c RAK - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Uživat ćete u harmoničnom ljubavnom životu tijekom prosinca 2018. godine, posebno u drugom djelu mjeseca. Zvijezde omogućuju povoljan tijek komunikacije, što može probuditi želju za većim povezivanjem i poboljšanjem odnosa u vezi ili braku. Nakon 6. prosinca 2018. godine, kada Merkur, planet komunikacije, kreće direktnim hodom kroz kuću ljubavi i flerta Raka, neke tajne i neugodnosti mogu isplivati na površinu. S druge strane, okolnosti su povoljne za to da se prošlost i bolna iskustva ostave iza. Nemojte se previše nadati, posebno ako ste u vezi na daljinu. Mnogi Rakovi sanjat će o braku u ovom periodu, iako su ˝ljubav svog života˝ vidjeli samo on line. Drugi dio mjeseca donosi upliv u realnost i za one koji su u braku i za one koji su tek ušli u vezu ili traže ljubav svog života. Rakovi koji su u braku mogu učvrstiti brak i ponovno osvojiti srce voljene osobe romantičnim gestama i aktivnijim društvenim životom. Blagdani se približavaju, ali ne žurite s pripremama zabave kod kuće. Budite društveniji, iznenadite voljenu osobu, ako ne zajedničkim putovanjem, izvedite ju u restoran ili slično. Rakovi koji nisu u vezi uživat će u igrama zavođenja, osvajanja, strasti, ali na zreliji način nego prije. Ovaj puta nećete skakati pred rudo!

Posao i novac

Posao se gomila, ali budući da ste u fazi osobnog razvoja, nećete se osjećati umorno. Uživat ćete u obavljanju stvari i često zaboraviti na to da imate i druge obaveze - posebno kada se radi o dragim i bliskim osobama. Pokušajte se što bolje organizirati i uspostavite ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Većina Rakova želi započeti novu godinu aktivno. Ne zanima vas podvlačenje crte i razmatranje svega do sada. Savjetujemo da saslušate prijedloge radnih kolega. Posrećit će vam se ako tražite novi posao ili nove klijente, posebno u zadnjoj dekadi prosinca 2018. godine. Ako želite više slobode u profesionalnom životu, djelujte, jer to je moguće ostvariti, posebno u drugom djelu mjeseca. Više bi mogli zaraditi ako iskoristite nove prilike i metode. Novčana situacija se popravlja u drugom djelu mjeseca. Tada ćete možda potpisati novi ugovor ili sklopiti nove suradnje. Ako imate dugove, razradite plan otplate kako bi ih se što prije riješili.

Zdravlje i moral

Nakon 13. prosinca 2018. godine naći ćete odgovore za neka zdravstvena pitanja. Vaš doktor reći će vam dobre vijesti ili će se krvna slika popraviti ili će neke sumnje biti razjašnjene i slično. Ako primijetite neke simptome, obratite se doktoru za savjet, nemojte sami nešto poduzimati, poput neprovjerenih terapija. Nemojte pretjerivati s hranom i pićem tijekom blagdana, posebno ako ste završili s dijetom.

Savjet

Ako ste tužni i neraspoloženi, otvorite se bliskim osobama i tražite savjet! U suprotnom se može dogoditi da se previše nadate i da vas iskoristi osoba sklona manipulaciji.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT