LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop studeni 2020.

Ljubav i veze

U posljednje vrijeme mnoge Lavove muči osjećaj obveze prema svojoj boljoj polovici ili nekome drugome kome su dali obećanja ili s kime su se obvezali. Tijekom ljeta, kada je Jupiter (vladar Lavove kuće ljubavi) susreo Plutona - obojica u retrogradnom kretanju - sigurno ste razgovarali sa svojom boljom polovicom o nekim temama vezanim uz radost što ste dio para. U studenom 2020. Jupiter i Pluton se posljednji put susreću u Jarcu, a energija konjunkcije pomaže vam u donošenju glavne odluke o kojoj ste vjerojatno razmišljali još od ožujka ili početka travnja. Lavove koji su žonglirali ljubavnom aferom i službenom vezom okolnosti bi mogle natjerati da donesu odluku, možda ne ugodnu, ili bi mogli zaključiti da njihova bolja polovica donosi odluku za oboje. Vrijeme je za konačan izbor: ili se oslobađate ideje da se vratite bivšoj ljubavi i potpuno se posvetite svojoj trenutnoj vezi, ili otpuštate trenutno partnerstvo i pokušavate ponovno osvojiti srce izgubljene ljubavi. Bez obzira jeste li u vezi ili još uvijek tražite životnog partnera, preporučujemo velik oprez s predispozicijom da uvijek napravite istu grešku, vrteći se u začaranim krugovima s emocionalne točke gledišta. 21. studenog 2020. Sunce - vladar Lava - započinje svoj tranzit kroz 5. kuću (ljubav, romansa, koketiranje, ljubavne veze), što olakšava emocionalno raspoloženje. Slobodni Lavovi sada imaju više prilika za uspješno vježbanje svojih osvajačkih vještina.

Posao i novac

12. studenoga 2020. konjunkcija Jupiter-Pluton usavršena je u Lavovoj 6. kući (posao i zdravlje), tako da imate priliku pokrenuti ili ponovno pokrenuti projekt koji ste započeli ili ste na njega mislili početkom travnja, ali koji nije krenuo kao što je planirano. Mnogi Lavovi sada imaju priliku napraviti velike profesionalne promjene, na poslu ili kada je riječ o njihovom pogledu na posao, uključujući odluku je li dugoročno u njihovom najboljem interesu biti zaposlenik ili graditi vlastiti posao. Konjunkcija Jupiter-Pluton predviđa bolje izglede za pronalazak posla ili potpisivanje ugovora o kojem pregovarate od proljeća. Do 21. studenog 2020., Venera - vladar Lavove 10. kuće (karijera, ciljevi, društveno-profesionalne veze) - prolazi kroz vašu 3. kuću (komunikacija, razmišljanje, transakcije i razmjene svih vrsta) i stvara napete aspekte s planetima s vaše 6. kuće (Jupiter, Pluton i Saturn). Kao rezultat toga, ističemo da možete očekivati ​​da će pregovori biti spori i teški, bez obzira tražite li zapošljavanje ili zapošljavate vi nekog. Merkur - vladar Lavove kuće (rad za novac, osobne resurse i vrijednosti) - nastavlja svoje izravno kretanje 4. studenog. Harmonični planetarni aspekti koje je Merkur stvorio s planetima iz vaše kuće rada nakon 25. najavljuju znatnu zaradu od rada i mogućnost ostvarivanja dodatnog prihoda od sekundarnih posslova. Drugi važan astrološki događaj je pomrčina Mjeseca 30. studenoga 2020. koja se događa u Lavovoj 11. kući i sugerira da bi suradnja s grupom ili sudjelovanje u zajedničkom projektu moglo prestati. Ili počinjete shvaćati da morate napustiti neke projekte koji ne rezultiraju koristima koje ste željeli, ni u prihodima ni u perspektivama izgradnje solidne društveno-profesionalne reputacije.

Zdravlje i moral

Astrološki kontekst studenog 2020. pokazuje da je najbolje vrijeme za značajne promjene u načinu života i odustajanje od nekih nezdravih navika. Mnogi su Lavovi započeli dijetu ili vježbanje negdje u proljeće, ali polako su odustali od nje prema ljetu. U studenom imaju šanse da se vrate na pravi put ili vrate u formu, s više pokreta i volje. Mnogi od vaših problema mogu biti emocionalni ili su povezani s niskim samopoštovanjem ili činjenicom da se u posljednje vrijeme ne osjećate voljeno ili vam se ne dive. U studenom 2020. dobivate priliku prilagoditi svoje ideje o sigurnosti i svojoj osobnoj vrijednosti, što bi moglo dovesti do puno boljeg raspoloženja i poboljšanog fizičkog tonusa.

 

 

Savjet


Mars nastavlja svoje izravno kretanje 13. studenog, u Lavovoj 9. kući. Iskoristite energiju Marsa maksimalno kako biste povratili svoju žeđ za avanturom, želju za osvajanjem novih horizonata i hrabrost da promijenite svoj pogled na život i svoja disfunkcionalna uvjerenja!

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com