STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop prosinac 2019.

Ljubav i veze

Merkur, vladar kuće veza i braka Strijelca izlazi iz tame 12. kuće 9. prosinca 2019. godine i ulazi u Strijelca, gdje ostaje do 29. prosinca. Odjednom  pronalazite sebe ponovno, vedri i privlačniji no ikada i gladniji prekrasne veze no ikad, čak iako to uključuje povremeno odricanje od slobode. Tijekom prosinca više će vas brinuti potrebe voljene osobe. Ako ste slobodni privlačit ćete pažnjom koju poklanjate, jednostavno ćete znati što osoba koja vam prilazi treba i na koji način joj pristupiti svojim neodoljivim šarmom. Mars, vladar vaše 5. kuće (ljubav, avanture i flert), ostaje u vašoj 12. kući (izolacija, žrtvovanje i tajne veze), ali zaposlen je planetarnim aspektima, pa donosi aktivan i buran, možda čak previše otvoren ljubavni život. A možda ćete nekog tajno voljeti ili željeti da veza ostane tajna. Uzeti ćemo u obzir i kontrast između utjecaja Marsa i Merkura, pa ozračje vašeg ljubavnog života može postati mistično, ali i proturječno. Ako situaciju sagledamo iz nekog drugog kutka, ovo može biti period u kojem ćete okončati vezu koja ne funkcionira ili koja je prepuna tajni. Ili, ako ne možete otpustiti bivšu ljubav, propustit ćete sve ono što možete doživjeti i iskusiti upravo sada.

 

 

Posao i novac

Vaša 2. kuća (zarađen novac, osobna vrijednost) je aktivirana planetima tijekom prosinca 2019. godine. Važan događaj mjeseca je ulazak Jupitera, vladara Strijelca, u vašu 2. kuću, u kojoj već borave Saturn, Pluton, Venera i tu se nalazi Južni čvor. Sunce 21. prosinca također pristiže u ovo polje i osvjetljava ga. Jupiter govori o prosperitetu, ako ste naučili nešto iz svoje prošlosti i kroz lekcije koje su donijeli Saturn i Pluton. Ako niste nikakve lekcije usvojili, ponovit ćete pogreške koje ste u prošlosti napravili i tako zakomplicirati i one jednostavne stvari. Iskoristite pragmatičnu energiju koju vam nude planete i ponašajte se zrelo pod vodstvom Jupitera kako bi popravili svoju financijsku situaciju. Vrijeme je da razradite jasne strategije i realistične poslovne planove, ali pazite kako ne bi ponovili greške! Naučite što možete i krenite dalje! Pomrčina Sunca 26. prosinca 2019. godine, u vašoj 2. kući, donosi krizni trenutak, točku preokreta, trenutak u kojem ćete morati donijeti važnu odluku o onome što želite dalje ostvariti. Imajte na umu da je uz utjecaj Jupitera takva promjena samo na bolje. Nemojte pretjerivati s trošenjem novca i nemojte nikog pokušati impresionirati novcem. Ako budete mudri i suzdržani, postat će vam jasno gdje ste do sada griješili i realističnije ćete gledati na materijalne ciljeve. Na profesionalnom polju situacija tijekom prosinca je jako dobra. Merkur, vladar kuće karijere Strijelca, kreće kroz Strijelca 9. prosinca, što otvara mogućnost ostvarenja uspjeha zahvaljujući svojim vještinama.

Zdravlje i moral

Nećete se moći požaliti na svoju zdravstvenu situaciju, ali to ne znači da možete pretjerati tijekom blagdana. Iskoristite blagodati koje vam planete daruju, posebno trigon Urana (koji prolazi kroz vašu kuću zdravlja) i Jupitera (vladara Strijelca), te se odlučite za zdraviji način života. Možete iskoristiti tehnologiju ili poduzeti mjere koje su manje konvencionalne kako bi održali dobru energetsku ravnotežu.

Savjet

 

 

Kraj godine bit će dobar, ali kaotičan. Kako bi što više prilika iskoristili budite organizirani i umjereni!

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com