LAV - mjesečni horoskop

LAV - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Vladar kuće parova Lava odlično surađuje s vladarem kuće ljubavi Lava. Možete ući u novu vezu, učvrstiti staru vezu ili iskusiti druga pozitivna iskustva u ljubavi. Kako bi stvari tekle pravim tijekom, imajte na umu da je dobra komunikacija ključ za to. U ožujku vladar kuće parova Lava dobro surađuje s Venerom, planetom ljubavi, što povećava mogućnost ostvarenja istinskog zadovoljstva i sreće. Ali, položaj Venere ukazuje na važnost komunikacije iz intelektualnog, kulturološkog ili duhovnog kuta gledanja, što znači da je ljubav i put razvoja, otkrivenja, širenja i napretka. Nije isključena i mogućnost odlaska na put zbog ljubavi ili da se dogodi ljubav s osobom koja je u drugoj, udaljenoj zemlji.

Posao i novac

Tijekom ožujka vaša karijera prolazi kroz proces analiziranja i procjenjivanja. Venera, vladar kuće karijere Lava, je retrogradna i privlači vašu pažnju prema određenim stvarima, poput specijalizacije, studiranja, istraživanja, stvaranja ili objavljivanja, povezivanja sa znanosti, novinarstvom, kulturnim ili duhovnim okruženjem, povezivanjem sa strancima i suradnjom s inozemstvom. Mars ulazi u kuću karijere 10. ožujka i povećava poduzetnički i natjecateljski duh i potrebu da se istaknete, a ono što uložite u tim smjerovima donosi vidljive rezultate. U ožujku ćete se koncentrirati na povećanje priljeva novca koji dolazi od drugih, od suradnji, kroz posao, investicije i povezanosti s financijskim institucijama.

Zdravlje i moral

Kroz prve dvije dekade ožujka 2017. godine, dok Sunce nije u najboljem položaju i pravi neskladan aspekt s vladarem kuće bolesti Lava, nećete imati puno energije i morate paziti na svoje zdravlje. Ipak, činjenica da imate podršku drugih planeta i da je vladar kuće bolesti Lava dobro smješten, daje nadu da mogući zdravstveni problemi neće biti tako loši.

Savjet

Pročitajte knjige koje obrađuju teme etike, filozofiju ljubavi i ljepote!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT