BIK - mjesečni horoskop

BIK - horoskop prosinac 2017.

Ljubav i veze

Kada se radi o ljubavi, prosinac 2017. godine je vruć, aktivan i u nekim trenucima olujan mjesec za Bikove. S Marsom i Jupiterom smještenim u Bikovoj kući veza, očekujte intenzivne i strastvene reakcije. Vaš temperament bit će izraženiji i željet ćete sve sada i odmah. Očekivanja su velika, tu i tamo prevelika. Ako ste inače strastveniji po prirodi, bilo bi dobro da nađete način da se malo primirite i da ne žurite s donošenjem odluka, kontrolirajte se kada se radi o ljubomori ili posesivnim ispadima, nemojte svoju volju nametati drugima i nemojte napadati one koji vas pokušavaju umiriti. Ako ste po prirodi ozbiljniji, sramežljiviji ili introvertni, Mars i Jupiter djeluju vama u korist: daju vam hrabrost, pomažu pri izražavanju i preuzimanju inicijative kako bi usmjerili tok stvari u željenom smjeru. 


Posao i novac

Tijekom prosinca izražena su vaša dva važna interesa: za novac i za suradnje ili timski rad. Sunce i Venera prolaze kroz dvije kuće Bika povezane s novcem, u kojima je već smješten Saturn i u kojima je i retrogradni Merkur. U ovakvim okolnostima željet ćete pokrenuti vlastiti posao ili projekt, investirati ili se može raditi o naslijeđu, osiguranju, sponzorstvu, poklonu, udjelima, partnerstvima i slično. Kroz sve ovo možete očekivati i nagli preokret događanja, te neočekivani razvoj situacije, ali to donosi i važne lekcije. Suradnje tijekom prosinca bit će produktivne, ako se postavljate diplomatski.

Zdravlje

Tijekom prosinca pretjerano ćete se koncentrirati na druge, a premalo na sebe. Mogli bi vas opterećivati određeni problemi, mogli bi imati bojazni ili pretjerano analizirati stvari. Sukobi i prijestupi mogu loše utjecati na vaše zdravlje. Zadnja dekada Bikovima donosi poboljšanje zdravstvenog stanja.

Savjet

Uštedite nešto novca i dobro promislite prije nego što donosite odluke vezano za novac!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT