JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop listopad 2019.

Ljubav i veze

Ovaj mjesec donosi vrlo pozitivnu ljubavnu poruku, ali morate biti oprezni u tumačenju te poruke. Odnosi se neće uspostavljati onako brzo kako bi vi željeli i to je u redu. Neke stare napetosti isplivat će ponovno na površinu, dok ćete vi osjećaje nositi u rukavu. Uz pomoć Marsa u Vagi moći ćete pokrenuti promjene u ljubavnom životu. Morati ćete dokazati privrženost osobi koju volite. Voljena osoba od vas očekuje da se malo više potrudite, ali nešto ili netko vas može blokirati. Nemojte samo razmišljati, razgovarajte o tome, jer jedino tako možete naći zajedno rješenja. Potrudite se! Mnogi od vas preuzimaju inicijativu organiziranjem društvenih putovanja ili organiziranjem zabava. Volite biti okruženi ljudima ovih dana. Agresivnost Jarca nije poput agresivnosti Ovna ili Lava, ali za vas je to agresivno. Uvijek ste oprezni prema svemu što donosi rizik i razmišljate o posljedicama, pa će i ta agresivnost biti minimalna, ali ipak, imat ćete neke potrebe za takvim ponašanjem zbog unutarnjeg nemira koji će se povremeno javljati. Zaljubljeni Jarci bit će popularni u društvu. To je zato što ćete se truditi da udovoljite drugima i dati sve od sebe da o vama dobro misle. Posebno mlađi Jarčevi trebali bi pripaziti da zbog udovoljavanja drugima ne izgube sebe. Ponekad će želja za društvenim prihvaćanjem uzrokovati otpor onome u što stvarno vjeruju. Ako sakrivate ono što osjećate i misli, idete ravno u probleme, posebno kada se radi o ljubavnom odnosu. Pazite!

 

 

Posao i novac

U listopadu 2019. godine moći ćete uživati ​​u plodovima svih zbog prethodnih postignuća. Ovog listopada imate priliku maksimalno iskoristiti sve napore koje ste nedavno uložili na posao, pokazati svijetu novog sebe ili krenuti potpuno novim smjerom u karijeri. Želju za zabavom stavite u pozadinu i usredotočite se na svoju karijeru i ugled u ovom vrlo važnom periodu. Ako ste se do sada žalili da nemate sreće, evo izlaska sunca na vašoj ulici. Listopad nudi neke mogućnosti za profesionalno ispunjenje, ali i financijsku sreću. Može se raditi o napredovanju i povećanju plaće ili pronalasku boljeg radnog mjesta ili ostvarenju profitabilnih dogovora za daljnji razvoj poslova. Do kraja mjeseca rješavat ćete neke osobne probleme koji vam već neko vrijeme stvaraju glavobolju. Ovaj je mjesec pun uspona i padova, ali to će vam koristiti za učenje novih stvari i za razvoj. Pokušajte ne topiti se u tuzi, sjetite se da je sve to za vaše više dobro. Netko iz vašeg bliskog kruga može se pojaviti s nekim dodatnim zahtjevima na početku mjeseca, ali s malo diplomacije sve ćete uspješno razjasniti. Budite oprezni prema ljudima koji vam se na poslu previše sviđaju, jer bi vas mogli iskoristiti. Sredinom mjeseca bit ćete oduševljeni određenom stvari koju morate napraviti i vaše će samopouzdanje rasti. To može biti povezano s putovanjima. Ako imate poduzeće, možete ga proširiti ili investirati u nove strojeve ili tehnologije. Zbog vremena provedenog na poslu možete zanemariti obitelj u ovom periodu. Krajem listopada lakše ćete komunicirati s prijateljima, ali i s osobom s kojom radite na projektu van posla ili koja vas financira. Ne bojte se razmišljati dugoročno, ali potrudite se u to uključiti i članove vaše obitelji. Promjene su obično veliki izazov, ali u ovoj životnoj fazi postaje vam sve jasnije da bez njih ne možete ići naprijed. To se posebno odnosi na one koji više nisu zadovoljni karijerom, poslom, smjerom kojim se situacija razvija i svojim financijskim rezultatima.

Zdravlje i moral

Napokon ćete imati vremena za sebe, pa napravite nešto za sebe, za svoje fizičko i mentalno zdravlje. Koristit će vam analiza prošlih odnosa. Ovaj mjesec puno planeta aktivira vašu 10. kuću. Ovo je najbolje vrijeme za nove početke i za nove profesionalne aktivnosti, ali vaše zdravlje nije sjajno, pa nemojte to smetnuti s uma. Iako ste uzbuđeni zbog onoga što se događa u karijeri, u kratkom vremenu, preopterećenje vam može uzrokovati neprospavane noći i druge fizičke poteškoće, a to ne želite. Morate obratiti pažnju na zdravlje, gdje su stvari već neko vrijeme prilično zanemarene. Nakon 18. listopada, uzmite nekoliko dana kako bi uspostavili nove zdrave navike, možda prestanete preskakati doručak ili posegnete za teretanom barem pola sata dnevno ili se samo upoznate sa sportom kojim bi se željeli baviti.

 

 

 

Savjet

Kažite što mislite, ljudi oko vas ne mogu stalno nagađati što vam je na umu! Razmišljajte o sebi i nemojte se baviti tuđim problemima! Odvojite vrijeme za aktivnosti koje vas opuštaju.

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com