OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop studeni 2021.

Ljubav i veze

Dana 5. studenog 2021., Venera – vladar vaše kuće odnosa – prelazi u strogi i hladni znak Jarca, aktivirajući 10. kuću Ovna koja je također povezana s bračnim statusom. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporuča da u studenom puno odgovornije shvaćate veze u koje ste uključeni, a posebno svoj brak (ako je to slučaj). Samci Ovnovi ili oni koji su uključeni u neslužbene veze imaju tendenciju da ozbiljnije razmišljaju o braku i društvenom statusu koji im on daje. Ako ste još uvijek slobodni, u studenom biste mogli ciljati više nego inače i osjećati privlačnost prema ljudima koji imaju visok društveni status ili koji odišu moći, zrelosti i odgovornosti. Ako ste u braku ili upleteni u ozbiljnu obvezu, ne biste trebali očekivati ​​da će vaša bolja polovica sama snositi većinu tereta. Vrijeme je da se uključite i prihvatite raspravu čak i o neugodnim ili dirljivim temama koje obično izbjegavate. Između 6. i 22. studenog u tome vam pomaže Merkurov tranzit kroz 8. kuću Ovna. Sunce – vladar vaše 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze) – tranzitira i vašu 8. kuću (intimnost, erotika) do 22. studenog. Mars – vladar Ovna – već je u vašoj 8. kući od 30. listopada. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da neće nedostajati strasti, ali, ako niste oprezni, riskirate završiti s velikim emocionalnim komplikacijama koje je teško riješiti za nekoga poput vas. Ako ste već dio ozbiljne veze, tijekom ovog perioda imate priliku to puno poboljšati i podići na dublju razinu.

 

 

 

Posao i novac

Čini se da ste vrlo odlučni poboljšati svoje prihode, što uključuje značajne profesionalne promjene. Ali Tarot-horoskop.com preporučuje da obratite veliku pozornost na to kako se ponašate s onima oko vas. Tražeći tako velike nade u pogledu svojih profesionalnih i materijalnih ciljeva, možda ćete biti skloni dovoditi u pitanje autoritet svih oko sebe. Između 9. i 12. studenoga 2021. više ste nego ikad predisponirani za izazivanje sukoba, zanemarivanje svega i svakoga, čak i ako vaši prijatelji misle dobro i nude mudre savjete. Možda se osjećate kao da vam se svi nalaze na putu. Kad je novac u pitanju, čini se da je studeni 2021. prilično osjetljiv za Ovvnove, koji riskiraju osakatiti svoj proračun ako nisu pažljivi i štedljivi ili ako se oslanjaju na druge. Dva astrološka događaja u studenom skreću vam pozornost na sklonost donošenju odluka u trenutku kada je novac u pitanju: opozicija Mars-Uran između 16. i 19. studenog na vašoj materijalnoj osi i pomrčina Mjeseca 19. studenog iz vaše kuće rada za novac. Tarot-horoskop.com preporučuje ne donošenje impulzivnih odluka o velikim troškovima, izbjegavanje troškova kreditnih kartica i općenito izbjegavanje uzimanja zajmova. Vrijeme je da dugoročno gledate na stvari realno i zrelo. Od 5. studenog možete se osloniti na podršku Venere – vladara vaše kuće novca – koja prolazi kroz vašu 10. kuću. Pomrčina Mjeseca 19. studenog 2021. mogla bi obilježiti proslavu ili preokret zapleta koji vas tjera da napravite značajnu promjenu u pogledu izvora prihoda ili načina na koji trošite svoj novac. Vrijeme je da poduzmete odlučne mjere kako biste se izvukli iz tijesne situacije.

Zdravlje i moral

Mars – vladar Ovna – tranzitira vašu 8. kuću od 30. listopada, a Merkur – vladar vaše kuće zdravlja – prati ga između 6. i 24. studenog. Pod ovim astrološkim okolnostima, Tarot-horoskop.com smatra da biste trebali pokušati otpustiti neke nezdrave navike i bilo koji oblik ovisnosti. Ovi tranziti Marsa i Merkura, kojima možemo dodati prisutnost Sunca u vašoj 8. kući do 22. studenog 2021., pomažu vam da postanete svjesni nekih emocionalnih ili mentalnih obrazaca koji nisu dobri za vas. Tijekom studenog ste skloni biti oprezniji nego inače i držati sve vrste sumnji za sebe, što može izazvati probavne probleme. Ne bi bilo loše pronaći nekoga kome možete vjerovati ili terapeuta kako biste razgovarali o tome što vas muči.

 

 

Savjet

Nemojte se izolirati od drugih i izbjegavajte igre moći, manipulacije i agresivno ponašanje! Potrebna vam je pomoć onih oko sebe i možete je dobiti samo ako imate na umu svačiji interes kada djelujete.

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela