c OVAN - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop veljača 2019.

Ljubav i veze

Ne trebate se bojati da ćete ostati sami, imat ćete puno ljudi oko sebe, ali zbog nekih vaših karakternih osobina neki odnosi mogli bi patiti. Pravo je vrijeme da takve mogućnosti promijenite i da poradite na sebi tijekom veljače 2019. godine. Bit ćete jako odlučni. Iskoristite ovo vrijeme i postanite samodiscipliniraniji. Venera iz Jarca 2. veljače natjerat će vas da pristanete na kompromise i da preuzmete obaveze. Vaš ljubavni život bit će pod roza oblakom, preplavljen srećom i zabavom. Neki od vas mogli bi se zaručiti. Ako se potrudite, obiteljski život bit će ispunjavajuć, a stariji članovi obitelji bit će zadovoljni načinom na koji se posvećujete vašim obavezama. Ako niste u vezi, ovaj mjesec biste mogli na radnom mjestu upoznati potencijalnog partnera ili partnericu. Povoljan period je oko 3. veljače kada Venera pravi pozitivan aspekt, a Pun Mjesec vam isto tako može pomoći. Krajem mjeseca moguće su poteškoće u komunikaciji. Ne zaboravite se postaviti diplomatski. Mogli bi razmišljati o ulasku u tajnu vezu.

 

 

Posao i novac

U karijeri možete ostvariti napredak, ako nađete motivaciju i gradite vaše samopouzdanje putem. Morati ćete neke stvari promijeniti, a manje promjene tu i tamo neće škoditi. Ukazat će vam se nove prilike za razvoj poslova. Saturn vam donosi prepreke i želi vas naučiti strpljenju i samodisciplini. Od vas se traži puno rada i nemojte odustati onda kada stvari postanu teške, jer vas nakon kiše čeka sunce. Merkur vam olakšava komunikaciju do 10. veljače, iskoristite taj povoljan period za nove pregovore i nova poznanstva. Ovo je povoljan period za studente. Vaš trud bit će nagrađen. Kroz poslovna putovanja očekujte dobit. Financijska situacija ne bi trebala biti problematična, zato što ćete ovaj mjesec više zarađivati uz povoljan razvoj poslova. Podržava vas Venera (vlada 2. kućom Ovna), a kasnije i Mars, vladar Ovna. Tada ćete lakše ideje pretvoriti u stvarnost. Pun Mjesec u Djevici 19. veljače 2019. godine potaknuti će vas da svoju pažnju usmjerite na financije i priljev novca. Iskoristite taj period, rasteretite se, završite projekte koji nisu profitabilni i posvetite se onima koji jesu. Neki će poželjeti dati otkaz. Savjetujemo da ništa ne poduzimate ako nemate plan B.

Zdravlje i moral

Ovaj mjesec bit ćete odličnog zdravlja! Sunce je u Vodenjaku i pravi pozitivan sekstil koji vam donosi vitalnost. Mars je i dalje u Ovnu i osjećat ćete jaku energiju. Bit ćete dobrog imuniteta i aktivni. Samo se trebate pobrinuti da imate dovoljno vremena za odmor i opuštanje, a višak energije mudro rasporedite, kako ne bi došlo do frustracija, mrzovolje i stresa. Najgore što možete je pretjerati s naporima i aktivnostima. Iskoristite Pun Mjesec 19. veljače i prekinite s lošim navikama. Reorganizirajte vaš posao i stil života. Krenite na fitness ili slično. Ukoliko postoje određeni zdravstveni problemi, može doći do pogoršanja. Potražite savjet stručnjaka.

Savjet

Imat ćete višak energije, nađite najbolji način da tu energiju iskoristite. U ljubavi i prijateljstvu morat ćete se dokazati! Nemojte odgovarati na provokacije, posljedice mogu biti strašne!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT