STRIJELAC - mjesečni horoskop

STRIJELAC - horoskop prosinac 2017.

Ljubav i veze

Za vas je, tijekom prosinca 2017. godine, ljubav točka oko koje se vrti svemir. Venera, planeta ljubavi, smještena je u Strijelcu, kao i Merkur, vladar kuće parova Strijelca. Od 3. do 23. prosinca Merkur je retrogradan i privlači pažnju prema polju kojim vlada. Stvari vam dolaze, ne morate ih tražiti ili stvarati. Iz svega što se dogodi u vašem ljubavnom životu možete izvući neke korisne zaključke. Pokušajte razumjeti značenje svega što se događa, dok se događa, ali pokušajte i povezati stvari kako bi mogli vidjeti cijelu sliku! Neće nedostajati dokaza ljubavi, ni povoljnih okolnosti. Jednostavno morate znati što učiniti s njima!

Posao i novac

Još od studenog, vladar kuće karijere je imao posla u vašem znaku, kao da je pravio mjesta za nešto važno. Tijekom prosinca je još uvijek tu, pravi korak naprijed, korak nazad, što je specifično za retrogradno kretanje, koje traži analizu, uočava propuste i greške koje se trebaju popraviti ili definirati i dovesti u red kako bi ostvarili svoje ciljeve. Proces analiziranja je dobrodošao, jer vam pomaže da otkrijete točno kako stojite i da gradite planove za 2018. godinu na solidnijim temeljima. Sve ovisi o suradnjama tijekom prosinca i morate ih dobro preispitati. Što se novca tiče, morate donijeti neke odluke tijekom prosinca i siječnja. Najbolje bi bilo donijeti ih u siječnju, kada ćete imati jasniju sliku stvari.

Zdravlje i moral

Usred reorijentacijskog procesa koji uključuje ponovno promišljanje o nekim stvarima i koji vas na neki način pogurava van vaše komforne zone. Stvari se mijenjaju i nove situacije zahtijevaju nove analize. Tijekom prosinca, u periodima kada je intelektualan napor i koncentracija intenzivna pokušajte odvojiti vrijeme za odmor i opuštanje kako ne bi došlo do iscrpljivanja. Fizički ste u dobroj formi, ali ste previše opterećeni. Moguće su nezgode zbog loše koordinacije ili nemara.

Savjet

Napravite listu prioriteta i koncentrirajte se na ono najvažnije!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT