RIBE - mjesečni horoskop

RIBE - horoskop travanj 2017.

Ljubav i veze

Tijekom travnja 2017. godine naginjete prema donošenju nekih odluka u ljubavnom životu. Venera, planeta ljubavi i zajedništva, završava retrogradni hod i kreće direktno 15. travnja kroz Ribe, dok je Merkur, vladar kuće parova Riba, retrogradan između 10. travnja i 3. svibnja Veze su na vatri, s dva izvora i bit će pažljivo propitane iz više kutova. Došlo je vrijeme kada morate zbrojiti dva i dva, donijeti zaključke i potražiti rješenja. Merkur je u kući komunikacije Riba, sve do 20. travnja i trebate razgovarati o starim ili nedavnim problemima. Razmišljat ćete o prihodima, vrijednostima i poslu zato što su i Venera i Merkur retrogradni i povezani s kućom novca.

Posao i novac

Tijekom travnja 2017. godine važnost ćete pridavati novcu i karijeri više nego do sada. Vladar kuće posla Riba nalazi se u financijskoj kući, čiji je vladar u Ribama. To znači da su vaši ciljevi jasni i objektivni a motivi materijalni. Bez obzira na to što ste u periodu u kojem je vaša potreba za novcem veća ili imate potrebu za reorganizacijom, jasno je da ćete si postavljati pitanje kako da unaprijedite posao i dođete do veće zarade. Vaš um radit će prekovremeno i promijeniti ćete poglede na stvari, oslanjajući se na svoju sposobnost procjene i pregovaranja, zato što je vladar kuće novca Riba u kući uma i komunikacije.

Zdravlje i moral

S Venerom u Ribama tijekom travnja 2017. godine vaše raspoloženje će biti dosta dobro i pomoći će vam pri suočavanju s izazovima u ovom kompliciranom periodu. Sredinom mjeseca Venera mijenja kretanje i može doći do određene nestabilnosti, ali samo privremeno. U poprilično ste dobroj formi, ali nemojte u ničem pretjerivati. Travanj je povoljan mjesec za tretmane ljepote, posebno drugi dio mjeseca.

Savjet

Nemojte žuriti pri donošenju važnih odluka! Uzmite vremena za razmišljanje i dobro promislite, potražite savjet drugih prije nego što donesete konačnu odluku!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT