c RIBE - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop veljača 2019.

Ljubav i veze

Veljača 2019. godine može donijeti napetosti zbog obostrane posvećenosti karijeri. Iskrenim razgovorom i razumijevanjem sve možete riješiti. Odvojite vrijeme za ljubav i za članove obitelji i zabavit ćete se. Mlad Mjesec 4. veljače 2019. godine može označavati novi početak u vašem ljubavnom životu. Iako se to može više odnositi na postojeću vezu koja je prošla uspone i padove. Neke Ribe neće moći ući u novu vezu ili preuzeti odgovornost u sadašnjoj vezi sve dok ne otpuste nešto iz svoje prošlosti. Može se raditi o prijašnjoj vezi koju nisu otpustili ili osobi za koju još uvijek imaju osjećaja. Savjetujemo da poradite na podsvijesti i na prošlosti, budući da u ovom periodu mogu mnoge tajne isplivati na površinu i narušiti sadašnju vezu. Merkur, planeta koja vlada vezama i brakom Riba ulazi u Ribe 10. veljače i donosi pozitivne okolnosti za Ribe koje su u braku ili koje traže novu ljubav. U vašem životu napravit će se mjesta za romantiku, poeziju i nježnost, ali 18. i 19. veljače idu ruku pod ruku sa samozavaravanjem. Najviše trebaju na oprezu biti oni koji tada upoznaju nove osobe, jer se lako mogu prevariti u procjeni. Ako ste u braku, provjerite ima li voljena osoba skrivene interese ili vam pokušava nešto slagati. Ima i slučajeva kada parovi lakše oproste i nanovo izgrade povjerenje. Ribe koje su nesretne u vezi, sada će naći izlaz iz takve veze.

Posao i novac

Karijera će vam biti na prvom mjestu tijekom veljače 2019. godine. Do 19. veljače situacija će se sporije razvijati. Budite strpljivi i preuzmite ulogu mudrog glasa iza zastora, iza stolice vođe. Prednost je ta što bi mogli otkriti tajne informacije zbog kojih ćete biti u prednosti. Pažljivo iskoristite te informacije. Odlučni ste i optimistični i ništa vas neće moći lako izbaciti iz takta. Dobro ćete isplanirati svaki korak. Sav trud koji uložite donosi vam dobre rezultate. Spremni ste svijet učiniti boljim mjestom. Impresionirat ćete starije osobe s posla ili nadređene osobe. Mogli bi dobiti promaknuće. Unatoč puno posla, posvetit ćete se i humanitarnim aktivnostima. Kada se radi o novcu, ovo je dinamičan mjesec. Novac vam pristiže iz neočekivanih izvora. U prva dva tjedna veljače dobro ćete zarađivati. Između 11. i 14. veljače mogli bi proći fazu nestabilnosti kada nećete biti sigurni hoćete li dobiti ono što vam pripada. Mogući su i neplanirani troškovi. Povoljan je period za studente.

Zdravlje i moral

Zdravstveno stanje tijekom veljače 2019. godine bit će dobro. Uklonite se od stresnih situacija i dovoljno se odmarajte. Pomoći će vam i vježbanje. Do 19. veljače Sunce boravi u vašoj 12. kući. Mogli bi prolaziti kroz period povlačenja, ponovnog povezivanja sa sobom i duhovnim stvarima u koje vjerujete. Provedite vrijeme u samoći kako bi ponovno uspostavili ravnotežu.

 

 

Savjet

Kako bi uspostavili ravnotežu u vezi, slušajte što vam voljena osoba govori i nemojte se požuriti s pričanjem!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT