c DJEVICA - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Djevice koje nisu u vezi imaju ograničene opcije, uglavnom zbog njihove ozbiljnosti i potrebe da pronađu zrelu i odgovornu osobu. Unatoč tome, nešto prije druge polovice prosinca 2018. godine strast vam dolazi u susret, htjeli vi to ili ne i zapravo bi mogli ići iz jedne krajnosti u drugu; slijepo ljubeći svoj ideal. Čak bi i Djevice koje su u braku ili dužoj vezi trebale obratiti više pažnje na partnera. Partner bi vas na neki način mogao obmanuti ili povesti nepoželjnim smjerom kada se radi o novcu. Neke Djevice će nakon 13. prosinca 2018. godine uspješno riješiti niz obiteljskih problema ili će odjednom spoznati što partner želi učiniti sa zajedničkim novcem. Period između 20. i 22. prosinca je povoljan za razgovore i možete očekivati dobar ishod tih razgovora. Sve će vam biti jasno nakon konstruktivnih razgovora i odlučit ćete možete li vjerovati ili ne voljenoj osobi. Unatoč svemu, godina završava romantično i strastveno za većinu Djevica. Iznenadit će vas vlastita potreba za intenzivnim osjećajima i za fizičkom bliskosti. Nemojte pokušati kontrolirati voljenu osobu zbog potrebe za emotivnom sigurnosti.

Posao i novac

Tijekom prosinca stvari će se sporije odvijati na poslovnom planu i moći ćete se više posvetiti obitelji i domu. Moći ćete napredovati ako uložite u svoje znanje, ali dobro razmislite o svojim profesionalnim ciljevima. Nakon 6. prosinca 2018. godine, Merkur, planet koji vlada karijerom Djevice, kreće direktnim hodom i moći ćete razriješiti neka pitanja vezana za dugoročne suradnje i odlučiti ćete kojim smjerom želite dalje. Mnoge Djevice doći će do zaključka da su neki partnerski odnosi obmanjujući, čak štetni i da su oduzeli previše vremena. Zbog toga će morati donijeti teške odluke. No, sve je dobro što se dobro završi! U novu godinu ćete ući bistre glave i s predivnom perspektivom. Što se novca tiče, prvi dani prosinca su teški. Mogli bi imati neočekivanih troškova, bilo da se radi o privatnim ili poslovnim izdacima. Obitelj će vam pomoći da otplatite neke dugove ili bi mogli doći do novca prodajom nekretnine i slično. Nemojte se oko Božića upuštati u transakcije, jer tada možete lakše nasjesti na zamke zbog blagdanskog raspoloženja. Nećete u ničemu oskudijevati i neće biti varljivih ponuda.

Zdravlje i moral

Tijekom prosinca 2018. godine bit ćete pod stresom zbog materijalne nestabilnosti. Sada je pravo vrijeme da reorganizirate svoj život. Pristupite stvarima na konstruktivan način, inače bi mogli imati zdravstvenih poteškoća, nesanicu ili tahikardiju. Prijatelji i obitelj na vašoj su strani, iako vam neće uvijek reći ono što želite čuti. Objektivno mišljenje nekog tko vam želi dobro može puno pomoći. Kako bi izbjegli psihičku i fizičku iscrpljenost dobro je da promijenite malo okolinu i da upoznate nove ljude. Možete se odlučiti se za odlazak u teretanu i slično.

Savjet

Izbjegavajte velike novčane uloge i srežite troškove što je više moguće. Ako ste u dugovima, odredite prioritete otplate!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT