Mjesečni horoskop - Rujan 2017.

Rujan 2017. godine je mjesec pun života, ambicija i strasti, ali tu može biti zamki za one koji su naivni. Prepreke koje se pojave mogu prijeći samo vješti, neustrašivi i odlučni.

Djevica je aktivna, kroz Djevicu prolaze Sunce, Mars, Merkur i Venera. Svi ti tranziti ističu simbol Djevice: posao, smisao za praktično, perfekcionizam, snalažljivost, komunikativnost, vedrinu, ali i razne opsesije i sklonost kritiziranju i cjepidlačenju. Sve ovo predstavlja atmosferu ovog perioda.

Neugodan dio rujna 2017. godine je da će sve planete koje prolaze kroz Djevicu biti u opoziciji sa  varljivim i nesigurnim Neptunom (smješten u Ribama) i u kvadratu s proračunatim, napetim i ometajućim Saturnom (smješten u Strijelcu).

Ono dobro u rujnu 2017. godine je da su te iste planete u trigonu s usredotočenim i ambicioznim Plutonom. Ti aspekti zaista mogu pomoći onima koji imaju jasne ciljeve i jaku motivaciju.
 

Merkur tijekom rujna 2017:

Najzanimljiviji put je put Merkura, planete intelekta, informacije, komunikacije, putovanja, motivacije, kretanja i noviteta. Nakon što je bio retrogradan više od tri tjedna i kretao se od Djevice do Lava, Merkur nastavlja direktnim hodom 5. rujna 2017. godine. Tada i pomrčina Sunca ima utjecaja 21. 08. 2017. godine na 28,54 Lava. To je naizgled slučajnost koja zapravo može imati dublje značenje i oko tog perioda pokrenuti događaje merkurovske prirode. Najvjerojatnije se radi o neočekivanim ili neobičnim događajima, ako uzmemo u obzir točku u kojoj se Merkur našao i gdje se događa pomrčina. Efekti pomrčine ponovno će se aktivirati.

Na širem planu kretanje Merkura može biti povezano s intelektualnim aktivnostima, učenjem, studiranjem, transportom, cestama, komunikacijom i medijima. Promjene u zraku ( jaki vjetrovi i oluje) i potresi nisu isključeni kao mogućnost.
 

Vrijedi napomenuti efekt benefika! Venera prolazi kroz Lava u prve dvije dekade rujna i pravi sekstil s Jupiterom i dva trigona, jedan sa Saturnom i drugi s Uranom. Ovi aspekti povoljni su za društvene odnose, timski rad, suradnje, umjetnost, zabavu, prijateljstva, umjetnost i brak.

I na kraju, ali ne i posljednje, moramo napomenuti da Pluton kreće direktnim hodom na 16,51 Jarca, nakon što je pet mjeseci bio retrogradan.
 

 

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT