RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop kolovoz 2020.

Ljubav i veze

Rakovu sedmu kuću (veze i brak) tranzitiraju brojni planeti retrogradno, što sugerira da se lijepe i dugotrajne stvari mogu graditi polako, s strpljenjem, prihvaćanjem promjena, ali i nakon nekih preispitivanja duše. Neki Rakovi možda ne znaju točno što žele ili bi se mogli pomiriti sa starim, neuravnoteženim odnosima u kojima su manipulacije i igre moći svakodnevna pojava. Ako se nastavite kretati naprijed-nazad između prošlosti i sadašnjosti, riskirate da izgubite temelj i postanete emocionalno preplavljeni. Preporučuje se sklapanje pakta sa sobom kako biste izašli iz ovog začaranog kruga. Venera je na vašoj strani, jer od 7. kolovoza 2020. godine prolazi kroz samog Raka i pomaže vam bolje definirati emocionalne želje na koje ćete se usredotočiti za budućnost. Osim toga, Venera vam pruža neusporedivu sposobnost zavođenja. Kao rezultat, ako tražite ljubav, uopće nije teško osvojiti nekog koga volite. Možete naići na probleme samo ako iz želje za sigurnošću požurite s razmišljanjem o budućnosti i tome kako se što prije udati/oženiti. Mars, nestrpljiv, odlučan i odvažan, smješten u vašoj kući dugoročnih projekata, čini napete aspekte sa retrogradnim planetima iz vaše 7. kuće (Jupiter, Pluton i Saturn); može značiti žestoke sukobe u odnosima kada je u pitanju smjer u kojem vodi vaš partnerski život. Energija ove napetosti može pomoći neodlučnim, nesigurnim ili uplašenim Rakovima da naprave svoj put u životu i da više ne ovise o drugima. Ma koliko ovaj period bio naporan, pruža Rakovima priliku da se obnove i ponovno povežu u vezama koje su zasnovane na iskrenim osjećajima.

Posao i novac

 

 

 

Profesionalna partnerstva i / ili veze s visokim položajima imaju tendenciju biti pomalo napete u kolovozu 2020. No ističe se da iz sukoba često proizlaze nove ideje, bolje od prethodnih. Treba biti oprezan prema svemu što radite i izgovarate, posebno kad ste ljuti, jer u protivnom riskirate da pogoršate neki sukob i čak završite na sudu. Ako uspijete suzbiti Marsovu energiju, koja prolazi kroz 10. kuću Raka (karijera, društveno-profesionalni ciljevi i reputacija), možete to iskoristiti kako biste podržali svoje stavove u pregovorima ili ponovnim pregovorima vezanim za vaš posao, radne uvjete ili neke ugovore potpisane u prošlosti s raznim poslovnim partnerima. Ne morate se truditi, samo se usudite odlučno i empatično podržati svoj stav. Preporučuje se izbjegavanje pretjerivanja i pretjerano kritički stav prema suradnicima, partnerima i dobavljačima. Vašu drugu kuću (rad za novac, osobne resurse i vrijednosti) tranzitira Merkur između 5. i 20. kolovoza, a Sunce do 22. kolovoza. Kao rezultat toga, imate inspiraciju i možete ostvariti lijep prihod bez previše gnjavaže. Nakon 22. kolovoza pregovori brže postižu rezultate kada su u pitanju potpisani ugovori, a vaš odnos prema resursima unutar vašeg dosega mnogo je konzervativniji. Nakon 22. kolovoza 2020. Sunce - vladar 2. kuće - nalazi se u 3. kući, pa su Rakovi koji rade u komunikaciji, trgovini i obrazovanju favorizirani. Lakše je promovirati sebe i obznaniti svoje ideje.

Zdravlje i moral

Velike promjene uvijek su stresne za Rakove, ali preporučuje im se da pokušaju naviknuti se na ideju da se neke stvari jednostavno ne mogu nastaviti. Neke od njih vjerojatno već neko vrijeme nisu u funkciji. Vrijeme je da najbolje iskoristite energiju i hrabrost koju vam je dao Mars, ali izbjegavajte impulzivnost i agresivnost, jer vas to iscrpljuje i čak vam može naštetiti. Naučite se odmoriti, opustiti um i napuniti tijelo. Ako imate starih zdravstvenih problema, u kolovozu 2020. trebali biste ponovno posjetiti liječnika i sastaviti plan za odrađivanje liječničkih pregleda.

 

 

Savjet

 

Ako pronađete način da isprepletete ljubaznost sa hrabrošću, ništa vam ne može stati na put!

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com