RAK - mjesečni horoskop

RAK - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

Sa Suncem i Marsom smještenim upravo u Raku, kroz prve dvije dekade srpnja 2017. godine, vašim venama teče vruća krv, imate puno energije i rasplamsane strasti. Srpanj je općenito mjesec pun napetosti, posebno za Rakove i lako je moguće da dođe do neželjenog emotivnog ponašanja. Mars potiče osvajanje, ali ako je van kontrole dolazi do nemara, agresivnosti ili sukoba. Pazite kako izražavate i pokazujete strast i nećete se naći u nezgodnoj situaciji. Venera, planeta ljubavi, je u 12. kući Raka, što predstavlja tajne, skrivene ljubavi, emocionalnu ovisnost, razočaranja ili udaljavanja.

Posao i novac

Tijekom srpnja ćete biti aktivni u poslu, posebno kroz prve dvije dekade mjeseca. Sunce i Mars, smješteni u Raku, povećavaju vašu ambicioznost, spremnost za preuzimanjem inicijative, sposobnosti vođe i borbene kvalitete i daju vam zavidan nivo energije koja je potrebna za dosezanje značajnih ciljeva. U ovom periodu status će vam biti posebno značajan, zbog toga što je Mars vladar kuće karijere, a Sunce je prirodni pokazatelj hijerarhije. Kamo god krenuli naići ćete na nove mogućnosti ili izazove i zato ne možete stajati sa strane i promatrati, nego morate postati dio toga, uključiti se i vjerovati u svoj uspjeh i pobjedu. S financijske točke gledišta srpanj 2017. godine je aktivan mjesec, posebno zadnja dekada.

Zdravlje i moral

Vitalni ste i puni energije, posebno kroz prve dvije dekade mjeseca. Ali, suočit ćete se i s puno stresnih okolnosti. Moguće su nezgode i ozljede zbog žurbe ili neobraćanja pažnje ili umora i može doći do raznih upala. Nemojte riskirati i upuštati se u nešto što vas može koštati psihičkog i fizičkog zdravlja.

Savjet

Potrudite se, pokrenite nešto novo ili se natječite za neki cilj!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT