BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Već početkom lipnja 2018. godine dobivat ćete puno pažnje od potencijalnih partnera i ako ste sami, trebali bi lako naći novu ljubav, barem privremeno ako ne na duže staze. Nemojte planirati dugoročno nego uživajte u trenutku dok traje. Bikovi koji su u vezama uživat će u harmoničnom odnosu s voljenom osobom, ali glavni problem bi mogao biti posesivnost, posebno u periodu od 5. do 7. lipnja. Merkur, planeta ljubavi Bika, prolazi vašom 3. kućom 12. lipnja 2018. godine. To je povoljan period za izražavanje osjećaja, za govor srca srcu. To je vrijeme za produbljivanje odnosa i za ulazak u nove veze ako niste u vezi. Venera, vladar Bika, ulazi u romantičnog i strastvenog Lava i 4. kuću Bika, kuću obitelji i doma. Potreba za kućnim ugođajem je snažna, ali nećete imati dovoljno vremena jer će vam karijera biti na prvom mjestu. Mars, jedan od vladara Bikove kuće veza, kreće retrogradno 27. lipnja 2018. godine i tada nemojte donositi važne odluke kao što su ulazak u brak ili razvod braka. Nemojte pokušati pogurati stvari u smjeru u kojem bi željeli da idu, jer su na takav način jako slabi izgledi da se to ostvari. Ovo je povoljan period da se neke stvari razjasne, da se vidi gdje se pogriješilo i što se može učiniti da bi situacija bila bolja.


Posao i novac

Lipanj 2018. godine počinje punim zaokretom i u dobrim okolnostima za karijeru i za poboljšanje zarade. Budući da jednom kućom karijere Bika vlada Saturn, koji je retrogradan, nemojte očekivati da išta ostvarite bez upornosti i intenzivnog rada. Dobra vijest je da ćete kroz mjesec ubrati plodove svog rada. Merkur, vladar kuće novca Bika, u kući je kojom vlada sve do 12. lipnja 2018. godine, što vam daje prednost kada se radi o priljevu novca. U periodu 6. - 8. lipnja trebali bi pripaziti na nejasne prijedloge i ponude i obećanja zarade koja se čini predobrom da bi bila istinita. U vašu 3. kuću 12. lipnja ulazi Merkur, a u vašu 4. kuću 14. lipnja Venera i donose vam povoljne okolnosti za pregovore, rasprave, sastanke, za pokretanje novih poslova ili dugoročnih suradnji. Ovo je prilika koju ste čekali, moći ćete dokazati svoju stručnost i profesionalnost i pomaknuti se stepenicu više na hijerarhijskoj ljestvici. Zadnja dekada povoljna je za pozajmicu ili kredit, ali s druge strane, mogli bi pasti pod iskušenje i potrošiti previše novca na putovanje ili iz razloga da zadržite vezu na daljinu.  Između 27. lipnja i 13. kolovoza Mars je retrogradan i nalazi se u kući karijere Bika što ukazuje na potrebu da se uspori, da se sve posloži i da se propitaju suradnje, poslovni dogovori, odnosi i partnerstva.

Zdravlje

Kroz prve dvije dekade lipnja 2018. godine bit ćete aktivni i usmjereni na uspon u karijeri. S lakoćom ćete sami sebe motivirati, ali može doći do nervoze, stresa, iscrpljenosti, fizički i psihički. Ne žurite! Stres može potaknuti želju za slatkim, a pretjerivanje donosi zdravstvene poteškoće, posebno u zadnjoj dekadi mjeseca. Od 27. lipnja, kada Mars kreće retrogradno, pobrinite se više za svoje zdravlje, posebno ako postoje kronične poteškoće.

Savjet

S Uranom koji je nedavno ušao u Bika, vrijeme je da se otvorite prema novim stvarima, promjenama i eksperimentima, čak iako se vaša obitelj ne slaže uvijek s vašim izborima.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT