c RIBE - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Merkur, vladar veza Riba, je energičan i veseo tijekom listopada 2018. godine. Obećava puno akcije u vašem ljubavnom životu ili u životima onih koji žele i planiraju ući u brak. Za mnoge od vas, listopad je vrijeme kada ćete se ponovno povezati s voljenom osobom na poseban način i probuditi uspavanu strast, to će se očitovati i kroz fizičku privlačnost, erotiku i želju da nađete mjesto na kojem se oboje osjećate sigurno. Glavna tema je intimnost, posebno zato što Sunce obasjava to područje života sve do 23. listopada, a Venera, vladar kuće strasti, kreće retrogradnim hodom od 5. listopada. Ribe koje nisu u ozbiljnoj vezi i ne znaju još što žele, mogu se odlučiti za krivi izbor. U ovom periodu pokušajte na nov način sagledati stare probleme i više pažnje posvetite potrebama voljene osobe. Koristit će vam ako se maknete iz svakodnevnog okruženja, na primjer, da odete na zajedničko putovanje, čak i na kraće, da posjetite mjesto na kojem ste se upoznali i koje vam je drago i koje budi prekrasna sjećanja. Ribe koje nisu u vezi mogu biti očarane nekim tko nije u blizini ili se mogu vratiti osobi s kojom su imali nešto prije, iako nije sve išlo kako treba. Nekim Ribama se može dogoditi da počnu cijeniti osobu koja je bila uz njih tek onog trenutka kada ju izgube. U kakvoj god situaciji se zatekli, nemojte donositi konačne odluke u vezi ljubavnog života u ovom periodu.

Posao i novac

Neki novčani problemi će vas toliko brinuti da ćete razmišljati o pozajmici, kreditu ili prodaji dobara. Neki će se željeti riješiti hipoteke ili prodati kuću ili stan i kupiti nešto manje kako bi imali manje izdatke. Ako imate u planu selidbu, savjetujemo da jasno i realno odredite i proračunate koliko sredstava će vam trebati da bi to ostvarili. Novac može biti razlog svađe s osobom ili osobama koje vam duguju novac. Nemojte vršiti pritisak, budite strpljivi i postavite se diplomatski. Kako bi povećali priljev novca, morat ćete napraviti neke izmjene, možda pomaknuti termin suradnje ili prekinuti suradnje koje vas koče. U nekim slučajevima raskid dogovora s organizacijama, suradnicima i slično, može donijeti gubitak i još veće dugove i zato dobro razmislite o svakom potezu. Odluke koje donesete moraju otvoriti nove horizonte i mogućnosti na privatnom i poslovnom polju. Ako ste nezaposleni, a dugovi sve više rastu, pristanite na posao koji je privremen, jer ipak vam može pomoći da prebrodite trenutnu krizu, dok se ne pojavi nešto bolje.

Zdravlje i moral

Općenito ćete pokušavati napraviti previše stvari odjednom i mogli bi se razočarati u sebe ili se previše iscrpiti. Na sreću, naći ćete unutarnju snagu koja vam je potrebna da se motivirate i prebrodite težak period brže nego inače. Sredinom mjeseca pripazite na osobe koje vam kao žele dobro i koje vas mogu uputiti krivim smjerom. U trenucima kada osjetite da se ne možete više nositi sa stresom, najbolje je da provedete vrijeme u prirodi ili da se bavite aktivnostima van kuće.

Savjet

Ako želite da vas se shvati ozbiljno u ljubavnom životu, pokažite voljenoj osobi da ju poštujete!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT