BLIZANCI - mjesečni horoskop

BLIZANCI - horoskop ožujak 2018.

Ljubav i veze

U prvom dijelu ožujka 2018. godine Mars se nastavlja kretati kroz kuću parova direktnim hodom i šalje strastvene vatrene impulse uslijed kojih postajete jako aktivni kada se radi o ljubavnom životu. Spremni ste preuzeti inicijativu, djelovati, donositi odluke i potruditi se kako bi bili uspješan par. Ponekad ćete požurivati stvari, forsirati ili ćete biti promjenjiva raspoloženja. A možda je vaš partner nagle naravi i mračan. Što god bilo, Mars će zapapriti stvari. Bez njega stvari sjajno izgledaju: Merkur, vladar Blizanaca, nalazi se u sretnoj i dobroj kući, a društvo mu pravi Venera, simbol ljubavi i vladar kuće strasti Blizanaca. Ožujak 2018. godine povoljan je za ljubav, zabavu, uživanje u dvoje i za zajedničke ciljeve.

Posao i novac

Puno novih prilika koje vam se nude mogu unaprijediti vašu karijeru, društveno - profesionalni status i donijeti vam željeni uspjeh u ožujku 2018. godine. Merkur, vladar Blizanaca, prolazi kroz kuću karijere i prestiža Blizanaca početkom mjeseca, a zatim, nakon 6. ožujka, prelazi u sretnu 11. kuću Blizanaca. Dodajmo tome i predivno društvo Venere koje Merkur ima, a Venera je Mala Sreća i donosi vam sreću, profitabilne suradnje, novac i podršku. Povrh svega, zato što je uključena 11. kuća, vaša je sreća udvostručena i budite sigurni u to da vas publika voli, odlično ćete se uklapati u sredine i grupe ljudi s kojima dijelite iste interese ili ciljeve. Imat ćete naklonost nadređenih, sljedbenika, fanova, prijatelja i svakog tko vam može pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Trigon kojeg formiraju Sunce (smješteno u kući karijere Blizanaca) i Jupiter (Velika Sreća! - smješten u vašoj kući posla) obećava značajna postignuća, najvjerojatnije u drugoj dekadi mjeseca.

Zdravlje i moral

Tijekom ožujka 2018. godine bit ćete u dobroj formi i sjajnog raspoloženja. Unatoč tome, niste potpuno sigurni i zaštićeni od neugodnosti. Mars, vladar vaše kuće bolesti, može donijeti nekoliko iznenađenja u zadnjem dijelu mjeseca, nakon 17. ožujka, kada stiže u nepovoljnu kuću gdje susreće Saturna. Zato nemojte dopustiti da vaš optimizam uspava vaš instinkt za preživljavanje i udaljite se od potencijalno opasnih situacija.

Savjet

Budite društveni, sklapajte nova prijateljstva, suradnje ili partnerstva, postanite član udruge ili neke druge organizacije!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT