RIBE - mjesečni horoskop

RIBE - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Veze će biti u prvom planu tijekom prvog dijela ožujka 2017. godine, kada je Merkur u Ribama. Vrijeme je da pojačate privlačnost i senzualnost, jer imate moć usmjeravanja stvari tokom kojim želite da idu. U drugom djelu mjeseca pojavit će se drugi interesi, poput doma, karijere i financija. Retrogradna Venera nalazi se u kući novca Riba i postoji velika mogućnost ispreplitanja ljubavnog i profesionalnog života. Možda imate zajedničke interese ili vas voljena osoba podržava u nastojanju da povećate zaradu ili će odluke u ljubavnom životu utjecati na materijalnu situaciju.

Posao i novac

Sunce u Ribama omogućuje vam da zasjate, da se istaknete, izborite za sebe, steknete određene povlastice i poštovanje. Sunce vam daje i vitalnost, autoritet, ugled i pomaže vam da se uzdignete. Očito je da morate raditi naporno kako bi bili uspješni. Najvažnije od svega je da se koncentrirate na ciljeve koje želite ostvariti. Već nekoliko godina Neptun se nalazi u Ribama i imate koristi od intuicije, inspiracije i kreativnosti koju pojačava, ali učinkovitost vam nije najjača strana i zato se morate bolje koncentrirati na ostvarenje jasnih i zacrtanih ciljeva. Nakon 10. ožujka Mars će vas ohrabriti pri preuzimanju inicijativa, donošenju odluka i osnažiti vaše mentalne i verbalne sposobnosti. Iskoristite to i ostvarit ćete dobit i uspjeh! Kada govorimo o dobiti, uz Veneru, koja je retrogradna, u kući novca, u privremenom društvu Marsa, zatim Sunca i Merkura, mogli bi puno zaraditi, ali i puno potrošiti!

Zdravlje i moral

Ožujak može biti značajan za vaše zdravlje, ako uzmemo u obzir činjenicu da je Sunce, vladar kuće zdravlja, u Ribama. Općenito govoreći, manje se radi o neugodnostima, a više o vašem nastojanju da riješite neke poteškoće, o interesu za dijetu ili terapiju koja će donijeti bolje zdravstveno stanje i za zdraviji život.

Savjet

Imajte stvari pod kontrolom! Napravite popis za trgovinu i držite se tog popisa!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT