c BIK - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Ljubavni život će se poboljšati, posebno nakon 6. prosinca 2018. godine. Tada Merkur kreće direktnim hodom. Merkur vlada kućom ljubavi Bika, a 13. prosinca prolazi kroz kuću partnerstva i intimnosti. Bikovi koji su si zakomplicirali život vezama ispunjenim lažima i nestabilnosti sada će jasno vidjeti cijelu sliku i donijeti najbolju odluku za sebe. Bikovi koji traže savršenog ili savršenu za sebe ugodno će se iznenaditi. Neki će zakoračiti u vezu koja će biti obećavajuća. U zadnjoj dekadi mjeseca budite oprezniji jer bi se mogli prevariti u prijateljskom odnosu. Osjećaji i očekivanja će se ispreplitati a vaša ranjivost može biti iskorištena. Napravite korak nazad i usmjerite jasniji pogled na situaciju i shvatit ćete da ne želite dopustiti nekome tko ne zna što hoće da vas iskorištava. Ako ste u braku, posesivnost vas može samo udaljiti. Ako ne želite mijenjati stvari nikada, dosada i protesti zamijenit će radosne trenutke. Unatoč svemu tome, prosinac je povoljan mjesec za parove. Ponovno ćete otkriti strast i upotpunjavati se, što će popraviti stvari dugoročno.


Posao i novac

Nakon 6. prosinca 2018. godine novčana situacija će se popraviti. Tada Merkur kreće direktnim hodom, a vlada vašom kućom zarađenog novca. Nakon 13. prosinca neki dogovori će se ponovno pokrenuti, koji nisu vodili nikamo, a sada će voditi prema sjajnim rješenjima. Važno je da ne budete sebični i da se ne koncentrirate samo na svoje planove, nego da razmislite i o tome što drugi žele, bilo da se radi o suradnicima, partnerima, kolegama s posla ili o voljenoj osobi. Pasivan priljev novca može se poboljšati i do zarade možete doći kroz razne transakcije. Krajem mjeseca netko bi vas mogao namamiti i zavarati, na primjer, nekom on line ponudom. Nemojte biti pohlepni, posebno ako je očito da su neka obećanja pretjerana. U profesionalnom životu dobro će vam ići suradnje, posebno zato što ste voljni učiti od iskusnijih. Neki će se dalje školovati, specijalizirati ili upisati fakultet ili tečaj, kako bi proširili mogućnosti pronalaska boljeg posla. Razmislite o dugoročnim strategijama. Nemojte se zanositi tuđim nerealnim snovima. Neki Bikovi imat će uspjeha kroz izdavaštvo, bilo kao autorsko djelo ili  prevedeno.

Zdravlje

Optimizam i pozitivan pogled na život pomoći će vam tijekom prosinca 2018. godine. Ponekad će vas okolnosti natjerati da izađete iz svoje komforne zone brže no što bi pomislili. Ipak, bolje ćete se nositi s tim situacijama nego inače. Nemojte pretjerivati u kulinarskim izazovima. Možete se osloniti na intuiciju koja će vas voditi prema pravim odabirima i uspjehu u budućnosti, te prema rješenjima s kojima ćete biti zadovoljni.

Savjet

Nemojte odustati od projekata koje ste pokrenuli, čak iako vam se u nekim trenucima čini da ne vode nikamo! To ne mora biti tako. Razlog odustajanja može biti vaša želja da ostvarite nešto veliko ili da idete kući.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT