BLIZANCI - mjesečni horoskop

BLIZANCI - horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

Tijekom siječnja 2017. godine vaš ljubavni život biti će dovoljno uravnotežen da jedno drugome pokažete pažnju, ljubav i da uživate u harmoničnom odnosu. To vam omogućuje Saturn, smješten u kući parova Blizanaca, u suradnji s Jupiterom, vladarem kuće parova smještenim u kući ljubavi Blizanca. Ljubavne veze i društveni odnosi isprepleteni su s osjećajima, strasti i romantikom. Venera prolazi preko najviše točke vaše solarne karte, što znači da je vaš ljubavni život povezan, na neki način, s karijerom ili vaš ljubavni život može biti povezan s javnosti. Može se raditi i o zajedničkim ambicioznim ciljevima koje ćete željeti ostvariti ili vas mogu privući osobe na položaju.

Posao i novac

Merkur, vladar Blizanaca, koji se tijekom siječnja kreće između Strijelca i Jarca, nastavlja direktnim hodom 8. siječnja 2017. godine u kući suradnje Blizanaca, a 12. siječnja ulazi u kuću novca. Njegov utjecaj sada razjašnjava i donosi rješenja kroz pregovore ili odnose vezano za novac. Može se dogoditi da se partner ili voljena osoba oporavi financijski ili da neki događaji koji vas s nekim povezuju ili o nekom ovise donesu i financijsku dobit. Drugi će imati utjecaj i na vašu karijeru, motivirat će vas, inspirirati i dati vam vjetar u leđa. Biti ćete ambiciozni i inicijativni što donosi sjajne rezultate. Sve vaše aktivnosti i pothvati biti će produktivni od druge dekade siječnja.

Zdravlje i moral

Sa Suncem i Merkurom u vašoj 8. solarnoj kući, tijekom siječnja 2017. godine, nećete imati puno energije i zato morate ciljano usmjeriti na što ćete uložiti trud, napor i svoju energiju. Nećete biti niti previše optimistični i mogli bi osjetiti razne strahove, brige, čak i neutemeljene. Vodite zdrav i uredan život, koncentrirajte se na prioritete i nemojte brinuti oko svake sitnice.

Savjet

Analizirajte kompliciran zadatak, nađite rješenje za misterij, dajte od sebe sve da dođete do informacija do kojih se teško dolazi!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT