BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop srpanj 2019.

Ljubav i veze

Merkur, planeta koja vlada 5. kućom Bika (ljubav, avanture, flertovi) je retrogradan od 8. srpnja 2019. godine. Razmislite o tome na koji način pokazujete pažnju, duboko se zagledajte u svoju nutrinu i otkrijte što točno želite. Važno je da s vremena na vrijeme razmislite o tome kakav ljubavni život vas ispunjava, koja očekivanja imate od voljene osobe i što ste zauzvrat spremni ponuditi. Napet aspekt između Marsa (vladar vaše kuće veza i braka) i Urana (smješten u Biku) donosi nevolje u ljubavnom životu. Mogli bi se iznenada zaljubiti ili popustiti mračnim strastima, što može biti popraćeno sukobima, ljubomorom i posesivnosti. Ako ste tek ušli u vezu, situacija bi se mogla početi razvijati na neugodan način, može doći do rasprava i svađa, posebno oko teme zajedničkog života. Odgodite donošenje bilo kakve odluke. Nemojte pokušati vezu strpati pod obavezno, jer će situacija izgledati kao da je neprijatelj preuzeo vodstvo. Ako ste u braku, može doći do nesporazuma zbog poteškoća u komunikaciji, zatim do svađa, posebno oko tema organizacije obiteljskog života, odnosima s rodbinom ili će se rodbina miješati u vaš ljubavni život. Na sreću, zadnji dani mjeseca donose znatno poboljšanje, povjerenje se ponovno uspostavlja i ponovno se usklađujete s voljenom osobom, posebno kada se radi o intimnosti. Unatoč tome, ostaju poteškoće zbog principa i uvjerenja i trebat će vremena i strpljenja da se to razriješi.

 

Posao i novac

Merkur, planeta koja vlada novcem Bika, je retrogradan od 8. srpnja 2019. godine. Važno je da odvojite dovoljno vremena kako bi bolje upravljali financijama, reducirali troškove i za savjetovanje s članovima obitelji. Možda ćete zaključiti da vas voljena osoba ili roditelji ne mogu podržati na način na koji su obećali, ali iz opravdanih razloga. Vrijeme je da stavite na papir svoje prihode, rashode i mogućnosti za poboljšanje novčane situacije. Ako želite uzeti pozajmicu ili dići kredit kako bi izvršili popravke na kući ili želite urediti kuću, budite suzdržani i odredite prioritete, jer nećete moći napraviti sve odjednom. Kada se radi o poslu i karijeri, neki će željeti ostvariti promjene, donijeti odluke i predomisliti se oko tih odluka. To nije samo površna potreba, već ona dolazi iznutra i odrazit će se na odluke u poslovnom životu. Zbog neočekivanih i težih problema u obitelji neki Bikovi morat će razmisliti o dugoročnim profesionalnim planovima i akcijama. Nećete imati izbora i morat ćete obitelj staviti na prvo mjesto, barem neko vrijeme.

Zdravlje

Pomrčina Mjeseca (2. srpnja) i pomrčina Mjeseca (17. srpnja) aktivira rubove kuća koje povezujemo sa znanjem. To donosi nemir, želju za komunikacijom i napetost zbog količine informacija i tračeva i glasina koje dođu do vas. Povoljno je ako je pred vama ispit koji trebate položiti, jer donosi mentalnu jasnoću. Neki se uvjeti mogu promijeniti, pa ćete se morati prilagoditi, pokrenuti svoje psihičke snage i učiti i koncentrirati se bolje. Ako se pojavljuju čudni simptomi, upale ili neki stariji problemi, savjetujemo da potražite više informacija. Razgovarajte s osobama koje imaju sličnih poteškoća.

 

 

Savjet

Postavite se diplomatski i proširite perspektivu. Nemojte biti tvrdoglavi, jer ćete bespotrebno stvoriti neprijateljstvo!

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
tarotkala
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com