VODENJAK - mjesečni horoskop

VODENJAK - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

Kakva igra moći u kući parova Vodenjaka! Tijekom kolovoza 2017. godine ovo polje je aktivno, možemo reći i borbeno polje, s velikom količinom energije koja je strastvena, goruća i divlja, uz prisustvo Sunca i borbenog Marsa. Želja za osvajanjem i nametanjem svoje volje je velika. To vam daje hrabrost da napravite prvi korak ili da pokažete svoju ljubav gestama, ali možete preplašiti ili uznemiriti intenzivnim akcijama u nedostatku strpljenja ili diplomacije. U nekim slučajevima voljena osoba može pomisliti kako vam nije stalo do njenog mišljenja ili osjećaja i da vam nedostaje suosjećanja, razumijevanja, nježnosti i brižnosti. Trebali bi malo  usporiti, posebno zato što se u kući parova Vodenjaka u kolovozu 2017. godine događa i pomrčina Sunca.

Posao i novac

U kolovozu 2017. godine važne su suradnje i timski rad zato što je Mars, vladar kuće karijere, u vašoj kući odnosa, zajedno sa Suncem. Sunce - Mars kombinacija, isto tako, govori o natjecanju i rivalstvu. Vaš profesionalan život ovisi o drugima. Drugi vam mogu pomoći ili odmoći, ovisno o situacijama. To potvrđuje i prisustvo Venere, planete odnosa, koja se nalazi u kući posla Vodenjaka. Tijekom kolovoza 2017. godine željet ćete oformiti partnerske odnose i uključiti druge u obećavajuće projekte. Na polju financija morat ćete dobro postaviti stvari kada se radi o poslu, dugovima i računima kako ne bi ostali zatečeni. Merkur je retrogradan u jednoj od financijskih kuća Vodenjaka i zato promislite dva puta prije donošenja odluka.

Zdravlje i moral

Pod pritiskom ste tijekom kolovoza 2017. godine. Opozicija između Marsa i vašeg prirodnog Sunca može donijeti nemir, anksioznost i pogurati vas da uđete u rizik ili da pretjerujete. Nađite način da smanjite stres. Povoljan je mjesec za masažu, refleksologiju, aromaterapiju, glazbu, ples i sve aktivnosti koje vam mogu pomoći da svoju energiju dovedete u ravnotežu.

Savjet

Istražujte i nađite nove izvore zarade, sponzore i slično!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT