BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop rujan 2021.

Ljubav i veze

Mars i Sunce još uvijek oživljavaju Bikovu 5. kuću (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze) do 14. rujna, odnosno 22. rujna 2021. godine. Ako je vaša veza s vašom boljom polovicom napeta ili obilježena sukobom, do sredine mjeseca vrlo je lako učiniti prve korake ka pomirenju. Ovaj astrološki kontekst pomaže vam da prevladate razlike u načelima ili uvjerenjima i smanjite veliku udaljenost koja je s vremenom nastala među vama. Možda ćete se osjećati kao da vaše veze s drugima - uključujući ljubavne - uključuju više truda, strpljenja i pažnje posvećene potrebama vašeg partnera. Ističe se i činjenica da 10. rujna Venera - vladar Bika - također počinje svoj tranzit kroz vašu 7. kuću (veze s drugima, partnerstva, udruge, suparništva, brak). To pokazuje da ste potpuno posvećeni svojoj boljoj polovici i konsolidiranju života u paru. No Tarot-horoskop.com preporučuje da pazite da ne postanete pretjerano posesivni ili gušite i samo želite privući pozornost. Vaša bolja polovica okružuje vas brigom i ljubavlju, a romantika se ponovno rađa čak i u najdugovječnijim parovima. Samci Bikovi prolaze kroz zanimljiv period. S jedne strane, žele pronaći nekoga s kim mogu izgraditi dugoročnu vezu (i imaju velike izglede da ih nađu); s druge strane, žele imati više slobode i više se usredotočiti na karijeru. Ako ste uključeni u vezu koja je nedavno započela, postoji rizik da će vas veza povrijediti ako izgledate više zainteresirani za svoj društveno-profesionalni uspjeh nego za svoj ljubavni život. U nekim dugotrajnijim parovima zbog toga bi također mogli biti problema, a krajem mjeseca mogli biste zaključiti da prolazite kroz veliki unutarnji sukob koji bi se mogao pretvoriti u sukob s vašom boljom polovicom. Možda ćete osjećati potrebu držati partnera i odnos pod kontrolom, ali istodobno se želite baviti svojim osobnim prioritetima kako smatrate prikladnim. Retrogradno kretanje Merkura koje počinje 27. rujna i traje do 18. listopada pomaže vam da preispitate svoje emocionalno izražavanje, pa vam Tarot-horoskop.com preporučuje da obratite više pažnje na ovaj aspekt umjesto da upirete prstom u druge.


 

 

 

Posao i novac

 

 

 

Tijekom rujna mogli bi biti naglašeni neki profesionalni ili materijalni problemi ili neko nezadovoljstvo vezano za vaš društveno-profesionalni put i rezultate koje ste do sada postigli. Postaje sve jasnije da previše radite i ne zarađujete prema svom trudu. Vrijeme je da promijenite stvari i prilagodite svoju strategiju i svoje dugoročne planove. Neki Bikovi bi se mogli osjećati kao da su zaglavili, da ne mogu napredovati, da im neki ljudi samo blokiraju put prema postignuću i uspjehu - ali nije nužno tako. Tarot-horoskop.com predlaže da objektivno procijenite svoju učinkovitost i vidite trošite li energiju baveći se previše malim stvarima. Jeste li se uključili u previše projekata koji zauzimaju vaše resurse, a da ne donose puno novca ili profesionalnog ugleda? Dobra vijest je da imate neusporedivi praktični osjećaj koji vam pomaže da se preorijentirate na terenu i jasnije definirate svoje prioritete. Tarot-horoskop.com predlaže da razmislite trebate li pohađati specijalizaciju upravo kako biste povećali svoje šanse za napredovanje ili pronalaženje posla s boljom plaćom. Suradnja, udruge i partnerstva pomažu vam osobito nakon 10. rujna, ali morate se dodatno potruditi kako biste započeli dobru suradnju. Ponekad stvari ne funkcioniraju onako kako biste željeli i morate pronaći sredinu. Merkur-vladar 2. kuće Bika (rad za novac, osobne resurse i vrijednosti)-retrogradan je od 27. rujna do 18. listopada 2021. Imate prilično dugo vremena za preispitivanje svoje materijalne strategije, ponovno pregovaranje o plaći i tako dalje. Tijekom ovog perioda Tarot-horoskop.com preporučuje da ne mijenjate posao ili, ako ga još nemate, da ništa ne prihvaćate samo zato što vam je dosta čekanja. Postoji rizik da se primamljive ponude koje dobijete pokažu lažnima. Do 27. rujna bit će dosta mogućnosti za posao, pa donesite odluku prije nego što Merkur započne svoje retrogradno kretanje.

Zdravlje

Nema posebnih zdravstvenih problema na vidiku, ali mogli biste se nositi s promjenjivim raspoloženjem, od optimizma i samopouzdanja do melankolije i natrag. Tarot-horoskop.com predlaže da ponovno kalibrirate svoja očekivanja i pokušate se opustiti i zabaviti kako se ne biste iscrpili. Nemate što nikome dokazati, pa se prestanite uspoređivati s drugima i imajte na umu da se profesionalne frustracije ne mogu riješiti preko noći. Vrijeme je da više vremena provedete opuštajući se (na primjer, baveći se hobijem koji ste u posljednje vrijeme zanemarili) ili s djecom (ako ih imate) i više vježbajte.

 

Savjet

Iskoristite tranzite u rujnu 2021. kako biste si pojednostavili život i očistili stil života - doslovno i preneseno.

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
egarner.hr, otkup mobitela
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com