DJEVICA - mjesečni horoskop

DJEVICA - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

Aspekt koji pravi Jupiter, tradicionalan vladar kuće parova Djevice, upućuje na moguće poteškoće i pritiske kroz koje će parovi prolaziti kroz prve dvije dekade, ali i na to da se može dogoditi nešto značajno. To može biti povezano s novcem, zajedničkim dobrima ili društvenim događajem. Bit ćete u centru pažnje ili će to biti voljena osoba. Kako god bilo, radi se o uspjehu i ispreplitanju profesionalnog i privatnog života. Dodajmo tome i uživanje u većem komforu zahvaljujući postignutim uspjehom. Sve se vrti oko praktičnih pitanja, a romantika se pojavljuje krajem mjeseca.

Posao i novac

Prolazak Venere kroz kuću karijere Djevice i trigon koji pravi s Jupiterom, smještenim u kući novca Djevice, znak su sreće i uspjeha, što će se odraziti na financijsku situaciju i na ugled. Sunce i Mars smješteni u 11. kući Djevice govore o intenzivnom naporu, akciji i preuzimanju inicijative kroz grupu ili putem interneta. Srpanj 2017. godine donosi vam i priliku da analizirate, procijenite i radite za sebe ili iza scene. Merkur, vladar Djevice i kuće karijere Djevice, nalazi se u 12. kući Djevice, a prema toj kući kreću se Sunce i Mars u zadnjoj dekadi. Nešto je u svom začetku stvaranja, a to ćete kasnije razotkriti.

Zdravlje i moral

Između 6. i 26. srpnja 2017. godine, Merkur je u nepovoljnom položaju za zdravlje Djevice, a u zadnjoj dekadi pridružuju mu se Sunce i Mars. Stvari shvatite ozbiljno. Brinite se o svom zdravlju, izbjegavajte sve što vam šteti. Ako postoji neki zdravstveni problem ozbiljnije mu se posvetite i nemojte zanemariti signale koje vam tijelo šalje. 

Savjet

Koncentrirajte se na važne stvari i ne skrećite s puta, izbjegavajte umor i pretjerivanja!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT