LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop studeni 2021.

Ljubav i veze

Veze s drugima - uključujući one ljubavne - obično su napete tijekom studenog 2021., možda zato što niste sigurni što zapravo želite. Također je moguće da ćete se osjećati preopterećeni kućanskim poslovima i obvezama prema obitelji pa ćete osjetiti potrebu za više neovisnosti i više slobode kretanja. Odnosi koji su prošli kroz težak period mogli bi doživjeti razne sukobe koje je teško upravljati. Ako ste u takvoj situaciji, događaji koji se dogode tijekom ovog perioda jačaju vaše uvjerenje da morate napraviti drastičnu promjenu kada je u pitanju kamo idete sa svojim životom. Čak i u dobro izbalansiranim odnosima može doći do razdora zbog činjenice da ste previše uključeni u posao i razvoj svoje karijere pa nemate puno vremena za obiteljski život, svoju bolju polovicu i slično. Tarot-horoskop.com preporučuje da odvojite dovoljno vremena i za svoj osobni život, inače bi se dani oko pomrčine Mjeseca 19. studenog mogli pokazati iznimno kompliciranim i teškim. Za samce Lavove povoljniji period počinje 22. studenog kada Sunce, vladar Lava, počinje svoj tranzit kroz 5. kuću (romantika, ljubav, flert, ljubavne veze), nakon čega slijedi Merkur 24. studenog. Ovaj period bi mogao biti dobar za Lavove koji su već uključeni u ljubavne veze jer im daju prilike da se (ponovno) zbliže sa svojom boljom polovicom, nadahnjujući ih da pokažu svoje osjećaje i ugodno impresioniraju svoju bolju polovicu.

 

 

 

Posao i novac

Ako stvarno želite poboljšati svoju profesionalnu situaciju, karijeru i ugled, Tarot-horoskop.com preporučuje da budete što fleksibilniji i da se klonite autoritarnih ispada. Vrlo je vjerojatno da se u studenom 2021. vaše ideje i strategije uopće neće podudarati s onim što žele vaši nadređeni ili poslovni partneri. Tarot-horoskop.com savjetuje da se klonite stavova i inicijativa koje mogu izazvati sukobe, da budete što fleksibilniji i otvoreniji za ono što vam drugi predlažu. Strah od toga da u nečemu ne budete najbolji i najcjenjeniji može vas navesti da se ponašate prenagljeno. Ako morate ići na razgovor za posao ili poslovne pregovore (u zavisnosti od slučaja), dobit ćete više od umjerenog stava. Ako pretjerujete s predstavljanjem svojih zasluga i vještina, riskirate da dobijete suprotan učinak od onoga što ste željeli. Pomrčina Mjeseca 19. studenog 2021. iz Lavove 10. kuće može obilježiti trenutak epifanije, kada neka profesionalna ili obiteljska stvar ima snažan utjecaj na vas. Vjerojatno ćete se morati potpuno uključiti kako biste riješili ono što trebate ili promijenili ono što treba promijeniti. Možda ćete dobiti priliku napustiti emocionalno naslijeđe koje je teško ili neke ideje stečene u djetinjstvu koje se pretvaraju samo u prepreke da postanete ono što želite kao osoba, uključujući i vaš profesionalni put. Tijekom zadnjeg dijela studenog neki Lavovi mogu proći kroz velike profesionalne promjene koje utječu i na njihovu materijalnu situaciju. Od 5. studenog 2021., tranzit Venere kroz Lavovu 6. kuću (posao i zdravlje) pokreće vas profesionalno ili vam pomaže da dobijete posao, čak i ako to nije prvo mjesto o kojem ste sanjali. Pomrčina bi vam mogla skrenuti pozornost na situacije koje vas tjeraju na reviziju stava prema poslu i statusu zaposlenika.

Zdravlje i moral

Pred vama je prilično napet period, a vanjske napetosti mogu se vrlo lako prenijeti na vaše tijelo kao mišićne kontrakcije, glavobolje ili upale. Ako znate da imate problema s cirkulacijom, Tarot-horoskop.com preporučuje da im posvetite više pažnje. Također ne biste trebali zanemariti ono što osjećate i imajte na umu da tijekom ovog perioda vaše vlastite osjećaje može biti prilično teško držati pod kontrolom. Gledanje u prošlost ili rješavanje nekih starijih obiteljskih stvari moglo bi vam skinuti teret s leđa.

 

 

 

Savjet

Ako prolazite kroz profesionalne probleme, nemojte biti tvrdoglavi i raditi stvari onako kako ste ih radili. Potražite novi pristup! Možete razmotriti čak i radikalnu promjenu vašeg područja rada.

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela