JARAC - mjesečni horoskop

JARAC - horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

Zbog konjunkcije Venere, vladara kuće ljubavi Jarca, i Marsa, siječanj ima potencijal za ljubav. Ali, vaš izbor prolazi kroz filter misli, privući će vas osobe koje imaju iste sklonosti i interese ili način razmišljanja kao vi. Riječi, pisane ili izgovorene imaju zavodnički naglasak i mogu pokrenuti bujicu strasti. Ljubav će vas inspirirati, osjećat ćete ushićenost i pogurat će vas prema stvaranju ili učenju. Putovanja na koja ćete ići u siječnju biti će popraćena romantičnim krajolicima, od kratkih šetnji do putovanja na par dana. Pun Mjesec koji se formira u kući parova Jarca može donijeti dogovor ili značajan događaj za vašu ljubavnu vezu. 


Posao i novac

Merkur, vladar kuće posla, koji se ponašao nepredvidljivo kroz prethodan period, kroz siječanj će napraviti nekoliko zanimljivih poteza: odlazi iz Jarca i vraća se u Strijelca, 4. siječnja, a 8. siječnja nastavlja direktnim hodom, 12. siječnja se ponovno vraća u Jarca, gdje pravi konjunkciju s Plutonom, krajem mjeseca. Ovo može označavati novi početak u vašoj karijeri, moguć je povratak, predomišljanja, odgode i zbunjenost. Sve to je s jednim razlogom, kako bi razjasnili situaciju, iskristalizirali misli i osmislili strategiju kako bi vam kraj mjeseca donio prepoznavanje stvari i pripremu za djelovanje i ostvarenje uspjeha. Novac dolazi uglavnom kroz suradnje ili ovisi o volji drugih.

Zdravlje i moral

Merkur, vladar kuće bolesti Jarca, donosi komplikacije vezano za vašu zdravstvenu situaciju. Dobro pripazite, slijedite upute i dobivenu terapiju i vodite zdrav život. S druge strane, ovaj period može donijeti odgovore i rješenja za probleme s kojima ste se suočavali prethodnih mjeseci ili za neki stariji problem.

Savjet

Misli jasno izrazite, ne ostavljajte stvari nedorečene ili nejasne!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT