BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop listopad 2019.

Ljubav i veze

Listopad 2019. godine je povoljan mjesec za ljubav. Očekujte romantične trenutke. Ako niste zadovoljni u vezi u kojoj ste, uzmite stvari u svoje ruke i suočite se s problemima. Svjetla strana je da vas se ne može samo tako obeshrabriti. Ako niste u vezi, pred vama su brojne prilike. Ako ne uspije od prve, ne posustajte, pokušajte opet ili krenite dalje. Može se dogoditi da vam se osoba ne svidi na prvu toliko, no ako joj pružite priliku da vam se pokaže u pravom svijetlu, mogli bi se iznenaditi. Ako ste u braku uživat ćete u trenucima koje provedete s voljenom osobom. Ovo je idealan mjesec za planiranje trudnoće. Razgovarajte s voljenom osobom o zajedničkim planovima i željama. Voljena osoba možda čeka neke dokaze od vas. S obitelji ćete imati dobre odnose. Ako imate djecu, djeca će uživati u druženju s vama, a odnos s voljenom osobom postat će bliskiji. Manje poteškoće moguće su oko 10. listopada, ali to neće utjecati na pravu ljubav, pa to možete gledati i drugačije, kao test za vaš odnos koji pravu ljubav jača. Za prave ljubavi 12. i 13. listopada sjajni su dani. Uživajte!

 

 

 

Posao i novac

Tijekom listopada 2019. godine bit ćete usmjereni na karijeru. Najviše vremena provodit ćete na poslu, ali to ne znači da nećete moći naći vrijeme za druženje s voljenom osobom i s članovima obitelji. Vaše komunikacijske sposobnosti odigrat će važnu ulogu u vašem profesionalnom životu. Manji poslovni nesporazumi mogući su 5., 6. i 7. listopada. Dobro ste mislili, pa i oni su - imajte to na umu! Stvari će se sporo razvijati. Možda nijedan vaš projekt neće biti završen 12. ili 13. listopada 2019. Bez obzira na to, zabavit ćete se više nego ikad! Primiti ćete dobre vijesti i sjajnih par dana su pred vama! Bavite se detaljima 19., 20. i 21 listopada. Do 26. listopada bit ćete spremni u potpunosti za akciju. 27. i 28. listopada sjetite se da je radni kolega netko na koga stvarno možete računati, a ako nije, onda ne bi trebali surađivati. Nova perspektiva upravo je ono što ste čekali. Uživajte 31. listopada kada dobivate novi pogled na stvari. Kako bi ostvarili svoje poslovne ciljeve trebat će vam drugi ljudi. U karijeri će biti napretka, kao i kroz obrazovanje i kroz obiteljske odnose. Ne bi trebalo biti financijskih poteškoća. Novac vam s lakoćom pritječe, uglavnom od posla kojim se bavite. Moguća je povišica na poslu.

Zdravlje i moral

Početkom mjeseca mogli bi se osjećati nelagodno, razdražljivo ili frustrirano. Ono što trebate je otpustiti sve i otići na trčanje ili u šetnju šumom ili na plivanje. Pokrenite se i od 5. listopada osjećat ćete se sjajno. Zdravstvena situacija bit će dobra ovaj mjesec i imat ćete puno energije. Imat ćete nadalje volje za vježbanjem i održavanjem kondicije. Nemojte zaboraviti na zdravu prehranu i dobre navike spavanja. Samo uživajte ovaj mjesec u najvećoj mjeri i iskoristite svoju energiju, jer su vam planete naklonjene.

Savjet

 

 

 

Nemojte biti nestrpljivi, svatko ima svoj ritam, dajte vremena sebi i partneru. Zvijezde su vam naklonjene, iskoristite ovaj lijep period!

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com