RIBE - mjesečni horoskop

RIBE - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

S retrogradnim Merkurom, vladarem kuće parova Riba, u kući parova Riba, kolovoz 2017. godine je važan mjesec za vaš ljubavni život. Pogurat će vas da pobliže pogledate svoj brak ili vezu u kojoj ste i da nađete način kako da vam bude bolje, kako da riješite stvari koje vas opterećuju duže vremena, da otkrijete koja i kakva očekivanja imate od voljene osobe i što ona očekuje od vas i slično. Mogli bi dobiti nove ponude, što će vam pomoći da usporedite stvari ili će vam nešto iz prošlosti privući pažnju: problem koji nije bio riješen kada je trebao biti, ponuda ili rasprava koja nikad nije dorečena i razriješena ili stara ljubav. Prisustvo Venere u kući ljubavi i erotike Riba daje dublje čulno ozračje. Iako kompliciran, kolovoz 2017. godine donosi puno potencijalnih ljubavnih prilika i pun je osjećaja, značajan i donosi lekcije.

Posao i novac

Kolovoz 2017. godine je aktivan mjesec kada se radi o profesionalnom životu. Donosit ćete važne odluke, raditi na planovima i bit ćete aktivni. Ugled i status bit će vam važni. Tijekom kolovoza Sunce i Mars se nalaze u kući posla Riba, odakle prave pozitivan aspekt sa Saturnom, smještenim u kući karijere Riba i Jupiterom, vladarem kuće karijere Riba. Sunce i Mars su planete akcije, dinamike, aktivni su i pokreću. Stvari se kreću vama u korist, ali zahtijevaju napor i obavezuju. Puno ćete postići svojim radom, zaradit ćete, ali očekujte preokrete, nepredviđene situacije, stres i prekovremeni rad. Vrijeme je za nešto novo, a to potvrđuje i pomrčina Sunca koja će se dogoditi u kući posla Riba.

Zdravlje i moral

Sunce, Mars i pomrčina Sunca koja će se dogoditi u jednoj od zdravstvenih kuća Riba, mogu donijeti zdravstvene poteškoće ili ćete se više aktivirati oko postizanja bolje forme, istražiti zdraviji način života ili ćete krenuti na neke tretmane. Dobro se brinite za sebe i nemojte u ničemu pretjerivati.

Savjet

Prihvatite ponuđenu pomoć ili odgodite neke obaveze!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT