BLIZANCI - mjesečni horoskop

BLIZANCI - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Osjećat ćete se dobro i ljubavni život tijekom ožujka 2017. godine donosi vam zadovoljstvo. To omogućuje posebna povezanost Saturna, smještenog u kući parova Blizanca, i Jupitera, vladara kuće veza Blizanca (smještenog u kući ljubavi i užitka Blizanaca). Na njihovu podršku možete računati, bez obzira na to u kakvim se okolnostima našli. Ovakav sklop planeta jača veze, gradi solidne temelje, a za neke Blizance može donijeti zaruke ili brak. Venera, planeta parova Blizanca, se nalazi u 11. solarnoj kući i u odnose unosi harmoniju, donosi nova ljubavna iskustva i mogućnosti, najvjerojatnije kroz krug prijatelja, onih koji vas štite i podržavaju ili kroz kakve grupe i udruge.

Posao i novac

Venera i Jupiter se nalaze u sretnim kućama i donose vam puno dobrog u karijeri tijekom ožujka 2017. godine. Pred vama su razne nove prilike i ovo je odličan utjecaj planeta koji pomaže podizanju popularnosti, za promoviranje, javnost, suradnje i za grupne projekte. Imat ćete potporu na putu prema ostvarenju svojih ciljeva. Osim toga, Sunce obasjava kuću karijere Blizanaca u prve dvije dekade ožujka. Izborit ćete se za sebe i istaknuti, bit ćete u prednosti i drugi će vam se diviti. U trećoj dekadi Suncu se pridružuje Venera, u kući popularnosti, zaštitnika i onih koji vas podržavaju. Merkur, vladar Blizanaca, kroči istim putem, nalazi se u kući karijere do 13. ožujka i između 13. i 31. ožujka je u kući popularnosti i zaštitnika. Zato, pokrenite se!

Zdravlje i moral

Tijekom ožujka ćete biti odličnog raspoloženja, bit ćete vitalni i u dobroj formi. Prepoznati ćete dolazak proljeća, zato uzmite bicikl i idite na vožnju, u šetnju, na ples i krećite se što više možete. Puni ste energije, iskoristite ju! Nemojte ljenčariti i biti besposleni i nemojte popustiti pred kulinarskim iskušenjima!

Savjet

Organizirajte skupno druženje ili zabavu s prijateljima!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT