LAV - mjesečni horoskop

LAV - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

Srpanj 2017. godine donosi bitku između težnje da letite krilima romantike, idealizma i težnje da vidite stvari iz realističnijeg i budnijeg kutka gledanja. Na Veneru, planetu ljubavi, i Saturna, tradicionalnog vladara kuće parova, utječe neskladan aspekt varljivog Neptuna, dok alarmirajući Merkur, smješten u Lavu, nastoji privući vašu pažnju. Stvari su pomalo nejasne, no zaista ne na škodljiv način. Ipak su planete koje su odgovorne za vaš ljubavni život u sretnim su položajima i stvari će se u konačnici završiti vama u korist. Temelji veze su, više nego ikad, komunikacija i sex. 

Posao i novac

U prve dvije dekade srpnja 2017. godine najbolje bi bilo da odete na godišnji odmor. Sunce i Mars su smješteni u diskretnoj 12. kući i neće se puno toga događati u vašem profesionalnom životu, a ni vi nećete biti toliko zagrijani za posao. Neće biti puno akcije. Ovo je povoljan period za procjenu situacije i položaja, zato što je Merkur u Lavu, za sastanke, konvencije ili za grupne aktivnosti, kao i za jačanje profesionalnih odnosa i veza, jer Venera, vladar kuće karijere Lava, želi tako. U zadnjoj dekadi srpnja 2017. godine ponovno dobivate vjetar u jedra, kada će se neke stvari i projekti konkretizirati i kada ćete ubrati plodove svog rada. Ovaj povoljan period za ostvarenje uspjeha produžuje se u sljedećem mjesecu. Financijska situacija se popravlja.

Zdravlje i moral

Misli su jasne, ali nemate puno energije kroz prve dvije dekade srpnja 2017. godine. U ovom periodu morate više odmarati i pripazite na svoje zdravlje, posebno ako neki problemi već postoje. Sa konjunkcijom Sunce - Mars u nepovoljnom aspektu i u nepovoljnoj kući, može doći do pada imuniteta, zaraznih bolesti ili nezgoda. U zadnjoj dekadi vraća vam se dobra forma.

Savjet

Posvetite se obavezama, ovisno o prioritetima, a neke obaveze podijelite s drugima!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT