c BIK - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Kuća partnerstva i braka Bika puna je planeta tijekom listopada 2018. godine. To je sedma kuća i aktiviraju je Venera, Jupiter, Merkur (od 10. listopada) i Sunce (od 23. listopada). Imate o čemu razmišljati. Venera, vladar Bika, je retrogradna od 5. listopada, u kući partnerstva i braka i ponovno na vidjelo donosi stare probleme koji se sada moraju razriješiti. U ovom periodu nikako nemojte donositi konačne odluke. Unatoč nemiru, posesivnosti ili nepovjerenju, što je dio rutine tijekom listopada, i dalje je potrebno razgovarati. Sada možete razgovarati o osjetljivijim pitanjima ili nekim starijim problemima koje ste potisnuli ili o kojima ste izbjegavali razgovore, jer razgovori mogu donijeti novu nadu. Na sreću, drugi dio listopada povoljan je za obnovu odnosa i donosi Bikovima emotivnu stabilnost u ljubavnom životu. A Bikovi koji nisu u vezi mogu se naći u osjetljivim i škakljivim situacijama s kakvima se do sada nisu susretali. Možda se ludo zaljubite i sanjarenja o braku preplave vaš dan, ali osoba o kojoj maštate nije u istom filmu ili se može dogoditi da se nađete u avanturi i ne pomišljate na nešto ozbiljno, no druga osoba je spremna brzo reći da. Bili u braku ili ne, obitelj može imati pozitivan utjecaj na vas. Roditelji ili starije osobe iz obitelji mogu biti dobra moralna podrška i dati vam vrijedan savjet iz vlastitog iskustva.


Posao i novac

Tijekom listopada 2018. godine razmišljat ćete o poslu i koliko zarade donosi. Venera vlada i kućom posla Bika i u retrogradnom je hodu kroz kuću partnerstva Bika, od 5. lipnja. O određenim poslovima ili radovima morat ćete ponovno pregovarati, a isto se odnosi na suradnje i partnerstva. Vašu kuću posla i zdravlja aktivira Mlad Mjesec 9. listopada, pa ćete pokrenuti nove projekte i ukazat će vam se nove prilike da napravite nešto novo u poslovnom životu. Ako želite promijeniti posao, može vam pomoći razgovor s prijašnjim poslodavcem. Ako tražite nove uposlenike ili suradnike, savjetujemo da prođete listu onih s kojima ste prije surađivali, čije slabe točke i vrline dobro poznajete. Novčani pregovori neće teći lako, donose stres i nepredvidivi su, posebno kroz zadnje dvije dekade mjeseca. Neki Bikovi bit će u dvojbama zbog dugoročnog projekta koji materijalno ovisi o partnerima. Vrijeme je da jasno odredite svoje novčane potrebe i mogućnosti izbora, te da se borite za svoja prava. U ovom periodu mogli bi ostvariti dobit kroz investiciju ili prodaju nekretnine koja vam nije potrebna ili je se želite riješiti. Zadnji dani listopada donose vam neočekivanu novčanu dobit, novi dogovor ili ćete se uspjeti riješiti nekog duga.

Zdravlje

Sunce obasjava kuću zdravlja Bika do 23. listopada 2018. godine, ali je u napetom odnosu s Plutonom i Uranom, pa možemo reći da će biti dosta teško postići unutarnji mir. Venera je retrogradna od 5. listopada, a vlada i zdravljem Bika. To je povoljan period za obavljanje pretraga i za tretmane. S druge strane, Venera vas poziva da pogledate malo bolje kakav je vaš ljubavni život. Nemojte pretjerivati u bilo čemu, pogotovo ako se radi o strogim dijetama.

Savjet

Kada se radi o svim vrstama partnerskih odnosa, naoružajte se strpljenjem i pustite vremenu da radi za vas ako želite ostati pri svom mišljenju!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT