BIK - mjesečni horoskop

BIK - horoskop travanj 2017.

Ljubav i veze

S Marsom u Biku tijekom travnja bit ćete temperamentni. Strastveni Mars planet je požude, seksualnosti i osvajanja. Mars je vladar parova kuće Bika i nećete oklijevati kada budete trebali poduzeti prvi korak ili nešto odvažno kako bi došli do onog što želite. Ali, nije sigurno da će vaše odluke i akcije biti inspirativne. Merkur, vladar kuće ljubavi Bika je retrogradan od 10. travnja 2017. godine, a Venera, planeta ljubavi, je retrogradna od 15. travnja. U određenim situacijama stvari se mogu zakomplicirati i dobra komunikacija je presudna. Ljubav iz prošlosti ponovno može privući vašu pažnju.


Posao i novac

Aktivan Mars je u Biku kroz prve dvije dekade travnja, a kroz zadnju dekadu uživat ćete u prisustvu Sunca. Obje planete žele uspon i pogurat će vas da se istaknete, da dođete do bolje pozicije ili svojih ciljeva. Venera, vladar Bika, podržat će vas kada se radi o popularnosti, onima koji vas štite i grupnim aktivnostima, u drugoj i trećoj dekadi. Novac će biti prioritet i vodit će vas pri donošenju profesionalnih odluka. Financijska pitanja će biti istaknuta, ali i teža za ostvariti, posebno u zadnjoj dekadi travnja.

Zdravlje

Venera je vladar Bika, a upravlja i zdravljem Bika. Retrogradna je kroz prvi dio travnja, nepomična do sredine mjeseca i u nepovoljnom položaju zadnja tri dana. Impulzivan i nemaran Mars je u Biku, zajedno sa retrogradnim Merkurom.  Može doći do nepažnje, nespretnosti, do gubitka koordinacije, stresa i nezgoda. Budite oprezni i umjereni u svemu.

Savjet

Samo polako, i kako se kaže, razmislite dva puta prije nego bilo što poduzmete!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT