LAV - mjesečni horoskop

LAV - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

U ljubavnom životu trajao je period širenja horizonta, možda s geografskog, kulturološkog ili duhovnog gledišta i u svibnju se taj period privodi kraju. Još nije posve jasno, ali najvjerojatnije ćete u narednim tjednima shvatiti (tijekom svibnja i prvog tjedna lipnja) da voljena osoba nije samo objekt strasti i čežnje, nego netko s kime želite podijeliti obaveze i s kime želite otkrivati nove stvari i naći zajedničke teme i interese. Elementi koji mogu osnažiti postojeće veze su komunikacija, razmjena mišljenja i teme koje nadilaze razgovore vezane za svakodnevicu. 

Posao i novac

Sunce, vladar Lava, nalazi se u kući karijere Lava. Tijekom svibnja 2017. godine imat ćete mogućnosti za ostvarenjem svojih ciljeva, za jačanjem autoriteta, usponom na hijerarhijskoj ljestvici i za isticanjem. Vaš poslovni život će biti osvježen. Uspjeh koji ostvarite bit će povezan sa znanstvenim ili kulturološkim okruženjem, obrazovanjem, putovanjima ili s inozemnim suradnjama. Mars će vas pogurati u grupne aktivnosti kroz koje ćete djelovati energičnije i najvjerojatnije biti u ulozi vođe. Neće uvijek sve teći glatko, bit će prepreka, ali te prepreke ćete premostiti strpljenjem i diplomatskim pristupom. Financijski ćete se oporaviti i možete očekivati iznenađenja, uglavnom ugodna.

Zdravlje i moral

Tijekom svibnja 2017. godine bit ćete u odličnoj formi, dobro ćete izgledati i bit ćete optimistični. Ipak, imajući na umu da je vladar bolesti Lava u opoziciji s Marsom, bilo bi mudro da se zaštitite, posebno u zadnjoj dekadi, kada je povećana mogućnost da dođe do upalnih procesa, kriza, infekcija, krvarenja, ozljeda i nezgoda.

Savjet

Pročitajte dobru knjigu, idite na predavanja koja vas zanimaju, posjetite muzej ili otputujte na neko zanimljivo mjesto!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT