c JARAC - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop veljača 2019.

Ljubav i veze

Veljača 2019. godine je aktivna kada se radi o vašem ljubavnom životu. Smijeh će se čuti u svakom kutku vaše kuće i održat ćete mirnu i harmoničnu atmosferi čitav mjesec. Venera vam donosi atraktivnost i lako ćete osvajati srca. Ako niste u vezi, ovaj mjesec bi mogli ući u novu vezu. Možemo reći da ćete biti bolje raspoloženi i otvoreniji za razgovor s potencijalnim partnerom ili partnericom. Šarmantni ste i mogli bi prići nekome tko je sramežljiviji od vas. Ako uđete u vezu ili ste nedavno ušli, nemojte postati previše ozbiljni ili previše ozbiljno gledati na razvoj veze. Mars ulazi u vašu 5. kuću 14. veljače i pokreće vas. Možda ćete tada na čudnovat način pristupiti nekome, ali barem ćete pokušati. Za one koji su u braku neće biti većih promjena. Mogli bi poraditi na vašem odnosu, zbližiti se više, posebno nakon 19. veljače kada Sunce (vladar kuće intimnosti) uđe u Ribe, romantičan i osjećajan znak. Pun Mjesec 19. veljače može donijeti razotkrivanje tajni ili će na površinu isplivati stariji problemi. Zajedno možete naći najbolja moguća rješenja.

 

 

Posao i novac

Napredak u karijeri ovisi uvelike o vašem imageu, o načinu na koji sebe predstavljate, o načinu na koji se ponašate na sastancima sa suradnicima, poslovnim partnerima i nadređenima. Na sreću, Venera, vladar kuće karijere i društveno-profesionalnog statusa, pravi harmonične aspekte tijekom mjeseca. Neće biti problema pri osvajanju naklonosti okoline i pokazivanju vaših sposobnosti i znanja. Spremni ste sve poduzeti kako bi pokrenuli stvari i događaje. Tijekom veljače 2019. godine puno ćete razmišljati i planirati i imat ćete malo vremena za odmor. Nemojte dopustiti da vas drugi ljudi obeshrabre. Financijska situacija je zadovoljavajuća i nećete trošiti više od svojih mogućnosti, pa ćete moći i uštedjeti ponešto. Mlad Mjesec 4. veljače može biti značajan događaj kroz koji ćete naći nove načine zarade. U putovanjima ćete uživati i ostvarit ćete dobit. Studentima savijemo da ozbiljnije shvate situaciju i da se više potrude kako bi uspjeli ostvariti ciljeve, jer ništa neće doći lako i samo od sebe.

Zdravlje i moral

Tijekom veljače 2019. godine bit ćete puni energije što će vam omogućiti da dovršite sve što započnete. Zbog obiteljskih i financijskih problema koji se gomilaju mogli bi biti pod pritiskom. Jupiter čuva 12. kuću Jarca, donosi optimizam. Mogući su zdravstveni problemi, ali uz pravovremeno djelovanje, sve će biti u redu. Zadnja dekada mjeseca može donijeti rasprave ili svađe oko zdravstvenih pitanja. Saslušajte i primjenjujte savjet liječnika.

 

 

Savjet

Nemojte dopustiti da vas preplave financijske brige, usmjerite svoju energiju prema otkrivanju novih izvora zarade! Uspjet ćete.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT