STRIJELAC - mjesečni horoskop

STRIJELAC - horoskop travanj 2017.

Ljubav i veze

Travanj 2017. godine nije najugodniji mjesec. Sunce je smješteno u kući ljubavi, i obećava strastven, senzualan i pustolovan mjesec. Istovremeno je Merkur, vladar kuće parova Strijelca,  retrogradan i smješten u kući obaveza Strijelca i postavlja zahtjeve ili onemogućuje da stvari teku u željenom smjeru. Venera, planeta ljubavi, kreće se na području doma i obitelji i isto je retrogradna u prvom dijelu mjeseca. Čak i da postoji potencijal za strastvenu ljubav, nešto neće ići kako bi željeli, nešto će vas pogurati ili zadržavati na jednom mjestu i nećete se moći zabavljati. Ali, tko zna, možda je došlo vrijeme za preuzimanje odgovornosti ili da se na neki način smirite.

Posao i novac

Očekujte puno posla i obaveza tijekom travnja 2017. godine i neće biti lako nositi se sa svim. Mars se nalazi u kući posla Strijelca i donosi vam intenzivnu aktivnost, brzo donošenje odluka i brze reakcije, ali i situacije koje će biti nelagodne, hitne ili u sukobu interesa. Retrogradan Merkur se isto nalazi u kući posla Strijelca i ne olakšava stvari: mogli bi poduzeti krive korake kada će se činiti da sve ide pravim smjerom, mogli bi imati poteškoća u komunikaciji ili probleme vezano za dokumente, uredsku opremu i razne uređaje. Vladari obje profesionalne kuće (kuće karijere i kuće posla) su retrogradni, što označava komplikacije i poteškoće. Na sreću, to neće dugo potrajati i sljedeći mjesec sve će biti drugačije. Travanj 2017. godine je dobar mjesec za analizu i procjenu situacije ili za osvrt na stare projekte.

Zdravlje i moral

Vrijeme je da se posvetite svom zdravlju. Mars i retrogradni Merkur mogu prouzročiti probleme, ali vas mogu i podržati ako odlučite posvetiti se svom zdravlju, obaviti potrebne preglede i poduzeti potrebne mjere. Nemojte zanemariti znakove koje vam tijelo šalje, posjetite doktora.

Savjet

Dobro o svemu razmislite! Analizirajte! Istražujte! Meditirajte!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT