Mjesečni horoskop za veljača 2020. ❤️❤️❤️

Element zemlje ima snažniju energiju tijekom veljače 2020. godine nego prethodnih mjeseci i to je zbog ulaska Marsa u Jarca 16. veljače, u kojem već borave Jupiter, Saturn i Pluton.

 

 

Mars je egzaltiran u Jarcu i zato trebamo iskoristiti ovu energiju kroz inventivnost. Od 18. veljače 2020. godine nadalje, Mars pravi trigon s Uranom iz Bika i gura nas prema obnovi, te nam pomaže pri pronalasku mudrih ideja i rješenja određenih pitanja i problema s kojima se suočavamo. U ovom periodu lakše je pronaći potrebne izvore kako bi uspješno savladali prepreke ili probleme koji nas godinama koče. Sjajno je vrijeme i za hrabre poteze, za bavljenje kompliciranijim pitanjima, projektima i idejama.

Planete u Jarcu budi i pokreće Mars i to nam govori da je SADA vrijeme za pokretanje i za stvaranje. Mars ponovno prolazi kroz Jarca za dvije godine, ali tada će imati dobiti samo od Plutona, budući da će Saturn i Jupiter tada biti u drugim znakovima. Vrijeme je da otpustimo situacije i sklopove razmišljanja koji su nas kočili i blokirali i da ih stavimo gdje im je i mjesto - u prošlost, ili ih trebamo transformirati u nešto radikalno novo. To se može odnositi na vezu, na profesionalne poteškoće, na financijske odluke ili čak i na odnos sa samim sobom.

 

 

Period od 14. veljače do 8. ožujka 2020. godine je poboljšan sekstilom koji prave Jupiter iz Jarca i Neptun iz Riba. Intuicija i inspiracija su pojačane u tom periodu zahvaljujući tom sekstilu, posebno kada se radi o snovima koje slijedimo i koje želimo ostvariti ili o pridruživanju nekim društvenim ili duhovnim grupama i slično. U takvim okolnostima nemojmo zaboraviti na veće dobro, na suosjećanje prema drugima i dokažimo da imamo visoke moralne i duhovne vrijednosti, jer to je jedini način na koji naše inicijative mogu uroditi uspjehom i to dugoročno.

Merkur ulazi u Ribe 3. veljače 2020. godine i tu boravi do 17. veljače 2020. godine, u retrogradnom kretanju, a 19. veljače Sunce ulazi u Ribe. Mašte, fantaziranja i idealiziranja neće nedostajati u tom periodu. Kada je to pomiješano s pragmatizmom i strategijom, što donose planete iz Jarca, uspjeh je izgledan u gotovo svim poljima u našim životima. U određenim okolnostima i situacijama mogli bi pomisliti da ono nemoguće postaje moguće, jer se naš pogled na stvari drastično mijenja.

 

 

Merkur vlada razmišljanjem komunikacijom i njegov prolazak kroz Ribe može probuditi podsvjesne mehanizme kompleksne prirode. S druge strane, Merkur u Ribama može probuditi pjesnika i romantika u nama i dnevno sanjarenje. Sve skupa može stvoriti poteškoće u komunikaciji i razumijevanju, može donijeti zbunjenost, a poruke se mogu krivo shvatiti. Ako se bavite pitanjima kroz koje morate proučiti važne detalje, imajte na umu da sada nije dobar period za to. Zato nije povoljno vrijeme za potpisivanje dokumenata i slično.

Kada se o ljubavi radi, Venera zagrijeva situaciju svojim ulaskom u Ovna 7. veljače 2020. godine. S druge strane, Venerin prolazak kroz Ovna povećava rizik od impulzivnosti i pretjerivanja koji nas može jako skupo koštati, posebno kroz prve dvije dekade veljače. Zbog toga jako pažljivo donosite odluke o ljubavnom životu, posebno oko 13. i 14. veljače. Čini se da će Valentinovo ove godine donijeti čitav niz lekcija koje moramo naučiti i bolje je ne ignorirati ih.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

Dnevni Tjedni Mjesečni Godišnji horoskop

Ovan 2020

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop veljača 2020.

Ljubav i veze

Planetarni tranziti tijekom veljače 2020. godine ne govore o velikim promjenama u vašem ljubavnom životu. Nakon 16. veljače, kada Mars (vladar Ovna) ulazi u vašu 10. kuću, pojačana je želja za isticanjem na profesionalno -  društvenom polju. To znači da ćete imati jako malo vremena za upoznavanje novih osoba ili za postojeću vezu. Na sreću, Venera (vladar veza i braka Ovna) 7. veljače prolazi kroz Ovna i daje vam podršku pri izražavanju osjećaja i pokazivanju pažnje, a daje vam i neodoljiv šarm. Ljubav vam se može stvoriti na putu bez da to tražite ili će vas voljena osoba obasipati ljubavlju i pažnjom. Kada se u vašem životu stvore takve okolnosti, savjetujemo da nađete vremena, koliko god nemoguće se činilo i koliko god bili ograničeni zbog obaveza i da to malo vremena posvetite voljenoj osobi i da joj pokažete koliko vam je stalo. Nađite vrijeme za opuštanje i igru, makar kada se vratite s posla. Ako to ne učinite, voljena osoba počet će pokazivati nezadovoljstvo i frustraciju, čak vam se može suprotstavljati, posebno nakon 13. veljače. Sunce (vladar ljubavi Ovna) 19. veljače ulazi u vašu 12. kuću, kuću koja govori o introvertnosti, introspekciji, utopijskom dnevnom sanjarenju, ali i o tajnim vezama. Neki Ovnovi osjećat će pritisak, zaključit će da veza u kojoj su zahtjeva previše žrtvovanja.

 

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop veljača 2020.

Ljubav i veze

Merkur (vladar kuće ljubavi Bika) 3. veljače 2020. godine prelazi u vašu 11. kuću (prijatelja i društvenih grupa) i tu kreće retrogradnim hodom 17. veljače. Savjetujemo da razmislite o svom ljubavnom životu, povezanosti i onom što želite ostvariti i živjeti nadalje. Neki se ne mogu odlučiti između tog da odnos ostane na platonskom nivou ili da se produbi. Neki će imati poteškoće i neće moći raspoznati što točno osjećaju prema osobama iz okoline ili će im se situacija činiti besmislena. Nakon 17. veljače mogli bi krivo protumačiti poruku prijatelja / prijateljice i skočiti pred rudo misleći kako ta osoba želi više od prijateljstva. Situacija može biti i obrnuta. Zato iskoristite okolnosti kako bi što bolje raspravili neka pitanja i razjasnili neke stvari kada se radi o osjećajima, o onom što vi osjećate ili osoba za koju ste vi zainteresirani ili ona za vas. Ako ste u dugoj vezi, mogli bi imati očekivanja od voljene osobe da živi po nekakvim nemogućim i visokim standardima. Ako stvari sagledamo iz drugačijeg kutka, veljača 2020. godine je povoljan period za postizanje dogovora, dosezanje zajedničke vizije s voljenom osobom i sjajnim idejama za poboljšanje zajedničkog života.

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop veljača 2020.

Ljubav i veze

Do 16. veljače 2020. godine Mars ispunjava energijom vašu kuću partnerstva, veza i braka, a zatim prelazi u kuću intimnosti i erotike. Puno Blizanaca ponašat će se i djelovati vođeni silom strasti i čežnji koja će ih u potpunosti obuzeti i nadvladati racionalan um, samim time djelovati i na veze. Prepustite se radije nego da se opirete toj sili, ako se ne radi o riskantnim situacijama. Ako ste dugo u vezi, tada ćete imati koristi od ove situacije, jer ćete pažnju usmjeriti prema voljenoj osobi. Otkriti ćete erotičnu stranu i izgraditi snažniju emotivnu povezanost s voljenom osobom, kao i obostrano povjerenje. Voljena osoba i veza mogu imati snažan transformacijski utjecaj na Blizance, što njima i neće baš biti lagan period budući da Blizanci ipak vole jednostavne, radosne, možda čak površne odnose. Ako ste slobodni i tražite novu ljubav, mogli bi je upoznati kroz izlaske, druženja s prijateljima, zatim kroz humanitarne i društvene projekte i aktivnosti. Mogli bi upoznati vrlo zanimljivu osobu koja će vas motivirati.

 

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop veljača 2020.

Ljubav i veze

Ljubavni život Rakova ne može se odjednom smiriti, pa su još uvijek moguće dvojbe i poteškoće. Ipak, tijekom veljače 2020. godine imat ćete podršku prijatelja koji vam mogu pomoći na neki način, možda zatražiti pomoć grupe, posebno ako se neki problemi čine nerješivima ili nepodnošljivima. Važno je da shvatite, ako ste u braku ili ozbiljnoj dužoj vezi da prolazite kroz neizbježne promjene koje vas vode prema svjetlijoj budućnosti, a ne mračnijoj. Pokušajte ostvariti kompromis s voljenom osobom i zatražite više prostora za vaše privatne projekte ili budite manje ovisni o voljenoj osobi. Mars prolazi kroz vašu 7. kuću (partnerstvo i brak) 16. veljače i donosi više topline u vaš odnos, a vi ćete biti romantičniji i strastveniji. Suzdržite se od pretjerano sentimentalnih ili budalastih gesta, pretjeranih očekivanja i općenito pretjerivanja bilo koje vrste. U ovom periodu većina Rakova sanjari o izgradnji solidnog dugotrajnog odnosa i traže bliskost tamo gdje se osjećaju zaštićenima pod autoritetom partnera. Ne bi bilo najbolje da stvorite utisak da ste ovisna osoba, jer ćete privući osobe koje će vas ograničiti u životnoj fazi kada će vam biti potrebno više neovisnosti. Stanite s obje noge na tlo i budite svjesni činjenice da nitko nije ničija polovica, nego da ste kompletno biće koje ulazi u vezu s drugim kompletnim bićem.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop veljača 2020.

Ljubav i veze

Do 16. veljače 2020. godine iskoristite prolazak Marsa kroz vašu kuću ljubavi. Ako je nešto ostalo neizrečeno, izrecite to osobi koja vam se sviđa i nemojte dalje odgađati! Drugi povoljan planetarni tranzit je tranzit Sunca kroz vašu 7. kuću (partnerstvo, veze i brak), do 19. veljače. Svoj ljubavni život možete puno popraviti, ako znate kako dokazati svoju vjernost, pokažite pažnju velikodušno. Dokažite se voljenoj osobi i pokažite koliko vam je stalo do nje, do njenog mišljenja i njenih potreba i koliko vam je važna. Sunce 19. veljače kreće kroz vašu kuću intimnosti, pa ćete imati snažnu potrebu za produbljivanjem odnosa s voljenom osobom. Harmoničan aspekt kojeg Sunce pravi s Uranom (vladarem vaše 7. kuće) između 21. i 23. veljače ukazuje na jako dobro slaganje s voljenom osobom i prilikom da se bolje povežete, razumijete i ostvarite dogovor oko pitanja oko kojih se do sada niste mogli dogovoriti. Merkur, vladar vaše kuće prijatelja i društvenih grupa, prolazi kroz vašu 8. kuću (intimnost) 3. veljače i kreće retrogradno 17. veljače. Može vam se dogoditi da se zaletite u strastvenu avanturu bez razmišljanja i to s osobom koju smatrate prijateljem / prijateljicom, ali nakon 17. veljače dolazi do žaljenja ili s vaše strane ili od strane te osobe, a može se dogoditi i da završite u kompliciranoj i nejasnoj situaciji.

 

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop veljača 2020.

Ljubav i veze

Veljača 2020. godine je sjajan period da se pozabavite svojim ljubavnim životom, vezom ili brakom. Vašu 5. kuću (ljubav) aktivira Mars, koji se 16. veljače pridružuje Jupiter-Saturn-Pluto triu. Povrh toga, na vašu 7. kuću (partnerstva, brak) utječe Neptun, Venera (do 7. veljače), Merkur (od 3. veljače) i Sunce (od 19. veljače) i ta kuća ugošćuje Mlad Mjesec 23. veljače. Ovakav astrološki sklop je sve što možete poželjeti ako želite ući u novu vezu, poboljšati postojeću vezu ili postaviti nove temelje za postojeću vezu. Bilo da ste u braku, u vezi, slobodni, u vezi koja je komplicirana, u ovom periodu vraća vam se volja, zaigranost, flert i želja za zavođenjem, te iskušavanje sposobnosti da privučete osobe koje vas fasciniraju. Povrh svega, većina Djevica će se potruditi oko postojeće veze kako bi odnos vratili na pravi put ili je učvrstili. To uključuje više druženja i zajedničkih aktivnosti, te planiranje više zajedničkih projekata, dugoročno, koji će ojačati vašu vezu. Ipak, imajte na umu da je Merkur (vladar Djevice) retrogradan u vašoj 7. kući od 17. veljače. Veljača 2020. godine nije povoljan period za donošenje važnih odluka vezanih za ljubavni život, vezu, brak, za ulazak u novu vezu, za razvod, posebno nakon 17. veljače. S druge strane, možete iskoristiti ovaj period za pažljivo analiziranje odnosa u svom životu, za donošenje odluke o tome tko je vrijedan da nadalje bude dio vašeg života, a tko ne, zatim o promjenama koje želite ostvariti kroz odnose.

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop veljača 2020.

