LAV - mjesečni horoskop

LAV - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

S Marsom i Suncem smještenim u Lavu tijekom kolovoza 2017. godine imat ćete puno energije koju ćete moći iskoristiti na svim poljima, naravno i na polju ljubavi. Ovakav planetarni sklop donosi puno hrabrosti i potrebu za osvajanjem, za dodirom čim prije. Sada ćete poduzeti prvi korak i bit ćete spremni napraviti najluđe stvari. Instinkti i strast vladat će vama. S druge strane, bez obzira na to koliko inicijative preuzeli i koliko ste daleko spremni ići zbog ljubavnih razloga, nije sigurno da ćete doseći emotivnu ispunjenost. To je zato što je Venera, planeta ljubavi u 11. kući Lava u kojoj su prisutni osjećaji napuštenosti, zavaravanja i udaljavanja, ali isto tako i tajnih ljubavi. 

Posao i novac

Tijekom kolovoza 2017. godine imat ćete poduzetnički duh. Mars i Sunce, oboje smješteni u Lavu, spremni su za akciju. Žele dokazati što sve mogu, žele se istaknuti i biti glavni. Donose vam stav super vođe i samopouzdanje s kojim ćete pomisliti da možete pomaknuti brda. Odredite ciljeve, isplanirajte poteze i tada krenite! Ali, morate planirati akciju, zbog divlje energije koju donose Sunce i Mars. Vrlo lako može doći do suprotnog učinka i ako se to desi, nećete biti na putu prema uspjehu. Nemojte djelovati naglo, promislite, inače su izgledni sukobi i padovi. Na polju financija potrebno je napraviti dobru analizu i djelovati promišljeno zato što je retrogradan Merkur u kući novca Lava.

Zdravlje i moral

Sa Suncem i Marsom u Lavu tijekom kolovoza vitalni ste i puni energije. Trebali bi iskoristiti energiju na vježbanje, ali bez nekih opasnosti. Adrenalin vas može povući prema ekstremnim iskustvima i rizičnim akcijama i ako dopustite da vlada vama, donosi vam krize, ozljede i nezgode. Pustite umu da vlada i samo polako.

Savjet

Postavite se diplomatski i izbjegavajte sukobe, a na provokacije ne reagirajte!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT