c BLIZANCI - mjesečni horoskop| tarot-horoskop.com
 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Tijekom prosinca 2018. godine ništa neće biti nemoguće u ljubavnom životu Blizanaca. Razmišljat ćete o ulasku u brak, pa je prošnja moguća tijekom prosinca. Bajkovito raspoloženje tijekom zime prikladno je za tako nešto. Nakon 6. prosinca stvorit će se prave okolnosti za razjašnjavanje nekih stvari u ljubavnom životu. Budući da Merkur kreće direktnim hodom, stvari ćete vidjeti jasnije. Voljena osoba možda neće vidjeti istinu kakvom ju vi vidite. Potrudite se pojasniti svoje gledište, ali nemojte nametati svoje stavove. Napetost neće potrajati, u zadnjoj dekadi će se vaše želje i ideje sinkronizirati i blagdane ćete provesti sretno. Ako niste u vezi, u uobičajenim svakodnevnim okolnostima mogli bi upoznati nekog, posve neočekivano. Na primjer, to se može dogoditi u kupovini, susret i pogled koji će probuditi takvu strast za koju možda mislite da je odavno prošla. Idealne okolnosti mogu se stvoriti i na zabavi koju organizira firma za koju radite. Slijedite svoju intuiciju. Možda ćete osobu s kojom radite vidjeti u posve drugačijem svjetlu - u jako romantičnom!

Posao i novac

U poslu će vas voditi velike ideje i možda ćete gledati previše u budućnosti, a premalo u sadašnjosti. S druge strane, mogu se posložiti sjajne okolnosti za napredovanje na hijerarhijskoj ljestvici. Nekim Blizancima će biti jako puno toga obećano, a jako malo ispunjeno, ali to isto može biti samo rezultat proturječnosti, nedosljednosti koju pokazujete u zadnje vrijeme. Najviše će vam pomoći diplomatski stav. Nemojte biti arogantni i iskoristite svoje komunikacijske sposobnosti. Ako ne saslušate druge, to može biti najveća pogreška koju možete napraviti. Nije samo vaše mišljenje ono koje vrijedi i zapravo vas može dovesti do gubitka, financijskog i na društvenom polju. Blagdani dolaze s dosta iskušenja i trebali bi svezati svoj novčanik i mijenjati potrošačke navike. Nemojte posuđivati novac. Mogući su neočekivani troškovi i rasprave oko zajedničkog novca.

Zdravlje i moral

Prosinac može biti jako stresan mjesec. Nemojte dopustiti opsesivnim mislima o moći i utjecaju na druge da preplave vaš um i preuzmu kontrolu. Ako primijetite promjene u navikama spavanja ili prehrane i pojave se problemi, posavjetujte se sa specijalistom. Zdravlje nemojte zanemariti, posebno ako imate kroničnih problema.

Savjet

Zbog umora i iscrpljenosti moguće je da donesete krive odluke i zato morate potražiti način opuštanja. Odvojite vrijeme za sebe i za obitelj!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT