Mjesečni horoskop - Siječanj 2017.

Siječanj 2017. godine je dinamičan mjesec tokom kojeg možete očekivati neočekivano. U stvari, ovo bi mogao biti mjesec pun iznenađenja i dinamičan a pozadina tog je T - kvadrat kojeg formiraju Uran (u Ovnu), Jupiter (u Vagi) i Pluton (u Jarcu).

Ovaj T - kvadrat donosi dosta energije zahvaljujući prolasku Sunca kroz znak Jarca (do 19. siječnja), prolazak Marsa kroz znak Ovna (od 28. siječnja) i prolazak Merkura kroz znak Jarca gdje i završava svoj retrogradni hod.

Merkurov retrogradni ciklus ima komplicirane prijelaze između Strijelca i Jarca. Merkur će biti ili u konjunkciji sa Saturnom (ili blizu njega, sve dok je u Strijelcu)  ili će zahvatiti turbulentan T - kvadrat Uran - Jupiter - Pluton (dok je u Jarcu). U oba slučaja Merkur može donijeti probleme u komunikaciji i načinu komunikacije, s prijevozom (uključujući kvarove i nezgode), s računima i proračunima, pri prijenosu informacija, kroz studiranje, školstvo itd.

U prisustvu napetih astralnih konfiguracija, s velikom količinom energije (pod ovim utjecajem ostajemo do kraja 2017. godine), retrogradni Merkur je faktor koji doprinosi stvaranju potresa.

Uz utjecaj Uran - Jupiter - Pluton kvadrata tijekom siječnja može doći do bilo kakvog neugodnog događaja, donošenja krivih odluka, većih sukoba, nesreća i prirodnih katastrofa.

Ipak, višak energije može se iskoristiti i na konstruktivan način. To omogućava dobar odnos između Jupitera i Saturna i između Urana i Saturna. Jednostavno se radi o tome da to ne može svatko postići u bilo kojim okolnostima.

Kako bi iskoristili moć trenutne konjunkcije, trebat će vam snaga karaktera, jasni ciljevi, dobro razvijena strategija i puno strpljenja, jer je Saturn planet mudrosti, brige, izdržljivosti i strategije.

Moramo napomenuti da tijekom siječnja 2017. godine počinje novi ciklus Venerinog retrogradnog hoda koji završava u lipnju. Tijekom tog perioda Venera se kreće između Riba i Ovna. Venera je retrogradna između 4. i 15. travnja 2017. godine. Kada je u Ribama, Venera pravi četiri kvadrata (napet aspekt) sa Saturnom (27. siječnja, 8. travnja, 21 travnja), a kada je u Ovnu, na Veneru utječe T - kvadrat Uran - Jupiter - Pluton.

Retrogradan ciklus Venere počinje s ulaskom u znak Riba 3. siječnja i ima veliki utjecaj na veze.
Na makro planu retrogradna Venera može utjecati na međunarodni mir, suradnje, unije i političke odnose. Razna pitanja mogu se zakomplicirati kada je Jupiter pod utjecajem Plutona i Urana. Jupiter prolazi kroz Vagu, znak sklada, harmonije, mira i suradnje. Nadajmo se da će mudri Saturn naći rješenja, ali o tome ćemo govoriti sljedeći mjesec.

Za sada, savjetujemo oprez u svim vrstama odnosa, na makro planu i na privatnom polju, jer bi tijekom siječnja 2016. godine mogli uočiti prve naznake osjetljivih točaka i problema koji će se kasnije stvoriti.
 

 

 

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT