c STRIJELAC - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop veljača 2019.

Ljubav i veze

Važno je ostvariti ravnotežu tijekom veljače 2019. godine između ljubavnog, društvenog i poslovnog života. Prvi dio mjeseca je strastven, jer tada Mars prolazi vašom kućom ljubavi i susreće Urana, što pojačava još više strast. Golema energija koju pokreću Uran i Mars može biti, na neki način, destruktivna, može donijeti nestabilnost, svađe ili agresiju zbog ljubavnih ciljeva. Bit ćete okupirani donošenjem odluka, ali nemojte zaboraviti na voljenu osobu, obitelj i prijatelje. Budite iskreni i podijelite svoje brige s voljenom osobom. Tada će znati što se događa i rado će vam pomoći. Na vama je da održite mir i harmoniju u obiteljskom životu, jer do neslaganja može doći zbog vas. Pokušajte promijeniti neka svoja ponašanja i stavove. Situacija može biti obrnuta. Na primjer, voljena osoba možda će biti osjetljiva i ranjima i ne treba joj da je bombardirate sa svime što smatrate da je ispravno i od pomoći. Radije se potrudite i iskreno saslušajte što vam govori. Za neke Strijelce energija Marsa i Urana donosi predivne preokrete. Ako niste u vezi, mogli bi ovaj mjesec upoznati nekog posve drugačijeg od drugih, osobu koja će vam pristupiti nerezervirana i probuditi vam maštu.

 

 

 

Posao i novac

Karijera vam neće biti glavni fokus tijekom veljače 2019. godine, ali vam je važna. Učiti ćete od drugih i brzo spoznati što trebate mijenjati. Što god odlučili, već vam je u rukama. Nitko ne može na vas utjecati budući da znate što želite i spremni ste potruditi se kako bi ostvarili svoj cilj. Pri tome vam i Venera pomaže, vladar kuće posla i zdravlja Strijelca. Pokazat će se da racionalnije raspolažete financijama, unatoč tome što će kušnje za rizikom, kockanjem i špekulacijama biti jaka. Na nekim poljima bit će potrebna upornost, a na nekim ćete biti u prednosti. Mars aktivira vašu kuću posla i moći ćete zaista puno ostvariti u profesionalnom životu. Prilike će stizati jedna za drugom. Na vama je da odlučite koje vam mogu donijeti dobit a koje ne. Imate urođene talente koji će vam pomoći da s lakoćom ostvarite svoj potencijal. Putovanja su sastavni dio posla, htjeli vi to ili ne. O mogućim investicijama ćete dobro promisliti, pa neće biti ni financijskih poteškoća. Dobro ćete zarađivati i zvijezde su vam naklonjene, ali pomaže i to što ćete ovaj mjesec mudro raspolagati s novcem. Povoljan je period za studente, bit ćete među najboljima.

Zdravlje i moral

Veljača 2019. godine donosi odlično psiho-fizičko stanje i puno energije. Malo vježbanja i zdrava prehrana ključ su dobrog zdravlja ovaj mjesec. Krenite u teretanu ili se više krećite na otvorenom, šetajte prirodom i slično. Nedostatak strpljenja je problem i vrlo lako možete ući u sukobe ili se ozlijediti. Budući da Venera vlada vašom kućom zdravlja i nalazi se u vašoj kući novca, moguće je da ćete određenu svotu novca ovaj mjesec potrošiti na zdravlje.

Savjet

Dozvolite da se dijalog razvija. Zbog potrebe da se pokažete i dokažete oglušit ćete se na riječi koji drugi govore. Shvatite da vam oni nisu prijetnja.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT