STRIJELAC - mjesečni horoskop

STRIJELAC - horoskop ožujak 2018.

Ljubav i veze

Kroz prvi dio ožujka 2018. godine, prisustvo Marsa u Strijelcu rasplamsava vaše strasti, budi čula i gura vas da odgovarate i na najmanju provokaciju. Početkom drugog tjedna Venera, planeta ljubavi, i Merkur, vladar kuće parova Strijelca, nalaze se u vašoj kući ljubavi i seksualnosti. To znači da je ožujak velikodušan mjesec i ima veliki potencijal za vaš ljubavni život; ovo je mjesec pun senzacija, doživljaja i događaja. Sada možete iskusiti novu ljubav ili osjetiti kako se stara ljubav produbljuje ili se stare strasti bude još jače, možete iskusiti neviđeno ispunjenje ili eksperimentirati na nov način u spavaćoj sobi. U drugom dijelu mjeseca moglo bi doći do komplikacija.

Posao i novac

Mars vas gura da djelujete u prvom dijelu ožujka 2018. godine, i to je najdinamičniji i najproduktivniji period u vašem profesionalnom životu. Merkur, vladar kuće karijere Strijelca, je blizu Venere, vladara vaše kuće posla, većim dijelom mjeseca. To ukazuje na harmoniju između većih ciljeva i trenutnih, svakodnevnih profesionalnih aktivnosti. Dodatno tome Merkur i Venera su smješteni u sretnom polju i mogli bi se naći u nizu vrlo pozitivnih okolnosti. Sport i kreativno - umjetničke aktivnosti donose vam uspjeh, kao i potencijalni proizvodi koje želite plasirati ili promotivne kampanje. Kada se radi o novcu, u drugom dijelu mjeseca više inicijative ćete preuzimati, ali s tim dolaze i novi problemi.

Zdravlje i moral

U prvom dijelu ožujka 2018. godine postoji neravnoteža između želje da djelujete brzo i potrebe da stvari dovršite u ugodnom privatnom okruženju. Stvari su poprilično kaotične i skloni ste žurbi i impulzivnosti, što može voditi prema sukobima i nezgodama. S druge strane, imate podršku pa stvari neće teći loše. Osim toga, imat ćete puno energije i zdravstvene poteškoće nisu na vidiku.

Savjet

Štedite, nemojte bacati novac naokolo i nemojte ulagati u nešto nesigurno!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT