DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop prosinac 2019.

Ljubav i veze

Pred vama je izuzetan period budući da Jupiter ulazi u 5. kuću (ljubav, veze, kreativnost i djeca) Djevice 2. prosinca 2019. godine. Ponovno se vraća zaigranost, živahnost i želja za zavođenjem. Zavodit ćete samouvjerenije, pokazivati više pažnje i bit ćete otvoreniji u iskazivanju osjećaja. Ako ste slobodni, možemo reći da ulazite u sjajan period i da ćete ući u vezu s osobom u čijem društvu ćete uživati. Nemojte žuriti, jer ovo nije pravo vrijeme za dugoročne odluke, nemojte odmah razmišljati o ulasku u bračne vode. Dajte sebi vremena da procijenite potencijal veze. Djevice koje su u braku ili dugoj vezi uživat će sada više nego prije u pažnji koju će dobivati od voljene osobe, u samom prisustvu voljene osobe i većoj bliskosti, te osjećaju da su dio obitelji. 5. kuću Djevice aktiviraju i Venera (do 20. prosinca), zatim Sunce (od 21. prosinca) i pomrčina Sunca (26. prosinca). Spremni ste na rizik više nego prije u ljubavnom životu ili za ulazak u novu vezu. Ne bi trebali slijepo skakati, posebno u periodu pomrčine Sunca. Polako, pustite da vam vrijeme pokaže odgovara li vam zaista ta veza.

Posao i novac

 

 

Prolazak Jupitera kroz vašu 5. kuću, 2. prosinca 2019. godine potiče vašu kreativnost i želju da se istaknete. To je sjajan astrološki sklop kada se radi o profesionalnom životu, jer ćete se lakše istaknuti sa svojim talentima i vještinama. Povrh toga, Venera, planeta koja vlada vašom kućom zarađenog novca, prolazi kroz vašu 5. kuću, do 20. prosinca i tada prelazi u vašu 6. kuću (zdravlje i posao). Ako do 20. prosinca pokažete svoje talente i zasjajite, moći ćete i zaraditi kroz rekreacijske aktivnosti ili hobi. Savjetujemo da uložite u usavršavanje svojih vještina i talenata ili prekvalifikaciju i s time proširite paletu mogućih poslova ili priliku za napredovanjem na sadašnjem poslu. Od 21. prosinca trud koji uložite u poslu bit će maksimalno nagrađen. Ako tražite posao, nakon 21. prosinca imate dobre izglede za pronalazak novog posla. To će biti lijep poklon za Novu Godinu. Pripazite u periodu između 19. i 23. prosinca, jer tada bi mogli dobiti ponudu koja je predobra da bi bila istinita! Merkur, vladar Djevice i 10. kuće Djevice (karijera i društveno - profesionalan status) 9. prosinca 2019. godine prelazi u vašu 4. kuću (obitelj, dom, prošlost i emocionalni korijeni). U tom periodu pažljivo razmotrite svoju situaciju i razmislite o dugoročnim profesionalnim projektima i planovima i poslovnom smjeru.

Zdravlje i moral

Osjećat ćete se dobro psihički i fizički. Uran, vladar kuće zdravlja Djevice, u dobrom je odnosu s Jupiterom, pa ćete imati puno energije, bit ćete inspirativni, s dobrom dozom humora i jasnoćom uma. Pogled na svijet postaje optimističniji i dar zvijezda iskoristit ćete na praktičan način S voljenim osobama provesti ćete predivne trenutke. U rekreacijske aktivnosti uključite svoju djecu (ako ih imate), odvedite članove obitelji na predstavu, voljenoj osobi poklonite dar. Ako planirate pregledati svoje zdravstveno stanje ili imate starijih zdravstvenih poteškoća, uputite se doktoru nakon 21. prosinca.

 

 

Savjet

Posvetite se više obiteljskom životu i uključite se u rješavanje stvari vezanih za dom i obitelj!

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com