BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop prosinac 2019.

Ljubav i veze

Jupiter, vladar kuće veza i braka Blizanca, napušta tu kuću 2. prosinca 2019. godine i ulazi u vašu 8. kuću (intimnosti i zajednička sredstava). Teme razgovora bit će autentičnost i produbljenje svih vrsta odnosa, uključujući i brak. Neki Blizanci ulaze u pragmatičniju fazu i tražit će vezu na temelju interesa tako da ulazak u brak nudi i financijsku stabilnost i sigurnost. Neke veze, uglavnom službene veze postat će polje za igru moći vođenu ljubomorom i posesivnosti. S druge strane, to može biti prilika da okončate stare sumnje i napetost. Venera, vladar kuće ljubavi, avantura i flerta Blizanca kreće kroz vašu 8. kuću, a tu se događa i pomrčina Sunca 26. prosinca 2019. godine. Blizanci koji nisu u vezi mogli bi zakoračiti u kompliciranu vezu koja je emotivno iscrpljujuća i uzrok materijalnog gubitka. Mogli bi iskusiti goruću strast, ali to može stvoriti kaos u vašem životu i mogli bi vidjeti mračnu stranu svoje osobnosti. Blizanci koji su u tajnoj vezi ili s nekime tko je zauzet mogli bi proći kroz jako neugodne situacije i to upravo prije Božića, u danima od 21. do 23. prosinca. Savjetujemo da iskoristite energiju Sunca 26. prosinca kako bi imali snage suočiti se s ljubavnim problemima u svom životu.

 

 

Posao i novac

Jupiter je i tradicionalan vladar 10. kuće Blizanaca (karijera i društveno - profesionalan ugled) i njegov prolazak kroz vašu 8. kuću može na lakši način donijeti podršku vaših poslovnih ideja ili profesionalnih projekata i potrebna sredstva. Između 11. i 19. prosinca 2019. godine, uz prekrasan utjecaj Jupiter - Uran trigona realizirat ćete uspješno partnerstvo s diskretnom i povučenom osobom ili sa strancem. Imajte na umu da uspjeh na profesionalnom polju dolazi samo ako promijenite neka svoja uvjerenja, ako stvari sagledate iz drugog kuta ili promijenite neke uvijete suradnji ili strategije koje koristite kada ste suočeni s konkurencijom. Neki Blizanci sanjarit će o odlasku u inozemstvo radi posla, a neki će potajno to i planirati ostvariti. Ako tražite posao, naći ćete nešto bolje od onog čemu ste se nadali, negdje oko sredine mjeseca. Prijatelji će biti od pomoći, otvorit će vam neka vrata ili reći koju dobru riječ o vama. Imajte na umu da je vaša 8. kuća (novac voljene osobe, pozajmice, krediti, dugovi, sponzorstva, fondovi, potencijalno naslijeđe) snažno aktivirana i da se u njoj događa pomrčina Sunca. Budite oprezni kada se radi o raspolaganju sredstvima, troškovima, dugovima i ne ulazite u nesigurne dogovore i poslove.

Zdravlje i moral

Bit ćete puni energije i životne strasti, ali izbjegavajte bilo kakvu vrstu pretjerivanja, posebno u ljubavnom životu. Odvojite vrijeme za sebe i istražite što istinski želite, što vaše srce želi i konačno se pomirite s nekim svojim starim odlukama koje su vam unijele zbrku u život i/ili donijele materijalan gubitak. Zapitajte se koje motive imate i nemojte ponoviti pogreške iz prošlosti! Ono što doživite ovog prosinca može vam pomoći da više cijenite svoj život i vrijeme koje tu provodite.

Savjet

 

 

Budite jako oprezni kada se radi o partnerstvima i suradnjama, jer neke ponude mogu biti zavaravajuće!

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com