BLIZANCI - mjesečni horoskop

BLIZANCI - horoskop travanj 2017.

Ljubav i veze

Iako vladar Blizanca podnosi napade od nekoliko planeta, zadržat će stabilnost tijekom travnja 2017. godine. Pozitivan aspekt između Jupitera i Saturna, smještenog u kući parova Blizanca, održava veze solidnima i ne dopušta da se raspadnu ili barem ne u potpunosti. Ipak, može doći do manjih problema u vezama, budući da tranzit Sunca ponovno aktivira Jupiter - Uran opoziciju i Jupiter - Pluton kvadrat. Tu i tamo može doći do svađa i frustracija, ali u konačnici će se sve dobro završiti. Venera, planeta ljubavi, donosi svoj utjecaj i spaja ljubavni život Blizanca s karijerom, pozicijom, statusom ili možda ugledom.

Posao i novac

Očito je da tijekom travnja postoji povezanost između karijere i veza. Može se raditi o suradnji, ljubavnoj vezi ili općenito vezama. Kako bi bili uspješni, morat ćete naći dobre suradnike, biti dio tima, imati na umu potrebe klijenata ili iskoristiti sve veze koje imate. Možda će vaš ljubavni život utjecati na donošenje odluka u profesionalnom životu ili ćete imati podršku od nekog tko vas voli. Ako promovirate svoj talent ili nešto što istinski volite raditi, imat ćete puno uspjeha. Travanj je odličan mjesec za iskazivanje vaše kreativnosti. Stvari neće uvijek ići najbolje, ali budite smireni i uporni!

Zdravlje i moral

S Marsom u vašoj 12. solarnoj kući, kroz prve dvije dekade i s Merkurom, vladarem Blizanca, koji se isto nalazi u 12. solarnoj kući i kreće retrogradno 10. travnja, ovaj mjesec vam neće biti lak, niti jednostavan. Bit ćete zbunjeni ili pesimistični a tijelo oslabljeno i izloženo bolesti više nego inače. Možda ćete osjećati da nosite golem teret na svojim leđima ili da vam nedostaje slobode izbora. Budite oprezni!

Savjet

Nemojte testirati svoje granice izdržljivosti, izbjegavajte pretjerivanja, opustite se i okružite se pozitivnim osobama!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT