VODENJAK - mjesečni horoskop

VODENJAK - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

S Merkurom u kući veza Vodenjaka, tijekom srpnja 2017. godine dobro će vam ići flertovanje i zavođenje, poticanje razgovora, nove ideje ili zanimljive teme. Možete imati osjećaja samo za oštroumne i rječite osobe. U ovom periodu ćete razgovarati o zajedničkom životu, braku i, naravno, seksu, ako uzmemo u obzir činjenicu da je Merkur vladar kuće erotike Vodenjaka. Budući da je u toj kući i Venera, srpanj obećava nešto konkretnije od razgovora. Ugađat ćete svojim osjetilima, ali nećete izgubiti glavu: odluke će biti donesene na temelju objektivnosti i logike, barem u prve dvije dekade. U zadnjoj dekadi u kuću veza Vodenjaka ulaze Sunce i Mars i raspoloženje postaje vatrenije, strastvenije, impulzivnije i ponekad čak eksplozivnije.

Posao i novac

Ako niste uzeli godišnji u ovom periodu, očekujte povećan obujam posla, hitne poslove koje treba odraditi, s više srca, zato što su Sunce i Mars u kući posla Vodenjaka. Vidjet ćete da se stvari pokreću, ali morat ćete naporno raditi, povremeno pod povećanim pritiskom, u hitnim ili kriznim okolnostima. Bit će izazova i nezgoda, ali isto tako i mogućnosti da se iskažete, izborite i potvrdite da ste na svom teritoriju. Značajne će biti suradnje s drugima i dobivanje novih informacija za naredni period, isto tako i za financije. U pregovorima budite objektivni i pažljivo proučite dijelove koji se odnose na novac.

Zdravlje i moral

Prisustvo Marsa i Sunca u 6. kući Vodenjaka ne potiče samo posao, nego i veće zanimanje za zdravlje. U nekim slučajevima zbog želje da popravite svoje zdravstveno stanje, a u nekim drugim zbog potrebe, jer može doći do upalnih i bolnih procesa i nezgoda. Budite oprezni! Povoljan je period za kontrolu i pretrage. 

Savjet

Isplanirajte dobro sve, organizirajte se kako ne bi došlo do kriznih situacija. Neke obaveze podijelite s drugima.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT