c VODENJAK - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Merkur, vladar kuće strasti Vodenjaka, je aktivan tijekom listopada 2018. godine. Ljubavni život je pun iznenađenja, baš onako kako volite. Spletkarenja su dio događanja, a može doći i do tajnih veza. Dobro promislite u što se upuštate i kako se to može odraziti na vaš brak ili vezu. U vašoj 10. kuće je više planeta, izdvajamo retrogradnu Veneru (od 5. listopada) koja može donijeti neugodnosti i tračeve koji mogu uništiti vaš ugled. Zato izbjegavajte ljubavne trokute. Stavimo na stranu takve komplikacije, jer neki Vodenjaci mogu doživjeti iznenadnu privlačnost, provokativnu, punu strasti i stimulirajuću. Ako niste u vezi, mogli bi upoznati nekog posebnog i poigrati se s moći zavođenja, strašno uživajući u toj romantičnoj i strastvenoj igri u ljubavnom životu.  Vodenjaci u braku osjećat će kao da nemaju dovoljno slobode, ali s druge strane, mogli bi biti dosta ljubomorni. Bilo bi dobro da nađete nešto u čemu oboje možete uživati i provoditi više vremena zajedno. Ako ignorirate voljenu osobu, neugodno ćete se iznenaditi kada shvatite da se voljena osoba još više distancirala od vas, posebno u zadnjem tjednu mjeseca.

Posao i novac

Vaša 10. kuća (karijere i društvenog statusa) je puna planeta tijekom listopada 2018. godine. U vašoj 10. kući se susreću Venera, koja kreće retrogradnim hodom 5. listopada, Jupiter, Merkur (od 10. listopada) i Sunce (23. listopada). Možete očekivati pojavu posebnih poslovnih prilika, ali će trebati vremena da se realiziraju. Uz strpljenje i upornost mogli bi započeti novi posao ili suradnju. Kada se radi o poslovima i suradnjama s inozemstvom, posebno uvozom i izvozom, trebali bi pripaziti. U drugoj polovici mjeseca imat ćete više snage da se izborite za ono što smatrate da vam pripada, što će rezultirati promaknućem ili prepoznavanjem vaših zasluga ili doprinosa nekom projektu, u javnosti. Kroz posao ćete se susresti s rivalstvom i to ne konstruktivnim, nego rušilačkim, sa suradnicima ili radnim kolegama, možda čak i s boljom polovicom. U takvim situacijama budite oprezni. Što se novca tiče, dugovi će vam zadati glavobolje i zato radite više kako bi ih uspjeli otplatiti. Ako imate u planu ulagati u nekretninu ili kupiti nekretninu, suočit ćete se s poteškoćama ili ćete morati platiti više. Ponovno razmislite o svojim dugoročnim planovima i strategiji.

Zdravlje i moral

Nemojte zanemariti svoje zdravlje, čak i kada se radi o običnoj prehladi, pa vam se neće dogoditi da završite bolesni u krevetu par dana. Iako osjećate da imate puno energije i da bi mogli pomaknuti planinu, treba vam odmora i vrijeme za opuštanje i meditaciju.

Savjet

Prema mišljenju i željama drugih budite tolerantni, posebno kada se radi o boljoj polovici.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT