RAK - mjesečni horoskop

RAK - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

Svibanj 2017. godine i nije tako povoljan mjesec za veze. Vladar kuće parova Raka i vladar kuće ljubavi Raka su na nepovoljnom mjestu i nisu u dobrim odnosima. Moglo bi biti dosta frustracija. Možda se ništa značajnije neće dogoditi, ali vaše nade se neće u potpunosti ispuniti. Možda vaša veza prolazi težu fazu iz nekih razloga. Možda ćete imati previše obaveza (uglavnom profesionalnih) i nećete imati dovoljno vremena da se posvetite voljenoj osobi i vašem odnosu. Unatoč tome, dani oko Punog Mjeseca ( 9. - 11. svibnja 2017. godine) mogu donijeti značajan događaj u vašem ljubavnom životu.

Posao i novac

Konačno, u svibnju se stvari vraćaju na svoje mjesto. Venera se nalazi u kući karijere Raka (sada u direktnom hodu) i obećava sreću, naklonost nadređenih, uspjeh zahvaljujući vašim talentima, diplomatske odnose ili ugodna i korisna poznanstva, posebno u prvom dijelu mjeseca. Merkur se, isto tako, nalazi u kući karijere Raka i nastavlja direktnim hodom, te vam omogućuje napredak. Mogućnost ostvarenja uspjeha tijekom svibnja je povećana, ali morat ćete uložiti dosta truda. Pripremite se za naporan rad i suzdržite se od spletki iza scene: neprijatelji se mogu pokrenuti.  Financijska situacija je stabilna, posebno u prve dvije dekade svibnja.

Zdravlje i moral

S Marsom i Saturnom na krajevima zdravstvenih kuća Raka, svibanj 2017. godine može donijeti više zdravstvenih poteškoća. Stari zdravstveni problemi mogu se ponovno aktivirati ili pogoršati. Moguće su nezgode, upale, krvarenja i razne druge komplikacije. U zadnjoj dekadi stvari mogu postati ozbiljnije. Dobro se pobrinite za svoje zdravlje i nemojte pretjerivati u bilo čemu. Slijedite upute liječnika.

Savjet

Ako nešto želite, postavite se diplomatski i budite diskretni!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT