BIK - mjesečni horoskop

BIK - horoskop ožujak 2018.

Ljubav i veze

U ožujku 2018. godine Bikovi mogu računati na Veliku Sreću, Jupitera, koji prolazi kućom parova Bika, sve do studenog. Ali, nemojte sanjariti previše. Mars, vladar kuće parova Bika, 17. ožujka kreće retrogradno i kretat će se između Jarca i Vodenjaka. I taj će ciklus trajati do studenog i donijeti period analiza, procesa, predomišljanja, komplicirane situacije i neočekivane preokrete. Prvi utjecaji Marsovog retrogradnog kretanja pokazat će se u drugoj polovini mjeseca. Može biti suptilan, teško prepoznatljiv, zato je najbolje da svaku situaciju u kojoj se nađete pomno preispitate. Do tada uživajte u prvoj polovini mjeseca koja vam može donijeti puno zadovoljstva u ljubavi.


Posao i novac

Saturn, tradicionalan vladar kuće karijere Jarca, dobro je smješten, dugoročno i pokazuje interes za znanjem, kulturom, istraživanjem, duhovnosti, kao i za poslovna putovanja, suradnje s inozemstvom i internet. Tranzit Sunca u ožujku donosi vam sreću, zaštitu, podršku, popularnost i sreću u svemu što budete radili a da ima veze s javnosti, publikom, kolektivima i internetom. Suradnje mogu biti profitabilne ako je vaš stav diplomatski i uravnotežen. U zadnje dvije dekade mjeseca radno okruženje neće biti najugodnije, ali na vama je da sami sebi pomognete kako bi sve bilo podnošljivo. Pri donošenju novčanih odluka nemojte žuriti!

Zdravlje

U prvoj dekadi mjeseca osjećat ćete se odlično, u drugoj dekadi će biti uspona i padova, a u zadnjoj dekadi vaše raspoloženje pada. U toj zadnjoj dekadi ožujka 2018. godine Venera, vladar Bika i Sunce, donositelj vitalnosti, nalaze se u 12. kući Bika. Takav položaj donosi slabost, pad imuniteta i povećan je rizik od upalnih procesa i nezgoda. Čak i oni koji se smatraju snažnima u zadnjoj dekadi moraju pripaziti.

Savjet

Kada se radi o suradnjama i partnerstvima, dobro provjerite zaključne točke o novčanim pitanjima!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT