BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop siječanj 2021.

Ljubav i veze

Tranziti planeta iz siječnja 2021. potiču dubinsko i emocionalno i intimno povezivanje; pomažu vam da pronađete zajedničku viziju sa svojom boljom polovicom. Ako je u posljednje vrijeme vaš ljubavni život uznemiren sukobima principa, veza između Merkura - vladara Blizanaca - i Jupitera - vladara vaše kuće odnosa i braka - pomaže vam da postignete dogovor ili barem da započnete pregovore. Učinci konjukcije Merkur-Jupiter javljaju se oko 11. do 12. siječnja 2021., pa Tarot-horoskop.com savjetuje samcima Blizancima da maksimalno iskoriste energiju konjunkcije jer favorizira početak lijepe romanse, čak iako u početku teži biti više platonske naravi. Između 13. i 22. siječnja 2021. Jupiter ima napeti aspekt s Uranom, što može ukazivati na novi krug sučeljavanja u vašem ljubavnom životu, najvjerojatnije vezan za neke starije teme. Veze na daljinu često nailaze na probleme, a veze u kojima geografska udaljenost nije problem partneri bi se mogli emocionalno razdvojiti. Venera - vladar Blizančeve kuće ljubavi, a također i dispozitor Urana - prelazi u 8. kuću Blizanca (intimnost, transformacija) 8. siječnja i pomaže vam da riješite sve potencijalne probleme ili nesporazume iskrenošću, smirenim pristupom i objektivnošću po pitanjima partnerstva. Te napetosti mogu pokrenuti neke korisne promjene u vašoj psihi, promjene koje su vam trebale. S druge strane, iste napetosti, paradoksalno, mogu rasplamsati plamen strasti i senzualnosti. Tarot-horoskop.com savjetuje da se 27. klonite ljubomore i posesivnosti.

 

 

 

Posao i novac

Budući da Jupiter - tradicionalni vladar kuće karijere Blizanaca - stvara napeti aspekt s Uranom, njegovim dispozitorom, možete očekivati profesionalne napetosti koje dokazuju da trebate napraviti neke velike promjene. No Tarot-horoskop.com ističe da je bitan dio uspjeha tih promjena ispuštanje nekih ideja ili uvjerenja koje možda niste toliko spremni otpustiti. Za neke Blizance, kvadrat Jupiter-Uran mogao bi govoriti o pravnim pitanjima. Neki stariji sukobi mogu se pogoršati ili bi se profesionalno pitanje koje je ostalo neriješeno moglo pretvoriti u parnicu. S druge strane, Blizanci koji žele posao pronaći u inozemstvu mogli bi prevladati dodatne probleme, koje je najvjerojatnije stvorila pandemija ili promjene uvjeta rada, na način koji nije u njihovom najboljem interesu. Ako osjećate da se stvari ne odvijaju onako kako biste profesionalno željeli, ili ako niste sigurni kako se preorijentirati, ne bi škodilo odvojiti malo vremena za razmišljanje, rekalibraciju i pregrupiranje. Što se tiče novca, najznačajniji astrološki događaj je Mladi Mjesec 13. siječnja 2021. koji aktivira Blizančevu 8. kuću (zajednički resursi i investicije, porezi, zajmovi, financiranje, nasljedstva). Možete iskoristiti energiju ovog trenutka kako biste razjasnili svoje dugove, pa smislite plan uštede, riješite sva računovodstvena pitanja koja imate i slično. Vrijeme je da se potrudite riješiti duga i izbjeći trošenje na kredit, osim ako to nije prijeko potrebno.

 

 

 

Zdravlje i moral

Većina Blizanaca u introspektivnom je raspoloženju u siječnju 2021., ali moglo bi doći do povremenih izljeva frustracije ili bijesa, ako imamo na umu činjenicu da Mars započinje svoj tranzit kroz 12. kuću Blizanaca 7. siječnja. S druge strane, Mars je također onaj koji Blizancima može pomoći da skupe svoju unutarnju snagu ako se bave problemima, bilo da je to zdravlje ili neko drugo područje njihovog života. Tarot-horoskop.com savjetuje da odvojite vrijeme za opuštanje i odmaranje i da se ne zanosite u sukobima. Tranziti planeta ovog perioda favoriziraju introspekciju kako bi postali svjesni nekih proturječnih stanja, ali postupak bi mogao probuditi starije rane duše, tako da ne bi škodio posjetu terapeutu..

Savjet

Tijekom ovog razdoblja vaši najgori neprijatelji su impulzivni ili čak agresivni ispadi, posebno nakon 18. siječnja. Vrijeme je da prihvatite promjene, transformaciju i prestanete se držati situacija ili navika koje nisu dobre za vas.

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com