BIK - mjesečni horoskop

BIK - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Ožujak nije najsretniji mjesec za ljubavne veze. Venera, planeta ljubavi i harmonije, je retrogradna i u kući koja može donijeti razočaranja, zbunjujuće situacije, ograničenu slobodu izbora, zatvaranje ili jednostavno gubitak interesa. Najneugodnije od svega je što je Mars, vladar kuće parova Bika, na nepovoljnom mjestu sve do 10. ožujka 2017. godine. Zbog toga prva dekada mjeseca nije obećavajuća. Nakon toga Mars ulazi u Bika i sve će živnuti, imat ćete više volje za akciju i osjećat ćete se poželjnije. Neke stvari ipak će ostati sakrivene i zbunjujuće. Savjetujemo da o tome i svemu što vas brine razgovarate s nekim u koga imate povjerenja.


Posao i novac

Jupiter je smješten u kući posla Bika sve do listopada 2017. godine, što je vrlo utješno. Položaj Saturna, tradicionalnog vladara kuće karijere Bika, otkriva da će vas motivirati materijalni i financijski ciljevi. Korist u društvenom i profesionalnom životu dolazi vam kroz tajne izvore, na diskretan način ili jednostavno kroz sretne okolnosti. Unatoč tome, nemojte se iznenaditi ako naletite na prepreke i izazove u karijeri i vezano za novac. Ako želite izbjeći neugodnosti i da sve ide dobrim putem, budite iskreni, jasni, sigurni u sebe i organizirani.

Zdravlje

Tijekom ožujka 2017. godine trebate paziti na svoje zdravlje, posebno u prvoj i zadnjoj dekadi. Venera, vladar Bika, je u slabom položaju. Lako ćete se zamarati i trebat će vam duže vremena za oporavak. Trebat će vam odmora, samodiscipline, zdrave prehrane i morat ćete pojačati imunitet. Ako se ne osjećate dobro, nemojte odgađati posjetu liječniku.

Savjet

Uložite sredstva u razvoj posla ili poboljšanje radnog prostora.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT