BLIZANCI - mjesečni horoskop

BLIZANCI - horoskop listopad 2017.

Ljubav i veze

Jupiter u listopadu 2017. godine napušta kuću erotike Blizanaca u kojoj je boravio više od godine dana, od rujna prošle godine. Ipak, ta kuća je i ovaj mjesec aktivna, budući da kroz nju prolaze Sunce, Merkur, Venera i Mars. To znači da imate isti apetit i potrebu za ljubavi i ljubavnim iskustvima. Pred vama je puno mogućnosti, ali okolnosti mogu biti promjenjive i mogu stvarati dosta nemira. Pazite, iskušenja su pred vama tijekom listopada. Nisu sve prilike zaista prilike! Ako izbor bude krivi, Saturn, smješten u kući parova Blizanaca (i bez podrške Jupitera koju je do sada imao), će djelovati i dati vam mira tek kada ode u drugu kuću, a to je krajem godine.

Posao i novac

Jupiter napušta kuću ljubavi Blizanca, ali to vam nadoknađuje, jer svoj pozitivan utjecaj usmjerava prema vašoj kući posla i tu ostaje sve do studenog 2018. godine. Uz Jupiterovo vodstvo, vaš profesionalan život će procvjetati, narasti i poboljšati se. Puno ćete raditi, ali s više entuzijazma i više zadovoljstva. Neke prilike i postignuća dolaze na početku druge dekade listopada 2017. godine, kada Jupiter formira prekrasnu konjunkciju sa Suncem. Prve dvije dekade povoljne su za umjetničke i kreativne aktivnosti, za sport i promoviranje. Imat ćete sreće tijekom listopada, ali što se financijske situacije tiče, imat ćete dobiti u drugom djelu mjeseca.

Zdravlje i moral

Tijekom listopada 2017. godine bit ćete u najboljoj mogućoj formi. Brze planete su u kući koja vam daje snagu, a to dobivate i od pozitivnih aspekata sa Suncem. Povrh svega, Jupiter djeluje pozitivno na vašu zdravstvenu situaciju od sada pa nadalje kroz godinu dana. Zapravo, možete očekivati tijekom listopada pronalazak rješenja za stare tegobe i novih prilika i načina da poboljšate svoju formu i način života.

Savjet

Iskoristite prilike koje vam se ukažu i ne upuštajte se u sukobe!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT