VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Lipanj 2018. godine povoljan je mjesec za ljubavni život Vodenjaka. Sunce, vladar kuće partnerstva Vodenjaka, u kući je romantike, ljubavi, flertova i djece do 21. lipnja, a društvo mu pravi Merkur, do 12. lipnja. To je vrijeme da zajedno idete korak dalje, možda se odlučite za prinovu u obitelji. Ako ste u novoj vezi ili neformalnoj, razgovarat ćete o ulasku u brak, ali neki novčani problemi mogu spriječiti realizaciju želja za sada. Venera, planeta ljubavi 14. lipnja 2018. godine prolazi kroz kuću partnerstva Vodenjaka. Kvadrat koji Venera pravi s Uranom, vladarem Vodenjaka, može biti znak nestabilnosti. S voljenom osobom nećete se moći dogovoriti oko selidbe ili nekih stvari vezano za dom ili će neki članovi obitelji imati iznenađujuće reakcije na vašu odluku o ulasku u brak. Zadnja dekada mjeseca je mirnija i nudi mogućnost dogovora i sklada s voljenom osobom kada se radi o zajedničkim obavezama, sredstvima, novcu i slično. Neki Vodenjaci će osjećati pritisak, jer nisu spremni za ulazak u brak, dok voljena osoba to želi. Može doći do svađa zbog toga. Zato je važno da ostanete smireni i da budete taktični.

Posao i novac

Jupiter, jedan od vladara novca Vodenjaka, je retrogradan, u kući karijere i društvenog statusa. Iako na prvi pogled imate sve ispunjene uvijete da dobijete puno, ipak će trebati neko vrijeme da se očekivano ostvari. Izbjegavajte financijska nagađanja ili kockanje, posebno u periodu od 5. do 8. lipnja. Velika je mogućnost da naletite na krive osobe koje će vam donijeti još više štete. Može doći i do krive procjene ili proračuna. Nakon 14. lipnja osjetit ćete kao da vam dio tereta pada s leđa i smanjit ćete neke dugove, ali imat ćete dojam kao da ste radili samo kako bi pokrili te dugove. To znači da morate raditi na učinkovitiji način i srezati nepotrebne troškove. Isplanirajte troškove, ali s novcem koji trenutno imate, ne s novcem koji mislite da ćete imati. Od 21. lipnja 2018. godine, uz prisustvo Sunca u kući posla Vodenjaka, puno toga će sjesti na svoje mjesto kada se radi o kvaliteti posla ili određenim obavezama koje ste preuzeli u dogovoru s drugima. Retrogradan Mars ulazi u Vodenjaka 27. lipnja 2018. godine i donosi poteškoće u komunikaciji. U tom periodu ne bi trebali potpisivati ugovore, posebno ne automatski vođeni unutarnjim impulsom, jer ćete propustiti neke važne stavke koje će u konačnici biti vama na štetu.

Zdravlje i moral

Tijekom lipnja 2018. godine osjećat ćete veći umor i nećete imati puno strpljenja za traženje rješenja za ljubavne ili poslovne probleme koji će se pojavljivati. Vrijeme je da sami sa sobom raščistite neke stvari, da povučete crtu između prošlosti i sadašnjosti, donesete neke zaključke iz prijašnjih iskustava i da si dopustite više odmora i opuštanja.

Savjet

Odvojite novac za neplanirane troškove i razmislite da li vaša nekretnina pojede previše novca!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT