LAV - mjesečni horoskop

LAV - horoskop travanj 2017.

Ljubav i veze

Iako su stvari postale pomalo neobične zadnjih mjeseci, veze su čvrste i sve je pod kontrolom. Saturn, vladar kuće parova Lava, nalazi se u dobrom području, usklađen s Jupiterom, Velikom Srećom. Ipak, travanj nije tako jednostavan. Venera nije u dobrom položaju, i povrh svega, pravi napet aspekt sa Saturnom, vladarem kuće veza, gotovo kroz cijeli travanj. Nešto vam se neće svidjeti, neće ići po planu, zbog nečeg ćete se brinuti ili će nešto biti izvorom frustracija. Istovremeno, Sunce, vladar Lava, pravi harmoničan aspekt sa Saturnom kroz prve dvije dekade travnja i zato se ne trebate previše brinuti. U vašem ljubavnom životu do rješenja dolazite kroz komunikaciju, kroz putovanja ili će udaljenost biti važan faktor.

Posao i novac

Travanj je poprilično uznemiravajuć mjesec, jer ste navikli usmjeravati stvari onako kako želite. Mars je u kući karijere Lava sve do 20. travnja 2017. godine, donosi vam puno energije, ambicije, natjecateljski duh, spremnost za preuzimanje inicijative, ali i sukobe koji se lako pokreću. Dvije retrogradne planete povezane s vašim profesionalnim poljima mogu stvoriti još veće nevolje: Venera, vladar kuće karijere Lava i Merkur, smješten u kući karijere Lava. Kroz prve dvije dekade travnja mogli bi biti stavljeni na kušnju, mogli bi doživjeti odgode, kašnjenja, nesporazume, propuste, greške i promjene planova. Posve je jasno da morate ozbiljno sagledati svoje ciljeve i strategiju i promijeniti nešto. Ipak, najbolje odluke dolaze vam u misli nakon 20. travnja. Kada se radi o financijama, budite jako oprezni i kontrolirajte se!

Zdravlje i moral

Tijekom travnja 2017. godine imat ćete puno energije i ne bi trebalo biti fizičkih problema, ali psihički niste u najboljoj formi. U mislima ćete vrtjeti razne scenarije, brinuti se, najviše zbog straha od gubitka kontrole, posebno kada se radi o poslu. Opustite se! Stvari će se same posložiti nakon par tjedana.

Savjet

Nemojte pretjerati s trošenjem novca, kupovati nepotrebne stvari, posuđivati novac ili čak kockati i udaljite se od lopova!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT