OVAN - mjesečni horoskop

OVAN - horoskop travanj 2017.

Ljubav i veze

Jupiter se i dalje nalazi u kući veza Ovna i donosi veliki kapacitet za davanje, ali i veliku potrebu za pažnjom i očekivanja. Tijekom travnja 2017. godine Sunce, vladar kuće strasti Ovna nalazi se u Ovnu, što donosi više romantike i strasti. Konjunkcija Urana i Sunca gura vas u eksperimentiranje i može donijeti iznenađenja, dok Sunce - Jupiter opozicija utjelovljuje glad za svime što se odnosi na veze i to širokih razmjera. Znači, bit će puno želja i prilika da dobijete ono što želite. Ipak, sreća i nije na vašoj strani, zbog nepovoljnog položaja Venere, tako da možete očekivati neuspjehe ili frustracije, ali to je samo privremeno.

Posao i novac

Trigon kojeg prave Pluton, iz kuće karijere Ovna, i Sunce daje vam prepoznatljivost i pomaže pri profesionalnom ili društvenom usponu: istaknuti ćete se, nametnuti i pridobiti slavu i poštovanje. Treba napomenuti i doprinos Merkura, vladara kuće posla Ovna, koji se kreće između Ovna i Bika, zainteresiranog za financije i zato će vaš trud biti nagrađen. Budući da je Merkur retrogradan između 10. travnja i 3. svibnja, možete očekivati određene prepreke prije nego što dođete do cilja.

Zdravlje i moral

Tijekom travnja ćete biti u dobroj formi, optimistični i vitalni, ali dosta energije ćete trošiti i prolazit ćete stresne periode. Stres će biti svakodnevno uz vas i vrlo lako može doći do iscrpljivanja. Moguće su nezgode ili iznenadno pogoršanje starih tegoba. Ako postoje nerazriješeni ili zanemareni zdravstveni problemi, pokrenite se i riješite ih.

Savjet

Pažljivo razmislite o svemu što poduzimate vezano za financijsku situaciju, vaši ciljevi moraju biti jasni.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT