RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop listopad 2020.

Ljubav i veze

U listopadu 2020. Mars, očitim retrogradnim kretanjem, ponovno radi kvadrate koje je radio u kolovozu s Jupiterom, Saturnom i Plutonom, smještenima u 7. kući Raka (veze, partnerstva, brak). Kao rezultat, vrijeme je da analizirate neke situacije koje su započele u kolovozu i imaju veze s vašim ljubavnim životom (ali ne samo s njim). Vrlo je vjerojatno da ćete proći kroz neke neizvjesnosti povezane s vašim brakom ili vezom koja ide prema braku. Moglo bi doći do sukoba zbog nesporazuma ili različitih ciljeva partnera, a stvari bi mogle završiti u ratu predbacivanja. U mnogim slučajevima nedostatak zrelosti i / ili razlučivanje odnosa će reći svoje. Ova iskustva koja vam uzdrmaju život i natjeraju vas da preispitate svoju sigurnost, zapravo vam daju vrlo korisne lekcije koje će vam pomoći da bolje razumijete ulogu braka u vašem životu, kako mu vi možete doprinijeti da nesmetano teče i što trebate učiniti kako biste preuzeli odgovornosti koje bi trebale biti vaše. Pluton - vladar 5. kuće Raka (ljubav, romantika, zabava, ljubavne veze) - zaustavlja svoje retrogradno kretanje 4. listopada. Kao rezultat, sada započinje period tijekom kojeg se mnoge emocionalne i odnosne stvari mogu raščistiti. Neki bi se Rakovi mogli nositi s iznenađenjima koja ih prisiljavaju da revidiraju svoje dugoročne projekte u vezi s brakom ili bračnim statusom. Ishod tih situacija mogao bi se dogoditi negdje u prosincu 2020. ili u siječnju iduće godine. Dotad imate dovoljno vremena da ozbiljno razmislite i shvatite što to zaista želite na emocionalnoj razini. Merkur je retrogradan između 13. i 28. listopada u 5. kući Raka, a zatim, sve do 4. studenog, nastavlja svoje retrogradno kretanje kroz vašu kuću obitelj i doma. To vam daje izvrsnu priliku da se prisjetite lijepih vremena u vašoj vezi i oživite romantiku u svom partnerskom životu. S druge strane, netko iz vaše prošlosti može se vratiti u vaš život ili biste mogli doći u iskušenje da se vratite bivšoj ljubavi. Preporučujemo pažljivu analizu vaših mogućnosti, ali ne i donošenje konačne odluke.

Posao i novac


Čini se da je profesionalni život Rakova intenzivan u listopadu 2020. godine jer Mars - u retrogradnom kretanju kroz 10. kuću (karijera, društveno-profesionalni ciljevi i ugled) - pravi kvadrate s planetima iz kuće partnerstava: Jupiter, Saturn i Pluton. Budući da su se ti aspekti događali i prije u kolovozu ove godine, neke situacije koje su se pogoršale tada, sada se vraćaju i zahtijevaju strpljenje, ponovnu analizu i pregovaranje. Odnosi s poslovnim partnerima, suradnicima ili zaposlenicima nisu nimalo jednostavni i zahtijevaju ozbiljne rasprave i analize. Savjetujemo da budete otvoreni i fleksibilni, ne budite tvrdoglavi i strpljivo slušajte što drugi imaju za reći. Između 2. i 28. listopada, tranzit Venere kroz vašu kuću komunikacije pomaže vam da se okupite oko tima i zgrušate kolektiv oko projekta od zajedničkog interesa. To je moguće jer je Venera vladarica 11. kuće Raka (društveno-profesionalne skupine, zajednički projekti, prijatelji), a aspekti koje čini u listopadu skladni su. Pronađite saveznike! Tijekom razdoblja kada je Mars u retrogradnom kretanju, bilo bi bolje napraviti korak unatrag, pažljivo preispitati svoje profesionalno usmjerenje, odlučiti na kojoj strani možete napredovati i tko vas koči te revidirati svoju strategiju imidža, profesionalnog ugled i slično. Sunce - vladar novca Raka - uključen je samo u dinamične aspekte u listopadu 2020. godine, što govori o žestokim raspravama vezanim uz novac i nepredviđene troškove, najvjerojatnije za dom ili obitelj. Mogli biste zaključiti da se morate boriti više nego obično da biste zaradili novac, a ako prolazite kroz nekakvo dokazivanje, imat ćete se s čime boriti kako biste potkrijepili svoj argument kada je riječ o materijalnim pitanjima.

Zdravlje i moral

Vrijeme je da svom zdravlju posvetite više pažnje i pokušate se više odmarati. Čak i ako su najnovije vijesti vašeg liječnika opće prakse bile dobre, ne biste se trebali vraćati starim nezdravim navikama i svojim neprestanim izvorima stresa. Predlažemo da posjetite terapeuta kako biste razgovarali o problemima koji vas muče, posebno u vezi s vašim samopoštovanjem, osobnom vrijednošću, nedostatkom sigurnosti i možda čak i nedostatkom jasnih perspektiva.

 

 

 

Savjet

Koliko god želite neke situacije rješiti ili napredovati u nekim projektima, ne pokušavajte forsirati stvari! Riskirate da nanesete više štete nego koristi.

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com