LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Tračevi, tajne i međusobno nepovjerenje mogu naštetiti vašem ljubavnom životu. Ipak, puno pitanja koja vas brinu ili optužbe koje se vama nameću mogu se razjasniti i raščistiti u prvom tjednu i zadnjoj dekadi lipnja 2018. godine kroz iskrene i otvorene razgovore. Prijatelji vam mogu dati dobre savjete koji će vam pomoći da vratite stvari na svoje mjesto u ljubavnom životu. Neki Lavovi dobiti će prigovore zbog previše vremena provedenog u društvu prijatelja i za izbjegavanje kućnih i obiteljskih obaveza. Nakon 14. lipnja 2018. godine, kada Venera ulazi u Lava, vaše će se raspoloženje promijeniti, bit ćete romantičniji, brižniji, nježniji, ali istovremeno i sebičniji. Bit ćete jako zahtjevni, ali budite spremni i ponuditi puno. U suprotnom se i manji sukobi mogu rasplamsati.  Lavovi koji nisu u vezi ili koji su tek ušli u vezu naći će se u zastoju ili sporom razvoju događanja zato što je Jupiter, vladar ljubavi Lava, retrogradan. Ako tražite bolju polovicu, moglo bi vam se posrećiti putem interneta ili kroz neke volonterske projekte i događaje, posebno kroz prve dvije dekade mjeseca.

Posao i novac

Tijekom lipnja 2018. godine imat ćete puno posla i morat ćete izaći na kraj s raznim kompliciranim situacijama, pregovorima, promjenama planova, nizom sastanaka, i slično. Ipak, u konačnici ćete biti zadovoljni. Venera, planeta koja vlada karijerom i ugledom Lava, 14. lipnja 2018. godine ulazi u Lava i aktivira vaše ambicije i želju da se posvetite impresivnim stvarima koje pomažu da se istaknete, barem na poslu. Karijera postaje centar svijeta, ali dobro morate promisliti o promjenama koje želite napraviti, jer vas ego može dovesti do nevolja u niz situacija. U zadnjoj dekadi mjeseca najviše će vas okupirati partnerski odnosi, suradnje i korisnici ili kupci. Naglašena je i tema konkurencije, pa je dobro da razmislite o reklami nakon 27. lipnja 2018. godine. Razmišljat ćete o poboljšanju priljeva novca i u prvoj dekadi mjeseca trebali bi uložiti maksimalno truda da ostvarite financijsku neovisnost ili barem razradite planove vezano za to. Kroz partnerstva možete biti u prednosti, ali imajte na umu i to da partneri mogu imati svoje skrivene namjere. Budite oprezni!

Zdravlje i moral

Stres i iscrpljenost čekaju vas iza ugla tijekom lipnja 2018. godine. Kroz prve dvije dekade trebali bi naći unutarnji izvor energije kako bi održali ravnotežu. Nakon 21. lipnja, kada Sunce uđe u 12. kuću Lava, osjetit ćete veću potrebu za snom i odmorom, za povlačenjem i želju da se posvetite privatnom životu. To je vrijeme kada se trebate opustiti i udaljiti od briga.

Savjet

Budite oprezni u odnosima s drugima, privatno i poslovno i nemojte ni pokušati preuzeti dominantnu ulogu!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT