RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop siječanj 2020.

Ljubav i veze

Godina počinje Mjesecom u Raku 1. siječnja, a označava vrijeme pojačanog senzibiliteta i svjesnosti vaših dubljih potreba. Ne odustajte od vizije jedinstva! Poboljšat ćete vaše odnose i postaviti temelje za postizanje istinskog zadovoljstva. Otvaraju vam se lijepe prilike u ljubavnom životu i to bez riječi, jednostavno će vas ljubav ponijeti. Drugi će vam biti važni i neka nova prijateljstva postat će dugotrajna. Partnerstvo je fokus, a ako vam je potrebna promjena u vezi, pojasnite svoje osjećaje 1. siječnja, jer vašim otvaranjem i načinom na koji ćete to sada učiniti, možete samo potaknuti voljenu osobu da se i ona otvori s težnjom da nađete zajednička rješenja i da odnos napreduje. U periodu između 4. i 15. siječnja pojačana je potreba za eksperimentiranjem. Ako ste slobodni i tražite novu ljubav, period nakon 14. siječnja 2020. godine je povoljan, tada vaš šarm neće proći neopaženo. Od 17. siječnja provedite promjene za koje mislite da vam donose veću harmoniju, jer ćete tražiti sklad i harmoniju. Sve je moguće, uglavnom će se stvari događati koje će biti pozitivne. Krajem mjeseca osjećaji prema partneru mogu se mijenjati. Kako dalje? To ovisi o vama.

Posao i novac

 

 

U vašem životu dogodit će se velike transformacije koje mogu poremetiti vašu uobičajenu rutinu. Međutim, ovo će vam pomoći da napredujete bržim tempom. Ovo je pravi trenutak za započinjanje novih pothvata. Društveni kontakti izvor su novih mogućnosti kada se radi o novim projektima. Pregovori o ugovorima i pravnim pitanjima donose najbolje rezultate između 7. i 25. siječnja 2020. godine, iako svoje planove možete provoditi od 17. do 30. siječnja i vidjeti pozitivan rast i uspjeh. Malo nereda na domaćem terenu može biti rezultat pomicanja ili obnove, ali ako nemate vremena za raščišćavanje, vjerojatno će doći do sukoba na poslu, posebno ako pokušavate nadzirati sve. Diktatura nikako ne donosi napredak, nego nazadovanje. Suradnja je ono što vam ovaj mjesec donosi  željene rezultate. Obratite pažnju na zajednička financijska pitanja nakon 20. siječnja.

Zdravlje i moral

Osjetljivi ste na probleme i morate pronaći pozitivna način izbacivanja stresa i frustracije. To može biti nešto natjecateljsko, ali ne previše naporno, jer je lako pretjerati. Pokušajte ne koristiti svoja ograničenja kao izgovor! Odvojite vrijeme za nešto posebno i zabavno u svom rasporedu između 27. i 31. siječnja. Bit ćete zadovoljni ishodom.

 

 

Savjet

Otvarate novu stranu knjige života koju će ispisati pozitivne promjene. Ponekad se teško privikavate na promjene, ali sve je to za vaše veće dobro.

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com