BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop siječanj 2020.

Ljubav i veze

Ljepota i brižnost nisu ovog mjeseca na programu. Do sada ste skupljali unutarnju snagu zahvaljujući utjecaju Jupitera, Saturna i Plutona. Već sam početak mjeseca skreće pozornost na vaše seksualne potrebe i izražavanje. Ako u vezi postoji napetost, otkrijte zašto je to tako. Imat ćete odgovore, katkada previše odgovora! Spremni ste za više uživanja, igre i malo kompromisa. Ako ostanete optimistični, sačuvat ćete harmoničan odnos s voljenom osobom. Budite taktični kroz razgovore s voljenom osobom. Ljubav je u zraku nakon 4. siječnja, kada putovanja mogu donijeti novo poznanstvo slobodnima i potaknuti romantičnu vezu ili probuditi uspavane emocije. Uz podršku Venere s lakoćom ćete zavoditi i zabavljati druge. Nakon 21. siječnja spremni ste za nešto potpuno drugačije, ali mogli bi se pokazati u krivom svijetlu ako promijenite ponašanje previše naglo. A moguće je da dođe do pretjerivanja. To bi vas moglo unervoziti. Postavite se diplomatski. Nekima koji su slobodni i traže novu vezu se može dogoditi da se prevare u procjeni i zato savjetujemo da budete na oprezu.

 

 

Posao i novac

Godinu započinjete s većom kreativnošću i koncentriranjem na svoje umjetničke ili izražajne talente. Tako ćete lakše ostvariti svoje ciljeve. Napredak u karijeri također je visoko na vašem popisu želja. Pažljivo rukujte s novcem, posebno ako se radi o zajedničkim ulaganjima, partnerstvima ili zajedničkim sredstvima. Nepredviđen preokret događaja moguć je u periodu između 5.i 17. siječnja, ali, dobro ćete se snaći u novonastalim okolnostima i bit će vam drago jer će se sve odvijati vama u korist. Osjećat ćete se kao vješti žongler. Poslovna putovanja pružaju sjajnu priliku za razmjenu ideja između 11. i 28. siječnja 2020. godine. Za oglašavanje i podučavanje najbolji je period nakon 17. siječnja, a 31. siječnja je pomrčina Mjeseca koja može donijeti posebno važne događaje. Koristite svoju maštu i na svoj poseban način obraćajte se publici ili onima koji vas slušaju. Pustite neka vas unutrašnji glas vodi.

Zdravlje i moral

Odvojite vrijeme za sudjelovanje u omiljenim zimskim sportovima ili rekreativnim aktivnostima ili započnite godinu odlaskom u teretanu. Ovo je sjajan mjesec za detoksikaciju i čišćenje vašeg tijela.

Savjet

 

 

Stvari se pokreću i mijenjaju unutar vas i oko vas. Imajte na umu da ne možete sve shvatiti i znati i kontrolirati!

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com