STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop listopad 2019.

Ljubav i veze

U ljubavnom životu tijekom listopada 2019. godine donošenje odluka ćete odgađati. To je zbog snažnog utjecaja Merkura. Zbog neodlučnosti možda ćete propustiti zanimljivu priliku, ali ne morate brinuti, jer ćete imati prilika za romantične veze, moda čak i u poslovnom okruženju. Slobodni ste, ionako vam neće biti na prvom mjestu da promijenite taj status, ako se ne ukaže neka posebna prilika. Ako ste u vezi ili braku, lipanj je mjesec u kojem ćete uživati u zajedničkim trenucima i dobro ćete se slagati. Vaš odnos bit će prožet sa strasti, ljubavlju, brižnosti i razumijevanjem. Razgovarat ćete o osjećajima, željama i o prinovi. Romantični trenuci ne moraju biti isplanirani u hotelu s pet zvjezdica, vaše romantično druženje bit će elegantno i originalno i u šetnji prirodom. Ne treba vam luksuz, samo dobra volja i maštovitost. Iskoristite povoljne okolnosti kako bi s voljenom osobom povezali na dubljem nivou. Nakon 15. listopada, bit ćete zahtjevni i nametat ćete svoje želje, nećete toliko slušati partnerove želje, tada može doći do trzavica. Glavni izazovi bit će povezani s financijama ili neusklađenosti, pa može doći do svađa. I tada, ključ je u komunikaciji, iskrenosti i sve možete razriješiti zajedno. Povoljni dani za ljubav, koji mogu donijeti sretna iznenađenja su 26., 27. i 28. listopada 2019. godine. Možda vas financijske prepreke sprječavaju da se pridružite novoj grupi ili organizaciji ili sudjelujete u određenim grupnim aktivnostima. Morat ćete uravnotežiti ta dva područja.

 

 

 

Posao i novac

Karijera će vam biti na prvom mjestu tijekom listopada 2019. godine, a sve ostalo dolazi na drugo mjesto. Radit ćete naporno i uspjeh će vam doći, ako ste spremni preuzeti određeni rizik. Trebat će vam pomoć drugih. Vi ste neovisni, ali imajte na umu da sami ne možete biti na dobitku. Suradnja s drugima vam je potrebna. Vaša 10. kuća je aktivirana i možete postići značajan napredak u karijeri i u odnosima s nadređenima. Pripremite se za akciju i puno druženja, što zbog posla, što zbog prijateljstva. Privlačit ćete istomišljenike koji mogu podržati vaše nade, želje i snove i pomoći vam da se približite ostvarenju. Naporan rad može vas odvesti daleko, a sredinom mjeseca možda bi bilo dobro promijeniti strategije ili možda čak i profesionalni smjer. Napredujte i ne bojte se tražiti ono što zaslužujete. Strijelci su spremniji nego ikad uložiti napor i razmišljati dugoročno, a to će im u budućnosti biti od velike koristi. Prvi rezultati mogli bi se vidjeti već odmah nakon 24. listopada, ali pokušajte ne imati prevelika očekivanja u pogledu rasta prihoda. Novac ovog mjeseca ne dolazi lako, nema velikih zarada ili povećanja plaća i zato morate ozbiljno planirati troškove. Krajem mjeseca počinjete jasnije i pragmatičnije shvaćati stvari i uspijevate se samoprocijeniti ​​na realniji način. Može doći do sukoba zbog novca ili zbog pitanja vaše vrijednosti, kada drugi procjenjuju. Ako pokažete svu svoju kreativnost i ne ustručavate se staviti svoje talente da rade za opće dobro, možete postati vrlo cijenjeni i možda čak dobiti i svojih 15 minuta slave.

Zdravlje i moral

Bez obzira na to što vam se čini da se događa oko vas, radije zatvorite oči i zadržite optimistično raspoloženje. Pokazujete svoju pozitivnu energiju i upravo zbog toga privlačite ljude koji su vam ugodni i otvoreni i koji vam odgovaraju. Društvene i ljubavne veze dobro čuvate i imate sve izglede da sve teče savršeno ovog mjeseca, ako se ne budete vraćali u prošlost iznova i iznova. Iskoristite Mlad Mjesec 9.listopada kako bi poradili na svom zdravstvenom stanju, jer je ovo idealno vrijeme za neku vrstu detoksikacije. Isprobajte sokove i povrtne salate i kontrolirajte svoj apetit!

Savjet

 

 

 

Unatoč tome što imate puno posla i što je karijera u usputno, trebali bi na prvo mjesto staviti svoju sreću i svoje zdravlje. Slušajte svoju intuiciju i nemojte raditi ono što ne želite raditi. Zvijezde vas vole, pa iskoristite prilike koje vam se nude!

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com