VODENJAK - mjesečni horoskop

VODENJAK - horoskop travanj 2017.

Ljubav i veze

Tijekom travnja 2017. godine komunikacija će biti važna u vašem ljubavnom životu, ako je iskrena, otvorena i dobro promišljena - to je poruka koju vam šalje Sunce, vladar kuće veza Vodenjaka. Ako ste u novoj vezi, samo polako: Merkur, vladar kuće ljubavi Vodenjaka je retrogradan. Stvari neće uvijek teći po planu i pažljivo razmotrite situaciju, možda bi se trebali i odmaknuti korak nazad kako bi jasnije vidjeli situaciju. Kod kuće i unutar obitelji mogu iskrsnuti komplikacije. S druge strane, možda se ponovno posvetite starom projektu koji je povezan s kućom i obitelji. Tijekom travnja će novac biti više povezan s odnosima u vašem privatnom životu.

Posao i novac

Tijekom travnja 2017. godine puno ćete razmišljati o novcu i poslu. Venera se nalazi u kući zarade Vodenjaka, retrogradna je u prvom djelu mjeseca i kreće direktnim hodom u drugom djelu mjeseca. Tada ćete moći napraviti značajne korake, donijeti zaključke i važne odluke. No, može se raditi i o donošenju financijskih odluka povezanih s ljubavnim životom, ljepotom, zadovoljstvom ili komforom. Možda ćete uložiti novac u nešto što dugo vremena planirate ili ćete renovirati kuću i obaviti potrebne popravke i preinake. Retrogradan Merkur i Mars usmjeravaju vašu pažnju na dom i vlasništvo, za što ćete biti jako zainteresirani. S druge strane, tijekom travnja očekujte dosta komunikacije, intelektualne ciljeve, pregovore, putovanja i komercijalne aktivnosti.

Zdravlje i moral

Ne bi trebalo biti većih zdravstvenih problema ovaj mjesec. U dobroj ste formi i fizički i psihički. Možda neke stvari neće funkcionirati onako kako bi trebale i to će vas opterećivati, ali ovakav stres je nešto što će svi osjetiti kroz travanj 2017. godine.

Savjet

Naučite nešto novo, upoznajte nove osobe!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT