STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop listopad 2020.

Ljubav i veze

U ljubavnim životima mnogih Strijelaca stvari postaju komplicirane ili nejasne, nestabilne i o njima treba puno raspravljati. Od 13. listopada 2020. godine, Merkur - vladar Strijelčeve 7. kuće (veze, partnerstva i brak) - nalazi se u retrogradnom kretanju kroz vašu 12. kuću; Mars se također još uvijek nalazi u retrogradnom kretanju kroz Strijelčevu kuću ljubavi, kojoj je ujedno i vladar, i opet čini napete aspekte s Jupiterom, Saturnom i Plutonom smještenim u vašoj 2. kući. Budući da su se ovi aspekti dogodili i u kolovozu, od tada ćete možda ponovno doživjeti neke situacije povezane s ljubavlju ili ćete možda morati revidirati neke odluke koje ste donijeli tijekom tog perioda. Imajući na umu činjenicu da se Merkur kreće u retrogradnom kretanju kroz vašu 12. kuću, preporučujemo da stvari shvatite ozbiljno kada su u pitanju odnosi i pokušate izvući dublja značenja iz nekih situacija koje su se dogodile u vašoj emocionalnoj prošlosti. U dugotrajnim vezama mogu se pojaviti predbacivanja i možete ponovno razgovarati o nekim neugodnim temama za koje ste mislili da su davno zaboravljene. Čini se da je vaša bolja polovica odlučna da vas natjera da platite za sve grijehe počinjene od početka vremena.S ozbiljnije strane, ističemo da možete iskoristiti retrogradna kretanja Marsa i Merkura kako biste ponovno uspostavili vezu, ponovno postali prijatelji s nekim, zatražili oprost ako ste pogriješili, i pokazali se tolerantnijim sa svojom boljom polovicom. Nakon 13. listopada 2020. skloni ste pogrešnom tumačenju ili nerazumijevanju onoga što govori vaša bolja polovica - ili obrnuto. Budite oprezni! Parovi koji ne prolaze kroz probleme imaju priliku zajedno revidirati neke dugoročne projekte i izmijeniti ih tako da budu realniji i imaju veće šanse biti ostvareni.

 

 

Posao i novac

Profesionalno, Venera vas podržava tranzitirajući kroz vašu 10. kuću (karijera, društveno-profesionalni ciljevi i ugled) između 2. i 28. listopada. Venera je također vladar Strijelčeve 6. kuće (rad i zdravlje) i njeni skladni aspekti s Uranom i planetima iz Jarca (Jupiter, Saturn i Pluton) pomažu vam na spektakularan način s profesionalnog gledišta. Imate sve šanse da vaš rad bude cijenjen i dostojno nagrađen. Dobivate priliku impresionirati svojim vještinama, što može dovesti do povećanja plaće i / ili rasta vaše vrijednosti na tržištu, u tvrtki u kojoj radite i tako dalje. Venera je također vladar Strijelčeve 11. kuće (prijatelji, društveno-profesionalne grupe, projekti za budućnost, zajednički projekti) i njezin tranzit kroz vašu 10. kuću sugerira da ćete imati koristi od zajedničkih projekata ili posla u multinacionalnoj tvrtki. U karijeri vam mogu pomoći prijatelji ili se možete istaknuti kao dio tima ili grupe. Uključivanje u društvene projekte moglo bi vas dovesti u središte pozornosti kada su u pitanju ljudi koji će vas uključiti u zanimljiva zanimanja iz kojih možete naučiti nove stvari, a istovremeno zaraditi nešto novca. S obzirom na činjenicu da je Merkur vladar Strijelčeve 10. kuće (karijera, ciljevi, društveno-profesionalna reputacija), njegovo retrogradno kretanje od 13. listopada gura vas da stvari gledate profesionalno i imate skroman stav. Savjetujemo da obratite pažnju na svoje suradnike jer se čini da su neki od njih zavidni. Pažljivo s kime surađujete!

Zdravlje i moral

Neki zdravstveni problemi - ili u cjelini vaš zdravstveni status - mogli bi postati centar vašeg fokusa. Ali vijesti su vrlo dobre, čak i ako možete proći kroz neka kolebljiva raspoloženja, periode tijekom kojih se osjećate kao da vam nedostaje energije ili imate neke čudne rezultate u krvnoj slici. Preporučujemo da budete oprezni s tendencijom za uznemirenost jer to može dovesti do tjeskobe ili umora i utječe na vašu sposobnost oporavka. Samodisciplina je vrlo važna u listopadu 2020. jer u suprotnom riskirate da propustite značajne prilike, a zatim se uzrujavate zbog toga.

Savjet


Dajte si malo vremena da razmislite o stvarima i ne razmišljajte o stvarima kratkoročno, već pokušajte vidjeti kamo će vas vaše današnje odluke dugoročno dovesti!

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com