RIBE - mjesečni horoskop

RIBE - horoskop ožujak 2018.

Ljubav i veze

Prvi tjedan ožujka 2018. godine je dobar za ljubav: Venera, planeta ljubavi, i Merkur, vladar vaše kuće parova, nalaze se u Ribama. Nema kombinacije koja vam može donijeti više sreće, zadovoljstva, ispunjenja i harmonije u vezi. Nakon prvog tjedna Venera i Merkur odlaze u sljedeći znak, ali ostaju zajedno. Blizina optimistične i senzualne Venere je dobra za Merkura, vladara kuće parova do kraja mjeseca. Zadržat ćete osjećaj zadovoljstva u ljubavnom životu, ali nakon 7. ožujka romantično ozračje iščezava i pravi mjesta za nešto drugačije ozračje - ljubavni život isprepliće se s materijalnim, a možda i profesionalnim interesima.

Posao i novac

U prvom dijelu ožujka 2018. godine kuća karijere Riba začinjena je prisustvom Marsa. Vaše poduzetničke sposobnosti i odlike vođe, te borbenost izlaze na svjetlo dana. Treba vam cilj kojem ćete se posvetiti, a ako nedostaje Marsova energija može se manifestirati na nepovoljan način što može rezultirati nedisciplinom i problemima i problemima s nadređenima. Najvjerojatnije će se stvari poslagati same, jer je u Ribama Sunce (donositelj prestiža i dostojanstva) i pravi trigon s Jupiterom, Velikom Srećom. Ovaj trigon donosi nove prilike, uspjeh i prosperitet. Stvari dobro izgledaju po pitanjima novca, ponajviše kroz prve dvije dekade, a možda i kroz zadnju dekadu iako bi moglo biti manjih prepreka ili odgoda.

Zdravlje i moral

U prvom tjednu ožujka 2018. godine bit ćete u zadivljujućoj formi: puni energije, živahni, prilagodljivi, optimistični i dobro raspoloženi. Takvo dobro stanje zadržat će se do 20. ožujka. Prve dvije dekade zapravo su najbolje za rješavanje potencijalnih zdravstvenih problema. Zadnja dekada mjeseca može biti teža zato što vladar kuće bolesti Riba pravi kvadrat s Marsom i Saturnom. U tom dijelu mjeseca mogu se pojaviti zdravstvene poteškoće i zato pazite na sebe.

Savjet

Težite višem, jer došlo je vrijeme da napravite ili isplanirate nešto što ide iznad vaših trenutnih granica!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT