BLIZANCI - mjesečni horoskop

BLIZANCI - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

Svibanj 2017. godine je strastven mjesec, ali zbog toga lako može doći do blokada i sukoba. U kući ljubavi Blizanca je Jupiter, ali neće se moći širiti kako bi htio, čak i ako uspije doći će do zida, jer je u lošem položaju i odnosu s vladarem kuće u kojoj se nalazi, s Venerom. U Blizancima je strastven Mars, ali nažalost pravi kvadrat s Neptunom i opoziciju sa Saturnom, smještenim u kući parova Blizanca. Zbog toga bi mogli zapasti u zbunjujuće i razočaravajuće situacije. Kako bi vaš ljubavni život tekao sa što manje komplikacija morat ćete vješto postupati u raznim situacijama, odoljeti iskušenjima, zamkama i preprekama.

Posao i novac

Merkur, vladar Blizanca nastavlja direktnim hodom 3. svibnja 2017. godine i možete očekivati više pozitivnih rezultata. Iznenađujuć Mars je u Blizancima, pun energije i inicijativan. Mars vam daje hrabrost, odlučnost i natjecateljski duh. Može pokrenuti neke stvari i možda će vam pomoći da razjasnite neka pitanja. Kako god bilo, čini se da ćete se morati boriti za nešto, uložiti više truda i aktivirati se više nego inače. Morate biti strpljivi, stvari će se posložiti kako želite, ali nakon što uložite trud. Budite uporni. Financijska situacija tijekom svibnja je zadovoljavajuća, ali bi mogli imati veće troškove no inače.

Zdravlje i moral

Dobro je što Merkur, vladar Blizanaca, nastavlja direktnim hodom. Osjećat ćete se više svoji. Zatim, prisustvo Marsa u Blizancima donosi vam puno energije i u zadnjoj dekadi dobivate više vitalnosti od Sunca koje ulazi u vaš znak 20. svibnja 2017. godine. Ipak, sve to ne znači da možete biti bezbrižni. Mogli bi imati neočekivanih poteškoća i postoji opasnost od ozljeda i nezgoda. Budite oprezni!

Savjet

Izbjegavajte potencijalno konfliktne situacije, rizik i nasilje. Nemojte gubiti smirenost i smisao za humor!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT