BIK - mjesečni horoskop

BIK - horoskop listopad 2017.

Ljubav i veze

Listopad 2017. godine donosi novosti, jako dobre novosti! 10. listopada Jupiter, Velika Sreća, trijumfalno ulazi u kuću parova Bika, gdje ostaje do studenog 2018. godine. Pred vama je period od godine dana u kojem će vaš ljubavni život cvjetati i imat ćete više sreće. Prvi znakovi povoljnog Jupiterovog utjecaja mogu se pokazati već u zadnjoj dekadi listopada. Tada sjajna konjunkcija Sunce - Jupiter u kući parova Bika donosi intenzivnu aktivnost na ljubavnom polju, strast, romantiku i pustolovine.


Posao i novac

Čini se da ćete imati puno posla tijekom listopada 2017. godine. Kuća posla Bika vrlo je dinamična budući da kroz nju prolaze Sunce, Merkur, Venera i Mars. Imat ćete puno obaveza i puno želje i volje za ostvarenje uspjeha na profesionalnom polju, s jako dobrim izgledima da se istaknete. Listopad može biti produktivan mjesec kada se radi o intelektualnim, kreativnim, umjetničkim, ali i administrativnim i organizacijskim aktivnostima. Ne samo da ćete imati prilike da svoje vještine pokažete, nego ćete predstavljati autoritet na poljima vaše stručnosti. Što se tiče financija, u prvom djelu listopada je tako - tako, ali drugi dio mjeseca je sretniji i prosperitetniji, zato što se Merkur, vladar kuće novca Bika, udružuje s Jupiterom, Velikom Srećom i to u produktivnoj kući.

Zdravlje

Ako već imate određenih zdravstvenih poteškoća, savjetujemo da se bolje pobrinete za sebe. U dobroj ste formi, ali suzdržavajte se i nemojte u ničemu pretjerivati. Eksperimenti vam neće pomoći nimalo. Unatoč svemu, tijekom listopada će vas više zanimati zdravlje i vaš izgled. Odlično je vrijeme da obavite pretrage i kontrole o kojima ste razmišljali, da posjetite doktora, terapeuta ili savjetnika.

Savjet

Idite u teretanu ili stilistu, kupite biljku za vaš stan ili kuću, isprobajte novi recept!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT