OVAN - mjesečni horoskop

OVAN - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Venera, planeta ljubavi i parova, nalazi se u Ovnu tijekom ožujka 2017. godine, ali postoji problem: 4. ožujka kreće retrogradnim hodom i nastavlja tako sve do 15. ožujka. To znači da će vaša usmjerenost na veze biti veća. Društveni ili ljubavni život postaje intenzivniji, ponovno ćete uspostaviti kontakt s prijateljima koje niste vidjeli duže vremena, sresti ćete stare radne kolege ili bivše ljubavi ponovno ulaze u vaš život. Ali, očekujte i stare probleme da se vrate, probleme koje niste razriješili na vrijeme ili ćete se suočiti sa situacijama koje će nametnuti pitanja: jeste li u pravoj vezi, što želite od te veze, što očekujete od voljene osobe ili kako ćete ispuniti očekivanja voljene osobe. Mars tome svemu dodaje strast, ali u prvoj dekadi postoji potencijal za sukobe. 

Posao i novac

Ožujak je vrlo aktivan mjesec kada se radi o poslu. Venera, smještena u Ovnu, i Jupiter, smješten u kući partnerskih odnosa Ovna imaju interes za suradnju i udruženje (stariji zajednički projekt može postati ponovno primaran), dok energični Mars traži  predanost i jasne odluke, a Uran je odlučniji više nego ikada da mijenja stvari. Sve spomenute planete su u dobrom odnosu sa Saturnom, vladarem kuće karijere Ovna, koji obećava uspjeh, učinkovitost i značajna postignuća. Studiranje, više obrazovanje, putovanja, kontakti s inozemstvom, internet, kulturološki i duhovni interesi povezani su s profesionalnim životom i potiču napredak. Ako imate u planu poduzeti financijske korake, najbolje bi to bilo učiniti nakon 10. ožujka 2017. godine, kada Mars, vladar Ovna, ulazi u kuću novca Ovna.

Zdravlje i moral

Sa Suncem u 12. solarnoj kući, vaše zdravlje može biti stavljeno na testiranje u prve dvije dekade ožujka 2017. godine. Situacija postaje još osjetljivija sve do 13. ožujka, kada se u 12. kući Ovna nalazi i Merkur, vladar kuće bolesti Ovna. Izbjegavajte bilo kakva pretjerivanja, iscrpljivanje i ovisnosti. Nakon 13. ožujka bit ćete potaknuti da poboljšate svoj način života, a nakon 20. ožujka ponovno ćete biti u formi.

Savjet

Ne preuzimajte previše obaveza i posla!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT