RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop studeni 2021.

Ljubav i veze

Ako ste već u vezi ili čak u braku, u studenom 2021. više nego inače obraćate pozornost na život u dvoje, osobito nakon 6. studenog. Tijekom ovog perioda, Ribe zanima kako njihov odnos vide oni koji ih okružuju, a neke Ribe bi se čak mogle osjećati jako uznemireno mišljenjem drugih. Čak i samci Ribe mogu se osjećati pod pritiskom prijatelja, obitelji ili unaprijed stvorenih ideja onih oko njih kada je u pitanju njihov brak. Ako ste u takvoj situaciji i sve više čujete staro pitanje "Kada ćete se skrasiti i vjenčati?", Tarot-horoskop.com preporučuje da ostanete mirni kako ne biste završili u sukobima i svađama. Novac može biti jedna od iznimno osjetljivih tema u životu u dvoje i može dovesti do svađa, osobito tijekom prve dvije dekade u studenom 2021. S druge strane, ako imate vezu na daljinu, tendencija je da zapne jer postoji postoje razne vrste neprilika i može doći do naglog prekida. Samci Ribe imaju manje šanse da pronađu nekoga tijekom ovog perioda, a pomrčina Mjeseca 19. studenog 2021. iz 5. kuće Riba (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze) mogla bi obilježiti trenutak emocionalne krize ili pokrenuti situaciju koja pokazuje što trebate promijeniti kod sebe i kako manifestirate svoje osjećaje kako biste mogli uživati ​​u skladnijim emocionalnim vezama.

 

 

 

Posao i novac

Profesionalno, u studenom 2021. imate koristi od puno prilika, ali imate šanse da ih iskoristite i to na najbolji način ako ste otvoreni za promjene i nove pristupe. Tarot-horoskop.com preporučuje da budete vrlo oprezni u pogledu pristupa stvarima i načina na koji komunicirate, osobito tijekom prve dvije dekade u mjesecu. U suprotnom, može doći do sklonosti fanatizmu i autoritarnosti, pa čak i do sloma, osobito ako niste zadovoljni trenutnom materijalnom situacijom. Vrijeme je za suradnju, slušanje mišljenja i savjete drugih i pronalaženje kompromisa. U svakom slučaju, nije vrijeme da pokušavate nametnuti svoje stajalište. Sunce – vladar vaše kuće rada – počinje svoj tranzit 22. studenog kroz kuću karijere Riba, a Merkur ga prati 24. studenog. Ovi tranziti vas podržavaju i sugeriraju da se cijeni trud koji ste do sada uložili, vaše su zasluge prepoznate i imate priliku istaknuti se u svom području rada. Ako tražite posao, tijekom zadnje dekade studenog lakše ćete pronaći nešto po svom ukusu, ili možete pronaći bolji posao od trenutnog. Ali Tarot-horoskop.com preporučuje da se klonite krize autoriteta i vladate sklonošću da previše govorite o sebi, hvalite se i previše obećavate. Kad je novac u pitanju, čini se da stvari nisu baš ružičaste i mogli biste se suočiti s materijalnom nestabilnošću, iznenadnim gubicima ili možda neočekivanim troškovima koji vam pokvare proračun. Vrijeme je da pokažete suzdržanost i budete oprezni.
 

Zdravlje i moral

Možda vas muče sumnje i nesigurnosti u vezi s vašom budućnošću, što vas opterećuje i stvara velike unutarnje napetosti. Profesionalnim zahtjevima je teže upravljati tijekom ovog perioda i oduzimaju previše energije. Možda ćete morati putovati više nego inače i, u nekom trenutku, osjetiti potrebu pustiti sve i samo se odmoriti. Trebali biste pažljivo organizirati svoje prioritete kako biste imali dovoljno vremena za odmor.

 

 

Savjet

Ako ne držite stvari pod kontrolom, riskirate da upropastite svoj život umjesto da ostvarite profesionalni i osobni napredak.

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela