OVAN - mjesečni horoskop

OVAN - horoskop listopad 2017.

Ljubav i veze

Nakon skoro godinu dana boravka u kući parova Ovna, Jupiter ide dalje. Stvari će se polako poslagati na svoje mjesto i sve se vraća u normalu. Ali za sada još uvijek ima prostora za akciju - i to za puno akcije! Jupiter, Sunce i Merkur su u kući parova Ovna u prvoj dekadi listopada 2017. godine. Sunce tu ostaje do 23. listopada, a Merkur do 17. listopada. U kuću parova Ovna 14. listopada stiže Venera, a Mars 22. listopada. U vašoj kući parova je dosta gužve, a većim djelom listopada vladar te kuće, Venera, je u konjunkciji s Marsom. Bit će izazova, promjena, napetosti koje dolaze izvana, čak i sukoba. Sve je to uzbudljivo, ali i zamarajuće. Najviše harmonije i sreće u ljubavi imat ćete u periodu od 14. do 22. listopada.

Posao i novac

Kroz prve dvije dekade listopada 2017. godine (sve do 22. listopada) vaš život nije tako lagan, jer je Mars u kući posla odakle pravi napet aspekt sa Saturnom, vladarem te kuće. Ulagat ćete puno truda a rezultati i neće biti onakvim kakve očekujete, imat ćete komplikacija, zastoja i odgoda. Zahvaljujući strpljenju i upornosti i kroz to ćete proći, nikako ne silom i temperamentom, kako se očekuje od Ovnova. Period je pun komunikacije s raznim ljudima, suradnji, ali i natjecanja. Financijski, imat ćete više dobiti u drugom djelu mjeseca, dok prvi dio mjeseca i nije tako obećavajuć. U zadnjoj dekadi može se pojaviti novi priljev novca, poseban dar ili neki drugi oblik materijalne dobiti.

Zdravlje i moral

Listopad vam može donijeti određene zdravstvene poteškoće, posebno kroz prve dvije dekade. Težak aspekt koji Saturn pravi s Marsom, vladarem Ovna, smještenim na osjetljivom mjestu, može biti zabrinjavajuć, ako imate slab imunitet ili ako ste imali prije određenih zdravstvenih problema. Moguće su i ozljede i bolovi zbog nemara i neopreza.

Savjet

Organizirajte zajedničke aktivnosti, okupite staro društvo, upoznajte nove ljude.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT