OVAN - mjesečni horoskop

OVAN - horoskop ožujak 2018.

Ljubav i veze

Prvi tjedan ožujka 2018. godine je poprilično beživotan kada se radi o ljubavnom životu, možda čak i nelagodan i zato ne bi trebali ništa romantično planirati za prvi dan proljeća. Ali, vaša sreća raste od 8. ožujka i svaki novi dan od tada, zato što 7. ožujka Venera, planeta senzualnosti, ljubavi i harmonije, a za Ovnove i vladar kuće veza, ulazi u vaš znak. Venerin prolazak kroz Ovna obećava sreću u ljubavi, dobro razumijevanje parova i povoljne okolnosti za udvaranje, flertove, zaljubljivanje, zabavu i harmoničan odnos. zadnja dekada može vam donijeti veliko zadovoljstvo, zato što 20. ožujka Sunce, vladar vaše kuće strasti i seksualnosti, ulazi u Ovna.

Posao i novac

U kući karijere Ovna smješteni su, na duži period, Pluton (moć i žudnja za kontrolom) zajedno sa ozbiljnim i opterećujućim Saturnom. Ova dva perfekcionista zahtijevaju koncentraciju, ozbiljnost i upornost. Dodatno tome, 17. ožujka 2018. godine uz Plutona i Saturna naći će se i energičan Mars koji kreće retrogradnim hodom i koji će se kretati kroz Jarca i Vodenjaka sve do studenog. To znači da ulazite u značajan period kada se radi o profesionalnom životu. Morati ćete donositi važne odluke, preuzeti inicijativu, biti spremni upustiti se u nove stvari, ali to sve može biti popraćeno borbama i incidentima. Tijekom ožujka imate Veneru na svojoj strani, donosi vam sreću, a krajem mjeseca i veličanstveno Sunce, pa ćete moći uživati u svom uspjehu i materijalnim ostvarenjima.

Zdravlje i moral

Ožujak 2018. godine je kompliciran i kontroverzan kada se radi o fizičkoj formi i raspoloženju. U prvoj dekadi mjeseca oslabljen vam je imunitet i imat ćete veću potrebu za odmorom. Zadnja dekada mjeseca je najpovoljnija. Imat ćete viška energije, ali to se može manifestirati na nepoželjan način i uzrokovati bolesti. Budite oprezni!

Savjet

Postavite jasne ciljeve i razradite strategiju. Posvetite se jednom po jednom zadatku, budite strpljivi i uporni!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT