OVAN - mjesečni horoskop

OVAN - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

Tijekom kolovoza za Ovnove je ljubav ime igre i glavno polje života na kojem će se odvijati velike stvari. Prije svega, zbog Jupitera (smještenog u kući parova Ovna) i Venere (vladara te kuće i općenito simbola ljubavi) sada postoji posebna veza i uz recepciju tih dviju planeta stvaraju se odlične okolnosti i događaji. Zatim, zbog Sunca i Marsa koji svu energiju ulažu u to, sva strast i žudnja pokreću kuću ljubavi Ovna. Kupidon i njegove strelice čekaju vas na svakom koraku ili vas zove zavodljiva Afrodita da kušate što vam nudi iz svog kaleža. Otpor je uzaludan.

Posao i novac

Nije samo ljubav ono što će sjajno krenuti u kolovozu 2017. godine, nego i novac! Ista ta Venera, sada u dobrom odnosu s Velikom Srećom - Jupiterom, vlada jednom kućom financija Ovna, a drugom vlada Mars. Budući da Sunce i Mars prave lijep trigon sa Saturnom (vladarem kuće karijere Ovna), uspjeh vam dolazi i podiže vas na ljestvici vođa, možda. Najviše uspjeha ostvarit će oni koji se bave umjetnošću, podučavanjem i sportom, ali uspješni možete biti i u drugim granama. Kolovoz je sjajan mjesec za promociju, za pokazivanje talenta, sebe u punom sjaju, usluga i proizvoda.

Zdravlje i moral

Puni ste energije i zanosa i zaista morate naći nešto da izbacite višak energije. vježbajte! S druge strane, retrogradan Merkur u kući bolesti Ovna kaže da nije loša ideja da sada obavite kontrolu i pretrage za poteškoće koje imate. Osjetljivi su dišni i živčani sustav.

Savjet

Dom učinite komfornijim ili ljepšim! 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT