nakon 20. kolovoza osjećat ćete se sve više samopouzdano, sigurni u svoju budućnost. Astrološka konfiguracija nazvana "Veliki trigon u Zemljanim znakovima" koja se formira u posljednjim danima kolovoza daje vam energičnu podršku i pomaže vam da lakše prelazite prepreke i neprijatnosti, bilo da su to starija ili novija pitanja vezana za zdravlje. Merkurovo prisustvo u Djevici od 20. kolovoza 2020. gura vas da bolje vodite brigu o sebi, bavite se vlastitim potrebama, a ne samo onima drugih. Dobivate priliku povratiti svoju životnu draž i uživati u malim svakodnevnim užicima.

 

 

 

Savjet

Ne držite se prošlosti i veza davno završenih! Pronađite hrabrosti da pustite paukovu mrežu koja vas vjerojatno već neko vrijeme drži zarobljenikom i samopouzdano gledajte u budućnost!

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com