Ljubav i veze

Venera, vladar Vage, ulazi u vašu 7. kuću (partnerstva i braka) 7. veljače 2020. godine, što znači da će vam ljubavni i bračni život biti centar pažnje, sada više no ikada prije. Sada puno lakše možete razriješiti bilo kakve probleme, ali savjetujemo da ne oklijevate i da se ne pretvarate kao da ti problemi ne postoje. Ako nemate problema u odnosu, vaša ljubavna priča je slađa nego ikada, ali pripazite kako ne bi pali pod noge voljene osobe. Morate voljenoj osobi dati do znanja koje su vaše potrebe i želje. Oko sredine mjeseca ljubavni život može postati izvor nemira za neke Vage. Budite oprezni i nemojte sebi dopustiti da postanete previše ovisni o partneru. Moguće je i da određena situacija iz prošlosti ponovno postane tema sadašnjosti ili se čak ponovi, na neugodan način i natjera neke Vage da donesu tešku odluku koju su duže vremena izbjegavali. Ako ste slobodni iskoristite prisustvo Sunca u vašoj kući ljubavi, avanture i romantike i izađite u društvo, dogovorite izlazak s prijateljima, upoznajte nove ljude, idite na kavu s radnim kolegama i slično. Iznenadit će vas ljubavni interes osobe iz vašeg okruženja, jer to je osoba koju smatrate prijateljem / prijateljicom. Ako ste u vezi, nemojte oklijevati, recite što osjećate i tražite više pažnje. Sve Vage, bez obzira na status, mogu iskoristiti tranzit Venere kroz 7. kuću kako bi spoznale i sebi razjasnile što točno žele od veze i da promjene i svoje ponašanje, ako treba.

 

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop veljača 2020.

Ljubav i veze

Ljubavni život Škorpiona tijekom veljače bit će intenzivan, a nakon 17. veljače 2020. godine bit će kaotičnih trenutaka zbog retrogradnog Merkura u vašoj 5. kući (ljubav, avanture). Ako želite poslati poruku voljenoj osobi ili prići nekome tko vam se sviđa ili izjaviti ljubav i priznati osjećaje, tada to učinite u prvom tjednu veljače 2020. godine. Nakon toga stvari mogu postati napete i zakomplicirati se. U ovom periodu oduprite se strastima i zalijetanju u ljubavnu avanturu s osobom s kojom radite. Situacija koja će se odigravati na poslovnom polju može utjecati na vaše odluke u ljubavnom životu i zato se nemojte zanositi unaprijed stvorenim zaključcima, nego sačekate da se stvari razjasne. Imajte na umu da ćete se vrtjeti u krugu s istim ljudima, s istim vašim navikama i da se neće ništa tu promijeniti, osim što ćete shvatiti da su vas ponijele iluzije. Vrijeme je da proširite svoje horizonte i da potražite nešto drugačije, ako želite dugotrajnu ozbiljnu vezu. Neki Škorpioni bit će skloni tome da seksualnu energiju transformiraju kroz neku vrstu sporta. Neki će se zanositi aferama za jednu noć, barem će tako misliti a na kraju se sve može zakomplicirati i naštetiti vama. Zato savjetujemo da budete oprezni i suzdržani. Ako ste u braku, voljena osoba natovarit će vam nove poslove ili obaveze što će vas polako iritirati, posebno krajem mjeseca. Ili se radi o tome da će se miješati previše u vaše poslove s dobrom namjerom da vam pomogne, ali to će vam smetati samo. Pokušajte ostati smireni.

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop veljača 2020.

Ljubav i veze

Strijelci koji traže ljubav imaju punu podršku Venere tijekom veljače 2020. godine, koja prolazi vašom 5. kućom (ljubav, romansa i avanture), od 7. veljače. Može vas privući netko iz vašeg okruženja ili bi se mogli zaljubiti u osobu s posla ili bi mogli zaključiti da je prijateljstvo preraslo u nešto više, u nešto strastveno. Napominjemo da to možda nije nešto dugoročno, pa razmislite vrijedi li pokvariti prekrasno prijateljstvo zbog avanture za jednu ili dvije noći. Ako ste u braku ili dužoj ozbiljnoj vezi, osjetit ćete potrebu da se snažnije povežete s voljenom osobom. Merkur, vladar veze i braka Strijelca ulazi u vašu 4. kuću (obitelj, dom, životni prostor) 3. veljače i tu započinje retrogradno kretanje 17. veljače. U drugoj polovici mjeseca razmislite o načinu na koji funkcionirate kao par, kao obitelj i kako vidite svoju ulogu u dužoj vezi, braku i u svom životu. S voljenom osobom razgovarat ćete o renoviranju, dekoriranju ili selidbi na prikladnije i komfornije mjesto. U ovom periodu neki Strijelci razmišljat će o konačnoj odluci o ulasku u brak ili o razvodu ili će oklijevati oko ulaska u novu vezu koja vodi u smjeru nečeg ozbiljnog. Savjetujemo da ne žurite s donošenjem odluke, umjesto toga razmislite o razgovorima koje ste vodili s voljenom osobom i pokušajte spoznati što vi uistinu želite.

 

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop veljača 2020.

Ljubav i veze

Ljubavni život Jarčeva bit će tiši tijekom veljače 2020. godine, bez događaja koji mogu pobrkati stvari. Venera, vladar kuće ljubavi Jarca prolazi kroz vašu 4. kuću (obitelj, dom) od 7. veljače. Zbog toga možemo reći da je ljubav najbolji lijek i donosi vam ugodan osjećaj emotivne stabilnosti i sigurnosti. Nakon 24. veljače, kod parova koji su dugo zajedno može doći do napetosti zbog nekih starijih problema koji mogu ponovno postati aktualni. Zadnji dani mjeseca mogu donijeti sukobe zbog ljubomore ili rivalstva ili zbog lošeg utjecaja nekog prijatelja / prijateljice zbog pokušaja da vas razdvoji ili zbog prosuđivanja, miješanja u vaš odnos. Kod stabilnih parova neće biti značajnih promjena. Mlad Mjesec 23. veljače donosi dobre vijesti. Oboje ćete imati produktivne ideje i naći rješenja kako da bolje upravljate zajedničkim sredstvima, možda ćete naći način da dobijete pozajmicu i slično. Ako ste u posljednje vrijeme imali komunikacijskih poteškoća, Mlad Mjesec sada će vam pomoći da se bolje sporazumijete. Ako komunikacija s nekim tko vas privlači do sada nije tekla najbolje, Mlad Mjesec pomoći će vam da se potakne razgovor i nadalje razvija dobra komunikacija. Nakon 17. veljače budite oprezni, jer retrogradni Merkur može stvoriti nesporazume.

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop veljača 2020.

Ljubav i veze

Sunce, vladar kuće veza Vodenjaka, boravi u Vodenjaku do 19. veljače 2020. godine. Bit ćete šarmantni i s lakoćom ćete se isticati. Ako ste slobodni, vrlo brzo bi mogli promijeniti svoj status, budući da ćete dobiti punu pažnju potencijalnog partnera / partnerice. Merkur, vladar 5. kuće (ljubav i avanture) Vodenjaka je retrogradan od 19. veljače pa može stvoriti zbrku, zbunjenost, oklijevanje, odgode i poteškoće u komunikaciji. To nije povoljan period za prilazak osobi koja vam je privlačna. Neki će pokušati obnoviti vezu iz prošlosti, jer im je bivša ljubav još uvijek u mislima. Neki Vodenjaci neće pronalaziti riječi, dok će drugi  previše pričati i obećavati, što može donijeti velike probleme u budućnosti. Novac može biti osjetljiva tema u vezi, zato savjetujemo da budete strpljivi, ali otvoreni i iskreni kada razgovarate s voljenom osobom. Nakon 19. veljače možete zajedničkim snagama naći rješenja koja vam obostrano odgovaraju.

 

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop veljača 2020.

Ljubav i veze

Merkur, vladar veza i braka Riba, je retrogradan nakon 17. veljače 2020. godine, upravo u Ribama. Zbog toga će mnogi aspekti vašeg emotivnog i ljubavnog života biti propitani. Savjetujemo da ne donosite definitivne odluke ili odluke koje mogu snažno utjecati na vaš život. Možda ćete zaključiti da voljena osoba ne zna što točno želi ili će spominjati određene aspekte obiteljskog života za koje ste mislili da su razriješeni jednom zauvijek. Važno je da vi spoznate što točno želite, dugoročno, ali nemojte pokretati promjene, bilo da se radi o pitanjima braka ili razvoda, ovisno o vašoj situaciji. Sunce ulazi u Ribe 19. veljače, a Mlad Mjesec događa se isto u Ribama, 23. veljače. Ovaj astrološki sklop ukazuje na povoljan period u zadnjoj dekadi mjeseca za definiranje vaših emotivnih potreba i usmjerenost na svoje čežnje i ispunjenje istih. Neke Ribe streme novim iskustvima i žele potpuno novu ljubav u svom životu, dok druge Ribe mogu odlučiti izgraditi nove temelje za postojeću vezu.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com