JARAC - mjesečni horoskop

JARAC - horoskop travanj 2017.

Ljubav i veze

Prisustvo Marsa u kući strasti Jarca čini vas privlačnim u travnju 2017. godine: željni ste romantike, novih iskustva i spremni ste preuzeti inicijativu u ljubavnom životu. Ipak, postoji mali problem: Merkur je retrogradan i nalazi se u istoj kući, što znači da se stvari mogu odvijati na nepredvidljiv način i dai se tu i tamo mogu zakomplicirati. Venera, planeta ljubavi, se nalazi u vašoj 3. kući: slatki razgovori, potvrda ljubavi, ljubavne poruke, držanje za ruku ili putovanja povezana s ljubavnim interesima. No, tijekom prvog dijela travnja Venera je retrogradna, pa neće sve biti kristalno jasno. U tom periodu mogli bi sresti osobu koju ste prije voljeli ili ćete razmišljati o tome jesu li vaše potrebe ispunjene i o statusu. 

Posao i novac

Venera, vladar posla Jarca, je u vašoj 3. kući, znači intelekt, sposobnosti i vještine su u punom zamahu.  Ali, Venera je retrogradna u prvom dijelu travnja 2017. godine i kreće direktnim hodom 15. travnja.  Travanj je točka preokreta, iz koje stvari koje ste pokrenuli u zadnje vrijeme, iskustva i analize mogu voditi prema značajnim zaključcima i odlukama vezano za profesionalni život. Vladar kuće posla Jarca je retrogradan tijekom travnja 2017. godine i ukazuje na potrebu da se stvari procjene i da mijenjate svoj pristup u kreativniji i domišljatiji kako bi bili uspješniji. Jupiter, Velika Sreća, i dalje vlada kućom karijere Jarca i čeka pravo vrijeme da vam pošalje nove prilike. Značajnih promjena na financijskom polju tijekom travnja neće biti. 

Zdravlje i moral

Tijekom travnja 2017. godine ne bi trebalo biti većih problema. Ipak, sve dok je Saturn, vladar Jarca, u kući povezanoj sa zdravljem, morate se ponašati odgovorno. To znači da morate brinuti o svom tijelu, ako se pojave određeni problemi, ne odgađajte i posjetite doktora. Ako postoje kronični problemi, slijedite upute doktora.

Savjet

Javite se starim radnim kolegama i prijateljima s kojima se duže vremena niste čuli!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT