BLIZANCI - mjesečni horoskop

BLIZANCI - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

Srpanj 2017. godine je jedan od najpovoljnijih mjeseci zato što se Venera, planeta ljubavi i parova, nalazi u Blizancima. Prisustvo Venere u vašem znaku dovoljno je da vas uvjeri u to da je ovo ispunjavajuć period. Stvari su još bolje: Venera pravi predivan trigon s Jupiterom, Velikom Srećom, smještenim u kući erotike Blizanaca. Ovaj sklop je još značajniji ako uzmemo u obzir to da je Venera vladar kuće strasti Blizanaca, a Jupiter je vladar kuće parova Blizanaca. To znači da su pred vama posebni tjedni u kojima će se dogoditi nešto značajno i posebno. S druge strane, srpanj je mjesec pun napetosti i možda ćete prolaziti kroz komplicirane periode. Unatoč tome, s voljenom osobom bit ćete usklađeni i ljubav će pobijediti.

Posao i novac

Jupiter, vladar kuće posla Blizanaca, je u harmoničnom aspektu s Venerom, što znači da srpanj 2017. godine obećava sreću i postignuća, bez obzira na to s čime se bavite. Najbolji je period za umjetničke i kreativne poslove i aktivnosti ili one koje uključuju korištenje talenata i koje strastveno radite. Puno toga događat će se na polju financija kroz prve dvije dekade srpnja kada se Sunce nalazi u kući novca Blizanca. Donosit ćete važne odluke, kupovati, prodavati i dati ćete sve od sebe kako bi zaradili više. I moći ćete dosta dobro zaraditi, ali ako se ne kontrolirate, sve što zaradite mogli bi i potrošiti. Nadajmo se da će Merkur, vladar Blizanaca, smješten u kući uma Blizanca, vidjeti stvari jasno.

Zdravlje i moral

Raspoloženje će biti sjajno i imat ćete pregršt energije. Iako je srpanj mjesec pun napetosti, vi ćete se moći opustiti. Odlično je vrijeme za odlazak na godišnji odmor, za zabavu i za hobije. Vladar kuće bolesti Blizanca, Mars se nalazi u osjetljivom položaju tijekom prve dvije dekade mjeseca i tada se morate dobro pobrinuti za svoje zdravlje, nemojte zanemariti ili previdjeti neke zdravstvene poteškoće, bez obzira kako se bezazlene činile.

Savjet

Družite se, stvarajte, plešite, volite!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT