RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop siječanj 2021.

Ljubav i veze

Čini se da je društveni život Rakova prilično aktivan u siječnju 2021., posebno nakon 7. kada Mars - tradicionalni vladar kuće ljubavi Raka - započinje svoj tranzit kroz 11. kuću (prijatelji, društveno-profesionalni krugovi, društveni život). Rakovi koji osjećaju potrebu da započnu ljubavnu priču sada imaju priliku upoznati nove ljude koji osvjetljavaju njihovu erotsku maštu. Energije planeta Jupitera i Saturna, oba u Rakovoj 8. kući (intimnost, erotika), izazivaju strasti i potiču sklonost privlačenju u vaš život ljudi koji vas izvode iz svakodnevne kolotečine i duboko vas stimuliraju. Između 13. i 22. siječnja 2021. biti će snažan kvadrat između Jupitera i Urana (dispozitor Jupitera i Saturna, smješten u Vodenjaku), što sugerira da bi mogla postojati neka neodoljiva privlačnost prema kolegi ili nekom iz vaše okoline. To bi mogao biti i prijatelj za kojeg iznenada shvatite da imate duboke osjećaje. Neki Rakovi, iako upleteni u vezu, mogli bi lutati tijekom ovog perioda, umjesto da se usredotoče na ponovno pokretanje i konsolidaciju braka. S druge strane, ako se već dugo suočavate s otrovnom vezom ili onom koja se pokaže nestabilnom, Tarot-horoskop.com ističe da vam ovaj astrološki kontekst pruža izvrsnu priliku da prekinete s tim.

 

 

 

Posao i novac

U siječnju 2021., baš kao i prethodnog mjeseca, i profesionalni život Rakova je vrlo dinamičan. Iako je na vidiku odjekujući uspjeh, mogli biste biti nezadovoljni blagodatima možda zato što ste željeli dobiti više i brže. Za neke Rakove, uvjeti rada mogli bi se iznenada promijeniti, dajući im osjećaj da stvari izmiču kontroli. Jupiter - tradicionalni vladar Rakove kuće rada - pravi kvadrat s Uranom, što govori o zaokretima radnje koji mogu utjecati na vas s gledišta vezanog uz novac ili koji generiraju neizvjesnosti povezane s vašom profesionalnom budućnošću. Za ostale Rakove, iako u njihovom profesionalnom životu ili poslu nema posebnih problema, na njihov bi proračun mogao utjecati problem s kojim se njihova bolja polovica bavi na radnom mjestu. Tijekom ovog perioda vrlo je važan stav koji imate prema suradnicima, nadređenima, zaposlenicima, dobavljačima i slično. Ako ste previše ustrajni ili postanete agresivni jezikom ili stavom, riskirate izgubiti neke pogodnosti. Nakon 18. siječnja Tarot-horoskop.com preporučuje pokazivanje suzdržanosti i učenje cijenjenja onoga što vam je dano, onoga što ste do sada postigli. Također bi nakon 18. siječnja u nekim skupnim projektima moglo doći do nekih manje ugodnih promjena. Neka financijska sredstva mogu kasniti ili mogu nastati problemi u vezi sa sredstvima koja su vam potrebna za ulaganje, pa biste trebali biti strpljivi. Rakovi koji znaju pravilno igrati svoje karte mogli bi dobiti podršku, materijalnu također ili neko sponzorstvo. Između 27. i 30. siječnja 2021. biti će konjunkcija između Jupitera i Sunca - vladara Rakove kuće novca - što govori o povećanju dohotka ili prevladavanju neke materijalne prepreke koja vam daje priliku da se riješite duga.

Zdravlje i moral

Prolazite kroz uznemirujući period koji se može pokazati vrlo zamornim. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporučuje odvajanje dovoljno vremena za odmor i dobro jelo kako bi vaše tijelo dobilo potrebnu količinu vitamina i minerala koji su mu potrebni, posebno magnezij i cink. Mogli biste proći kroz period tijekom kojeg vam ništa ne odgovara i osjećate potrebu za ozbiljnim promjenama u svom životu, ali trebali biste djelovati samo ako imate dobro promišljen plan. Imate puno potencijala za unutarnju transformaciju i dobit ćete priliku da iz svog života izbacite neke situacije koje vas stresiraju ili vam štete. Trebali biste iskoristiti ovaj povoljni astrološki kontekst kako biste riješili svoje osjećaje.

Savjet

Budite iskreni s drugima ako ih želite privući na svoju stranu. Klonite se spletki i ne pokušavajte nikog siliti, inače riskirate stvaranje sukoba s nadređenima ili vlastima.

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com