RAK - mjesečni horoskop

RAK - horoskop travanj 2017.

Ljubav i veze

Općenito, tijekom 2017. godine težite stabilnosti i odgovornosti u vezama. Važno vam je da je voljena osoba ozbiljna i spremna naporno raditi i pomoći vam oko stvari, zatim pridonijeti boljoj sigurnosti i lagodnosti u domu. To su stvari koje uzimate u obzir kako bi ostvarili sreću i zadovoljstvo. Tijekom travnja važno vam je razumijevanje, isti kulturološki ili duhovni interesi, da dijelite obaveze i zajedno širite horizonte. Ako iz drugog kuta gledamo astrološki sklop planeta, mogle bi vas zanimati veze na daljinu ili ćete se odvažiti na put zbog ljubavi.

Posao i novac

Sa Suncem u kući karijere Raka, travanj 2017. godine je povoljan mjesec za uspon na hijerarhijskoj ljestvici i za isticanje. Dodatno tome, Sunce ima moć privući ili ponovno donijeti prilike ili promjenu kako bi napredovali i ostvarili svoje ciljeve. Studiranje, veze sa znanstvenim ili kulturološkim svijetom, specijalizacija ili potencijalna putovanja mogu postati vaš novi interes tijekom travnja, posebno ako je to nešto u čemu uživate ili što žarko želite postići. Zajednički projekti ili aktivnosti koje imaju publiku, zajednica ili organizacija privlačit će vas, ali s vremenom vas mogu početi zamarati.

Zdravlje i moral

Bit ćete u dosta dobroj formi tijekom travnja 2017. godine, ali se morate posvetiti određenim psihičkim i fizičkim potrebama. Travanj vam može donijeti uspjeh, ali kroz naporan rad, uz mogućnost stresa i napetosti. Zapravo je upravo stres prvo čemu se morate posvetiti. Koncentrirajte se na prioritete i nemojte pretjerivati.

Savjet

U vezu unesite humora i spontanosti! Uz previše ozbiljnosti postaje dosadno.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT