RIBE - mjesečni horoskop

RIBE - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

Novac, posao ili druge obaveze imaju značajnu ulogu u ljubavnom životu i interesu parova tijekom svibnja 2017. godine, posebno u prva dva tjedna. Venera, planeta ljubavi, je u kući novca Riba čitav mjesec, a Merkur, predstavnik veza Riba je u istoj kući sve do 15. svibnja. Zanimat će vas praktična pitanja više nego romantična. Nakon 15. svibnja bit ćete opušteniji i više će vam značiti komunikacija s partnerom. Bit će puno razgovora, razmjena poruka, priznanja osjećaja, rasprava kako bi se razjasnile stvari i slično. Dio mjeseca uključuje romantične šetnje i putovanja ili put zbog ljubavi.

Posao i novac

Tijekom svibnja 2017. godine postoji povezanost između karijere i prihoda. Želja da se zaradi više i da se postigne više u profesionalnom životu potiču jedno drugo. Uz snažnu želju koja vas vodi u tom smjeru imat ćete i potporu obitelji. Potrebe obitelji zahtijevaju energiju i ulaganje dosta truda i istovremeno su izvor problema s kojima ćete se suočiti (popravci, uređenje, izgradnja, selidba, stres povezan s roditeljima, podstanarima ili vlasnicima i slično). Što god da je pred vama, bit ćete kreativni i nalazit ćete sjajna rješenja za financijske probleme. Tijekom svibnja zanimat će vas intelektualni ciljevi, povezani s proračunima, pregovorima i razmjenama, putovanjima i komunikacijom.

Zdravlje i moral

Nećete imati puno energije, ali pokrenuti ćete se mentalno i kada će trebati snažna motivacija, naći ćete izvor i obaviti stvari. Ipak, tijekom svibnja 2017. godine trebate izbjegavati pretjerivanja i iscrpljivanje i zaštitite se koliko god je to moguće. Oba malefika, Saturn i Mars, nalaze se u napetim aspektima s vašim Suncem iz Riba i zato opreza nikad dosta.

Savjet

Budite optimistični, opustite se čitanjem, šetnjama ili neopterećenim razgovorima!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT