VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop studeni 2021.

Ljubav i veze

U studenom 2021. skloni ste djelovati previše nasilno i zauzimati dominantan stav u svom ljubavnom životu, bilo da se radi o dugotrajnoj vezi bilo službenoj ili nedavnoj. Vaša bolja polovica će vam se morati suprotstaviti, a odatle će se pojaviti svakakvi sukobi i svađe. U parovima sa starijim problemima, stvari mogu čak rezultirati razdvajanjem tijekom druge polovice mjeseca. U nekim je parovima udaljenost između partnera vidljivija tijekom ovog perioda jer je svaki od njih zauzet karijerom pa oba partnera imaju malo vremena i malo energije za interakciju, komunikaciju i uživanje u prisutnosti jednog drugog. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com ističe da je rješavanje situacije na vama dvoje, a ne na zvijezdama. Kada su u pitanju slobodni Vodenjaci koji žele započeti ljubavnu vezu, najbolje vrijeme u studenom 2021. je posljednja dekada, jer 22. studenoga Sunce – vladar kuće veza i braka – prelazi u 11. kuću (društveni život) . Također, 24. studenog u Vodenjakovom 11. polju tranzitira Merkur - vladar 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze). U ovom astrološkom kontekstu imate bolje šanse da se više družite i upoznate zanimljive ljude, uključujući nekoga tko će privući vaš romantični interes. Posljednjih dana u studenom 2021. u dugotrajnijim parovima može se vratiti mir i dobro razumijevanje, a samci Vodenjaci mogu započeti ozbiljnu vezu s dobrim izgledima na duge staze.

 

 

 

Posao i novac

Od početka studenog imate koristi od učinaka mladog Mjeseca (4. studenog) koji aktivira 10. kuću Vodenjaka (karijera, ciljevi, društveno-profesionalna reputacija). Kao rezultat toga, imate velike šanse da krenete novim putem, dobijete promaknuće, pokrenete posao ili uđete u novu fazu profesionalnog projekta. Od 30. listopada također u vašoj 10. kući je Mars – tradicionalni vladar ove kuće – praćen Suncem do 22. studenog i Merkurom između 6. i 24. studenog. U ovom astrološkom kontekstu, Tarot-horoskop.com smatra da možete očekivati ​​naporan period profesionalno. Dobivate priliku postići puno, pod uvjetom da ublažite svoju sklonost ka stalnom nametanju svoje točke gledišta, dominaciji i diktiranju. Vrijeme je da riskirate i izađete iz kolotečine svojih navika kako biste pogledali nove smjerove i pristupe. S druge strane, vaš obiteljski život može postati užurban, zahtjevan i utjecati na vaš profesionalni život. Ili obrnuto, neki bi Vodenjaci mogli poremetiti svoju obitelj zbog profesionalnih zahtjeva ili odluka koje donose na poslu. Pomrčina Mjeseca 19. studenog 2021. mogla bi označiti završetak dugotrajnog profesionalnog projekta ili vrijeme krize u profesionalnom partnerstvu. Ova kriza vam pomaže da postanete svjesni da morate radikalno promijeniti temelje na kojima gradite svoje suradnje, veze i slično.
 

Zdravlje i moral

Emocionalne oluje ovog perioda ostavljaju snažan trag na vas i mogli biste biti mrzovoljniji i osjećati se umornije i nezainteresirano. Izvor vašeg nezadovoljstva najvjerojatnije je negdje unutra, a s pomrčinom Mjeseca sve to može iznenada izaći na vidjelo, svladati vas i iznenaditi vaše najmilije. Tarot-horoskop.com preporučuje da se više odmarate i pomirite sami sa sobom. Vrijeme je da pokušate shvatiti odakle dolazi vaš nedostatak povjerenja u vlastite ideje, jer vas izjeda iznutra i može utjecati na vaše zdravlje i veze s drugima.

 

 

 

Savjet

Razmislite o stvarima prije nego što započnete neplodne rasprave s drugima ili prije nego što potaknete postojeće sukobe! Mali su izgledi da ćete time nešto dobiti.

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela