STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

Ljubavni život Strijelaca tijekom svibnja 2019. godine je nemiran. Iznenadne privlačnosti, strastvene veze i čežnje koje mogu probuditi prave ljubavne opsesije, ali bit će rasprava i svađa. Na prvi dio mjeseca utječe opozicija između Marsa i retrogradnog Jupitera. Voljena osoba ima čvrste stavove i viziju o odnosu koji ju može ispuniti, pa očekujte da vam prigovori, na primjer za nedavna velika obećanja koja niste ispunili ili zbog oklijevanja oko priznanja osjećaja ili nepoštovanja. Budite smireni i objasnite da vam treba vremena da sami sa sobom raščistite neke stvari prije nego što donesete važne odluke koje se odnose na oboje. Ako ste u stabilnoj vezi ili braku možete planirati konkretne stvari za budućnost. U drugom djelu mjeseca lakše ćete se dogovoriti i naći praktična rješenja. Savjetujemo da budete oprezni i da ne uskačete nepromišljeno u ljubavne avanture. Sunce i Merkur 21. svibnja 2019. godine prolaze kroz vašu 7. kuću (partnerstva, brak) i pomažu vam pri ulasku u novu vezu ili pri učvršćenju duge veze ili braka. Vrijeme je za otkrivanje novih svari u odnosu i radosti što imate voljenu osobu pored sebe i kad vam je dobro i kad nije. Budite spremni za ostvarenje kompromisa i poštujte mišljenje voljene osobe.

 

 

 

Posao i novac

Tijekom svibnja 2019. godine očekuje vas puno posla, katkad ćete biti iscrpljeni ili nemirni. Povoljan je period za ostvarenje napretka u poslu ako ste spremni više raditi i koncentrirati se na posao ili ako tražite novi posao. Događaji tijekom svibnja podsjetit će vas da cesta prema vrhu kreće s dna, sa zadacima i obavezama koji će vas sada zamarati i koji će vam biti dosadni i slično. S druge strane, Strijelci koji su na vrhu neće imati vremena ni da dišu tijekom svibnja. Mlad Mjesec 5. svibnja 2019. godine aktivira kuću posla i zdravlja Strijelca koju od 6. svibnja 2019. godine podržavaju Merkur i Venera (vladar te kuće). To znači da će se pojaviti nove ideje, ponude, suradnje i prilike da ostvarite napredak na poslovnom polju. Mogući su nesporazumi i nerazumijevanje kod partnerstva i suradnji u prvom djelu mjeseca. Nakon toga situacija se smiruje i lakše se doseže sklad, te konstruktivna rješenja. Novac sporije pritječe, ali nećete ostati bez izvora. Često činit će vam se da previše radite, a premalo zarađujete, ali pokušajte na situaciju gledati drugačije, dugoročnije.

Zdravlje i moral

Mlad Mjesec i Pun Mjesec 5. i 10. svibnja aktiviraju kuću zdravlja Strijelca. Savjetujemo da iskoristite ono najbolje u ovom periodu kako bi poboljšali svoj život, kako bi se reorganizirali kako ne bi uzalud gubili vrijeme ili energiju na nevažne stvari. Ostvarite ravnotežu i dovoljno se odmarajte. Nemojte se pretrpavati obavezama. Jupiter, vladar Strijelca i dalje je retrogradan u vašoj 1. kući. To znači da bi se mogli previše iscrpiti zbog nerealne procjene. U drugoj dekadi mjeseca koncentrirajte se na sebe, na ono za čime vam duša teži, na duhovnost. Pomirite se s prošlosti i udaljite se od situacija i ljudi koji vam oduzimaju energiju.

Savjet

Budite umjereni u svemu tijekom ovog mjeseca. Udaljite se od osoba koje vas potiču na stvari koje nisu dobre za vas!

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Zlatni tarot
 
tarotkala
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarot-centar.com