Mjesečni horoskop za siječanj 2024. ❤️❤️❤️

 

mjesečni horoskopSiječanj 2024. počinje vrlo obećavajuće jer Merkur 1. siječnja nastavlja svoje izravno kretanje u Strijelcu. 13. siječnja ponovno prelazi u Jarca, znak koji je napustio 23. prosinca, kada je bio u retrogradnom kretanju. Kao rezultat toga, dobivamo priliku nastaviti s tokom misli i ideja koje su nas zanimale krajem prošle godine i također dobiti realističniju i pragmatičniju perspektivu stvari. Nakon razdoblja uznemirenosti i pretjerivanja, promjena perspektive pomaže nam da pronađemo metode i alate koji su nam potrebni kako bismo svoje ideje proveli u praksi.

U tome nam pomaže i Mars, planet akcije, koji 4. siječnja počinje svoj tranzit kroz Jarca gdje su još Sunce i Pluton do 20. siječnja. Venera aktivira i Jarca od 23. siječnja.

 

 

Tarot-horoskop.com smatra da nas ovaj astrološki kontekst potiče da se bolje organiziramo i bolje kontroliramo sami sebe, da se bolje usredotočimo na svoje karijere i na svoje dugoročne ciljeve. Tranziti u siječnju 2024. nadahnjuju nas i pomažu nam da stvari gledamo s više realizma i shvatimo što moramo popraviti i konsolidirati. Također, brojni planeti prisutni u Jarcu (osobito Mars) pomažu nam da djelujemo s jasnom svrhom, metodično, tako da možemo postići konkretne rezultate.

Učinkovitost sada postaje važnija nego ikad i prilično lako možemo shvatiti kako bismo trebali raditi stvari kako bismo bili produktivniji. Tijekom ovog perioda čak i oni neodlučni počinju se osjećati hrabriji, sigurniji u svoje vlastite sposobnosti. Oni koji obično imaju problema s pokretanjem sada su motivirani postaviti jasne ciljeve i odlučno djelovati kako bi ih postigli. Oni koji su od lipnja prošle godine odgađali donošenje važnije odluke, novu priliku za to dobivaju u zadnjem dijelu mjeseca, kada Pluton prelazi iz Jarca u Vodenjaka.


Vraćajući se na planete u tranzitu preko Jarca, oni nas inspiriraju da donosimo teške odluke i odlučno pristupamo situacijama koje su se do sada činile nemogućima riješiti. Vjerojatno nam ono što smo prije mislili kao nemoguće sada može izgledati potpuno drugačije jer stvari možemo vidjeti jasno, realno i pragmatično. Trot-horoskop.com smatra da je vrijeme da skupimo svoje snage, pokrenemo se, prevladamo svoje strahove i učinimo ono što moramo učiniti kako bismo prevladali prepreke i ispunili svoje ciljeve.

 

 

Ponekad očekivanja mogu postati previsoka, a oni koji žele imati moć na bilo koji način postaju čvrsti, beskrupulozni, dominantniji u svojoj borbi da dobiju više ili zadrže ono što su već dobili. Te se tendencije pojavljuju kako na političkoj i društvenoj razini, tako i na osobnoj razini.

Potreba za samodisciplinom i dosljednošću počinje se pokazivati i u odnosima i u materijalnim stvarima, od 23. siječnja 2024., kada Venera prelazi u Jarca. Ovaj tranzit Venere pogoduje zrelom pristupu vezama i/ili materijalnim stvarima i pomaže nam da povučemo zdrave granice tamo gdje trebamo.

U nekim odnosima može postojati potreba za distanciranjem kako bi se smanjile napetosti. U drugima, postaje neophodno postaviti neka pravila o poštivanju međusobnog prostora i slobode kretanja. Također, Tarot-horoskop.com ističe da je dobro vrijeme da odlučite ograničiti neke troškove i revidirati materijalne prioritete na temelju pragmatičnih načela i smanjenja rasipanja.

 

 

Pod utjecajem Venerinog tranzita kroz Jarca, oni koji su spremni uložiti trud u veze, bez obzira na njihovu prirodu, imaju dobre šanse poboljšati svoja partnerstva i učvrstiti veze, uključujući i one bračne (gdje je to slučaj).

Dok je Jarac domaćin mnogim planetima, Jupiter i Uran tranzitiraju preko Bika, koji je zemljani znak baš kao i Jarac. Postaje jasno da je siječanj 2024. mjesec zemljanih znakova, koji pogoduje konkretizaciji stvari i vraćanju objektivnom i pragmatičnom pristupu stvarima. Vrijeme je da se spustimo iz viših sfera snova i počnemo graditi stvari, djelujući strpljivo i ustrajno, pažljivo vagajući rizike i pripremajući uspjeh na duge staze kako bismo mogli uživati u plodovima svoga rada.

Mjesečni horoskop

DNEVNI HOROSKOP TJEDNI HOROSKOP GODIŠNJI HOROSKOP

 

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

Tarot-horoskop.com smatra da nas ovaj astrološki kontekst potiče da se bolje organiziramo i bolje kontroliramo sami sebe, da se bolje usredotočimo na svoje karijere i na svoje dugoročne ciljeve. Tranziti u siječnju 2024. nadahnjuju nas i pomažu nam da stvari gledamo s više realizma i shvatimo što moramo popraviti i konsolidirati. Također, brojni planeti prisutni u Jarcu (osobito Mars) pomažu nam da djelujemo s jasnom svrhom, metodično, tako da možemo postići konkretne rezultate.

 

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

1. siječnja 2024. Merkur – vladar 5. kuće Bika (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze) – nastavlja svoje izravno kretanje u vašoj 8. kući (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno spajanje). Možete očekivati razjašnjenje nekih aspekata svog ljubavnog ili intimnog života. Mars – vladar vaše 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak) – počinje svoj tranzit 4. siječnja kroz vašu 9. kuću, a slijedi ga Merkur 13. siječnja. Kao rezultat toga, tijekom druge polovice siječnja 2024. mogli biste pogledati stvari s druge točke gledišta. Mogli biste steći potpuno novu perspektivu o nekome ili o važnoj situaciji vezanoj za vaš ljubavni život. Također kroz Bikovu 9. kuću prolazi Venera – vladarica Bika – od 23. siječnja. Ovaj astrološki kontekst tjera vas da istražite nove horizonte odnosa i pokušate se osloboditi nekih mentaliteta koji su vas najvjerojatnije kočili u uravnoteženom ljubavnom životu. Slobodne Bikove posebno privlače ljudi iz drugih kultura, a neki od njih mogli bi započeti veze na daljinu. Ako ste već u vezi na daljinu, nakon 19. siječnja mogli biste doživjeti prvi spoj licem u lice s osobom s kojom ste do sada komunicirali samo putem interneta. Mnogi Bikovi osjećaju potrebu za više slobode i zapravo se ne osjećaju u iskušenju da započnu nove ljubavne veze. Ako ste dio dugotrajnije veze, Tarot-horoskop.com predlaže da maksimalno iskoristite povoljne tranzite siječnja 2024. kako biste sa svojom boljom polovicom isprobali nešto novo. Na taj način možete pobjeći od svakodnevne kolotečine. Mogli biste otići na izlet, na predstavu ili neki drugi kulturni događaj.


 

 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

Prvi mjesec 2024. izgleda vrlo obećavajuće s romantičnog gledišta, bilo da ste u nedavnoj vezi, u braku ili tražite aferu. 1. siječnja 2024. Merkur – vladar Blizanaca – nastavlja svoje direktno kretanje kroz vašu 7. kuću (veze, partnerstva, druženja, brak). Do 23. siječnja također u vašoj 7. kući je Venera – vladarica vaše 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, djeca). 23. siječnja Venera ulazi u vašu 8. kuću, gdje je Mars od 4. siječnja. Kao rezultat toga, astrološki kontekst obećava vruće vrijeme za Blizance. Želje i strasti imaju tendenciju da budu intenzivniji nego inače i neki se Blizanci mogu brzo zaljubiti. Imajući na umu činjenicu da je Mars vladar 11. kuće Blizanaca, Tarot-horoskop.com smatra da biste se mogli zaljubiti u prijatelja ili nekoga koga ste upoznali na internetu. Ako ste već uključeni u romantičnu vezu, tranziti u siječnju 2024. pogoduju učvršćivanju intimnosti i evoluciji veze prema dubljoj intimnijoj razini koja vam daje intenzivne osjećaje. Nakon 23. siječnja astrološki kontekst vrlo je dobar za razgovor o nekim osjetljivim ili teškim temama vezanim uz vaš život udvoje. Ako u vašem partnerskom životu nema ozbiljnih problema s kojima biste se trebali pozabaviti, imate priliku razgovarati sa svojom boljom polovicom o nekim stvarima koje vas zabrinjavaju ili o budućnosti vaše veze.

 

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

Rakova 7. kuća (veze, partnerstva, druženja, brak) jača kako se bliži kraj siječnja 2024. Sunce je aktivira do 20. siječnja, kada prelazi u vašu 8. kuću (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno spajanje). Mars također počinje svoj tranzit kroz vašu 7. kuću 4. siječnja, nakon čega slijedi Merkur 13. siječnja, a 23. siječnja Venera. Kao rezultat toga, ljubavni životi Rakova izgledaju vrlo intenzivno. Ako ste slobodni, ovaj astrološki kontekst stvara prilike da upoznate nekoga privlačnog i s kim možete izgraditi ozbiljnu vezu, s velikim izgledima da ćete uspjeti na duge staze. Ako ste već u vezi, tranziti u siječnju 2024. pomažu vam da raščistite neke aspekte svog ljubavnog života i donesete nadahnute odluke. Neki Rakovi konačno shvate što osjećaju prema nekome u svom životu i odluče da se isplati nastaviti s tom vezom, možda je čak i učiniti službenom. Iznenadna vizija im pomaže da uvide da su upoznali svoju bolju polovicu i da više nema razloga za oklijevanje. Dana 20. siječnja 2024., Pluton ponovno prelazi u Rakovu 8. kuću i daje vam želju da imate intenzivnu, strastvenu, duboku i transformirajuću vezu. Kao rezultat toga, voljniji ste uključiti se u izgradnju dublje veze više nego ikad do sada. Tarot-horoskop.com preporučuje da se klonite posesivnosti i ljubomornih ispada. Pokušajte otpustiti neke starije strahove i rane koje bi vas mogle spriječiti da učvrstite vezu čiji ste dio ili da izgradite posebnu i iscjeljujuću vezu.

 

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

Pluton se već neko vrijeme priprema dugoročno smjestiti u Lavovu 7. kuću (veze, partnerstva, brak), koju je privremeno napustio u lipnju prošle godine i u koju se vraća 20. siječnja 2024. Kao rezultat toga, vi bi mogli vidjeti ponovno oživljavanje nekih situacija u odnosima koje su bile na vašem popisu obaveza. Mogli biste zaključiti da vas muče neki stariji osjećaji koji se iznenada javljaju i tjeraju vas da donesete radikalnu odluku u vezi koju ste vjerojatno trebali donijeti davno prije. Imajući na umu Plutonov tranzit kroz 7. kuću, Tarot-horoskop.com smatra da Lavovi ulaze u dugoročni period u kojem mijenjanju svoje ideje o vezama s drugima, uključujući ljubavne veze ili brak. Također, Sunce – vladar Lava – prelazi u Lavovu 7. kuću 20. siječnja, pola dana prije Plutona, što dokazuje da se neki Lavovi ponovno povezuju s nekim iz prošlosti, što može označiti početak duboko transformativne veze. Tijekom siječnja 2024., Lavova 5. kuća (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, djeca, kreativnost) još uvijek je dobro aktivirana. Merkur prolazi kroz vašu 5. kuću do 13. siječnja i, budući da nastavlja svoje direktno kretanje 1. siječnja, potiče vas da otvoreno razgovarate o tome što osjećate prema nekome. U ovom astrološkom kontekstu neki Lavovi konačno shvaćaju žele li s nekim prijateljstvo ili ljubavnu vezu. Drugi ozbiljno razmišljaju o budućnosti veze u koju su uključeni. A neki na kraju zaključe da je vrijeme da shvate ima li njihova veza budućnost.

 

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

1. siječnja 2024. Merkur – vladar Djevice – nastavlja svoje direktno kretanje u 4. kući Djevice, a 13. siječnja (ponovno) tranzitira u 5. kuću (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, zabava, kreativnost, djeca) . Kao rezultat toga, mnogim Djevicama stvari se sada počinju razjašnjavati kada je u pitanju bivša veza ili njihovi osjećaji prema nekome tko je bio (ili još uvijek jest) dio njihovih života. Petu kuću Djevice također aktivira Sunce do 20. siječnja, Merkur od 4. siječnja i Venera od 23. siječnja. Ovaj astrološki kontekst tjera slobodne Djevice da izađu iz svoje kolotečine i krugova u kojima su inače često i pokušaju upoznati druge ljude iz različitih društvenih sredina. Ne bi bilo iznenađujuće da neke Djevice privlače ljudi iz različitih kultura ili zemalja ili ljudi s vrlo različitim uvjerenjima o svijetu i životu. Marsov tranzit kroz kuću ljubavi Djevice ima tendenciju pojačati vaše senzualne želje i dati vam predispoziciju da se upustite u strastvene veze bez puno razmišljanja. Ako ste već uključeni u stabilnu vezu, Tarot-horoskop.com vam savjetuje da više mislite na racionalnost nego na strast kako se ne biste našli u teškim situacijama koje vam mogu pokvariti život. Neke Djevice, iako su u potrazi za uzbuđenjima i avanturama, mogle bi završiti u vezama koje postanu dublje od očekivanog ili koje ih dovedu do prosvjetljenja, izazivajući intenzivnu želju za promjenom.


 

 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

Dana 4. siječnja 2024., Mars – vladar Vagine 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak) – prelazi u Vaginu 4. kuću, označavajući početak perioda kada su Vage koje su već zasnovale obitelj ili razmišljaju o osnivanju iste favorizirane. Ako ste u stalnoj vezi, ali ona nije službena, vaša bi bolja polovica mogla početi spominjati useljenje ili čak brak. Mnoge Vage koje su uključene u veze na daljinu počnu razmišljati o zbližavanju sa svojom boljom polovicom. Tarot-horoskop.com smatra da je ovaj astrološki kontekst vrlo dobar za učvršćivanje veza i emocionalno približavanje vašem partneru. Merkur prestaje sa svojim retrogradnim kretanjem 1. siječnja 2024., a 13. siječnja također prelazi u 4. kuću Vage. Kao rezultat toga, starije stvari vezane uz prošlost mogu se razjasniti, a kod parova koje muče problemi stvari mogu dovesti do pomirenja i oprosta. 20. siječnja 2024. Pluton se vraća u 5. kuću Vage (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, kreativnost, djeca), koju je privremeno napustio u lipnju prošle godine. Kao rezultat toga, vrlo je vjerojatno da se situacija koja vas je emocionalno obilježila može vratiti u fokus ili ćete se možda morati suočiti s nekim osjećajima koji vas muče. Nekim Vagama postaje jasnije da važna ljubavna veza nije ono što su mislili da jest. Drugi susreću nekoga tko im preokreće živote naglavačke, izaziva velike unutarnje promjene koje se događaju postupno i pomažu im da povrate svoju osobnu moć i bolje percipiraju vlastitu vrijednost.

 

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

U siječnju 2024. mnogi Škorpioni su više nego ikad zabrinuti za procjenu i razumijevanje važnosti svojih odnosa, uključujući ljubavne veze. S jedne strane, žele biti sigurni da odnosi u koje su uključeni doprinose njihovoj evoluciji i uspjehu u životu. S druge strane, žele da ih partneri vide kao važne, da ih njeguju i poštuju. Imajući na umu ove astrološke trendove, Tarot-horoskop.com preporučuje da ublažite svoju sklonost traženju zahvalnosti ili ljubavi. Ljudi oko vas vide i cijene na svoj način i ponekad biste mogli biti iznenađeni načinom na koji ste viđeni ili kvalitetama zbog kojih ste cijenjeni. Najpametnije bi bilo pokazati se fleksibilnim. Pokušajte sagledati stvari sa stajališta svoje bolje polovice i prihvatite da vas vole i njeguju na drugačije načine nego što biste očekivali. Merkur – vladar Škorpionove 8. kuće (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno spajanje) – nastavlja svoje direktno kretanje 1. siječnja, a 13. siječnja prelazi u vašu 3. kuću (komunikacija). Kao rezultat toga, sjajno je vrijeme za otvoren i konstruktivan razgovor o temama koje utječu na vašu intimu ili o tome kako se osjećate. Poželite li se približiti nekome tko vas privlači, to ćete lakše i puno uspješnije učiniti nakon 13. siječnja. Mogli biste otkriti nešto neočekivano o osobi koja vas romantično zanima.

 

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

1. siječnja 2024. Merkur – vladar Strijelčeve 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak) – nastavlja svoje direktno kretanje točno u Strijelcu, a 13. siječnja prelazi u Strijelčevu 2. kuću (osobni resursi i vrijednosti). Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com predlaže da maksimalno iskoristite ovaj period kako biste raščistili neke probleme koji su u posljednje vrijeme utjecali na vaš brak, posebice ako se radi o novcu ili upravljanju zajedničkim budžetom. Mars – vladar Strijelčeve 5. kuće (ljubav, romansa, ljubavne veze, zabava, kreativnost, djeca) – također prolazi kroz Strijelčevu 2. kuću od 4. siječnja. U ovom astrološkom kontekstu, slobodni Strijelci koji traže ljubav obično su zainteresirani za materijalni status nekoga više nego u osjećajima ili njihovim kvalitetama. Ali neki Strijelci mogli bi biti u suprotnoj situaciji, kada im se udvaraju na temelju materijalnih interesa. Tarot-horoskop.com preporučuje da budete oprezni i pažljivi jer takve veze, čak i ako dobro počnu, često završe tako da oboma partnerima nanose bol ili se čak raspadnu. Neki Strijelci osjećaju potrebu, sada više nego ikad, za više slobode kretanja i više osobnog prostora. Drugi se osjećaju preplavljeni potrebama i željama svoje bolje polovice. Srećom, astrološki kontekst ovog pojma pogoduje iskrenim i konstruktivnim raspravama o tim stvarima. Vrijeme je da se izrazite smireno i strpljivo. Recite kako se osjećate i što želite, ali pazite da ne ispadnete optužujući.

 

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

Venera - vladar Jarčeve 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, kreativnost, djeca) - prolazi kroz vašu 12. kuću do 23. siječnja 2024., kada prelazi ravno u vaš znak. Dok je Venera u vašoj 12. kući, manje su šanse za početak romantične veze. Neki Jarci mogli bi biti u iskušenju tajnim vezama ili izvanbračnim vezama ili vezama s ljudima koji imaju druge obveze. Ali sve to može završiti gorkim razočaranjem oko 19. siječnja. Kada dosegne Jarca, Venera vam pomaže da vratite samopouzdanje i pojačava vaš osobni šarm. Tijekom zadnjeg dijela siječnja, Tarot-horoskop.com smatra da su izgledi za to da ćete upoznati nekoga tko će vam biti privlačan s romantične točke gledišta. Mogli biste zaključiti da zavodite bez puno truda, da druga osoba inicira flert ili romantične igre ili biste mogli dobiti poziv na romantičnu večeru. Merkur prestaje s retrogradnim kretanjem 1. siječnja 2024., a Mars počinje svoj tranzit kroz Jarca 4. siječnja. Ovaj astrološki kontekst inspirira vas da otvorenije izrazite svoje osjećaje, što će vašu bolju polovicu vrlo ugodno iznenaditi. Kod dugovječnijih parova promjena u stavu Jarca može pridonijeti osnaživanju veze i ponovnom stjecanju međusobnog povjerenja, što partnerima daje želju za emocionalnom vezom.

 

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

Ako vam je retrogradno kretanje Merkura u prosincu pokvarilo romantične planove, 1. siječnja 2024. Merkur nastavlja svoje izravno kretanje u 11. kući Vodenjaka. Budući da je Merkur vladar vaše 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, djeca), njegova promjena smjera u vašoj kući društvenog života i prijatelja govori o promjeni smjera u vezi. Možda prijateljstvo poprimi romantični zaokret i postane strastveno ili možda veza koja je prije bila romantična odjednom postane prijateljstvo. 13. siječnja 2024. Merkur prelazi u 12. kuću Vodenjaka, gdje je i Sunce – vladar vaše kuće odnosa – do 20. siječnja. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da je druga polovica siječnja manje povoljna za početak romantične veze. No, dobro je vrijeme za romantično zbrajanje, za ozdravljenje nakon prekida ili analizu nekih bivših veza koje su ostavile traga na vašem životu. Važan astrološki događaj u ljubavnim životima i vezama Vodenjaka događa se 20. siječnja 2024.: Pluton se vraća u Vodenjaka, znak koji je privremeno napustio u lipnju prošle godine. Također, ova promjena znaka događa se kroz konjunkciju Sunca i Plutona. Tarot-horoskop.com smatra da je to povoljan astrološki kontekst koji pokazuje izglede da ćete sresti nekoga tko može promijeniti tijek vašeg života. Drugi vjerojatni scenarij je da će postojeći parovi vidjeti reaktivaciju starijih tema vezanih uz moć i dominaciju. Ako ste već uključeni u stalnu vezu ili brak, sada imate moć promijeniti sudbinu veze na bolje ili je uništiti, pa je u vašem interesu da tu moć koristite što mudrije možete.

 

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

Nakon 1. siječnja 2024., jer Merkur nastavlja svoje izravno kretanje kroz 10. kuću Riba, počinjete jasnije vidjeti neke aspekte odnosa. Sada imate priliku iz nove perspektive bolje razumjeti što vaša bolja polovica želi od vaše veze, što od nje očekujete i mogu li se vaše želje uskladiti. Ako ste uključeni u relativno novu vezu, sredinom mjeseca mogli biste shvatiti kakve izglede ta veza ima dugoročno i što treba učiniti kako biste izgradili zajedničku budućnost. Ako ste slobodni i već neko vrijeme želite vezu s nekim koga ste upoznali kroz svoj profesionalni život, sada bi vam mogla koristiti izvrsna prilika da se približite toj osobi. Štoviše, mogli biste zaključiti da je ova osoba jako zainteresirana za vas. Astrološki kontekst siječnja 2024. pogoduje slobodnim Ribama, stoga Tarot-horoskop.com predlaže da više izlazite, češće se sastajete s prijateljima, da ne bježite na posao i da se ne držite samo svojih uobičajenih krugova. Imate veće izglede da upoznate nekoga tko vam zapne za oko i natjera vas da ponovno postanete zainteresirani za flert, avanturizam i osvajanje srca.

 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela
 
 
 

Mjesečni horoskop

Horoskop

Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop za siječanj 2024. ❤️❤️❤️

 

mjesečni horoskopSiječanj 2024. počinje vrlo obećavajuće jer Merkur 1. siječnja nastavlja svoje izravno kretanje u Strijelcu. 13. siječnja ponovno prelazi u Jarca, znak koji je napustio 23. prosinca, kada je bio u retrogradnom kretanju. Kao rezultat toga, dobivamo priliku nastaviti s tokom misli i ideja koje su nas zanimale krajem prošle godine i također dobiti realističniju i pragmatičniju perspektivu stvari. Nakon razdoblja uznemirenosti i pretjerivanja, promjena perspektive pomaže nam da pronađemo metode i alate koji su nam potrebni kako bismo svoje ideje proveli u praksi.

U tome nam pomaže i Mars, planet akcije, koji 4. siječnja počinje svoj tranzit kroz Jarca gdje su još Sunce i Pluton do 20. siječnja. Venera aktivira i Jarca od 23. siječnja.

 

 

Tarot-horoskop.com smatra da nas ovaj astrološki kontekst potiče da se bolje organiziramo i bolje kontroliramo sami sebe, da se bolje usredotočimo na svoje karijere i na svoje dugoročne ciljeve. Tranziti u siječnju 2024. nadahnjuju nas i pomažu nam da stvari gledamo s više realizma i shvatimo što moramo popraviti i konsolidirati. Također, brojni planeti prisutni u Jarcu (osobito Mars) pomažu nam da djelujemo s jasnom svrhom, metodično, tako da možemo postići konkretne rezultate.

Učinkovitost sada postaje važnija nego ikad i prilično lako možemo shvatiti kako bismo trebali raditi stvari kako bismo bili produktivniji. Tijekom ovog perioda čak i oni neodlučni počinju se osjećati hrabriji, sigurniji u svoje vlastite sposobnosti. Oni koji obično imaju problema s pokretanjem sada su motivirani postaviti jasne ciljeve i odlučno djelovati kako bi ih postigli. Oni koji su od lipnja prošle godine odgađali donošenje važnije odluke, novu priliku za to dobivaju u zadnjem dijelu mjeseca, kada Pluton prelazi iz Jarca u Vodenjaka.


Vraćajući se na planete u tranzitu preko Jarca, oni nas inspiriraju da donosimo teške odluke i odlučno pristupamo situacijama koje su se do sada činile nemogućima riješiti. Vjerojatno nam ono što smo prije mislili kao nemoguće sada može izgledati potpuno drugačije jer stvari možemo vidjeti jasno, realno i pragmatično. Trot-horoskop.com smatra da je vrijeme da skupimo svoje snage, pokrenemo se, prevladamo svoje strahove i učinimo ono što moramo učiniti kako bismo prevladali prepreke i ispunili svoje ciljeve.

 

 

Ponekad očekivanja mogu postati previsoka, a oni koji žele imati moć na bilo koji način postaju čvrsti, beskrupulozni, dominantniji u svojoj borbi da dobiju više ili zadrže ono što su već dobili. Te se tendencije pojavljuju kako na političkoj i društvenoj razini, tako i na osobnoj razini.

Potreba za samodisciplinom i dosljednošću počinje se pokazivati i u odnosima i u materijalnim stvarima, od 23. siječnja 2024., kada Venera prelazi u Jarca. Ovaj tranzit Venere pogoduje zrelom pristupu vezama i/ili materijalnim stvarima i pomaže nam da povučemo zdrave granice tamo gdje trebamo.

U nekim odnosima može postojati potreba za distanciranjem kako bi se smanjile napetosti. U drugima, postaje neophodno postaviti neka pravila o poštivanju međusobnog prostora i slobode kretanja. Također, Tarot-horoskop.com ističe da je dobro vrijeme da odlučite ograničiti neke troškove i revidirati materijalne prioritete na temelju pragmatičnih načela i smanjenja rasipanja.

 

 

Pod utjecajem Venerinog tranzita kroz Jarca, oni koji su spremni uložiti trud u veze, bez obzira na njihovu prirodu, imaju dobre šanse poboljšati svoja partnerstva i učvrstiti veze, uključujući i one bračne (gdje je to slučaj).

Dok je Jarac domaćin mnogim planetima, Jupiter i Uran tranzitiraju preko Bika, koji je zemljani znak baš kao i Jarac. Postaje jasno da je siječanj 2024. mjesec zemljanih znakova, koji pogoduje konkretizaciji stvari i vraćanju objektivnom i pragmatičnom pristupu stvarima. Vrijeme je da se spustimo iz viših sfera snova i počnemo graditi stvari, djelujući strpljivo i ustrajno, pažljivo vagajući rizike i pripremajući uspjeh na duge staze kako bismo mogli uživati u plodovima svoga rada.

Mjesečni horoskop

DNEVNI HOROSKOP TJEDNI HOROSKOP GODIŠNJI HOROSKOP

 

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

Tarot-horoskop.com smatra da nas ovaj astrološki kontekst potiče da se bolje organiziramo i bolje kontroliramo sami sebe, da se bolje usredotočimo na svoje karijere i na svoje dugoročne ciljeve. Tranziti u siječnju 2024. nadahnjuju nas i pomažu nam da stvari gledamo s više realizma i shvatimo što moramo popraviti i konsolidirati. Također, brojni planeti prisutni u Jarcu (osobito Mars) pomažu nam da djelujemo s jasnom svrhom, metodično, tako da možemo postići konkretne rezultate.

 

 

 

Pročitaj više OVAN - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

1. siječnja 2024. Merkur – vladar 5. kuće Bika (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze) – nastavlja svoje izravno kretanje u vašoj 8. kući (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno spajanje). Možete očekivati razjašnjenje nekih aspekata svog ljubavnog ili intimnog života. Mars – vladar vaše 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak) – počinje svoj tranzit 4. siječnja kroz vašu 9. kuću, a slijedi ga Merkur 13. siječnja. Kao rezultat toga, tijekom druge polovice siječnja 2024. mogli biste pogledati stvari s druge točke gledišta. Mogli biste steći potpuno novu perspektivu o nekome ili o važnoj situaciji vezanoj za vaš ljubavni život. Također kroz Bikovu 9. kuću prolazi Venera – vladarica Bika – od 23. siječnja. Ovaj astrološki kontekst tjera vas da istražite nove horizonte odnosa i pokušate se osloboditi nekih mentaliteta koji su vas najvjerojatnije kočili u uravnoteženom ljubavnom životu. Slobodne Bikove posebno privlače ljudi iz drugih kultura, a neki od njih mogli bi započeti veze na daljinu. Ako ste već u vezi na daljinu, nakon 19. siječnja mogli biste doživjeti prvi spoj licem u lice s osobom s kojom ste do sada komunicirali samo putem interneta. Mnogi Bikovi osjećaju potrebu za više slobode i zapravo se ne osjećaju u iskušenju da započnu nove ljubavne veze. Ako ste dio dugotrajnije veze, Tarot-horoskop.com predlaže da maksimalno iskoristite povoljne tranzite siječnja 2024. kako biste sa svojom boljom polovicom isprobali nešto novo. Na taj način možete pobjeći od svakodnevne kolotečine. Mogli biste otići na izlet, na predstavu ili neki drugi kulturni događaj.


 

 

 

Pročitaj više BIK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

Prvi mjesec 2024. izgleda vrlo obećavajuće s romantičnog gledišta, bilo da ste u nedavnoj vezi, u braku ili tražite aferu. 1. siječnja 2024. Merkur – vladar Blizanaca – nastavlja svoje direktno kretanje kroz vašu 7. kuću (veze, partnerstva, druženja, brak). Do 23. siječnja također u vašoj 7. kući je Venera – vladarica vaše 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, djeca). 23. siječnja Venera ulazi u vašu 8. kuću, gdje je Mars od 4. siječnja. Kao rezultat toga, astrološki kontekst obećava vruće vrijeme za Blizance. Želje i strasti imaju tendenciju da budu intenzivniji nego inače i neki se Blizanci mogu brzo zaljubiti. Imajući na umu činjenicu da je Mars vladar 11. kuće Blizanaca, Tarot-horoskop.com smatra da biste se mogli zaljubiti u prijatelja ili nekoga koga ste upoznali na internetu. Ako ste već uključeni u romantičnu vezu, tranziti u siječnju 2024. pogoduju učvršćivanju intimnosti i evoluciji veze prema dubljoj intimnijoj razini koja vam daje intenzivne osjećaje. Nakon 23. siječnja astrološki kontekst vrlo je dobar za razgovor o nekim osjetljivim ili teškim temama vezanim uz vaš život udvoje. Ako u vašem partnerskom životu nema ozbiljnih problema s kojima biste se trebali pozabaviti, imate priliku razgovarati sa svojom boljom polovicom o nekim stvarima koje vas zabrinjavaju ili o budućnosti vaše veze.

 

 

 

Pročitaj više BLIZANCI - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

Rakova 7. kuća (veze, partnerstva, druženja, brak) jača kako se bliži kraj siječnja 2024. Sunce je aktivira do 20. siječnja, kada prelazi u vašu 8. kuću (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno spajanje). Mars također počinje svoj tranzit kroz vašu 7. kuću 4. siječnja, nakon čega slijedi Merkur 13. siječnja, a 23. siječnja Venera. Kao rezultat toga, ljubavni životi Rakova izgledaju vrlo intenzivno. Ako ste slobodni, ovaj astrološki kontekst stvara prilike da upoznate nekoga privlačnog i s kim možete izgraditi ozbiljnu vezu, s velikim izgledima da ćete uspjeti na duge staze. Ako ste već u vezi, tranziti u siječnju 2024. pomažu vam da raščistite neke aspekte svog ljubavnog života i donesete nadahnute odluke. Neki Rakovi konačno shvate što osjećaju prema nekome u svom životu i odluče da se isplati nastaviti s tom vezom, možda je čak i učiniti službenom. Iznenadna vizija im pomaže da uvide da su upoznali svoju bolju polovicu i da više nema razloga za oklijevanje. Dana 20. siječnja 2024., Pluton ponovno prelazi u Rakovu 8. kuću i daje vam želju da imate intenzivnu, strastvenu, duboku i transformirajuću vezu. Kao rezultat toga, voljniji ste uključiti se u izgradnju dublje veze više nego ikad do sada. Tarot-horoskop.com preporučuje da se klonite posesivnosti i ljubomornih ispada. Pokušajte otpustiti neke starije strahove i rane koje bi vas mogle spriječiti da učvrstite vezu čiji ste dio ili da izgradite posebnu i iscjeljujuću vezu.

 

 

 

Pročitaj više RAK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

Pluton se već neko vrijeme priprema dugoročno smjestiti u Lavovu 7. kuću (veze, partnerstva, brak), koju je privremeno napustio u lipnju prošle godine i u koju se vraća 20. siječnja 2024. Kao rezultat toga, vi bi mogli vidjeti ponovno oživljavanje nekih situacija u odnosima koje su bile na vašem popisu obaveza. Mogli biste zaključiti da vas muče neki stariji osjećaji koji se iznenada javljaju i tjeraju vas da donesete radikalnu odluku u vezi koju ste vjerojatno trebali donijeti davno prije. Imajući na umu Plutonov tranzit kroz 7. kuću, Tarot-horoskop.com smatra da Lavovi ulaze u dugoročni period u kojem mijenjanju svoje ideje o vezama s drugima, uključujući ljubavne veze ili brak. Također, Sunce – vladar Lava – prelazi u Lavovu 7. kuću 20. siječnja, pola dana prije Plutona, što dokazuje da se neki Lavovi ponovno povezuju s nekim iz prošlosti, što može označiti početak duboko transformativne veze. Tijekom siječnja 2024., Lavova 5. kuća (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, djeca, kreativnost) još uvijek je dobro aktivirana. Merkur prolazi kroz vašu 5. kuću do 13. siječnja i, budući da nastavlja svoje direktno kretanje 1. siječnja, potiče vas da otvoreno razgovarate o tome što osjećate prema nekome. U ovom astrološkom kontekstu neki Lavovi konačno shvaćaju žele li s nekim prijateljstvo ili ljubavnu vezu. Drugi ozbiljno razmišljaju o budućnosti veze u koju su uključeni. A neki na kraju zaključe da je vrijeme da shvate ima li njihova veza budućnost.

 

 

 

Pročitaj više LAV - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

1. siječnja 2024. Merkur – vladar Djevice – nastavlja svoje direktno kretanje u 4. kući Djevice, a 13. siječnja (ponovno) tranzitira u 5. kuću (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, zabava, kreativnost, djeca) . Kao rezultat toga, mnogim Djevicama stvari se sada počinju razjašnjavati kada je u pitanju bivša veza ili njihovi osjećaji prema nekome tko je bio (ili još uvijek jest) dio njihovih života. Petu kuću Djevice također aktivira Sunce do 20. siječnja, Merkur od 4. siječnja i Venera od 23. siječnja. Ovaj astrološki kontekst tjera slobodne Djevice da izađu iz svoje kolotečine i krugova u kojima su inače često i pokušaju upoznati druge ljude iz različitih društvenih sredina. Ne bi bilo iznenađujuće da neke Djevice privlače ljudi iz različitih kultura ili zemalja ili ljudi s vrlo različitim uvjerenjima o svijetu i životu. Marsov tranzit kroz kuću ljubavi Djevice ima tendenciju pojačati vaše senzualne želje i dati vam predispoziciju da se upustite u strastvene veze bez puno razmišljanja. Ako ste već uključeni u stabilnu vezu, Tarot-horoskop.com vam savjetuje da više mislite na racionalnost nego na strast kako se ne biste našli u teškim situacijama koje vam mogu pokvariti život. Neke Djevice, iako su u potrazi za uzbuđenjima i avanturama, mogle bi završiti u vezama koje postanu dublje od očekivanog ili koje ih dovedu do prosvjetljenja, izazivajući intenzivnu želju za promjenom.


 

 

 

Pročitaj više DJEVICA - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

Dana 4. siječnja 2024., Mars – vladar Vagine 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak) – prelazi u Vaginu 4. kuću, označavajući početak perioda kada su Vage koje su već zasnovale obitelj ili razmišljaju o osnivanju iste favorizirane. Ako ste u stalnoj vezi, ali ona nije službena, vaša bi bolja polovica mogla početi spominjati useljenje ili čak brak. Mnoge Vage koje su uključene u veze na daljinu počnu razmišljati o zbližavanju sa svojom boljom polovicom. Tarot-horoskop.com smatra da je ovaj astrološki kontekst vrlo dobar za učvršćivanje veza i emocionalno približavanje vašem partneru. Merkur prestaje sa svojim retrogradnim kretanjem 1. siječnja 2024., a 13. siječnja također prelazi u 4. kuću Vage. Kao rezultat toga, starije stvari vezane uz prošlost mogu se razjasniti, a kod parova koje muče problemi stvari mogu dovesti do pomirenja i oprosta. 20. siječnja 2024. Pluton se vraća u 5. kuću Vage (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze, kreativnost, djeca), koju je privremeno napustio u lipnju prošle godine. Kao rezultat toga, vrlo je vjerojatno da se situacija koja vas je emocionalno obilježila može vratiti u fokus ili ćete se možda morati suočiti s nekim osjećajima koji vas muče. Nekim Vagama postaje jasnije da važna ljubavna veza nije ono što su mislili da jest. Drugi susreću nekoga tko im preokreće živote naglavačke, izaziva velike unutarnje promjene koje se događaju postupno i pomažu im da povrate svoju osobnu moć i bolje percipiraju vlastitu vrijednost.

 

 

 

Pročitaj više VAGA - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

U siječnju 2024. mnogi Škorpioni su više nego ikad zabrinuti za procjenu i razumijevanje važnosti svojih odnosa, uključujući ljubavne veze. S jedne strane, žele biti sigurni da odnosi u koje su uključeni doprinose njihovoj evoluciji i uspjehu u životu. S druge strane, žele da ih partneri vide kao važne, da ih njeguju i poštuju. Imajući na umu ove astrološke trendove, Tarot-horoskop.com preporučuje da ublažite svoju sklonost traženju zahvalnosti ili ljubavi. Ljudi oko vas vide i cijene na svoj način i ponekad biste mogli biti iznenađeni načinom na koji ste viđeni ili kvalitetama zbog kojih ste cijenjeni. Najpametnije bi bilo pokazati se fleksibilnim. Pokušajte sagledati stvari sa stajališta svoje bolje polovice i prihvatite da vas vole i njeguju na drugačije načine nego što biste očekivali. Merkur – vladar Škorpionove 8. kuće (intimnost, erotika, fizičko i emocionalno spajanje) – nastavlja svoje direktno kretanje 1. siječnja, a 13. siječnja prelazi u vašu 3. kuću (komunikacija). Kao rezultat toga, sjajno je vrijeme za otvoren i konstruktivan razgovor o temama koje utječu na vašu intimu ili o tome kako se osjećate. Poželite li se približiti nekome tko vas privlači, to ćete lakše i puno uspješnije učiniti nakon 13. siječnja. Mogli biste otkriti nešto neočekivano o osobi koja vas romantično zanima.

 

 

 

Pročitaj više ŠKORPION - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

1. siječnja 2024. Merkur – vladar Strijelčeve 7. kuće (veze, partnerstva, druženja, brak) – nastavlja svoje direktno kretanje točno u Strijelcu, a 13. siječnja prelazi u Strijelčevu 2. kuću (osobni resursi i vrijednosti). Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com predlaže da maksimalno iskoristite ovaj period kako biste raščistili neke probleme koji su u posljednje vrijeme utjecali na vaš brak, posebice ako se radi o novcu ili upravljanju zajedničkim budžetom. Mars – vladar Strijelčeve 5. kuće (ljubav, romansa, ljubavne veze, zabava, kreativnost, djeca) – također prolazi kroz Strijelčevu 2. kuću od 4. siječnja. U ovom astrološkom kontekstu, slobodni Strijelci koji traže ljubav obično su zainteresirani za materijalni status nekoga više nego u osjećajima ili njihovim kvalitetama. Ali neki Strijelci mogli bi biti u suprotnoj situaciji, kada im se udvaraju na temelju materijalnih interesa. Tarot-horoskop.com preporučuje da budete oprezni i pažljivi jer takve veze, čak i ako dobro počnu, često završe tako da oboma partnerima nanose bol ili se čak raspadnu. Neki Strijelci osjećaju potrebu, sada više nego ikad, za više slobode kretanja i više osobnog prostora. Drugi se osjećaju preplavljeni potrebama i željama svoje bolje polovice. Srećom, astrološki kontekst ovog pojma pogoduje iskrenim i konstruktivnim raspravama o tim stvarima. Vrijeme je da se izrazite smireno i strpljivo. Recite kako se osjećate i što želite, ali pazite da ne ispadnete optužujući.

 

 

 

Pročitaj više STRIJELAC - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

Venera - vladar Jarčeve 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, kreativnost, djeca) - prolazi kroz vašu 12. kuću do 23. siječnja 2024., kada prelazi ravno u vaš znak. Dok je Venera u vašoj 12. kući, manje su šanse za početak romantične veze. Neki Jarci mogli bi biti u iskušenju tajnim vezama ili izvanbračnim vezama ili vezama s ljudima koji imaju druge obveze. Ali sve to može završiti gorkim razočaranjem oko 19. siječnja. Kada dosegne Jarca, Venera vam pomaže da vratite samopouzdanje i pojačava vaš osobni šarm. Tijekom zadnjeg dijela siječnja, Tarot-horoskop.com smatra da su izgledi za to da ćete upoznati nekoga tko će vam biti privlačan s romantične točke gledišta. Mogli biste zaključiti da zavodite bez puno truda, da druga osoba inicira flert ili romantične igre ili biste mogli dobiti poziv na romantičnu večeru. Merkur prestaje s retrogradnim kretanjem 1. siječnja 2024., a Mars počinje svoj tranzit kroz Jarca 4. siječnja. Ovaj astrološki kontekst inspirira vas da otvorenije izrazite svoje osjećaje, što će vašu bolju polovicu vrlo ugodno iznenaditi. Kod dugovječnijih parova promjena u stavu Jarca može pridonijeti osnaživanju veze i ponovnom stjecanju međusobnog povjerenja, što partnerima daje želju za emocionalnom vezom.

 

 

 

Pročitaj više JARAC - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

Ako vam je retrogradno kretanje Merkura u prosincu pokvarilo romantične planove, 1. siječnja 2024. Merkur nastavlja svoje izravno kretanje u 11. kući Vodenjaka. Budući da je Merkur vladar vaše 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, djeca), njegova promjena smjera u vašoj kući društvenog života i prijatelja govori o promjeni smjera u vezi. Možda prijateljstvo poprimi romantični zaokret i postane strastveno ili možda veza koja je prije bila romantična odjednom postane prijateljstvo. 13. siječnja 2024. Merkur prelazi u 12. kuću Vodenjaka, gdje je i Sunce – vladar vaše kuće odnosa – do 20. siječnja. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da je druga polovica siječnja manje povoljna za početak romantične veze. No, dobro je vrijeme za romantično zbrajanje, za ozdravljenje nakon prekida ili analizu nekih bivših veza koje su ostavile traga na vašem životu. Važan astrološki događaj u ljubavnim životima i vezama Vodenjaka događa se 20. siječnja 2024.: Pluton se vraća u Vodenjaka, znak koji je privremeno napustio u lipnju prošle godine. Također, ova promjena znaka događa se kroz konjunkciju Sunca i Plutona. Tarot-horoskop.com smatra da je to povoljan astrološki kontekst koji pokazuje izglede da ćete sresti nekoga tko može promijeniti tijek vašeg života. Drugi vjerojatni scenarij je da će postojeći parovi vidjeti reaktivaciju starijih tema vezanih uz moć i dominaciju. Ako ste već uključeni u stalnu vezu ili brak, sada imate moć promijeniti sudbinu veze na bolje ili je uništiti, pa je u vašem interesu da tu moć koristite što mudrije možete.

 

 

 

Pročitaj više VODENJAK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop siječanj 2024.

Ljubav i veze

Nakon 1. siječnja 2024., jer Merkur nastavlja svoje izravno kretanje kroz 10. kuću Riba, počinjete jasnije vidjeti neke aspekte odnosa. Sada imate priliku iz nove perspektive bolje razumjeti što vaša bolja polovica želi od vaše veze, što od nje očekujete i mogu li se vaše želje uskladiti. Ako ste uključeni u relativno novu vezu, sredinom mjeseca mogli biste shvatiti kakve izglede ta veza ima dugoročno i što treba učiniti kako biste izgradili zajedničku budućnost. Ako ste slobodni i već neko vrijeme želite vezu s nekim koga ste upoznali kroz svoj profesionalni život, sada bi vam mogla koristiti izvrsna prilika da se približite toj osobi. Štoviše, mogli biste zaključiti da je ova osoba jako zainteresirana za vas. Astrološki kontekst siječnja 2024. pogoduje slobodnim Ribama, stoga Tarot-horoskop.com predlaže da više izlazite, češće se sastajete s prijateljima, da ne bježite na posao i da se ne držite samo svojih uobičajenih krugova. Imate veće izglede da upoznate nekoga tko vam zapne za oko i natjera vas da ponovno postanete zainteresirani za flert, avanturizam i osvajanje srca.

 

 

 

Pročitaj više RIBE - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR