Mjesečni horoskop - Prosinac 2018.

Blagdani su pred nama i bliži se ulazak u novu godinu, te razmišljamo o nekim starim idejama. Mogli bi se osjećati melankolično.

Mars - Neptun konjunkcija će nam pomoći da izvučemo ono najbolje od naše romantične, idealistične, umjetničke i duhovne prirode. U periodu od 6. do 9. prosinca najsnažnije možemo osjetiti utjecaj te konjunkcije. Tada će mnogi od nas češće sanjariti širom otvorenim očima, nego zaista nešto raditi.

Iako su uz ovaj aspekt stvari dinamičnije, mogli bi osjećati manjak energije i motivacije, te više naginjati debatama, teorijama i filozofiji. Sa Suncem (22. prosinca), Merkurom (od 13. prosinca) i Jupiterom u Strijelcu javit će se veći interes prema znanju i apstraktnom. Ali, u prosincu je dug put od izrečenog do učinjenog.

Merkur kreće direktnim hodom 6. prosinca, pa će misli biti bistrije, a komunikacija lakša. Sada možemo nastaviti razgovore koji nisu vodili nikamo prošli mjesec. Konstruktivnim zaključcima podvući ćemo crtu i naći rješenja, iako sve ostaje na teoriji. Neke stvari će se razjasniti.

Merkur - Jupiter konjunkcija u Strijelcu povoljna je za studente i za one koji su pred ispitom ili se bave pisanjem ili prevođenjem. Ova konjunkcija je povoljna i za one koji surađuju s inozemstvom.

Napet aspekt Merkura i Neptuna oko Božića ponovno može donijeti zbrku u naše misli. Mogli bi biti naivni i lako povjerovati u dobru prirodu i poštovanje onih oko nas. Može biti problema u komunikaciji. Vino bi moglo biti krivo, ali budući da smo upozoreni, lakše ćemo izbjeći zamke u ovom periodu. Pod utjecajem pića neki će reći upravo ono što misle. Možda će nam to olakšati da prihvatimo bolnu istinu koja je uzdrmala naše iluzije.

Venera se vraća u Škorpiona 2. prosinca, ali sada direktnim hodom i pridonosi ostvarenju emotivne ravnoteže, uz pomoć sekstila sa Saturnom (15. - 18. prosinca). Uplitanje Saturna (simbol zrelosti i realističnog pogleda) nije dovoljan razlog da nas mašta i romantika ne zanesu. Trigon kojeg prave Venera i Neptun ( 20. - 22. prosinac) mogu pokrenuti lavinu emocija i vulkan strasti. U ovakvoj emotivnoj oluji imat ćemo pomoć i vidjet ćemo vezu onakvu kakva jeste a ne onakvu kakvu bi željeli imati.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Tijekom prosinca 2018. godine život Ovnova se ponovno zagrijava. Napetost se smanjuje što se više bliže blagdani. Bolja polovica će iskazivati svoje nezadovoljstvo u prvim danima prosinca. Željet će više pažnje i zajedničkih trenutaka. Zajednička sredstva i novac bit će osjetljiva tema. Voljena osoba željet će više trošiti, pa se nećete s time složiti. Ovnovi koji su tek ušli u vezu ili su u vezi na daljinu, odjednom bi mogli doživjeti buđenje, nakon što su uložili sve svoje nade i vjeru u ljubav s tom osobom. Nemojte se bojati, blagdane nećete provesti sami. Venera, planeta koja vlada vezama Ovna, prolazi kroz 8. kuću Ovna (kuću intimnosti) i obećava strasti, neočekivane avanture i privlačnost (baš onako kako volite). Bit ćete romantični i tajnoviti, a zvijezde će vam dati zdrav smisao za šalu. Bit ćete neodoljivi! Privući ćete pažnju potencijalnih partnera, čak iako vam to ne bude namjera. Ako je tako, budite iskreni i recite svoje namjere. Nemojte nikome davati lažne nade. Zadnji tjedan u mjesecu posvećen je starijim parovima koji mogu poboljšati tada svoj odnos. Tada ćete lakše  odrediti zajednički smjer i odrediti daljnje planove, a to vas može samo još više zbližiti.

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Ljubavni život će se poboljšati, posebno nakon 6. prosinca 2018. godine. Tada Merkur kreće direktnim hodom. Merkur vlada kućom ljubavi Bika, a 13. prosinca prolazi kroz kuću partnerstva i intimnosti. Bikovi koji su si zakomplicirali život vezama ispunjenim lažima i nestabilnosti sada će jasno vidjeti cijelu sliku i donijeti najbolju odluku za sebe. Bikovi koji traže savršenog ili savršenu za sebe ugodno će se iznenaditi. Neki će zakoračiti u vezu koja će biti obećavajuća. U zadnjoj dekadi mjeseca budite oprezniji jer bi se mogli prevariti u prijateljskom odnosu. Osjećaji i očekivanja će se ispreplitati a vaša ranjivost može biti iskorištena. Napravite korak nazad i usmjerite jasniji pogled na situaciju i shvatit ćete da ne želite dopustiti nekome tko ne zna što hoće da vas iskorištava. Ako ste u braku, posesivnost vas može samo udaljiti. Ako ne želite mijenjati stvari nikada, dosada i protesti zamijenit će radosne trenutke. Unatoč svemu tome, prosinac je povoljan mjesec za parove. Ponovno ćete otkriti strast i upotpunjavati se, što će popraviti stvari dugoročno.


BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Tijekom prosinca 2018. godine ništa neće biti nemoguće u ljubavnom životu Blizanaca. Razmišljat ćete o ulasku u brak, pa je prošnja moguća tijekom prosinca. Bajkovito raspoloženje tijekom zime prikladno je za tako nešto. Nakon 6. prosinca stvorit će se prave okolnosti za razjašnjavanje nekih stvari u ljubavnom životu. Budući da Merkur kreće direktnim hodom, stvari ćete vidjeti jasnije. Voljena osoba možda neće vidjeti istinu kakvom ju vi vidite. Potrudite se pojasniti svoje gledište, ali nemojte nametati svoje stavove. Napetost neće potrajati, u zadnjoj dekadi će se vaše želje i ideje sinkronizirati i blagdane ćete provesti sretno. Ako niste u vezi, u uobičajenim svakodnevnim okolnostima mogli bi upoznati nekog, posve neočekivano. Na primjer, to se može dogoditi u kupovini, susret i pogled koji će probuditi takvu strast za koju možda mislite da je odavno prošla. Idealne okolnosti mogu se stvoriti i na zabavi koju organizira firma za koju radite. Slijedite svoju intuiciju. Možda ćete osobu s kojom radite vidjeti u posve drugačijem svjetlu - u jako romantičnom!

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Uživat ćete u harmoničnom ljubavnom životu tijekom prosinca 2018. godine, posebno u drugom djelu mjeseca. Zvijezde omogućuju povoljan tijek komunikacije, što može probuditi želju za većim povezivanjem i poboljšanjem odnosa u vezi ili braku. Nakon 6. prosinca 2018. godine, kada Merkur, planet komunikacije, kreće direktnim hodom kroz kuću ljubavi i flerta Raka, neke tajne i neugodnosti mogu isplivati na površinu. S druge strane, okolnosti su povoljne za to da se prošlost i bolna iskustva ostave iza. Nemojte se previše nadati, posebno ako ste u vezi na daljinu. Mnogi Rakovi sanjat će o braku u ovom periodu, iako su ˝ljubav svog života˝ vidjeli samo on line. Drugi dio mjeseca donosi upliv u realnost i za one koji su u braku i za one koji su tek ušli u vezu ili traže ljubav svog života. Rakovi koji su u braku mogu učvrstiti brak i ponovno osvojiti srce voljene osobe romantičnim gestama i aktivnijim društvenim životom. Blagdani se približavaju, ali ne žurite s pripremama zabave kod kuće. Budite društveniji, iznenadite voljenu osobu, ako ne zajedničkim putovanjem, izvedite ju u restoran ili slično. Rakovi koji nisu u vezi uživat će u igrama zavođenja, osvajanja, strasti, ali na zreliji način nego prije. Ovaj puta nećete skakati pred rudo!

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Puno planeta se nalazi u vašoj kući ljubavi tijekom prosinca 2018. godine, ispred svih je Jupiter koji štiti tu kuću otprilike godinu dana. Jupiteru se pridružuje Sunce (do 22. prosinca) i Merkur (od 13. prosinca). Bit ćete vedri, strastveni i raspoloženi za flertove, sanjarenje i romantiku. Vaš društveni život bit će aktivan, a tako će biti i više prilika za upoznavanje novih ljudi i za zavođenje. S vremena na vrijeme ćete u tome pretjerati. U prvom i zadnjem tjednu mjeseca pripazite, jer bi mogli nasjesti na profesionalna zavođenja. Neki će sanjariti o novcu dobivenom kroz ljubavne afere. Imajte na umu da stvari mogu ispasti upravo suprotne! Prosinac je povoljan mjesec za Lavove koji traže nekog posebnog i za Lavove koji žele dosadan bračni život napraviti zanimljivijim. Nakon 19. prosinca može vam pomoći zajedničko putovanje. To će vam omogućiti da iza sebe ostavite monotoniju i obaveze i da se ponovno zbližite u ambijentu i okruženju koji će probuditi u vama optimizam, radost, užitak i želju za novim stvarima. Ako niste u vezi, putovanje u inozemstvo može donijeti iznenađujuć susret. Ako ne planirate takvo putovanje, možda upoznate nekog iz inozemstva ili iz drugačijeg okruženja.

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Djevice koje nisu u vezi imaju ograničene opcije, uglavnom zbog njihove ozbiljnosti i potrebe da pronađu zrelu i odgovornu osobu. Unatoč tome, nešto prije druge polovice prosinca 2018. godine strast vam dolazi u susret, htjeli vi to ili ne i zapravo bi mogli ići iz jedne krajnosti u drugu; slijepo ljubeći svoj ideal. Čak bi i Djevice koje su u braku ili dužoj vezi trebale obratiti više pažnje na partnera. Partner bi vas na neki način mogao obmanuti ili povesti nepoželjnim smjerom kada se radi o novcu. Neke Djevice će nakon 13. prosinca 2018. godine uspješno riješiti niz obiteljskih problema ili će odjednom spoznati što partner želi učiniti sa zajedničkim novcem. Period između 20. i 22. prosinca je povoljan za razgovore i možete očekivati dobar ishod tih razgovora. Sve će vam biti jasno nakon konstruktivnih razgovora i odlučit ćete možete li vjerovati ili ne voljenoj osobi. Unatoč svemu, godina završava romantično i strastveno za većinu Djevica. Iznenadit će vas vlastita potreba za intenzivnim osjećajima i za fizičkom bliskosti. Nemojte pokušati kontrolirati voljenu osobu zbog potrebe za emotivnom sigurnosti.

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

U ljubavnom životu Vaga bit će čitav niz raznih iznenađenja tijekom prosinca 2018. godine. Početkom mjeseca, raspoloženje voljene osobe bit će promjenjivo i promjene vas mogu iznenaditi na neugodan način. U drugoj polovici mjeseca članovi obitelji će vas podržati i lakše ćete ostvariti balans u ljubavnom životu uz njihovu pomoć. Tako ćete lakše vidjeti trikove voljene osobe, ali to će vam pomoći da nađete konstruktivan pristup situaciji. Možda ste upravo vi omogućili dominantan pristup voljenoj osobi i preuzeli previše obaveza koje su trebale biti zajedničke, užasno sebe iscrpljujući. Savjetujemo da ponovno podijelite obaveze ili da ostavite sve i nađete nešto opuštajuće u čemu oboje možete uživati. Ako ste nedavno dobili novog člana obitelji, vrijeme je da s voljenom osobom ponovno odredite prioritete. U ovom periodu Vage koje nisu u vezi oklijevaju kada se pruži prilika, jer ne žele žrtvovati svoju slobodu i draže im je prijateljstvo nego ljubavni odnos. Ali, možda postoji određeni otpor, ali i potreba da se nešto mijenja u ljubavnom životu, potreba da se povežete na dubljem nivou. Neki će upoznati osobu potpuno drugačiju od svih osoba koje ste do sada upoznali. To poznanstvo može se dogoditi kod kuće, usred priprema za blagdane!

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Tijekom prosinca 2018. godine, moć zavođenja koju dobivate od Venere, koja prolazi vašom kućom veza i koja je vladar vaše kuće veza, osigurava uspjeh u vašim ljubavnim vezama. Bilo da ste slobodni, u vezi ili braku, strast se vraća u vaš život i prepustit ćete se romantici, poeziji i gorućim strastima koje pojačava Mars - Neptun konjunkcija iz kuće ljubavi. Na sreću, sredinom mjeseca osjetit ćete snažan utjecaj Saturna na emocije, koji će vam pomoći da ostanete prizemljeni i da ne izgubite glavu. Drugi dio prosinca 2018. godine je povoljan za Škorpione koji žele zavesti i potvrditi svoje osjećaje ili osvojiti srce nepristupačnoj osobi. Tranziti u ovom periodu donose sreću Škorpionima koji su u braku. Dobar odnos i razumijevanje s voljenom osobom donosi vam mirnoću uma. Shvatit ćete da voljena osoba ima hrabrosti i da želi surađivati s vama, te shvaća da ste dobronamjerni. Uživajte u blagdanima. Shvatit ćete da vas drugi razumiju i vole, što će rezultirati vašom otvorenosti. Zadnji tjedni mjeseca donose posebne prilike za Škorpione koji su sami. Mogli bi imati spoj svog života, doživjeti ljubav koja će promijeniti vaš život.

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Godina prilazi kraju i Venera (planeta ljubavi) prolazi kroz 12. kuću Strijelca, pa bi trebali razmisliti o vašem ljubavnom životu i analizirati vaše želje. Strijelci u vezi će dobivati puno pažnje od voljene osobe. Voljena osoba će vas razmaziti, iznenaditi i dokazati koliko vas voli. To može postati očito nakon 13. prosinca kada Merkur prolazi kroz Strijelca. Merkur vlada kućom partnerstva i braka, a krajem mjeseca je u konjunkciji s Jupiterom (vladarem Strijelca). Za vas i voljenu osobu sve je moguće. Na istoj ste valnoj duljini i možete poboljšati vaš odnos ili ga možete popraviti, ako ste se zadnjih mjeseci svađali. Ima i Strijelaca koji će biti dominantni i koji će pokušati nametnuti svoje stavove voljenoj osobi i postavljati se kao guru u vezi. Onda kada je voljena osoba otvorena i spremna za ostvarenje kompromisa, nije dobra ideja da se postavljate tako. Ako ste slobodni ili ste tek ušli u vezu, skloni ste idealiziranju i vaša nadanja mogu biti prevelika. Mogle bi vas privući površne osobe ili osobe koje nisu takve kakvima ste ih vidjeli na početku, samo zbog želje da se skrasite, želje koja vas je vodila. Budite oprezni. Strijelci koji su tek ušli u vezu mogli bi započeti zajednički život. Nemojte žuriti s donošenjem važnih odluka. Pokušajte shvatiti što bolje možete i spoznati s kakvom osobom imate posla, te što vi uistinu želite, kakav odnos.

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Početkom prosinca 2018. godine Venera (planeta koja vlada ljubavi i flertom Jarca) ulazi u kuću društvenog života, prijatelja i grupa. Društveni život Jarca postaje bogatiji, a Jarci koji nisu u vezi mogli bi doživjeti iznenadnu strast i privlačnost niotkuda. Kod nekih će se prijateljstvo rasplamsati u vatru strasti. Ovaj mjesec Jarci će ostaviti sjajan dojam gdje god pošli. Odjednom ćete postati stručnjaci u zavođenju, poeziji i slatkorječivosti. Iskoristite ovaj period i popravite ono što ne funkcionira u vašem odnosu ili u pristupu prema nekom novom. Izađite s prijateljima, upoznajte nove ljude. Ako ste u braku iznenadite voljenu osobu, izvedite ju na zabavu i općenito izlazite više. Izađite iz rutine i provodite više vremena zajedno u opuštenoj atmosferi. Jarci koji varaju trebaju biti jako na oprezu tijekom prosinca 2018. godine i možda završiti ono što treba završiti. U suprotnome će glasine postati glasnije, što može povrijediti partnera/partnericu.

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Na budućnost braka gledate s optimizmom i samopouzdanjem tijekom prosinca 2018. godine. Voljena osoba je srcem i dušom u vašem odnosu i podržat će vas u svemu što planirate ostvariti. Za mnoge Vodenjake ovo je povoljan period za otkrivanje zajedničkih stvari s voljenom osobom i prednosti zajedničkog života. Više nećete osjećati ograničenje vaše slobode. Savjetujemo da Novu Godinu dočekate zajedno, u intimnijoj atmosferi, kako bi se ponovno povezali. Prosinac je dobro vrijeme (može to biti), za ostvarenje napretka kroz zajedničke projekte i planove. Neke projekte i planove možete dovršiti do kraja godine. Vodenjaci koji nisu u vezi, nisu niti zainteresirani za ulazak u vezu i radije su posvećeni društvenom životu i ne žure, nego promatraju koje mogućnosti imaju, te uživaju u platonskim vezama. Na taj način dobivaju na vremenu kako bi bolje upoznali osobe koje ih zanimaju za nešto više od prijateljstva. Budite na oprezu, jer bi zbog emotivne razdraganosti mogli potrošiti previše na osobu koju zanima više vaš novac nego vi.

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop prosinac 2018.

Ljubav i veze

Tijekom prosinca 2018. godine ćete se istaknuti i na polju ljubavi i na polju posla. Mogli bi privući znatiželju i interes osobe boljeg društvenog statusa. A možda ćete bolju polovicu pronaći među osobama s kojima dogovarate poslove ili u institucijama s kojima ste povezani poslovno. Postoje i iznimke i radi se o Ribama koje imaju tako visoke ljubavne standarde, snove, želje i ideje da je nemoguće da primijete nekog običnog smrtnika. Ako zaista želite izaći iz samoće, obratite više pažnje na osobe oko sebe i budite prizemljeniji. Ribe koje su u vezi ozbiljnije će razmišljati o tome da se skrase i vjenčaju. Oko blagdana bi mogli biti toliko preplavljeni emocijama da ćete zaboraviti na to što želite i trebate reći ili kako da zaprosite voljenu osobu. Može se raditi i o drugačijem scenariju, možda vi nećete znati kako da reagirate na prošnju. Mogli bi slati dvosmislene signale koji će zbuniti voljenu osobu, pa može posumnjati u vaše namjere. No, situacija će se sama od sebe raščistiti i kraj godine ćete dočekati u romantičnom raspoloženju i puni nade za budućnost.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT