RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Jupiter (smješten u kući ljubavi Raka) je još uvijek retrogradan, sve do 11. lipnja 2018. godine. I Saturn je retrogradan, a povrh svega, i Mars, vladar kuće ljubavi Raka, kreće retrogradnim hodom 27. lipnja 2018. godine. Zato ne očekujte lagan mjesec u ljubavnom životu. Mnogi od vas će željeti razjasniti određene situacije ili pokrenuti nešto novo u ljubavnom životu. Stvari će se pokretati zaista sporo i morat ćete uložiti puno truda, a na prošlost gledati drugačijim, zrelijim očima. Vrijeme je na vašoj strani, dobro promislite i procijenite situaciju. Ljubavni život nije lagan tijekom lipnja 2018. godine i voljena osoba na neki način vas želi ograničiti u izražavanju misli i osjećaja. U zadnjoj dekadi dolazi do poboljšanja komunikacije i napetost se smanjuje. Glavne prepreke koje narušavaju sklad su ljubomora, posesivnost i svađe oko novca. S retrogradnim Marsom u vašoj 8. kući strast može biti velika, ali opasna. Ako niste u vezi i tražite ljubav, budite oprezni i nemojte se zanositi slijepom privlačnosti.

Posao i novac

Jupiter, vladar kuće posla Raka, je još uvijek retrogradan i zato se stvari neće kretati brzo tijekom lipnja 2018. godine, posebno ako ste freelancer ili ako želite hobi pretvoriti u posao ili ako se bavite zabavnom djelatnosti. Važno je napomenuti da situacija neće biti loša, samo vam treba strpljenja i upornosti. Merkur ulazi u Raka 12. lipnja, a Venera u 2. kuću (kuća prihoda i privatnih sredstava) Raka 14. lipnja 2018. godine. Neće vam biti teško posvetiti se onom što volite, vaše ideje postaju vidljive, a priljev novca raste, ako ste voljni primijeniti nove metode, reklamirati se putem interneta i slično. Sunce, vladar kuće novca Raka, je u 12. kući Raka sve do 21. lipnja 2018. godine, što znači da može doći do gubitka novca zbog nemarnosti ili želje da se puno zaradi bez ulaganja truda. Izbjegavajte financijska nagađanja, piramida zarade i uvijek imajte nešto sa strane, jer zadnja dekada mjeseca može donijeti neočekivane troškove vezano za dom i obitelj. Mars, vladar kuće karijere Raka, 27. listopada 2018. godine kreće retrogradno. To znači da neka obećanja potpore financijskim sredstvima za dugoročne poslovne projekte ili za razvoj poslovanja mogu biti odgođena, ukinuta ili uvjeti mogu biti promijenjeni.

Zdravlje i moral

Neće biti lako ostati smiren, uz toliko puno rasprava i pregovora koji ne vode prema željenim rezultatima. Bilo bi dobro da nađete način na koji se možete opustiti bez uzimanja sredstava za opuštanje koja mogu izazvati ovisnost i štetni su za organizam (poput alkohola i slično). Budite oprezni pri konzumiranju neprovjerenih proizvoda. Najviše će vam koristiti ako odvojite vrijeme za svoje hobije.

Savjet

Iako su materijalne potrebe velike, nemojte se upuštati u rizične dogovore!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT