RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop siječanj 2021.

Ljubav i veze

Venera - vladarica kuće intime Riba - prelazi u vašu 11. kuću (prijatelji, društveno-profesionalne grupe, planovi i ciljevi za budućnost) 8. siječnja 2021. Kao rezultat toga, neke bi Ribe - samci ili čak oženjeni - mogli privući ljude iz njihove okoline, osjetiti iznenadnu emocionalnu povezanost s prijateljem ili čak započeti vezu s njima, na osnovu intimnosti, seksualnosti, a to se može pokazati prilično komplicirano. Te veze obično traju kratko, ali mogu imati dugoročne učinke, pa Tarot-horoskop.com preporučuje dvaput razmisliti prije donošenja odluke, posebno ako ste u braku. Također u Ribinoj 11. kući nalazi se Sunce do 19. siječnja i Pluton, što sugerira da ste u izvrsnoj formi što se tiče sklapanja novih prijatelja i, tko zna, stvari bi u nekom trenutku mogle postati romantične. Kada je Merkuru pitanju - vladar odnosa i braka Riba - on tranzitira 12. kuću od 8. siječnja. Kao rezultat toga, većina slobodnih Riba ima tendenciju čuvati u tajnosti sva potencijalna nova osvajanja, dok Ribe u braku radije provode više vremena sa svojim boljim polovicama u osamljenim dijelovima, mirnim, bez vreve i gužve. Takvo zajedničko vrijeme moglo bi imati glavni doprinos ponovnom povezivanju, ponovnom pokretanju vašeg života u paru, ako ste u posljednje vrijeme imali neugodan osjećaj da se odvajate od svoje bolje polovice. Tijekom ovog perioda, slobodne bi se Ribe mogle osjećati više privučene osobama koje se bave duhovnim zanimanjima ili s aurom tajanstvenosti i mogli bi upoznati potencijalnog romantičnog partnera kao dio joge, meditacije ili grupne sesije.

 


 

 

 

Posao i novac

Profesionalno, siječanj 2021. izgleda prilično užurbano. Jupiter - vladar karijere Riba - pravi kvadrat s Uranom čiji će se efekti više osjećati između 18. i 22. siječnja, a sugerira da bi neki stariji sukob mogao ponovno postati aktualan ili biste mogli zaključiti da vaša veza s nadređenima nije najbolja, ili će neke stvari izaći na vidjelo koje će u potpunosti promijeniti vašu perspektivu u smjeru karijere ili ljudima s kojima radite. Sunce - vladar kuće rada Riba - tranzitira vašu 11. kuću (prijatelji, društveno-profesionalni krugovi, organizacije i multinacionalne grupe, ali i koristi koje proizlaze iz bavljenja svojom profesijom) do 19. siječnja. Kao rezultat toga, ako tražite posao, prijatelji vam mogu pomoći bilo davanjem posla direktno ili posredovanjem u pronalaženju. Ako već imate posao ili imate tvrtku, Tarot-horoskop.com ističe da biste imali koristi ako se uključite u projekt veće grupe ili intenzivno promovirate svoje vještine ili poslovanje na mreži. Ako imate problema s novcem, možete računati na prijatelje za posudbu. Što se tiče prihoda, oni dolaze od komunikacije, razmjene informacija i spremnosti za traženjem novih informacija - posebno nakon 7. siječnja, kada Mars - planet rada za novac Riba - započinje svoj tranzit kroz vašu 3. kuću. Vrijeme je da svoje ideje obznanite, obogatite svoje znanje pohađanjem tečaja specijalizacije ili, ako ste i sami stručnjak za svoje područje rada, podučavanjem drugih.

Zdravlje i moral

Mogli biste primiti vijesti koje vas emocionalno destabiliziraju ili koje vas tjeraju na introspekciju kako biste prepoznali neke podsvjesne obrasce ponašanja koji vas sprječavaju da napredujete u smjeru u kojem želite. Srećom, šokovi koje ste imali pomažu vam da povratite unutarnji autoritet i mentalnu snagu potrebnu da biste slijedili svoj put. Tarot-horoskop.com za ovaj period preporučuje da tražite društvo prijatelja jer vam oni mogu pomoći vratiti optimizam i povjerenje u budućnost, a osjećaj pripadnosti motivira vas da prevladate svoje strahove.

Savjet

Suzdržite se u svojoj sklonosti ka verbalnoj agresivnosti i tendenciji nametanja svojih ideja i uvjerenja drugima! To nije pravi način da se istaknete.

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com