JARAC - mjesečni horoskop

JARAC - horoskop listopad 2017.

Ljubav i veze

U prvom djelu listopada 2017. godine, Venera, vladar kuće ljubavi i seksualnosti Jarca dovoljno je blizu Marsu i zahvaća njegovu vruću energiju i strast. Goruća želja može biti povezana s putovanjem, s osobom  u daljini, studiranjem, kulturološkim ili duhovnim vrijednostima. U drugom djelu mjeseca privatni i profesionalni interesi se mogu ispreplesti. Značajan događaj u listopadu je ulazak Jupitera u 11. kuću Jarca, u sretnu kuću koja voli društvo i kroz odraz kuće ljubavi (smještene na 180 stupnjeva) može donijeti nove ljubavne prilike.

Posao i novac

Kuća karijere Jarca je dobro prezentirana tijekom listopada 2017. godine, kroz nju prolaze Sunce, Merkur, Venera i Mars. Vaš interes će biti usmjeren na status i profesionalan život, bit ćete energični, spremni preuzeti inicijativu i odlučno ćete donositi odluke i mijenjati stvari. Bit ćete uspješni i puno ćete postići, nešto kroz borbu, nešto zahvaljujući diplomatskom pristupu ili ispravcima na smišljen način i zahvaljujući svojim sposobnostima. Jupiter ulazi u 11. kuću Jarca 10. listopada i tu ostaje sve do studenog 2018. godine. Prisustvo Jupitera u vašoj 11. kući može vam više dobiti donijeti nego da je prisutan u vašoj kući karijere, jer vam donosi sreću, zaštitu, podršku i popularnost.

Zdravlje i moral

Listopad 2017. godine je mjesec u kojem ćete imati puno posla u paketu s dosta stresa. Isto tako, kvadrat između Marsa i vladara Jarca, Saturna, može utjecati na vaše zdravlje kroz prve dvije dekade, budući da je Saturn u osjetljivom položaju. Pazite, može doći do raznih ozljeda, posjekotina, nezgoda i upala. Nakon 17. listopada lakše ćete naći rješenja za zdravstvene probleme.

Savjet

Jasno definirajte i odredite prioritete i posvetite im se jedno po jedno!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT