OVAN - mjesečni horoskop

OVAN - horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

Siječanj 2017. godine početak je novog ciklusa kroz koji će vaše veze biti na kušnji. Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Ovna, ulazi u znak Riba 3. siječnja 2017. godine. Tada počinje svoj retrogradni hod tokom kojeg se kreće između Riba i Ovna, sve do 6. lipnja, a najjači utjecaj ima između 4. i 15. travnja. U tom periodu Venera donosi neočekivane osjećaje i pitanja, tjera vas da se suočite s potrebama, željama ili frustracijama koje sami sebi do sada niste priznali, izvlači na površinu stare ili potiskivane probleme koje tijekom vremena niste rješavali. Tijekom siječnja bi mogli ući u tajnu vezu ili olakšati određenu realizaciju. Događaji tijekom nadolazećih mjeseci započinju ovdje.

Posao i novac

U siječnju započinje jedan ciklus na ljubavnom polju, ali drugi završava, na profesionalnom polju. Merkur, koji se kretao između Strijelca i Jarca od studenog, sada ponovno ulazi u Strijelca 4. siječnja i kreće se retrogradno, 8. siječnja kreće direktnim hodom i 12. siječnja ulazi u Jarca, u kuću karijere Ovna, gdje i ostaje sve do 7. veljače. Venera vam donosi nešto zaista značajno za karijeru, vezano uz intelektualne radove, oglašavanje, javnost, kulturu, duhovnost ili  možda vas poveže s drugim prostorima (to uključuje poslovna putovanja, rad preko interneta, suradnja s nekim iz inozemstva i slično). Venera će vam pomoći da napredujete i da ostvarite svoje ciljeve. Pazite kako raspolažete svojim financijama sve do lipnja 2017. godine.

Zdravlje i moral

S Marsom, vladarem Ovna, smještenim u Ribama, vaš imunološki sistem je oslabljen i nećete imati dovoljno energije. Lako ćete se umarati, biti ćete ranjivi i boležljivi. Tijekom siječnja 2017. godine mogli bi biti skloni ovisnostima ili bi se mogli vratiti starim porocima. Nakon siječnja 2017. godine situacija se popravlja, a energija vam se vraća krajem mjeseca.

Savjet

Postanite član grupe, udruge ili zajednice, to će vam koristiti.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT