c RAK - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop veljača 2019.

Ljubav i veze

Koncentrirat ćete se na osobni razvoj i na ono što vam budućnost može donijeti. Puno toga ste prošli do sada, ali sada je vrijeme da vam krene na bolje. U bračnom životu željet ćete ostvariti bolji odnos, više sreće za oboje, ali suočit ćete se s poteškoćama. Ako morate donijeti bilo kakvu odluku koja uključuje voljenu osobu, budite pažljivi i dobro razmislite. Upravo donošenje odluka koje vama gode, bez da su u to uključeni voljena osoba i ostali članovi obitelji, mogu donijeti najviše nesporazuma i nepotrebnih komplikacija. Nije problem u isprobavanju novih stvari, ali morate uključiti članove obitelji u donošenje odluka kako bi vam mogli pomoći. Unatoč svemu, zvijezde su vam naklonjene tijekom veljače 2019. godine. S voljenom osobom možete ostvariti niz zajedničkih, dugoročnih projekata. Možete osjećati sigurnost uz voljenu osobu i znati da se na nju možete osloniti, kao i na savjete koje vam može dati. Pokažite svoju nježnu i osjećajnu stranu. Ako ste u neformalnoj vezi, može doći do sklapanja zaruka. Kod nekih će biti drugačiji slučaj, ako se dođe do zaključka da se dalje zajedno ne može, doći će do razilaženja.

Posao i novac

Veljača 2019. godine je pravo vrijeme za povratak hobijima, možda i onim hobijima kojima se dugo vremena niste bavili. Odlučni ste i ništa vas ne može spriječiti u ostvarenju svojih ciljeva. Veljača 2019. godine bolji je mjesec od prethodnog, nema nepotrebnih rasprava. Spremni ste i za natjecanje, za isprobavanje novih prilika koje će vam se ukazati i to će pomoći u razvoju karijere. Mars, smješten u svom središtu, u Ovnu, donosi vam hrabrost da se izborite za sebe, profesionalno i da se nametnete. Konjunkcija koju pravi s Uranom može donijeti zaista nešto spektakularno, između 11. i 14. veljače, bilo da se radi o smjeru u karijeri ili pristupu. Mogli bi dosta putovati zbog novih poslovnih prilika ovaj mjesec. Mlad Mjesec događa se 4. veljače u vašoj 8. kući koju povezujemo s financijama, a kroz tu kuću 19. veljače prolazi i Sunce (vladar kuće novca Raka) i donosi vam spoznaje, pronalazak rješenja za otplatu dugova i sređivanje financijske situacije. Još su moguće financijske poteškoće, zbog odluka koje ste donijeli proteklih mjeseci. Nove investicije nisu loša odluka, ali morate osmisliti dobar plan kako ne bi došlo do gubitka.

Zdravlje i moral

Tijekom veljače 2019. godine očekujte dobro zdravlje, ali ipak vodite računa o prehrani i zdravom načinu života. U drugoj polovici veljače brže ćete se umarati, ali bit ćete zadovoljni zato što će vaš trud donijeti dobre rezultate. Moći ćete si priuštiti odmor i posvetiti se voljenoj osobi u čijem društvu ćete uživati. Oko 22. veljače pripazite više, jer bi se mogli prehladiti ili može doći do zbrke oko dijagnoze. Budite strpljivi i ne sumnjajte u pronalazak rješenja.

 

 

Savjet

Osjećat ćete pritisak u prvoj polovici tjedna, ali tijekom mjeseca sve će se posložiti. Potrudite se saslušati druge, ako želite da drugi saslušaju vas!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT