LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop travanj 2020.

Ljubav i veze

U vašem ljubavnom životu bit će puno razgovora s voljenom osobom o zajedničkim obavezama i općenito o svim pojedinostima vašeg odnosa i ponašanja jedno prema drugom. U najboljem scenariju pronaći ćete zajednički jezik i zajedno naći rješenja za određene probleme i zamjerke, bez forsiranja ili manipulacije i oboje ćete biti iskreni i realni. Jedino tako vaš odnos može postati zdraviji, bolji i bliskiji, od 4. travnja 2020. godine. Krajem mjeseca Mars i Saturn oživljavaju vašu kuću veza, partnerstva i braka i pomažu vam da popravite ili stabilizirate vaš odnos i brak, ako to najiskrenije želite. Nakon 20. travnja moguće su napetosti kroz odnos i sukob mišljenja. Izgledno je da ćete se razilaziti u mišljenju o zajedničkoj budućnosti. Budite oprezni i nemojte nametati svoju volju, cilj je da se usuglasite a dobre šanse da se to i ostvari su nakon 25. travnja. Općenito, u ovom periodu ćete  puno ozbiljnije gledati na odnos s voljenom osobom. Zato će i slobodni Lavovi biti rezerviraniji i promišljeniji kada se radi o ulasku u novu vezu.

 

 

Posao i novac

Jupiter - Pluton konjunkcija u 6. kući (posao) Lava, 4. travnja 2020. godine, obećava ulazak u novu profesionalnu fazu. Ako mislite da nešto trebate mijenjati, sada je pravo vrijeme za to. Razmislite o tome kako se predstavljate, na koji način pokazujete svoje vještine i komunicirate s radnim kolegama, suradnicima i nadređenima, ako ih imate. Prva polovica mjeseca povoljna je za pronalazak novog posla ili za pregovore o visini plaće na sadašnjem poslu. Prvi dio mjeseca povoljan je za bilo koju vrstu pregovora, za potpisivanje ugovora i za sklapanje poslovnih partnerstva. Prisustvo Marsa i Saturna u vašoj kući udruženja donosi dobit kroz partnerstva, možda i suradnji s inozemstvom. Prolazak Merkura (vladar novca Lava) kroz vašu 9. kuću (inozemstvo) ukazuje na prilike za ostvarenje veće zarade, ako ste dovoljno hrabri da izađete iz svoje komforne zone i potražite posao ili suradnike u inozemstvu. Sunce ulazi u vašu 10. kuću (karijera i društveno - profesionalan ugled) 19. travnja 2020. godine i donosi vam više hrabrosti za provedbu vaših ideja, kao i mogućnosti da ih realizirate. Ipak, uspjeh ne dolazi ako ste sami, već kroz suradnje s drugima.

Zdravlje i moral

Zdravstveno stanje bi moglo biti problematično tijekom travnja 2020. godine, ali taj period iskoristite kako bi ostvarili važne promjene u svom životu. Jupiter - Pluton konjunkcija pomoći će vam da promijenite ritam, svakodnevne navike i da se riješite onih loših, te uvedete nove, zdravije navike. To uključuje i zdraviju prehranu. Koliko god posla imate, odvojite vrijeme za meditaciju, masažu, odmor i opuštanje.

Savjet

 

 

S donošenjem materijalnih i financijskih odluka nemojte žuriti! Pažljivo birajte prilike.

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com