RIBE - mjesečni horoskop

RIBE - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

Srpanj 2017. godine je romantičan i strastven. Sunce i Mars su u kući strasti Riba, donose žudnju, strast i neutaživu želju za pustolovinom. Kada se najmanje nadate, strasti će se rasplamsati i to ona vrsta strasti koja sa sobom nosi i sve moguće nevolje zbog raznih nepromišljenih akcija. Ako ste u ozbiljnoj vezi i ne zanima vas nova veza, stare strasti će se rasplamsati. Možda je došlo vrijeme da malo više eksperimentirate i za novim pustolovinama u dvoje. Srpanj 2017. godine obećava vam i druge stvari koje će vam donijeti puno zadovoljstva, vezane za dom, obitelj i imovinu.

Posao i novac

Trigon Venere i Jupitera donosi vam sreću tijekom srpnja 2017. godine, kada se radi o investicijama, ponajprije vezano za kuću, apartmane, naslijeđe ili druga dobra. Ovo može biti naznaka za posao i zaradu od kuće, financijsku potporu od člana obitelji, skupocjene darove ili neku drugu vrstu materijalne podrške. Ovo je najpovoljnije vrijeme za kreativne i umjetničke ciljeve, posebno zato što je vaša kreativnost istaknuta, kao i izražavanje. Imate i puno fizičke energije i trebali bi odvojiti vrijeme za sport i rekreaciju. Na prezentacijama, promocijama ili reklamiranju nečeg novog ostavit ćete sjajan dojam. Bit ćete sjajni i u intelektualnim aktivnostima. S druge strane, srpanj je početak preispitivanja i procjenjivanja svega što ste do sada ostvarili u vašem profesionalnom životu.

Zdravlje i moral

Vaš interes za zdravlje je povećan tijekom srpnja 2017. godine. Skupit ćete više informacija, pričati o tome, a možda čak otići i na putovanje u svrhu poboljšanja zdravlja i ostvarenja zdravijeg života. Pripazite na živčani i respiratorni sustav. U zadnjoj dekadi mjeseca bit će energičnijih akcija i mogli bi se suočiti s ozljedama, upalama i neočekivanim poteškoćama. Budite oprezni!

Savjet

Nemojte potrošiti više nego što si možete priuštiti na zabavu ili hobi!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT