c BIK - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop veljača 2019.

Ljubav i veze

Ljubavni život tijekom veljače 2019. godine povezan je s društvenim aktivnostima. Početkom mjeseca moguće su poteškoće u obiteljskom životu, ali polako sve dolazi na svoje mjesto. Imat ćete prilike da bolje upoznate ljude oko sebe, ali i da upoznate nove ljude. Prijatelji će vam biti važni i uživat ćete u druženjima s njima. Iako će vam društvene aktivnosti i događanja biti važni, ipak će vam ljubav biti još važnija. Venera poboljšava vaš ljubavni život nakon 3. veljače i donosi vam nezaboravne trenutke. Venera se pridružuje Saturnu i Plutonu u Jarcu. Ovakva kombinacija učvršćuje veze. Imat ćete snažnu želju da nešto stvorite ili sagradite, bilo doslovno ili na neki drugi način. Povoljan je mjesec za ulazak u brak ili za odluku o zajedničkom životu, pa i za kupovinu nekretnine. Što god poduzeli, ovo je znak napretka za život u dvoje. Ako niste u vezi, mogli bi ući u vezu i to vezu kakvu želite, nastalu iz velike ljubavi. Jedino što ćete se možda morati prilagoditi drugačijoj kulturi ili nečem nepoznatom.


Posao i novac

Mlad Mjesec 4. veljače 2019. godine je značajan događaj za vas. Događa se u vašoj kući karijere, postignuća i društveno - profesionalnog ugleda. To je vrijeme za nove poslovne planove, za dugoročne projekte za vašu karijeru i za razradu novih strategija. Usudite se djelovati, odlučite se za akciju, pokrenite se! Neke stvari doći će na svoje mjesto bez previše uloženog truda. Jedino se trebate koncentrirati na planirane projekte za postizanje boljih rezultata. Tu i tamo mogli bi se ulijeniti, ali to su rijetki trenuci zato što je vaš moto naporan rad i odlučnost, a ne odustajanje i zato ćete prihvatiti nove poslovne izazove. Uz pomoć drugih ostvarujete napredak u poslu. Obitelj i prijatelji pružat će vam podršku. Financijska situacija je bolja ovaj mjesec. Razmislite o štednji i mogućnostima ulaganjima koja vam mogu donijeti dobit. Kraj mjeseca je povoljan za studente, dok će prijašnji dani biti naporni, bez očekivanih rezultata. Nemojte odustajati, nego zapnite još više! Putovanje u inozemstvo zbog višeg obrazovanja donosi dobit i razmjenu informacija.

Zdravlje

Tijekom veljače 2019. godine bit ćete dobrog zdravlja, vitalni i energični. Do 14. veljače tovarit ćete si poslove, zbog velike želje da napredujete na poslu i da se istaknete. Mars tada ulazi u Bika i donosi vam potrebnu energiju da ostvarite svoje ciljeve. Ipak, čuvajte se, jer su moguće manje poteškoće. Ako ne budete pazili na svoje zdravlje i reagirali na vrijeme, situacija se može zakomplicirati i dovesti do većih poteškoća. Ako postoje određeni zdravstveni problemi, tražite savjet stručnjaka.

 

Savjet

Nemojte dopustiti egu da upravlja vama! Imate važnijeg posla koji morate obaviti. A to možete jedino ako ste opušteni i ako vašu pažnju ne odvlače ljutnja ili drugi problemi. Nemojte se izolirati! Uključite se u grupne projekte.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT