STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Lipanj 2018. godine kreće s romantičnom atmosferom i odlično ćete se slagati s voljenom osobom. Sada možete razgovarati o zajedničkim planovima, jer ste u potpunosti usklađeni. Ipak, može doći do izljeva ljubomore i posesivnosti. Ako ste u neslužbenoj vezi, mogli bi ozbiljnije popričati o braku. To posebno vrijedi za veze na daljinu, a ljubomora vas može pogurati prema ozbiljnijem vezanju. Između 6. i 8. lipnja san o domu ili projektu vezanom za nekretninu može se srušiti, ali nemojte očajavati i stvarati napetosti u vezi. Treba vam takta i diplomacije i zapravo stvari mogu ispasti bolje nego što ste zamišljali. Merkur, planeta koja vlada vezama Strijelca, 12. lipnja 2018. godine ulazi u kuću intimnosti, zajedničkih dobara i tajnih ljubavi. To znači da će se vaše emocije još više produbiti, strast pojačati, a mogu se dogoditi i tajna vjenčanja. Neki Strijelci će se zanijeti i zagristi komad zabranjenog kolača. Vladar kuće ljubavi Strijelca, Mars, 27. lipnja kreće retrogradno i ulazi u kuću komunikacije Strijelca. To znači da u tim zadnjim danima lipnja može doći do nesporazuma ili sukoba s voljenom osobom.

Posao i novac

Merkur, planeta koja vlada kućom karijere Strijelca i društveno profesionalnog ugleda prolazi kroz vašu kuću partnerstva do 12. lipnja. Bit ćete uspješni kada se radi o konzultacijama, suradnjama, pregovorima i odnosima s javnosti. Dobro je imati na umu činjenicu da su Jupiter, vladar Strijelca i Saturn, planeta koja vlada vašim novcem i privatnim dobrima, retrogradni. Osjećaj da ste ograničeni zbog materijalnih uvjeta ili da niste u najboljoj formi može vam se češće pojaviti.  U drugom dijelu mjeseca novčana ograničenja mogu donijeti dobre ideje o zajedničkom ulaganju. Neočekivane mogućnosti i podršku naći ćete tamo gdje najmanje očekujete, možda čak i od vaše obitelji. Povoljan je period i za Strijelce koji se bave komercijalnim poslovima, oglašavanjem ili obrazovanjem. Mars kreće retrogradno 27. lipnja i vlada vašom kućom financija, što znači da ne bi trebali skakati pred rudo ili se kockati.

Zdravlje i moral

Jupiter, vladar Strijelca, i dalje je retrogradan, u vašoj 12. kući, kući izolacije i izlječenja. Duhovni put kojem težite zaista vam može pomoći. Ipak, pripazite i nemojte dopustiti da se zanesete nekakvom pričom šarlatana koji prodaje skupocjene čudotvorne formule.

Savjet

Nemojte slušati rodbinu, pogotovo kada je riječ o novcu!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT