c LAV - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Puno planeta se nalazi u vašoj kući ljubavi tijekom prosinca 2018. godine, ispred svih je Jupiter koji štiti tu kuću otprilike godinu dana. Jupiteru se pridružuje Sunce (do 22. prosinca) i Merkur (od 13. prosinca). Bit ćete vedri, strastveni i raspoloženi za flertove, sanjarenje i romantiku. Vaš društveni život bit će aktivan, a tako će biti i više prilika za upoznavanje novih ljudi i za zavođenje. S vremena na vrijeme ćete u tome pretjerati. U prvom i zadnjem tjednu mjeseca pripazite, jer bi mogli nasjesti na profesionalna zavođenja. Neki će sanjariti o novcu dobivenom kroz ljubavne afere. Imajte na umu da stvari mogu ispasti upravo suprotne! Prosinac je povoljan mjesec za Lavove koji traže nekog posebnog i za Lavove koji žele dosadan bračni život napraviti zanimljivijim. Nakon 19. prosinca može vam pomoći zajedničko putovanje. To će vam omogućiti da iza sebe ostavite monotoniju i obaveze i da se ponovno zbližite u ambijentu i okruženju koji će probuditi u vama optimizam, radost, užitak i želju za novim stvarima. Ako niste u vezi, putovanje u inozemstvo može donijeti iznenađujuć susret. Ako ne planirate takvo putovanje, možda upoznate nekog iz inozemstva ili iz drugačijeg okruženja.

Posao i novac

Ako se bavite nekretninama, posao će teći dobro. Tijekom prosinca 2018. godine moći ćete postaviti dobre temelje za dugoročno ostvarenje uspjeha u poslu. Imati ćete dovoljno energije da pokrenete projekte ili novi posao koji zahtjeva puno truda, vremena i strpljenja. Ovo je najbolji period za donošenje odluka o projektima i za odabir koje projekte nastaviti, a od kojih odustati. Najbolji je period i za promjenu posla. Sunce, vladar Lava, 22. prosinca ulazi u vašu 6. kuću (posla i zdravlja). Imate sve vrijeme svijeta da se dobro organizirate i promijenite tempo na poslu. Podsjećamo vas da je sada najbolje vrijeme za razradu strategija i za to da odredite koja sredstva su vam dostupna, a koja potrebna za ostvarenje ciljeva. Pokažite svoje talente i poradite na njima. Ako je potrebno, razmislite o prekvalifikaciji. Ako ste nezaposleni, potrudite se još više da nađete posao. Mogao bi vas privući brzi sistem piramidalne zarade, ali izbjegavajte nagađanja i držite se onog s čime raspolažete. Nemojte pretjerivati s trošenjem novca, budite pažljivi s novcem s kojim raspolažete, jer novac vam uskoro pristiže. Ako imate dugova ili ste posudili novac, krajem mjeseca će biti potražnja za povratom novca. Ako do sada niste razmišljali o štednji, sada je vrijeme da počnete.

Zdravlje i moral

Tijekom prosinca 2018. godine bit ćete dobro, psihički i fizički, ali trud koji ulažete u stvari može vas koštati. Odvojite dovoljno vremena za dobar san, za svoje hobije, ali izbjegavajte šoping kao terapiju, jer ćete biti u depresiji kada računi stignu.  Mnogi od vas bit će zabrinuti zbog debljine. Željet ćete vježbati više. Vanjske aktivnosti  u prirodi najviše će vam goditi. Lavovi sa starijim zdravstvenim problemima mogu dobiti nova upozorenja nakon krvnih pretraga. Nemojte davati novac takozvanim duhovnim iscjeliteljima, potražite stručnu i specijaliziranu osobu.

Savjet

Budite diskretni kada govorite o svojim idejama i planovima i birajte mudro kome to govorite!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT