RAK - mjesečni horoskop

RAK - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

Tijekom kolovoza 2017. godine Venera, planeta ljubavi i senzualnosti nalazi se upravo u Raku. To je najbolja garancija za uspjeh u ljubavi!  Venera vam donosi slavu, stil, bit ćete pojava, čini vas privlačnim, ljupkim i neodoljivim (sve dok pjesma traje). Venera obećava harmoničan odnos i dobro raspoloženje parovima i donosi sreću Rakovima koji nisu u vezi i traže vezu. Jupiter, Velika Sreća, nalazi se u 4. kući Raka i donosi sretne trenutke i veći komfor obitelji. Ipak postoje određeni problemi, obaveze koje se žele izbjeći ili financijske brige, ali ako je par snažan zajedno, vrlo lako može ovo prebroditi i naći zajedno rješenja.

Posao i novac

Kolovoz 2017. godine donosi više događanja na financijskom polju. U kući novca Raka nalaze se Mars i Sunce, koji donose puno energije i isto tako, tamo se događa pomrčina Sunca koja donosi neočekivane događaje. Promjene koje pomrčina donosi su uglavnom pozitivne i povezuje zaradu sa suradnjama, idejama, informacijama, putovanjima ili komunikacijom. Postoji i rizik koji se može izbjeći ako ne donosite nagle odluke i ako smislite financijsku strategiju. Ostvarenje boljih prihoda bit će motivacija za aktivnosti na profesionalnom polju. Potreba da posao koji radite postane profitabilniji vodi vas prema nekim promjenama ili obnovi o kojoj razmišljate već neko vrijeme.

Zdravlje i moral

S Venerom u Raku bit ćete dobrog raspoloženja i nećete propustiti niti jednu priliku za zabavom, smijehom i dobrom šalom. zapravo ćete uživati u svemu što vam život nudi. Saturn je u kući bolesti Raka i ne bi trebali zanemariti svoje zdravlje, ni na trenutak, posebno u prvom dijelu kolovoza 2017. godine kada vam pomrčina Mjeseca može donijeti neke neugodnosti.

Savjet

Razmislite dva puta prije nego što donesete bilo kakvu odluku ili prije nego što kažete što mislite u vezi neke važne teme!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT