STRIJELAC - mjesečni horoskop

STRIJELAC - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

Sreća je u blizini zato što Venera prolazi kroz kuću parova Strijelca. Ako uzmemo u obzir sjajan trigon koji Venera pravi s Jupiterom, vladarem Strijelca, zaključak je jasan: nešto se sprema. To je nešto što je dobro za vašu dušu, za ljubav, za život u dvoje. Pred vama je događaj koji ćete željeti podijeliti sa svima ili kojem drugi mogu doprinijeti. Merkur, smješten u 9. kući Strijelca i vladar kuće parova Strijelca pravi harmonične aspekte koji mogu predskazati povoljan napredak povezan s putovanjima u dvoje ili kulturološko znanstveno ili duhovno okruženje koje će utjecati na vezu.

Posao i novac

Srpanj 2017. godine je značajan za vašu financijsku situaciju. Pluton, Sunce i Mars aktiviraju kutove kuće novca Strijelca, dok je Saturn, vladar jedne kuće novca, u Strijelcu. Pripazite koje i kakve financijske odluke donosite, jer srpanj je istovremeno pun mogućnosti, ali i rizika! Najbolje bi bilo da prve dvije dekade srpnja iskoristite za poravnavanje računa i raščišćavanje situacije i dugova. Nemojte nepromišljeno trošiti novac! Što se karijere tiče, srpanj je važan period za analizu, procjenu situacije ili reorganizaciju. Iako su znakovi diskretni, najbolje bi bilo da obratite pažnju s koje strane puše vjetar.

Zdravlje i moral

Prve dvije dekade srpnja 2017. godine nisu najbolje za vaše zdravlje zato što je Saturn u Strijelcu, a Jupiter, vladar Strijelca je napadnut od strane aspekata raznih planeta. Poteškoće koje imate mogu postati izraženije i mogu se dogoditi neočekivane krize i nezgode. U zadnjoj dekadi se vaše opće stanje popravlja.

Savjet

Ako želite posuditi novac ili pokrenuti novi posao, dobro procijenite situaciju prije nego donesete odluku!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT