c JARAC - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Venera, vladar kuće ljubavi Jarca, je u kući prijatelja, društva, zajedničkih projekata i humanitarnih pothvata, ali je u retrogradnom hodu od 5. listopada. Može doći do zabuna između prijateljstva i ljubavi. Prijateljstva koja sada sklopite mogu biti opterečavajuća i kratkoročna. Iskoristite najbolje iz ovakvih okolnosti i pogledajte kakve mogućnosti imate, upoznajte što više novih osoba, ali nemojte ulijetati u ljubavne veze. Nije isključeno ni da se probudi stara strast prema osobi s kojom ste sada u prijateljskom odnosu. Moguće je i da se dugogodišnje prijateljstvo pretvori u strastvenu ljubav ili da se zaljubite u nekog iz okruženja. Venera vam donosi priliku da sagledate potencijalnu budućnost veze ili da procijenite koja su vaša očekivanja i očekivanja voljene osobe. Ako ste u dugoj i stabilnoj vezi, uživat ćete u dobrom i stabilnom odnosu i harmoničnoj atmosferi tijekom listopada. Možda ćete se zajedno upustiti u kakav dugoročan projekt.

Posao i novac

Venera vlada i poslom Jarca, ali je retrogradna od 5. listopada. Prolazi kroz kuću grupa i većih organizacija i na tim poljima može donijeti poteškoće. Vrijeme je da procijenite suradnje, grupne projekte i zajedničke interese (ako ih ima) i da provjerite da li društvene grupe i dalje objavljuju za vas i slično. Više pažnje posvetite i projektima putem interneta i pažljivo birajte način promocije i suradnike. Može doći i do tehničkih problema. Morate biti strpljivi ako stvari neće napredovati onoliko brzo koliko se nadate. Prihod od posla može kasniti i poremetiti vaše planove. Mlad Mjesec 9. listopada 2018. godine u kući karijere i društvenog statusa Jarca govori o inovacijama i donosi osvježenje u profesionalnom životu. Otvorit će se nove prilike, možda za nove suradnje, dogovore, novi smjer i slično. Motivacije i organizacijskih sposobnosti neće vam nedostajati i krenut ćete smjerom koji vam bolje odgovara. Novac neće biti problem, ali bi mogli puno potrošiti na putovanja ili ćete imati nepredvidive i neizbježne troškove. Bilo bi idealno da imate nešto novca sa strane za takve situacije.

Zdravlje i moral

Puni ste energije i optimističnog raspoloženja, dobro se nosite s poteškoćama i nalazite rješenja, te uspješno napredujete pri ostvarenju dugoročnih ciljeva. Ovo je odlično vrijeme za oporavak, posebno ako ste duže vremena bili depresivnog raspoloženja. Neki dani bit će ispunjeni nesporazumima i komplikacijama, ali imajte na umu da možete ostati smireni i obazrivi i sve će proći s manje stresa.

Savjet

Putovanja mogu biti problematična. Pazite pri odabiru mjesta za odmor ili ako morate na poslovno putovanje.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT