DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop listopad 2019.

Ljubav i veze

U ljubavnom životu početkom listopada 2019. godine bit ćete neodlučni oko važnih pitanja. Najbolje bi bilo odgoditi dvojbe za kasnije. Razmislite o njima, ali držite se podalje od odluka. Od 10. listopada vaša se vizija mijenja. Odnosi će postati ispunjavajući, ako otvorite svoje srce. Voljena osoba će se truditi oraspoložiti vas, ako ste, na primjer, bili malo depresivni, jer voli vidjeti osmjeh na vašem licu i bit će uz vas i kroz druge poteškoće. Neke Djevice se vrlo dobro snalaze u vezama, druge će sakrivati emocije. No većina će se dobro provesti kad su u društvu svojih najmilijih. Dobro raspoloženje širiti će oko sebe, ali tijekom druge polovice mjeseca, puno je nestabilnosti u zraku. Ako ste bili dio određene društvene skupine, sada bi se mogli odvojiti od nje na vrlo dramatičan način, možda da dokažete svoju odanost posebnom ljubavniku. U većini slučajeva vidimo gotovo potpuni raskid s tradicijom i prošlošću. Idete dalje svojim putem. Čini se da potpuno ignorirate sve što ste ikada naučili o ljubavi i vezama, bez obzira na to je li ovo podrijetlo bilo od roditelja, učitelja ili društva. Odgovore o ljubavi i vezama saznat ćete sami. O ljubavi ćete učiti kroz pokušaje i pogreške, iako ćete pogriješiti jer su one neizbježne, imat ćete i mnoge uspjehe, puno uspona i puno novih otkrića o ljubavi.

Posao i novac

 

 

 

Tijekom listopada 2019. godine novčana pitanja bit će na prvom mjestu. Djevice obično znaju kako raspolagati sa svojim sredstvima. Možda ćete morati napraviti samo manje izmjene. S ovim mjesecom pojavljuju se nove mogućnosti za povećanje prihoda. Ovo je zanimljivo vrijeme za novi početak - hoćete li imati hrabrosti krenuti ovim putem? Morate uložiti sve svoje vještine da biste dali doprinos, jer sada možete i trebate zaraditi. Također, budite sigurni da dio ovog prihoda ostavite po strani za kišne dane. Oko sredine mjeseca počet ćete komunicirati na agresivan način. Nametanje vašeg stajališta neće se svidjeti onima oko vas. Krajem mjeseca imate priliku za predah od svojih rutinskih aktivnosti.
Na profesionalnoj razini ostavljate vrlo dobar dojam i uvjerljivi ste, što vam donosi bolji ugled i doprinosi povećanju prihoda. Planetarni tranziti posebno su povoljni za Djevice koji se žele promovirati, postati vođe projekata ili naći unosniji posao. Da biste se zadovoljili tim energijama koje su vam korisne, odlučite se za tečajeve za poboljšanje svojih upravljačkih vještina. Financijska situacija Djevica znatno napreduje u drugoj polovici listopada 2019. godine, ali može biti neplaniranih troškova koji se odnose na djecu (ako ih imate) ili iskušenje da potrošite više nego inače. Za neke Djevice izvori prihoda mogu se mijenjati, pa će možda biti potrebna promjena u navikama trošenja novca, kako bi bili na pozitivnoj strani i da nisu uvijek na granici. Neka vam bude prioritetno otplatiti dugove, ako imate nepodmirene dugove, jer u protivnom stvorit će stres i napetost.

Zdravlje i moral

Tijekom listopada će vam trebati sva strpljivost, jer može doći do zastoja s vašim planovima. Veliki dio vašeg vremena i energije prethodno ste potrošili oko stranih pitanja, bilo da se radi o putovanjima ili ljudima, ili možda čak i poslu. Jako ste zabrinuti zbog osobnog mira. Ne prihvaćajte oko sebe ljude s negativnim energijama i ne oklijevajte kada se želite udaljiti od drugih, osim ako se ne osjećate ugodno u njihovom društvu. Provjerite poruke koje šaljete, da budu shvaćene kako treba, jer je područje komunikacije od početka mjeseca vrlo nestabilno i lako može doći do nesporazuma. Nemojte ni pomisliti da napustite novi pogled i način razmišljanja i pokušajte biti zahvalniji na svom tijelu, a pozitivno razmišljanje pomoći će vam da ublažite stres koji ste proživjeli.

 

 

 

Savjet

Početkom mjeseca imat ćete dojam da vam ništa ne ide od ruke, to neće potrajati! Samo malo više optimizma potrebno je da se pokrenete. Uspjeh vam je na dohvat ruke, ali pazite na novčanik!

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com