RAK - mjesečni horoskop

RAK - horoskop listopad 2017.

Ljubav i veze

Jupiter, Velika Sreća, ulazi u 5. kuću Raka 10. listopada 2017. godine. Tu ostaje godinu i mjesec dana. Ovo je kuća užitka, strasti, pustolovine i adrenalina. Vaša seksualna moć doseže nove dimenzije i srce vam je puno čežnje za romantikom. Težite ljubavi i zvijezde će vam omogućiti da iskusite ljubav. Svi koji imaju mjesta za ljubav u svom srcu živjet će ljubavnu priču zahvaljujući utjecaju ovih tranzita. Peta kuća govori o slobodnoj ljubavi, oslobođenoj od obaveza, slobodno pokazivanje osjećaja i strasti. Ova konfiguracija postaje jako aktivna u drugoj dekadi listopada, zahvaljujući prekrasnoj konjunkciji Sunce - Jupiter.

Posao i novac

S Jupiterom u 5. kući od 10. listopada 2017. godine, Sunce Raka imat će puno podrške i puno snage, sreće i mogućnosti. Sunce je simbol statusa i slave, a vlada i kućom novca Raka i ima dostojanstvo u kući karijere Raka (egzaltacija). Za uzvrat, Jupiter je vladar kuće posla Raka. Znači, ovo su dobre novosti za narednih godinu dana. Listopad je mjesec u kojem se mogu ispreplesti stvari. Mogu se pojaviti problemi u profesionalnom životu u prve dvije dekade mjeseca zbog napetog aspekta između Marsa, vladara kuće karijere Raka i Saturna koji je smješten u kući posla Raka. S druge strane, Sunce - Jupiter konjunkcija obećava kreativnost, povoljne okolnosti, uspjeh i novac.

Zdravlje i moral

U prve dvije dekade listopada suočit ćete se s dosta napetosti. Zbog toga mogu se potkrasti greške, može doći do žurbe, sukoba. Zbog sukoba bi mogli ući u rizik ili može čak doći do nezgoda. Kvadrat između Marsa i Saturna utječe na jednu zdravstvenu kuću Raka, zato više pažnje posvetite zdravstvenim poteškoćama. Izbjegavajte stresne situacije i brinite se o sebi više.

Savjet

Više vremena posvetite kreativnim aktivnostima i hobiju!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT