JARAC - mjesečni horoskop

JARAC - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

Srpanj 2017. godine bit će vruć mjesec! Sunce i Mars prolaze kroz kuću parova Jarca, oboje puni energije. Sva energija i inicijativa preusmjerene su prema boljoj polovici i zbog bolje polovice. Planetarni sklop povećava potrebu za svim vrstama interakcije, od zavođenja do usijanih rasprava. Strast ili rat, radi se o svemu ili ničemu. Najbolji način da iskoristite višak energije je da tu energiju usmjerite prema ostvarenju zajedničkih ciljeva. U zadnjoj dekadi mjeseca situacija se smiruje. 

Posao i novac

Trigon kojeg pravi Venera, smještena u kući posla Jarca i svakodnevnih obaveza, s Jupiterom, smještenim u kući karijere i ugleda, je dobar znak. Dva benefika obećavaju sreću, nove mogućnosti i ostvarenje ciljeva u profesionalnom životu. Unatoč tome, ovaj period je pun stresa, nemira, naglih preokreta i nejasnih situacija. Na prvom mjestu bit će timski rad, suradnje, partnerstva, klijenti i dogovori. Od vas će se zahtijevati da budete uključeni i da donosite odluke. Pravo je vrijeme da izađete iz nepovoljnih kombinacija, ali se može dogoditi i da zapadnete u nevolje radi drugih. Na polju financija dolazi do povoljnog preokreta, što će biti očitije u zadnjoj dekadi mjeseca.

Zdravlje i moral

S Venerom u kući bolesti Jarca možete riješiti zdravstveni problem ili s lakoćom dogovoriti terapiju s doktorom. Venera pravi neskladne aspekte sa Saturnom i Neptunom, a vladar kuće bolesti Jarca je u težem položaju i zato bi mogli imati neugodnosti. Jedno je vruće, drugo je hladno. Pobrinite se za svoje zdravlje, nemojte postati nemarni ili neoprezni!

Savjet

Nemojte potrošiti sav novac, uštedite nešto!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT