BLIZANCI - mjesečni horoskop

BLIZANCI - horoskop prosinac 2017.

Ljubav i veze

Kuća veza Blizanaca je jako aktivna tijekom prosinca 2017. godine. Možete očekivati značajne događaje. Merkur, vladar Blizanaca je jako upleten zato što je smješten u vašoj kući veza i tu pravi konjunkciju sa Saturnom, a drugu konjunkciju s Venerom. Od 3. do 23. prosinca Merkur je retrogradan. Ovakav sklop planeta naglašava važnost veza ili braka u vašem životu i govori o okolnostima koje mogu dovesti do osvrta unazad, traženja grešaka, analiza i donošenja odluka o rješavanju potencijalnih problema i odgovornosti vaše bolje polovice. Povrh svega, najvažniju ulogu u svemu ima dobrobit, povjerenje i komunikacija kako bi oboje bili sretniji. Atmosfera postaje manje napeta nakon 20. prosinca i kraj godine dočekat ćete u harmoničnoj atmosferi.

Posao i novac

Prosinac je dinamičan mjesec kada se radi o vašem profesionalnom životu. Jupiteru, smještenom u kući posla Blizanaca, pridružuje se aktivan Mars u drugoj dekadi mjeseca. Mašinerija radi punom parom i dati ćete svoj maksimum i nećete morati dugo čekati da se pokažu rezultati. Ali, nemojte se iznenaditi ako se dogode i incidenti. Mars dolazi s puno energije, ali traži izazove i na neki je način ratoboran. Partnerstva, suradnje, pregovori i rad s klijentima definiraju smjer tijekom prosinca. To je područje gdje će biti stalnih promjena i morat ćete nalaziti najbolja moguća rješenja i korisne informacije. Zbog toga komunikacija s drugima mora biti jasna, što je više moguće i termini sastanaka moraju biti točno definirani i utvrđeni. Što se tiče novca, ulazite u novu fazu koja će potrajati tri godine.

Zdravlje i moral

Bit ćete promjenjivog raspoloženja. Morate biti umjereni kako bi vaš organizam funkcionirao uredno. Stres, pretjerivanje i nemar glavni su neprijatelji Blizanaca tijekom prosinca 2017. godine. Dobra stvar u svemu tome je da je ovo odličan period za razrješavanje određenih poteškoća i za tretmane. Rješenja ćete lakše pronaći.

Savjet

Ne žurite s prosudbama! Stvari nisu uvijek onakvima kakvima se čine.

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT