LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop rujan 2019.

Ljubav i veze

Možda imate malo prevelika očekivanja u ljubavnom životu, pa može doći do bolnih razilaženja (bolno samo za vaš ego, najčešće) tijekom rujna 2019. godine. Toliko ste preokupirani sami sobom, svojim željama i zadovoljstvima i tražite previše od voljene osobe. Slobodni Lavovi koji se bacaju na slijepo u avanture i s time žele pojačati svoje samopouzdanje mogu itekako nisko pasti i shvatiti da se radi o lažnim obećanjima ili lažima. Prije nego što krenete s velikim planovima, pustite vremenu da se pokažu neki konkretni dokazi najprije. Ako razmišljate o staroj ljubavi, nemojte gajiti lažne nade prije nego što testirate teren i razgovarate o pomirenju. Neki Lavovi upoznati će nekog uzbudljivog i zavodljivog, ali ta osoba imat će posve drugačije mišljenje i životnu filozofiju. Iz prve može biti jako zanimljivo, možda ćete biti fascinirani i htjet ćete naučiti nove stvari, ali radije budite strpljivi i promatrajte kako se stvari razvijaju. Ako ste u braku, proći ćete mirnu i harmoničnu fazu. Ako voljena osoba prolazi kroz fazu problema i poteškoća, sada će ući u konstruktivnu fazu. Zajedno ćete provoditi vrijeme, planirati budućnost i zajedničke aktivnosti ili projekte, te uživati u zajedničkom druženju. Iskoristite povoljne okolnosti i sada razriješite stare nesporazume i stvorite ponovno romantičnu atmosferu.

 

 

Posao i novac

Karijera Lavova čini se da blista tijekom rujna 2019. godine.  Kuća novca Lava puna je planeta, posebno u prvom djelu mjeseca, a u njoj boravi i Sunce, do 23. rujna. Lavove će okupirati misli o isticanju i povećanju zarade. Mars prolazi kroz kuću novca Lava tijekom rujna i donosi brojne prilike za razvoj poslova i napredak, za otkrivanje novih načina poslovanja i zarade. Puni ste inspiracije i samopouzdanja i možete dospjeti zaista daleko, ako ne dopustite egu da vlada i potrošite novac na ekstravagantne stvari za svoj ugled. Saturn kreće direktnim hodom 18. rujna 2019. godine, kroz vašu 6. kuću, a tom kućom i vlada. Ako tražite novi posao, sada će vam se posrećiti, neke prepreke sada nestaju i imat ćete prilike za napredak i razvoj u poslu općenito. Nadoknadit ćete propušteno ili zastoje, vaša hrabrost će vam pomoći da se istaknete. U drugom djelu mjeseca mogući su sukobi na poslu, zato vam treba puno strpljenja i diplomacije kako ne bi pogoršali situaciju. To je najbolji period za izoštravanje vještina, za radionice i za sve što vam može pomoći da izgradite bolju materijalnu budućnost.

Zdravlje i moral

Dobrog ste zdravlja, a Lavovi koji su imali poteškoća sada mogu očekivati poboljšanje. Neki Lavovi bit će zaista motivirani da nadrastu vlastita ograničenja i da dokažu što su sve sposobni napraviti, pa ih mogu privući još ekstremniji sportovi, a mogli bi i pretjerati kada se radi o zdravom načinu života. Vježbanje i sport su dobri za vas, ali nemojte ulaziti u nepotreban rizik, posebno ako niste u iznadprosječnoj formi.

Savjet

 

 

U drugom djelu mjeseca, posvetite se učenju, razmjeni ideja i skupljanju informacija koje su vam potrebne za dugoročne projekte i podijelite svoje teorije s nadređenima, jer će ostati zatečeni i iznenađeni!

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
 
 
tarotus.com