LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop kolovoz 2020.

Ljubav i veze

Kolovoz 2020. započinje napetim planetarnim aspektom između Sunca - vladara Lava - i Urana - vladara vaše 7. kuće (veze i brak). Kao rezultat toga, mogu se pojaviti neke rasprave o smjeru u kojem se kreće vaš partnerski život i određeni zajednički dugoročni projekti. Do 22. kolovoza, dok je Sunce u Lavu, skloni ste uvidjeti samo svoje vlastite interese i nefleksibilniji ste nego inače, manje receptivni za ono što vaša bolja polovica želi. Preporučuje se pokušavanje prihvaćanja nekih kompromisa kako bi se postigla zajednička vizija; u suprotnom, riskirate da pogoršate neke starije sukobe ili stvorite sukobe iz ničega. Ali planetarni tranziti otprilike sredinom mjeseca pogoduju pronalaženju zajedničke perspektive kada je u pitanju organiziranje vašeg obiteljskog života. Vrijeme je da se suzdržite od donošenja presuda i imajte na umu u što vaša bolja polovica vjeruje, čemu se nada ili o čemu sanja. 15. kolovoza 2020. Uran započinje svoje retrogradno kretanje, tako da imate dovoljno dug rok za analizu smjera u kojem vaš brak ide. Ako niste u braku, ali dio ste neke veze, Uranovo retrogradno kretanje moglo bi označiti pojavu neizvjesnosti koju ste stvorili vi ili vaša bolja polovica, što više nije sigurno ima li vaša veza dugoročni potencijal. Kakve god planove ili namjere braka ili razvoda možda imate mogli bi biti poremećeni. S druge strane, parovi koji nemaju problema mogu maksimalno iskoristiti ovo Uranovo retrogradno djelovanje kako bi entuzijastično radili na restrukturiranju odnosa ili redefiniranju zajedničkih ciljeva. Mars - koji prolazi kroz vašu 9. kuću - budi vašu žeđ za avanturama i otkrićima. Predlaže se da preuzmete inicijativu i pozovete svoju bolju polovicu na izlet ili ih uključite u zanimljive ili uzbudljive potrage kako bi istjerali monotoniju. Marsov tranzit kroz 9. kuću favorizira i samca Lava, koji bi u konačnici mogao biti centar pozornosti potencijalnih partnera. Sve što trebate učiniti je ne razgovarati previše o sebi i samo o sebi, jer biste u protivnom mogli zaključiti da razgovarate sami sa sobom.

 

 

Posao i novac

Budući da je Sunce u Lavu i Mars prolazi kroz 9. kuću, Lava pokreću najambiciozniji ciljevi, osobni i profesionalni. Jedino što bi ih moglo spriječiti u postizanju tih ciljeva može biti njihov ego i želja da rade stvari samo na svoj način. Mars je u kolovozu 2020. u tijesnoj vezi s retrogradnim planetima iz Lavove 6-te kuće (posao i zdravlje), što sugerira da iako imate dobre ideje i odvažnu viziju, kako ih predstavljate je od važnosti i uzbuđuje sukobe na poslu ili jednostavno uspijeva izazvati nepovjerenje i neslaganje s drugima. To vam može poslužiti da se u svom slučaju izjašnjavate s manje predrasuda, imajući u vidu tuđa mišljenja. Trebali biste pokušati uvjeriti druge putem valjanih argumenata, a ne nametanjem svog stajališta. Neki bi se Lavovi mogli u kolovozu odlučiti na promjenu posla, upravo zato što zaključuju da se njihova vizija ne razmatra i da nemaju slobodu kretanja ili dobivanje prilika za rast. Ali savjetuje se da ne žurite sa odlukama i ne odlučujete u žaru trenutka. Sljedećeg mjeseca Mars započinje svoje retrogradno kretanje i možda ćete požaliti što ste žurili. Osim toga, 15. kolovoza Uran započinje svoj retrogradni pomak u Lavovoj kući karijere, pa bi neki ugovori mogli biti dovedeni u pitanje, a neka profesionalna ili poslovna partnerstva možda će trebati restrukturiranje ili mogu naglo završiti. Merkur - vladar Lavove kuće novca - stvara pozitivne aspekte i brzo se kreće: između 5. i 20. kolovoza prolazi kroz Lava, a zatim prelazi u Lavovu drugu kuću (rad za novac, osobne vrijednosti i resurse). Kao rezultat toga, ne možete se žaliti kada je u pitanju novac. No, ističe se da imate predispoziciju prema previše trošenja na osobne hirove. Nakon 22. kolovoza možete se vratiti uravnoteženijem pogledu na stvari i čak bi mogli imati tendenciju da odjednom prijeđete iz prevelike potrošnje na škrtost.

Zdravlje i moral

Optimistični ste i puni energije, želite sve učiniti, biti glavni lik svih priča, sastanaka i projekata. To nije loše, ali riskirate da se iscrpite, gubite tijek stvari i prestanete biti efikasni. U Lavovoj 6. kući (zdravlje) tri su teška planeta u retrogradnom kretanju koja vas guraju u umjerenost, brigu o sebi, svom tijelu i duši. Ne bi štetilo imati vremena za čitanje nekih knjiga o duhovnosti, ljudskoj psihi, ulozi podsvijesti i sličnom.

Savjet

 

 

 

Nakon 7. kolovoza, kada Venera tranztira u vašu 12. kuću, sjećanje na nekoga iz vaše prošlosti moglo bi vam izazvati melankoliju ili želju za nježnošću i emocionalnim zajedništvom. Možda nije loša ideja da se javite tom nekom.

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com