OVAN - mjesečni horoskop

OVAN - horoskop prosinac 2017.

Ljubav i veze

U prvom tjednu prosinca 2017. godine Mars se nalazi u vašem polju parova i usmjerava vašu pažnju na ljubav i brak, ako ste u braku ili vezi i gura vas prema donošenju značajnih odluka za vaš daljnji odnos. Venera, planeta ljubavi i vladar kuće ljubavi Ovna prolazi kroz Strijelca i povezuje ljubavni život s obrazovanjem, intelektualnim ili kulturološkim ciljevima, dalekim mjestima i putovanjima. Konjunkcija Venere i Merkura naglašava prethodno navedeno i u centar pažnje može donijeti neka pitanja o kojima ste razmišljali tijekom proljeća. Oko blagdana ozračje se mijenja u puno ozbiljnije, zrelije i odgovornije. Od nekog tko daleko živi mogli bi čuti sjajne vijesti.

Posao i novac

Prosinac vam donosi značajan događaj u profesionalnom životu: Saturn ulazi u kuću karijere, gdje i ostaje naredne tri godine. Govorimo o značajnim godinama tokom kojih će vam biti jasna svrha, imat ćete dobro razvijenu strategiju, upornost i moći ćete izgraditi solidan i održiv društveni status. Merkur, vladar kuće posla, je retrogradan. Konjunkcija između Saturna i Merkura povoljna je za propitkivanje vaših glavnih ciljeva i utvrđivanja jesu li usklađeni s okolnostima i metodama koje primjenjujete. Inspirativne mjere koje poduzmete mogu uskladiti ove stvari. Obrazovanje, kontakti s osobama visokog obrazovanja, kulturološko okruženje, putovanja i suradnja s inozemstvom Ovnovima donosi postignuća i novac. Kada se radi o novcu, vaša inicijativa bit će živahnija početkom druge dekade mjeseca.

Zdravlje i moral

Povoljan aspekt (trigon) kojeg pravi Sunce i još tri planete sa znakom Ovna dokaz je ravnoteže i vitalnosti, posebno kroz prve dvije dekade prosinca 2017. godine. S druge strane, Mars, vladar Ovna, nije u najboljoj poziciji i vladar je kuće bolesti. To znači da vaše stanje tijekom prosinca ovisi o tome kako ćete raspodijeliti svoju snagu. Koncentrirajte se na prioritete i dobro se brinite za sebe.

Savjet

Nemojte pretjerivati kada se radi o troškovima, investicijama i pozajmicama!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT