RAK - mjesečni horoskop

RAK - horoskop prosinac 2017.

Ljubav i veze

Tijekom prosinca 2017. godine ljubavni život Rakova isprepleten je s obavezama i stvarima koje nije lako napraviti, ali to sve može vam donijeti zadovoljstvo dugoročno gledano. Može se raditi i o vezi s osobom iz vašeg poslovnog okruženja ili povezanost poslom i zajedničkim obavezama. Sve ovo uzrokuje prisustvo Venere, planete ljubavi, u poslovnoj kući Raka, dok se vladar kuće posla nalazi u kući ljubavi Raka. S druge strane, Jupiter i Mars potiču vaše seksualne želje, donose veću privlačnost, sklonost romantici i olakšavaju put strasti ili donose eskalaciju vašeg erotskog života. Možete očekivati uzbudljiv prosinac.

Posao i novac

Prosinac je buran mjesec i možete očekivati razne napete situacije na profesionalnom polju. Tijekom prosinca 2017. godine kroz kuću posla Riba prolazi Sunce, susreće tu Saturna, Veneru i Merkura istovremeno. Merkur je retrogradan od 3. do 23. prosinca. Imat ćete jako puno posla, kompleksne situacije koje ćete morati riješiti. Pomislit ćete kako se stvari sporo kreću, ali bit će i trenutaka koji vam donose zadovoljstvo, trenutaka slave i sreće. Prolazit ćete kroz razne situacije koje će vam pomoći da spoznate kako i gdje stojite, što možete i želite napraviti i tada ćete moći donijeti zaključke i odluke. Možete se veseliti zanimljivom kraju godine koji može donijeti promjenu vašeg statusa na bolje. Novac vam uglavnom dolazi kroz posao, ali uskoro je moguće poboljšanje financijske situacije.

Zdravlje i moral

Na polju zdravlja Raka tijekom prosinca 2017. godine mogu se odigrati neke neugodnosti. Zanimat će vas razni tretmani za poboljšanje vašeg stanja, dijete ili kako da poboljšate fizičku formu. Ovo je pravo vrijeme da se oslobodite loših navika, nađete rješenja za neke stare probleme koje ste zanemarili. Mars i Jupiter donose vam poprilično energije koju morate iskoristiti. Budite aktivni!

Savjet

Spremite ormare, sortirajte stvari, riješite se nepotrebnog, stare instrumente, aparate ili alate popravite!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT