JARAC - mjesečni horoskop

JARAC - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

Sa Suncem u kući ljubavi i seksualnosti Jarca, svibanj 2017. godine je pun senzualnosti i žeđi za pustolovinom. Trigon kojeg prave Sunce i Pluton (koji je smješten u Jarcu) pojačava potrebu za snažnim osjećajima i rezultira buđenjem strasti. Pomislit ćete da je vrijeme za snažnije osjećaje, ali... Venera, planeta ljubavi, smještena u vašoj 4. solarnoj kući voli sigurnost i intimnost. Nije da ne bi željela snažne emocije (ipak je smještena u Ovnu), ali osjeća se bolje na poznatom teritoriju. Možda ćete se strastima prepustiti u spavaćoj sobi, a možda se stariji plamen ponovno upali. 

Posao i novac

Radit ćete puno i bit ćete odlučni kroz ono što radite. Mars, planeta akcije, nalazi se u kući posla i tamo pravi produktivan trigon s Jupiterom, smještenim u kući karijere Jarca. Bit ćete puni energije i spremni za preuzimanje inicijative, ostvarit ćete puno i imati sve što vam treba za napredak, dosezanje ciljeva i uspjeha. Morati ćete potruditi se i premostiti prepreke. Možda ćete se suočiti s jakim neprijateljima koji će htjeti spriječiti vaš napredak ili vam okolnosti neće ići na ruku u nekim trenucima. Ali, ne brinite se, bit će i trenutaka kada će vam sve ići od ruke. Obitelj će vas podržati u materijalnom smislu (ili obrnuto) i možda ćete ulagati u dom (popravci, uređenje i slično).

Zdravlje i moral

Bolje se pobrinite za svoje zdravlje i nemojte zanemariti manje (ili ne tako manje) poteškoće. Mars i Saturn smješteni su u kutevima zdravstvenih kuća i morate simptome shvatiti ozbiljno. Bez obzira na to što i koliko vas brine, posjetite liječnika, bez odgađanja! Slijedite dobivene upute i ne riskirajte!

Savjet

Nemojte biti previše konzervativni! Vrijeme je da budete kreativniji, da oslobodite svoju maštu!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT