OVAN - mjesečni horoskop

OVAN - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

Iako je srpanj 2017. stresan mjesec što se tiče drugih životnih polja, odličan je mjesec za ljubavni život. Jupiter, smješten u kući parova Ovna, pravi lijep trigon s Venerom, planetom ljubavi. Iako možete tu i tamo očekivati neke poteškoće, sreća je na vašoj strani i pred vama su sretni susreti, odlična komunikacija koja će pomoći ostvarenju boljeg razumijevanja i bliskosti. Pred vama su duge romantične šetnje, izleti, kraća putovanja ili drugi događaji koji će vas usrećiti. Merkur vas vodi prema novim iskustvima, erotici i igrama u spavaćoj sobi između 6. i 26. srpnja. U zadnjoj dekadi Mars i Saturn vašu snagu i umijeće dovode do novog stupnja, povećavaju doživljaje  i žeđ za akcijom i pustolovinom.

Posao i novac

Kardinalni križ u prve dvije dekade srpnja 2017. godine stimulira vaš natjecateljski i poduzetnički duh. Veliki dio te energije uložit ćete u ciljeve vezane za dom, vlasništvo, obitelj ili stvari vezane za nekretnine, izgradnju, agrikulturu, prirodna bogatstva, povijest, arheologiju i tako dalje. Povoljan je period za preinake i promjene vezane za poslovni prostor, čak iako je atmosfera pomalo kaotična. Tijekom cijelog srpnja važni će biti pregovori, ugovori i suradnje. Morate biti strpljivi i točno procijenite kakve mogu biti posljedice vaših odluka. Pustite mašti da radi, posebno u zadnjoj dekadi srpnja. Moguće su poteškoće na polju financija, ali na kraju ćete se osjećati kao pobjednik.

Zdravlje i moral

Prve dvije dekade srpnja bit će stresne i imat ćete puno posla. Mars, vladar Ovna je upleten u napet sklop planeta i trebate se koncentrirati na svoje prioritete, posvetiti se jednoj po jednoj stvari i situacijama pristupiti na opušteniji način. Dovoljno se odmarajte i izbjegavajte sukobe.

Savjet

Krenite s poslom, s popravcima, uređenjem i sličnim!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT