c OVAN - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Ljubavne veze Ovna tijekom listopada 2018. godine su intenzivne, ponekad i ekstremne. Može doći do prekida, pomirenja ili raščišćavanja stvari koje su ostale nerazriješene. Mogu se dogoditi fatalne privlačnosti i vruće veze i afere. Za one koji nisu u vezi ovo je povoljan mjesec za obnovu stare ljubavi ili za veze na kratke staze. Venera, vladar veza Ovna, 5. listopada kreće retrogradno, u 8. kući Ovna, kući seksualnosti, osjećaja i intimnosti. Glavne teme ovog mjeseca su teme obostranog povjerenja, odanosti, vjernosti ili prevare i sklada. Može biti spletkarenja, ali i prilike za novi početak, zaruke i slično.U kući partnerstva Ovna imamo Mlad Mjesec 9. listopada. Tu se nalazi i Sunce, do 23. listopada. Zatim, vladar ljubavi Ovna ulazi u 8. kuću Ovna i pridružuje se Veneri, Merkuru i Jupiteru. Imat ćete priliku za konstruktivne razgovore s boljom polovicom i osvježenje odnosa novim pogledom na stvari, odlukom o zajedničkom životu ili ulaganju u zajednički cilj. Ne samo da ćete se povezati više emotivno i intelektualno, nego ćete imati priliku da više uživate u zajedničkom druženju. Ako ste u vezi koja ne funkcionira najbolje i krize su česte, očekujte oko 24. listopada probleme, jer tada je Pun Mjesec u 8. kući Ovna.

Posao i novac

Tijekom listopada 2018. godine aktivirana je kuća novca Ovna, a Venera, planeta koja vlada poslom Ovna, 5. listopada kreće retrogradno kroz kuću zajedničkih sredstava, pozajmica, poreza, nagrada, dobitka, poklona, naslijeđa i novca. Nije povoljan period za potpisivanje novih ugovora, posebno ako se radi o novcu. Nije povoljan period ni za pozajmice ili veće investicije. Ovaj mjesec dovedite račune u red, isplanirajte otplatu dugova i srežite neke troškove. Ako sagledamo iz drugog kuta, može doći do žustrih rasprava s voljenom osobom zbog zarađenog i potrošenog novca i koliko tko doprinosi u kućanstvu. S Uranom u kući zarađenog novca i planetima iz 8. kuće s kojima je u opoziciji, možemo reći da se ovdje radi o financijskoj nestabilnosti, ali i o želji da se postane neovisan i da se izgradi vlastita budućnost. Na poslu ćete biti na dobitku, ako dovršite započeto. Potrudite se, pokažite što možete i nemojte se suprotstavljati nadređenoj osobi. U kući posla Ovna imate dosta aktivnog Merkura. To znači da se može ukazati prilika za novim i boljim poslom ili ćete postići sjajne stvari na sadašnjem poslu.

Zdravlje i moral

Događaji tijekom listopada 2018. godine imat će veliki utjecaj na vaše emotivno stanje. Vaše raspoloženje može ići iz krajnosti u krajnost, od entuzijazma do iscrpljenosti, jedan tren možete biti živahni, a drugi tren depresivni. Možda će vas određene stvari previše okupirati, pa nećete shvatiti da non stop radite, bez pauze. Ipak, podsjetite se, treba vam pauza za opuštanje i odmor. Ovnovi koji imaju starije zdravstvene poteškoće ovaj mjesec mogu naći korisne tretmane u zadnjoj dekadi mjeseca.

Savjet

Novac će izvući iz vas čitav niz različitih reakcija. Nemojte se upuštati u nezakonite radnje kako bi ostvarili brzu zaradu!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT