RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Venera, planeta ljubavi i vladar kuće intimnosti Riba, je do 14. lipnja u kući djece, ljubavi, flertova i pustolovina. Merkur, vladar kuće partnerstva Riba, 12. lipnja prolazi kroz kuću ljubavi, a 21. lipnja pridružuje mu se Sunce. To govori o skladnom ljubavnom životu tijekom lipnja 2018. godine i dobrom perspektivom za budućnost. Puno Riba željet će se skrasiti, ali pitanje životnog prostora može biti osjetljiva tema. Možda ćete imati posla preko glave oko selidbe ili uređenju prostora ili možda neće ići sve po planu oko zajedničkog useljenja. Unatoč svemu situacija uopće ne izgleda loše. Razgovori oko vlasništva mogu donijeti nesporazume i svađe ili ćete imati određenih problema oko realizacije. Preuzmite odgovornost i prihvatite ponuđenu pomoć za troškove. Ako niste u vezi koja vas ispunjava ili uopće niste u vezi, trebali bi se više kretati i izlaziti, pridružiti se sastancima i prihvatiti pozive prijatelja i poznanika za druženje. Jedino tako možete se ugodno iznenaditi i otvoriti vrata novim ljubavnim prilikama.

Posao i novac

Jupiter, planeta koja vlada karijerom Riba i društvenim statusom, je u retrogradnom hodu, što znači da može doći do zavaravanja kada se radi o suradnjama s osobama iz inozemstva. Nemojte se ograničavati misleći da je jedina mogućnost postizanja uspjeha suradnja s nekim. Novac je izvor stresa tijekom lipnja 2018. godine i zato je najbolje da ponovno promislite o nekim prijašnjim planovima, da riješite neka dugovanja i da obratite pažnju na račune koje morate platiti. Priljev novca može se povećati u drugoj polovici mjeseca ili ćete raditi s više zadovoljstva. Na poslu ćete se lakše izražavati i imat ćete osjećaj da se vaša kreativnost više cijeni. Mars, vladar kuće novca Riba, kreće retrogradno 27. lipnja 2018. godine. Tada nije povoljan period za donošenje važnih odluka vezano za novac. Krajem mjeseca može doći do svađe zbog vašeg doprinosa poslu, oko naslijeđa ili zajedničkih dobara. Nemojte se upuštati u svađe nego dokažite konkretnim dokazima i dokumentacijom da je ono što govorite istinito.

Zdravlje i moral

U prvom dijelu mjeseca mogli bi osjećati tugu i potištenost. Poželjet ćete izbjeći neke obaveze. Ti problemi neće se riješiti sami od sebe i mogli bi upasti u začarani krug; mogli bi biti pod stresom zato što niste riješili probleme, a niste ih riješili zato što ste pod stresom. U zadnjoj dekadi lipnja 2018. godine nemojte pretjerivati s unosom hrane. Ako imate određenih zdravstvenih problema, nemojte odustati od pretraga sve dok ne dobijete dijagnozu i tretman.

Savjet

Nemojte dopustiti da sukobi dođu do vrhunca! Budite konstruktivni i miroljubivi!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT