Mjesečni horoskop za veljaču 2021. ❤️❤️❤️

Zvijezda veljače 2021. je Vodenjak (zapravo kao i prethodnog mjeseca), jer je ga tranzitira puno planeta: Jupiter, Saturn, Merkur, Sunce (do 18. veljače) i Venera (1-25. veljače). Ako ste tijekom prethodnog mjeseca osjetili snažne učinke Jupiter-Uran kvadrata, sada se Uran bavi Saturnom u kvadratu koji ima najjače učinke između 6. i 17. veljače 2021. godine.


Kvadrat Saturn-Uran tipičan je za vrijeme socijalnih nemira, tijekom kojih ljudi iznose revolucionarne i opsežne ideje koje su namijenjene rušenju starih političkih, socijalnih ili novčanih sustava. Približavamo se kraju ciklusa Saturn-Uran koji je započeo 1988. godine, a kvadrat veljače 2021. posljednji je iz ovog ciklusa. Možemo reći da smo na zadnjem kilometru i da ako ne odlučimo dobrovoljno uvesti neke promjene, riskiramo da promjenu doživimo na neočekivan, šokantan, možda čak i nasilan način. Pod snažnim Saturnovim utjecajem, želja za slobodom i neovisnošću dolazi sa sviješću o potrebi djelovanja na odgovoran način.

 

 


Tarot-horoskop.com ističe da napeti aspekti oslobađaju ogromnu količinu energije, što favorizira šanse za rast, evoluciju, napredak, uočavajući što više ne radi i stvarno treba transformirati. Mogli bi biti pod pritiskom - i na osobnoj i na kolektivnoj razini – koji će nas gurati prema nekim veoma neočekivanim rješenjima. Pa ipak, zbog potrebe za sigurnošću ili da bi zadržali iluziju sigurnosti, neki se nastoje doista boriti protiv novog, protiv napretka i ustrajati u razmišljanju i djelovanju kao i do sada.


Vodenjakova energija vodi nas prema budućnosti, a Saturnov tranzit kroz Vodenjaka tjera nas da odgovorno i zrelo gledamo prema ovoj budućnosti. Ova nam energija može pomoći da percepciju stvarnosti odvojimo, usmjeravajući nas prema inovativnim idejama i novim načinima razmišljanja, otvarajući naš um drugačijem načinu (ponovne) izgradnje našeg svijeta.

 

 


Promjenama obrazaca razmišljanja pogoduje Merkurovo retrogradno kretanje kroz Vodenjak koje završava 20. veljače 2021. Kao rezultat toga, tijekom prve dvije dekade mjeseca mogli bismo zaključiti da moramo revidirati neke ideje koje u teoriji izgledaju dobro, ali ne uspijevaju u praksi.


S druge strane, za vrijeme retrogradnog kretanja Merkura kroz Vodenjak mogli bismo se baviti raznim pitanjima vezanim uz tehnologiju ili komunikaciju putem novih tehnologija. Kada je Merkur u retrogradnom kretanju, problemi s telefonskim mrežama ili Internetom / tehnologijom su češći, kao i GPS sustavima i uređajima, pa čak i električnim mrežama, kao i telefonima, modemima, satelitskim antenama i tako dalje. Tarot-horoskop.com savjetuje da ne paničite i ne žurite zamijeniti uređaje za koje se čini da sada ne rade ispravno.

 

 


Venerin tranzit kroz Vodenjaka potiče na druženje, pridruživanje raznim skupinama, prijateljstva i očitovanje nesebičnosti. Ovaj tranzit Venere ne favorizira strastvene geste, već zauzima objektivniji stav u pitanjima srca. Tarot-horoskop.com smatra da imamo izvrsnu priliku za temeljitu procjenu odnosa u koje smo uključeni - uključujući ljubavni život - kako bismo vidjeli koji se temelje na zajedničkim interesima i vrijednostima, a koji nam oduzimaju vrijeme i energiju bez dobrog razloga.


Romantike i poezije neće nedostajati u našem životu. 18. veljače 2021. Sunce prelazi u Ribe, a slijedi ga Venera 25. veljače. To znači da kraj veljače obećava brojne mogućnosti povezivanja s drugima na emocionalnoj razini. S druge strane, ovaj astrološki kontekst također nam daje predispoziciju prema sanjanju i idealiziranju romantike, što nas može natjerati da druge vidimo kroz ružičaste naočale. U njima bismo mogli vidjeti osobine koje zapravo nemaju. Također može postojati općenita tendencija prema tome da se drugima predstavimo u idealnom svjetlu, što riskira pokretanje problema kasnije kako se odnosi razvijaju.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

Dnevni Tjedni Mjesečni Godišnji horoskop

Ovan 2020

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop veljača 2021.

Ljubav i veze

Sunce - vladar Ovnove kuće ljubavi - tranzitira vašom 11. kućom (prijatelji, društveni život) do 18. veljače 2021 .; između 1. i 25. veljače, Venera - vladarica vaše kuće odnosa i braka - također je u vašoj 11. kući. Ovaj astrološki kontekst sugerira da vas u veljači 2021. više privlače platonski odnosi ili ćete, ako tražite ljubavnika, vjerojatno dobiti prijatelja. Dobra vijest je da ste raspoloženi za zabavu i pružate obilje prilika za upoznavanje novih ljudi. Tko zna, možda s vremenom prijateljstvo preraste u nešto strastvenije. Prijatelji bi vam mogli dati dobar savjet o ljubavi ili vam pomoći da upoznate nekoga posebnog. Ako ste već u vezi, vrijeme je za aktivniji društveni život, tako da ćete dobiti priliku izvesti svoj brak ili vezu iz svakodnevne rutine. Tarot-horoskop.com također predlaže da maksimalno iskoristite ove tranzite kroz svoju 11. kuću kako biste uspostavili dobru vezu sa svojom boljom polovicom, ako u posljednje vrijeme niste na istoj valnoj duljini. Nakon 18. veljače 2021. vaša povezanost s boljom polovicom može vam pomoći da se opustite i vratite unutarnji mir. Možda čak i osjećate potrebu da više vremena provedete u paru, vi i vaša voljena osoba daleko od vreve svakodnevnog života i utjecaja drugih ljudi. Koliko god se paradoksalno činilo, zajedništvo s partnerom pomaže vam da postanete svoji. Ili, ako vas nešto muči ili brine, vaša bolja polovica može vam pružiti pouzdanu moralnu podršku. Imate priliku olakšati si um i istodobno dokazati da vjerujete partneru.

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop veljača 2021.

Ljubav i veze

Merkur - vladar Bikove 5. kuće (ljubav, romantika, ljubavne veze, flert, zabava) - nalazi se u retrogradnom kretanju kroz vašu 10. kuću do 20. veljače 2021. To znači da prolazite kroz izvrstan period za lucidnu analizu vašeg ljubavnog života i dugoročnih perspektiva tako da možete prilagoditi način na koji izražavate svoje osjećaje i razjasniti ono što osjećate prema svojoj boljoj polovici ili onoj koja vas privlači. Nekim Bikovima ovaj period daje priliku da preispitaju svoju privlačnost prema nekome koga su profesionalno upoznali ili pronađu način da elegantno odbiju neželjenu pažnju nekoga s autoritetom, možda višeg nivoa. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com preporučuje da ne žurite s reakcijom; smislite dugoročnu strategiju. Tijekom ovog perioda obično ste prenagljeni, nestrpljivi, impulzivni i riskirate napraviti pogrešan potez ili pogoršati osjetljivu situaciju. Venera - vladar Bika - prolazi kroz Vodenjak između 1. i 25. veljače 2021. godine, dok je Mars - tradicionalni vladar Bikove kuće odnosa - u Biku. Kao rezultat toga, Venera i Mars čine napeti kvadrat čiji učinci se osjećaju snažnije od 18. do 21. veljače. Mnogi Bikovi zapravo ne znaju što žele, šalju mješovite signale potencijalnim partnerima ili svojoj boljoj polovici i više su skloniji sukobu nego inače najvjerojatnije iz želje da imaju više slobode ili neovisnosti.


 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop veljača 2021.

Ljubav i veze

Venera - vladarica 5. kuće Blizanaca (ljubav, romantika, ljubavne veze, koketiranje, zabava) - prolazi vašom 9. kućom između 1. i 25. veljače 2021. U vama izaziva žeđ za avanturom i novostima, ali i nešto idealizma u vaš ljubavni život. Neki Blizanci traže dublja značenja svojih odnosa, dok drugi sanjaju o nekome iz druge zemlje ili tko je, iako je u blizini, dio druge kulture ili religije. S druge strane, mnogi Blizanci mogu maksimalno iskoristiti energiju Venerinog tranzita kroz svoju 9. kuću kako bi putovali više sa svojom boljom polovicom. Kad su u pitanju slobodni Blizanci, oni mogu upoznati nekog zanimljivog i atraktivnog. Uran - vladar Blizančeve 9. kuće - u napetoj je vezi sa Saturnom - vladarom kuće bliskosti - što znači da bi u dugotrajnim parovima moglo doći do problema ili sukoba principa, sukoba između uvjerenja. Ljubavni život nekih Blizanaca također bi mogao biti uzburkan starijim pitanjima vezanim uz intimnost, vjernost, međusobno povjerenje ili - u nekim slučajevima - čak i nedavnom izvanbračnom vezom. Tarot-horoskop.com preporučuje maksimalno iskorištavanje ovog astrološkog konteksta kako bi se stvari poboljšale, čak i ako je potrebno puno posla. S druge strane, ako ste upleteni u vezu koja već dugo ne funkcionira, sada imate priliku prekinuti je. 14. - 16. veljače 2021. izvrstan je period za otvorene rasprave za postizanje sporazuma s vašom boljom polovicom. U slučaju samaca, sjajno je vrijeme za susret s nekim posebnim.

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop veljača 2021.

Ljubav i veze

Između 6. i 17. veljače 2021. godine, Saturn - vladar Rakove kuće veza i braka - u napetim je vezama s Uranom, što sugerira nevolje u vašem ljubavnom životu. Događaji koji se odvijaju trebali bi rasvijetliti činjenicu da trebate unijeti neke promjene u svoj brak i da oboje trebate više slobode za kretanje, više razumijevanja i opušteniji odnos. Više ovisni Rakovi koji se prianjaju za svoju bolju polovicu čak i u parovima koji već neko vrijeme imaju problema, sada bi mogli proći kroz nagle razdvojenosti ili prekide. Za neke je ovaj period dobrodošao poziv na buđenje koji im otvara oči za probleme koje su izbjegavali. Rakovi koji žele veću slobodu ili se osjećaju ograničenima u svojoj vezi sada imaju najbolju priliku za povrat svoje neovisnosti. Čak i u parovima bez većih problema, obje strane moraju uložiti više napora kako bi veza ostala na površini. Mogle bi se voditi žestoke rasprave temeljene na općenitoj nestabilnosti u zadnje vrijeme, nekim materijalnim pitanjima ili neizvjesnostima o budućnosti. Da biste postigli dogovor, vrlo je važno da se oboje pokažete fleksibilnima. Tarot-horoskop.com ističe da u veljači 2021. imate tendenciju da sve percipirate maksimalnim intenzitetom, što vas stresira i ne nadahnjuje za najbolje odluke. Ne budite brzopleti! Još jedan značajan astrološki događaj je Merkurovo retrogradno kretanje kroz Rakovu kuću intimnosti, do 20. veljače. Energija koju daje Merkurovo retrogradno kretanje može se konstruktivno koristiti za analizu može li vam trenutna veza pružiti ono što trebate ili ako ste slobodni, da biste vidjeli što i koliko ste spremni dati u budućoj vezi. Vrijeme je da zbrojite stvari što se tiče prethodnih veza, pa ćete shvatiti što je nedostajalo i koje su vaše intimne potrebe.

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop veljača 2021.

Ljubav i veze

U veljači 2021. Lavova 7. kuća (veze, partnerstva, brak) puna je planeta, što govori o intenzivnim aktivnostima u ovom području vašeg života. Imate puno toga za upravljati, raspravljati, pregovarati i odlučivati. Za vas je prilično užurbano vrijeme, zbog kvadrata koji je napravio Uran - vladar vaše 7. kuće - koji je u tranzitu Lavove 10. kuće, sa Saturnom, koji je u vašoj 7. kući. Energija kvadrata Saturn-Uran pogoduje ozbiljnim promjenama u ljubavnom životu Lavova, uključujući reviziju zadataka i obaveza svakog partnera. U parovima koji više nisu funkcionalni vrlo je vjerojatno da će doći do naglog prekida ili promjene planova za brak ili slično. S druge strane, ako ste uključeni u skladan odnos, zasnovan na poštenju i uzajamnom poštovanju, nemate se čega bojati. Međutim, čak i u vezama u kojima nema problema, Tarot-horoskop.com ističe da je vrijeme da partneri preuzmu oživljavanje života u paru i revidiraju i redefiniraju svoje zajedničke ciljeve. Gledajući na stvari s druge točke gledišta, moglo bi se reći da vam planetarni tranziti iz veljače 2021. pomažu u razumijevanju stvari iz perspektive vašeg partnera. Prihvatite dijalog i pažljivo slušajte što vaša voljena osoba ima za reći! Tijekom ovog perioda mnogi Lavovi žele više stabilnosti u ljubavnom životu i - u slučaju nevjenčanih - ozbiljno razmišljaju o tome da učine službenom skladnu vezu u kojoj su. Imajući na umu činjenicu da je Merkur u retrogradnom kretanju kroz Lavovu 7. kuću između 30. siječnja i 20. veljače 2021. Tarot-horoskop.com smatra da biste trebali odgoditi donošenje značajnih odluka o svom životu u paru, braku ili razvodu. Takve odluke donosite od zadnje dekade u mjesecu nadalje. Neki slobodni Lavovi moraju riješiti neke probleme iz prošlosti - na primjer, povezane s emocionalnom vezanošću za nekoga tko više nije dio njihovog života - kako bi mogli započeti novu vezu. Inače riskiraju da propuste značajne prilike, posebno oko 11. veljače.

 

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop veljača 2021.

Ljubav i veze

U veljači 2021. Saturn - vladar kuće ljubavi Djevice - stvara napeti aspekt s Uranom, što ukazuje na period ljubavne nestabilnosti, posut više ili manje osjetljivim trenucima koji zaista provjeravaju vaše strpljenje i diplomaciju. S jedne strane, želite veću slobodu kretanja i osjećate žeđ za avanturom; s druge strane, sanjate o stabilnoj, čvrstoj vezi u kojoj svaki partner ozbiljno shvaća svoje odgovornosti. Budući da je Merkur - vladar Djevice - u retrogradnom kretanju do 20. veljače, Tarot-horoskop.com smatra da bi bilo pametnije ne žuriti s konačnim odlukama. Trebali biste si uzeti vremena za razmišljanje i otvorenu raspravu sa svojom boljom polovicom o revidiranju nekih dugoročnih planova i tako dalje. Odnose rođene tijekom ovog perioda također obilježavaju nestabilnost i promjene srca. Veze na daljinu sporo se realiziraju, s puno oklijevanja i problema zbog udaljenosti između vas. Na poslu bi moglo biti privlačnosti ili zaljubljenosti dok se bavite svakodnevnim poslovima. 18. veljače 2021. Sunce započinje svoj tranzit kroz 7. kuću Djevice (veze, partnerstva, udruživanja, brakovi), a slijedi je Venera 25. veljače. Kao rezultat toga, moglo bi se reći da mjesec završavate u romantičnijoj noti i dobivate priliku upoznati nekoga s kim možete započeti ozbiljnu vezu. Ako ste u braku, ovaj vam period može pružiti izvrsnu priliku da poboljšate vezu sa svojom boljom polovicom.

 


 

 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop veljača 2021.

Ljubav i veze

5. kuću Vage (ljubav, romantika, ljubavne veze, flert, zabava) planeti u veljači 2021. snažno aktiviraju Jupiter, Saturn, Merkur, Sunce (do 18. veljače) i Venera (1. do 25. veljače). Kao rezultat toga, ljubavni život Vaga bit će intenzivan, a senzualnost i atraktivnost pojačani. S druge strane, Tarot-horoskop.com ističe da će vrlo vjerojatno biti iznenađujućih događaja, zapleta ili, u nekim slučajevima, čak i prekida. Kvadrat koji Saturn napravi s Uranom, koji prolazi kroz Vaginu 8. kuću (intimnost, ali i transformacija), sugerira da bi moglo doći do iznenadnih privlačenja i prekida, kao i situacija ili događaja koji dokazuju da trebate promijeniti način na koji izražavate svoje osjećaje. Neke bi neugodne tajne mogle izaći na vidjelo i neki strahovi kojih niste bili svjesni, ali koji oblikuju kako volite i osjećajno se izražavate. Postoje i neke Vage koje, paradoksalno, obično bježe od veza tijekom ovog perioda jer žele slobodu. Ne žele da ih guše odgovornosti ili zahtjevi nekoga. Neke Vage u braku mogu imati problema vezanih uz intimnost, najvjerojatnije uzrokovanih kolotečinom i monotonijom. Možda u mislima jednog od partnera padne iznenadna ideja da pokušate imati paralelnu vezu ili slično. Vjernost nekih Vaga mogla bi se dovesti u pitanje na neugodan način. Ili, obrnuto, neki bi Vage mogli iznenada saznati za nevjeru supružnika. Tijekom cijele veljače 2021. Saturn vas gura prema odgovornosti i zrelosti ili odrastanju, pa vam Tarot-horoskop.com savjetuje da stisnete zube i slijedite svoje obveze.

 

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop veljača 2021.

Ljubav i veze

U ljubavnim životima nekih Škorpiona čini se da se pitanja odnosa također nastavljaju u veljači 2021. godine. Uran, prolazeći kroz vašu 7. kuću, pravi kvadrat sa Saturnom. Vaša 4. kuća (emocionalna osnova, obitelj, životni prostor, prošlost) puna je planeta, koji pojačavaju emocionalnu ranjivost Škorpiona. Za neke Škorpione vrlo je teško prihvatiti da se njihova obitelj suočava s nesporazumima i napetostima ili možda čak riskira da se raspadne, bez obzira na to koliko truda uložili. Vaša bolja polovica možda će od vas tražiti stanku da razmislite o stvarima. Potrebno im je neko fizičko i emocionalno vrijeme za sebe kako bi bolje razumjeli žele li nastaviti vezu. U nekim slučajevima možete čak doći do rastave. U drugima postoji nada za spas, ako je veza zdrava, pod uvjetom da se osnova na kojoj funkcionirate kao par lucidno i radikalno poboljša. Od 18. veljače prolazite kroz romantičniji period, skladniji, radosniji, s emocionalne strane perspektivniji, jer Sunce prelazi u Škorpionovu 5. kuću (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava), a zatim slijedi Venera 25. veljače. Čeka vas period pomirenja i oprosta, a seksualnost bi mogla igrati glavnu ulogu u procesu ponovnog uspostavljanja veze između vas i vaše bolje polovice. Nakon 18. veljače 2021., slobodni Škorpioni dobivaju više prilika za upoznavanje zanimljivih ljudi u koje se mogu zaljubiti.

 

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop veljača 2021.

Ljubav i veze

Merkur - vladar Strijelčeve 7. kuće (veze, partnerstva, udruženja, brak) - nalazi se u retrogradnom kretanju između 30. siječnja i 20. veljače 2021. godine, kroz vašu 3. kuću (komunikacija, učenje, veze s rodbinom). To upućuje na bolno mjesto vaših veza tijekom ovog perioda, komunikaciju, pa Tarot-horoskop.com preporučuje ulaganje više truda kako bi vas bolja polovica razumjela. Trebali biste nastaviti raspravljati o nekim temama koje su neko vrijeme ostale nejasne i revidirati neke ideje koje imate o svojoj boljoj polovici i / ili braku, općenito. Neki Strijelci često razmišljaju o bivšem ljubavniku, možda čak pokušavaju smisliti način da ih vrate. Ako su već uključeni u drugu vezu, svaki pokušaj obnavljanja stare mogao bi ozbiljno pokvariti njihovu trenutnu vezu, posebno između 10. i 11. veljače. Strijelci koji već neko vrijeme razgovaraju i pregovaraju sa svojom boljom polovicom, a da ne postignu dogovor, konačno bi mogli biti uspješni oko 14. do 16. veljače 2021. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com predlaže da budete vrlo oprezni u pogledu svog izražavanja i kako se nosite sa stvarima, jer postoji rizik da zabrljate zbog nestrpljenja da promijenite stvari na bolje. Neki slobodni Strijelci mogli bi primiti izjavu ljubavi koja ih iznenađuje. Ako ste već zaljubljeni u nekoga, budite strpljivi i ne pokušavajte požurivati stvari!

 

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop veljača 2021.

Ljubav i veze

Ljubavni životi Jarca ostaju uznemireni u veljači 2021. Ovaj put, Uran, prolazeći Jarčevom 5. kućom (ljubav, romantika, ljubavne veze, zabava), pravi kvadrat sa Saturnom - vladarom Jarca - pa Tarot-horoskop.com osjeća da ste na rubu emocionalne i ljubavlju povezane revolucije; možda ćete osjetiti potrebu da se oslobodite nekih ograničenja i unaprijed stvorenih ideja o svom ljubavnom životu. Neki bi Jarci mogli zaključiti da im ljubavna priča čiji su dio odvlači pažnju od njihovih profesionalnih ili materijalnih ciljeva i mogli bi ozbiljno razmisliti trebaju li prekinuti vezu. Drugi bi Jarci mogli vidjeti da na njihov ljubavni život utječu sukobi između njihovih vrijednosti i vrijednosti onih koji ih privlače. Jarce koji su dio veze - oženjeni ili ne - više brinu materijalni aspekti života, želja za boljim prihodom i sigurnija budućnost, tako da im ne ostaje puno vremena za bolju polovicu. Ako ste u takvoj situaciji, oko 11. veljače 2021., vaša bolja polovica mogla bi nagovijestiti da se osjeća zapostavljeno i da bi htjela da ju se više cijeni. Komunikacija s vašom boljom polovicom mogla bi se poboljšati nakon 25. veljače.

 

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop veljača 2021.

Ljubav i veze

U veljači 2021. Vodenjaka je tranzitiran mnogim planetima, među kojima je Merkur - vladar vaše kuće ljubavi - i Sunce - vladar vaše kuće odnosa i braka. Budući da je Merkur u retrogradnom kretanju do 20. veljače, očekuje vas izvrstan period za preispitivanje vašeg emotivnog stava i ljubavnog života. Mogli biste maksimalno iskoristiti retrogradni tranzit Merkura kako biste se ponovno povezali s nekom starijom ljubavlju ili oživjeli romansu u vašoj vezi. S druge strane, Tarot-horoskop.com ističe da tijekom ovog perioda ne biste trebali započeti novu vezu s nekim koga ste tek upoznali. Energiju ovog tranzita možemo mnogo bolje iskoristiti kako bismo popravili stariju vezu, imali više djece ili postavili stariju vezu na novoj osnovi - posebno ako imamo na umu Mladi Mjesec  11. veljače 2021. u Vodenjaku. Merkurovo retrogradno kretanje također favorizira preispitivanje odnosa prema seksualnosti i intimnosti i pomaže vam da lakše otkrijete što nedostaje vašem seksualnom životu. Tranzit Sunca kroz Vodenjaka do 18. veljače 2021. pokazuje da imate šarm i moć zavođenja; spremni ste slušati što vaša bolja polovica ima za reći i sposobni razumjeti njihove potrebe i želje. S druge strane, Saturnova prisutnost u Vodenjaku sugerira da ste skloni zauzeti stav koji je previše autoritativan. Kvadrat koji su napravili Saturn i Uran - vladar Vodenjaka - smješten u vašoj 4. kući (obitelj, prošlost, emocionalna osnova, podsvijest) govori o mračnijem emocionalnom periodu koji može zbrkati vaš obiteljski život. Mogli biste zaključiti da trebate revidirati neke ideje o ulozi obitelji u vašem životu i vašoj ulozi u obitelji koju ste stvorili.

 

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop veljača 2021.

Ljubav i veze

12. kuća Riba je vrlo zauzeta u veljači 2021. jer su ovdje Jupiter, Saturn, Merkur, Sunce (do 18. veljače) i Venera (do 25. veljače). Kao rezultat toga, tijekom ovog perioda imate tendenciju biti zatvoreniji, zabrinuti svojim unutarnjim radom i duhovnošću, manje zabrinuti društvenim životom i vezama s drugima. Imate puno toga za riješiti, a Merkur, vladar Ribine kuće odnosa i braka - u retrogradnom pokretu, pomaže vam da između 1. i 20. veljače revidirate kako se odnosite prema ljudima. Mogli biste zaključiti da je prilično teško izraziti ono što osjećate, pa Tarot-horoskop.com preporučuje odvojiti vrijeme za raščišćavanje unutarnjih problema. Ako ste slobodni, ovaj period nije dobar za započinjanje nove veze. Ljubavni život nekih Riba muče tajne, a neki od njih mogu biti uključeni u tajne veze, izvanbračne zajednice ili s ljudima koji su inače zauzeti. Većina Riba sanja više nego ikad o dubokim vezama s duhovnim značenjem. U vašem ljubavnom životu tema žrtvovanja ili tema spasitelja može se aktivirati ili se možete poistovjetiti s ulogom žrtve. Srećom, tranziti ovog perioda mogu vam pomoći da osvijestite te tendencije i da ih se oslobodite.

 


 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com