RAK - mjesečni horoskop

RAK - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Tijekom ožujka bit će jasno da ljubavni i poslovni život imaju nešto zajedničko. Položaj Saturna, vladara kuće parova Raka, smještenog u kući posla Raka, još od 2015. godine donosi odgovornosti i obaveze, a sada se i Venera nalazi u kući karijere Raka i tu ostaje neko vrijeme. Status, karijera ili posao su pod utjecajem osjećaja ili privatni život ovisi o profesionalnom životu. Može se raditi i o hijerarhijskoj razlici među parterima. Jasno je da stanje nije posve jasno ili lagodno. 

Posao i novac

Ožujak vam donosi puno zadovoljstva u profesionalnom životu i kao rezultat toga i financijsku dobit. Kuća karijere i društvenog statusa, kao i kuća obaveza i posla su aktivne i na tim poljima možete očekivati pomak. Između tih kuća su harmonični aspekti i između vladara  tih kuća, a planete koje se sada nalaze u tim kućama su jake i obećavaju značajna postignuća. To znači da ćete djelovati na dva polja: na učvršćenju, za što će vam trebati strpljenje i upornost, i na razvoju, za što će vam trebati hrabrosti i otvorenosti prema novim stvarima. Ozbiljnije prionite poslu, potrudite se više i sreća će biti na vašoj strani. Mogli bi nastaviti dalje sa starim projektom ili suradnjom. Privatne veze i vaš šarm pomoći će u ostvarenju napretka. Novac vam pritječe više nego u prijašnjim mjesecima.

Zdravlje i moral

Tijekom ožujka 2017. godine bit će dosta stresa, jer je mjesec zahtjevan i dinamičan. O vama ovisi kako ćete se organizirati i kako ćete gledati na promjene i prilagodbe novim okolnostima. Nemojte zanemariti svoje zdravlje, ono mora biti na prvome mjestu! 

Savjet

Vrijeme je da počnite koristiti svoje talente i kreativnost! 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT