Mjesečni horoskop za Kolovoz 2019. ❤️❤️❤️

Zvijezde su nam naklonjene tijekom kolovoza 2019. godine. Prave harmonične aspekte i ohrabruju nas. Konačno bi se mogli odlučiti za godišnji odmor, putovanje, zabavu i opuštanje. Vrijeme je za pauzu od užurbanog i stresnog tempa.

Vatrena energija Lava naglašena je tijekom kolovoza. Kroz Lava prolaze Merkur (11.- 29. kolovoza), Mars (do 18. kolovoza), Venera (do 21. kolovoza) i Sunce (do 23. kolovoza). Mnogi će otkriti da imaju dovoljno hrabrosti da krenu s nečim novim, da nauče nešto novo, da potraže novu perspektivu i smjer.

Strast, romantika i želja za flertanjem, ali i za dramatičnim reakcijama koje su glasne i često pretjerane - dio su našeg svakodnevnog života. S druge strane, žudnja za pustolovinom, rizik i potreba da budemo u centru pažnje, da nam se dive i da nas slušaju, vodi nas ravno u nevolje, u nezgodne, u besmislene i komične situacije.

 

 

1. kolovoza 2019. godine Merkur završava retrogradno kretanje, a Jupiter 11. kolovoza. Konačno ćemo imati jasnu sliku, koncentraciju potrebnu za učenje i moći ćemo donositi odluke za koje treba hrabrosti, pod inspiracijom koja dolazi kroz intuitivne spoznaje. Imat ćemo široke poglede i perspektivu kada se radi o nama samima i svijetu oko nas. Imajmo na umu  da harmonični aspekti među planetima mogu značiti i vrijeme u kojem ćemo se prepustiti užicima, vrijeme samodostatnosti, lijenosti i pogodnosti svih vrsta.

Nakon 28. kolovoza 2019. godine sve više i više planeta pristiže u Djevicu, pa ćemo se suočiti s velikim zemljanim trigonom: Uran u Biku, a Saturn i Pluton u Jarcu. To znači da ćemo imati podršku kako bi mogli napraviti analizu, dobru procjenu i pokrenuti stvari. Imat ćemo dovoljno hrabrosti da uzmemo stvari u svoje ruke, odredimo smjer, razradimo strategiju i slijedimo put do ostvarenja jasnih ciljeva.

Možemo to protumačiti i kao dovršavanje stvari koje smo prije pokrenuli i sada ulazimo u fazu u kojoj stvari dovodimo u red, s lakoćom određujemo prioritete i eliminiramo ono što nam više ne koristi. Aktivira se perfekcionizam, ali ne smijemo dopustiti da nam postane to prepreka i da mi postanemo previše skloni analiziranju, jer to nam neće ići u korist. Treba nam konstruktivna akcija. Pod nepopustljivim utjecajem Djevice mogli bi popraviti  financijsku situaciju i otkriti radost druženja i rada s drugima zbog ostvarenja zajedničkih ciljeva.

 

 

S Marsom i Venerom u Djevici bit ćemo motiviraniji i ulagat ćemo više truda i energije u odnose s drugima i s voljenom osobom. Pod utjecajem Lava sada možemo očekivati konkretne činjenice, strast i riječi pune ljubavi i djela koja to dokazuju, kroz rješavanje svakodnevnih poslova i obaveza. Odnosi će postati bliskiji i bolji. U ovom periodu stvari postaju jasnije, lakše se pronalaze slabe točke u odnosima s drugima, bez obzira na njihovu prirodu.

Nakon 18. kolovoza 2019. godine produktivnost raste, pa je to dobar period za teže, dosadne ili zahtjevnije zadatke i obaveze.

 

 

Možemo iskoristiti tranzite planeta kroz Djevicu i odlučiti se za zdraviji život, te lakše odoljeti iskušenjima da preuzimamo previše posla ili obaveza i slično.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop kolovoz 2019.

