c STRIJELAC - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Tijekom listopada 2018. godine puno Strijelaca će biti zabrinuto za brak ili vezu i dati će sve od sebe da brak ili vezu sačuvaju i spase. Ako voljena osoba želi isto, uspjet ćete. Ako ste u vezi koja već duže vremena ne funkcionira mogli bi doći do zaključka da je prekid najbolja opcija za oboje. Većina Strijelaca u ovom periodu može ostaviti snažan dojam kroz želju da se žrtvuju, da oproste i zaborave i da se dokažu. Onima koji su tek ušli u vezu savjetujemo da pripaze i da ne grade temelje nestabilne veze u kojoj druga strana uvijek očekuje žrtvovanje. Merkur, vladar veza Strijelca pravi harmonične i napete aspekte tijekom listopada. Često ćete dosezati krajnost, iz agonije do ekstaze ili obrnuto, od radosti i nade do očaja i nepovjerenja. Bilo da ste sami, u vezi ili braku, netko iz prošlosti će se pojaviti u vašem životu ili ćete vi željeti stupiti u kontakt s bivšom ljubavi. Imajte na umu da su izgledi da se taj odnos održi dugoročno vrlo mali. Nemojte se zavaravati i pažljivo donesite takvu odluku.

Posao i novac

Vladar kuće posla Strijelca je Venera i u retrogradnom je hodu od 5. listopada 2018. godine. Povoljan je period za raščišćavanje i donošenje zaključaka budući da je vremena prošlo i pokazalo se što ste dobili i ostvarili i što vam sada najbolje odgovara. Neki poslovni projekti će 10. listopada postati manje popularni ili doseći svoj završni krug. Za neke Strijelce počinje faza obuke, usavršavanja znanja i vještina kako bi našli bolji posao. Nemojte se pokazivati kao ekscentričan inovator, jer ćete drugima djelovati previše revolucionarno. Ako imate posao, pripazite na hijerarhijsku ljestvicu i nemojte šefovati krivim osobama, jer će vas to koštati. O stvarima nemojte sami odlučivati, nego pitajte nadređene, posebno u drugom dijelu mjeseca. Što se novca tiče, čini se da sve funkcionira kako treba, ako i ne, barem nema prigovora i svađa. Imat ćete novih prilika za zaradu novca i ostvarenje veće materijalne stabilnosti. Ako surađujete s inozemstvom ili sanjarite o odlasku u inozemstvo, stvari baš neće teći onako kako želite i neće vam odgovarati neočekivane situacije i zato ćete se predomisliti. Zbog izraženih dvojbi ovo nije lagan period za Strijelce pred kojima je specijalizacija ili koji moraju odabrati smjer za dalje u životu.

Zdravlje i moral

Tijekom listopada 2018. godine puno planeta prolazi kroz vašu 12. kuću. To je kuća bolesti i iscjeljenja, podsvjesnog uma i skrivenih neprijatelja. Puno sumnji prolazit će vašim umom i umarati vas. Važno je da odvojite vrijeme za sebe i da razmislite o očekivanjima koja imate od drugih i sebe. Nemojte gubiti samopouzdanje ili da vas poljulja mišljenje drugih koji vam govore da se borite za nešto neostvarivo. Vaše tijelo je vaše tajno oružje, posebno kada nadmašite sebe.

Savjet

Ako na poslu dobivate previše pritužbi i kritika, strpljivo proučite poslovne ponude i ne žurite s promjenom radnog mjesta!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT