Mjesečni horoskop za rujan 2020. ❤️❤️❤️

U rujnu 2020. zemljani znakovi su vrlo aktivni, baš kao što su bili i prethodnog mjeseca: Jupiter, Saturn i Pluton tranzitiraju kroz Jarca; Uran kroz Bika; Merkur tranzitira Djevicom do 5. rujna, a zatim i Sunce do 22. rujna. Kao rezultat, i dalje dobivamo podršku od vibracija koje potiču pragmatizam, suzdržanost, držeći naš pogled na jasne rezultate i postupke planirane unaprijed s jasnom svrhom. Tijekom ovog perioda favoriziraju se težnje i trud u vezi s proizvodnjom i kontinuiranim i dobro organiziranim radom.

 

 

U ovim astrološkim okolnostima, vrlo je vjerojatno da ćemo dobiti više jasnoće kada je u pitanju upravljanje materijalnim resursima, posebno nakon 13. rujna kada Jupiter nastavlja izravno kretanje kroz Jarca. Saturn nastavlja svoj direktni hod kroz Jarca 29. rujna, tako da će korisni učinci toga doći u većoj mjeri kroz listopad.

S druge strane, snažna energija zemljanih znakova mogla bi u nekome probuditi želju za napredovanjem, egocentričnu želju za posjedovanjem stvari i pretjerano zanimanje za materijalne vrijednosti na štetu duhovnog.

 

 

Između 8. i 16. rujna 2020., Sunce čini skladne trigonske aspekte s planetima Jarca, što za neke može značiti bogatu žetvu kao rezultat intenzivnog rada tijekom prethodnih mjeseci, dobivanja profesionalnog i osobnog zadovoljstva i mogućnosti za napraviti unosna ulaganja ili imati koristi od nekih mudrih ulaganja u prošlosti.

Ali skladni aspekti gotovo uvijek dolaze i s drugom stranom medalje: tendencija da se postane samodopadan, što dovodi do nedostatka inicijative i možda propuštanja značajnih mogućnosti. Sad nije pravo vrijeme da se odmaramo na lovorikama, jer tranzit Sunca kroz Djevicu potiče naporan rad, izoštravanje vještina i sposobnosti, organiziranje života na temelju učinkovitosti, unutarnje i vanjske čistoće. Ovaj astrološki kontekst gura i pomaže nam da pažljivo utvrdimo svoje prioritete, uštedimo ili pametno investiramo. Ključni aspekt ovog perioda je pametno upravljanje resursima, jer je to jedini način da izgradimo ono što želimo ili konsolidiramo ono što smo dosad postigli.

 

 

10. rujna 2020. Mars započinje svoje retrogradno kretanje u Ovnu - njegov domicilni znak - i dovršit će to retrogradno kretanje tek 14. studenoga. Marsovo prisustvo u Ovnu obično označava dinamične i produktivne uvjete tijekom kojih dobivamo priliku postići ono što smo postavili da brzo učinimo. No, Mars je ovaj put u retrogradnom kretanju, što znači da trebamo biti ustrajni i ne očekivati ​​trenutne rezultate, čak i ako tranzit Venere kroz Lava (od 6. rujna) potiče u nama snažne želje. Ali mi možemo iskoristiti maksimum retrogradne energije Marsa iz Ovna kako bismo revidirali planove i način na koji djelujemo. Može doći do frustracija i možemo osjetiti snažan pritisak da započnemo sa stvarima i djelujemo, da bi onda tek osjetili da nam nedostaje motivacije i da oklijevamo.

Općenito, retrogradno kretanje planeta poziv je na samopregled, razumijevanje i rješavanje vlastitih tenzija i frustracija. U ovom slučaju, retrogradni Mars tjera nas da analiziramo vlastiti potisnuti gnjev i pokušavamo ga upravljati, pretvoriti ga iz destruktivne sile u produktivnu. Marsova retrogradnost također nas potiče da identificiramo što nas motivira i pokreće naš nagon za djelovanjem, da razumijemo što hrabrost, strpljenje i suradnja znače za svakog od nas. Trebali bi prihvatiti činjenicu da ne možemo brzo djelovati te usporiti i tražiti dugoročne strategije. Ovo nije vrijeme za traženje konačnih rješenja, već za pripremu za iskorištavanje maksimalnih prilika koje će se pojaviti nakon završetka retrogradnog kretanja Marsa.


Energija Marsove retrogradnosti može se koristiti i za gledanje u prošlost, prema određenim situacijama koje smo ostavili neriješenima ili nekim odnosima koji su završili praskom, čak i samo na verbalnoj razini. Bilo bi dobro da svatko od nas pokuša bez gledanja, ljutnje, želje za izjednačenjem rezultata ili savladavanjem pokušati pogledati u sebe i prema drugima. Vrlo je vjerojatno da ćemo zaključiti da je težak proces koji treba proći i možda nećemo uspjeti u potpunosti ili iz prvog pokušaja. No, uloženi napor je vrlo značajan i može dovesti do otkrića unutar sebe koji tada mogu imati korisne učinke na akcije koje poduzimamo nakon 14. studenog 2020. godine.

Venerin tranzit kroz Lava od 6. rujna potiče ljubavne živote i romantične veze, posebice jer Merkur prolazi Vagom između 5. i 27. rujna. Komunikacija s drugima mogla bi se poboljšati, pod uvjetom da smo spremni napustiti ego i pokušati preuzeti topao, velikodušan i zaštitnički stav koji odgovara Lavu, a također crpimo našu inspiraciju iz Lavove sposobnosti za ljubav na najromantičniji i idealistički način.

Kako Sunce osvijetljava Vagu od 22. rujna, potiče nas da budemo diplomatski i otvoreni prema zdravim kompromisima, što su tipične osobine Vage.

Budući da Mars kreće u retrogradni hod, mogli bismo se suočiti s raznim preprekama u romantičnim vezama i zaključiti da one ne napreduju tako brzo kao što to možda želimo, ali to je otprilike nit vodilja tijekom ovog perioda: moramo sa stvarima ići polako. Pokazivanje naklonosti ponekad bi moglo postati pretjerano, ali s druge strane astrološki kontekst potiče kreativnost i želju za igranjem, da budemo u središtu pozornosti, osjećamo se voljenima i cijenjenima.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

Dnevni Tjedni Mjesečni Godišnji horoskop

Ovan 2020

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop rujan 2020.

Ljubav i veze

Rujan 2020. bit će vrlo dinamičan u svim glavnim aspektima života Ovnova, a njihov ljubavni život nije iznimka. Ljubav, odnose, koketiranje, ljubavne odnose, romantiku i dobru komunikaciju u paru podržavaju tranziti Merkura i Venere, ali i Sunce. 5. rujna Merkur započinje svoj tranzit kroz Ovnovu 7. kuću (veze, brak i životni partneri), a 27. rujna prelazi u kuću intimnosti, međusobnog povjerenja i odanosti; Venera započinje svoje putovanje kroz vašu petu kuću (ljubav, koketiranje, zabava, romantika) 6. rujna, a Sunce osvjetljava vašu 7. kuću od 22. rujna. U ovim astrološkim okolnostima, ništa vam ne može stati na put i sposobni ste osvojiti bilo koga koga zanimate, ponekad možda i na spektakularan način. Slobodni Ovnovi (i ne samo slobodni!) mogu doživjeti ljubav brzinom svjetlosti, ljubav na prvi pogled, stimulaciju, kontroverzu i izazove - baš onako kako oni to vole. Ipak nema puno potencijala za postavljanje temelja dugoročne veze. Mars - vladar Ovna - započinje svoje retrogradno kretanje 10. rujna 2020., upravo u Ovnu, a zaustavit će retrogradno kretanje 14. studenog. Tijekom ovog perioda preporučuje se korak unatrag, olakšavanje stvari i dokazivanje strpljivosti jer se stvari kreću mnogo sporije nego što bi vam se moglo svidjeti, uključujući na emocionalnoj i razini odnosa. Merkur potiče dijalog i pomaže vam da izrazite svoju naklonost s više lakoće, ali možete primijetiti tendenciju da oscilirate između potrebe za neovisnošću, avanturama i željom za postojanim partnerskim odnosom temeljenim na onom najboljem što ljubav pruža. Marsovo retrogradno kretanje kroz vašu prvu kuću prisiljava vas da gledate unutar svojih želja i motivacija i na lucidan način analizirate određene aspekte vaše osobnosti, uključujući i način na koji djelujete u vezama. Bez obzira jeste li u braku ili ste slobodni, takva analiza će imati blagotvoran učinak na vaš ljubavni život. Kod nekih Ovnovaa ljubavni životi mogli bi vratiti neke osjetljive teme koje su bile razlog za prijašnje nezadovoljstvo ili prepirku. Jedna takva tema može biti da ne posvećujete dovoljno vremena vezi; da dajete previše vremena karijeri i da bi trebalo nešto učiniti da se oživi romansa. Vaša bolja polovica može pokušati učiniti upravo to, a tijekom posljednjih dana u mjesecu postoje veliki izgledi za postizanje stanja sklada, dobrog razumijevanja, zajedništva i ravnoteže.

 

 

 

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop rujan 2020.

Ljubav i veze

Pluton - moderni vladar Bikove 7. kuće (veze, partnerstva, brak, supružnik) - još je u retrogradnom pokretu, a Mars u rujnu 2020. također ima svoje retrogradno kretanje (to je vladar vaše 7. kuće). Kao rezultat toga, u vašoj se vezi stvari polako kreću, a ono što je favorizirano je dodavanje stvari, analiza nekih događaja ili ljubavnih odnosa iz prošlosti ili liječenje nakon jačeg emocionalnog perioda. Dobra vijest je da možete računati na podršku svoje obitelji i onih bliskih i dragih. Ali postoje dvije prigode, otprilike 4. i 15. rujna, kada bi vaši roditelji mogli kritizirati vaše odluke vezane uz ljubav ili vam održati predavanje o neuspjehu iz prošlosti, moguće vezano za razvod. Ako ste u braku, može doći do sukoba između vas i supružnika koji uključuju rodbinu koja utječe na vaš život. Preporučuje se da učinite sve što možete kako vam situacija ne bi izmakla kontroli. S obzirom na činjenicu da se Mars kreće u retrogradnom kretanju u Bikovoj 12. kući i da između 3. i 5. rujna čini kvadrat s Venerom - vladarom Bika -, mogla bi postojati tendencija prema tjeskobama, uznemirenosti ili agresivnosti. Bikovu petu kuću (ljubav, veze, romantika) Merkur aktivira do 5. rujna, a Sunce do 22. rujna, tako da ne možete reći da ne uživate u ugodnom vremenu sa svojom boljom polovicom ili ljubavnikom. 27. rujna 2020. godine Merkur započinje svoj tranzit kroz vašu 7. kuću, što govori o boljoj komunikaciji u paru i većem kapacitetu za rješavanje bilo kakvih problema s ljubavlju i humorom. Posljednjih dana rujna Venera i Mars harmoniziraju se kroz trigon, što znači da mjesec završava u bračnom miru i harmoniji. Za samce Bikove stvari izgledaju dobro, a između 8. i 16. rujna favorizira se upoznavanje s nekim posebnim - nekim s otvorenim umom, a možda i iz druge kulture. Jupiter - vladar Bikove kuće intimnosti - započinje svoj retrogradni pokret 13. rujna, što sugerira da bi se starija ljubav mogla vratiti u život nekih Bikova.

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop rujan 2020.

Ljubav i veze

U rujnu 2020. vi ste u romantičnom i razigranom raspoloženju, nadahnuti tranzitom Merkura - vladara Blizanca - kroz 5. kuću (ljubav, romantika, koketiranje, zabava) između 5. i 27. rujna. Sada više nego ikad želite biti u središtu pozornosti kada je u pitanju vaša bolja polovica, ali preporučuje se biti oprezan kako ne biste postali egocentrični. Svoju zavodljivu vještinu stavite na posao i sastavite romantičnu večeru za svju voljenu osobu ili za osobu čije srce želite osvojiti! Venera - vladar pete kuće Blizanca - 6. rujna prelazi u kuću komunikacije Blizanaca, što znači da postajete uvjerljiviji i primamljiviji, čak i ako ponekad imate tendenciju da pretjerano izražavate svoju naklonost. Slobodni Blizanci mogu lako upoznati nekoga, jer su u stanju da šarmiraju svoje potencijalne partnere svojom osebujnom osobnošću, smislom za humor i koristeći svoj dar pričljivosti po kojem su Blizanci poznati. Za Blizance koji se neće zadovoljiti jednom vezom, koji žele osvojiti više srca, na horizontu su nevolje i komplikacije - posebno tijekom drugog dijela rujna. Jupiter - vladar Sedme kuće Blizanca (veze, partnerstva, brak) 13. rujna zaustavlja svoje retrogradno kretanje, što obećava pojašnjenja za dugotrajne parove. Budući da Jupiter prolazi kroz vašu 8. kuću, njegov povratak u izravno kretanje mogao bi označiti period tijekom kojeg će neke tajne povezane s vašom ljubavnom indiskrecijom (ili one vaše bolje polovice) izaći na vidjelo i mogu stvoriti sukob. Od 22. rujna 2020. Sunce osvjetljava petu kuću Blizanaca i zajedno s Venerom (koja se nalazi u Lavu) pogoduje prevladavanju nekih nesporazuma i može stvoriti neke mogućnosti za posebno nježne ljubavne veze koje maze srce i stimuliraju um - baš onako kako vi to volite.

 

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop rujan 2020.

Ljubav i veze

U rujnu 2020. komunikacija se favorizira, pa imate priliku da riješite niz stvari koje su progonile vaš ljubavni život. Između 8. i 16. rujna, kada Sunce čini skladne aspekte s planetima iz 7. kuće Raka (Jupiter, Pluton i Saturn, svi u retrogradnom kretanju), posebno je dobro za ponovno uspostavljanje dijaloga sa svojom boljom polovicom ili ljubavnikom ( ovisno o vašem bračnom statusu). Budući da govorimo o kući odnosa i braka, gore navedeni skladni aspekti pomažu vam da s više lakoće izrazite svoje osjećaje i pokažete voljenoj koliko vam je stalo. Dobro stvari izgledaju i obrnuto, što znači da dobijate svaku priliku da vas bolja polovica tretira nježno i romantično. Pluton - moderni vladar vaše kuće ljubavi i romantike - još je u očiglednom retrogradnom pokretu, a tradicionalni vladar ove kuće, Mars, nalazi se u retrogradnom kretanju između 10. rujna i 14. studenog. Kao rezultat toga, nije nemoguće da se suočite s malim preprekama kad želite osvojiti nečije srce. Primjerice, veliki nedostatak mogao bi biti nedostatak strpljenja. Savjetuje se da najbolje iskoristite retrogradno kretanje Marsa kako biste analizirali ima li veza u kojoj jeste dobre šanse za dugoročni opstanak i revidiranje zajedničkih ciljeva kao para. Najbolja vijest mjeseca rujna 2020. je da Jupiter i Saturn, smješteni u vašoj sedmoj kući, nastavljaju svoje izravno kretanje 13. i 29. rujna. Kao rezultat toga, možete očekivati ​​da će se stvari vezane za život para kao i neke stvari vezane za brak ili razvod braka (ovisno o slučaju) konačno pokrenuti.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop rujan 2020.

Ljubav i veze

Budući da Venera 6. rujna prelazi u Lava, ulazite u period tijekom kojeg imate koristi od pojačanog nivoa šarma i romantike, ali s vremena na vrijeme postajete previše upadni. Dobivate mnogo pažnje potencijalnih partnera, a ako ste u braku, savjetuje se da pazite da ne pokrenete ljubomoru svoje bolje polovice. Jupiter - vladar vaše pete kuće (ljubav, romantika, koketiranje, ljubavni odnosi, djeca) - zaustavlja svoj retrogradni hod 13. rujna, što znači da vaš ljubavni život postaje aktivniji. Imate svaku priliku za stvaranje ugodnog, romantičnog raspoloženja i pružanje malo svježine čak i najdosadnijim trenucima dana, što oživljava dugotrajnije parove i tjera monotoniju kod novijih. Ako želite osvojiti nečije srce, to možete učiniti jednostavnim svakodnevnim gestama, dokazujući da život s Lavom nikada nije dosadan. Ali pažljivo, ne govorite previše o sebi! Moguće je i da će se uredska romansa pokrenuti na mjestima gdje je prethodnih mjeseci bila u zastoju ili polako zatirala. Između 14. i 16. rujna 2020., Uran - vladar Lavovih odnosa i braka - tvori kvadrat s Venerom, što znači da bi u paru mogli biti napeti trenuci (na primjer, zbog tračeva iz vašeg okruženja) ili da će vaša bolja polovica možda biti iznervirana što previše sebe hvalite.

 

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop rujan 2020.

Ljubav i veze

Djevičina 5. kuća (romantika, ljubav, koketiranje, ljubavni odnosi) i 8. kuća (intimnost, erotika, tajne, međusobno povjerenje) su snažno aktivirane planetima u rujnu 2020 također. Ako ste do sada imali retrogradne planete u svojoj petoj kući, dobra je vijest da Jupiter 13. rujna zaustavlja svoje retrogradno kretanje, a 29. rujna slijedi ga Saturn, vladar vaše pete kuće. Mars - vladar vaše 8. kuće - započinje svoj retrogradno kretanje 10. rujna u vašoj 8. kući i trajat će do 14. studenog. U ovim astrološkim okolnostima možete očekivati ​​da dobijete više jasnoće kada je u pitanju razumijevanje vlastitih osjećaja. Također je moguće da zaključite da vaše osobno iskustvo i uvjerenja naslijeđena od vaše obitelji imaju veliki utjecaj na vaše emocionalne veze i način na koji razumijete ljubav. Tijekom sljedećeg perioda, Mars će vam možda dati nekoliko lekcija o intimnosti, spajanju s vašom boljom polovicom, ljubomorom, posesivnošću i ovisnosti o drugima. Marsov retrogradni tranzit može pomoći Djevicama koje žele oživjeti stariju ljubavnu vezu, pomiriti se s bivšim partnerom ili pronaći načine kako popraviti neke aspekte svog intimnog života, ako su već dio stalnog para. Djevice sada imaju priliku pronaći rješenja za izlazak iz toksičnih veza, kako bi iz svog života izbacili ljude koji se emocionalno, financijski ili na neki drugi način drže za njih. Djevice koje imaju teške veze ili poteškoće povezane s povjerenjem kao i Djevice koje traže ljubav prolaze kroz dobar romantični period. Ističe se da novac može biti opipljiva tema kod bilo kojeg para, bilo da je riječ o onom u procesu formiranja ili onom dugotrajnijem.

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop rujan 2020.

Ljubav i veze

Mars - vladar 7. kuće Vage (odnosi, partnerstva, brak) je u retrogradnom hodu između 10. rujna i 14. studenog 2020., točno u vašoj sedmoj kući. Kao rezultat toga, veze je teže započeti i možda ćete proći kroz faze udaljenosti i ponovno se zbližiti. Predlažemo da iskoristite ovaj tranzit kako biste revidirali ravnotežu snage u vašem životu kao para, ako u posljednje vrijeme dajete svojoj boljoj polovici previše snage. S druge strane, ne bi štetilo analizirati jeste li uložili dovoljno napora u vezu ili ste unijeli previše. Zajedno sa svojom boljom polovicom, imate sve šanse otkriti što u vašoj vezi funkcionira sjajno i čemu treba više pažnje i tako dalje. Tijekom ovog perioda, mnoge Vage, bez obzira na to koliko žele brak ili vezu uglavnom, imaju tendenciju oklijevati po pitanju oko dugoročnih obveza. Ovo nije lak period, zapravo je osjetljiv, period kada sukobi mogu započeti i naglo nestati. Vaša bolja polovica možda se predomisli oko mnogih planova. Kao rezultat, ako želite imati funkcionalan odnos, trebate uložiti više napora. Kada su u pitanju slobodne Vage, izgledi za uspostavljanje dugotrajne veze prilično su tanki, ali to ne znači da će preskočiti ples, kako kažu. Strast može iznenada pogoditi sredinom mjeseca, a to može imati veze s nekim iz njihove okoline, možda čak i s prijateljem. Od 6. rujna 2020. Venera - vladar Vage - prolazi kroz 11. kuću Vage (prijatelji, društvene grupe, internetsko okruženje) što sugerira da su favorizirana prijateljstva, širi krug vaših poznanstava ili čak razne internetske potrage (druženje, spojevi).

 

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop rujan 2020.

Ljubav i veze

Društveni život Škorpiona podržavaju Merkur (do 5. rujna) i Sunce (do 22. rujna) u vašoj 11. kući (prijateljstvo, društveno-profesionalni krugovi, humanitarni problemi, internetsko okruženje). Kao rezultat toga, preporučuje se da se ne zadržavate, radite na teorijama zavjere, već izlazite jer tako imate puno bolje izglede za upoznavanje novih ljudi, postavljanje temelja za nova prijateljstva i možda čak i ljubavnu vezu - iako je to više platonski u prirodi za početak. Također možete iskoristiti internetsku interakciju. Nikad ne znate kada bi očigledno lagana rasprava mogla poprimiti drugačije značenje i učiniti da postanete romantično zainteresirani. Jupiter - tradicionalni vladar Pete kuće Škorpiona (ljubav, romansa, koketiranje, zabava, ljubavni odnosi) - nastavlja svoj izravni hod 13. rujna 2020. Kao rezultat toga, tijekom druge polovice mjeseca možete očekivati ​​da ćete ponovo osjetiti iskru života, želju za povezivanjem i osvajanjem srca i ponovno osjećati želju za ljubavlju. Od 6. rujna Venera, vladar Škorpionove 7. kuće (veze, partnerstva, brak) - prolazi kroz vašu desetu kuću. Kao rezultat toga, moglo bi se reći da su Škorpioni u rujnu više zainteresirani za svoj brak, za ono što se može postići dugoročno. Savjetuje se da učinite sve što možete kako biste podržali svoju bolju polovicu u njihovim naporima ka profesionalnom postignuću, čak i ako se ponekad bojite da će njihov uspjeh prouzročiti rizik da stvari prevagnu u njihovu korist. Između 14. i 16. rujna možda ćete proći kroz neku kontroverzu ili čak raspravljati o smjeru u kojem ide vaš život kao para ili profesionalnim ciljevima vaše bolje polovice - tim više jer iz nekog razloga mislite da vaša bolja polovica počinje željeti biti previše neovisna. I za vas i za druge izgleda da je bolje ako prihvatite da je normalno da mogu samostalno donositi svoje odluke.

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop rujan 2020.

Ljubav i veze

Jedan korak naprijed, dva koraka natrag: Jupiter, vladar Strijelca, nastavlja svoj izravni hod 13. rujna 2020., dok je Mars, vladar vaše kuće ljubavi i romantike, u retrogradnom pokretu od 10. rujna do 14. studenoga. S jedne strane, osjećate se kao da se vraćate u život, osjećate se kao da radite stvari i krećete u avanturu, želite se istaknuti i komunicirati; s druge strane, čini se da se osjećate poprilično loše. Dobra vijest je da Merkur - vladar Strijelčevih odnosa i braka - prolazi kroz 11. kuću (prijatelji, društvene grupe, internetsko okruženje, društvene mreže) između 5. i 27. rujna. Kao rezultat toga, mnogi Strijelci osjećaju neizrecivu žeđ za novim prijateljstvima ili se upuste u neka online upoznavanja, ali jednom kada stvore nove veze, počinju lutati. Marsovo retrogradno kretanje kroz petu kuću (ljubav, romansa, koketiranje, zabava, djeca) može značiti za Strijelce period iznenadnog zaljubljivanja i želje da onaj tko ih zanima odmah padne na njih; tada najvjerojatnije gube interes i kreću se prema svojoj novoj avanturi. Ako ste već dio skladne veze, preporučuje se oprez u svemu što napravite i kažete u rujnu 2020. jer ljubavne veze ne funkcioniraju prema zadanim postavkama. Romantične, nježne manifestacije nisu unutar vašeg dosega tijekom ovog perioda; ali vi ste skloni neugodnim trenucima i postoji rizik da uništite stvari kada su u najboljem redu. U dugovječnijim brakovima, aktivniji društveni život može stvoriti čuda pod uvjetom da ne lutate i ne gledate druge. Marsovo retrogradno kretanje poziva vas da lucidno analizirate svoj odnos prema svojoj boljoj polovici i pokušate shvatiti zašto više nema iskre privlačnosti između vas dvoje. Tijekom cijelog trajanja retrogradnog kretanja Marsa mogli biste imati zanimljiva otkrića i imati prilike za pronalaženje najboljih rješenja za vraćanje iskre u vaš života kao para. Dajte sve od sebe!

 

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop rujan 2020.

Ljubav i veze

Venera - vladarica Pete kuće Jarca (ljubav, romantika, koketiranje, zabava) 6. rujna prelazi u 8. kuću (intimnost, erotika, međusobno povjerenje, odanost). Kao rezultat toga, Jarci postaju kreativniji nego inače kad je riječ o ljubavi i mogu ugodno iznenaditi svoje partnere kada je u pitanju njihova intimnost, pokazujući se kao netipično strastveni. Mogli bi biti skloniji i ljubomori i posesivnosti koje nisu tipične za njih, a sada riskiraju da im načine probleme, posebno između 14. i 16. rujna. Mnogi Jarci će možda više nego ikada osjetiti potrebu da budu blizu svojoj boljoj polovici, potrebu za spajanjem na emocionalnoj razini, a ne samo na fizičkoj razini. Neki Jarci ne mogu odoljeti iskušenju i mogli bi se baciti na sve vrste romantike i kratkoročne avanture, ali ističemo da mogu stvoriti neželjene komplikacije. Otprilike sredinom rujna možda ćete imati neodoljivu želju za varanjem ili, ako ste sami, u iskušenju ste da se upustite u vezu s nekim tko je zapravo u braku. Drugi značajan astrološki događaj je Marsovo retrogradno kretanje, od 10. rujna do 14. studenog kroz vašu 4. kuću (obitelj, dom, emocionalnu osnovu), čije je ujedno i vladar. Kao rezultat toga, emocionalno postajete osjetljiviji i vjerojatno je da ćete imati nervozne ispade, što može utjecati na stabilnost vaše veze i harmoniju vaše obitelji. Trebali biste pokušati očistiti zrak što je prije moguće u situacijama koje se mogu pretvoriti u sukobe, a kako biste to učinili, možete iskoristiti pomoć i razumijevanje svoje bolje polovice.

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop rujan 2020.

Ljubav i veze

Ljubavni život Vodenjaka izgleda skladno u rujnu 2020. Oni koji su u braku uživat će u lijepim trenucima kao par, izvrsnom senzualnom tonusu i pažnji svoje bolje polovice. Od 6. rujna Venera prolazi kroz Vodenjakovu sedmu kuću (veze, partnerstva, udruge i brak), što favorizira život para. Vodenjaci su skloniji romantičnijoj, idealističnijoj ljubavi, spremniji su vidjeti lijepu stranu svoje veze i pridonijeti njenoj konsolidaciji. Astrološki kontekst rujna pomaže Vodenjacima da budu emocionalnije opušteniji, otvoreniji prema toploj komunikaciji i srčanim raspravama sa svojom boljom polovicom. Za neke Vodenjake tranzit Venere kroz sedmu kuću može ih nadahnuti za zasnivanje obitelji ili, ako su u dobrom odnosu, ali nisu službeni, odluče pokušati živjeti pod istim krovom sa svojom voljenom osobom. S druge strane, Merkur - vladar Vodenjakove kuće ljubavi - prolazi kroz 9. kuću između 5. i 27. rujna. Također u 9. kuću ulazi i Sunce - vladar 7. kuće - 22. rujna. U tim okolnostima, samci Vodenjaci više privlače ljude iz drugih kultura i dobivaju priliku za izgradnju odnosa na daljinu. Mogli bi upoznati i nekog zanimljivog dok idu u kazalište, plesnu školu ili neku umjetničku izložbu u gradu. Putovanja mogu biti i dobra prilika za upoznavanje zanimljivih ljudi, pa čak i za uspostavljanje veze. Za parove koji su dugovječniji u rutini predlažemo da se pokušaju riješiti monotonije radeći neke kulturne stvari, vježbajući zajednički hobi, zajedno odlazeći na satove samorazvoja i tako dalje. Vrlo se dobro slažu i imaju sve šanse lako doći do dogovora i uskladiti suprotne ideje.

 

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop rujan 2020.

Ljubav i veze

Sunce i dalje osvjetljava vašu 7. kuću (veze, partnerstva, brak), dok Merkur - vladar ove kuće - prolazi kroz vašu 8. kuću (intimnost, međusobno povjerenje, odanost, erotika) između 5. i 27. rujna. Između 8. i 16. rujna 2020., Sunce čini skladne aspekte s Jupiterom, Plutonom i Saturnom iz vaše 11. kuće (prijatelji, društvene veze i internetsko okruženje). Kao rezultat toga, Ribe koje žele upoznati nove ljude, steći nove prijatelje ili započeti novu ljubavnu vezu imaju velike izglede za bijeg od usamljenosti. Preporučuje se njegovanje veza s drugima i pokušavanje traženja starih prijatelja s kojima već neko vrijeme niste bili u vezi. Kada su u pitanju slobodne Ribe, može se dogoditi procvat uredske romantike ili odnosa povezanog s radnim mjestom. Merkurov tranzit kroz Ribinu osmu kuću govori o snažno strasnim vezama, transformativnim vezama, kao i mogućnosti napredovanja u postojećem odnosu i povećanja na dublju razinu. Možda ćete imati osjećaj intenzivnog povezivanja sa svojom boljom polovicom, ne samo na fizičkoj razini, i steći dojam da pripadate zajedno. No neke Ribe postaju plijenom ljubomore i posesivnosti i skloni su emocionalnom ucjenjivanju koje uopće nije korisno i riskiraju da do kraja mjeseca dođe do velikog sukoba. Tijekom rujna 2020. novac može postati točka spora u odnosima Riba.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com