VODENJAK - mjesečni horoskop

VODENJAK - horoskop ožujak 2018.

Ljubav i veze

Ožujak 2018. godine donosi vam značajne susrete, putovanja koja mogu biti značajna za vaš ljubavni život, potencijalne veze mogu biti rođene kao rezultat razmjene dojmova i ideja ili utemeljene na sličnostima u razmišljanju ili zajedničkim intelektualnim ciljevima. Zato što je Merkur, vladar kuće ljubavi i seksualnosti Vodenjaka, u blizini senzualne Venere tijekom ožujka 2018. godine, ovaj period je značajan za vaš ljubavni život. Mentalna stimulacija djelovat će kao afrodizijak, probuditi strasti, a tijelo će snažno reagirati i donijeti vam nezaboravne osjećaje. S druge strane, zbog Sunca, vladara kuće parova koji je u kući novca Vodenjaka, materijalni interesi utjecat će na veze.

Posao i novac

Trigon kojeg prave Jupiter, Velika Sreća, smješten u kući karijere Vodenjaka, i Sunce, smješteno u vašoj kući novca, donosi vam mogućnost ostvarenja uspjeha na polju posla i sreću kada se radi o novčanim pitanjima kroz prve dvije dekade ožujka 2018. godine. Ovo je jedan od onih perioda u godini kada se obećanja Jupitera ostvaruju i donosi vam rezultate zbog kojih ćete biti ponosni. Vaš uspjeh neće se svima svidjeti i neki će vam pokušati stati na put. Pripazite s dogovorima iza zastora, posebno u drugom dijelu mjeseca! Osim toga, ožujak maksimalno potiče vaš intelektualni potencijal, donosi vam vrijedne informacije i sjajne ideje i povoljan je za pregovore.

Zdravlje i moral

Sa Saturnom, tradicionalnim vladarem Vodenjaka, smještenim u vašoj 12. kući u periodu ste koji će trajati otprilike tri godine tokom kojeg ćete se morati više posvetiti svom zdravlju. Ovo vrijedi i za ožujak 2018. godine, posebno nakon 17. ožujka, kada se Saturnu pridružuje Mars. Ova kombinacija može donijeti skrivene bolesti, umor, pad imuniteta, krize i nezgode koje mogu ograničiti vašu slobodu kretanja. Inače, bit ćete odličnog raspoloženja u prvom dijelu mjeseca, ali kasnije se to može promijeniti.

Savjet

Upišite se na tečaj, naučite nešto novo, slikajte, radite ručni rad!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT