VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop siječanj 2021.

Ljubav i veze

U siječnju 2021. zabrinuti ste svojim ljubavnim životom i intimnošću, ali problem je u tome što zapravo niste sigurni što želite. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporučuje da si date dovoljno vremena za introspekciju i analizu kako biste razjasnili svoje emocionalne želje i potrebe. Od 8. siječnja možete računati na podršku Merkura koji prelazi u Vodenjaka, jer Merkur je vladar i vaše kuće ljubavi i vaše kuće intime. Merkurov tranzit kroz Vodenjaka vrlo je značajan i pomaže vam da pravilno prepoznate svoje emocionalne potrebe i očekivanja. S druge strane, trebali biste maksimalno iskoristiti ovaj tranzit kako biste ustanovili što i koliko ste spremni dati u ljubavnoj vezi.  Aspekti koje Merkur čini u siječnju 2021. sugeriraju da se neki događaji iz prošlosti još uvijek zadržavaju u vašem braku - ili, ako niste u braku, u vezi s vašom vezom. Možete dobiti oštru lekciju upravo od nekoga iz vaše prošlosti, na primjer od nekoga s kim ste u nekom trenutku imali aferu. Vaš bi obiteljski život mogla poremetiti ljubavna tajna koja izađe na vidjelo ili nepovjerenje vaše bolje polovice. Moglo bi biti puno žučnih rasprava i tek nakon 18. siječnja imate šanse da možete vidjeti stvari sa stajališta supružnika. Slobodnim Vodenjacima neće nedostajati aktivnosti u siječnju 2021. i ne nedostaje im sposobnosti privlačenja, ali njihova sebičnost mogla bi blokirati početak ljubavne veze.

 

 

Posao i novac

Očekuje vas jedan vrlo aktivan termin, profesionalno. Mnogi Vodenjaci osjećaju potrebu za introspekcijom i analizom, tako da mogu planirati sljedeće korake u svojoj karijeri ili, ako traže posao, povećati šanse da ga pronađu. Mars - tradicionalni vladar Vodenjakove 10. kuće (karijera, ciljevi, društveno-profesionalna reputacija) - započinje svoj tranzit kroz vašu 4. kuću 7. siječnja i može vam pomoći u osmišljavanju novih, hrabrih projekata koji imaju velike šanse za dugoročni rast. Vrlo je vjerojatno da ćete osjetiti potrebu za više profesionalne i materijalne sigurnosti, a restrukturiranje osnove na kojoj gradite svoju karijeru moglo bi se pokazati posebno korisnim u tu svrhu. Što se tiče novca, čeka vas relativno nejasan termin, ako imamo na umu kvadrat koji radi Uran - vladar Vodenjaka - s Jupiterom - tradicionalnim vladarom vaše 2. kuće (rad za novac, osobne vrijednosti i resurse ). Tarot-horoskop.com preporučuje pokazivanje suzdržanosti, ne pretjerujte s troškovima i budite oprezni kada je riječ o ulaganjima u nekretnine ili želji za preuređivanjem životnog prostora. Može se dogoditi neki kvar ili neki tehnički problem kod kuće koji će zahtijevati posve nepredviđena ulaganja. S druge strane, neki Vodenjaci mogu preuzimati pretjerane rizike želeći dobiti veći prihod koji može osigurati određenu materijalnu sigurnost, ali vrlo lako mogu dobiti upravo suprotno od toga. Ako ste u dugovima, vrijeme je da se pozabavite njima i pokušate ih otplatiti, u potpunosti ili djelomično, a ne stvarati nove.

Zdravlje i moral

Mladi Mjesec 13. siječnja aktivira Vodenjakovu 12. kuću (kronične bolesti, patnje, ali i duhovnost i iscjeljenje), što olakšava put u introspekciju, traženje duše, ponovno povezivanje sa sobom i s duhovnom stranom života. Tarot-horoskop.com preporučuje što više odmaranja i davanja sebi vremena za samoću i meditaciju. Iskoristite energiju ovog mjesečevog ciklusa kako biste napunili baterije i vratili unutarnju snagu!

 

 

Savjet

Potrudite se biti mirni, kako u vezama s drugima (posebno s obitelji), tako i u vožnji, posebno između 18. i 22. siječnja.

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com