VODENJAK - mjesečni horoskop

VODENJAK - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

S Marsom u vašoj 5. solarnoj kući vaši su instinkti u punom zamahu, adrenalin teče i seksualnost izbija kroz svaku vašu poru. U zadnjoj dekadi stvari postaju još više vruće, kada i Sunce ulazi u 5. solarnu kuću Vodenjaka. Možda je došlo vrijeme za pustolovine i za lude ljubavne priče. Ali, Venera, planeta ljubavi, nalazi se u kući uma Vodenjaka, pa ćete biti skloni sve racionalno filtrirati. I onaj tko uspije proći kroz taj filter je onaj koji može motivirati i vaš um. Instinktivno ćete težiti tome da nađete osobu koja je na istoj valnoj duljini, s kojom možete o svemu razgovarati i koja ima iste interese. Mlad mjesec u zadnjoj dekadi može vam donijeti nešto novo u ljubavnom životu.

Posao i novac

Značajne su kuće intelekta i komunikacije Vodenjaka, imat ćete jasne misli, oštar um, posebno kada Merkur krene direktnim hodom u jednoj od tih kuća. Imat ćete briljantne ideje, sjajan govor i bit ćete uvjerljivi. Mars vam daje kreativnu energiju i moć izražavanja, što je neprocjenjivo kada se radi o promocijama i prezentacijama. Pun Mjesec 10. svibnja 2017. godine donosi značajan događaj u karijeri ili donosi realizaciju planova ili donošenje važne odluke. Povećanje zarade dolazi kroz intelektualne ciljeve, istraživanja, interneta, putovanja, suradnji s inozemstvom i slično.

Zdravlje i moral

U dobroj ste formi, sposobnost koncentracije je bolja, napetost smanjena i dobro raspoloženje se vraća. Imate puno energije koju možete potrošiti kroz sport, fizičke aktivnosti i šetnje. Dinamične aktivnosti na otvorenom godit će vam.

Savjet

Pravo je vrijeme za pisanje, održavanje govora i pregovore. Odvažite se!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT