BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop siječanj 2021.

Ljubav i veze

7. siječnja 2021. Mars prelazi u Bika, dajući vam poticaj za energiju, hrabrost i određeni nagon da se istaknete. Budući da je Mars vladar Bikove 7. kuće (partnerstva, udruge, veze svih vrsta, brak), njegov tranzit kroz Bika sugerira da u siječnju 2021. imate više osobnog šarma i da ste puno privlačniji u očima potencijalnih partnera. Skladan aspekt između Marsa i Venere - vladara Bika - vrlo je dobar znak za sve što želite postići na polju odnosa. Čak i u dugotrajnim parovima, fizička privlačnost se ponovno oživljava i senzualne igre mogu vas zbližiti i oživjeti vezu. Astrološki kontekst siječnja 2021. pogoduje iskazivanju osjećaja, pa Tarot-horoskop.com ističe da imate izvrsne šanse da pristupite nekome tko vam se sviđa. Ne bi bilo čudno ako zaključite da vam se udvaraju ili ako ste upleteni u ozbiljnu vezu koja još nije službena, vaša bolja polovica počne stvarati ozbiljne zajedničke planove za budućnost. Budući da Venera 8. siječnja 2021. prelazi u Bikovu 9. kuću, skloni ste ljubavne veze shvaćati vrlo ozbiljno, a vaša su očekivanja od vaše bolje polovice ili potencijalnog partnera također vrlo velika. Tijekom ovog perioda Bikovi više nego ikad traže stabilnost i čvrste veze za dugoročno.

 

 

Posao i novac

 

 

 

Smatra se da je siječanj 2021. godine Bikovima vrlo isplativ, iako bi moglo biti nekih strepnji ili napetosti što se tiče dohotka. Čini se da je većina Bikova vrlo odlučna učiniti svoju aktivnost učinkovitijom i poboljšati svoje prihode, što može dovesti do sukoba sa suradnicima, zaposlenicima, nadređenima ili poslovnim partnerima, ovisno o situaciji svakog od njih. U Bikovoj 10. kući (karijera, društveno-profesionalni ciljevi i ugled), gdje se od prethodnog mjeseca nalaze Jupiter i Saturn, također je u tranzitu Merkur - vladar Bikove kuće novca - 8. siječnja 2021. i Sunce 19. siječnja. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da je najbolje vrijeme da profesionalno dobijete ono što želite i što se tiče prihoda, pod uvjetom da ne forsirate stvari ili ne postanete nestrpljivi, impulzivni ili pretjerano inzistirate. 13. do 22. siječnja 2021. period je koji označava kvadrat između Jupitera - vladara Bikove 8. kuće (zajednički resursi, porezi, zajmovi, ali i financiranje, te potencijalna nasljedstva) - i Urana - vladara 10. kuće - smještenih u Biku. Energija ovog kvadrata je intenzivna i može vam pomoći da napravite neke profesionalne i financijske promjene o kojima ste razmišljali već neko vrijeme. Važno je ne podleći pod pritiskom i ne uvlačiti seu  igre moći nekih ljudi. Neki materijalni problem mogao bi vam pokvariti iluziju o sigurnosti i prisiliti vas na radikalne profesionalne promjene i na hrabre inicijative. Budući da je Mars u tranzitu Bika od 7. siječnja, neće vam nedostajati hrabrosti. Vrijeme je da zatražite svoja prava, ali bez da postanete agresivni zbog toga.

Zdravlje

Nakon 7. siječnja mogli biste naići na neki stariji kronični problem koji će postati gnjavaža do kraja mjeseca. Na vama je da ga kontrolirate posjetom stručnjaka i slijeđenjem uravnoteženog načina života. Ritam koji postavljaju događaji iz siječnja 2021. vrlo je napet, pa vam Tarot-horoskop.com savjetuje da se potrudite kako biste ublažili svoju impulzivnost i konstruktivno iskoristili energiju koju ste dobili. U siječnju 2021. Bikovi koji nemaju akutnih zdravstvenih problema trebali bi raditi više. Oni koji imaju problema s leđima mogli bi postići izvrsne rezultate kroz fizioterapiju.

 

Savjet

Izbjegavajte agresivne stavove i nemojte postati ratoborni ili pretjerano inzistirati kada podržavate svoje ideje ili stajališta!

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com