c VODENJAK - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop veljača 2019.

Ljubav i veze

Veljača 2019. godine je mjesec tokom kojeg ćete biti usmjereni na sebe i svoje želje. Sve što poduzmete bit će radi vas, a ne radi bilo koga drugog. Povremeno ćete biti sebični, ali to neće biti na svim životnim poljima. Ipak ćete pokušati poraditi na sebi i svom karakteru i riješiti se loših navika. Ako želite napredak, morat ćete mijenjati društveni krug i udaljiti se od osoba koje vas vuku na dno. U ljubavnom životu može doći do preokreta na koji niste ni pomišljali. Bit ćete predani i vezani za voljenu osobu i davat ćete joj puno pažnje i ljubavi, što nije inače slučaj. Sunce, vladar kuće veza i braka Vodenjaka je u Vodenjaku do 19. veljače i donosi vam moć zavođenja i želju da se zbližite s voljenom osobom, ali i sposobnost da osvojite srce osobe koja vam se duže vremena sviđa ako ste sami. Mnogi od vas shvatit će u ovom periodu da voljena osoba ne ograničava vašu slobodu i da vam ne oduzima vrijeme za sebe. Pun Mjesec 19. veljače može donijeti krizne trenutke parovima koji su duže zajedno i koji imaju određenih financijskih problema. Imajte na umu da upravo krizni trenuci mogu voditi prema pronalasku rješenja, ako oba partnera to istinski žele.

 

 

Posao i novac

Mjesec je vladar kuće posla i zdravlja Vodenjaka i zato su Mlad Mjesec i Pun Mjesec važni događaji za vas. Mlad Mjesec 4. veljače donosi napredan na osobnom i profesionalnom planu, novi ciklus ili novi posao, ako niste zadovoljni sadašnjim poslom. Prilike za napredak na poslovnom planu će se ukazati, ali morat ćete ih ugrabiti tijekom veljače 2019. godine. Odlučni ste i spremni za pokretanje promjena u karijeri. Obitelj i prijatelji bit će vam velika podrška. Zato ni financijska situacija neće biti problematična ako mudro raspolažete novcem. Zbog ulaska Merkura (10. veljače) i Sunca (19. veljače) u vašu 2. kuću može doći do nekih nejasnoća, ponajviše zbog nesporazuma ili previsokih očekivanja, ali nakon 20. veljače sve će se razjasniti. Pun Mjesec 19. veljače aktivira financijske kuće i moguće je da u prvi plan dođu stvari vezane za dugove, pozajmice ili zajednička dobra. Može se raditi o kreditu, banci, ali ako vi želite posuditi novac prijatelju, budite oprezni, jer bi mogli biti izigrani. Za putovanja nije povoljan period. Studentima će trebati pomoć, budući da im je fokus misli na drugom mjestu umjesto na studiranju.

Zdravlje i moral

Većih zdravstvenih problema tijekom veljače 2019. godine neće biti. Bit ćete puni energije, optimistični i žedni života. Osjećat ćete kao da se pomičete s mjesta, da se novi horizonti otkrivaju i da napredujete. Posvetit ćete se sportu i vježbanju. Ipak, pripazite na manje poteškoće koje se mogu zakomplicirati. U drugom djelu mjeseca unutarnji sukobi stvaraju negativne emocije. Nemojte se okomiti na voljene osobe, nego potražite savjet i podršku.

Savjet

Pažljivo s novcem! Bilo bi dobro da odgodite sve pregovore financijske prirode, potpisivanje dokumenata, investicije i transakcije u drugom djelu mjeseca.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT