JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop siječanj 2021.

Ljubav i veze

8. siječnja 2021. Venera - vladarica kuće ljubavi Jarca - prelazi u Jarca, što sugerira da vas više zanimaju ljubavne veze. Slobodni Jarci ozbiljno se bave poboljšanjem svog ljubavnog života i upogonjuju svoj šarm kako bi se riješili samoće.Također 8. siječnja Mars započinje svoj tranzit kroz Jarčevu 5. kuću (ljubav, romantika, ljubavne veze, koketiranje, zabava), a njegova energija pomaže vam da izrazite svoje najdublje emocije, priznate svoje osjećaje, zanosite se strašću i ljubavnim igrama. Čak biste mogli otkriti da je to ugodno i opuštajuće, da je dobro za vas da flertujete čak i ako ste u braku i koketirate sa supružnikom. Tranziti planeta iz siječnja 2021. pogoduju (ponovnom) otkrivanju vaše senzualnosti i moći zavođenja, a ako želite osnovati obitelj, možete poduzeti značajne korake u tom smjeru. Pod utjecajem kvadrata Urana, smještenog u Jarčevoj 5. kući, s Jupiterom, neki bi Jarci mogli imati neugodna iznenađenja od bivših. Netko iz vaše prošlosti mogao bi se pokušati vratiti u vaš život na ustrajan način koji vam smeta. Drugi mogući scenarij bio bi da voljno nastavite vezu s bivšim, što na vas ostavlja više traga nego što bi trebalo, a moglo bi čak pokvariti vašu emocionalnu ravnotežu. Tarot-horoskop.com preporučuje da ne donosite prenagljene odluke i pokušavate analizirati stvari na što objektivniji, racionalniji i realniji način.

 

 

 

 

Posao i novac

Budući da Venera vlada i Jaračevom 10. kućom (karijera, društveno-profesionalni ciljevi i reputacija), njen prelazak u Jarca 8. siječnja 2021. sugerira da je vaš profesionalni uspjeh u potpunosti na vama, do toga kako se predstavljate, kako se skladno odnosite , i učinite da se vaši talenti pokažu. Merkur - vladar Jarčeve kuće rada - započinje tranzit kroz vašu kuću rada za novac 8. siječnja 2021., što sugerira da neće nedostajati novca; možete lijepo zaraditi i ostvariti velike beneficije, ali samo radom. Imajući na umu kvadrat koji Mars čini s Uranom - vladarom Jarčeve kuće novca - i kvadrat između Urana i Jupitera, Tarot-horoskop.com ističe da biste u siječnju 2021. mogli biti predisponirani prema financijskim špekulacijama i biti u iskušenju da preuzmete velike rizike. S druge strane, energija ovog astrološkog konteksta može vam pomoći da izbacite životne situacije i veze koje već dugo uzrokuju gubitke i napustite projekte za koje se očito pokazalo da nisu vrijedni vašeg vremena, truda ili novca. Također tijekom ovog mandata dobit ćete priliku iz temelja prestrukturirati vaše poslovanje ili vaše profesionalne težnje, posebno ako to uključuje internetski svijet. Uran se također sastaje s Marsom, između 18. i 22. siječnja 2021. godine, a njihova povezanost može ukazivati nekim Jarcima na neočekivane dobitke, možda i prihode koji proizlaze iz transakcija nekretninama; za ostale Jarce to bi mogli biti neočekivani troškovi.

Zdravlje i moral

Mladi Mjesec iz Jarca 13. siječnja 2021. pokreće obnovu i ponovno osobno otkriće. Otprilike 13. siječnja mogli biste se osjećati zbunjeno ili bez energije, ali nekoliko dana kasnije možete očekivati da budete vrlo entuzijastični i sigurni u svoje sposobnosti. Tarot-horoskop.com preporučuje da maksimalno iskoristite ovaj povoljan kontekst kako biste preispitali način na koji se predstavljate drugima i posvetili više pažnje vlastitim potrebama i željama. Najbolje je vrijeme da zablistate, da se izrazite onakvima kakvi jeste, a ne onako kako drugi od vas očekuju. Na taj način možete vratiti svoj optimizam i samopouzdanje da ste sposobni prevladati sve potencijalne fizičke ili mentalne prepreke. Do 19. siječnja 2021., dok Sunce - vladar Jarčeve 8. kuće - prolazi kroz Jarca, trebali biste slijediti svoju intuiciju. Ako ovaj period introspekcije otkrije neke starije rane ili strahove, o tome možete razgovarati s nekim vama bliskim.

 

Savjet

Izbjegavajte impulzivnost i želju da dokažete da ste sposobni prevladati svoja ograničenja, posebno ona povezana s novcem!

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com