Mjesečni horoskop za prosinac 2020. ❤️❤️❤️

Najznačajnije promjene vibracija u prosincu 2020. događaju se tijekom druge polovice mjeseca, jer se Saturn i Jupiter 17. i 19. prosinca premještaju iz Jarca u Vodenjak. Nekoliko dana nakon što započnu tranzit Vodenjaka, Jupiter i Saturn čine konjunkciju; točan aspekt događa se 21., a učinci su mu jači od 12. do 30. prosinca.

 

 

Vodenjak je znak solidarnosti i nesebičnosti, individualizma u službi drugih - što bi na prvi pogled moglo izgledati kao proturječje. To je jedan od Vodenjakovih paradoksa, i to moramo imati na umu na osobnoj i društvenoj razini. Budući da je Vodenjak znak grupnih interesa, tranziti Jupitera i Saturna mogu aktivirati društvene ciljeve i istodobno pokrenuti promjene strukturnih skupina. Kao rezultat toga, ističemo da je prosinac 2020. početak faze tijekom koje možemo graditi novi svijet samo ako djelujemo kao ogroman kolektiv sa zajedničkim ciljevima, gdje kulturne i ideološke razlike doprinose jedinstvu, a ne razdvajanju . Ljudske resurse također treba promatrati u drugačijem svjetlu.

Nakon dugog vremena kada su Jupiter i Saturn aktivirali Jarca - znak tradicionalizma i konzervativnosti - sada dolazi vrijeme tehnologije, inovacija i otkrića koje Saturn stimulira i favorizira. Sve bi se to moglo dogoditi u velikim razmjerima, čak i globalno, kako sugerira Jupiterova prisutnost u Vodenjaku. Od prosinca 2020. godine, uz pomoć tehnologije, moglo bi doći do značajnih otkrića u medicini, robotici, IT-u, matematici i tako dalje.

Još jedan učinak ove astrološke konjunkcije mogla bi biti tendencija ka preformuliranju mnogih starih tradicija i ideja u moderniju verziju tako da odgovaraju našem sadašnjem vremenu i omoguće nam novi, realan i učinkovit pogled na stvari koje nas mogu bolje pripremiti za budućnost. Mnogi bi se zakoni mogli revidirati i ažurirati tako da bolje služe najboljem interesu običnih ljudi.

Saturnov tranzit kroz Vodenjaka pokazuje nam da trebamo naučiti odgovornije shvaćati društvene veze i razmatrati veće dobro, a ne samo svoj osobni najbolji interes. Za mnoge od nas moglo bi biti prilično teško prihvatiti da stvari ne mogu funkcionirati na temelju starih obrazaca, ali stečeno iskustvo pomoći će nam da shvatimo kako možemo izgraditi bolju budućnost.

 

 

Vodenjakova zračna energija tjera nas da energiju preusmjerimo iz materijalnog svijeta, konzumerizma, moći i hijerarhije prema našem unutarnjem svijetu i mentalnim projekcijama, ali i prema puno više bratskom nego hijerarhijskom načinu suradnje.

S druge strane, Jupiterov i Saturnov tranzit kroz Vodenjaka imaju i neke manje blagotvorne učinke poput naglašavanja duha stada i predispozicije prema sebičnom ponašanju; na primjer, tendencija da se od društva očekuje sve, zaboravljajući da društvo znači sve nas i da svi trebamo pridonijeti njegovom dobrom funkcioniranju.

Još jedan značajan astrološki događaj u prosincu 2020. je pomrčina Sunca sa Strijelca 14. prosinca, koja je dio obitelji pomrčina s velikim utjecajem na odnose i / ili materijalnim utjecajem. Budući da se događa u blizini Južnog čvora, ova pomrčina može probuditi starije strasti i frustracije ili opasne materijalne želje. U ovim osjetljivim okolnostima preporučujemo da se svi suzdrže od donošenja impulzivnih odluka, nerviranja i donošenja hitrih odluka u našem ljubavnom životu.

Gledajući planete koje se brže kreću, ističu se neki značajni tranziti kroz Strijelca: Sunce (do 21. prosinca), Merkur (između 1. i 20. prosinca) i Venera (od 15.). S druge strane, Mars cijeli prosinac 2020. provodi u Ovnu - Vatrenom znaku, baš poput Strijelca. Imajući na umu ove tranzicije kroz Vatrene znakove, osjećamo da možemo očekivati ​​želju za slobodom, otkrivanjem, isprobavanjem novih stvari, putovanjima, proučavanjem i širenjem horizonta. Žeđ za avanturom je snažna i može stvoriti tendenciju ka eksperimentiranju na razini odnosa i materijalno.

 

 

Istodobno, prisutnost Južnog čvora u Strijelcu može dovesti do ispoljavanja nekih ideja ili vjerovanja koja su ili zastarjela ili štetna zbog bliskosti ili fanatizma. Ovaj bi nas period mogao dovesti do zaključka da je prikupljanje znanja korisno samo ako ga prati progresivno i pragmatično razmišljanje, nesputano unaprijed stvorenim idejama ili tabuima.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

Dnevni Tjedni Mjesečni Godišnji horoskop

Ovan 2020

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop prosinac 2020.

Ljubav i veze

U prosincu 2020. Ovnovi su optimistični, sjajni, vođeni visokim idealima u ljubavnom životu. Do 15. prosinca, Venera - vladarica vaše kuće odnosa i braka - prolazi kroz vašu 8. kuću (intimnost, erotika), pa ističemo da sada imate priliku povratiti interes svog partnera ili živjeti intenzivnije i ugodnije, dubok osjećaj emocionalnog i tjelesnog spajanja. Slobodne Ovnove privlače intenzivne, mutne veze, posebno tijekom prve polovice mjeseca; veze koje uključuju posesivnost, ljubomoru, opsjednutost, borbu za moć i razne ekscese. S druge strane, gledajući na stvari s optimističnije točke gledišta, Venerin tranzit kroz vašu 8. kuću pogoduje uspostavljanju zajedničkih ciljeva na duži rok koji za oba partnera nudi ugodan osjećaj sigurnosti i solidarnosti u vezi. Nakon 15. prosinca, Venera prolazi kroz Ovnovu 9. kuću, gdje su i Merkur (do 20. prosinca) i Sunce (do 21. prosinca), što znači da se Ovnov ljubavni život opušta. Sve ste manje željni zakomplicirati si život ozbiljnim vezama koje vas hvataju u klopku i čak prigušuju, a radije biste uživali u slobodnim i ležernim vezama. Ovnovi koji su već u braku ili su dio dugotrajne i stabilne veze sada imaju velike šanse za bijeg od monotonije i dosade u paru. Vaša bolja polovica više je nego spremna otkrivati ili putovati i više je zainteresirana za stvaranje nove perspektive odnosa i reimaginaciju ideje života u paru. Tijekom druge polovice prosinca 2020. slobodne Ovnove posebno privlače ljudi iz drugih kultura ili veze na daljinu.

 

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop prosinac 2020.

Ljubav i veze

U prosincu 2020. Bikovi uživaju u intenzivnom ljubavnom životu, emocionalno i erotično, potaknuti tranzitima iz njihove 8. kuće: Sunce (do 21. prosinca), Merkur (od 1. do 20. prosinca) i Venera (od 15. prosinca). U ovom astrološkom kontekstu potreba da se zbližite sa svojom boljom polovicom (ili onom koju volite, ovisno o slučaju) jača je i skloni ste gubljenju u maštarijama ili idealizacijama koje riskiraju da vas dovedu do razočaranja i emocionalno napetih situacija. Otprilike sredinom mjeseca mogla bi postojati tendencija da se napadi ljubomore pređu u poeziju i obrnuto. Preporučujemo da u ovom periodu pokušate razgovarati sa svojom boljom polovicom o tome što vas muči i što želite. I vi biste trebali biti spremni poslušati ono što oni imaju za reći, jer je to jedini način da zajedno izgradite čvrstu budućnost. Slobodni Bikovi imaju velike šanse da postave osnovu za nove veze u prosincu 2020. godine, ali trebali biste biti oprezni kada su u pitanju veze na daljinu ili veze s ljudima iz drugih kultura. Južni čvor prolazi kroz Bikovu 8. kuću, a Jupiter - vladar ovog područja vaše karte, a time i Južnog čvora - susreće se sa Saturnom, zvanim i Gospodar karme.
Kao rezultat toga, ljubavne veze Bikova mogle bi imati snažan karmički okus. U tim astrološkim okolnostima savjetujemo da učinite sve da razjasnite što vas privlači u određenim vezama, da biste razumjeli zašto se u vašem ljubavnom životu isti obrasci ponavljaju i zašto se obično vraćate bivšima. Vrijeme je da izađete iz začaranog kruga u kojem ste već neko vrijeme zatvorenik.

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop prosinac 2020.

Ljubav i veze

Konjunkcija koju je stvorio Jupiter - vladar 7. kuće Blizanaca (veze, partnerstva, brak) - sa Saturnom - vladarom 8. kuće (intimnost, erotika) - označava za Blizance početak nove faze u njihovim ljubavnim vezama i odnosima. Budući da se veza Jupiter-Saturn događa u Blizančevoj 9. kući (vjerovanja, uvjerenja, životna filozofija, inozemstvo, visoko obrazovanje), osjećamo da da ulazite u period rekonfiguracije svojih uvjerenja i ideja vezanih uz brak, njegove uloge u svom životu i preuzimanju dugoročnih obveza. Mnogi su Blizanci prošli kroz dugotrajne tenzije u odnosu, unutarnje borbe, pritiske, ljubomoru, pa čak i sumnje u odnos u koji su uključeni. U prosincu 2020. ulaze u puno optimističniji period tijekom kojeg mogu povratiti svoje povjerenje i nadati se budućnosti. Pomak perspektive na ideju života u paru pridonosi pronalaženju rješenja koja do sada ne biste smislili, a ona vam mogu pomoći da se oslobodite nekih starih opsesija ili melankolija povezanih s prošlom vezom. Spremniji ste izaći iz zone udobnosti, isprobati nešto novo u svom životu u paru ili - ako ste slobodni - u vezi koju započinjete. Blizančeva 7. kuća snažno je aktivirana u prosincu 2020. pomrčinom Sunca 14. i nekoliko značajnih planetarnih tranzita: Sunce (do 21. prosinca), Merkur (između 1. i 20. prosinca) i Blizančev planet ljubavi, Venera (od 15. prosinca). Moglo bi se reći da su ljubavni životi Blizanaca testirani, a neki bi se mogli nositi s vizijom koja otvara nove horizonte i tjera ih na neke nove odluke. Kad je riječ o nefunkcionalnim vezama, mogli bi na kraju prekinuti upravo zato što je vrijeme da ovi Blizanci krenu prema nečemu drugačijem, drugoj vrsti ljubavne veze. S druge strane, mnogi oženjeni Blizanci sada imaju priliku ponovno pokrenuti svoj brak. Kada su u pitanju slobodni Blizanci, oni imaju priliku da upoznaju nekoga tko je zreo, ali razmišlja izvan okvira ili tko dolazi iz druge kulture; to je netko s kim mogu izgraditi posebnu vrstu odnosa, s velikim vjerojatnostima da bude dugoročno.

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop prosinac 2020.

Ljubav i veze

Do 15. prosinca 2020., Venera aktivira 5. kuću Raka (ljubav, romansa, koketiranje, ljubavne veze i zabava), pa se ne možete požaliti da vam je dosadno u ljubavi i lako privučete pažnju potencijalnih partnera. S druge strane, ako ste već uključeni u vezu, ali nastavite bacati pogled u svim smjerovima, ova sposobnost zavođenja vam zapravo ne služi i, naprotiv, riskira vam komplicirati život. 17. prosinca, Saturn - vladar Rakove sedme kuće (veze, partnerstva, udruženja i brak) prelazi u vašu 8. kuću (intimnost, erotika, duboke transformacije), a slijedi ga Jupiter 19. prosinca. Kao rezultat, moglo bi se reći da Rakovi prelaze u strastvenu i / ili transformirajuću fazu svog ljubavnog života. Skladne veze obično postaju dublje, stopljene i lakše je raditi na konsolidaciji zajedničkog prostora, kako na emocionalnoj tako i na fizičkoj, materijalnoj razini. Od druge polovice prosinca 2020. godine, Rakovi su više zainteresirani za erotsko eksperimentiranje, a bliskost i intimno ponovno otkrivanje mogu se pokazati spasiteljima nekih parova u kojima tinjaju sukobi i čini se da prijete čvrstoći bračne ili ljubavne veze. Rakovi koji već neko vrijeme traže svoju bolju polovicu posebno su atraktivni i uspijevaju zavesti bez problema. No preporučujemo oprez i brigu jer, iako traže ozbiljne i duboke veze, neki Rakovi riskiraju da postanu robovi intenzivnih fizičkih privlačnosti. Netko tko je nekada bio prijatelj mogao bi preko noći postati i više od toga.

 

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop prosinac 2020.

Ljubav i veze

Za Lavove čini se da je prosinac 2020. posebno romantičan, period tijekom kojeg napokon možete uživati ​​u pažnji, ljubavi, povezanosti sa svojom boljom polovicom i osjećaju da ste solidan par - ili, ako ste slobodni, nekoj intenzivnoj ljubavnoj aferi. Lavovu 5. kuću (ljubav, romansa, koketiranje, ljubavne veze) u prosincu 2020. intenzivno aktiviraju Sunce - vladar Lava, Merkur (između 1. i 20. prosinca) i Venera (od 15. prosinca) i solarna pomrčina 14. također se ovdje događa. Osim toga, Lavovu 7. kuću (veze, partnerstva, brak) tranzitiraju Saturn (17. prosinca) i Jupiter (19. prosinca), a njihova povezanost između 12. i 30. prosinca govori o novoj eri odnosa i označava početak perioda tijekom kojeg se mnogi Lavovi mogu odlučiti vjenčati ili dati više vremena svom braku. S druge strane, Saturnov tranzit kroz 7. kuću pokazuje da neke Lavove ljubavne veze ili brakovi mogu proći kroz teži period koja testira njihovu izdržljivost, ali smatramo da ti problemi mogu poslužiti za učvršćivanje odnosa. Jupiterov tranzit kroz 7. kuću vrlo je dobar znak za veze, jer samcima nudi posebne mogućnosti za odnose, ali i onima koji žele poboljšati stvari sa svojom boljom polovicom. Tranziti planeta iz Lavove 5. kuće (Sunce, Merkur, Venera) pomažu vam da izrazite svoje osjećaje i razgovarate o svojim željama - možda čak i želji za bebom. Ovaj astrološki kontekst pojačava Lavovu senzualnost i favorizira ponovno povezivanje i povratak užitka koketiranja i zavođenja vaše bolje polovice u dugotrajnim vezama. Pomrčina Sunca 14. prosinca 2020. mogla bi označiti viziju o ljubavnim životima za neke Lavove, vrijeme koje može generirati želju za promjenom, rekonfiguracijom vaših ljubavnih ciljeva i onih koji su povezani s vašim ljubavnim životom.

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop prosinac 2020.

Ljubav i veze

Tijekom prve polovice prosinca 2020. Djevice su sklonije biti introvertne, povezane s prošlošću, vlastitim osjećajima, roditeljima ili svojom emocionalnom sigurnošću, pa nemaju nužno emocionalnu raspoloživost za bavljenje ljubavnim životom. Saturn - vladar 5. kuće Djevice (ljubav, romantika, zabava, ljubavni odnosi) kreće 17. prosinca iz 5. u 6. kuću, a slijedi Jupiter 19. prosinca. Kao rezultat toga, smatramo da od treće dekade mjeseca možete očekivati ​​neke značajne promjene u vašem ljubavnom životu. Morate uložiti više napora kako bi vaša veza ili brak funkcionirali u harmoniji. Tranzitom Saturna i Jupitera u vašu 6. kuću započinjete novu emocionalnu fazu koja neće biti laka i uključuje preispitivanje nekih mentaliteta povezanih s ljubavlju, romantikom i flertovanjem, ali i brakom i dugoročnim obvezama. Također se morate više uključiti u detalje vaše veze sa boljom polovicom i zajedno redefinirati odgovornosti koje ima svatko od vas. Slobodne Djevice postaju nervozne, sklonije kritikama i obrambenim mogućnostima, što bi moglo smanjiti njihove promjene na početku nove veze. Unatoč tome, za neke Djevice moglo bi biti afera na poslu. Srećom, 20. prosinca 2020. Merkur - vladar Djevice - započinje svoj tranzit kroz vašu 5. kuću, a slijedi ga Sunce 21. prosinca. Kao rezultat, tijekom zadnje dekade u mjesecu vaš je ljubavni život živahniji i vraćate svoju žeđ za flertom. Neke bi Djevice mogle i pomisliti obnoviti vezu s nekim iz prošlosti.

 


 

 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop prosinac 2020.

Ljubav i veze

U prosincu 2020. godine Mars nastavlja oživljavati Vaginu 7. kuću (veze, partnerstva, brak), čije je kuće i vladar. Dakle, kod postojećih parova - novijih ili dugotrajnijih - strast ostaje živa i nećete nedostajati intenziteta. S druge strane, Venera - vladarica Vage - prolazi vašom 2. kućom do 15. prosinca, pa ističemo da bi moglo biti trenutaka ljubomore i posesivnosti uzrokovanih vlastitom nesigurnošću. 15. prosinca Venera započinje svoj tranzit kroz 3. kuću Vage (komunikacija i povezivanje), što favorizira otvoren dijalog i sposobnost da se čaša vidi napola puna čak i tamo gdje su stvari donekle teške. Raspoloženje se može promjeniti uz pomoć humora, a intelektualni izazovi mogu postati začin života u paru. 5. kuća Vage (ljubav, romantika, zabava, ljubavne veze) ima koristi od značajnih tranzita od 17., odnosno 19. prosinca 2020., kada Saturn i Jupiter prolaze u ovo područje. Kao rezultat toga, ulazite u novu fazu emocionalnog odrastanja u kojoj postajete odgovorniji prema ljubavnim vezama, ali i prema svojoj djeci (ako ih imate). Unatoč Saturnovoj surovosti, Jupiter vam pomaže da otvoreno izrazite ono što osjećate, stav koji dovodi do pojašnjenja i dobrog raspoloženja u paru. Tijekom ovog perioda neke bi nevjenčane Vage mogle smatrati da je njihova veza dovoljno zrela za sljedeći korak prema braku.

 

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop prosinac 2020.

Ljubav i veze

Do 15. prosinca 2020., dok je Venera u Škorpionu, u središtu su vam veze s drugima, posebno onima u koje ste zaljubljeni ili brakom. Venerin tranzit kroz Škorpiona pomaže vam da bolje razumijete što su želje i potrebe vaše bolje polovice. Kao rezultat toga, preporučujemo da im posvetite svu pažnju i pokušate ih strpljivo slušati. Kako biste riješili velike ili male probleme s kojima ste se suočavali u životu u paru, jedini put prema naprijed je otvoren dijalog, izbjegavanje manipulacija, posesivnosti i ljubomore. Činjenica da je Venera uključena u skladne veze s planetima iz vaše 3. kuće (komunikacija) dokazuje da je ovaj period vrlo dobar za raspravu o stvarima koje ste zanemarivali zbog nedostatka vremena i za pristupanje potencijalno osjetljivim temama koje ste u posljednje vrijeme izbjegavali. Tijekom prve polovice mjeseca, prisutnost Venere u vašem znaku daje vam neodoljiv šarm, pa predlažemo da iskoristite maksimum iz ovog povoljnog astrološkog konteksta kako biste izrazili kako se osjećate prema svojoj boljoj polovici ili - ako niste uključeni u stabilnu vezu - za onu koju želite pridobiti. Na taj način, nakon 15. prosinca možete shvatiti dijelite li iste vrijednosti ili niste dovoljno kompatibilni na toj razini. Tijekom druge polovice mjeseca, kada Venera tranzitira vašu 2. kuću, a Saturn i Jupiter tranzitiraju u vašu 4. kuću (emocionalna osnova, prošlost, obitelj, dom), osjećate jaču potrebu za postojanom emocionalnom vezom. Budući da je Jupiter tradicionalni vladar Škorpionove kuće ljubavi, konjunkcija Jupiter-Saturn (12.-30. Prosinca 2020.) dokazuje da bi vaša ljubavna veza mogla biti postavljena na puno čvršćim osnovama. Tijekom ovog perioda neki bi se Škorpioni mogli odlučiti preseliti zajedno sa svojom boljom polovicom ili početi kovati planove u tu svrhu, potražiti veći dom i tako dalje. Samci Škorpioni lako privlače pažnju potencijalnih partnera, ali oni neće žuriti u veze, već radije traže nekoga tko se pokazuje zrelim i sposobnim preuzeti dugoročne obveze.

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop prosinac 2020.

Ljubav i veze

U prosincu 2020. Strijelca aktivira nekoliko značajnih planetarnih tranzita i pomrčina Sunca, što sugerira da ste uglavnom zabrinuti prije svega sami sa sobom i da morate riješiti puno problema sa sobom prije nego što se riješite život u paru - ili s novim osvajanjima, ako niste u vezi. Tijekom cijelog mjeseca Strijelca tranzitira Sunce (do 21. prosinca), Venera (od 15. prosinca) i Merkur (od 1. do 20. prosinca), planet koji je vladar Strijelčeve kuće odnosa i braka. Prisutnost Merkura u vašem znaku pomaže vam da pronađete balans između svojih potreba i potreba vaše bolje polovice ili drugih općenito. Ako stvarno želite postići tu ravnotežu, preporučujemo da se pokažete fleksibilnim i revidirate neke ideje o partnerstvima, jer tijekom ovog perioda postoji tendencija ka nametanju vašeg stajališta u ljubavnim vezama. Za slobodne Strijelce dobra je vijest da nakon 15. prosinca imaju priliku izaći više i željni su sklapanja novih prijatelja, što znači da mogu upoznati nekoga romantično zanimljivog. Sve potencijalne nove veze koje započnu tijekom ovog periodaa neko će vrijeme ostati platonske, ali bolje je nego ništa dok ne odlučite što je to što stvarno želite.

 

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop prosinac 2020.

Ljubav i veze

U prosincu 2020. godine Jarčevi nisu toliko zainteresirani za bacanje na ljubav, ljubavna partnerstva ili brak. Planetarni tranziti ovog perioda pogoduju njegovanju postojećih prijateljstava, možda ponovnom povezivanju s vama dragim osobom s kojom već neko vrijeme niste komunicirali. Tijekom prve polovice prosinca moglo bi doći do avanture s nekim iz vaše pratnje, ali veza uglavnom ostaje platonska - barem na površini, čak i ako iznutra postoje snažne strasti koje neće tako brzo izaći na vidjelo. Nakon 15. prosinca 2020., neke bi Jarce mogli privući tajni poslovi, tajni ljubavni život ili možda provođenje vremena u paru na osami, iako to nije nužno dobra ideja. U nekim bi slučajevima ovaj period mogao dovesti do ponovnog povezivanja s vašom boljom polovicom, ako je posljednjih godina vaša veza postala slabija. Drugi bi Jarci mogli osjetiti potrebu da predahnu od životnih odgovornosti u paru i zatraže veću slobodu. Možete iskoristiti planetarne tranzicije u prosincu kako biste ozbiljno razmišljali o budućnosti ljubavne veze čiji ste dio ili onoga što biste željeli od buduće ljubavne veze. S druge strane, Jarci koji su uključeni u izvanbračne veze možda će morati prevladati krizu oko 14. prosinca. Ističemo da pomrčina Sunca može otkriti uznemirujuću tajnu za vaš život u paru ili za vaš brak i bez obzira na prirodu toga, mogli biste zaključiti da vi i vaša bolja polovica morate uložiti puno truda kako biste upravljali situacijom.

 

 

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop prosinac 2020.

Ljubav i veze

Društveni život Vodenjaka izgleda ushićeno i dinamično u prosincu 2020., bilo da je to tradicionalno (susret s prijateljima ili raznim društveno-profesionalnim skupinama) ili na mreži. Također smatramo da bi mrežno okruženje moglo biti rješenje za slobodne Vodenjake koji traže vezu ili možda samo avanturu. Vodenjakovu 11. kuću (prijatelji, društveni život, društveno-profesionalni krugovi) planeti snažno aktiviraju u prosincu 2020. godine, a ovdje se događa i pomrčina Sunca 14. prosinca. Budući da je Sunce vladar 7. kuće (veze, partnerstva, brak), utjecaj ove pomrčine na budućnost odnosa Vodenjaka je snažan. U teškim brakovima mogu nastupiti krizni trenuci koji natjeraju partnere da redefiniraju svoje zajedničke dugoročne ciljeve. Od druge polovice mjeseca vaša se pažnja usredotočuje na vas same jer Saturn - tradicionalni vladar Vodenjaka - prelazi u Vodenjaka 17. prosinca. 19. prosinca 2020. Jupiter također prelazi u Vodenjaka i zajedno sa Saturnom pomaže vam da maksimalno iskoristite svoje mogućnosti, ambiciozni projekti za budućnost se ostvaruju. Budući da ti projekti oduzimaju puno vremena i energije, zapravo nemate vremena ni raspoloženja za ljubavne igre. Ako je vaš odnos čvrst, uživate u podršci svoje bolje polovice kako biste postigli ono što ste zacrtali.

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop prosinac 2020.

Ljubav i veze

Tijekom prve polovice prosinca 2020. vođeni ste velikim ljubavnim ciljevima i željom za odnosom koji je pun smisla i dubine i koji će dovesti do potpunog stapanja s vašom boljom polovicom. Za neke Ribe senzualnost i posesivnost postaju stvarne opsesije koje će teško otpustiti jer im se čini da su one stvarne (iako je to iluzija). Ribe uključene u veze na daljinu mogle bi proći kroz intenzivna vremena koja im pokazuju da im je postalo neophodno da redefiniraju svoja očekivanja vezana uz svoju bolju polovicu. Što više pokušavate zadržati nekoga pod svojom kontrolom, to je veći rizik od udaljenosti između vas koja raste. Ako ste u takvoj situaciji, preporučujemo lucidnu analizu vašeg straha od napuštanja i iskorištavanje tranzita Venere (planete Ribine intime) kako biste o tome razgovarali ili pročitali nešto o tome. S druge strane, Ribe koje imaju stabilne veze teže ozbiljnije razmišljati o tome da ih učine službenima i o dugoročnim perspektivama svojih ljubavnih partnerstava. Što se tiče slobodnih Riba, u prosincu 2020. posebno ih privlače ljudi iz drugih kultura i imaju velike šanse da upoznaju nekoga zanimljivog kao rezultat putovanja ili pohađanja nekog predavanja. Naglašavamo da takva veza ima prilično male šanse da se razvije u nešto ozbiljno.

 


 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com