Ljubav i veze

Kolovoz 2019. godine mogao bi biti mjesec koji ćete pamtiti kada se radi o ljubavi. Savjetujemo da iskoristite energiju Mladog Mjeseca (31. srpnja) i da donesete odluku o smjeru kojim želite da se vaš ljubavni život odvija. Razmislite o načinu na koji iskazujete ljubav prema voljenoj osobi? Želite li možda ponovno osvojiti nečije srce? Mlad Mjesec aktivira vašu 5. kuću, a to je kuća ljubavi, zabave i kreativnosti). I ovaj mjesec vaša je 5. kuća prepuna planetima: Merkur (od 11. do 29. kolovoza), Mars (do 18. kolovoza), Venera (do 21. kolovoza) i Sunce (do 23. kolovoza). Ako ste slobodni, ljubavni život okupirat će vam misli cijelo vrijeme. Spremni ste za zabavu! Kreativni, optimistični i društveni - bit ćete neodoljivi. Imate potrebu biti u centru pažnje, pa malo pripazite kako ne biste pretjerali. Nemojte stvari uzimati zdravo za gotovo. Bilo da ste slobodni ili u braku, obratite pažnju na potrebe voljene osobe i razmislite što točno želite. U ovom periodu možete popraviti odnos s voljenom osobom, a ako ste slobodni, mogli bi ući u novu vezu. Merkur kreće direktnim hodom 1. kolovoza 2019. godine i donosi vam novu priliku da razjasnite nesporazume. Nakon 21. kolovoza situacija se smiruje i ulazite u analitičku i racionalnu fazu ili ćete odjednom imati dosta obaveza koje donosi život u dvoje.

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop kolovoz 2019.

Ljubav i veze

Kolovoz 2019. godine nije nužno period velikih osvajanja ili velikih ljubavnih događaja, iako je nakon 18. kolovoza moguće da se pokrenu ljubavne igrice i da se dogodi ono o čemu ste sanjarili. Iskoristite energiju planeta, saberite se i otpustite prošlost i misli o bivšoj ljubavi. Povoljan je period za obiteljski život ili za stvaranje nove obitelji. Ako ste u stabilnoj vezi mogli bi se odlučiti za zajednički život ili zajedničku investiciju koja će vam omogućiti da zajedno uživate. Jednako dobro osjećat će se i Bikovi u braku koji bi se mogli odlučiti za renoviranje i uređenje svog životnog prostora. Ako planirate prinovu, u ovom periodu lakše ćete razgovarati o tome i zajedničkim budućim planovima i obavezama. Sve više planeta ulazi u vašu 5. kuću (ljubav), što znači da su veći izgledi za one koji su slobodni da nađu pravog partnera. U vašu 5. kuću Mars ulazi 18. kolovoza, slijede ga Venera (21. kolovoza), Sunce (23. kolovoza) i Merkur (29. kolovoza). To je najbolji period za pokazivanje pažnje i izražavanje osjećaja. Voljena osoba uzvratit će konkretnim dokazom njene ljubavi prema vama.

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop kolovoz 2019.

Ljubav i veze

Zadovoljstvo, otvorenost prema voljenoj osobi i želja da poradite na vašem odnosu polako se vraćaju u vaš život i ispunjavaju vas optimizmom i vjerom u budućnost. Jupiter, Velika Sreća, kreće direktnim hodom 11. kolovoza 2019. godine, u kući veza i braka Blizanaca, a tom kućom i vlada. Merkur, vladar Blizanaca, također se kreće direktnim hodom tijekom kolovoza. Nesuglasice iz prošlosti sada se mogu razriješiti. Merkur i Jupiter prave trigon između 20. i 22. kolovoza. To su povoljni dani za one koji traže nekog posebnog, ali ako razmišljaju o ozbiljnoj vezi, a ne o avanturi. Oni koji razmišljaju o avanturi neće stići dalje od flertova i vrućih razgovora. Od 18. kolovoza puno planeta ulazi u 4. kuću Blizanaca (obitelj, korijeni, dom). Prvi dolazi Mars, zatim Venera (21. kolovoza), Sunce (23. kolovoza) i Merkur (29. kolovoza). U ovakvim okolnostima oni koji nisu u braku ozbiljnije će razmišljati o ulasku u brak, o zajedničkom životu i stvaranju obitelji. Onima koji su u braku savjetujemo da više vremena provode s članovima obitelji i da se više posvete obiteljskim obavezama.

 

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop kolovoz 2019.

Ljubav i veze

Merkur, planeta komunikacije, kreće direktnim hodom 1. kolovoza 2019. godine. To je prilika za vas da raščistite dosta starih nesporazuma i problema. Od 18. kolovoza se vaša 3. kuća (komunikacije) polako popunjava planetima. To je povoljno vrijeme za rasprave, dijalog i razmjenu ideja.  Novac i dalje može biti osjetljiva tema, ali nemojte biti tvrdoglavi ili sebični. Ako već neko vrijeme postoje sukobi, sada se takva situacija može promijeniti zahvaljujući konstruktivnim razgovorima koji donose i bolje razumijevanje. Razmislite o tome koliko vam vaša veza vrijedi, vrijedi li nastaviti dalje ili je vrijeme da razmotrite druge mogućnosti za vas. Ako ste u neslužbenoj vezi, suočit ćete se s istim pitanjima i razmišljat ćete o tome koliko ulazak u brak može promijeniti vaš život. Slobodni Rakovi bit će poprilično nerealni tijekom kolovoza 2019. godine i sanjarit će o idealnoj vezi, o damama u nevolji i vitezovima u sjajnim oklopima. Savjetujemo vam da date priliku osobi koja vas privlači i da se potrudite upoznati bolje tu osobu. Takva hrabrost može biti nagrađena i  možda otkrijete da je ta osoba upravo onakva o kakvoj sanjate.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop kolovoz 2019.

Ljubav i veze

Lav je pun planeta tijekom kolovoza 2019. godine, što znači da će Lavovi biti više okupirani sobom i činjenicom da ste u dobrom periodu u kojem možete poraditi na osobnom razvoju i individualnim ciljevima. Mlad Mjesec 31. srpnja 2019. godine pogurat će vas prema obnovi, promjeni stila, izgleda i razmišljat ćete o tome kako se pokazujete pred drugima. Neki će biti dosta sebični, što može narušiti odnose s drugima, ponajprije s voljenom osobom. Isto se odnosi i ako želite ući u vezu. U Lavu su Merkur (od 11. do 29. kolovoza), Mars (do 18. kolovoza), Venera (do 21. kolovoza) i Sunce (do 23. kolovoza). Sjajit ćete, s lakoćom ćete privlačiti pažnju drugih, ali teško da će se naći mjesta za druge u vašem životu. Ako ne želite stvoriti probleme u vašoj vezi, unutar sebe nađite velikodušnost i snagu davanja i otvorite se prema voljenoj osobi. Puno stvari tijekom kolovoza ovisi o vama samima. Savjetujemo da iskoristite ovaj povoljan period, da poradite na komunikaciji i da pokažete svoju romantičnu i zaštitničku stranu. Dobro je i što Jupiter 11. kolovoza završava retrogradno kretanje, u kući ljubavi Lava. Dajte i primit ćete puno! U suprotnome ćete se naći u društvu osoba koje su čudne i pune sebe. Uran, planeta koja vlada kućom veza Lava, kreće retrogradno 12. kolovoza i može označavati trenutak krize u vašem ljubavnom životu ili trenutak donošenja vrlo važne odluke vezane za budućnost vašeg zajedničkog života.

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop kolovoz 2019.

Ljubav i veze

Tijekom kolovoza 2019. godine bit ćete više introvertni, tihi i fokusirani na sebe i svoju dušu. Budite oprezni u svemu što radite i na poslu i u ljubavnom životu. Više planeta (Mars, Venera, Sunce i Merkur) iz vaše 12. kuće (izolacija, tajni neprijatelji, ali i duhovnost i iscjeljenje) ohrabruju vas da istražujete svoju dušu, ali ne i ljubavne veze. Ako ste u stabilnoj vezi, voljenoj osobi bi trebali objasniti da morate sami sa sobom raščistiti neke stvari i da vam je potrebno vrijeme nasamo. Puno planeta seli se u Djevicu (Mars - 12. kolovoza, Venera - 21. kolovoza, Sunce - 23. kolovoza i Merkur - 29. kolovoza), i zato postajete atraktivni, aktivni i zainteresirani u ono što se oko vas događa. Koliko ćete to iskoristiti, to ovisi o vama. Teško ćete održati ljubavnu vezu, a ako ste u braku, ovo je period u kojem ćete sve teže i teže naći dodirne točke s voljenom osobom. Slobodne Djevice u ovom periodu zaista ne znaju što točno žele u svom ljubavnom životu. Unatoč činjenici da su atraktivne i otvoreno prilaze zainteresiranim osobama, te Djevice mogu djelovati odsutno mislima, nezainteresirano ili neodlučno. S druge strane, neke Djevice željet će previše, prebrzo i provodit će vrijeme u dnevnom sanjarenju o savršenoj vezi.

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop kolovoz 2019.

Ljubav i veze

Društveni život Vaga tijekom kolovoza 2019. godine je intenzivan; izlasci s prijateljima i zabava su svakodnevna pojava. To je dobro za Vage koje traže nekog posebnog, jer tako mogu upoznati nove i zanimljive osobe. Ako želite upoznati još više novih osoba i proširiti krug prijatelja, učlanite se u neku grupu, zajedničke projekte, možda one humanitarne, pronađite udrugu ili zajednicu sa zajedničkim interesima ili otvorite profil na stranici za upoznavanje. Ako ste u ozbiljnoj vezi ili braku, vrlo lako može doći do uzrujavanja ili ljubomore voljene osobe. Vi želite više slobode i možda ćete izlaziti bez voljene osobe, što bi voljenu osobu moglo navesti na sumnje, a iz toga slijede žustre rasprave. Uran, vladar vaše 5. kuće (ljubav), kreće retrogradno 12. kolovoza 2019. godine. To je razlog više da razmislite o tome na koji način pokazujete pažnju, iskazujete svoje potrebe i što je za vas obostrano povjerenje i bliskost. Budite oprezni, najbolje ni ne ulazite u  tajne veze s osobama koje su u vezi ili braku. Takva tajna veza mogla bi se razotkriti sredinom mjeseca. Pun Mjesec 15. kolovoza 2019. godine aktivira 5. kuću Vage, a to znači da bi stara afera mogla završiti. Isto se odnosi i na veze koje nisu bile stabilne ili ne funkcioniraju već neko vrijeme. Sada ćete imati snage za odlazak i željet ćete slobodu. Ako ste u harmoničnoj vezi, pred vama su ispunjavajući trenuci.

 

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop kolovoz 2019.

Ljubav i veze

Posao kojim se bavite oduzimat će vam puno vremena i energije tijekom kolovoza 2019. godine. Ako ste slobodni i tražite novu ljubav, mogli bi upoznati osobu kojoj je, kao i vama, karijera na prvom mjestu. Neki Škorpioni osvojit će srce (ili će to željeti) osobe koja je utjecajna i ugledna. Bit ćete vođeni nerealnim romantičnim vizijama i na temelju toga ćete imati očekivanja koja neće moći biti ispunjena. Ali, ima i Škorpiona koji, ako otvore svoje srce i postanu tolerantniji, mogu naći ljubav kao u filmovima, za koju će moći reći da je suđena. Tijekom kolovoza Škorpioni su uglavnom šarmantni, lako osvajaju i privlače potencijalne partnere, znaju kako napraviti atmosferu i kako zadiviti nekoga tko traži lijepe riječi ili snagu osjećaja. To se odnosi i na Škorpione koji su u braku i s lakoćom će otjerati dosadu i zamijeniti je nježnošću, opraštanjem i tolerancijom. Uran kreće retrogradno 12. kolovoza 2019. godine u kući partnerstva i braka Škorpiona, što je savršen trenutak za smirivanje stvari.

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop kolovoz 2019.

Ljubav i veze

Merkur, vladar kuće partnerstva i braka Strijelca kreće direktnim hodom 1. kolovoza 2019. godine, što je dobra stvar. Puno lakše ćete se uskladiti s voljenom osobom i otkriti bezbroj zajedničkih stvari, umjesto da se svađate zbog različitog mišljenja. Komunikacija je puno bolja tijekom kolovoza i vrlo važna za ostvarenje boljeg odnosa među vama. I Jupiter, vladar Strijelca kreće direktnim hodom, 11. kolovoza. Nakon dužeg analiziranja doći ćete do pozitivnih zaključaka i ostvarit ćete sklad u ljubavnom životu. Pripremite se, jer ćete prepoznati svoje greške i morat ćete preuzeti odgovornost za neke propuste. Savjetujemo da povedete voljenu osobu na duže putovanje. Ne samo da ćete uživati zajedno, nego će to putovanje utažiti vašu žeđ za pustolovinom. Ako ste slobodni, mogla bi vas privući osoba iz inozemstva. Možda ćete se naći u vezi na daljinu. Ako studirate, u tom okruženju bi mogli upoznati zanimljivu osobu. Mars, planeta koja vlada aferama Strijelca 18. kolovoza dolazi u vašu 10. kuću (karijera, društveno-profesionalan ugled), što znači da bi se mogli upustiti u vezu s nekim iz poslovnog okruženja ili s nekim tko je na položaju.

 

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop kolovoz 2019.

Ljubav i veze

Kolovoz 2019. godine je idealan period za ostvarenje veće bliskosti, većeg obostranog povjerenja, za dogovore oko zajedničkih ulaganja i općenito za povezivanje na dubljoj razini. Zanimat će vas samo ozbiljna veza. Bit ćete hrabriji i otvorenije ćete razgovarati o osjećajima. Sada ste spremni otvoriti se i pokazati svoju ranjiviju i strastveniju stranu. Mlad Mjesec 31. srpnja, kao i planete iz vaše 8. kuće (intimnost, ali i transformacija), potiču bliskost, dublje povezivanje i nove veze. Stari nesporazumi, sukobi i sumnje sada se mogu ostaviti iza kako bi odnos mogli podići na višu razinu. Situacija se može okrenuti na bolje za većinu Jarčeva, ako odnos nije jako narušen ili više nema ljubavi. Ako stvari sagledamo iz drugog kutka, možemo reći da će mnogi parovi prolaziti kroz period transformacije i promjena. Oni koji traže novu ljubav, predomišljat će se, posebno nakon 12. kolovoza kada Uran kreće retrogradno kroz kuću ljubavi Jarca. Izgledno je da ćete imati avantura koje neće potrajati, ali će biti intenzivne i stimulirajuće. Nemojte trošiti previše novca kako bi ostavili dobar dojam.

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop kolovoz 2019.

Ljubav i veze

Mlad Mjesec 31. srpnja 2019. godine aktivira vašu 7. kuću (veze i brak), a Mlad Mjesec 30. kolovoza aktivira vašu 8. kuću (intimnost). U vašoj 7. kući su Merkur (od 11. do 29. kolovoza), Mars (do 18. kolovoza), Venera (do 21. kolovoza) i Sunce (do 23. kolovoza). Sve te planete prelaze u vašu 8. kuću u drugom djelu mjeseca. Kolovoz 2019. godine je najbolji period za ulazak u vezu koja može postati dugotrajna, ali i za pozitivne promjene, ako ste u vezi. Dobro ćete se sporazumijevati i sada je prilika da razriješite stare nesuglasice i da ponovno uspostavite obostrano povjerenje i da se više zbližite. Ako želite sklad u vezi, recite voljenoj osobi što želite, što vas čini sretnim i pitajte voljenu osobu ista pitanja. U drugom djelu mjeseca može doći do nesporazuma. Možda će roditelji ili neki član obitelji ili kruga bliskih prijatelja trebati vašu pomoć, ali ne jednom, nego sve više i više. Voljena osoba može se osjećati zapostavljeno i to može, u tom slučaju, biti uzrok svađa.

 

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop kolovoz 2019.

Ljubav i veze

Najviše energije i vremena ulagat ćete u karijeru tijekom kolovoza 2019. godine. Za ljubavni život nećete imati puno vremena. Nakon 18. kolovoza 2019. godine situacija se mijenja na bolje. Nakon 21. kolovoza 2019. godine osjetit ćete potrebu da više vremena provedete s voljenom osobom. Za većinu Riba, tijekom kolovoza, stalno je prisutan osjećaj dužnosti i obaveze. Prihvatite obaveze i potrudite se ispuniti ih, uključite se u obiteljske poslove kako bi vaš život u dvoje bio bolji. Jedino tako moći ćete održati sklad i moći ćete uživati. Nije loše družiti se i kroz zajedničke poslove, to može osnažiti vaš odnos, ako uspijete unijeti malo zabave u obavljanje svakodnevnih poslova. Neke Ribe će brzo shvatiti da život u dvoje nije to samo po sebi, nego da se sreća gradi dan za danom. Komunikacija će biti sve bolja i bolja, te se lako možete dogovoriti oko podjele obiteljskih obaveza. Ako tražite novu ljubav, prolazit ćete fazu emotivne nestabilnosti, ali to vas neće spriječiti da uživate. Može vas privući netko iz vašeg poslovnog okruženja ili ćete kroz obavljanje posla upoznati nekog zanimljivog.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
 
 
tarotus.com