LAV - mjesečni horoskop

LAV - horoskop prosinac 2017.

Ljubav i veze

Vladar Lava, Sunce, nalazi se u vašoj kući ljubavi i seksualnosti kroz prve dvije dekade prosinca 2017. godine i jasno je da su to vaši prioriteti u ovom periodu. Venera prolazi kroz istu kuću do 25. prosinca. I retrogradan Merkur je tu prisutan od 3. do 23. prosinca. To znači da je prosinac obojan intenzivnim osjećajima i potrebama za novim iskustvima, ali bit će i neodlučnosti, zbunjenosti i kontradiktornosti. Vaši pokušaji da stvari razriješite logičkim putem rasvijetlit će neke stvari u zadnjoj dekadi. Ali do tada uživajte u onom najboljem i najljepšem kroz vruće i strastvene tjedne, pune iznenađenja i pustolovina!

Posao i novac

Najviše kreativni bit će Lavovi tijekom prosinca. Sada možete pokazati svoje sposobnosti i talente, promovirati i prezentirati, proširiti posao. Najviše potencijala imaju oni koji se bave umjetnošću, zabavom, igrama, sportom i kroz hobije, ali mogućnosti se mogu ukazati i kroz druga polja. Bit ćete motivirani i u vašem interesu na prvome mjestu bit će dom, imovina i za sve što ima veze s onim što posjedujete i s kućnim komforom. Na tim poljima energično ćete preuzimati inicijativu i aktivirati se. Na novčanom planu, priljev novca će rasti zahvaljujući sretnim okolnostima, ali nagađanja, kockanje i nepromišljene kupovine mogu donijeti gubitke.

Zdravlje i moral

Kroz prve dvije dekade prosinca 2017. godine bit ćete u dobroj formi i dobrog raspoloženja. Imat ćete bljeskove filozofskih misli ili ozbiljnijih namjera u periodu od 21. do 22. prosinca. U zadnjoj dekadi stvari vam se neće činiti dovoljno dobrima. Zbog toga nemojte u ničemu pretjerivati, posebno oko blagdana. Bilo bi najbolje kada bi imali pomoć oko svega što morate napraviti (ugodnije je ako nekog imate uz sebe) ili uzmite manji godišnji odmor.

Savjet

Nemojte previše novca potrošiti na darove i zabavu!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT