STRIJELAC - mjesečni horoskop

STRIJELAC - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Retrogradna Venera u kući ljubavi Strijelca usmjeravat će vašu pažnju prema temeljnim elementima sreće u vezi. Venera govori o senzualnosti, strasti i romantici i izaziva vas da ih tražite, analizirate i da nađete ono što vas ispunjava i čini sretnima. Atmosfera tijekom ožujka polazi od ljubavi. Događaji mogu biti razni, od zaljubljivanja do nezaboravnih iskustva ili sumnje, patnje, obnove veze ili do raskida ako veza ne funkcionira. Što god se događalo u vašem životu, događa se iz jednog razloga, a to je da spoznate što uistinu želite i što vas čini sretnim. Retrogradno kretanje Venere traje do sredine travnja i tek tada ćete znati na čemu ste.

Posao i novac

Kroz prve dvije dekade ožujka 2017. godine Sunce se nalazi u 4. solarnoj kući, u društvu Merkura, vladara kuće karijere Strijelca, sve do 13. ožujka. Bit ćete zainteresirani za dom i obitelj, za imovinu i dugoročna dobra. Ovo je povoljan period za one koji se bave poljoprivredom, građevinom, izolacijama i za one koje zanima povijest. Ožujak je vrlo kreativan mjesec i zasjat ćete zahvaljujući vašim talentima i izražajnosti, te steći popularnost. Sve to donosi i veći priljev novca.

Zdravlje i moral

S Marsom u kući zdravlja Strijelca veća je potreba za poduzimanjem pravih koraka prema boljem zdravlju. Vrijeme je da stvari uzmete u svoje ruke i riješite ono što morate, posebno kada se radi o starijim zdravstvenim problemima. Ovo je povoljan položaj za odvažne akcije, poput rada na boljoj formi i izgledu. Ako već niste, odlučite se za zdraviji život.

Savjet

Otvorite se, izrazite se i pokažite svoje kvalitete!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT