c LAV - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop veljača 2019.

Ljubav i veze

Sam početak mjeseca, 4. veljače 2019. godine obilježen je događajem. Mlad Mjesec događa se u vašoj 7. kući. To znači da ulazite u novu fazu vašeg bračnog života ili života u paru. Ako niste u vezi, pomoći će vam da upoznate novu ljubav. Pravi je period da na vaš brak ili vezu pogledate novim pogledom, da razmislite o očekivanjima koje imate od veze i partnera. Možete očekivati razna iznenađenja i preokrete, posebno kada Sunce (vladar Lava) uđe u vašu 8. kuću (kuću intimnosti). Bit ćete živi dokaz činjenice da sve ovisi o tome što se događa ispod plahte. Uživat ćete u harmoničnom ljubavnom životu tijekom veljače 2019. godine. Ako i dođe do nesporazuma, vrlo brzo ćete ih razriješiti. Jupiter još uvijek čuva vašu kuću ljubavi, pa ćete biti vedri i optimističnog pogleda na vaš ljubavni život. Obiteljski život bit će na prvom mjestu i najvažnija podrška u svemu što ćete željeti ostvariti. Teške prepreke lakše ćete savladati. Imat ćete aktivan društveni život, što je dodatan plus za one koji nisu u vezi , pa mogu očekivati posebno ljubavno poznanstvo.

 

 

Posao i novac

Saturnu i Plutonu (koji ostaje dosta dugo u kući posla i zdravlja Lava), pridružuje se Venera, 4. veljače 2019. godine, a Venera je vladar vaše 10. kuće (karijere i društveno-profesionalnog statusa). Naporno ćete raditi kako bi ostvarili ciljeve koje ste si zacrtali. Puno vremena posvetit ćete razmišljanju o vama važnim pitanjima. Odlučni ste i optimistični i to će vam pomoći da lakše ostvarite svoje planove. Što god radili, nemojte dopustiti da drugi utječu na vas. Napravite onako kako vi želite. Venera vam pomaže pri ostvarenju dobrih suradnji. Najbolje je da se sami prihvatite posla, da zaprljate ruke, bilo da ste nadređeni nekome ili niste ili imate svoj posao. Kako god bilo, važno je da sudjelujete, da budete korisni, da pomažete. Sjajne prilike su pred vama, ali nemojte oklijevati, ugrabite ih s obje ruke čim se pojave. 14. veljače Mars ulazi u vaše 10. polje i donosi vam dodatnu energiju koja vam je potrebna za ostvarenje nekih najambicioznijih ciljeva. Poslovna putovanja spoj su korisnog i ugodnog. Financijska situacija će se popraviti, ponajviše zbog vaših vještina i podrške obitelji. Povoljan je period za studente.

Zdravlje i moral

Tijekom veljače 2019. godine moguće su manje zdravstvene poteškoće, ali već oko 19. veljače stanje se popravlja. Ovo je dobar period za izbacivanje svega nepotrebnog iz svog života. Mogli bi se odreći, na primjer, pušenja, nekih drugih loših navika i slično. Udaljite ljude koji vas iscrpljuju iz svog života, kao i one koji imaju loš utjecaj.

Savjet

Tražite rješenja za otplatu dugova, nemojte stvarati nove dugove!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT