DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop studeni 2021.

Ljubav i veze

Od 5. studenog 2021. Venera aktivira 5. kuću Djevice (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, djeca), što znači da se vaša moć privlačnosti povećava. Dakle, ako tražite ljubav, imate priliku upoznati ljude od kojih vam srce poskoči. Ali Tarot-horoskop.com preporuča da obratite pozornost na stav koji zauzimate, osobito tijekom prvog dijela mjeseca, jer tranziti ovog perioda sugeriraju da ste skloni biti zatvoreni, introvertirani, teški za pristup. Istina, ne morate nositi svoje srce na dlanu na ovom prvom spoju, ali nećete imati nikakve koristi od toga što ste toliko udaljeni. Sada nije vrijeme da se pravite teško osvojivima , ali ne bi škodilo odigrati drugačiju kartu nego prije. Usudite se s vremena na vrijeme preuzeti mali rizik. Ako ste već u dugotrajnijoj vezi (ili čak u braku), Tarot-horoskop.com preporučuje da ne preuzmete ulogu autoriteta i ne počnete postavljati pravila po kojima bi vaša bolja polovica trebala živjeti. Potreba za kontrolom - manje-više suptilne - veze nije najbolja strategija za ovaj period. No, ne bi škodilo da pokušate biti otvoreniji za ono što vaša bolja polovica ima za reći, jer biste mogli zaključiti da već imaju nekoliko dobrih ideja ili konkretan plan za izlazak iz mrtve točke. 22. studenog 2021. Sunce počinje svoj tranzit kroz Djevičinu 4. kuću (obitelj, dom, prošlost, korijeni i emocionalna osnova), a 24. studenoga slijedi Merkur, vladar Djevice. Kao rezultat toga, tijekom posljednje dekade mjeseca Tarot-horoskop.com savjetuje da posvetite više pažnje svom obiteljskom životu, bilo da se radi o vlastitoj obitelji ili obitelji iz koje potječete. Astrološki kontekst ovog perioda vrlo je dobar za raspravu sa svojim voljenima o vašim dugoročnim ciljevima, čak i ako ne očekujete da će oni stvarno biti u skladu s onim što želite učiniti.


 

 

 

Posao i novac

 

Vaša materijalna situacija može biti nestabilna u studenom 2021. i može postojati sklonost svađi sa svima. Moguće je da ćete imati površinske ispade, iznenadne i nasilne, starijih frustracija i strahova povezanih s vašom osobnom vrijednošću i onim što osjećate kao da ste dužni. Tarot-horoskop.com savjetuje da učinite sve što možete kako biste zadržali svoj temperament i klonili se impulzivnih gesta. Čak i ako ste nezadovoljni svojim trenutnim poslom, nema smisla dati otkaz bez rezervnog plana. Umjesto da se svađate sa svima (i sa samim sobom), trebali biste se pozabaviti identificiranjem nekih profesionalnih alternativa, pronalaženjem drugog posla ili pokretanjem neke samostalne aktivnosti (možda kao sporednog prihoda). Tarot-horoskop.com ističe da će vrlo vjerojatno postojati tendencija prevelike potrošnje na kredit, iako je puno važnije otplatiti postojeće dugove. Astrološki kontekst studenog 2021. potiče i pomaže vam da diverzificirate svoje izvore prihoda, tražite poslove u područjima koja do sada niste istraživali, a koja bi vam odgovarala i za koje imate dovoljno vještina. Pomoć uglavnom dobivate od Venere, kao vladarice vaše kuće zarađenog novca, koja od 5. studenog prolazi kroz vašu 5. kuću (kreativnost, sposobnost isticanja, rekreativne aktivnosti i hobiji, umjetnički talent). Dakle, ako želite osamostalite se s materijalne točke gledišta, ako želite poboljšati i/ili konsolidirati svoje prihode, isplati se pokušati transformirati hobi u izvor prihoda i trebali biste se promovirati intenzivnije, kreativnije i kroz raznovrsnije metode nego što ste prije koristili.

 

 

 

Zdravlje i moral

Uznemirenost prve dvije dekade u studenom 2021. može pokvariti vaš duševni mir, možda čak i metabolizam. Ako ne budete oprezni, riskirate postati najveći neprijatelj vlastitog zdravlja, stoga Tarot-horoskop.com preporučuje da pokušate raditi vježbe opuštanja kako se ne biste iscrpili zbog pogoršanja i emocionalnih previranja. Ako imate starije probleme s bubrezima (bilo da su lijeni ili imaju tendenciju nakupljanja kamenaca) ili patite od infekcija mokraćnog sustava, ne smijete zanemariti simptome koji se javljaju i odmah se obratite liječniku. Stvari neće postati preozbiljne, a ako se obratite liječniku, sve će se riješiti prije nego što mislite.

 

Savjet

Budite fleksibilni i otvoreni za nove ideje i pristupe! Događaji povezani s pomrčinom Mjeseca 19. studenoga mogu vas, možda čak i na neugodan način, natjerati da odustanete od svojih fiks ideja.

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela