Mjesečni horoskop za siječanj 2022. ❤️❤️❤️

Trebali bismo započeti razgovor o astrološkom kontekstu siječnja 2022. spominjanjem da Mjesečevi čvorovi mijenjaju znakove 18. siječnja: Sjeverni čvor prelazi iz Blizanaca u Bika, a Južni čvor iz Strijelca u Škorpiona. Ova energetska promjena može ponovno aktivirati teme vezane uz moć, manipulaciju i kontrolu. Može potaknuti strahove duboko ukorijenjene u nama i ima tendenciju intenzivnog ponovnog aktiviranja nekih financijskih tema.

Kako će svatko od nas postupiti kako bi se osjećao sigurno u svijetu koji je sve nesigurniji? Kako će se države svijeta ponašati u takvim teškim vremenima? U sljedećih 18 mjeseci pronaći ćemo odgovore na ova pitanja koja će nas ozbiljno zabrinjavati od siječnja 2022.

U ovim novim astrološkim okolnostima, Tarot-horoskop.com smatra da bismo mogli sve više nailaziti na neke probleme u vezi sa zajedničkim resursima, bez obzira na prirodu tih resursa, te da bi moglo doći do raznih vrsta sukoba povezanih s tim resursima. Situacije s kojima ćemo se nositi tijekom ovog perioda trebale bi nam pomoći da vidimo da se ravnoteža može postići sve dok prihvatimo ideju da dobrobit nekih ne znači nedostatak drugih.

 

 


S druge strane, za očekivati ​​je da ćemo svi mi započeti proces revizije i/ili obnove vlastitih vrijednosti. Na temelju tih vrijednosti mjerimo svoju osobnu vrijednost i djelujemo na ispravan ili pogrešan način, moralno ili nemoralno, u našim vezama s drugima. Vrijeme je i da se ozbiljno pozabavimo ponovno sprijateljimo s prirodom i ponovno povežemo s njenom jednostavnošću i smislom jer priroda može biti faktor ravnoteže za svakoga od nas, izravno ili neizravno.

U siječnju 2022. imamo posla s retrogradnim kretanjem dvaju planeta: Venere i Merkura.

 

 

Venera je u retrogradnom kretanju do 29. siječnja u Jarcu i čini harmonične aspekte s Neptunom, Suncem i Uranom. Kao rezultat, dobivamo energiju koja nam je potrebna za analizu i reinterpretaciju nekih događaja koji su se dogodili oko 19. odnosno 28. studenog 2021. godine. Naši ljubavni i/ili odnosni ideali imaju tendenciju da se sami prilagođavaju i imamo priliku otkriti vrlo zanimljive stvari o ljudima prisutnim u našim životima. Neki od nas postaju još zahvalniji za veze u svojim životima i pronalaze motivaciju da još odlučnije pridonose njihovom učvršćivanju.

Oni koji su požurili uspostaviti vezu ili sklopiti ugovor oko pomrčine Mjeseca u studenom sada bi mogli biti u iskušenju da se predomisle, osjećajući da trebaju ponovno pregovarati ili otpustiti te situacije.

Aspekti koji uključuju Veneru tijekom ovog perioda također sugeriraju da bi moglo doći do ponovnih veza s ljudima iz prošlosti. Na primjer, sada bi se iznenada mogao pojaviti netko tko je potpuno nestao iz vašeg života. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com preporučuje oprez. Dok Venera ne nastavi svoje izravno kretanje, vrlo je vjerojatno da ćete saznati mnogo važnih stvari i promijeniti puno svojih ideja i percepcija.

Merkur tranzitira u Vodenjaka 2. siječnja 2022. i počinje svoje retrogradno kretanje 14. siječnja. 25. siječnja retrogradno kretanje vraća Merkur u Jarca, gdje će nastaviti svoje izravno kretanje 4. veljače. Merkurov tranzit kroz Vodenjaka olakšava razmjenu ideja tako da bi mnogi od nas mogli osjetiti posebnu privlačnost prema onima koji misle poput nas, koji potvrđuju naše stavove. Inspiraciju možemo pronaći i online, na društvenim mrežama, postajući dio različitih grupa ili čak stvarajući nove grupe.

Između 12. i 16. siječnja 2022. Merkur pravi kvadrat s Uranom iz Bika, svojim Dispozitorom, što pokazuje da bi moglo doći do napetosti, nesuglasica i iznenađujućih ili neugodnih vijesti vezanih uz upravljanje resursima, posebice grupnim ili zajedničkim. Pred nama je teško vrijeme, obilježeno nedostatkom fokusa, tvrdoglavošću i promjenama u srcu. Mnogi od nas bi se mogli osjećati kao da je naša sigurnost ugrožena i mogli bismo ići naprijed-natrag između želje za promjenom stvari i straha od promjene.

Od 14. siječnja 2022., kada Merkur počinje svoje retrogradno kretanje, možemo očekivati ​​sve vrste komunikacijskih problema koji mogu biti povezani s internetom ili s radom uređaja. Možda postoje problemi s vezama s prijateljima ili neodlučnosti kada su u pitanju neki planovi za budućnost. Neki od nas imaju priliku konačno vidjeti pravo lice ljudi iz našeg okruženja i/ili se nositi s posljedicama nekih događaja ili situacija koje su se dogodile u zadnjem dijelu studenog 2021.

 

 


Period kada se retrogradni Merkur vraća u Jarca može vratiti u fokus neke događaje, rasprave ili odluke koje su donesene tijekom druge polovice prosinca 2021. Tarot-horoskop.com ističe da je vrlo vjerojatno da ćemo zaključiti da moramo revidirati neke dogovore, ugovore ili sporazume, potvrditi neke podatke ili izračune i tako dalje. Također je moguće da će biti problema u političkoj ili društvenoj areni ili da ćemo svjedočiti otkrivanjima i izjavama koje stvaraju zbrku i nepovjerenje.

Drugi značajni astrološki događaji u mjesecu su godišnja konjunkcija Sunca i Plutona koja se događa u Jarcu između 15. i 17. siječnja i ulazak Sunca u Vodenjaka 19. siječnja.

Konjunkcija Sunce-Pluton generira puno energije i daje nam mogućnost da preuzmemo odgovornost za vlastite puteve i moć da prevladamo ovaj komplicirani period kada se sve okreće naglavačke iz dana u dan. Borbe za moć bi mogle biti i na osobnoj i na političkoj razini.

S druge strane, astrološki kontekst ovog perioda pomaže nam da povratimo svoju unutarnju snagu i otpustimo neka štetna ponašanja ili opsesije te nas tjera na samoanalizu i na kraju razumijevanje dubljeg značenja nekih veza.

24. siječnja 2022. Mars počinje svoj tranzit kroz Jarca, znak u kojem se osjeća vrlo ugodno. Između 10. i 13. siječnja mogli bismo se osjećati pomalo zbunjeno ili nemotivirano jer Mars pravi kvadrat s Neptunom. Osim toga, tranzit Marsa kroz Jarca daje nam jasnoću kada je riječ o donošenju odluka i sposobnost da djelujemo strateški i pragmatično, odlučno za postizanje ciljeva koje smo zacrtali.

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

Dnevni Tjedni Mjesečni Godišnji horoskop

Ovan 2020

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop siječanj 2022.

Ljubav i veze

2022. započinjete s Venerom – vladarom vaše kuće novca i odnosa – u prividnom retrogradnom kretanju, što sugerira da prolazite kroz razdoblje kada trebate analizirati svoju ljubavnu i materijalnu situaciju. Venera nastavlja svoje izravno kretanje 29. siječnja, a tijekom mjeseca čini harmonične aspekte sa Suncem, Neptunom i Uranom. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da je siječanj 2022. sjajan za romantične ponovne susrete, pomirenja i revizije odluka donesenih oko pomrčine Mjeseca u studenom prošle godine, kada su Venera i Uran bili u trigonu. Mnogi Ovnovi sada imaju priliku popraviti svoju vezu ili brak (u zavisnosti od slučaja) ili ponovno uspostaviti vezu s nekim iz svoje romantične prošlosti. Tijekom ovog perioda, Venera nije jedini planet koji je u retrogradnom kretanju. Merkur također počinje svoje retrogradno kretanje 14. siječnja, remeteći sve što je povezano s komunikacijom tako da morate biti oprezni kada su te stvari u pitanju. U ovim astrološkim okolnostima teže je prenijeti svoje namjere (možda ni nemate jasne namjere) ili ste skloni krivo razumjeti što drugi govore. S druge strane, to može biti dobar period za razgovor o planovima za budućnost i njihovo modificiranje zajedno sa svojom boljom polovicom. U svakom slučaju, Tarot-horoskop.com preporučuje ne donositi konačne odluke do sredine veljače. Između 15. i 17. siječnja 2022. neki Ovnovi bi mogli doživjeti iznenadnu privlačnost, osobito ako putuju ili imaju veze s akademskim krugom. Također je moguće da profesionalni projekt dovede do susreta s nekim moćnim, utjecajnim, od koga vam srce brže kuca. Kako god stvari stoje, trebali biste biti oprezni.

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop siječanj 2022.

Ljubav i veze

U ljubavnim životima mnogih Bikova postoji period zbrke. Možda niste sigurni što želite, možda ćete se osjećati kao da se vi i vaša bolja polovica više ne slažete ili da vas, uglavnom, nitko ne razumije. Venera – vladar Bika – je u retrogradnom kretanju do 29. siječnja 2022., a Merkur – vladar vaše kuće ljubavi – također je retrogradan između 14. siječnja i 4. veljače. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporučuje da si u siječnju darujete vrijeme za razmišljanje, ponovno procijenite svoje emocionalne potrebe i ponovno procijenite veze u koje ste uključeni, posebno ako ste uključeni u dugotrajnu vezu ili s nekim tko dolazi iz druge kulture ili je druge nacionalnosti. Retrogradni pokreti Venere i Merkura sugeriraju da ste također skloni slati mješovite poruke drugima. Na primjer, ako ste namjerili osvojiti nečije srce, ta osoba možda na kraju ne shvati vaše namjere ili čak ne razumije polarnu suprotnost od onoga što namjeravate. Za neke Bikove, period nakon 14. siječnja 2022. mogao bi biti dobar za ponovno osvajanje nečijeg srca ili za nastavak veze s nekim s kim su prekinuli. Druga polovica mjeseca također pogoduje ponovnoj raspravi i razjašnjavanju potencijalnih planova za brak ili razvod ili reviziji zajedničkih projekata na duge staze koji bi mogli utjecati na bračni status. Onima koji su u takvoj situaciji Tarot-horoskop.com preporučuje da pokažu strpljenje i odgode donošenje odluka. Vrijeme je za otvoreni dijalog i istraživanje svih mogućnosti. Bikovi koji moraju raščistiti odnose u vezi ili koji trebaju finalizirati planove za budućnost para ne bi trebali propustiti ovu izvrsnu priliku.


 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop siječanj 2022.

Ljubav i veze

Venera – vladar kuće ljubavi Blizanaca – u retrogradnom je kretanju do 29. siječnja 2022., kroz vašu 8. kuću, a Merkur – vladar vašeg znaka – je u retrogradnom kretanju između 14. siječnja i 4. veljače. Povrh toga, Jupiter – vladar vaše kuće veza i braka – pravi kvadrat s mjesečevim čvorovima između 1. i 6. siječnja. Kao rezultat toga, za većinu Blizanaca period koji dolazi relativno je kompliciran na razini odnosa. Vaša bolja polovica mogla bi donijeti odluku koja će vas gurnuti u teške situacije i zabrljati vam život. Možda je smjer u kojem vaš supružnik ide protiv onoga što ste naumili učiniti sa svojim životom. Koliko god to bilo teško, Tarot-horoskop.com preporučuje da ne napuštate komunikaciju i pokušavate uvjeriti svoju bolju polovicu da se isplati zajedno tražiti rješenja koja su međusobno pogodna. Neki Blizanci skloni su promijeniti mišljenje o službenoj vezi, što dovodi do svađa s njihovom boljom polovicom. U parovima u kojima nema značajnijih problema moglo bi doći do ponovnog organiziranja zajedničkih planova i, unatoč nekim nesporazumima, postizanja zajedničkog nazivnika. Samci Blizanci (i ne samo oni!) mogli bi pasti na snažne simpatije koje im na kraju zakompliciraju živote. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com preporučuje da budete oprezni i da sebi dopustite manevarski prostor. Nakon 19. siječnja mogli biste se ponovno spojiti s bivšom ljubavlju ili se iznenada zaljubiti u prijatelja.

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop siječanj 2022.

Ljubav i veze

U siječnju 2022., Rakova 7. kuća (veze, partnerstva, udruge, brak) i dalje je vrlo aktivna. Sunce ga tranzitira do 19. siječnja, a Venera dulje (do ožujka), s periodom retrogradnog kretanja do 29. siječnja. Od 24. siječnja u vašu 7. kuću također tranzitira Mars – tradicionalni vladar vaše kuće ljubavi. Kao rezultat toga, jasno je da imate puno posla na emocionalnom i ljubavnom planu. Ako ste već u braku, Tarot-horoskop.com preporučuje da odvojite vrijeme za svoj obiteljski život i njegujete sklad svog doma. Bilo bi dobro organizirati aktivnosti kojima svi možete prisustvovati i više izvoditi svoju bolju polovicu kako biste pobjegli od svakodnevne kolotečine i riješili se osjećaja da se gušite svi zajedno. Mlad Mjesec 2. siječnja 2022. događa se u 7. kući Raka, favorizirajući novi početak u postojećim parovima ili početak novih značajnih veza. Štoviše, ovaj bi Mlad Mjesec mogao obilježiti trenutak kada neki Rakovi daju (ili dobiju) ponudu za brak. Nakon 24. siječnja, samci Rakovi imaju koristi od povoljnog astrološkog konteksta za susret s nekim tko će probuditi njihov romantični interes, pa čak i strast. Također, tranzit Marsa kroz kuću veza može biti dobar znak za dugotrajnije parove gdje je strast donekle povukla. Drugi važan događaj je Pun Mjesec 18. siječnja 2022. na osi Rak-Jarac, s Mjesecom u Raku. Kao rezultat toga, jedna od relacijskih tema ovog perioda je (ponovno) uspostavljanje ravnoteže unutar svih vrsta veza, uključujući one temeljene na ljubavi. Mnogi se parovi mogu nositi s problemima koji pokušavaju uspostaviti čvrstinu njihove veze, što dovodi do jačanja parova u kojima nema ozbiljnih problema, ali isto tako može potaknuti prekid veza na koje su utjecali stariji problemi.

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop siječanj 2022.

Ljubav i veze

Do 25. siječnja 2022. Mars energizira Lavovu 5. kuću (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava), ali zato što čini kvadrat s Neptunom postoji rizik da se zavaravate, samozavaravate kada je u pitanju netko do koga vam je stalo. Ljubavne veze mnogih Lava imaju tendenciju da postanu komplicirane, ali jednako kompliciran bi mogao biti i razvod koji se u početku činio kao jednostavan. Također je moguće da će erotska privlačnost i potreba za intimnošću biti tolika da bi se neki Lavovi mogli naslijepo zaljubiti u nekoga. Tarot--horoskop.com ističe da biste mogli sresti nekoga tko je predan, ali to skriva od vas, nekog tko laže ili ima materijalne interese, a ne autentične emocionalne. Tijekom ovog perioda neki Lavovi se nose sa stanjem zbunjenosti. Nisu sigurni što osjećaju i nejasno im je što žele kada je ljubav u pitanju. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com preporučuje da budete oprezni i ne žurite s donošenjem odluka koje će imati dugoročne posljedice. Merkur prolazi kroz Lavovu kuću veza i braka od 2. siječnja 2022., ali počinje svoje retrogradno kretanje 14. siječnja. Kvadrat između Merkura i Urana sugerira da neki stariji nesporazumi imaju tendenciju da izađu na vidjelo i izazovu svađe u vašem ljubavnom životu, većina vjerojatno zbog novca i upravljanja njime. Vrijeme je da potražite rješenja, pokušajte biti što fleksibilniji i klonite se nametanja svojih ideja svojoj boljoj polovici. Ne bi škodilo da budete spremniji za nove ideje i promjene. Sredinom siječnja 2022. savjet prijatelja o vašem ljubavnom životu mogao bi se pokazati katastrofalnim. Budite oprezni! Budući da Sunce od 19. siječnja prolazi kroz Lavovu kuću odnosa, trebali biste biti osjetljiviji na potrebe svog partnera.

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop siječanj 2022.

Ljubav i veze

U ljubavnim životima mnogih Djevica može doći do paradoksalnih događaja jer se mlad Mjesec 2. siječnja 2022. događa upravo u Djevičinoj 5. kući (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, kreativnost, djeca), potičući nove početke. S druge strane, Venera je i dalje u retrogradnom kretanju do 29. siječnja, također u 5. kući, što znači da još morate poraditi na nekim situacijama iz prošlosti a kada su u pitanju vaša uvjerenja i uvjerenja vezana uz ljubav, zavođenje, afere ili općenito očitovanje naklonosti. Pod ovim astrološkim okolnostima, vrlo je vjerojatno da će početak 2022. godine biti novi početak u ljubavi. Možda ćete dati još jednu šansu nekoj starijoj vezi (službenoj ili ne), ili ćete možda ući u novu romantičniju fazu veze koja je nedavno započela, ili bi bivša ljubav mogla pokušati ponovno osvojiti vaše srce. Za neke Djevice, početak novog emocionalnog poglavlja mogao bi se poklopiti s prekidom veze, otpuštanjem određene privrženosti i/ili nostalgije povezane s bivšom ljubavlju osvještavanjem nekih starih obrazaca odnosa. Tarot-horoskop.com ističe da je vrlo vjerojatno da ćete 24. siječnja ući u strastveniji period, intenzivniji s emocionalne i erotske točke gledišta jer Mars počinje svoj tranzit kroz Djevičinu 5. kuću. Fizičke privlačnosti mogu postati intenzivnije i neke Djevice imaju priliku osjetiti transformativnu i iscjeljujuću moć duboke ljubavi.


 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop siječanj 2022.

Ljubav i veze

U siječnju 2022. godine mnoge bi se Vage mogle osjećati zbunjeno, uhvaćeno u emocionalni vrtlog kao nikad prije, što ima veliki utjecaj na njihove ljubavne i partnerske živote. Venera – vladar Vage i Vagine kuće intimnosti i transformacije – u retrogradnom je kretanju do 29. siječnja kroz 4. kuću (obitelj, dom, korijeni, emocionalne baze, prošlost, podsvijest). U tom kontekstu, Tarot-horoskop.com ističe da je vrlo vjerojatno da ćete tijekom siječnja osjetiti potrebu za samoćom i istraživanjem nekih emocionalnih i obrazaca u vezama koje ste preuzeli od svojih roditelja koji negativno utječu ili čak utječu na vašu percepciju o seksualnosti i intimnosti. Vrlo je vjerojatno da brkate seksualnost s intimnošću i da ne uspijevate razlikovati prijateljstvo od romantičnih veza. Za slobodne Vage, Merkurov tranzit kroz 5. kuću (ljubav, romansa, ljubavne veze) koji počinje 2. siječnja 2022. sugerira da bi mogle postojati intelektualne privlačnosti s malim izgledima za prelazak na razinu strasti. Oženjenim Vagama favorizira tranzit Marsa – vladara kuće veza i braka – kroz 4. kuću od 24. siječnja. Vrlo je vjerojatno da će Mars poremetiti vode i sklad obitelji koju ste izgradili, ali s druge strane favorizira učvršćivanje vašeg braka kroz reviziju pravila na temelju kojih par radi.

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop siječanj 2022.

Ljubav i veze

Venera – vladar Škorpionove 7. kuće (veze, partnerstva, brak), još uvijek je u retrogradnom kretanju što sugerira da se u vašim vezama – uključujući one temeljene na ljubavi – stvari kreću sporije nego inače i male su šanse da vidite bilo kakav značajan napredak. Osim toga, čini se da ste neodlučniji nego ikad kada su u pitanju ljubavne veze i ne možete odlučiti što želite od veze, od svoje bolje polovice i tako dalje. Venerino retrogradno kretanje završava 29. siječnja, pa se tek sljedeći mjesec možete nadati da ćete emocionalno i u odnosima razjasniti stvari. S druge strane, Venera stvara harmonične aspekte tijekom siječnja 2022., što pokazuje da imate priliku postići dogovor u svojoj vezi ako ste u posljednje vrijeme bili u zavadi sa svojom boljom polovicom. Ako ste voljni komunicirati iskreno i biti fleksibilni, vrlo je vjerojatno da će vas vaša bolja polovica inspirirati i zajedno ćete pronaći održiva rješenja na duge staze kako bi život u paru mogao biti skladan. Neki slobodni Škorpioni mogli bi se iznenada zaljubiti u nekoga koga su jedva upoznali, ali Tarot-horoskop.com ističe da je vrlo vjerojatno da ta osoba možda nije onakva kakva se čini i da je više materijalno motivirana nego emocionalno. Ovakve situacije mogu se češće pojaviti između 10. i 13. siječnja 2022. Drugi Škorpioni imaju priliku tijekom ovog perioda dobiti poziv za buđenje o nekome s kim su povezani dulje vrijeme, bilo da je službeno ili ne.

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop siječanj 2022.

Ljubav i veze

Merkur – vladar 7. kuće Strijelca (veze, partnerstva, udruge, brak) – je u retrogradnom kretanju od 14. siječnja 2022., što znači da možete očekivati ​​razne zabune ili nesporazume u svom ljubavnom životu. S druge strane, možete maksimalno iskoristiti Merkurovo retrogradno kretanje kako biste bolje komunicirali sa svojom boljom polovicom i vratili u raspravu neke starije teme koje se oboma (ili samo vama) ne sviđaju. Ne bi škodilo da pokušate zajedno razgovarati o tome što funkcionira ili ne funkcionira u vašem životu kao paru i u vašem braku. Merkurovo retrogradno kretanje također sugerira da neki Strijelci sumnjaju u budućnost svog braka ili, ako nisu u braku, budućnost veze u koju su uključeni. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com preporučuje ne donosite prenagljene zaključke niti donosite odluke u siječnju, već radije odvojite vrijeme za razmišljanje i raspravu sa svojom boljom polovicom. Vrlo je vjerojatno da ćete do kraja mjeseca steći novu perspektivu na stvari ili da ćete dobiti neke informacije koje poremete neke ideje ili planove vezane za vaš život kao para. Samci Strijelci prolaze kroz intenzivan period s emocionalne točke gledišta – barem do 24. siječnja – i zavodljivi su i žedni avanture. Bez obzira jeste li u braku ili ne, ne biste trebali slušati glasine ili se ogovarati o onom koga volite.

 

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop siječanj 2022.

Ljubav i veze

Venera – vladar 5. kuće Jarca (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, kreativnost, djeca) – nastavlja svoje retrogradno kretanje do 29. siječnja 2022., upravo kroz Jarca. Budući da Venera čini harmonične aspekte tijekom cijelog mjeseca, možda ćete imati vizije povezane s vašom emocionalnom situacijom i vašim odnosima. Dobivate priliku vidjeti koje promjene je potrebno napraviti kako bi vaš ljubavni život bio skladniji i da dugotrajno uživate u čvrstoj vezi. Tarot-horoskop.com savjetuje da se pokušate, koliko god možete, kloniti sklonosti da postanete dominantni u svojim vezama s drugima, uključujući svoj brak. Često ste skloni raditi stvari pa se sve događa točno onako kako vi volite ili kako vam najviše odgovara, što bi moglo stvoriti napetosti. Trebate imati na umu što želi i vaša bolja polovica i postići kompromis. Ako želite osvojiti nečije srce, siječanj 2022. nije najbolje vrijeme za postizanje uspjeha možda zato što odajete dojam da ste tu samo da zadovoljite svoje želje i da vas zapravo ne zanima istinsko upoznavanje osoba pored tebe. Neki Jarčevi počnu tražiti nekoga na temelju vrlo preciznih kriterija, ali na kraju padaju na ljude koji su daleko izvan početnih kriterija.

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop siječanj 2022.

Ljubav i veze

Kada je riječ o ljubavnom životu i vezama, siječanj 2022. nije baš najbolje vrijeme za Vodenjake. Možda neće biti jasno što želite dalje, bez obzira jeste li u braku ili ne, u vezi ili slobodni. Vrlo je vjerojatno da ćete početkom siječnja imati zafrkanciju, privući će vas netko izvan uobičajenog, ali u drugom dijelu mjeseca više nećete biti zainteresirani ili ćete imati ozbiljne sumnje u tu osobu. Sve je to uzrokovano retrogradnim kretanjem Merkura, vladara 5. kuće Vodenjaka (romantika, ljubav, flert, ljubavne veze), kroz Vodenjaka, od 14. siječnja 2022. godine. Budući da je Merkur također vladar Vodenjakove kuće intimnosti, Tarot-horoskop.com preporučuje da ozbiljno razmislite o tome kako pridonosite zbližavanju sa svojom boljom polovicom, osobito ako ste već dio dugotrajnog para. Razmislite o nekim situacijama iz prošlosti, analizirajte se i pokušajte shvatiti pomaže li vaše hladno držanje ili ometa vaše ljubavne veze. Promatrajući svoje strahove i sklonost autoritarnim ili neovisnim ispadima, možda ćete pronaći rješenje da vaš ljubavni život bude bolji. U dugotrajnijim vezama vrlo je vjerojatno da će doći do borbi za moć dok nosite osmijeh. Ako imate takvu vrstu veze, nakon 19. siječnja 2022. vaša bolja polovica bi mogla zauzeti stav i prisiliti vas da ih saslušate ili vidite njihovo stajalište, želje i tako dalje.

 

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop siječanj 2022.

Ljubav i veze

Nakon intenzivnih događaja u prethodnom mjesecu, mnoge Ribe prolaze kroz period kada ili osjećaju potrebu da ozbiljno zbroje stvari na ljubavnom planu ili imaju tendenciju da se povuku u svoju ljušturu i ponovno procijene vezu koju su nedavno započeli. 2. siječnja 2022. Merkur – vladar 7. kuće Riba (veze, udruge, partnerstva, brak) – počinje svoj tranzit kroz 12. kuću (žrtvovanja, izolacija). Merkur je u ovoj kući retrogradan do 25. siječnja, kada se vraća u 11. kuću gdje nastavlja svoje retrogradno kretanje do prvih dana veljače. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com osjeća da prolazite kroz prilično dug period sređivanja odnosa – uključujući brak, ako je to slučaj – i analiziranja i revidiranja ideja o braku, dugotrajnim vezama i životu kao paru i što to znači za vas. Samci Ribe su neodlučniji tijekom ovog perioda, a neki od njih ne mogu se odlučiti vrijedi li prijateljstvo preobraziti u ljubavnu vezu. Ako ste u takvoj situaciji, retrogradni Merkur može vam pomoći da sagledate veze ili događaj iz vaše ljubavne prošlosti iz drugačije perspektive. Venera - vladar kuće intimnosti Riba - retrogradna je do 29. siječnja 2022., što sugerira da na ovom području još ima posla. Osim toga, mogle bi izaći na vidjelo neke tajne, najvjerojatnije materijalne prirode, koje utječu na vaš bračni život. U čvrstim vezama mogu se pojaviti sretna rješenja. S druge strane, u vezama koje su već neko vrijeme opterećene sukobima i nepovjerenjem, ove bi tajne mogle biti posljednja kap i pružiti izvrstan povod za prekid toksične veze.

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela