STRIJELAC - mjesečni horoskop

STRIJELAC - horoskop listopad 2017.

Ljubav i veze

Listopad 2017. godine je velikodušan kada se radi o pitanjima srca. Venera, planeta ljubavi i Mars, vladar kuće erotike Strijelca su u jakoj poziciji koja omogućuje slobodu djelovanja. Merkur, vladar kuće veza, se nalazi u povoljnoj kući u prvoj polovici mjeseca i u konjunkciji je s planetom benefikom u drugoj polovici mjeseca. Pogled na cjelokupnu sliku  listopada nije smirenost i harmonija, nego možemo reći da se radi o dinamičnom mjesecu koji donosi izazove i može pokrenuti promjene. Ono što trebate zapamtiti je da što god se događalo, na ovaj ili onaj način, u konačnici će se sve završiti povoljno za vas. S druge strane, ističe se društveno okruženje, ono vidljivo što se može ispreplesti  s karijerom ili će vam pomoći ako prisustvujete događanjima s puno ljudi.

Posao i novac

Tijekom listopada smjer karijere nastavlja se energičnim tempom kao i prethodni mjesec. U kući karijere Strijelca nalazi se Mars i kroz prve dvije dekade mjeseca društvo mu pravi Venera. Mars ima natjecateljski duh, odlučan je, ističe se, zna svoje prednosti i dokazuje svoju snagu. Treba izazove i ako ih nema, traži ih ili pokreće. S druge strane, Venera olakšava put prema ciljevima koje ste postavili zahvaljujući diplomatskom pristupu, šarmu i društvenim vezama (ponekad i ljubavnim). 11. kuća Strijelca je vrlo aktivna u ovom periodu, naglašava važnost kolektivnih akcija koje uključuju suradnju, fondove, zajednice, političke stranke, razne organizacije ili općenito javnost.

Zdravlje i moral

Jupiter, vladar Strijelca je od 10. listopada u problematičnoj kući kada se radi o zdravlju. Tu ostaje sve do studenog 2018. godine. Zbog toga razmislite o svemu što trebate i možete poduzeti kako bi održali dobro zdravlje. Pojačano pripazite na zdravstveno stanje do kraja godine, dok je Saturn u Strijelcu, a posebno u prve dvije dekade listopada, jer Saturn pravi kvadrat s Marsom.

Savjet

Dobro odvagnite financijske posljedice odluka koje donosite na društvenom i profesionalnom polju!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT