RAK - mjesečni horoskop

RAK - horoskop ožujak 2018.

Ljubav i veze

Dug period, sa Saturnom i Plutonom u kući parova Raka. Ljubavni život shvaćat ćete ozbiljno, tu su uključene obaveze ili možda prolazite težak period. Stvari postaju jasnije u drugom dijelu mjeseca, kada i energični Mars ulazi u kuću parova Raka, igrajući ulogu katalizatora, požurujući i stvarajući događaje. S druge strane, možete računati na pozitivne efekte Jupitera koji kuću ljubavi i seksualnosti Raka ispunjava srećom i na Veneru, planetu ljubavi, koja je u istaknutom položaju tijekom ožujka 2018. godine. Drugim riječima, iako će biti komplikacija, problemi se mogu riješiti i dobro će vam ići.

Posao i novac

Mars ostaje u kući posla Raka sve do 17. ožujka 2018. godine, što znači da je prvi dio mjeseca odlučan i učinkovit, ali možete očekivati obaveze i poslove koji su neplanski i moraju se riješiti u što kraćem roku ili kritične situacije koje zahtijevaju hrabrost i okretnost. Trigon kojeg prave Jupiter, vladar kuće posla Raka, i Sunce, vladar kuće novca Raka, donosi materijalne i profesionalne prilike, posebno kroz prve dvije dekade mjeseca. Te nove prilike mogu biti povezane s intelektualnim i kreativnim sposobnostima, putovanjima, komunikacijom ili suradnjama s inozemstvom. Nemojte se iznenaditi ako naiđete na suparništvo, natjecanje ili neprijateljstvo! S druge strane, imajte na umu da se možete osloniti na nadređene osobe ili autoritete ako vam bude trebalo.

Zdravlje i moral

Ožujak je dosta naporan mjesec za vas, psihički i fizički. Stres može donijeti i zdravstvene poteškoće. Vaša je dužnost da se pobrinete za svoje zdravlje i da budete uravnoteženi. U prvom dijelu ožujka 2018. godine mogući su upalni procesi, zarazne bolesti ili nezgode. Budite oprezni! U drugom dijelu mjeseca vaš imunitet bi mogao pasti zbog umora ili kroničnih bolesti, u nekim slučajevima zbog ozljeda.

Savjet

Izbjegavajte sukobe, posebno u drugom dijelu mjeseca!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT