Mjesečni horoskop - Kolovoz 2017.

S retrogradnim Merkurom, pomrčinom Sunca i pomrčinom Mjeseca kolovoz 2017. godine je pun iznenađenja, promjena i neobičnih događaja. To je efekt brzih planeta u retrogradnom hodu, ali i pomrčina.

Možemo očekivati iznenadne preokrete i u trenucima kada spore planete mijenjaju smjer kretanja: 3. kolovoza Uran kreće retrogradnim hodom, 25. kolovoza Saturn nastavlja direktnim hodom nakon četiri mjeseca retrogradnog kretanja.

Merkur je retrogradan tri puta godišnje, zato nas ovo retrogradno kretanje ne treba zabrinjavati previše, posebno zato što je sada retrogradan u Djevici, u znaku u kojem je dosta jak. Problem je što će ovo retrogradno kretanje Merkura staviti u opoziciju s Neptunom iz Riba i to većinu kolovoza. Ova opozicija je potpuna: ne samo da su Merkur i Neptun na 180 stupnjeva, nego je i priroda tih planeta u suprotnost i znakovi u kojima su.

Merkur i Djevica su najbolji u logičnim, praktičnim stvarima i realni, dok se Neptun u Ribama ravna prema intuiciji, kreativnosti i idealizmu. U ovakvoj kombinaciji Merkur će patiti. Neptun zavarava i zbunjuje.

Svi ćemo osjetiti posljedice ovih suprotnosti i opozicije i mnogi će pasti u razne zamke, donositi pogrešne odluke ili će imati poteškoća u komunikaciji i koncentraciji ili neće moći spoznati koje su krive, a koje točne informacije.

Pod najsnažnijim utjecajem bit će Djevice, Blizanci, Ribe, Strijelci i Jarčevi, ali nestabilnosti i pogreške se mogu dogoditi svima nama. Očekujte iznenađenja, a donošenje važnih odluka odgodite za vrijeme nakon 10 rujna.
 

Teško će biti održivo postupanje po gore navedenom savjetu. Tijekom kolovoza bit ćemo pod utjecajem Sunce - Mars konjunkcije iz Lava koja ne odgađa. Želi da stvari budu brzo riješene i pokrenute čim se ideja stvori. Nije važno o kakvoj se akciji radi, dobroj ili lošoj, mudroj ili nerazumnoj, važno da se događa sada!

Zbog sposobnosti da se stvari pokrenu, Sunce - Mars kombinacija vodi prema nevjerojatnim postignućima, posebno zbog podrške Jupitera, Saturna i Urana. Istovremeno postoji mogućnost da dođe do sukoba i razaranja.

Zbunjenog uma i adrenalinom koji kola venama možete samo pokušati zamisliti što su sve neki ljudi spremni napraviti. Ipak, oni koji su sposobni promisliti dva puta i procijeniti kako djelovati u takvim okolnostima, ostvarit će dugoročne ciljeve.

Općenito tijekom kolovoza postoji opasnost od nesreća, sukoba, požara i prirodnih katastrofa. Dramatične i eksplozivne situacije mogu se pojaviti vezano za vođe, slavne osobe, komunikaciju, prenošenje informacija, školstvo, mladež, medicinu i slično.
 

Pomrčina Sunca tijekom kolovoza:

Pomrčina Sunca dogodit će se u Lavu, blizu Marsa, naglašavajući dobro i loše Sunce - Mjesec konjunkcije.

Prvo što dođe u misli je da naglašava loše, s obzirom na ono što se o pomrčinama misli, ali ako gledamo obitelj iz koje ova pomrčina dolazi (da, svaka pomrčina je dio obitelji sa sličnim značajkama), možemo vidjeti da ova pomrčina govori o komunikaciji i suradnji i možda upravo kroz to treba tražiti rješenja. Možda pojedinac treba inzistirati na komunikaciji, čak iako ne ide tako dobro i poticati zajedničku akciju kako bi se dobio povoljan ishod za obje strane.

Na prvom mjestu treba biti komunikacija, jer ako djelujemo racionalno i trudimo se, puno toga se može postići, a o tome govore Jupiter - Mars sekstil, Jupiter - Saturn sekstil, Mars - Saturn trigon i drugi.

 

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OVAN - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

Tijekom kolovoza za Ovnove je ljubav ime igre i glavno polje života na kojem će se odvijati velike stvari. Prije svega, zbog Jupitera (smještenog u kući parova Ovna) i Venere (vladara te kuće i općenito simbola ljubavi) sada postoji posebna veza i uz recepciju tih dviju planeta stvaraju se odlične okolnosti i događaji. Zatim, zbog Sunca i Marsa koji svu energiju ulažu u to, sva strast i žudnja pokreću kuću ljubavi Ovna. Kupidon i njegove strelice čekaju vas na svakom koraku ili vas zove zavodljiva Afrodita da kušate što vam nudi iz svog kaleža. Otpor je uzaludan.

BIK - mjesečni horoskop

BIK - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

Kolovoz 2017. godine može donijeti neka pitanja o vezama ili ta pitanja mogu doći u paketu s neobičnim događajima. Retrogradan Merkur nalazi se upravo u kući ljubavi Bika i stvara određenu nestabilnost, zbrku ili lakomislenost. S druge strane, možda ćete više razmišljati o seksualnosti, istraživati i eksperimentirati. Mars, vladar kuće parova Bika usmjerava interes prema  obitelji, domu i vlasništvu. Mars je blizu pomrčine Sunca 21. kolovoza 2017. godine i oko tog datuma stvari se mogu odvijati na neočekivan način. 


BLIZANCI - mjesečni horoskop

BLIZANCI - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

Kolovoz 2017. godine ne donosi vam puno novosti kada se radi o ljubavi i bračnom životu. Ako ste već u vezi, okolnosti će pripomoći učvršćenju odnosa, čak iako je bilo nekakvih problema. Iza osjećaja naći ćete obostrane interese, bilo da se radi o društvenim ili financijskim. Venera, planeta ljubavi i parova nalazi se u kući novca Blizanaca. Vladar vašeg znaka, Merkur, je retrogradan i u vašoj 4. solarnoj kući i najviše interesa pokazat će prema obitelji i domu. Ako niste u vezi i tražite vezu koja će vam nuditi emotivnu i materijalnu sigurnost, mogli bi ju naći.

RAK - mjesečni horoskop

RAK - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

Tijekom kolovoza 2017. godine Venera, planeta ljubavi i senzualnosti nalazi se upravo u Raku. To je najbolja garancija za uspjeh u ljubavi!  Venera vam donosi slavu, stil, bit ćete pojava, čini vas privlačnim, ljupkim i neodoljivim (sve dok pjesma traje). Venera obećava harmoničan odnos i dobro raspoloženje parovima i donosi sreću Rakovima koji nisu u vezi i traže vezu. Jupiter, Velika Sreća, nalazi se u 4. kući Raka i donosi sretne trenutke i veći komfor obitelji. Ipak postoje određeni problemi, obaveze koje se žele izbjeći ili financijske brige, ali ako je par snažan zajedno, vrlo lako može ovo prebroditi i naći zajedno rješenja.

LAV - mjesečni horoskop

LAV - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

S Marsom i Suncem smještenim u Lavu tijekom kolovoza 2017. godine imat ćete puno energije koju ćete moći iskoristiti na svim poljima, naravno i na polju ljubavi. Ovakav planetarni sklop donosi puno hrabrosti i potrebu za osvajanjem, za dodirom čim prije. Sada ćete poduzeti prvi korak i bit ćete spremni napraviti najluđe stvari. Instinkti i strast vladat će vama. S druge strane, bez obzira na to koliko inicijative preuzeli i koliko ste daleko spremni ići zbog ljubavnih razloga, nije sigurno da ćete doseći emotivnu ispunjenost. To je zato što je Venera, planeta ljubavi u 11. kući Lava u kojoj su prisutni osjećaji napuštenosti, zavaravanja i udaljavanja, ali isto tako i tajnih ljubavi. 

DJEVICA - mjesečni horoskop

DJEVICA - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

Simboli veza - vladar kuće parova Djevice i Venera, planeta ljubavi - oboje su u dosta dobrom položaju tijekom kolovoza 2017. godine. Malo napetosti postoji, ali su jaki i slobodni za lutanje. Sve će se odvijati u umu i tu nastaje problem. Vaš racionalan um sklon analiziranju pridaje pažnju detaljima i fokusira se na manje greške ili suprotnosti što jako često ubija romantiku.  Prethodnih je godina Neptun, smješten u kući parova Djevice, pokušao učiniti stvari privlačnijima i opuštenijima. Ali što možete napraviti kada je Merkur retrogradan u Djevici tijekom kolovoza i sklon pretjeranom analiziranju svega. Nadajmo se da pozitivan aspekt Venere neće dopustiti Merkuru da pretjera sa stvarima.

VAGA - mjesečni horoskop

VAGA - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

Mars, vladar kuće parova Vage je u Lavu i u dobrim odnosima s puno drugih planeta i u sretnoj kući. Ovakav sklop planeta govori o nadi i projektima za budućnost para, o povoljnim okolnostima, o zabavi i zajedničkim izlascima na društvena događanja. Za Vage koje nisu u vezi odlazak na društveni događaj može donijeti i sreću u pronalasku potencijalnog partnera. Isto tako, novu ljubav mogli bi upoznati preko prijatelja ili poznanika. Mars je u konjunkciji sa Suncem, a Venera, planeta ljubav,i je u karti Vage na zenitu, što govori o tome da imate visoka očekivanja od partnera vezano za postignuća i privlačit će vas oni uspješni i na visokom položaju ili boljeg statusa od vas.

ŠKORPION - mjesečni horoskop

ŠKORPION - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

Ljubavni život tijekom kolovoza 2017. godine ulazi u prosjek i veće i značajne promjene nisu na vidiku. Sa Venerom, vladarem kuće parova Škorpiona, smještenom u 9. kući vaše solarne karte, putovanja, duhovni ili kulturološki ciljevi mogu utjecati na donošenje odluka ili na ozračje u ovom periodu. Mogli bi se upustiti u vezu na daljinu koja se temelji na zajedničkim intelektualnim interesima i idejama. Kako bi se potencijal manifestirao postoji potreba da se, osim seksualne želje, doživljaji i strujanja koja se događaju ispod površine prenesu na osjećaje i emocije ili čak na duhovni razvoj. Bez te struje, skloni ste asketizmu. Privlačit će vas mistične i tajne ljubavne priče.

STRIJELAC - mjesečni horoskop

STRIJELAC - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

Kolovoz 2017. godine povezuje veze s karijerom, statusom, određenim stupnjem slave ili pojavljivanja u javnosti. Merkur, vladar kuće parova Strijelca, je retrogradan, u kući karijere. Osjećat ćete kao da zaslužujete bolje ili ćete analizirati treba li vaš odabir kada je u pitanju veza biti na temelju samo emocija ili društvenog statusa. To će biti kompliciran proces koji uključuje promjenu emocija, predomišljanje, ponovne procjene, a raščistiti će to tek u rujnu. Veza u kojoj ste može postati javna ili utjecati na vašu karijeru, ugled ili status. Prisustvo Venere, planete ljubavi, u 8. solarnoj kući Strijelca ni malo ne olakšava stvari i može donijeti financijske posljedice.

JARAC - mjesečni horoskop

JARAC - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

Zavodljiva Venera je u kući parova Jarca sve do 26. kolovoza 2017. godine. Sklop planeta obećava sreću u vezi ili braku, harmoničan odnos pun ljubavi i mira. Ovo je povoljan period za poboljšanje odnosa, za obnovu veze ili ako niste u vezi, za pronalazak partnera. Venera vam može donijeti čitav niz iskušenja i ponuda, čak i onima koji su u vezi. Kako god bilo, Venera donosi povoljne okolnosti za razvoj odnosa, za flertove koji će vaše samopouzdanje podići, kao i vaš šarm. Ipak budite oprezni: Venera nije u povoljnom aspektu i moguća su pretjerivanja i prijestupi. Isto tako, ne bi trebali miješati posao i ljubav.

VODENJAK - mjesečni horoskop

VODENJAK - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

Kakva igra moći u kući parova Vodenjaka! Tijekom kolovoza 2017. godine ovo polje je aktivno, možemo reći i borbeno polje, s velikom količinom energije koja je strastvena, goruća i divlja, uz prisustvo Sunca i borbenog Marsa. Želja za osvajanjem i nametanjem svoje volje je velika. To vam daje hrabrost da napravite prvi korak ili da pokažete svoju ljubav gestama, ali možete preplašiti ili uznemiriti intenzivnim akcijama u nedostatku strpljenja ili diplomacije. U nekim slučajevima voljena osoba može pomisliti kako vam nije stalo do njenog mišljenja ili osjećaja i da vam nedostaje suosjećanja, razumijevanja, nježnosti i brižnosti. Trebali bi malo  usporiti, posebno zato što se u kući parova Vodenjaka u kolovozu 2017. godine događa i pomrčina Sunca.

RIBE - mjesečni horoskop

RIBE - horoskop kolovoz 2017.

Ljubav i veze

S retrogradnim Merkurom, vladarem kuće parova Riba, u kući parova Riba, kolovoz 2017. godine je važan mjesec za vaš ljubavni život. Pogurat će vas da pobliže pogledate svoj brak ili vezu u kojoj ste i da nađete način kako da vam bude bolje, kako da riješite stvari koje vas opterećuju duže vremena, da otkrijete koja i kakva očekivanja imate od voljene osobe i što ona očekuje od vas i slično. Mogli bi dobiti nove ponude, što će vam pomoći da usporedite stvari ili će vam nešto iz prošlosti privući pažnju: problem koji nije bio riješen kada je trebao biti, ponuda ili rasprava koja nikad nije dorečena i razriješena ili stara ljubav. Prisustvo Venere u kući ljubavi i erotike Riba daje dublje čulno ozračje. Iako kompliciran, kolovoz 2017. godine donosi puno potencijalnih ljubavnih prilika i pun je osjećaja, značajan i donosi lekcije.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT