VODENJAK - mjesečni horoskop

VODENJAK - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Venera, planeta ljubavi, je retrogradna, u 3. kući Vodenjaka, većinu ožujka 2017. godine. Tu kuću povezujemo s razmišljanjem i možda je vrijeme da razmislite o određenim dijelovima vašeg ljubavnog života. 3. kuća predstavlja komunikaciju i putovanja, što će postati dosta važno za veze i to u nekim situacijama može označavati susretanje nekoga ponovno ili ponavljanje određenih situacija. Sunce, vladar parova Vodenjaka, pokazuje da postoje određene financijske brige koje se upliću u ljubavnu vezu ili ljubavna situacija utječe na donošenje odluka o financijama. Nakon 20. ožujka i Sunce ulazi u 3. kuću i pridružuje se Veneri. 

Posao i novac

Sve do kraja 2017. godine vi ste glavni u igri zato što je tradicionalni vladar Vodenjaka, Saturn, u sretnoj kući i ima podršku Jupitera, Velike Sreće. U ovakvim okolnostima, tijekom ožujka 2017. godine, Merkur, vladar kuće karijere Vodenjaka, zajedno sa Suncem, Marsom i Venerom, usmjerava vašu pažnju i interes prema stjecanju novih informacija, komunikaciji, preuzimanju raznih inicijativa (povezanih s povećanjem zarade), putovanjima i pregovorima. Sada ponovno možete pokrenuti rasprave oko starijeg projekta i sastati se sa starim prijateljima s kojima ste izgubili kontakt, kolegama i osobama s kojima ćete nastaviti graditi ugodne i korisne odnose. Kroz prve dvije dekade ožujka najviše ćete se usmjeriti na posao i zaradu.

Zdravlje i moral

Bit ćete vedrog raspoloženja tijekom ožujka 2017. godine, iako u prvom djelu mjeseca može doći do nemira. Općenito, vaše zdravstveno stanje je u granicama normale. Jedino što trebate pripaziti je kada koristite oštre predmete ili ako radite s opasnim tvarima, materijalima, predmetima ili napravama.

Savjet

Vrijeme je da osvježite svoje znanje u onom području koje vas najviše zanima!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT