c RIBE - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Tijekom prosinca 2018. godine ćete se istaknuti i na polju ljubavi i na polju posla. Mogli bi privući znatiželju i interes osobe boljeg društvenog statusa. A možda ćete bolju polovicu pronaći među osobama s kojima dogovarate poslove ili u institucijama s kojima ste povezani poslovno. Postoje i iznimke i radi se o Ribama koje imaju tako visoke ljubavne standarde, snove, želje i ideje da je nemoguće da primijete nekog običnog smrtnika. Ako zaista želite izaći iz samoće, obratite više pažnje na osobe oko sebe i budite prizemljeniji. Ribe koje su u vezi ozbiljnije će razmišljati o tome da se skrase i vjenčaju. Oko blagdana bi mogli biti toliko preplavljeni emocijama da ćete zaboraviti na to što želite i trebate reći ili kako da zaprosite voljenu osobu. Može se raditi i o drugačijem scenariju, možda vi nećete znati kako da reagirate na prošnju. Mogli bi slati dvosmislene signale koji će zbuniti voljenu osobu, pa može posumnjati u vaše namjere. No, situacija će se sama od sebe raščistiti i kraj godine ćete dočekati u romantičnom raspoloženju i puni nade za budućnost.

Posao i novac

Početkom mjeseca teško ćete se izboriti za ciljeve, mogli bi raditi greške, iscrpiti se ili imati prevelika očekivanja kada je riječ o novcu. Koliko god vješti bili, budite oprezni kada raspolažete sa sredstvima. Mogli bi biti glavni krivac za ukradeni novac na poslu ili za kašnjenje u plaćanju ili da ste zagubili uplatnice i slično. Pratite što se oko vas događa. Bit ćete svuda primijećeni, što je dvosjekli mač. U drugom djelu mjeseca stvari će se razjasniti, pogotovo ako ste bili pogrešno okrivljeni. Radni kolege puno vam mogu pomoći. Ako dokažete da ste dobar timski igrač i da znate saslušati starije ili iskusnije, nadređeni će steći puno bolji dojam o vama, pa bi mogli dobiti i promaknuće. Ako ste poduzetnik ili morate potpisati novi ugovor, napravite to prije Božića. U kasnijem periodu lakše se mogu dogoditi pogreške u procjeni.

Zdravlje i moral

Moguće su povremene faze obeshrabrenja tijekom prosinca, uglavnom zbog nejasnog viđenja svog potencijala. Razradite ideje koje imate i budite objektivni, te nemojte dopustiti da vas osjećaji preplave. Mogli bi imati poteškoća sa zadržavanjem vode. To ne znači da trebate manje vode piti, nego da odaberete čaj i prehranu koja će vam pomoći da se oslobodite viška.

Savjet

Ako morate putovati, pogotovo zbog posla, budite oprezniji!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT