STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop siječanj 2021.

Ljubav i veze

Za Strijelce planetarni tranziti iz siječnja 2021. potiču dijalog i komunikaciju. Čak i ako u paru postoje problemi, najbolje što možete učiniti je otvoreno razgovarati o onome što vas muči i koja su rješenja na vidiku. Tarot-horoskop.com osjeća da je vrijeme da sve svoje karte postavite na stol i izrazite sve svoje potrebe i želje. Novac bi mogao biti jedna od vrućih tema rasprave, baš kao i svakodnevne odgovornosti svakog od vas. 7. siječnja 2021. godine, Mars - vladar Strijelčeve ljubavi - započinje svoj tranzit kroz vašu 6. kuću (posao), a energija koju vam daje pomaže da se ozbiljno pozabavite poboljšanjem svog braka ili, ako niste u braku, svoje ljubavne veze. Također dobra stvar je i veza koju između 11. i 12. siječnja 2021. stvaraju Jupiter - vladar Strijelca - i Merkur - vladar vaše kuće odnosa i braka. Konjunkcija Jupiter-Merkur govori o dogovoru, produktivnim raspravama sa vašom boljom polovicom ili, ako ste slobodni, mogućnosti približavanja nekome tko vas privlači. Otprilike 18. siječnja moglo bi doći do iznenadne zaljubljenosti i početka ljubavneveze koja će vas iznenaditi. Naoko banalna rasprava u redu ili u nekom uredu, na poslu, mogla bi dobiti potpuno neočekivani romantični zaokret. Iskre intelektualne privlačnosti mogu brzo iznjedriti simpatije, ali mogu se i ugasiti jednako brzo kako sui  zaživjele.

 

 

 

Posao i novac

Čini se da ste u svađalačkom raspoloženju i osjećate se pretjerano revolucionarno, ako imamo na umu napeti aspekt koji Jupiter - vladar Strijelca - čini s Uranom - vladarom vaše kuće komunikacije. Budući da Uran prolazi kroz vašu 6. kuću (posao i zdravlje), možete očekivati napeto raspoloženje na poslu i možda ćete se prepirati sa suradnicima ili zaposlenicima, posebno iz želje da pod svaku cijenu namećete svoje ideje. Tarot-horoskop.com ističe da biste čak mogli svjedočiti negodovanju svojih kolega ili zaposlenika, a stvari se mogu smiriti samo dijalogom i pregovorima. Mentalni pritisak, stres i uznemirenost mogu doseći zabrinjavajuće vrhunce, posebno između 13. i 22. siječnja. Također tijekom ovog perioda možda ćete se baviti problemima u pregovorima ili biti nezadovoljni činjenicom da se mnogi vaši uvjeti rada mijenjaju. 8. siječnja 2021. Venera - vladarica Strijelčeve kuće rada - započinje svoj tranzit kroz Strijelčevu drugu kuću (rad za novac, osobne resurse i vrijednosti), što sugerira da veći novac možete dobiti intenzivnim radom i, ako tražite posao, prilike će vam se pojaviti. Mladi mjesec od 13. siječnja aktivira Strijelčevu 2. kuću, otvarajući vam put prema otkrivanju novih izvora prihoda, od kojih su neki neočekivani. Samo trebate tražiti u drugim smjerovima nego što ste to činili do sada. U nekom biste trenutku mogli shvatiti vam je potrebna neka specijalizacija ili prekvalifikacija kako biste poboljšali šanse za zapošljavanje ili napredovanje.

Zdravlje i moral

U siječnju 2021. Tarot-horoskop.com preporučuje ulaganje u sebe, pokušaj zdravije prehrane i vađenje krvi ili opći pregled ako već neko vrijeme niste bili kod svog liječnika. Budite oprezniji oko 18. do 22. siječnja, kada ste predisponirani na nesreće zbog žurbe ili vježbanja nekih ekstremnih sportova, ali i prometnih nesreća. Pažljivo, bez obzira jeste li vozač ili pješak!

Savjet

Nakon 13. siječnja možete tražiti povišicu, ali uspjeh tog zahtjeva ovisi o tome kako podnosite zahtjev. Diplomacijom možete dobiti više nego pritiskom, prepirkama ili prijetnjama.

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com