LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop prosinac 2019.

Ljubav i veze

Do 22. prosinca Sunce, vladar Lava, prolazi kroz 5. kuću Lava (ljubav, avanture, zabava i flertovi) i oživljava vaš ljubavni život, donosi nove poticaje i potrebu za više pažnje. U danima između 7. i 9. prosinca povećan je rizik od upadanja u nezgodne situacije u kojima će biti potreban kompromis ili koje su opasne za vaše psihičko i fizičko stanje ili za vaše materijalno stanje budući da bi se mogli naglo zaljubiti i izgubiti u potpunosti glavu. Ali, ako pogledamo podalje od ovakvih situacija koje se mogu lako izbjeći, Lavovi mogu zavesti i impresionirati bilo koga svojim velikodušnim srcem. Ako ste u braku, uživat ćete u posebnim trenucima bliskosti i ponovno probuđene strasti. Ako je bilo bračnih poteškoća, sada ćete ih razriješiti. Ulazite u jako dobar period 20. prosinca 2019. godine kada Venera prolazi kućom veze i braka Lava. Period je povoljan za dugoročne planove i za planiranje ulaska u brak. Venera i Uran jedno drugo podržavaju budući da su u uzajamnoj recepciji, što znači da slobodni Lavovi imaju dobre izglede za ulazak u vezu s osobom s kojom već postoji komunikacija ili suradnja, kroz posao ili kakve institucije. Može se raditi o nekome tko je utjecajan ili poznat, sa snažnom aurom.

 

 

Posao i novac

Prisustvo Jupitera u 6. kući Lava (posao i zdravlje) je dobra stvar tijekom prosinca 2019. godine budući da daje podršku Lavovima koji žele promijeniti posao ili naći novi posao, ako su nezaposleni. Jupiter vlada 5. kućom Lava (ljubav i kreativnost), a prolazi 6. kućom Lava, pa vas ohrabruje da poradite na vašim vještinama i da pokažete svoje talente i počnete ih prakticirati, te ih tako pretvorite u novi izvor zarade. Prolazak Jupitera kroz vašu 6. kuću pokazat će vam da vrijedi ulagati trud u stvari koje vam do sada nisu tako izgledale i koje ste smatrali nebitnima. Uočit ćete detalje i vidjeti veću sliku, iako to neće uvijek biti lako. Između 11. i 19. prosinca 2019. godine Jupiter pravi harmoničan aspekt s Uranom (smještenim u 10. kući Lava - karijera i društveno profesionalan ugled), što znači da će vam biti ponuđeni novi projekti, suradnje ili poslovi. Savjetujemo da se više uključite u ono što radite i da budete uporniji, te da korake koje želite poduzeti planirate pažljivije, kao i promjene koje želite ostvariti u karijeri. Pomrčina Sunca 26. prosinca u 6. kući Lava može donijeti nove prilike, projekte i ciljeve. Izbjegavajte financijska nagađanja. Ako ne poslušate taj savjet, mogli bi biti na gubitku prije Božića.

Zdravlje i moral

U sjajnoj ste formi, pa bi mogli preuzeti previše obaveza odjednom. Iskoristite povoljne okolnosti koje vam donosi prolazak Jupitera kroz vašu kuću posla i zdravlja i promijenite svoj način života i dnevni ritam, u zdraviji i bolji. Jupiter će vam pomoći da optimističnije gledate na dosadne stvari koje morate obaviti i da se zabavite obavljajući ih. Pomrčina Sunca 26. prosinca znači da bi oko Božića mogli proći manju krizu što se zdravstvenog stanja tiče, ako ste u zadnje vrijeme zanemarili svoje zdravlje ili ste pretjerivali. Očistite svoj život i svoje srce i vaše brige će nestati jedna po jedna, te će se stvoriti prostor za novo.

Savjet

 

 

Ako nema discipline, značajne poslovne prilike mogu biti propuštene. Nemojte razmišljati o velikim stvarima; imajte na umu da mali preokreti i promjene u organizaciji mogu donijeti željene promjene na bolje.

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com