JARAC - mjesečni horoskop

JARAC - horoskop ožujak 2018.

Ljubav i veze

Venera, planeta ljubavi i vladar kuće strasti Jarca, u društvu je Merkura tijekom ožujka 2018. godine. Ova kombinacija donosi osvježenje, zaigrano romantično raspoloženje i apetit za flertove i eksperimente. U nekim slučajevima to može biti znak emotivne neravnoteže i hirovitosti. Privući će vas partner koji je razborit i pričljiv, snalažljiv i znatiželjan. Komunikacija i mentalna kompatibilnost igraju važnu ulogu u odabiru partnera, kao i pozitivan napredak u vezi. Na putovanju bi mogli upoznati ljubav ili ćete ići na put zbog ljubavi. Za parove koji su duže u vezi, pozicija Venere i Merkura ukazuje na dobro slaganje, pružanje pažnje jedno drugome i na renovacije kod kuće.

Posao i novac

Sa Suncem u 3. kući Jarca tijekom ožujka 2018. godine, vaš um se natječe i riječi vam lako nadolaze, izgovorene i pisane (ili tipkane). Možete biti uspješni u pisanju ili sakupljanju informacija, na ispitu ili ako idete na intervju, pregovori će biti uspješni, kao i održani govori i slično. Uspjeh ostvaruju i oni koji se bave komercijalnim aktivnostima ili ručnim radom. Ožujak je mjesec tokom kojeg ćete biti u stalnom pokretu i imat ćete puno raznih ideja. Imate volju i poduzetnički duh, posebno nakon 17. ožujka kada Mars ulazi u Jarca. To može rezultirati interesom za nekretnine, dom ili posao od kuće. Vaša obitelj će vas podržati u planovima vezanim za vašu karijeru. Novac je snažan motivator i znat ćete kako ga zaraditi.

Zdravlje i moral

Tijekom ožujka 2018. godine teško ćete se opuštati, jer ćete uvijek biti u pokretu ili napeti. U drugom dijelu mjeseca morat ćete se suočiti s većom količinom stresa. 17. ožujka Mars ulazi u Jarca i donosi vam energiju i polet, ali i više nestrpljenja i promjenjivo raspoloženje. Budući da su Saturn i Pluton već smješteni u Jarcu i tu ostaju duži period, dolazak Marsa je zadnja kap. Posve je jasno da morate malo usporiti i odgoditi neke obaveze. Morate se pobrinuti za svoje zdravlje, obavite potrebne kontrole i slijedite upute koje dobijete od stručne osobe, dovoljno odmarajte i čuvajte se ozljeda.

Savjet

Koncentrirajte se na pozitivnu stranu stvari i odvojite vrijeme za sebe!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT