LAV - mjesečni horoskop

LAV - horoskop ožujak 2018.

Ljubav i veze

S Marsom smještenim u kući ljubavi i seksualnosti, tijekom prvog dijela ožujka 2018. godine, očekujte snažan erotski naboj i rasplamsavanje romantike. Vodit će vas žeđ za pustolovinom i želja za osvajanjem, pa bi mogli upasti u strastvene avanture, ali ne bez rizika od turbulentnih posljedica. Kroz prve dvije dekade mjeseca (više u drugoj dekadi) Sunce, vladar Lava, pravi predivan trigon s Jupiterom, vladarom kuće ljubavi Lava, i donosi vam sreću, zadovoljstvo i ispunjenje. Ožujak 2018. godine je uzbudljiv mjesec i imat ćete osjećaj kao da ste u raju, ali to se više odnosi na ljubav zbog same ljubavi, ne na brak ili dugotrajne veze - tu ima nešto manje sreće.

Posao i novac

Sa Saturnom u kući posla Lava, prolazite kroz period kojeg označava rad i zalaganje, tokom kojeg se stvari neće razvijati dovoljno brzo kao što bi željeli. Ali ipak, tijekom ožujka 2018. godine možete se nadati pobjedi ili postignuću nečega što vam donosi materijalnu dobit zato što Sunce, smješteno u jednoj od kuća novca Lava, pravi trigon s Velikom Srećom, Jupiterom. Može se raditi i o nečemu vezanom za dom ili vlasništvo, naslijeđe, stečevinu ili vrijednosnice. Venera, vladar kuće karijere Lava, zajedno je s Merkurom u vašoj 9. kući što povećava vaš interes za kulturu, više obrazovanje, zakonodavstvo, poslovna putovanja i suradnje s inozemstvom.

Zdravlje i moral

Prvi dio ožujka nije puno drugačiji od zadnjeg dijela. Niste u sjajnom stanju, ali vi ste i po prirodi nemirni, no ako se pobrinete za sebe, sve će biti u redu. Drugi dio mjeseca mogao bi biti kritičan zato što Mars ulazi u kuću bolesti Lava gdje susreće Saturna. Budite na oprezu jer je ovo opasna kombinacija! Dobro se pobrinite za svoje zdravlje, slijedite dobivene upute i savjete i izbjegavajte rizik ili bilo kakva pretjerivanja.

Savjet

Vrijeme je da se posvetite duhovnosti i ezoteriji, ili da se posvetite istraživanju ili učenju!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT