BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop studeni 2021.

Ljubav i veze

Venera – vladar 5. kuće Blizanaca (romantika, ljubav, flert, ljubavne veze) – napušta kuću odnosa 5. studenog 2021. i počinje svoj tranzit kroz 8. kuću (intimnost, erotika, međusobno povjerenje, ljubomora i posesivnost). Kao rezultat toga, za Blizance sada počinje intenzivan period s emocionalne točke gledišta. Mnogi neoženjeni Blizanci mogli bi se jako zaljubiti, ali Tarot-horoskop.com smatra da su privlačnosti više fizičke i da je prevladavajuća osobina ovih veza erotska. Unatoč svemu tome, veze koje počinju u studenom 2021. mogu biti važne lekcije o odanosti, osjećajima i emocionalnim dubinama. Blizanci koji su već u braku imaju priliku ponovno se zaljubiti u svoju bolju polovicu ili, ako je veza u posljednje vrijeme bila prilično hladna, pronaći način da se pomire i ponovno izgrade važne mostove za emocionalnu intimnost. No, neki se Blizanci osjećaju se gušeni obvezama obiteljskog života i svakodnevnim sitnicama i skloni su izazvati sukobe kada im pokušavaju pobjeći. Od 22. studenog 2021. Sunce aktivira 7. kuću Blizanaca (veze, partnerstva, udruge, brak), a zatim Merkur – vladar Blizanaca – 24. studenog. Kao rezultat toga, posljednji dani mjeseca su povoljan period za poboljšanje komunikacije u vašem životu kao para, osobito kada je u pitanju novac ili kako partneri percipiraju vrijednost jedni drugih. Neka pitanja vezana uz svačije dužnosti u vašem životu kao para također bi se sada mogla riješiti. Predispozicija za nevjeru i sklonost ponovnom uspostavljanju štetnih obrazaca odnosa mogu se ponovno pojaviti, osobito između 23. i 26. studenog. Također je moguće da će se ponovno aktivirati tema nedostatka iskrenosti (osobito s vaše strane).

 

 

 

Posao i novac

6. kuća Blizanaca (posao i zdravlje) snažno je energizirana u studenom 2021., budući da je od 30. listopada tranzitira Mars (koji se nalazi u svom noćnom domicilu) od 30. listopada, Sunce (vladar vaše kuće komunikacije i učenja) do 22. studenog i Merkur (vladar Blizanaca) između 6. i 24. studenog. Aspekti koji uključuju Mars, Sunce i Merkur sugeriraju napet period u karijeri, period kada trebate biti fleksibilni, prilagoditi se zahtjevima i marljivo raditi. U teoriji, savršeno se slažete s ovim načelima, ali vrijeme je da ih primijenite u praksi – a možda ćete imati posla sa svojim nedosljednostima. Osim toga, želja da uvijek budete u pravu riskira da vas odvede u slijepu ulicu. Ako želite napredovati, Tarot-horoskop.com savjetuje vam da prihvatite promjene i prilagodite se u hodu. Različiti problemi u vezi s novcem, plaćom ili postotkom koji ste dužni od zajedničkog posla mogu vas potaknuti na iznenadnu promjenu posla ili prekid neke suradnje, možda čak i prekid nekih prijateljstava. Također je moguće da će doći do zaokreta o ponudi posla iz inozemstva ili o izdavačkom ili akademskom projektu. Osim toga, možete se suočiti s problemima ili pogrešnim potezima - na primjer, ako ste uključeni u razvod ili parnice o podjeli imovine. Trebate imati na umu da tranzit i aspekti studenog 2021. dokazuju da imate velike šanse za uspjeh kroz suradnju, timski rad i partnerstvo. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporučuje da se udružite sa svojim kolegama ili, ako imate tvrtku, sa suradnicima i poslovnim partnerima.

 

 

 

Zdravlje i moral

Užurbano vrijeme s kojim se možete nositi tijekom mjeseca moglo bi vas držati u žurbi, pod stresom i činiti da stalno zaboravljate stvari poput šešira ili šala, riskirajući da se prehladite. Tarot-horoskop.com preporučuje da se nastojite bolje brinuti o sebi i prakticirati zdraviju prehranu i uravnoteženiji način života. Trebate izdvojiti dovoljno vremena za opuštanje i odmor, inače riskirate iscrpljenost. Pomrčina Mjeseca 19. studenog 2021. aktivira vašu 12. kuću, što znači da biste mogli osjetiti pad razine energije i nositi se sa situacijama koje vas tjeraju da optimizirate svoj raspored rada i više se odmarate, ako želite da se vaše fizičko i psihičko stanje ne pogorša.

Savjet

Budite pošteni prema drugima i ne pokušavajte nametnuti svoje stajalište nepoštenim sredstvima! Nemojte davati obećanja za koja niste sigurni da ćete ih moći održati, osobito nakon 23. studenog.

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela