Mjesečni horoskop za Lipanj 2019. ❤️❤️❤️

Merkur izlazi iz svog domicila, iz Blizanaca 4. lipnja 2019. godine, prelazi u Raka, gdje ostaje do 27. lipnja 2019. godine. Merkur u Raku podržava sve što ima veze s komunikacijom i osjećajima. Lakše ćemo se izražavati, riječi će poteći ravno iz srca. Ako imate određene probleme iz prošlosti koji vas tište, sada je pravo vrijeme da sve pokušate razjasniti. I prema ljudima oko nas bit ćemo susretljiviji i otvoreniji, a u komunikaciji ćemo pokazati više suosjećanja i razumijevanja. Lakše ćemo se zbližavati s drugima, ali i uspostaviti bolje odnose s najbližima.

Ako ste prekinuli kontakt s nekim članom obitelji, sada je pravo vrijeme da pokušate obnoviti odnos. Ohrabrite se, nazovite tu osobu ili joj pošaljite poruku. Neki će potražiti stare prijatelje iz djetinjstva ili osobe koje su ostavile snažan utisak u prošlosti, ali se kontakt nije održao.

Onaj manje ugodan dio boravka Merkura u Raku je subjektivnost i pojačana osjetljivost. To znači da bi stvari mogli shvatiti previše osobno, posebno ako uzmemo u obzir da se u Raku nalazi i Mars. Nakon 21. lipnja Sunce obasjava Raka.

 

Mars i Neptun iz Raka prave harmoničan aspekt s Neptunom iz Riba od 12. do 15. lipnja i susreću Sjeverni Čvor između 11. i 16. lipnja. Kreativnost, sjajne ideje i bujna mašta uzeti će maha, ali može doći i do stvaranja iluzija. Ili se može raditi o maštanju do zadnjeg trenutka, dok se ne pokaže da nema rizika i da smo sigurni. U ovom periodu ne bi trebali dopustiti da stvari eskaliraju, nemojte dopustiti da se frustracije povećavaju. Ako je uopće moguće nastojte to izbjegavati dobrom komunikacijom.

Lipanj je mjesec lijepih i romantičnih gesta, povezivanja duša. Možda ćemo pokazati svoju ranjivu stranu i biti brižni i puni podrške prema drugima.

Naši se životi mogu promijeniti na bolje zahvaljujući lijepim riječima i gestama ili susretu s osobom iz prošlosti ili druženju s članom obitelji.

 

Predispozicija romantici i melankoličnosti bit će upotpunjena potrebom za intelektualnom stimulacijom, flertanjem i zavođenjem koje više proizlazi iz uma nego samo tijela. Taj trend podržava i Venera koja prolazi kroz Blizance 9. lipnja 2019. godine. Isto podržava i Sunce u Blizancima, do 21. lipnja 2019. godine. Bit ćemo društveniji, lakše se upuštati u interakciju, na jedan drugačiji, znatiželjan, ali površan način, dok ćemo iznutra težiti za pažnjom i sigurnosti (Merkur, dispozitor Venere i Sunca, je u Raku).

Zadnja dekada mjeseca je napeta i puna sukoba. Zbog opozicije između Merkura i Marsa, te Saturna i Plutona, sve o čemu smo razmišljali moglo bi se raspršiti. Ljutnju i agresivnost teže je transformirati u nešto pozitivno, negativne emocije mogle bi nas preplaviti, posebno ako su duže vremena potiskivane. Može doći do stvaranja novih napetosti, sukoba i nasilja na društvenom i političkom nivou ili bi mogli svjedočiti nesreći i slično.

Vjera, mašta i potreba za širenjem vidika mogu se dobro uklopiti s realističnim Saturnom, pa možemo izgraditi solidne temelje za najviše privatne, društvene i duhovne težnje. Svatko od nas morat će donijeti odluku o izbjegavanju ili direktnom sučeljavanju i o bivanju u svijetu mašte ili uplitanju u realnosti.

 

Umjesto da se zavaravamo lažnim optimizmom i držimo se pretjerano pozitivnog stava na temelju lažnih i štetnih uvjerenja, trebali bi uložiti napor i vratiti se u težu realnost svakodnevice prije nego što se situacija omakne kontroli i to postane opasno.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop lipanj 2019.

Ljubav i veze

S Venerom u Blizancima od 9. lipnja 2019. godine djelovat ćete samopouzdano i naći ćete prave riječi i na pravi način ćete pokazivati pažnju. Iskoristite povoljne okolnosti i razriješite stare nesporazume i probleme sada kada ste prilagodljiviji i popustljiviji. Voljena osoba bolje će reagirati, ako ne vršite nikakav pritisak. Otvorite svoje srce i podijelite s voljenom osobom svoju stranu priče ili što god da vam je u mislima. Mars, vladar Ovna, ali i vaše kuće intimnosti, prolazi kroz vašu 4. kuću (obitelj, korijeni, temelji emocija) i pridružuje mu se Merkur od 4. do 27. lipnja 2019. godine. Razmislite o temeljima na kojima ste gradili vezu, zatim o zamjerkama koje su se gomilale tijekom vremena i razgovarajte o svemu s voljenom osobom. Povoljan je period za one koji traže novu ljubav. Možda primijetite zgodnog susjeda ili susjedu, a možda vam priđe radni kolega ili radna kolegica. Ako imate u cilju dodatno obrazovanje ili kakav tečaj, to je dobro, jer vas može dovesti u krug ljudi koji će biti vrijedni vaše pažnje. Čini se da fizička privlačnost neće više biti na prvom mjestu, nego će vas privlačiti intelektualci. Nemojte požurivati stvari, jer bi mogli sve upropastiti!

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop lipanj 2019.

Ljubav i veze

Voljni ste više nego ikada da pokažete pažnju voljenoj osobi, da joj budete podrška i oslonac i da se bolje povežete. Možda ćete prolaziti fazu melankolije, fazu prisjećanja i vraćanja u prošlost. Prisjetit ćete se radosti i uzbuđenja kroz prvi susreti ljubavi kakva je nekoć među vama bila. Ako niste u vezi, osvajat ćete slatkorječivošću, zračiti toplinom i privlačiti druge. Pluton, planeta koja vlada partnerstvom Bika, je retrogradan i zato neće biti napretka u problematičnim vezama ili vezama na daljinu. Unatoč tome, stvari se mogu začiniti slatkim riječima i bolje ćete razumjeti potrebe voljene osobe. Ipak, trebat će uložiti truda, obostrano, kako bi ostvarili kompromis ako imate različita uvjerenja. U nekim slučajevima privremeno razdvajanje može biti dobro, jer daje pogled na situaciju iz drugog kutka. Od 20. lipnja svađe mogu postati češće kod parova kod kojih je uvijek bilo napetosti. Ako ste ušli u novu vezu, izbjegavajte manipuliranje i emotivne ucjene. Budite strpljivi, stvari se ne mogu izgraditi preko noći!

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop lipanj 2019.

Ljubav i veze

Venera, planeta koja vlada kućom ljubavi, aferama i zabavom Blizanaca, ulazi u Blizance 9. lipnja 2019. godine. Čini se da će vas okolina lakše zavoljeti i dobivat ćete puno pažnje od potencijalnih partnera. Zračit ćete šarmom, magnetizmom, vedrinom i inteligencijom. Pripazite na koji način se izražavate kada otkrivate svoje ideje! I nemojte previše pričati! I nemojte potpisivati sami sebi nagrade i zasluge! Blizanci koji nisu u vezi mogli bi biti previše zaigrani i tako propustiti dobru priliku za dugoročnu vezu, zato što su nezasitni. Ako ste dugo u vezi, voljena osoba mogla bi vam prigovarati, između ostalog da namjerno bježite na posao, koji vam je utočište i tako izbjegavate kućne obaveze i razgovore o problemima. Lipanj može značiti razbijanje iluzija o braku ili namjeri ulaska u brak ili čak o voljenoj osobi. Pun Mjesec 17. lipnja 2019. godine može donijeti preokret, krizu, tren kada se mora donijeti važna odluka koju do sada niste mogli donijeti. Na sreću, bit ćete optimistični i ako uspijete pratiti što vam voljena osoba govori, tada će sve biti dobro. Ako vam se netko sviđa duže vremena, sada odlučno pristupite toj osobi. Nakon 18. lipnja 2019. godine oluja je pred vama: ljubomora, sumnje, optužbe i svađe oko zajedničkog novca. Jedino vas iskrenost i poštenje mogu izvući iz toga.

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop lipanj 2019.

Ljubav i veze

Tijekom lipnja 2019. godine Mars je u Raku i pridružuje mu se Merkur (između 4. i 27. lipnja) i Sunce (od 21. lipnja). Sjajit ćete, bit ćete zavodljivi, ali možda više zainteresirani za sebe i ostvarenje svojih društveno - profesionalnih ciljeva nego za ljubav. Neki Rakovi će biti u senzualnijem raspoloženju, ali opet neće imati interes za ulazak u ozbiljnu vezu, ako su sami. Ako ste u vezi a radije bi se posvetili razvoju karijere, budite otvoreni i iskreni prema voljenoj osobi, jer ćete jedino tako spriječiti kaos, barem u prvom djelu mjeseca. Merkur vas podržava i pomoći će vam da izaberete mudre riječi i objasnite voljenoj osobi da je sada vaše vrijeme i da vam treba više prostora i vremena kako bi odlučili u kojem smjeru želite da se stvari odvijaju nadalje. Nemojte niti pomišljati na uvjetovanje ili na emotivne ucjene. U drugom djelu mjeseca odnos s voljenom osobom mogao bi se zakomplicirati i čini se da ćete biti neusklađeni. Ako ste u stabilnoj vezi ili braku, neke neugodne stvari izaći će na svjetlo dana i nećete ih više moći izbjegavati. Može se dogoditi da ni sami više ne znate što točno želite u ljubavnom životu. Dobar savjet je da se odmaknete i uzmete vremena za razmišljanje.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop lipanj 2019.

Ljubav i veze

Potištenost, dnevna sanjarenja i iluzije mogu vas puno koštati u ljubavnom životu tijekom lipnja 2019. godine. Bilo bi mudro da procijenite ponovno svoje stavove o vezi u kojoj ste i da razmislite o odlukama koje ste donijeli tijekom siječnja. Za mnoge od vas ljubomora, obostrano nepovjerenje i razočaranja mogu biti dio svakodnevice. Sunce, vladar Lava, boravi u vašoj 11. kući (prijatelji, društveno - profesionalne grupe) do 21. lipnja 2019. godine. Pridružuje mu se Venera 9. lipnja 2019. godine. Mogli bi upoznati atraktivne, privlačne osobe i neće vam nedostajati flertova i zabave. Savjetujemo da budete suzdržani, jer se avanture mogu zakomplicirati, posebno ako padnete pod iskušenje i uđete u tajnu vezu s osobom koja već je u dugoj vezi ili braku ili ako ste vi u dugoj vezi ili braku. Isto tako, nemojte miješati prijateljstvo i ljubav. Sretni brakovi prolaze sjajan period, ispunjen romantikom, poezijom, to je period ispunjen zadovoljstvima. Želja za prinovom još ne donosi rezultate i ne bi trebali to požurivati medicinskim procedurama ili zahvatima. Pun Mjesec 17. lipnja 2019. godine razbit će iluzije nekih Lavova o obnovi veze s bivšom ljubavi.

 

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop lipanj 2019.

Ljubav i veze

Između 4. i 27. lipnja 2019. godine, planeta koja vlada Djevicom, Merkur prolazi kroz kuću prijatelja, grupnih projekata, zaštitnika i društvenog života. Bit ćete ugodno društvo drugima, prijateljski naklonjeni i rado ćete drugima pomagati. Ako niste u vezi, izlazak s prijateljima ili okupljanje radi određene svrhe donosi nova poznanstva sa zanimljivim osobama i budi se obostrana privlačnost i otkrivaju se zajednički interesi. Ali, to se neće brzo razviti u strastvenu ljubavnu priču, trebat će vremena, strpljenja i zaista dobro upoznavanje. Nekim Djevicama se mogu uporno udvarati osobe koje su u braku, posebno u zadnjoj dekadi mjeseca. Ako se nađete u takvoj situaciji, savjetujemo da jasno postavite granice. Ako ste u dugoj vezi ili braku, mogli bi se naći u začaranom krugu i lagati samima sebi o nekim aspektima života u paru. Ipak, tranziti planeta tijekom lipnja 2019. godine daju vam realističan pogled. Smislit ćete konstruktivne strategije i naći konstruktivna rješenja. Ako ste došli do zaključka da nemate više što tražiti zajedno, prvo to priznajte sebi i prekinite vezu. Za neke, projekt vezan za kuću ili odluka o zajedničkom životu neće proći onako kako se očekuje.

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop lipanj 2019.

Ljubav i veze

Vaš ljubavni život može biti pun sukoba ili će radnim kolegama i suradnicima vaš ljubavni život biti glavna tema, što neće biti ni najmanje ugodno. U drugoj polovici lipnja 2019. godine očekujte sve vrste napetosti i sukoba. Možda će voljena osoba biti protiv vaših roditelja ili obrnuto. Možda vaši roditelji neće odobravati vašu odluku o ulasku u brak ili vaš izbor partnera ili im se neće svidjeti ugled te osobe ili ono s čime se ta osoba bavi. Sve te nevolje neke parove će još više zbližiti i učvrstiti temelje na kojima grade vezu. Bolja komunikacija, uvažavanje, spoznavanje potreba i želja osnažit će spone koje vas vežu. Ako tražite novu ljubav, savjetujemo da budete strpljivi, jer tijekom lipnja 2019. godine neće biti napretka. Može se dogoditi da se sprijateljite s nekim i da zaiskri strast i privlačnost, ali to će se prije svega odviti na intelektualnoj razini. Možda trebate promijeniti taktiku ili pogled na vaš društveni život, što podržava i Mlad Mjesec 3. lipnja 2019. godine. Tako ćete upoznati ljude iz drugačijih krugova koji su zanimljiviji i privlačniji.

 

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop lipanj 2019.

Ljubav i veze

Venera, planeta koja vlada partnerstvom i brakom Škorpiona, 9. lipnja 2019. godine ulazi u vašu 8. kuću (intimnosti) i pridružuje joj se Sunce (do 21. lipnja). To znači da je atmosfera dobra za produbljavanje osjećaja, izgradnju obostranog povjerenja, odanost, buđenje strasti i za ljubav. Ako ste tek ušli u vezu, ući ćete u fazu dubljeg povezivanja i snažnijih osjećaja. Jedna od tema tijekom lipnja je transformacija ljubavi ili veze koja dobiva novu dimenziju, fizički, psihički i emotivno. Tranziti tijekom lipnja povoljni su za ugađanje, nježnost, bliskost, erotiku i otvara vašu dušu na način koji niste nikada do sada iskusili, potpuno će vas preplaviti osjećaji i senzacije, toliko intenzivno, da u nekim slučajevima može postati i destruktivno. U zadnjem tjednu mjeseca neki Škorpioni će pretjerivati i mogu se naći u vrlo kompliciranim tajnim vezama. Koliko god da je jaka želja, pokušajte se suzdržati i ne upuštajte se u rizik, čak i da se radi samo o novcu. Ako niste u vezi, imat ćete novih prilika u prvoj polovici mjeseca. Neptun, vladar kuće ljubavi Škorpiona, kreće retrogradno 21. lipnja 2019. godine. Od tada očekujte zbunjujuće okolnosti. Nećete se moći jasno izraziti ili objasniti što vam je u mislima i srcu i zanosit ćete se iluzijama. Dajte si vremena kako bi jasno procijenili svoje osjećaje.

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop lipanj 2019.

Ljubav i veze

Mlad Mjesec 3. lipnja 2019. godine utječe na 7. kuću Strijelca (partnerstva i brak). Brak ulazi u novu fazu i bit će manje sukoba oko principa ili idealiziranja. Promjena će biti i u seksualnom životu, ako pokažete da vam je stalo do partnerovih potreba i ako se potrudite razumjeti partnerove želje i strahove. Ako niste u braku, mogli bi upoznati neobičnu osobu s kojom ćete se naći na istoj intelektualnoj razini, uz snažnu privlačnost. U prvoj polovici mjeseca zaista bi mogli ući u vezu s takvom osobom. Ako nakon 20. lipnja upoznate nekog novog, privlačnost će biti jaka, ali kratkotrajna. Od 9. lipnja 2019. godine 7. kuću Strijelca aktivira prisustvo Venere, pa možete očekivati poboljšanje u vašem ljubavnom životu. Ako ste u vezi s osobom s posla, to bi moglo postati nešto ozbiljno. Drugi značajan aspekt je tranzit Merkura (vladar kuće partnerstva Strijelca) kroz kuću intimnosti između 4. i 27. lipnja 2019. godine. Od 21. lipnja pridružuje mu se i Sunce i u društvu su Marsa (vladara kuće ljubavi Strijelca). Ovi planetarni tranziti podupiru emotivnu bliskost. Glavna tema tijekom lipnja može biti vrijeme koje provodite s voljenom osobom i kako ga provodite.

 

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop lipanj 2019.

Ljubav i veze

Aktivirana je 7. kuća Jarca (partnerstva i brak) tijekom lipnja 2019. godine. Marsu, koji je već tamo, se pridružuje Merkur (između 4. i 27. lipnja) i Sunce (od 21. lipnja). Više no ikada voljni ste uložiti više truda u vezu i imate više interesa. Potrudit ćete se ako želite nekog nanovo osvojiti ili dokazati voljenoj osobi da se može osloniti na vas kada vas treba. Osim toga, pokazat ćete svoju strastvenu stranu, vašu sposobnost zavođenja, sposobnost da pridobijete naklonost voljene osobe ili srce osobe koja vas privlači ako tražite novu ljubav. U tom slučaju novu ljubav možete upoznati u svakodnevnim situacijama; u redu dok čekate da platite račun u trgovini ili kroz nekakav događaj na poslu. Društveni život postaje bogatiji što je dobro za vašu sadašnju vezu ili za ljubavni život ako tražite nekog posebnog. Lipanj je povoljan mjesec i za one koji planiraju ulazak u brak ili organiziraju vjenčanje, jer će to biti događaj koji će se pamtiti.

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop lipanj 2019.

Ljubav i veze

Mlad Mjesec 3. lipnja 2019. godine aktivira 5. kuću Vodenjaka (ljubavi, avantura, flerta), što znači da ćete imati priliku da začinite svoj ljubavni život. Možda ćete voljenu osobu iznenaditi romantičnom večerom što će vas zbližiti. Ako niste u vezi, a netko vas privlači, iskoristite povoljne okolnosti i pokažite toj osobi da vam je stalo, pozovite tu osobu u kino, na izložbu i slično. Sunce, vladar 7. kuće Vodenjaka (partnerstvo i brak) boravi u vašoj 5. kući do 21. lipnja 2019. godine. Venera mu se pridružuje 9. lipnja, što znači da ste u posebnom, romantičnom i ispunjavajućem periodu. Ovo je najbolji period da pokažete svoju moć zavođenja! Mogli bi s voljenom osobom otići na romantično putovanje ili ako vas netko privlači, a nije blizu, mogli bi otputovati samo da vidite tu osobu (možda čak i u inozemstvo). Ako ste u dužoj i stabilnoj vezi, ovo je vrijeme za uživanje u dvoje, za zaigranost i za buđenje strasti. Ako niste u vezi, nećete se moći požaliti, jer će biti puno novih prilika. Imajte na umu to da je ovo period više za kratkotrajne avanture ili neobavezne veze, nego za dugotrajne ozbiljne veze.

 

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop lipanj 2019.

Ljubav i veze

Vaša 5. kuća (ljubav i avanture) je već aktivirana prisustvom Marsa tijekom lipnja 2019. godine. Pridružuju mu se Merkur, vladar kuće partnerstva (između 4. i 27. lipnja) i Sunce (od 21. lipnja). Imat ćete više samopouzdanja i skupit ćete hrabrosti da priznate ono što osjećate osobi koja vas privlači ili s kojom ste započeli vezu. Ako ste u dužoj vezi ili braku, neće nedostajati romantike, nježnosti i poezije obasjane mjesečinom. Unatoč tome, ipak pripazite što govorite i koja dugoročna obećanja dajete, jer Neptun, vladar Riba, kreće retrogradno 21. lipnja. Zbog toga bi mogli biti zbunjeni i zaista će vam trebati vremena da razbistrite svoje misli i razjasnite sebi što uistinu želite nadalje u životu. Čak bi i druge mogli zbuniti. Najbolje bi bilo da ne dajete lažne nade. Od samog početka budite iskreni. Ako doista ne znate želite li se vezati ili ne, nemojte biti dvosmisleni.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
tarotkala
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com