LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop siječanj 2020.

Ljubav i veze

Vaši postupci doista mogu govoriti glasnije od riječi, ali bez obzira na to govorite li, ili djelujete, vaši osjećaji i ozbiljna predanost sasvim su očiti i jasni. Strast i želja bit će snažni, ali i vaše izjave. Unatoč obavezama, uspješno ćete raditi nekoliko stvari istovremeno i voljenoj osobi uspjet ćete pokazati koliko vam je stalo i koliko vam znači. Provedite vrijeme razmišljajući o svojim potrebama. Postojeći odnos treba djelić romantike između 3. i 15. siječnja kako bi održali sklad. To nije nikakav problem za vas, uz malo više pažnje i malo kreativnog truda, lako će ljubav procvjetati, a posebno nakon 20. siječnja. Tada će rezultati takvog vašeg truda biti očiti i ugodno će vas iznenaditi ponašanje voljene osobe. S druge strane, može se dogoditi da vas fascinira netko tko nije dostupan. To bi bila igra, no da li ju želite igrati? Pomrčina Mjeseca 31. siječnja testira veze. Ako ste slobodni, pripremite se za nova poznanstva. Želite novu ljubav, ali mora biti nešto posebno. Odvažit ćete se na put traženja i nećete silaziti s njega dok vas ne dovede do osobe koja će vas dublje dotaknuti.

 

 

Posao i novac

Početkom godine moćne planete okupiraju vaše polje posla i zdravlja. Osjećat ćete se dobro. Nepredviđeni događaji u karijeri uzdrmat će tlo, posebno kroz zadnje dvije dekade, ali vi ćete se dobro nositi s takvim situacijama. Uspostavljanje veza s drugima, otkrivanje i razgovori o budućim radnjama i planovima, bavljenje pravnim ili obrazovnim pothvatima oduzimat će vam većinu vremena. Ozbiljni napori utrli su put ka uspjehu. Obrazovanje, usavršavanje vaših vještina ili podučavanje drugih može biti važno za vašu karijeru. Maštovite i inovativne udruge mogu otvoriti puteve o kojima niste razmišljali, iako ćete možda imati financijskih izdataka zbog toga između 20. i 25. siječnja. Dajte si vremena prije nego što skočite u bilo što, posebno nakon 26. siječnja. Pregovori i prezentacije dobro prolaze u periodu od 1. do 15. siječnja, ali možete naići na zastoj nakon 20. siječnja ako niste postavili potrebne temelje.

Zdravlje i moral

Sunce i Merkur snažno utječu na vaše polje zdravlja. Ovo je dobar period za procjenu vašeg zdravstvenog stanja i novih saznanja o vašem tijelu i vašim potrebama. Napravite kontrolu. Ako imate poteškoća, nemojte odgađati pretrage. Period nakon 17. siječnja povoljan je za novi zdravstveni tretman.

Savjet

 

 

Nekoliko velikih stvari vas čeka, ali sada stavite sve po strani malo. Živite ispunjen život, uživajte u dobrim odnosima, budite i nadalje vedri i optimistični!

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com