BIK - mjesečni horoskop

BIK - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

Kolovoz 2017. godine može donijeti neka pitanja o vezama ili ta pitanja mogu doći u paketu s neobičnim događajima. Retrogradan Merkur nalazi se upravo u kući ljubavi Bika i stvara određenu nestabilnost, zbrku ili lakomislenost. S druge strane, možda ćete više razmišljati o seksualnosti, istraživati i eksperimentirati. Mars, vladar kuće parova Bika usmjerava interes prema  obitelji, domu i vlasništvu. Mars je blizu pomrčine Sunca 21. kolovoza 2017. godine i oko tog datuma stvari se mogu odvijati na neočekivan način. 


Posao i novac

S Jupiterom u kući posla Bika, profesionalne prilike i entuzijazam može donijeti uspjeh tijekom kolovoza 2017. godine. Vladar kuće posla Bika, Venera, naglašava koliko su važne informacije i komunikacija. Moguća su češća putovanja, puno sastanaka i pregovora. Mogli bi postaviti nove intelektualne ciljeve ili upisati kakav tečaj, otići na seminar, održati govor, prezentirati nešto i slično. Naravno, bit ćete usmjereni na financije, ali htjet ćete vidjeti plodove svog rada ili bi mogli investirati u nešto ili dobiti financijsku podršku obitelji.

Zdravlje

Kolovoz je mjesec kušnji za Bikove, kako u poslu, tako i u privatnom životu. Čini se da nećete moći naći unutarnji mir i sigurnost koja vam je tako draga. Nemir i buka koje ćete svakodnevno proživljavati stvaraju nesklad. Tome možemo dodati emotivnu uznemirenost, uglavnom povezano s roditeljima ili s djecom. Većih poteškoća ne bi trebalo biti, ali pripazite i ne pretjerujte u ničem!

Savjet

Nemojte se upuštati u financijska nagađanja ili pasti na ideju lake i brze zarade!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT