LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop siječanj 2021.

Ljubav i veze

Jupiter - vladar Lavove kuće ljubavi - u napetim je vezama s Uranom - vladarom vaše kuće partnerstva i braka. Efekti kvadrata Jupiter-Uran najintenzivniji su između 13. i 22. siječnja 2021. godine, a mogu označiti nagle promjene u vašem ljubavnom životu, svađe, zaplete. S druge strane, možete maksimalno iskoristiti ovaj astrološki kontekst kako biste revolucionirali odnos u kojem se nalazite, potpuno promijenivši način interakcije sa svojom boljom polovicom. Vrlo je vjerojatno da će mnogim projektima koje ste dugoročno zajedno namjeravali biti potrebna revizija, što bi moglo dovesti do svađa. Vaša je želja za slobodom i neovisnošću veća tijekom ovog perioda, s obje strane, pa Tarot-horoskop.com preporučuje da oboje pokušate pronaći način da si pružite više slobode jer u suprotnom veza može postati napeta, pa čak i dovesti do razdvajanja. Bez obzira jeste li u vezi ili slobodni, interakcija Jupitera i Urana može govoriti o iznenadnim zaljubljivanjima, vezama koje neočekivano započinju i poremetiti vašu trenutnu vezu ili planove za budućnost. Neki Lavovi spremni su napraviti nered u svom životu kako bi se vratili starijoj ljubavi, ali Tarot-horoskop.com preporučuje pažljivo odmjeravanje stvari prije donošenja odluke jer je karmičko opterećenje u ljubavnim životima Lavova veliko tijekom ovog perioda. U svakom slučaju, trebali bi se ponašati tako da više ne žive u laži, ako trenutna veza ne uspijeva, i kloniti se veza i emocionalnih obrazaca koji nisu doveli do ničega dobrog.

 

 

Posao i novac

Siječanj 2021. označava početak perioda tijekom kojeg postaje neophodno analizirati i revidirati smjer u kojem idete s karijerom i životom. Uran, smješten u Lavovoj 10. kući (karijera, ciljevi, društveno-profesionalna reputacija) tvori kvadrat s Jupiterom, pa ćete vrlo vjerojatno sada više nego ikad osjetiti potrebu da napustite područje aktivnosti koje vam se nikada nije svidjelo ili neki projekti ili suradnje koji ograničavaju vas, vašu kreativnost i ne dopuštaju vam da vaši talenti i vještine zasjaju. S druge strane, Tarot-horoskop.com smatra da bi moglo doći do neočekivanih profesionalnih promjena (promjena menadžmenta u tvrtki u kojoj radite, prestanak ugovora o radu, nemogućnost nastavka rada zbog pandemije i tako dalje) koje će vas gurnuti ka radikalnim promjenama u karijeri i preoblikovanju vaših dugoročnih projekata. Nekim Lavovima period nakon 18. siječnja 2021. mogao bi donijeti priliku da zaključe novi ugovor koji je nastao neočekivano, možda i rad u inozemstvu (ako je to zanimljivo). U nekim slučajevima ovaj novi ugovor može dovesti do sukoba interesa i mogao bi natjerati ove Lavove da preispitaju cijelu svoju budućnost, što uopće nije lako. Od 8. siječnja 2021. Merkur - vladar vaše kuće rada za novac - prelazi u vašu 7. kuću (partnerstva, udruženja, ugovori, konkurencija) - što sugerira da lako možete dobiti više novca ako ste voljni surađivati, raditi kao dio tima ili u partnerstvu ili udruzi.

Zdravlje i moral

Budući da se Mladi Mjesec 13. siječnja 2021. događa u vašoj 6. kući (posao i zdravlje), dobivate potrebnu energiju kako biste započeli dijetu ili napravili neke korisne promjene u svom načinu života i prehrambenim navikama. Situacije kroz koje prolazite mogu vam pomoći razumjeti koji su mentalni, podsvjesni razlozi vaših tjelesnih problema (na primjer, neke neravnoteže povezane s prehranom) ili vaše predispozicije za sve vrste ekscesa. Tijekom ovog perioda Tarot-horoskop.com preporučuje da maksimalno iskoristite astrološku energiju kako biste svoje srce i um doveli u red. Ova unutarnja ravnoteža vrlo je značajna kako biste uspjeli uvesti red u projekte i odnose koji su vam važni.

 

 

 

Savjet

Skloni ste nametati svoje stajalište i inicijative u vezama s drugima oko sebe, što se može pokazati štetnim i na profesionalnoj i na osobnoj razini. Da biste se istakli kao vođa, zasučite rukave i pripremite se za naporan rad i dugotrajan napor!

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com