BIK - mjesečni horoskop

BIK - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

Čini se da ćete tijekom svibnja imati druge prioritete, a veze padaju u drugi plan. Možda se ništa značajnije neće događati i odnos će biti mirniji.  Ali, mogli bi se osjećati neispunjeno, jer Venera, planeta ljubavi, nije u najboljem položaju, što će biti više očito u prvom dijelu svibnja 2017. godine, kada ni vladar kuće ljubavi Bika nije najbolje smješten. Osim toga, zato što je vladar parova Bika smješten u kući novca, na prvom mjestu bit će praktične stvari. Možda ćete imati zajednički poslovni interes, zajedničko ulaganje ili će materijalna situacija utjecati na odluke vezane za ljubavni život (ili obrnuto).


Posao i novac

Sa Suncem u Biku, prve dvije dekade povoljne su za promocije, širenje društvenih krugova, prepoznatljivost i stjecanje poštovanja. U prve dvije dekade mjeseca bit ćete vitalni, dobro ćete se organizirati u poslu, administrativna pitanja rješavat ćete s lakoćom i sve to vodi prema uspjehu. Imat ćete potrebu da budete na vrhu ili da dođete do vrha, naporno ćete raditi i prihvaćati obaveze. Ipak, budite oprezni kada se radi o financijskim pitanjima, neke prilike neće biti profitabilne kako se u početku mogu činiti, zato što Mars ide prema opoziciji sa Saturnom i donosi poteškoće i razne prepreke.

Zdravlje

Ovo je još jedan mjesec tokom kojeg morate obratiti više pažnje na svoju zdravstvenu situaciju. Sljedeći mjesec, Venera, planeta ljubavi, konačno završava svoj nepovoljni ciklus, a tada ćete biti u puno boljoj formi i dobro raspoloženje će prevladati. Zato za sada budite oprezni tijekom svibnja 2017. godine, možda čak i više nego prethodnih mjeseci.

Savjet

Pri rješavanju sukoba budite susretljivi i ljubazni! U ovom periodu neće biti lako nadmašiti konkurenciju.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT