VODENJAK - mjesečni horoskop

VODENJAK - horoskop prosinac 2017.

Ljubav i veze

Venera (planeta ljubavi) i Sunce (vladar kuće parova Vodenjaka) se približavaju Saturnu (tradicionalnom vladaru vašeg znaka). Merkur, vladar kuće strasti Vodenjaka se susreće sa Suncem i Venerom, ali je retrogradan. Kada sve ovo uzmemo u obzir, tijekom prosinca 2017. godine ćete se jako približiti sreći. Ali za sada je ne možete ugrabiti u potpunosti s obje ruke. Nešto bi vam moglo procuriti kroz prste, ostvariti se samo djelomično i nešto još uvijek morate dovršiti. Može se raditi i o težim igrama kako bi dobili što želite, poput igre skrivača s boljom polovicom kojoj nešto može procuriti kroz prste. Stvari još nisu tako jasne, a izaći će na vidjelo tijekom siječnja.

Posao i novac

S Marsom i Jupiterom na Zenitu, tijekom prosinca 2017. godine kretat ćete se punom brzinom prema naprijed, kao da želite sve razriješiti do kraja godine. I uistinu ćete sve razriješiti do kraja godine. Ili ćete barem napraviti prvi važan korak, donijeti važne odluke koje će pokrenuti promjene u vašem profesionalnom životu, ugledu i statusu. Nove ideje, inovativne pritjecat će i tijekom siječnja. Dolazi do povećanja, proširenja i prelaska na novi nivo. Na vidiku je i intenziviranje vašeg društvenog života. Upuštat ćete se u zajedničke projekte ili grupne aktivnosti. Tijekom prosinca 2017. godine dobro ćete zarađivati, ali morat ćete biti oprezni kada se radi o novcu koje dolazi kroz partnerstva, banaka, osiguranja i slično.

Zdravlje i moral

Kroz prve dvije dekade mjeseca bit ćete u izvrsnoj formi. Bit ćete opušteni, ugodno ćete se osjećati u vlastitoj koži. Nemojte u ničemu pretjerivati, jer se neke poteškoće mogu i pogoršati. Tijekom zadnje dekade nećete biti u tako sjajnoj formi. Ako želite uživati u praznicima, morat ćete biti i umjereni.

Savjet

Znate kako stvari stoje, ali nemojte svoje mišljenje i viđenje nametati drugima!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT