OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop siječanj 2021.

Ljubav i veze

Ovnovi započinju 2021. pod dobrom milošću trigona između Marsa - vladara Ovna - i Venere - vladarice Ovnove kuće odnosa i braka. Kao rezultat toga, ljubavni životi Ovnova izgledaju skladno u siječnju, čak iako to nije prioritet. Ako ste već  u vezi, stvari funkcioniraju odlično i ne zahtijevaju puno truda od vas. To vam omogućuje da se usredotočite na svoju karijeru i poboljšanje vaše situacije povezane s novcem, posebno ako uzmemo u obzir činjenicu da Mars 7. siječnja 2021. prelazi u drugu kuću Ovna (rad za novac, osobne resurse i vrijednosti) i Venera prelazi u Ovnovu kuću karijere 8. siječnja. Budući da su Mars i Venera smješteni u zemljanim znakovima (Bik, odnosno Jarac), ne želite senzualnost. Ali Tarot-horoskop.com osjeća da se kroz svoje ljubavne veze usredotočujete na praktične svrhe. Slobodne Ovnove mogu posebno privući bogati ljudi, društveno-profesionalno uspješni, možda čak i poznati ljudi u svom području rada. S druge strane, budući da se Venera nalazi u 10. kući, vrlo je vjerojatno da će mnogi Ovnovi ozbiljno razmišljati o tome da svoju vezu službeno priznaju. 19. siječnja 2021. Sunce - vladar Ovnove kuće ljubavi - započinje svoj tranzit kroz 11. kuću (prijatelji, društveno-profesionalne grupe, društveni život), što favorizira romantična prijateljstva.

 

 

 

Posao i novac

Vaša je karijera prilično zahtjevna početkom 2021. godine, a rezultati brzo dolaze - to vas motivira da ustrajete i uložite napor kako biste se istakli. U Ovnovoj 11. kući (društveno-profesionalne grupe, organizacije i korporacije, Internet, koristi stečene obavljanjem svoje profesije) je Saturn - vladar kuće karijere; 8. siječnja Merkur također prelazi u 11. kuću, a slijedi Sunce 19. siječnja. Kao rezultat toga, Ovnovi dobivaju povoljan astrološki kontekst kada je riječ o profesionalnom životu i poslu. Budući da je Merkur vladar Ovnove kuće rada, njegov tranzit kroz vašu 11. kuću pogoduje radu na mreži, internetskim tvrtkama i transakcijama putem Interneta - ali nisu bez rizika, posebno nakon 12. siječnja. Tarot-horoskop.com preporučuje da ne preuzimate preveliki rizik i ne postavljate velike ciljeve koje treba brzo postići. Mnogi Ovnovi žele impresionirati, upasti u oči svojih nadređenih ili poslovnih partnera pod bilo koju cijenu i baciti se u rizične situacije bez prethodnog razmišljanja - što može dovesti do gubitaka. U jednom mahu mogli biste ostati bez onoga na čemu ste dugo radili da podignete, što se tiče novca i reputacije. Možete postići više i na sigurniji način ako budete skromni, suzdržani i prihvaćate raditi kao dio tima i surađujete sa suradnicima ili partnerima. Ovnovi koji traže posao favorizirani su u siječnju 2021. pod uvjetom da pažljivo odmjeravaju riječi i ne hvale se previše tijekom intervjua. Prijatelji bi vam mogli pomoći u pronalaženju posla, ali imajte na umu da tijekom ovog perioda imate manje šanse za pronalazak posla u inozemstvu.

Zdravlje i moral

Optimistični ste po pitanju svog zdravlja, ali skloni ste previše gledati na druge i premalo slijediti naloge svog liječnika. Uznemirenost i žurba mogu vam puno naštetiti u siječnju 2021. jer vas predisponiraju ka tjelesnoj i mentalnoj iscrpljenosti, pa čak i nesrećama. S druge strane, planetarni tranziti ovog perioda mogu vam pomoći u radu na zacjeljivanju nekih dubokih rana u vezi s vašim identitetom, ali da biste to postigli morate se osloboditi nekih uvjerenja i ideja i prihvatiti novu perspektivu o sebi i svojoj situaciji. Ako smatrate da se sami ne možete nositi s tim, Tarot-horoskop.com predlaže da potražite pomoć bliskog prijatelja ili grupne terapije.

 

Savjet

Iskoristite energiju kvadrata  Jupiter-Uran koji potiče radikalne promjene ideja o sigurnosti i životu općenito, ali i velike promjene u okruženju.

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com