JARAC - mjesečni horoskop

JARAC - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

Zavodljiva Venera je u kući parova Jarca sve do 26. kolovoza 2017. godine. Sklop planeta obećava sreću u vezi ili braku, harmoničan odnos pun ljubavi i mira. Ovo je povoljan period za poboljšanje odnosa, za obnovu veze ili ako niste u vezi, za pronalazak partnera. Venera vam može donijeti čitav niz iskušenja i ponuda, čak i onima koji su u vezi. Kako god bilo, Venera donosi povoljne okolnosti za razvoj odnosa, za flertove koji će vaše samopouzdanje podići, kao i vaš šarm. Ipak budite oprezni: Venera nije u povoljnom aspektu i moguća su pretjerivanja i prijestupi. Isto tako, ne bi trebali miješati posao i ljubav.

Posao i novac

Venera, vladar kuće karijere Jarca, je u kući veza Jarca i zato je kolovoz 2017. godine mjesec suradnji. Može biti poveznice između ljubavnog i poslovnog života. Možda će vas voljena osoba podržati ili ćete zajedno raditi kako bi ostvarili zajedničke ciljeve. U kući karijere je i Jupiter, Velika Sreća. Između Venere i Jupitera imamo recepciju i zato možete ostvariti velike stvari. U jednoj od financijskih kuća Jarca nalaze se Sunce i Mars koji vas mogu potaknuti da preuzmete razne inicijative u cilju stjecanja materijalnog dobra. Na rubovima vaših financijskih kuća dogodit će se dvije pomrčine, pomrčina Sunca i pomrčina Mjeseca, što znači da svoje odluke morate pažljivo odvagati i dobro promisliti. Ne žurite s donošenjem odluka.

Zdravlje i moral

Merkur, vladar kuće bolesti Jarca, je retrogradan tijekom kolovoza 2017. godine i pod utjecajem Saturna i Neptuna, što može biti problematično. Ako uzmemo u obzir i kardinalni križ kojeg prave Venera, Jupiter, Uran i Pluton, upozorenje je ozbiljnije. Ukratko, trebali bi voditi brigu o svom zdravlju, ne pretjerivati u ničemu, dozirati svoje aktivnosti i ako vas bilo što brine, sve pustite i posjetite liječnika, bez odgađanja. Zdravlje vam mora biti prioritet.

Savjet

Pripazite na putovanjima, pri komunikaciji i kada se radi o bilo kakvim odnosima na daljinu!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT