BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop lipanj 2018.

Ljubav i veze

Merkur, vladar Blizanaca, je u Blizancima do 12. lipnja 2018. godine, što znači da ste okupirani vlastitim željama i manje usmjereni prema željama partnera. Do 21. lipnja u Blizancima boravi i Sunce. Sunce jača vašu potrebu da se istaknete, da se vaše ideje čuju, dok istovremeno nećete imati sluha za ono što drugi govore. To može narušiti odnose. Venera, planeta ljubavi Blizanaca, je u harmoničnim aspektima u prva tri dana u mjesecu, a nakon tog se suočava s opozicijama s Plutonom i Marsom i kvadratima s Uranom i Jupiterom. Neće vam biti dosadno, a intenzitet nekih odnosa oboriti će vas s nogu ili aktivirati stare strahove povezane s neovisnosti, slobodom kretanja i slično. Kroz prve dvije dekade lipnja neki Blizanci će razmisliti o planovima vezano za budućnost, možda čak vezano za brak ili razvod. U ovom periodu nećete baš biti raspoloženi za vezanje i obaveze. Najvažnije teme u ljubavnom životu Blizanaca u ovom periodu su: novac, upravljanje zajedničkim sredstvima, izbjegavanje obaveza, uglavnom onih manjih, svakodnevnih. Ako tražite novu ljubav, mogli bi ju pronaći u drugoj polovici mjeseca, posve neočekivano, na primjer kada posjećujete rodbinu ili društvo iz škole. Nije isključeno ni da se ponovno zaljubite u bivšu ljubav.

Posao i novac

Posao i novac oduzimat će većinu vašeg vremena tijekom lipnja 2018. godine. Vaš trud će se vidjeti a rezultati će potvrditi vašu stručnost i sukladno tome bit ćete nagrađeni. Ipak, u prvoj dekadi mjeseca mogli bi doživjeti nekoliko razočaranja. Možda očekujete previše od sebe ili očekujete previše toga prebrzo. Učite od onih koji imaju više iskustva od vas. Sredinom mjeseca morat ćete raditi prekovremeno, ali tu se krije i prilika da dokažete svoje vještine. Do 14. lipnja Venera je smještena u kući novca, prihoda i privatnih dobara, te pojačava želju za kupovinom nevažnih stvari i onih povezanih sa zabavom. Merkur, vladar Blizanaca prolazi 12. lipnja kroz kuću novca Blizanaca i u harmoničnim je odnosima s Uranom, Jupiterom i Neptunom što ukazuje na neočekivane prilike za povećanje zarade. Može donijeti više obaveza kada se radi o upravljanju novcem. Profesionalna putovanja mogu donijeti značajnu dobit. Imajte na umu da određena svota koju ste zaradili može biti umanjena zbog poreza ili može doći do odgoda. Može se raditi i o troškovima obrazovanja.

Zdravlje i moral

Zbrka u poslovnom životu i poteškoće od početka mjeseca mogu vas iscrpiti, psihički i fizički. Važno je da odvojite vrijeme za opuštanje i aktivnosti koje će vam pomoći da zaboravite na brige. Ugodite sebi, kupite si nešto što želite duže vremena. Nakon 27. lipnja kada Mars, vladar kuće zdravlja Blizanaca, kreće retrogradnim hodom, morate više pažnje posvetiti svom zdravlju.

Savjet

Realno gledajte na stvari i budite strpljivi sa sobom, posebno kada se radi o novčanim ciljevima! Izbjegavajte bilo kakve poslove mimo zakona!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT