c JARAC - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Početkom prosinca 2018. godine Venera (planeta koja vlada ljubavi i flertom Jarca) ulazi u kuću društvenog života, prijatelja i grupa. Društveni život Jarca postaje bogatiji, a Jarci koji nisu u vezi mogli bi doživjeti iznenadnu strast i privlačnost niotkuda. Kod nekih će se prijateljstvo rasplamsati u vatru strasti. Ovaj mjesec Jarci će ostaviti sjajan dojam gdje god pošli. Odjednom ćete postati stručnjaci u zavođenju, poeziji i slatkorječivosti. Iskoristite ovaj period i popravite ono što ne funkcionira u vašem odnosu ili u pristupu prema nekom novom. Izađite s prijateljima, upoznajte nove ljude. Ako ste u braku iznenadite voljenu osobu, izvedite ju na zabavu i općenito izlazite više. Izađite iz rutine i provodite više vremena zajedno u opuštenoj atmosferi. Jarci koji varaju trebaju biti jako na oprezu tijekom prosinca 2018. godine i možda završiti ono što treba završiti. U suprotnome će glasine postati glasnije, što može povrijediti partnera/partnericu.

Posao i novac

Okupirani ste poslom ove godine, ali i novim idejama. Želite proširiti poslovne aktivnosti. Ako radite i preko interneta mogli bi povećati priljev novca. Iskoristite tranzite ovaj mjesec kako bi postali uočljiviji. Poradite na oglašavanju i reklamama svog poslovanja, na dostupnosti putem interneta ili napravite stranicu koja će sadržavati sve o vašem poslovanju ako to do sada niste učinili. Pripazite na način komunikacije ovaj mjesec. Mogli bi slati nejasne signale ili davati nejasne informacije. Kada se radi o poslu, važno je na koji način komunicirate i predstavljate ono s čime se bavite. O tome ovisi i vaš ugled. Savjetujemo da budete oprezni i pazite da ne dođe do zabuna. Financijska situacija tijekom prosinca bit će dobra, ali nezdrave navike mogu naštetiti, ne samo vašem zdravlju, nego i novčaniku. Ipak, ima dosta odgovornih Jaraca koji će uspješno otplatiti neke dugove od redovnog priljeva novca.

Zdravlje i moral

Dobrog ste zdravlja tijekom prosinca 2018. godine.  Oni koji nemaju dobro zdravlje i koji pate od kroničnih bolesti, ovaj mjesec mogu se nadati poboljšanju. Naći ćete učinkovite alternativne metode, ali može vam pomoći i razgovor sa stručnom osobom, duhovnom ili s dragom osobom. Savjetujemo da napravite dobar raspored obaveza, jer ćete ovaj mjesec naporno raditi. Nivo stresa bit će povećan.

Savjet

Upoznajte nove osobe i nemojte ignorirati signale onih koji se žele zbližiti s vama, bilo da se radi o privatnom ili poslovnom životu!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT