JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop studeni 2021.

Ljubav i veze

Od početka studenog 2021., od 5., imate koristi od prisutnosti Venere u vašem znaku. Venera je vladar Jarčeve 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne afere), a njen tranzit kroz Jarca govori o moći zavođenja i otvaranja prema drugima, tako da postoje velike šanse da pronađete nekoga tko vam odgovara, ako želite započeti vezu. Ali veze koje počinju u studenom 2021. obično su prilično užurbane i nestabilne u prva tri tjedna u mjesecu. Možda ćete se iznenada zaljubiti u prijatelja, ili obrnuto, ili izazvati ljubomoru među prijateljima ili ozbiljne svađe u krugovima čiji ste dio. Ako ste već u vezi, Tarot-horoskop.com preporučuje da budete oprezni, osobito tijekom prvog dijela mjeseca kako se vaša bolja polovica ne bi osjećala kao da ste uvijek jednom nogom izvan vrata. Pomrčina Mjeseca 19. studenog aktivira vašu 5. kuću i može obilježiti emocionalnu ili partnersku krizu. Budući da je Mjesec vladar 7. kuće Jarca (veze, partnerstva, udruge, brak), pomrčina Mjeseca iz vaše 5. kuće može generirati situacije koje dovode do autentičnosti osjećaja između vas i vaše bolje polovice. Postoji li još uvijek ljubav i strast između vas dvoje? Postoji pitanje na koje neki Jarčevi moraju odgovoriti. U nekim parovima bolja polovica može proći kroz težak period i trebati vašu pomoć. Vrijeme je da dokažete da ste tu za njih i da ih bezuvjetno podržavate.

 

 

 

Posao i novac

Budući da je Venera vladar vaše 10. kuće (karijera, društveno-profesionalni ciljevi i reputacija), njen tranzit kroz Jarca koji počinje 5. studenog pomaže vam da postanete vidljiviji i lakše se ističete među suradnicima ili kolegama ili poslovnim partnerima (ovisno o slučaju). Može biti dobar znak da mlad Mjesec 4. studenog aktivira 11. kuću Jarca (koristi od bavljenja profesijom, planovi za budućnost, zajednički projekti bilo koje vrste). Kao rezultat toga, imate koristi od energije i vizije koji su vam potrebni za pristup novim profesionalnim smjerovima. No, Tarot-horoskop.com ističe da može postojati predispozicija za sukobe, osobito tijekom prve dvije dekade u mjesecu.

U 11. kući Jarca također su Mars tijekom cijelog mjeseca, Sunce do 22. studenog i Merkur između 6. i 24. studenog, a njihove napete veze sa Saturnom i Uranom pokazuju da biste se mogli nositi s sukobima vezanim za novac. Mogli biste zaključiti da vas neki zajednički projekti guše ili da neki suradnici ili kolege nisu tako pošteni kako se čini, što vas tjera na radikalne promjene u strategiji karijere. Vrijeme je da pažljivo odaberete svoju profesionalnu pratnju, napustite veze s ljudima koji se pokažu lažnima ili iskorištavaju i prepustite se projektima koji oduzimaju vrijeme i trud, a da ne donose koristi.

Zdravlje i moral

Imate puno energije i spremni ste za rješavanje problema. No Jarčevi koji imaju kronične probleme mogli bi teže podnijeti niže temperature, jer imaju utjecaj na zglobove i probleme vezane uz kosti. Tijekom vremena oko pomrčine mogu se pojaviti i problemi za žene s ginekološkim problemima, pa bi se trebale kloniti in vitro oplodnje i truda za začeće.

 

 

Savjet

Budite suzdržani i oprezni kada je novac u pitanju, osobito ako namjeravate uzeti zajam ili ako morate dijeliti novac ili robu s nekim drugim!

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela