STRIJELAC - mjesečni horoskop

STRIJELAC - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

Kolovoz 2017. godine povezuje veze s karijerom, statusom, određenim stupnjem slave ili pojavljivanja u javnosti. Merkur, vladar kuće parova Strijelca, je retrogradan, u kući karijere. Osjećat ćete kao da zaslužujete bolje ili ćete analizirati treba li vaš odabir kada je u pitanju veza biti na temelju samo emocija ili društvenog statusa. To će biti kompliciran proces koji uključuje promjenu emocija, predomišljanje, ponovne procjene, a raščistiti će to tek u rujnu. Veza u kojoj ste može postati javna ili utjecati na vašu karijeru, ugled ili status. Prisustvo Venere, planete ljubavi, u 8. solarnoj kući Strijelca ni malo ne olakšava stvari i može donijeti financijske posljedice.

Posao i novac

Kolovoz 2017. godine je važan mjesec za karijeru Strijelca, za postignuća, uspjeh, ugled i status. Merkur, vladar kuće karijere Strijelca je retrogradan i upravo u kući kojom vlada. Položaj Merkura je jak, ali retrogradan hod može donijeti komplicirane situacije i neprijateljsko ponašanje Saturna i Neptuna može donijeti prepreke na putu ili iluzije. Unatoč tome ostat ćete koncentrirani na profesionalnu situaciju i bilo koja potencijalna poteškoća samo će razjasniti stvari i znat ćete gdje stojite i kako trebate nastaviti dalje. Putovanja, studiji, suradnje s inozemstvom, znanstveni ili kulturološki ciljevi su ključni faktori i mogu puno doprinijeti poboljšanju materijalne situacije. Neke prednosti dolaze kroz partnerske odnose.

Zdravlje i moral

Kroz kolovoz 2017. godine bit ćete u dobrom stanju i sve dok ne pretjerujete nećete imati problema. S druge strane, mogli bi izgubiti optimizam koji ste imali prethodnih mjeseci. Dobro će vam doći da pokušate biti tolerantniji i da tražite društvo ljudi koji su vedra duha i koji vam mogu pomoći da vratite optimizam.

Savjet

Usmjerite se na odluke koje morate donijeti u karijeri i vezi i ne žurite!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT