c BLIZANCI - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop veljača 2019.

Ljubav i veze

Istraživat ćete nove stvari na osobnom i ljubavnom planu. Želite pažnju i ljubav, ali istovremeno i dovoljno slobode kako bi se posvetili karijeri i društvenom životu. Potaknite razgovore već početkom mjeseca.  Ulit ćete povjerenje ako otvorite svoje srce i ako iskreno saslušate voljenu osobu. Neke stvari su skrivene u vama i nepoznati dio vas može izaći na površinu u ovom periodu. Ovo će biti mjesec pun pustolovina, a vi se nećete bojati reći ono što vam je u mislima. Obiteljski i bračni život bit će ispunjavajuć i harmoničan. S vremena na vrijeme moguća je emotivna nestabilnost, posebno krajem mjeseca. Tada je povećana doza stresa, pa lakše može doći do nesporazuma i do donošenja krivih zaključaka. Unatoč tome, možete očekivati aktivan i dinamičan ljubavni život tijekom veljače 2019. godine. Ako niste u vezi, ovaj mjesec je povoljniji za flertove i avanture, nego za velike ljubavne priče. Ipak, Venera u Jarcu može donijeti odgovorniji stav. Za sada nemojte donositi važne odluke.


 

Posao i novac

Tijekom veljače 2019. godine mogli bi doći do naglog preokreta u karijeri, ako vas nove stvari dovoljno privuku i nadjača želja da im se više posvetite. Sami ćete težiti tome da istražite možete li svoje vještine prImjeniti na druga područja u karijeri. Planete će vam pomoći da osvježite svoje znanje i steknete novo, te primijenite na posao. Spremni ste na rizik koji vas može pogurati naprijed. Imate dobre izglede za ostvarenje dugo željenog uspjeha. Ukoliko imate određenih poteškoća na poslu, sada je pravo vrijeme da im se posvetite, da nađete rješenja i da poboljšate poslovne odnose. Budući da ćete ovaj mjesec naporno raditi i financijska situacija će biti dobra, a imat ćete i podršku zvijezda. U zadnjoj dekadi mjeseca budite oprezni kako ne bi sve uništili zbog stava - sve znam i netolerancije. Zbog toga bi mogli ostati bez podrške važnih osoba ili bi mogli napraviti nepopravljive greške. Studenti će morati nešto poduzeti i promijeniti stav koji imaju prema obrazovanju, posebno ako su se ulijenili, jer jedino trud i rad donose rezultate.

Zdravlje i moral

Sve do 23. veljače 2019. godine vaše zdravlje bit će dobro. Samopouzdani ste, optimistični i željni akcije. Kasnije su moguće manje zdravstvene poteškoće. Mars vam može stvoriti probleme nakon 14. veljače, jer tada aktivira vašu 12. kuću. Mogli bi prolaziti kroz period frustracija, nemira, stresa, čak bi mogli razrađivati planove osvete koji će vam pojesti energiju. Trebat će vam više odmora, više sna, pa ako je potrebno, tražite pomoć stručnih osoba, napravite pretrage.

Savjet

Zvijezde vas neće poštedjeti i stalno ćete imati unutarnje borbe, malo toplo, malo hladno i preispitivati ćete se. To sa sobom donosi napredak i veću mudrost. Nemojte zanemariti obitelj!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT