c OVAN - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Tijekom prosinca 2018. godine život Ovnova se ponovno zagrijava. Napetost se smanjuje što se više bliže blagdani. Bolja polovica će iskazivati svoje nezadovoljstvo u prvim danima prosinca. Željet će više pažnje i zajedničkih trenutaka. Zajednička sredstva i novac bit će osjetljiva tema. Voljena osoba željet će više trošiti, pa se nećete s time složiti. Ovnovi koji su tek ušli u vezu ili su u vezi na daljinu, odjednom bi mogli doživjeti buđenje, nakon što su uložili sve svoje nade i vjeru u ljubav s tom osobom. Nemojte se bojati, blagdane nećete provesti sami. Venera, planeta koja vlada vezama Ovna, prolazi kroz 8. kuću Ovna (kuću intimnosti) i obećava strasti, neočekivane avanture i privlačnost (baš onako kako volite). Bit ćete romantični i tajnoviti, a zvijezde će vam dati zdrav smisao za šalu. Bit ćete neodoljivi! Privući ćete pažnju potencijalnih partnera, čak iako vam to ne bude namjera. Ako je tako, budite iskreni i recite svoje namjere. Nemojte nikome davati lažne nade. Zadnji tjedan u mjesecu posvećen je starijim parovima koji mogu poboljšati tada svoj odnos. Tada ćete lakše  odrediti zajednički smjer i odrediti daljnje planove, a to vas može samo još više zbližiti.

Posao i novac

Što se profesionalnog života i novca tiče, prosinac 2018. godine je jako dobar mjesec. Merkur, vladar posla i komunikacije Ovna, kreće direktnim hodom 6. prosinca 2018. godine. Kada imate posla s dokumentima, papirima, ugovorima, pozajmicama, porezima i slično, stvari će se raščistiti. Merkur ulazi u 9. kuću Ovna 13. prosinca 2018. godine (više obrazovanje, veze s inozemstvom i slično). Ovnovima koji žele učiti ili studirati u inozemstvu ukazat će se povoljne okolnosti. Zbrka ili problemi s prijevozom ili dokumentima potrebnim za poslove u inozemstvu će se razriješiti. Može se raditi i o zakonskim pitanjima, ali rješenje će se naći i za to. Sunce se pridružuje Saturnu i Plutonu u 10. kući (karijera, društveno-profesionalan ugled) Ovna, 22. prosinca 2018. godine. Ovnovi koji imaju liberalne ili kreativne okupacije zaista će uživati u onom čemu posvećuju svoje vrijeme. Istovremeno mogu zaraditi novac neočekivano ili izgraditi solidan ugled. Novac štedite, posebno u prvom dijelu mjeseca. Istina je da je ovo vrijeme trošenja, ali ako se potrudite, nećete potrošiti svu božićnicu. Zbog pomisli - lako ćemo - neki Ovnovi mogu posuditi previše novca. Obuzdajte se!

Zdravlje i moral

Mars, vladar Ovna i dalje je u vašoj 12. kući. U konjunkciji je s Neptunom, početkom mjeseca, pa postoje predispozicije za dnevno sanjarenje, prevelika očekivanja, sumnje i brige. Zbog prevelikih očekivanja mogli bi se razočarati. Napravite nešto u dobrotvorne svrhe ili se vratite radu na duhovnosti ili vjeri kako bi se vratili u ravnotežu i imali unutarnji mir. U drugoj polovici mjeseca osjećat ćete se bolje, optimistično. Ako imate poteškoća, sada ćete lakše naći tretmane i rješenja, ako tražite savjet specijaliste.

Savjet

Budite otvoreni i strpljivi u komunikaciji i nemojte djelovati samo na temelju svojih ideja, posebno kada takve odluke utječu na druge.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT