STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop kolovoz 2020.

Ljubav i veze

Čini se da je kolovoz 2020. prilično emotivan; čini se da vas pokreću snažni instinkti i strasti, ali oni su često u sukobu. Slobodni Strijelci imaju tendenciju da se iznenada za nekog zagriju, a možda čak i troše impulzivno da ostave dojam. 7. kolovoza 2020. Venera počinje svoj tranzit kroz 8. kuću Strijelca (intimnost, međusobno povjerenje, erotika), pojačavajući vaše emocionalne potrebe koliko i fizičke. Mnogi Strijelci mogu se osjećati rastrgani između gužvi koje im neće dati predaha i dublje, toplije emotivne veze. Venerin tranzit kroz 8. kuću povoljan je i Strijelcima koji su dio dugotrajnijih parova jer pogoduje ponovnom otkrivanju, ponovnom povezivanju i ponovno probuđenoj strasti i zadovoljstvu koketiranja i dijeljenja najdubljih osjećaja. Venera i Mars u tijesnoj su vezi s retrogradnim planetima iz 2. kuće Strijelca, među kojima je i Jupiter - vladar Strijelca. Kao rezultat toga, preporučuje se da se klonite pretjerivanja i ne obećavate u trenutku, samo kako biste se osjećali važnije. Ako to učinite, osoba s kojom možda uspostavljate vezu ili koju možda pokušavate osvojiti može pomisliti da ste previše impulzivni ili uporni. Između 5. i 20. kolovoza 2020. godine Merkur, vladar Strijelčeve kuće odnosa i braka - prolazi kroz vašu 9. kuću, a potom u desetu. Ovi tranziti sugeriraju privlačnost prema nekome iz inozemstva ili s drugačijim pogledima od vašeg. Nakon 20. kolovoza ljubav bi mogla procvjetati u profesionalnom okruženju.

 

 

 

Posao i novac

Prisutnost Marsa u petoj kući Strijelca daje vam želju riskirati i financijski nagađati u kolovozu 2020. Tijekom cijelog mjeseca, Mars stvara napete veze s retrogradnim planetima u vašoj drugoj kući (rad za novac, osobne resurse i vrijednosti): Jupiter, Pluton i Saturn; sugerira da riskirate gubitak ako niste oprezni, ako ne znate što radite i ako pokušavate koristiti nepravedne strategije koje su granično ilegalne. S druge strane, novac bi mogao doći sporije ili kasnije nego što ste očekivali. Predlaže se da iskoristite maksimum energije retrogradnih planeta kako biste dubinski prošli kroz financije, odlučili se o preraspodjeli sredstava i revidirali svoju dugoročnu strategiju. Budite vrlo oprezni s kojim stavom pristupate pregovorima i sklonosti traženju previše novca! 15. kolovoza 2020. Uran započinje svoje retrogradno kretanje kroz 6. kuću Strijelca (posao i zdravlje), pa bi se posao mogao pokazati teškim. Vrijeme je da provjerite svoj životopis, ali ne bi škodilo ni razmišljati o dobivanju novih kvalifikacija ili učenju nečeg novog kako biste poboljšali svoje izglede na tržištu rada. 20. kolovoza Merkur tranzitira u desetu kuću Strijelca, koje je također vladar, a 22. kolovoza slijedi ga Sunce. Kao rezultat toga, moglo bi se reći da je posljednja dekada mjeseca povoljna s profesionalnog stajališta, kako bi se istaknuli, a možda ćete i biti nagrađeni za svoje prethodne napore. Tijekom ovog perioda vi ste vidljiviji bilo u pozitivnom ili u negativnom svjetlu, zato budite oprezni kako se ponašate!

Zdravlje i moral

Puni ste energije i imate apetit za uzbuđenjem i ekstremnim sportovima, ali savjetuje se da se klonite viška bilo koje vrste i vodite računa o sebi. Bilo bi dobro i ozbiljno dokumentirati neke stvari i teorije o svom zdravlju, možda provjeriti neke informacije prije nego što date presude, liječite sebe ili dajete preporuke drugima.

Savjet

 

v

Što god radili, vježbajte umjerenost! Nećete postići ništa pokušavajući gurnuti ljude oko sebe.

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com