STRIJELAC - mjesečni horoskop

STRIJELAC - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

Svibanj je intenzivan mjesec za ljubavni život. Prvi dio mjeseca je super intenzivan! Venera, planeta ljubavi, nalazi se u kući erotike Strijelca, a Mars, planet žudnje, nalazi se u kući parova Strijelca. Ova kombinacija je vrlo strastvena i nepromjenjiva tijekom svibnja 2017. godine i pravi savršene temelje za novu ljubav ili za vruće noći (ili oboje). Još više od toga, 3. svibnja 2017. godine Merkur, vladar kuće parova Strijelca, nastavlja direktnim hodom i 15. svibnja je u povoljnoj konfiguraciji. 20. svibnja 2017. godine Sunce ulazi u kuću parova i život u dvoje postaje značajniji. Unatoč tome svemu zadnja dekada mjeseca donosi napetosti i može biti dosta obaveza, komplikacija ili sukoba.

Posao i novac

Vladar kuće karijere Strijelca nastavlja direktnim hodom početkom svibnja 2017. godine. Lakše ćete ostvariti svoje profesionalne ciljeve, a imat ćete i sreće. Ovo je odličan period za stvaranje, promociju i pokretanje projekata. Prva dekada odlična je za konkuriranje i pokazivanje talenata. Sunce, smješteno u kući posla Strijelca, isto tako, osigurava da budete primijećeni i da vaše vrijednosti budu prepoznate, kao i vaša profesionalnost. Suradnje i partnerstva su važna kroz svibanj, ali najviše u drugom djelu mjeseca. Moguća su rivalstva i rasprave. 

Zdravlje i moral

Sunce je u kući zdravlja Strijelca, ali nema stresnih aspekata. Postoji interes za poboljšanje zdravlja, ako ne to, onda fizičkog izgleda, bolje forme i zdravijih navika. Ovo nije najbolji period za putovanja, pa ako idete na dalji put, budite oprezni i ponesite lijekove koji bi vam mogli zatrebati.

Savjet

Budite prilagodljivi i postavite se diplomatski!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT