Mjesečni horoskop za rujan 2019. ❤️❤️❤️

Tijekom rujna 2019. godine planete su aktivnije nego što su bile tijekom kolovoza 2019. godine. Planete nam daju potrebnu energiju za povratak na posao i za svakodnevne obaveze, iako ćemo se još prisjećati vremena provedenog na godišnjem odmoru.

Kroz strpljivu, analitičnu i marljivu Djevicu prolaze Mars (tijekom mjeseca), Venera i Merkur (do 14. rujna) i Sunce (do 23. rujna). Imat ćemo više strpljenja pri obavljanju svakodnevnih poslova, rado ćemo pomagati drugima i bit ćemo zainteresiraniji za pronalazak novih rješenja i načina  obavljanja poslova kako bi rezultati bili bolji i kako bi olakšali svakodnevicu.

Mentalna energija je pojačana, a konjunkcije koje pravi Merkur (iz Djevice) s Marsom (3. - 4. rujna), Suncem (3. - 5. rujna) i Venerom (11. - 15. rujna) ukazuju na pojačanu moć koncentracije i na jaku podršku tih planeta kada se radi o našem pogledu u raznim situacijama, zatim uvjerenjima, pravima i djelovanju uz snažne argumente.

Može doći do pretjerane mentalne stimulacije ili do kraćeg fitilja ako ne usmjerimo tu svoju pojačanu energiju prema jasnim i konkretnim ciljevima. Savjetujemo da iskoristite što više možete od ovog što ovakav sklop planeta donosi. Može to biti usmjeravanje energije prema učenju, studiranju, poboljšanju komunikacijskih vještina i slično. Pripazite, nemojte biti grubi i neuljudni prema ljudima iz okoline i pazite što govorite u škakljivim situacijama.

Između 5. i 9. rujna 2019. godine Merkur je u dobrim odnosima s retrogradnim Saturnom i Plutonom (oboje u Jarcu). To je povoljan period za učenje i za studente. Osim toga, naš pogled na stvari bit će realističan i lucidan, te ćemo na temelju prethodnih iskustava jako dobro procjenjivati situacije i lakše sve smjestiti na svoje mjesto.

 

 

Kada se radi o detaljima, bit ćemo oprezniji, lakše ćemo čitati između redaka i uočiti što se događa iza scene. Imat ćemo više strpljenja za dosadne ili teške poslove i ciljeve. Bit ćemo bolji no prije u procjeni onog što je naizgled očito kroz razne situacije i odnose, a to će nam pomoći da raščistimo stvari, otkrijemo tajne i slično.

Bit ćemo uvjerljiviji u pristupu i govoru nego inače, što će nam pomoći u pregovorima, postizanju dogovora i pri ostvarenju poslovnih ciljeva.

U prvom dijelu mjeseca Merkur i Mars su u napetom odnosu s Jupiterom. To znači da nas ego može uvaliti u nevolje, možda ćemo biti uvjereni da smo u pravu, bez obzira na sve ili ćemo se upuštati u rizike većih razmjera u želji da napredujemo u karijeri ili dobijemo što želimo kroz odnose.

Aspekt kojeg prave Merkur i Mars s Jupiterom donose nam više hrabrosti da branimo svoja prava, ali ne bi bilo dobro poduzeti rigorozne mjere i akcije. Bolje je djelovati promišljeno i s mjerom. Unutarnji nemir ispoljit će se prema van, pa budite oprezni, moguće su nezgode.

 

 

Merkur i Mars su u opoziciji s Neptunom. To nam donosi bujnu maštu i kreativnost, ali postoji mogućnost samozavaravanja, što kasnije vodi do razočaranja i obeshrabrenja.

Između 6. i 7. rujna i 12. i 15. rujna očekujte poteškoće koje proizlaze iz krivih procjena, samozavaravanja i pokušaja drugih da nas uvjere u nešto što nije tako. Budite oprezni kada se radi o obećanjima, bilo da se radi o novcu, poslu, ljubavi ili bilo čemu drugom.

U ljubavnom životu moguće su oscilacije, od realističnog pogleda do iluzija, fantazija i dnevnog sanjarenja. Ne šteti sanjariti o srodnoj duši, čitanje poezije ili slušanje romantične glazbe, ali budite oprezni između 3. i 5. rujna kada se vrlo lako može dogoditi da budete izigrani i da ne vidite stvarnu sliku.

Zadnji dani rujna mogu donijeti buđenje, spoznaju i prepoznavanje životnog poziva, što može biti neugodno, ali ipak potrebno.

Venera prelazi u Vagu (svoj domicil) 14. rujna 2019. godine, zajedno sa Merkurom i Suncem (23. rujna). Više ćemo se koncentrirati na ostvarenje sklada, na opraštanje i pronalazak zajedničkih riječi sa svima oko nas. U drugom djelu mjeseca više ćemo razmišljati o pravednosti, o jednakim pravima, te će biti izražena želja za druženjem, komunikacijom i općenito odnosima s drugima.

Napeti odnosi planeta krajem mjeseca (Venera - Merkur  Saturn - Pluton) ukazuju na probleme u ljubavnom životu, na igru moći koja ne završava dobro, ljubomoru, posesivnost, nadmoć i razna druga pretjerivanja.

 

 

S druge strane, ti aspekti mogu pomoći da se prevladaju stara ograničenja i da smo spremniji no ikad prije za poduzimanje određenih akcija. Tome znatno pripomaže završetak retrogradnog ciklusa Saturna u Jarcu, 18. rujna 2019. godine. Misli će postati jasnije, a mi zreliji i odgovorniji, što će biti očito pri donošenju novih odluka.

Što se tiče ciljeva za koje treba jako puno hrabrosti, imat ćemo podršku od Jupiter - Neptun kvadrata (14. - 28. rujan), pod utjecajem Saturna (koji kreće direktnim hodom).Ovakva kombinacija ukazuje na završetak faze negiranja na privatnom i kolektivnom nivou. U ovom periodu nema slijepog vjerovanja, fanatizma, pretjeranog samouvjerenja i neiskrenosti sa samim sobom i s drugima.

U politici i ekonomiji može doći do značajnih promjena. Buđenje nakon iluzija može biti bolno, ali prijeko potrebno ako želimo izgraditi solidnu budućnost i živjeti zdravim životom.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop rujan 2019.

Ljubav i veze

Prva polovica rujna 2019. godine je mirna što se tiče ljubavnog života. Nećete imati puno vremena za nestašluke, jer ćete imati puno obaveza, posebno kada se radi o poslovnom životu. Možda ćete biti hladni i analitični ili objektivnog pogleda na to kako vaš brak funkcionira ili veza, ako niste u braku. Ovnovi koji tek uđu u vezu, u samom početku nametat će jasna pravila, što se neće svima svidjeti. Na sreću, 14. rujna 2019. godine Venera ulazi u 7. kuću Ovna (partnerstva i brak), kojom i vlada. Pridružuje joj se Merkur, a 23. rujna i Sunce (vlada 5. kućom Ovna, kućom ljubavi). Povrh svega, 28. rujna imat ćete koristi i od energije Mladog Mjeseca, u 7. kući (partnerstvo i brak). Tada ulazite u romantičnu, strastvenu fazu, a većina ljudi koje ćete upoznati u tom periodu bit će obrazovana ili  dobrog ugleda i stila. Ipak, nije nemoguće da naletite i na snobove. Odjednom ćete osjetiti potrebu za druženjima, za pažnjom, vi ćete poklanjati puno pažnje voljenoj osobi i vašem ljubavnom životu. Neki Ovnovi će dosta tog organizirati ne bi li osvojili srce osobe koja ih privlači. Općenito, ljubavni život Ovnova može se popraviti. Ako ste duže zajedno, strast se može probuditi. Slobodni Ovnovi će uživati u avanturama koje brzo počinju, bez prepreka. Sastanke, pozive na piće i na zabave nemojte odbijati. Ako ste u vezi, pozovite i voljenu osobu ili je iznenadite neočekivanim gestama. Pokažite interes za potrebe voljene osobe, jer vam odnos može postati sve bolji i bolji. Zadnji dani rujna mogu donijeti manje nesporazume, posebno ako ćete više vremena provoditi na poslu.

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop rujan 2019.

Ljubav i veze

5. kuću Bika (ljubav, avanture, flertovi i zabava) aktivira puno planeta tijekom rujna 2019. godine; Mars (tradicionalan vladar vaše kuće veza i braka), Venera i Merkur (do 14. rujna) i Sunce (do 23. rujna). Pred vama je dinamičan mjesec kada se radi o ljubavnom životu, mjesec u kojem ćete lakše govoriti o svojim osjećajima na romantičniji način. Bit ćete otvoreniji i spremniji za eksperimentiranje, zato ćete lakše ući u novu vezu. Voljena osoba znat će kako da vas motivira i kako da vas izvuče iz vaše sigurne zone. Pustite neka stvari teku svojim tokom i odvažite se na avanturu, otkrivajte nove stvari i uživajte u druženju s voljenom osobom. Planete iz 5. kuće sele se u vašu 6. kuću (posao i zdravlje) u drugom djelu rujna i tada ćete morati uložiti više truda kako bi zadržali sklad u ljubavnom životu. Mogući su nesporazumi i svađe s voljenom osobom, uglavnom zbog obavljanja kućnih poslova i obiteljskih obaveza. Krajem mjeseca to je dosta naglašeno i može doći do neslaganja u mišljenju. Bit će i više nego očito da imate drugačiji pristup, ali ne trebate praviti probleme zbog toga. Pokušajte ostvariti dogovor i oboje ćete uživati u zajedničkim trenucima.

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop rujan 2019.

Ljubav i veze

U prvoj polovici rujna 2019. godine bit ćete razdražljivi, razmišljat ćete puno o prošlosti i ljubavni život neće vas puno zanimati. Sve do 14. rujna 2019. godine kopkat će vas takve misli i zato savjetujemo da se pomirite sami sa sobom ili s prošlosti i ne baš tako inspirativnim odlukama koje ste donosili. Ako veza više ne funkcionira, tada ju raskinite. Neki Blizanci će se odlučiti za zajednički život ili će to planirati napraviti u skorije vrijeme. Bez obzira na to što možda imate različito mišljenje, u konačnici ćete ostvariti kompromis. Venera 14. rujna ulazi u svoj domicil, vašu kuću ljubavi i veza, zajedno sa Merkurom (vladarem Blizanaca). Vedrina i radost polako se vraćaju u vaš život, a ako ste slobodni, vraća vam se želja za osvajanjem, izlascima i izazovima. Ovo je najbolje vrijeme za osvajanja, ohrabrite se i pristupite nekome tko vam se sviđa, kažite što osjećate i što želite. Ako ste u vezi, razriješite nesporazume i probleme. Ako ste u braku, već znate kako rasplamsati strasti, a vrijeme koje provedete zajedno bit će ispunjavajuće, probudit će se leptirići - kako je to divno! Krajem mjeseca izbjegavajte komplicirane odnose, one koji vode u tajnu vezu ili iza kojih leži materijalan interes.

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop rujan 2019.

Ljubav i veze

U vašem ljubavnom životu neće biti vidljivih promjena, više se sve vrti oko starih dvojbi vezanih za zajednički život, obaveze, tu se radi o vašoj potrebi emotivne sigurnosti koja vas je pogurala u veze koje su vas na kraju ograničavale i sputavale na neki način. U drugom djelu mjeseca neki Rakovi će imati potrebu za okupljanjem obitelji, jačanjem i poboljšanjem obiteljskih odnosa, kao i odnosa s voljenom osobom. Težit ćete ostvarenju sigurnosti u odnosima tako da ništa ne može uzdrmati odnose toliko snažno da ćete postavljati pretjerane zahtjeve, pa bi u konačnici drage osobe mogle poželjeti pobjeći od vas. Zaista nije u vašem najboljem interesu da vršite pritisak na bilo koga, posebno ne na voljenu osobu. Tako ćete uništiti romantiku, ugodu, pa čak i vezu. Nemojte biti posesivni i nemojte praviti ljubomorne scene. Dobra vijest je da Saturn, vladar vaše 7. kuće (partnerstvo i brak) kreće direktnim hodom 18. rujna 2019. godine. Neke stvari će se razjasniti, a voljena osoba ući će u konstruktivniju fazu. Kada se radi o slobodnim Rakovima, ništa zaista neće funkcionirati pri pokušajima zavođenja, možda zato što će krivo protumačiti ono što kaže radni kolega (kolegica) ili susjed (susjeda). Pokušajte se opustiti i imajte više samopouzdanja, nemojte misliti da vam drugi mogu stvoriti osjećaj stabilnosti i sigurnosti. Ako ste vezani za nekoga, nemojte pokušati stvari pogurati u određenom smjeru, nemojte pokušati doći do sigurnosti preko noći. Dopustite da se stvari događaju svojim tokom. Ljubav nije za nesigurno srce, zato budite dovoljno hrabri i odlučite se za, barem malo, rizika.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop rujan 2019.

Ljubav i veze

Možda imate malo prevelika očekivanja u ljubavnom životu, pa može doći do bolnih razilaženja (bolno samo za vaš ego, najčešće) tijekom rujna 2019. godine. Toliko ste preokupirani sami sobom, svojim željama i zadovoljstvima i tražite previše od voljene osobe. Slobodni Lavovi koji se bacaju na slijepo u avanture i s time žele pojačati svoje samopouzdanje mogu itekako nisko pasti i shvatiti da se radi o lažnim obećanjima ili lažima. Prije nego što krenete s velikim planovima, pustite vremenu da se pokažu neki konkretni dokazi najprije. Ako razmišljate o staroj ljubavi, nemojte gajiti lažne nade prije nego što testirate teren i razgovarate o pomirenju. Neki Lavovi upoznati će nekog uzbudljivog i zavodljivog, ali ta osoba imat će posve drugačije mišljenje i životnu filozofiju. Iz prve može biti jako zanimljivo, možda ćete biti fascinirani i htjet ćete naučiti nove stvari, ali radije budite strpljivi i promatrajte kako se stvari razvijaju. Ako ste u braku, proći ćete mirnu i harmoničnu fazu. Ako voljena osoba prolazi kroz fazu problema i poteškoća, sada će ući u konstruktivnu fazu. Zajedno ćete provoditi vrijeme, planirati budućnost i zajedničke aktivnosti ili projekte, te uživati u zajedničkom druženju. Iskoristite povoljne okolnosti i sada razriješite stare nesporazume i stvorite ponovno romantičnu atmosferu.

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop rujan 2019.

Ljubav i veze

Želite biti neovisni i slobodni i to je još izraženije tijekom rujna 2019. godine. Većina Djevica želi napraviti radikalne promjene u svojim životima i zaista ne žele da ih se vuče prema nazad u ljubavnim vezama. Jednostavno više ne žele misliti na planove voljene osobe.  Slobodne Djevice zaista ne žele promijeniti taj status. Činjenica da Saturn nastavlja direktnim hodom kroz kuću ljubavi i veza Djevice, kojom i vlada, može voditi prema raščišćavanju emotivnih aspekata. Stvari nisu jednostavne ni za Djevice koje su u braku. Razlike u razmišljanju, principima i vrijednostima postaju sve brojnije, dok slaganje i kompromis postaje sve teže ostvarivo. Vrlo lako se može dogoditi da završite u začaranom krugu okrivljavanja jedno drugog. Istina je da je voljena osoba na neki način odsutna ili besciljna, ali niste ni vi sto posto prisutni u zajedničkom životu. U drugom djelu mjeseca nezadovoljstvo i svađe oko novčane situacije rastu, i zaista nema trenutnog rješenja za te probleme. Savjetujemo da budete strpljivi i da se postavite diplomatski.

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop rujan 2019.

Ljubav i veze

Tijekom rujna 2019. godine kroz 12. kuću Vage prolazi puno planeta: Sunce, Venera (vladar Vage), Merkur i Mars (vladar vaše kuće partnerstva i braka). Ta kuća povezuje se s izolacijom, tajnim neprijateljima, ali i s duhovnosti i iscjeljenjem. Povrh svega, Uran, vladar vaše 5. kuće (ljubav i veze) prolazi kroz vašu 8. kuću (intimnost, transformacija, tajne) i to sljedećih nekoliko godina. Ljubavni život Vaga nije lagan u ovom periodu i čini se da vas proganjaju razni strahovi, prošle priče ili komplikacije. Kako bi ostvarili harmoniju u vašem ljubavnom životu, morat ćete se ponovno povezati sa sobom i istražiti svoju unutrašnjost ili ćete imati potrebu da izađete iz loše veze ili veze u kojoj ste dugo vremena nezadovoljni. Mars će većinu vremena provesti u 12. kući Vage, pa ćete imati osjećaj kao da živite s neprijateljem, a ne s voljenom osobom. S druge strane, neke Vage će igrati ulogu žrtve u ljubavnom životu ili ulogu spasitelja, što donosi samo nepotrebne nevolje, posebno krajem mjeseca. Venera i Merkur ulaze u Vagu 14. rujna, zatim ih slijedi Sunce 23. rujna. Vaš šarm raste, zavodljiviji ste, ali mislite samo na sebe i na svoje potrebe, pa izgledi da uđete u dobru ljubavnu priču baš i nisu sjajni.

 

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop rujan 2019.

Ljubav i veze

Tijekom prvog djela rujna 2019. godine, vaš društveni život je aktivan. Slobodni Škorpioni mogu vrlo brzo promijeniti svoj status. Tranziti planeta tijekom rujna podržavaju Škorpione kada se radi o novim prilikama. Upoznati ćete nove osobe vrlo brzo i akcije neće nedostajati u vašem ljubavnom životu. No, najizglednije je da će ljubavne veze krenuti iz prijateljstva ili platonskog odnosa na prvu. Nemojte se razočarati ako vas prijatelj (prijateljica) drži na distanci, ubrzo će stvari postati ozbiljnije. S druge strane, Škorpioni koji se ponadaju ljubavnoj priči s nekim s kime surađuju ili s kime rade na poslu ili možda čak s nadređenom osobom, mogli bi se razočarati. Sve se svodi samo na prijateljstvo i ništa više. Neki se mogu nadati previše i sanjariti o svojoj ljubavnoj budućnosti, bilo da su u vezi ili braku. Ugodno je i lijepo maštati i sanjariti otvorenih očiju tu i tamo, s voljenom osobom, ali nemojte se zanositi. Za mnoge Škorpione ljubavni život može biti narušen zbog financijskih problema. U drugom djelu mjeseca nemojte popustiti kušnji da prevarite voljenu osobu!

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop rujan 2019.

Ljubav i veze

Tijekom rujna 2019. godine, ljubavni život bit će u centru pažnje Strijelaca. Neki će razmišljati o ulasku u brak i što takva odluka donosi u budućnosti. Neki će biti usmjereni na osobu dobrog statusa ili dobrog materijalnog stanja, koju žele zavesti i koja im je probudila strast i maštu. Ipak, ovaj puta će biti oprezniji, dobro odvagati i analizirati mane i kvalitete te osobe koja ih toliko privlači. Strijelci koji su u braku uživat će u podršci voljene osobe kada se radi o planovima za njihovu karijeru, o zajedničkim ciljevima i slično. Razlike, svađe, nesporazumi i prigovori s lakoćom će se odbaciti, društveni život će se pojačati i pomoći vam da učvrstite odnos, posebno nakon 14. rujna. Unatoč tome, nemojte zaboraviti reći voljenoj osobi koliko ju cijenite, kao i sve što radi i koliko vam je stalo do nje. Čak i neuhvatljivi Strijelci mogli bi naći svoju bolju polovicu ovaj mjesec. Mogli bi se zaljubiti u nekog posebnog tko zna kako probuditi interes i intelekt na diskretan i inteligentan način. Odnos nadalje postaje sve ozbiljniji, mimo procjene i očekivanja neuhvatljivih Strijelaca.

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop rujan 2019.

Ljubav i veze

Optimistični ste i samopouzdani i imate pozitivan utjecaj na druge, što jača odnose s drugima a najviše odnos s voljenom osobom. Ako postoje poteškoće i nestabilnosti u vašem odnosu, sada više na to nećete gledati tragično, nego s entuzijazmom i tražit ćete konstruktivna rješenja za bilo koji problem. Rujan 2019. godine je povoljan mjesec i za slobodne Jarčeve. Ako već duže vremena sanjarite o nekome, sada će vas planete nagraditi. Unatoč tome, puno Jarčeva koji nisu u vezi radije će biti otvoreni za ljubavne prilike nego se vezati. Venera, planeta koja vlada 5. kućom Jarca (ljubav, avanture i zabava), prolazi kroz 9. kuću Jarca, i tu boravi do 14. rujna. U prvom djelu mjeseca puno Jarčeva željet će avanture i otkrivanje novih stvari, te eksperimentiranje u ljubavnom životu. Oni koji su duže vremena nezadovoljni u vezi ili braku potražit će  negdje drugdje ono što žele ili naći alternativu ili će jednostavno trebati više prostora ili će se udaljiti od partnera. Društveni život bit će dobar za parove koji su duže zajedno, kao i zajednička putovanja, ali i za one koji su tek ušli za vezu da se bolje upoznaju. Najpovoljniji je prvi dio mjeseca.

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop rujan 2019.

Ljubav i veze

Glavne tema za većinu Vodenjaka tijekom prva dva tjedna rujna 2019. godine su intimnost, emotivna bliskost s voljenom osobom i želja da produbite odnos. Nježne, strastvene geste i romantičan pristup itekako će iznenaditi voljenu osobu. Ako želite produbiti vezu u kojoj ste, najbolji alat je otvorena komunikacija o problemima u vezi, zatim o potrebama koje imate i vi i voljena osoba, ali i spremnost da shvatite što voljenu osobu opterećuje i brine. U prvom djelu mjeseca erotika je intenzivna, pa ćete se i na tom nivou dublje povezati. Slobodni Vodenjaci će se zabavljati i imati vatrene avanture. Iako kemija može biti jaka, Vodenjaci će tražiti osobe s kojima mogu postići dublju povezanost. Oni koji i dalje bježe od obaveza i zabavljaju se samo za jednu noć, krajem mjeseca bi se mogli toliko zaljubiti u nekoga s kim će veza postati ozbiljna. Takav razvoj odnosa bit će daleko od onog što su uopće mogli i zamisliti. Nakon 15. rujna neke Vodenjake privući će osobe iz inozemstva, s drugačijim načinom razmišljanja, ali i osobe s visokim obrazovanjem, povezano s pravom ili religijom. Budite oprezni, jer takve osobe možda imaju čitav niz tajni.

 

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop rujan 2019.

Ljubav i veze

Kuća odnosa, partnerstva i braka Riba je vrlo aktivna ovaj mjesec, kroz nju prolaze Mars (tijekom mjeseca), Venera i Merkur (do 14. rujna) i Sunce (do 23. rujna) , Dakle, Ribe su vrlo zabrinute oko zajedničkog života, a oni koji još nisu u braku razmišljaju o tome i odgovornostima koje donosi bračni život. Većina Riba je voljna popraviti ono što se može popraviti u njihovim vezama, a ako ne postoji način da se napravi korak natrag i da jedno drugo prihvate sa svim manama i vrlinama, vrijeme je za donošenje važnih odluka.
Bez obzira jeste li slobodni ili u braku, tijekom rujna 2019. godine bit ćete tajanstveni, karizmatični, privlačni, zavodljivi i s lakoćom ćete osvajati. U ovom periodu možete probuditi svoj ljubavni život, stvoriti intimniju atmosferu, ojačati osjećaj zajedništva i bliskosti. Tijekom druge polovice mjeseca, ljubavni život nekih Riba može se zakomplicirati. To se posebno odnosi na one koji žele tajnu vezu sa zauzetim osobama. Neki od vas pretjerivat će s izlascima i društvenim životom pa će voljena osoba postati sumnjičava. Netko iz vašeg kruga prijatelja mogao bi također imati nepovoljan utjecaj na vaš ljubavni život. Pazite s kime se družite!

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
 
 
tarotus.com