STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop siječanj 2020.

Ljubav i veze

Prijateljstva igraju posebno značajnu ulogu i mogu biti ključ za otvaranje vašeg srca. Vaša podrška može igrati vitalnu ulogu u pomaganju nekome koga volite, ali budite oprezni u periodu između 13. i 23. siječnja, jer je lako preuzeti odgovornosti koje nisu vaše. Od 17. siječnja 2020. godine bolje ćete osjećaje pretakati u riječi, ali u nekim situacijama ćete to činiti na čudan način. Sloboda je riječ koja vam znači, čak iako ste u vezi, volite svoj slobodan prostor. Tijekom siječnja veza će funkcionirati na taj način, jedno kod drugoga poštovat ćete potrebu za osobnim prostorom. Ako inače tako funkcionirate, tada će sve biti lagano, ako ne, ipak ćete se morati potruditi kako bi voljenoj osobi objasnili svoju potrebu. Ako ste slobodni, osobu s kojom bi mogli ući u romantičan odnos upoznati ćete u svom okruženju i to najbližem, možda na obiteljskoj večeri ili u susjedstvu ili bližoj trgovini. Ponekad tražimo daleko ono što nam je zapravo tako blizu. Romantika zauzima središnju pozornicu tijekom pomrčine Mjeseca 31. siječnja, kada vas najdublji osjećaji navode na pozitivne promjene.

 

 

 

Posao i novac

Suradnja s drugima ili usmjeravanje energije na brigu o zajednici potiče i može poboljšati vašu reputaciju. Moguće su poteškoće u komunikaciji s radnim kolegama. Za ostvarenje svojih ciljeva potrebno je više samodiscipline. Potražite načine i tehnike za jačanje svojih komunikativnih sposobnosti ili usavršavanje svojih profesionalnih vještina. Tijekom siječnja 2020. godine skrenuti ćete pažnju na novčana pitanja. Ako niste sigurni u stanje financija, pravo je vrijeme da stvari uredite. Do 20. siječnja 2020. godine financijska situacija je stabilna, a nakon tog ćete morati potrošiti više energije kako bi zaradili novac. Za napredak u vašoj karijeri također morate pažljivo procijeniti potrebne zahtjeve koji će vam omogućiti napredak. Neka vaša svjetlost svijetli za vrijeme Mjeseca 17. siječnja, nakon tog vremena vaše ideje i napori privući će pozitivnu pažnju. Vaš jedinstveni pristup rješavanju problema i otvorenost prema inovativnim tehnologijama, vode vas nekoliko koraka ispred drugih.

Zdravlje i moral

Tijekom siječnja 2020. godine vaše zdravstveno stanje bit će izvrsno. Bit ćete veseli i pozitivni. Ako imate kroničnih poteškoća, to će biti pod kontrolom. Ekipni sportovi ili fitnes mogu biti savršeni za poboljšanje zdravlja. Jasno procijenite svoje sposobnosti i postavite pozitivne izazove.

Savjet

 

 

Razmišljat ćete puno o stvarima koje želite ostvariti ili o reorganizaciji određenih životnih polja. Ipak, ništa nemojte požurivati, za sve postoji pravi trenutak i zato pustite vremenu neke stvari.

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com