BLIZANCI - mjesečni horoskop

BLIZANCI - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

Kolovoz 2017. godine ne donosi vam puno novosti kada se radi o ljubavi i bračnom životu. Ako ste već u vezi, okolnosti će pripomoći učvršćenju odnosa, čak iako je bilo nekakvih problema. Iza osjećaja naći ćete obostrane interese, bilo da se radi o društvenim ili financijskim. Venera, planeta ljubavi i parova nalazi se u kući novca Blizanaca. Vladar vašeg znaka, Merkur, je retrogradan i u vašoj 4. solarnoj kući i najviše interesa pokazat će prema obitelji i domu. Ako niste u vezi i tražite vezu koja će vam nuditi emotivnu i materijalnu sigurnost, mogli bi ju naći.

Posao i novac

Ono najbolje i dalje je vaša kreativnost. Promoviranje vaših talenata, proizvoda i usluga i dalje je pod zaštitom Velike Sreće, Jupitera. S Neptunom u vašoj kući karijere nije lako ostvariti ciljeve kada i kako želite, ali dobar položaj vladara te kuće uvijek donosi spas u svakoj situaciji, čak i u zadnjoj minuti. Mars, vladar kuće posla i obaveza Blizanaca nalazi se u vašoj 3. solarnoj kući i govori o putovanjima i susretima, pregovorima, sastancima, komunikaciji i intelektualnim ciljevima, ali i o vještinama i spretnosti. Novca vam neće nedostajati, imat ćete čak i sreće s dobicima. Poteškoće su moguće s domom i vlasništvom.

Zdravlje i moral

S Marsom i pomrčinom Sunca u kući putovanja Blizanca suočit ćete se s čitavim nizom poteškoća povezano s prijevozom, ali postoji mogućnost nezgoda, čak i ako pješačite! Pazite kako koristite oštre i opasne predmete! Mogli bi biti i nestrpljivi, razdražljivi i smeteni. Zbog toga što je Merkur retrogradan, vaše tijelo je osjetljivije i zato se dobro pobrinite za sebe.

Savjet

Iskoristite svoje sposobnosti i izražavajte se na diplomatski način!

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT