Mjesečni horoskop - Srpanj 2018.

U srpnju imamo puno napetih astroloških aspekata, jer planete aktiviraju sve fiksne znakove; Uran u Biku, Venera (do 10. srpnja), Merkur, Sunce (od 23. srpnja) i Sjeverni Čvor u Lavu, Jupiter u Škorpionu, retrogradan Mars i Južni Čvor u Vodenjaku.

Uslijed ovakvog astrološkog sklopa možemo očekivati mogućnost manifestacije u dva smjera: s jedne strane mogli bi se suočiti s tvrdoglavosti, nefleksibilnosti i pretjeranom potrebom za sigurnosti, dok s druge strane postaje jasno da nam treba promjena. U kombinaciji, ova dva smjera mogu voditi u sukobe. Svatko bi mogao zasebno voditi svoju bitku, pa će svakodnevno dolaziti do sudaranja snage volje i ega. Ovo je slika događanja tijekom srpnja, općenito.

Puno je retrogradnih planeta: Mars, Saturn, Pluton, Jupiter (do 10. srpnja) i Merkur (do 26. srpnja). Zbog osjećaja da je sve stalo, da nema napretka ili dobre organizacije, može doći do frustracija. Stvari neće teći smjerom kojim želimo.

S druge strane, ovo je povoljan period za procjenu, preoblikovanja i reorganizaciju na privatnom i profesionalnom planu. Razmislite o odnosima s drugima u svom životu, bilo da se radi o prijateljskim, ljubavnim ili poslovnim vezama.

Kvadrat koji pravi Merkur, smješten u Lavu, s Uranom i Jupiterom i Merkur - Mars opozicija imaju snažan utjecaj kroz prvu dekadu srpnja 2018. godine. Može se činiti da ono što se govori i što se radi nema veze jedno s drugim, a vrlo lako može doći do agresivnih ispada u kojima se prelazi granica. Neki mogu biti nemarni, a drugi previše opterećeni. Sarkazam i razdražljivost će biti česta pojava, najčešće proizašli iz očajničke potrebe da se stekne veća sigurnost, bilo da se radi o novčanim ili emotivnim pitanjima.

Pregovori neće teći glatko. Prije bilo kakvog koraka naprijed morat će se vratiti korak, dva nazad i dobro sve razmotriti i promisliti o odlukama koje su bile donesene. Jeste li se zbog određenih odluka našli baš u ovakvoj situaciji? Ovo je vrijeme za analizu.

Na sreću, harmoničan aspekt kojeg pravi Sunce s Jupiterom i Neptunom (obje planete smještene su u vodenim znakovima), daje emotivnu stabilnost i jača intuiciju koja će biti potrebna za snalaženje u raznim neočekivanim preokretima događaja i sukobima. U svemu što radite budite strpljivi, pažljivi i uporni.

Na širem planu gnjev može doseći kritičnu točku 13. srpnja 2018. godine. Ekonomska i društvena nestabilnost i nesigurnost probudit će nemire, što će se odraziti na sve upravljačke sektore.

Jupiter kreće direktnim hodom kroz Škorpiona 10. srpnja 2018. godine. Venera ulazi u Djevicu i pravi harmoničan aspekt s Uranom, Saturnom, Jupiterom i Plutonom. Osvrt na okolinu bit će brižniji, ali neće izostati kritike. Više ćemo analizirati, kako i koliko zarađujemo, koliko se trudimo i koliko trošimo, kakve odnose u životu imamo s drugima. Ta potreba za preciznom analizom katkad može dovesti u krizne situacije kada se radi o novcu i odnosima s drugima, može ograničiti našu kreativnost i donijeti jake dvojbe. Ali, ako djelujemo pošteno i iskreno, drugi dio srpnja 2018. godine može donijeti puno zadovoljstva.

Nakon 23. srpnja 2018. godine Sunce je u Lavu, u napetim aspektima s Uranom i Marsom, pa možemo očekivati puno frustracije. Pomrčina Mjeseca 27. srpnja 2018. godine može donijeti zbrku i krizu i na osobnom i na kolektivnom planu.  Razotkrivene tajne mogu biti veliko iznenađenje. Neočekivanih promjena može biti i kroz novčane dogovore i pitanja sa značajnim utjecajem okoline ili na okolinu. Unatoč poteškoćama i stresu, dobra stvar je ta da ćemo razotkriti istinu i što imamo priliku stati i razmotriti sve do sada, što će nam pomoći da razradimo bolje planove i strategije za budućnost.

Nemojmo zaboraviti da je Merkur retrogradan u Lavu, od 23. srpnja do 20. kolovoza. Strastveno i često pretjerano dramatično izražavanje izazvat će slične reakcije. Želja da se drugima nametne vlastito mišljenje može biti dosta snažna. U verbalnom izražavanju čak može biti agresivnosti. S druge strane, ovo je prilika da se aktivira više kreativnosti i da se pokrenu zaboravljeni individualni projekti. U ovom periodu pazite što potpisujete, kako se izražavate i razgovarate s voljenom osobom i djecom.

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop srpanj 2018.

Ljubav i veze

Kuću ljubavi Ovna planete dobro aktiviraju tijekom srpnja 2018. godine i zato vam ne može biti dosadno. Venera, planeta koja vlada vezama Ovna je u toj kući do 10. srpnja, zajedno sa Merkurom. U kuću ljubavi Ovna 23. srpnja 2018. godine ulazi Sunce. U prvoj dekadi srpnja može doći do nesporazuma i svađa oko pitanja vjernosti, intimnosti i pažnje. Skloni ste uočljivom flertovanju i to sa svima, bilo da ste u vezi, u braku ili slobodni. Trebali bi biti pažljiviji i misliti na osjećaje i potrebe voljene osobe. U suprotnom ćete dobiti isto zauzvrat. Mars, vladar Ovna, je i dalje retrogradan u kući prijateljstva i društva, što govori o aktivnom društvenom životu. Ali, govori i o  zabunama između prijateljstva i ljubavi, zbog slanja signala koji se mogu krivo protumačiti. Više pažnje obratite na način na koji se izražavate, posebno nakon 26. srpnja 2018. godine, kada Merkur kreće retrogradno.

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop srpanj 2018.

Ljubav i veze

Srpanj 2018. godine turbulentan je mjesec za ljubavni život. Ovo je vrijeme kada trebate promisliti o sudbini odnosa s drugima i utjecaja na odluke koje donosite i smjer kojim želite ići u životu. Razmislite tko zaslužuje ostati u vašem životu a tko ne. Svađe mogu biti svakodnevna pojava kroz prvu dekadu srpnja. Razlog tome može biti to što ni vi, ni voljena osoba (ili ljubavnica / ljubavnik) ne znate što točno želite. Možda se nećete moći dogovoriti oko uređenja doma ili kako stvari trebaju funkcionirati u vezi općenito. Ako se radi o odluci zajedničkog života, to će biti više stresno nego izazovno, zato savjetujemo da ne žurite. Pazite što i kome govorite, jer se vrlo lako može dogoditi da povrijedite osobu do koje vam je stalo. Na sreću, sve postaje jednostavnije nakon 10. srpnja, vraća vam se optimizam i vjera da će sve u konačnici biti  dobro. Venera, vladar Bika, ulazi u kuću ljubavi, a Jupiter, smješten u kući veza Bika kreće direktnim hodom. Duže veze ulaze u bolji i harmoničan period. Neki će Bikovi tek ući u vezu koja ima izgleda da postane ozbiljna. Oni u lošim vezama mogli bi prekinuti vezu. U drugoj polovici mjeseca bit ćete pragmatičniji, što nije nimalo loša stvar. Harmoničan aspekt kojeg pravi Venera pokazuje da ćete uživati u stabilnom ljubavnom odnosu, osim ako ne postanete previše posesivni.


BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop srpanj 2018.

Ljubav i veze

U prvoj dekadi srpnja 2018. godine više je kontradiktornosti nego obično i zato vaš ljubavni život može patiti. Čini se da je voljena osoba voljna podržati vas i pomoći vam da podignete samopouzdanje, ali vi ćete biti nezadovoljni zbog svih i svega. Na sreću, u drugoj polovici mjeseca atmosfera postaje svjetlija. Jupiter, vladar kuće partnerstva Blizanaca, kreće direktnim hodom 10. srpnja, a Venera, vladar kuće ljubavi Blizanca, pravi harmonične aspekte s Uranom, Saturnom, Jupiterom i Plutonom. Pred vama je strastven, senzualan i intenzivan period, bilo da ste u vezi, braku ili tražite partnera. Volite igre zavođenja i sigurni ste u ono što osjećate. Pravo je vrijeme da priznate nekome što osjećate ili da iznenadite voljenu osobu romantičnom večerom ili skupocjenim poklonom. Ipak, pazite koliko trošite. Neki će Blizanci biti na kušnji i željet će ući u vezu radi dobiti ili će biti meta nekome tko samo želi materijalnu sigurnost. Ako ste u braku, više vremena provedite s voljenom osobom, posvetite se obiteljskim pitanjima i zajedničkim sredstvima, jer tako ćete se i više zbližiti, te obnoviti povjerenje i popraviti intimni život.

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop srpanj 2018.

Ljubav i veze

Do 23. srpnja 2018. godine Sunce je u Raku, u opoziciji sa Saturnom i Plutonom, oboje retrogradni i smješteni u kući veza Raka. Ljubavni život je napet, pun rasprava, svađa, nadmetanja i tvrdoglavosti. U ovom periodu možete ponovno naći izgubljeno, izboriti se za sebe, definirati što želite i krenuti ostvarivati ih, iako voljena osoba ima drugačije ideje. Zlatnu sredinu neće biti lako postići. Jupiter kreće direktnim hodom 10. srpnja u kući ljubavi Raka. To je povoljno za Rakove koji traže vezu ili koji žele ući u brak. Za mnoge Rakove dnevne obaveze koje su se činile kao teret neće više predstavljati problem. Puno se može napraviti u ime prave ljubavi. Rakovi koji se razvode ili su u tom procesu, kao i podjeli imovine, neće imati miran um. Morate realnije gledati stvari, a zadnja dekada mjeseca donosi poboljšanje. U kući seksualnosti i intimnosti Raka i dalje je retrogradan Mars, pa bi se mogli vratiti bivšoj / bivšem ili imati tajnu vezu. Savjetujemo da to ne činite.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop srpanj 2018.

Ljubav i veze

Mars je i dalje retrogradan, u kući partnerstva Lava i u napetim je aspektima s Uranom, Merkurom i, krajem mjeseca, čak sa Suncem. Vaš ljubavni život, veze općenito, bit će ispunjeni raspravama i sukobima iz principa. Teško ćete naći istu valnu duljinu s okolinom i trebali bi biti prilagodljiviji i otvoreniji kako bi ostvarili ravnotežu. Najvjerojatnije je najveći neprijatelj vašem ljubavnom životu - vaš ego. Budite otvoreni za dijalog, jer unatoč žustrim svađama, vi možete napraviti sklad i naći zajedničku viziju s boljom polovicom. Razmislite o nekim stvarima u vašem privatnom i ljubavnom životu. Nemojte poticati novu vezu, ni ulaziti u brak u ovom periodu. Vrijeme je za osvrt iza, možda do prijašnje veze ili veze koja je bila na daljinu ili s nekim iz inozemstva. Možda će vam goditi pomisao da se pomirite i probudite stare strasti, ali puno bi prilagodbe trebalo zbog puno razlika, posebno s vaše strane. Jupiter, planeta koja vlada kućom ljubavi Lava, 10. srpnja 2018. godine kreće direktnim hodom, a 23. srpnja u Lava ulazi Sunce. Osjećat ćete veću snagu, ali bi mogli biti sebični i nezainteresirani za potrebe voljene osobe. Pomrčina Mjeseca dogodit će se 27. srpnja u kući partnerstva i braka Lava, što za neke može značiti kraj neke situacije ili veze. Nešto je uništeno i ne može se više popraviti.

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop srpanj 2018.

Ljubav i veze

U prvoj dekadi srpnja 2018. godine bit ćete previše sumnjičavi i brbljavi, pa vrlo lako možete neopravdano povrijediti voljenu osobu. Ne bi trebali prosuđivati na temelju pretpostavka. Ostavite teoriju da znate sve. Venera, planeta partnerskih odnosa, ulazi u Djevicu 10. srpnja, a Jupiter, suvladar te kuće, nastavlja direktnim hodom. Saturn i Pluton i dalje se kreću retrogradno u vašoj kući ljubavi tijekom srpnja 2018. godine i tjeraju vas da budete odgovorniji i zreliji u ljubavnom životu. Ako ste naumili osvojiti nečije srce, nemojte očekivati da će biti lako. U najboljem mogućem scenariju stvari će se razvući i ne trebate ništa pokušati pogurati. Venera je dobrog raspoloženja, u harmoničnim odnosima s Uranom, Saturnom, Jupiterom i Plutonom. To znači da bi mogli imati vezu na daljinu ili s osobom druge kulture ili će se komunikacija u vezi poboljšati, osjećat ćete da vas voljena osoba cijeni i poštuje i da želi uložiti više truda u vaš odnos kako bi vam bilo bolje. Analizirajte vezu u kojoj ste i veze u prošlosti kako vam se ne bi dogodilo da ponovite istu pogrešku.

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop srpanj 2018.

Ljubav i veze

Mars, planeta koja vlada vezama Vage i dalje je u retrogradnom hodu, prolazi kroz kuću ljubavi i u neskladnim je aspektima s drugim planetima. Odnos s voljenom osobom može postati napet i mogu pasti teške riječi. Oklijevat ćete oko donošenja odluke za vašu budućnost, posebno kada se radi o zajedničkim sredstvima i novcu. Možda previše trošite ili je voljena osoba u fazi špekulacija. Kako god bilo, svađe mogu biti žustre i otežati život u paru. Kako bi dobili najviše energije od retrogradnog Marsa, pokušajte ponovno otkriti strast, naći ono što vas oboje zabavlja i opušta i stvari koje volite raditi zajedno. Venera, vladar Vage, 10. srpnja ulazi u 12. kuću, kuću žrtvovanja, ali i iscjeljenja. Na sreću, Venera pravi harmonične aspekte s Uranom, Jupiterom, Saturnom i Plutonom. To znači da možete razriješiti niz starijih problema, vezano za intimnost, obostrano povjerenje, vjernost i slično. Pravo je vrijeme za oprost, posebno sada kada neke tajne mogu isplivati na površinu. Za Vage koje nisu u vezi ovo nije povoljan period, ali ni za one koji su tek ušli u vezu. Nije pravo vrijeme ni za ulazak u brak. U kući ljubavi i romantike Vage događa se pomrčina Mjeseca 27. srpnja 2018. godine i može donijeti neke nove spoznaje u ljubavnom životu.

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop srpanj 2018.

Ljubav i veze

Tijekom srpnja 2018. godine bit ćete u romantičnog i sjajnog raspoloženja, ali izgleda da će bolja polovica prolaziti kroz teži period. U prvoj dekadi mjeseca bit će napetosti i može doći do svađa i nesporazuma. Možda se roditelji previše upliću i stvaraju nezadovoljstvo. Možda se ne možete dogovoriti ili ste nezadovoljni zbog financijske situacije ili pitanja vezana za nekretninu. Budite prilagodljivi i potrudite se na problem gledati očima voljene osobe. Venera, planeta koja vlada vezama škorpiona, 10. srpnja 2018. godine ulazi u kuću prijateljstva, društva i planova vezanih za budućnost. Jupiter, suvladar kuće ljubavi, romantike i djece, isti dan kreće direktnim hodom. Otvorite se i više razgovarajte o svemu, dajte voljenoj osobi više slobode kretanja i pokažite da imate ozbiljne planove za vašu zajedničku budućnost. Budite aktivni u društvenom životu. Dopustite voljenoj osobi da izlazi više, bez da je nadzirete. Ako ste u ljubavi bili bezobzirni, sada će to izaći na površinu i to može utjecati na vaš ugled. Merkur, vladar kuće intimnosti i tajni, 26. srpnja kreće retrogradno i ukazuje na potrebu da se razmotre stavovi o vjernosti, odanosti i uzajamnom povjerenju. Neki parovi mogli bi čak raskinuti vezu.

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop srpanj 2018.

Ljubav i veze

U ljubavnom životu tijekom srpnja 2018. godine ništa neće teći glatko i napetost će rasti. Mars, planeta koja vlada ljubavnim životom Strijelca i dalje je retrogradan u kući komunikacije i učenja. Merkur, planeta koja vlada vezama Strijelca, kreće retrogradno krajem mjeseca i u prvom dijelu mjeseca pravi napete aspekte. To znači da ćete se sve teže i teže nalaziti na istoj valnoj duljini. Oni koji žele ući u vezu imat će poteškoća pri pokušaju da osvoje srce osobe s kojom žele vezu. Unatoč najboljem trudu, ciljat ćete, ali nećete pogoditi, govorit ćete prije vremena ili ćete se lako posvađati. Ako ste u neslužbenoj vezi, dobro pazite na koji se način obraćate voljenoj osobi i pažljivo birajte riječi, te prihvatite činjenicu da neke stvari morate naučiti od voljene osobe. Najvjerojatnije su problemi koji progone vašu vezu ili brak različita vjerovanja ili životna filozofija. Pomrčina Sunca 13. srpnja 2018. godine aktivira kuću intimnosti i turbulentne strasti. To je prilika da dublje razmislite koliko se emotivno zaista dajete u vezi, ali i o vjernosti, odanosti i uzajamnom povjerenju ili o vezama u kojima niste sretni. Sada je prilika da izađete iz komplicirane veze, možda čak i tajne.

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop srpanj 2018.

Ljubav i veze

Saturn, vladar Jarca, je retrogradan, što nam govori da niste u najboljem raspoloženju i prezahtjevni ste, što unosi napetost u vaš ljubavni život. Imamo i dobrih vijesti, također. Jupiter kreće direktnim hodom 10. srpnja 2018. godine kroz kuću prijatelja, što je plus za vaš društveni život. Izvedite voljenu osobu i zajedno se opustite. Venera, planeta koja vlada ljubavnim životom Jarca, pravi samo harmonične aspekte i povoljna je za flertove i stvaranje dobrog raspoloženja. Ako ste u braku, sada je prilika da voljenu osobu pozovete na putovanje, na izložbu ili u kazalište. Ako tražite ljubav, mogla bi vas privući osoba iz inozemstva ili osoba koja je na neki način povezana s višim obrazovanjem ili pravom. Pomrčina Sunca 13. srpnja 2018. godine aktivira kuću partnerstva i događaji mogu otkriti da uistinu imate brak izgrađen na čvrstim temeljima. Veze koje nisu ispunjavajuće ili su iz nekog interesa doseći će kritičnu točku, pa može doći do razilaženja, što je bolje za oboje. Sunce ulazi u kuću intimnosti i strasti Jarca 23. srpnja. Vaša glad za većom fizičkom bliskosti bit će veća. Ali, u paketu s tim ide napetost, ljubomora i posesivnost.

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop srpanj 2018.

Ljubav i veze

Što se ljubavi i veza tiče, pred vama su dobra vremena. Za neke je Vodenjake najbolje da naprave konstruktivne promjene. Nije potrebno da ˝uništite˝ ono što već imate.Voljena osoba možda će smatrati da vam nedostaje razumijevanja za njene potrebe. Do neslaganja i nesporazuma može doći i zbog životnog prostora i djece. Venera, planeta ljubavi i veza, 10. srpnja 2018. godine ulazi u kuću intimnosti Vodenjaka. Venera pravi harmonične aspekte s drugim planetima i zato imate sve izglede da nađete zajednička rješenja za prethodno navedene probleme. Važno je da to napravite zajedno, ne da prezentirate voljenoj osobi gotovo rješenje. Imajte na umu da voljena osoba ima svoje mišljenje i želje i da to želi podijeliti s vama. Ako niste u vezi i tražite novu vezu tijekom srpnja 2018. godine, mogli bi naletjeti na osobe koje žele brzi put do braka, za što vi nećete biti ni najmanje zagrijani, barem ne za sada. Mogli bi upoznati zanimljive ljude, dobrog društvenog statusa, kroz posao. Nakon 26. srpnja 2018. godine budite oprezniji, jer tada Merkur, planeta koja vlada kućom ljubavi Vodenjaka, kreće retrogradnim hodom. Nakon 23. srpnja Sunce obasjava vašu kuću veza i voljena osoba će sve više i više stvari zahtijevati i neće popuštati. Iskoristite pomrčinu Mjeseca 27. srpnja kako bi ostvarili ravnotežu između vaših potreba i potreba voljene osobe.

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop srpanj 2018.

Ljubav i veze

U prvoj polovici srpnja 2018. godine, Merkur, vladar kuće veza Riba, prolazi kroz kuću posla i zdravlja i u napetim je aspektima s Uranom, Marsom i Jupiterom. To može donijeti stres, posebno Ribama koje rade zajedno s voljenom osobom. Ako niste jednaki u ovakvoj suradnji i netko je nadređen, očekujte stalne rasprave i svađe. Glavna tema bit će novac ili to da se jedno od vas osjeća nedovoljno cijenjeno. Obaveze podijelite jednako. Ako vas privlači radni kolega / kolegica, budite jako oprezni. Uzalud vam romantično raspoloženje, jer bi mogli biti odbijeni. Sunce obasjava kuću romantike do 23. srpnja, a 13. srpnja događa se pomrčina Sunca. Pravo je vrijeme da razmislite o tome koje obaveze možete i želite ispuniti kako bi veza funkcionirala bolje, gdje pretjerujete i što izbjegavate. Venera, planeta koja vlada kućom intimnosti Riba, 10. srpnja 2018. godine ulazi u kuću veza i pravi pozitivne aspekte do kraja mjeseca. Ribe u dugim vezama i braku uživat će u harmoniji i strasti, iako može biti prigovora oko zajedničkog novca.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT