DJEVICA - mjesečni horoskop

DJEVICA - horoskop ožujak 2018.

Ljubav i veze

Prve dvije dekade ožujka 2018. godine su obećavajuće: Sunce je u kući parova Djevice odakle pravi dobar trigon s Jupiterom, Velikom Srećom, koji je i vladar vaše kuće parova. U ljubavnom životu može vam donijeti zadovoljstvo, pomoći vam u razgovorima, na susretima, putovanjima i u ostvarenju zajedničkih intelektualnih ciljeva. Venera, planeta ljubavi i zajedništva, prolazi kroz 8. kuću Djevice, što govori o zajedničkim interesima vezanim za novac ili će vas nešto voditi prema istraživanju, analiziranju i propitkivanju nečeg vezano za vaš odnos. Seksualnost i strastveni porivi prolaze kroz dinamičan period (možda čak i turbulentan) u drugom dijelu mjeseca.

Posao i novac

Bit ćete jako zadovoljni suradnjama tijekom ožujka 2018. godine, što vam donosi trigon između Jupitera, vladara kuće karijere Djevice i ponosnog Sunca, smještenog u kući partnerstva Djevice. Uspješni ćete biti u komercijalnim poslovima, u poslovima za koje je komunikacija ključna ili onim poslovima za koje morate aktivirati vaš um ili ruke. Na putovanjima ćete imati sreće, a pregovori donose zavidne rezultate. Puno ćete raditi na ciljevima vezano za dom, imovinu, izgradnju, poljoprivredu i prirodne izvore. Korak po korak i stvari vezane za novac postaju sve jasnije i jasnije; dobit dolazi preko drugih (partnerstva, rodbina i slično) ili preko financijskih institucija. Mogli bi dobiti dar ili privući sponzore.

Zdravlje i moral

Općenito, vaše stanje je tako tako, ali vi ste optimistični, humoristični i znate kako uživati u onom dobrom u životu. Jupiter je u kući uma Djevice, a Merkuru, vladaru Djevice, se pridružuje vesela Venera tijekom mjeseca. Blizina Merkura i Venere može donijeti veću potrebu za uživanjem u dobroj hrani ili hrani koja nije najbolja za vas, što može stvoriti određene poteškoće. U drugom dijelu mjeseca Mars susreće Saturna, vladara kuće bolesti Djevice, pa je mogućnost narušavanja zdravlja veća..

Savjet

Kupite nakit, luksuzni predmet ili nešto lijepo za vaš dom!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT