c BLIZANCI - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop listopad 2018.

Ljubav i veze

Kada se radi o ljubavi izbirljivi ste već neko vrijeme, možda vam je i nemoguće ugoditi. Zapitajte se da li možete vi ponuditi drugima ono što od drugih tražite zauzvrat. Venera, planeta koja vlada kućom ljubavi Blizanaca, kreće retrogradno 5. listopada 2018. godine, u kući posla i zdravlja Blizanaca. To znači da ćete moći razjasniti sebi samima svoje ponašanje, stavove i afere koje ste započeli na poslu. Ako vas je privukao netko s posla, možda ćete doći do zaključka da nije vrijedno truda i da ulazak u vezu s tom osobom može donijeti puno zbrke i galame i da bi mogli propustiti druge prilike. Blizanci koji su u potrazi za novom ljubavi ili su tek ušli u vezu moći će se nositi s kompliciranim situacijama tijekom listopada, ali tek krajem mjeseca naći će privremeno rješenje za bilo koji problem koji iskrsne. Bilo da se radi o braku ili vezi, suočavat ćete se s nizom obaveza, rutinom i dosadom - svime što narušava bilo koju ljubavnu priču, bez obzira koliko se lijepom činila. Sunce obasjava vašu kuću ljubavi do 23. listopada i zato savjetujemo da razgovarate s bliskim osobama i s voljenom osobom o svemu onome što vas brine i što vam smeta. U stabilnim vezama mijenjaju se pravila, ali tijekom listopada neće biti radikalnih promjena, više će to biti zatišje. Okolnosti će vam pomoći da nađete što želite kao par dalje u životu i da uskladite one male svakodnevne stvari koje čine život.

Posao i novac

Već u prvom tjednu listopada 2018. godine bit ćete zabrinuti oko duga, pozajmice ili kredita, a moguće i naslijeđa. Izvor ovakvih briga možda je u sklonosti da se upustite u financijske špekulacije i troškove koji su nepotrebni, beskorisni ili napravljeni impulzivno. Vrijeme je da ozbiljnije razmotrite situaciju i procijenite realno svoj priljev novca. Bilo bi dobro da potražite i druge izvore zarade ili bolje plaćen posao. Kuća posla Blizanaca je aktivna tijekom listopada, zato što ovdje borave Venera, u retrogradnom hodu (od 5. listopada), Jupiter, Merkur (od 10. listopada) i Sunce (od 23. listopada). Unatoč odgodama ili nedostatku inspiracije, potrebne okolnosti za efikasniji rad dolaze vam u susret, kao i okolnosti u kojima ćete moći preuzeti više obaveza - što će povećati vaš priljev novca. Neki Blizanci će zaraditi kroz svoju kreativnost ili hobi. Savjetujemo da izbjegavate tračeve, intrigantne situacije, spletkarenja i nepromišljena čavrljanja na poslu, jer može doći do nesporazuma, neugodnosti ili sukoba koji se dugo vremena neće razriješiti. Neki Blizanci bit će zabrinuti bez pravog razloga na poslu ili neće imati volje ispunjavati zadatke, a prigovarat će da nadređena osoba zahtjeva previše. Za njih je savjet da zbroje dva i dva i da iskoriste energiju koju im listopad donosi, kako bi postigli dobre stvari kroz težak rad.

Zdravlje i moral

Inače ste u pokretu i poslu, ali tijekom listopada 2018. godine bi se vrlo brzo mogli zamarati, zato što će posao biti zahtjevan. Odredite vrijeme za odmor, ako treba posavjetujte se sa svojim doktorom. Krajem mjeseca pregled specijalista razriješit će neke zdravstvene probleme.

Savjet

Razmislite o dugoročnom ulaganju i pitajte stručne osobe o stvarima koje ne znate. Financijske špekulacije su i više no riskantne, ako imate u planu lako i brzo napuniti džepove!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT