OVAN - mjesečni horoskop

OVAN - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

Odnosi s drugima će se razriješiti. Venera, planeta ljubavi, je i vladar kuće parova Ovna i u zadnjem je dijelu retrogradnog ciklusa koji je krenuo 3. siječnja i završava 6. lipnja (aktualno retrogradno kretanje traje između 4. ožujka i 15. travnja). Nakon niza nepovoljnih okolnosti, blokada i raznih otežanja, sada se Venera suočava sa stvarnosti na drugačiji način: pravi opoziciju s Jupiterom 19. svibnja, kvadrat s Plutonom 25. svibnja i konjunkciju s Uranom 3. svibnja. To znači da možete očekivati okolnosti kroz koje ćete spoznati gdje i kako stojite, koje će vas izazvati da donesete određene odluke i da pokrenete promjene. Pred vama je ozbiljna akcija!

Posao i novac

Svibanj 2017. godine je produktivan mjesec na profesionalnom polju, zato što je Sunce u kući novca Ovna i u dobrom je odnosu s Plutonom, smještenim u kući karijere Ovna. Merkur, vladar kuće posla Ovna, nastavlja direktnim hodom 3. svibnja i pravi konjunkciju s Uranom i trigon sa Saturnom. To su aspekti koji vode prema reorganizaciji, modernizaciji ili obnavljanju radnih metoda što se odnosi i na okruženje, kroz prvi dio mjeseca. U drugom dijelu mjeseca i Merkur ulazi u kuću novca Ovna i povećava interes za postizanje veće efikasnosti u radnom okruženju i poboljšanje posla. Ovaj merkurski proces već se odvijao u pozadini i pridaje značaj komunikaciji, stjecanju informacija i putovanjima. I suradnje s drugima proći će proces promjena.

Zdravlje i moral

Ovo je vrlo koristan period, jer vas vodi do pronalaska rješenja i do odgovora, ako ste imali nekih zdravstvenih problema. Možda ćete biti zabrinuti zbog svog izgleda i načina života i poraditi na poboljšanju. Tijekom svibnja 2017. godine bit ćete optimistični, ali bit će trenutaka nestrpljenja ili razdražljivosti.

Savjet

Nemojte brzati s odgovorima i iznošenjem stavova i mišljenja i budite smireni!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT