c VODENJAK - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Na budućnost braka gledate s optimizmom i samopouzdanjem tijekom prosinca 2018. godine. Voljena osoba je srcem i dušom u vašem odnosu i podržat će vas u svemu što planirate ostvariti. Za mnoge Vodenjake ovo je povoljan period za otkrivanje zajedničkih stvari s voljenom osobom i prednosti zajedničkog života. Više nećete osjećati ograničenje vaše slobode. Savjetujemo da Novu Godinu dočekate zajedno, u intimnijoj atmosferi, kako bi se ponovno povezali. Prosinac je dobro vrijeme (može to biti), za ostvarenje napretka kroz zajedničke projekte i planove. Neke projekte i planove možete dovršiti do kraja godine. Vodenjaci koji nisu u vezi, nisu niti zainteresirani za ulazak u vezu i radije su posvećeni društvenom životu i ne žure, nego promatraju koje mogućnosti imaju, te uživaju u platonskim vezama. Na taj način dobivaju na vremenu kako bi bolje upoznali osobe koje ih zanimaju za nešto više od prijateljstva. Budite na oprezu, jer bi zbog emotivne razdraganosti mogli potrošiti previše na osobu koju zanima više vaš novac nego vi.

Posao i novac

Venera početkom mjeseca prolazi kroz vašu kuću karijere i društvenog statusa, inspirira Vodenjake da rade ono u čemu istinski uživaju i da se vrate starim idejama ili da ih primjenjuju profesionalno. Može se raditi o nekim osobnim uvjerenjima, duhovnim vrijednostima i slično. Tranziti planeta tijekom prosinca pomažu vam da postanete popularniji, ali nemojte dopustiti iluzijama da vas vode kada se radi o novčanim pitanjima. Nećete odmah sada zaraditi više, budite strpljivi. Stare dugove ćete morati otplatiti i važno je da budete iskreni u pregovorima ili ako tražite odgodu. Budući da Venera vlada kućom inozemstva, imat ćete uspjeha ako tražite posao u inozemstvu. Savjetujemo da budete oprezni kada pregovarate o novčanim pitanjima i svojim očekivanjima. Konkretne i jasne ponude prihvatite, ali se nemojte oslanjati na obećanja. Provjerite osobu ili poduzeće koje posreduje pri zapošljavanju. Veća je mogućnost da vas netko prevari. Neki Vodenjaci dobiti će neočekivanu pomoć od prijatelja ili grupe pri realizaciji starijeg projekta koji žele podržati.

Zdravlje i moral

Prebrzo ćete se i previše uzbuditi oko poslovnih pitanja i mogućnosti tijekom prosinca 2018. godine, što može dovesti do razočaranja koje će utjecati na koncentraciju i inspiraciju dalje. Pripazite na prehranu i izbjegavajte isprobavanje raznih dijeta. Budite aktivniji, vježbajte i više vremena provodite na otvorenom.

Savjet

Ne upuštajte se u sumnjive poslove i laku zaradu i nemojte kršiti zakon!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT