Mjesečni horoskop za listopad 2020. ❤️❤️❤️

Listopad 2020. čini se kao vrlo intenzivan, pun situacija koje će nas potaknuti na razmišljanje i događaja koji će nas gurnuti prema introspekciji i sučeljavanju s vlastitim strahovima ili opsesijama.

S jedne strane, Pluton nastavlja svoje izravno kretanje u Jarcu 4. listopada; s druge strane, Merkur započinje svoje retrogradno kretanje u Škorpionu 13. listopada. Kao rezultat toga, u listopadu 2020. mogle bi izaći na vidjelo neke tajne i stvari koje biste željeli čuvati daleko od očiju javnosti. Gledajući na stvari s drugog gledišta, ovaj astrološki kontekst izvrsna je prilika da kažemo istinu o nekim starim stvarima koje još uvijek nisu riješene ili su obilježene zbrkama, spletkama ili sukobima.

Astrološki kontekst iz listopada 2020. također može stvoriti predispoziciju za pretjerivanje kada je riječ o nepovjerenju prema drugima ili raznim teorijama zavjere.

 

 

Prije početka retrogradnog kretanja, Merkur se suprotstavlja Uranu (između 6. i 9. listopada), a zatim taj aspekt ponavlja dva puta: jednom tijekom njegovog retrogradnog kretanja (18.-21. Listopada), a zatim nakon 4. studenog kada nastavlja izravno kretanje . Opozicija Merkur-Uran događa se u znakovima vezanim uz novac (Škorpion i Bik), pa bi mogla ukazati na financijsku nestabilnost i potrebu da se što prije izvrše određene prilagodbe. Ali takve prilagodbe treba izvršiti nakon pažljive analize koja vodi do sagledavanja stvarnog stanja kakvo jest i postavljanja nekih jasnih, pragmatičnih, ostvarivih ciljeva.

Uzimajući u obzir činjenicu da je Uran tehnološki planet, njegovo suprotstavljanje Merkuru ističe da je za neke ovo možda trenutak da ožive svoje poslovanje pretvarajući ga u internetsko poslovanje. Ali to bi također moglo značiti obnavljanje tehnologije, korištenje najsuvremenijih uređaja ili primjenu tehničkih rješenja kako bi se njihova aktivnost učinila učinkovitijom ili osigurala bolja zaštita podataka njihovih kupaca ili tvrtke. Ako se odlučite za takve promjene ili nadogradnje, predlažemo da se to dogodi nakon 17. studenog; do tada pročitajte i pažljivo izvažite prednosti i nedostatke svake moguće opcije.

Tijekom listopada 2020. trebali biste biti posebno oprezni oko online transakcija. Također biste se trebali kloniti velikih ulaganja i kupovine ubrzane trenutkom. Čak i ako je ponuda ili promocija posebno primamljiva (ili čak i više od toga!), prvo biste trebali provjeriti ima li ta web lokacija dobru reputaciju i jesu li provjereni podaci te osobe ili tvrtke od koje/koju želite kupiti. Ako ne, stvari će na kraju skupo koštati.

Opozicija Merkur-Uran također ukazuje na pitanja odnosa kada je riječ o intimnosti, vjernosti ili posesivnosti; komunikacija igra presudnu ulogu u rješavanju ovih problema. Između 7. i 8. listopada moglo bi doći do naglih raspada, da bi potom uslijedilo žaljenje i želja za preispitivanjem te odluke i tako dalje između 19. i 20. listopada. S druge strane, Merkurov retrogradni pokret i njegovo protivljenje Uranu daje nam izvrsnu priliku da se oslobodimo potencijalnih toksičnih veza. Uran nam pomaže da bolje razumijemo da ponekad riskiramo skliznuti u situacije koje ugrožavaju naše vrijednosti, slobodu i kreativnost iz želje da pronađemo veću sigurnost; ironično, na kraju gubimo upravo sigurnost koju želimo učvrstiti.

 

 


Merkur postaje retrogradan: 13. listopada 2020
Merkur je u retrogradnom kretanju u Škorpionu između 13. i 28. listopada, da bi se potom vratio u Vagu gdje nastavlja svoje retrogradno kretanje do 4. studenog. Kao rezultat, nakon 28. listopada 2020., postoji veća opasnost od nesporazuma u vezama s drugima , bez obzira na prirodu tih veza. Sugerira svima nama da pokušamo pažljivo saslušati gledište drugih jer samo tako možemo raščistiti potencijalne napetosti i sukobe bez pokretanja novih. S druge strane, mogla bi postojati predispozicija za povratak prema prošlosti i iznova razmišljanje o nekim prošlim vezama. To bi moglo biti korisno samo ako vodi do zaključaka i učenja lekcija te konačno dosezanja točke puštanja svega što se dogodilo.

Mars, u retrogradnom kretanju u Ovnu (što znači u njegovom Domicilu) od prošlog mjeseca, ponavlja napete aspekte s planetima iz Jarca: Jupiterom, Saturnom i Plutonom. Ti su se aspekti dogodili i u kolovozu, prije povratka Marsa, a ponovit će se u prosincu 2020. i siječnju 2021., nakon što se Mars vrati u svoje izravno kretanje. Kao rezultat, možemo očekivati ​​da će kraj godine donijeti rješenje nekih problema koji su nas mučili i frustrirali. Sve što možemo je naoružati se strpljenjem i prihvatiti da je vrijeme da pogledamo malo u svoju dušu, preispitamo dugoročne planove, revidiramo svoje strategije i preustrojimo svoje snage. Ovi kvadrati koje je Mars napravio s Jupiterom, Saturnom i Plutonom, iako bi se nekima od nas mogli pokazati teškim, daju nam potrebnu energiju da revidiramo ono što smo radili još u kolovozu. Sada će nam biti lakše odrediti slaba mjesta u našim planovima i dobit ćemo priliku popraviti, obnoviti ili, ako je potrebno, čak i smisliti ponovno pokretanje ili krenuti od nule.

Frustracije ovog aspekta mogu izazvati agresivnost koja je do sada bila latentna. Imajući na umu činjenicu da je Mars u retrogradnom kretanju, ističemo da riskiramo da se agresija koja se očituje prema drugima, vrati nama na ovaj ili onaj način. Pazite na to!

Na društvenoj razini, neki se sukobi mogu produbiti i čini se da nas se podsjeća na staru izreku koja glasi ovako: "Prije nego što bude bolje, postat će još gore". Događaji u listopadu 2020. mogu nam pokazati da ponekad ne možemo zakoračiti novim i zdravijim putem ako neke društvene, političke ili ekonomske strukture ne padnu na zemlju.

 

 

Marsov tranzit kroz Ovna može nas sve nadahnuti da otvorimo nove puteve i hrabro krenemo u novim i neistraženim smjerovima. Ali Marsova energija suprotstavlja se energiji planeta u Jarcu, koja je simbol onoga što je staro, pokvareno i zastarjelo.

S druge strane, energija planeta iz Jarca može se koristiti na konstruktivan način kako bismo vremenom uskladili svoje postupke i preoblikovali očekivanja tako da budu realna i dostižna.

Trebali bismo maksimalno iskoristiti tranzite iz listopada 2020. kako bismo pokušali otkriti zašto nismo tamo gdje bismo željeli biti i smognuti snage da radimo ono što smo oduvijek željeli. Možda shvatimo da su neki stekli moć i autoritet nad nama samo zato što smo im dali više povjerenja nego što su zaslužili, a sada je vrijeme da se više uključimo u vlastiti život i vratimo moć i autoritet koji su s pravom naši .

U tim relativno intenzivnim astrološkim okolnostima, Venera tranzitira kroz Djevicu između 2. i 28. listopada, a zatim prelazi u Vagu (njezino prebivalište). Dok prolazi kroz Djevicu, Venera sklapa skladne aspekte s Uranom iz Bika i planetima iz Jarca (Jupiter, Saturn i Pluton). Tako tvori Veliki trigon u zemaljskim znakovima, a njegova energija pomaže nam da uspostavimo ravnotežu, razmišljamo pragmatično, budemo proračunati i poprimimo dugoročnu perspektivu. U vezama s drugima, skloni smo biti raspoloženiji, zahtjevniji i pažljiviji što se tiče detalja koje do sada ne bismo uzimali u obzir. Tijekom ovog perioda naša se naklonost izražava više našim postupcima nego našim riječima, više na pragmatičnoj nego na romantičnoj razini.

Uz svu prisebnost izazvanu Venerinim prolaskom kroz Djevicu, u listopadu 2020. ne možemo se požaliti na nedostatak emocionalnog intenziteta jer imamo dva trenutka Punog Mjeseca: 2. listopada (Mjesec u Ovnu, Sunce se suprotstavlja iz Vage) i 31. listopada (Mjesec u Biku, suprotstavljajući se Suncu u Škorpionu). 31. listopada Mjesec uspostavlja konjunkciju s Uranom (smješten u Biku), što znači da iznenađenja nisu isključena. Događaj, situacija ili veza mogu se iznenada završiti ili u najmanju ruku naglo okrenuti.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

Dnevni Tjedni Mjesečni Godišnji horoskop

Ovan 2020

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop listopad 2020.

Ljubav i veze

Sunce - vladar Ovnove 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze i zabava) - prolazi kroz vašu 7. kuću (veze, partnerstva, udruženja, brak) do 23. listopada 2020., a zatim se pridružuje Merkuru u vašoj kući intimnosti. Venera - vladar Ovnove 7. kuće - prolazi vašom 6. kućom između 2. i 28. listopada, a zatim prelazi ravno u kuću čiji je vladar. Ovaj astrološki kontekst govori o mnogim emocionalnim i odnosnim događajima, pa preporučujemo da ovaj dio svog života shvatite vrlo ozbiljno. Nećete željeti napetosti, ali čak i ako profesionalni žamor i dalje jača i u listopadu, čini se da vaša bolja polovica zna kako se učiniti da se osjećate podržanima, voljenima i željenima. Jedini koji možete pokvariti ovaj sklad ste vi, ako ne pazite da svoj posao ili biznis ostavite pred vratima kad se vratite kući. Također biste trebali pokušati biti razumljiviji i otvoreniji sa svojom boljom polovicom, obratiti više pažnje na njihove potrebe, biti manje iritirani ili agresivni. Pokušajte osvijestiti svoje frustracije i ne pokušavajte ih ispoljavati na drugima. Mars - vladar Ovna - još uvijek je u retrogradnom kretanju u Ovnu, a između 13. listopada i 4. studenog Merkur - planet komunikacije - također je u retrogradnom kretanju kroz Ovnovu kuću intime. Kao rezultat toga, možda ćete se teže izraziti, možda nećete uvijek uspjeti pokazati kako se osjećate i skloni ste povučenosti i reagiranju na pasivno-agresivan način kada vam se netko pokuša približiti. Kao rezultat toga, ovaj aspekt nije povoljan za Ovnove koji žele pridobiti nečije srce ili započeti novu ljubavnu priču. U dugotrajnim parovima mogu postojati problemi vezani uz intimnost i međusobno povjerenje (ili možda nedostatak povjerenja). Vrijeme je za iskrene razgovore sa svojom boljom polovicom, bez agresivnosti ili nervoze. Također biste trebali zaviriti u svoje srce i pokušati vidjeti gdje ste pogriješili u prijašnjim vezama kako biste mogli naučiti potrebne lekcije.

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop listopad 2020.

Ljubav i veze

U listopadu 2020. Venera - vladar Bika - prolazi kroz Bikovu 5. kuću (ljubav, romansa, koketiranje i zabava). Skladni aspekti koje radi Venera ističu povoljan period kad se radi o vašem ljubavnom životu, period tijekom kojeg imate energiju potrebnu za stabilizaciju vaše veze ili napete situacije u vezi ili onu koja prolazi kroz težak period. Ako već imate partnera, možete očekivati ​​uživanje u nekim romantičnim vremenima; ako ne, vrlo je vjerojatno da ćete upoznati nekoga šarmantnog zbog kojeg će vam srce zaigrati. Astrološki kontekst ovog perioda može vam pružiti najbolje okolnosti da izrazite svoje osjećaje prema nekome koga volite ili da vas netko primijeti, a njihova reakcija može biti izvan vaših očekivanja. Tijekom druge polovice listopada preporučujemo da odolite iskušenju pritiska jer riskirate izgubiti sve što ste do sada postigli. Ovo je posebno povoljan period za veze na daljinu koje imaju sve šanse za napredak. Pluton - vladar Bikove 7. kuće (veze, partnerstva, brak) - nastavlja svoje izravno kretanje 4. listopada 2020., što znači da sada počinje period tijekom kojeg se puno toga može raščistiti. Energija koju su vam dali planetarni tranziti u listopadu pomažu vam da se nađete na istoj stranici sa voljenom osobom ili boljom polovicom kada su u pitanju stvari koje su kasno uočene i iznova analizirane, a da nikada niste došli do konkretnog rezultata. Ako neugodnosti i napetosti i dalje traju u vašoj vezi, zvijezde vam pomažu da ne podliježete pritiscima koje vaša bolja polovica može vršiti. Trebali biste obznaniti svoje želje. Razmislite o sebi i onome što uistinu želite od veze. Između 13. i 28. listopada 2020. godine, Merkur je u retrogradnom kretanju kroz Bikovu 7. kuću, što znači da bi moglo doći do svakakvih promjena u mišljenju kada su u pitanju odluke povezane s parom ili da trebate revidirati planove braka ili razvoda (ovisno o slučaju). U svim će se parovima, bez obzira koliko dugo trajali, voditi rasprave o djeci, novcu i nepisanim pravilima koja reguliraju vezu. Preporučujemo da se ne donosi prenagljena odluka, već da se stvari analiziraju mirno i objektivno.

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop listopad 2020.

Ljubav i veze

Mars nastavlja svoje retrogradno kretanje kroz Blizančevu 11. kuću (prijatelji i društveno-profesionalne skupine), a opet stvara napete aspekte s planetima iz vaše kuće intime (Jupiter, Saturn i Pluton) koji su se također dogodili u kolovozu. Kao rezultat toga, neke osjetljive situacije koje su započele u kolovozu mogu se sada pogoršati, i to tako da uistinu napravite vremena da ih raščistite. Ako to ne učinite, kraj godine i početak nove bit će težak. Preporučujemo da pokušate očistiti svoje srce i zavoljeti život. Sunce osvjetljava 5. kuću Blizanaca (ljubav, romantika, zabava, koketiranje) do 23. listopada. Budući da je Sunce vladar Blizančeve kuće komunikacije, možete očekivati ​​značajnu pomoć kako biste pronašli prave riječi za upotrebu u emotivnim stvarima što će dovesti do razjašnjenja stvari u opuštenijim, smiješnijim i razigranijim tonovima. Još jedan značajan oblik energetske podrške dolazi od Venere, koja prolazi kroz Blizančevu 4. kuću (obitelj, kuća, dom) između 2. i 28. listopada 2020. Kao rezultat toga, čak i ako još uvijek naiđete na neke probleme koji zamagljuju vaš ljubavni život, općenita je tendencija ka usklađivanju s vašom rođenom obitelji i s vašom novom obitelji (ako je imate) i pronalaženju pouzdane emocionalne podrške kod vaših bližnjih i dragih. Napeti aspekti koje čini retrogradni Mars sugeriraju da bi ljubomora, vaša pratnja ili pratnja vaše bolje polovice mogli pokrenuti neke neugodne rasprave. Također možete zaključiti da morate ozbiljno analizirati budućnost (11. kuća) romantične veze. Slobodni Blizanci - i ne samo oni - imaju tendenciju miješati prijateljstvo sa seksualnom privlačnošću, ali rezultati nisu oni koje biste mogli očekivati. Budite oprezni i razboriti!

 

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop listopad 2020.

Ljubav i veze

U listopadu 2020. Mars, očitim retrogradnim kretanjem, ponovno radi kvadrate koje je radio u kolovozu s Jupiterom, Saturnom i Plutonom, smještenima u 7. kući Raka (veze, partnerstva, brak). Kao rezultat, vrijeme je da analizirate neke situacije koje su započele u kolovozu i imaju veze s vašim ljubavnim životom (ali ne samo s njim). Vrlo je vjerojatno da ćete proći kroz neke neizvjesnosti povezane s vašim brakom ili vezom koja ide prema braku. Moglo bi doći do sukoba zbog nesporazuma ili različitih ciljeva partnera, a stvari bi mogle završiti u ratu predbacivanja. U mnogim slučajevima nedostatak zrelosti i / ili razlučivanje odnosa će reći svoje. Ova iskustva koja vam uzdrmaju život i natjeraju vas da preispitate svoju sigurnost, zapravo vam daju vrlo korisne lekcije koje će vam pomoći da bolje razumijete ulogu braka u vašem životu, kako mu vi možete doprinijeti da nesmetano teče i što trebate učiniti kako biste preuzeli odgovornosti koje bi trebale biti vaše. Pluton - vladar 5. kuće Raka (ljubav, romantika, zabava, ljubavne veze) - zaustavlja svoje retrogradno kretanje 4. listopada. Kao rezultat, sada započinje period tijekom kojeg se mnoge emocionalne i odnosne stvari mogu raščistiti. Neki bi se Rakovi mogli nositi s iznenađenjima koja ih prisiljavaju da revidiraju svoje dugoročne projekte u vezi s brakom ili bračnim statusom. Ishod tih situacija mogao bi se dogoditi negdje u prosincu 2020. ili u siječnju iduće godine. Dotad imate dovoljno vremena da ozbiljno razmislite i shvatite što to zaista želite na emocionalnoj razini. Merkur je retrogradan između 13. i 28. listopada u 5. kući Raka, a zatim, sve do 4. studenog, nastavlja svoje retrogradno kretanje kroz vašu kuću obitelj i doma. To vam daje izvrsnu priliku da se prisjetite lijepih vremena u vašoj vezi i oživite romantiku u svom partnerskom životu. S druge strane, netko iz vaše prošlosti može se vratiti u vaš život ili biste mogli doći u iskušenje da se vratite bivšoj ljubavi. Preporučujemo pažljivu analizu vaših mogućnosti, ali ne i donošenje konačne odluke.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop listopad 2020.

Ljubav i veze

Čini se da u listopadu 2020. ima puno stvari za riješiti u nekim brakovima Lavova, pogotovo ako su u posljednje vrijeme vezu obilježile razne poteškoće i nesporazumi. Uran - vladar Lavove 7. kuće (veze, partnerstva i brak) - suprotstavlja se Merkuru koji je u retrogradnom kretanju između 13. listopada i 4. studenog. Kao rezultat, novac može predstavljati problem jer može utjecati na vašu sposobnost plaćanja stanarine ili uplate hipoteke, pa morate ozbiljnije porazgovarati sa svojom boljom polovicom o tome što treba učiniti srednjoročno i dugoročno. Možda ćete trebati revidirati neka očekivanja i planove za budućnost ili planove povezane s domom iz snova. Neki Lavovi mogli bi zaključiti da je razdor između njih i supružnika sve veći i veći, da se njihova životna filozofija i uvjerenja čine vrlo različitim i riskiraju da dovedu do prekida veze. Ipak nije vrijeme za donošenje odluka ili postupanje po njima; samo pažljivo razmislite o svakoj svojoj težnji i zajedničkim dugoročnim ciljevima. Mars - u očiglednom retrogradnom kretanju kroz Lavovu 9. kuću - ponovno čini kvadrat koji je u kolovozu napravio s Jupiterom - vladarom vaše 5. kuće (ljubav, romantika, ljubavne veze, flert, zabava) - smještenim u vašoj 6. kući, zajedno sa Saturnom i Plutonom. Kao rezultat toga, ako ste jedan od Lavova koji u svom ljubavnom životu proživljavaju teška vremena, preporučujemo vam strpljivo i lucidno revidiranje nekih ideja i pogleda na život u paru. Kvadrate koje je Mars napravio s planetima iz vaše 6. kuće trebali bi ozbiljno shvatiti i Lavovi koji još uvijek traže ljubav, pogotovo ako ih zanima veza na daljinu ili veza s nekim iz druge kulture. Veza bi mogla proći kroz proces reformiranja ili jednostavno stvoriti unutarnje napetosti za Lavove jer se osjećaju obveznima prilagoditi neka životna načela i uvjerenja, uključujući i vjerska.

 

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop listopad 2020.

Ljubav i veze

U listopadu 2020. Djevice imaju koristi od tranzita Venere kroz njihov znak između 2. i 28. listopada, što povećava njihov šarm, moć zavođenja, pa čak i moć uvjeravanja. S druge strane, Mars je još uvijek retrogradan u vlastitom Domicilu, što znači u Djevičinoj 8. kući (intimnost, erotika, uzajamno povjerenje, odanost) i ponovno stvara napete aspekte s planetima iz vaše 5. kuće (ljubav, romantika, ljubavne veze) kako bi vas natjerao da dublje razmislite o svom ljubavnom životu. Mnoge Djevice - bilo da su u braku, su dio veze ili su slobodne - mogle bi se nositi s velikim emocionalnim dilemama i pitanjima ljubavi koja se ne mogu zanemariti. Bivša ljubav ili bivši supružnik mogao bi se vratiti i pokušati vas zavesti. Ili možda ne možete preboljeti bivšu ljubav, koja na kraju utječe na vašu trenutnu vezu ili još više smanjuje šanse za novu vezu. Imajući na umu retrogradno kretanje Marsa i kvadrate napravljene s planetima iz vaše 5. kuće, preporučujemo oprez u vašem ljubavnom životu. Neke Djevice mogle bi se čak zaljubiti u pogrešnu osobu, nekog tko ima tajne, skriva stvari ili čak ima druge obveze. Merkur - vladar Djevice - nalazi se u retrogradnom kretanju između 13. listopada i 4. studenog, što sugerira da bi moglo biti problema u komunikaciji i tendencije ka interiorizaciji. Nakon 28. listopada trebali biste razmisliti i definirati vlastite potrebe i želje.

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop listopad 2020.

Ljubav i veze

Astrološka konfiguracija listopada 2020. sugerira da se u ljubavnim životima nekih Vaga može puno toga raščistiti, posebno kada je riječ o onima koji su dugo u braku ili u ljubavnoj vezi. Mars - u retrogradnom kretanju kroz Vaginu 7. kuću (veze, partnerstva, brak) - ponovno stvara napete aspekte s planetima iz 4. kuće, aspekte koji su se događali i ranije, u kolovozu. Kao rezultat, možete očekivati ​​da će složena ili neugodna stvar zauzeti središnje mjesto u vašoj obitelji. Vaša bolja polovica mogla bi proći kroz teže vrijeme obeshrabrenja, imati poteškoća u odnosu s roditeljima, a njihove frustracije mogle bi imati velik utjecaj na vaš život u paru. Također je moguće da ćete uletjeti u prepirke vezane za životne prostore ili način uređenja vašeg doma ili nećete moći postići dogovor o potencijalnom preseljenju, iznosuu stanarine koju si možete priuštiti i slično. Vašoj boljoj polovici vjerojatno treba više vremena za razmišljanje ili želi promijeniti strategiju koju ste dogovorili u kolovozu, nakon rasprava i prepirki. Gledajući na stvari s drugog gledišta, ovaj vam period pruža izvrsnu priliku da zajedno analizirate stvari i, ako je to slučaj, revidirate osnovu na kojoj gradite svoj odnos. Preporučujemo da jedan drugom pružite više slobode misli i kretanja i pokušate se odvojiti jedno od drugog kratko vrijeme, čak i ako živite pod istim krovom, tako da svatko od vas može riješiti svoje misli. Slobodne Vage sklonije su da se vrate svojim prošlim ljubavima, a ne da gledaju unaprijed, a neke Vage čak teže potražiti ili prihvatiti društvo bivšeg ljubavnika. Ali situacije i odnosi ove prirode nisu stabilni i temelje se više na fizičkoj privlačnosti nego na dubokim osjećajima, što zapravo ne ide dobro s onim što Vage obično žele.

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop listopad 2020.

Ljubav i veze

Venera - vladarica Škorpionovih odnosa, partnerstva i braka - prolazi kroz vašu 11. kuću (prijatelji, društveno-profesionalne grupe, internetski svijet) između 2. i 28. listopada, a aspekti koje tvori skladni su, što znači da ste u izvrsnom periodu za druženje, sklapanje prijateljstva i koketiranje. Grupne aktivnosti - čak i neke dobrotvorne ili humanitarne aktivnosti - mogu vas dovesti u kontakt s novim situacijama, okruženjima i ljudima od kojih vam srce može poskočiti. Ne smije se zanemariti ni internetski svijet, ako tražite ljubavnu vezu. Ali ovdje preporučujemo veću brigu, posebno nakon 13. listopada kada Merkur - vladar vaše 11. kuće - započinje svoje retrogradno kretanje kroz Škorpiona. Budući da je Merkur vladar Škorpionove kuće intimnosti, tijekom druge polovice mjeseca mogle bi postojati goruće strasti, ali vrlo je vjerojatno da bi ovu vrstu veze obilježile tajne. Ljudi s kojima dolazite u kontakt mogli bi imati svakakve tajne ili bi ih smetalo što se događa iza zavjese i vaša sklonost manipulaciji. S druge strane, možete maksimalno iskoristiti retrogradno kretanje Merkura kako biste pokušali uspostaviti kontakt s nekim iz prošlosti, nekim za koga još uvijek nešto osjećate.

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop listopad 2020.

Ljubav i veze

U ljubavnim životima mnogih Strijelaca stvari postaju komplicirane ili nejasne, nestabilne i o njima treba puno raspravljati. Od 13. listopada 2020. godine, Merkur - vladar Strijelčeve 7. kuće (veze, partnerstva i brak) - nalazi se u retrogradnom kretanju kroz vašu 12. kuću; Mars se također još uvijek nalazi u retrogradnom kretanju kroz Strijelčevu kuću ljubavi, kojoj je ujedno i vladar, i opet čini napete aspekte s Jupiterom, Saturnom i Plutonom smještenim u vašoj 2. kući. Budući da su se ovi aspekti dogodili i u kolovozu, od tada ćete možda ponovno doživjeti neke situacije povezane s ljubavlju ili ćete možda morati revidirati neke odluke koje ste donijeli tijekom tog perioda. Imajući na umu činjenicu da se Merkur kreće u retrogradnom kretanju kroz vašu 12. kuću, preporučujemo da stvari shvatite ozbiljno kada su u pitanju odnosi i pokušate izvući dublja značenja iz nekih situacija koje su se dogodile u vašoj emocionalnoj prošlosti. U dugotrajnim vezama mogu se pojaviti predbacivanja i možete ponovno razgovarati o nekim neugodnim temama za koje ste mislili da su davno zaboravljene. Čini se da je vaša bolja polovica odlučna da vas natjera da platite za sve grijehe počinjene od početka vremena.S ozbiljnije strane, ističemo da možete iskoristiti retrogradna kretanja Marsa i Merkura kako biste ponovno uspostavili vezu, ponovno postali prijatelji s nekim, zatražili oprost ako ste pogriješili, i pokazali se tolerantnijim sa svojom boljom polovicom. Nakon 13. listopada 2020. skloni ste pogrešnom tumačenju ili nerazumijevanju onoga što govori vaša bolja polovica - ili obrnuto. Budite oprezni! Parovi koji ne prolaze kroz probleme imaju priliku zajedno revidirati neke dugoročne projekte i izmijeniti ih tako da budu realniji i imaju veće šanse biti ostvareni.

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop listopad 2020.

Ljubav i veze

U ljubavi ste idealističniji nego inače, a istodobno ste otvoreniji prema avanturama i ljudima drugih nacionalnosti ili s drugačijim sustavima uvjerenja od vašeg. Budući da Venera - vladarica Jarčeve ljubavi - prolazi vašom 9. kućom između 2. i 28. listopada, pored sebe želite nekoga od koga imate što naučiti, nekoga s dubljim razumijevanjem ljubavi. Ali vi ste skloni previše analizirati stvari kada je ljubav u pitanju i više padate na njezinu ideju nego na osobu. U listopadu 2020. mnogi Jarci imaju tendenciju naginjati platonskim ljubavima ili brkati prijateljstvo s ljubavlju - posebno tijekom druge polovice mjeseca. Od 13. listopada Merkur se kreće u retrogradnom kretanju kroz vašu kuću društvenog života i prijatelja, pa bi u vašem ljubavnom životu moglo biti svakakvih bizarnih ili neočekivanih događaja. Afera rođena između 6. i 9. listopada mogla bi se pretvoriti u prijateljstvo između 18. i 21. listopada ili obrnuto. Stvar se razjašnjava sljedeći mjesec, pa preporučujemo da se ne uzrujavate i ne žurite s donošenjem zaključaka; neka se stvari poslože same i pokažu kuda idu. U dugotrajnim parovima mogli biste nastaviti neke žestoke i stresne rasprave o životnim prostorima, organiziranju svoje obitelji, nekoj transakciji nekretnina, preseljenju i slično. Sve vas to nervira, umara i u vama budi starije ogorčenosti ili neke obrasce koje ste naslijedili od svoje obitelji. Trebali biste pokušati otkriti jesu li vaše reakcije više povezane sa nekim starijim problemima, a ne s vašim životom u paru ili vašom boljom polovicom.

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop listopad 2020.

Ljubav i veze

Taman kad ste pomislili da ste postigli dogovor sa svojom boljom polovicom, stvari se opet zabrljaju - i ne možete kriviti samo partnera. Oboje ste nestabilni, stalno mijenjate mišljenje. Budući da je Mars još uvijek u retrogradnom kretanju kroz Vodenjakovu 3. kuću (komunikacija, razmišljanje, učenje, razmjena ideja) i ponovno radi kvadrate s planetima iz vaše 12. kuće, preporučujemo da oboje date sebi više vremena za razmišljanje o stvarima. Tijekom ovog razdoblja rješenja nisu toliko očita, ako imamo na umu činjenicu da se Merkur kreće u retrogradnom hodu od 13. listopada. Astrološki kontekst ovog perioda sugerira da bi se stvari trebale raščistiti pred kraj godine. Merkur je vladar Vodenjakove 5. kuće (ljubav, romantika, ljubavne veze, zabava), a njegovo retrogradno kretanje gura vas na analizu vaših emocionalnih potreba. Neki Vodenjaci mogu doći u napast da nastave vezu sa bivšim ili možda s nekim koga su upoznali kroz svoju profesiju, možda sa svojim šefom. Ali to nije dobra ideja jer se Merkur suprotstavlja Uranu - vladaru Vodenjaka - što znači da bi obnavljanje veze koja je odavno okončana dovela do komplikacija. Ostali Vodenjaci imaju tendenciju sukobljavanja s bivšima i moglo bi doći do ogovaranja, ocrnjivanja ili problema s podjelom vrjednosti (u slučaju onih koji prolaze kroz razvod). Ako ste u takvoj situaciji, preporučujemo ne guranje stvari, već strpljenje do druge polovice sljedećeg mjeseca.

 

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop listopad 2020.

Ljubav i veze

Između 2. i 28. listopada 2020. dobivate pozitivan utjecaj Venere koja prolazi kroz Ribinu kuću odnosa i braka. Venera je vladar vaše 8. kuće (intimnost, erotika, uzajamno povjerenje), a njezini skladni aspekti govore o romantičnim prilikama, prijateljstvima i ponovnom povezivanju s onim koga volite (ako prolazite kroz teže vrijeme). Favorizira se i komunikacija o osjetljivim pitanjima srca koja vam pomaže riješiti neke sumnje koje su proganjale vašu romantičnu vezu. Slobodne Ribe više privlače ljubavne veze koje se temelje na strasti, a ne dubokim osjećajima. Mnogi od njih teže ka ljubavnoj povezanosti koja je čvrsta i duboka veza, ali u listopadu 2020. postaju robovi vlastitih osjetila. Preporučujemo oprez jer 13. listopada Merkur - vladar 7. kuće Riba (partnerstva, brak) - započinje svoje retrogradno kretanje. Nakon tog datuma ne biste trebali donositi veće odluke kada je riječ o vašem ljubavnom životu ili braku. Ako ste uključeni u vezu na daljinu ili u vezu s nekim iz druge kulture, ona bi mogla nazadovati ili biti obilježena zbunjenošću. S druge strane, možete maksimalno iskoristiti retrogradno kretanje Merkura kako biste preispitali svoja uvjerenja i ideje o ljubavi, vezama, braku ili zasnivanju obitelji.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com