BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop kolovoz 2020.

Ljubav i veze

Blizanci u kolovozu 2020. ne dobivaju mnogo mira u svom ljubavnom životu. S jedne strane, pod utjecajem Marsa u 11. kući (prijatelji, društveni život, društveno-profesionalni krugovi, internetske ili virtualne veze), strast ih tjera naprijed i izgaraju. S druge strane, Venera - vladar ljubavi i romantike Blizanaca - započinje svoj tranzit kroz 2. kuću 7. kolovoza, što ih predisponira za osjetljivost i melankoliju. Vi ste ranjiviji i želite više brige i pažnje od svoje bolje polovice da biste se mogli osjećati cijenjenim od njih. Ali pobrinite se da nudite onoliko koliko tražite od njih. Ovaj astrološki kontekst ponajviše je povoljan za parove koji se žele ponovno otkriti, pobjeći iz svakodnevne rutine i zajedno pokušati nove stvari kako bi učvrstili svoju emocionalnu povezanost i ponovno pokrenuli erotsku privlačnost. Jupiter - vladar vaše kuće braka - još je u retrogradnom pokretu u vašoj 8. kući (intimnost, međusobno povjerenje, odanost), a aspekti koje čini s Venerom i Merkurom pomažu vam da raščistite neke situacije i vratite komunikaciju na temelju emocija sa svojom boljom polovicom, ako je vaša veza patila zbog svakodnevnog života. Neki Blizanci svoj život čine kompliciranim upletanjem u izvanbračne afere ili u afere s oženjenima, zaokupljeni slijepom strašću i riskirajući da završe u eksplozivnim situacijama. Ističe se da bi vas prijatelj ili netko iz vašeg okruženja mogao izdati, prevariti ili poremetiti vaš ljubavni život dramom. Za samce Blizance sada počinje vrlo aktivno vrijeme kada je u pitanju traženje ljubavi. Netko iz blizine mogao bi vas aktivno oblijetati. Unatoč činjenici da se o Blizancima često misli da su prazni po pitanju emocija, tijekom ovog vremena oni žele dublju, jedinstvenu povezanost. Ali ponekad ih može svladati emocionalni intenzitet trenutka.

 

 

Posao i novac

7. kolovoza 2020. Venera započinje svoj tranzit kroz drugu kuću Blizanaca (rad za novac, osobne resurse i vrijednosti), govoreći o vrlo dobrom vremenu kada je u pitanju novac. Ovaj tranzit Venere pomaže vam da zaradite više kroz kreativno, genijalno i inventivno, ali s druge strane može dovesti do štetne tendencije da postanete jednako inventivni u vezi s trošenjem novca na zabavu i izobilje. Venera radi opoziciju s planetima iz vaše 8. kuće (zajmovi, porezi, dugovi, financiranje, zajednički resursi, nasljedstva), što je gura da traži ravnotežu u rješavanju resursa i prihoda. Preporučuje se da se uklonite bilo kakvih rizika i viškova i ublažite želju za impresioniranjem veličinom vašeg novčanika. Vrijeme je da se potrudite pametno uštedjeti ili ponovo uložiti zaradu. Ne pretjerujte, jer dugoročno riskirate uništenje budžeta! Čini se da prijatelji nisu previše spremni posuditi vam novac, a ako trebate vratiti neki dug, možda ćete morati inzistirati ili vršiti pritisak na njih da vam vrate novac. Ako uložite malo truda, hobi bi mogao postati profitabilan. Ako imate djecu, mogli bi se suočiti s nepredviđenim troškovima u vezi s njima. Tijekom ovog perioda, neki Blizanci mogu biti duboko nezadovoljni svojim primanjima ili proći kroz neka pitanja i sukobe vezane s porezima ili raznim doprinosima. Srećom, oni također imaju intuiciju i hrabrost da smisle rješenja. Između 5. i 20. kolovoza 2020. Merkur vam pomaže učinkovitije komunicirati, učiti nove stvari i biti uspješni u bilo kakvim pregovorima ili ako radite na područjima koja se tiču obrazovanja i / ili komunikacije. Ako morate pronaći (novi) posao, primijetit ćete da to nije tako jednostavno, jer vam je teško ugoditi kad je riječ o vašoj plaći i prednostima. Ne biste trebali previše tražiti, posebno u ovom teškom vremenu za sve nas.

Zdravlje i moral

Neće vam nedostajati fizičke energije i entuzijazma, ali imate tendenciju svoje vrijeme i novac trošiti na zabavu, višak i ekstravaganciju. Trebali biste uložiti vrijeme i za svoju dušu i razmišljati o važnosti obitelji, duhovnosti i samospoznaje. Tijekom ovog perioda predlažemo pohađanje nastave za samorazvoj ili pokušavanje nekih masaža ili meditacija. Opušten um vam pomaže da bolje kontrolirate svoju fizičku energiju i usmjeravate je sa više jasnoće u svoje ciljeve za budućnost. Nakon 20. kolovoza, kada Merkur i Sunce započinju svoj tranzit kroz četvrtu kuću Blizanaca (obitelj, osjećaji, nesvjesno), trebali biste osigurati više vremena za svoje voljene. Kao rezultat toga, možete povratiti energiju ili se osloboditi nekih starijih problema koji opterećuju vaše srce.

Savjet

 

 

 

U kolovozu 2020. želite puno i želite to odmah i riskirate da brzo iscrpite svoje resurse. Ako ste mudri, uravnoteženi i strpljivi, biti ćete uspješni.

 

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com