LAV - mjesečni horoskop

LAV - horoskop listopad 2017.

Ljubav i veze

Ljubav nije jača strana Lavova tijekom listopada 2017. godine, posebno kroz prve dvije dekade. Vladar kuće parova, Saturn, pravi napet aspekt s Marsom, planetom strasti i sukoba ili raznih nezgoda. To znači da stvari neće uvijek teći onako kako bi htjeli i ako pokušate pogurati ili požuriti situaciju, možda ćete sve samo pogoršati. Neki problemi mogu biti povezani s novcem ili drugim vrijednostima, možda i s djecom. Najbolje bi bilo da zauzdate svoj ego i da naučite pregovarati kako bi našli sredinu i najbolje rješenje za obje strane. Tijekom listopada najbolji saveznik vam je dijalog.

Posao i novac

Snaga uma i riječi vrijede za cijeli listopad 2017. godine, zato što Sunce, Merkur, Venera i Mars prolaze 3. kućom Lava. Intelekt Lavova je živahan i snažan u ovom periodu, posebno nadaren za kreativan posao, za otkrića, za rad s informacijama, računanjem, pisanjem, inovacijama i slično. Bit ćete jako rječiti u ovom periodu i jako dobro ćete se snalaziti u bilo kojoj situaciji i nitko vam neće biti ravan, imati ćete odgovor na sve. Izgovorena ili pisana riječ, oboje će vam savršeno teći. Novac je izazov tijekom listopada. Čini se da ćete dosta naporno raditi kako bi više zaradili, ali vrlo lako novac možete potrošiti ili izgubiti. Morate se više suzdržati i razmisliti o troškovima i ulaganjima.

Zdravlje i moral

Vaše fizičko stanje u ovom periodu nije najbolje. Izvori su nekako ograničeni, zato nemojte rasipati svoju snagu ili pretjerivati u bilo čemu. Za vašu dobrobit, ključna riječ za listopad je umjerenost. Ako odmjerite dobro koliko ćete raditi a koliko odmarati, ako uravnotežite akciju i opuštanje i vodite uredan način života, bit će vam daleko lakše izdržati ovaj mjesec.

Savjet

Uložite ili kupite nešto lijepo ili korisno za svoj dom u zadnjoj dekadi mjeseca!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT