JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop kolovoz 2020.

Ljubav i veze

Jupiter, Saturn i Pluton retrogradni su u znaku Jarca i sukobljavaju se s Marsom - koji se nalazi u četvrtoj kući Jarca (obitelj, dom, emocionalna osnova, nesvjesno). Ovaj astrološki kontekst upućuje na to da u kolovozu 2020. godine morate puno raditi na sebi, što bi moglo utjecati na vaša partnerstva, ljubavne veze ili brak. Ista poruka dolazi od Merkura i Sunca, tranzitirajući kroz vašu 8. kuću (intimnost, međusobno povjerenje, erotika, transformacije i strahovi). Neki Jarci mogu zaključiti da su prevladani vlastitim osjećajima za nekog i mogli bi ponovno otkriti određenu vrstu naklonosti zbog koje se osjećaju dobro, poput ponovnog povezivanja sa svojom boljom polovicom na način za koji više nisu vjerovali da je moguće. S druge strane, mogli biste raditi na starijim pitanjima intimnosti i postići zajedničku viziju kada je riječ o temama vezanim za ovisnost o drugima, zajedničke resurse, želje, odanost i međusobno povjerenje. Od 7. kolovoza, Venera prolazi kroz sedmu kuću Jarca (partnerstva i brak), što znači da ćete započeti više baviti se svojim brakom i učvrstiti ga, smislivši dugoročne projekte zajedno sa svojom boljom polovicom. Slobodni Jarci osjećaju više nego ikad potrebu za dugotrajnim stalnim vezama; Osjećaju kao da je vrijeme da se skrase, ali možda imaju tendenciju davati previše značaja materijalnoj strani veze i traže nekoga tko je moćan i bogat. Od 25. kolovoza 2020. Venera je u opoziciji s planetima Jarca, pa se preporučuje da se klone krutih uvjerenja i vjerovanja. Vrijeme je da djelujete oprezno i ​​da omogućite svojoj boljoj polovici da vam se približi.

Posao i novac

Do 22. kolovoza, Sunce osvjetljava 8. kuću Jarca (zajednički resursi, porezi, dugovi, zajmovi, financiranje, nasljedstva), a Merkur mu radi društvo između 5. i 20. kolovoza. Uran, vladar 2. kuće Jarca, u retrogradnom je kretanju od 15. kolovoza. Ovaj astrološki kontekst upućuje na to da imate priliku reorganizirati sredstva, riješiti se nekih dugova i pogledati koliko trošite na ekstravagancije i zabavu (Uran je retrogradan u 5. kući Jarca). Ako želite uzeti zajam, savjetuje se da procijenite svoj prihod na realan način, a ne da se zakopate u dugove. Planetarni tranziti ovog perioda posebno pogoduju strategijama promišljanja i pažljivoj pripremi budućih faza rada. Ako ste vlasnik tvrtke, sada ćete dobiti priliku za ponovno pokretanje ili promjenu smjera. Venera - vladarica kuće karijere Jarca - prolazi kroz kuću vašeg partnerstva od 7. kolovoza 2020., što bi vam moglo olakšati put u razne asocijacije i suradnje ili možda u savjetovanje o onome što želite učiniti u svojoj karijeri, za vašu karijeru ili posao, kako biste započeli posao i tako dalje. Nakon 25. kolovoza, Venera je u opoziciji s retrogradnim planetima u Jarcu, zbog čega bi mogli oštrije osjetiti konkurenciju u vašem području rada ili smatrati da ste vi i poslovni partner, nadređeni ili neki autoritativni lik na suprotnim stranama. Ova situacija može utjecati na vašu reputaciju ili profesionalnu evoluciju.

Zdravlje i moral

Do 22. kolovoza 2020. planetarni tranziti favoriziraju introspekciju, prispitivanje duše i upravljanje nekim obiteljskim ili emocionalnim stvarima koje vas iscrpljuju, pogoršavaju stanje i uzrokuju vam bol. Bilo bi najbolje vrijeme da se oslobodite neke nezdrave navike ili veze koja besmisleno oduzima vašu energiju, ali pokušajte pomnije sagledati i vlastite osjećaje. Ako je pritisak prevelik, predlaže se da zatražite pomoć terapeuta. U suprotnom, riskirate da se vrtite u krug kada su u pitanju briga i krivnja, a to će vam samo pogoršati frustraciju i napetost.

 

 

Savjet

U vezama s drugima, posebno s članovima obitelji, ništa ne možete postići putem pritiskanja i agresivnosti. Budite strpljivi sa svojim bliskim i dragim osobama i pokušajte otkriti dublje uzroke svojeg nezadovoljstva!

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com