STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop studeni 2021.

Ljubav i veze

Mars – vladar 5. kuće Strijelca (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze) – je od 30. listopada u vašoj 12. kući, što znači da ste skloniji biti suzdržaniji i diskretniji u pogledu svojih osjećaja i ne osjećate potrebu izraziti se. Pod ovim astrološkim okolnostima, Tarot-horoskop.com ističe da postoji rizik da ćete obeshrabriti nekoga tko vas jako privlači, na primjer davanjem izjava zbog kojih izgledate loše. Neki Strijelci su uhvaćeni u tajne veze ili bi radije svoju romantičnu vezu držali što dalje od znatiželjnih očiju. Merkur – vladar vaše kuće odnosa i braka – također tranzitira vašu 12. kuću između 6. i 24. studenog 2021. Kao rezultat toga, neke tajne o partnerskom životu mogle bi izaći na vidjelo, pa vaša povezanost s boljom polovicom zahtijeva više truda i prisiljava vas da zbrojite stvari i smislite akcijski plan za njihovo rješavanje. Posljednji tjedan u studenom povoljniji je za odnose i komunikaciju. Sunce prelazi u Strijelca 22. studenog, a slijedi Merkur 24. studenog, što znači da ste spremniji imati na umu mišljenja i želje svoje bolje polovice te imate velike šanse za postizanje dogovora. Potkraj mjeseca, neki Strijelci bi mogli proći kroz egoističniji period, ali Tarot-horoskop.com savjetuje da ublažite tu želju i date prioritet zajedničkim ciljevima i interesima te da osobne želje postavite kao sekundarne.

 

 

 

Posao i novac

5. studenog 2021. Venera – vladar 6. kuće Strijelca (posao i zdravlje) – počinje svoj tranzit kroz vašu 2. kuću (rad za novac, osobne resurse i vrijednosti), što pokazuje da naporno radite i da ste spremni raditi da bi vaše aktivnosti bile učinkovitije kako biste poboljšali svoj prihod. Ako tražite posao, u studenom imate velike izglede da pronađete nešto što vam odgovara u smislu prihoda. Također dobivate priliku pronaći drugi posao, skraćeno radno vrijeme, koji vam pomaže da zaradite još više. Ali Tarot-horoskop.com savjetuje da budete oprezni da ne preuzimate više nego što možete ponijeti. Ako ste vlasnik tvrtke, vrijeme je da pripazite na veze sa zaposlenicima, suradnicima, partnerima ili dobavljačima, jer neki od njih mogu skrivati ​​razne stvari, ponašati se pogrešno ili čak raditi protiv vas. Nemojte postati paranoični, ali ne bi bilo pametno zanemariti neke tragove, osobito ako se pojavljuju već neko vrijeme. Značajan astrološki događaj za vaš profesionalni život je pomrčina Mjeseca 19. studenog 2021. Ona aktivira vašu kuću posla i zdravlja. Kao rezultat toga, može doći do trenutka prosvljetljenja koji vas tjera na važne profesionalne promjene: preusmjeravanje, prekvalifikaciju, reorganizaciju svoje aktivnosti, poboljšanje radnih uvjeta i metoda i slično.

 

 

Zdravlje i moral

U studenom 2021. mogu se pojaviti bilo kakvi problemi ili neugodnosti u vezi sa zdravljem zbog vaše sklonosti preuzimanju previše odgovornosti ili nastojanju da učinite više nego što možete. Kao rezultat toga, riskirate da se umorite, da imate smanjen imunitet ili da imate epizode nekih kroničnih problema koji vas već neko vrijeme ne muče. Istina je da se osjećate moćno, puni energije i kreativnosti, ali bilo bi mudrije upravljati tom energijom. Tarot-horoskop.com preporučuje da postavite uravnoteženi raspored rada, planirate svaki korak i djelujete smireno i strpljivo. Pomrčina Mjeseca 19. studenog u Strijelčevoj kući posla i zdravlja može obilježiti trenutak fizičke neravnoteže ili smanjene vitalnosti koji vas tjera na promjenu načina života ili prehrane.

Savjet

Odvojite vrijeme za neke starije obiteljske probleme i za brigu o svom zdravlju!

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela