c STRIJELAC - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Godina prilazi kraju i Venera (planeta ljubavi) prolazi kroz 12. kuću Strijelca, pa bi trebali razmisliti o vašem ljubavnom životu i analizirati vaše želje. Strijelci u vezi će dobivati puno pažnje od voljene osobe. Voljena osoba će vas razmaziti, iznenaditi i dokazati koliko vas voli. To može postati očito nakon 13. prosinca kada Merkur prolazi kroz Strijelca. Merkur vlada kućom partnerstva i braka, a krajem mjeseca je u konjunkciji s Jupiterom (vladarem Strijelca). Za vas i voljenu osobu sve je moguće. Na istoj ste valnoj duljini i možete poboljšati vaš odnos ili ga možete popraviti, ako ste se zadnjih mjeseci svađali. Ima i Strijelaca koji će biti dominantni i koji će pokušati nametnuti svoje stavove voljenoj osobi i postavljati se kao guru u vezi. Onda kada je voljena osoba otvorena i spremna za ostvarenje kompromisa, nije dobra ideja da se postavljate tako. Ako ste slobodni ili ste tek ušli u vezu, skloni ste idealiziranju i vaša nadanja mogu biti prevelika. Mogle bi vas privući površne osobe ili osobe koje nisu takve kakvima ste ih vidjeli na početku, samo zbog želje da se skrasite, želje koja vas je vodila. Budite oprezni. Strijelci koji su tek ušli u vezu mogli bi započeti zajednički život. Nemojte žuriti s donošenjem važnih odluka. Pokušajte shvatiti što bolje možete i spoznati s kakvom osobom imate posla, te što vi uistinu želite, kakav odnos.

Posao i novac

Na profesionalnom polju bit će nestabilnosti tijekom prosinca 2018. godine. Tijekom prvog tjedna već bi mogli napustiti projekt zato što prolazite kroz težu fazu ili zato što niste na prvom mjestu. Nakon 6. prosinca donesite konačnu odluku, jer tada Merkur (vlada kućom karijere Strijelca) kreće direktnim hodom. Merkur 13. prosinca ulazi u vaš znak, što znači da bi se mogli poistovjetiti s vašom karijerom ili da sve ovisi o vašoj inicijativi više nego inače ili dojmu koji ostavljate. Dokažite da ste vrijedni povjerenja i nemojte se prikazivati savršenim. Novčana situacija tijekom prosinca je odlična i možete očekivati veći priljev novca ili pomoć ili značajnu svotu novca u pravo vrijeme. Članovi obitelji mogu odigrati glavnu ulogu, ali ni vi nećete sjediti besposleni. Kada svi drugi budu razmišljali o odmoru i blagdanima, vi ćete imati možda najbolju priliku do sada da se istaknete.

Zdravlje i moral

U dobroj ste formi tijekom prosinca 2018. godine. Puni ste energije, optimistični i ugodno ste društvo. Ipak, kako bi napunili svoje baterije trebat će vam puno sati kvalitetnog sna i odmora. Blagdani su dobar period za ponovno povezivanje s duhovnosti ili za predivne trenutke provedene s članovima obitelji.

Savjet

Budite oprezni s novcem, tražite savjet stručne osobe ako treba i ako ne znate raspolagati s novcem!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT