DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop siječanj 2021.

Ljubav i veze

Do 19. siječnja 2021. Sunce osvjetljava 5. kuću Djevice (ljubav, romansa, koketiranje, ljubavne veze, zabava svih vrsta), a 8. siječnja Venera prelazi i u vašu 5. kuću. Kao rezultat toga, moglo bi se reći da vm neće nedostajati strast i događaja koji vode ka zadovoljstvu i emocionalnom miru. Slobodne Djevice obično privlače ljudi iz drugih kultura ili oni koje vide kao mentore ili vodiče, koji ih potiču da izađu iz svoje zone udobnosti i natjeraju ih da dožive avanture i otkrića. Jupiter - tradicionalni vladar 7. kuće Djevice (partnerstva, udruživanja, veze s drugima, brak) – tvori kvadrat s Uranom - smještenim u vašoj 9. kući (uvjerenja, vjerovanja, inozemstvo) - što dokazuje da veze na daljinu možda neće funkcionirati dobro ili će im trebati više truda. Dugotrajnije veze u kojima se čini da je sve veća i veća udaljenost između partnera možda će trebati i više posla, više sudjelovanja, strpljenja i razumijevanja. Mogla bi započeti neočekivana povezanost s nekim s kim radite ili ste surađivali, što nosi rizik da stvori nered u vašem životnom ritmu, pa čak i u nekim idejama ili uvjerenjima. U astrološkim okolnostima u siječnju 2021. godine neke bi Djevice mogle zaključiti da njihova veza ne može postići nikakav napredak ili se ne može popraviti zbog vrlo različitih pogleda na svijet i život ili možda čak i zbog vjerskih ili duhovnih uvjerenja.

 


 

 

 

Posao i novac


Profesionalno vas očekuje prilično turbulentnih mjesec dana, ali ako ste spremni otpustiti svakodnevnu kolotečinu, navike i obrasce, imate sve šanse postići ono što ste zacrtali - i otići i dalje od toga. Ponekad ćete se možda osjećati kao da vas je krenulo, ali nećete moći vidjeti vodi li vas u pravom smjeru ili u nepoznato. Zanemarimo sve metafore, astrološka energija iz siječnja 2021. pogoduje radikalnim profesionalnim promjenama i revidiranju mentaliteta vezanog uz posao i organiziranje vaših želja. Dakle, vrijeme je da prihvatite neke vrste ponuda koje možda prije ne biste prihvatili i razmotrite neka radna područja koja su se do sada činila previše neobična ili neuobičajena. Na kraju, unatoč svim turbulencijama, možete biti produktivni. Neke će Djevice možda morati reorganizirati svoje aktivnosti ili prilagoditi svoje planove za budućnost, a Tarot-horoskop.com preporučuje rad na ideji da je sve to za viši cilj, čak i ako se u ovom trenutku čini da nema čvrste osnove za nastavak. Možda je vrijeme da se upoznate s tehnologijom, društvenim mrežama i svime što je uključeno u promotivne svrhe na mreži. Što se tiče novca, i dalje dobivate podršku od obitelji, posebno ako namjeravate napraviti velike promjene u svom profesionalnom životu. Ako ste tijekom ovog razdoblja planirali preseljenje ili hipoteku, Tarot-horoskop.com smatra da imate povoljne uvjete. Mogli biste dobiti i neko neočekivano nasljedstvo od nekog daljeg rođaka. Iskoristite maksimalno svoju kreativnost i nemojte se ustručavati pokrenuti neku samostalnu ideju za poboljšanje prihoda.

Zdravlje i moral

Radni ritam je naporan, što može dovesti do umora i osjećaja zatrpavanja, posebno nakon 19. siječnja. Od tog datuma Tarot-horoskop.com preporučuje da se više bavite svojim tijelom i unutarnjom ravnotežom, uz neke starije strahove koji se povremeno javljaju, posebno kada imate značajne promjene koje trebate napraviti u svom životu. Nakon 18. siječnja 2021. mogli biste se suočiti sa zdravstvenim problemom koji se iznenada pojavi ili bi, ako ste kronično bolesni, mogao postati akutan. Ne morate nužno primjenjivati drastične mjere liječenja i trebali biste potražiti drugo mišljenje o tom pitanju, a ne djelovati ubrzano i potaknuti strahom.

 

Savjet

Tranziti planeta iz siječnja 2021. potiču na povratak autentičnosti, otvoreno manifestiranje svojih uvjerenja i izbjegavanje licemjerja uzrokovanog okolnostima. Ne bojte se biti svoji, čak i ako za to trebate napraviti neke promjene u svom životu.

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com