JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop prosinac 2019.

Ljubav i veze

Puno toga događa se u Jarcu tijekom prosinca 2019. godine, što pokazuje da morate poraditi na sebi. Veze s drugima, uključujući i ljubavni život nisu vam baš najomiljenija tema ovaj mjesec. Bit ćete usmjereni na sebe i na svoju prošlost. Posložit ćete kockice, zbrojiti stvari. Kriza koju donose Saturn, Pluton i Južni čvor u Jarcu smiruje se s prelaskom Jupitera u Jarca 2. prosinca. Većina Jarčeva vidjet će čašu napola punu, iako neće nužno biti otvoreni prema osobama oko sebe. Venera, kuća ljubavi Jarca, boravi u Jarcu do 20. prosinca, a planetaran aspekt koji pravi sa Saturnom, Plutonom i Južnim čvorom ukazuje na neke stare navike koje mogu naštetiti ljubavnom životu i općenito odnosima s drugima. S druge strane, u ljubavi bi konačno mogle zacijeliti rane i na budućnost ćete gledati s više pouzdanja. Nemojte ponavljati pogreške koje ste u prošlosti napravili u ljubavnoj vezi, iako vam se učini da bi ovaj puta mogli dobiti drugačije rezultate. Mnogi Jarčevi radije bi se vratili u staru vezu iz prošlosti ili obnovili kontakt s osobama s kojima su bili u vezi, ali savjetujemo da budete oprezni kada se radi o takvim okolnostima. Iskoristite ovaj period i privedite kraju vezu u kojoj niste ni prije, a ni sada bili zadovoljni. Pomrčina Sunca (Sunce - Mjesec konjunkcija) u Jarcu 26. prosinca 2019. godine je važna za odnose s drugima budući da Mjesec vlada 7. kućom Jarca (partnerstva, brak).  Prijeko potreban proces da redefinirate sebe vodi prema redefiniranju odnosa s drugima i to nije lagan korak. Možete računati na pozitivan učinak Jupitera, koji će, iako oslabljen, pokazati da je sve to za vaše bolje sutra.

 

 

Posao i novac

Morati ćete donijeti teške odluke kada se radi o vašem profesionalnom životu. Prisustvo Venere u Jarcu inspirira vas i pomaže vam da ostvarite uspjeh vlastitim snagama. Venera vlada karijerom Jarca i boravi u Jarcu do 20. prosinca 2019. godine, a planetarni aspekt koji pravi sa Saturnom, Plutonom i Južnim čvorom ukazuje na potrebu da se odustane od nekih starih projekata koji nisu donijeli korist ili dobit ili da završava jedna profesionalna faza kako bi se napravilo mjesta za novo. Unatoč preprekama s kojima ćete se suočiti, moći ćete razriješiti stari sukob ili nesporazum s nadređenom osobom ili osobom koja je autoritet u vašem životu ili službenim institucijama. Ako tražite novi posao, prolazak Merkura (vladar kuće posla i zdravlja) kroz vašu 12. kuću nije od neke pomoći. Sačekajte početak sljedeće godine, a do tada odlučite što točno želite, te se posvetite analiziranju svog dosadašnjeg profesionalnog života. Između 21. i 23. prosinca Venera pravi napet planetarni aspekt s Uranom, vladarem vaše 2. kuće, koji boravi u vašoj 5. kući. Venera i Uran su smješteni  svaki u svom domicilu (radi se o uzajamnoj recepciji) i podržavaju jedno drugo s energetskog gledišta, ali vas mogu i inspirirati, pa bi se mogli odlučiti za rizik i zaraditi novac u jednom zaletu. Savjetujemo da ne pretjerujete s trošenjem novca oko blagdana i nemojte se upuštati u poslove koji zvuče predobro da bi bili istiniti. Pomrčina Sunca 26. prosinca 2019. godine može ponovno dovesti novčana pitanja voljene osobe na red ili osobe s kojom surađujete, a može se raditi i o zakasninama, o dugovima koje niste redovito plaćali i slično.

Zdravlje i moral

Prosinac 2019. godine je kaotičan mjesec za vas i zato bi se trebali više odmarati i primijeniti neke opuštajuće tehnike, te potražiti mjesto na kojem možete biti sami, na miru. Nemojte se zatrpati poslom ili osobnim problemima! Jupiter vlada vašom 12. kućom (žrtvovanja, izolacija, ali i iscjeljenje i duhovni život). Iskoristite prolazak Jupitera kroz Jarca i harmonične planetarne aspekte koje pravi s Uranom, vladarem Jarca i potražite duhovne vrijednosti, više spoznaje kroz događaje u vašem životu, da bi se pomirili sami sa sobom i odlukama koje ste donijeli i koje sada trebate prakticirati. Unutarnji mir je nadohvat ruke.

 

 

Savjet

Uživajte u društvu voljenih osoba i nemojte se suzdržavati ako trebate pomoć i shvatite da ne možete sami nešto napraviti. Unatoč pritiscima koji dolaze sa svih strana, možete uživati u prekrasnim trenucima i pažnji koju će vam bliske osobe poklanjati i pomoći vam da zatvorite vrata prošlosti i da prema budućnosti gledate s vjerom i optimizmom.

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com