Mjesečni horoskop za rujan 2023. ❤️❤️❤️

 

mjesečni horoskopZemljani znakovi još uvijek su dosta aktivirani u rujnu 2023. To je zato što su dva od njih domaćini planetima koji se sporo kreću: Jupiter i Uran su u Biku, dok je Pluton u tranzitu Jarca. Sunce je u Djevici do 23. rujna, kada prelazi u zračni znak Vage; Tamo je i Merkur, koji nastavlja svoje izravno kretanje 15. rujna.

Tijekom ovog razdoblja Pluton, Neptun, Uran i Saturn su u punom retrogradnom kretanju. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da je vrijeme da ne žurite, već da pažljivo organizirate svoje resurse i gledate prema reorganizaciji na društvenoj i profesionalnoj razini. To je korisna pauza za ponovno usklađivanje s općim vremenima i socio-ekonomskim uvjetima. Vrijeme je za ponovno zbrajanje i usklađivanje planova za naredni rok.


Budući da su Merkur i Jupiter u skladnim vezama tijekom rujna 2023., nećete trebati inspiraciju. Također, nakon 15. rujna, kada Merkur nastavi svoje izravno kretanje, imate koristi od više mentalne jasnoće. U ovom astrološkom kontekstu, prošlost može postati izvor inspiracije i mudrosti koji vam mogu pomoći da revidirate inicijative koje ste pokrenuli tijekom druge polovice mjeseca.

Također, komunikacija postaje učinkovitija nakon 15. rujna. Dobivate priliku raščistiti neke važne detalje čak i ako je potrebno revidirati i izoštriti neke aspekte koji se odnose na širu sliku i strategiju. To je osobito istinito kada su u pitanju ulaganja, promocija i korištenje vaših resursa.

 

 


Izvrsne vijesti za učenike i studente te sve koji moraju učiti ili polagati ispite: astrološki kontekst rujna 2023. pogoduje nastavku nekih tema učenja i polaganju ispita koje ste u prošlosti pali.

Također, Tarot-horoskop.com ističe da postoji potencijalna tendencija prema samozadovoljstvu jer mislite da je situacija u kojoj se nalazite dovoljno zgodna. Možda nećete u potpunosti cijeniti prilike da promijenite stvari za ono što one stvarno vrijede.


Nakon 4. rujna 2023., budući da je Jupiter retrogradan, mogli biste zaključiti da nemate okolnosti koje su vam potrebne da biste primijenili neke ideje ili pokrenuli neke velike projekte, te biste mogli odustati od tih ideja odnosno projektima. Tarot-horoskop.com savjetuje da zauzmete oprezan pristup, postupate u skladu s tim i zapitate se, na primjer, imate li resurse koji su vam dugoročno potrebni da biste tako velike planove mogli provesti u djelo. Možda ćete shvatiti da svoje resurse možete koristiti na neki drugi učinkovitiji način.

 

 


Do 23. rujna Sunce je u skladnim vezama s Plutonom, Jupiterom i Uranom, a s Neptunom čini opoziciju. Kao rezultat toga, iako postoje brojni retrogradni pokreti, astrološki kontekst je prilično dobar za rast, napredak, promjene i inovacije. Ali sve se to može postići samo korak po korak, možda i uz oklijevanja i predomišljanja oko nekih faza i tako dalje.

Oko sredine rujna mogli biste se osjećati kao da nemate dovoljno energije ili da ste razočarani nekim projektima, vezama ili situacijama. S druge strane, upravo to razočaranje vam daje poticaj da promijenite stvari na bolje.


Od 3. rujna 2023., Venera koja nastavlja svoje izravno kretanje pogoduje poboljšanju veza i raščišćavanju nekih aspekata koji se odnose na to kako izražavate svoju naklonost i kako je tražite od drugih. Venera vam također pomaže da vaše vještine zablistaju i da učinkovito iskoristite svoje resurse kako biste pokrenuli neki samostalni kreativni projekt.

 

 

Dana 23. rujna, Sunce počinje svoj tranzit kroz Vagu, gdje je već Mars. To vraća u fokus ideju ravnoteže i daje vam želju da se približite drugima. Venera, dispozitor Sunca smještenog u Vagi, nalazi se u Lavu odakle vam više nego ikada pomaže uvidjeti da se dobra veza s drugima temelji na dobrim vezama sa samim sobom.

U ovom astrološkom kontekstu, vjerojatno će postojati tendencija prema trošenju na profinjene artikle koji bi mogli biti malo preskupi. Tarot-horoskop.com preporučuje da se ograničite na ono što si doista možete priuštiti i da iskoristite svoju kreativnost, na primjer kako biste ponovno osmislili svoju odjeću koristeći ono što već imate.

Ovaj period je izvrstan za pregovore, pod uvjetom da ste spremni uzeti u obzir i tuđe gledište. Također, imate priliku popraviti ravnotežu u vezama s drugima, pa čak i započeti nove veze. Važno je da ne prihvaćate bilo što samo radi harmonije, već radije razgovarajte i pregovarajte o svemu što ne funkcionira u vezama ili partnerstvima. Na taj način možete postići pravičan odnos snaga.

Mjesečni horoskop

DNEVNI HOROSKOP TJEDNI HOROSKOP GODIŠNJI HOROSKOP

 

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

Venera – vladarica Ovnove kuće odnosa – nastavlja svoje izravno kretanje 3. rujna 2023. Kao rezultat toga, čak i najkompliciranije situacije počinju se razjašnjavati. Dobivate priliku da se dogovorite sa svojom boljom polovicom. Ako ste iskreno sagledali svoje želje i potrebe u vezi i ako ste razjasnili što nedostaje i što se može poboljšati, Tarot-horoskop.com predlaže da maksimalno iskoristite ovaj povoljan kontekst kako biste počeli raditi na dobivanju čemu ciljate. Venera još uvijek prolazi kroz 5. kuću Ovna (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, djeca, zabava svih vrsta); Mars – vladar samog Ovna – još uvijek prolazi kroz vašu 7. kuću (veze, partnerstva, druženja, brak); Sunce – vladar vaše 5. kuće – također prelazi u vašu 7. kuću 23. rujna. Kao rezultat toga, prolazite kroz odličan period za početak nove veze ili, ako ste u braku, za konsolidaciju vašeg braka. Mars vam pomaže da budete diplomatičniji i otvoreniji za gledište svoje bolje polovice. Vrijedi malo se potruditi jer imate sve šanse zauzvrat dobiti dokaz ljubavi i odanosti. Ako ste slobodni i već neko vrijeme pokušavate pridobiti nekoga tko vam šalje nejasne ili pomiješane signale, u rujnu imate priliku to razjasniti. Ako ste uključeni u kompliciranu vezu, s rastavama i opetovanim pomirenjima, ovaj vam astrološki kontekst pomaže razjasniti vlastite osjećaje. Tijekom zadnjeg dijela rujna 2023. moglo bi biti manje ugodnih situacija, posebno za Ovnove koji su uključeni u veze obilježene problemima neko vrijeme. U nekim slučajevima, nakon nekoliko uznemirenih mjeseci, vrijeme je za konačno razdvajanje.

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

Tijekom posljednjeg dijela prošlog mjeseca odnosi Bikova nisu bili toliko skladni jer su se prije svega bavili svojim unutarnjim svijetom, prošlošću i osjećajima. Od 3. rujna 2023., nakon što Venera završi svoje retrogradno kretanje kroz 4. kuću Bika, stvari se počinju razjašnjavati. To tjera Bikove da budu otvoreniji prema drugima i otvoreniji za ono što njihova bolja polovica osjeća i želi. Slobodni Bikovi postupno postaju otvoreniji za poruke potencijalnih partnera, pa se povećavaju šanse za započinjanje novih ljubavnih veza. 15. rujna 2023. Merkur nastavlja svoje izravno kretanje u 5. kući Bika, kući čiji je također vladar. Budući da je to kuća ljubavi, romantike, flerta i ljubavnih veza, ljubavni životi mnogih Bikova vjerojatno će zabilježiti određeni napredak tijekom drugog dijela rujna. Tarot-horoskop.com smatra da biste mogli dobiti ugodno iznenađenje. Na primjer, mogli biste početi flertovati s nekim koga ste profesionalno upoznali, možda čak i s nekim tko ima poseban društveno-profesionalni status u krugovima koje često posjećujete. Važan astrološki događaj za Bikove je početak Jupiterovog retrogradnog kretanja 4. rujna 2023., točno u Biku. Budući da je Jupiter vladar vaše 8. kuće (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno sjedinjenje), imate prilično dugo vremena (do kraja godine) da revidirate svoje ideje i uvjerenja o životu udvoje i intimnosti. Ako je u vašoj vezi bilo problema, sada imate velike izglede da zajedno ponovno uspostavite međusobno povjerenje i vratite sklad koji ste nekada imali. U ovom astrološkom kontekstu netko iz vaše ljubavne prošlosti mogao bi se vratiti u vaš život. Možete maksimalno iskoristiti Jupiterovo retrogradno kretanje kako biste izliječili vezu, izliječili svoje srce nakon ljubavnog neuspjeha ili kako biste konačno okončali emocionalno poglavlje koje je ostalo nejasno čak i nakon mnogo godina od prekida.


 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

Jupiter – vladar 7. kuće Blizanaca – počinje svoje retrogradno kretanje 4. rujna 2023., a Merkur – vladar Blizanaca – počinje svoje retrogradno kretanje 15. rujna. Budući da su Jupiter i Merkur u skladnim vezama tijekom cijelog rujna, imate priliku prevladati sve potencijalne gubitke sinkronizacije u odnosima. S druge strane, vaša bi bolja polovica mogla biti povučenija, manje komunikativna ili neodlučnija nego inače. Imajući na umu ovaj astrološki kontekst, Tarot-horoskop.com preporučuje da se ponašate tako da dokažete da se na vas mogu osloniti u teškim trenucima ako želite da vaša veza postane čvršća. Jupiterovo retrogradno kretanje označava vrlo dobar period za analizu i redefiniranje vaših očekivanja u vezi s drugima i za otpuštanje nekih starijih i nefunkcionalnih obrazaca u odnosima. Vrijeme je da napravite iskrenu samoanalizu i potrudite se osvijestiti svoje probleme i želje koje vas motiviraju. Nije lako, ali morate se potruditi; također, ovo retrogradno kretanje Jupitera samo je faza na dužem putu kojim biste trebali hodati ako želite da vaši odnosi postanu skladniji. Petu kuću Blizanaca aktivira Mars tijekom cijelog mjeseca, a Sunce od 23. rujna. Ovaj astrološki kontekst daje vam želju za osvajanjem, upuštanjem u romantične igrice i flertovanje, ponekad kako biste potvrdili da ste još uvijek sposobni zavesti. Ako ste već u vezi, trebali biste nastojati revitalizirati odnos umjesto da tražite druge opcije. Slobodni Blizanci mogu dobiti priliku eksperimentirati, a neki barem mogu doživjeti lijepa prijateljstva ako iz toga ne proizađe ništa romantično. Budući da je Jupiter retrogradan, ovaj period nije toliko dobar za početak dugoročnih veza, ali ove zime stvari bi se mogle okrenuti u drugom smjeru.

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

Mars – tradicionalni vladar Rakove 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, djeca, zabava svih vrsta) – prolazi kroz 4. kuću od 27. kolovoza. Označava period tijekom kojeg za mnoge Rakove može doći značajno ljubavno poglavlje do kraja. U ovom astrološkom kontekstu, Rakovi koji su već uključeni u veze skloni su tražiti više pažnje od svoje bolje polovice, što riskira da postane zamorno ili neugodno. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporučuje da pripazite da ne zatrpavate svoju bolju polovicu svojim emocionalnim potrebama, već da stvorite romantično raspoloženje i ponudite svom partneru pažnju i brigu koju samo vi možete. Neki slobodni Rakovi više nego ikad osjećaju potrebu za emocionalnom stabilnošću i usmjeravaju svoju pozornost na ljude za koje se čini da im to mogu pružiti. Ako ste slobodni, Tarot-horoskop.com predlaže da pokušate promijeniti okruženje u kojem tražite bolju polovicu i razmislite o osobama koje su drugačije od onih koje ste do sada tražili. Jupiter počinje svoje retrogradno kretanje 4. rujna 2023. kroz Rakovu 11. kuću, što znači sektor koji se suprotstavlja vašoj kući ljubavi. Kao rezultat toga, sjajno je vrijeme za meditiranje o vašoj emocionalnoj budućnosti i budućnosti odnosa te za revidiranje nekih uvjerenja o ljubavi, romantici, izražavanju osjećaja i slično.

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

Venera – smještena u Lavu – nastavlja svoje direktno kretanje 3. rujna 2023., a sljedeći dan Jupiter – vladar vaše 5. kuće (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, djeca, zabava svih vrsta) – počinje svoje retrogradno kretanje. Tarot-horoskop.com vas podsjeća da je Jupiter također tradicionalni vladar vaše 8. kuće (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno sjedinjenje). Kao rezultat toga, pred vama je dosta dugo vrijeme (do kraja godine) obilježeno kontradiktornim tendencijama. S jedne strane, osjećate potrebu za ljubavlju i poštovanjem i želite započeti duboku vezu (ako ste slobodni); s druge strane, čini se da vam se ništa ne sviđa i da nitko ne ispunjava vaša očekivanja. U ovom astrološkom kontekstu mogli biste postati opsesivno zainteresirani za ljubavnu priču iz prošlosti. Možda su stvari ostale nejasne, neriješene ili nezaliječene i spriječile vas da krenete prema novoj fazi svog života. Tarot-horoskop.com preporučuje da budete strpljivi i da stvari ne gledate samo sa svog stajališta. Možda je vrijeme da toj osobi iz svoje prošlosti dokažete da ste se razvili, sazreli i stekli širu perspektivu tako da sada možete napraviti mjesta za nju u svom životu. Ova sklonost dominaciji i zauzimanju središnjeg mjesta može stvoriti probleme slobodnim Lavovima, kao i onima koji su u braku ili u dugotrajnijim vezama koje su još uvijek neslužbene. Ako ste u takvoj situaciji i želite popraviti vezu, vrijeme je da svojoj boljoj polovici dokažete koliko vam je važna. U nekim slučajevima, starije nevjere mogu izaći na vidjelo što bi moglo utjecati na ugled tih Lavova.

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

Jupiter – tradicionalni vladar 7. kuće Djevice (veze, partnerstva, druženja, brak) – počinje svoje retrogradno kretanje kroz 9. kuću 4. rujna 2023., a završit će svoje retrogradno kretanje sve do kraja godine. Kao rezultat toga, Djevice prolaze kroz odlično vrijeme za revidiranje nekih ideja i uvjerenja o braku, obvezama i odgovornostima u životu kao par, pa čak i ulozi braka u njihovom životu. Ako ste u vezi na daljinu, mogli biste na kraju zaključiti da su problemi s kojima se nosite preveliki i mogli biste početi ozbiljno razmišljati o puštanju veze ili, naprotiv, tražiti sa svojim partnerom način da se približite jedno drugom koliko god komplicirano bilo. Netko s kim ste bili u vezi u prošlosti mogao bi se ponovno pojaviti u vašem životu. To može biti netko od koga ste se odvojili zbog udaljenosti ili nekih kulturnih ili intelektualnih razlika. Tarot-horoskop.com preporučuje da ne žurite s donošenjem odluke, već odvojite dovoljno vremena za razmišljanje i vaganje situacije. Pred kraj godine mogli biste imati sasvim drugačiji pogled na veze i brak (gdje je slučaj) ili kada je u pitanju netko s kim biste željeli započeti ili nastaviti vezu. Dana 15. rujna 2023., Merkur – vladar Djevice – nalazi se u Djevici i nastavlja svoje izravno kretanje, označavajući početak perioda kada ste više zabrinuti za sebe i svoje interese. Budući da sve gledate sa stajališta svojih ciljeva i težnji, ne možete razumjeti potrebe drugih. Imat ćete uspjeha ako se potrudite vidjeti stvari i iz gledišta drugih, osobito u ljubavnim vezama.


 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

Za mnoge Vage, rujan 2023. je vrijeme razjašnjenja na emocionalnoj i intimnoj razini. Vrijeme je kada može doći do važnih promjena smjera kada je u pitanju budućnost važne veze. 3. rujna Venera – vladarica Vage i Vagine 8. kuće (intimnost, erotika, emocionalna i fizička zajednica) – nastavlja svoje izravno kretanje. Označava početak perioda kada se neke situacije odblokiravaju i postajete odlučniji promijeniti ono što vam se ne sviđa u vašem braku ili vezi (ovisno o slučaju). Mogli biste zaključiti da zaljubljenost koja je iznenada započela prije nekoliko mjeseci više nije tako intenzivna. Tijekom posljednjeg dijela rujna, neke Vage osjećaju se spremnije više nego ikad da odustanu od starije i komplicirane ljubavne priče. To može biti bolan trenutak, ali, u isto vrijeme, to je oslobađajući korak koji im pomaže da gledaju na budućnost s novog i optimističnog gledišta. Od kraja prošlog mjeseca, Mars – vladar vaše 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak) – prolazi kroz Vagu i tjera vas da više pažnje posvetite svom braku i stavu prema obvezama koje ste preuzeli. dugoročno. Također, Tarot-horoskop.com preporučuje da potražite ravnotežu u ljubavnom životu. Ponašajte se tako da vama ne dominira bolja polovica i nemojte previše ovisiti o njoj. U ovom astrološkom kontekstu, slobodne Vage imaju veće šanse za početak nove romanse i lakše privlače pažnju potencijalnih partnera. Također, planetarni tranziti ovog perioda pomažu vam da shvatite kakav utjecaj drugi imaju na vas, pozitivan ili negativan, i odlučite tko je vrijedan da ostane uz vas.

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

U rujnu 2023. mnogi Škorpioni prolaze kroz zanimljive događaje u svojim emocionalnim i relacijskim životima. Venera – vladar Škorpionove 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak) – nastavlja svoj direktan hod 3. rujna, a već sljedeći dan Jupiter – vladar vaše 5. kuće (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, djeca, zabava svih vrsta), počinje svoje retrogradno kretanje kroz vašu 7. kuću. Kao rezultat toga, možete očekivati da će se neki aspekti života udvoje razjasniti i možete razjasniti što vaša bolja polovica osjeća prema vama ili, ako niste uključeni u stalnu vezu, s osobom koja vas privlači i s kojom biste željeli započeti romantičnu vezu. Neki Škorpioni sada počinju razjašnjavati namjere svoje bolje polovice i mogli bi pokušati preuzeti vodstvo u paru. Venera koja nastavlja svoje izravno kretanje označava početak perioda kada osjećate potrebu da donesete zaključke kada je u pitanju vaš život udvoje. U dugotrajnijim parovima koje muče problemi, moglo bi doći do prekida koji je lebdio u zraku, ali se stalno odgađao. Za neke Škorpione, Jupiterovo retrogradno kretanje kroz 7. kuću govori o nekoj starijoj aferi ili privlačnosti koja se vraća u fokus i sada postaje ozbiljna. Ovaj astrološki kontekst daje vam priliku da zajedno s tom osobom istražite mogućnost da učinite korak prema ozbiljnoj vezi. U kakvoj god situaciji da se nalazite, tek pred kraj godine stječu se uvjeti za konačnu odluku. Za sada, Tarot-horoskop.com preporučuje da ne žurite sa zaključcima.

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

Jupiter – vladar Strijelca – počinje svoje retrogradno kretanje 4. rujna 2023., a sljedeći dan Venera nastavlja svoje direktno kretanje. Merkur – vladar 7. kuće Strijelca (veze, partnerstva, druženja, brak) – također nastavlja svoje direktno kretanje 15. rujna. Ovaj astrološki kontekst pokazuje da možete očekivati da ćete vidjeti neka razjašnjenja stvari vezanih uz vaš život udvoje i steći mnogo jasniji pogled na ono što dugoročno želite od svoje veze ili braka, ovisno o slučaju. Možda i nije baš jasno kako biste trebali ići naprijed da biste postigli ono što želite. Do kraja godine imate dovoljno vremena za razmišljanje, a vaša bolja polovica može se pokazati kao pravi izvor inspiracije. Ponekad biste se mogli osjećati preopterećeni svakodnevnim stvarima i dosadno zbog rutine (kao učinak retrogradnog Jupitera u vašoj 6. kući), ali Tarot-horoskop.com preporučuje da se mobilizirate i tražite rješenja zajedno sa svojom boljom polovicom. Potrebna vam je nova perspektiva, novi pristup, stoga je vrijeme da budete što fleksibilniji i da se ne obeshrabrite. Ako se udružite sa svojim supružnikom, imate dobre šanse da poboljšate mnoge aspekte svog partnerskog života. Mars – vladar 5. kuće Strijelca (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze) – prolazi kroz 11. kuću Strijelca od kraja prošlog mjeseca. Kao rezultat toga, slobodni Strijelci prolaze kroz period kada imaju velike izglede za stvaranje više prijateljstava nego romansi, najvjerojatnije i zato što su prilično izbirljivi. Ako ste jedan od njih, ne bi škodilo da pokušate redefinirati svoja očekivanja od ljudi oko vas kako bi postala realnija.

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

3. rujna 2023. Venera konačno nastavlja svoje izravno kretanje kroz 8. kuću Jarca (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno sjedinjenje); već sljedeći dan, Jupiter počinje svoje retrogradno kretanje kroz vašu 5. kuću (ljubav, romantika, flert i ljubavne veze). Ovaj astrološki kontekst mogao bi potaknuti sklonost ka melankoliji i želju da se vratimo na neke veze iz prošlosti ili da zaključimo važno emocionalno poglavlje. Nekim Jarcima postaje jasno da im je potrebna velika promjena stava kada je u pitanju intimnost i način na koji pokazuju svoju naklonost. Ako ste jedan od ovih Jaraca, mogli biste zaključiti da nije lako promijeniti svoje ponašanje i pokušati biti manje zabrinuti za sebe, a više se fokusirati na svoj život udvoje, otvoreniji prema potrebama svoje bolje polovice. Parovima koji se dugo muče problemima posljednji dio rujna 2023. mogao bi donijeti konačan prekid. Za slobodne Jarce koji traže ljubav, ovaj period nije baš povoljan i postoji rizik da dožive svakakve štucavice i komplicirane situacije. Tarot-horoskop.com preporučuje oprez. Rujanski tranziti pogoduju dubokim i ozbiljnim razgovorima, kako u službenim vezama tako i u onima koje su započeli tijekom posljednjih mjeseci. Ako ste od lipnja do sada išli u toku slijepe strasti, ovo je vrijeme da se odmaknete i ponovno procijenite situaciju.

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

3. rujna 2023. Venera nastavlja svoje izravno kretanje kroz 7. kuću Vodenjaka (veze, partnerstva, druženja, brak), a 4. rujna Jupiter počinje svoje retrogradno kretanje kroz vašu 4. kuću. Kao rezultat toga, možda niste dobro raspoloženi ili ćete postati manje društveni i više zabrinuti za svoju prošlost ili svoj životni prostor. U ovom astrološkom kontekstu, slobodni Vodenjaci imaju manje šanse za početak nove veze. Ali ništa nije nemoguće: mogli biste zaključiti da privlačite pozornost, a nakon 15. rujna moglo bi vas dočekati ugodno ljubavno iznenađenje. Dakle, imat ćete uspjeha ako se ne izolirate u potpunosti od drugih. 15. rujna Merkur – vladar Vodenjakove kuće ljubavi – nastavlja svoje izravno kretanje kroz vašu 8. kuću (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno sjedinjenje). Stoga imate priliku obnoviti staru vezu, službenu ili ne- kao rezultat nekih osjetljivih rasprava koje vas inspiriraju da donesete važnu odluku. Energija zvijezda ovog perioda pomaže vam da vidite što doista želite od svog života udvoje. S druge strane, mogli biste proći kroz manje nego ugodnu situaciju koja vam pokazuje da se morate više uključiti u svoj život udvoje i dati više svojoj boljoj polovici. Dana 23. rujna 2023., Suncu – vladaru 7. kuće Vodenjaka – pridružuje se Mars u 9. kući, što sugerira da Vodenjake posebno privlače ljudi koji dolaze iz drugačije kulture ili obrazovani ljudi koji mogu dokazati da imaju intelektualne sposobnosti. Također, tranzit Sunca kroz vašu 9. kuću poziva vas da usvojite novu perspektivu kada su u pitanju važne veze u vašem životu, uključujući one romantične. Tarot-horoskop.com preporučuje da se ne vežete za stare i zastarjele ideje i uvjerenja.

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

U rujnu 2023. Venera i Merkur nastavljaju svoje izravno kretanje 3. i 15. rujna. Venera je vladar 8. kuće Riba (intimnost, erotika, tjelesno i emocionalno sjedinjenje), a Merkur je vladar 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak), kroz koju je u tranzitu tijekom ovog razdoblja. Kao rezultat toga, možete očekivati da ćete razjasniti i postupno se osloboditi nekih kompliciranih aspekata svog ljubavnog života ili braka (ovisno o slučaju). U ovom astrološkom kontekstu lakše je pronaći rješenja zajedno pod uvjetom da ste oboje spremni otvoreno komunicirati i pregovarati. S druge strane, Jupiter – tradicionalni vladar Riba – počinje svoje retrogradno kretanje 4. rujna kroz vašu kuću komunikacije, što dokazuje da biste mogli postati nestrpljiviji, manje komunikativni, više zabrinuti za sebe i svoje interese. Srećom, Merkur i Jupiter su u skladnim vezama, pa vam dobro dođe razumijevanje i pomoć vaše bolje polovice ili barem imate priliku povratiti svoj mir i zaključiti neku situaciju iz vašeg života udvoje. Ali Tarot-horoskop.com preporučuje da ne žurite s izvlačenjem zaključaka i donošenjem konačnih odluka. Slobodnim Ribama ne nedostaje prilika za započinjanje romantičnih veza, ali neke od njih mogle bi se pokazati posebno intenzivnim, neodoljivim, možda čak i zagušujućima. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com vam savjetuje da pokušate ostati lucidni i uspostaviti neke zdrave granice. Također se trebate ponašati tako da ne postanete zagušujući ili manipulativni.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela
 
 
 

Mjesečni horoskop

Horoskop

Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop za rujan 2023. ❤️❤️❤️

 

mjesečni horoskopZemljani znakovi još uvijek su dosta aktivirani u rujnu 2023. To je zato što su dva od njih domaćini planetima koji se sporo kreću: Jupiter i Uran su u Biku, dok je Pluton u tranzitu Jarca. Sunce je u Djevici do 23. rujna, kada prelazi u zračni znak Vage; Tamo je i Merkur, koji nastavlja svoje izravno kretanje 15. rujna.

Tijekom ovog razdoblja Pluton, Neptun, Uran i Saturn su u punom retrogradnom kretanju. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da je vrijeme da ne žurite, već da pažljivo organizirate svoje resurse i gledate prema reorganizaciji na društvenoj i profesionalnoj razini. To je korisna pauza za ponovno usklađivanje s općim vremenima i socio-ekonomskim uvjetima. Vrijeme je za ponovno zbrajanje i usklađivanje planova za naredni rok.


Budući da su Merkur i Jupiter u skladnim vezama tijekom rujna 2023., nećete trebati inspiraciju. Također, nakon 15. rujna, kada Merkur nastavi svoje izravno kretanje, imate koristi od više mentalne jasnoće. U ovom astrološkom kontekstu, prošlost može postati izvor inspiracije i mudrosti koji vam mogu pomoći da revidirate inicijative koje ste pokrenuli tijekom druge polovice mjeseca.

Također, komunikacija postaje učinkovitija nakon 15. rujna. Dobivate priliku raščistiti neke važne detalje čak i ako je potrebno revidirati i izoštriti neke aspekte koji se odnose na širu sliku i strategiju. To je osobito istinito kada su u pitanju ulaganja, promocija i korištenje vaših resursa.

 

 


Izvrsne vijesti za učenike i studente te sve koji moraju učiti ili polagati ispite: astrološki kontekst rujna 2023. pogoduje nastavku nekih tema učenja i polaganju ispita koje ste u prošlosti pali.

Također, Tarot-horoskop.com ističe da postoji potencijalna tendencija prema samozadovoljstvu jer mislite da je situacija u kojoj se nalazite dovoljno zgodna. Možda nećete u potpunosti cijeniti prilike da promijenite stvari za ono što one stvarno vrijede.


Nakon 4. rujna 2023., budući da je Jupiter retrogradan, mogli biste zaključiti da nemate okolnosti koje su vam potrebne da biste primijenili neke ideje ili pokrenuli neke velike projekte, te biste mogli odustati od tih ideja odnosno projektima. Tarot-horoskop.com savjetuje da zauzmete oprezan pristup, postupate u skladu s tim i zapitate se, na primjer, imate li resurse koji su vam dugoročno potrebni da biste tako velike planove mogli provesti u djelo. Možda ćete shvatiti da svoje resurse možete koristiti na neki drugi učinkovitiji način.

 

 


Do 23. rujna Sunce je u skladnim vezama s Plutonom, Jupiterom i Uranom, a s Neptunom čini opoziciju. Kao rezultat toga, iako postoje brojni retrogradni pokreti, astrološki kontekst je prilično dobar za rast, napredak, promjene i inovacije. Ali sve se to može postići samo korak po korak, možda i uz oklijevanja i predomišljanja oko nekih faza i tako dalje.

Oko sredine rujna mogli biste se osjećati kao da nemate dovoljno energije ili da ste razočarani nekim projektima, vezama ili situacijama. S druge strane, upravo to razočaranje vam daje poticaj da promijenite stvari na bolje.


Od 3. rujna 2023., Venera koja nastavlja svoje izravno kretanje pogoduje poboljšanju veza i raščišćavanju nekih aspekata koji se odnose na to kako izražavate svoju naklonost i kako je tražite od drugih. Venera vam također pomaže da vaše vještine zablistaju i da učinkovito iskoristite svoje resurse kako biste pokrenuli neki samostalni kreativni projekt.

 

 

Dana 23. rujna, Sunce počinje svoj tranzit kroz Vagu, gdje je već Mars. To vraća u fokus ideju ravnoteže i daje vam želju da se približite drugima. Venera, dispozitor Sunca smještenog u Vagi, nalazi se u Lavu odakle vam više nego ikada pomaže uvidjeti da se dobra veza s drugima temelji na dobrim vezama sa samim sobom.

U ovom astrološkom kontekstu, vjerojatno će postojati tendencija prema trošenju na profinjene artikle koji bi mogli biti malo preskupi. Tarot-horoskop.com preporučuje da se ograničite na ono što si doista možete priuštiti i da iskoristite svoju kreativnost, na primjer kako biste ponovno osmislili svoju odjeću koristeći ono što već imate.

Ovaj period je izvrstan za pregovore, pod uvjetom da ste spremni uzeti u obzir i tuđe gledište. Također, imate priliku popraviti ravnotežu u vezama s drugima, pa čak i započeti nove veze. Važno je da ne prihvaćate bilo što samo radi harmonije, već radije razgovarajte i pregovarajte o svemu što ne funkcionira u vezama ili partnerstvima. Na taj način možete postići pravičan odnos snaga.

Mjesečni horoskop

DNEVNI HOROSKOP TJEDNI HOROSKOP GODIŠNJI HOROSKOP

 

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

Venera – vladarica Ovnove kuće odnosa – nastavlja svoje izravno kretanje 3. rujna 2023. Kao rezultat toga, čak i najkompliciranije situacije počinju se razjašnjavati. Dobivate priliku da se dogovorite sa svojom boljom polovicom. Ako ste iskreno sagledali svoje želje i potrebe u vezi i ako ste razjasnili što nedostaje i što se može poboljšati, Tarot-horoskop.com predlaže da maksimalno iskoristite ovaj povoljan kontekst kako biste počeli raditi na dobivanju čemu ciljate. Venera još uvijek prolazi kroz 5. kuću Ovna (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, djeca, zabava svih vrsta); Mars – vladar samog Ovna – još uvijek prolazi kroz vašu 7. kuću (veze, partnerstva, druženja, brak); Sunce – vladar vaše 5. kuće – također prelazi u vašu 7. kuću 23. rujna. Kao rezultat toga, prolazite kroz odličan period za početak nove veze ili, ako ste u braku, za konsolidaciju vašeg braka. Mars vam pomaže da budete diplomatičniji i otvoreniji za gledište svoje bolje polovice. Vrijedi malo se potruditi jer imate sve šanse zauzvrat dobiti dokaz ljubavi i odanosti. Ako ste slobodni i već neko vrijeme pokušavate pridobiti nekoga tko vam šalje nejasne ili pomiješane signale, u rujnu imate priliku to razjasniti. Ako ste uključeni u kompliciranu vezu, s rastavama i opetovanim pomirenjima, ovaj vam astrološki kontekst pomaže razjasniti vlastite osjećaje. Tijekom zadnjeg dijela rujna 2023. moglo bi biti manje ugodnih situacija, posebno za Ovnove koji su uključeni u veze obilježene problemima neko vrijeme. U nekim slučajevima, nakon nekoliko uznemirenih mjeseci, vrijeme je za konačno razdvajanje.

 

 

Pročitaj više OVAN - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

Tijekom posljednjeg dijela prošlog mjeseca odnosi Bikova nisu bili toliko skladni jer su se prije svega bavili svojim unutarnjim svijetom, prošlošću i osjećajima. Od 3. rujna 2023., nakon što Venera završi svoje retrogradno kretanje kroz 4. kuću Bika, stvari se počinju razjašnjavati. To tjera Bikove da budu otvoreniji prema drugima i otvoreniji za ono što njihova bolja polovica osjeća i želi. Slobodni Bikovi postupno postaju otvoreniji za poruke potencijalnih partnera, pa se povećavaju šanse za započinjanje novih ljubavnih veza. 15. rujna 2023. Merkur nastavlja svoje izravno kretanje u 5. kući Bika, kući čiji je također vladar. Budući da je to kuća ljubavi, romantike, flerta i ljubavnih veza, ljubavni životi mnogih Bikova vjerojatno će zabilježiti određeni napredak tijekom drugog dijela rujna. Tarot-horoskop.com smatra da biste mogli dobiti ugodno iznenađenje. Na primjer, mogli biste početi flertovati s nekim koga ste profesionalno upoznali, možda čak i s nekim tko ima poseban društveno-profesionalni status u krugovima koje često posjećujete. Važan astrološki događaj za Bikove je početak Jupiterovog retrogradnog kretanja 4. rujna 2023., točno u Biku. Budući da je Jupiter vladar vaše 8. kuće (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno sjedinjenje), imate prilično dugo vremena (do kraja godine) da revidirate svoje ideje i uvjerenja o životu udvoje i intimnosti. Ako je u vašoj vezi bilo problema, sada imate velike izglede da zajedno ponovno uspostavite međusobno povjerenje i vratite sklad koji ste nekada imali. U ovom astrološkom kontekstu netko iz vaše ljubavne prošlosti mogao bi se vratiti u vaš život. Možete maksimalno iskoristiti Jupiterovo retrogradno kretanje kako biste izliječili vezu, izliječili svoje srce nakon ljubavnog neuspjeha ili kako biste konačno okončali emocionalno poglavlje koje je ostalo nejasno čak i nakon mnogo godina od prekida.


 

 

Pročitaj više BIK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

Jupiter – vladar 7. kuće Blizanaca – počinje svoje retrogradno kretanje 4. rujna 2023., a Merkur – vladar Blizanaca – počinje svoje retrogradno kretanje 15. rujna. Budući da su Jupiter i Merkur u skladnim vezama tijekom cijelog rujna, imate priliku prevladati sve potencijalne gubitke sinkronizacije u odnosima. S druge strane, vaša bi bolja polovica mogla biti povučenija, manje komunikativna ili neodlučnija nego inače. Imajući na umu ovaj astrološki kontekst, Tarot-horoskop.com preporučuje da se ponašate tako da dokažete da se na vas mogu osloniti u teškim trenucima ako želite da vaša veza postane čvršća. Jupiterovo retrogradno kretanje označava vrlo dobar period za analizu i redefiniranje vaših očekivanja u vezi s drugima i za otpuštanje nekih starijih i nefunkcionalnih obrazaca u odnosima. Vrijeme je da napravite iskrenu samoanalizu i potrudite se osvijestiti svoje probleme i želje koje vas motiviraju. Nije lako, ali morate se potruditi; također, ovo retrogradno kretanje Jupitera samo je faza na dužem putu kojim biste trebali hodati ako želite da vaši odnosi postanu skladniji. Petu kuću Blizanaca aktivira Mars tijekom cijelog mjeseca, a Sunce od 23. rujna. Ovaj astrološki kontekst daje vam želju za osvajanjem, upuštanjem u romantične igrice i flertovanje, ponekad kako biste potvrdili da ste još uvijek sposobni zavesti. Ako ste već u vezi, trebali biste nastojati revitalizirati odnos umjesto da tražite druge opcije. Slobodni Blizanci mogu dobiti priliku eksperimentirati, a neki barem mogu doživjeti lijepa prijateljstva ako iz toga ne proizađe ništa romantično. Budući da je Jupiter retrogradan, ovaj period nije toliko dobar za početak dugoročnih veza, ali ove zime stvari bi se mogle okrenuti u drugom smjeru.

 

 

Pročitaj više BLIZANCI - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

Mars – tradicionalni vladar Rakove 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, djeca, zabava svih vrsta) – prolazi kroz 4. kuću od 27. kolovoza. Označava period tijekom kojeg za mnoge Rakove može doći značajno ljubavno poglavlje do kraja. U ovom astrološkom kontekstu, Rakovi koji su već uključeni u veze skloni su tražiti više pažnje od svoje bolje polovice, što riskira da postane zamorno ili neugodno. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporučuje da pripazite da ne zatrpavate svoju bolju polovicu svojim emocionalnim potrebama, već da stvorite romantično raspoloženje i ponudite svom partneru pažnju i brigu koju samo vi možete. Neki slobodni Rakovi više nego ikad osjećaju potrebu za emocionalnom stabilnošću i usmjeravaju svoju pozornost na ljude za koje se čini da im to mogu pružiti. Ako ste slobodni, Tarot-horoskop.com predlaže da pokušate promijeniti okruženje u kojem tražite bolju polovicu i razmislite o osobama koje su drugačije od onih koje ste do sada tražili. Jupiter počinje svoje retrogradno kretanje 4. rujna 2023. kroz Rakovu 11. kuću, što znači sektor koji se suprotstavlja vašoj kući ljubavi. Kao rezultat toga, sjajno je vrijeme za meditiranje o vašoj emocionalnoj budućnosti i budućnosti odnosa te za revidiranje nekih uvjerenja o ljubavi, romantici, izražavanju osjećaja i slično.

 

 

Pročitaj više RAK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

Venera – smještena u Lavu – nastavlja svoje direktno kretanje 3. rujna 2023., a sljedeći dan Jupiter – vladar vaše 5. kuće (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, djeca, zabava svih vrsta) – počinje svoje retrogradno kretanje. Tarot-horoskop.com vas podsjeća da je Jupiter također tradicionalni vladar vaše 8. kuće (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno sjedinjenje). Kao rezultat toga, pred vama je dosta dugo vrijeme (do kraja godine) obilježeno kontradiktornim tendencijama. S jedne strane, osjećate potrebu za ljubavlju i poštovanjem i želite započeti duboku vezu (ako ste slobodni); s druge strane, čini se da vam se ništa ne sviđa i da nitko ne ispunjava vaša očekivanja. U ovom astrološkom kontekstu mogli biste postati opsesivno zainteresirani za ljubavnu priču iz prošlosti. Možda su stvari ostale nejasne, neriješene ili nezaliječene i spriječile vas da krenete prema novoj fazi svog života. Tarot-horoskop.com preporučuje da budete strpljivi i da stvari ne gledate samo sa svog stajališta. Možda je vrijeme da toj osobi iz svoje prošlosti dokažete da ste se razvili, sazreli i stekli širu perspektivu tako da sada možete napraviti mjesta za nju u svom životu. Ova sklonost dominaciji i zauzimanju središnjeg mjesta može stvoriti probleme slobodnim Lavovima, kao i onima koji su u braku ili u dugotrajnijim vezama koje su još uvijek neslužbene. Ako ste u takvoj situaciji i želite popraviti vezu, vrijeme je da svojoj boljoj polovici dokažete koliko vam je važna. U nekim slučajevima, starije nevjere mogu izaći na vidjelo što bi moglo utjecati na ugled tih Lavova.

 

 

Pročitaj više LAV - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

Jupiter – tradicionalni vladar 7. kuće Djevice (veze, partnerstva, druženja, brak) – počinje svoje retrogradno kretanje kroz 9. kuću 4. rujna 2023., a završit će svoje retrogradno kretanje sve do kraja godine. Kao rezultat toga, Djevice prolaze kroz odlično vrijeme za revidiranje nekih ideja i uvjerenja o braku, obvezama i odgovornostima u životu kao par, pa čak i ulozi braka u njihovom životu. Ako ste u vezi na daljinu, mogli biste na kraju zaključiti da su problemi s kojima se nosite preveliki i mogli biste početi ozbiljno razmišljati o puštanju veze ili, naprotiv, tražiti sa svojim partnerom način da se približite jedno drugom koliko god komplicirano bilo. Netko s kim ste bili u vezi u prošlosti mogao bi se ponovno pojaviti u vašem životu. To može biti netko od koga ste se odvojili zbog udaljenosti ili nekih kulturnih ili intelektualnih razlika. Tarot-horoskop.com preporučuje da ne žurite s donošenjem odluke, već odvojite dovoljno vremena za razmišljanje i vaganje situacije. Pred kraj godine mogli biste imati sasvim drugačiji pogled na veze i brak (gdje je slučaj) ili kada je u pitanju netko s kim biste željeli započeti ili nastaviti vezu. Dana 15. rujna 2023., Merkur – vladar Djevice – nalazi se u Djevici i nastavlja svoje izravno kretanje, označavajući početak perioda kada ste više zabrinuti za sebe i svoje interese. Budući da sve gledate sa stajališta svojih ciljeva i težnji, ne možete razumjeti potrebe drugih. Imat ćete uspjeha ako se potrudite vidjeti stvari i iz gledišta drugih, osobito u ljubavnim vezama.


 

 

Pročitaj više DJEVICA - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

Za mnoge Vage, rujan 2023. je vrijeme razjašnjenja na emocionalnoj i intimnoj razini. Vrijeme je kada može doći do važnih promjena smjera kada je u pitanju budućnost važne veze. 3. rujna Venera – vladarica Vage i Vagine 8. kuće (intimnost, erotika, emocionalna i fizička zajednica) – nastavlja svoje izravno kretanje. Označava početak perioda kada se neke situacije odblokiravaju i postajete odlučniji promijeniti ono što vam se ne sviđa u vašem braku ili vezi (ovisno o slučaju). Mogli biste zaključiti da zaljubljenost koja je iznenada započela prije nekoliko mjeseci više nije tako intenzivna. Tijekom posljednjeg dijela rujna, neke Vage osjećaju se spremnije više nego ikad da odustanu od starije i komplicirane ljubavne priče. To može biti bolan trenutak, ali, u isto vrijeme, to je oslobađajući korak koji im pomaže da gledaju na budućnost s novog i optimističnog gledišta. Od kraja prošlog mjeseca, Mars – vladar vaše 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak) – prolazi kroz Vagu i tjera vas da više pažnje posvetite svom braku i stavu prema obvezama koje ste preuzeli. dugoročno. Također, Tarot-horoskop.com preporučuje da potražite ravnotežu u ljubavnom životu. Ponašajte se tako da vama ne dominira bolja polovica i nemojte previše ovisiti o njoj. U ovom astrološkom kontekstu, slobodne Vage imaju veće šanse za početak nove romanse i lakše privlače pažnju potencijalnih partnera. Također, planetarni tranziti ovog perioda pomažu vam da shvatite kakav utjecaj drugi imaju na vas, pozitivan ili negativan, i odlučite tko je vrijedan da ostane uz vas.

 

 

Pročitaj više VAGA - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

U rujnu 2023. mnogi Škorpioni prolaze kroz zanimljive događaje u svojim emocionalnim i relacijskim životima. Venera – vladar Škorpionove 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak) – nastavlja svoj direktan hod 3. rujna, a već sljedeći dan Jupiter – vladar vaše 5. kuće (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, djeca, zabava svih vrsta), počinje svoje retrogradno kretanje kroz vašu 7. kuću. Kao rezultat toga, možete očekivati da će se neki aspekti života udvoje razjasniti i možete razjasniti što vaša bolja polovica osjeća prema vama ili, ako niste uključeni u stalnu vezu, s osobom koja vas privlači i s kojom biste željeli započeti romantičnu vezu. Neki Škorpioni sada počinju razjašnjavati namjere svoje bolje polovice i mogli bi pokušati preuzeti vodstvo u paru. Venera koja nastavlja svoje izravno kretanje označava početak perioda kada osjećate potrebu da donesete zaključke kada je u pitanju vaš život udvoje. U dugotrajnijim parovima koje muče problemi, moglo bi doći do prekida koji je lebdio u zraku, ali se stalno odgađao. Za neke Škorpione, Jupiterovo retrogradno kretanje kroz 7. kuću govori o nekoj starijoj aferi ili privlačnosti koja se vraća u fokus i sada postaje ozbiljna. Ovaj astrološki kontekst daje vam priliku da zajedno s tom osobom istražite mogućnost da učinite korak prema ozbiljnoj vezi. U kakvoj god situaciji da se nalazite, tek pred kraj godine stječu se uvjeti za konačnu odluku. Za sada, Tarot-horoskop.com preporučuje da ne žurite sa zaključcima.

 

 

Pročitaj više ŠKORPION - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

Jupiter – vladar Strijelca – počinje svoje retrogradno kretanje 4. rujna 2023., a sljedeći dan Venera nastavlja svoje direktno kretanje. Merkur – vladar 7. kuće Strijelca (veze, partnerstva, druženja, brak) – također nastavlja svoje direktno kretanje 15. rujna. Ovaj astrološki kontekst pokazuje da možete očekivati da ćete vidjeti neka razjašnjenja stvari vezanih uz vaš život udvoje i steći mnogo jasniji pogled na ono što dugoročno želite od svoje veze ili braka, ovisno o slučaju. Možda i nije baš jasno kako biste trebali ići naprijed da biste postigli ono što želite. Do kraja godine imate dovoljno vremena za razmišljanje, a vaša bolja polovica može se pokazati kao pravi izvor inspiracije. Ponekad biste se mogli osjećati preopterećeni svakodnevnim stvarima i dosadno zbog rutine (kao učinak retrogradnog Jupitera u vašoj 6. kući), ali Tarot-horoskop.com preporučuje da se mobilizirate i tražite rješenja zajedno sa svojom boljom polovicom. Potrebna vam je nova perspektiva, novi pristup, stoga je vrijeme da budete što fleksibilniji i da se ne obeshrabrite. Ako se udružite sa svojim supružnikom, imate dobre šanse da poboljšate mnoge aspekte svog partnerskog života. Mars – vladar 5. kuće Strijelca (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze) – prolazi kroz 11. kuću Strijelca od kraja prošlog mjeseca. Kao rezultat toga, slobodni Strijelci prolaze kroz period kada imaju velike izglede za stvaranje više prijateljstava nego romansi, najvjerojatnije i zato što su prilično izbirljivi. Ako ste jedan od njih, ne bi škodilo da pokušate redefinirati svoja očekivanja od ljudi oko vas kako bi postala realnija.

 

 

Pročitaj više STRIJELAC - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

3. rujna 2023. Venera konačno nastavlja svoje izravno kretanje kroz 8. kuću Jarca (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno sjedinjenje); već sljedeći dan, Jupiter počinje svoje retrogradno kretanje kroz vašu 5. kuću (ljubav, romantika, flert i ljubavne veze). Ovaj astrološki kontekst mogao bi potaknuti sklonost ka melankoliji i želju da se vratimo na neke veze iz prošlosti ili da zaključimo važno emocionalno poglavlje. Nekim Jarcima postaje jasno da im je potrebna velika promjena stava kada je u pitanju intimnost i način na koji pokazuju svoju naklonost. Ako ste jedan od ovih Jaraca, mogli biste zaključiti da nije lako promijeniti svoje ponašanje i pokušati biti manje zabrinuti za sebe, a više se fokusirati na svoj život udvoje, otvoreniji prema potrebama svoje bolje polovice. Parovima koji se dugo muče problemima posljednji dio rujna 2023. mogao bi donijeti konačan prekid. Za slobodne Jarce koji traže ljubav, ovaj period nije baš povoljan i postoji rizik da dožive svakakve štucavice i komplicirane situacije. Tarot-horoskop.com preporučuje oprez. Rujanski tranziti pogoduju dubokim i ozbiljnim razgovorima, kako u službenim vezama tako i u onima koje su započeli tijekom posljednjih mjeseci. Ako ste od lipnja do sada išli u toku slijepe strasti, ovo je vrijeme da se odmaknete i ponovno procijenite situaciju.

 

 

Pročitaj više JARAC - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

3. rujna 2023. Venera nastavlja svoje izravno kretanje kroz 7. kuću Vodenjaka (veze, partnerstva, druženja, brak), a 4. rujna Jupiter počinje svoje retrogradno kretanje kroz vašu 4. kuću. Kao rezultat toga, možda niste dobro raspoloženi ili ćete postati manje društveni i više zabrinuti za svoju prošlost ili svoj životni prostor. U ovom astrološkom kontekstu, slobodni Vodenjaci imaju manje šanse za početak nove veze. Ali ništa nije nemoguće: mogli biste zaključiti da privlačite pozornost, a nakon 15. rujna moglo bi vas dočekati ugodno ljubavno iznenađenje. Dakle, imat ćete uspjeha ako se ne izolirate u potpunosti od drugih. 15. rujna Merkur – vladar Vodenjakove kuće ljubavi – nastavlja svoje izravno kretanje kroz vašu 8. kuću (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno sjedinjenje). Stoga imate priliku obnoviti staru vezu, službenu ili ne- kao rezultat nekih osjetljivih rasprava koje vas inspiriraju da donesete važnu odluku. Energija zvijezda ovog perioda pomaže vam da vidite što doista želite od svog života udvoje. S druge strane, mogli biste proći kroz manje nego ugodnu situaciju koja vam pokazuje da se morate više uključiti u svoj život udvoje i dati više svojoj boljoj polovici. Dana 23. rujna 2023., Suncu – vladaru 7. kuće Vodenjaka – pridružuje se Mars u 9. kući, što sugerira da Vodenjake posebno privlače ljudi koji dolaze iz drugačije kulture ili obrazovani ljudi koji mogu dokazati da imaju intelektualne sposobnosti. Također, tranzit Sunca kroz vašu 9. kuću poziva vas da usvojite novu perspektivu kada su u pitanju važne veze u vašem životu, uključujući one romantične. Tarot-horoskop.com preporučuje da se ne vežete za stare i zastarjele ideje i uvjerenja.

 

 

Pročitaj više VODENJAK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop rujan 2023.

Ljubav i veze

U rujnu 2023. Venera i Merkur nastavljaju svoje izravno kretanje 3. i 15. rujna. Venera je vladar 8. kuće Riba (intimnost, erotika, tjelesno i emocionalno sjedinjenje), a Merkur je vladar 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak), kroz koju je u tranzitu tijekom ovog razdoblja. Kao rezultat toga, možete očekivati da ćete razjasniti i postupno se osloboditi nekih kompliciranih aspekata svog ljubavnog života ili braka (ovisno o slučaju). U ovom astrološkom kontekstu lakše je pronaći rješenja zajedno pod uvjetom da ste oboje spremni otvoreno komunicirati i pregovarati. S druge strane, Jupiter – tradicionalni vladar Riba – počinje svoje retrogradno kretanje 4. rujna kroz vašu kuću komunikacije, što dokazuje da biste mogli postati nestrpljiviji, manje komunikativni, više zabrinuti za sebe i svoje interese. Srećom, Merkur i Jupiter su u skladnim vezama, pa vam dobro dođe razumijevanje i pomoć vaše bolje polovice ili barem imate priliku povratiti svoj mir i zaključiti neku situaciju iz vašeg života udvoje. Ali Tarot-horoskop.com preporučuje da ne žurite s izvlačenjem zaključaka i donošenjem konačnih odluka. Slobodnim Ribama ne nedostaje prilika za započinjanje romantičnih veza, ali neke od njih mogle bi se pokazati posebno intenzivnim, neodoljivim, možda čak i zagušujućima. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com vam savjetuje da pokušate ostati lucidni i uspostaviti neke zdrave granice. Također se trebate ponašati tako da ne postanete zagušujući ili manipulativni.

 

 

Pročitaj više RIBE - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR