JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Ljubavni život Jarca tijekom lipnja 2018. godine bit će uzbudljiv i obećava iznenadne zaokrete, ali može donijeti sukobe, nesporazume i ljubomoru. U prvom dijelu mjeseca lakše je zamisliti dugačak zajednički život, ali nakon tog situacija se počinje komplicirati. Venera, planeta koja vlada kućom ljubavi Jarca, 14. lipnja 2018. godine ulazi u vašu kuću intimnosti i donosi u vaš život snažne strasti i privlačnosti. U drugom dijelu mjeseca rasprave će biti sve češće, posebno među parovima koji su dugo zajedno ili koji su tek ušli u vezu. Sunce prolazi vašom kućom partnerstva 21. lipnja i tada ulazite u period u kojem ćete raščistiti neka pitanja, posebno ona vezana za zajednička dobra. Puno toga ovisi o vama, vašem stavu, mudrosti i zrelosti. Retrogradan Saturn i vladar Jarca, smješten u Jarcu može vam stvoriti nevolje. S druge strane, ovo je povoljan period za samoanalizu koja vodi prema spoznaji što se mora mijenjati u svom ponašanju. Ako želite harmoničan ljubavni život, vrijeme da naučite lekciju važnosti ostvarenja kompromisa.

Posao i novac

U profesionalnom životu dobit dolazi kroz  partnerstva i suradnje, ali morat ćete uložiti puno energije i truda kako bi to sve skupa harmonično funkcioniralo i koristilo svima koji su uključeni. Ako ste poduzetnik i imate poteškoća s konkurencijom, tijekom lipnja 2018. godine ukazat će vam se prilika da udružite snage s drugima,. Zajedničko ulaganje ili zajednički posao donosi vam dobit. Nemojte odmah očekivati puno, nego gradite strpljivo i strateški. Sada je važno da zadržite stabilnost i da pažljivo razmotrite ponude koje će vam pristići. Drugi dio mjeseca povoljan je za pregovore, dogovaranje partnerstva ili za traženje novog posla uz pomoć agencija ili preko stranica. Ako imate vlastiti posao, pažljivo analizirajte ponude koje ćete dobivati. Ako ste djelatnik, uočit ćete da vam je teško dodvoravati se nadređenima. Nemojte obećavati više no što možete ispuniti. Nakon 27. lipnja 2018. godine, kada Mars kreće retrogradno kroz kuću novca Jarca, pažljivo birajte na što ćete potrošiti novac, što je potrebno članovima obitelji i što možete uložiti u kuću, a što je nepotreban trošak.

Zdravlje i moral

Niste u najboljoj formi zato što je Saturn, vladar Jarca, retrogradan. Trebat će vam više samokontrole. U odnosima s drugima  pokažite više tolerancije, jer se vrlo lako može dogoditi da uništite odnose koji su vam važni. Stare zdravstvene poteškoće nemojte zanemariti.

Savjet

Kada se radi o zajedničkom ulaganju i poslovanju stvari shvatite ozbiljno, ali ne izazivajte sukobe! Budite smireni!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT