LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop listopad 2019.

Ljubav i veze

Vrijeme je da Lavovi ponovno obrate pažnju na odnose. Uživajte u večeri ili provedite vikend sa svojim partnerom. Dugo ćete pamtiti intimne trenutke koje provedete zajedno tijekom listopada 2019. godine i, osim toga, produbit ćete svoju vezu. Oni bez partnera mogu izaći i uživati u druženjima. Ako tražite veliku ljubav, Jupiter vam donosi dar. Atmosfera općenito ostaje jako dobra, kritike drugih ne dosežu vas. Svoje želje izražavate s lakoćom. Kod nekih Lavova, stavovi i potrebe u ljubavi također se drastično mijenjaju. Ljubavni život Lavova bio je poput opernog koncerta, s novim epizodama tjedno. Zapravo vam se svidjelo. Sada, tijekom listopada težit ćete ostvarenju veće stabilnosti. Definitivno ljubav postaje duhovna. Prije svega, potražite tu nit koja vas dublje, duhovno povezuje. Drugo, romantiku promatrajte kao dio vašeg duhovnog puta. Ovog mjeseca zvijezde vas vode prema preobrazbi, otkrivaju put prema sebi i ljudima s kakvima bi željeli biti. Privlačite ljubavnike ili partnere koji imaju iste interese. Venera u opoziciji s Uranom vas nadahnjuje, imate potrebu voljeti i biti voljeni zauzvrat. Kao rezultat toga, emocionalno povezivanje s partnerom postaje jače.

 

 

 

Posao i novac

Karijera Lavova cvjeta, kao i financijska situacija. Projekti su vam važni, zato ne gubite vrijeme i slijedite intuiciju koja će vas odvesti do novih početaka. Ako vas ljubav pokreće, nećete biti razočarani, zvijezde igraju s produžecima, planetarni utjecaji pojačavaju vašu kreativnost. Kuća novca naglašena je uz prijateljske planetarne aspekte, posebno u prvoj polovici mjeseca. Kao rezultat toga, Lavovi razmišljaju o boljem i o novim ciljevima koje žele ostvariti. Mars utječe na razvoj i rast, otkriva nove i isplative perspektive, u financijskom smislu. Inspirirani ste i sigurni u svoje snage, a to vas može odvesti daleko ako niste pod utjecajem ega, i ako ne pretjerujete sa samodokazivanjem. Nakon 24. listopada očekujte otvaranje novih profesionalnih mogućnosti ili pregovaranje. Ako ste nezaposleni, prilika za novi posao će biti. Osjećate da su dobri izgledi za razvoj i napredak. Nadoknađujete zaostatke, a hrabrost i profesionalna sposobnost pomoći će vam da se istaknete među kolegama ili kroz natjecanja, a hijerarhijski nadređeni primijetit će vas. Konflikti ne izostaju na radnom mjestu, posebno u drugoj polovici mjeseca, zato djelujte sa strpljenjem i diplomacijom kako ne biste pogoršali situaciju. U drugoj polovici mjeseca dobro bi bilo sudjelovati na tečajevima, radionicama i praktičnim demonstracijama, jer će vam to ići u prilog.

Zdravlje i moral

Ulažete napore da svoj rad učinite efikasnijim, jer imate puno obaveza kod kuće i na poslu. Ali nikako ne po cijenu vašeg zdravlja, zato budite oprezni. Obavezno provodite dovoljno vremena opuštajući se, dobro spavajte i redovito vježbajte. Ako imate problema s probavom koji su povezani sa stresom, napravite male promjene u svojoj prehrani: više povrća i manje mesa, više voća i manje slatkiša. Na kušnji ste kada se radi o kupovini raznih stvari za vaš dom, za obitelj i kupovini odjeće.

Savjet

 

 

 

Jasna komunikacija ključ je za uspjeh tijekom ovog mjeseca. Riječi, izgovorene ili pisane imaju svoju težinu. Vrijeme je da odlučite što točno želite i što je prava istina za vas prije nego što progovorite. Obratite pažnju na znakove koje vam zvijezde šalju!

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com