OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Venera, vladar kuće veza Ovna je vrlo aktivna tijekom lipnja 2018. godine i obećava zanimljiva iznenađenja i izazove u ljubavnom životu. Puno toga neće biti onako kako ste zamišljali i najbolje je da budete strpljivi i taktični, jer u drugom dijelu mjeseca glavnu ulogu može preuzeti ego i tako stati na put i najljepšim ljubavnim pričama. Prvih dana lipnja bit ćete romantičnog raspoloženja i na jako lijep način ćete pokazivati ljubav voljenoj osobi. Poželjet ćete zajednički život. Ovnovi u dužim vezama i braku više će vremena posvetiti uređenju doma. Neki Ovnovi mogu osjetiti pritisak od strane voljene osobe zbog nečeg što zapravo ne žele učiniti ili obavezati se. Venera ulazi u kuću ljubavi Ovna 14. lipnja 2018. godine i pravi izazovan aspekt s Marsom, vladarem Ovna i s Uranom. Žudnja za slobodom i ushićenje mogu doseći vrtoglave visine. Kod parova koji su duže u vezi na nestabilnim temeljima može doći do sukoba, posebno u periodu 14. - 16. i 20. - 22. Ovnovi koji nisu u vezi mogu se naći u zbunjujućim i izazovnim situacijama, u kojima neće moći razaznati radi li se o ljubavi ili prijateljstvu. S druge strane, uzbudljiva igra mačke i miša može se odigravati između vas i nekoga iz vaše okoline tko se ne želi odmah razotkriti.

Posao i novac

Do 12. svibnja 2018. godine Merkur, planeta koja vlada poslom Ovna, nalazi se u kući komunikacije, učenja, komercijalnih poslova i pregovora. Ovo je povoljan period za stjecanje novih vještina ili poboljšanje sadašnjih koje će vam pomoći nadalje u poslu, za komercijalne poslove i one u kojima je najvažnija komunikacija, i pregovori, zatim za razmjenu ideja i za poslovna putovanja. Budite oprezni u periodu od 6. do 8. lipnja kada vas drugi mogu prevariti. Tijekom lipnja 2018. godine novac vam neće lako pristići i kada dođe, očekujte i iznenadne troškove. U drugoj polovici mjeseca nemojte popustiti pred preprekama i pažljivo njegujte odnose s nadređenima, autoritetima i službenicima. Retrogradan Saturn smješten je u kući karijere i društvenog statusa Ovna. Mogli bi pomisliti da vam se upravo događa zastoj ili da se vaši profesionalni planovi moraju odgoditi. Iskoristite ovo vrijeme i poradite na strategiji koju primjenjujete i razmotrite temelje na kojima gradite karijeru i ugled. Nemojte misliti da su savjeti drugih samo loše kritike. Nakon 18. lipnja novac će vam lakše pritjecati. Mars, vladar Ovna i kuće novca Ovna 27. lipnja 2018. godine kreće retrogradnim hodom i tada izbjegavajte donošenje važnih odluka vezano za novac, posebno kada se radi o pozajmicama, stečevini, zajedničkim sredstvima, porezima i slično.

Zdravlje i moral

Mars, vladar Ovna, kreće se retrogradno od 27. lipnja do 27.kolovoza što nije povoljno za vas. Mogli bi sumnjati u vlastitu vrijednost, a frustracija bi moglo biti dosta u tom periodu. Pripazite, jer ne bi bilo dobro ni za posao ni za privatne odnose da dopustite ljutnji da zavlada vama. Otvoreno govorite o svojim osjećajima i vježbajte redovito.

Savjet

Budite optimistični, ali u novim vezama budite oprezni i kada se radi o pozajmicama!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT