JARAC - mjesečni horoskop

JARAC - horoskop prosinac 2017.

Ljubav i veze

Prve dvije dekade prosinca 2017. godine nisu najugodnije. Može doći do razočaranja ili osjećaja nepovezanosti zato što je Venera, planeta ljubavi i vladar kuće strasti Jarca u 12. soralnoj kući, misterioznoj, koja ne uživa dobar ugled. Možda ćete biti frustrirani ili se ništa važno neće dogoditi ili u najboljem scenariju, upustit ćete se u tajnu ljubav. Ako se o tome radi, budite vrlo oprezni u tome koliko ste diskretni! Na dan 25. prosinca Venera ulazi u znak Jarca i godina završava u atmosferi punoj ljubavi i razumijevanja, a 2018. godina započinje na lijep način.

Posao i novac

S Marsom i Jupiterom u 11. kući Jarca, prosinac je aktivan mjesec kada se radi o zajedničkim aktivnostima i udruživanju. Okupljanja, druženja, udruge, konferencije i javna događanja dio su trenutnih okolnosti u vašem životu. Uživjet ćete se u poslove oko zajedničkog projekta, a mogli bi se naći i u ulozi vođe. U prve dvije dekade mjeseca moguć je i drugačiji scenarij: onaj u kojem ćete analizirati svoj profesionalan život, onome što ste do sada ostvarili i rezultate s kojima niste bili zadovoljni. Ovo je dobar period za razvoj strategije za buduća djelovanja. U zadnjoj dekadi mjeseca bit ćete dobro spremni i sigurni u to da će naredna godina biti produktivnija.

Zdravlje i moral

Fizički niste toliko izdržljivi tijekom prosinca 2017. godine i zato se morate više brinuti o sebi i o svom zdravlju. Nemojte se izlagati okolnostima koje vam mogu na bilo koji način naštetiti. Posebnu pažnju obratite na dišni i živčani sustav, zatim koordinaciju pokreta, ramena, ruke i šake. Zdravstvene poteškoće koje se pojave tijekom prosinca mogu postati kronične, ako im se ne pristupi ozbiljno i ako se ne tretiraju po savjetu specijaliziranih liječnika.

Savjet

Više vremena provodite kod kuće, uživajte u privatnosti svog doma i u društvu starih prijatelja!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT