RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop prosinac 2019.

Ljubav i veze

Jupiter kreće kroz 7. kuću (partnerstva, veze i brak) Raka 2. prosinca 2019. godine. Budući da Jupiter vlada vašom kućom posla, njegov prolazak kroz vašu 7. kuću govori o periodu u kojem ćete učvrstiti ili popraviti odnos s voljenom osobom. Poboljšanje neće odmah biti vidljivo, već nakon napetog perioda u kojem ćete ponovno razmatrati odnos i način na koji funkcionirate kao par. Jupiter vam daruje puno optimizma i pomaže vam da raščistite stvari, da uzmete u obzir obostrane potrebe i mogućnosti, kao i sam pogled na vašu daljnju zajedničku budućnost. Kroz 7. kuću Raka prolaze Saturn i Pluton, pa i Južni čvor. Kako bi donijeli prave odluke, morate razmišljati o stvarima dugoročno i s puno zrelosti. Konjunkcija Venere i Saturna (10. - 12. prosinca) i Plutona (12. - 14. prosinca) podržava odluke s dugoročnim utjecajem, strategije za ostvarenje ciljeva para i planove za stvaranje obitelji i/ili uređenje životnog prostora. Za neke Rakove avantura s posla pretvorit će se u ozbiljnu vezu i brak, bez obzira na to radi li se o novoj vezi ili vezi koja traje već neko vrijeme. Još jedan značajan događaj tijekom prosinca 2019. godine je pomrčina Sunca 26. prosinca u 7. kući Raka. Pripremite se za promjene i krizne situacije koje će u vama probuditi nov način razmišljanja, nov pristup ili donijeti priliku za ulazak u novu vezu. Ako vi  ne promijenite svoje stavove ili ponašanje, možda će se voljena osoba promijeniti. Imajte na umu da su to pozitivne promjene, i to dugotrajno.

Posao i novac

 

 

U profesionalnom životu bit ćete skloni raditi samo ono što želite raditi i u čemu istinski uživate. Nije isključeno da neki od vas pokrenu vlastiti posao ili da pretvore hobi u posao ili da talent koji su do sada pokazivali samo u užem krugu prijatelja pretvore u profitabilan posao. Imat ćete priliku da ostvarite suradnju s prijateljem ili prijateljicom ili da vam netko iz kruga poznanika financijski pomogne. On line posao može postati profitabilan ili možete dobivati novac od reklama koje se prikazuju na vašoj web stranici. Ako ste zaposlenik, možda ćete se morati suočiti s neugodnostima na poslu. Savjetujemo da među radnim kolegama potražite mogućeg suradnika. Kroz te teže situacije sklopit ćete nova prijateljstva s nekim radnim kolegama. Ako nemate posao i tražite novi, ukazat će vam se nova prilika oko sredine mjeseca. U ovom periodu imate dobre izglede za postizanje uspjeha. Budući da je Sunce vladar 2. kuće Raka (zarađeni novac), pomrčina Sunca 26. prosinca 2019. godine ima snažan utjecaj na vašu materijalnu situaciju. Kriza može biti poziv za buđenje, pa ćete kroz svoje aktivnosti nastojati napraviti što više i što bolje i tako popraviti i financijsku situaciju.

Zdravlje i moral

Zdravstvena situacija može biti nestabilna ako imate starijih zdravstvenih poteškoća, zato budite oprezni. Nema potrebe za brigom, ali bilo bi dobro da odvajate dovoljno vremena za odmor. U želji da povećate zaradu mogli bi se pretvoriti u radoholičara. Upitno je kakvi će rezultati biti zbog pretrpanosti poslom, a najviše može patiti vaše zdravlje.

 

 

Savjet

Ako kraj godine dočekate s većom zaradom, nemojte potrošiti sav novac, otvorite štednju!

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com