RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop studeni 2021.

Ljubav i veze

Rakova 5. kuća (romantika, ljubav, flert, ljubavne veze) snažno je aktivirana Marsom (koji se nalazi u svom noćnom domicilu) od 30. listopada, Suncem do 22. studenog i Merkurom između 6. i 24. studenog. Osim toga, 5. studenoga Venera – planet odnosa i ljubavi – počinje svoj tranzit kroz Rakovu 7. kuću (veze, partnerstva, udruge, brak). Kao rezultat toga, u studenom 2021. mogli biste osjetiti potrebu da manifestirate ili testirate svoju sposobnost privlačenja i zavođenja, izlazite iz svoje ljušture više nego inače i iskusite ljubavnu avanturu, intenzitet flertovanja ili privremene avanture. U ovom astrološkom kontekstu, u vašem krugu prijatelja može biti ljubomore, pa vam Tarot-horoskop.com savjetuje da vodite računa o tome kako se ponašate kako ne biste odavali dojam da se udvarate partneru svog najboljeg prijatelja. Trebali biste biti maksimalno oprezni jer inače riskirate da se nađete u delikatnim ili čak kompromitirajućim situacijama koje mogu dugoročno utjecati na vaš ugled. Rakovi koji su u braku ili oni koji su uključeni u neslužbene dugotrajne i stabilne veze uživaju u lijepom periodu sa svojom boljom polovicom, s povjerenjem gledaju u budućnost i možda čak i male investicije u svoj životni prostor. No, oko tih ulaganja moglo bi doći do rasprava ili kontroverzi, osobito između 9. i 12. studenog. Vaša bolja polovica mogla bi imati realniju viziju o tome što je uistinu potrebno i prioritete kada je u pitanju trošenje vašeg zajedničkog proračuna.

 

 

 

Posao i novac

Astrološki kontekst studenog 2021. vrlo je dobar za izražavanje kreativnosti, pa tako i na poslu, ali to ne znači da nećete naići na neke prepreke. Vrlo je vjerojatno da ćete imati posla s krutim ljudima koji preferiraju rigorozan i sustavan pristup iako neće u potpunosti odbaciti inovacije. Neki bi Rakovi mogli skupiti hrabrosti i započeti samostalnu karijeru, najvjerojatnije na temelju nekog starijeg hobija ili dobro zaraditi od neke neovisne pozicije. Rakovi koji rade u umjetnosti mogli bi biti blagoslovljeni s više inspiracije nego inače i/ili imati više klijenata/gledatelja i dosljednu dobit. S druge strane, Tarot-horoskop.com ističe da može postojati predispozicija za trošenje na stvari koje nisu potrebne ili za zabavu sa svojom boljom polovicom ili s djecom (ako je to slučaj). Zanimljiv trenutak mogla bi biti pomrčina Mjeseca 19. studenog 2021. iz 11. kuće Raka (društveno-profesionalne grupe, prijatelji, grupni projekti, tehnologija, online okruženje) koja ima snažan utjecaj na Jupiter, vladara vaše kuće rada. Kao rezultat toga, moglo bi doći do rasvjetljavanja vašeg profesionalnog života koje vas gura prema značajnim promjenama. Stoga neki Rakovi osjećaju potrebu za promjenom područja rada i odlučuju investirati u studiranje za stjecanje novih diploma, dok drugi Rakovi namjeravaju promijeniti posao. Tijekom posljednje dekade u mjesecu, ovim promjenama pogoduju tranziti iz 6. kuće Raka (posao i zdravlje): Sunce, vladar vaše kuće rada za novac od 22. studenog i Merkur od 24. studenog.

Zdravlje i moral

Kada je u pitanju zdravlje, Tarot-horoskop.com preporučuje više opreza i odmora tijekom dana oko pomrčine Mjeseca 19. studenog. Ovih dana mogli biste se osjećati umornije, možda čak i uplašeno. S druge strane, ovaj astrološki kontekst može vam pomoći da shvatite koje navike vas sprečavaju da napredujete u životu, uključujući profesionalno, ili koje utječu na vaše zdravlje. Trebali biste stvari gledati dugoročno, iz šire perspektive, a ne samo iz dana u dan. Oko 25. studenog mogli biste doći u iskušenje da se vratite načinu života ili prehrani koji vam ne idu u prilog, ignorirajući znakove koje vam tijelo šalje. Ne bi bilo pametno popustiti se takvim iskušenjima.

 

 

Savjet

Posljednji tjedan u studenom 2021. pruža vam priliku da povećate svoje prihode napornim radom, stoga je vrijeme da mobilizirate svoje snage i ne bježite od napora čak i ako vam se čini da su neke aktivnosti ispod vaših vještina i stručnosti.

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela