RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop listopad 2019.

Ljubav i veze

U listopadu 2019. godine zvijezde vam pomažu i daju vam puno samokontrole koja će vam sigurno trebati. Okupira vas vizija romantičnog odnosa kakvu bi željeli ostvariti. Rakovi koji su samci imaju veliku vjerojatnost da sretnu srodnu dušu tijekom ovog razdoblja. Nevjerojatna romantična događanja 14., 15. i 16. listopada donose prekrasno raspoloženje. Mars u Vagi pomoći će vam kada se radi o novoj ljubavi. Savjetujemo da ne požurujete stvari, iako bi unaprijed željeli znati ishod. Neka se sve odvija svojim tokom. Možda ove godine nećete imati drugu priliku. Kad je o obitelji riječ, situacija će biti mirna. Saturn, vaš planet ljubavi sada je u vašem vlastitom znaku i u vašoj vlastitoj kući. Ljubav cvijeta. Zaljubljeni rakovi mogli bi zaploviti u bračne vode. Pustite da vaša ljubav raste prirodno. Svjesni ste da je brak ozbiljna stvar i želite biti sigurni da je sve u redu prije nego što se odlučite za ovaj važan korak. Ako ste u vezi, posebno ste svjesni zajedničkih obaveza i odgovornosti. Nesporazumi će se razriješiti 14. listopada. Ljubav ovog listopada nije samo emocionalna senzacija i leptirići u trbuhu. To je i odgovornost i obazrivost prema voljenima i obrnuto. Potrudite se ugoditi voljenoj osobi. Do kraja godine oboje bi mogli biti pretrpani obavezama, ali ponovno se sjetite zajedničkih razgovora i da je zajedničkim snagama sve lakše.

Posao i novac

 

 

 

Na profesionalnoj razini postoje određene poteškoće koje stvaraju tjeskobu i napetost kroz odnose s radnim kolegama. Najčešće zbog tvrdoglavosti, sukoba mišljenja ili egoističnog ponašanja. Igra onoga tko je uvijek u pravu može se završiti loše, nekonstruktivno i, prije svega, opterećuje vas i donosi stres, odvlačeći vas od onoga što je zaista važno. Spremite se za napredovanje i najavu povećanja plaće, ali i više odgovornosti. Plaća bi mogla biti razlog za nezadovoljstvo, posebno zbog usporedba plaća među radnim kolegama. Zbog zavisti može doći do svađa i sukoba, ali sukob ne donosi olakšanje i rješenje. Posebno tijekom druge polovice mjeseca trebali bi tražiti one koji su vam zaista saveznici i pregovarati o svojim pravima hrabro, ali i s diplomacijom. Naporno ćete raditi na novim projektima tijekom listopada. Možda se čak i predomišljate oko ideje da nastavite studij ili se odlučite za osvježavanje znanja kroz tečaj kako biste imali bolje izglede za bolje plaćeno radno mjesto. Ovo nije vrijeme za velike poteze u karijeri ili za velike inicijative, posvetite se poslu koji obavljate i dajte sve od sebe da ga obavite najbolje što možete. S financijske strane ne najavljuju se važni pomaci. Treba vremena da vam sve što ulažete donese bolju zaradu. Budite strpljivi i smanjite troškove što je više moguće, isplanirajte kupovinu i ne trošite na nepotrebno.

Zdravlje i moral

Ne precjenjujete svoje snage. Ne premještajte sami namještaj po kući i ne nosite bilo kakav veći teret sami. Krajnje je vrijeme da razmislite o svemu što ste si nametnuli i o tome kakvo je vaše zdravlje. Da li se previše iscrpljujete zbog drugih? Zatražite pomoć kada vam zatreba ili stavite stvari na listu čekanja, bez osjećaja krivnje. Prihvatite samo one aktivnosti zbog kojih se osjećate dobro. Inače, trebali biste biti prilično zadovoljni onim što se događa oko vas i to ne bi trebalo stvoriti dodatne izvore stresa. Ako vam nedostaje sna i osjećate umor, odvojite vrijeme za sebe, za odmor!

 

 

 

Savjet

Vrijeme je da se posvetite privatnom životu, obiteljskim obavezama i sređivanju životnog prostora. Ako ste nemirni i razdražljivi, vratite se korak nazad i naučite kako popraviti svoje raspoloženje.

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com