JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop siječanj 2020.

Ljubav i veze

Siječanj 2020. godine skreće vašu pažnju na probleme oko partnerstva ili braka i može označiti vrijeme produbljivanja odnosa ako se nalazite u pravoj situaciji. Uran utječe na vaš odnos u prvoj dekadi mjeseca, a aspekt koji pravi je pozitivan. Poboljšano razumijevanje donosi dobrodošle promjene, dugoročno. Obiteljski pritisci jačaju kako mjesec traje, i možda ćete se osjećati otuđeno od svog starog sustava podrške, pogotovo ako imate različita stajališta. Uglavnom bi stariji članovi obitelji mogli stvoriti probleme i poremetiti sklad. Na vama je da posredujete i unesete osjećaj harmonije u obiteljskom životu. Iako su planete naklonjenije onima koji su u vezi i oni koji su slobodni mogli bi susresti zanimljivu osobu. Pomaže vam Venera, a partnere ćete naći na društvenim okupljanjima ili kroz druženja s prijateljima. Prilike se mogu ukazati i na vašem radnom mjestu. Neptun vam pomaže u komunikaciji koja postaje senzitivnija i manje racionalna.

Posao i novac

Napredak u karijeri visoki je prioritet tijekom siječnja 2020. godine. Trebali biste uživati u uspjehu, iako se možete osjećati kao da ste testirani na putu kojim kročite. Suočit ćete se s neizvjesnosti i nejasnoćama. Suočavanje s izazovima, rad i poštivanje rokova i suočavanje s ograničenjima, sve to je dio veće slike. Svoju vrijednost nemojte gubiti iz vida. Konzervativni stavovi prema financijama ustupaju mjesto eksperimentalnim promjenama od 10. do 16. siječnja, ali malo je vjerojatno da ćete preuzimati nepotrebne rizike, što je dobro. Inovativne ideje i realizacija tih ideja donose promjene ili širenje tržišta, u vašu korist, iako oko 17. siječnja može doći do zastoja i kašnjenja. Ako vam treba financiranje, vaš se sponzor može pojaviti oko pomrčine Mjeseca, 31. siječnja. Upoznajte svoju konkurenciju prije nego što zakoračite u ring, jer podcjenjivanje može biti vaš najveći neprijatelj. Ovo je vrijeme kada je znanje definitivno vaša moć.

Zdravlje i moral

Kako bi zadržali dobar protok energije, neophodno je pronaći odgovarajuće načine za oslobađanje od napetosti. Zimski sportovi mogu potaknuti zabavu i održati kondiciju sve dok se poštujete razumne granice. Vaša izdržljivost može biti niska nakon 17. siječnja, zato pazite.

 

 

Savjet

Duboke promjene događaju se unutar vas. Nemate straha od introspekcije, niti od samovanja i sve to će vam pomoći da spoznate nove istine.

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com