RIBE - mjesečni horoskop

RIBE - horoskop listopad 2017.

Ljubav i veze

S Venerom i Marsom u kući parova Riba, u prvom djelu listopada, vaši osjećaji i impulsi bit će snažni i svu pažnju ćete usmjeriti prema voljenoj osobi. Ali zadovoljstvo neće biti u jednakoj mjeri kao i vaš trud, zbog prisutnog kvadrata koji otežava situaciju; zastoji, odgode i neugodnosti. Merkur, vladar kuće parova Riba, isto nije u dobroj poziciji u prvom djelu mjeseca. Situacija se poboljšava nakon 17. listopada 2017. godine kada Merkur ulazi u drugi znak. Značajna konjunkcija Merkura s Jupiterom, Velikom Srećom, dogodit će se 18. listopada 2017. godine i donosi vam sretan i značajan događaj vezano za vaš ljubavni život. Dobre vijesti možete očekivati i 20. listopada, budući da je Mjesec, vladar kuće ljubavi Riba, u konjunkciji s Merkurom i Jupiterom.

Posao i novac

U kući novca Riba je gužva, tu borave: Sunce (do 20. listopada), Jupiter (do 10. listopada), Merkur (do 17. listopada), Venera (nakon 14. listopada) i Mars (nakon 22. listopada). Ovo je vrlo aktivan period kada se radi o poslovanju, investicijama, razvoju, suradnjama i aktivnostima povezanim s financijskim institucijama. Za neke će se pokrenuti pitanje naslijeđa, za druge pristiže novčana dobit ili neka druga dobra. Značajne će biti suradnje tijekom listopada, ali morat ćete pokazati puno takta. Jupiter ulazi u 9. kuću Riba 10. listopada 2017. godine i označava početak sjajnog perioda koji će trajati oko tri godine. Za početak, najviše uspjeha možete očekivati kroz obrazovanje (do studenog 2018. godine), putovanja i svemu što je na neki način povezano s kulturološkim, pravnim ili duhovnim okruženjem. Prvi znakovi napretka pokazat će se u drugom djelu mjeseca.

Zdravlje i moral

U prvom djelu listopada ili još bolje, prvoj dekadi imat ćete nizak nivo energije i brinut ćete se zbog svake sitnice što vodi prema sukobima i nezgodama. Nakon 10. listopada situacija se poboljšava. Tada Jupiter ulazi u Škorpiona i pozitivno utječe na vašu situaciju. U dobroj formi bit ćete u zadnjoj dekadi mjeseca. Dobro se brinite o sebi.

Savjet

Putujte, objavite svoj rad, pokrenite blog!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT