RIBE - mjesečni horoskop

RIBE - horoskop prosinac 2017.

Ljubav i veze

Vladar kuće parova Riba je retrogradan, u 10. kući između 3. i 23. prosinca i govori o isprepletenosti privatnog i poslovnog života ili će donijeti okolnosti kroz koje će vaš ljubavni život biti otkriven javnosti. Mogli bi se upustiti u vezu s osobama iz viših krugova ili imati avanturu ili vezu s osobom do koje ste došlo putem poslovnih aktivnosti. A možda ćete napredovati zahvaljujući utjecaju bolje polovice. Sve to samo su mogućnosti. Neke stvari u ljubavnom životu mogle bi se zakomplicirati ili ih nećete očekivati, krajem godine, ali zbog konjunkcije Merkura i Venere, mogli bi doživjeti iskustva koja donose zadovoljstvo. Zadnja dekada mjeseca je najintenzivnija za vaš emotivni život.

Posao i novac

Kroz kuću karijere Riba tijekom prosinca 2017. godine prolazi puno planeta. Čini se da su Sunce, Venera i Merkur jako zainteresirani za vaš profesionalan život. Sunce vas želi dovesti u centar pažnje, na podij ili na scenu, želi vas staviti u situaciju koja vam donosi divljenje, poštovanje ili slavu. Venera vam olakšava i priprema put, donosi vam sreću i prave osobe dovodi na vaš put. Merkur je zadužen za intelekt, informacije, komunikaciju i putovanja, ali katkada stvara komplikacije, jer je retrogradan. Dobra stvar je da će stvari biti puno jasnije i vidjet ćete cijelu sliku kada Merkur krene direktnim hodom. Tada ćete razviti poslovnu strategiju i profesionalni ciljevi bit će definirani. Kada se radi o novcu, tijekom prosinca ćete imati više nego što vam treba i na neki način udaljene zemlje, internet, obrazovanje i kulturološki ciljevi mogu biti dio toga.

Zdravlje i moral

Tijekom prve dekade prosinca 2017. godine nećete biti u najboljoj formi, ali s početkom druge dekade stanje će biti bolje. Možda ćete prolaziti teži period 21. i 22. prosinca, ali to neće potrajati. Kroz zadnje dvije dekade imat ćete više energije, zbog blizine energičnog Marsa Jupiteru, vladaru Riba, ali mogli bi biti neodlučni, nestrpljivi, oklijevati i izlagati se riziku i sukobima. Budite umjereni i oprezni.

Savjet

Popijte čašu šampanjca više! Jer za vas, 2018. godina počinje daleko bolje nego 2017. godina: riješit ćete se negativnog utjecaja Saturna, malefika i uživat ćete u pozitivnim utjecajima Jupitera, benefika, Velike Sreće.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT