JARAC - mjesečni horoskop

JARAC - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Venera, planeta ljubavi i parova, je retrogradna i u 4. solarnoj kući Jarca tijekom ožujka 2017. godine (počevši od 4. ožujka). Zbog toga bi se mogli osvrtati na prošlost i povezati s osobama s kojima dugo vremena niste imali kontakta. Budući da je retrogradna Venera u 4. kući, vaš interes uglavnom će biti usmjeren prema domu i obitelji, zajedničkom vlasništvu ili se roditelji mogu umiješati u vaš ljubavni život. Ako gledamo iz drugog kuta, astralni sklop planeta traži intimni, miran, tradicionalan i konzervativan pristup životu u paru. Mars ulazi u kuću ljubavi Jarca 10. ožujka, donosi entuzijazam i stvari se mogu preokrenuti prema intenzivnijem ljubavnom životu i želji za avanturama.

Posao i novac

Ožujak donosi bizarnu situaciju: Jupiter se nalazi u kući karijere Jarca i želi da se upustite u nešto veliko, dok Venera, vladar kuće karijere, je retrogradna i nalazi se u polju koje vuče prema prošlosti i nema novih ambicija. To je kao da se želite upustiti u nove stvari, ali nešto vas zadržava ili ćete napraviti korak nazad kako bi došli do određenih detalja opreznije nego prije i kako bi imali bolji uvid u stvari. Moguće je i da vas obiteljski problemi privremeno spriječe u napredovanju ili teme vezane za dom, imovinu, naslijeđe ili drugi slični ciljevi mogu privući vašu pažnju.

Zdravlje i moral

Očekujte pritisak od kardinalnih znakova (Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarci) u ovom periodu, ostalo ništa neće vas opteretiti. Unatoč tome, tijekom ožujka se morate više brinuti za svoje zdravlje, ako postoje kronične bolesti i pojava novih tegoba može voditi prema kroničnim bolestima. Pojačajte imunitet.

Savjet

Kupite nešto lijepo za svoj dom, možda nešto iz trgovine antikviteta.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT