Mjesečni horoskop za Svibanj 2019. ❤️❤️❤️

Prva dva tjedna svibnja 2019. godine su poprilično kaotična, pod utjecajem snažne opozicije između Marsa (iz Blizanaca) i Jupitera (retrogradnog, iz Strijelca). Bit će dosta napetosti koje uglavnom dolaze verbalnim putem, a rjeđe kroz akciju. Drugim riječima, većina će entuzijastično govoriti o svojim idejama, ali samo nekolicina bi uložila novac u te ideje. Suzdržanost i umjerenost će ustupiti mjesto pretjerivanju u akcijama kod onih koji pod bilo koju cijenu žele doći do zacrtanog cilja. Na društveno i političkom polju mogu se očekivati nadalje beskrajne rasprave o zakonima, pravdi, pravilima, slobodi i tako dalje.

Do sporazuma će se teško doći, ali na nekim društvenim ili privatnim poljima neće biti potrebno i zapravo, ono što će trebati je odlučna akcija. Merkur ostaje u Ovnu do 5. svibnja 2019. godine, a Venera do 15. svibnja 2019. godine. Obje planete inspiriraju nas da se pokrenemo, probijemo led, progovorimo i istaknemo se na otvoren, glasan i agresivan način, čak iako to donosi rasprave, svađe, neugodnosti ili kaos. Ovo je povoljno vrijeme za protestiranje ako se na bilo koji način osjećamo sputano i ograničeno pri izražavanju svojih zamisli, ideja, svog mišljenja, osobnih stavova ili osjećaja (Merkur i Venera iz Ovna su u kvadratu sa Saturnom iz Jarca).

Kada Merkur i Venera uđu u Bika, situacija se smiruje. Nećemo težiti briljantnim idejama, nego suprotno tome. Ipak, ostaje želja za promjenama, za revolucijom, za slobodom. Planete iz Bika u harmoničnom su odnosu sa Saturnom i Plutonom iz Jarca, a to nam pomaže da riječi pretvorimo u djela. Saturn i Pluton su retrogradni i zato će pretvaranje riječi u djela biti otežano. Možemo očekivati prepreke, odgode ili se možemo suočiti s lijenosti i ograničenim razmišljanjem nadređenih osoba ili se jednostavno radi o zastarjelim strukturama koje se moraju mijenjati. Ipak, i više smo nego sposobni da nađemo najbolja moguća rješenja (Merkur i Venera su u konjunkciji s Uranom 9. i 18.svibnja).

 

Možemo reći da smo u konstruktivnoj fazi, da ćemo ostaviti trag iza sebe i da ćemo odrediti jasne ciljeve.

Brojne planete koje prolaze kroz Bika naglašavaju  našu senzualnost, ali i osjetljivost na ono što do nas dopire kroz naša osjetila i pomaže nam da uživamo u jednostavnim, prirodnim stvarima. Ipak, postoji i mogućnost pretjerivanja kada se radi o novcu, hrani ili erotici.

Važan događaj u svibnju 2019. godine je ulazak Marsa u Raka 16. svibnja. U tom vodenom znaku koji umiruje agresivnost i nepromišljenost Marsa, Mars se ne osjeća kao kod kuće. Ipak, Mars neće u potpunosti povući žensku energiju Raka i potrebu za zaštitom i sigurnosti. Ono što će se promijeniti je kako reagiramo u sukobima i na koji se način borimo za svoje ciljeve. Umjesto skakanja pred rudo, nepromišljenih akcija i izgovaranja teških riječi, dolazi do povlačenja u sebe i do razrade plana borbe koja nas neće ugroziti. Odabrat ćemo boriti se za ono za što smo emotivno vezani i imat ćemo potrebu da obranimo prošlost, obitelj, naslijeđe i slično. To će biti svima vidljivo. Možemo reći da će te akcije biti više podsvjesne ili će proraditi instinkt preživljavanja i emotivna subjektivnost.

Iskoristimo ovu energiju Marsa iz Raka za poboljšanje životnih uvjeta i doma ili za poboljšanje odnosa s najdražima.

 

U ovom periodu nemojte potiskivati osjećaje, jer takvim nakupljanjem dolazi do neželjenih posljedica, do eksplozivnog i destruktivnog iskazivanja osjećaja.

Sunce, zajedno s Merkurom, ulazi u Blizance 21. svibnja 2019. godine. To je kraj jedne faze i početak nove. Sada razmislite o mislima i idejama koje vrijedi razraditi i iskoristiti ili prenijeti drugima. Vrijeme je za usklađivanjem onog što se događa unutar nas s onime što se događa oko nas. Znatiželja, želja za komunikacijom i razmjenom ideja dolazi na prvo mjesto. Učiti ćemo s lakoćom, bit ćemo spretniji, vještiji i aktivniji.

Najviše utjecaja u zadnjim danima mjeseca imaju Merkur - Jupiter opozicija i Merkur - Neptun kvadrat. Rizik od donošenja krivih odluka je veći i ne samo zbog laži drugih, nego zbog toga što ćemo sami vidjeti iskrivljenu stvarnost. To znači da ćemo radije ponosno podržati laž umjesto neugodnu istinu.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

S Venerom u Ovnu do 15. svibnja 2019. godine u 2. kući Ovna, veza ili brak su i dalje u prvom planu. Šarma ne nedostaje, kao ni hrabrosti, spontanosti i entuzijazma. Ipak, pripazite i nemojte miješati ljubav i novac. Ako ste u braku, prvi dio svibnja je prožet manjim poteškoćama, posebno ako vam je karijera prioritet i malo vremena zato provodite s voljenom osobom. Može se raditi i o neslaganju oko zajedničkih planova. Kada razgovarate s voljenom osobom, otvorite svoje srce i postavite se diplomatski. Najčešća tema u drugoj polovici mjeseca je ostvarenje bolje financijske stabilnosti. Puno ćete razmišljati o tome koliko vam znači voljena osoba i koliko vi značite voljenoj osobi. Bilo da ste u vezi ili braku, savjetujemo da ne donosite važne odluke vezano za vaš ljubavni život tijekom prva dva tjedna svibnja. Većina Ovnova imat će unutarnje borbe, s jedne strane bit ćete posesivni, a s druge strane težit ćete većoj slobodi. Može doći do svađe zato što sebi dozvolite više slobode a voljenoj osobi ne. Slobodni Ovnovi imat će dvojbe između želje za vezom i želje da se ne vežu. Neki će vrlo brzo razriješiti svoje dvojbe, jer će se zaljubiti iznenada između 17. i 19. svibnja 2019. godine.

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

Puno toga će se događati tijekom svibnja 2019. godine, ali najviše ćete biti usmjereni na sebe, na svoje potrebe i želje. Drugi bi mogli zaključiti da ste atraktivni, ali sebični i okupirani samo sobom. Od voljene osobe mogli bi se udaljiti, a ako niste u vezi, onima kojima se sviđate mogli bi djelovati nedostupno. Pun Mjesec 15. svibnja 2019. godine aktivira kuću veza Bika i ohrabruje vas da ostvarite ravnotežu u odnosima s drugima, u odnosu s voljenom osobom, između svojih potreba i potreba voljene osobe. Mogli bi uživati u strastvenim danima tijekom svibnja. Drugi dio mjeseca je povoljniji za ljubav, prijateljstva, flertove, prosidbu i strast. Mnogi Bikovi bit će voljni mijenjati svoje tvrdokorne stavove u braku, dok oni slobodni neće žuriti u veze i s preuzimanjem novih dugoročnih obaveza. Nakon 16. svibnja 2019. godine povoljan je period za to da otvorite srce i razgovarate s voljenom osobom, jer bi se mogli zbližiti i ostvariti odnos za kakvim duže vremena čeznete. Voljena osoba iznenada bi mogla otkriti svoju poetičnu stranu ili vas izvesti u kratku šetnju ili na romantično putovanje. Ako niste u vezi a netko vas privlači, savjetujemo da se ohrabrite i da priznate što osjećate.

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

Mars je u Blizancima do 16. svibnja 2019. godine i bit ćete inicijativni, čak uporni i siloviti. Pred potencijalnim partnerom možda se i nećete pokazati u najboljem svijetlu i ostaviti najbolji dojam. Sugovornik može pomisliti da uopće ne slušate što vam govori. Osoba koju želite osvojiti željet će pobjeći od vas, a ne zbližiti se više s vama. Željet ćete osvajati, flertati, a drugi mogu pomisliti da vas zanima samo avantura i ništa ozbiljno. U ovom periodu ćete se poigravati pa je vrlo lako moguće da idete na više spojeva, čak i u istom danu, a ako ste u braku, poželjet ćete avanturu, pa može doći do prevare. Potrebno je puno strpljenja i otvorene komunikacije s voljenom osobom, kako bi vas voljena osoba shvatila, ali kako bi i vi razumjeli voljenu osobu. Ako niste spremni za kompromis i oglušite se na potrebe voljene osobe, tada možete očekivati samo neslaganja i svađe. Ako želite više sreće u ljubavi, savjetujemo da sačekate drugi dio mjeseca, kada ulazite u romantičniju i emotivniju fazu. Na sreću, sve se može riješiti u vašem ljubavnom životu. Nova ljubavna priča može doći neočekivano i iznenada nakon 7. svibnja 2019. godine. Možda će to biti trenutak kada odlučite odustati od pokušaja da osvojite nekog i odlučite se za hodočašće ili sveta mjesta i slično.

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

Svibanj 2019. godine neće biti lagan mjesec za Rakove kada je u pitanju ljubavni život. Imat ćete puno dvojbi tijekom prvih 15 dana svibnja. Ono zbog čega ste bili nezadovoljni prije, sada je samo još jače izraženo, posebno ako je vaš odnos narušen. U ovom periodu Rakovi će razmišljati više o sebi i imat će čitav niz tajnih zanimacija, bit će usmjereni na sebe, možda će razmišljati o partneru ili partnerici koja im može pomoći u karijeri ili poboljšanju društvenog statusa. Neki će uletjeti u tajnu aferu, možda s osobom s posla. Situacija neće izgledati sjajno, posebno ako je jedno od partnera u braku. Drugi dio mjeseca je povoljniji za ostvarenje ljubavnih čežnji. Mars 16. svibnja 2019. godine ulazi u Raka i mogli bi imati više hrabrosti ili ćete biti preplavljeni erotičnim željama. Te želje mogu se pojaviti iznenada i to prema nekome tko vam je u krugu prijatelja ili poznanika godinama. Rakovi koji su u braku moći će iskoristiti povoljan period u drugoj polovici svibnja 2019. godine i ostvariti dogovor oko zajedničkih ulaganja ili projekata, što do sada nisu uspjeli.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

U prvoj polovici mjeseca strasti će biti vatrene. Možda ćete razmišljati o zarukama ili o ulasku u brak, imat ćete svoju viziju kako vaš odnos treba izgledati. Neki Lavovi mijenjat će svoje planove za budućnost, jer će se stara ljubav željeti vratiti u njihov život. Neki će razmišljati o staroj ljubavi i željet će provjeriti jesu li ta vrata zaista zatvorena kako bi mogli krenuti dalje. U ovom periodu neće biti ljubomore i posesivnosti s vaše strane, ali s neprilagodljivosti i tvrdoglavosti nećete daleko stići. Tijekom svibnja 2019. godine više ćete biti usmjereni na karijeru, a kućne i obiteljske obaveze ostavit ćete na teret voljenoj osobi, što donosi neslaganje. Ako niste u vezi i tražite partnera, moglo bi vam se posrećiti nakon 17. svibnja 2019. godine. Privlačnost će se dogoditi nepredviđeno i iznenada i rasplamsati vašu maštu u zadnjem dijelu mjeseca. Može se dogoditi i romansa na poslu ili s nekim koga ćete upoznati u poslovnom okruženju ili službenim institucijama. Sunce, vladar Lava, obasjava vašu 10. kuću (karijera, ambicije, postignuća i društveno-profesionalan ugled), do 21. svibnja 2019. godine. Tu kuću aktivira i Merkur između 6. i 21. svibnja i Venera nakon 15. svibnja.

 

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

Temelji nada, snova, fantazija i strasti, na kojima gradite odnos s voljenom osobom, trebali bi biti solidni i realistični. Tijekom svibnja 2019. godine možete više toga pretvoriti u stvarnost. Ovo je sjajan period za komunikaciju s voljenom osobom o dugoročnim planovima, zatim o snovima i težnjama koje oboje imate. Sada ćete lakše naći načine kako da ostvarite zajedničke ciljeve. Imajte na umu da u prvom djelu mjeseca može doći do nesporazuma, nepovjerenja, sumnji, ljubomore i drugih problema koji mogu isplivati na površinu. Drugi dio mjeseca povoljniji je za romantične igrice i za rasplamsavanje starih strasti, posebno kod parova koji su duže zajedno. Ako niste u vezi, a želite ući u novu vezu, drugi dio mjeseca je povoljan i prilike će vam se ukazati, ali ako ništa drugo, barem na trenutak zaboravite na svoju prirodu kritiziranja. Usudite se pogledati što je iza granica koje ste si postavili. Ljubav je samo korak dalje, iza zidova iza kojih se skrivate, kada se radi o osjećajima. Mars vas inspirira, daje vam više hrabrosti, pomaže da pomaknete te granice i da eksperimentirate sa svojom seksualnosti i intimnosti na drugačiji načine nego do sada. Ako članovi vaše obitelji ne prihvaćaju voljenu osobu koju ste izabrali, imajte strpljenja s njima i nemojte ništa pokušati nametnuti!

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

Prvi dio svibnja 2019. godine donosi nesporazume s voljenom osobom, ali to vrijedi i za druge važne odnose. Neki stariji problemi mogu ponovno postati glavna tema, što donosi i dosta nemira. Voljena osoba može imati jaka uvjerenja o životu u ovom periodu i braniti svoje stavove silovito, ako treba. Mogli bi pomisliti kako postoji velik jaz između vas i voljene osobe zbog drugačijih stavova i uvjerenja. Može se dogoditi i to da pomislite kako se voljena osoba udaljila od vas. Možda će voljena osoba morati ići na nekoliko poslovnih putovanja, češće nego inače ili će biti odsutna puno od kuće. Možda će se voljena osoba odlučiti za rad u inozemstvu. Sve je moguće. Drugi dio mjeseca je smireniji, komunikacija je bolja, a seksualni život postaje aktivniji. Mnoge Vage će doći do zaključka da se i veći problemi mogu riješiti među plahtama. Ako niste u vezi, drugi dio mjeseca donosi nove prilike, uživanje u druženjima i novim poznanstvima. Doživjet ćete neobične strasti i dopustit ćete si eksperimentiranje u seksualnom životu. Budite oprezni, jer će nerazborite i nepažljive akcije vrlo brzo biti razotkrivene.

 

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

Mlad Mjesec 5. svibnja 2019. godine aktivira 7. kuću Škorpiona (partnerstva, brak). To znači da će se mnogim Škorpionima ukazati prilika za ulazak u dugotrajnu vezu. Škorpioni u braku doživjet će osvježenje u komunikaciji s partnerom i općenito u odnosu. Sada možete poraditi na onome što do sada nije funkcioniralo, definirati zajedničke ciljeve, opustiti se i uživati u obostranoj pažnji. Venera 15. svibnja 2019. godine ulazi u vašu 7. kuću (kojom i vlada) i pomaže vam pri pronalasku posebnog načina zbližavanja s voljenom osobom ako do sada stvari među vama nisu funkcionirale najbolje. Venera - Uran konjunkcija 17. - 19. svibnja 2019. godine je dobra za dugoročne planove, ali može označavati i vrijeme u kojem će se neki Škorpioni odlučiti za zaruke ili za ulazak u brak. Ako niste u vezi, može vam se dogoditi da neplanski uđete u vezu s utjecajnom osobom ili s osobom koju ćete upoznati preko posla. U dužim vezama strast će se ponovno rasplamsati, a komunikacija će biti otvorena kada Sunce i Merkur uđu u vašu 8. kuću, 21, svibnja 2019. godine. Općenito, prolazite kroz vrlo povoljan period za vaš ljubavni život, iako u prvom djelu mjeseca može doći do ispada ljubomore, posesivnosti i dominacije. Nemojte biti neprilagodljivi, nego zrelo pristupite problemu. Tko je glavni? - igrica je koja nema mjesta u harmoničnoj vezi. Izbjegavajte ucjene.

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

Ljubavni život Strijelaca tijekom svibnja 2019. godine je nemiran. Iznenadne privlačnosti, strastvene veze i čežnje koje mogu probuditi prave ljubavne opsesije, ali bit će rasprava i svađa. Na prvi dio mjeseca utječe opozicija između Marsa i retrogradnog Jupitera. Voljena osoba ima čvrste stavove i viziju o odnosu koji ju može ispuniti, pa očekujte da vam prigovori, na primjer za nedavna velika obećanja koja niste ispunili ili zbog oklijevanja oko priznanja osjećaja ili nepoštovanja. Budite smireni i objasnite da vam treba vremena da sami sa sobom raščistite neke stvari prije nego što donesete važne odluke koje se odnose na oboje. Ako ste u stabilnoj vezi ili braku možete planirati konkretne stvari za budućnost. U drugom djelu mjeseca lakše ćete se dogovoriti i naći praktična rješenja. Savjetujemo da budete oprezni i da ne uskačete nepromišljeno u ljubavne avanture. Sunce i Merkur 21. svibnja 2019. godine prolaze kroz vašu 7. kuću (partnerstva, brak) i pomažu vam pri ulasku u novu vezu ili pri učvršćenju duge veze ili braka. Vrijeme je za otkrivanje novih svari u odnosu i radosti što imate voljenu osobu pored sebe i kad vam je dobro i kad nije. Budite spremni za ostvarenje kompromisa i poštujte mišljenje voljene osobe.

 

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

Tijekom svibnja 2019. godine 5. kuća Jarca je vrlo aktivna (kuća ljubavi, flerta, užitka). Uz Urana ovdje se nalazi Sunce (do 21. svibnja 2019. godine), Merkur (između 5. i 21. svibnja 2019. godine) i Venera (od 15. svibnja 2019. godine). Povrh svega 16. svibnja 2019. godine Mars aktivira kuću veza Jarca. U ovakvim astrološkim okolnostima, vaš je ljubavni život jako intenzivan i pun neočekivanih događaja i neodoljive privlačnosti. Mlad Mjesec 5. svibnja 2019. godine utječe na vašu 5. kuću i donosi romantičnije raspoloženje, dirljive izjave osjećaja, strastvenu privlačnost i razotkrivanje seksualnosti. Kreativni ste i puni inspiracije pri izražavanju onog što osjećate, iako bi u prvom djelu mjeseca mogli biti ljubomorni, posesivni i slično. Ovo je povoljan period i za Jarce koji su u vezi ili braku i za Jarce koji traže novu ljubav. Ljubav donosi optimizam koji duže vremena niste imali. Možda nakon dužeg perioda konačno sada osjećate ljubav, prihvaćanje, privlačite potencijalne partnere s lakoćom, ali i budite interes kod voljene osobe ako ste u braku. Pun Mjesec 19. svibnja 2019. godine kod nekih Jarčeva donosi više važnosti kada se radi o ulozi koju imaju u životu drugih, uključujući i njihov ljubavni život, brak i slično. Ako ste u vezi u kojoj nema ravnoteže između davanja i primanja, vrijeme je da razmislite želite li dalje nastaviti tako.

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

Sunce, vladar kuće veza Vodenjaka, prolazi kroz vašu 4. kuću (dom, obitelj, prošlost, temelji emocija) sve do 21. svibnja 2019. godine i Merkur, planeta koja vlada vašom 5. kućom (ljubav, flertovi) i pravi mu društvo između 5. i 21. svibnja 2019. godine. U prvoj polovici mjeseca bit ćete melankolični, introvertni i progonit će vas prošlost, razmišljat ćete o bivšoj ljubavi. Ako niste u vezi, nisu sjajni izgledi za upoznavanje nove ljubavi, a razlog tome može biti upravo to što i niste zainteresirani za nekakav novi ljubavni početak ili za ljubavne igrice. Onima koji su u braku značit će podrška voljene osobe i uživat će u društvu voljene osobe. Ako na situaciju gledamo iz nekog drugog ugla, unatoč nesporazumima početkom mjeseca, obitelj može imati pozitivnu i značajnu ulogu na vaš ljubavni život. Ako niste u vezi, mogli bi upoznati privlačnu i atraktivnu osobu pri obiteljskom okupljanju. Sunce i Merkur 21. svibnja 2019. godine stižu u vašu 5. kuću (flertovi, ljubav). To znači da ćete biti boljeg raspoloženja, a voljena osoba naći će način da vas trgne. Mnogi Vodenjaci, bilo da su u braku ili sami osjetit će snažan impuls za isprobavanjem nečeg novog u svom seksualnom životu. Neki će pristati na nevine igrice i flertove, drugi će se upustiti u razne paralelne veze uz visok rizik komplikacija i problema koji dolaze usput.

 

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop svibanj 2019.

Ljubav i veze

Tijekom svibnja 2019. godine u prvom će planu biti komunikacija. U prvom dijelu mjeseca može doći do nesporazuma. Potrudite se kako bi zajedničkim snagama otkrili kako je i zašto došlo do nesporazuma. Voljena osoba će se požaliti da niste bili spremni prihvatiti njene ideje, te da ste samo željeli nametnuti svoje, jer ste smatrali da su važnije. Ako vezu ili brak ne želite još više ugroziti saslušajte što vam voljena osoba govori. Budite otvoreni za učenje novih stvari, nemojte samo prosuđivati ljude! Mars 16. svibnja 2019. godine aktivira vašu kuću ljubavi i flertova. To znači da će i najsramežljivije Ribe imati hrabrosti da pristupe osobi koja im se sviđa. Ribe koje su u vezi ili braku osjećat će se cijenjeno i voljeno više nego ikada. Iznenadit ćete se koliko vam dobro ide zavođenje u ovom periodu i koliko osoba možete zavesti. Uloga igrača dobro će vam ići, ali nemojte biti sebični.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Zlatni tarot
 
tarotkala
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarot-centar.com