BIK - mjesečni horoskop

BIK - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

Prve dvije dekade srpnja mogle bi biti napete, jer je Mars, vladar kuće parova Bika, u napetom položaju. Može doći do žustrih rasprava, čak i do sukoba. Može se raditi o bilo čemu, ali uglavnom su to pitanja vezana za novac, posao, zajedničke obaveze, vlasništvo ili stvari vezane uz roditeljstvo i rodbinu. Ne olakšava ni činjenica da tijekom ovog perioda nećete imati takta s drugima i strpljenje vam nije jača strana. Pripazite na Mjesečeve faze, oko 1., 9. i 16. srpnja kada je rizik povećan. Situacija se smiruje poslije 20. srpnja, kada vladar kuće veza formira bolji aspekt.


Posao i novac

Venera, vladar Bika, nalazi se u kući novca skoro cijeli mjesec i usmjerava pažnju na novac. Aspekti koje Venera radi su miješani, tako je i financijski napredak neuravnotežen. To znači da će neki financijski izvori biti blokirani, dok će se neki novi pojaviti, neke transakcije će biti profitabilne, a neke neće. Važno je da ne žurite pri donošenju važnih financijskih odluka i pri sklapanju partnerskih dogovora. Odluke koje donosite moraju biti dobro promišljene, racionalne i nemojte previše trošiti na nepotrebne predmete. Sam posao je stresan, ali produktivan i s vremena na vrijeme bit ćete iznenađujuće sretni. Srpanj može biti pun putovanja i sastanaka, intenzivne komunikacije i jako zahtjevan s intelektualne točke gledišta.

Zdravlje

Niste baš u najboljoj formi i zato pripazite kako i na što trošite svoju energiju. U ovom periodu suočit ćete se s padovima i usponima, povećan je rizik od nezgoda. Pazite kako koristite opasne i oštre predmete. Obratite pažnju na ono što radite i pazite!

Savjet

Naučite nešto novo ili iskoristite svoju sposobnost uvjeravanja u važnim situacijama!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT