VODENJAK - mjesečni horoskop

VODENJAK - horoskop listopad 2017.

Ljubav i veze

Prvi dio listopada 2017. godine je problematičniji kada se radi o ljubavnom životu: Venera, planeta ljubavi, je zajedno sa Marsom u nepovoljnoj kući i pravi kvadrat sa Saturnom, vladarem Vodenjaka. Sunce, vladar kuće parova Vodenjaka, je u slabom položaju i zaista ne može popraviti situaciju. Ne može to učiniti ni Merkur, vladar kuće strasti, budući da nije tako jak u prvom djelu mjeseca. Stvari će se dosta sporo kretati i postoji mogućnost da u vašem ljubavnom životu iskru problemi. Ali, nakon 17. listopada 2017. godine vi ćete zakoračiti u novu fazu: Merkur prelazi u drugi znak i nakon tog pravi konjunkciju s Jupiterom, Velikom Srećom, a 23. listopada dolazi i Sunce. To znači da u zadnjem djelu mjeseca možete očekivati sretne trenutke.

Posao i novac

U prvom djelu mjeseca, dok su Venera i Mars prisutni u 8. kući Vodenjaka (do 14. listopada 2017. godine), i dalje ćete imati financijskih briga. Moguće su poteškoće s novcem koji dolazi kroz partnerstva, kao poklon, naslijeđe i slično. Sve to predstavlja izazov. Puno energije ulagat ćete u obrazovanje, putovanja, kulturološke ili duhovne ciljeve. Unatoč svemu, očekujte značajan događaj u listopadu 2017. godine: 10. listopada Jupiter, Velika Sreća, ulazi u kuću karijere Vodenjaka. Jupiter će biti na vašoj strani nešto malo više od godine dana. Neočekivane mogućnosti će vam se otvoriti koje ispunjavaju vaše snove i ambicije i pomoći će vam da dosegnete svoje ciljeve.

Zdravlje i moral

Na sreću, vladar Vodenjaka, Saturn se nalazi u sretnoj kući i u dobrom je odnosu sa Suncem i Velikom Srećom, Jupiterom. Da je drugačije, sve te planete koje prolaze kroz 8. kuću Vodenjaka izazvale bi stres, strahove, opsesije i krizne situacije. Trebali bi se odmarati i ne brinuti zbog problema koji se nisu dogodili.

Savjet

Budite jasni i ne upuštajte se u velike financijske rizike!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT